sudoku09 Νεοφερμένο μέλος Η sudoku09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 37 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2009 στις 17:52 Η sudoku09 έγραψε: #101 05-08-09 17:52 γεια στην παρεα!!!θα θελα να σας ρωτησω για κατι λιγο ασχετο με τη συζητηση...φετος ξαναδωσα πανελληνιες μετα απο τεσσερα χρονια...εχω λιγο αγχος για το πως θα ειναι στη αρχη...γενικοτερα ειμαι λιγο κλειστο ατομο...εσεις τι θα κανατε την πρωτη μερα για να ερθετε σε επαφη με κοσμο και να κανετε τις πρωτες γνωριμιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2009 στις 18:26 Ο grigoris91: #102 05-08-09 18:26 μην φοβασε αν εχεισ κοινο εχθρο με καποιουσ τοτε θα γινεται φιλοι ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ολοι εχετε ενα κοινο εχθρο αυτο το φοβο που μολισ ειπεσ δεν θα υπαρξει προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2009 στις 22:21 Ο Nickname έγραψε: #103 05-08-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από sudoku09: γεια στην παρεα!!!θα θελα να σας ρωτησω για κατι λιγο ασχετο με τη συζητηση...φετος ξαναδωσα πανελληνιες μετα απο τεσσερα χρονια...εχω λιγο αγχος για το πως θα ειναι στη αρχη...γενικοτερα ειμαι λιγο κλειστο ατομο...εσεις τι θα κανατε την πρωτη μερα για να ερθετε σε επαφη με κοσμο και να κανετε τις πρωτες γνωριμιες? Click για ανάπτυξη... Κοίτα, κι εγώ μερικές φορές είμαι κλειστό άτομο, αλλά απλώς το επερνάω κάνοντας την πρώτη κίνηση... Το μυστικό νομίζω είναι να είσαι εύθυμος, και να προσπαθείς... Με λίγη εξάσκηση θα δεις ότι δεν είναι δα και τόσο δύσκολο να πιάσεις κουβέντα και )πού ξέρεις?)φιλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2009 στις 23:26 Ο kotsos έγραψε: #104 05-08-09 23:26 Αρχική Δημοσίευση από sudoku09: γεια στην παρεα!!!θα θελα να σας ρωτησω για κατι λιγο ασχετο με τη συζητηση...φετος ξαναδωσα πανελληνιες μετα απο τεσσερα χρονια...εχω λιγο αγχος για το πως θα ειναι στη αρχη...γενικοτερα ειμαι λιγο κλειστο ατομο...εσεις τι θα κανατε την πρωτη μερα για να ερθετε σε επαφη με κοσμο και να κανετε τις πρωτες γνωριμιες? Click για ανάπτυξη... μην αγχωνεστε ρε παιδια ολα θα ερθουν απο μονα τους...και μην απογοητευτειτε αν δεν γνωρισετε ατομα την πρωτη μερα...αν και οι περισσοτεροι στις σχολες θα σας προσελκυουν και ετσι θα γνωριζετε κοσμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 17:50 Ο chris_90 έγραψε: #105 06-08-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από confusius: Εμένα η καλύτερη συμβουλή που μου δώσαν για την πρώτη μέρα στη σχολή ήταν "Ακολούθα το πλήθος". Έπιασε Click για ανάπτυξη... Αυτο θα κανω κι εγω μαλλον. Καλα για φιλιες δεν ξερω, αλλα νομιζω οτι ολο και με καποιους θα πιασω κουβεντα. Εδω φετος που ξαναδινα επιασα κουβεντα με τοσα ατομα, κι ας μην ηξερα κανεναν. Εξεπλαγην κι εγω ο ιδιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 18:19 Ο lolek έγραψε: #106 06-08-09 18:19 Το ωραίο είναι πως θα αισθάνεστε σαν την μύγα μες στο γάλα, και το πιο ωραίο είναι πως και οι τριγύρω σας θα αισθάνονται ακριβώς το ίδιο (για τους πρωτοετείς μιλάω...) Για τους δε τελείως ψαρωμένους, θα τους μαζέψουν οι παρατάξεις ...no offense :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boubou Εκκολαπτόμενο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλονή (Λέσβος). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 21:08 Η boubou έγραψε: #107 06-08-09 21:08 εγω δεν νομιζω οτι ειμαι ατικοινωνικη αλλα φοβαμαι........ αν ολοι εχουν κανει απ'την αρχη τις παρεες τους κ εγω μεινω μονη σαν το λεμονι?????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 21:10 Η rafita έγραψε: #108 06-08-09 21:10 όποιος και όποια έχει ήδη εμπειρία της πρώτης μέρας στο πανεπιστήμιο ας μου περιγράψει συναισθήματα,σκέψεις και γεγονότα... έχω λίγο αγωνία!!:thanks::thanks::thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 22:26 Ο Nickname έγραψε: #109 06-08-09 22:26 Ρε παιδιά, και τι φοβάστε? Όταν βγουν οι βάσεις και δούμε πού έχει περάσει ο καθένας, θα μπορούμε να ψάξουμε ο ένας τον άλλο. Όχι ότι θα κάνουμε κλίκα, αλλά για αν νιώσει κάποιος μόνος, θα μπορεί να ξέρει ότι θα έχει μια πρώτη (και ποιός ξέρει μετά) παρέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 23:42 Η rafita έγραψε: #110 06-08-09 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Ρε παιδιά, και τι φοβάστε? Όταν βγουν οι βάσεις και δούμε πού έχει περάσει ο καθένας, θα μπορούμε να ψάξουμε ο ένας τον άλλο. Όχι ότι θα κάνουμε κλίκα, αλλά για αν νιώσει κάποιος μόνος, θα μπορεί να ξέρει ότι θα έχει μια πρώτη (και ποιός ξέρει μετά) παρέα Click για ανάπτυξη... εγώ προσωπικά είναι σίγουρο ότι θα είμαι Αθήνα,λόγω τριτεκνίας...γι αυτό και αναρωτιέμαι από τώρα... ούτως ή άλλως δε μας χωρίζει και πολύς καιρός από την πρώτη για 'μας μέρα στο πανεπιστήμιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 00:51 Ο kotsos έγραψε: #111 07-08-09 00:51 αλλωστε στις περισσοτερες περιπτωσεις δεν κανεις παρεες με τα ατομα που γνωρισες την πρωτη μερα ή τουλαχιστον οχι με ολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 15:06 Η Maria17 έγραψε: #112 18-08-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από fotaras: νομίζω τα κουβαλανε στο χερι τα βιβλια.εξαλου δεν θα ειναι πολλα για καθε εξαμηνο.... Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι πολλα; ειδικα για σενα μονο η ανατομια ειναι 7-8 βιβλια και η βιοχημεια αλλα 4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 15:33 Ο fotaras έγραψε: #113 18-08-09 15:33 μαρία τι να πω....απλος τόσους φοιτητές που βλέπω στον βόλο όλοι στο χέρι τα έχουν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 16:20 Η Maria17 έγραψε: #114 18-08-09 16:20 Ε κι εμεις στο χερι τα παιρνουμε αλλα αν σου δωσουν αυτα τα 2 την ιδια μερα θα χρειαστει μεταφορικη Απλα τα βιβλια δεν ειναι λιγα, συνολικα στο 1ο εξαμηνο ειναι γυρω στα 18-19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 16:26 Η RebeccaforJimani: #115 18-08-09 16:26 Παιδιά εγώ θα είμαι Πάτρα και δεν ξέρω και πολλά περι πανεπιστημίου. Πιστεύω πως θα είμαι απ' τους πιο ψαρωμένους και δεν θα ξέρω που να πάω και τι να κάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 16:29 Ο Zod έγραψε: #116 18-08-09 16:29 Εγώ ως κλειστός χαρακτήρας ενδέχεται να βρω δύσκολα παρέα. Βέβαια, στην αρχή της χρονιάς όλοι ψάχνονται. Οι γνωριμίες θα είναι πολύ εύκολες, μην ανησυχείτε. Ελπίζω να βρω 2-3 άτομα με κοινά ενδιαφέροντα και από κει και πέρα δεν θα έχω μεγάλο πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefa_1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 157 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 02:40 Ο stefa_1 έγραψε: #117 19-08-09 02:40 Ρε παιδια ελεος μη φοβαστε...ολοι θα βρειτε εκτος και αν δεν το θελετε μονο.Σκεφτειτε οτι υπαρχουν και χειροτερα οπως εγω...Σε ξενο κρατος,και με φοιτητες...ολοι 2 χρονια μεγαλυτεροι μου λογω του οτι αυτοι ξεκινανε σχολειο πιο αργα σε σχεση με την Ελλαδα και εγω θα ειμαι ''η μιανιατουρα''Εγω τοτε θα πρεπει να ψελνω ευχελαια για να μου πανε ολα καλα! Αγνωστοι μεταξυ αγνωστων ειναι το καλυτερο πραγμα.Αγνωστος μεταξυ γνωστων ειναι το δυσκολο πραγμα (το χω περασει και ξερω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 16:25 Η RebeccaforJimani: #118 19-08-09 16:25 https://students.ceid.upatras.gr/~akis/jotd27/0501.html Είναι φοβερό! Απλά διαβάστε το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 16:40 Η anna_md έγραψε: #119 19-08-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: https://students.ceid.upatras.gr/~akis/jotd27/0501.html Είναι φοβερό! Απλά διαβάστε το! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 16:40 Ο hale έγραψε: #120 19-08-09 16:40 Κατατιπιστικότατο κείμενο για όλα!!!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Salomon Jonas fortheloveofshizaya Kafkinos Dimitris2007 petl Georgiaaa_ manozzz Ilma tomftw Totreno Chris180 Τρελας123 florist dmav Magigi Γιώτα Γιαννακού DeWiN Twittn mimikos estrela the.m024 nicole1982 TheUnknown SKG ladybookworm jYanniss power puff girls Freddys Memetchi Αννα1 Atarax Civilman Ziggy 1 xmen902 iminspain floydiantree ckotsakos Arvacon stefan tweetyslvstr mpampouras Lathy Annaaa345667 jul25 Lydia6902 hirasawayui hecktors TonyMontanaEse Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γεια στην παρεα!!!θα θελα να σας ρωτησω για κατι λιγο ασχετο με τη συζητηση...φετος ξαναδωσα πανελληνιες μετα απο τεσσερα χρονια...εχω λιγο αγχος για το πως θα ειναι στη αρχη...γενικοτερα ειμαι λιγο κλειστο ατομο...εσεις τι θα κανατε την πρωτη μερα για να ερθετε σε επαφη με κοσμο και να κανετε τις πρωτες γνωριμιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2009 στις 18:26 Ο grigoris91: #102 05-08-09 18:26 μην φοβασε αν εχεισ κοινο εχθρο με καποιουσ τοτε θα γινεται φιλοι ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ολοι εχετε ενα κοινο εχθρο αυτο το φοβο που μολισ ειπεσ δεν θα υπαρξει προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2009 στις 22:21 Ο Nickname έγραψε: #103 05-08-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από sudoku09: γεια στην παρεα!!!θα θελα να σας ρωτησω για κατι λιγο ασχετο με τη συζητηση...φετος ξαναδωσα πανελληνιες μετα απο τεσσερα χρονια...εχω λιγο αγχος για το πως θα ειναι στη αρχη...γενικοτερα ειμαι λιγο κλειστο ατομο...εσεις τι θα κανατε την πρωτη μερα για να ερθετε σε επαφη με κοσμο και να κανετε τις πρωτες γνωριμιες? Click για ανάπτυξη... Κοίτα, κι εγώ μερικές φορές είμαι κλειστό άτομο, αλλά απλώς το επερνάω κάνοντας την πρώτη κίνηση... Το μυστικό νομίζω είναι να είσαι εύθυμος, και να προσπαθείς... Με λίγη εξάσκηση θα δεις ότι δεν είναι δα και τόσο δύσκολο να πιάσεις κουβέντα και )πού ξέρεις?)φιλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2009 στις 23:26 Ο kotsos έγραψε: #104 05-08-09 23:26 Αρχική Δημοσίευση από sudoku09: γεια στην παρεα!!!θα θελα να σας ρωτησω για κατι λιγο ασχετο με τη συζητηση...φετος ξαναδωσα πανελληνιες μετα απο τεσσερα χρονια...εχω λιγο αγχος για το πως θα ειναι στη αρχη...γενικοτερα ειμαι λιγο κλειστο ατομο...εσεις τι θα κανατε την πρωτη μερα για να ερθετε σε επαφη με κοσμο και να κανετε τις πρωτες γνωριμιες? Click για ανάπτυξη... μην αγχωνεστε ρε παιδια ολα θα ερθουν απο μονα τους...και μην απογοητευτειτε αν δεν γνωρισετε ατομα την πρωτη μερα...