eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:07 Ο eukleidhs1821: #21 13-06-23 22:07 Tο εχω ξαναπει.Αν παρακολουθεις τις διαλεξεις που γινονται,κρατας σημειωσεις δικες σου,προσεχεις στο μαθημα και δεν πας απλα για να γκομενεψεις δυσκολα θα κοβεσαι στα μαθηματα αν μιλαμε για νορμαλ καθηγητες και θα παιρνεις και πολυ καλο βαθμο.Ολα τα αλλα ειναι κλασσικες ελληνικες υπερβολες.Αν δεν πατας ομως ποτε στη σχολη και περιμενεις να διαβασεις απο σημειωσεις του φωτοτυπαδικου την τελευταια μερα ε λογικα θα κοπεις πολλες φορες μεχρι να το περασεις και με πενταρακι. maria pad Νεοφερμένο μέλος Η maria pad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:12 Η maria pad: #22 13-06-23 22:12 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: Tο εχω ξαναπει.Αν παρακολουθεις τις διαλεξεις που γινονται,κρατας σημειωσεις δικες σου,προσεχεις στο μαθημα και δεν πας απλα για να γκομενεψεις δυσκολα θα κοβεσαι στα μαθηματα αν μιλαμε για νορμαλ καθηγητες και θα παιρνεις και πολυ καλο βαθμο.Ολα τα αλλα ειναι κλασσικες ελληνικες υπερβολες.Αν δεν πατας ομως ποτε στη σχολη και περιμενεις να διαβασεις απο σημειωσεις του φωτοτυπαδικου την τελευταια μερα ε λογικα θα κοπεις πολλες φορες μεχρι να το περασεις και με πενταρακι. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω !!!!1!! monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:15 Η monaxiko brizolaki: #23 13-06-23 22:15 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: Tο εχω ξαναπει.Αν παρακολουθεις τις διαλεξεις που γινονται,κρατας σημειωσεις δικες σου,προσεχεις στο μαθημα και δεν πας απλα για να γκομενεψεις δυσκολα θα κοβεσαι στα μαθηματα αν μιλαμε για νορμαλ καθηγητες και θα παιρνεις και πολυ καλο βαθμο.Ολα τα αλλα ειναι κλασσικες ελληνικες υπερβολες.Αν δεν πατας ομως ποτε στη σχολη και περιμενεις να διαβασεις απο σημειωσεις του φωτοτυπαδικου την τελευταια μερα ε λογικα θα κοπεις πολλες φορες μεχρι να το περασεις και με πενταρακι. Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς , τίποτε άλλο Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.357 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:18 Ο Samael έγραψε: #24 13-06-23 22:18 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Αυτό ακριβώς , τίποτε άλλο Click για ανάπτυξη... Εμ δεν κρατάγατε σημειώσεις στην Πάτρα . Αυτά παθαίνεις όταν πας για να γκομενίσεις , και γίνεστε και υπερβολικοί μετά και τρομάζετε και τον κόσμο . monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:19 Η monaxiko brizolaki: #25 13-06-23 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Εμ δεν κρατάγατε σημειώσεις στην Πάτρα . Αυτά παθαίνεις όταν πας να γκομενίσεις , και γίνεστε και υπερβολικοί μετά . Click για ανάπτυξη... ε ναι... eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:31 Ο eukleidhs1821: #26 13-06-23 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Εμ δεν κρατάγατε σημειώσεις στην Πάτρα . Αυτά παθαίνεις όταν πας για να γκομενίσεις , και γίνεστε και υπερβολικοί μετά και τρομάζετε και τον κόσμο . Click για ανάπτυξη... ρε συ δεν εγραψα κατι υπερβολικο.αν καποιος παει απλα για να κανει φασαρια ασε το γκομενισει γενικοτερα να κανε φασαρια λες και ειναι καφετερεια και περιμενει με ενα μαγικο τροπο να διαβασει σημειωσεις απο φωτοτυπαδικα τι πιθανοτητες θα εχει?εγω αυτο το λογικο εγραψα που οσοι φοιτητες ακολουθησαν την τακτικη παρακολουθηση,προσοχη στον καθηγητη οταν παραδιδει για πλακα αποφοιτησαν και στα 4 αντε το πολυ 5 χρονια.τωρα οκ αλλος θα βγαλει 7.5 αλλος 8 αλλος 9 αλλος 9.5 εκει ισως ειναι και θεμα ευφυιας.παντως δεν εγραψα κατι υπερβολικο Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.357 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:38 Ο Samael έγραψε: #27 13-06-23 22:38 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: ρε συ δεν εγραψα κατι υπερβολικο.αν καποιος παει απλα για να κανει φασαρια ασε το γκομενισει γενικοτερα να κανε φασαρια λες και ειναι καφετερεια και περιμενει με ενα μαγικο τροπο να διαβασει σημειωσεις απο φωτοτυπαδικα τι πιθανοτητες θα εχει?εγω αυτο το λογικο εγραψα που οσοι φοιτητες ακολουθησαν την τακτικη παρακολουθηση,προσοχη στον καθηγητη οταν παραδιδει για πλακα αποφοιτησαν και στα 4 αντε το πολυ 5 χρονια.τωρα οκ αλλος θα βγαλει 7.5 αλλος 8 αλλος 9 αλλος 9.5 εκει ισως ειναι και θεμα ευφυιας.παντως δεν εγραψα κατι υπερβολικο Click για ανάπτυξη... Δεν διαφωνώ Ευκλείδη με την γενική δομή του επιχειρήματος σου . Ωστόσο ξέρουμε καλά οτι τέτοια τμήματα είναι αφενός δύσκολα και αφετέρου προβληματικά ως προς την νοοτροπία των περισσότερων καθηγητών . Οπότε η πορεία δεν είναι πάντα τόσο γραμμική όσο του οτι κάνω σημειώσεις παρακολουθώ , διαβάζω και λίγο και περνάω . Κατά τα άλλα έχω την αίσθηση οτι η θεματοθέτρια τρολλάρει . Μακάρι δηλαδή , διαφορετικά μπήκε εδώ μέσα για γνώμη καθησύχασης σε μια ερώτηση που και η ίδια καταλαβαίνει οτι δεν μπορεί να έχει ξεκάθαρη απάντηση . Όπως είπα και πριν δεν μπορούμε να μυρίσουμε τα νύχια μας για το τι θεωρεί καλό βαθμό και τι ικανοποιητική κοινωνική ζωή . Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιουνίου 2023 Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:43 Η Maria_Xagorari: #28 13-06-23 22:43 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: Tο εχω ξαναπει.Αν παρακολουθεις τις διαλεξεις που γινονται,κρατας σημειωσεις δικες σου,προσεχεις στο μαθημα και δεν πας απλα για να γκομενεψεις δυσκολα θα κοβεσαι στα μαθηματα αν μιλαμε για νορμαλ καθηγητες και θα παιρνεις και πολυ καλο βαθμο.Ολα τα αλλα ειναι κλασσικες ελληνικες υπερβολες.Αν δεν πατας ομως ποτε στη σχολη και περιμενεις να διαβασεις απο σημειωσεις του φωτοτυπαδικου την τελευταια μερα ε λογικα θα κοπεις πολλες φορες μεχρι να το περασεις και με πενταρακι. Click για ανάπτυξη... ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:45 Η monaxiko brizolaki: #29 13-06-23 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ Click για ανάπτυξη... πέρνα μια βόλτα απο φυσικές επιστήμες / πολυτεχνεία πρώτα Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:47 Η Maria_Xagorari: #30 13-06-23 22:47 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: πέρνα μια βόλτα απο φυσικές επιστήμες / πολυτεχνεία πρώτα Click για ανάπτυξη... Μια πολύ καλή μου φίλη είναι 4ο έτος φυσικό στο ΕΚΠΑ, χρωστάει 3 μαθήματα με κατεύθυνση στην πυρηνική φυσική και μου έχει πει ακριβώς τα ίδια καλή μου. (Εννοείται όταν ο καθηγητής δεν εχει κομπλεξ και κόβει αβέρτα) Ίσως από κει και πέρα είναι και θέμα αντίληψης περα από διάβασμα στις συγκεκριμένες τουλάχιστον σχολες. Και καλή αντίληψη δεν έχουν όλοι. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:49 Η monaxiko brizolaki: #31 13-06-23 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Μια πολύ καλή μου φίλη είναι 4ο έτος φυσικό στο ΕΚΠΑ, χρωστάει 3 μαθήματα με κατεύθυνση στην πυρηνική φυσική και μου έχει πει ακριβώς τα ίδια καλή μου. (Εννοείται όταν ο καθηγητής δεν εχει κομπλεξ και κόβει αβέρτα) Ίσως από κει και πέρα είναι και θέμα αντίληψης περα από διάβασμα στις συγκεκριμένες τουλάχιστον σχολες. Click για ανάπτυξη... Εντάξει οι άλλοι που πάνε όμως και προσέχουν και πάλι δεν περνάνε , να υποθέσω έχουν κάποιο θέμα ; είναι κυριολεκτικά ο,τι είπε ο σαμ. Επίσης να μην εκφέρουμε άποψη για σχολές που δεν έχουμε δει πώς είναι και "άκουσα αυτό" "ο άλλος μου είπε εκείνο" Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:56 Η Maria_Xagorari: #32 13-06-23 22:56 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Εντάξει οι άλλοι που πάνε όμως και προσέχουν και πάλι δεν περνάνε , να υποθέσω έχουν κάποιο θέμα ; είναι κυριολεκτικά ο,τι είπε ο σαμ. Επίσης να μην εκφέρουμε άποψη για σχολές που δεν έχουμε δει πώς είναι και "άκουσα αυτό" "ο άλλος μου είπε εκείνο" Click για ανάπτυξη... Δεν έχουν όλοι την ίδια ικανότητα αντιληψης, κάτι που μπορεί να κατανοήσεις εσύ σε 1 εμβομαδα, σε εμένα να χρειάζεται 1 μηνα. Στο πανεπιστήμιο κατακτάς γνώση, δεν την μαθαίνεις απέξω όπως στα μαθητικά χρόνια, λογικο συνήθεια χρονων να σου πάρει χρόνο να την αλλάξεις. Οπότε γιατί να έχουν κάποιο θέμα; Δεν ισχυρίστηκα κάτι τέτοιο. Εκφέρω αποψη για συγκεκριμένες σχολες που γνωρίζω από πάρα πολύ κοντινά μου άτομα (Φυσικό, Φιλολογία, Δημόσια Διοίκηση και κάποια ακόμα), όπως και τα συγκεκριμένα άτομα γνωρίζουν να εκφέρουν απόψεις από τις εκάστοτε σχολες που έχω περάσει και εγω, και σίγουρα και εσυ και τα δικά σου άτομα από τον στενό κυκλο σου, θα ξέρετε τι συμβαίνει στου καθένα τη σχολή, και λογικο να εκφέρεις γνώμη όταν τύχει να γνωρίζεις κάτι πάνω στο θέμα. Δεν βλέπω κάτι κατακριτέο να συμβαίνει ώστε να είναι τέτοια η αντίδραση σου. Στο κάτω κάτω, σε ένα φόρουμ, για ανταλλαγή απόψεων είμαστε όλοι μας. Φινεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:01 Ο Φινεύς έγραψε: #33 13-06-23 23:01 the girls are fighting Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:04 Η Maria_Xagorari: #34 13-06-23 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Φινεύς: the girls are fighting Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι είναι καβγάς αυτο, ίσως απλως δεν έγινε κάτι αντιληπτό είτε από δική μου τοποθέτηση είτε από από την @monaxiko brizolaki , ίσα ίσα που προσωπικά της εχω συμπάθεια μέσα στο φόρουμ και μου αρέσουν οι απόψεις της στα πιο πολλά ζητήματα, άρα λογικά θα έχουμε αισιο τέλος, αν δεν με παρεξηγησει και με παρει με τις πέτρες monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:10 Η monaxiko brizolaki: #35 13-06-23 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: μου αρέσουν οι απόψεις της στα πιο πολλά ζητήματα Click για ανάπτυξη... γιατί όχι σε κάθε ζήτημα ; Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:16 Η Maria_Xagorari: #36 13-06-23 23:16 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: γιατί όχι σε κάθε ζήτημα ; Click για ανάπτυξη... Βλαμμένη Δεν φτάνει που με έχεις πάρει από τα μούτρα μια δυο φορές, γκρινιάζεις κιόλας!! monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:17 Η monaxiko brizolaki: #37 13-06-23 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Βλαμμένη Δεν φτάνει που με έχεις πάρει από τα μούτρα μια δυο φορές, γκρινιάζεις κιόλας!! Click για ανάπτυξη... Ουυυ πόσες φορές έχω πάρει άλλους από τα μούτρα. Δεν είναι προσωπικό μην αγχώνεσαι πόσες άλλες φορες με έχουν πάρει και εμένα… Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:20 Η Maria_Xagorari: #38 13-06-23 23:20 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Ουυυ πόσες φορές έχω πάρει άλλους από τα μούτρα. Δεν είναι προσωπικό μην αγχώνεσαι πόσες άλλες φορες με έχουν πάρει και εμένα… Click για ανάπτυξη... Τα βλέπω, τα βλέπω, γενικά ψάχνομαι στο φόρουμ, μην σκας! monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:20 Η monaxiko brizolaki: #39 13-06-23 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Τα βλέπω, τα βλέπω, γενικά ψάχνομαι στο φόρουμ, μην σκας! Click για ανάπτυξη... Καλή είναι η ανασκαφή , μαθαίνεις πολλά Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:21 Η Maria_Xagorari: #40 13-06-23 23:21 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Καλή είναι η ανασκαφή , μαθαίνεις πολλά Click για ανάπτυξη... ΙΣΧΥΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΥΤΟ! (Αφου πολλες φορες απαντάω και σε ξεχασμένα thread καλε, σαν την αδικη κατάρα να πούμε) Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panosT436 Marildrea Ilias__ BillyTheKid Mixalis! Stefanos4 jo06 Qwerty 0 Halima Γατέχων Maynard Kate1914 54321 GeorgePap2003 Anonymous1 Νομάρχης giorgos5002 Arvacon nikolakis12 pacman t3knon Νικολινα love_to_learn antonis97 ggl BatGuin Memetchi thenutritionist eukleidhs1821 Wonderkid F1L1PAS Unboxholics charmander Mewmaw ag97 Abiogenesis angies jimis2001 Steliosgkougkou Φινεύς Scandal P.Dam. Lathy Meow tsiobieman Philologist estrela Alexecon1991 Johnman97 Ness Τρελας123 kiyoshi User2350 Praxis Dr. Gl. Luminous flaura SoyN constansn Maria_Xagorari thecrazycretan giannhs2001 SKG ΘανάσοςG4 Ryuzaki Helen06 mvas augustine Αναστασία197 hello1234 χημεια4λαιφ bill09876 anastasia papa george777 Kostas_Athens nucomer stefan Kzaro spring day Evelynne Peter Pan13 btarn angel27_ Than003 eirinipap Panagiotis849 hirasawayui panaman Ιωάννης1234 maria pad buffon85 Mammy Nun KingOfPop Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Tο εχω ξαναπει.Αν παρακολουθεις τις διαλεξεις που γινονται,κρατας σημειωσεις δικες σου,προσεχεις στο μαθημα και δεν πας απλα για να γκομενεψεις δυσκολα θα κοβεσαι στα μαθηματα αν μιλαμε για νορμαλ καθηγητες και θα παιρνεις και πολυ καλο βαθμο.Ολα τα αλλα ειναι κλασσικες ελληνικες υπερβολες.Αν δεν πατας ομως ποτε στη σχολη και περιμενεις να διαβασεις απο σημειωσεις του φωτοτυπαδικου την τελευταια μερα ε λογικα θα κοπεις πολλες φορες μεχρι να το περασεις και με πενταρακι.
