Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:44 Η Deutsch... Lover: #1 22-02-13 17:44 Γεια σας! Ξερει κανεις το προγραμμα GeoGebra? ( εχει σχεση με μαθηματικα) μας ειπε ο μαθηματικος να το κατεβασουμε αλλα δεν μας εξηγησε πως να το χειριζόμαστε το κατεβασα αλλα ομολογω πως δεν το καταλαβαινω... Καποιος που το ξερει και εχει γνωση πανω στο θεμα ας μου απαντησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:50 Ο cha0s έγραψε: #2 22-02-13 17:50 https://wiki.geogebra.org/el/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:39 Ο Yamcha έγραψε: #3 22-02-13 23:39 Οριστε ενα βοηθημα για το geogebra απο το mathematica. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Geogebra_123.pdf Geogebra_123.pdf 3,4 MB · Εμφανίσεις: 657 dimitris001 Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.650 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:44 Ο dimitris001: #4 22-02-13 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Γεια σας! Ξερει κανεις το προγραμμα GeoGebra? ( εχει σχεση με μαθηματικα) μας ειπε ο μαθηματικος να το κατεβασουμε αλλα δεν μας εξηγησε πως να το χειριζόμαστε το κατεβασα αλλα ομολογω πως δεν το καταλαβαινω... Καποιος που το ξερει και εχει γνωση πανω στο θεμα ας μου απαντησει Click για ανάπτυξη... Έχω ασχοληθεί αρκετά με το GeoGebra και μπορώ να σε βοηθήσω αρκετά...Το θέμα είναι να μας πεις τι ακριβώς θέλεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:44 Η Deutsch... Lover: #5 23-02-13 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Οριστε ενα βοηθημα για το geogebra απο το mathematica. Click για ανάπτυξη... το αρχειο ειναι ασφαλες; Αρχική Δημοσίευση από dimitris001: Έχω ασχοληθεί αρκετά με το GeoGebra και μπορώ να σε βοηθήσω αρκετά...Το θέμα είναι να μας πεις τι ακριβώς θέλεις.. Click για ανάπτυξη... δεν ξερω τιποτα σε πρωτη φαση τι μπορεις να μου πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:33 Ο cha0s έγραψε: #6 23-02-13 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: το αρχειο ειναι ασφαλες; Click για ανάπτυξη... pdf είναι ρε έλεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:37 Η Deutsch... Lover: #7 23-02-13 11:37 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: pdf είναι ρε έλεος! Click για ανάπτυξη... ρε γτ μου εβγαλε μηνυμα το λαπτοπ ρωτησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 13:23 Ο Yamcha έγραψε: #8 23-02-13 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ρε γτ μου εβγαλε μηνυμα το λαπτοπ ρωτησα Click για ανάπτυξη... τι ειδους μηνυμα σου εμφανισε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 13:36 Η Loreley έγραψε: #9 23-02-13 13:36 Και εμένα μου εμφάνισε.. "Ο τύπος του αρχείου ενδέχεται να βλάψει τον υπολογιστή σας..." Και μετά λέει αν θέλω να το διατηρήσω ή να το απορρίψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 13:42 Ο Yamcha έγραψε: #10 23-02-13 13:42 Μια χαρα ειναι το αρχειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitris001 Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.650 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 13:49 Ο dimitris001: #11 23-02-13 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: δεν ξερω τιποτα σε πρωτη φαση τι μπορεις να μου πεις; Click για ανάπτυξη... Το θέμα δεν είναι το τι μπορώ να σου πω εγώ σε πρώτη φάση αλλά το τι θες εσύ να μαθεις... Αν ωστόσο επιμένεις προσπάθησε να δείξεις οτι οι διχοτόμοι, οι μεσοκάθετοι και τα ύψη συντρέχουν(δλδ διέρχονται απο το ίδιο σημείο)...