αν και οι περισσοτεροι στις σχολες θα σας προσελκυουν και ετσι θα γνωριζετε κοσμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 17:50 Ο chris_90 έγραψε: #105 06-08-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από confusius: Εμένα η καλύτερη συμβουλή που μου δώσαν για την πρώτη μέρα στη σχολή ήταν "Ακολούθα το πλήθος". Έπιασε Click για ανάπτυξη... Αυτο θα κανω κι εγω μαλλον. Καλα για φιλιες δεν ξερω, αλλα νομιζω οτι ολο και με καποιους θα πιασω κουβεντα. Εδω φετος που ξαναδινα επιασα κουβεντα με τοσα ατομα, κι ας μην ηξερα κανεναν. Εξεπλαγην κι εγω ο ιδιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 18:19 Ο lolek έγραψε: #106 06-08-09 18:19 Το ωραίο είναι πως θα αισθάνεστε σαν την μύγα μες στο γάλα, και το πιο ωραίο είναι πως και οι τριγύρω σας θα αισθάνονται ακριβώς το ίδιο (για τους πρωτοετείς μιλάω...) Για τους δε τελείως ψαρωμένους, θα τους μαζέψουν οι παρατάξεις ...no offense :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boubou Εκκολαπτόμενο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλονή (Λέσβος). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 21:08 Η boubou έγραψε: #107 06-08-09 21:08 εγω δεν νομιζω οτι ειμαι ατικοινωνικη αλλα φοβαμαι........ αν ολοι εχουν κανει απ'την αρχη τις παρεες τους κ εγω μεινω μονη σαν το λεμονι?????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 21:10 Η rafita έγραψε: #108 06-08-09 21:10 όποιος και όποια έχει ήδη εμπειρία της πρώτης μέρας στο πανεπιστήμιο ας μου περιγράψει συναισθήματα,σκέψεις και γεγονότα... έχω λίγο αγωνία!!:thanks::thanks::thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 22:26 Ο Nickname έγραψε: #109 06-08-09 22:26 Ρε παιδιά, και τι φοβάστε? Όταν βγουν οι βάσεις και δούμε πού έχει περάσει ο καθένας, θα μπορούμε να ψάξουμε ο ένας τον άλλο. Όχι ότι θα κάνουμε κλίκα, αλλά για αν νιώσει κάποιος μόνος, θα μπορεί να ξέρει ότι θα έχει μια πρώτη (και ποιός ξέρει μετά) παρέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 23:42 Η rafita έγραψε: #110 06-08-09 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Ρε παιδιά, και τι φοβάστε? Όταν βγουν οι βάσεις και δούμε πού έχει περάσει ο καθένας, θα μπορούμε να ψάξουμε ο ένας τον άλλο. Όχι ότι θα κάνουμε κλίκα, αλλά για αν νιώσει κάποιος μόνος, θα μπορεί να ξέρει ότι θα έχει μια πρώτη (και ποιός ξέρει μετά) παρέα Click για ανάπτυξη... εγώ προσωπικά είναι σίγουρο ότι θα είμαι Αθήνα,λόγω τριτεκνίας...γι αυτό και αναρωτιέμαι από τώρα... ούτως ή άλλως δε μας χωρίζει και πολύς καιρός από την πρώτη για 'μας μέρα στο πανεπιστήμιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 00:51 Ο kotsos έγραψε: #111 07-08-09 00:51 αλλωστε στις περισσοτερες περιπτωσεις δεν κανεις παρεες με τα ατομα που γνωρισες την πρωτη μερα ή τουλαχιστον οχι με ολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 15:06 Η Maria17 έγραψε: #112 18-08-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από fotaras: νομίζω τα κουβαλανε στο χερι τα βιβλια.εξαλου δεν θα ειναι πολλα για καθε εξαμηνο.... Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι πολλα; ειδικα για σενα μονο η ανατομια ειναι 7-8 βιβλια και η βιοχημεια αλλα 4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 15:33 Ο fotaras έγραψε: #113 18-08-09 15:33 μαρία τι να πω....απλος τόσους φοιτητές που βλέπω στον βόλο όλοι στο χέρι τα έχουν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 16:20 Η Maria17 έγραψε: #114 18-08-09 16:20 Ε κι εμεις στο χερι τα παιρνουμε αλλα αν σου δωσουν αυτα τα 2 την ιδια μερα θα χρειαστει μεταφορικη Απλα τα βιβλια δεν ειναι λιγα, συνολικα στο 1ο εξαμηνο ειναι γυρω στα 18-19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 16:26 Η RebeccaforJimani: #115 18-08-09 16:26 Παιδιά εγώ θα είμαι Πάτρα και δεν ξέρω και πολλά περι πανεπιστημίου. Πιστεύω πως θα είμαι απ' τους πιο ψαρωμένους και δεν θα ξέρω που να πάω και τι να κάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 16:29 Ο Zod έγραψε: #116 18-08-09 16:29 Εγώ ως κλειστός χαρακτήρας ενδέχεται να βρω δύσκολα παρέα. Βέβαια, στην αρχή της χρονιάς όλοι ψάχνονται. Οι γνωριμίες θα είναι πολύ εύκολες, μην ανησυχείτε. Ελπίζω να βρω 2-3 άτομα με κοινά ενδιαφέροντα και από κει και πέρα δεν θα έχω μεγάλο πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefa_1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 157 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 02:40 Ο stefa_1 έγραψε: #117 19-08-09 02:40 Ρε παιδια ελεος μη φοβαστε...ολοι θα βρειτε εκτος και αν δεν το θελετε μονο.Σκεφτειτε οτι υπαρχουν και χειροτερα οπως εγω...Σε ξενο κρατος,και με φοιτητες...ολοι 2 χρονια μεγαλυτεροι μου λογω του οτι αυτοι ξεκινανε σχολειο πιο αργα σε σχεση με την Ελλαδα και εγω θα ειμαι ''η μιανιατουρα''Εγω τοτε θα πρεπει να ψελνω ευχελαια για να μου πανε ολα καλα! Αγνωστοι μεταξυ αγνωστων ειναι το καλυτερο πραγμα.Αγνωστος μεταξυ γνωστων ειναι το δυσκολο πραγμα (το χω περασει και ξερω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 16:25 Η RebeccaforJimani: #118 19-08-09 16:25 https://students.ceid.upatras.gr/~akis/jotd27/0501.html Είναι φοβερό! Απλά διαβάστε το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 16:40 Η anna_md έγραψε: #119 19-08-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: https://students.ceid.upatras.gr/~akis/jotd27/0501.html Είναι φοβερό! Απλά διαβάστε το! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 16:40 Ο hale έγραψε: #120 19-08-09 16:40 Κατατιπιστικότατο κείμενο για όλα!!!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Salomon Jonas fortheloveofshizaya Kafkinos Dimitris2007 petl Georgiaaa_ manozzz Ilma tomftw Totreno Chris180 Τρελας123 florist dmav Magigi Γιώτα Γιαννακού DeWiN Twittn mimikos estrela the.m024 nicole1982 TheUnknown SKG ladybookworm jYanniss power puff girls Freddys Memetchi Αννα1 Atarax Civilman Ziggy 1 xmen902 iminspain floydiantree ckotsakos Arvacon stefan tweetyslvstr mpampouras Lathy Annaaa345667 jul25 Lydia6902 hirasawayui hecktors TonyMontanaEse Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μην φοβασε αν εχεισ κοινο εχθρο με καποιουσ τοτε θα γινεται φιλοι ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ολοι εχετε ενα κοινο εχθρο αυτο το φοβο που μολισ ειπεσ δεν θα υπαρξει προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2009 στις 22:21 Ο Nickname έγραψε: #103 05-08-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από sudoku09: γεια στην παρεα!!!θα θελα να σας ρωτησω για κατι λιγο ασχετο με τη συζητηση...φετος ξαναδωσα πανελληνιες μετα απο τεσσερα χρονια...εχω λιγο αγχος για το πως θα ειναι στη αρχη...γενικοτερα ειμαι λιγο κλειστο ατομο...εσεις τι θα κανατε την πρωτη μερα για να ερθετε σε επαφη με κοσμο και να κανετε τις πρωτες γνωριμιες? Click για ανάπτυξη... Κοίτα, κι εγώ μερικές φορές είμαι κλειστό άτομο, αλλά απλώς το επερνάω κάνοντας την πρώτη κίνηση... Το μυστικό νομίζω είναι να είσαι εύθυμος, και να προσπαθείς... Με λίγη εξάσκηση θα δεις ότι δεν είναι δα και τόσο δύσκολο να πιάσεις κουβέντα και )πού ξέρεις?)φιλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2009 στις 23:26 Ο kotsos έγραψε: #104 05-08-09 23:26 Αρχική Δημοσίευση από sudoku09: γεια στην παρεα!!!θα θελα να σας ρωτησω για κατι λιγο ασχετο με τη συζητηση...φετος ξαναδωσα πανελληνιες μετα απο τεσσερα χρονια...εχω λιγο αγχος για το πως θα ειναι στη αρχη...γενικοτερα ειμαι λιγο κλειστο ατομο...εσεις τι θα κανατε την πρωτη μερα για να ερθετε σε επαφη με κοσμο και να κανετε τις πρωτες γνωριμιες? Click για ανάπτυξη... μην αγχωνεστε ρε παιδια ολα θα ερθουν απο μονα τους...και μην απογοητευτειτε αν δεν γνωρισετε ατομα την πρωτη μερα...αν και οι περισσοτεροι στις σχολες θα σας προσελκυουν και ετσι θα γνωριζετε κοσμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 17:50 Ο chris_90 έγραψε: #105 06-08-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από confusius: Εμένα η καλύτερη συμβουλή που μου δώσαν για την πρώτη μέρα στη σχολή ήταν "Ακολούθα το πλήθος". Έπιασε Click για ανάπτυξη... Αυτο θα κανω κι εγω μαλλον. Καλα για φιλιες δεν ξερω, αλλα νομιζω οτι ολο και με καποιους θα πιασω κουβεντα. Εδω φετος που ξαναδινα επιασα κουβεντα με τοσα ατομα, κι ας μην ηξερα κανεναν. Εξεπλαγην κι εγω ο ιδιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 18:19 Ο lolek έγραψε: #106 06-08-09 18:19 Το ωραίο είναι πως θα αισθάνεστε σαν την μύγα μες στο γάλα, και το πιο ωραίο είναι πως και οι τριγύρω σας θα αισθάνονται ακριβώς το ίδιο (για τους πρωτοετείς μιλάω...) Για τους δε τελείως ψαρωμένους, θα τους μαζέψουν οι παρατάξεις ...no offense :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boubou Εκκολαπτόμενο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλονή (Λέσβος). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 21:08 Η boubou έγραψε: #107 06-08-09 21:08 εγω δεν νομιζω οτι ειμαι ατικοινωνικη αλλα φοβαμαι........ αν ολοι εχουν κανει απ'την αρχη τις παρεες τους κ εγω μεινω μονη σαν το λεμονι?????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 21:10 Η rafita έγραψε: #108 06-08-09 21:10 όποιος και όποια έχει ήδη εμπειρία της πρώτης μέρας στο πανεπιστήμιο ας μου περιγράψει συναισθήματα,σκέψεις και γεγονότα... έχω λίγο αγωνία!!:thanks::thanks::thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 22:26 Ο Nickname έγραψε: #109 06-08-09 22:26 Ρε παιδιά, και τι φοβάστε? Όταν βγουν οι βάσεις και δούμε πού έχει περάσει ο καθένας, θα μπορούμε να ψάξουμε ο ένας τον άλλο. Όχι ότι θα κάνουμε κλίκα, αλλά για αν νιώσει κάποιος μόνος, θα μπορεί να ξέρει ότι θα έχει μια πρώτη (και ποιός ξέρει μετά) παρέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 23:42 Η rafita έγραψε: #110 06-08-09 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Ρε παιδιά, και τι φοβάστε? Όταν βγουν οι βάσεις και δούμε πού έχει περάσει ο καθένας, θα μπορούμε να ψάξουμε ο ένας τον άλλο. Όχι ότι θα κάνουμε κλίκα, αλλά για αν νιώσει κάποιος μόνος, θα μπορεί να ξέρει ότι θα έχει μια πρώτη (και ποιός ξέρει μετά) παρέα Click για ανάπτυξη... εγώ προσωπικά είναι σίγουρο ότι θα είμαι Αθήνα,λόγω τριτεκνίας...γι αυτό και αναρωτιέμαι από τώρα... ούτως ή άλλως δε μας χωρίζει και πολύς καιρός από την πρώτη για 'μας μέρα στο πανεπιστήμιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 00:51 Ο kotsos έγραψε: #111 07-08-09 00:51 αλλωστε στις περισσοτερες περιπτωσεις δεν κανεις παρεες με τα ατομα που γνωρισες την πρωτη μερα ή τουλαχιστον οχι με ολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 15:06 Η Maria17 έγραψε: #112 18-08-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από fotaras: νομίζω τα κουβαλανε στο χερι τα βιβλια.εξαλου δεν θα ειναι πολλα για καθε εξαμηνο.... Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι πολλα; ειδικα για σενα μονο η ανατομια ειναι 7-8 βιβλια και η βιοχημεια αλλα 4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 15:33 Ο fotaras έγραψε: #113 18-08-09 15:33 μαρία τι να πω....