Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

κατι λιγα Αγγλικα
Πολωνικα (αν και εχω αρχισει να τα ξεχναω)
Γερμανικα
και Ελληνικα (νομιζω...)
οταν το δει η Αλμα αυτο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος

κατι λιγα Αγγλικα
Πολωνικα (αν και εχω αρχισει να τα ξεχναω)
Γερμανικα
και Ελληνικα (νομιζω...)
Εσένα σε έχω λατρέψει.

οταν το δει η Αλμα αυτο![]()

+Φέρι, όχι δεν ξέρω πολωνικά και τράβα ψόφα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Τα Γερμανικά όπως σου΄πε και η Λος μοιάζουν με τα Δανέζικα και με τα Ολλανδικά.Λες να τα μπερδεψω με τα γερμανικα;;
δεν ξερω ειμαι αναμεσα σε σουηδικα και δανικα...
Και με τα Ολλανδικάδε θα τα μπερδεψεις,δεν ειναι και τοσο ιδια...
τα δανέζικα μοιάζουν πολυ περισσοτερο με γερμανικα....
Εμ ναι,μαθαίνεις Ιταλικά σου λέει τρελή είναι να μην την αποτρελάνω.Εσένα σε έχω λατρέψει.
+Φέρι, όχι δεν ξέρω πολωνικά και τράβα ψόφα.![]()

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

για τα ολλανδικα ναι ξερω...Τα Γερμανικά όπως σου΄πε και η Λος μοιάζουν με τα Δανέζικα και με τα Ολλανδικά.
Akatanomasty
Νεοφερμένο μέλος

ειναι,ειναι..
δεν ειδα τις περιπλοκες που εχουν αλλες γλωσσες..πού να δεις από φινλανδικά...ποτέ δε θα μπορούσα![]()
![]()
αχ μη γράφετε τέτοια...τα φιλανδικά ήταν πάντα το όνειρό μου...είναι όντως τόσο δύσκολα???

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Τα Φιλλανδικά είναι δύσκολα από άποψη προφοράς.αχ μη γράφετε τέτοια...τα φιλανδικά ήταν πάντα το όνειρό μου...είναι όντως τόσο δύσκολα???![]()

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Σε πληροφορώ πως το τμήμα των ιταλικών, ήταν δική μου ιδέα και μόλις έγινε ήμουν η πρώτη που γράφτηκε, και απο τότε δεν τα έχω βαρεθεί καθόλου.
JustLikeMaria
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΧαχααχαχαΕσένα σε έχω λατρέψει.![]()

Ξερεις πολωνικα??
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Αλλά θέλω να μάθω. ^^
JustLikeMaria
Εκκολαπτόμενο μέλος

Xαχα!!!!Να σε πω αλήθεια; Όχι.
Αλλά θέλω να μάθω. ^^

Εμενα παντως μου φαινεται αρκετα δυσκολη γλωσσα και η προφορα τους μου φαινεται περιεργη...δεν ξερω καπως δεν μου πολυαρεσουν

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Κοχάμ χιέμ δεν είναι το σ'αγαπώ; μη με ακούσεις να το προφέρω.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Το ξέρεις γιατί έχω πρήξει κόσμο και κόσμο επί τούτουΑντέχω και άλλη γλώσσα, αρκεί να την θέλω ξέρεις.
Σε πληροφορώ πως το τμήμα των ιταλικών, ήταν δική μου ιδέα και μόλις έγινε ήμουν η πρώτη που γράφτηκε, και απο τότε δεν τα έχω βαρεθεί καθόλου.

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Κάτι απ'όλα γενικά.
JustLikeMaria
Εκκολαπτόμενο μέλος

Βασικα Κόχαμ Τσε (αν και δεν διαβαζετε ''τσε'' αλλα καπως πιο βαρυ)Ένα έχω να σου πω: ξέρω πέντε-έξι λέξεις, το ηλιοβασίλεμα που είναι απ'τις κορυφαίες μου, μαζί με το σ'αγαπώ [βασικές πολωνέζικες γνώσεις] έκανα αμάν να τα μάθω
Κοχάμ χιέμ δεν είναι το σ'αγαπώ; μη με ακούσεις να το προφέρω.

Alma Libre
Επιφανές μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Εμένα η καθηγήτρια (η γερμανίδα) που μου έκανε γερμανικά μου'πε ότι αν ξέρω καλά Γερμανικά ξέρω Λατινικά.Και εγώ κάνω 2, καταλαβαίνω και κάτι γαλλικά, κάτι ισπανικά.
Κάτι απ'όλα γενικά.

Λαλαλαλαλαλ

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Εμένα η καθηγήτρια (η γερμανίδα) που μου έκανε γερμανικά μου'πε ότι αν ξέρω καλά Γερμανικά ξέρω Λατινικά.
Λαλαλαλαλαλ![]()
θα ρωτησω και την δικια μου

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Εμένα η καθηγήτρια (η γερμανίδα) που μου έκανε γερμανικά μου'πε ότι αν ξέρω καλά Γερμανικά ξέρω Λατινικά.
Λαλαλαλαλαλ![]()
Δεν ξέρω απο που το έβγαλε αυτό, καθώς τα λατινικά προέρχονται απο τα αρχαία ελληνικά+τα ιταλικά.

kocham cię 8) μου αρεσουν οι γλωσσες που εχουν στολιδακια!! Τα ολλαδικα εχουν τα σουηδικα τα γερμανικα ολα εχουν στολιδακια... οπως και τα πολωνικα!
Και τα ισπανικά έχουν στο n

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Δεν ξέρω απο που το έβγαλε αυτό, καθώς τα λατινικά προέρχονται απο τα αρχαία ελληνικά+τα ιταλικά.
Και τα ισπανικά έχουν στο n![]()
Και τα γερμανικα εχουν ριζες απο αρχαια ελληνικα

ναι και τα ισπανικα. Και τα τουρκικα εχουν: krem şanti

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Nominativ είναι η ονομαστική στα Γερμανικά.Δεν ξέρω απο που το έβγαλε αυτό, καθώς τα λατινικά προέρχονται απο τα αρχαία ελληνικά+τα ιταλικά.![]()
Νομινατίβους (δεν ξέρω πώς γράφεται) είναι στα λατινικά.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- athinouli
- Maria_Xagorari
- panaman
- Zirene
- Fanimaid123
- New member
- stergios191919
- augustine
- DimitraA.
- PanMoonlight
- vana_krlf
- Stelios725
- Lab13
- Fanimaid
- Wrong
- SweetGirl
- louminis
- Jocaste
- Κασανδρα
- Alma Libre
- Konstantinos_m
- Κλημεντίνη
- Άνιελ
- Viedo
- American Economist
- hirasawayui
- ΘανάσοςG4
- KateRdJ
- blanc
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.