είναι κάτι πολύ απλό απο τη στιγμή που το geogebra είναι και στα ελληνικά και πιστευω οτι ειναι καλύτερο να το ψάξεις λίγο μόνη σου στην αρχή και αμα προκύψει καποιο προβλημα ειμαστε εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 13:50 Η Loreley έγραψε: #12 23-02-13 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Μια χαρα ειναι το αρχειο Click για ανάπτυξη... Okay, το ανοίγω τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 14:31 Η Deutsch... Lover: #13 23-02-13 14:31 Αρχική Δημοσίευση από dimitris001: Το θέμα δεν είναι το τι μπορώ να σου πω εγώ σε πρώτη φάση αλλά το τι θες εσύ να μαθεις... Αν ωστόσο επιμένεις προσπάθησε να δείξεις οτι οι διχοτόμοι, οι μεσοκάθετοι και τα ύψη συντρέχουν(δλδ διέρχονται απο το ίδιο σημείο)...είναι κάτι πολύ απλό απο τη στιγμή που το geogebra είναι και στα ελληνικά και πιστευω οτι ειναι καλύτερο να το ψάξεις λίγο μόνη σου στην αρχή και αμα προκύψει καποιο προβλημα ειμαστε εδω! Click για ανάπτυξη... Σε χιλιοευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:09 Η Deutsch... Lover: #14 23-02-13 21:09 Παιδια συμφωνα με το αρχειο που μου δωσατε προσπαθεισα να κατω την πρωτη ασκηση με το τριγωνο που περναει η διαμεσος και μετα κανουμε τον κυκλο κλπ. Στον κυκλο κολλησα. δεν μπορω να τον περασω και απο τις 3 κορυφες. Μονο απο 2 το προσπαθησα 15 φορες βημα βημα αλλα τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 11:36 Η Agnwsth έγραψε: #15 17-06-19 11:36 Ξέρει κανείς πως μπορώ να θέσω το πεδίο ορισμού της συνάρτησης που θα βάλω ; Θέλω πχ να θέσω κλειστό διάστημα ή και δίκλαδη συνάρτηση αλλά δεν ξέρω πως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnsk Νεοφερμένο μέλος Ο Johnsk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 20:19 Ο Johnsk έγραψε: #16 17-06-19 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Ξέρει κανείς πως μπορώ να θέσω το πεδίο ορισμού της συνάρτησης που θα βάλω ; Θέλω πχ να θέσω κλειστό διάστημα ή και δίκλαδη συνάρτηση αλλά δεν ξέρω πως. Click για ανάπτυξη... Τι το θές τέτοια εποχή καλέ? https://wiki.geogebra.org/en/If_Command Δες απο πάνω λέει πολλά το wiki, για δίκλαδη γενικά θες IF Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 20:50 Η Agnwsth έγραψε: #17 17-06-19 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Johnsk: Τι το θές τέτοια εποχή καλέ? https://wiki.geogebra.org/en/If_Command Δες απο πάνω λέει πολλά το wiki, για δίκλαδη γενικά θες IF Click για ανάπτυξη... Μεταφέρω κάτι σημειώσεις. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandra Chatzin Fanimaid123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας! Ξερει κανεις το προγραμμα GeoGebra? ( εχει σχεση με μαθηματικα) μας ειπε ο μαθηματικος να το κατεβασουμε αλλα δεν μας εξηγησε πως να το χειριζόμαστε το κατεβασα αλλα ομολογω πως δεν το καταλαβαινω... Καποιος που το ξερει και εχει γνωση πανω στο θεμα ας μου απαντησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:50 Ο cha0s έγραψε: #2 22-02-13 17:50 https://wiki.geogebra.org/el/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:39 Ο Yamcha έγραψε: #3 22-02-13 23:39 Οριστε ενα βοηθημα για το geogebra απο το mathematica. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Geogebra_123.pdf Geogebra_123.pdf 3,4 MB · Εμφανίσεις: 657 dimitris001 Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.650 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:44 Ο dimitris001: #4 22-02-13 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Γεια σας! Ξερει κανεις το προγραμμα GeoGebra? ( εχει σχεση με μαθηματικα) μας ειπε ο μαθηματικος να το κατεβασουμε αλλα δεν μας εξηγησε πως να το χειριζόμαστε το κατεβασα αλλα ομολογω πως δεν το καταλαβαινω... Καποιος που το ξερει και εχει γνωση πανω στο θεμα ας μου απαντησει Click για ανάπτυξη... Έχω ασχοληθεί αρκετά με το GeoGebra και μπορώ να σε βοηθήσω αρκετά...Το θέμα είναι να μας πεις τι ακριβώς θέλεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:44 Η Deutsch... Lover: #5 23-02-13 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Οριστε ενα βοηθημα για το geogebra απο το mathematica. Click για ανάπτυξη... το αρχειο ειναι ασφαλες; Αρχική Δημοσίευση από dimitris001: Έχω ασχοληθεί αρκετά με το GeoGebra και μπορώ να σε βοηθήσω αρκετά...Το θέμα είναι να μας πεις τι ακριβώς θέλεις.. Click για ανάπτυξη... δεν ξερω τιποτα σε πρωτη φαση τι μπορεις να μου πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:33 Ο cha0s έγραψε: #6 23-02-13 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: το αρχειο ειναι ασφαλες; Click για ανάπτυξη... pdf είναι ρε έλεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:37 Η Deutsch... Lover: #7 23-02-13 11:37 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: pdf είναι ρε έλεος! Click για ανάπτυξη... ρε γτ μου εβγαλε μηνυμα το λαπτοπ ρωτησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 13:23 Ο Yamcha έγραψε: #8 23-02-13 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ρε γτ μου εβγαλε μηνυμα το λαπτοπ ρωτησα Click για ανάπτυξη... τι ειδους μηνυμα σου εμφανισε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 13:36 Η Loreley έγραψε: #9 23-02-13 13:36 Και εμένα μου εμφάνισε.. "Ο τύπος του αρχείου ενδέχεται να βλάψει τον υπολογιστή σας..." Και μετά λέει αν θέλω να το διατηρήσω ή να το απορρίψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 13:42 Ο Yamcha έγραψε: #10 23-02-13 13:42 Μια χαρα ειναι το αρχειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitris001 Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.650 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 13:49 Ο dimitris001: #11 23-02-13 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: δεν ξερω τιποτα σε πρωτη φαση τι μπορεις να μου πεις; Click για ανάπτυξη... Το θέμα δεν είναι το τι μπορώ να σου πω εγώ σε πρώτη φάση αλλά το τι θες εσύ να μαθεις... Αν ωστόσο επιμένεις προσπάθησε να δείξεις οτι οι διχοτόμοι, οι μεσοκάθετοι και τα ύψη συντρέχουν(δλδ διέρχονται απο το ίδιο σημείο)...είναι κάτι πολύ απλό απο τη στιγμή που το geogebra είναι και στα ελληνικά και πιστευω οτι ειναι καλύτερο να το ψάξεις λίγο μόνη σου στην αρχή και αμα προκύψει καποιο προβλημα ειμαστε εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 13:50 Η Loreley έγραψε: #12 23-02-13 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Μια χαρα ειναι το αρχειο Click για ανάπτυξη... Okay, το ανοίγω τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 14:31 Η Deutsch... Lover: #13 23-02-13 14:31 Αρχική Δημοσίευση από dimitris001: Το θέμα δεν είναι το τι μπορώ να σου πω εγώ σε πρώτη φάση αλλά το τι θες εσύ να μαθεις... Αν ωστόσο επιμένεις προσπάθησε να δείξεις οτι οι διχοτόμοι, οι μεσοκάθετοι και τα ύψη συντρέχουν(δλδ διέρχονται απο το ίδιο σημείο)...