απλος τόσους φοιτητές που βλέπω στον βόλο όλοι στο χέρι τα έχουν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 16:20 Η Maria17 έγραψε: #114 18-08-09 16:20 Ε κι εμεις στο χερι τα παιρνουμε αλλα αν σου δωσουν αυτα τα 2 την ιδια μερα θα χρειαστει μεταφορικη Απλα τα βιβλια δεν ειναι λιγα, συνολικα στο 1ο εξαμηνο ειναι γυρω στα 18-19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 16:26 Η RebeccaforJimani: #115 18-08-09 16:26 Παιδιά εγώ θα είμαι Πάτρα και δεν ξέρω και πολλά περι πανεπιστημίου. Πιστεύω πως θα είμαι απ' τους πιο ψαρωμένους και δεν θα ξέρω που να πάω και τι να κάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 16:29 Ο Zod έγραψε: #116 18-08-09 16:29 Εγώ ως κλειστός χαρακτήρας ενδέχεται να βρω δύσκολα παρέα. Βέβαια, στην αρχή της χρονιάς όλοι ψάχνονται. Οι γνωριμίες θα είναι πολύ εύκολες, μην ανησυχείτε. Ελπίζω να βρω 2-3 άτομα με κοινά ενδιαφέροντα και από κει και πέρα δεν θα έχω μεγάλο πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefa_1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 157 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 02:40 Ο stefa_1 έγραψε: #117 19-08-09 02:40 Ρε παιδια ελεος μη φοβαστε...ολοι θα βρειτε εκτος και αν δεν το θελετε μονο.Σκεφτειτε οτι υπαρχουν και χειροτερα οπως εγω...Σε ξενο κρατος,και με φοιτητες...ολοι 2 χρονια μεγαλυτεροι μου λογω του οτι αυτοι ξεκινανε σχολειο πιο αργα σε σχεση με την Ελλαδα και εγω θα ειμαι ''η μιανιατουρα''Εγω τοτε θα πρεπει να ψελνω ευχελαια για να μου πανε ολα καλα! Αγνωστοι μεταξυ αγνωστων ειναι το καλυτερο πραγμα.Αγνωστος μεταξυ γνωστων ειναι το δυσκολο πραγμα (το χω περασει και ξερω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 16:25 Η RebeccaforJimani: #118 19-08-09 16:25 https://students.ceid.upatras.gr/~akis/jotd27/0501.html Είναι φοβερό! Απλά διαβάστε το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 16:40 Η anna_md έγραψε: #119 19-08-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: https://students.ceid.upatras.gr/~akis/jotd27/0501.html Είναι φοβερό! Απλά διαβάστε το! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 16:40 Ο hale έγραψε: #120 19-08-09 16:40 Κατατιπιστικότατο κείμενο για όλα!!!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Salomon Jonas fortheloveofshizaya Kafkinos Dimitris2007 petl Georgiaaa_ manozzz Ilma tomftw Totreno Chris180 Τρελας123 florist dmav Magigi Γιώτα Γιαννακού DeWiN Twittn mimikos estrela the.m024 nicole1982 TheUnknown SKG ladybookworm jYanniss power puff girls Freddys Memetchi Αννα1 Atarax Civilman Ziggy 1 xmen902 iminspain floydiantree ckotsakos Arvacon stefan tweetyslvstr mpampouras Lathy Annaaa345667 jul25 Lydia6902 hirasawayui hecktors TonyMontanaEse Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sudoku09: γεια στην παρεα!!!θα θελα να σας ρωτησω για κατι λιγο ασχετο με τη συζητηση...φετος ξαναδωσα πανελληνιες μετα απο τεσσερα χρονια...εχω λιγο αγχος για το πως θα ειναι στη αρχη...γενικοτερα ειμαι λιγο κλειστο ατομο...εσεις τι θα κανατε την πρωτη μερα για να ερθετε σε επαφη με κοσμο και να κανετε τις πρωτες γνωριμιες? Click για ανάπτυξη... Κοίτα, κι εγώ μερικές φορές είμαι κλειστό άτομο, αλλά απλώς το επερνάω κάνοντας την πρώτη κίνηση... Το μυστικό νομίζω είναι να είσαι εύθυμος, και να προσπαθείς... Με λίγη εξάσκηση θα δεις ότι δεν είναι δα και τόσο δύσκολο να πιάσεις κουβέντα και )πού ξέρεις?)φιλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2009 στις 23:26 Ο kotsos έγραψε: #104 05-08-09 23:26 Αρχική Δημοσίευση από sudoku09: γεια στην παρεα!!!θα θελα να σας ρωτησω για κατι λιγο ασχετο με τη συζητηση...φετος ξαναδωσα πανελληνιες μετα απο τεσσερα χρονια...εχω λιγο αγχος για το πως θα ειναι στη αρχη...γενικοτερα ειμαι λιγο κλειστο ατομο...εσεις τι θα κανατε την πρωτη μερα για να ερθετε σε επαφη με κοσμο και να κανετε τις πρωτες γνωριμιες? Click για ανάπτυξη... μην αγχωνεστε ρε παιδια ολα θα ερθουν απο μονα τους...και μην απογοητευτειτε αν δεν γνωρισετε ατομα την πρωτη μερα...αν και οι περισσοτεροι στις σχολες θα σας προσελκυουν και ετσι θα γνωριζετε κοσμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 17:50 Ο chris_90 έγραψε: #105 06-08-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από confusius: Εμένα η καλύτερη συμβουλή που μου δώσαν για την πρώτη μέρα στη σχολή ήταν "Ακολούθα το πλήθος". Έπιασε Click για ανάπτυξη... Αυτο θα κανω κι εγω μαλλον. Καλα για φιλιες δεν ξερω, αλλα νομιζω οτι ολο και με καποιους θα πιασω κουβεντα. Εδω φετος που ξαναδινα επιασα κουβεντα με τοσα ατομα, κι ας μην ηξερα κανεναν. Εξεπλαγην κι εγω ο ιδιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 18:19 Ο lolek έγραψε: #106 06-08-09 18:19 Το ωραίο είναι πως θα αισθάνεστε σαν την μύγα μες στο γάλα, και το πιο ωραίο είναι πως και οι τριγύρω σας θα αισθάνονται ακριβώς το ίδιο (για τους πρωτοετείς μιλάω...) Για τους δε τελείως ψαρωμένους, θα τους μαζέψουν οι παρατάξεις ...no offense :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boubou Εκκολαπτόμενο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλονή (Λέσβος). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 21:08 Η boubou έγραψε: #107 06-08-09 21:08 εγω δεν νομιζω οτι ειμαι ατικοινωνικη αλλα φοβαμαι........ αν ολοι εχουν κανει απ'την αρχη τις παρεες τους κ εγω μεινω μονη σαν το λεμονι?????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 21:10 Η rafita έγραψε: #108 06-08-09 21:10 όποιος και όποια έχει ήδη εμπειρία της πρώτης μέρας στο πανεπιστήμιο ας μου περιγράψει συναισθήματα,σκέψεις και γεγονότα... έχω λίγο αγωνία!!:thanks::thanks::thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 22:26 Ο Nickname έγραψε: #109 06-08-09 22:26 Ρε παιδιά, και τι φοβάστε? Όταν βγουν οι βάσεις και δούμε πού έχει περάσει ο καθένας, θα μπορούμε να ψάξουμε ο ένας τον άλλο. Όχι ότι θα κάνουμε κλίκα, αλλά για αν νιώσει κάποιος μόνος, θα μπορεί να ξέρει ότι θα έχει μια πρώτη (και ποιός ξέρει μετά) παρέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 23:42 Η rafita έγραψε: #110 06-08-09 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Ρε παιδιά, και τι φοβάστε? Όταν βγουν οι βάσεις και δούμε πού έχει περάσει ο καθένας, θα μπορούμε να ψάξουμε ο ένας τον άλλο. Όχι ότι θα κάνουμε κλίκα, αλλά για αν νιώσει κάποιος μόνος, θα μπορεί να ξέρει ότι θα έχει μια πρώτη (και ποιός ξέρει μετά) παρέα Click για ανάπτυξη... εγώ προσωπικά είναι σίγουρο ότι θα είμαι Αθήνα,λόγω τριτεκνίας...γι αυτό και αναρωτιέμαι από τώρα... ούτως ή άλλως δε μας χωρίζει και πολύς καιρός από την πρώτη για 'μας μέρα στο πανεπιστήμιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 00:51 Ο kotsos έγραψε: #111 07-08-09 00:51 αλλωστε στις περισσοτερες περιπτωσεις δεν κανεις παρεες με τα ατομα που γνωρισες την πρωτη μερα ή τουλαχιστον οχι με ολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 15:06 Η Maria17 έγραψε: #112 18-08-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από fotaras: νομίζω τα κουβαλανε στο χερι τα βιβλια.εξαλου δεν θα ειναι πολλα για καθε εξαμηνο.... Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι πολλα; ειδικα για σενα μονο η ανατομια ειναι 7-8 βιβλια και η βιοχημεια αλλα 4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 15:33 Ο fotaras έγραψε: #113 18-08-09 15:33 μαρία τι να πω....απλος τόσους φοιτητές που βλέπω στον βόλο όλοι στο χέρι τα έχουν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 16:20 Η Maria17 έγραψε: #114 18-08-09 16:20 Ε κι εμεις στο χερι τα παιρνουμε αλλα αν σου δωσουν αυτα τα 2 την ιδια μερα θα χρειαστει μεταφορικη Απλα τα βιβλια δεν ειναι λιγα, συνολικα στο 1ο εξαμηνο ειναι γυρω στα 18-19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 16:26 Η RebeccaforJimani: #115 18-08-09 16:26 Παιδιά εγώ θα είμαι Πάτρα και δεν ξέρω και πολλά περι πανεπιστημίου. Πιστεύω πως θα είμαι απ' τους πιο ψαρωμένους και δεν θα ξέρω που να πάω και τι να κάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 16:29 Ο Zod έγραψε: #116 18-08-09 16:29 Εγώ ως κλειστός χαρακτήρας ενδέχεται να βρω δύσκολα παρέα. Βέβαια, στην αρχή της χρονιάς όλοι ψάχνονται. Οι γνωριμίες θα είναι πολύ εύκολες, μην ανησυχείτε. Ελπίζω να βρω 2-3 άτομα με κοινά ενδιαφέροντα και από κει και πέρα δεν θα έχω μεγάλο πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefa_1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 157 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 02:40 Ο stefa_1 έγραψε: #117 19-08-09 02:40 Ρε παιδια ελεος μη φοβαστε...ολοι θα βρειτε εκτος και αν δεν το θελετε μονο.Σκεφτειτε οτι υπαρχουν και χειροτερα οπως εγω...Σε ξενο κρατος,και με φοιτητες...ολοι 2 χρονια μεγαλυτεροι μου λογω του οτι αυτοι ξεκινανε σχολειο πιο αργα σε σχεση με την Ελλαδα και εγω θα ειμαι ''η μιανιατουρα''Εγω τοτε θα πρεπει να ψελνω ευχελαια για να μου πανε ολα καλα! Αγνωστοι μεταξυ αγνωστων ειναι το καλυτερο πραγμα.Αγνωστος μεταξυ γνωστων ειναι το δυσκολο πραγμα (το χω περασει και ξερω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 16:25 Η RebeccaforJimani: #118 19-08-09 16:25 https://students.ceid.upatras.gr/~akis/jotd27/0501.html Είναι φοβερό! Απλά διαβάστε το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 16:40 Η anna_md έγραψε: #119 19-08-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: https://students.ceid.upatras.gr/~akis/jotd27/0501.html Είναι φοβερό! Απλά διαβάστε το! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 16:40 Ο hale έγραψε: #120 19-08-09 16:40 Κατατιπιστικότατο κείμενο για όλα!!!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Salomon Jonas fortheloveofshizaya Kafkinos Dimitris2007 petl Georgiaaa_ manozzz Ilma tomftw Totreno Chris180 Τρελας123 florist dmav Magigi Γιώτα Γιαννακού DeWiN Twittn mimikos estrela the.m024 nicole1982 TheUnknown SKG ladybookworm jYanniss power puff girls Freddys Memetchi Αννα1 Atarax Civilman Ziggy 1 xmen902 iminspain floydiantree ckotsakos Arvacon stefan tweetyslvstr mpampouras Lathy Annaaa345667 jul25 Lydia6902 hirasawayui hecktors TonyMontanaEse Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sudoku09: γεια στην παρεα!!!θα θελα να σας ρωτησω για κατι λιγο ασχετο με τη συζητηση...φετος ξαναδωσα πανελληνιες μετα απο τεσσερα χρονια...εχω λιγο αγχος για το πως θα ειναι στη αρχη...γενικοτερα ειμαι λιγο κλειστο ατομο...εσεις τι θα κανατε την πρωτη μερα για να ερθετε σε επαφη με κοσμο και να κανετε τις πρωτες γνωριμιες? Click για ανάπτυξη... μην αγχωνεστε ρε παιδια ολα θα ερθουν απο μονα τους...και μην απογοητευτειτε αν δεν γνωρισετε ατομα την πρωτη μερα...