Πρώτη μέρα στο Πανεπιστήμιο

τσάντα μεγάλη να παίρνετε, να χωράει σερβιέτες, προφυλακτικά, δονητές...στο Πανεπιστήμιο πάτε. :eek: :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τσάντα μεγάλη να παίρνετε, να χωράει σερβιέτες, προφυλακτικά, δονητές...στο Πανεπιστήμιο πάτε. :eek: :P
Στο πανεπιστήμιο πάμε,δεν πάμε σε μπουρδέλο!:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρειάζεται να κουβαλάμε μαζί μας βιβλία/συγγράμματα; ή αρκουν οι σημειώσεις που θα κρατάμε;

Νομίζω στις τουαλέτες γίνεται της τρελής

CF84CEBFCF83CEB5CF87CF83CF84CEB9CF82CF84-2.jpg

Χρειάζεται να κουβαλάμε μαζί μας βιβλία/συγγράμματα; ή αρκουν οι σημειώσεις που θα κρατάμε;

Αρκούν οι σημειώσεις που θα κρατάτε. Το καλύτερο θα είναι να παρακολουθείτε καλά αυτά που λέει ο διδάσκων, να τα εμπεδώνετε παρά να αντιγράφετε παθητικά τον πίνακα. :) Για καλύτερο διάβασμα, στο σπίτι / στη βιβλιοθήκη να διαβάζετε και από βιβλία.

αντε,απο μεθαυριο μπαινουμε επισημα στην τριτοβαθμια.
υ.γ:στη βιβλιοθηκη του απθ εχει κοσμο?
υ.γ1:πως μπορω να αλλαξω στο i-school τον τοπο διαμονης μου?

αντε,απο μεθαυριο μπαινουμε επισημα στην τριτοβαθμια.
υ.γ1:πως μπορω να αλλαξω στο i-school τον τοπο διαμονης μου?
Άντε καλή αρχή!
υ.γ:Δε ξέρω!:P
υ.γ1:Επεξεργασία Προφίλ-->Πορτραίτο-->Τόπος Διαμονής

Νομίζω στις τουαλέτες γίνεται της τρελής

CF84CEBFCF83CEB5CF87CF83CF84CEB9CF82CF84-1.jpg

τρολλάρεις υποθέτω...

Συνημμένα

• ap8.jpg
    ap8.jpg
    48,3 KB · Εμφανίσεις: 286

Μακάρι να μην είχε και τόσο που έχει.
Βέβαια αν πας να κάνεις κοινωνικές επαφές, έχεις άπειρες επιλογές...

Δν εχουν και τοση διαφορα...

αχαχαχαχ ισχυει τρελα
νταξ εκει δυσκολα συγκεντρωνεσαι για διαβασμα :P

Εχω α απορια! Διαβασα οτι αν καποιο ατομο δεν εχει κλεισει τα 18 χρονια της ηλικειας του, στις εγγραφες πρεπει να ερθει με γονεις?! Ισχυει?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ισχύει !

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για το κράτος είσαι ενήλικος από την 01/01 της χρονιάς που γίνεσαι 18, ακόμα και αν έχεις γεννηθεί 31/12 23:59:59.
Οπότε όχι, γράφεσαι τελείως ανεξάρτητα :)

Για το κράτος είσαι ενήλικος από την 01/01 της χρονιάς που γίνεσαι 18, ακόμα και αν έχεις γεννηθεί 31/12 23:59:59. Οπότε όχι, γράφεσαι τελείως ανεξάρτητα
Όμως αν θέλει να πάει με τη μαμά της, δεν απαγορεύεται.
imagesqtbnANd9GcSfN_aZNocd4_gg2pY_4Kxjvs-1.jpg

Αύριο έχω το πρώτο μάθημα στο πανεπιστήμιο και είμαι κάπως αγχωμένος για τις παρέες κτλπ. Εσείς πως φαντάζεστε την πρώτη μέρα στο πανεπιστήμιο; :worry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ νωρίς ξεκινάμε εδώ κάτω. :P Όλοι οι φίλοι μου αρχίζουν Οκτώβρη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ νωρίς ξεκινάμε εδώ κάτω. :P Όλοι οι φίλοι μου αρχίζουν Οκτώβρη.

Και εσείς αύριο ξεκινάτε;
Είπα και εγώ μόνο το δικό μου τμήμα θα πρωτοτυπήσει; :whistle:
Ναι όντως σε άλλα πανεπιστήμια ξεκινάνε Οκτώβρη :hmm:

Back