είναι κάτι πολύ απλό απο τη στιγμή που το geogebra είναι και στα ελληνικά και πιστευω οτι ειναι καλύτερο να το ψάξεις λίγο μόνη σου στην αρχή και αμα προκύψει καποιο προβλημα ειμαστε εδω! Click για ανάπτυξη... Σε χιλιοευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:09 Η Deutsch... Lover: #14 23-02-13 21:09 Παιδια συμφωνα με το αρχειο που μου δωσατε προσπαθεισα να κατω την πρωτη ασκηση με το τριγωνο που περναει η διαμεσος και μετα κανουμε τον κυκλο κλπ. Στον κυκλο κολλησα. δεν μπορω να τον περασω και απο τις 3 κορυφες. Μονο απο 2 το προσπαθησα 15 φορες βημα βημα αλλα τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 11:36 Η Agnwsth έγραψε: #15 17-06-19 11:36 Ξέρει κανείς πως μπορώ να θέσω το πεδίο ορισμού της συνάρτησης που θα βάλω ; Θέλω πχ να θέσω κλειστό διάστημα ή και δίκλαδη συνάρτηση αλλά δεν ξέρω πως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnsk Νεοφερμένο μέλος Ο Johnsk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 20:19 Ο Johnsk έγραψε: #16 17-06-19 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Ξέρει κανείς πως μπορώ να θέσω το πεδίο ορισμού της συνάρτησης που θα βάλω ; Θέλω πχ να θέσω κλειστό διάστημα ή και δίκλαδη συνάρτηση αλλά δεν ξέρω πως. Click για ανάπτυξη... Τι το θές τέτοια εποχή καλέ? https://wiki.geogebra.org/en/If_Command Δες απο πάνω λέει πολλά το wiki, για δίκλαδη γενικά θες IF Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 20:50 Η Agnwsth έγραψε: #17 17-06-19 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Johnsk: Τι το θές τέτοια εποχή καλέ? https://wiki.geogebra.org/en/If_Command Δες απο πάνω λέει πολλά το wiki, για δίκλαδη γενικά θες IF Click για ανάπτυξη... Μεταφέρω κάτι σημειώσεις. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandra Chatzin Fanimaid123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
https://wiki.geogebra.org/el/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:39 Ο Yamcha έγραψε: #3 22-02-13 23:39 Οριστε ενα βοηθημα για το geogebra απο το mathematica. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Geogebra_123.pdf Geogebra_123.pdf 3,4 MB · Εμφανίσεις: 657 dimitris001 Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.650 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:44 Ο dimitris001: #4 22-02-13 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Γεια σας! Ξερει κανεις το προγραμμα GeoGebra? ( εχει σχεση με μαθηματικα) μας ειπε ο μαθηματικος να το κατεβασουμε αλλα δεν μας εξηγησε πως να το χειριζόμαστε το κατεβασα αλλα ομολογω πως δεν το καταλαβαινω... Καποιος που το ξερει και εχει γνωση πανω στο θεμα ας μου απαντησει Click για ανάπτυξη... Έχω ασχοληθεί αρκετά με το GeoGebra και μπορώ να σε βοηθήσω αρκετά...Το θέμα είναι να μας πεις τι ακριβώς θέλεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:44 Η Deutsch... Lover: #5 23-02-13 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Οριστε ενα βοηθημα για το geogebra απο το mathematica. Click για ανάπτυξη... το αρχειο ειναι ασφαλες; Αρχική Δημοσίευση από dimitris001: Έχω ασχοληθεί αρκετά με το GeoGebra και μπορώ να σε βοηθήσω αρκετά...