αν και οι περισσοτεροι στις σχολες θα σας προσελκυουν και ετσι θα γνωριζετε κοσμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 17:50 Ο chris_90 έγραψε: #105 06-08-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από confusius: Εμένα η καλύτερη συμβουλή που μου δώσαν για την πρώτη μέρα στη σχολή ήταν "Ακολούθα το πλήθος". Έπιασε Click για ανάπτυξη... Αυτο θα κανω κι εγω μαλλον. Καλα για φιλιες δεν ξερω, αλλα νομιζω οτι ολο και με καποιους θα πιασω κουβεντα. Εδω φετος που ξαναδινα επιασα κουβεντα με τοσα ατομα, κι ας μην ηξερα κανεναν. Εξεπλαγην κι εγω ο ιδιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 18:19 Ο lolek έγραψε: #106 06-08-09 18:19 Το ωραίο είναι πως θα αισθάνεστε σαν την μύγα μες στο γάλα, και το πιο ωραίο είναι πως και οι τριγύρω σας θα αισθάνονται ακριβώς το ίδιο (για τους πρωτοετείς μιλάω...) Για τους δε τελείως ψαρωμένους, θα τους μαζέψουν οι παρατάξεις ...no offense :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boubou Εκκολαπτόμενο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλονή (Λέσβος). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 21:08 Η boubou έγραψε: #107 06-08-09 21:08 εγω δεν νομιζω οτι ειμαι ατικοινωνικη αλλα φοβαμαι........ αν ολοι εχουν κανει απ'την αρχη τις παρεες τους κ εγω μεινω μονη σαν το λεμονι?????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 21:10 Η rafita έγραψε: #108 06-08-09 21:10 όποιος και όποια έχει ήδη εμπειρία της πρώτης μέρας στο πανεπιστήμιο ας μου περιγράψει συναισθήματα,σκέψεις και γεγονότα... έχω λίγο αγωνία!!:thanks::thanks::thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 22:26 Ο Nickname έγραψε: #109 06-08-09 22:26 Ρε παιδιά, και τι φοβάστε? Όταν βγουν οι βάσεις και δούμε πού έχει περάσει ο καθένας, θα μπορούμε να ψάξουμε ο ένας τον άλλο. Όχι ότι θα κάνουμε κλίκα, αλλά για αν νιώσει κάποιος μόνος, θα μπορεί να ξέρει ότι θα έχει μια πρώτη (και ποιός ξέρει μετά) παρέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 23:42 Η rafita έγραψε: #110 06-08-09 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Ρε παιδιά, και τι φοβάστε? Όταν βγουν οι βάσεις και δούμε πού έχει περάσει ο καθένας, θα μπορούμε να ψάξουμε ο ένας τον άλλο. Όχι ότι θα κάνουμε κλίκα, αλλά για αν νιώσει κάποιος μόνος, θα μπορεί να ξέρει ότι θα έχει μια πρώτη (και ποιός ξέρει μετά) παρέα Click για ανάπτυξη... εγώ προσωπικά είναι σίγουρο ότι θα είμαι Αθήνα,λόγω τριτεκνίας...γι αυτό και αναρωτιέμαι από τώρα... ούτως ή άλλως δε μας χωρίζει και πολύς καιρός από την πρώτη για 'μας μέρα στο πανεπιστήμιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 00:51 Ο kotsos έγραψε: #111 07-08-09 00:51 αλλωστε στις περισσοτερες περιπτωσεις δεν κανεις παρεες με τα ατομα που γνωρισες την πρωτη μερα ή τουλαχιστον οχι με ολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 15:06 Η Maria17 έγραψε: #112 18-08-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από fotaras: νομίζω τα κουβαλανε στο χερι τα βιβλια.εξαλου δεν θα ειναι πολλα για καθε εξαμηνο.... Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι πολλα; ειδικα για σενα μονο η ανατομια ειναι 7-8 βιβλια και η βιοχημεια αλλα 4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 15:33 Ο fotaras έγραψε: #113 18-08-09 15:33 μαρία τι να πω....απλος τόσους φοιτητές που βλέπω στον βόλο όλοι στο χέρι τα έχουν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 16:20 Η Maria17 έγραψε: #114 18-08-09 16:20 Ε κι εμεις στο χερι τα παιρνουμε αλλα αν σου δωσουν αυτα τα 2 την ιδια μερα θα χρειαστει μεταφορικη Απλα τα βιβλια δεν ειναι λιγα, συνολικα στο 1ο εξαμηνο ειναι γυρω στα 18-19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 16:26 Η RebeccaforJimani: #115 18-08-09 16:26 Παιδιά εγώ θα είμαι Πάτρα και δεν ξέρω και πολλά περι πανεπιστημίου. Πιστεύω πως θα είμαι απ' τους πιο ψαρωμένους και δεν θα ξέρω που να πάω και τι να κάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 16:29 Ο Zod έγραψε: #116 18-08-09 16:29 Εγώ ως κλειστός χαρακτήρας ενδέχεται να βρω δύσκολα παρέα. Βέβαια, στην αρχή της χρονιάς όλοι ψάχνονται. Οι γνωριμίες θα είναι πολύ εύκολες, μην ανησυχείτε. Ελπίζω να βρω 2-3 άτομα με κοινά ενδιαφέροντα και από κει και πέρα δεν θα έχω μεγάλο πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefa_1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 157 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 02:40 Ο stefa_1 έγραψε: #117 19-08-09 02:40 Ρε παιδια ελεος μη φοβαστε...ολοι θα βρειτε εκτος και αν δεν το θελετε μονο.Σκεφτειτε οτι υπαρχουν και χειροτερα οπως εγω...Σε ξενο κρατος,και με φοιτητες...ολοι 2 χρονια μεγαλυτεροι μου λογω του οτι αυτοι ξεκινανε σχολειο πιο αργα σε σχεση με την Ελλαδα και εγω θα ειμαι ''η μιανιατουρα''Εγω τοτε θα πρεπει να ψελνω ευχελαια για να μου πανε ολα καλα! Αγνωστοι μεταξυ αγνωστων ειναι το καλυτερο πραγμα.Αγνωστος μεταξυ γνωστων ειναι το δυσκολο πραγμα (το χω περασει και ξερω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 16:25 Η RebeccaforJimani: #118 19-08-09 16:25 https://students.ceid.upatras.gr/~akis/jotd27/0501.html Είναι φοβερό! Απλά διαβάστε το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 16:40 Η anna_md έγραψε: #119 19-08-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: https://students.ceid.upatras.gr/~akis/jotd27/0501.html Είναι φοβερό! Απλά διαβάστε το! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 16:40 Ο hale έγραψε: #120 19-08-09 16:40 Κατατιπιστικότατο κείμενο για όλα!!!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Salomon Jonas fortheloveofshizaya Kafkinos Dimitris2007 petl Georgiaaa_ manozzz Ilma tomftw Totreno Chris180 Τρελας123 florist dmav Magigi Γιώτα Γιαννακού DeWiN Twittn mimikos estrela the.m024 nicole1982 TheUnknown SKG ladybookworm jYanniss power puff girls Freddys Memetchi Αννα1 Atarax Civilman Ziggy 1 xmen902 iminspain floydiantree ckotsakos Arvacon stefan tweetyslvstr mpampouras Lathy Annaaa345667 jul25 Lydia6902 hirasawayui hecktors TonyMontanaEse Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από confusius: Εμένα η καλύτερη συμβουλή που μου δώσαν για την πρώτη μέρα στη σχολή ήταν "Ακολούθα το πλήθος". Έπιασε Click για ανάπτυξη... Αυτο θα κανω κι εγω μαλλον. Καλα για φιλιες δεν ξερω, αλλα νομιζω οτι ολο και με καποιους θα πιασω κουβεντα. Εδω φετος που ξαναδινα επιασα κουβεντα με τοσα ατομα, κι ας μην ηξερα κανεναν. Εξεπλαγην κι εγω ο ιδιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 18:19 Ο lolek έγραψε: #106 06-08-09 18:19 Το ωραίο είναι πως θα αισθάνεστε σαν την μύγα μες στο γάλα, και το πιο ωραίο είναι πως και οι τριγύρω σας θα αισθάνονται ακριβώς το ίδιο (για τους πρωτοετείς μιλάω...) Για τους δε τελείως ψαρωμένους, θα τους μαζέψουν οι παρατάξεις ...no offense :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boubou Εκκολαπτόμενο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλονή (Λέσβος). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 21:08 Η boubou έγραψε: #107 06-08-09 21:08 εγω δεν νομιζω οτι ειμαι ατικοινωνικη αλλα φοβαμαι........ αν ολοι εχουν κανει απ'την αρχη τις παρεες τους κ εγω μεινω μονη σαν το λεμονι?????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 21:10 Η rafita έγραψε: #108 06-08-09 21:10 όποιος και όποια έχει ήδη εμπειρία της πρώτης μέρας στο πανεπιστήμιο ας μου περιγράψει συναισθήματα,σκέψεις και γεγονότα... έχω λίγο αγωνία!!:thanks::thanks::thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 22:26 Ο Nickname έγραψε: #109 06-08-09 22:26 Ρε παιδιά, και τι φοβάστε? Όταν βγουν οι βάσεις και δούμε πού έχει περάσει ο καθένας, θα μπορούμε να ψάξουμε ο ένας τον άλλο. Όχι ότι θα κάνουμε κλίκα, αλλά για αν νιώσει κάποιος μόνος, θα μπορεί να ξέρει ότι θα έχει μια πρώτη (και ποιός ξέρει μετά) παρέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 23:42 Η rafita έγραψε: #110 06-08-09 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Ρε παιδιά, και τι φοβάστε? Όταν βγουν οι βάσεις και δούμε πού έχει περάσει ο καθένας, θα μπορούμε να ψάξουμε ο ένας τον άλλο. Όχι ότι θα κάνουμε κλίκα, αλλά για αν νιώσει κάποιος μόνος, θα μπορεί να ξέρει ότι θα έχει μια πρώτη (και ποιός ξέρει μετά) παρέα Click για ανάπτυξη... εγώ προσωπικά είναι σίγουρο ότι θα είμαι Αθήνα,λόγω τριτεκνίας...γι αυτό και αναρωτιέμαι από τώρα... ούτως ή άλλως δε μας χωρίζει και πολύς καιρός από την πρώτη για 'μας μέρα στο πανεπιστήμιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 00:51 Ο kotsos έγραψε: #111 07-08-09 00:51 αλλωστε στις περισσοτερες περιπτωσεις δεν κανεις παρεες με τα ατομα που γνωρισες την πρωτη μερα ή τουλαχιστον οχι με ολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 15:06 Η Maria17 έγραψε: #112 18-08-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από fotaras: νομίζω τα κουβαλανε στο χερι τα βιβλια.εξαλου δεν θα ειναι πολλα για καθε εξαμηνο.... Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι πολλα; ειδικα για σενα μονο η ανατομια ειναι 7-8 βιβλια και η βιοχημεια αλλα 4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 15:33 Ο fotaras έγραψε: #113 18-08-09 15:33 μαρία τι να πω....απλος τόσους φοιτητές που βλέπω στον βόλο όλοι στο χέρι τα έχουν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 16:20 Η Maria17 έγραψε: #114 18-08-09 16:20 Ε κι εμεις στο χερι τα παιρνουμε αλλα αν σου δωσουν αυτα τα 2 την ιδια μερα θα χρειαστει μεταφορικη Απλα τα βιβλια δεν ειναι λιγα, συνολικα στο 1ο εξαμηνο ειναι γυρω στα 18-19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 16:26 Η RebeccaforJimani: #115 18-08-09 16:26 Παιδιά εγώ θα είμαι Πάτρα και δεν ξέρω και πολλά περι πανεπιστημίου. Πιστεύω πως θα είμαι απ' τους πιο ψαρωμένους και δεν θα ξέρω που να πάω και τι να κάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 16:29 Ο Zod έγραψε: #116 18-08-09 16:29 Εγώ ως κλειστός χαρακτήρας ενδέχεται να βρω δύσκολα παρέα. Βέβαια, στην αρχή της χρονιάς όλοι ψάχνονται. Οι γνωριμίες θα είναι πολύ εύκολες, μην ανησυχείτε. Ελπίζω να βρω 2-3 άτομα με κοινά ενδιαφέροντα και από κει και πέρα δεν θα έχω μεγάλο πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefa_1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 157 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 02:40 Ο stefa_1 έγραψε: #117 19-08-09 02:40 Ρε παιδια ελεος μη φοβαστε...ολοι θα βρειτε εκτος και αν δεν το θελετε μονο.Σκεφτειτε οτι υπαρχουν και χειροτερα οπως εγω...Σε ξενο κρατος,και με φοιτητες...ολοι 2 χρονια μεγαλυτεροι μου λογω του οτι αυτοι ξεκινανε σχολειο πιο αργα σε σχεση με την Ελλαδα και εγω θα ειμαι ''η μιανιατουρα''Εγω τοτε θα πρεπει να ψελνω ευχελαια για να μου πανε ολα καλα! Αγνωστοι μεταξυ αγνωστων ειναι το καλυτερο πραγμα.Αγνωστος μεταξυ γνωστων ειναι το δυσκολο πραγμα (το χω περασει και ξερω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 16:25 Η RebeccaforJimani: #118 19-08-09 16:25 https://students.ceid.upatras.gr/~akis/jotd27/0501.html Είναι φοβερό! Απλά διαβάστε το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 16:40 Η anna_md έγραψε: #119 19-08-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: https://students.ceid.upatras.gr/~akis/jotd27/0501.html Είναι φοβερό! Απλά διαβάστε το! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 16:40 Ο hale έγραψε: #120 19-08-09 16:40 Κατατιπιστικότατο κείμενο για όλα!!!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Salomon Jonas fortheloveofshizaya Kafkinos Dimitris2007 petl Georgiaaa_ manozzz Ilma tomftw Totreno Chris180 Τρελας123 florist dmav Magigi Γιώτα Γιαννακού DeWiN Twittn mimikos estrela the.m024 nicole1982 TheUnknown SKG ladybookworm jYanniss power puff girls Freddys Memetchi Αννα1 Atarax Civilman Ziggy 1 xmen902 iminspain floydiantree ckotsakos Arvacon stefan tweetyslvstr mpampouras Lathy Annaaa345667 jul25 Lydia6902 hirasawayui hecktors TonyMontanaEse Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το ωραίο είναι πως θα αισθάνεστε σαν την μύγα μες στο γάλα, και το πιο ωραίο είναι πως και οι τριγύρω σας θα αισθάνονται ακριβώς το ίδιο (για τους πρωτοετείς μιλάω...) Για τους δε τελείως ψαρωμένους, θα τους μαζέψουν οι παρατάξεις ...no offense :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
