brownies Νεοφερμένο μέλος Η brownies αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Διοίκησης Τουρισμού ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 09:56 Η brownies έγραψε: #1 22-08-23 09:56 Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να κάνω μεταπτυχιακό στο εξωτερικο(πλην Ευρωπης) με bachelors του Παδα;(τμήμα διοίκησης τουρισμου/ επιχειρησεων) GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.787 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 10:01 Ο GeorgePap2003: #2 22-08-23 10:01 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να κάνω μεταπτυχιακό στο εξωτερικο(πλην Ευρωπης) με bachelors του Παδα;(τμήμα διοίκησης τουρισμου/ επιχειρησεων) Click για ανάπτυξη... Φυσικά...γιατί να μην μπορείς ; brownies Νεοφερμένο μέλος Η brownies αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Διοίκησης Τουρισμού ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 10:11 Η brownies έγραψε: #3 22-08-23 10:11 Γιατί όπως και να χει θεωρείται χαμηλότερη σε βαθμίδα απτις υπόλοιπες GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.787 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 10:59 Ο GeorgePap2003: #4 22-08-23 10:59 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Γιατί όπως και να χει θεωρείται χαμηλότερη σε βαθμίδα απτις υπόλοιπες Click για ανάπτυξη... Ο θείος μου τελείωσε το ΠΑΔΑ (τότε ΤΕΙ) Λογιστική και πήγε για μάστερ στις ΗΠΑ με υποτροφία οπότε...όλα είναι πιθανά brownies Νεοφερμένο μέλος Η brownies αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Διοίκησης Τουρισμού ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 12:16 Η brownies έγραψε: #5 22-08-23 12:16 Εντάξει, σας ευχαριστώ πολύ!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 19:23 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 22-08-23 19:23 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Γιατί όπως και να χει θεωρείται χαμηλότερη σε βαθμίδα απτις υπόλοιπες Click για ανάπτυξη... Ποιος σου δημιουργησε αυτη την θεωρηση? μηπως οι βασεις εισαγωγης? Εμ τοτε η γαλλικη ,γερμανικη,και ιταλικη φιλολογια εκπα και απθ θα ηταν το πολυ μεχρι λιανοκλαδι ..οχι για παραεξω. Αχ τι ωραια που ειναι τα γαλλικα? Έλενα Παπαμακαριου Νεοφερμένο μέλος Η Έλενα Παπαμακαριου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 19:54 Η Έλενα Παπαμακαριου: #7 22-08-23 19:54 Καλησπέρα θα ήθελα και εγώ να πω την δική μου απορία εδώ. Μπορώ εάν θέλω να κάνω το μεταπτυχιακό ' διοίκηση εκπαιδευτικών μονάδων ' στο ΠΑΔΑ? Έχω τελειώσει νηπιαγωγών. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 19:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 22-08-23 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Έλενα Παπαμακαριου: Καλησπέρα θα ήθελα και εγώ να πω την δική μου απορία εδώ. Μπορώ εάν θέλω να κάνω το μεταπτυχιακό ' διοίκηση εκπαιδευτικών μονάδων ' στο ΠΑΔΑ? Έχω τελειώσει νηπιαγωγών. Click για ανάπτυξη... Ε ..για να εχεις σοβαρη απαντηση θα πρεπει να δουμε την προκήρυξη. Καθε προγραμμα εχει προαπαιτουμενα πτυχια. Το δικο σου πρεπει να κανει καλα φιτ..αλλα θα πρεπει να το πει και η προκυρηξη Έλενα Παπαμακαριου Νεοφερμένο μέλος Η Έλενα Παπαμακαριου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 20:00 Η Έλενα Παπαμακαριου: #9 22-08-23 20:00 Καλά κρασιά, επειδή είμαι νέα στην Αθήνα και φρεσκοχωρισμένη (άστα μας βγήκε Καρμίρης ο Κύπριος) αποφάσισα να ζήσω για πρώτη φορά στην Αθήνα. Και θέλω να κάνω μεταπτυχιακό ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 20:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 22-08-23 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Έλενα Παπαμακαριου: Καλά κρασιά, επειδή είμαι νέα στην Αθήνα και φρεσκοχωρισμένη (άστα μας βγήκε Καρμίρης ο Κύπριος) αποφάσισα να ζήσω για πρώτη φορά στην Αθήνα. Και θέλω να κάνω μεταπτυχιακό Click για ανάπτυξη... ε να κανεις..και βεβαια θα κανεις ε καστε καλη μου ...κοολ θα το ψαξω..τα μαρτυρανε αυτοι... περιμενε ε να ναι καλα ο ανθρωπος αλλα η καρμιριά ειναι ίδιον της νησου. Ασχετο ...αναλογο μαστερ εχει και το εαπ αλλα στοιχιζει 4χ650€ και με δοσεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Έλενα Παπαμακαριου: Καλησπέρα θα ήθελα και εγώ να πω την δική μου απορία εδώ. Μπορώ εάν θέλω να κάνω το μεταπτυχιακό ' διοίκηση εκπαιδευτικών μονάδων ' στο ΠΑΔΑ? Έχω τελειώσει νηπιαγωγών. Click για ανάπτυξη... Ναι βεβαια σε δεχονται ,,ειναι προγραμμα της σχολης οικονομικων και στοιχιζει 3000 € σε 3 δοσεις..Βεβαια παντα εχεις την δυνατοτητα για δωρεαν (30% των φοιτητων) αν εχεις τα κριτηρια εδω και το αναλυτικο του σαιτ....το παδα εχει το καλυτερο σαιτ. https://eduma.uniwa.gr/about-us/ ωχ δεν δουλευει να δες το pdf α να και ενα τραγουδακι ενθαρυνσης Συνημμένα kanonismos.pdf kanonismos.pdf 1,7 MB · Εμφανίσεις: 82 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ-2023-24.pdf ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ-2023-24.pdf 260,6 KB · Εμφανίσεις: 81 Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2023 Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 20:33 Η Dr. Gl. Luminous: #11 22-08-23 20:33 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να κάνω μεταπτυχιακό στο εξωτερικο(πλην Ευρωπης) με bachelors του Παδα;(τμήμα διοίκησης τουρισμου/ επιχειρησεων) Click για ανάπτυξη... Costas_D._Arvanitis_me | George W. Woodruff School of Mechanical Engineering George W. Woodruff School of Mechanical Engineering www.me.gatech.edu Δες εδώ βιογραφικό, ήταν και στο Χάρβαρντ και έχει τελειώσει το παδα Έλενα Παπαμακαριου Νεοφερμένο μέλος Η Έλενα Παπαμακαριου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 20:33 Η Έλενα Παπαμακαριου: #12 22-08-23 20:33 Σας ευχαριστώ παιδιά, αφήστε τα είμαι πολύ στενοχωρημένη και θέλω λίγο να βρω διέξοδο στις σπουδές. Έχω χάσει τον μπουσουλα μου γιατί είναι πολύ φρέσκο όλο αυτό ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 21:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 22-08-23 21:51 Αρχική Δημοσίευση από Έλενα Παπαμακαριου: Σας ευχαριστώ παιδιά, αφήστε τα είμαι πολύ στενοχωρημένη και θέλω λίγο να βρω διέξοδο στις σπουδές. Έχω χάσει τον μπουσουλα μου γιατί είναι πολύ φρέσκο όλο αυτό Click για ανάπτυξη... Ευχομαι να νιωσεις καλυτερα... γρηγορα ....πολυ γρηγορα. Εμεις εδω αγαπαμε ανθρωπους... υποστηριζουνε ευθραυστους . τιπακι Με λενε Ελενα και μολις τωρα ηρθα στον κοσμο αυτον και θα κανω πραματακια. brownies Νεοφερμένο μέλος Η brownies αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Διοίκησης Τουρισμού ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 21:53 Η brownies έγραψε: #14 22-08-23 21:53 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ποιος σου δημιουργησε αυτη την θεωρηση? μηπως οι βασεις εισαγωγης? Εμ τοτε η γαλλικη ,γερμανικη,και ιταλικη φιλολογια εκπα και απθ θα ηταν το πολυ μεχρι λιανοκλαδι ..οχι για παραεξω. Αχ τι ωραια που ειναι τα γαλλικα? Click για ανάπτυξη... Το εκπα και το απθ θεωρούνται "καλες" σχολές σε σύγκριση με το Παδα γιαυτό έχω ενδοιασμούς Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Costas_D._Arvanitis_me | George W. Woodruff School of Mechanical Engineering George W. Woodruff School of Mechanical Engineering www.me.gatech.edu Δες εδώ βιογραφικό, ήταν και στο Χάρβαρντ και έχει τελειώσει το παδα Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά έχει κάνει διδακτορικό στην Αγγλία Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2023 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 22:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 22-08-23 22:06 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Το εκπα και το απθ θεωρούνται "καλες" σχολές σε σύγκριση με το Παδα γιαυτό έχω ενδοιασμούς Click για ανάπτυξη... Κοιτα με ρομους δεν κανεις δουλεια. Ο Δημοπουλος τα πηρε απο οποιον μιλαει αγγλικα μεντικαλ για να κανει ψευτοερευνες και να δημοσιεύει χαρτια... δεν πηγε να βαλει κανενα μιστρι και βουρτσα στην φιλοσοφικη. Εχεις παει στην φιλοσοφικη? Ε αμα πας προσεχε μην σου μπει κανενα καρφι στο ζημαρουλη. Για το απθ δεν ξερω ,,κατι για βαριοπουλες ελεγε ο κουλης γιατι ετσι τον βολεύεαι ..ειχε και ενα πρυτανη βλημα..τωρα εφυγε ομως,,ειναι ομως ενα γενναίο πανεπιστημιο. Το ξερεις οτι οι ημμυ του παδα εχουν 1,5 φορες πανω καθηγητες απο ημμυ απθ? ειναι καλο αυτο? δεν ξερω nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.145 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 22:45 Ο nPb έγραψε: #16 22-08-23 22:45 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Γιατί όπως και να χει θεωρείται χαμηλότερη σε βαθμίδα απτις υπόλοιπες Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς βαθμίδα; Στο εξωτερικό εννοείται ότι κανείς δεν γνωρίζει ονόματα Ελληνικών Πανεπιστημίων γιατί ορισμένα είναι και δύσκολα να διαβαστούν: π.χ. Karditsa, Aigaiou University, Tesslia University. Δεν είναι εύκολα ονόματα. Οι ξένοι καταλαβαίνουν ότι κάποιος από την Ελλάδα τελείωσε ένα Πανεπιστήμιο της πόλης του, τίποτα περισσότερο. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι υποδεέστερο. Αυτό είναι μια εσφαλμένη νοοτροπία Ελλήνων επειδή αρκετοί δεν έχουν ζήσει στο εξωτερικό με αποτέλεσμα να φτιάχνουν σενάρια εκτός πραγματικότητας. Οι πιθανές διαφορές ξαναλέω, είναι σε θέμα τοπωνυμίων για τα Πανεπιστήμια της Ελλάδας και φυσικά, άγνοιας για συγκεκριμένα ερευνητικά αποτελέσματα που δεν υπάρχουν. Δηλαδή γιατί να ξέρουν το τάδε Τμήμα του Παδά; Ξέρουν την Μαγκουφάνα; Έχουν γνωρίσει κάποιον "νομπελίστα"; Γελάνε και τα τσιμέντα. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.209 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 22:46 Ο Samael έγραψε: #17 22-08-23 22:46 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Το εκπα και το απθ θεωρούνται "καλες" σχολές σε σύγκριση με το Παδα γιαυτό έχω ενδοιασμούς Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Αυγούστου 2023 Click για ανάπτυξη... Κάποτε το πιστεύαμε όλοι αυτό , αλλά νομίζω οτι πάνω κάτω είναι τα ίδια σκατά όπου και να πας . Εαν βρεις κάτι καλό λοιπόν που σου αρέσει μην το σκέφτεσαι για το όνομα διότι ειλικρινά δεν παίζει κανέναν ρόλο. Εαν μιλάγαμε για κανένα μεγαλοπανεπιστήμιο του εξωτερικού θα σου έλεγα ναι οκει ιιιιίσως να χτυπάει λίγο διαφορετικά στο μάτι κάποιου , αλλά τώρα...δεν έχει σημασία . GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.787 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2023 στις 00:08 Ο GeorgePap2003: #18 23-08-23 00:08 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Δεν είναι εύκολα ονόματα. Click για ανάπτυξη... Ενώ λες απλά Harvard της Μεσογείου (aka Παντειο) και όλοι καταλαβαίνουν ότι είσαι από Panteion University Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Αυγούστου 2023 Εγώ πάντως δεν έχω δει να μ λένε ότι δεν μας αρέσει το πτυχίο σου γτ είναι υποδεέστερο... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2023 στις 00:11 Ο ιωαννηs έγραψε: #19 23-08-23 00:11 Διόρθωση Το Harvard της Μεσογείου ειναι το κρητης GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.787 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2023 στις 00:12 Ο GeorgePap2003: #20 23-08-23 00:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Διόρθωση Το Harvard της Μεσογείου ειναι το κρητης Click για ανάπτυξη... Ντάξει μωρέ εκεί θα κολλήσουμε... Harvard Αττικής είμαστε εμείς 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 80 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs shuuu Sotiris.Y ioanna2007 Corfu kitty Aggel0sss Σταμάτης του '05 Dr. Gl. Luminous Jesse_ nicole1982 χημεια4λαιφ liana Nala Έλενα Παπαμακαριου giannis05 brownies Alexandros.Kourtis guest24440 MrDna GeorgePap2003 Leo komm constansn Giannis_19 Unboxholics AggelikiGr Φινεύς Alessandra Eliza Lifelong Learner ggl Ness flaura kiyoshi Steliosgkougkou Alexecon1991 Lathy Νικολινα hello1234 Helen06 Praxis ivannag Startx0 Obi-Wan Kenobi Joji angies Τρελας123 SoyN anchan NikoBellic Giii Ιωάννα λ panagiotis12 love_to_learn dmav Wonderkid Abiogenesis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να κάνω μεταπτυχιακό στο εξωτερικο(πλην Ευρωπης) με bachelors του Παδα;(τμήμα διοίκησης τουρισμου/ επιχειρησεων)
GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.787 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 10:01 Ο GeorgePap2003: #2 22-08-23 10:01 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να κάνω μεταπτυχιακό στο εξωτερικο(πλην Ευρωπης) με bachelors του Παδα;(τμήμα διοίκησης τουρισμου/ επιχειρησεων) Click για ανάπτυξη... Φυσικά...γιατί να μην μπορείς ; brownies Νεοφερμένο μέλος Η brownies αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Διοίκησης Τουρισμού ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 10:11 Η brownies έγραψε: #3 22-08-23 10:11 Γιατί όπως και να χει θεωρείται χαμηλότερη σε βαθμίδα απτις υπόλοιπες GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.787 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 10:59 Ο GeorgePap2003: #4 22-08-23 10:59 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Γιατί όπως και να χει θεωρείται χαμηλότερη σε βαθμίδα απτις υπόλοιπες Click για ανάπτυξη... Ο θείος μου τελείωσε το ΠΑΔΑ (τότε ΤΕΙ) Λογιστική και πήγε για μάστερ στις ΗΠΑ με υποτροφία οπότε...όλα είναι πιθανά brownies Νεοφερμένο μέλος Η brownies αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Διοίκησης Τουρισμού ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 12:16 Η brownies έγραψε: #5 22-08-23 12:16 Εντάξει, σας ευχαριστώ πολύ!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 19:23 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 22-08-23 19:23 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Γιατί όπως και να χει θεωρείται χαμηλότερη σε βαθμίδα απτις υπόλοιπες Click για ανάπτυξη... Ποιος σου δημιουργησε αυτη την θεωρηση? μηπως οι βασεις εισαγωγης? Εμ τοτε η γαλλικη ,γερμανικη,και ιταλικη φιλολογια εκπα και απθ θα ηταν το πολυ μεχρι λιανοκλαδι ..οχι για παραεξω. Αχ τι ωραια που ειναι τα γαλλικα? Έλενα Παπαμακαριου Νεοφερμένο μέλος Η Έλενα Παπαμακαριου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 19:54 Η Έλενα Παπαμακαριου: #7 22-08-23 19:54 Καλησπέρα θα ήθελα και εγώ να πω την δική μου απορία εδώ. Μπορώ εάν θέλω να κάνω το μεταπτυχιακό ' διοίκηση εκπαιδευτικών μονάδων ' στο ΠΑΔΑ? Έχω τελειώσει νηπιαγωγών. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 19:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 22-08-23 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Έλενα Παπαμακαριου: Καλησπέρα θα ήθελα και εγώ να πω την δική μου απορία εδώ. Μπορώ εάν θέλω να κάνω το μεταπτυχιακό ' διοίκηση εκπαιδευτικών μονάδων ' στο ΠΑΔΑ? Έχω τελειώσει νηπιαγωγών. Click για ανάπτυξη... Ε ..για να εχεις σοβαρη απαντηση θα πρεπει να δουμε την προκήρυξη. Καθε προγραμμα εχει προαπαιτουμενα πτυχια. Το δικο σου πρεπει να κανει καλα φιτ..αλλα θα πρεπει να το πει και η προκυρηξη Έλενα Παπαμακαριου Νεοφερμένο μέλος Η Έλενα Παπαμακαριου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 20:00 Η Έλενα Παπαμακαριου: #9 22-08-23 20:00 Καλά κρασιά, επειδή είμαι νέα στην Αθήνα και φρεσκοχωρισμένη (άστα μας βγήκε Καρμίρης ο Κύπριος) αποφάσισα να ζήσω για πρώτη φορά στην Αθήνα. Και θέλω να κάνω μεταπτυχιακό ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 20:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 22-08-23 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Έλενα Παπαμακαριου: Καλά κρασιά, επειδή είμαι νέα στην Αθήνα και φρεσκοχωρισμένη (άστα μας βγήκε Καρμίρης ο Κύπριος) αποφάσισα να ζήσω για πρώτη φορά στην Αθήνα. Και θέλω να κάνω μεταπτυχιακό Click για ανάπτυξη... ε να κανεις..και βεβαια θα κανεις ε καστε καλη μου ...κοολ θα το ψαξω..τα μαρτυρανε αυτοι... περιμενε ε να ναι καλα ο ανθρωπος αλλα η καρμιριά ειναι ίδιον της νησου. Ασχετο ...αναλογο μαστερ εχει και το εαπ αλλα στοιχιζει 4χ650€ και με δοσεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Έλενα Παπαμακαριου: Καλησπέρα θα ήθελα και εγώ να πω την δική μου απορία εδώ. Μπορώ εάν θέλω να κάνω το μεταπτυχιακό ' διοίκηση εκπαιδευτικών μονάδων ' στο ΠΑΔΑ? Έχω τελειώσει νηπιαγωγών. Click για ανάπτυξη... Ναι βεβαια σε δεχονται ,,ειναι προγραμμα της σχολης οικονομικων και στοιχιζει 3000 € σε 3 δοσεις..Βεβαια παντα εχεις την δυνατοτητα για δωρεαν (30% των φοιτητων) αν εχεις τα κριτηρια εδω και το αναλυτικο του σαιτ....το παδα εχει το καλυτερο σαιτ. https://eduma.uniwa.gr/about-us/ ωχ δεν δουλευει να δες το pdf α να και ενα τραγουδακι ενθαρυνσης Συνημμένα kanonismos.pdf kanonismos.pdf 1,7 MB · Εμφανίσεις: 82 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ-2023-24.pdf ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ-2023-24.pdf 260,6 KB · Εμφανίσεις: 81 Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2023 Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 20:33 Η Dr. Gl. Luminous: #11 22-08-23 20:33 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να κάνω μεταπτυχιακό στο εξωτερικο(πλην Ευρωπης) με bachelors του Παδα;(τμήμα διοίκησης τουρισμου/ επιχειρησεων) Click για ανάπτυξη... Costas_D._Arvanitis_me | George W. Woodruff School of Mechanical Engineering George W. Woodruff School of Mechanical Engineering www.me.gatech.edu Δες εδώ βιογραφικό, ήταν και στο Χάρβαρντ και έχει τελειώσει το παδα Έλενα Παπαμακαριου Νεοφερμένο μέλος Η Έλενα Παπαμακαριου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 20:33 Η Έλενα Παπαμακαριου: #12 22-08-23 20:33 Σας ευχαριστώ παιδιά, αφήστε τα είμαι πολύ στενοχωρημένη και θέλω λίγο να βρω διέξοδο στις σπουδές. Έχω χάσει τον μπουσουλα μου γιατί είναι πολύ φρέσκο όλο αυτό ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 21:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 22-08-23 21:51 Αρχική Δημοσίευση από Έλενα Παπαμακαριου: Σας ευχαριστώ παιδιά, αφήστε τα είμαι πολύ στενοχωρημένη και θέλω λίγο να βρω διέξοδο στις σπουδές. Έχω χάσει τον μπουσουλα μου γιατί είναι πολύ φρέσκο όλο αυτό Click για ανάπτυξη... Ευχομαι να νιωσεις καλυτερα... γρηγορα ....