Darkness
Περιβόητο μέλος
Ε ... τι πια ουτε ενας δε θα ερθει να με μιλησει? :mad2:
Παντως εγω για την πρωτη μερα στη σχολη σκεφτομαι το εξης σκηνικο... ξυπναω αργοπορημενη..τρεχω σαν τρελη να ετοιμαστω...παιρνω το λεοφωρειο ή αστικο να παω στη σχολη.. ολοι εχουν μπει ψαχνω μια ωρα να βρω τη σωστη αιθουσα τη βρισκω ψαχνω θεση πισω πισω και βολευομαι αναπαυτικα για να παρακολουθησω μετα οταν θα εχουμε κενο στην ωρα σιγουρα θα μιλω με ολο το σοι στο τηλ που θα με περνουν για να δουν πως ειμαι και να τους πω εντυπωσεις....
Και φυσικα το πρωι παντα με εναν καφε στο χερι..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
abracadabra!
Εκκολαπτόμενο μέλος
το πανεπιστήμιο κύπρου πως σου φαίνεται?γιατί το σκεφτομαι...
Φέτος θα ξεκινήσω. Η αλήθεια να λέγεται ένιωθα λίγο εξαναγκασμένη, να μείνω δηλαδή σώνει και καλά στη χώρα μου. Σκεφτόμουνα να πάω Αγγλία, και μετά ήθελα Πάντειο, ήθελα να φύυυυυγω. Αλλά πλέον, αφού είδα πόσο οργανωμένο είναι το Π.Κ. άλλαξα γνώμη. Έτσι κι όλες οι φίλες μου (φέτος μάλιστα διπλασίασε σχεδόν τις θέσεις). Πολύ καλή οργάνωση. Και πολύ καλοί καθηγητές. Εξαιρετικά οργανωμένη φοιτητική κοινότητα, με φοιτητικές βραδιές κάθε Τρίτη και Πέμπτη!! ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ. Δηλ, τί να σου πω; Εγώ έχω ελέυθερες Τετάρτες-Σάββατα και Τρίτη Παρασκευή έχω μόνο ένα μάθημα.
Εκπτώσεις σε πάνω από 500 εταιρείες, δωρεάν είσοδος σε σινεμά, γυμναστήριο του Πανεπιστημίου, και πάει λέγοντας. Η Κύπρος έχει έντονη πολιτική ζωή και οι παρατάξεις γίνονται χαλί να τις πατήσεις γιατί σε χρειάζονται = καλοπέραση!!
Κόπιασε!!
Ανυπομονώ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ για την πρώτη μέρα, κάτι μου λέει ότι θα είναι τέλεια. Διοργανώνουν και χορό για τους πρωτοετείς λίγο πριν από την πρώτη μέρα !!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
g3orgi0
Νεοφερμένος
abracadabra!
Εκκολαπτόμενο μέλος
έχεις την Αθήνα δίπλα σου, τουλάχιστον ένα καλύτερο nightlife.
Η Λευκωσία δεν πολυλέει κ από διασκέδαση, εκτός αν θεωρήσουμε ότι αρκεί η καλή παρέα!
g3orgi0
Νεοφερμένος
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
btw it's money honey πού πέρασες?
kotsos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μακάρι η πρώτη μέρα να ήταν αύριο! Δεν μπορώ να περιμένω!
btw it's money honey πού πέρασες?
απολαυσε το μεγαλυτερο καλοκαιρι της ζωης σου γτ απ του χρονου εστω και 1 μαθημα να χρωστας θα σου "κοβει" ενα μερος του καλοκαιριου
ntinoula
Νεοφερμένος
κι εγω πατρα 8α παω...τα ιδια σκεφτομαι...Παιδιά εγώ θα είμαι Πάτρα και δεν ξέρω και πολλά περι πανεπιστημίου. Πιστεύω πως θα είμαι απ' τους πιο ψαρωμένους και δεν θα ξέρω που να πάω και τι να κάνω.
Traveller
Εκκολαπτόμενο μέλος
nitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Pera_brexei
Νεοφερμένος
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
ΨΤΤΤΤ!!!!!για ΑΠΘ εδω ειμαστε και μεις!!!!
-----------------------------------------
Μη ψαρωνετε μην αγχωνεστε..Σλιγο καιρο ξεκινα μια νεα και πιστεψτε με ΤΕΛΕΙΑ ζωη...και γω περυσι σαν εσας σκεφτομουν αλλα ολα θα γινουν ...!!οσο για τ ΑΠΘ...μια πολη μονοι μας ειμαστε παιδιααααα!!
σε ποιο τμημα εισαι?
evelin19
Εκκολαπτόμενο μέλος
-----------------------------------------
και β εξαμινο κιολασ???????????στην περιπτωση που εισαι στο τει καβαλας τι γινεται βρισκεις φιλουσ?????/
It's mOnEy honey
Εκκολαπτόμενο μέλος
Darkness
Περιβόητο μέλος
όλα θα πάνε καλά στο τέλος..αρχικα θα στεναχωρηθούμε μακριά απο την κοπέλα μας ρην παρέα μας τους γνωστούς μας την οικογένεια μας ....αλλλά θα συνηθίσουμε...τουλάχιστων θα προσπαθήσουμε...ελπίζω να συναντήσω νορμάλ άτομα και όχι ψωνάκια του κερ@τα@...
:papas: μακαρι...
gi0rg0s
Νεοφερμένος
Celice
Νεοφερμένος
hale
Δραστήριο μέλος
Τους εκμεταλευόμαστε στο έπακρο για να μας βοηθήσουν στη συμπλήρωση διαφόρων εγγράφων που τυχων να χρειαστούν στην αρχή και μετά το παίζουμε αδιάφοροι!για τις διαφορες παραταξεις που σε πλησιαζουν την πρωτη μερα για να σε βοηθησουν δηθεν με την εγγραφη σου τι εχετε να πειτε?πως τους αντιμετωπιζουμε?
Celice
Νεοφερμένος
ASTRONIK999
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- despoina13
- Reader
- Chris180
- Τρελας123
- florist
- dmav
- Magigi
- Γιώτα Γιαννακού
- DeWiN
- Twittn
- mimikos
- estrela
- the.m024
- nicole1982
- TheUnknown
- SKG
- ladybookworm
- jYanniss
- mariapinelopi
- Freddys
- Memetchi
- Αννα1
- Mapas26
- Civilman
- Ziggy 1
- xmen902
- iminspain
- floydiantree
- ckotsakos
- Arvacon
- stefan
- tweetyslvstr
- mpampouras
- Athens2002
- Annaaa345667
- jul25
- Lydia6902
- hirasawayui
- hecktors
- TonyMontanaEse
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.