LeF
Νεοφερμένο μέλος
Ο LeF αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 35 μηνύματα.

06-09-09

16:23
Ναι!! Κι συ?
Οχι...απλα το περιμενα..γιατι ολοι εχουν παει καλλιθεα δν καταλαβαινω...εγω κεντρο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γεωργια*
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 396 μηνύματα.

06-09-09

17:08
Λεω κι γω.. Θα μαστε γειτονακια.. Τεσπα,αν θες,στειλε μου π.μ. να τα πουμε!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria3008
Νεοφερμένο μέλος
Η μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 28 μηνύματα.

08-09-09

15:09
Γεια σας παιδια ..!εγω περασα στο ηρακλειο αλλα ειμαι απο ρεθυμνο...Ειναι παρα πολυ ωραια παντως και ειμαι σιγουρη οτι θα περασετε πολυ καλα..!!
θα το διαπιστωσετε γρηγορα..!!

conundrum
Νεοφερμένο μέλος
Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα.

12-09-09

02:09
Οχι...απλα το περιμενα..γιατι ολοι εχουν παει καλλιθεα δν καταλαβαινω...εγω κεντρο...
παντως και η φιλη μου που περασε ιστορικο αρχαιολογικο ρεθυμνου δεν θα μενει καλλιθεα...
paraskevas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο paraskevas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 200 μηνύματα.

16-09-09

17:50
Γεια σας παιδια σημερα εμαθα οτι περασα Ρεθυμνο.
Απο ζωη τι λεει η περιοχη ειναι ωραια.?Νυχτερινη ζωη.?Καλη.?

Γεωργια*
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 396 μηνύματα.

28-09-09

16:03
Ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!Γυρισα απο 3ημερο κι περασα φανταστικα!!!
Ολα ειναι καλα,αρκει να χεις την καταλληλη παρεα!!!!!!!!!1
Ολα ειναι καλα,αρκει να χεις την καταλληλη παρεα!!!!!!!!!1
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...