efi25
Δραστήριο μέλος
Η efi25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 474 μηνύματα.

09-02-20

12:19
Γεια σας, θα δωσω με το νεο συστημα φετος. Τσεκαρα το προγραμμα του 2016 που ειχε και αυτο δυο συστηματα και οσοι εδιναν με το νεο συστημα ειχαν μεγαλη αποσταση μεταξυ των μαθηματων, δηλαδη η εξεταστικη εκτεινοταν σε 3 εβδομαδες!
www.protothema.gr
Θεωρειτε πιθανο να γινει το ιδιο φετος? Δηλαδη να το τραβηξουν παλι τοσο πολυ? Επισης ειδα η αργια του αγιου πνευματος πεφτει Δευτερα 8 Ιουνιου, που δυσκολευει τα πραγματα. Επισης θεωρειτε πιθανο να ξεκινησουν μεσα Μαιου οπως το 2016? Ρωταω μηπως καποιος εχει ακουσει κατι στο σχολειο ή στο φροντιστηριο καθως εγω δεν εχω καμια επαφη.

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων του 2016
Το Υπουργείο Παιδείας έδωσε στην δημοσιότητα το πρόγραμμα των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων, τόσο με το νέο όσο και μετο παλαιό σύστημα ...
Θεωρειτε πιθανο να γινει το ιδιο φετος? Δηλαδη να το τραβηξουν παλι τοσο πολυ? Επισης ειδα η αργια του αγιου πνευματος πεφτει Δευτερα 8 Ιουνιου, που δυσκολευει τα πραγματα. Επισης θεωρειτε πιθανο να ξεκινησουν μεσα Μαιου οπως το 2016? Ρωταω μηπως καποιος εχει ακουσει κατι στο σχολειο ή στο φροντιστηριο καθως εγω δεν εχω καμια επαφη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βαγγέλης Κομνής
Νεοφερμένο μέλος
Ο Βαγγέλης Κομνής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πολύκαστρο (Κιλκίς). Έχει γράψει 20 μηνύματα.

09-02-20

13:53
Δεν έχω ακούσει κάτι, άλλα σύμφωνα με το προγραμματισμό της ύλης που έχει έρθει στα σχολεία δύσκολα να ξεκινήσουν Μάιο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κλημεντίνη
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.660 μηνύματα.

09-02-20

15:40
Δε γνωριζω για τα υπόλοιπα αλλα γενικά Ιούνη ξεκινάνε πλεον καθότι τα παιδιά δινουν πριν ενδοσχολικές 

efi25
Δραστήριο μέλος
Η efi25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 474 μηνύματα.

10-02-20

10:50
Αληθεια? Και γω υπολογιζα οτι δινουν μετα ενδοσχολικες και λεω σιγουρα θα παει Μαιο. Ευχαριστω πολυ!!Δε γνωριζω για τα υπόλοιπα αλλα γενικά Ιούνη ξεκινάνε πλεον καθότι τα παιδιά δινουν πριν ενδοσχολικές![]()
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Σ ευχαριστω πολυ!Δεν έχω ακούσει κάτι, άλλα σύμφωνα με το προγραμματισμό της ύλης που έχει έρθει στα σχολεία δύσκολα να ξεκινήσουν Μάιο.
Κλημεντίνη
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.660 μηνύματα.

10-02-20

12:13
Αληθεια? Και γω υπολογιζα οτι δινουν μετα ενδοσχολικες και λεω σιγουρα θα παει Μαιο. Ευχαριστω πολυ!!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Σ ευχαριστω πολυ!
Ναι , λογικα θα ξεκινήσουν γυρω στις 4-5 ιουνη το νωρίτερο αλλιως μετα τις 8

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...