πολυ γρηγορα. Εμεις εδω αγαπαμε ανθρωπους... υποστηριζουνε ευθραυστους . τιπακι Με λενε Ελενα και μολις τωρα ηρθα στον κοσμο αυτον και θα κανω πραματακια. brownies Νεοφερμένο μέλος Η brownies αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Διοίκησης Τουρισμού ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 21:53 Η brownies έγραψε: #14 22-08-23 21:53 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ποιος σου δημιουργησε αυτη την θεωρηση? μηπως οι βασεις εισαγωγης? Εμ τοτε η γαλλικη ,γερμανικη,και ιταλικη φιλολογια εκπα και απθ θα ηταν το πολυ μεχρι λιανοκλαδι ..οχι για παραεξω. Αχ τι ωραια που ειναι τα γαλλικα? Click για ανάπτυξη... Το εκπα και το απθ θεωρούνται "καλες" σχολές σε σύγκριση με το Παδα γιαυτό έχω ενδοιασμούς Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Costas_D._Arvanitis_me | George W. Woodruff School of Mechanical Engineering George W. Woodruff School of Mechanical Engineering www.me.gatech.edu Δες εδώ βιογραφικό, ήταν και στο Χάρβαρντ και έχει τελειώσει το παδα Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά έχει κάνει διδακτορικό στην Αγγλία Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2023 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 22:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 22-08-23 22:06 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Το εκπα και το απθ θεωρούνται "καλες" σχολές σε σύγκριση με το Παδα γιαυτό έχω ενδοιασμούς Click για ανάπτυξη... Κοιτα με ρομους δεν κανεις δουλεια. Ο Δημοπουλος τα πηρε απο οποιον μιλαει αγγλικα μεντικαλ για να κανει ψευτοερευνες και να δημοσιεύει χαρτια... δεν πηγε να βαλει κανενα μιστρι και βουρτσα στην φιλοσοφικη. Εχεις παει στην φιλοσοφικη? Ε αμα πας προσεχε μην σου μπει κανενα καρφι στο ζημαρουλη. Για το απθ δεν ξερω ,,κατι για βαριοπουλες ελεγε ο κουλης γιατι ετσι τον βολεύεαι ..ειχε και ενα πρυτανη βλημα..τωρα εφυγε ομως,,ειναι ομως ενα γενναίο πανεπιστημιο. Το ξερεις οτι οι ημμυ του παδα εχουν 1,5 φορες πανω καθηγητες απο ημμυ απθ? ειναι καλο αυτο? δεν ξερω nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.145 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 22:45 Ο nPb έγραψε: #16 22-08-23 22:45 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Γιατί όπως και να χει θεωρείται χαμηλότερη σε βαθμίδα απτις υπόλοιπες Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς βαθμίδα; Στο εξωτερικό εννοείται ότι κανείς δεν γνωρίζει ονόματα Ελληνικών Πανεπιστημίων γιατί ορισμένα είναι και δύσκολα να διαβαστούν: π.χ. Karditsa, Aigaiou University, Tesslia University. Δεν είναι εύκολα ονόματα. Οι ξένοι καταλαβαίνουν ότι κάποιος από την Ελλάδα τελείωσε ένα Πανεπιστήμιο της πόλης του, τίποτα περισσότερο. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι υποδεέστερο. Αυτό είναι μια εσφαλμένη νοοτροπία Ελλήνων επειδή αρκετοί δεν έχουν ζήσει στο εξωτερικό με αποτέλεσμα να φτιάχνουν σενάρια εκτός πραγματικότητας. Οι πιθανές διαφορές ξαναλέω, είναι σε θέμα τοπωνυμίων για τα Πανεπιστήμια της Ελλάδας και φυσικά, άγνοιας για συγκεκριμένα ερευνητικά αποτελέσματα που δεν υπάρχουν. Δηλαδή γιατί να ξέρουν το τάδε Τμήμα του Παδά; Ξέρουν την Μαγκουφάνα; Έχουν γνωρίσει κάποιον "νομπελίστα"; Γελάνε και τα τσιμέντα. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.209 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 22:46 Ο Samael έγραψε: #17 22-08-23 22:46 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Το εκπα και το απθ θεωρούνται "καλες" σχολές σε σύγκριση με το Παδα γιαυτό έχω ενδοιασμούς Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Αυγούστου 2023 Click για ανάπτυξη... Κάποτε το πιστεύαμε όλοι αυτό , αλλά νομίζω οτι πάνω κάτω είναι τα ίδια σκατά όπου και να πας . Εαν βρεις κάτι καλό λοιπόν που σου αρέσει μην το σκέφτεσαι για το όνομα διότι ειλικρινά δεν παίζει κανέναν ρόλο. Εαν μιλάγαμε για κανένα μεγαλοπανεπιστήμιο του εξωτερικού θα σου έλεγα ναι οκει ιιιιίσως να χτυπάει λίγο διαφορετικά στο μάτι κάποιου , αλλά τώρα...δεν έχει σημασία . GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.787 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2023 στις 00:08 Ο GeorgePap2003: #18 23-08-23 00:08 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Δεν είναι εύκολα ονόματα. Click για ανάπτυξη... Ενώ λες απλά Harvard της Μεσογείου (aka Παντειο) και όλοι καταλαβαίνουν ότι είσαι από Panteion University Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Αυγούστου 2023 Εγώ πάντως δεν έχω δει να μ λένε ότι δεν μας αρέσει το πτυχίο σου γτ είναι υποδεέστερο... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2023 στις 00:11 Ο ιωαννηs έγραψε: #19 23-08-23 00:11 Διόρθωση Το Harvard της Μεσογείου ειναι το κρητης GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.787 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2023 στις 00:12 Ο GeorgePap2003: #20 23-08-23 00:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Διόρθωση Το Harvard της Μεσογείου ειναι το κρητης Click για ανάπτυξη... Ντάξει μωρέ εκεί θα κολλήσουμε... Harvard Αττικής είμαστε εμείς 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 80 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs shuuu Sotiris.Y ioanna2007 Corfu kitty Aggel0sss Σταμάτης του '05 Dr. Gl. Luminous Jesse_ nicole1982 χημεια4λαιφ liana Nala Έλενα Παπαμακαριου giannis05 brownies Alexandros.Kourtis guest24440 MrDna GeorgePap2003 Leo komm constansn Giannis_19 Unboxholics AggelikiGr Φινεύς Alessandra Eliza Lifelong Learner ggl Ness flaura kiyoshi Steliosgkougkou Alexecon1991 Lathy Νικολινα hello1234 Helen06 Praxis ivannag Startx0 Obi-Wan Kenobi Joji angies Τρελας123 SoyN anchan NikoBellic Giii Ιωάννα λ panagiotis12 love_to_learn dmav Wonderkid Abiogenesis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από brownies: Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να κάνω μεταπτυχιακό στο εξωτερικο(πλην Ευρωπης) με bachelors του Παδα;(τμήμα διοίκησης τουρισμου/ επιχειρησεων) Click για ανάπτυξη... Φυσικά...γιατί να μην μπορείς ;
brownies Νεοφερμένο μέλος Η brownies αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Διοίκησης Τουρισμού ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 10:11 Η brownies έγραψε: #3 22-08-23 10:11 Γιατί όπως και να χει θεωρείται χαμηλότερη σε βαθμίδα απτις υπόλοιπες GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.787 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 10:59 Ο GeorgePap2003: #4 22-08-23 10:59 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Γιατί όπως και να χει θεωρείται χαμηλότερη σε βαθμίδα απτις υπόλοιπες Click για ανάπτυξη... Ο θείος μου τελείωσε το ΠΑΔΑ (τότε ΤΕΙ) Λογιστική και πήγε για μάστερ στις ΗΠΑ με υποτροφία οπότε...όλα είναι πιθανά brownies Νεοφερμένο μέλος Η brownies αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Διοίκησης Τουρισμού ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 12:16 Η brownies έγραψε: #5 22-08-23 12:16 Εντάξει, σας ευχαριστώ πολύ!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 19:23 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 22-08-23 19:23 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Γιατί όπως και να χει θεωρείται χαμηλότερη σε βαθμίδα απτις υπόλοιπες Click για ανάπτυξη... Ποιος σου δημιουργησε αυτη την θεωρηση? μηπως οι βασεις εισαγωγης? Εμ τοτε η γαλλικη ,γερμανικη,και ιταλικη φιλολογια εκπα και απθ θα ηταν το πολυ μεχρι λιανοκλαδι ..οχι για παραεξω. Αχ τι ωραια που ειναι τα γαλλικα? Έλενα Παπαμακαριου Νεοφερμένο μέλος Η Έλενα Παπαμακαριου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 19:54 Η Έλενα Παπαμακαριου: #7 22-08-23 19:54 Καλησπέρα θα ήθελα και εγώ να πω την δική μου απορία εδώ. Μπορώ εάν θέλω να κάνω το μεταπτυχιακό ' διοίκηση εκπαιδευτικών μονάδων ' στο ΠΑΔΑ? Έχω τελειώσει νηπιαγωγών. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 19:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 22-08-23 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Έλενα Παπαμακαριου: Καλησπέρα θα ήθελα και εγώ να πω την δική μου απορία εδώ. Μπορώ εάν θέλω να κάνω το μεταπτυχιακό ' διοίκηση εκπαιδευτικών μονάδων ' στο ΠΑΔΑ? Έχω τελειώσει νηπιαγωγών. Click για ανάπτυξη... Ε ..για να εχεις σοβαρη απαντηση θα πρεπει να δουμε την προκήρυξη. Καθε προγραμμα εχει προαπαιτουμενα πτυχια. Το δικο σου πρεπει να κανει καλα φιτ..αλλα θα πρεπει να το πει και η προκυρηξη Έλενα Παπαμακαριου Νεοφερμένο μέλος Η Έλενα Παπαμακαριου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 20:00 Η Έλενα Παπαμακαριου: #9 22-08-23 20:00 Καλά κρασιά, επειδή είμαι νέα στην Αθήνα και φρεσκοχωρισμένη (άστα μας βγήκε Καρμίρης ο Κύπριος) αποφάσισα να ζήσω για πρώτη φορά στην Αθήνα. Και θέλω να κάνω μεταπτυχιακό ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 20:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 22-08-23 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Έλενα Παπαμακαριου: Καλά κρασιά, επειδή είμαι νέα στην Αθήνα και φρεσκοχωρισμένη (άστα μας βγήκε Καρμίρης ο Κύπριος) αποφάσισα να ζήσω για πρώτη φορά στην Αθήνα. Και θέλω να κάνω μεταπτυχιακό Click για ανάπτυξη... ε να κανεις..και βεβαια θα κανεις ε καστε καλη μου ...κοολ θα το ψαξω..τα μαρτυρανε αυτοι... περιμενε ε να ναι καλα ο ανθρωπος αλλα η καρμιριά ειναι ίδιον της νησου. Ασχετο ...αναλογο μαστερ εχει και το εαπ αλλα στοιχιζει 4χ650€ και με δοσεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Έλενα Παπαμακαριου: Καλησπέρα θα ήθελα και εγώ να πω την δική μου απορία εδώ. Μπορώ εάν θέλω να κάνω το μεταπτυχιακό ' διοίκηση εκπαιδευτικών μονάδων ' στο ΠΑΔΑ? Έχω τελειώσει νηπιαγωγών. Click για ανάπτυξη... Ναι βεβαια σε δεχονται ,,ειναι προγραμμα της σχολης οικονομικων και στοιχιζει 3000 € σε 3 δοσεις..Βεβαια παντα εχεις την δυνατοτητα για δωρεαν (30% των φοιτητων) αν εχεις τα κριτηρια εδω και το αναλυτικο του σαιτ....το παδα εχει το καλυτερο σαιτ. https://eduma.uniwa.gr/about-us/ ωχ δεν δουλευει να δες το pdf α να και ενα τραγουδακι ενθαρυνσης Συνημμένα kanonismos.pdf kanonismos.pdf 1,7 MB · Εμφανίσεις: 82 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ-2023-24.pdf ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ-2023-24.pdf 260,6 KB · Εμφανίσεις: 81 Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2023 Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 20:33 Η Dr. Gl. Luminous: #11 22-08-23 20:33 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να κάνω μεταπτυχιακό στο εξωτερικο(πλην Ευρωπης) με bachelors του Παδα;(τμήμα διοίκησης τουρισμου/ επιχειρησεων) Click για ανάπτυξη... Costas_D._Arvanitis_me | George W. Woodruff School of Mechanical Engineering George W. Woodruff School of Mechanical Engineering www.me.gatech.edu Δες εδώ βιογραφικό, ήταν και στο Χάρβαρντ και έχει τελειώσει το παδα Έλενα Παπαμακαριου Νεοφερμένο μέλος Η Έλενα Παπαμακαριου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 20:33 Η Έλενα Παπαμακαριου: #12 22-08-23 20:33 Σας ευχαριστώ παιδιά, αφήστε τα είμαι πολύ στενοχωρημένη και θέλω λίγο να βρω διέξοδο στις σπουδές. Έχω χάσει τον μπουσουλα μου γιατί είναι πολύ φρέσκο όλο αυτό ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 21:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 22-08-23 21:51 Αρχική Δημοσίευση από Έλενα Παπαμακαριου: Σας ευχαριστώ παιδιά, αφήστε τα είμαι πολύ στενοχωρημένη και θέλω λίγο να βρω διέξοδο στις σπουδές. Έχω χάσει τον μπουσουλα μου γιατί είναι πολύ φρέσκο όλο αυτό Click για ανάπτυξη... Ευχομαι να νιωσεις καλυτερα... γρηγορα ....πολυ γρηγορα. Εμεις εδω αγαπαμε ανθρωπους... υποστηριζουνε ευθραυστους . τιπακι Με λενε Ελενα και μολις τωρα ηρθα στον κοσμο αυτον και θα κανω πραματακια. brownies Νεοφερμένο μέλος Η brownies αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Διοίκησης Τουρισμού ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 21:53 Η brownies έγραψε: #14 22-08-23 21:53 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ποιος σου δημιουργησε αυτη την θεωρηση? μηπως οι βασεις εισαγωγης? Εμ τοτε η γαλλικη ,γερμανικη,και ιταλικη φιλολογια εκπα και απθ θα ηταν το πολυ μεχρι λιανοκλαδι ..οχι για παραεξω. Αχ τι ωραια που ειναι τα γαλλικα? Click για ανάπτυξη... Το εκπα και το απθ θεωρούνται "καλες" σχολές σε σύγκριση με το Παδα γιαυτό έχω ενδοιασμούς Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Costas_D._Arvanitis_me | George W. Woodruff School of Mechanical Engineering George W. Woodruff School of Mechanical Engineering www.me.gatech.edu Δες εδώ βιογραφικό, ήταν και στο Χάρβαρντ και έχει τελειώσει το παδα Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά έχει κάνει διδακτορικό στην Αγγλία Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2023 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 22:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 22-08-23 22:06 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Το εκπα και το απθ θεωρούνται "καλες" σχολές σε σύγκριση με το Παδα γιαυτό έχω ενδοιασμούς Click για ανάπτυξη... Κοιτα με ρομους δεν κανεις δουλεια. Ο Δημοπουλος τα πηρε απο οποιον μιλαει αγγλικα μεντικαλ για να κανει ψευτοερευνες και να δημοσιεύει χαρτια... δεν πηγε να βαλει κανενα μιστρι και βουρτσα στην φιλοσοφικη. Εχεις παει στην φιλοσοφικη? Ε αμα πας προσεχε μην σου μπει κανενα καρφι στο ζημαρουλη. Για το απθ δεν ξερω ,,κατι για βαριοπουλες ελεγε ο κουλης γιατι ετσι τον βολεύεαι ..ειχε και ενα πρυτανη βλημα..τωρα εφυγε ομως,,ειναι ομως ενα γενναίο πανεπιστημιο. Το ξερεις οτι οι ημμυ του παδα εχουν 1,5 φορες πανω καθηγητες απο ημμυ απθ? ειναι καλο αυτο? δεν ξερω nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.145 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 22:45 Ο nPb έγραψε: #16 22-08-23 22:45 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Γιατί όπως και να χει θεωρείται χαμηλότερη σε βαθμίδα απτις υπόλοιπες Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς βαθμίδα; Στο εξωτερικό εννοείται ότι κανείς δεν γνωρίζει ονόματα Ελληνικών Πανεπιστημίων γιατί ορισμένα είναι και δύσκολα να διαβαστούν: π.χ. Karditsa, Aigaiou University, Tesslia University. Δεν είναι εύκολα ονόματα. Οι ξένοι καταλαβαίνουν ότι κάποιος από την Ελλάδα τελείωσε ένα Πανεπιστήμιο της πόλης του, τίποτα περισσότερο. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι υποδεέστερο. Αυτό είναι μια εσφαλμένη νοοτροπία Ελλήνων επειδή αρκετοί δεν έχουν ζήσει στο εξωτερικό με αποτέλεσμα να φτιάχνουν σενάρια εκτός πραγματικότητας. Οι πιθανές διαφορές ξαναλέω, είναι σε θέμα τοπωνυμίων για τα Πανεπιστήμια της Ελλάδας και φυσικά, άγνοιας για συγκεκριμένα ερευνητικά αποτελέσματα που δεν υπάρχουν. Δηλαδή γιατί να ξέρουν το τάδε Τμήμα του Παδά; Ξέρουν την Μαγκουφάνα; Έχουν γνωρίσει κάποιον "νομπελίστα"; Γελάνε και τα τσιμέντα. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.209 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 22:46 Ο Samael έγραψε: #17 22-08-23 22:46 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Το εκπα και το απθ θεωρούνται "καλες" σχολές σε σύγκριση με το Παδα γιαυτό έχω ενδοιασμούς Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Αυγούστου 2023 Click για ανάπτυξη... Κάποτε το πιστεύαμε όλοι αυτό , αλλά νομίζω οτι πάνω κάτω είναι τα ίδια σκατά όπου και να πας . Εαν βρεις κάτι καλό λοιπόν που σου αρέσει μην το σκέφτεσαι για το όνομα διότι ειλικρινά δεν παίζει κανέναν ρόλο. Εαν μιλάγαμε για κανένα μεγαλοπανεπιστήμιο του εξωτερικού θα σου έλεγα ναι οκει ιιιιίσως να χτυπάει λίγο διαφορετικά στο μάτι κάποιου , αλλά τώρα...δεν έχει σημασία . GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.787 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2023 στις 00:08 Ο GeorgePap2003: #18 23-08-23 00:08 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Δεν είναι εύκολα ονόματα. Click για ανάπτυξη... Ενώ λες απλά Harvard της Μεσογείου (aka Παντειο) και όλοι καταλαβαίνουν ότι είσαι από Panteion University Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Αυγούστου 2023 Εγώ πάντως δεν έχω δει να μ λένε ότι δεν μας αρέσει το πτυχίο σου γτ είναι υποδεέστερο... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2023 στις 00:11 Ο ιωαννηs έγραψε: #19 23-08-23 00:11 Διόρθωση Το Harvard της Μεσογείου ειναι το κρητης GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.787 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2023 στις 00:12 Ο GeorgePap2003: #20 23-08-23 00:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Διόρθωση Το Harvard της Μεσογείου ειναι το κρητης Click για ανάπτυξη... Ντάξει μωρέ εκεί θα κολλήσουμε... Harvard Αττικής είμαστε εμείς 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 80 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs shuuu Sotiris.Y ioanna2007 Corfu kitty Aggel0sss Σταμάτης του '05 Dr. Gl. Luminous Jesse_ nicole1982 χημεια4λαιφ liana Nala Έλενα Παπαμακαριου giannis05 brownies Alexandros.Kourtis guest24440 MrDna GeorgePap2003 Leo komm constansn Giannis_19 Unboxholics AggelikiGr Φινεύς Alessandra Eliza Lifelong Learner ggl Ness flaura kiyoshi Steliosgkougkou Alexecon1991 Lathy Νικολινα hello1234 Helen06 Praxis ivannag Startx0 Obi-Wan Kenobi Joji angies Τρελας123 SoyN anchan NikoBellic Giii Ιωάννα λ panagiotis12 love_to_learn dmav Wonderkid Abiogenesis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.787 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 10:59 Ο GeorgePap2003: #4 22-08-23 10:59 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Γιατί όπως και να χει θεωρείται χαμηλότερη σε βαθμίδα απτις υπόλοιπες Click για ανάπτυξη... Ο θείος μου τελείωσε το ΠΑΔΑ (τότε ΤΕΙ) Λογιστική και πήγε για μάστερ στις ΗΠΑ με υποτροφία οπότε...όλα είναι πιθανά brownies Νεοφερμένο μέλος Η brownies αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Διοίκησης Τουρισμού ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 12:16 Η brownies έγραψε: #5 22-08-23 12:16 Εντάξει, σας ευχαριστώ πολύ!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 19:23 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 22-08-23 19:23 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Γιατί όπως και να χει θεωρείται χαμηλότερη σε βαθμίδα απτις υπόλοιπες Click για ανάπτυξη... Ποιος σου δημιουργησε αυτη την θεωρηση? μηπως οι βασεις εισαγωγης? Εμ τοτε η γαλλικη ,γερμανικη,και ιταλικη φιλολογια εκπα και απθ θα ηταν το πολυ μεχρι λιανοκλαδι ..