boubou Εκκολαπτόμενο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλονή (Λέσβος). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 21:08 Η boubou έγραψε: #107 06-08-09 21:08 εγω δεν νομιζω οτι ειμαι ατικοινωνικη αλλα φοβαμαι........ αν ολοι εχουν κανει απ'την αρχη τις παρεες τους κ εγω μεινω μονη σαν το λεμονι?????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 21:10 Η rafita έγραψε: #108 06-08-09 21:10 όποιος και όποια έχει ήδη εμπειρία της πρώτης μέρας στο πανεπιστήμιο ας μου περιγράψει συναισθήματα,σκέψεις και γεγονότα... έχω λίγο αγωνία!!:thanks::thanks::thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 22:26 Ο Nickname έγραψε: #109 06-08-09 22:26 Ρε παιδιά, και τι φοβάστε? Όταν βγουν οι βάσεις και δούμε πού έχει περάσει ο καθένας, θα μπορούμε να ψάξουμε ο ένας τον άλλο. Όχι ότι θα κάνουμε κλίκα, αλλά για αν νιώσει κάποιος μόνος, θα μπορεί να ξέρει ότι θα έχει μια πρώτη (και ποιός ξέρει μετά) παρέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 23:42 Η rafita έγραψε: #110 06-08-09 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Ρε παιδιά, και τι φοβάστε? Όταν βγουν οι βάσεις και δούμε πού έχει περάσει ο καθένας, θα μπορούμε να ψάξουμε ο ένας τον άλλο. Όχι ότι θα κάνουμε κλίκα, αλλά για αν νιώσει κάποιος μόνος, θα μπορεί να ξέρει ότι θα έχει μια πρώτη (και ποιός ξέρει μετά) παρέα Click για ανάπτυξη... εγώ προσωπικά είναι σίγουρο ότι θα είμαι Αθήνα,λόγω τριτεκνίας...γι αυτό και αναρωτιέμαι από τώρα... ούτως ή άλλως δε μας χωρίζει και πολύς καιρός από την πρώτη για 'μας μέρα στο πανεπιστήμιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 00:51 Ο kotsos έγραψε: #111 07-08-09 00:51 αλλωστε στις περισσοτερες περιπτωσεις δεν κανεις παρεες με τα ατομα που γνωρισες την πρωτη μερα ή τουλαχιστον οχι με ολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 15:06 Η Maria17 έγραψε: #112 18-08-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από fotaras: νομίζω τα κουβαλανε στο χερι τα βιβλια.εξαλου δεν θα ειναι πολλα για καθε εξαμηνο.... Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι πολλα; ειδικα για σενα μονο η ανατομια ειναι 7-8 βιβλια και η βιοχημεια αλλα 4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 15:33 Ο fotaras έγραψε: #113 18-08-09 15:33 μαρία τι να πω....απλος τόσους φοιτητές που βλέπω στον βόλο όλοι στο χέρι τα έχουν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 16:20 Η Maria17 έγραψε: #114 18-08-09 16:20 Ε κι εμεις στο χερι τα παιρνουμε αλλα αν σου δωσουν αυτα τα 2 την ιδια μερα θα χρειαστει μεταφορικη Απλα τα βιβλια δεν ειναι λιγα, συνολικα στο 1ο εξαμηνο ειναι γυρω στα 18-19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 16:26 Η RebeccaforJimani: #115 18-08-09 16:26 Παιδιά εγώ θα είμαι Πάτρα και δεν ξέρω και πολλά περι πανεπιστημίου. Πιστεύω πως θα είμαι απ' τους πιο ψαρωμένους και δεν θα ξέρω που να πάω και τι να κάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 16:29 Ο Zod έγραψε: #116 18-08-09 16:29 Εγώ ως κλειστός χαρακτήρας ενδέχεται να βρω δύσκολα παρέα. Βέβαια, στην αρχή της χρονιάς όλοι ψάχνονται. Οι γνωριμίες θα είναι πολύ εύκολες, μην ανησυχείτε. Ελπίζω να βρω 2-3 άτομα με κοινά ενδιαφέροντα και από κει και πέρα δεν θα έχω μεγάλο πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefa_1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 157 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 02:40 Ο stefa_1 έγραψε: #117 19-08-09 02:40 Ρε παιδια ελεος μη φοβαστε...ολοι θα βρειτε εκτος και αν δεν το θελετε μονο.Σκεφτειτε οτι υπαρχουν και χειροτερα οπως εγω...Σε ξενο κρατος,και με φοιτητες...ολοι 2 χρονια μεγαλυτεροι μου λογω του οτι αυτοι ξεκινανε σχολειο πιο αργα σε σχεση με την Ελλαδα και εγω θα ειμαι ''η μιανιατουρα''Εγω τοτε θα πρεπει να ψελνω ευχελαια για να μου πανε ολα καλα! Αγνωστοι μεταξυ αγνωστων ειναι το καλυτερο πραγμα.Αγνωστος μεταξυ γνωστων ειναι το δυσκολο πραγμα (το χω περασει και ξερω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 16:25 Η RebeccaforJimani: #118 19-08-09 16:25 https://students.ceid.upatras.gr/~akis/jotd27/0501.html Είναι φοβερό! Απλά διαβάστε το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 16:40 Η anna_md έγραψε: #119 19-08-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: https://students.ceid.upatras.gr/~akis/jotd27/0501.html Είναι φοβερό! Απλά διαβάστε το! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 16:40 Ο hale έγραψε: #120 19-08-09 16:40 Κατατιπιστικότατο κείμενο για όλα!!!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Salomon Jonas fortheloveofshizaya Kafkinos Dimitris2007 petl Georgiaaa_ manozzz Ilma tomftw Totreno Chris180 Τρελας123 florist dmav Magigi Γιώτα Γιαννακού DeWiN Twittn mimikos estrela the.m024 nicole1982 TheUnknown SKG ladybookworm jYanniss power puff girls Freddys Memetchi Αννα1 Atarax Civilman Ziggy 1 xmen902 iminspain floydiantree ckotsakos Arvacon stefan tweetyslvstr mpampouras Lathy Annaaa345667 jul25 Lydia6902 hirasawayui hecktors TonyMontanaEse Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω δεν νομιζω οτι ειμαι ατικοινωνικη αλλα φοβαμαι........ αν ολοι εχουν κανει απ'την αρχη τις παρεες τους κ εγω μεινω μονη σαν το λεμονι?????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 21:10 Η rafita έγραψε: #108 06-08-09 21:10 όποιος και όποια έχει ήδη εμπειρία της πρώτης μέρας στο πανεπιστήμιο ας μου περιγράψει συναισθήματα,σκέψεις και γεγονότα... έχω λίγο αγωνία!!:thanks::thanks::thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 22:26 Ο Nickname έγραψε: #109 06-08-09 22:26 Ρε παιδιά, και τι φοβάστε? Όταν βγουν οι βάσεις και δούμε πού έχει περάσει ο καθένας, θα μπορούμε να ψάξουμε ο ένας τον άλλο. Όχι ότι θα κάνουμε κλίκα, αλλά για αν νιώσει κάποιος μόνος, θα μπορεί να ξέρει ότι θα έχει μια πρώτη (και ποιός ξέρει μετά) παρέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 23:42 Η rafita έγραψε: #110 06-08-09 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Ρε παιδιά, και τι φοβάστε? Όταν βγουν οι βάσεις και δούμε πού έχει περάσει ο καθένας, θα μπορούμε να ψάξουμε ο ένας τον άλλο. Όχι ότι θα κάνουμε κλίκα, αλλά για αν νιώσει κάποιος μόνος, θα μπορεί να ξέρει ότι θα έχει μια πρώτη (και ποιός ξέρει μετά) παρέα Click για ανάπτυξη... εγώ προσωπικά είναι σίγουρο ότι θα είμαι Αθήνα,λόγω τριτεκνίας...γι αυτό και αναρωτιέμαι από τώρα... ούτως ή άλλως δε μας χωρίζει και πολύς καιρός από την πρώτη για 'μας μέρα στο πανεπιστήμιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 00:51 Ο kotsos έγραψε: #111 07-08-09 00:51 αλλωστε στις περισσοτερες περιπτωσεις δεν κανεις παρεες με τα ατομα που γνωρισες την πρωτη μερα ή τουλαχιστον οχι με ολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 15:06 Η Maria17 έγραψε: #112 18-08-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από fotaras: νομίζω τα κουβαλανε στο χερι τα βιβλια.εξαλου δεν θα ειναι πολλα για καθε εξαμηνο.... Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι πολλα; ειδικα για σενα μονο η ανατομια ειναι 7-8 βιβλια και η βιοχημεια αλλα 4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 15:33 Ο fotaras έγραψε: #113 18-08-09 15:33 μαρία τι να πω....απλος τόσους φοιτητές που βλέπω στον βόλο όλοι στο χέρι τα έχουν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 16:20 Η Maria17 έγραψε: #114 18-08-09 16:20 Ε κι εμεις στο χερι τα παιρνουμε αλλα αν σου δωσουν αυτα τα 2 την ιδια μερα θα χρειαστει μεταφορικη Απλα τα βιβλια δεν ειναι λιγα, συνολικα στο 1ο εξαμηνο ειναι γυρω στα 18-19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 16:26 Η RebeccaforJimani: #115 18-08-09 16:26 Παιδιά εγώ θα είμαι Πάτρα και δεν ξέρω και πολλά περι πανεπιστημίου. Πιστεύω πως θα είμαι απ' τους πιο ψαρωμένους και δεν θα ξέρω που να πάω και τι να κάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 16:29 Ο Zod έγραψε: #116 18-08-09 16:29 Εγώ ως κλειστός χαρακτήρας ενδέχεται να βρω δύσκολα παρέα. Βέβαια, στην αρχή της χρονιάς όλοι ψάχνονται. Οι γνωριμίες θα είναι πολύ εύκολες, μην ανησυχείτε. Ελπίζω να βρω 2-3 άτομα με κοινά ενδιαφέροντα και από κει και πέρα δεν θα έχω μεγάλο πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefa_1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 157 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 02:40 Ο stefa_1 έγραψε: #117 19-08-09 02:40 Ρε παιδια ελεος μη φοβαστε...ολοι θα βρειτε εκτος και αν δεν το θελετε μονο.Σκεφτειτε οτι υπαρχουν και χειροτερα οπως εγω...Σε ξενο κρατος,και με φοιτητες...ολοι 2 χρονια μεγαλυτεροι μου λογω του οτι αυτοι ξεκινανε σχολειο πιο αργα σε σχεση με την Ελλαδα και εγω θα ειμαι ''η μιανιατουρα''Εγω τοτε θα πρεπει να ψελνω ευχελαια για να μου πανε ολα καλα! Αγνωστοι μεταξυ αγνωστων ειναι το καλυτερο πραγμα.Αγνωστος μεταξυ γνωστων ειναι το δυσκολο πραγμα (το χω περασει και ξερω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 16:25 Η RebeccaforJimani: #118 19-08-09 16:25 https://students.ceid.upatras.gr/~akis/jotd27/0501.html Είναι φοβερό! Απλά διαβάστε το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 16:40 Η anna_md έγραψε: #119 19-08-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: https://students.ceid.upatras.gr/~akis/jotd27/0501.html Είναι φοβερό! Απλά διαβάστε το! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 16:40 Ο hale έγραψε: #120 19-08-09 16:40 Κατατιπιστικότατο κείμενο για όλα!!!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Salomon Jonas fortheloveofshizaya Kafkinos Dimitris2007 petl Georgiaaa_ manozzz Ilma tomftw Totreno Chris180 Τρελας123 florist dmav Magigi Γιώτα Γιαννακού DeWiN Twittn mimikos estrela the.m024 nicole1982 TheUnknown SKG ladybookworm jYanniss power puff girls Freddys Memetchi Αννα1 Atarax Civilman Ziggy 1 xmen902 iminspain floydiantree ckotsakos Arvacon stefan tweetyslvstr mpampouras Lathy Annaaa345667 jul25 Lydia6902 hirasawayui hecktors TonyMontanaEse Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
