ειδικά εργαστήρια υπάρχουν (στα δικά μου σχολεία υπήρχαν τουλάχιστον). επίσης, τι να τον κάνετε σε κάθε τάξη?
εγώ δεν θυμάμαι διαφορά με τον διαδραστικό πίνακα. απλά έκανε για τον καθηγητή το μάθημα πιο εύκολο, για τους μαθητές δεν άλλαξε κάτι. εμείς απλά χαιρόμασταν επειδή θα πηγαίναμε στην αίθουσα με τον προτζέκτορα
αφού θα έχετε διαδραστικό πίνακα, τι τις θες τις διαφάνειες?

κι επίσης, είναι δυνατόν να βλέπετε συνέχεια ταινίες? δείτε 1-2, σινεμά θα τ κάνετε?
α καλά. πίστεψέ με, ναρκωτικά στο σχολείο μπορούν να φέρουν οι ίδιοι οι μαθητές, δεν έχετε να φοβάστε μόνο τους εξωσχολικούς. btw δεν θυμάμαι να έφερναν
μέσα στο σχολείο ουσίες (δεν λέω ναρκωτικά, εγώ για μπάφους άκουγα, μη λέω και βλακείες δηλαδή

)
αυτό είναι δική σας ευθύνη. δεν σας φταίει κανείς, αν τα καταστρέφετε για την πλάκα σας. ωστόσο, όντως είναι τραγικό. θυμάμαι στην γ' γυμνασίου συμμαθητές μου να σπάνε καρέκλες και να σκίζουν βιβλία εν ώρα κενού.
στα σχολεία έχετε βιβλία και μάλιστα περισσεύουν. τουλάχιστον στο δικό μας πάντα είχαμε περίσσευμα. στο πανεπιστήμιο τρέχουμε και δεν φτάνουμε με τις φωτοτυπίες...
δεν υπάρχουν κριτήρια για να ορίσουμε το ποιος είναι καλός καθηγητής και όχι. αυτό μόνο ο ίδιος ο καθηγητής το ξέρει. κι επίσης, αν έχεις τελειώσει φιλολογία, μπορείς να διδάξεις όλα τα φιλολογικά μαθήματα (αρχαία, λατινικά, έκθεση, ιστορία). επίσης, από το πανεπιστήμιο δεν βγαίνεις
φιλόσοφος, φιλόλογος θεωρείσαι