οχι για παραεξω. Αχ τι ωραια που ειναι τα γαλλικα? Έλενα Παπαμακαριου Νεοφερμένο μέλος Η Έλενα Παπαμακαριου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 19:54 Η Έλενα Παπαμακαριου: #7 22-08-23 19:54 Καλησπέρα θα ήθελα και εγώ να πω την δική μου απορία εδώ. Μπορώ εάν θέλω να κάνω το μεταπτυχιακό ' διοίκηση εκπαιδευτικών μονάδων ' στο ΠΑΔΑ? Έχω τελειώσει νηπιαγωγών. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 19:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 22-08-23 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Έλενα Παπαμακαριου: Καλησπέρα θα ήθελα και εγώ να πω την δική μου απορία εδώ. Μπορώ εάν θέλω να κάνω το μεταπτυχιακό ' διοίκηση εκπαιδευτικών μονάδων ' στο ΠΑΔΑ? Έχω τελειώσει νηπιαγωγών. Click για ανάπτυξη... Ε ..για να εχεις σοβαρη απαντηση θα πρεπει να δουμε την προκήρυξη. Καθε προγραμμα εχει προαπαιτουμενα πτυχια. Το δικο σου πρεπει να κανει καλα φιτ..αλλα θα πρεπει να το πει και η προκυρηξη Έλενα Παπαμακαριου Νεοφερμένο μέλος Η Έλενα Παπαμακαριου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 20:00 Η Έλενα Παπαμακαριου: #9 22-08-23 20:00 Καλά κρασιά, επειδή είμαι νέα στην Αθήνα και φρεσκοχωρισμένη (άστα μας βγήκε Καρμίρης ο Κύπριος) αποφάσισα να ζήσω για πρώτη φορά στην Αθήνα. Και θέλω να κάνω μεταπτυχιακό ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 20:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 22-08-23 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Έλενα Παπαμακαριου: Καλά κρασιά, επειδή είμαι νέα στην Αθήνα και φρεσκοχωρισμένη (άστα μας βγήκε Καρμίρης ο Κύπριος) αποφάσισα να ζήσω για πρώτη φορά στην Αθήνα. Και θέλω να κάνω μεταπτυχιακό Click για ανάπτυξη... ε να κανεις..και βεβαια θα κανεις ε καστε καλη μου ...κοολ θα το ψαξω..τα μαρτυρανε αυτοι... περιμενε ε να ναι καλα ο ανθρωπος αλλα η καρμιριά ειναι ίδιον της νησου. Ασχετο ...αναλογο μαστερ εχει και το εαπ αλλα στοιχιζει 4χ650€ και με δοσεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Έλενα Παπαμακαριου: Καλησπέρα θα ήθελα και εγώ να πω την δική μου απορία εδώ. Μπορώ εάν θέλω να κάνω το μεταπτυχιακό ' διοίκηση εκπαιδευτικών μονάδων ' στο ΠΑΔΑ? Έχω τελειώσει νηπιαγωγών. Click για ανάπτυξη... Ναι βεβαια σε δεχονται ,,ειναι προγραμμα της σχολης οικονομικων και στοιχιζει 3000 € σε 3 δοσεις..Βεβαια παντα εχεις την δυνατοτητα για δωρεαν (30% των φοιτητων) αν εχεις τα κριτηρια εδω και το αναλυτικο του σαιτ....το παδα εχει το καλυτερο σαιτ. https://eduma.uniwa.gr/about-us/ ωχ δεν δουλευει να δες το pdf α να και ενα τραγουδακι ενθαρυνσης Συνημμένα kanonismos.pdf kanonismos.pdf 1,7 MB · Εμφανίσεις: 82 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ-2023-24.pdf ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ-2023-24.pdf 260,6 KB · Εμφανίσεις: 81 Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2023 Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 20:33 Η Dr. Gl. Luminous: #11 22-08-23 20:33 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να κάνω μεταπτυχιακό στο εξωτερικο(πλην Ευρωπης) με bachelors του Παδα;(τμήμα διοίκησης τουρισμου/ επιχειρησεων) Click για ανάπτυξη... Costas_D._Arvanitis_me | George W. Woodruff School of Mechanical Engineering George W. Woodruff School of Mechanical Engineering www.me.gatech.edu Δες εδώ βιογραφικό, ήταν και στο Χάρβαρντ και έχει τελειώσει το παδα Έλενα Παπαμακαριου Νεοφερμένο μέλος Η Έλενα Παπαμακαριου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 20:33 Η Έλενα Παπαμακαριου: #12 22-08-23 20:33 Σας ευχαριστώ παιδιά, αφήστε τα είμαι πολύ στενοχωρημένη και θέλω λίγο να βρω διέξοδο στις σπουδές. Έχω χάσει τον μπουσουλα μου γιατί είναι πολύ φρέσκο όλο αυτό ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 21:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 22-08-23 21:51 Αρχική Δημοσίευση από Έλενα Παπαμακαριου: Σας ευχαριστώ παιδιά, αφήστε τα είμαι πολύ στενοχωρημένη και θέλω λίγο να βρω διέξοδο στις σπουδές. Έχω χάσει τον μπουσουλα μου γιατί είναι πολύ φρέσκο όλο αυτό Click για ανάπτυξη... Ευχομαι να νιωσεις καλυτερα... γρηγορα ....πολυ γρηγορα. Εμεις εδω αγαπαμε ανθρωπους... υποστηριζουνε ευθραυστους . τιπακι Με λενε Ελενα και μολις τωρα ηρθα στον κοσμο αυτον και θα κανω πραματακια. brownies Νεοφερμένο μέλος Η brownies αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Διοίκησης Τουρισμού ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 21:53 Η brownies έγραψε: #14 22-08-23 21:53 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ποιος σου δημιουργησε αυτη την θεωρηση? μηπως οι βασεις εισαγωγης? Εμ τοτε η γαλλικη ,γερμανικη,και ιταλικη φιλολογια εκπα και απθ θα ηταν το πολυ μεχρι λιανοκλαδι ..οχι για παραεξω. Αχ τι ωραια που ειναι τα γαλλικα? Click για ανάπτυξη... Το εκπα και το απθ θεωρούνται "καλες" σχολές σε σύγκριση με το Παδα γιαυτό έχω ενδοιασμούς Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Costas_D._Arvanitis_me | George W. Woodruff School of Mechanical Engineering George W. Woodruff School of Mechanical Engineering www.me.gatech.edu Δες εδώ βιογραφικό, ήταν και στο Χάρβαρντ και έχει τελειώσει το παδα Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά έχει κάνει διδακτορικό στην Αγγλία Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2023 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 22:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 22-08-23 22:06 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Το εκπα και το απθ θεωρούνται "καλες" σχολές σε σύγκριση με το Παδα γιαυτό έχω ενδοιασμούς Click για ανάπτυξη... Κοιτα με ρομους δεν κανεις δουλεια. Ο Δημοπουλος τα πηρε απο οποιον μιλαει αγγλικα μεντικαλ για να κανει ψευτοερευνες και να δημοσιεύει χαρτια... δεν πηγε να βαλει κανενα μιστρι και βουρτσα στην φιλοσοφικη. Εχεις παει στην φιλοσοφικη? Ε αμα πας προσεχε μην σου μπει κανενα καρφι στο ζημαρουλη. Για το απθ δεν ξερω ,,κατι για βαριοπουλες ελεγε ο κουλης γιατι ετσι τον βολεύεαι ..ειχε και ενα πρυτανη βλημα..τωρα εφυγε ομως,,ειναι ομως ενα γενναίο πανεπιστημιο. Το ξερεις οτι οι ημμυ του παδα εχουν 1,5 φορες πανω καθηγητες απο ημμυ απθ? ειναι καλο αυτο? δεν ξερω nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.145 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 22:45 Ο nPb έγραψε: #16 22-08-23 22:45 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Γιατί όπως και να χει θεωρείται χαμηλότερη σε βαθμίδα απτις υπόλοιπες Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς βαθμίδα; Στο εξωτερικό εννοείται ότι κανείς δεν γνωρίζει ονόματα Ελληνικών Πανεπιστημίων γιατί ορισμένα είναι και δύσκολα να διαβαστούν: π.χ. Karditsa, Aigaiou University, Tesslia University. Δεν είναι εύκολα ονόματα. Οι ξένοι καταλαβαίνουν ότι κάποιος από την Ελλάδα τελείωσε ένα Πανεπιστήμιο της πόλης του, τίποτα περισσότερο. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι υποδεέστερο. Αυτό είναι μια εσφαλμένη νοοτροπία Ελλήνων επειδή αρκετοί δεν έχουν ζήσει στο εξωτερικό με αποτέλεσμα να φτιάχνουν σενάρια εκτός πραγματικότητας. Οι πιθανές διαφορές ξαναλέω, είναι σε θέμα τοπωνυμίων για τα Πανεπιστήμια της Ελλάδας και φυσικά, άγνοιας για συγκεκριμένα ερευνητικά αποτελέσματα που δεν υπάρχουν. Δηλαδή γιατί να ξέρουν το τάδε Τμήμα του Παδά; Ξέρουν την Μαγκουφάνα; Έχουν γνωρίσει κάποιον "νομπελίστα"; Γελάνε και τα τσιμέντα. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.209 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 22:46 Ο Samael έγραψε: #17 22-08-23 22:46 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Το εκπα και το απθ θεωρούνται "καλες" σχολές σε σύγκριση με το Παδα γιαυτό έχω ενδοιασμούς Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Αυγούστου 2023 Click για ανάπτυξη... Κάποτε το πιστεύαμε όλοι αυτό , αλλά νομίζω οτι πάνω κάτω είναι τα ίδια σκατά όπου και να πας . Εαν βρεις κάτι καλό λοιπόν που σου αρέσει μην το σκέφτεσαι για το όνομα διότι ειλικρινά δεν παίζει κανέναν ρόλο. Εαν μιλάγαμε για κανένα μεγαλοπανεπιστήμιο του εξωτερικού θα σου έλεγα ναι οκει ιιιιίσως να χτυπάει λίγο διαφορετικά στο μάτι κάποιου , αλλά τώρα...δεν έχει σημασία . GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.787 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2023 στις 00:08 Ο GeorgePap2003: #18 23-08-23 00:08 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Δεν είναι εύκολα ονόματα. Click για ανάπτυξη... Ενώ λες απλά Harvard της Μεσογείου (aka Παντειο) και όλοι καταλαβαίνουν ότι είσαι από Panteion University Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Αυγούστου 2023 Εγώ πάντως δεν έχω δει να μ λένε ότι δεν μας αρέσει το πτυχίο σου γτ είναι υποδεέστερο... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2023 στις 00:11 Ο ιωαννηs έγραψε: #19 23-08-23 00:11 Διόρθωση Το Harvard της Μεσογείου ειναι το κρητης GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.787 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2023 στις 00:12 Ο GeorgePap2003: #20 23-08-23 00:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Διόρθωση Το Harvard της Μεσογείου ειναι το κρητης Click για ανάπτυξη... Ντάξει μωρέ εκεί θα κολλήσουμε... Harvard Αττικής είμαστε εμείς 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 80 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs shuuu Sotiris.Y ioanna2007 Corfu kitty Aggel0sss Σταμάτης του '05 Dr. Gl. Luminous Jesse_ nicole1982 χημεια4λαιφ liana Nala Έλενα Παπαμακαριου giannis05 brownies Alexandros.Kourtis guest24440 MrDna GeorgePap2003 Leo komm constansn Giannis_19 Unboxholics AggelikiGr Φινεύς Alessandra Eliza Lifelong Learner ggl Ness flaura kiyoshi Steliosgkougkou Alexecon1991 Lathy Νικολινα hello1234 Helen06 Praxis ivannag Startx0 Obi-Wan Kenobi Joji angies Τρελας123 SoyN anchan NikoBellic Giii Ιωάννα λ panagiotis12 love_to_learn dmav Wonderkid Abiogenesis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από brownies: Γιατί όπως και να χει θεωρείται χαμηλότερη σε βαθμίδα απτις υπόλοιπες Click για ανάπτυξη... Ο θείος μου τελείωσε το ΠΑΔΑ (τότε ΤΕΙ) Λογιστική και πήγε για μάστερ στις ΗΠΑ με υποτροφία οπότε...όλα είναι πιθανά
brownies Νεοφερμένο μέλος Η brownies αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Διοίκησης Τουρισμού ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 12:16 Η brownies έγραψε: #5 22-08-23 12:16 Εντάξει, σας ευχαριστώ πολύ!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 19:23 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 22-08-23 19:23 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Γιατί όπως και να χει θεωρείται χαμηλότερη σε βαθμίδα απτις υπόλοιπες Click για ανάπτυξη... Ποιος σου δημιουργησε αυτη την θεωρηση? μηπως οι βασεις εισαγωγης? Εμ τοτε η γαλλικη ,γερμανικη,και ιταλικη φιλολογια εκπα και απθ θα ηταν το πολυ μεχρι λιανοκλαδι ..οχι για παραεξω. Αχ τι ωραια που ειναι τα γαλλικα? Έλενα Παπαμακαριου Νεοφερμένο μέλος Η Έλενα Παπαμακαριου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 19:54 Η Έλενα Παπαμακαριου: #7 22-08-23 19:54 Καλησπέρα θα ήθελα και εγώ να πω την δική μου απορία εδώ. Μπορώ εάν θέλω να κάνω το μεταπτυχιακό ' διοίκηση εκπαιδευτικών μονάδων ' στο ΠΑΔΑ? Έχω τελειώσει νηπιαγωγών. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 19:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 22-08-23 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Έλενα Παπαμακαριου: Καλησπέρα θα ήθελα και εγώ να πω την δική μου απορία εδώ. Μπορώ εάν θέλω να κάνω το μεταπτυχιακό ' διοίκηση εκπαιδευτικών μονάδων ' στο ΠΑΔΑ? Έχω τελειώσει νηπιαγωγών. Click για ανάπτυξη... Ε ..για να εχεις σοβαρη απαντηση θα πρεπει να δουμε την προκήρυξη. Καθε προγραμμα εχει προαπαιτουμενα πτυχια. Το δικο σου πρεπει να κανει καλα φιτ..αλλα θα πρεπει να το πει και η προκυρηξη Έλενα Παπαμακαριου Νεοφερμένο μέλος Η Έλενα Παπαμακαριου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 20:00 Η Έλενα Παπαμακαριου: #9 22-08-23 20:00 Καλά κρασιά, επειδή είμαι νέα στην Αθήνα και φρεσκοχωρισμένη (άστα μας βγήκε Καρμίρης ο Κύπριος) αποφάσισα να ζήσω για πρώτη φορά στην Αθήνα. Και θέλω να κάνω μεταπτυχιακό ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 20:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 22-08-23 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Έλενα Παπαμακαριου: Καλά κρασιά, επειδή είμαι νέα στην Αθήνα και φρεσκοχωρισμένη (άστα μας βγήκε Καρμίρης ο Κύπριος) αποφάσισα να ζήσω για πρώτη φορά στην Αθήνα. Και θέλω να κάνω μεταπτυχιακό Click για ανάπτυξη... ε να κανεις..και βεβαια θα κανεις ε καστε καλη μου ...κοολ θα το ψαξω..τα μαρτυρανε αυτοι... περιμενε ε να ναι καλα ο ανθρωπος αλλα η καρμιριά ειναι ίδιον της νησου. Ασχετο ...αναλογο μαστερ εχει και το εαπ αλλα στοιχιζει 4χ650€ και με δοσεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Έλενα Παπαμακαριου: Καλησπέρα θα ήθελα και εγώ να πω την δική μου απορία εδώ. Μπορώ εάν θέλω να κάνω το μεταπτυχιακό ' διοίκηση εκπαιδευτικών μονάδων ' στο ΠΑΔΑ? Έχω τελειώσει νηπιαγωγών. Click για ανάπτυξη... Ναι βεβαια σε δεχονται ,,ειναι προγραμμα της σχολης οικονομικων και στοιχιζει 3000 € σε 3 δοσεις..Βεβαια παντα εχεις την δυνατοτητα για δωρεαν (30% των φοιτητων) αν εχεις τα κριτηρια εδω και το αναλυτικο του σαιτ....το παδα εχει το καλυτερο σαιτ. https://eduma.uniwa.gr/about-us/ ωχ δεν δουλευει να δες το pdf α να και ενα τραγουδακι ενθαρυνσης Συνημμένα kanonismos.pdf kanonismos.pdf 1,7 MB · Εμφανίσεις: 82 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ-2023-24.pdf ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ-2023-24.pdf 260,6 KB · Εμφανίσεις: 81 Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2023 Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 20:33 Η Dr. Gl. Luminous: #11 22-08-23 20:33 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να κάνω μεταπτυχιακό στο εξωτερικο(πλην Ευρωπης) με bachelors του Παδα;(τμήμα διοίκησης τουρισμου/ επιχειρησεων) Click για ανάπτυξη... Costas_D._Arvanitis_me | George W. Woodruff School of Mechanical Engineering George W. Woodruff School of Mechanical Engineering www.me.gatech.edu Δες εδώ βιογραφικό, ήταν και στο Χάρβαρντ και έχει τελειώσει το παδα Έλενα Παπαμακαριου Νεοφερμένο μέλος Η Έλενα Παπαμακαριου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 20:33 Η Έλενα Παπαμακαριου: #12 22-08-23 20:33 Σας ευχαριστώ παιδιά, αφήστε τα είμαι πολύ στενοχωρημένη και θέλω λίγο να βρω διέξοδο στις σπουδές. Έχω χάσει τον μπουσουλα μου γιατί είναι πολύ φρέσκο όλο αυτό ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 21:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 22-08-23 21:51 Αρχική Δημοσίευση από Έλενα Παπαμακαριου: Σας ευχαριστώ παιδιά, αφήστε τα είμαι πολύ στενοχωρημένη και θέλω λίγο να βρω διέξοδο στις σπουδές. Έχω χάσει τον μπουσουλα μου γιατί είναι πολύ φρέσκο όλο αυτό Click για ανάπτυξη... Ευχομαι να νιωσεις καλυτερα... γρηγορα ....πολυ γρηγορα. Εμεις εδω αγαπαμε ανθρωπους... υποστηριζουνε ευθραυστους . τιπακι Με λενε Ελενα και μολις τωρα ηρθα στον κοσμο αυτον και θα κανω πραματακια. brownies Νεοφερμένο μέλος Η brownies αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Διοίκησης Τουρισμού ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 21:53 Η brownies έγραψε: #14 22-08-23 21:53 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ποιος σου δημιουργησε αυτη την θεωρηση? μηπως οι βασεις εισαγωγης? Εμ τοτε η γαλλικη ,γερμανικη,και ιταλικη φιλολογια εκπα και απθ θα ηταν το πολυ μεχρι λιανοκλαδι ..οχι για παραεξω. Αχ τι ωραια που ειναι τα γαλλικα? Click για ανάπτυξη... Το εκπα και το απθ θεωρούνται "καλες" σχολές σε σύγκριση με το Παδα γιαυτό έχω ενδοιασμούς Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Costas_D._Arvanitis_me | George W. Woodruff School of Mechanical Engineering George W. Woodruff School of Mechanical Engineering www.me.gatech.edu Δες εδώ βιογραφικό, ήταν και στο Χάρβαρντ και έχει τελειώσει το παδα Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά έχει κάνει διδακτορικό στην Αγγλία Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2023 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 22:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 22-08-23 22:06 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Το εκπα και το απθ θεωρούνται "καλες" σχολές σε σύγκριση με το Παδα γιαυτό έχω ενδοιασμούς Click για ανάπτυξη... Κοιτα με ρομους δεν κανεις δουλεια. Ο Δημοπουλος τα πηρε απο οποιον μιλαει αγγλικα μεντικαλ για να κανει ψευτοερευνες και να δημοσιεύει χαρτια... δεν πηγε να βαλει κανενα μιστρι και βουρτσα στην φιλοσοφικη. Εχεις παει στην φιλοσοφικη? Ε αμα πας προσεχε μην σου μπει κανενα καρφι στο ζημαρουλη. Για το απθ δεν ξερω ,,κατι για βαριοπουλες ελεγε ο κουλης γιατι ετσι τον βολεύεαι ..ειχε και ενα πρυτανη βλημα..τωρα εφυγε ομως,,ειναι ομως ενα γενναίο πανεπιστημιο. Το ξερεις οτι οι ημμυ του παδα εχουν 1,5 φορες πανω καθηγητες απο ημμυ απθ? ειναι καλο αυτο? δεν ξερω nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.145 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 22:45 Ο nPb έγραψε: #16 22-08-23 22:45 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Γιατί όπως και να χει θεωρείται χαμηλότερη σε βαθμίδα απτις υπόλοιπες Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς βαθμίδα; Στο εξωτερικό εννοείται ότι κανείς δεν γνωρίζει ονόματα Ελληνικών Πανεπιστημίων γιατί ορισμένα είναι και δύσκολα να διαβαστούν: π.χ. Karditsa, Aigaiou University, Tesslia University. Δεν είναι εύκολα ονόματα. Οι ξένοι καταλαβαίνουν ότι κάποιος από την Ελλάδα τελείωσε ένα Πανεπιστήμιο της πόλης του, τίποτα περισσότερο. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι υποδεέστερο. Αυτό είναι μια εσφαλμένη νοοτροπία Ελλήνων επειδή αρκετοί δεν έχουν ζήσει στο εξωτερικό με αποτέλεσμα να φτιάχνουν σενάρια εκτός πραγματικότητας. Οι πιθανές διαφορές ξαναλέω, είναι σε θέμα τοπωνυμίων για τα Πανεπιστήμια της Ελλάδας και φυσικά, άγνοιας για συγκεκριμένα ερευνητικά αποτελέσματα που δεν υπάρχουν. Δηλαδή γιατί να ξέρουν το τάδε Τμήμα του Παδά; Ξέρουν την Μαγκουφάνα; Έχουν γνωρίσει κάποιον "νομπελίστα"; Γελάνε και τα τσιμέντα. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.209 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 22:46 Ο Samael έγραψε: #17 22-08-23 22:46 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Το εκπα και το απθ θεωρούνται "καλες" σχολές σε σύγκριση με το Παδα γιαυτό έχω ενδοιασμούς Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Αυγούστου 2023 Click για ανάπτυξη... Κάποτε το πιστεύαμε όλοι αυτό , αλλά νομίζω οτι πάνω κάτω είναι τα ίδια σκατά όπου και να πας . Εαν βρεις κάτι καλό λοιπόν που σου αρέσει μην το σκέφτεσαι για το όνομα διότι ειλικρινά δεν παίζει κανέναν ρόλο. Εαν μιλάγαμε για κανένα μεγαλοπανεπιστήμιο του εξωτερικού θα σου έλεγα ναι οκει ιιιιίσως να χτυπάει λίγο διαφορετικά στο μάτι κάποιου , αλλά τώρα...δεν έχει σημασία . GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.787 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2023 στις 00:08 Ο GeorgePap2003: #18 23-08-23 00:08 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Δεν είναι εύκολα ονόματα. Click για ανάπτυξη... Ενώ λες απλά Harvard της Μεσογείου (aka Παντειο) και όλοι καταλαβαίνουν ότι είσαι από Panteion University Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Αυγούστου 2023 Εγώ πάντως δεν έχω δει να μ λένε ότι δεν μας αρέσει το πτυχίο σου γτ είναι υποδεέστερο... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2023 στις 00:11 Ο ιωαννηs έγραψε: #19 23-08-23 00:11 Διόρθωση Το Harvard της Μεσογείου ειναι το κρητης GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.787 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2023 στις 00:12 Ο GeorgePap2003: #20 23-08-23 00:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Διόρθωση Το Harvard της Μεσογείου ειναι το κρητης Click για ανάπτυξη... Ντάξει μωρέ εκεί θα κολλήσουμε... Harvard Αττικής είμαστε εμείς 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 80 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs shuuu Sotiris.Y ioanna2007 Corfu kitty Aggel0sss Σταμάτης του '05 Dr. Gl. Luminous Jesse_ nicole1982 χημεια4λαιφ liana Nala Έλενα Παπαμακαριου giannis05 brownies Alexandros.Kourtis guest24440 MrDna GeorgePap2003 Leo komm constansn Giannis_19 Unboxholics AggelikiGr Φινεύς Alessandra Eliza Lifelong Learner ggl Ness flaura kiyoshi Steliosgkougkou Alexecon1991 Lathy Νικολινα hello1234 Helen06 Praxis ivannag Startx0 Obi-Wan Kenobi Joji angies Τρελας123 SoyN anchan NikoBellic Giii Ιωάννα λ panagiotis12 love_to_learn dmav Wonderkid Abiogenesis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 19:23 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 22-08-23 19:23 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Γιατί όπως και να χει θεωρείται χαμηλότερη σε βαθμίδα απτις υπόλοιπες Click για ανάπτυξη... Ποιος σου δημιουργησε αυτη την θεωρηση? μηπως οι βασεις εισαγωγης? Εμ τοτε η γαλλικη ,γερμανικη,και ιταλικη φιλολογια εκπα και απθ θα ηταν το πολυ μεχρι λιανοκλαδι ..οχι για παραεξω. Αχ τι ωραια που ειναι τα γαλλικα? Έλενα Παπαμακαριου Νεοφερμένο μέλος Η Έλενα Παπαμακαριου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 19:54 Η Έλενα Παπαμακαριου: #7 22-08-23 19:54 Καλησπέρα θα ήθελα και εγώ να πω την δική μου απορία εδώ. Μπορώ εάν θέλω να κάνω το μεταπτυχιακό ' διοίκηση εκπαιδευτικών μονάδων ' στο ΠΑΔΑ? Έχω τελειώσει νηπιαγωγών. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 19:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 22-08-23 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Έλενα Παπαμακαριου: Καλησπέρα θα ήθελα και εγώ να πω την δική μου απορία εδώ. Μπορώ εάν θέλω να κάνω το μεταπτυχιακό ' διοίκηση εκπαιδευτικών μονάδων ' στο ΠΑΔΑ? Έχω τελειώσει νηπιαγωγών. Click για ανάπτυξη... Ε ..για να εχεις σοβαρη απαντηση θα πρεπει να δουμε την προκήρυξη. Καθε προγραμμα εχει προαπαιτουμενα πτυχια. Το δικο σου πρεπει να κανει καλα φιτ..αλλα θα πρεπει να το πει και η προκυρηξη Έλενα Παπαμακαριου Νεοφερμένο μέλος Η Έλενα Παπαμακαριου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 20:00 Η Έλενα Παπαμακαριου: #9 22-08-23 20:00 Καλά κρασιά, επειδή είμαι νέα στην Αθήνα και φρεσκοχωρισμένη (άστα μας βγήκε Καρμίρης ο Κύπριος) αποφάσισα να ζήσω για πρώτη φορά στην Αθήνα. Και θέλω να κάνω μεταπτυχιακό ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 20:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 22-08-23 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Έλενα Παπαμακαριου: Καλά κρασιά, επειδή είμαι νέα στην Αθήνα και φρεσκοχωρισμένη (άστα μας βγήκε Καρμίρης ο Κύπριος) αποφάσισα να ζήσω για πρώτη φορά στην Αθήνα. Και θέλω να κάνω μεταπτυχιακό Click για ανάπτυξη... ε να κανεις..και βεβαια θα κανεις ε καστε καλη μου ...κοολ θα το ψαξω..τα μαρτυρανε αυτοι... περιμενε ε να ναι καλα ο ανθρωπος αλλα η καρμιριά ειναι ίδιον της νησου. Ασχετο ...αναλογο μαστερ εχει και το εαπ αλλα στοιχιζει 4χ650€ και με δοσεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Έλενα Παπαμακαριου: Καλησπέρα θα ήθελα και εγώ να πω την δική μου απορία εδώ. Μπορώ εάν θέλω να κάνω το μεταπτυχιακό ' διοίκηση εκπαιδευτικών μονάδων ' στο ΠΑΔΑ? Έχω τελειώσει νηπιαγωγών. Click για ανάπτυξη... Ναι βεβαια σε δεχονται ,,ειναι προγραμμα της σχολης οικονομικων και στοιχιζει 3000 € σε 3 δοσεις..Βεβαια παντα εχεις την δυνατοτητα για δωρεαν (30% των φοιτητων) αν εχεις τα κριτηρια εδω και το αναλυτικο του σαιτ....το παδα εχει το καλυτερο σαιτ. https://eduma.uniwa.gr/about-us/ ωχ δεν δουλευει να δες το pdf α να και ενα τραγουδακι ενθαρυνσης Συνημμένα kanonismos.pdf kanonismos.pdf 1,7 MB · Εμφανίσεις: 82 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ-2023-24.pdf ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ-2023-24.pdf 260,6 KB · Εμφανίσεις: 81 Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2023 Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 20:33 Η Dr. Gl. Luminous: #11 22-08-23 20:33 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να κάνω μεταπτυχιακό στο εξωτερικο(πλην Ευρωπης) με bachelors του Παδα;(τμήμα διοίκησης τουρισμου/ επιχειρησεων) Click για ανάπτυξη... Costas_D._Arvanitis_me | George W. Woodruff School of Mechanical Engineering George W. Woodruff School of Mechanical Engineering www.me.gatech.edu Δες εδώ βιογραφικό, ήταν και στο Χάρβαρντ και έχει τελειώσει το παδα Έλενα Παπαμακαριου Νεοφερμένο μέλος Η Έλενα Παπαμακαριου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 20:33 Η Έλενα Παπαμακαριου: #12 22-08-23 20:33 Σας ευχαριστώ παιδιά, αφήστε τα είμαι πολύ στενοχωρημένη και θέλω λίγο να βρω διέξοδο στις σπουδές. Έχω χάσει τον μπουσουλα μου γιατί είναι πολύ φρέσκο όλο αυτό ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 21:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 22-08-23 21:51 Αρχική Δημοσίευση από Έλενα Παπαμακαριου: Σας ευχαριστώ παιδιά, αφήστε τα είμαι πολύ στενοχωρημένη και θέλω λίγο να βρω διέξοδο στις σπουδές. Έχω χάσει τον μπουσουλα μου γιατί είναι πολύ φρέσκο όλο αυτό Click για ανάπτυξη... Ευχομαι να νιωσεις καλυτερα... γρηγορα ....πολυ γρηγορα. Εμεις εδω αγαπαμε ανθρωπους... υποστηριζουνε ευθραυστους . τιπακι Με λενε Ελενα και μολις τωρα ηρθα στον κοσμο αυτον και θα κανω πραματακια. brownies Νεοφερμένο μέλος Η brownies αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Διοίκησης Τουρισμού ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 21:53 Η brownies έγραψε: #14 22-08-23 21:53 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ποιος σου δημιουργησε αυτη την θεωρηση? μηπως οι βασεις εισαγωγης? Εμ τοτε η γαλλικη ,γερμανικη,και ιταλικη φιλολογια εκπα και απθ θα ηταν το πολυ μεχρι λιανοκλαδι ..οχι για παραεξω. Αχ τι ωραια που ειναι τα γαλλικα? Click για ανάπτυξη... Το εκπα και το απθ θεωρούνται "καλες" σχολές σε σύγκριση με το Παδα γιαυτό έχω ενδοιασμούς Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Costas_D._Arvanitis_me | George W. Woodruff School of Mechanical Engineering George W. Woodruff School of Mechanical Engineering www.me.gatech.edu Δες εδώ βιογραφικό, ήταν και στο Χάρβαρντ και έχει τελειώσει το παδα Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά έχει κάνει διδακτορικό στην Αγγλία Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2023 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 22:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 22-08-23 22:06 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Το εκπα και το απθ θεωρούνται "καλες" σχολές σε σύγκριση με το Παδα γιαυτό έχω ενδοιασμούς Click για ανάπτυξη... Κοιτα με ρομους δεν κανεις δουλεια. Ο Δημοπουλος τα πηρε απο οποιον μιλαει αγγλικα μεντικαλ για να κανει ψευτοερευνες και να δημοσιεύει χαρτια... δεν πηγε να βαλει κανενα μιστρι και βουρτσα στην φιλοσοφικη. Εχεις παει στην φιλοσοφικη? Ε αμα πας προσεχε μην σου μπει κανενα καρφι στο ζημαρουλη. Για το απθ δεν ξερω ,,κατι για βαριοπουλες ελεγε ο κουλης γιατι ετσι τον βολεύεαι ..ειχε και ενα πρυτανη βλημα..τωρα εφυγε ομως,,ειναι ομως ενα γενναίο πανεπιστημιο. Το ξερεις οτι οι ημμυ του παδα εχουν 1,5 φορες πανω καθηγητες απο ημμυ απθ? ειναι καλο αυτο? δεν ξερω nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.145 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 22:45 Ο nPb έγραψε: #16 22-08-23 22:45 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Γιατί όπως και να χει θεωρείται χαμηλότερη σε βαθμίδα απτις υπόλοιπες Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς βαθμίδα; Στο εξωτερικό εννοείται ότι κανείς δεν γνωρίζει ονόματα Ελληνικών Πανεπιστημίων γιατί ορισμένα είναι και δύσκολα να διαβαστούν: π.χ. Karditsa, Aigaiou University, Tesslia University. Δεν είναι εύκολα ονόματα. Οι ξένοι καταλαβαίνουν ότι κάποιος από την Ελλάδα τελείωσε ένα Πανεπιστήμιο της πόλης του, τίποτα περισσότερο. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι υποδεέστερο. Αυτό είναι μια εσφαλμένη νοοτροπία Ελλήνων επειδή αρκετοί δεν έχουν ζήσει στο εξωτερικό με αποτέλεσμα να φτιάχνουν σενάρια εκτός πραγματικότητας. Οι πιθανές διαφορές ξαναλέω, είναι σε θέμα τοπωνυμίων για τα Πανεπιστήμια της Ελλάδας και φυσικά, άγνοιας για συγκεκριμένα ερευνητικά αποτελέσματα που δεν υπάρχουν. Δηλαδή γιατί να ξέρουν το τάδε Τμήμα του Παδά; Ξέρουν την Μαγκουφάνα; Έχουν γνωρίσει κάποιον "νομπελίστα"; Γελάνε και τα τσιμέντα. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.209 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 22:46 Ο Samael έγραψε: #17 22-08-23 22:46 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Το εκπα και το απθ θεωρούνται "καλες" σχολές σε σύγκριση με το Παδα γιαυτό έχω ενδοιασμούς Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Αυγούστου 2023 Click για ανάπτυξη... Κάποτε το πιστεύαμε όλοι αυτό , αλλά νομίζω οτι πάνω κάτω είναι τα ίδια σκατά όπου και να πας . Εαν βρεις κάτι καλό λοιπόν που σου αρέσει μην το σκέφτεσαι για το όνομα διότι ειλικρινά δεν παίζει κανέναν ρόλο. Εαν μιλάγαμε για κανένα μεγαλοπανεπιστήμιο του εξωτερικού θα σου έλεγα ναι οκει ιιιιίσως να χτυπάει λίγο διαφορετικά στο μάτι κάποιου , αλλά τώρα...δεν έχει σημασία . GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.787 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2023 στις 00:08 Ο GeorgePap2003: #18 23-08-23 00:08 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Δεν είναι εύκολα ονόματα. Click για ανάπτυξη... Ενώ λες απλά Harvard της Μεσογείου (aka Παντειο) και όλοι καταλαβαίνουν ότι είσαι από Panteion University Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Αυγούστου 2023 Εγώ πάντως δεν έχω δει να μ λένε ότι δεν μας αρέσει το πτυχίο σου γτ είναι υποδεέστερο... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2023 στις 00:11 Ο ιωαννηs έγραψε: #19 23-08-23 00:11 Διόρθωση Το Harvard της Μεσογείου ειναι το κρητης GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.787 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2023 στις 00:12 Ο GeorgePap2003: #20 23-08-23 00:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Διόρθωση Το Harvard της Μεσογείου ειναι το κρητης Click για ανάπτυξη... Ντάξει μωρέ εκεί θα κολλήσουμε... Harvard Αττικής είμαστε εμείς 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 80 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs shuuu Sotiris.Y ioanna2007 Corfu kitty Aggel0sss Σταμάτης του '05 Dr. Gl. Luminous Jesse_ nicole1982 χημεια4λαιφ liana Nala Έλενα Παπαμακαριου giannis05 brownies Alexandros.Kourtis guest24440 MrDna GeorgePap2003 Leo komm constansn Giannis_19 Unboxholics AggelikiGr Φινεύς Alessandra Eliza Lifelong Learner ggl Ness flaura kiyoshi Steliosgkougkou Alexecon1991 Lathy Νικολινα hello1234 Helen06 Praxis ivannag Startx0 Obi-Wan Kenobi Joji angies Τρελας123 SoyN anchan NikoBellic Giii Ιωάννα λ panagiotis12 love_to_learn dmav Wonderkid Abiogenesis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από brownies: Γιατί όπως και να χει θεωρείται χαμηλότερη σε βαθμίδα απτις υπόλοιπες Click για ανάπτυξη... Ποιος σου δημιουργησε αυτη την θεωρηση? μηπως οι βασεις εισαγωγης? Εμ τοτε η γαλλικη ,γερμανικη,και ιταλικη φιλολογια εκπα και απθ θα ηταν το πολυ μεχρι λιανοκλαδι ..οχι για παραεξω. Αχ τι ωραια που ειναι τα γαλλικα?
Έλενα Παπαμακαριου Νεοφερμένο μέλος Η Έλενα Παπαμακαριου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 19:54 Η Έλενα Παπαμακαριου: #7 22-08-23 19:54 Καλησπέρα θα ήθελα και εγώ να πω την δική μου απορία εδώ. Μπορώ εάν θέλω να κάνω το μεταπτυχιακό ' διοίκηση εκπαιδευτικών μονάδων ' στο ΠΑΔΑ? Έχω τελειώσει νηπιαγωγών. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 19:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 22-08-23 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Έλενα Παπαμακαριου: Καλησπέρα θα ήθελα και εγώ να πω την δική μου απορία εδώ. Μπορώ εάν θέλω να κάνω το μεταπτυχιακό ' διοίκηση εκπαιδευτικών μονάδων ' στο ΠΑΔΑ? Έχω τελειώσει νηπιαγωγών. Click για ανάπτυξη... Ε ..για να εχεις σοβαρη απαντηση θα πρεπει να δουμε την προκήρυξη. Καθε προγραμμα εχει προαπαιτουμενα πτυχια. Το δικο σου πρεπει να κανει καλα φιτ..αλλα θα πρεπει να το πει και η προκυρηξη Έλενα Παπαμακαριου Νεοφερμένο μέλος Η Έλενα Παπαμακαριου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 20:00 Η Έλενα Παπαμακαριου: #9 22-08-23 20:00 Καλά κρασιά, επειδή είμαι νέα στην Αθήνα και φρεσκοχωρισμένη (άστα μας βγήκε Καρμίρης ο Κύπριος) αποφάσισα να ζήσω για πρώτη φορά στην Αθήνα. Και θέλω να κάνω μεταπτυχιακό ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 20:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 22-08-23 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Έλενα Παπαμακαριου: Καλά κρασιά, επειδή είμαι νέα στην Αθήνα και φρεσκοχωρισμένη (άστα μας βγήκε Καρμίρης ο Κύπριος) αποφάσισα να ζήσω για πρώτη φορά στην Αθήνα. Και θέλω να κάνω μεταπτυχιακό Click για ανάπτυξη... ε να κανεις..και βεβαια θα κανεις ε καστε καλη μου ...κοολ θα το ψαξω..τα μαρτυρανε αυτοι... περιμενε ε να ναι καλα ο ανθρωπος αλλα η καρμιριά ειναι ίδιον της νησου. Ασχετο ...αναλογο μαστερ εχει και το εαπ αλλα στοιχιζει 4χ650€ και με δοσεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Έλενα Παπαμακαριου: Καλησπέρα θα ήθελα και εγώ να πω την δική μου απορία εδώ. Μπορώ εάν θέλω να κάνω το μεταπτυχιακό ' διοίκηση εκπαιδευτικών μονάδων ' στο ΠΑΔΑ? Έχω τελειώσει νηπιαγωγών. Click για ανάπτυξη... Ναι βεβαια σε δεχονται ,,ειναι προγραμμα της σχολης οικονομικων και στοιχιζει 3000 € σε 3 δοσεις..Βεβαια παντα εχεις την δυνατοτητα για δωρεαν (30% των φοιτητων) αν εχεις τα κριτηρια εδω και το αναλυτικο του σαιτ....το παδα εχει το καλυτερο σαιτ. https://eduma.uniwa.gr/about-us/ ωχ δεν δουλευει να δες το pdf α να και ενα τραγουδακι ενθαρυνσης Συνημμένα kanonismos.pdf kanonismos.pdf 1,7 MB · Εμφανίσεις: 82 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ-2023-24.pdf ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ-2023-24.pdf 260,6 KB · Εμφανίσεις: 81 Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2023 Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 20:33 Η Dr. Gl. Luminous: #11 22-08-23 20:33 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να κάνω μεταπτυχιακό στο εξωτερικο(πλην Ευρωπης) με bachelors του Παδα;(τμήμα διοίκησης τουρισμου/ επιχειρησεων) Click για ανάπτυξη... Costas_D._Arvanitis_me | George W. Woodruff School of Mechanical Engineering George W. Woodruff School of Mechanical Engineering www.me.gatech.edu Δες εδώ βιογραφικό, ήταν και στο Χάρβαρντ και έχει τελειώσει το παδα Έλενα Παπαμακαριου Νεοφερμένο μέλος Η Έλενα Παπαμακαριου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 20:33 Η Έλενα Παπαμακαριου: #12 22-08-23 20:33 Σας ευχαριστώ παιδιά, αφήστε τα είμαι πολύ στενοχωρημένη και θέλω λίγο να βρω διέξοδο στις σπουδές. Έχω χάσει τον μπουσουλα μου γιατί είναι πολύ φρέσκο όλο αυτό ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 21:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 22-08-23 21:51 Αρχική Δημοσίευση από Έλενα Παπαμακαριου: Σας ευχαριστώ παιδιά, αφήστε τα είμαι πολύ στενοχωρημένη και θέλω λίγο να βρω διέξοδο στις σπουδές. Έχω χάσει τον μπουσουλα μου γιατί είναι πολύ φρέσκο όλο αυτό Click για ανάπτυξη... Ευχομαι να νιωσεις καλυτερα... γρηγορα ....πολυ γρηγορα. Εμεις εδω αγαπαμε ανθρωπους... υποστηριζουνε ευθραυστους . τιπακι Με λενε Ελενα και μολις τωρα ηρθα στον κοσμο αυτον και θα κανω πραματακια. brownies Νεοφερμένο μέλος Η brownies αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Διοίκησης Τουρισμού ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 21:53 Η brownies έγραψε: #14 22-08-23 21:53 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ποιος σου δημιουργησε αυτη την θεωρηση? μηπως οι βασεις εισαγωγης? Εμ τοτε η γαλλικη ,γερμανικη,και ιταλικη φιλολογια εκπα και απθ θα ηταν το πολυ μεχρι λιανοκλαδι ..