όποιος και όποια έχει ήδη εμπειρία της πρώτης μέρας στο πανεπιστήμιο ας μου περιγράψει συναισθήματα,σκέψεις και γεγονότα... έχω λίγο αγωνία!!:thanks::thanks::thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 22:26 Ο Nickname έγραψε: #109 06-08-09 22:26 Ρε παιδιά, και τι φοβάστε? Όταν βγουν οι βάσεις και δούμε πού έχει περάσει ο καθένας, θα μπορούμε να ψάξουμε ο ένας τον άλλο. Όχι ότι θα κάνουμε κλίκα, αλλά για αν νιώσει κάποιος μόνος, θα μπορεί να ξέρει ότι θα έχει μια πρώτη (και ποιός ξέρει μετά) παρέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 23:42 Η rafita έγραψε: #110 06-08-09 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Ρε παιδιά, και τι φοβάστε? Όταν βγουν οι βάσεις και δούμε πού έχει περάσει ο καθένας, θα μπορούμε να ψάξουμε ο ένας τον άλλο. Όχι ότι θα κάνουμε κλίκα, αλλά για αν νιώσει κάποιος μόνος, θα μπορεί να ξέρει ότι θα έχει μια πρώτη (και ποιός ξέρει μετά) παρέα Click για ανάπτυξη... εγώ προσωπικά είναι σίγουρο ότι θα είμαι Αθήνα,λόγω τριτεκνίας...γι αυτό και αναρωτιέμαι από τώρα... ούτως ή άλλως δε μας χωρίζει και πολύς καιρός από την πρώτη για 'μας μέρα στο πανεπιστήμιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 00:51 Ο kotsos έγραψε: #111 07-08-09 00:51 αλλωστε στις περισσοτερες περιπτωσεις δεν κανεις παρεες με τα ατομα που γνωρισες την πρωτη μερα ή τουλαχιστον οχι με ολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 15:06 Η Maria17 έγραψε: #112 18-08-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από fotaras: νομίζω τα κουβαλανε στο χερι τα βιβλια.εξαλου δεν θα ειναι πολλα για καθε εξαμηνο.... Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι πολλα; ειδικα για σενα μονο η ανατομια ειναι 7-8 βιβλια και η βιοχημεια αλλα 4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 15:33 Ο fotaras έγραψε: #113 18-08-09 15:33 μαρία τι να πω....απλος τόσους φοιτητές που βλέπω στον βόλο όλοι στο χέρι τα έχουν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 16:20 Η Maria17 έγραψε: #114 18-08-09 16:20 Ε κι εμεις στο χερι τα παιρνουμε αλλα αν σου δωσουν αυτα τα 2 την ιδια μερα θα χρειαστει μεταφορικη Απλα τα βιβλια δεν ειναι λιγα, συνολικα στο 1ο εξαμηνο ειναι γυρω στα 18-19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 16:26 Η RebeccaforJimani: #115 18-08-09 16:26 Παιδιά εγώ θα είμαι Πάτρα και δεν ξέρω και πολλά περι πανεπιστημίου. Πιστεύω πως θα είμαι απ' τους πιο ψαρωμένους και δεν θα ξέρω που να πάω και τι να κάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 16:29 Ο Zod έγραψε: #116 18-08-09 16:29 Εγώ ως κλειστός χαρακτήρας ενδέχεται να βρω δύσκολα παρέα. Βέβαια, στην αρχή της χρονιάς όλοι ψάχνονται. Οι γνωριμίες θα είναι πολύ εύκολες, μην ανησυχείτε. Ελπίζω να βρω 2-3 άτομα με κοινά ενδιαφέροντα και από κει και πέρα δεν θα έχω μεγάλο πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefa_1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 157 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 02:40 Ο stefa_1 έγραψε: #117 19-08-09 02:40 Ρε παιδια ελεος μη φοβαστε...ολοι θα βρειτε εκτος και αν δεν το θελετε μονο.Σκεφτειτε οτι υπαρχουν και χειροτερα οπως εγω...Σε ξενο κρατος,και με φοιτητες...ολοι 2 χρονια μεγαλυτεροι μου λογω του οτι αυτοι ξεκινανε σχολειο πιο αργα σε σχεση με την Ελλαδα και εγω θα ειμαι ''η μιανιατουρα''Εγω τοτε θα πρεπει να ψελνω ευχελαια για να μου πανε ολα καλα! Αγνωστοι μεταξυ αγνωστων ειναι το καλυτερο πραγμα.Αγνωστος μεταξυ γνωστων ειναι το δυσκολο πραγμα (το χω περασει και ξερω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 16:25 Η RebeccaforJimani: #118 19-08-09 16:25 https://students.ceid.upatras.gr/~akis/jotd27/0501.html Είναι φοβερό! Απλά διαβάστε το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 16:40 Η anna_md έγραψε: #119 19-08-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: https://students.ceid.upatras.gr/~akis/jotd27/0501.html Είναι φοβερό! Απλά διαβάστε το! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 16:40 Ο hale έγραψε: #120 19-08-09 16:40 Κατατιπιστικότατο κείμενο για όλα!!!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Salomon Jonas fortheloveofshizaya Kafkinos Dimitris2007 petl Georgiaaa_ manozzz Ilma tomftw Totreno Chris180 Τρελας123 florist dmav Magigi Γιώτα Γιαννακού DeWiN Twittn mimikos estrela the.m024 nicole1982 TheUnknown SKG ladybookworm jYanniss power puff girls Freddys Memetchi Αννα1 Atarax Civilman Ziggy 1 xmen902 iminspain floydiantree ckotsakos Arvacon stefan tweetyslvstr mpampouras Lathy Annaaa345667 jul25 Lydia6902 hirasawayui hecktors TonyMontanaEse Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε παιδιά, και τι φοβάστε? Όταν βγουν οι βάσεις και δούμε πού έχει περάσει ο καθένας, θα μπορούμε να ψάξουμε ο ένας τον άλλο. Όχι ότι θα κάνουμε κλίκα, αλλά για αν νιώσει κάποιος μόνος, θα μπορεί να ξέρει ότι θα έχει μια πρώτη (και ποιός ξέρει μετά) παρέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 23:42 Η rafita έγραψε: #110 06-08-09 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Ρε παιδιά, και τι φοβάστε? Όταν βγουν οι βάσεις και δούμε πού έχει περάσει ο καθένας, θα μπορούμε να ψάξουμε ο ένας τον άλλο. Όχι ότι θα κάνουμε κλίκα, αλλά για αν νιώσει κάποιος μόνος, θα μπορεί να ξέρει ότι θα έχει μια πρώτη (και ποιός ξέρει μετά) παρέα Click για ανάπτυξη... εγώ προσωπικά είναι σίγουρο ότι θα είμαι Αθήνα,λόγω τριτεκνίας...γι αυτό και αναρωτιέμαι από τώρα... ούτως ή άλλως δε μας χωρίζει και πολύς καιρός από την πρώτη για 'μας μέρα στο πανεπιστήμιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 00:51 Ο kotsos έγραψε: #111 07-08-09 00:51 αλλωστε στις περισσοτερες περιπτωσεις δεν κανεις παρεες με τα ατομα που γνωρισες την πρωτη μερα ή τουλαχιστον οχι με ολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 15:06 Η Maria17 έγραψε: #112 18-08-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από fotaras: νομίζω τα κουβαλανε στο χερι τα βιβλια.εξαλου δεν θα ειναι πολλα για καθε εξαμηνο.... Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι πολλα; ειδικα για σενα μονο η ανατομια ειναι 7-8 βιβλια και η βιοχημεια αλλα 4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 15:33 Ο fotaras έγραψε: #113 18-08-09 15:33 μαρία τι να πω....απλος τόσους φοιτητές που βλέπω στον βόλο όλοι στο χέρι τα έχουν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 16:20 Η Maria17 έγραψε: #114 18-08-09 16:20 Ε κι εμεις στο χερι τα παιρνουμε αλλα αν σου δωσουν αυτα τα 2 την ιδια μερα θα χρειαστει μεταφορικη Απλα τα βιβλια δεν ειναι λιγα, συνολικα στο 1ο εξαμηνο ειναι γυρω στα 18-19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 16:26 Η RebeccaforJimani: #115 18-08-09 16:26 Παιδιά εγώ θα είμαι Πάτρα και δεν ξέρω και πολλά περι πανεπιστημίου. Πιστεύω πως θα είμαι απ' τους πιο ψαρωμένους και δεν θα ξέρω που να πάω και τι να κάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 16:29 Ο Zod έγραψε: #116 18-08-09 16:29 Εγώ ως κλειστός χαρακτήρας ενδέχεται να βρω δύσκολα παρέα. Βέβαια, στην αρχή της χρονιάς όλοι ψάχνονται. Οι γνωριμίες θα είναι πολύ εύκολες, μην ανησυχείτε. Ελπίζω να βρω 2-3 άτομα με κοινά ενδιαφέροντα και από κει και πέρα δεν θα έχω μεγάλο πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefa_1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 157 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 02:40 Ο stefa_1 έγραψε: #117 19-08-09 02:40 Ρε παιδια ελεος μη φοβαστε...ολοι θα βρειτε εκτος και αν δεν το θελετε μονο.Σκεφτειτε οτι υπαρχουν και χειροτερα οπως εγω...Σε ξενο κρατος,και με φοιτητες...ολοι 2 χρονια μεγαλυτεροι μου λογω του οτι αυτοι ξεκινανε σχολειο πιο αργα σε σχεση με την Ελλαδα και εγω θα ειμαι ''η μιανιατουρα''Εγω τοτε θα πρεπει να ψελνω ευχελαια για να μου πανε ολα καλα! Αγνωστοι μεταξυ αγνωστων ειναι το καλυτερο πραγμα.Αγνωστος μεταξυ γνωστων ειναι το δυσκολο πραγμα (το χω περασει και ξερω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 16:25 Η RebeccaforJimani: #118 19-08-09 16:25 https://students.ceid.upatras.gr/~akis/jotd27/0501.html Είναι φοβερό! Απλά διαβάστε το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 16:40 Η anna_md έγραψε: #119 19-08-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: https://students.ceid.upatras.gr/~akis/jotd27/0501.html Είναι φοβερό! Απλά διαβάστε το! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 16:40 Ο hale έγραψε: #120 19-08-09 16:40 Κατατιπιστικότατο κείμενο για όλα!!!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Salomon Jonas fortheloveofshizaya Kafkinos Dimitris2007 petl Georgiaaa_ manozzz Ilma tomftw Totreno Chris180 Τρελας123 florist dmav Magigi Γιώτα Γιαννακού DeWiN Twittn mimikos estrela the.m024 nicole1982 TheUnknown SKG ladybookworm jYanniss power puff girls Freddys Memetchi Αννα1 Atarax Civilman Ziggy 1 xmen902 iminspain floydiantree ckotsakos Arvacon stefan tweetyslvstr mpampouras Lathy Annaaa345667 jul25 Lydia6902 hirasawayui hecktors TonyMontanaEse Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Ρε παιδιά, και τι φοβάστε? Όταν βγουν οι βάσεις και δούμε πού έχει περάσει ο καθένας, θα μπορούμε να ψάξουμε ο ένας τον άλλο. Όχι ότι θα κάνουμε κλίκα, αλλά για αν νιώσει κάποιος μόνος, θα μπορεί να ξέρει ότι θα έχει μια πρώτη (και ποιός ξέρει μετά) παρέα Click για ανάπτυξη... εγώ προσωπικά είναι σίγουρο ότι θα είμαι Αθήνα,λόγω τριτεκνίας...γι αυτό και αναρωτιέμαι από τώρα... ούτως ή άλλως δε μας χωρίζει και πολύς καιρός από την πρώτη για 'μας μέρα στο πανεπιστήμιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 00:51 Ο kotsos έγραψε: #111 07-08-09 00:51 αλλωστε στις περισσοτερες περιπτωσεις δεν κανεις παρεες με τα ατομα που γνωρισες την πρωτη μερα ή τουλαχιστον οχι με ολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 15:06 Η Maria17 έγραψε: #112 18-08-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από fotaras: νομίζω τα κουβαλανε στο χερι τα βιβλια.εξαλου δεν θα ειναι πολλα για καθε εξαμηνο.... Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι πολλα; ειδικα για σενα μονο η ανατομια ειναι 7-8 βιβλια και η βιοχημεια αλλα 4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 15:33 Ο fotaras έγραψε: #113 18-08-09 15:33 μαρία τι να πω....