Να πω κι εγω τη σημερινη μου εμπειρια.......εφτασα στο ΠΑΠΕΙ 1 ωρα αφου ειχε ξεκινησει το μαθημα , αλλα ευτυχως εμαθα οτι η μικροοικονομικη ειχε ακυρωθει...

Πηγα με 1 φιλο μου και κατι παιδια απο το τμημα μου για καφε.....και πηγα 1 ωρα αφοτου ειχε ξεκινησει το 2ο μαθημα(Τεχνολογια πλοιου)....Απο το μαθημα στα 30-40 λεπτα που "παρακολουθησα" δεν καταλαβα την τυφλα μου....ο καθηγητης μιλαγε με μικροφωνο , τον προτζεκτορα τον ειχαμε διακοσμητικο , και εβλεπα τους μισους μαθητες να κανουν αερα γιατι ειχαμε σκασει εκει μεσα 150+ ατομα ( αναμεσα τους κι εγω ) και τους αλλους μισους να προσπαθουν να κρατησουν σημειωσεις αυτα που ελεγε....
Συνοπτικα , το μαθημα μου φανηκε πολυ χαλια , αλλα τουλαχιστον ειναι ωραιο το πασαλιμανι για καφε .

Αυριο εχω μαθημα 2:15 με 6 , να δω πως θα παω.....Θα προσπαθησω να μην ειμαι προκατειλημμενος
ΥΓ: Ο ηλεκτρικος ενα χαλι....περα απο τα πρεζακια κτλ. που ειχα συνηθισει να βλεπω , σημερα ηταν και κατι παραμορφωμενοι στο προσωπο κτλ. που εκλαιγαν και σερνοντουσαν.....
Dunno , παντως μου αφησε μια πικρη γευση η σημερινη εμπειρια !