οχι για παραεξω. Αχ τι ωραια που ειναι τα γαλλικα? Click για ανάπτυξη... Το εκπα και το απθ θεωρούνται "καλες" σχολές σε σύγκριση με το Παδα γιαυτό έχω ενδοιασμούς Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Costas_D._Arvanitis_me | George W. Woodruff School of Mechanical Engineering George W. Woodruff School of Mechanical Engineering www.me.gatech.edu Δες εδώ βιογραφικό, ήταν και στο Χάρβαρντ και έχει τελειώσει το παδα Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά έχει κάνει διδακτορικό στην Αγγλία Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2023 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 22:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 22-08-23 22:06 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Το εκπα και το απθ θεωρούνται "καλες" σχολές σε σύγκριση με το Παδα γιαυτό έχω ενδοιασμούς Click για ανάπτυξη... Κοιτα με ρομους δεν κανεις δουλεια. Ο Δημοπουλος τα πηρε απο οποιον μιλαει αγγλικα μεντικαλ για να κανει ψευτοερευνες και να δημοσιεύει χαρτια... δεν πηγε να βαλει κανενα μιστρι και βουρτσα στην φιλοσοφικη. Εχεις παει στην φιλοσοφικη? Ε αμα πας προσεχε μην σου μπει κανενα καρφι στο ζημαρουλη. Για το απθ δεν ξερω ,,κατι για βαριοπουλες ελεγε ο κουλης γιατι ετσι τον βολεύεαι ..ειχε και ενα πρυτανη βλημα..τωρα εφυγε ομως,,ειναι ομως ενα γενναίο πανεπιστημιο. Το ξερεις οτι οι ημμυ του παδα εχουν 1,5 φορες πανω καθηγητες απο ημμυ απθ? ειναι καλο αυτο? δεν ξερω nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.145 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 22:45 Ο nPb έγραψε: #16 22-08-23 22:45 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Γιατί όπως και να χει θεωρείται χαμηλότερη σε βαθμίδα απτις υπόλοιπες Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς βαθμίδα; Στο εξωτερικό εννοείται ότι κανείς δεν γνωρίζει ονόματα Ελληνικών Πανεπιστημίων γιατί ορισμένα είναι και δύσκολα να διαβαστούν: π.χ. Karditsa, Aigaiou University, Tesslia University. Δεν είναι εύκολα ονόματα. Οι ξένοι καταλαβαίνουν ότι κάποιος από την Ελλάδα τελείωσε ένα Πανεπιστήμιο της πόλης του, τίποτα περισσότερο. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι υποδεέστερο. Αυτό είναι μια εσφαλμένη νοοτροπία Ελλήνων επειδή αρκετοί δεν έχουν ζήσει στο εξωτερικό με αποτέλεσμα να φτιάχνουν σενάρια εκτός πραγματικότητας. Οι πιθανές διαφορές ξαναλέω, είναι σε θέμα τοπωνυμίων για τα Πανεπιστήμια της Ελλάδας και φυσικά, άγνοιας για συγκεκριμένα ερευνητικά αποτελέσματα που δεν υπάρχουν. Δηλαδή γιατί να ξέρουν το τάδε Τμήμα του Παδά; Ξέρουν την Μαγκουφάνα; Έχουν γνωρίσει κάποιον "νομπελίστα"; Γελάνε και τα τσιμέντα. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.209 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 22:46 Ο Samael έγραψε: #17 22-08-23 22:46 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Το εκπα και το απθ θεωρούνται "καλες" σχολές σε σύγκριση με το Παδα γιαυτό έχω ενδοιασμούς Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Αυγούστου 2023 Click για ανάπτυξη... Κάποτε το πιστεύαμε όλοι αυτό , αλλά νομίζω οτι πάνω κάτω είναι τα ίδια σκατά όπου και να πας . Εαν βρεις κάτι καλό λοιπόν που σου αρέσει μην το σκέφτεσαι για το όνομα διότι ειλικρινά δεν παίζει κανέναν ρόλο. Εαν μιλάγαμε για κανένα μεγαλοπανεπιστήμιο του εξωτερικού θα σου έλεγα ναι οκει ιιιιίσως να χτυπάει λίγο διαφορετικά στο μάτι κάποιου , αλλά τώρα...δεν έχει σημασία . GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.787 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2023 στις 00:08 Ο GeorgePap2003: #18 23-08-23 00:08 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Δεν είναι εύκολα ονόματα. Click για ανάπτυξη... Ενώ λες απλά Harvard της Μεσογείου (aka Παντειο) και όλοι καταλαβαίνουν ότι είσαι από Panteion University Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Αυγούστου 2023 Εγώ πάντως δεν έχω δει να μ λένε ότι δεν μας αρέσει το πτυχίο σου γτ είναι υποδεέστερο... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2023 στις 00:11 Ο ιωαννηs έγραψε: #19 23-08-23 00:11 Διόρθωση Το Harvard της Μεσογείου ειναι το κρητης GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.787 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2023 στις 00:12 Ο GeorgePap2003: #20 23-08-23 00:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Διόρθωση Το Harvard της Μεσογείου ειναι το κρητης Click για ανάπτυξη... Ντάξει μωρέ εκεί θα κολλήσουμε... Harvard Αττικής είμαστε εμείς 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 80 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs shuuu Sotiris.Y ioanna2007 Corfu kitty Aggel0sss Σταμάτης του '05 Dr. Gl. Luminous Jesse_ nicole1982 χημεια4λαιφ liana Nala Έλενα Παπαμακαριου giannis05 brownies Alexandros.Kourtis guest24440 MrDna GeorgePap2003 Leo komm constansn Giannis_19 Unboxholics AggelikiGr Φινεύς Alessandra Eliza Lifelong Learner ggl Ness flaura kiyoshi Steliosgkougkou Alexecon1991 Lathy Νικολινα hello1234 Helen06 Praxis ivannag Startx0 Obi-Wan Kenobi Joji angies Τρελας123 SoyN anchan NikoBellic Giii Ιωάννα λ panagiotis12 love_to_learn dmav Wonderkid Abiogenesis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα θα ήθελα και εγώ να πω την δική μου απορία εδώ. Μπορώ εάν θέλω να κάνω το μεταπτυχιακό ' διοίκηση εκπαιδευτικών μονάδων ' στο ΠΑΔΑ? Έχω τελειώσει νηπιαγωγών.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 19:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 22-08-23 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Έλενα Παπαμακαριου: Καλησπέρα θα ήθελα και εγώ να πω την δική μου απορία εδώ. Μπορώ εάν θέλω να κάνω το μεταπτυχιακό ' διοίκηση εκπαιδευτικών μονάδων ' στο ΠΑΔΑ? Έχω τελειώσει νηπιαγωγών. Click για ανάπτυξη... Ε ..για να εχεις σοβαρη απαντηση θα πρεπει να δουμε την προκήρυξη. Καθε προγραμμα εχει προαπαιτουμενα πτυχια. Το δικο σου πρεπει να κανει καλα φιτ..αλλα θα πρεπει να το πει και η προκυρηξη Έλενα Παπαμακαριου Νεοφερμένο μέλος Η Έλενα Παπαμακαριου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 20:00 Η Έλενα Παπαμακαριου: #9 22-08-23 20:00 Καλά κρασιά, επειδή είμαι νέα στην Αθήνα και φρεσκοχωρισμένη (άστα μας βγήκε Καρμίρης ο Κύπριος) αποφάσισα να ζήσω για πρώτη φορά στην Αθήνα. Και θέλω να κάνω μεταπτυχιακό ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 20:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 22-08-23 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Έλενα Παπαμακαριου: Καλά κρασιά, επειδή είμαι νέα στην Αθήνα και φρεσκοχωρισμένη (άστα μας βγήκε Καρμίρης ο Κύπριος) αποφάσισα να ζήσω για πρώτη φορά στην Αθήνα. Και θέλω να κάνω μεταπτυχιακό Click για ανάπτυξη... ε να κανεις..και βεβαια θα κανεις ε καστε καλη μου ...κοολ θα το ψαξω..τα μαρτυρανε αυτοι... περιμενε ε να ναι καλα ο ανθρωπος αλλα η καρμιριά ειναι ίδιον της νησου. Ασχετο ...αναλογο μαστερ εχει και το εαπ αλλα στοιχιζει 4χ650€ και με δοσεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Έλενα Παπαμακαριου: Καλησπέρα θα ήθελα και εγώ να πω την δική μου απορία εδώ. Μπορώ εάν θέλω να κάνω το μεταπτυχιακό ' διοίκηση εκπαιδευτικών μονάδων ' στο ΠΑΔΑ? Έχω τελειώσει νηπιαγωγών. Click για ανάπτυξη... Ναι βεβαια σε δεχονται ,,ειναι προγραμμα της σχολης οικονομικων και στοιχιζει 3000 € σε 3 δοσεις..Βεβαια παντα εχεις την δυνατοτητα για δωρεαν (30% των φοιτητων) αν εχεις τα κριτηρια εδω και το αναλυτικο του σαιτ....το παδα εχει το καλυτερο σαιτ. https://eduma.uniwa.gr/about-us/ ωχ δεν δουλευει να δες το pdf α να και ενα τραγουδακι ενθαρυνσης Συνημμένα kanonismos.pdf kanonismos.pdf 1,7 MB · Εμφανίσεις: 82 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ-2023-24.pdf ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ-2023-24.pdf 260,6 KB · Εμφανίσεις: 81 Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2023 Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 20:33 Η Dr. Gl. Luminous: #11 22-08-23 20:33 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να κάνω μεταπτυχιακό στο εξωτερικο(πλην Ευρωπης) με bachelors του Παδα;(τμήμα διοίκησης τουρισμου/ επιχειρησεων) Click για ανάπτυξη... Costas_D._Arvanitis_me | George W. Woodruff School of Mechanical Engineering George W. Woodruff School of Mechanical Engineering www.me.gatech.edu Δες εδώ βιογραφικό, ήταν και στο Χάρβαρντ και έχει τελειώσει το παδα Έλενα Παπαμακαριου Νεοφερμένο μέλος Η Έλενα Παπαμακαριου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 20:33 Η Έλενα Παπαμακαριου: #12 22-08-23 20:33 Σας ευχαριστώ παιδιά, αφήστε τα είμαι πολύ στενοχωρημένη και θέλω λίγο να βρω διέξοδο στις σπουδές. Έχω χάσει τον μπουσουλα μου γιατί είναι πολύ φρέσκο όλο αυτό ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 21:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 22-08-23 21:51 Αρχική Δημοσίευση από Έλενα Παπαμακαριου: Σας ευχαριστώ παιδιά, αφήστε τα είμαι πολύ στενοχωρημένη και θέλω λίγο να βρω διέξοδο στις σπουδές. Έχω χάσει τον μπουσουλα μου γιατί είναι πολύ φρέσκο όλο αυτό Click για ανάπτυξη... Ευχομαι να νιωσεις καλυτερα... γρηγορα ....πολυ γρηγορα. Εμεις εδω αγαπαμε ανθρωπους... υποστηριζουνε ευθραυστους . τιπακι Με λενε Ελενα και μολις τωρα ηρθα στον κοσμο αυτον και θα κανω πραματακια. brownies Νεοφερμένο μέλος Η brownies αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Διοίκησης Τουρισμού ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 21:53 Η brownies έγραψε: #14 22-08-23 21:53 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ποιος σου δημιουργησε αυτη την θεωρηση? μηπως οι βασεις εισαγωγης? Εμ τοτε η γαλλικη ,γερμανικη,και ιταλικη φιλολογια εκπα και απθ θα ηταν το πολυ μεχρι λιανοκλαδι ..οχι για παραεξω. Αχ τι ωραια που ειναι τα γαλλικα? Click για ανάπτυξη... Το εκπα και το απθ θεωρούνται "καλες" σχολές σε σύγκριση με το Παδα γιαυτό έχω ενδοιασμούς Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Costas_D._Arvanitis_me | George W. Woodruff School of Mechanical Engineering George W. Woodruff School of Mechanical Engineering www.me.gatech.edu Δες εδώ βιογραφικό, ήταν και στο Χάρβαρντ και έχει τελειώσει το παδα Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά έχει κάνει διδακτορικό στην Αγγλία Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2023 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 22:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 22-08-23 22:06 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Το εκπα και το απθ θεωρούνται "καλες" σχολές σε σύγκριση με το Παδα γιαυτό έχω ενδοιασμούς Click για ανάπτυξη... Κοιτα με ρομους δεν κανεις δουλεια. Ο Δημοπουλος τα πηρε απο οποιον μιλαει αγγλικα μεντικαλ για να κανει ψευτοερευνες και να δημοσιεύει χαρτια... δεν πηγε να βαλει κανενα μιστρι και βουρτσα στην φιλοσοφικη. Εχεις παει στην φιλοσοφικη? Ε αμα πας προσεχε μην σου μπει κανενα καρφι στο ζημαρουλη. Για το απθ δεν ξερω ,,κατι για βαριοπουλες ελεγε ο κουλης γιατι ετσι τον βολεύεαι ..ειχε και ενα πρυτανη βλημα..τωρα εφυγε ομως,,ειναι ομως ενα γενναίο πανεπιστημιο. Το ξερεις οτι οι ημμυ του παδα εχουν 1,5 φορες πανω καθηγητες απο ημμυ απθ? ειναι καλο αυτο? δεν ξερω nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.145 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 22:45 Ο nPb έγραψε: #16 22-08-23 22:45 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Γιατί όπως και να χει θεωρείται χαμηλότερη σε βαθμίδα απτις υπόλοιπες Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς βαθμίδα; Στο εξωτερικό εννοείται ότι κανείς δεν γνωρίζει ονόματα Ελληνικών Πανεπιστημίων γιατί ορισμένα είναι και δύσκολα να διαβαστούν: π.χ. Karditsa, Aigaiou University, Tesslia University. Δεν είναι εύκολα ονόματα. Οι ξένοι καταλαβαίνουν ότι κάποιος από την Ελλάδα τελείωσε ένα Πανεπιστήμιο της πόλης του, τίποτα περισσότερο. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι υποδεέστερο. Αυτό είναι μια εσφαλμένη νοοτροπία Ελλήνων επειδή αρκετοί δεν έχουν ζήσει στο εξωτερικό με αποτέλεσμα να φτιάχνουν σενάρια εκτός πραγματικότητας. Οι πιθανές διαφορές ξαναλέω, είναι σε θέμα τοπωνυμίων για τα Πανεπιστήμια της Ελλάδας και φυσικά, άγνοιας για συγκεκριμένα ερευνητικά αποτελέσματα που δεν υπάρχουν. Δηλαδή γιατί να ξέρουν το τάδε Τμήμα του Παδά; Ξέρουν την Μαγκουφάνα; Έχουν γνωρίσει κάποιον "νομπελίστα"; Γελάνε και τα τσιμέντα. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.209 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 22:46 Ο Samael έγραψε: #17 22-08-23 22:46 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Το εκπα και το απθ θεωρούνται "καλες" σχολές σε σύγκριση με το Παδα γιαυτό έχω ενδοιασμούς Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Αυγούστου 2023 Click για ανάπτυξη... Κάποτε το πιστεύαμε όλοι αυτό , αλλά νομίζω οτι πάνω κάτω είναι τα ίδια σκατά όπου και να πας . Εαν βρεις κάτι καλό λοιπόν που σου αρέσει μην το σκέφτεσαι για το όνομα διότι ειλικρινά δεν παίζει κανέναν ρόλο. Εαν μιλάγαμε για κανένα μεγαλοπανεπιστήμιο του εξωτερικού θα σου έλεγα ναι οκει ιιιιίσως να χτυπάει λίγο διαφορετικά στο μάτι κάποιου , αλλά τώρα...δεν έχει σημασία . GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.787 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2023 στις 00:08 Ο GeorgePap2003: #18 23-08-23 00:08 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Δεν είναι εύκολα ονόματα. Click για ανάπτυξη... Ενώ λες απλά Harvard της Μεσογείου (aka Παντειο) και όλοι καταλαβαίνουν ότι είσαι από Panteion University Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Αυγούστου 2023 Εγώ πάντως δεν έχω δει να μ λένε ότι δεν μας αρέσει το πτυχίο σου γτ είναι υποδεέστερο... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2023 στις 00:11 Ο ιωαννηs έγραψε: #19 23-08-23 00:11 Διόρθωση Το Harvard της Μεσογείου ειναι το κρητης GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.787 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2023 στις 00:12 Ο GeorgePap2003: #20 23-08-23 00:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Διόρθωση Το Harvard της Μεσογείου ειναι το κρητης Click για ανάπτυξη... Ντάξει μωρέ εκεί θα κολλήσουμε... Harvard Αττικής είμαστε εμείς 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 80 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs shuuu Sotiris.Y ioanna2007 Corfu kitty Aggel0sss Σταμάτης του '05 Dr. Gl. Luminous Jesse_ nicole1982 χημεια4λαιφ liana Nala Έλενα Παπαμακαριου giannis05 brownies Alexandros.Kourtis guest24440 MrDna GeorgePap2003 Leo komm constansn Giannis_19 Unboxholics AggelikiGr Φινεύς Alessandra Eliza Lifelong Learner ggl Ness flaura kiyoshi Steliosgkougkou Alexecon1991 Lathy Νικολινα hello1234 Helen06 Praxis ivannag Startx0 Obi-Wan Kenobi Joji angies Τρελας123 SoyN anchan NikoBellic Giii Ιωάννα λ panagiotis12 love_to_learn dmav Wonderkid Abiogenesis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Έλενα Παπαμακαριου: Καλησπέρα θα ήθελα και εγώ να πω την δική μου απορία εδώ. Μπορώ εάν θέλω να κάνω το μεταπτυχιακό ' διοίκηση εκπαιδευτικών μονάδων ' στο ΠΑΔΑ? Έχω τελειώσει νηπιαγωγών. Click για ανάπτυξη... Ε ..για να εχεις σοβαρη απαντηση θα πρεπει να δουμε την προκήρυξη. Καθε προγραμμα εχει προαπαιτουμενα πτυχια. Το δικο σου πρεπει να κανει καλα φιτ..αλλα θα πρεπει να το πει και η προκυρηξη
Έλενα Παπαμακαριου Νεοφερμένο μέλος Η Έλενα Παπαμακαριου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 20:00 Η Έλενα Παπαμακαριου: #9 22-08-23 20:00 Καλά κρασιά, επειδή είμαι νέα στην Αθήνα και φρεσκοχωρισμένη (άστα μας βγήκε Καρμίρης ο Κύπριος) αποφάσισα να ζήσω για πρώτη φορά στην Αθήνα. Και θέλω να κάνω μεταπτυχιακό ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 20:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 22-08-23 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Έλενα Παπαμακαριου: Καλά κρασιά, επειδή είμαι νέα στην Αθήνα και φρεσκοχωρισμένη (άστα μας βγήκε Καρμίρης ο Κύπριος) αποφάσισα να ζήσω για πρώτη φορά στην Αθήνα. Και θέλω να κάνω μεταπτυχιακό Click για ανάπτυξη... ε να κανεις..και βεβαια θα κανεις ε καστε καλη μου ...κοολ θα το ψαξω..τα μαρτυρανε αυτοι... περιμενε ε να ναι καλα ο ανθρωπος αλλα η καρμιριά ειναι ίδιον της νησου. Ασχετο ...αναλογο μαστερ εχει και το εαπ αλλα στοιχιζει 4χ650€ και με δοσεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Έλενα Παπαμακαριου: Καλησπέρα θα ήθελα και εγώ να πω την δική μου απορία εδώ. Μπορώ εάν θέλω να κάνω το μεταπτυχιακό ' διοίκηση εκπαιδευτικών μονάδων ' στο ΠΑΔΑ? Έχω τελειώσει νηπιαγωγών. Click για ανάπτυξη... Ναι βεβαια σε δεχονται ,,ειναι προγραμμα της σχολης οικονομικων και στοιχιζει 3000 € σε 3 δοσεις..Βεβαια παντα εχεις την δυνατοτητα για δωρεαν (30% των φοιτητων) αν εχεις τα κριτηρια εδω και το αναλυτικο του σαιτ....το παδα εχει το καλυτερο σαιτ. https://eduma.uniwa.gr/about-us/ ωχ δεν δουλευει να δες το pdf α να και ενα τραγουδακι ενθαρυνσης Συνημμένα kanonismos.pdf kanonismos.pdf 1,7 MB · Εμφανίσεις: 82 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ-2023-24.pdf ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ-2023-24.pdf 260,6 KB · Εμφανίσεις: 81 Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2023 Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 20:33 Η Dr. Gl. Luminous: #11 22-08-23 20:33 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να κάνω μεταπτυχιακό στο εξωτερικο(πλην Ευρωπης) με bachelors του Παδα;(τμήμα διοίκησης τουρισμου/ επιχειρησεων) Click για ανάπτυξη... Costas_D._Arvanitis_me | George W. Woodruff School of Mechanical Engineering George W. Woodruff School of Mechanical Engineering www.me.gatech.edu Δες εδώ βιογραφικό, ήταν και στο Χάρβαρντ και έχει τελειώσει το παδα Έλενα Παπαμακαριου Νεοφερμένο μέλος Η Έλενα Παπαμακαριου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 20:33 Η Έλενα Παπαμακαριου: #12 22-08-23 20:33 Σας ευχαριστώ παιδιά, αφήστε τα είμαι πολύ στενοχωρημένη και θέλω λίγο να βρω διέξοδο στις σπουδές. Έχω χάσει τον μπουσουλα μου γιατί είναι πολύ φρέσκο όλο αυτό ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 21:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 22-08-23 21:51 Αρχική Δημοσίευση από Έλενα Παπαμακαριου: Σας ευχαριστώ παιδιά, αφήστε τα είμαι πολύ στενοχωρημένη και θέλω λίγο να βρω διέξοδο στις σπουδές. Έχω χάσει τον μπουσουλα μου γιατί είναι πολύ φρέσκο όλο αυτό Click για ανάπτυξη... Ευχομαι να νιωσεις καλυτερα... γρηγορα ....