απλος τόσους φοιτητές που βλέπω στον βόλο όλοι στο χέρι τα έχουν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 16:20 Η Maria17 έγραψε: #114 18-08-09 16:20 Ε κι εμεις στο χερι τα παιρνουμε αλλα αν σου δωσουν αυτα τα 2 την ιδια μερα θα χρειαστει μεταφορικη Απλα τα βιβλια δεν ειναι λιγα, συνολικα στο 1ο εξαμηνο ειναι γυρω στα 18-19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 16:26 Η RebeccaforJimani: #115 18-08-09 16:26 Παιδιά εγώ θα είμαι Πάτρα και δεν ξέρω και πολλά περι πανεπιστημίου. Πιστεύω πως θα είμαι απ' τους πιο ψαρωμένους και δεν θα ξέρω που να πάω και τι να κάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 16:29 Ο Zod έγραψε: #116 18-08-09 16:29 Εγώ ως κλειστός χαρακτήρας ενδέχεται να βρω δύσκολα παρέα. Βέβαια, στην αρχή της χρονιάς όλοι ψάχνονται. Οι γνωριμίες θα είναι πολύ εύκολες, μην ανησυχείτε. Ελπίζω να βρω 2-3 άτομα με κοινά ενδιαφέροντα και από κει και πέρα δεν θα έχω μεγάλο πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefa_1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 157 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 02:40 Ο stefa_1 έγραψε: #117 19-08-09 02:40 Ρε παιδια ελεος μη φοβαστε...ολοι θα βρειτε εκτος και αν δεν το θελετε μονο.Σκεφτειτε οτι υπαρχουν και χειροτερα οπως εγω...Σε ξενο κρατος,και με φοιτητες...ολοι 2 χρονια μεγαλυτεροι μου λογω του οτι αυτοι ξεκινανε σχολειο πιο αργα σε σχεση με την Ελλαδα και εγω θα ειμαι ''η μιανιατουρα''Εγω τοτε θα πρεπει να ψελνω ευχελαια για να μου πανε ολα καλα! Αγνωστοι μεταξυ αγνωστων ειναι το καλυτερο πραγμα.Αγνωστος μεταξυ γνωστων ειναι το δυσκολο πραγμα (το χω περασει και ξερω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 16:25 Η RebeccaforJimani: #118 19-08-09 16:25 https://students.ceid.upatras.gr/~akis/jotd27/0501.html Είναι φοβερό! Απλά διαβάστε το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 16:40 Η anna_md έγραψε: #119 19-08-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: https://students.ceid.upatras.gr/~akis/jotd27/0501.html Είναι φοβερό! Απλά διαβάστε το! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 16:40 Ο hale έγραψε: #120 19-08-09 16:40 Κατατιπιστικότατο κείμενο για όλα!!!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Salomon Jonas fortheloveofshizaya Kafkinos Dimitris2007 petl Georgiaaa_ manozzz Ilma tomftw Totreno Chris180 Τρελας123 florist dmav Magigi Γιώτα Γιαννακού DeWiN Twittn mimikos estrela the.m024 nicole1982 TheUnknown SKG ladybookworm jYanniss power puff girls Freddys Memetchi Αννα1 Atarax Civilman Ziggy 1 xmen902 iminspain floydiantree ckotsakos Arvacon stefan tweetyslvstr mpampouras Lathy Annaaa345667 jul25 Lydia6902 hirasawayui hecktors TonyMontanaEse Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αλλωστε στις περισσοτερες περιπτωσεις δεν κανεις παρεες με τα ατομα που γνωρισες την πρωτη μερα ή τουλαχιστον οχι με ολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 15:06 Η Maria17 έγραψε: #112 18-08-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από fotaras: νομίζω τα κουβαλανε στο χερι τα βιβλια.εξαλου δεν θα ειναι πολλα για καθε εξαμηνο.... Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι πολλα; ειδικα για σενα μονο η ανατομια ειναι 7-8 βιβλια και η βιοχημεια αλλα 4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 15:33 Ο fotaras έγραψε: #113 18-08-09 15:33 μαρία τι να πω....απλος τόσους φοιτητές που βλέπω στον βόλο όλοι στο χέρι τα έχουν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 16:20 Η Maria17 έγραψε: #114 18-08-09 16:20 Ε κι εμεις στο χερι τα παιρνουμε αλλα αν σου δωσουν αυτα τα 2 την ιδια μερα θα χρειαστει μεταφορικη Απλα τα βιβλια δεν ειναι λιγα, συνολικα στο 1ο εξαμηνο ειναι γυρω στα 18-19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 16:26 Η RebeccaforJimani: #115 18-08-09 16:26 Παιδιά εγώ θα είμαι Πάτρα και δεν ξέρω και πολλά περι πανεπιστημίου. Πιστεύω πως θα είμαι απ' τους πιο ψαρωμένους και δεν θα ξέρω που να πάω και τι να κάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 16:29 Ο Zod έγραψε: #116 18-08-09 16:29 Εγώ ως κλειστός χαρακτήρας ενδέχεται να βρω δύσκολα παρέα. Βέβαια, στην αρχή της χρονιάς όλοι ψάχνονται. Οι γνωριμίες θα είναι πολύ εύκολες, μην ανησυχείτε. Ελπίζω να βρω 2-3 άτομα με κοινά ενδιαφέροντα και από κει και πέρα δεν θα έχω μεγάλο πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefa_1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 157 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 02:40 Ο stefa_1 έγραψε: #117 19-08-09 02:40 Ρε παιδια ελεος μη φοβαστε...ολοι θα βρειτε εκτος και αν δεν το θελετε μονο.Σκεφτειτε οτι υπαρχουν και χειροτερα οπως εγω...Σε ξενο κρατος,και με φοιτητες...ολοι 2 χρονια μεγαλυτεροι μου λογω του οτι αυτοι ξεκινανε σχολειο πιο αργα σε σχεση με την Ελλαδα και εγω θα ειμαι ''η μιανιατουρα''Εγω τοτε θα πρεπει να ψελνω ευχελαια για να μου πανε ολα καλα! Αγνωστοι μεταξυ αγνωστων ειναι το καλυτερο πραγμα.Αγνωστος μεταξυ γνωστων ειναι το δυσκολο πραγμα (το χω περασει και ξερω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 16:25 Η RebeccaforJimani: #118 19-08-09 16:25 https://students.ceid.upatras.gr/~akis/jotd27/0501.html Είναι φοβερό! Απλά διαβάστε το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 16:40 Η anna_md έγραψε: #119 19-08-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: https://students.ceid.upatras.gr/~akis/jotd27/0501.html Είναι φοβερό! Απλά διαβάστε το! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 16:40 Ο hale έγραψε: #120 19-08-09 16:40 Κατατιπιστικότατο κείμενο για όλα!!!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Salomon Jonas fortheloveofshizaya Kafkinos Dimitris2007 petl Georgiaaa_ manozzz Ilma tomftw Totreno Chris180 Τρελας123 florist dmav Magigi Γιώτα Γιαννακού DeWiN Twittn mimikos estrela the.m024 nicole1982 TheUnknown SKG ladybookworm jYanniss power puff girls Freddys Memetchi Αννα1 Atarax Civilman Ziggy 1 xmen902 iminspain floydiantree ckotsakos Arvacon stefan tweetyslvstr mpampouras Lathy Annaaa345667 jul25 Lydia6902 hirasawayui hecktors TonyMontanaEse Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fotaras: νομίζω τα κουβαλανε στο χερι τα βιβλια.εξαλου δεν θα ειναι πολλα για καθε εξαμηνο.... Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι πολλα; ειδικα για σενα μονο η ανατομια ειναι 7-8 βιβλια και η βιοχημεια αλλα 4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 15:33 Ο fotaras έγραψε: #113 18-08-09 15:33 μαρία τι να πω....απλος τόσους φοιτητές που βλέπω στον βόλο όλοι στο χέρι τα έχουν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 16:20 Η Maria17 έγραψε: #114 18-08-09 16:20 Ε κι εμεις στο χερι τα παιρνουμε αλλα αν σου δωσουν αυτα τα 2 την ιδια μερα θα χρειαστει μεταφορικη Απλα τα βιβλια δεν ειναι λιγα, συνολικα στο 1ο εξαμηνο ειναι γυρω στα 18-19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 16:26 Η RebeccaforJimani: #115 18-08-09 16:26 Παιδιά εγώ θα είμαι Πάτρα και δεν ξέρω και πολλά περι πανεπιστημίου. Πιστεύω πως θα είμαι απ' τους πιο ψαρωμένους και δεν θα ξέρω που να πάω και τι να κάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 16:29 Ο Zod έγραψε: #116 18-08-09 16:29 Εγώ ως κλειστός χαρακτήρας ενδέχεται να βρω δύσκολα παρέα. Βέβαια, στην αρχή της χρονιάς όλοι ψάχνονται. Οι γνωριμίες θα είναι πολύ εύκολες, μην ανησυχείτε. Ελπίζω να βρω 2-3 άτομα με κοινά ενδιαφέροντα και από κει και πέρα δεν θα έχω μεγάλο πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefa_1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 157 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 02:40 Ο stefa_1 έγραψε: #117 19-08-09 02:40 Ρε παιδια ελεος μη φοβαστε...ολοι θα βρειτε εκτος και αν δεν το θελετε μονο.Σκεφτειτε οτι υπαρχουν και χειροτερα οπως εγω...Σε ξενο κρατος,και με φοιτητες...ολοι 2 χρονια μεγαλυτεροι μου λογω του οτι αυτοι ξεκινανε σχολειο πιο αργα σε σχεση με την Ελλαδα και εγω θα ειμαι ''η μιανιατουρα''Εγω τοτε θα πρεπει να ψελνω ευχελαια για να μου πανε ολα καλα! Αγνωστοι μεταξυ αγνωστων ειναι το καλυτερο πραγμα.Αγνωστος μεταξυ γνωστων ειναι το δυσκολο πραγμα (το χω περασει και ξερω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 16:25 Η RebeccaforJimani: #118 19-08-09 16:25 https://students.ceid.upatras.gr/~akis/jotd27/0501.html Είναι φοβερό! Απλά διαβάστε το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 16:40 Η anna_md έγραψε: #119 19-08-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: https://students.ceid.upatras.gr/~akis/jotd27/0501.html Είναι φοβερό! Απλά διαβάστε το! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 16:40 Ο hale έγραψε: #120 19-08-09 16:40 Κατατιπιστικότατο κείμενο για όλα!!!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Salomon Jonas fortheloveofshizaya Kafkinos Dimitris2007 petl Georgiaaa_ manozzz Ilma tomftw Totreno Chris180 Τρελας123 florist dmav Magigi Γιώτα Γιαννακού DeWiN Twittn mimikos estrela the.m024 nicole1982 TheUnknown SKG ladybookworm jYanniss power puff girls Freddys Memetchi Αννα1 Atarax Civilman Ziggy 1 xmen902 iminspain floydiantree ckotsakos Arvacon stefan tweetyslvstr mpampouras Lathy Annaaa345667 jul25 Lydia6902 hirasawayui hecktors TonyMontanaEse Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μαρία τι να πω....απλος τόσους φοιτητές που βλέπω στον βόλο όλοι στο χέρι τα έχουν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 16:20 Η Maria17 έγραψε: #114 18-08-09 16:20 Ε κι εμεις στο χερι τα παιρνουμε αλλα αν σου δωσουν αυτα τα 2 την ιδια μερα θα χρειαστει μεταφορικη Απλα τα βιβλια δεν ειναι λιγα, συνολικα στο 1ο εξαμηνο ειναι γυρω στα 18-19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 16:26 Η RebeccaforJimani: #115 18-08-09 16:26 Παιδιά εγώ θα είμαι Πάτρα και δεν ξέρω και πολλά περι πανεπιστημίου. Πιστεύω πως θα είμαι απ' τους πιο ψαρωμένους και δεν θα ξέρω που να πάω και τι να κάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 16:29 Ο Zod έγραψε: #116 18-08-09 16:29 Εγώ ως κλειστός χαρακτήρας ενδέχεται να βρω δύσκολα παρέα. Βέβαια, στην αρχή της χρονιάς όλοι ψάχνονται. Οι γνωριμίες θα είναι πολύ εύκολες, μην ανησυχείτε. Ελπίζω να βρω 2-3 άτομα με κοινά ενδιαφέροντα και από κει και πέρα δεν θα έχω μεγάλο πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefa_1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 157 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 02:40 Ο stefa_1 έγραψε: #117 19-08-09 02:40 Ρε παιδια ελεος μη φοβαστε...ολοι θα βρειτε εκτος και αν δεν το θελετε μονο.Σκεφτειτε οτι υπαρχουν και χειροτερα οπως εγω...Σε ξενο κρατος,και με φοιτητες...ολοι 2 χρονια μεγαλυτεροι μου λογω του οτι αυτοι ξεκινανε σχολειο πιο αργα σε σχεση με την Ελλαδα και εγω θα ειμαι ''η μιανιατουρα''Εγω τοτε θα πρεπει να ψελνω ευχελαια για να μου πανε ολα καλα! Αγνωστοι μεταξυ αγνωστων ειναι το καλυτερο πραγμα.