διορθωσις:δεν ειναι γελοιο για τους σοβαροφανεις γελοιους αλλα για τους ΔΗΘΕΝ σοβαροφανεις ΑΚΡΩΣ γελοιους....
Για αυτες τις γυναικες ειναι αληθεια...ειναι ολοκληρη επιστημη φιλε μου...
Τα στανταρ των γυναικων οταν ειναι μικρες(17-20) ειναι ψηλα:μπρατσα,ομορφος,γυμνασμενος μαγκας στην παρεα και κατα προτιμιση ναχει μηχανακι για να μπω στο ματι των κολητων μου κλπ....επισης πολλες τις διακρινει το λεγομενο δηθεν και τουπε ντιβας που τις καθιστα αυτοματως και πολυ επιλεκτικες και δυσκολες για να τις ριξεις ποσο μαλλον να τις φυστικωσεις επι οριζοντιου...
καθως μεγαλωνουν(20-30) και εχοντας ηδη φαει την πλυση εγκεφαλου απο τις μαναδες τους και τα προτυπα που πλασαρουν τα ΜΜΕ κοιτανε παραπερα:
ναχει λευτα,ναχει αυτοκινητο,καλη δουλεια,να μ πληρωνει τον καφε και να πληρωνει αυτος οταν παμε μαζι διακοπες στην σαντορινη....αν ικανοποιει αυτα τα θελω μου τοτε καθομαι...και αμα λαχει,επειδη η μαμα μου ετσι μ ειπε να κανω,τον παντρευομαι και τον κουκουλωνω...που θα βρεις αλλου τετοιο κοροιδο..πρεπει να αποκατασταθω η μαυρη...!
Αργοτερα (30+) εχοντας ηδη φαει πολλα απο τα παραπανω(λευτα λουσα κλπ) συμβιβαζεται καπως...δηλαδη δεν θαχει προβλημα να παει με καποιον που αντι για μερσεντες εχει ενα οπελ η ενα ρενω αε πουμε....που μπορει να μην εχει και γαμω τις δουλειες,δεν ειναι πχ προισταμενος σε μια εταιρια αλλα ενας καθηγητης, που ενταξει ας μη μου πληρωνει τον καφε οταν βγαινουμε...ε δε βαριεσαι...ας του κατσουμε...
και καθως πλησιαζει τα 40(δηλαδη απο τα 36 και μετα) αρχιζει η μεγαλη παρακμη...εμφανιζονται οι ρυτιδες,οι σακουλες,οι κυταριτιδες,τα βυζια φτανουν στα γονατα τους...οτι μεικ απ και να βαλουν δε μπορουν να κρυψουν τιποτα...αντιλαμβανονται πως σιγα σιγα αρχιζουν και τελειωνουν,κλεινουν σαν γυναικες...και αυτο το αισθημα κυριολεκτικα εκτινασσεται στα υψη οταν φτασουν στην κλιμακτηριο........και επειδη σαυτη τη φαση λενε "οκ,αρχισα να τελειωνω σαν γυναικα" εχουν ως νοοτροπια "οτι φαμαι και οτι πιουμε"...γιαυτο και βλεπεις καποιες 40αρες και βαλε να διψανε................
αυτη ειναι η ιστορια φιλε μου