Πόση ύλη καλύψατε το Πάσχα;

Κάμπια

Διάσημο μέλος

Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα.
Όσοι δίνετε πανελλήνιες φέτος πείτε μέχρι που φτάσατε αν δεν την τελειώσατε ακόμα και όσοι την καλύψατε όλη πείτε πού βρήκατε την δύναμη να το κάνετε :loltooth:

Τι σημασία έχει πόση ύλη κάλυψε ο καθένας ; everyone has their own pace και την δικιά του εξέλιξη. Ξέρω , θέλετε να γίνεται κουβέντα μπλα μπλα μπλα και καταλαβαίνω απολύτως , i’ve been there before . Αλλά μερικά άτομα μπορεί να αγχώνονται βλέποντας τέτοιου είδους threads . Οπότε απλά κρατήστε οτι ο καθένας έχει τον ρυθμό του :)

Τι σημασία έχει πόση ύλη κάλυψε ο καθένας ; everyone has their own pace και την δικιά του εξέλιξη. Ξέρω , θέλετε να γίνεται κουβέντα μπλα μπλα μπλα και καταλαβαίνω απολύτως , i’ve been there before . Αλλά μερικά άτομα μπορεί να αγχώνονται βλέποντας τέτοιου είδους threads . Οπότε απλά κρατήστε οτι ο καθένας έχει τον ρυθμό του :)
Το ίδιο ακριβώς σκεφτόμουν να γράψω κι εγώ! Μόλις διάβασα τον τίτλο του thread λέω "α, ένα ωραίο thread για να αγχωθούν οι υποψήφιοι" :lol:

Το ίδιο ακριβώς σκεφτόμουν να γράψω κι εγώ! Μόλις διάβασα τον τίτλο του thread λέω "α, ένα ωραίο thread για να αγχωθούν οι υποψήφιοι" :lol:
Μερικά άτομα σοβαρά νιώθουν triggered απο κάτι τέτοια , είναι και κρίσιμη εποχή. Οπότε ας τα αποφεύγουμε αυτά τα θέματα καλύτερα.. :/

Μερικά άτομα σοβαρά νιώθουν triggered απο κάτι τέτοια , είναι και κρίσιμη εποχή. Οπότε ας τα αποφεύγουμε αυτά τα θέματα καλύτερα.. :/
συμφωνώ... το μόνο που δεν μου χρειάζεται αυτή τη στιγμή, όπως και σε αρκετούς άλλους, είναι η σύγκριση

συμφωνώ... το μόνο που δεν μου χρειάζεται αυτή τη στιγμή, όπως και σε αρκετούς άλλους, είναι η σύγκριση
Το γνωρίζω πολύ καλά. Η σύγκριση μόνο καταστροφική είναι, σε κάθε τομέα. Σου θολώνει το μυαλό και σου διαστρεβλώνει την εικόνα που έχεις σχηματίσει για τον εαυτό σου , με αποτέλεσμα να εγκαταλείπεις λίγο λίγο τον αγώνα ασυνείδητα (+ σου προκαλεί ακόμα περισσότερο άγχος και «πέφτει» η επίδοση) .
Κράτα οτι ο καθένας πάει με τον δικό του ρυθμό και πως απο την στιγμή που προσπαθείς και δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό θα ανταμειφθείς🧡

Προφανώς. Δεν είχα σκοπό να αγχωσω κάποιον απλά έκανα μια ερώτηση για συζήτηση

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back