πολυ γρηγορα. Εμεις εδω αγαπαμε ανθρωπους... υποστηριζουνε ευθραυστους . τιπακι Με λενε Ελενα και μολις τωρα ηρθα στον κοσμο αυτον και θα κανω πραματακια. brownies Νεοφερμένο μέλος Η brownies αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Διοίκησης Τουρισμού ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 21:53 Η brownies έγραψε: #14 22-08-23 21:53 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ποιος σου δημιουργησε αυτη την θεωρηση? μηπως οι βασεις εισαγωγης? Εμ τοτε η γαλλικη ,γερμανικη,και ιταλικη φιλολογια εκπα και απθ θα ηταν το πολυ μεχρι λιανοκλαδι ..οχι για παραεξω. Αχ τι ωραια που ειναι τα γαλλικα? Click για ανάπτυξη... Το εκπα και το απθ θεωρούνται "καλες" σχολές σε σύγκριση με το Παδα γιαυτό έχω ενδοιασμούς Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Costas_D._Arvanitis_me | George W. Woodruff School of Mechanical Engineering George W. Woodruff School of Mechanical Engineering www.me.gatech.edu Δες εδώ βιογραφικό, ήταν και στο Χάρβαρντ και έχει τελειώσει το παδα Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά έχει κάνει διδακτορικό στην Αγγλία Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2023 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 22:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 22-08-23 22:06 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Το εκπα και το απθ θεωρούνται "καλες" σχολές σε σύγκριση με το Παδα γιαυτό έχω ενδοιασμούς Click για ανάπτυξη... Κοιτα με ρομους δεν κανεις δουλεια. Ο Δημοπουλος τα πηρε απο οποιον μιλαει αγγλικα μεντικαλ για να κανει ψευτοερευνες και να δημοσιεύει χαρτια... δεν πηγε να βαλει κανενα μιστρι και βουρτσα στην φιλοσοφικη. Εχεις παει στην φιλοσοφικη? Ε αμα πας προσεχε μην σου μπει κανενα καρφι στο ζημαρουλη. Για το απθ δεν ξερω ,,κατι για βαριοπουλες ελεγε ο κουλης γιατι ετσι τον βολεύεαι ..ειχε και ενα πρυτανη βλημα..τωρα εφυγε ομως,,ειναι ομως ενα γενναίο πανεπιστημιο. Το ξερεις οτι οι ημμυ του παδα εχουν 1,5 φορες πανω καθηγητες απο ημμυ απθ? ειναι καλο αυτο? δεν ξερω nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.145 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 22:45 Ο nPb έγραψε: #16 22-08-23 22:45 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Γιατί όπως και να χει θεωρείται χαμηλότερη σε βαθμίδα απτις υπόλοιπες Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς βαθμίδα; Στο εξωτερικό εννοείται ότι κανείς δεν γνωρίζει ονόματα Ελληνικών Πανεπιστημίων γιατί ορισμένα είναι και δύσκολα να διαβαστούν: π.χ. Karditsa, Aigaiou University, Tesslia University. Δεν είναι εύκολα ονόματα. Οι ξένοι καταλαβαίνουν ότι κάποιος από την Ελλάδα τελείωσε ένα Πανεπιστήμιο της πόλης του, τίποτα περισσότερο. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι υποδεέστερο. Αυτό είναι μια εσφαλμένη νοοτροπία Ελλήνων επειδή αρκετοί δεν έχουν ζήσει στο εξωτερικό με αποτέλεσμα να φτιάχνουν σενάρια εκτός πραγματικότητας. Οι πιθανές διαφορές ξαναλέω, είναι σε θέμα τοπωνυμίων για τα Πανεπιστήμια της Ελλάδας και φυσικά, άγνοιας για συγκεκριμένα ερευνητικά αποτελέσματα που δεν υπάρχουν. Δηλαδή γιατί να ξέρουν το τάδε Τμήμα του Παδά; Ξέρουν την Μαγκουφάνα; Έχουν γνωρίσει κάποιον "νομπελίστα"; Γελάνε και τα τσιμέντα. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.209 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 22:46 Ο Samael έγραψε: #17 22-08-23 22:46 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Το εκπα και το απθ θεωρούνται "καλες" σχολές σε σύγκριση με το Παδα γιαυτό έχω ενδοιασμούς Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Αυγούστου 2023 Click για ανάπτυξη... Κάποτε το πιστεύαμε όλοι αυτό , αλλά νομίζω οτι πάνω κάτω είναι τα ίδια σκατά όπου και να πας . Εαν βρεις κάτι καλό λοιπόν που σου αρέσει μην το σκέφτεσαι για το όνομα διότι ειλικρινά δεν παίζει κανέναν ρόλο. Εαν μιλάγαμε για κανένα μεγαλοπανεπιστήμιο του εξωτερικού θα σου έλεγα ναι οκει ιιιιίσως να χτυπάει λίγο διαφορετικά στο μάτι κάποιου , αλλά τώρα...δεν έχει σημασία . GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.787 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2023 στις 00:08 Ο GeorgePap2003: #18 23-08-23 00:08 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Δεν είναι εύκολα ονόματα. Click για ανάπτυξη... Ενώ λες απλά Harvard της Μεσογείου (aka Παντειο) και όλοι καταλαβαίνουν ότι είσαι από Panteion University Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Αυγούστου 2023 Εγώ πάντως δεν έχω δει να μ λένε ότι δεν μας αρέσει το πτυχίο σου γτ είναι υποδεέστερο... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2023 στις 00:11 Ο ιωαννηs έγραψε: #19 23-08-23 00:11 Διόρθωση Το Harvard της Μεσογείου ειναι το κρητης GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.787 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2023 στις 00:12 Ο GeorgePap2003: #20 23-08-23 00:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Διόρθωση Το Harvard της Μεσογείου ειναι το κρητης Click για ανάπτυξη... Ντάξει μωρέ εκεί θα κολλήσουμε... Harvard Αττικής είμαστε εμείς 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 80 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs shuuu Sotiris.Y ioanna2007 Corfu kitty Aggel0sss Σταμάτης του '05 Dr. Gl. Luminous Jesse_ nicole1982 χημεια4λαιφ liana Nala Έλενα Παπαμακαριου giannis05 brownies Alexandros.Kourtis guest24440 MrDna GeorgePap2003 Leo komm constansn Giannis_19 Unboxholics AggelikiGr Φινεύς Alessandra Eliza Lifelong Learner ggl Ness flaura kiyoshi Steliosgkougkou Alexecon1991 Lathy Νικολινα hello1234 Helen06 Praxis ivannag Startx0 Obi-Wan Kenobi Joji angies Τρελας123 SoyN anchan NikoBellic Giii Ιωάννα λ panagiotis12 love_to_learn dmav Wonderkid Abiogenesis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά κρασιά, επειδή είμαι νέα στην Αθήνα και φρεσκοχωρισμένη (άστα μας βγήκε Καρμίρης ο Κύπριος) αποφάσισα να ζήσω για πρώτη φορά στην Αθήνα. Και θέλω να κάνω μεταπτυχιακό
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 20:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 22-08-23 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Έλενα Παπαμακαριου: Καλά κρασιά, επειδή είμαι νέα στην Αθήνα και φρεσκοχωρισμένη (άστα μας βγήκε Καρμίρης ο Κύπριος) αποφάσισα να ζήσω για πρώτη φορά στην Αθήνα. Και θέλω να κάνω μεταπτυχιακό Click για ανάπτυξη... ε να κανεις..και βεβαια θα κανεις ε καστε καλη μου ...κοολ θα το ψαξω..τα μαρτυρανε αυτοι... περιμενε ε να ναι καλα ο ανθρωπος αλλα η καρμιριά ειναι ίδιον της νησου. Ασχετο ...αναλογο μαστερ εχει και το εαπ αλλα στοιχιζει 4χ650€ και με δοσεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Έλενα Παπαμακαριου: Καλησπέρα θα ήθελα και εγώ να πω την δική μου απορία εδώ. Μπορώ εάν θέλω να κάνω το μεταπτυχιακό ' διοίκηση εκπαιδευτικών μονάδων ' στο ΠΑΔΑ? Έχω τελειώσει νηπιαγωγών. Click για ανάπτυξη... Ναι βεβαια σε δεχονται ,,ειναι προγραμμα της σχολης οικονομικων και στοιχιζει 3000 € σε 3 δοσεις..Βεβαια παντα εχεις την δυνατοτητα για δωρεαν (30% των φοιτητων) αν εχεις τα κριτηρια εδω και το αναλυτικο του σαιτ....το παδα εχει το καλυτερο σαιτ. https://eduma.uniwa.gr/about-us/ ωχ δεν δουλευει να δες το pdf α να και ενα τραγουδακι ενθαρυνσης Συνημμένα kanonismos.pdf kanonismos.pdf 1,7 MB · Εμφανίσεις: 82 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ-2023-24.pdf ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ-2023-24.pdf 260,6 KB · Εμφανίσεις: 81 Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2023 Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 20:33 Η Dr. Gl. Luminous: #11 22-08-23 20:33 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να κάνω μεταπτυχιακό στο εξωτερικο(πλην Ευρωπης) με bachelors του Παδα;(τμήμα διοίκησης τουρισμου/ επιχειρησεων) Click για ανάπτυξη... Costas_D._Arvanitis_me | George W. Woodruff School of Mechanical Engineering George W. Woodruff School of Mechanical Engineering www.me.gatech.edu Δες εδώ βιογραφικό, ήταν και στο Χάρβαρντ και έχει τελειώσει το παδα Έλενα Παπαμακαριου Νεοφερμένο μέλος Η Έλενα Παπαμακαριου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 20:33 Η Έλενα Παπαμακαριου: #12 22-08-23 20:33 Σας ευχαριστώ παιδιά, αφήστε τα είμαι πολύ στενοχωρημένη και θέλω λίγο να βρω διέξοδο στις σπουδές. Έχω χάσει τον μπουσουλα μου γιατί είναι πολύ φρέσκο όλο αυτό ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 21:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 22-08-23 21:51 Αρχική Δημοσίευση από Έλενα Παπαμακαριου: Σας ευχαριστώ παιδιά, αφήστε τα είμαι πολύ στενοχωρημένη και θέλω λίγο να βρω διέξοδο στις σπουδές. Έχω χάσει τον μπουσουλα μου γιατί είναι πολύ φρέσκο όλο αυτό Click για ανάπτυξη... Ευχομαι να νιωσεις καλυτερα... γρηγορα ....πολυ γρηγορα. Εμεις εδω αγαπαμε ανθρωπους... υποστηριζουνε ευθραυστους . τιπακι Με λενε Ελενα και μολις τωρα ηρθα στον κοσμο αυτον και θα κανω πραματακια. brownies Νεοφερμένο μέλος Η brownies αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Διοίκησης Τουρισμού ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 21:53 Η brownies έγραψε: #14 22-08-23 21:53 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ποιος σου δημιουργησε αυτη την θεωρηση? μηπως οι βασεις εισαγωγης? Εμ τοτε η γαλλικη ,γερμανικη,και ιταλικη φιλολογια εκπα και απθ θα ηταν το πολυ μεχρι λιανοκλαδι ..οχι για παραεξω. Αχ τι ωραια που ειναι τα γαλλικα? Click για ανάπτυξη... Το εκπα και το απθ θεωρούνται "καλες" σχολές σε σύγκριση με το Παδα γιαυτό έχω ενδοιασμούς Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Costas_D._Arvanitis_me | George W. Woodruff School of Mechanical Engineering George W. Woodruff School of Mechanical Engineering www.me.gatech.edu Δες εδώ βιογραφικό, ήταν και στο Χάρβαρντ και έχει τελειώσει το παδα Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά έχει κάνει διδακτορικό στην Αγγλία Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2023 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 22:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 22-08-23 22:06 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Το εκπα και το απθ θεωρούνται "καλες" σχολές σε σύγκριση με το Παδα γιαυτό έχω ενδοιασμούς Click για ανάπτυξη... Κοιτα με ρομους δεν κανεις δουλεια. Ο Δημοπουλος τα πηρε απο οποιον μιλαει αγγλικα μεντικαλ για να κανει ψευτοερευνες και να δημοσιεύει χαρτια... δεν πηγε να βαλει κανενα μιστρι και βουρτσα στην φιλοσοφικη. Εχεις παει στην φιλοσοφικη? Ε αμα πας προσεχε μην σου μπει κανενα καρφι στο ζημαρουλη. Για το απθ δεν ξερω ,,κατι για βαριοπουλες ελεγε ο κουλης γιατι ετσι τον βολεύεαι ..ειχε και ενα πρυτανη βλημα..τωρα εφυγε ομως,,ειναι ομως ενα γενναίο πανεπιστημιο. Το ξερεις οτι οι ημμυ του παδα εχουν 1,5 φορες πανω καθηγητες απο ημμυ απθ? ειναι καλο αυτο? δεν ξερω nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.145 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 22:45 Ο nPb έγραψε: #16 22-08-23 22:45 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Γιατί όπως και να χει θεωρείται χαμηλότερη σε βαθμίδα απτις υπόλοιπες Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς βαθμίδα; Στο εξωτερικό εννοείται ότι κανείς δεν γνωρίζει ονόματα Ελληνικών Πανεπιστημίων γιατί ορισμένα είναι και δύσκολα να διαβαστούν: π.χ. Karditsa, Aigaiou University, Tesslia University. Δεν είναι εύκολα ονόματα. Οι ξένοι καταλαβαίνουν ότι κάποιος από την Ελλάδα τελείωσε ένα Πανεπιστήμιο της πόλης του, τίποτα περισσότερο. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι υποδεέστερο. Αυτό είναι μια εσφαλμένη νοοτροπία Ελλήνων επειδή αρκετοί δεν έχουν ζήσει στο εξωτερικό με αποτέλεσμα να φτιάχνουν σενάρια εκτός πραγματικότητας. Οι πιθανές διαφορές ξαναλέω, είναι σε θέμα τοπωνυμίων για τα Πανεπιστήμια της Ελλάδας και φυσικά, άγνοιας για συγκεκριμένα ερευνητικά αποτελέσματα που δεν υπάρχουν. Δηλαδή γιατί να ξέρουν το τάδε Τμήμα του Παδά; Ξέρουν την Μαγκουφάνα; Έχουν γνωρίσει κάποιον "νομπελίστα"; Γελάνε και τα τσιμέντα. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.209 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 22:46 Ο Samael έγραψε: #17 22-08-23 22:46 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Το εκπα και το απθ θεωρούνται "καλες" σχολές σε σύγκριση με το Παδα γιαυτό έχω ενδοιασμούς Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Αυγούστου 2023 Click για ανάπτυξη... Κάποτε το πιστεύαμε όλοι αυτό , αλλά νομίζω οτι πάνω κάτω είναι τα ίδια σκατά όπου και να πας . Εαν βρεις κάτι καλό λοιπόν που σου αρέσει μην το σκέφτεσαι για το όνομα διότι ειλικρινά δεν παίζει κανέναν ρόλο. Εαν μιλάγαμε για κανένα μεγαλοπανεπιστήμιο του εξωτερικού θα σου έλεγα ναι οκει ιιιιίσως να χτυπάει λίγο διαφορετικά στο μάτι κάποιου , αλλά τώρα...δεν έχει σημασία . GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.787 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2023 στις 00:08 Ο GeorgePap2003: #18 23-08-23 00:08 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Δεν είναι εύκολα ονόματα. Click για ανάπτυξη... Ενώ λες απλά Harvard της Μεσογείου (aka Παντειο) και όλοι καταλαβαίνουν ότι είσαι από Panteion University Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Αυγούστου 2023 Εγώ πάντως δεν έχω δει να μ λένε ότι δεν μας αρέσει το πτυχίο σου γτ είναι υποδεέστερο... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2023 στις 00:11 Ο ιωαννηs έγραψε: #19 23-08-23 00:11 Διόρθωση Το Harvard της Μεσογείου ειναι το κρητης GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.787 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2023 στις 00:12 Ο GeorgePap2003: #20 23-08-23 00:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Διόρθωση Το Harvard της Μεσογείου ειναι το κρητης Click για ανάπτυξη... Ντάξει μωρέ εκεί θα κολλήσουμε... Harvard Αττικής είμαστε εμείς 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 80 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs shuuu Sotiris.Y ioanna2007 Corfu kitty Aggel0sss Σταμάτης του '05 Dr. Gl. Luminous Jesse_ nicole1982 χημεια4λαιφ liana Nala Έλενα Παπαμακαριου giannis05 brownies Alexandros.Kourtis guest24440 MrDna GeorgePap2003 Leo komm constansn Giannis_19 Unboxholics AggelikiGr Φινεύς Alessandra Eliza Lifelong Learner ggl Ness flaura kiyoshi Steliosgkougkou Alexecon1991 Lathy Νικολινα hello1234 Helen06 Praxis ivannag Startx0 Obi-Wan Kenobi Joji angies Τρελας123 SoyN anchan NikoBellic Giii Ιωάννα λ panagiotis12 love_to_learn dmav Wonderkid Abiogenesis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Έλενα Παπαμακαριου: Καλά κρασιά, επειδή είμαι νέα στην Αθήνα και φρεσκοχωρισμένη (άστα μας βγήκε Καρμίρης ο Κύπριος) αποφάσισα να ζήσω για πρώτη φορά στην Αθήνα. Και θέλω να κάνω μεταπτυχιακό Click για ανάπτυξη... ε να κανεις..και βεβαια θα κανεις ε καστε καλη μου ...κοολ θα το ψαξω..τα μαρτυρανε αυτοι... περιμενε ε να ναι καλα ο ανθρωπος αλλα η καρμιριά ειναι ίδιον της νησου. Ασχετο ...αναλογο μαστερ εχει και το εαπ αλλα στοιχιζει 4χ650€ και με δοσεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Έλενα Παπαμακαριου: Καλησπέρα θα ήθελα και εγώ να πω την δική μου απορία εδώ. Μπορώ εάν θέλω να κάνω το μεταπτυχιακό ' διοίκηση εκπαιδευτικών μονάδων ' στο ΠΑΔΑ? Έχω τελειώσει νηπιαγωγών. Click για ανάπτυξη... Ναι βεβαια σε δεχονται ,,ειναι προγραμμα της σχολης οικονομικων και στοιχιζει 3000 € σε 3 δοσεις..Βεβαια παντα εχεις την δυνατοτητα για δωρεαν (30% των φοιτητων) αν εχεις τα κριτηρια εδω και το αναλυτικο του σαιτ....το παδα εχει το καλυτερο σαιτ. https://eduma.uniwa.gr/about-us/ ωχ δεν δουλευει να δες το pdf α να και ενα τραγουδακι ενθαρυνσης
Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 20:33 Η Dr. Gl. Luminous: #11 22-08-23 20:33 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να κάνω μεταπτυχιακό στο εξωτερικο(πλην Ευρωπης) με bachelors του Παδα;(τμήμα διοίκησης τουρισμου/ επιχειρησεων) Click για ανάπτυξη... Costas_D._Arvanitis_me | George W. Woodruff School of Mechanical Engineering George W. Woodruff School of Mechanical Engineering www.me.gatech.edu Δες εδώ βιογραφικό, ήταν και στο Χάρβαρντ και έχει τελειώσει το παδα Έλενα Παπαμακαριου Νεοφερμένο μέλος Η Έλενα Παπαμακαριου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 20:33 Η Έλενα Παπαμακαριου: #12 22-08-23 20:33 Σας ευχαριστώ παιδιά, αφήστε τα είμαι πολύ στενοχωρημένη και θέλω λίγο να βρω διέξοδο στις σπουδές. Έχω χάσει τον μπουσουλα μου γιατί είναι πολύ φρέσκο όλο αυτό ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 21:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 22-08-23 21:51 Αρχική Δημοσίευση από Έλενα Παπαμακαριου: Σας ευχαριστώ παιδιά, αφήστε τα είμαι πολύ στενοχωρημένη και θέλω λίγο να βρω διέξοδο στις σπουδές. Έχω χάσει τον μπουσουλα μου γιατί είναι πολύ φρέσκο όλο αυτό Click για ανάπτυξη... Ευχομαι να νιωσεις καλυτερα... γρηγορα ....πολυ γρηγορα. Εμεις εδω αγαπαμε ανθρωπους... υποστηριζουνε ευθραυστους . τιπακι Με λενε Ελενα και μολις τωρα ηρθα στον κοσμο αυτον και θα κανω πραματακια. brownies Νεοφερμένο μέλος Η brownies αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Διοίκησης Τουρισμού ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 21:53 Η brownies έγραψε: #14 22-08-23 21:53 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ποιος σου δημιουργησε αυτη την θεωρηση? μηπως οι βασεις εισαγωγης? Εμ τοτε η γαλλικη ,γερμανικη,και ιταλικη φιλολογια εκπα και απθ θα ηταν το πολυ μεχρι λιανοκλαδι ..οχι για παραεξω. Αχ τι ωραια που ειναι τα γαλλικα? Click για ανάπτυξη... Το εκπα και το απθ θεωρούνται "καλες" σχολές σε σύγκριση με το Παδα γιαυτό έχω ενδοιασμούς Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Costas_D._Arvanitis_me | George W. Woodruff School of Mechanical Engineering George W. Woodruff School of Mechanical Engineering www.me.gatech.edu Δες εδώ βιογραφικό, ήταν και στο Χάρβαρντ και έχει τελειώσει το παδα Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά έχει κάνει διδακτορικό στην Αγγλία Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2023 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 22:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 22-08-23 22:06 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Το εκπα και το απθ θεωρούνται "καλες" σχολές σε σύγκριση με το Παδα γιαυτό έχω ενδοιασμούς Click για ανάπτυξη... Κοιτα με ρομους δεν κανεις δουλεια. Ο Δημοπουλος τα πηρε απο οποιον μιλαει αγγλικα μεντικαλ για να κανει ψευτοερευνες και να δημοσιεύει χαρτια... δεν πηγε να βαλει κανενα μιστρι και βουρτσα στην φιλοσοφικη. Εχεις παει στην φιλοσοφικη? Ε αμα πας προσεχε μην σου μπει κανενα καρφι στο ζημαρουλη. Για το απθ δεν ξερω ,,κατι για βαριοπουλες ελεγε ο κουλης γιατι ετσι τον βολεύεαι ..ειχε και ενα πρυτανη βλημα..τωρα εφυγε ομως,,ειναι ομως ενα γενναίο πανεπιστημιο. Το ξερεις οτι οι ημμυ του παδα εχουν 1,5 φορες πανω καθηγητες απο ημμυ απθ? ειναι καλο αυτο? δεν ξερω nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.145 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 22:45 Ο nPb έγραψε: #16 22-08-23 22:45 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Γιατί όπως και να χει θεωρείται χαμηλότερη σε βαθμίδα απτις υπόλοιπες Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς βαθμίδα; Στο εξωτερικό εννοείται ότι κανείς δεν γνωρίζει ονόματα Ελληνικών Πανεπιστημίων γιατί ορισμένα είναι και δύσκολα να διαβαστούν: π.χ. Karditsa, Aigaiou University, Tesslia University. Δεν είναι εύκολα ονόματα. Οι ξένοι καταλαβαίνουν ότι κάποιος από την Ελλάδα τελείωσε ένα Πανεπιστήμιο της πόλης του, τίποτα περισσότερο. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι υποδεέστερο. Αυτό είναι μια εσφαλμένη νοοτροπία Ελλήνων επειδή αρκετοί δεν έχουν ζήσει στο εξωτερικό με αποτέλεσμα να φτιάχνουν σενάρια εκτός πραγματικότητας. Οι πιθανές διαφορές ξαναλέω, είναι σε θέμα τοπωνυμίων για τα Πανεπιστήμια της Ελλάδας και φυσικά, άγνοιας για συγκεκριμένα ερευνητικά αποτελέσματα που δεν υπάρχουν. Δηλαδή γιατί να ξέρουν το τάδε Τμήμα του Παδά; Ξέρουν την Μαγκουφάνα; Έχουν γνωρίσει κάποιον "νομπελίστα"; Γελάνε και τα τσιμέντα. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.209 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 22:46 Ο Samael έγραψε: #17 22-08-23 22:46 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Το εκπα και το απθ θεωρούνται "καλες" σχολές σε σύγκριση με το Παδα γιαυτό έχω ενδοιασμούς Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Αυγούστου 2023 Click για ανάπτυξη... Κάποτε το πιστεύαμε όλοι αυτό , αλλά νομίζω οτι πάνω κάτω είναι τα ίδια σκατά όπου και να πας . Εαν βρεις κάτι καλό λοιπόν που σου αρέσει μην το σκέφτεσαι για το όνομα διότι ειλικρινά δεν παίζει κανέναν ρόλο. Εαν μιλάγαμε για κανένα μεγαλοπανεπιστήμιο του εξωτερικού θα σου έλεγα ναι οκει ιιιιίσως να χτυπάει λίγο διαφορετικά στο μάτι κάποιου , αλλά τώρα...δεν έχει σημασία . GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.787 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2023 στις 00:08 Ο GeorgePap2003: #18 23-08-23 00:08 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Δεν είναι εύκολα ονόματα. Click για ανάπτυξη... Ενώ λες απλά Harvard της Μεσογείου (aka Παντειο) και όλοι καταλαβαίνουν ότι είσαι από Panteion University Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Αυγούστου 2023 Εγώ πάντως δεν έχω δει να μ λένε ότι δεν μας αρέσει το πτυχίο σου γτ είναι υποδεέστερο... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2023 στις 00:11 Ο ιωαννηs έγραψε: #19 23-08-23 00:11 Διόρθωση Το Harvard της Μεσογείου ειναι το κρητης GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.787 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2023 στις 00:12 Ο GeorgePap2003: #20 23-08-23 00:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Διόρθωση Το Harvard της Μεσογείου ειναι το κρητης Click για ανάπτυξη... Ντάξει μωρέ εκεί θα κολλήσουμε... Harvard Αττικής είμαστε εμείς 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 80 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs shuuu Sotiris.Y ioanna2007 Corfu kitty Aggel0sss Σταμάτης του '05 Dr. Gl. Luminous Jesse_ nicole1982 χημεια4λαιφ liana Nala Έλενα Παπαμακαριου giannis05 brownies Alexandros.Kourtis guest24440 MrDna GeorgePap2003 Leo komm constansn Giannis_19 Unboxholics AggelikiGr Φινεύς Alessandra Eliza Lifelong Learner ggl Ness flaura kiyoshi Steliosgkougkou Alexecon1991 Lathy Νικολινα hello1234 Helen06 Praxis ivannag Startx0 Obi-Wan Kenobi Joji angies Τρελας123 SoyN anchan NikoBellic Giii Ιωάννα λ panagiotis12 love_to_learn dmav Wonderkid Abiogenesis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από brownies: Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να κάνω μεταπτυχιακό στο εξωτερικο(πλην Ευρωπης) με bachelors του Παδα;(τμήμα διοίκησης τουρισμου/ επιχειρησεων) Click για ανάπτυξη... Costas_D._Arvanitis_me | George W. Woodruff School of Mechanical Engineering George W. Woodruff School of Mechanical Engineering www.me.gatech.edu Δες εδώ βιογραφικό, ήταν και στο Χάρβαρντ και έχει τελειώσει το παδα
Έλενα Παπαμακαριου Νεοφερμένο μέλος Η Έλενα Παπαμακαριου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 20:33 Η Έλενα Παπαμακαριου: #12 22-08-23 20:33 Σας ευχαριστώ παιδιά, αφήστε τα είμαι πολύ στενοχωρημένη και θέλω λίγο να βρω διέξοδο στις σπουδές. Έχω χάσει τον μπουσουλα μου γιατί είναι πολύ φρέσκο όλο αυτό ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 21:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 22-08-23 21:51 Αρχική Δημοσίευση από Έλενα Παπαμακαριου: Σας ευχαριστώ παιδιά, αφήστε τα είμαι πολύ στενοχωρημένη και θέλω λίγο να βρω διέξοδο στις σπουδές. Έχω χάσει τον μπουσουλα μου γιατί είναι πολύ φρέσκο όλο αυτό Click για ανάπτυξη... Ευχομαι να νιωσεις καλυτερα... γρηγορα ....πολυ γρηγορα. Εμεις εδω αγαπαμε ανθρωπους... υποστηριζουνε ευθραυστους . τιπακι Με λενε Ελενα και μολις τωρα ηρθα στον κοσμο αυτον και θα κανω πραματακια. brownies Νεοφερμένο μέλος Η brownies αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Διοίκησης Τουρισμού ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 21:53 Η brownies έγραψε: #14 22-08-23 21:53 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ποιος σου δημιουργησε αυτη την θεωρηση? μηπως οι βασεις εισαγωγης? Εμ τοτε η γαλλικη ,γερμανικη,και ιταλικη φιλολογια εκπα και απθ θα ηταν το πολυ μεχρι λιανοκλαδι ..οχι για παραεξω. Αχ τι ωραια που ειναι τα γαλλικα? Click για ανάπτυξη... Το εκπα και το απθ θεωρούνται "καλες" σχολές σε σύγκριση με το Παδα γιαυτό έχω ενδοιασμούς Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Costas_D._Arvanitis_me | George W. Woodruff School of Mechanical Engineering George W. Woodruff School of Mechanical Engineering www.me.gatech.edu Δες εδώ βιογραφικό, ήταν και στο Χάρβαρντ και έχει τελειώσει το παδα Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά έχει κάνει διδακτορικό στην Αγγλία Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2023 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 22:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 22-08-23 22:06 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Το εκπα και το απθ θεωρούνται "καλες" σχολές σε σύγκριση με το Παδα γιαυτό έχω ενδοιασμούς Click για ανάπτυξη... Κοιτα με ρομους δεν κανεις δουλεια. Ο Δημοπουλος τα πηρε απο οποιον μιλαει αγγλικα μεντικαλ για να κανει ψευτοερευνες και να δημοσιεύει χαρτια... δεν πηγε να βαλει κανενα μιστρι και βουρτσα στην φιλοσοφικη. Εχεις παει στην φιλοσοφικη? Ε αμα πας προσεχε μην σου μπει κανενα καρφι στο ζημαρουλη. Για το απθ δεν ξερω ,,κατι για βαριοπουλες ελεγε ο κουλης γιατι ετσι τον βολεύεαι ..ειχε και ενα πρυτανη βλημα..τωρα εφυγε ομως,,ειναι ομως ενα γενναίο πανεπιστημιο. Το ξερεις οτι οι ημμυ του παδα εχουν 1,5 φορες πανω καθηγητες απο ημμυ απθ? ειναι καλο αυτο? δεν ξερω nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.145 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 22:45 Ο nPb έγραψε: #16 22-08-23 22:45 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Γιατί όπως και να χει θεωρείται χαμηλότερη σε βαθμίδα απτις υπόλοιπες Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς βαθμίδα; Στο εξωτερικό εννοείται ότι κανείς δεν γνωρίζει ονόματα Ελληνικών Πανεπιστημίων γιατί ορισμένα είναι και δύσκολα να διαβαστούν: π.χ. Karditsa, Aigaiou University, Tesslia University. Δεν είναι εύκολα ονόματα. Οι ξένοι καταλαβαίνουν ότι κάποιος από την Ελλάδα τελείωσε ένα Πανεπιστήμιο της πόλης του, τίποτα περισσότερο. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι υποδεέστερο. Αυτό είναι μια εσφαλμένη νοοτροπία Ελλήνων επειδή αρκετοί δεν έχουν ζήσει στο εξωτερικό με αποτέλεσμα να φτιάχνουν σενάρια εκτός πραγματικότητας. Οι πιθανές διαφορές ξαναλέω, είναι σε θέμα τοπωνυμίων για τα Πανεπιστήμια της Ελλάδας και φυσικά, άγνοιας για συγκεκριμένα ερευνητικά αποτελέσματα που δεν υπάρχουν. Δηλαδή γιατί να ξέρουν το τάδε Τμήμα του Παδά; Ξέρουν την Μαγκουφάνα; Έχουν γνωρίσει κάποιον "νομπελίστα"; Γελάνε και τα τσιμέντα. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.209 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 22:46 Ο Samael έγραψε: #17 22-08-23 22:46 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Το εκπα και το απθ θεωρούνται "καλες" σχολές σε σύγκριση με το Παδα γιαυτό έχω ενδοιασμούς Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Αυγούστου 2023 Click για ανάπτυξη... Κάποτε το πιστεύαμε όλοι αυτό , αλλά νομίζω οτι πάνω κάτω είναι τα ίδια σκατά όπου και να πας . Εαν βρεις κάτι καλό λοιπόν που σου αρέσει μην το σκέφτεσαι για το όνομα διότι ειλικρινά δεν παίζει κανέναν ρόλο. Εαν μιλάγαμε για κανένα μεγαλοπανεπιστήμιο του εξωτερικού θα σου έλεγα ναι οκει ιιιιίσως να χτυπάει λίγο διαφορετικά στο μάτι κάποιου , αλλά τώρα...δεν έχει σημασία . GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.787 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2023 στις 00:08 Ο GeorgePap2003: #18 23-08-23 00:08 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Δεν είναι εύκολα ονόματα. Click για ανάπτυξη... Ενώ λες απλά Harvard της Μεσογείου (aka Παντειο) και όλοι καταλαβαίνουν ότι είσαι από Panteion University Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Αυγούστου 2023 Εγώ πάντως δεν έχω δει να μ λένε ότι δεν μας αρέσει το πτυχίο σου γτ είναι υποδεέστερο... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2023 στις 00:11 Ο ιωαννηs έγραψε: #19 23-08-23 00:11 Διόρθωση Το Harvard της Μεσογείου ειναι το κρητης GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.787 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2023 στις 00:12 Ο GeorgePap2003: #20 23-08-23 00:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Διόρθωση Το Harvard της Μεσογείου ειναι το κρητης Click για ανάπτυξη... Ντάξει μωρέ εκεί θα κολλήσουμε... Harvard Αττικής είμαστε εμείς 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 80 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs shuuu Sotiris.Y ioanna2007 Corfu kitty Aggel0sss Σταμάτης του '05 Dr. Gl. Luminous Jesse_ nicole1982 χημεια4λαιφ liana Nala Έλενα Παπαμακαριου giannis05 brownies Alexandros.Kourtis guest24440 MrDna GeorgePap2003 Leo komm constansn Giannis_19 Unboxholics AggelikiGr Φινεύς Alessandra Eliza Lifelong Learner ggl Ness flaura kiyoshi Steliosgkougkou Alexecon1991 Lathy Νικολινα hello1234 Helen06 Praxis ivannag Startx0 Obi-Wan Kenobi Joji angies Τρελας123 SoyN anchan NikoBellic Giii Ιωάννα λ panagiotis12 love_to_learn dmav Wonderkid Abiogenesis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σας ευχαριστώ παιδιά, αφήστε τα είμαι πολύ στενοχωρημένη και θέλω λίγο να βρω διέξοδο στις σπουδές. Έχω χάσει τον μπουσουλα μου γιατί είναι πολύ φρέσκο όλο αυτό
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 21:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 22-08-23 21:51 Αρχική Δημοσίευση από Έλενα Παπαμακαριου: Σας ευχαριστώ παιδιά, αφήστε τα είμαι πολύ στενοχωρημένη και θέλω λίγο να βρω διέξοδο στις σπουδές. Έχω χάσει τον μπουσουλα μου γιατί είναι πολύ φρέσκο όλο αυτό Click για ανάπτυξη... Ευχομαι να νιωσεις καλυτερα... γρηγορα ....πολυ γρηγορα. Εμεις εδω αγαπαμε ανθρωπους... υποστηριζουνε ευθραυστους . τιπακι Με λενε Ελενα και μολις τωρα ηρθα στον κοσμο αυτον και θα κανω πραματακια. brownies Νεοφερμένο μέλος Η brownies αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Διοίκησης Τουρισμού ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 21:53 Η brownies έγραψε: #14 22-08-23 21:53 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ποιος σου δημιουργησε αυτη την θεωρηση? μηπως οι βασεις εισαγωγης? Εμ τοτε η γαλλικη ,γερμανικη,και ιταλικη φιλολογια εκπα και απθ θα ηταν το πολυ μεχρι λιανοκλαδι ..οχι για παραεξω. Αχ τι ωραια που ειναι τα γαλλικα? Click για ανάπτυξη... Το εκπα και το απθ θεωρούνται "καλες" σχολές σε σύγκριση με το Παδα γιαυτό έχω ενδοιασμούς Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Costas_D._Arvanitis_me | George W. Woodruff School of Mechanical Engineering George W. Woodruff School of Mechanical Engineering www.me.gatech.edu Δες εδώ βιογραφικό, ήταν και στο Χάρβαρντ και έχει τελειώσει το παδα Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά έχει κάνει διδακτορικό στην Αγγλία Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2023 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 22:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 22-08-23 22:06 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Το εκπα και το απθ θεωρούνται "καλες" σχολές σε σύγκριση με το Παδα γιαυτό έχω ενδοιασμούς Click για ανάπτυξη... Κοιτα με ρομους δεν κανεις δουλεια. Ο Δημοπουλος τα πηρε απο οποιον μιλαει αγγλικα μεντικαλ για να κανει ψευτοερευνες και να δημοσιεύει χαρτια... δεν πηγε να βαλει κανενα μιστρι και βουρτσα στην φιλοσοφικη. Εχεις παει στην φιλοσοφικη? Ε αμα πας προσεχε μην σου μπει κανενα καρφι στο ζημαρουλη. Για το απθ δεν ξερω ,,κατι για βαριοπουλες ελεγε ο κουλης γιατι ετσι τον βολεύεαι ..ειχε και ενα πρυτανη βλημα..τωρα εφυγε ομως,,ειναι ομως ενα γενναίο πανεπιστημιο. Το ξερεις οτι οι ημμυ του παδα εχουν 1,5 φορες πανω καθηγητες απο ημμυ απθ? ειναι καλο αυτο? δεν ξερω nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.145 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 22:45 Ο nPb έγραψε: #16 22-08-23 22:45 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Γιατί όπως και να χει θεωρείται χαμηλότερη σε βαθμίδα απτις υπόλοιπες Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς βαθμίδα; Στο εξωτερικό εννοείται ότι κανείς δεν γνωρίζει ονόματα Ελληνικών Πανεπιστημίων γιατί ορισμένα είναι και δύσκολα να διαβαστούν: π.χ. Karditsa, Aigaiou University, Tesslia University. Δεν είναι εύκολα ονόματα. Οι ξένοι καταλαβαίνουν ότι κάποιος από την Ελλάδα τελείωσε ένα Πανεπιστήμιο της πόλης του, τίποτα περισσότερο. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι υποδεέστερο. Αυτό είναι μια εσφαλμένη νοοτροπία Ελλήνων επειδή αρκετοί δεν έχουν ζήσει στο εξωτερικό με αποτέλεσμα να φτιάχνουν σενάρια εκτός πραγματικότητας. Οι πιθανές διαφορές ξαναλέω, είναι σε θέμα τοπωνυμίων για τα Πανεπιστήμια της Ελλάδας και φυσικά, άγνοιας για συγκεκριμένα ερευνητικά αποτελέσματα που δεν υπάρχουν. Δηλαδή γιατί να ξέρουν το τάδε Τμήμα του Παδά; Ξέρουν την Μαγκουφάνα; Έχουν γνωρίσει κάποιον "νομπελίστα"; Γελάνε και τα τσιμέντα. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.209 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 22:46 Ο Samael έγραψε: #17 22-08-23 22:46 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Το εκπα και το απθ θεωρούνται "καλες" σχολές σε σύγκριση με το Παδα γιαυτό έχω ενδοιασμούς Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Αυγούστου 2023 Click για ανάπτυξη... Κάποτε το πιστεύαμε όλοι αυτό , αλλά νομίζω οτι πάνω κάτω είναι τα ίδια σκατά όπου και να πας . Εαν βρεις κάτι καλό λοιπόν που σου αρέσει μην το σκέφτεσαι για το όνομα διότι ειλικρινά δεν παίζει κανέναν ρόλο. Εαν μιλάγαμε για κανένα μεγαλοπανεπιστήμιο του εξωτερικού θα σου έλεγα ναι οκει ιιιιίσως να χτυπάει λίγο διαφορετικά στο μάτι κάποιου , αλλά τώρα...δεν έχει σημασία . GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.787 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2023 στις 00:08 Ο GeorgePap2003: #18 23-08-23 00:08 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Δεν είναι εύκολα ονόματα. Click για ανάπτυξη... Ενώ λες απλά Harvard της Μεσογείου (aka Παντειο) και όλοι καταλαβαίνουν ότι είσαι από Panteion University Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Αυγούστου 2023 Εγώ πάντως δεν έχω δει να μ λένε ότι δεν μας αρέσει το πτυχίο σου γτ είναι υποδεέστερο... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2023 στις 00:11 Ο ιωαννηs έγραψε: #19 23-08-23 00:11 Διόρθωση Το Harvard της Μεσογείου ειναι το κρητης GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.787 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2023 στις 00:12 Ο GeorgePap2003: #20 23-08-23 00:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Διόρθωση Το Harvard της Μεσογείου ειναι το κρητης Click για ανάπτυξη... Ντάξει μωρέ εκεί θα κολλήσουμε... Harvard Αττικής είμαστε εμείς 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 80 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs shuuu Sotiris.Y ioanna2007 Corfu kitty Aggel0sss Σταμάτης του '05 Dr. Gl. Luminous Jesse_ nicole1982 χημεια4λαιφ liana Nala Έλενα Παπαμακαριου giannis05 brownies Alexandros.Kourtis guest24440 MrDna GeorgePap2003 Leo komm constansn Giannis_19 Unboxholics AggelikiGr Φινεύς Alessandra Eliza Lifelong Learner ggl Ness flaura kiyoshi Steliosgkougkou Alexecon1991 Lathy Νικολινα hello1234 Helen06 Praxis ivannag Startx0 Obi-Wan Kenobi Joji angies Τρελας123 SoyN anchan NikoBellic Giii Ιωάννα λ panagiotis12 love_to_learn dmav Wonderkid Abiogenesis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Έλενα Παπαμακαριου: Σας ευχαριστώ παιδιά, αφήστε τα είμαι πολύ στενοχωρημένη και θέλω λίγο να βρω διέξοδο στις σπουδές. Έχω χάσει τον μπουσουλα μου γιατί είναι πολύ φρέσκο όλο αυτό Click για ανάπτυξη... Ευχομαι να νιωσεις καλυτερα... γρηγορα ....πολυ γρηγορα. Εμεις εδω αγαπαμε ανθρωπους... υποστηριζουνε ευθραυστους . τιπακι Με λενε Ελενα και μολις τωρα ηρθα στον κοσμο αυτον και θα κανω πραματακια.