maria pad Νεοφερμένο μέλος Η maria pad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:12 Η maria pad: #22 13-06-23 22:12 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: Tο εχω ξαναπει.Αν παρακολουθεις τις διαλεξεις που γινονται,κρατας σημειωσεις δικες σου,προσεχεις στο μαθημα και δεν πας απλα για να γκομενεψεις δυσκολα θα κοβεσαι στα μαθηματα αν μιλαμε για νορμαλ καθηγητες και θα παιρνεις και πολυ καλο βαθμο.Ολα τα αλλα ειναι κλασσικες ελληνικες υπερβολες.Αν δεν πατας ομως ποτε στη σχολη και περιμενεις να διαβασεις απο σημειωσεις του φωτοτυπαδικου την τελευταια μερα ε λογικα θα κοπεις πολλες φορες μεχρι να το περασεις και με πενταρακι. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω !!!!1!! monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:15 Η monaxiko brizolaki: #23 13-06-23 22:15 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: Tο εχω ξαναπει.Αν παρακολουθεις τις διαλεξεις που γινονται,κρατας σημειωσεις δικες σου,προσεχεις στο μαθημα και δεν πας απλα για να γκομενεψεις δυσκολα θα κοβεσαι στα μαθηματα αν μιλαμε για νορμαλ καθηγητες και θα παιρνεις και πολυ καλο βαθμο.Ολα τα αλλα ειναι κλασσικες ελληνικες υπερβολες.Αν δεν πατας ομως ποτε στη σχολη και περιμενεις να διαβασεις απο σημειωσεις του φωτοτυπαδικου την τελευταια μερα ε λογικα θα κοπεις πολλες φορες μεχρι να το περασεις και με πενταρακι. Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς , τίποτε άλλο Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.357 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:18 Ο Samael έγραψε: #24 13-06-23 22:18 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Αυτό ακριβώς , τίποτε άλλο Click για ανάπτυξη... Εμ δεν κρατάγατε σημειώσεις στην Πάτρα . Αυτά παθαίνεις όταν πας για να γκομενίσεις , και γίνεστε και υπερβολικοί μετά και τρομάζετε και τον κόσμο . monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:19 Η monaxiko brizolaki: #25 13-06-23 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Εμ δεν κρατάγατε σημειώσεις στην Πάτρα . Αυτά παθαίνεις όταν πας να γκομενίσεις , και γίνεστε και υπερβολικοί μετά . Click για ανάπτυξη... ε ναι... eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:31 Ο eukleidhs1821: #26 13-06-23 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Εμ δεν κρατάγατε σημειώσεις στην Πάτρα . Αυτά παθαίνεις όταν πας για να γκομενίσεις , και γίνεστε και υπερβολικοί μετά και τρομάζετε και τον κόσμο . Click για ανάπτυξη... ρε συ δεν εγραψα κατι υπερβολικο.αν καποιος παει απλα για να κανει φασαρια ασε το γκομενισει γενικοτερα να κανε φασαρια λες και ειναι καφετερεια και περιμενει με ενα μαγικο τροπο να διαβασει σημειωσεις απο φωτοτυπαδικα τι πιθανοτητες θα εχει?εγω αυτο το λογικο εγραψα που οσοι φοιτητες ακολουθησαν την τακτικη παρακολουθηση,προσοχη στον καθηγητη οταν παραδιδει για πλακα αποφοιτησαν και στα 4 αντε το πολυ 5 χρονια.τωρα οκ αλλος θα βγαλει 7.5 αλλος 8 αλλος 9 αλλος 9.5 εκει ισως ειναι και θεμα ευφυιας.παντως δεν εγραψα κατι υπερβολικο Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.357 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:38 Ο Samael έγραψε: #27 13-06-23 22:38 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: ρε συ δεν εγραψα κατι υπερβολικο.αν καποιος παει απλα για να κανει φασαρια ασε το γκομενισει γενικοτερα να κανε φασαρια λες και ειναι καφετερεια και περιμενει με ενα μαγικο τροπο να διαβασει σημειωσεις απο φωτοτυπαδικα τι πιθανοτητες θα εχει?εγω αυτο το λογικο εγραψα που οσοι φοιτητες ακολουθησαν την τακτικη παρακολουθηση,προσοχη στον καθηγητη οταν παραδιδει για πλακα αποφοιτησαν και στα 4 αντε το πολυ 5 χρονια.τωρα οκ αλλος θα βγαλει 7.5 αλλος 8 αλλος 9 αλλος 9.5 εκει ισως ειναι και θεμα ευφυιας.παντως δεν εγραψα κατι υπερβολικο Click για ανάπτυξη... Δεν διαφωνώ Ευκλείδη με την γενική δομή του επιχειρήματος σου . Ωστόσο ξέρουμε καλά οτι τέτοια τμήματα είναι αφενός δύσκολα και αφετέρου προβληματικά ως προς την νοοτροπία των περισσότερων καθηγητών . Οπότε η πορεία δεν είναι πάντα τόσο γραμμική όσο του οτι κάνω σημειώσεις παρακολουθώ , διαβάζω και λίγο και περνάω . Κατά τα άλλα έχω την αίσθηση οτι η θεματοθέτρια τρολλάρει . Μακάρι δηλαδή , διαφορετικά μπήκε εδώ μέσα για γνώμη καθησύχασης σε μια ερώτηση που και η ίδια καταλαβαίνει οτι δεν μπορεί να έχει ξεκάθαρη απάντηση . Όπως είπα και πριν δεν μπορούμε να μυρίσουμε τα νύχια μας για το τι θεωρεί καλό βαθμό και τι ικανοποιητική κοινωνική ζωή . Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιουνίου 2023 Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:43 Η Maria_Xagorari: #28 13-06-23 22:43 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: Tο εχω ξαναπει.Αν παρακολουθεις τις διαλεξεις που γινονται,κρατας σημειωσεις δικες σου,προσεχεις στο μαθημα και δεν πας απλα για να γκομενεψεις δυσκολα θα κοβεσαι στα μαθηματα αν μιλαμε για νορμαλ καθηγητες και θα παιρνεις και πολυ καλο βαθμο.Ολα τα αλλα ειναι κλασσικες ελληνικες υπερβολες.Αν δεν πατας ομως ποτε στη σχολη και περιμενεις να διαβασεις απο σημειωσεις του φωτοτυπαδικου την τελευταια μερα ε λογικα θα κοπεις πολλες φορες μεχρι να το περασεις και με πενταρακι. Click για ανάπτυξη... ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:45 Η monaxiko brizolaki: #29 13-06-23 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ Click για ανάπτυξη... πέρνα μια βόλτα απο φυσικές επιστήμες / πολυτεχνεία πρώτα Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:47 Η Maria_Xagorari: #30 13-06-23 22:47 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: πέρνα μια βόλτα απο φυσικές επιστήμες / πολυτεχνεία πρώτα Click για ανάπτυξη... Μια πολύ καλή μου φίλη είναι 4ο έτος φυσικό στο ΕΚΠΑ, χρωστάει 3 μαθήματα με κατεύθυνση στην πυρηνική φυσική και μου έχει πει ακριβώς τα ίδια καλή μου. (Εννοείται όταν ο καθηγητής δεν εχει κομπλεξ και κόβει αβέρτα) Ίσως από κει και πέρα είναι και θέμα αντίληψης περα από διάβασμα στις συγκεκριμένες τουλάχιστον σχολες. Και καλή αντίληψη δεν έχουν όλοι. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:49 Η monaxiko brizolaki: #31 13-06-23 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Μια πολύ καλή μου φίλη είναι 4ο έτος φυσικό στο ΕΚΠΑ, χρωστάει 3 μαθήματα με κατεύθυνση στην πυρηνική φυσική και μου έχει πει ακριβώς τα ίδια καλή μου. (Εννοείται όταν ο καθηγητής δεν εχει κομπλεξ και κόβει αβέρτα) Ίσως από κει και πέρα είναι και θέμα αντίληψης περα από διάβασμα στις συγκεκριμένες τουλάχιστον σχολες. Click για ανάπτυξη... Εντάξει οι άλλοι που πάνε όμως και προσέχουν και πάλι δεν περνάνε , να υποθέσω έχουν κάποιο θέμα ; είναι κυριολεκτικά ο,τι είπε ο σαμ. Επίσης να μην εκφέρουμε άποψη για σχολές που δεν έχουμε δει πώς είναι και "άκουσα αυτό" "ο άλλος μου είπε εκείνο" Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:56 Η Maria_Xagorari: #32 13-06-23 22:56 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Εντάξει οι άλλοι που πάνε όμως και προσέχουν και πάλι δεν περνάνε , να υποθέσω έχουν κάποιο θέμα ; είναι κυριολεκτικά ο,τι είπε ο σαμ. Επίσης να μην εκφέρουμε άποψη για σχολές που δεν έχουμε δει πώς είναι και "άκουσα αυτό" "ο άλλος μου είπε εκείνο" Click για ανάπτυξη... Δεν έχουν όλοι την ίδια ικανότητα αντιληψης, κάτι που μπορεί να κατανοήσεις εσύ σε 1 εμβομαδα, σε εμένα να χρειάζεται 1 μηνα. Στο πανεπιστήμιο κατακτάς γνώση, δεν την μαθαίνεις απέξω όπως στα μαθητικά χρόνια, λογικο συνήθεια χρονων να σου πάρει χρόνο να την αλλάξεις. Οπότε γιατί να έχουν κάποιο θέμα; Δεν ισχυρίστηκα κάτι τέτοιο. Εκφέρω αποψη για συγκεκριμένες σχολες που γνωρίζω από πάρα πολύ κοντινά μου άτομα (Φυσικό, Φιλολογία, Δημόσια Διοίκηση και κάποια ακόμα), όπως και τα συγκεκριμένα άτομα γνωρίζουν να εκφέρουν απόψεις από τις εκάστοτε σχολες που έχω περάσει και εγω, και σίγουρα και εσυ και τα δικά σου άτομα από τον στενό κυκλο σου, θα ξέρετε τι συμβαίνει στου καθένα τη σχολή, και λογικο να εκφέρεις γνώμη όταν τύχει να γνωρίζεις κάτι πάνω στο θέμα. Δεν βλέπω κάτι κατακριτέο να συμβαίνει ώστε να είναι τέτοια η αντίδραση σου. Στο κάτω κάτω, σε ένα φόρουμ, για ανταλλαγή απόψεων είμαστε όλοι μας. Φινεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:01 Ο Φινεύς έγραψε: #33 13-06-23 23:01 the girls are fighting Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:04 Η Maria_Xagorari: #34 13-06-23 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Φινεύς: the girls are fighting Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι είναι καβγάς αυτο, ίσως απλως δεν έγινε κάτι αντιληπτό είτε από δική μου τοποθέτηση είτε από από την @monaxiko brizolaki , ίσα ίσα που προσωπικά της εχω συμπάθεια μέσα στο φόρουμ και μου αρέσουν οι απόψεις της στα πιο πολλά ζητήματα, άρα λογικά θα έχουμε αισιο τέλος, αν δεν με παρεξηγησει και με παρει με τις πέτρες monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:10 Η monaxiko brizolaki: #35 13-06-23 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: μου αρέσουν οι απόψεις της στα πιο πολλά ζητήματα Click για ανάπτυξη... γιατί όχι σε κάθε ζήτημα ; Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:16 Η Maria_Xagorari: #36 13-06-23 23:16 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: γιατί όχι σε κάθε ζήτημα ; Click για ανάπτυξη... Βλαμμένη Δεν φτάνει που με έχεις πάρει από τα μούτρα μια δυο φορές, γκρινιάζεις κιόλας!! monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:17 Η monaxiko brizolaki: #37 13-06-23 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Βλαμμένη Δεν φτάνει που με έχεις πάρει από τα μούτρα μια δυο φορές, γκρινιάζεις κιόλας!! Click για ανάπτυξη... Ουυυ πόσες φορές έχω πάρει άλλους από τα μούτρα. Δεν είναι προσωπικό μην αγχώνεσαι πόσες άλλες φορες με έχουν πάρει και εμένα… Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:20 Η Maria_Xagorari: #38 13-06-23 23:20 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Ουυυ πόσες φορές έχω πάρει άλλους από τα μούτρα. Δεν είναι προσωπικό μην αγχώνεσαι πόσες άλλες φορες με έχουν πάρει και εμένα… Click για ανάπτυξη... Τα βλέπω, τα βλέπω, γενικά ψάχνομαι στο φόρουμ, μην σκας! monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:20 Η monaxiko brizolaki: #39 13-06-23 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Τα βλέπω, τα βλέπω, γενικά ψάχνομαι στο φόρουμ, μην σκας! Click για ανάπτυξη... Καλή είναι η ανασκαφή , μαθαίνεις πολλά Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:21 Η Maria_Xagorari: #40 13-06-23 23:21 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Καλή είναι η ανασκαφή , μαθαίνεις πολλά Click για ανάπτυξη... ΙΣΧΥΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΥΤΟ! (Αφου πολλες φορες απαντάω και σε ξεχασμένα thread καλε, σαν την αδικη κατάρα να πούμε) Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panosT436 Marildrea Ilias__ BillyTheKid Mixalis! Stefanos4 jo06 Qwerty 0 Halima Γατέχων Maynard Kate1914 54321 GeorgePap2003 Anonymous1 Νομάρχης giorgos5002 Arvacon nikolakis12 pacman t3knon Νικολινα love_to_learn antonis97 ggl BatGuin Memetchi thenutritionist eukleidhs1821 Wonderkid F1L1PAS Unboxholics charmander Mewmaw ag97 Abiogenesis angies jimis2001 Steliosgkougkou Φινεύς Scandal P.Dam. Lathy Meow tsiobieman Philologist estrela Alexecon1991 Johnman97 Ness Τρελας123 kiyoshi User2350 Praxis Dr. Gl. Luminous flaura SoyN constansn Maria_Xagorari thecrazycretan giannhs2001 SKG ΘανάσοςG4 Ryuzaki Helen06 mvas augustine Αναστασία197 hello1234 χημεια4λαιφ bill09876 anastasia papa george777 Kostas_Athens nucomer stefan Kzaro spring day Evelynne Peter Pan13 btarn angel27_ Than003 eirinipap Panagiotis849 hirasawayui panaman Ιωάννης1234 maria pad buffon85 Mammy Nun KingOfPop Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: Tο εχω ξαναπει.Αν παρακολουθεις τις διαλεξεις που γινονται,κρατας σημειωσεις δικες σου,προσεχεις στο μαθημα και δεν πας απλα για να γκομενεψεις δυσκολα θα κοβεσαι στα μαθηματα αν μιλαμε για νορμαλ καθηγητες και θα παιρνεις και πολυ καλο βαθμο.Ολα τα αλλα ειναι κλασσικες ελληνικες υπερβολες.Αν δεν πατας ομως ποτε στη σχολη και περιμενεις να διαβασεις απο σημειωσεις του φωτοτυπαδικου την τελευταια μερα ε λογικα θα κοπεις πολλες φορες μεχρι να το περασεις και με πενταρακι. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω !!!!1!!
monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:15 Η monaxiko brizolaki: #23 13-06-23 22:15 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: Tο εχω ξαναπει.Αν παρακολουθεις τις διαλεξεις που γινονται,κρατας σημειωσεις δικες σου,προσεχεις στο μαθημα και δεν πας απλα για να γκομενεψεις δυσκολα θα κοβεσαι στα μαθηματα αν μιλαμε για νορμαλ καθηγητες και θα παιρνεις και πολυ καλο βαθμο.Ολα τα αλλα ειναι κλασσικες ελληνικες υπερβολες.Αν δεν πατας ομως ποτε στη σχολη και περιμενεις να διαβασεις απο σημειωσεις του φωτοτυπαδικου την τελευταια μερα ε λογικα θα κοπεις πολλες φορες μεχρι να το περασεις και με πενταρακι. Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς , τίποτε άλλο Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.357 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:18 Ο Samael έγραψε: #24 13-06-23 22:18 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Αυτό ακριβώς , τίποτε άλλο Click για ανάπτυξη... Εμ δεν κρατάγατε σημειώσεις στην Πάτρα . Αυτά παθαίνεις όταν πας για να γκομενίσεις , και γίνεστε και υπερβολικοί μετά και τρομάζετε και τον κόσμο . monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:19 Η monaxiko brizolaki: #25 13-06-23 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Εμ δεν κρατάγατε σημειώσεις στην Πάτρα . Αυτά παθαίνεις όταν πας να γκομενίσεις , και γίνεστε και υπερβολικοί μετά . Click για ανάπτυξη... ε ναι... eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:31 Ο eukleidhs1821: #26 13-06-23 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Εμ δεν κρατάγατε σημειώσεις στην Πάτρα . Αυτά παθαίνεις όταν πας για να γκομενίσεις , και γίνεστε και υπερβολικοί μετά και τρομάζετε και τον κόσμο . Click για ανάπτυξη... ρε συ δεν εγραψα κατι υπερβολικο.αν καποιος παει απλα για να κανει φασαρια ασε το γκομενισει γενικοτερα να κανε φασαρια λες και ειναι καφετερεια και περιμενει με ενα μαγικο τροπο να διαβασει σημειωσεις απο φωτοτυπαδικα τι πιθανοτητες θα εχει?εγω αυτο το λογικο εγραψα που οσοι φοιτητες ακολουθησαν την τακτικη παρακολουθηση,προσοχη στον καθηγητη οταν παραδιδει για πλακα αποφοιτησαν και στα 4 αντε το πολυ 5 χρονια.τωρα οκ αλλος θα βγαλει 7.5 αλλος 8 αλλος 9 αλλος 9.5 εκει ισως ειναι και θεμα ευφυιας.παντως δεν εγραψα κατι υπερβολικο Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.357 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:38 Ο Samael έγραψε: #27 13-06-23 22:38 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: ρε συ δεν εγραψα κατι υπερβολικο.αν καποιος παει απλα για να κανει φασαρια ασε το γκομενισει γενικοτερα να κανε φασαρια λες και ειναι καφετερεια και περιμενει με ενα μαγικο τροπο να διαβασει σημειωσεις απο φωτοτυπαδικα τι πιθανοτητες θα εχει?εγω αυτο το λογικο εγραψα που οσοι φοιτητες ακολουθησαν την τακτικη παρακολουθηση,προσοχη στον καθηγητη οταν παραδιδει για πλακα αποφοιτησαν και στα 4 αντε το πολυ 5 χρονια.τωρα οκ αλλος θα βγαλει 7.5 αλλος 8 αλλος 9 αλλος 9.5 εκει ισως ειναι και θεμα ευφυιας.παντως δεν εγραψα κατι υπερβολικο Click για ανάπτυξη... Δεν διαφωνώ Ευκλείδη με την γενική δομή του επιχειρήματος σου . Ωστόσο ξέρουμε καλά οτι τέτοια τμήματα είναι αφενός δύσκολα και αφετέρου προβληματικά ως προς την νοοτροπία των περισσότερων καθηγητών . Οπότε η πορεία δεν είναι πάντα τόσο γραμμική όσο του οτι κάνω σημειώσεις παρακολουθώ , διαβάζω και λίγο και περνάω . Κατά τα άλλα έχω την αίσθηση οτι η θεματοθέτρια τρολλάρει . Μακάρι δηλαδή , διαφορετικά μπήκε εδώ μέσα για γνώμη καθησύχασης σε μια ερώτηση που και η ίδια καταλαβαίνει οτι δεν μπορεί να έχει ξεκάθαρη απάντηση . Όπως είπα και πριν δεν μπορούμε να μυρίσουμε τα νύχια μας για το τι θεωρεί καλό βαθμό και τι ικανοποιητική κοινωνική ζωή . Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιουνίου 2023 Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:43 Η Maria_Xagorari: #28 13-06-23 22:43 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: Tο εχω ξαναπει.Αν παρακολουθεις τις διαλεξεις που γινονται,κρατας σημειωσεις δικες σου,προσεχεις στο μαθημα και δεν πας απλα για να γκομενεψεις δυσκολα θα κοβεσαι στα μαθηματα αν μιλαμε για νορμαλ καθηγητες και θα παιρνεις και πολυ καλο βαθμο.Ολα τα αλλα ειναι κλασσικες ελληνικες υπερβολες.Αν δεν πατας ομως ποτε στη σχολη και περιμενεις να διαβασεις απο σημειωσεις του φωτοτυπαδικου την τελευταια μερα ε λογικα θα κοπεις πολλες φορες μεχρι να το περασεις και με πενταρακι. Click για ανάπτυξη... ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:45 Η monaxiko brizolaki: #29 13-06-23 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ Click για ανάπτυξη... πέρνα μια βόλτα απο φυσικές επιστήμες / πολυτεχνεία πρώτα Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:47 Η Maria_Xagorari: #30 13-06-23 22:47 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: πέρνα μια βόλτα απο φυσικές επιστήμες / πολυτεχνεία πρώτα Click για ανάπτυξη... Μια πολύ καλή μου φίλη είναι 4ο έτος φυσικό στο ΕΚΠΑ, χρωστάει 3 μαθήματα με κατεύθυνση στην πυρηνική φυσική και μου έχει πει ακριβώς τα ίδια καλή μου. (Εννοείται όταν ο καθηγητής δεν εχει κομπλεξ και κόβει αβέρτα) Ίσως από κει και πέρα είναι και θέμα αντίληψης περα από διάβασμα στις συγκεκριμένες τουλάχιστον σχολες. Και καλή αντίληψη δεν έχουν όλοι. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:49 Η monaxiko brizolaki: #31 13-06-23 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Μια πολύ καλή μου φίλη είναι 4ο έτος φυσικό στο ΕΚΠΑ, χρωστάει 3 μαθήματα με κατεύθυνση στην πυρηνική φυσική και μου έχει πει ακριβώς τα ίδια καλή μου. (Εννοείται όταν ο καθηγητής δεν εχει κομπλεξ και κόβει αβέρτα) Ίσως από κει και πέρα είναι και θέμα αντίληψης περα από διάβασμα στις συγκεκριμένες τουλάχιστον σχολες. Click για ανάπτυξη... Εντάξει οι άλλοι που πάνε όμως και προσέχουν και πάλι δεν περνάνε , να υποθέσω έχουν κάποιο θέμα ; είναι κυριολεκτικά ο,τι είπε ο σαμ. Επίσης να μην εκφέρουμε άποψη για σχολές που δεν έχουμε δει πώς είναι και "άκουσα αυτό" "ο άλλος μου είπε εκείνο" Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:56 Η Maria_Xagorari: #32 13-06-23 22:56 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Εντάξει οι άλλοι που πάνε όμως και προσέχουν και πάλι δεν περνάνε , να υποθέσω έχουν κάποιο θέμα ; είναι κυριολεκτικά ο,τι είπε ο σαμ. Επίσης να μην εκφέρουμε άποψη για σχολές που δεν έχουμε δει πώς είναι και "άκουσα αυτό" "ο άλλος μου είπε εκείνο" Click για ανάπτυξη... Δεν έχουν όλοι την ίδια ικανότητα αντιληψης, κάτι που μπορεί να κατανοήσεις εσύ σε 1 εμβομαδα, σε εμένα να χρειάζεται 1 μηνα. Στο πανεπιστήμιο κατακτάς γνώση, δεν την μαθαίνεις απέξω όπως στα μαθητικά χρόνια, λογικο συνήθεια χρονων να σου πάρει χρόνο να την αλλάξεις. Οπότε γιατί να έχουν κάποιο θέμα; Δεν ισχυρίστηκα κάτι τέτοιο. Εκφέρω αποψη για συγκεκριμένες σχολες που γνωρίζω από πάρα πολύ κοντινά μου άτομα (Φυσικό, Φιλολογία, Δημόσια Διοίκηση και κάποια ακόμα), όπως και τα συγκεκριμένα άτομα γνωρίζουν να εκφέρουν απόψεις από τις εκάστοτε σχολες που έχω περάσει και εγω, και σίγουρα και εσυ και τα δικά σου άτομα από τον στενό κυκλο σου, θα ξέρετε τι συμβαίνει στου καθένα τη σχολή, και λογικο να εκφέρεις γνώμη όταν τύχει να γνωρίζεις κάτι πάνω στο θέμα. Δεν βλέπω κάτι κατακριτέο να συμβαίνει ώστε να είναι τέτοια η αντίδραση σου. Στο κάτω κάτω, σε ένα φόρουμ, για ανταλλαγή απόψεων είμαστε όλοι μας. Φινεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:01 Ο Φινεύς έγραψε: #33 13-06-23 23:01 the girls are fighting Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:04 Η Maria_Xagorari: #34 13-06-23 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Φινεύς: the girls are fighting Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι είναι καβγάς αυτο, ίσως απλως δεν έγινε κάτι αντιληπτό είτε από δική μου τοποθέτηση είτε από από την @monaxiko brizolaki , ίσα ίσα που προσωπικά της εχω συμπάθεια μέσα στο φόρουμ και μου αρέσουν οι απόψεις της στα πιο πολλά ζητήματα, άρα λογικά θα έχουμε αισιο τέλος, αν δεν με παρεξηγησει και με παρει με τις πέτρες monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:10 Η monaxiko brizolaki: #35 13-06-23 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: μου αρέσουν οι απόψεις της στα πιο πολλά ζητήματα Click για ανάπτυξη... γιατί όχι σε κάθε ζήτημα ; Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:16 Η Maria_Xagorari: #36 13-06-23 23:16 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: γιατί όχι σε κάθε ζήτημα ; Click για ανάπτυξη... Βλαμμένη Δεν φτάνει που με έχεις πάρει από τα μούτρα μια δυο φορές, γκρινιάζεις κιόλας!! monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:17 Η monaxiko brizolaki: #37 13-06-23 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Βλαμμένη Δεν φτάνει που με έχεις πάρει από τα μούτρα μια δυο φορές, γκρινιάζεις κιόλας!! Click για ανάπτυξη... Ουυυ πόσες φορές έχω πάρει άλλους από τα μούτρα. Δεν είναι προσωπικό μην αγχώνεσαι πόσες άλλες φορες με έχουν πάρει και εμένα… Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:20 Η Maria_Xagorari: #38 13-06-23 23:20 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Ουυυ πόσες φορές έχω πάρει άλλους από τα μούτρα. Δεν είναι προσωπικό μην αγχώνεσαι πόσες άλλες φορες με έχουν πάρει και εμένα… Click για ανάπτυξη... Τα βλέπω, τα βλέπω, γενικά ψάχνομαι στο φόρουμ, μην σκας! monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:20 Η monaxiko brizolaki: #39 13-06-23 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Τα βλέπω, τα βλέπω, γενικά ψάχνομαι στο φόρουμ, μην σκας! Click για ανάπτυξη... Καλή είναι η ανασκαφή , μαθαίνεις πολλά Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:21 Η Maria_Xagorari: #40 13-06-23 23:21 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Καλή είναι η ανασκαφή , μαθαίνεις πολλά Click για ανάπτυξη... ΙΣΧΥΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΥΤΟ! (Αφου πολλες φορες απαντάω και σε ξεχασμένα thread καλε, σαν την αδικη κατάρα να πούμε) Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panosT436 Marildrea Ilias__ BillyTheKid Mixalis! Stefanos4 jo06 Qwerty 0 Halima Γατέχων Maynard Kate1914 54321 GeorgePap2003 Anonymous1 Νομάρχης giorgos5002 Arvacon nikolakis12 pacman t3knon Νικολινα love_to_learn antonis97 ggl BatGuin Memetchi thenutritionist eukleidhs1821 Wonderkid F1L1PAS Unboxholics charmander Mewmaw ag97 Abiogenesis angies jimis2001 Steliosgkougkou Φινεύς Scandal P.Dam. Lathy Meow tsiobieman Philologist estrela Alexecon1991 Johnman97 Ness Τρελας123 kiyoshi User2350 Praxis Dr. Gl. Luminous flaura SoyN constansn Maria_Xagorari thecrazycretan giannhs2001 SKG ΘανάσοςG4 Ryuzaki Helen06 mvas augustine Αναστασία197 hello1234 χημεια4λαιφ bill09876 anastasia papa george777 Kostas_Athens nucomer stefan Kzaro spring day Evelynne Peter Pan13 btarn angel27_ Than003 eirinipap Panagiotis849 hirasawayui panaman Ιωάννης1234 maria pad buffon85 Mammy Nun KingOfPop Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: Tο εχω ξαναπει.Αν παρακολουθεις τις διαλεξεις που γινονται,κρατας σημειωσεις δικες σου,προσεχεις στο μαθημα και δεν πας απλα για να γκομενεψεις δυσκολα θα κοβεσαι στα μαθηματα αν μιλαμε για νορμαλ καθηγητες και θα παιρνεις και πολυ καλο βαθμο.Ολα τα αλλα ειναι κλασσικες ελληνικες υπερβολες.Αν δεν πατας ομως ποτε στη σχολη και περιμενεις να διαβασεις απο σημειωσεις του φωτοτυπαδικου την τελευταια μερα ε λογικα θα κοπεις πολλες φορες μεχρι να το περασεις και με πενταρακι. Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς , τίποτε άλλο
Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.357 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:18 Ο Samael έγραψε: #24 13-06-23 22:18 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Αυτό ακριβώς , τίποτε άλλο Click για ανάπτυξη... Εμ δεν κρατάγατε σημειώσεις στην Πάτρα . Αυτά παθαίνεις όταν πας για να γκομενίσεις , και γίνεστε και υπερβολικοί μετά και τρομάζετε και τον κόσμο . monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:19 Η monaxiko brizolaki: #25 13-06-23 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Εμ δεν κρατάγατε σημειώσεις στην Πάτρα . Αυτά παθαίνεις όταν πας να γκομενίσεις , και γίνεστε και υπερβολικοί μετά . Click για ανάπτυξη... ε ναι... eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:31 Ο eukleidhs1821: #26 13-06-23 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Εμ δεν κρατάγατε σημειώσεις στην Πάτρα . Αυτά παθαίνεις όταν πας για να γκομενίσεις , και γίνεστε και υπερβολικοί μετά και τρομάζετε και τον κόσμο . Click για ανάπτυξη... ρε συ δεν εγραψα κατι υπερβολικο.αν καποιος παει απλα για να κανει φασαρια ασε το γκομενισει γενικοτερα να κανε φασαρια λες και ειναι καφετερεια και περιμενει με ενα μαγικο τροπο να διαβασει σημειωσεις απο φωτοτυπαδικα τι πιθανοτητες θα εχει?εγω αυτο το λογικο εγραψα που οσοι φοιτητες ακολουθησαν την τακτικη παρακολουθηση,προσοχη στον καθηγητη οταν παραδιδει για πλακα αποφοιτησαν και στα 4 αντε το πολυ 5 χρονια.τωρα οκ αλλος θα βγαλει 7.5 αλλος 8 αλλος 9 αλλος 9.5 εκει ισως ειναι και θεμα ευφυιας.παντως δεν εγραψα κατι υπερβολικο Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.357 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:38 Ο Samael έγραψε: #27 13-06-23 22:38 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: ρε συ δεν εγραψα κατι υπερβολικο.αν καποιος παει απλα για να κανει φασαρια ασε το γκομενισει γενικοτερα να κανε φασαρια λες και ειναι καφετερεια και περιμενει με ενα μαγικο τροπο να διαβασει σημειωσεις απο φωτοτυπαδικα τι πιθανοτητες θα εχει?εγω αυτο το λογικο εγραψα που οσοι φοιτητες ακολουθησαν την τακτικη παρακολουθηση,προσοχη στον καθηγητη οταν παραδιδει για πλακα αποφοιτησαν και στα 4 αντε το πολυ 5 χρονια.τωρα οκ αλλος θα βγαλει 7.5 αλλος 8 αλλος 9 αλλος 9.5 εκει ισως ειναι και θεμα ευφυιας.παντως δεν εγραψα κατι υπερβολικο Click για ανάπτυξη... Δεν διαφωνώ Ευκλείδη με την γενική δομή του επιχειρήματος σου . Ωστόσο ξέρουμε καλά οτι τέτοια τμήματα είναι αφενός δύσκολα και αφετέρου προβληματικά ως προς την νοοτροπία των περισσότερων καθηγητών . Οπότε η πορεία δεν είναι πάντα τόσο γραμμική όσο του οτι κάνω σημειώσεις παρακολουθώ , διαβάζω και λίγο και περνάω . Κατά τα άλλα έχω την αίσθηση οτι η θεματοθέτρια τρολλάρει . Μακάρι δηλαδή , διαφορετικά μπήκε εδώ μέσα για γνώμη καθησύχασης σε μια ερώτηση που και η ίδια καταλαβαίνει οτι δεν μπορεί να έχει ξεκάθαρη απάντηση . Όπως είπα και πριν δεν μπορούμε να μυρίσουμε τα νύχια μας για το τι θεωρεί καλό βαθμό και τι ικανοποιητική κοινωνική ζωή . Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιουνίου 2023 Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:43 Η Maria_Xagorari: #28 13-06-23 22:43 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: Tο εχω ξαναπει.Αν παρακολουθεις τις διαλεξεις που γινονται,κρατας σημειωσεις δικες σου,προσεχεις στο μαθημα και δεν πας απλα για να γκομενεψεις δυσκολα θα κοβεσαι στα μαθηματα αν μιλαμε για νορμαλ καθηγητες και θα παιρνεις και πολυ καλο βαθμο.Ολα τα αλλα ειναι κλασσικες ελληνικες υπερβολες.Αν δεν πατας ομως ποτε στη σχολη και περιμενεις να διαβασεις απο σημειωσεις του φωτοτυπαδικου την τελευταια μερα ε λογικα θα κοπεις πολλες φορες μεχρι να το περασεις και με πενταρακι. Click για ανάπτυξη... ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:45 Η monaxiko brizolaki: #29 13-06-23 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ Click για ανάπτυξη... πέρνα μια βόλτα απο φυσικές επιστήμες / πολυτεχνεία πρώτα Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:47 Η Maria_Xagorari: #30 13-06-23 22:47 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: πέρνα μια βόλτα απο φυσικές επιστήμες / πολυτεχνεία πρώτα Click για ανάπτυξη... Μια πολύ καλή μου φίλη είναι 4ο έτος φυσικό στο ΕΚΠΑ, χρωστάει 3 μαθήματα με κατεύθυνση στην πυρηνική φυσική και μου έχει πει ακριβώς τα ίδια καλή μου. (Εννοείται όταν ο καθηγητής δεν εχει κομπλεξ και κόβει αβέρτα) Ίσως από κει και πέρα είναι και θέμα αντίληψης περα από διάβασμα στις συγκεκριμένες τουλάχιστον σχολες. Και καλή αντίληψη δεν έχουν όλοι. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:49 Η monaxiko brizolaki: #31 13-06-23 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Μια πολύ καλή μου φίλη είναι 4ο έτος φυσικό στο ΕΚΠΑ, χρωστάει 3 μαθήματα με κατεύθυνση στην πυρηνική φυσική και μου έχει πει ακριβώς τα ίδια καλή μου. (Εννοείται όταν ο καθηγητής δεν εχει κομπλεξ και κόβει αβέρτα) Ίσως από κει και πέρα είναι και θέμα αντίληψης περα από διάβασμα στις συγκεκριμένες τουλάχιστον σχολες. Click για ανάπτυξη... Εντάξει οι άλλοι που πάνε όμως και προσέχουν και πάλι δεν περνάνε , να υποθέσω έχουν κάποιο θέμα ; είναι κυριολεκτικά ο,τι είπε ο σαμ. Επίσης να μην εκφέρουμε άποψη για σχολές που δεν έχουμε δει πώς είναι και "άκουσα αυτό" "ο άλλος μου είπε εκείνο" Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:56 Η Maria_Xagorari: #32 13-06-23 22:56 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Εντάξει οι άλλοι που πάνε όμως και προσέχουν και πάλι δεν περνάνε , να υποθέσω έχουν κάποιο θέμα ; είναι κυριολεκτικά ο,τι είπε ο σαμ. Επίσης να μην εκφέρουμε άποψη για σχολές που δεν έχουμε δει πώς είναι και "άκουσα αυτό" "ο άλλος μου είπε εκείνο" Click για ανάπτυξη... Δεν έχουν όλοι την ίδια ικανότητα αντιληψης, κάτι που μπορεί να κατανοήσεις εσύ σε 1 εμβομαδα, σε εμένα να χρειάζεται 1 μηνα. Στο πανεπιστήμιο κατακτάς γνώση, δεν την μαθαίνεις απέξω όπως στα μαθητικά χρόνια, λογικο συνήθεια χρονων να σου πάρει χρόνο να την αλλάξεις. Οπότε γιατί να έχουν κάποιο θέμα; Δεν ισχυρίστηκα κάτι τέτοιο. Εκφέρω αποψη για συγκεκριμένες σχολες που γνωρίζω από πάρα πολύ κοντινά μου άτομα (Φυσικό, Φιλολογία, Δημόσια Διοίκηση και κάποια ακόμα), όπως και τα συγκεκριμένα άτομα γνωρίζουν να εκφέρουν απόψεις από τις εκάστοτε σχολες που έχω περάσει και εγω, και σίγουρα και εσυ και τα δικά σου άτομα από τον στενό κυκλο σου, θα ξέρετε τι συμβαίνει στου καθένα τη σχολή, και λογικο να εκφέρεις γνώμη όταν τύχει να γνωρίζεις κάτι πάνω στο θέμα. Δεν βλέπω κάτι κατακριτέο να συμβαίνει ώστε να είναι τέτοια η αντίδραση σου. Στο κάτω κάτω, σε ένα φόρουμ, για ανταλλαγή απόψεων είμαστε όλοι μας. Φινεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:01 Ο Φινεύς έγραψε: #33 13-06-23 23:01 the girls are fighting Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:04 Η Maria_Xagorari: #34 13-06-23 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Φινεύς: the girls are fighting Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι είναι καβγάς αυτο, ίσως απλως δεν έγινε κάτι αντιληπτό είτε από δική μου τοποθέτηση είτε από από την @monaxiko brizolaki , ίσα ίσα που προσωπικά της εχω συμπάθεια μέσα στο φόρουμ και μου αρέσουν οι απόψεις της στα πιο πολλά ζητήματα, άρα λογικά θα έχουμε αισιο τέλος, αν δεν με παρεξηγησει και με παρει με τις πέτρες monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:10 Η monaxiko brizolaki: #35 13-06-23 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: μου αρέσουν οι απόψεις της στα πιο πολλά ζητήματα Click για ανάπτυξη... γιατί όχι σε κάθε ζήτημα ; Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:16 Η Maria_Xagorari: #36 13-06-23 23:16 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: γιατί όχι σε κάθε ζήτημα ; Click για ανάπτυξη... Βλαμμένη Δεν φτάνει που με έχεις πάρει από τα μούτρα μια δυο φορές, γκρινιάζεις κιόλας!! monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:17 Η monaxiko brizolaki: #37 13-06-23 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Βλαμμένη Δεν φτάνει που με έχεις πάρει από τα μούτρα μια δυο φορές, γκρινιάζεις κιόλας!! Click για ανάπτυξη... Ουυυ πόσες φορές έχω πάρει άλλους από τα μούτρα. Δεν είναι προσωπικό μην αγχώνεσαι πόσες άλλες φορες με έχουν πάρει και εμένα… Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:20 Η Maria_Xagorari: #38 13-06-23 23:20 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Ουυυ πόσες φορές έχω πάρει άλλους από τα μούτρα. Δεν είναι προσωπικό μην αγχώνεσαι πόσες άλλες φορες με έχουν πάρει και εμένα… Click για ανάπτυξη... Τα βλέπω, τα βλέπω, γενικά ψάχνομαι στο φόρουμ, μην σκας! monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:20 Η monaxiko brizolaki: #39 13-06-23 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Τα βλέπω, τα βλέπω, γενικά ψάχνομαι στο φόρουμ, μην σκας! Click για ανάπτυξη... Καλή είναι η ανασκαφή , μαθαίνεις πολλά Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:21 Η Maria_Xagorari: #40 13-06-23 23:21 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Καλή είναι η ανασκαφή , μαθαίνεις πολλά Click για ανάπτυξη... ΙΣΧΥΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΥΤΟ! (Αφου πολλες φορες απαντάω και σε ξεχασμένα thread καλε, σαν την αδικη κατάρα να πούμε) Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panosT436 Marildrea Ilias__ BillyTheKid Mixalis! Stefanos4 jo06 Qwerty 0 Halima Γατέχων Maynard Kate1914 54321 GeorgePap2003 Anonymous1 Νομάρχης giorgos5002 Arvacon nikolakis12 pacman t3knon Νικολινα love_to_learn antonis97 ggl BatGuin Memetchi thenutritionist eukleidhs1821 Wonderkid F1L1PAS Unboxholics charmander Mewmaw ag97 Abiogenesis angies jimis2001 Steliosgkougkou Φινεύς Scandal P.Dam. Lathy Meow tsiobieman Philologist estrela Alexecon1991 Johnman97 Ness Τρελας123 kiyoshi User2350 Praxis Dr. Gl. Luminous flaura SoyN constansn Maria_Xagorari thecrazycretan giannhs2001 SKG ΘανάσοςG4 Ryuzaki Helen06 mvas augustine Αναστασία197 hello1234 χημεια4λαιφ bill09876 anastasia papa george777 Kostas_Athens nucomer stefan Kzaro spring day Evelynne Peter Pan13 btarn angel27_ Than003 eirinipap Panagiotis849 hirasawayui panaman Ιωάννης1234 maria pad buffon85 Mammy Nun KingOfPop Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Αυτό ακριβώς , τίποτε άλλο Click για ανάπτυξη... Εμ δεν κρατάγατε σημειώσεις στην Πάτρα . Αυτά παθαίνεις όταν πας για να γκομενίσεις , και γίνεστε και υπερβολικοί μετά και τρομάζετε και τον κόσμο .
monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:19 Η monaxiko brizolaki: #25 13-06-23 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Εμ δεν κρατάγατε σημειώσεις στην Πάτρα . Αυτά παθαίνεις όταν πας να γκομενίσεις , και γίνεστε και υπερβολικοί μετά . Click για ανάπτυξη... ε ναι... eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:31 Ο eukleidhs1821: #26 13-06-23 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Εμ δεν κρατάγατε σημειώσεις στην Πάτρα . Αυτά παθαίνεις όταν πας για να γκομενίσεις , και γίνεστε και υπερβολικοί μετά και τρομάζετε και τον κόσμο . Click για ανάπτυξη... ρε συ δεν εγραψα κατι υπερβολικο.αν καποιος παει απλα για να κανει φασαρια ασε το γκομενισει γενικοτερα να κανε φασαρια λες και ειναι καφετερεια και περιμενει με ενα μαγικο τροπο να διαβασει σημειωσεις απο φωτοτυπαδικα τι πιθανοτητες θα εχει?εγω αυτο το λογικο εγραψα που οσοι φοιτητες ακολουθησαν την τακτικη παρακολουθηση,προσοχη στον καθηγητη οταν παραδιδει για πλακα αποφοιτησαν και στα 4 αντε το πολυ 5 χρονια.τωρα οκ αλλος θα βγαλει 7.5 αλλος 8 αλλος 9 αλλος 9.5 εκει ισως ειναι και θεμα ευφυιας.παντως δεν εγραψα κατι υπερβολικο Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.357 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:38 Ο Samael έγραψε: #27 13-06-23 22:38 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: ρε συ δεν εγραψα κατι υπερβολικο.αν καποιος παει απλα για να κανει φασαρια ασε το γκομενισει γενικοτερα να κανε φασαρια λες και ειναι καφετερεια και περιμενει με ενα μαγικο τροπο να διαβασει σημειωσεις απο φωτοτυπαδικα τι πιθανοτητες θα εχει?εγω αυτο το λογικο εγραψα που οσοι φοιτητες ακολουθησαν την τακτικη παρακολουθηση,προσοχη στον καθηγητη οταν παραδιδει για πλακα αποφοιτησαν και στα 4 αντε το πολυ 5 χρονια.τωρα οκ αλλος θα βγαλει 7.5 αλλος 8 αλλος 9 αλλος 9.5 εκει ισως ειναι και θεμα ευφυιας.παντως δεν εγραψα κατι υπερβολικο Click για ανάπτυξη... Δεν διαφωνώ Ευκλείδη με την γενική δομή του επιχειρήματος σου . Ωστόσο ξέρουμε καλά οτι τέτοια τμήματα είναι αφενός δύσκολα και αφετέρου προβληματικά ως προς την νοοτροπία των περισσότερων καθηγητών . Οπότε η πορεία δεν είναι πάντα τόσο γραμμική όσο του οτι κάνω σημειώσεις παρακολουθώ , διαβάζω και λίγο και περνάω . Κατά τα άλλα έχω την αίσθηση οτι η θεματοθέτρια τρολλάρει . Μακάρι δηλαδή , διαφορετικά μπήκε εδώ μέσα για γνώμη καθησύχασης σε μια ερώτηση που και η ίδια καταλαβαίνει οτι δεν μπορεί να έχει ξεκάθαρη απάντηση . Όπως είπα και πριν δεν μπορούμε να μυρίσουμε τα νύχια μας για το τι θεωρεί καλό βαθμό και τι ικανοποιητική κοινωνική ζωή . Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιουνίου 2023 Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:43 Η Maria_Xagorari: #28 13-06-23 22:43 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: Tο εχω ξαναπει.Αν παρακολουθεις τις διαλεξεις που γινονται,κρατας σημειωσεις δικες σου,προσεχεις στο μαθημα και δεν πας απλα για να γκομενεψεις δυσκολα θα κοβεσαι στα μαθηματα αν μιλαμε για νορμαλ καθηγητες και θα παιρνεις και πολυ καλο βαθμο.Ολα τα αλλα ειναι κλασσικες ελληνικες υπερβολες.Αν δεν πατας ομως ποτε στη σχολη και περιμενεις να διαβασεις απο σημειωσεις του φωτοτυπαδικου την τελευταια μερα ε λογικα θα κοπεις πολλες φορες μεχρι να το περασεις και με πενταρακι. Click για ανάπτυξη... ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:45 Η monaxiko brizolaki: #29 13-06-23 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ Click για ανάπτυξη... πέρνα μια βόλτα απο φυσικές επιστήμες / πολυτεχνεία πρώτα Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:47 Η Maria_Xagorari: #30 13-06-23 22:47 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: πέρνα μια βόλτα απο φυσικές επιστήμες / πολυτεχνεία πρώτα Click για ανάπτυξη... Μια πολύ καλή μου φίλη είναι 4ο έτος φυσικό στο ΕΚΠΑ, χρωστάει 3 μαθήματα με κατεύθυνση στην πυρηνική φυσική και μου έχει πει ακριβώς τα ίδια καλή μου. (Εννοείται όταν ο καθηγητής δεν εχει κομπλεξ και κόβει αβέρτα) Ίσως από κει και πέρα είναι και θέμα αντίληψης περα από διάβασμα στις συγκεκριμένες τουλάχιστον σχολες. Και καλή αντίληψη δεν έχουν όλοι. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:49 Η monaxiko brizolaki: #31 13-06-23 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Μια πολύ καλή μου φίλη είναι 4ο έτος φυσικό στο ΕΚΠΑ, χρωστάει 3 μαθήματα με κατεύθυνση στην πυρηνική φυσική και μου έχει πει ακριβώς τα ίδια καλή μου. (Εννοείται όταν ο καθηγητής δεν εχει κομπλεξ και κόβει αβέρτα) Ίσως από κει και πέρα είναι και θέμα αντίληψης περα από διάβασμα στις συγκεκριμένες τουλάχιστον σχολες. Click για ανάπτυξη... Εντάξει οι άλλοι που πάνε όμως και προσέχουν και πάλι δεν περνάνε , να υποθέσω έχουν κάποιο θέμα ; είναι κυριολεκτικά ο,τι είπε ο σαμ. Επίσης να μην εκφέρουμε άποψη για σχολές που δεν έχουμε δει πώς είναι και "άκουσα αυτό" "ο άλλος μου είπε εκείνο" Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:56 Η Maria_Xagorari: #32 13-06-23 22:56 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Εντάξει οι άλλοι που πάνε όμως και προσέχουν και πάλι δεν περνάνε , να υποθέσω έχουν κάποιο θέμα ; είναι κυριολεκτικά ο,τι είπε ο σαμ. Επίσης να μην εκφέρουμε άποψη για σχολές που δεν έχουμε δει πώς είναι και "άκουσα αυτό" "ο άλλος μου είπε εκείνο" Click για ανάπτυξη... Δεν έχουν όλοι την ίδια ικανότητα αντιληψης, κάτι που μπορεί να κατανοήσεις εσύ σε 1 εμβομαδα, σε εμένα να χρειάζεται 1 μηνα. Στο πανεπιστήμιο κατακτάς γνώση, δεν την μαθαίνεις απέξω όπως στα μαθητικά χρόνια, λογικο συνήθεια χρονων να σου πάρει χρόνο να την αλλάξεις. Οπότε γιατί να έχουν κάποιο θέμα; Δεν ισχυρίστηκα κάτι τέτοιο. Εκφέρω αποψη για συγκεκριμένες σχολες που γνωρίζω από πάρα πολύ κοντινά μου άτομα (Φυσικό, Φιλολογία, Δημόσια Διοίκηση και κάποια ακόμα), όπως και τα συγκεκριμένα άτομα γνωρίζουν να εκφέρουν απόψεις από τις εκάστοτε σχολες που έχω περάσει και εγω, και σίγουρα και εσυ και τα δικά σου άτομα από τον στενό κυκλο σου, θα ξέρετε τι συμβαίνει στου καθένα τη σχολή, και λογικο να εκφέρεις γνώμη όταν τύχει να γνωρίζεις κάτι πάνω στο θέμα. Δεν βλέπω κάτι κατακριτέο να συμβαίνει ώστε να είναι τέτοια η αντίδραση σου. Στο κάτω κάτω, σε ένα φόρουμ, για ανταλλαγή απόψεων είμαστε όλοι μας. Φινεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:01 Ο Φινεύς έγραψε: #33 13-06-23 23:01 the girls are fighting Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:04 Η Maria_Xagorari: #34 13-06-23 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Φινεύς: the girls are fighting Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι είναι καβγάς αυτο, ίσως απλως δεν έγινε κάτι αντιληπτό είτε από δική μου τοποθέτηση είτε από από την @monaxiko brizolaki , ίσα ίσα που προσωπικά της εχω συμπάθεια μέσα στο φόρουμ και μου αρέσουν οι απόψεις της στα πιο πολλά ζητήματα, άρα λογικά θα έχουμε αισιο τέλος, αν δεν με παρεξηγησει και με παρει με τις πέτρες monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:10 Η monaxiko brizolaki: #35 13-06-23 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: μου αρέσουν οι απόψεις της στα πιο πολλά ζητήματα Click για ανάπτυξη... γιατί όχι σε κάθε ζήτημα ; Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:16 Η Maria_Xagorari: #36 13-06-23 23:16 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: γιατί όχι σε κάθε ζήτημα ; Click για ανάπτυξη... Βλαμμένη Δεν φτάνει που με έχεις πάρει από τα μούτρα μια δυο φορές, γκρινιάζεις κιόλας!! monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:17 Η monaxiko brizolaki: #37 13-06-23 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Βλαμμένη Δεν φτάνει που με έχεις πάρει από τα μούτρα μια δυο φορές, γκρινιάζεις κιόλας!! Click για ανάπτυξη... Ουυυ πόσες φορές έχω πάρει άλλους από τα μούτρα. Δεν είναι προσωπικό μην αγχώνεσαι πόσες άλλες φορες με έχουν πάρει και εμένα… Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:20 Η Maria_Xagorari: #38 13-06-23 23:20 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Ουυυ πόσες φορές έχω πάρει άλλους από τα μούτρα. Δεν είναι προσωπικό μην αγχώνεσαι πόσες άλλες φορες με έχουν πάρει και εμένα… Click για ανάπτυξη... Τα βλέπω, τα βλέπω, γενικά ψάχνομαι στο φόρουμ, μην σκας! monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:20 Η monaxiko brizolaki: #39 13-06-23 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Τα βλέπω, τα βλέπω, γενικά ψάχνομαι στο φόρουμ, μην σκας! Click για ανάπτυξη... Καλή είναι η ανασκαφή , μαθαίνεις πολλά Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:21 Η Maria_Xagorari: #40 13-06-23 23:21 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Καλή είναι η ανασκαφή , μαθαίνεις πολλά Click για ανάπτυξη... ΙΣΧΥΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΥΤΟ! (Αφου πολλες φορες απαντάω και σε ξεχασμένα thread καλε, σαν την αδικη κατάρα να πούμε) Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panosT436 Marildrea Ilias__ BillyTheKid Mixalis! Stefanos4 jo06 Qwerty 0 Halima Γατέχων Maynard Kate1914 54321 GeorgePap2003 Anonymous1 Νομάρχης giorgos5002 Arvacon nikolakis12 pacman t3knon Νικολινα love_to_learn antonis97 ggl BatGuin Memetchi thenutritionist eukleidhs1821 Wonderkid F1L1PAS Unboxholics charmander Mewmaw ag97 Abiogenesis angies jimis2001 Steliosgkougkou Φινεύς Scandal P.Dam. Lathy Meow tsiobieman Philologist estrela Alexecon1991 Johnman97 Ness Τρελας123 kiyoshi User2350 Praxis Dr. Gl. Luminous flaura SoyN constansn Maria_Xagorari thecrazycretan giannhs2001 SKG ΘανάσοςG4 Ryuzaki Helen06 mvas augustine Αναστασία197 hello1234 χημεια4λαιφ bill09876 anastasia papa george777 Kostas_Athens nucomer stefan Kzaro spring day Evelynne Peter Pan13 btarn angel27_ Than003 eirinipap Panagiotis849 hirasawayui panaman Ιωάννης1234 maria pad buffon85 Mammy Nun KingOfPop Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Samael: Εμ δεν κρατάγατε σημειώσεις στην Πάτρα . Αυτά παθαίνεις όταν πας να γκομενίσεις , και γίνεστε και υπερβολικοί μετά . Click για ανάπτυξη... ε ναι...
eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:31 Ο eukleidhs1821: #26 13-06-23 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Εμ δεν κρατάγατε σημειώσεις στην Πάτρα . Αυτά παθαίνεις όταν πας για να γκομενίσεις , και γίνεστε και υπερβολικοί μετά και τρομάζετε και τον κόσμο . Click για ανάπτυξη... ρε συ δεν εγραψα κατι υπερβολικο.αν καποιος παει απλα για να κανει φασαρια ασε το γκομενισει γενικοτερα να κανε φασαρια λες και ειναι καφετερεια και περιμενει με ενα μαγικο τροπο να διαβασει σημειωσεις απο φωτοτυπαδικα τι πιθανοτητες θα εχει?εγω αυτο το λογικο εγραψα που οσοι φοιτητες ακολουθησαν την τακτικη παρακολουθηση,προσοχη στον καθηγητη οταν παραδιδει για πλακα αποφοιτησαν και στα 4 αντε το πολυ 5 χρονια.τωρα οκ αλλος θα βγαλει 7.5 αλλος 8 αλλος 9 αλλος 9.5 εκει ισως ειναι και θεμα ευφυιας.παντως δεν εγραψα κατι υπερβολικο Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.357 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:38 Ο Samael έγραψε: #27 13-06-23 22:38 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: ρε συ δεν εγραψα κατι υπερβολικο.αν καποιος παει απλα για να κανει φασαρια ασε το γκομενισει γενικοτερα να κανε φασαρια λες και ειναι καφετερεια και περιμενει με ενα μαγικο τροπο να διαβασει σημειωσεις απο φωτοτυπαδικα τι πιθανοτητες θα εχει?εγω αυτο το λογικο εγραψα που οσοι φοιτητες ακολουθησαν την τακτικη παρακολουθηση,προσοχη στον καθηγητη οταν παραδιδει για πλακα αποφοιτησαν και στα 4 αντε το πολυ 5 χρονια.τωρα οκ αλλος θα βγαλει 7.5 αλλος 8 αλλος 9 αλλος 9.5 εκει ισως ειναι και θεμα ευφυιας.παντως δεν εγραψα κατι υπερβολικο Click για ανάπτυξη... Δεν διαφωνώ Ευκλείδη με την γενική δομή του επιχειρήματος σου . Ωστόσο ξέρουμε καλά οτι τέτοια τμήματα είναι αφενός δύσκολα και αφετέρου προβληματικά ως προς την νοοτροπία των περισσότερων καθηγητών . Οπότε η πορεία δεν είναι πάντα τόσο γραμμική όσο του οτι κάνω σημειώσεις παρακολουθώ , διαβάζω και λίγο και περνάω . Κατά τα άλλα έχω την αίσθηση οτι η θεματοθέτρια τρολλάρει . Μακάρι δηλαδή , διαφορετικά μπήκε εδώ μέσα για γνώμη καθησύχασης σε μια ερώτηση που και η ίδια καταλαβαίνει οτι δεν μπορεί να έχει ξεκάθαρη απάντηση . Όπως είπα και πριν δεν μπορούμε να μυρίσουμε τα νύχια μας για το τι θεωρεί καλό βαθμό και τι ικανοποιητική κοινωνική ζωή . Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιουνίου 2023 Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:43 Η Maria_Xagorari: #28 13-06-23 22:43 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: Tο εχω ξαναπει.Αν παρακολουθεις τις διαλεξεις που γινονται,κρατας σημειωσεις δικες σου,προσεχεις στο μαθημα και δεν πας απλα για να γκομενεψεις δυσκολα θα κοβεσαι στα μαθηματα αν μιλαμε για νορμαλ καθηγητες και θα παιρνεις και πολυ καλο βαθμο.Ολα τα αλλα ειναι κλασσικες ελληνικες υπερβολες.Αν δεν πατας ομως ποτε στη σχολη και περιμενεις να διαβασεις απο σημειωσεις του φωτοτυπαδικου την τελευταια μερα ε λογικα θα κοπεις πολλες φορες μεχρι να το περασεις και με πενταρακι. Click για ανάπτυξη... ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:45 Η monaxiko brizolaki: #29 13-06-23 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ Click για ανάπτυξη... πέρνα μια βόλτα απο φυσικές επιστήμες / πολυτεχνεία πρώτα Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:47 Η Maria_Xagorari: #30 13-06-23 22:47 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: πέρνα μια βόλτα απο φυσικές επιστήμες / πολυτεχνεία πρώτα Click για ανάπτυξη... Μια πολύ καλή μου φίλη είναι 4ο έτος φυσικό στο ΕΚΠΑ, χρωστάει 3 μαθήματα με κατεύθυνση στην πυρηνική φυσική και μου έχει πει ακριβώς τα ίδια καλή μου. (Εννοείται όταν ο καθηγητής δεν εχει κομπλεξ και κόβει αβέρτα) Ίσως από κει και πέρα είναι και θέμα αντίληψης περα από διάβασμα στις συγκεκριμένες τουλάχιστον σχολες. Και καλή αντίληψη δεν έχουν όλοι. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:49 Η monaxiko brizolaki: #31 13-06-23 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Μια πολύ καλή μου φίλη είναι 4ο έτος φυσικό στο ΕΚΠΑ, χρωστάει 3 μαθήματα με κατεύθυνση στην πυρηνική φυσική και μου έχει πει ακριβώς τα ίδια καλή μου. (Εννοείται όταν ο καθηγητής δεν εχει κομπλεξ και κόβει αβέρτα) Ίσως από κει και πέρα είναι και θέμα αντίληψης περα από διάβασμα στις συγκεκριμένες τουλάχιστον σχολες. Click για ανάπτυξη... Εντάξει οι άλλοι που πάνε όμως και προσέχουν και πάλι δεν περνάνε , να υποθέσω έχουν κάποιο θέμα ; είναι κυριολεκτικά ο,τι είπε ο σαμ. Επίσης να μην εκφέρουμε άποψη για σχολές που δεν έχουμε δει πώς είναι και "άκουσα αυτό" "ο άλλος μου είπε εκείνο" Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:56 Η Maria_Xagorari: #32 13-06-23 22:56 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Εντάξει οι άλλοι που πάνε όμως και προσέχουν και πάλι δεν περνάνε , να υποθέσω έχουν κάποιο θέμα ; είναι κυριολεκτικά ο,τι είπε ο σαμ. Επίσης να μην εκφέρουμε άποψη για σχολές που δεν έχουμε δει πώς είναι και "άκουσα αυτό" "ο άλλος μου είπε εκείνο" Click για ανάπτυξη... Δεν έχουν όλοι την ίδια ικανότητα αντιληψης, κάτι που μπορεί να κατανοήσεις εσύ σε 1 εμβομαδα, σε εμένα να χρειάζεται 1 μηνα. Στο πανεπιστήμιο κατακτάς γνώση, δεν την μαθαίνεις απέξω όπως στα μαθητικά χρόνια, λογικο συνήθεια χρονων να σου πάρει χρόνο να την αλλάξεις. Οπότε γιατί να έχουν κάποιο θέμα; Δεν ισχυρίστηκα κάτι τέτοιο. Εκφέρω αποψη για συγκεκριμένες σχολες που γνωρίζω από πάρα πολύ κοντινά μου άτομα (Φυσικό, Φιλολογία, Δημόσια Διοίκηση και κάποια ακόμα), όπως και τα συγκεκριμένα άτομα γνωρίζουν να εκφέρουν απόψεις από τις εκάστοτε σχολες που έχω περάσει και εγω, και σίγουρα και εσυ και τα δικά σου άτομα από τον στενό κυκλο σου, θα ξέρετε τι συμβαίνει στου καθένα τη σχολή, και λογικο να εκφέρεις γνώμη όταν τύχει να γνωρίζεις κάτι πάνω στο θέμα. Δεν βλέπω κάτι κατακριτέο να συμβαίνει ώστε να είναι τέτοια η αντίδραση σου. Στο κάτω κάτω, σε ένα φόρουμ, για ανταλλαγή απόψεων είμαστε όλοι μας. Φινεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:01 Ο Φινεύς έγραψε: #33 13-06-23 23:01 the girls are fighting Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:04 Η Maria_Xagorari: #34 13-06-23 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Φινεύς: the girls are fighting Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι είναι καβγάς αυτο, ίσως απλως δεν έγινε κάτι αντιληπτό είτε από δική μου τοποθέτηση είτε από από την @monaxiko brizolaki , ίσα ίσα που προσωπικά της εχω συμπάθεια μέσα στο φόρουμ και μου αρέσουν οι απόψεις της στα πιο πολλά ζητήματα, άρα λογικά θα έχουμε αισιο τέλος, αν δεν με παρεξηγησει και με παρει με τις πέτρες monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:10 Η monaxiko brizolaki: #35 13-06-23 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: μου αρέσουν οι απόψεις της στα πιο πολλά ζητήματα Click για ανάπτυξη... γιατί όχι σε κάθε ζήτημα ; Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:16 Η Maria_Xagorari: #36 13-06-23 23:16 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: γιατί όχι σε κάθε ζήτημα ; Click για ανάπτυξη... Βλαμμένη Δεν φτάνει που με έχεις πάρει από τα μούτρα μια δυο φορές, γκρινιάζεις κιόλας!! monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:17 Η monaxiko brizolaki: #37 13-06-23 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Βλαμμένη Δεν φτάνει που με έχεις πάρει από τα μούτρα μια δυο φορές, γκρινιάζεις κιόλας!! Click για ανάπτυξη... Ουυυ πόσες φορές έχω πάρει άλλους από τα μούτρα. Δεν είναι προσωπικό μην αγχώνεσαι πόσες άλλες φορες με έχουν πάρει και εμένα… Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:20 Η Maria_Xagorari: #38 13-06-23 23:20 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Ουυυ πόσες φορές έχω πάρει άλλους από τα μούτρα. Δεν είναι προσωπικό μην αγχώνεσαι πόσες άλλες φορες με έχουν πάρει και εμένα… Click για ανάπτυξη... Τα βλέπω, τα βλέπω, γενικά ψάχνομαι στο φόρουμ, μην σκας! monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:20 Η monaxiko brizolaki: #39 13-06-23 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Τα βλέπω, τα βλέπω, γενικά ψάχνομαι στο φόρουμ, μην σκας! Click για ανάπτυξη... Καλή είναι η ανασκαφή , μαθαίνεις πολλά Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:21 Η Maria_Xagorari: #40 13-06-23 23:21 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Καλή είναι η ανασκαφή , μαθαίνεις πολλά Click για ανάπτυξη... ΙΣΧΥΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΥΤΟ! (Αφου πολλες φορες απαντάω και σε ξεχασμένα thread καλε, σαν την αδικη κατάρα να πούμε) Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panosT436 Marildrea Ilias__ BillyTheKid Mixalis! Stefanos4 jo06 Qwerty 0 Halima Γατέχων Maynard Kate1914 54321 GeorgePap2003 Anonymous1 Νομάρχης giorgos5002 Arvacon nikolakis12 pacman t3knon Νικολινα love_to_learn antonis97 ggl BatGuin Memetchi thenutritionist eukleidhs1821 Wonderkid F1L1PAS Unboxholics charmander Mewmaw ag97 Abiogenesis angies jimis2001 Steliosgkougkou Φινεύς Scandal P.Dam. Lathy Meow tsiobieman Philologist estrela Alexecon1991 Johnman97 Ness Τρελας123 kiyoshi User2350 Praxis Dr. Gl. Luminous flaura SoyN constansn Maria_Xagorari thecrazycretan giannhs2001 SKG ΘανάσοςG4 Ryuzaki Helen06 mvas augustine Αναστασία197 hello1234 χημεια4λαιφ bill09876 anastasia papa george777 Kostas_Athens nucomer stefan Kzaro spring day Evelynne Peter Pan13 btarn angel27_ Than003 eirinipap Panagiotis849 hirasawayui panaman Ιωάννης1234 maria pad buffon85 Mammy Nun KingOfPop Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Samael: Εμ δεν κρατάγατε σημειώσεις στην Πάτρα . Αυτά παθαίνεις όταν πας για να γκομενίσεις , και γίνεστε και υπερβολικοί μετά και τρομάζετε και τον κόσμο . Click για ανάπτυξη... ρε συ δεν εγραψα κατι υπερβολικο.αν καποιος παει απλα για να κανει φασαρια ασε το γκομενισει γενικοτερα να κανε φασαρια λες και ειναι καφετερεια και περιμενει με ενα μαγικο τροπο να διαβασει σημειωσεις απο φωτοτυπαδικα τι πιθανοτητες θα εχει?εγω αυτο το λογικο εγραψα που οσοι φοιτητες ακολουθησαν την τακτικη παρακολουθηση,προσοχη στον καθηγητη οταν παραδιδει για πλακα αποφοιτησαν και στα 4 αντε το πολυ 5 χρονια.τωρα οκ αλλος θα βγαλει 7.5 αλλος 8 αλλος 9 αλλος 9.5 εκει ισως ειναι και θεμα ευφυιας.παντως δεν εγραψα κατι υπερβολικο
Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.357 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:38 Ο Samael έγραψε: #27 13-06-23 22:38 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: ρε συ δεν εγραψα κατι υπερβολικο.αν καποιος παει απλα για να κανει φασαρια ασε το γκομενισει γενικοτερα να κανε φασαρια λες και ειναι καφετερεια και περιμενει με ενα μαγικο τροπο να διαβασει σημειωσεις απο φωτοτυπαδικα τι πιθανοτητες θα εχει?εγω αυτο το λογικο εγραψα που οσοι φοιτητες ακολουθησαν την τακτικη παρακολουθηση,προσοχη στον καθηγητη οταν παραδιδει για πλακα αποφοιτησαν και στα 4 αντε το πολυ 5 χρονια.τωρα οκ αλλος θα βγαλει 7.5 αλλος 8 αλλος 9 αλλος 9.5 εκει ισως ειναι και θεμα ευφυιας.παντως δεν εγραψα κατι υπερβολικο Click για ανάπτυξη... Δεν διαφωνώ Ευκλείδη με την γενική δομή του επιχειρήματος σου . Ωστόσο ξέρουμε καλά οτι τέτοια τμήματα είναι αφενός δύσκολα και αφετέρου προβληματικά ως προς την νοοτροπία των περισσότερων καθηγητών . Οπότε η πορεία δεν είναι πάντα τόσο γραμμική όσο του οτι κάνω σημειώσεις παρακολουθώ , διαβάζω και λίγο και περνάω . Κατά τα άλλα έχω την αίσθηση οτι η θεματοθέτρια τρολλάρει . Μακάρι δηλαδή , διαφορετικά μπήκε εδώ μέσα για γνώμη καθησύχασης σε μια ερώτηση που και η ίδια καταλαβαίνει οτι δεν μπορεί να έχει ξεκάθαρη απάντηση . Όπως είπα και πριν δεν μπορούμε να μυρίσουμε τα νύχια μας για το τι θεωρεί καλό βαθμό και τι ικανοποιητική κοινωνική ζωή . Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιουνίου 2023 Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:43 Η Maria_Xagorari: #28 13-06-23 22:43 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: Tο εχω ξαναπει.Αν παρακολουθεις τις διαλεξεις που γινονται,κρατας σημειωσεις δικες σου,προσεχεις στο μαθημα και δεν πας απλα για να γκομενεψεις δυσκολα θα κοβεσαι στα μαθηματα αν μιλαμε για νορμαλ καθηγητες και θα παιρνεις και πολυ καλο βαθμο.Ολα τα αλλα ειναι κλασσικες ελληνικες υπερβολες.Αν δεν πατας ομως ποτε στη σχολη και περιμενεις να διαβασεις απο σημειωσεις του φωτοτυπαδικου την τελευταια μερα ε λογικα θα κοπεις πολλες φορες μεχρι να το περασεις και με πενταρακι. Click για ανάπτυξη... ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:45 Η monaxiko brizolaki: #29 13-06-23 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ Click για ανάπτυξη... πέρνα μια βόλτα απο φυσικές επιστήμες / πολυτεχνεία πρώτα Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:47 Η Maria_Xagorari: #30 13-06-23 22:47 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: πέρνα μια βόλτα απο φυσικές επιστήμες / πολυτεχνεία πρώτα Click για ανάπτυξη... Μια πολύ καλή μου φίλη είναι 4ο έτος φυσικό στο ΕΚΠΑ, χρωστάει 3 μαθήματα με κατεύθυνση στην πυρηνική φυσική και μου έχει πει ακριβώς τα ίδια καλή μου. (Εννοείται όταν ο καθηγητής δεν εχει κομπλεξ και κόβει αβέρτα) Ίσως από κει και πέρα είναι και θέμα αντίληψης περα από διάβασμα στις συγκεκριμένες τουλάχιστον σχολες. Και καλή αντίληψη δεν έχουν όλοι. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:49 Η monaxiko brizolaki: #31 13-06-23 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Μια πολύ καλή μου φίλη είναι 4ο έτος φυσικό στο ΕΚΠΑ, χρωστάει 3 μαθήματα με κατεύθυνση στην πυρηνική φυσική και μου έχει πει ακριβώς τα ίδια καλή μου. (Εννοείται όταν ο καθηγητής δεν εχει κομπλεξ και κόβει αβέρτα) Ίσως από κει και πέρα είναι και θέμα αντίληψης περα από διάβασμα στις συγκεκριμένες τουλάχιστον σχολες. Click για ανάπτυξη... Εντάξει οι άλλοι που πάνε όμως και προσέχουν και πάλι δεν περνάνε , να υποθέσω έχουν κάποιο θέμα ; είναι κυριολεκτικά ο,τι είπε ο σαμ. Επίσης να μην εκφέρουμε άποψη για σχολές που δεν έχουμε δει πώς είναι και "άκουσα αυτό" "ο άλλος μου είπε εκείνο" Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:56 Η Maria_Xagorari: #32 13-06-23 22:56 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Εντάξει οι άλλοι που πάνε όμως και προσέχουν και πάλι δεν περνάνε , να υποθέσω έχουν κάποιο θέμα ; είναι κυριολεκτικά ο,τι είπε ο σαμ. Επίσης να μην εκφέρουμε άποψη για σχολές που δεν έχουμε δει πώς είναι και "άκουσα αυτό" "ο άλλος μου είπε εκείνο" Click για ανάπτυξη... Δεν έχουν όλοι την ίδια ικανότητα αντιληψης, κάτι που μπορεί να κατανοήσεις εσύ σε 1 εμβομαδα, σε εμένα να χρειάζεται 1 μηνα. Στο πανεπιστήμιο κατακτάς γνώση, δεν την μαθαίνεις απέξω όπως στα μαθητικά χρόνια, λογικο συνήθεια χρονων να σου πάρει χρόνο να την αλλάξεις. Οπότε γιατί να έχουν κάποιο θέμα; Δεν ισχυρίστηκα κάτι τέτοιο. Εκφέρω αποψη για συγκεκριμένες σχολες που γνωρίζω από πάρα πολύ κοντινά μου άτομα (Φυσικό, Φιλολογία, Δημόσια Διοίκηση και κάποια ακόμα), όπως και τα συγκεκριμένα άτομα γνωρίζουν να εκφέρουν απόψεις από τις εκάστοτε σχολες που έχω περάσει και εγω, και σίγουρα και εσυ και τα δικά σου άτομα από τον στενό κυκλο σου, θα ξέρετε τι συμβαίνει στου καθένα τη σχολή, και λογικο να εκφέρεις γνώμη όταν τύχει να γνωρίζεις κάτι πάνω στο θέμα. Δεν βλέπω κάτι κατακριτέο να συμβαίνει ώστε να είναι τέτοια η αντίδραση σου. Στο κάτω κάτω, σε ένα φόρουμ, για ανταλλαγή απόψεων είμαστε όλοι μας. Φινεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:01 Ο Φινεύς έγραψε: #33 13-06-23 23:01 the girls are fighting Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:04 Η Maria_Xagorari: #34 13-06-23 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Φινεύς: the girls are fighting Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι είναι καβγάς αυτο, ίσως απλως δεν έγινε κάτι αντιληπτό είτε από δική μου τοποθέτηση είτε από από την @monaxiko brizolaki , ίσα ίσα που προσωπικά της εχω συμπάθεια μέσα στο φόρουμ και μου αρέσουν οι απόψεις της στα πιο πολλά ζητήματα, άρα λογικά θα έχουμε αισιο τέλος, αν δεν με παρεξηγησει και με παρει με τις πέτρες monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:10 Η monaxiko brizolaki: #35 13-06-23 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: μου αρέσουν οι απόψεις της στα πιο πολλά ζητήματα Click για ανάπτυξη... γιατί όχι σε κάθε ζήτημα ; Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:16 Η Maria_Xagorari: #36 13-06-23 23:16 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: γιατί όχι σε κάθε ζήτημα ; Click για ανάπτυξη... Βλαμμένη Δεν φτάνει που με έχεις πάρει από τα μούτρα μια δυο φορές, γκρινιάζεις κιόλας!! monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:17 Η monaxiko brizolaki: #37 13-06-23 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Βλαμμένη Δεν φτάνει που με έχεις πάρει από τα μούτρα μια δυο φορές, γκρινιάζεις κιόλας!! Click για ανάπτυξη... Ουυυ πόσες φορές έχω πάρει άλλους από τα μούτρα. Δεν είναι προσωπικό μην αγχώνεσαι πόσες άλλες φορες με έχουν πάρει και εμένα… Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:20 Η Maria_Xagorari: #38 13-06-23 23:20 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Ουυυ πόσες φορές έχω πάρει άλλους από τα μούτρα. Δεν είναι προσωπικό μην αγχώνεσαι πόσες άλλες φορες με έχουν πάρει και εμένα… Click για ανάπτυξη... Τα βλέπω, τα βλέπω, γενικά ψάχνομαι στο φόρουμ, μην σκας! monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:20 Η monaxiko brizolaki: #39 13-06-23 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Τα βλέπω, τα βλέπω, γενικά ψάχνομαι στο φόρουμ, μην σκας! Click για ανάπτυξη... Καλή είναι η ανασκαφή , μαθαίνεις πολλά Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:21 Η Maria_Xagorari: #40 13-06-23 23:21 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Καλή είναι η ανασκαφή , μαθαίνεις πολλά Click για ανάπτυξη... ΙΣΧΥΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΥΤΟ! (Αφου πολλες φορες απαντάω και σε ξεχασμένα thread καλε, σαν την αδικη κατάρα να πούμε) Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panosT436 Marildrea Ilias__ BillyTheKid Mixalis! Stefanos4 jo06 Qwerty 0 Halima Γατέχων Maynard Kate1914 54321 GeorgePap2003 Anonymous1 Νομάρχης giorgos5002 Arvacon nikolakis12 pacman t3knon Νικολινα love_to_learn antonis97 ggl BatGuin Memetchi thenutritionist eukleidhs1821 Wonderkid F1L1PAS Unboxholics charmander Mewmaw ag97 Abiogenesis angies jimis2001 Steliosgkougkou Φινεύς Scandal P.Dam. Lathy Meow tsiobieman Philologist estrela Alexecon1991 Johnman97 Ness Τρελας123 kiyoshi User2350 Praxis Dr. Gl. Luminous flaura SoyN constansn Maria_Xagorari thecrazycretan giannhs2001 SKG ΘανάσοςG4 Ryuzaki Helen06 mvas augustine Αναστασία197 hello1234 χημεια4λαιφ bill09876 anastasia papa george777 Kostas_Athens nucomer stefan Kzaro spring day Evelynne Peter Pan13 btarn angel27_ Than003 eirinipap Panagiotis849 hirasawayui panaman Ιωάννης1234 maria pad buffon85 Mammy Nun KingOfPop Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: ρε συ δεν εγραψα κατι υπερβολικο.αν καποιος παει απλα για να κανει φασαρια ασε το γκομενισει γενικοτερα να κανε φασαρια λες και ειναι καφετερεια και περιμενει με ενα μαγικο τροπο να διαβασει σημειωσεις απο φωτοτυπαδικα τι πιθανοτητες θα εχει?εγω αυτο το λογικο εγραψα που οσοι φοιτητες ακολουθησαν την τακτικη παρακολουθηση,προσοχη στον καθηγητη οταν παραδιδει για πλακα αποφοιτησαν και στα 4 αντε το πολυ 5 χρονια.τωρα οκ αλλος θα βγαλει 7.5 αλλος 8 αλλος 9 αλλος 9.5 εκει ισως ειναι και θεμα ευφυιας.παντως δεν εγραψα κατι υπερβολικο Click για ανάπτυξη... Δεν διαφωνώ Ευκλείδη με την γενική δομή του επιχειρήματος σου . Ωστόσο ξέρουμε καλά οτι τέτοια τμήματα είναι αφενός δύσκολα και αφετέρου προβληματικά ως προς την νοοτροπία των περισσότερων καθηγητών . Οπότε η πορεία δεν είναι πάντα τόσο γραμμική όσο του οτι κάνω σημειώσεις παρακολουθώ , διαβάζω και λίγο και περνάω . Κατά τα άλλα έχω την αίσθηση οτι η θεματοθέτρια τρολλάρει . Μακάρι δηλαδή , διαφορετικά μπήκε εδώ μέσα για γνώμη καθησύχασης σε μια ερώτηση που και η ίδια καταλαβαίνει οτι δεν μπορεί να έχει ξεκάθαρη απάντηση . Όπως είπα και πριν δεν μπορούμε να μυρίσουμε τα νύχια μας για το τι θεωρεί καλό βαθμό και τι ικανοποιητική κοινωνική ζωή .
Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:43 Η Maria_Xagorari: #28 13-06-23 22:43 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: Tο εχω ξαναπει.Αν παρακολουθεις τις διαλεξεις που γινονται,κρατας σημειωσεις δικες σου,προσεχεις στο μαθημα και δεν πας απλα για να γκομενεψεις δυσκολα θα κοβεσαι στα μαθηματα αν μιλαμε για νορμαλ καθηγητες και θα παιρνεις και πολυ καλο βαθμο.Ολα τα αλλα ειναι κλασσικες ελληνικες υπερβολες.Αν δεν πατας ομως ποτε στη σχολη και περιμενεις να διαβασεις απο σημειωσεις του φωτοτυπαδικου την τελευταια μερα ε λογικα θα κοπεις πολλες φορες μεχρι να το περασεις και με πενταρακι. Click για ανάπτυξη... ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:45 Η monaxiko brizolaki: #29 13-06-23 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ Click για ανάπτυξη... πέρνα μια βόλτα απο φυσικές επιστήμες / πολυτεχνεία πρώτα Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:47 Η Maria_Xagorari: #30 13-06-23 22:47 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: πέρνα μια βόλτα απο φυσικές επιστήμες / πολυτεχνεία πρώτα Click για ανάπτυξη... Μια πολύ καλή μου φίλη είναι 4ο έτος φυσικό στο ΕΚΠΑ, χρωστάει 3 μαθήματα με κατεύθυνση στην πυρηνική φυσική και μου έχει πει ακριβώς τα ίδια καλή μου. (Εννοείται όταν ο καθηγητής δεν εχει κομπλεξ και κόβει αβέρτα) Ίσως από κει και πέρα είναι και θέμα αντίληψης περα από διάβασμα στις συγκεκριμένες τουλάχιστον σχολες. Και καλή αντίληψη δεν έχουν όλοι. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:49 Η monaxiko brizolaki: #31 13-06-23 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Μια πολύ καλή μου φίλη είναι 4ο έτος φυσικό στο ΕΚΠΑ, χρωστάει 3 μαθήματα με κατεύθυνση στην πυρηνική φυσική και μου έχει πει ακριβώς τα ίδια καλή μου. (Εννοείται όταν ο καθηγητής δεν εχει κομπλεξ και κόβει αβέρτα) Ίσως από κει και πέρα είναι και θέμα αντίληψης περα από διάβασμα στις συγκεκριμένες τουλάχιστον σχολες. Click για ανάπτυξη... Εντάξει οι άλλοι που πάνε όμως και προσέχουν και πάλι δεν περνάνε , να υποθέσω έχουν κάποιο θέμα ; είναι κυριολεκτικά ο,τι είπε ο σαμ. Επίσης να μην εκφέρουμε άποψη για σχολές που δεν έχουμε δει πώς είναι και "άκουσα αυτό" "ο άλλος μου είπε εκείνο" Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:56 Η Maria_Xagorari: #32 13-06-23 22:56 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Εντάξει οι άλλοι που πάνε όμως και προσέχουν και πάλι δεν περνάνε , να υποθέσω έχουν κάποιο θέμα ; είναι κυριολεκτικά ο,τι είπε ο σαμ. Επίσης να μην εκφέρουμε άποψη για σχολές που δεν έχουμε δει πώς είναι και "άκουσα αυτό" "ο άλλος μου είπε εκείνο" Click για ανάπτυξη... Δεν έχουν όλοι την ίδια ικανότητα αντιληψης, κάτι που μπορεί να κατανοήσεις εσύ σε 1 εμβομαδα, σε εμένα να χρειάζεται 1 μηνα. Στο πανεπιστήμιο κατακτάς γνώση, δεν την μαθαίνεις απέξω όπως στα μαθητικά χρόνια, λογικο συνήθεια χρονων να σου πάρει χρόνο να την αλλάξεις. Οπότε γιατί να έχουν κάποιο θέμα; Δεν ισχυρίστηκα κάτι τέτοιο. Εκφέρω αποψη για συγκεκριμένες σχολες που γνωρίζω από πάρα πολύ κοντινά μου άτομα (Φυσικό, Φιλολογία, Δημόσια Διοίκηση και κάποια ακόμα), όπως και τα συγκεκριμένα άτομα γνωρίζουν να εκφέρουν απόψεις από τις εκάστοτε σχολες που έχω περάσει και εγω, και σίγουρα και εσυ και τα δικά σου άτομα από τον στενό κυκλο σου, θα ξέρετε τι συμβαίνει στου καθένα τη σχολή, και λογικο να εκφέρεις γνώμη όταν τύχει να γνωρίζεις κάτι πάνω στο θέμα. Δεν βλέπω κάτι κατακριτέο να συμβαίνει ώστε να είναι τέτοια η αντίδραση σου. Στο κάτω κάτω, σε ένα φόρουμ, για ανταλλαγή απόψεων είμαστε όλοι μας. Φινεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:01 Ο Φινεύς έγραψε: #33 13-06-23 23:01 the girls are fighting Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:04 Η Maria_Xagorari: #34 13-06-23 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Φινεύς: the girls are fighting Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι είναι καβγάς αυτο, ίσως απλως δεν έγινε κάτι αντιληπτό είτε από δική μου τοποθέτηση είτε από από την @monaxiko brizolaki , ίσα ίσα που προσωπικά της εχω συμπάθεια μέσα στο φόρουμ και μου αρέσουν οι απόψεις της στα πιο πολλά ζητήματα, άρα λογικά θα έχουμε αισιο τέλος, αν δεν με παρεξηγησει και με παρει με τις πέτρες monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:10 Η monaxiko brizolaki: #35 13-06-23 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: μου αρέσουν οι απόψεις της στα πιο πολλά ζητήματα Click για ανάπτυξη... γιατί όχι σε κάθε ζήτημα ; Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:16 Η Maria_Xagorari: #36 13-06-23 23:16 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: γιατί όχι σε κάθε ζήτημα ; Click για ανάπτυξη... Βλαμμένη Δεν φτάνει που με έχεις πάρει από τα μούτρα μια δυο φορές, γκρινιάζεις κιόλας!! monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:17 Η monaxiko brizolaki: #37 13-06-23 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Βλαμμένη Δεν φτάνει που με έχεις πάρει από τα μούτρα μια δυο φορές, γκρινιάζεις κιόλας!! Click για ανάπτυξη... Ουυυ πόσες φορές έχω πάρει άλλους από τα μούτρα. Δεν είναι προσωπικό μην αγχώνεσαι πόσες άλλες φορες με έχουν πάρει και εμένα… Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:20 Η Maria_Xagorari: #38 13-06-23 23:20 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Ουυυ πόσες φορές έχω πάρει άλλους από τα μούτρα. Δεν είναι προσωπικό μην αγχώνεσαι πόσες άλλες φορες με έχουν πάρει και εμένα… Click για ανάπτυξη... Τα βλέπω, τα βλέπω, γενικά ψάχνομαι στο φόρουμ, μην σκας! monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:20 Η monaxiko brizolaki: #39 13-06-23 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Τα βλέπω, τα βλέπω, γενικά ψάχνομαι στο φόρουμ, μην σκας! Click για ανάπτυξη... Καλή είναι η ανασκαφή , μαθαίνεις πολλά Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:21 Η Maria_Xagorari: #40 13-06-23 23:21 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Καλή είναι η ανασκαφή , μαθαίνεις πολλά Click για ανάπτυξη... ΙΣΧΥΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΥΤΟ! (Αφου πολλες φορες απαντάω και σε ξεχασμένα thread καλε, σαν την αδικη κατάρα να πούμε) Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panosT436 Marildrea Ilias__ BillyTheKid Mixalis! Stefanos4 jo06 Qwerty 0 Halima Γατέχων Maynard Kate1914 54321 GeorgePap2003 Anonymous1 Νομάρχης giorgos5002 Arvacon nikolakis12 pacman t3knon Νικολινα love_to_learn antonis97 ggl BatGuin Memetchi thenutritionist eukleidhs1821 Wonderkid F1L1PAS Unboxholics charmander Mewmaw ag97 Abiogenesis angies jimis2001 Steliosgkougkou Φινεύς Scandal P.Dam. Lathy Meow tsiobieman Philologist estrela Alexecon1991 Johnman97 Ness Τρελας123 kiyoshi User2350 Praxis Dr. Gl. Luminous flaura SoyN constansn Maria_Xagorari thecrazycretan giannhs2001 SKG ΘανάσοςG4 Ryuzaki Helen06 mvas augustine Αναστασία197 hello1234 χημεια4λαιφ bill09876 anastasia papa george777 Kostas_Athens nucomer stefan Kzaro spring day Evelynne Peter Pan13 btarn angel27_ Than003 eirinipap Panagiotis849 hirasawayui panaman Ιωάννης1234 maria pad buffon85 Mammy Nun KingOfPop Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: Tο εχω ξαναπει.Αν παρακολουθεις τις διαλεξεις που γινονται,κρατας σημειωσεις δικες σου,προσεχεις στο μαθημα και δεν πας απλα για να γκομενεψεις δυσκολα θα κοβεσαι στα μαθηματα αν μιλαμε για νορμαλ καθηγητες και θα παιρνεις και πολυ καλο βαθμο.Ολα τα αλλα ειναι κλασσικες ελληνικες υπερβολες.Αν δεν πατας ομως ποτε στη σχολη και περιμενεις να διαβασεις απο σημειωσεις του φωτοτυπαδικου την τελευταια μερα ε λογικα θα κοπεις πολλες φορες μεχρι να το περασεις και με πενταρακι. Click για ανάπτυξη... ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ
monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:45 Η monaxiko brizolaki: #29 13-06-23 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ Click για ανάπτυξη... πέρνα μια βόλτα απο φυσικές επιστήμες / πολυτεχνεία πρώτα Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:47 Η Maria_Xagorari: #30 13-06-23 22:47 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: πέρνα μια βόλτα απο φυσικές επιστήμες / πολυτεχνεία πρώτα Click για ανάπτυξη... Μια πολύ καλή μου φίλη είναι 4ο έτος φυσικό στο ΕΚΠΑ, χρωστάει 3 μαθήματα με κατεύθυνση στην πυρηνική φυσική και μου έχει πει ακριβώς τα ίδια καλή μου. (Εννοείται όταν ο καθηγητής δεν εχει κομπλεξ και κόβει αβέρτα) Ίσως από κει και πέρα είναι και θέμα αντίληψης περα από διάβασμα στις συγκεκριμένες τουλάχιστον σχολες. Και καλή αντίληψη δεν έχουν όλοι. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:49 Η monaxiko brizolaki: #31 13-06-23 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Μια πολύ καλή μου φίλη είναι 4ο έτος φυσικό στο ΕΚΠΑ, χρωστάει 3 μαθήματα με κατεύθυνση στην πυρηνική φυσική και μου έχει πει ακριβώς τα ίδια καλή μου. (Εννοείται όταν ο καθηγητής δεν εχει κομπλεξ και κόβει αβέρτα) Ίσως από κει και πέρα είναι και θέμα αντίληψης περα από διάβασμα στις συγκεκριμένες τουλάχιστον σχολες. Click για ανάπτυξη... Εντάξει οι άλλοι που πάνε όμως και προσέχουν και πάλι δεν περνάνε , να υποθέσω έχουν κάποιο θέμα ; είναι κυριολεκτικά ο,τι είπε ο σαμ. Επίσης να μην εκφέρουμε άποψη για σχολές που δεν έχουμε δει πώς είναι και "άκουσα αυτό" "ο άλλος μου είπε εκείνο" Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:56 Η Maria_Xagorari: #32 13-06-23 22:56 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Εντάξει οι άλλοι που πάνε όμως και προσέχουν και πάλι δεν περνάνε , να υποθέσω έχουν κάποιο θέμα ; είναι κυριολεκτικά ο,τι είπε ο σαμ. Επίσης να μην εκφέρουμε άποψη για σχολές που δεν έχουμε δει πώς είναι και "άκουσα αυτό" "ο άλλος μου είπε εκείνο" Click για ανάπτυξη... Δεν έχουν όλοι την ίδια ικανότητα αντιληψης, κάτι που μπορεί να κατανοήσεις εσύ σε 1 εμβομαδα, σε εμένα να χρειάζεται 1 μηνα. Στο πανεπιστήμιο κατακτάς γνώση, δεν την μαθαίνεις απέξω όπως στα μαθητικά χρόνια, λογικο συνήθεια χρονων να σου πάρει χρόνο να την αλλάξεις. Οπότε γιατί να έχουν κάποιο θέμα; Δεν ισχυρίστηκα κάτι τέτοιο. Εκφέρω αποψη για συγκεκριμένες σχολες που γνωρίζω από πάρα πολύ κοντινά μου άτομα (Φυσικό, Φιλολογία, Δημόσια Διοίκηση και κάποια ακόμα), όπως και τα συγκεκριμένα άτομα γνωρίζουν να εκφέρουν απόψεις από τις εκάστοτε σχολες που έχω περάσει και εγω, και σίγουρα και εσυ και τα δικά σου άτομα από τον στενό κυκλο σου, θα ξέρετε τι συμβαίνει στου καθένα τη σχολή, και λογικο να εκφέρεις γνώμη όταν τύχει να γνωρίζεις κάτι πάνω στο θέμα. Δεν βλέπω κάτι κατακριτέο να συμβαίνει ώστε να είναι τέτοια η αντίδραση σου. Στο κάτω κάτω, σε ένα φόρουμ, για ανταλλαγή απόψεων είμαστε όλοι μας. Φινεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:01 Ο Φινεύς έγραψε: #33 13-06-23 23:01 the girls are fighting Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:04 Η Maria_Xagorari: #34 13-06-23 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Φινεύς: the girls are fighting Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι είναι καβγάς αυτο, ίσως απλως δεν έγινε κάτι αντιληπτό είτε από δική μου τοποθέτηση είτε από από την @monaxiko brizolaki , ίσα ίσα που προσωπικά της εχω συμπάθεια μέσα στο φόρουμ και μου αρέσουν οι απόψεις της στα πιο πολλά ζητήματα, άρα λογικά θα έχουμε αισιο τέλος, αν δεν με παρεξηγησει και με παρει με τις πέτρες monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:10 Η monaxiko brizolaki: #35 13-06-23 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: μου αρέσουν οι απόψεις της στα πιο πολλά ζητήματα Click για ανάπτυξη... γιατί όχι σε κάθε ζήτημα ; Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:16 Η Maria_Xagorari: #36 13-06-23 23:16 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: γιατί όχι σε κάθε ζήτημα ; Click για ανάπτυξη... Βλαμμένη Δεν φτάνει που με έχεις πάρει από τα μούτρα μια δυο φορές, γκρινιάζεις κιόλας!! monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:17 Η monaxiko brizolaki: #37 13-06-23 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Βλαμμένη Δεν φτάνει που με έχεις πάρει από τα μούτρα μια δυο φορές, γκρινιάζεις κιόλας!! Click για ανάπτυξη... Ουυυ πόσες φορές έχω πάρει άλλους από τα μούτρα. Δεν είναι προσωπικό μην αγχώνεσαι πόσες άλλες φορες με έχουν πάρει και εμένα… Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:20 Η Maria_Xagorari: #38 13-06-23 23:20 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Ουυυ πόσες φορές έχω πάρει άλλους από τα μούτρα. Δεν είναι προσωπικό μην αγχώνεσαι πόσες άλλες φορες με έχουν πάρει και εμένα… Click για ανάπτυξη... Τα βλέπω, τα βλέπω, γενικά ψάχνομαι στο φόρουμ, μην σκας! monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:20 Η monaxiko brizolaki: #39 13-06-23 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Τα βλέπω, τα βλέπω, γενικά ψάχνομαι στο φόρουμ, μην σκας! Click για ανάπτυξη... Καλή είναι η ανασκαφή , μαθαίνεις πολλά Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:21 Η Maria_Xagorari: #40 13-06-23 23:21 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Καλή είναι η ανασκαφή , μαθαίνεις πολλά Click για ανάπτυξη... ΙΣΧΥΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΥΤΟ! (Αφου πολλες φορες απαντάω και σε ξεχασμένα thread καλε, σαν την αδικη κατάρα να πούμε) Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panosT436 Marildrea Ilias__ BillyTheKid Mixalis! Stefanos4 jo06 Qwerty 0 Halima Γατέχων Maynard Kate1914 54321 GeorgePap2003 Anonymous1 Νομάρχης giorgos5002 Arvacon nikolakis12 pacman t3knon Νικολινα love_to_learn antonis97 ggl BatGuin Memetchi thenutritionist eukleidhs1821 Wonderkid F1L1PAS Unboxholics charmander Mewmaw ag97 Abiogenesis angies jimis2001 Steliosgkougkou Φινεύς Scandal P.Dam. Lathy Meow tsiobieman Philologist estrela Alexecon1991 Johnman97 Ness Τρελας123 kiyoshi User2350 Praxis Dr. Gl. Luminous flaura SoyN constansn Maria_Xagorari thecrazycretan giannhs2001 SKG ΘανάσοςG4 Ryuzaki Helen06 mvas augustine Αναστασία197 hello1234 χημεια4λαιφ bill09876 anastasia papa george777 Kostas_Athens nucomer stefan Kzaro spring day Evelynne Peter Pan13 btarn angel27_ Than003 eirinipap Panagiotis849 hirasawayui panaman Ιωάννης1234 maria pad buffon85 Mammy Nun KingOfPop Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ Click για ανάπτυξη... πέρνα μια βόλτα απο φυσικές επιστήμες / πολυτεχνεία πρώτα
Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:47 Η Maria_Xagorari: #30 13-06-23 22:47 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: πέρνα μια βόλτα απο φυσικές επιστήμες / πολυτεχνεία πρώτα Click για ανάπτυξη... Μια πολύ καλή μου φίλη είναι 4ο έτος φυσικό στο ΕΚΠΑ, χρωστάει 3 μαθήματα με κατεύθυνση στην πυρηνική φυσική και μου έχει πει ακριβώς τα ίδια καλή μου. (Εννοείται όταν ο καθηγητής δεν εχει κομπλεξ και κόβει αβέρτα) Ίσως από κει και πέρα είναι και θέμα αντίληψης περα από διάβασμα στις συγκεκριμένες τουλάχιστον σχολες. Και καλή αντίληψη δεν έχουν όλοι. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:49 Η monaxiko brizolaki: #31 13-06-23 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Μια πολύ καλή μου φίλη είναι 4ο έτος φυσικό στο ΕΚΠΑ, χρωστάει 3 μαθήματα με κατεύθυνση στην πυρηνική φυσική και μου έχει πει ακριβώς τα ίδια καλή μου. (Εννοείται όταν ο καθηγητής δεν εχει κομπλεξ και κόβει αβέρτα) Ίσως από κει και πέρα είναι και θέμα αντίληψης περα από διάβασμα στις συγκεκριμένες τουλάχιστον σχολες. Click για ανάπτυξη... Εντάξει οι άλλοι που πάνε όμως και προσέχουν και πάλι δεν περνάνε , να υποθέσω έχουν κάποιο θέμα ; είναι κυριολεκτικά ο,τι είπε ο σαμ. Επίσης να μην εκφέρουμε άποψη για σχολές που δεν έχουμε δει πώς είναι και "άκουσα αυτό" "ο άλλος μου είπε εκείνο" Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:56 Η Maria_Xagorari: #32 13-06-23 22:56 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Εντάξει οι άλλοι που πάνε όμως και προσέχουν και πάλι δεν περνάνε , να υποθέσω έχουν κάποιο θέμα ; είναι κυριολεκτικά ο,τι είπε ο σαμ. Επίσης να μην εκφέρουμε άποψη για σχολές που δεν έχουμε δει πώς είναι και "άκουσα αυτό" "ο άλλος μου είπε εκείνο" Click για ανάπτυξη... Δεν έχουν όλοι την ίδια ικανότητα αντιληψης, κάτι που μπορεί να κατανοήσεις εσύ σε 1 εμβομαδα, σε εμένα να χρειάζεται 1 μηνα. Στο πανεπιστήμιο κατακτάς γνώση, δεν την μαθαίνεις απέξω όπως στα μαθητικά χρόνια, λογικο συνήθεια χρονων να σου πάρει χρόνο να την αλλάξεις. Οπότε γιατί να έχουν κάποιο θέμα; Δεν ισχυρίστηκα κάτι τέτοιο. Εκφέρω αποψη για συγκεκριμένες σχολες που γνωρίζω από πάρα πολύ κοντινά μου άτομα (Φυσικό, Φιλολογία, Δημόσια Διοίκηση και κάποια ακόμα), όπως και τα συγκεκριμένα άτομα γνωρίζουν να εκφέρουν απόψεις από τις εκάστοτε σχολες που έχω περάσει και εγω, και σίγουρα και εσυ και τα δικά σου άτομα από τον στενό κυκλο σου, θα ξέρετε τι συμβαίνει στου καθένα τη σχολή, και λογικο να εκφέρεις γνώμη όταν τύχει να γνωρίζεις κάτι πάνω στο θέμα. Δεν βλέπω κάτι κατακριτέο να συμβαίνει ώστε να είναι τέτοια η αντίδραση σου. Στο κάτω κάτω, σε ένα φόρουμ, για ανταλλαγή απόψεων είμαστε όλοι μας. Φινεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:01 Ο Φινεύς έγραψε: #33 13-06-23 23:01 the girls are fighting Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:04 Η Maria_Xagorari: #34 13-06-23 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Φινεύς: the girls are fighting Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι είναι καβγάς αυτο, ίσως απλως δεν έγινε κάτι αντιληπτό είτε από δική μου τοποθέτηση είτε από από την @monaxiko brizolaki , ίσα ίσα που προσωπικά της εχω συμπάθεια μέσα στο φόρουμ και μου αρέσουν οι απόψεις της στα πιο πολλά ζητήματα, άρα λογικά θα έχουμε αισιο τέλος, αν δεν με παρεξηγησει και με παρει με τις πέτρες monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:10 Η monaxiko brizolaki: #35 13-06-23 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: μου αρέσουν οι απόψεις της στα πιο πολλά ζητήματα Click για ανάπτυξη... γιατί όχι σε κάθε ζήτημα ; Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:16 Η Maria_Xagorari: #36 13-06-23 23:16 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: γιατί όχι σε κάθε ζήτημα ; Click για ανάπτυξη... Βλαμμένη Δεν φτάνει που με έχεις πάρει από τα μούτρα μια δυο φορές, γκρινιάζεις κιόλας!! monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:17 Η monaxiko brizolaki: #37 13-06-23 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Βλαμμένη Δεν φτάνει που με έχεις πάρει από τα μούτρα μια δυο φορές, γκρινιάζεις κιόλας!! Click για ανάπτυξη... Ουυυ πόσες φορές έχω πάρει άλλους από τα μούτρα. Δεν είναι προσωπικό μην αγχώνεσαι πόσες άλλες φορες με έχουν πάρει και εμένα… Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:20 Η Maria_Xagorari: #38 13-06-23 23:20 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Ουυυ πόσες φορές έχω πάρει άλλους από τα μούτρα. Δεν είναι προσωπικό μην αγχώνεσαι πόσες άλλες φορες με έχουν πάρει και εμένα… Click για ανάπτυξη... Τα βλέπω, τα βλέπω, γενικά ψάχνομαι στο φόρουμ, μην σκας! monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:20 Η monaxiko brizolaki: #39 13-06-23 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Τα βλέπω, τα βλέπω, γενικά ψάχνομαι στο φόρουμ, μην σκας! Click για ανάπτυξη... Καλή είναι η ανασκαφή , μαθαίνεις πολλά Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:21 Η Maria_Xagorari: #40 13-06-23 23:21 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Καλή είναι η ανασκαφή , μαθαίνεις πολλά Click για ανάπτυξη... ΙΣΧΥΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΥΤΟ! (Αφου πολλες φορες απαντάω και σε ξεχασμένα thread καλε, σαν την αδικη κατάρα να πούμε) Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panosT436 Marildrea Ilias__ BillyTheKid Mixalis! Stefanos4 jo06 Qwerty 0 Halima Γατέχων Maynard Kate1914 54321 GeorgePap2003 Anonymous1 Νομάρχης giorgos5002 Arvacon nikolakis12 pacman t3knon Νικολινα love_to_learn antonis97 ggl BatGuin Memetchi thenutritionist eukleidhs1821 Wonderkid F1L1PAS Unboxholics charmander Mewmaw ag97 Abiogenesis angies jimis2001 Steliosgkougkou Φινεύς Scandal P.Dam. Lathy Meow tsiobieman Philologist estrela Alexecon1991 Johnman97 Ness Τρελας123 kiyoshi User2350 Praxis Dr. Gl. Luminous flaura SoyN constansn Maria_Xagorari thecrazycretan giannhs2001 SKG ΘανάσοςG4 Ryuzaki Helen06 mvas augustine Αναστασία197 hello1234 χημεια4λαιφ bill09876 anastasia papa george777 Kostas_Athens nucomer stefan Kzaro spring day Evelynne Peter Pan13 btarn angel27_ Than003 eirinipap Panagiotis849 hirasawayui panaman Ιωάννης1234 maria pad buffon85 Mammy Nun KingOfPop Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: πέρνα μια βόλτα απο φυσικές επιστήμες / πολυτεχνεία πρώτα Click για ανάπτυξη... Μια πολύ καλή μου φίλη είναι 4ο έτος φυσικό στο ΕΚΠΑ, χρωστάει 3 μαθήματα με κατεύθυνση στην πυρηνική φυσική και μου έχει πει ακριβώς τα ίδια καλή μου. (Εννοείται όταν ο καθηγητής δεν εχει κομπλεξ και κόβει αβέρτα) Ίσως από κει και πέρα είναι και θέμα αντίληψης περα από διάβασμα στις συγκεκριμένες τουλάχιστον σχολες. Και καλή αντίληψη δεν έχουν όλοι.
monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:49 Η monaxiko brizolaki: #31 13-06-23 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Μια πολύ καλή μου φίλη είναι 4ο έτος φυσικό στο ΕΚΠΑ, χρωστάει 3 μαθήματα με κατεύθυνση στην πυρηνική φυσική και μου έχει πει ακριβώς τα ίδια καλή μου. (Εννοείται όταν ο καθηγητής δεν εχει κομπλεξ και κόβει αβέρτα) Ίσως από κει και πέρα είναι και θέμα αντίληψης περα από διάβασμα στις συγκεκριμένες τουλάχιστον σχολες. Click για ανάπτυξη... Εντάξει οι άλλοι που πάνε όμως και προσέχουν και πάλι δεν περνάνε , να υποθέσω έχουν κάποιο θέμα ; είναι κυριολεκτικά ο,τι είπε ο σαμ. Επίσης να μην εκφέρουμε άποψη για σχολές που δεν έχουμε δει πώς είναι και "άκουσα αυτό" "ο άλλος μου είπε εκείνο" Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:56 Η Maria_Xagorari: #32 13-06-23 22:56 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Εντάξει οι άλλοι που πάνε όμως και προσέχουν και πάλι δεν περνάνε , να υποθέσω έχουν κάποιο θέμα ; είναι κυριολεκτικά ο,τι είπε ο σαμ. Επίσης να μην εκφέρουμε άποψη για σχολές που δεν έχουμε δει πώς είναι και "άκουσα αυτό" "ο άλλος μου είπε εκείνο" Click για ανάπτυξη... Δεν έχουν όλοι την ίδια ικανότητα αντιληψης, κάτι που μπορεί να κατανοήσεις εσύ σε 1 εμβομαδα, σε εμένα να χρειάζεται 1 μηνα. Στο πανεπιστήμιο κατακτάς γνώση, δεν την μαθαίνεις απέξω όπως στα μαθητικά χρόνια, λογικο συνήθεια χρονων να σου πάρει χρόνο να την αλλάξεις. Οπότε γιατί να έχουν κάποιο θέμα; Δεν ισχυρίστηκα κάτι τέτοιο. Εκφέρω αποψη για συγκεκριμένες σχολες που γνωρίζω από πάρα πολύ κοντινά μου άτομα (Φυσικό, Φιλολογία, Δημόσια Διοίκηση και κάποια ακόμα), όπως και τα συγκεκριμένα άτομα γνωρίζουν να εκφέρουν απόψεις από τις εκάστοτε σχολες που έχω περάσει και εγω, και σίγουρα και εσυ και τα δικά σου άτομα από τον στενό κυκλο σου, θα ξέρετε τι συμβαίνει στου καθένα τη σχολή, και λογικο να εκφέρεις γνώμη όταν τύχει να γνωρίζεις κάτι πάνω στο θέμα. Δεν βλέπω κάτι κατακριτέο να συμβαίνει ώστε να είναι τέτοια η αντίδραση σου. Στο κάτω κάτω, σε ένα φόρουμ, για ανταλλαγή απόψεων είμαστε όλοι μας. Φινεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:01 Ο Φινεύς έγραψε: #33 13-06-23 23:01 the girls are fighting Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:04 Η Maria_Xagorari: #34 13-06-23 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Φινεύς: the girls are fighting Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι είναι καβγάς αυτο, ίσως απλως δεν έγινε κάτι αντιληπτό είτε από δική μου τοποθέτηση είτε από από την @monaxiko brizolaki , ίσα ίσα που προσωπικά της εχω συμπάθεια μέσα στο φόρουμ και μου αρέσουν οι απόψεις της στα πιο πολλά ζητήματα, άρα λογικά θα έχουμε αισιο τέλος, αν δεν με παρεξηγησει και με παρει με τις πέτρες monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:10 Η monaxiko brizolaki: #35 13-06-23 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: μου αρέσουν οι απόψεις της στα πιο πολλά ζητήματα Click για ανάπτυξη... γιατί όχι σε κάθε ζήτημα ; Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:16 Η Maria_Xagorari: #36 13-06-23 23:16 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: γιατί όχι σε κάθε ζήτημα ; Click για ανάπτυξη... Βλαμμένη Δεν φτάνει που με έχεις πάρει από τα μούτρα μια δυο φορές, γκρινιάζεις κιόλας!! monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:17 Η monaxiko brizolaki: #37 13-06-23 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Βλαμμένη Δεν φτάνει που με έχεις πάρει από τα μούτρα μια δυο φορές, γκρινιάζεις κιόλας!! Click για ανάπτυξη... Ουυυ πόσες φορές έχω πάρει άλλους από τα μούτρα. Δεν είναι προσωπικό μην αγχώνεσαι πόσες άλλες φορες με έχουν πάρει και εμένα… Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:20 Η Maria_Xagorari: #38 13-06-23 23:20 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Ουυυ πόσες φορές έχω πάρει άλλους από τα μούτρα. Δεν είναι προσωπικό μην αγχώνεσαι πόσες άλλες φορες με έχουν πάρει και εμένα… Click για ανάπτυξη... Τα βλέπω, τα βλέπω, γενικά ψάχνομαι στο φόρουμ, μην σκας! monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:20 Η monaxiko brizolaki: #39 13-06-23 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Τα βλέπω, τα βλέπω, γενικά ψάχνομαι στο φόρουμ, μην σκας! Click για ανάπτυξη... Καλή είναι η ανασκαφή , μαθαίνεις πολλά Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:21 Η Maria_Xagorari: #40 13-06-23 23:21 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Καλή είναι η ανασκαφή , μαθαίνεις πολλά Click για ανάπτυξη... ΙΣΧΥΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΥΤΟ! (Αφου πολλες φορες απαντάω και σε ξεχασμένα thread καλε, σαν την αδικη κατάρα να πούμε) Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panosT436 Marildrea Ilias__ BillyTheKid Mixalis! Stefanos4 jo06 Qwerty 0 Halima Γατέχων Maynard Kate1914 54321 GeorgePap2003 Anonymous1 Νομάρχης giorgos5002 Arvacon nikolakis12 pacman t3knon Νικολινα love_to_learn antonis97 ggl BatGuin Memetchi thenutritionist eukleidhs1821 Wonderkid F1L1PAS Unboxholics charmander Mewmaw ag97 Abiogenesis angies jimis2001 Steliosgkougkou Φινεύς Scandal P.Dam. Lathy Meow tsiobieman Philologist estrela Alexecon1991 Johnman97 Ness Τρελας123 kiyoshi User2350 Praxis Dr. Gl. Luminous flaura SoyN constansn Maria_Xagorari thecrazycretan giannhs2001 SKG ΘανάσοςG4 Ryuzaki Helen06 mvas augustine Αναστασία197 hello1234 χημεια4λαιφ bill09876 anastasia papa george777 Kostas_Athens nucomer stefan Kzaro spring day Evelynne Peter Pan13 btarn angel27_ Than003 eirinipap Panagiotis849 hirasawayui panaman Ιωάννης1234 maria pad buffon85 Mammy Nun KingOfPop Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Μια πολύ καλή μου φίλη είναι 4ο έτος φυσικό στο ΕΚΠΑ, χρωστάει 3 μαθήματα με κατεύθυνση στην πυρηνική φυσική και μου έχει πει ακριβώς τα ίδια καλή μου. (Εννοείται όταν ο καθηγητής δεν εχει κομπλεξ και κόβει αβέρτα) Ίσως από κει και πέρα είναι και θέμα αντίληψης περα από διάβασμα στις συγκεκριμένες τουλάχιστον σχολες. Click για ανάπτυξη... Εντάξει οι άλλοι που πάνε όμως και προσέχουν και πάλι δεν περνάνε , να υποθέσω έχουν κάποιο θέμα ; είναι κυριολεκτικά ο,τι είπε ο σαμ. Επίσης να μην εκφέρουμε άποψη για σχολές που δεν έχουμε δει πώς είναι και "άκουσα αυτό" "ο άλλος μου είπε εκείνο"
Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 22:56 Η Maria_Xagorari: #32 13-06-23 22:56 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Εντάξει οι άλλοι που πάνε όμως και προσέχουν και πάλι δεν περνάνε , να υποθέσω έχουν κάποιο θέμα ; είναι κυριολεκτικά ο,τι είπε ο σαμ. Επίσης να μην εκφέρουμε άποψη για σχολές που δεν έχουμε δει πώς είναι και "άκουσα αυτό" "ο άλλος μου είπε εκείνο" Click για ανάπτυξη... Δεν έχουν όλοι την ίδια ικανότητα αντιληψης, κάτι που μπορεί να κατανοήσεις εσύ σε 1 εμβομαδα, σε εμένα να χρειάζεται 1 μηνα. Στο πανεπιστήμιο κατακτάς γνώση, δεν την μαθαίνεις απέξω όπως στα μαθητικά χρόνια, λογικο συνήθεια χρονων να σου πάρει χρόνο να την αλλάξεις. Οπότε γιατί να έχουν κάποιο θέμα; Δεν ισχυρίστηκα κάτι τέτοιο. Εκφέρω αποψη για συγκεκριμένες σχολες που γνωρίζω από πάρα πολύ κοντινά μου άτομα (Φυσικό, Φιλολογία, Δημόσια Διοίκηση και κάποια ακόμα), όπως και τα συγκεκριμένα άτομα γνωρίζουν να εκφέρουν απόψεις από τις εκάστοτε σχολες που έχω περάσει και εγω, και σίγουρα και εσυ και τα δικά σου άτομα από τον στενό κυκλο σου, θα ξέρετε τι συμβαίνει στου καθένα τη σχολή, και λογικο να εκφέρεις γνώμη όταν τύχει να γνωρίζεις κάτι πάνω στο θέμα. Δεν βλέπω κάτι κατακριτέο να συμβαίνει ώστε να είναι τέτοια η αντίδραση σου. Στο κάτω κάτω, σε ένα φόρουμ, για ανταλλαγή απόψεων είμαστε όλοι μας. Φινεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:01 Ο Φινεύς έγραψε: #33 13-06-23 23:01 the girls are fighting Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:04 Η Maria_Xagorari: #34 13-06-23 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Φινεύς: the girls are fighting Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι είναι καβγάς αυτο, ίσως απλως δεν έγινε κάτι αντιληπτό είτε από δική μου τοποθέτηση είτε από από την @monaxiko brizolaki , ίσα ίσα που προσωπικά της εχω συμπάθεια μέσα στο φόρουμ και μου αρέσουν οι απόψεις της στα πιο πολλά ζητήματα, άρα λογικά θα έχουμε αισιο τέλος, αν δεν με παρεξηγησει και με παρει με τις πέτρες monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:10 Η monaxiko brizolaki: #35 13-06-23 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: μου αρέσουν οι απόψεις της στα πιο πολλά ζητήματα Click για ανάπτυξη... γιατί όχι σε κάθε ζήτημα ; Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:16 Η Maria_Xagorari: #36 13-06-23 23:16 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: γιατί όχι σε κάθε ζήτημα ; Click για ανάπτυξη... Βλαμμένη Δεν φτάνει που με έχεις πάρει από τα μούτρα μια δυο φορές, γκρινιάζεις κιόλας!! monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:17 Η monaxiko brizolaki: #37 13-06-23 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Βλαμμένη Δεν φτάνει που με έχεις πάρει από τα μούτρα μια δυο φορές, γκρινιάζεις κιόλας!! Click για ανάπτυξη... Ουυυ πόσες φορές έχω πάρει άλλους από τα μούτρα. Δεν είναι προσωπικό μην αγχώνεσαι πόσες άλλες φορες με έχουν πάρει και εμένα… Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:20 Η Maria_Xagorari: #38 13-06-23 23:20 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Ουυυ πόσες φορές έχω πάρει άλλους από τα μούτρα. Δεν είναι προσωπικό μην αγχώνεσαι πόσες άλλες φορες με έχουν πάρει και εμένα… Click για ανάπτυξη... Τα βλέπω, τα βλέπω, γενικά ψάχνομαι στο φόρουμ, μην σκας! monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:20 Η monaxiko brizolaki: #39 13-06-23 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Τα βλέπω, τα βλέπω, γενικά ψάχνομαι στο φόρουμ, μην σκας! Click για ανάπτυξη... Καλή είναι η ανασκαφή , μαθαίνεις πολλά Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:21 Η Maria_Xagorari: #40 13-06-23 23:21 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Καλή είναι η ανασκαφή , μαθαίνεις πολλά Click για ανάπτυξη... ΙΣΧΥΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΥΤΟ! (Αφου πολλες φορες απαντάω και σε ξεχασμένα thread καλε, σαν την αδικη κατάρα να πούμε) Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panosT436 Marildrea Ilias__ BillyTheKid Mixalis! Stefanos4 jo06 Qwerty 0 Halima Γατέχων Maynard Kate1914 54321 GeorgePap2003 Anonymous1 Νομάρχης giorgos5002 Arvacon nikolakis12 pacman t3knon Νικολινα love_to_learn antonis97 ggl BatGuin Memetchi thenutritionist eukleidhs1821 Wonderkid F1L1PAS Unboxholics charmander Mewmaw ag97 Abiogenesis angies jimis2001 Steliosgkougkou Φινεύς Scandal P.Dam. Lathy Meow tsiobieman Philologist estrela Alexecon1991 Johnman97 Ness Τρελας123 kiyoshi User2350 Praxis Dr. Gl. Luminous flaura SoyN constansn Maria_Xagorari thecrazycretan giannhs2001 SKG ΘανάσοςG4 Ryuzaki Helen06 mvas augustine Αναστασία197 hello1234 χημεια4λαιφ bill09876 anastasia papa george777 Kostas_Athens nucomer stefan Kzaro spring day Evelynne Peter Pan13 btarn angel27_ Than003 eirinipap Panagiotis849 hirasawayui panaman Ιωάννης1234 maria pad buffon85 Mammy Nun KingOfPop Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Εντάξει οι άλλοι που πάνε όμως και προσέχουν και πάλι δεν περνάνε , να υποθέσω έχουν κάποιο θέμα ; είναι κυριολεκτικά ο,τι είπε ο σαμ. Επίσης να μην εκφέρουμε άποψη για σχολές που δεν έχουμε δει πώς είναι και "άκουσα αυτό" "ο άλλος μου είπε εκείνο" Click για ανάπτυξη... Δεν έχουν όλοι την ίδια ικανότητα αντιληψης, κάτι που μπορεί να κατανοήσεις εσύ σε 1 εμβομαδα, σε εμένα να χρειάζεται 1 μηνα. Στο πανεπιστήμιο κατακτάς γνώση, δεν την μαθαίνεις απέξω όπως στα μαθητικά χρόνια, λογικο συνήθεια χρονων να σου πάρει χρόνο να την αλλάξεις. Οπότε γιατί να έχουν κάποιο θέμα; Δεν ισχυρίστηκα κάτι τέτοιο. Εκφέρω αποψη για συγκεκριμένες σχολες που γνωρίζω από πάρα πολύ κοντινά μου άτομα (Φυσικό, Φιλολογία, Δημόσια Διοίκηση και κάποια ακόμα), όπως και τα συγκεκριμένα άτομα γνωρίζουν να εκφέρουν απόψεις από τις εκάστοτε σχολες που έχω περάσει και εγω, και σίγουρα και εσυ και τα δικά σου άτομα από τον στενό κυκλο σου, θα ξέρετε τι συμβαίνει στου καθένα τη σχολή, και λογικο να εκφέρεις γνώμη όταν τύχει να γνωρίζεις κάτι πάνω στο θέμα. Δεν βλέπω κάτι κατακριτέο να συμβαίνει ώστε να είναι τέτοια η αντίδραση σου. Στο κάτω κάτω, σε ένα φόρουμ, για ανταλλαγή απόψεων είμαστε όλοι μας.
Φινεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:01 Ο Φινεύς έγραψε: #33 13-06-23 23:01 the girls are fighting Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:04 Η Maria_Xagorari: #34 13-06-23 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Φινεύς: the girls are fighting Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι είναι καβγάς αυτο, ίσως απλως δεν έγινε κάτι αντιληπτό είτε από δική μου τοποθέτηση είτε από από την @monaxiko brizolaki , ίσα ίσα που προσωπικά της εχω συμπάθεια μέσα στο φόρουμ και μου αρέσουν οι απόψεις της στα πιο πολλά ζητήματα, άρα λογικά θα έχουμε αισιο τέλος, αν δεν με παρεξηγησει και με παρει με τις πέτρες monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:10 Η monaxiko brizolaki: #35 13-06-23 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: μου αρέσουν οι απόψεις της στα πιο πολλά ζητήματα Click για ανάπτυξη... γιατί όχι σε κάθε ζήτημα ; Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:16 Η Maria_Xagorari: #36 13-06-23 23:16 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: γιατί όχι σε κάθε ζήτημα ; Click για ανάπτυξη... Βλαμμένη Δεν φτάνει που με έχεις πάρει από τα μούτρα μια δυο φορές, γκρινιάζεις κιόλας!! monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:17 Η monaxiko brizolaki: #37 13-06-23 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Βλαμμένη Δεν φτάνει που με έχεις πάρει από τα μούτρα μια δυο φορές, γκρινιάζεις κιόλας!! Click για ανάπτυξη... Ουυυ πόσες φορές έχω πάρει άλλους από τα μούτρα. Δεν είναι προσωπικό μην αγχώνεσαι πόσες άλλες φορες με έχουν πάρει και εμένα… Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:20 Η Maria_Xagorari: #38 13-06-23 23:20 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Ουυυ πόσες φορές έχω πάρει άλλους από τα μούτρα. Δεν είναι προσωπικό μην αγχώνεσαι πόσες άλλες φορες με έχουν πάρει και εμένα… Click για ανάπτυξη... Τα βλέπω, τα βλέπω, γενικά ψάχνομαι στο φόρουμ, μην σκας! monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:20 Η monaxiko brizolaki: #39 13-06-23 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Τα βλέπω, τα βλέπω, γενικά ψάχνομαι στο φόρουμ, μην σκας! Click για ανάπτυξη... Καλή είναι η ανασκαφή , μαθαίνεις πολλά Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:21 Η Maria_Xagorari: #40 13-06-23 23:21 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Καλή είναι η ανασκαφή , μαθαίνεις πολλά Click για ανάπτυξη... ΙΣΧΥΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΥΤΟ! (Αφου πολλες φορες απαντάω και σε ξεχασμένα thread καλε, σαν την αδικη κατάρα να πούμε) Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panosT436 Marildrea Ilias__ BillyTheKid Mixalis! Stefanos4 jo06 Qwerty 0 Halima Γατέχων Maynard Kate1914 54321 GeorgePap2003 Anonymous1 Νομάρχης giorgos5002 Arvacon nikolakis12 pacman t3knon Νικολινα love_to_learn antonis97 ggl BatGuin Memetchi thenutritionist eukleidhs1821 Wonderkid F1L1PAS Unboxholics charmander Mewmaw ag97 Abiogenesis angies jimis2001 Steliosgkougkou Φινεύς Scandal P.Dam. Lathy Meow tsiobieman Philologist estrela Alexecon1991 Johnman97 Ness Τρελας123 kiyoshi User2350 Praxis Dr. Gl. Luminous flaura SoyN constansn Maria_Xagorari thecrazycretan giannhs2001 SKG ΘανάσοςG4 Ryuzaki Helen06 mvas augustine Αναστασία197 hello1234 χημεια4λαιφ bill09876 anastasia papa george777 Kostas_Athens nucomer stefan Kzaro spring day Evelynne Peter Pan13 btarn angel27_ Than003 eirinipap Panagiotis849 hirasawayui panaman Ιωάννης1234 maria pad buffon85 Mammy Nun KingOfPop Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:04 Η Maria_Xagorari: #34 13-06-23 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Φινεύς: the girls are fighting Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι είναι καβγάς αυτο, ίσως απλως δεν έγινε κάτι αντιληπτό είτε από δική μου τοποθέτηση είτε από από την @monaxiko brizolaki , ίσα ίσα που προσωπικά της εχω συμπάθεια μέσα στο φόρουμ και μου αρέσουν οι απόψεις της στα πιο πολλά ζητήματα, άρα λογικά θα έχουμε αισιο τέλος, αν δεν με παρεξηγησει και με παρει με τις πέτρες monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:10 Η monaxiko brizolaki: #35 13-06-23 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: μου αρέσουν οι απόψεις της στα πιο πολλά ζητήματα Click για ανάπτυξη... γιατί όχι σε κάθε ζήτημα ; Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:16 Η Maria_Xagorari: #36 13-06-23 23:16 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: γιατί όχι σε κάθε ζήτημα ; Click για ανάπτυξη... Βλαμμένη Δεν φτάνει που με έχεις πάρει από τα μούτρα μια δυο φορές, γκρινιάζεις κιόλας!! monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:17 Η monaxiko brizolaki: #37 13-06-23 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Βλαμμένη Δεν φτάνει που με έχεις πάρει από τα μούτρα μια δυο φορές, γκρινιάζεις κιόλας!! Click για ανάπτυξη... Ουυυ πόσες φορές έχω πάρει άλλους από τα μούτρα. Δεν είναι προσωπικό μην αγχώνεσαι πόσες άλλες φορες με έχουν πάρει και εμένα… Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:20 Η Maria_Xagorari: #38 13-06-23 23:20 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Ουυυ πόσες φορές έχω πάρει άλλους από τα μούτρα. Δεν είναι προσωπικό μην αγχώνεσαι πόσες άλλες φορες με έχουν πάρει και εμένα… Click για ανάπτυξη... Τα βλέπω, τα βλέπω, γενικά ψάχνομαι στο φόρουμ, μην σκας! monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:20 Η monaxiko brizolaki: #39 13-06-23 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Τα βλέπω, τα βλέπω, γενικά ψάχνομαι στο φόρουμ, μην σκας! Click για ανάπτυξη... Καλή είναι η ανασκαφή , μαθαίνεις πολλά Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:21 Η Maria_Xagorari: #40 13-06-23 23:21 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Καλή είναι η ανασκαφή , μαθαίνεις πολλά Click για ανάπτυξη... ΙΣΧΥΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΥΤΟ! (Αφου πολλες φορες απαντάω και σε ξεχασμένα thread καλε, σαν την αδικη κατάρα να πούμε) Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panosT436 Marildrea Ilias__ BillyTheKid Mixalis! Stefanos4 jo06 Qwerty 0 Halima Γατέχων Maynard Kate1914 54321 GeorgePap2003 Anonymous1 Νομάρχης giorgos5002 Arvacon nikolakis12 pacman t3knon Νικολινα love_to_learn antonis97 ggl BatGuin Memetchi thenutritionist eukleidhs1821 Wonderkid F1L1PAS Unboxholics charmander Mewmaw ag97 Abiogenesis angies jimis2001 Steliosgkougkou Φινεύς Scandal P.Dam. Lathy Meow tsiobieman Philologist estrela Alexecon1991 Johnman97 Ness Τρελας123 kiyoshi User2350 Praxis Dr. Gl. Luminous flaura SoyN constansn Maria_Xagorari thecrazycretan giannhs2001 SKG ΘανάσοςG4 Ryuzaki Helen06 mvas augustine Αναστασία197 hello1234 χημεια4λαιφ bill09876 anastasia papa george777 Kostas_Athens nucomer stefan Kzaro spring day Evelynne Peter Pan13 btarn angel27_ Than003 eirinipap Panagiotis849 hirasawayui panaman Ιωάννης1234 maria pad buffon85 Mammy Nun KingOfPop Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Φινεύς: the girls are fighting Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι είναι καβγάς αυτο, ίσως απλως δεν έγινε κάτι αντιληπτό είτε από δική μου τοποθέτηση είτε από από την @monaxiko brizolaki , ίσα ίσα που προσωπικά της εχω συμπάθεια μέσα στο φόρουμ και μου αρέσουν οι απόψεις της στα πιο πολλά ζητήματα, άρα λογικά θα έχουμε αισιο τέλος, αν δεν με παρεξηγησει και με παρει με τις πέτρες
monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:10 Η monaxiko brizolaki: #35 13-06-23 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: μου αρέσουν οι απόψεις της στα πιο πολλά ζητήματα Click για ανάπτυξη... γιατί όχι σε κάθε ζήτημα ; Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:16 Η Maria_Xagorari: #36 13-06-23 23:16 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: γιατί όχι σε κάθε ζήτημα ; Click για ανάπτυξη... Βλαμμένη Δεν φτάνει που με έχεις πάρει από τα μούτρα μια δυο φορές, γκρινιάζεις κιόλας!! monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:17 Η monaxiko brizolaki: #37 13-06-23 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Βλαμμένη Δεν φτάνει που με έχεις πάρει από τα μούτρα μια δυο φορές, γκρινιάζεις κιόλας!! Click για ανάπτυξη... Ουυυ πόσες φορές έχω πάρει άλλους από τα μούτρα. Δεν είναι προσωπικό μην αγχώνεσαι πόσες άλλες φορες με έχουν πάρει και εμένα… Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:20 Η Maria_Xagorari: #38 13-06-23 23:20 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Ουυυ πόσες φορές έχω πάρει άλλους από τα μούτρα. Δεν είναι προσωπικό μην αγχώνεσαι πόσες άλλες φορες με έχουν πάρει και εμένα… Click για ανάπτυξη... Τα βλέπω, τα βλέπω, γενικά ψάχνομαι στο φόρουμ, μην σκας! monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:20 Η monaxiko brizolaki: #39 13-06-23 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Τα βλέπω, τα βλέπω, γενικά ψάχνομαι στο φόρουμ, μην σκας! Click για ανάπτυξη... Καλή είναι η ανασκαφή , μαθαίνεις πολλά Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:21 Η Maria_Xagorari: #40 13-06-23 23:21 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Καλή είναι η ανασκαφή , μαθαίνεις πολλά Click για ανάπτυξη... ΙΣΧΥΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΥΤΟ! (Αφου πολλες φορες απαντάω και σε ξεχασμένα thread καλε, σαν την αδικη κατάρα να πούμε) Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panosT436 Marildrea Ilias__ BillyTheKid Mixalis! Stefanos4 jo06 Qwerty 0 Halima Γατέχων Maynard Kate1914 54321 GeorgePap2003 Anonymous1 Νομάρχης giorgos5002 Arvacon nikolakis12 pacman t3knon Νικολινα love_to_learn antonis97 ggl BatGuin Memetchi thenutritionist eukleidhs1821 Wonderkid F1L1PAS Unboxholics charmander Mewmaw ag97 Abiogenesis angies jimis2001 Steliosgkougkou Φινεύς Scandal P.Dam. Lathy Meow tsiobieman Philologist estrela Alexecon1991 Johnman97 Ness Τρελας123 kiyoshi User2350 Praxis Dr. Gl. Luminous flaura SoyN constansn Maria_Xagorari thecrazycretan giannhs2001 SKG ΘανάσοςG4 Ryuzaki Helen06 mvas augustine Αναστασία197 hello1234 χημεια4λαιφ bill09876 anastasia papa george777 Kostas_Athens nucomer stefan Kzaro spring day Evelynne Peter Pan13 btarn angel27_ Than003 eirinipap Panagiotis849 hirasawayui panaman Ιωάννης1234 maria pad buffon85 Mammy Nun KingOfPop Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: μου αρέσουν οι απόψεις της στα πιο πολλά ζητήματα Click για ανάπτυξη... γιατί όχι σε κάθε ζήτημα ;
Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:16 Η Maria_Xagorari: #36 13-06-23 23:16 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: γιατί όχι σε κάθε ζήτημα ; Click για ανάπτυξη... Βλαμμένη Δεν φτάνει που με έχεις πάρει από τα μούτρα μια δυο φορές, γκρινιάζεις κιόλας!! monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:17 Η monaxiko brizolaki: #37 13-06-23 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Βλαμμένη Δεν φτάνει που με έχεις πάρει από τα μούτρα μια δυο φορές, γκρινιάζεις κιόλας!! Click για ανάπτυξη... Ουυυ πόσες φορές έχω πάρει άλλους από τα μούτρα. Δεν είναι προσωπικό μην αγχώνεσαι πόσες άλλες φορες με έχουν πάρει και εμένα… Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:20 Η Maria_Xagorari: #38 13-06-23 23:20 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Ουυυ πόσες φορές έχω πάρει άλλους από τα μούτρα. Δεν είναι προσωπικό μην αγχώνεσαι πόσες άλλες φορες με έχουν πάρει και εμένα… Click για ανάπτυξη... Τα βλέπω, τα βλέπω, γενικά ψάχνομαι στο φόρουμ, μην σκας! monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:20 Η monaxiko brizolaki: #39 13-06-23 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Τα βλέπω, τα βλέπω, γενικά ψάχνομαι στο φόρουμ, μην σκας! Click για ανάπτυξη... Καλή είναι η ανασκαφή , μαθαίνεις πολλά Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:21 Η Maria_Xagorari: #40 13-06-23 23:21 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Καλή είναι η ανασκαφή , μαθαίνεις πολλά Click για ανάπτυξη... ΙΣΧΥΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΥΤΟ! (Αφου πολλες φορες απαντάω και σε ξεχασμένα thread καλε, σαν την αδικη κατάρα να πούμε) Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panosT436 Marildrea Ilias__ BillyTheKid Mixalis! Stefanos4 jo06 Qwerty 0 Halima Γατέχων Maynard Kate1914 54321 GeorgePap2003 Anonymous1 Νομάρχης giorgos5002 Arvacon nikolakis12 pacman t3knon Νικολινα love_to_learn antonis97 ggl BatGuin Memetchi thenutritionist eukleidhs1821 Wonderkid F1L1PAS Unboxholics charmander Mewmaw ag97 Abiogenesis angies jimis2001 Steliosgkougkou Φινεύς Scandal P.Dam. Lathy Meow tsiobieman Philologist estrela Alexecon1991 Johnman97 Ness Τρελας123 kiyoshi User2350 Praxis Dr. Gl. Luminous flaura SoyN constansn Maria_Xagorari thecrazycretan giannhs2001 SKG ΘανάσοςG4 Ryuzaki Helen06 mvas augustine Αναστασία197 hello1234 χημεια4λαιφ bill09876 anastasia papa george777 Kostas_Athens nucomer stefan Kzaro spring day Evelynne Peter Pan13 btarn angel27_ Than003 eirinipap Panagiotis849 hirasawayui panaman Ιωάννης1234 maria pad buffon85 Mammy Nun KingOfPop Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: γιατί όχι σε κάθε ζήτημα ; Click για ανάπτυξη... Βλαμμένη Δεν φτάνει που με έχεις πάρει από τα μούτρα μια δυο φορές, γκρινιάζεις κιόλας!!
monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:17 Η monaxiko brizolaki: #37 13-06-23 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Βλαμμένη Δεν φτάνει που με έχεις πάρει από τα μούτρα μια δυο φορές, γκρινιάζεις κιόλας!! Click για ανάπτυξη... Ουυυ πόσες φορές έχω πάρει άλλους από τα μούτρα. Δεν είναι προσωπικό μην αγχώνεσαι πόσες άλλες φορες με έχουν πάρει και εμένα… Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:20 Η Maria_Xagorari: #38 13-06-23 23:20 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Ουυυ πόσες φορές έχω πάρει άλλους από τα μούτρα. Δεν είναι προσωπικό μην αγχώνεσαι πόσες άλλες φορες με έχουν πάρει και εμένα… Click για ανάπτυξη... Τα βλέπω, τα βλέπω, γενικά ψάχνομαι στο φόρουμ, μην σκας! monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:20 Η monaxiko brizolaki: #39 13-06-23 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Τα βλέπω, τα βλέπω, γενικά ψάχνομαι στο φόρουμ, μην σκας! Click για ανάπτυξη... Καλή είναι η ανασκαφή , μαθαίνεις πολλά Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:21 Η Maria_Xagorari: #40 13-06-23 23:21 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Καλή είναι η ανασκαφή , μαθαίνεις πολλά Click για ανάπτυξη... ΙΣΧΥΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΥΤΟ! (Αφου πολλες φορες απαντάω και σε ξεχασμένα thread καλε, σαν την αδικη κατάρα να πούμε) Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panosT436 Marildrea Ilias__ BillyTheKid Mixalis! Stefanos4 jo06 Qwerty 0 Halima Γατέχων Maynard Kate1914 54321 GeorgePap2003 Anonymous1 Νομάρχης giorgos5002 Arvacon nikolakis12 pacman t3knon Νικολινα love_to_learn antonis97 ggl BatGuin Memetchi thenutritionist eukleidhs1821 Wonderkid F1L1PAS Unboxholics charmander Mewmaw ag97 Abiogenesis angies jimis2001 Steliosgkougkou Φινεύς Scandal P.Dam. Lathy Meow tsiobieman Philologist estrela Alexecon1991 Johnman97 Ness Τρελας123 kiyoshi User2350 Praxis Dr. Gl. Luminous flaura SoyN constansn Maria_Xagorari thecrazycretan giannhs2001 SKG ΘανάσοςG4 Ryuzaki Helen06 mvas augustine Αναστασία197 hello1234 χημεια4λαιφ bill09876 anastasia papa george777 Kostas_Athens nucomer stefan Kzaro spring day Evelynne Peter Pan13 btarn angel27_ Than003 eirinipap Panagiotis849 hirasawayui panaman Ιωάννης1234 maria pad buffon85 Mammy Nun KingOfPop Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Βλαμμένη Δεν φτάνει που με έχεις πάρει από τα μούτρα μια δυο φορές, γκρινιάζεις κιόλας!! Click για ανάπτυξη... Ουυυ πόσες φορές έχω πάρει άλλους από τα μούτρα. Δεν είναι προσωπικό μην αγχώνεσαι πόσες άλλες φορες με έχουν πάρει και εμένα…
Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:20 Η Maria_Xagorari: #38 13-06-23 23:20 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Ουυυ πόσες φορές έχω πάρει άλλους από τα μούτρα. Δεν είναι προσωπικό μην αγχώνεσαι πόσες άλλες φορες με έχουν πάρει και εμένα… Click για ανάπτυξη... Τα βλέπω, τα βλέπω, γενικά ψάχνομαι στο φόρουμ, μην σκας! monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:20 Η monaxiko brizolaki: #39 13-06-23 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Τα βλέπω, τα βλέπω, γενικά ψάχνομαι στο φόρουμ, μην σκας! Click για ανάπτυξη... Καλή είναι η ανασκαφή , μαθαίνεις πολλά Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:21 Η Maria_Xagorari: #40 13-06-23 23:21 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Καλή είναι η ανασκαφή , μαθαίνεις πολλά Click για ανάπτυξη... ΙΣΧΥΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΥΤΟ! (Αφου πολλες φορες απαντάω και σε ξεχασμένα thread καλε, σαν την αδικη κατάρα να πούμε) Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panosT436 Marildrea Ilias__ BillyTheKid Mixalis! Stefanos4 jo06 Qwerty 0 Halima Γατέχων Maynard Kate1914 54321 GeorgePap2003 Anonymous1 Νομάρχης giorgos5002 Arvacon nikolakis12 pacman t3knon Νικολινα love_to_learn antonis97 ggl BatGuin Memetchi thenutritionist eukleidhs1821 Wonderkid F1L1PAS Unboxholics charmander Mewmaw ag97 Abiogenesis angies jimis2001 Steliosgkougkou Φινεύς Scandal P.Dam. Lathy Meow tsiobieman Philologist estrela Alexecon1991 Johnman97 Ness Τρελας123 kiyoshi User2350 Praxis Dr. Gl. Luminous flaura SoyN constansn Maria_Xagorari thecrazycretan giannhs2001 SKG ΘανάσοςG4 Ryuzaki Helen06 mvas augustine Αναστασία197 hello1234 χημεια4λαιφ bill09876 anastasia papa george777 Kostas_Athens nucomer stefan Kzaro spring day Evelynne Peter Pan13 btarn angel27_ Than003 eirinipap Panagiotis849 hirasawayui panaman Ιωάννης1234 maria pad buffon85 Mammy Nun KingOfPop Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Ουυυ πόσες φορές έχω πάρει άλλους από τα μούτρα. Δεν είναι προσωπικό μην αγχώνεσαι πόσες άλλες φορες με έχουν πάρει και εμένα… Click για ανάπτυξη... Τα βλέπω, τα βλέπω, γενικά ψάχνομαι στο φόρουμ, μην σκας!
monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:20 Η monaxiko brizolaki: #39 13-06-23 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Τα βλέπω, τα βλέπω, γενικά ψάχνομαι στο φόρουμ, μην σκας! Click για ανάπτυξη... Καλή είναι η ανασκαφή , μαθαίνεις πολλά Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:21 Η Maria_Xagorari: #40 13-06-23 23:21 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Καλή είναι η ανασκαφή , μαθαίνεις πολλά Click για ανάπτυξη... ΙΣΧΥΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΥΤΟ! (Αφου πολλες φορες απαντάω και σε ξεχασμένα thread καλε, σαν την αδικη κατάρα να πούμε) Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Τα βλέπω, τα βλέπω, γενικά ψάχνομαι στο φόρουμ, μην σκας! Click για ανάπτυξη... Καλή είναι η ανασκαφή , μαθαίνεις πολλά
Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2023 στις 23:21 Η Maria_Xagorari: #40 13-06-23 23:21 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Καλή είναι η ανασκαφή , μαθαίνεις πολλά Click για ανάπτυξη... ΙΣΧΥΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΥΤΟ! (Αφου πολλες φορες απαντάω και σε ξεχασμένα thread καλε, σαν την αδικη κατάρα να πούμε)
Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Καλή είναι η ανασκαφή , μαθαίνεις πολλά Click για ανάπτυξη... ΙΣΧΥΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΥΤΟ! (Αφου πολλες φορες απαντάω και σε ξεχασμένα thread καλε, σαν την αδικη κατάρα να πούμε)