Αγνωστος μεταξυ γνωστων ειναι το δυσκολο πραγμα (το χω περασει και ξερω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 16:25 Η RebeccaforJimani: #118 19-08-09 16:25 https://students.ceid.upatras.gr/~akis/jotd27/0501.html Είναι φοβερό! Απλά διαβάστε το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 16:40 Η anna_md έγραψε: #119 19-08-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: https://students.ceid.upatras.gr/~akis/jotd27/0501.html Είναι φοβερό! Απλά διαβάστε το! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 16:40 Ο hale έγραψε: #120 19-08-09 16:40 Κατατιπιστικότατο κείμενο για όλα!!!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Salomon Jonas fortheloveofshizaya Kafkinos Dimitris2007 petl Georgiaaa_ manozzz Ilma tomftw Totreno Chris180 Τρελας123 florist dmav Magigi Γιώτα Γιαννακού DeWiN Twittn mimikos estrela the.m024 nicole1982 TheUnknown SKG ladybookworm jYanniss power puff girls Freddys Memetchi Αννα1 Atarax Civilman Ziggy 1 xmen902 iminspain floydiantree ckotsakos Arvacon stefan tweetyslvstr mpampouras Lathy Annaaa345667 jul25 Lydia6902 hirasawayui hecktors TonyMontanaEse Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ε κι εμεις στο χερι τα παιρνουμε αλλα αν σου δωσουν αυτα τα 2 την ιδια μερα θα χρειαστει μεταφορικη Απλα τα βιβλια δεν ειναι λιγα, συνολικα στο 1ο εξαμηνο ειναι γυρω στα 18-19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 16:26 Η RebeccaforJimani: #115 18-08-09 16:26 Παιδιά εγώ θα είμαι Πάτρα και δεν ξέρω και πολλά περι πανεπιστημίου. Πιστεύω πως θα είμαι απ' τους πιο ψαρωμένους και δεν θα ξέρω που να πάω και τι να κάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 16:29 Ο Zod έγραψε: #116 18-08-09 16:29 Εγώ ως κλειστός χαρακτήρας ενδέχεται να βρω δύσκολα παρέα. Βέβαια, στην αρχή της χρονιάς όλοι ψάχνονται. Οι γνωριμίες θα είναι πολύ εύκολες, μην ανησυχείτε. Ελπίζω να βρω 2-3 άτομα με κοινά ενδιαφέροντα και από κει και πέρα δεν θα έχω μεγάλο πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefa_1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 157 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 02:40 Ο stefa_1 έγραψε: #117 19-08-09 02:40 Ρε παιδια ελεος μη φοβαστε...ολοι θα βρειτε εκτος και αν δεν το θελετε μονο.Σκεφτειτε οτι υπαρχουν και χειροτερα οπως εγω...Σε ξενο κρατος,και με φοιτητες...ολοι 2 χρονια μεγαλυτεροι μου λογω του οτι αυτοι ξεκινανε σχολειο πιο αργα σε σχεση με την Ελλαδα και εγω θα ειμαι ''η μιανιατουρα''Εγω τοτε θα πρεπει να ψελνω ευχελαια για να μου πανε ολα καλα! Αγνωστοι μεταξυ αγνωστων ειναι το καλυτερο πραγμα.Αγνωστος μεταξυ γνωστων ειναι το δυσκολο πραγμα (το χω περασει και ξερω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 16:25 Η RebeccaforJimani: #118 19-08-09 16:25 https://students.ceid.upatras.gr/~akis/jotd27/0501.html Είναι φοβερό! Απλά διαβάστε το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 16:40 Η anna_md έγραψε: #119 19-08-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: https://students.ceid.upatras.gr/~akis/jotd27/0501.html Είναι φοβερό! Απλά διαβάστε το! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 16:40 Ο hale έγραψε: #120 19-08-09 16:40 Κατατιπιστικότατο κείμενο για όλα!!!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Salomon Jonas fortheloveofshizaya Kafkinos Dimitris2007 petl Georgiaaa_ manozzz Ilma tomftw Totreno Chris180 Τρελας123 florist dmav Magigi Γιώτα Γιαννακού DeWiN Twittn mimikos estrela the.m024 nicole1982 TheUnknown SKG ladybookworm jYanniss power puff girls Freddys Memetchi Αννα1 Atarax Civilman Ziggy 1 xmen902 iminspain floydiantree ckotsakos Arvacon stefan tweetyslvstr mpampouras Lathy Annaaa345667 jul25 Lydia6902 hirasawayui hecktors TonyMontanaEse Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδιά εγώ θα είμαι Πάτρα και δεν ξέρω και πολλά περι πανεπιστημίου. Πιστεύω πως θα είμαι απ' τους πιο ψαρωμένους και δεν θα ξέρω που να πάω και τι να κάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 16:29 Ο Zod έγραψε: #116 18-08-09 16:29 Εγώ ως κλειστός χαρακτήρας ενδέχεται να βρω δύσκολα παρέα. Βέβαια, στην αρχή της χρονιάς όλοι ψάχνονται. Οι γνωριμίες θα είναι πολύ εύκολες, μην ανησυχείτε. Ελπίζω να βρω 2-3 άτομα με κοινά ενδιαφέροντα και από κει και πέρα δεν θα έχω μεγάλο πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefa_1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 157 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 02:40 Ο stefa_1 έγραψε: #117 19-08-09 02:40 Ρε παιδια ελεος μη φοβαστε...ολοι θα βρειτε εκτος και αν δεν το θελετε μονο.Σκεφτειτε οτι υπαρχουν και χειροτερα οπως εγω...Σε ξενο κρατος,και με φοιτητες...ολοι 2 χρονια μεγαλυτεροι μου λογω του οτι αυτοι ξεκινανε σχολειο πιο αργα σε σχεση με την Ελλαδα και εγω θα ειμαι ''η μιανιατουρα''Εγω τοτε θα πρεπει να ψελνω ευχελαια για να μου πανε ολα καλα! Αγνωστοι μεταξυ αγνωστων ειναι το καλυτερο πραγμα.Αγνωστος μεταξυ γνωστων ειναι το δυσκολο πραγμα (το χω περασει και ξερω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 16:25 Η RebeccaforJimani: #118 19-08-09 16:25 https://students.ceid.upatras.gr/~akis/jotd27/0501.html Είναι φοβερό! Απλά διαβάστε το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 16:40 Η anna_md έγραψε: #119 19-08-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: https://students.ceid.upatras.gr/~akis/jotd27/0501.html Είναι φοβερό! Απλά διαβάστε το! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 16:40 Ο hale έγραψε: #120 19-08-09 16:40 Κατατιπιστικότατο κείμενο για όλα!!!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Salomon Jonas fortheloveofshizaya Kafkinos Dimitris2007 petl Georgiaaa_ manozzz Ilma tomftw Totreno Chris180 Τρελας123 florist dmav Magigi Γιώτα Γιαννακού DeWiN Twittn mimikos estrela the.m024 nicole1982 TheUnknown SKG ladybookworm jYanniss power puff girls Freddys Memetchi Αννα1 Atarax Civilman Ziggy 1 xmen902 iminspain floydiantree ckotsakos Arvacon stefan tweetyslvstr mpampouras Lathy Annaaa345667 jul25 Lydia6902 hirasawayui hecktors TonyMontanaEse Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ ως κλειστός χαρακτήρας ενδέχεται να βρω δύσκολα παρέα. Βέβαια, στην αρχή της χρονιάς όλοι ψάχνονται. Οι γνωριμίες θα είναι πολύ εύκολες, μην ανησυχείτε. Ελπίζω να βρω 2-3 άτομα με κοινά ενδιαφέροντα και από κει και πέρα δεν θα έχω μεγάλο πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefa_1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 157 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 02:40 Ο stefa_1 έγραψε: #117 19-08-09 02:40 Ρε παιδια ελεος μη φοβαστε...ολοι θα βρειτε εκτος και αν δεν το θελετε μονο.Σκεφτειτε οτι υπαρχουν και χειροτερα οπως εγω...Σε ξενο κρατος,και με φοιτητες...ολοι 2 χρονια μεγαλυτεροι μου λογω του οτι αυτοι ξεκινανε σχολειο πιο αργα σε σχεση με την Ελλαδα και εγω θα ειμαι ''η μιανιατουρα''Εγω τοτε θα πρεπει να ψελνω ευχελαια για να μου πανε ολα καλα! Αγνωστοι μεταξυ αγνωστων ειναι το καλυτερο πραγμα.Αγνωστος μεταξυ γνωστων ειναι το δυσκολο πραγμα (το χω περασει και ξερω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 16:25 Η RebeccaforJimani: #118 19-08-09 16:25 https://students.ceid.upatras.gr/~akis/jotd27/0501.html Είναι φοβερό! Απλά διαβάστε το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 16:40 Η anna_md έγραψε: #119 19-08-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: https://students.ceid.upatras.gr/~akis/jotd27/0501.html Είναι φοβερό! Απλά διαβάστε το! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 16:40 Ο hale έγραψε: #120 19-08-09 16:40 Κατατιπιστικότατο κείμενο για όλα!!!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Salomon Jonas fortheloveofshizaya Kafkinos Dimitris2007 petl Georgiaaa_ manozzz Ilma tomftw Totreno Chris180 Τρελας123 florist dmav Magigi Γιώτα Γιαννακού DeWiN Twittn mimikos estrela the.m024 nicole1982 TheUnknown SKG ladybookworm jYanniss power puff girls Freddys Memetchi Αννα1 Atarax Civilman Ziggy 1 xmen902 iminspain floydiantree ckotsakos Arvacon stefan tweetyslvstr mpampouras Lathy Annaaa345667 jul25 Lydia6902 hirasawayui hecktors TonyMontanaEse Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ρε παιδια ελεος μη φοβαστε...ολοι θα βρειτε εκτος και αν δεν το θελετε μονο.Σκεφτειτε οτι υπαρχουν και χειροτερα οπως εγω...Σε ξενο κρατος,και με φοιτητες...ολοι 2 χρονια μεγαλυτεροι μου λογω του οτι αυτοι ξεκινανε σχολειο πιο αργα σε σχεση με την Ελλαδα και εγω θα ειμαι ''η μιανιατουρα''Εγω τοτε θα πρεπει να ψελνω ευχελαια για να μου πανε ολα καλα! Αγνωστοι μεταξυ αγνωστων ειναι το καλυτερο πραγμα.Αγνωστος μεταξυ γνωστων ειναι το δυσκολο πραγμα (το χω περασει και ξερω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 16:25 Η RebeccaforJimani: #118 19-08-09 16:25 https://students.ceid.upatras.gr/~akis/jotd27/0501.html Είναι φοβερό! Απλά διαβάστε το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 16:40 Η anna_md έγραψε: #119 19-08-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: https://students.ceid.upatras.gr/~akis/jotd27/0501.html Είναι φοβερό! Απλά διαβάστε το! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 16:40 Ο hale έγραψε: #120 19-08-09 16:40 Κατατιπιστικότατο κείμενο για όλα!!!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Salomon Jonas fortheloveofshizaya Kafkinos Dimitris2007 petl Georgiaaa_ manozzz Ilma tomftw Totreno Chris180 Τρελας123 florist dmav Magigi Γιώτα Γιαννακού DeWiN Twittn mimikos estrela the.m024 nicole1982 TheUnknown SKG ladybookworm jYanniss power puff girls Freddys Memetchi Αννα1 Atarax Civilman Ziggy 1 xmen902 iminspain floydiantree ckotsakos Arvacon stefan tweetyslvstr mpampouras Lathy Annaaa345667 jul25 Lydia6902 hirasawayui hecktors TonyMontanaEse Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
https://students.ceid.upatras.gr/~akis/jotd27/0501.html Είναι φοβερό! Απλά διαβάστε το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 16:40 Η anna_md έγραψε: #119 19-08-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: https://students.ceid.upatras.gr/~akis/jotd27/0501.html Είναι φοβερό! Απλά διαβάστε το! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 16:40 Ο hale έγραψε: #120 19-08-09 16:40 Κατατιπιστικότατο κείμενο για όλα!!!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: https://students.ceid.upatras.gr/~akis/jotd27/0501.html Είναι φοβερό! Απλά διαβάστε το! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 16:40 Ο hale έγραψε: #120 19-08-09 16:40 Κατατιπιστικότατο κείμενο για όλα!!!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατατιπιστικότατο κείμενο για όλα!!!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.