brownies Νεοφερμένο μέλος Η brownies αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Διοίκησης Τουρισμού ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 21:53 Η brownies έγραψε: #14 22-08-23 21:53 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ποιος σου δημιουργησε αυτη την θεωρηση? μηπως οι βασεις εισαγωγης? Εμ τοτε η γαλλικη ,γερμανικη,και ιταλικη φιλολογια εκπα και απθ θα ηταν το πολυ μεχρι λιανοκλαδι ..οχι για παραεξω. Αχ τι ωραια που ειναι τα γαλλικα? Click για ανάπτυξη... Το εκπα και το απθ θεωρούνται "καλες" σχολές σε σύγκριση με το Παδα γιαυτό έχω ενδοιασμούς Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Costas_D._Arvanitis_me | George W. Woodruff School of Mechanical Engineering George W. Woodruff School of Mechanical Engineering www.me.gatech.edu Δες εδώ βιογραφικό, ήταν και στο Χάρβαρντ και έχει τελειώσει το παδα Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά έχει κάνει διδακτορικό στην Αγγλία Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2023 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 22:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 22-08-23 22:06 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Το εκπα και το απθ θεωρούνται "καλες" σχολές σε σύγκριση με το Παδα γιαυτό έχω ενδοιασμούς Click για ανάπτυξη... Κοιτα με ρομους δεν κανεις δουλεια. Ο Δημοπουλος τα πηρε απο οποιον μιλαει αγγλικα μεντικαλ για να κανει ψευτοερευνες και να δημοσιεύει χαρτια... δεν πηγε να βαλει κανενα μιστρι και βουρτσα στην φιλοσοφικη. Εχεις παει στην φιλοσοφικη? Ε αμα πας προσεχε μην σου μπει κανενα καρφι στο ζημαρουλη. Για το απθ δεν ξερω ,,κατι για βαριοπουλες ελεγε ο κουλης γιατι ετσι τον βολεύεαι ..ειχε και ενα πρυτανη βλημα..τωρα εφυγε ομως,,ειναι ομως ενα γενναίο πανεπιστημιο. Το ξερεις οτι οι ημμυ του παδα εχουν 1,5 φορες πανω καθηγητες απο ημμυ απθ? ειναι καλο αυτο? δεν ξερω nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.145 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 22:45 Ο nPb έγραψε: #16 22-08-23 22:45 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Γιατί όπως και να χει θεωρείται χαμηλότερη σε βαθμίδα απτις υπόλοιπες Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς βαθμίδα; Στο εξωτερικό εννοείται ότι κανείς δεν γνωρίζει ονόματα Ελληνικών Πανεπιστημίων γιατί ορισμένα είναι και δύσκολα να διαβαστούν: π.χ. Karditsa, Aigaiou University, Tesslia University. Δεν είναι εύκολα ονόματα. Οι ξένοι καταλαβαίνουν ότι κάποιος από την Ελλάδα τελείωσε ένα Πανεπιστήμιο της πόλης του, τίποτα περισσότερο. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι υποδεέστερο. Αυτό είναι μια εσφαλμένη νοοτροπία Ελλήνων επειδή αρκετοί δεν έχουν ζήσει στο εξωτερικό με αποτέλεσμα να φτιάχνουν σενάρια εκτός πραγματικότητας. Οι πιθανές διαφορές ξαναλέω, είναι σε θέμα τοπωνυμίων για τα Πανεπιστήμια της Ελλάδας και φυσικά, άγνοιας για συγκεκριμένα ερευνητικά αποτελέσματα που δεν υπάρχουν. Δηλαδή γιατί να ξέρουν το τάδε Τμήμα του Παδά; Ξέρουν την Μαγκουφάνα; Έχουν γνωρίσει κάποιον "νομπελίστα"; Γελάνε και τα τσιμέντα. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.209 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 22:46 Ο Samael έγραψε: #17 22-08-23 22:46 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Το εκπα και το απθ θεωρούνται "καλες" σχολές σε σύγκριση με το Παδα γιαυτό έχω ενδοιασμούς Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Αυγούστου 2023 Click για ανάπτυξη... Κάποτε το πιστεύαμε όλοι αυτό , αλλά νομίζω οτι πάνω κάτω είναι τα ίδια σκατά όπου και να πας . Εαν βρεις κάτι καλό λοιπόν που σου αρέσει μην το σκέφτεσαι για το όνομα διότι ειλικρινά δεν παίζει κανέναν ρόλο. Εαν μιλάγαμε για κανένα μεγαλοπανεπιστήμιο του εξωτερικού θα σου έλεγα ναι οκει ιιιιίσως να χτυπάει λίγο διαφορετικά στο μάτι κάποιου , αλλά τώρα...δεν έχει σημασία . GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.787 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2023 στις 00:08 Ο GeorgePap2003: #18 23-08-23 00:08 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Δεν είναι εύκολα ονόματα. Click για ανάπτυξη... Ενώ λες απλά Harvard της Μεσογείου (aka Παντειο) και όλοι καταλαβαίνουν ότι είσαι από Panteion University Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Αυγούστου 2023 Εγώ πάντως δεν έχω δει να μ λένε ότι δεν μας αρέσει το πτυχίο σου γτ είναι υποδεέστερο... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2023 στις 00:11 Ο ιωαννηs έγραψε: #19 23-08-23 00:11 Διόρθωση Το Harvard της Μεσογείου ειναι το κρητης GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.787 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2023 στις 00:12 Ο GeorgePap2003: #20 23-08-23 00:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Διόρθωση Το Harvard της Μεσογείου ειναι το κρητης Click για ανάπτυξη... Ντάξει μωρέ εκεί θα κολλήσουμε... Harvard Αττικής είμαστε εμείς 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 80 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs shuuu Sotiris.Y ioanna2007 Corfu kitty Aggel0sss Σταμάτης του '05 Dr. Gl. Luminous Jesse_ nicole1982 χημεια4λαιφ liana Nala Έλενα Παπαμακαριου giannis05 brownies Alexandros.Kourtis guest24440 MrDna GeorgePap2003 Leo komm constansn Giannis_19 Unboxholics AggelikiGr Φινεύς Alessandra Eliza Lifelong Learner ggl Ness flaura kiyoshi Steliosgkougkou Alexecon1991 Lathy Νικολινα hello1234 Helen06 Praxis ivannag Startx0 Obi-Wan Kenobi Joji angies Τρελας123 SoyN anchan NikoBellic Giii Ιωάννα λ panagiotis12 love_to_learn dmav Wonderkid Abiogenesis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ποιος σου δημιουργησε αυτη την θεωρηση? μηπως οι βασεις εισαγωγης? Εμ τοτε η γαλλικη ,γερμανικη,και ιταλικη φιλολογια εκπα και απθ θα ηταν το πολυ μεχρι λιανοκλαδι ..οχι για παραεξω. Αχ τι ωραια που ειναι τα γαλλικα? Click για ανάπτυξη... Το εκπα και το απθ θεωρούνται "καλες" σχολές σε σύγκριση με το Παδα γιαυτό έχω ενδοιασμούς Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Costas_D._Arvanitis_me | George W. Woodruff School of Mechanical Engineering George W. Woodruff School of Mechanical Engineering www.me.gatech.edu Δες εδώ βιογραφικό, ήταν και στο Χάρβαρντ και έχει τελειώσει το παδα Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά έχει κάνει διδακτορικό στην Αγγλία
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 22:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 22-08-23 22:06 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Το εκπα και το απθ θεωρούνται "καλες" σχολές σε σύγκριση με το Παδα γιαυτό έχω ενδοιασμούς Click για ανάπτυξη... Κοιτα με ρομους δεν κανεις δουλεια. Ο Δημοπουλος τα πηρε απο οποιον μιλαει αγγλικα μεντικαλ για να κανει ψευτοερευνες και να δημοσιεύει χαρτια... δεν πηγε να βαλει κανενα μιστρι και βουρτσα στην φιλοσοφικη. Εχεις παει στην φιλοσοφικη? Ε αμα πας προσεχε μην σου μπει κανενα καρφι στο ζημαρουλη. Για το απθ δεν ξερω ,,κατι για βαριοπουλες ελεγε ο κουλης γιατι ετσι τον βολεύεαι ..ειχε και ενα πρυτανη βλημα..τωρα εφυγε ομως,,ειναι ομως ενα γενναίο πανεπιστημιο. Το ξερεις οτι οι ημμυ του παδα εχουν 1,5 φορες πανω καθηγητες απο ημμυ απθ? ειναι καλο αυτο? δεν ξερω nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.145 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 22:45 Ο nPb έγραψε: #16 22-08-23 22:45 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Γιατί όπως και να χει θεωρείται χαμηλότερη σε βαθμίδα απτις υπόλοιπες Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς βαθμίδα; Στο εξωτερικό εννοείται ότι κανείς δεν γνωρίζει ονόματα Ελληνικών Πανεπιστημίων γιατί ορισμένα είναι και δύσκολα να διαβαστούν: π.χ. Karditsa, Aigaiou University, Tesslia University. Δεν είναι εύκολα ονόματα. Οι ξένοι καταλαβαίνουν ότι κάποιος από την Ελλάδα τελείωσε ένα Πανεπιστήμιο της πόλης του, τίποτα περισσότερο. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι υποδεέστερο. Αυτό είναι μια εσφαλμένη νοοτροπία Ελλήνων επειδή αρκετοί δεν έχουν ζήσει στο εξωτερικό με αποτέλεσμα να φτιάχνουν σενάρια εκτός πραγματικότητας. Οι πιθανές διαφορές ξαναλέω, είναι σε θέμα τοπωνυμίων για τα Πανεπιστήμια της Ελλάδας και φυσικά, άγνοιας για συγκεκριμένα ερευνητικά αποτελέσματα που δεν υπάρχουν. Δηλαδή γιατί να ξέρουν το τάδε Τμήμα του Παδά; Ξέρουν την Μαγκουφάνα; Έχουν γνωρίσει κάποιον "νομπελίστα"; Γελάνε και τα τσιμέντα. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.209 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 22:46 Ο Samael έγραψε: #17 22-08-23 22:46 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Το εκπα και το απθ θεωρούνται "καλες" σχολές σε σύγκριση με το Παδα γιαυτό έχω ενδοιασμούς Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Αυγούστου 2023 Click για ανάπτυξη... Κάποτε το πιστεύαμε όλοι αυτό , αλλά νομίζω οτι πάνω κάτω είναι τα ίδια σκατά όπου και να πας . Εαν βρεις κάτι καλό λοιπόν που σου αρέσει μην το σκέφτεσαι για το όνομα διότι ειλικρινά δεν παίζει κανέναν ρόλο. Εαν μιλάγαμε για κανένα μεγαλοπανεπιστήμιο του εξωτερικού θα σου έλεγα ναι οκει ιιιιίσως να χτυπάει λίγο διαφορετικά στο μάτι κάποιου , αλλά τώρα...δεν έχει σημασία . GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.787 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2023 στις 00:08 Ο GeorgePap2003: #18 23-08-23 00:08 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Δεν είναι εύκολα ονόματα. Click για ανάπτυξη... Ενώ λες απλά Harvard της Μεσογείου (aka Παντειο) και όλοι καταλαβαίνουν ότι είσαι από Panteion University Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Αυγούστου 2023 Εγώ πάντως δεν έχω δει να μ λένε ότι δεν μας αρέσει το πτυχίο σου γτ είναι υποδεέστερο... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2023 στις 00:11 Ο ιωαννηs έγραψε: #19 23-08-23 00:11 Διόρθωση Το Harvard της Μεσογείου ειναι το κρητης GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.787 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2023 στις 00:12 Ο GeorgePap2003: #20 23-08-23 00:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Διόρθωση Το Harvard της Μεσογείου ειναι το κρητης Click για ανάπτυξη... Ντάξει μωρέ εκεί θα κολλήσουμε... Harvard Αττικής είμαστε εμείς 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 80 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs shuuu Sotiris.Y ioanna2007 Corfu kitty Aggel0sss Σταμάτης του '05 Dr. Gl. Luminous Jesse_ nicole1982 χημεια4λαιφ liana Nala Έλενα Παπαμακαριου giannis05 brownies Alexandros.Kourtis guest24440 MrDna GeorgePap2003 Leo komm constansn Giannis_19 Unboxholics AggelikiGr Φινεύς Alessandra Eliza Lifelong Learner ggl Ness flaura kiyoshi Steliosgkougkou Alexecon1991 Lathy Νικολινα hello1234 Helen06 Praxis ivannag Startx0 Obi-Wan Kenobi Joji angies Τρελας123 SoyN anchan NikoBellic Giii Ιωάννα λ panagiotis12 love_to_learn dmav Wonderkid Abiogenesis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από brownies: Το εκπα και το απθ θεωρούνται "καλες" σχολές σε σύγκριση με το Παδα γιαυτό έχω ενδοιασμούς Click για ανάπτυξη... Κοιτα με ρομους δεν κανεις δουλεια. Ο Δημοπουλος τα πηρε απο οποιον μιλαει αγγλικα μεντικαλ για να κανει ψευτοερευνες και να δημοσιεύει χαρτια... δεν πηγε να βαλει κανενα μιστρι και βουρτσα στην φιλοσοφικη. Εχεις παει στην φιλοσοφικη? Ε αμα πας προσεχε μην σου μπει κανενα καρφι στο ζημαρουλη. Για το απθ δεν ξερω ,,κατι για βαριοπουλες ελεγε ο κουλης γιατι ετσι τον βολεύεαι ..ειχε και ενα πρυτανη βλημα..τωρα εφυγε ομως,,ειναι ομως ενα γενναίο πανεπιστημιο. Το ξερεις οτι οι ημμυ του παδα εχουν 1,5 φορες πανω καθηγητες απο ημμυ απθ? ειναι καλο αυτο? δεν ξερω
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.145 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 22:45 Ο nPb έγραψε: #16 22-08-23 22:45 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Γιατί όπως και να χει θεωρείται χαμηλότερη σε βαθμίδα απτις υπόλοιπες Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς βαθμίδα; Στο εξωτερικό εννοείται ότι κανείς δεν γνωρίζει ονόματα Ελληνικών Πανεπιστημίων γιατί ορισμένα είναι και δύσκολα να διαβαστούν: π.χ. Karditsa, Aigaiou University, Tesslia University. Δεν είναι εύκολα ονόματα. Οι ξένοι καταλαβαίνουν ότι κάποιος από την Ελλάδα τελείωσε ένα Πανεπιστήμιο της πόλης του, τίποτα περισσότερο. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι υποδεέστερο. Αυτό είναι μια εσφαλμένη νοοτροπία Ελλήνων επειδή αρκετοί δεν έχουν ζήσει στο εξωτερικό με αποτέλεσμα να φτιάχνουν σενάρια εκτός πραγματικότητας. Οι πιθανές διαφορές ξαναλέω, είναι σε θέμα τοπωνυμίων για τα Πανεπιστήμια της Ελλάδας και φυσικά, άγνοιας για συγκεκριμένα ερευνητικά αποτελέσματα που δεν υπάρχουν. Δηλαδή γιατί να ξέρουν το τάδε Τμήμα του Παδά; Ξέρουν την Μαγκουφάνα; Έχουν γνωρίσει κάποιον "νομπελίστα"; Γελάνε και τα τσιμέντα. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.209 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 22:46 Ο Samael έγραψε: #17 22-08-23 22:46 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Το εκπα και το απθ θεωρούνται "καλες" σχολές σε σύγκριση με το Παδα γιαυτό έχω ενδοιασμούς Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Αυγούστου 2023 Click για ανάπτυξη... Κάποτε το πιστεύαμε όλοι αυτό , αλλά νομίζω οτι πάνω κάτω είναι τα ίδια σκατά όπου και να πας . Εαν βρεις κάτι καλό λοιπόν που σου αρέσει μην το σκέφτεσαι για το όνομα διότι ειλικρινά δεν παίζει κανέναν ρόλο. Εαν μιλάγαμε για κανένα μεγαλοπανεπιστήμιο του εξωτερικού θα σου έλεγα ναι οκει ιιιιίσως να χτυπάει λίγο διαφορετικά στο μάτι κάποιου , αλλά τώρα...δεν έχει σημασία . GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.787 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2023 στις 00:08 Ο GeorgePap2003: #18 23-08-23 00:08 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Δεν είναι εύκολα ονόματα. Click για ανάπτυξη... Ενώ λες απλά Harvard της Μεσογείου (aka Παντειο) και όλοι καταλαβαίνουν ότι είσαι από Panteion University Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Αυγούστου 2023 Εγώ πάντως δεν έχω δει να μ λένε ότι δεν μας αρέσει το πτυχίο σου γτ είναι υποδεέστερο... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2023 στις 00:11 Ο ιωαννηs έγραψε: #19 23-08-23 00:11 Διόρθωση Το Harvard της Μεσογείου ειναι το κρητης GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.787 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2023 στις 00:12 Ο GeorgePap2003: #20 23-08-23 00:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Διόρθωση Το Harvard της Μεσογείου ειναι το κρητης Click για ανάπτυξη... Ντάξει μωρέ εκεί θα κολλήσουμε... Harvard Αττικής είμαστε εμείς 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 80 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs shuuu Sotiris.Y ioanna2007 Corfu kitty Aggel0sss Σταμάτης του '05 Dr. Gl. Luminous Jesse_ nicole1982 χημεια4λαιφ liana Nala Έλενα Παπαμακαριου giannis05 brownies Alexandros.Kourtis guest24440 MrDna GeorgePap2003 Leo komm constansn Giannis_19 Unboxholics AggelikiGr Φινεύς Alessandra Eliza Lifelong Learner ggl Ness flaura kiyoshi Steliosgkougkou Alexecon1991 Lathy Νικολινα hello1234 Helen06 Praxis ivannag Startx0 Obi-Wan Kenobi Joji angies Τρελας123 SoyN anchan NikoBellic Giii Ιωάννα λ panagiotis12 love_to_learn dmav Wonderkid Abiogenesis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από brownies: Γιατί όπως και να χει θεωρείται χαμηλότερη σε βαθμίδα απτις υπόλοιπες Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς βαθμίδα; Στο εξωτερικό εννοείται ότι κανείς δεν γνωρίζει ονόματα Ελληνικών Πανεπιστημίων γιατί ορισμένα είναι και δύσκολα να διαβαστούν: π.χ. Karditsa, Aigaiou University, Tesslia University. Δεν είναι εύκολα ονόματα. Οι ξένοι καταλαβαίνουν ότι κάποιος από την Ελλάδα τελείωσε ένα Πανεπιστήμιο της πόλης του, τίποτα περισσότερο. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι υποδεέστερο. Αυτό είναι μια εσφαλμένη νοοτροπία Ελλήνων επειδή αρκετοί δεν έχουν ζήσει στο εξωτερικό με αποτέλεσμα να φτιάχνουν σενάρια εκτός πραγματικότητας. Οι πιθανές διαφορές ξαναλέω, είναι σε θέμα τοπωνυμίων για τα Πανεπιστήμια της Ελλάδας και φυσικά, άγνοιας για συγκεκριμένα ερευνητικά αποτελέσματα που δεν υπάρχουν. Δηλαδή γιατί να ξέρουν το τάδε Τμήμα του Παδά; Ξέρουν την Μαγκουφάνα; Έχουν γνωρίσει κάποιον "νομπελίστα"; Γελάνε και τα τσιμέντα.
Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.209 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2023 στις 22:46 Ο Samael έγραψε: #17 22-08-23 22:46 Αρχική Δημοσίευση από brownies: Το εκπα και το απθ θεωρούνται "καλες" σχολές σε σύγκριση με το Παδα γιαυτό έχω ενδοιασμούς Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Αυγούστου 2023 Click για ανάπτυξη... Κάποτε το πιστεύαμε όλοι αυτό , αλλά νομίζω οτι πάνω κάτω είναι τα ίδια σκατά όπου και να πας . Εαν βρεις κάτι καλό λοιπόν που σου αρέσει μην το σκέφτεσαι για το όνομα διότι ειλικρινά δεν παίζει κανέναν ρόλο. Εαν μιλάγαμε για κανένα μεγαλοπανεπιστήμιο του εξωτερικού θα σου έλεγα ναι οκει ιιιιίσως να χτυπάει λίγο διαφορετικά στο μάτι κάποιου , αλλά τώρα...δεν έχει σημασία . GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.787 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2023 στις 00:08 Ο GeorgePap2003: #18 23-08-23 00:08 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Δεν είναι εύκολα ονόματα. Click για ανάπτυξη... Ενώ λες απλά Harvard της Μεσογείου (aka Παντειο) και όλοι καταλαβαίνουν ότι είσαι από Panteion University Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Αυγούστου 2023 Εγώ πάντως δεν έχω δει να μ λένε ότι δεν μας αρέσει το πτυχίο σου γτ είναι υποδεέστερο... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2023 στις 00:11 Ο ιωαννηs έγραψε: #19 23-08-23 00:11 Διόρθωση Το Harvard της Μεσογείου ειναι το κρητης GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.787 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2023 στις 00:12 Ο GeorgePap2003: #20 23-08-23 00:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Διόρθωση Το Harvard της Μεσογείου ειναι το κρητης Click για ανάπτυξη... Ντάξει μωρέ εκεί θα κολλήσουμε... Harvard Αττικής είμαστε εμείς 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 80 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs shuuu Sotiris.Y ioanna2007 Corfu kitty Aggel0sss Σταμάτης του '05 Dr. Gl. Luminous Jesse_ nicole1982 χημεια4λαιφ liana Nala Έλενα Παπαμακαριου giannis05 brownies Alexandros.Kourtis guest24440 MrDna GeorgePap2003 Leo komm constansn Giannis_19 Unboxholics AggelikiGr Φινεύς Alessandra Eliza Lifelong Learner ggl Ness flaura kiyoshi Steliosgkougkou Alexecon1991 Lathy Νικολινα hello1234 Helen06 Praxis ivannag Startx0 Obi-Wan Kenobi Joji angies Τρελας123 SoyN anchan NikoBellic Giii Ιωάννα λ panagiotis12 love_to_learn dmav Wonderkid Abiogenesis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από brownies: Το εκπα και το απθ θεωρούνται "καλες" σχολές σε σύγκριση με το Παδα γιαυτό έχω ενδοιασμούς Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Αυγούστου 2023 Click για ανάπτυξη... Κάποτε το πιστεύαμε όλοι αυτό , αλλά νομίζω οτι πάνω κάτω είναι τα ίδια σκατά όπου και να πας . Εαν βρεις κάτι καλό λοιπόν που σου αρέσει μην το σκέφτεσαι για το όνομα διότι ειλικρινά δεν παίζει κανέναν ρόλο. Εαν μιλάγαμε για κανένα μεγαλοπανεπιστήμιο του εξωτερικού θα σου έλεγα ναι οκει ιιιιίσως να χτυπάει λίγο διαφορετικά στο μάτι κάποιου , αλλά τώρα...δεν έχει σημασία .
GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.787 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2023 στις 00:08 Ο GeorgePap2003: #18 23-08-23 00:08 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Δεν είναι εύκολα ονόματα. Click για ανάπτυξη... Ενώ λες απλά Harvard της Μεσογείου (aka Παντειο) και όλοι καταλαβαίνουν ότι είσαι από Panteion University Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Αυγούστου 2023 Εγώ πάντως δεν έχω δει να μ λένε ότι δεν μας αρέσει το πτυχίο σου γτ είναι υποδεέστερο... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2023 στις 00:11 Ο ιωαννηs έγραψε: #19 23-08-23 00:11 Διόρθωση Το Harvard της Μεσογείου ειναι το κρητης GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.787 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2023 στις 00:12 Ο GeorgePap2003: #20 23-08-23 00:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Διόρθωση Το Harvard της Μεσογείου ειναι το κρητης Click για ανάπτυξη... Ντάξει μωρέ εκεί θα κολλήσουμε... Harvard Αττικής είμαστε εμείς 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 80 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs shuuu Sotiris.Y ioanna2007 Corfu kitty Aggel0sss Σταμάτης του '05 Dr. Gl. Luminous Jesse_ nicole1982 χημεια4λαιφ liana Nala Έλενα Παπαμακαριου giannis05 brownies Alexandros.Kourtis guest24440 MrDna GeorgePap2003 Leo komm constansn Giannis_19 Unboxholics AggelikiGr Φινεύς Alessandra Eliza Lifelong Learner ggl Ness flaura kiyoshi Steliosgkougkou Alexecon1991 Lathy Νικολινα hello1234 Helen06 Praxis ivannag Startx0 Obi-Wan Kenobi Joji angies Τρελας123 SoyN anchan NikoBellic Giii Ιωάννα λ panagiotis12 love_to_learn dmav Wonderkid Abiogenesis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Δεν είναι εύκολα ονόματα. Click για ανάπτυξη... Ενώ λες απλά Harvard της Μεσογείου (aka Παντειο) και όλοι καταλαβαίνουν ότι είσαι από Panteion University Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Αυγούστου 2023 Εγώ πάντως δεν έχω δει να μ λένε ότι δεν μας αρέσει το πτυχίο σου γτ είναι υποδεέστερο...
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2023 στις 00:11 Ο ιωαννηs έγραψε: #19 23-08-23 00:11 Διόρθωση Το Harvard της Μεσογείου ειναι το κρητης GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.787 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2023 στις 00:12 Ο GeorgePap2003: #20 23-08-23 00:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Διόρθωση Το Harvard της Μεσογείου ειναι το κρητης Click για ανάπτυξη... Ντάξει μωρέ εκεί θα κολλήσουμε... Harvard Αττικής είμαστε εμείς 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.787 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2023 στις 00:12 Ο GeorgePap2003: #20 23-08-23 00:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Διόρθωση Το Harvard της Μεσογείου ειναι το κρητης Click για ανάπτυξη... Ντάξει μωρέ εκεί θα κολλήσουμε... Harvard Αττικής είμαστε εμείς
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Διόρθωση Το Harvard της Μεσογείου ειναι το κρητης Click για ανάπτυξη... Ντάξει μωρέ εκεί θα κολλήσουμε... Harvard Αττικής είμαστε εμείς