Το θέμα είναι να μας πεις τι ακριβώς θέλεις.. Click για ανάπτυξη... δεν ξερω τιποτα σε πρωτη φαση τι μπορεις να μου πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:33 Ο cha0s έγραψε: #6 23-02-13 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: το αρχειο ειναι ασφαλες; Click για ανάπτυξη... pdf είναι ρε έλεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:37 Η Deutsch... Lover: #7 23-02-13 11:37 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: pdf είναι ρε έλεος! Click για ανάπτυξη... ρε γτ μου εβγαλε μηνυμα το λαπτοπ ρωτησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 13:23 Ο Yamcha έγραψε: #8 23-02-13 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ρε γτ μου εβγαλε μηνυμα το λαπτοπ ρωτησα Click για ανάπτυξη... τι ειδους μηνυμα σου εμφανισε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 13:36 Η Loreley έγραψε: #9 23-02-13 13:36 Και εμένα μου εμφάνισε.. "Ο τύπος του αρχείου ενδέχεται να βλάψει τον υπολογιστή σας..." Και μετά λέει αν θέλω να το διατηρήσω ή να το απορρίψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 13:42 Ο Yamcha έγραψε: #10 23-02-13 13:42 Μια χαρα ειναι το αρχειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitris001 Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.650 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 13:49 Ο dimitris001: #11 23-02-13 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: δεν ξερω τιποτα σε πρωτη φαση τι μπορεις να μου πεις; Click για ανάπτυξη... Το θέμα δεν είναι το τι μπορώ να σου πω εγώ σε πρώτη φάση αλλά το τι θες εσύ να μαθεις... Αν ωστόσο επιμένεις προσπάθησε να δείξεις οτι οι διχοτόμοι, οι μεσοκάθετοι και τα ύψη συντρέχουν(δλδ διέρχονται απο το ίδιο σημείο)...είναι κάτι πολύ απλό απο τη στιγμή που το geogebra είναι και στα ελληνικά και πιστευω οτι ειναι καλύτερο να το ψάξεις λίγο μόνη σου στην αρχή και αμα προκύψει καποιο προβλημα ειμαστε εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 13:50 Η Loreley έγραψε: #12 23-02-13 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Μια χαρα ειναι το αρχειο Click για ανάπτυξη... Okay, το ανοίγω τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 14:31 Η Deutsch... Lover: #13 23-02-13 14:31 Αρχική Δημοσίευση από dimitris001: Το θέμα δεν είναι το τι μπορώ να σου πω εγώ σε πρώτη φάση αλλά το τι θες εσύ να μαθεις... Αν ωστόσο επιμένεις προσπάθησε να δείξεις οτι οι διχοτόμοι, οι μεσοκάθετοι και τα ύψη συντρέχουν(δλδ διέρχονται απο το ίδιο σημείο)...είναι κάτι πολύ απλό απο τη στιγμή που το geogebra είναι και στα ελληνικά και πιστευω οτι ειναι καλύτερο να το ψάξεις λίγο μόνη σου στην αρχή και αμα προκύψει καποιο προβλημα ειμαστε εδω! Click για ανάπτυξη... Σε χιλιοευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:09 Η Deutsch... Lover: #14 23-02-13 21:09 Παιδια συμφωνα με το αρχειο που μου δωσατε προσπαθεισα να κατω την πρωτη ασκηση με το τριγωνο που περναει η διαμεσος και μετα κανουμε τον κυκλο κλπ. Στον κυκλο κολλησα. δεν μπορω να τον περασω και απο τις 3 κορυφες. Μονο απο 2 το προσπαθησα 15 φορες βημα βημα αλλα τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 11:36 Η Agnwsth έγραψε: #15 17-06-19 11:36 Ξέρει κανείς πως μπορώ να θέσω το πεδίο ορισμού της συνάρτησης που θα βάλω ; Θέλω πχ να θέσω κλειστό διάστημα ή και δίκλαδη συνάρτηση αλλά δεν ξέρω πως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnsk Νεοφερμένο μέλος Ο Johnsk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 20:19 Ο Johnsk έγραψε: #16 17-06-19 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Ξέρει κανείς πως μπορώ να θέσω το πεδίο ορισμού της συνάρτησης που θα βάλω ; Θέλω πχ να θέσω κλειστό διάστημα ή και δίκλαδη συνάρτηση αλλά δεν ξέρω πως. Click για ανάπτυξη... Τι το θές τέτοια εποχή καλέ? https://wiki.geogebra.org/en/If_Command Δες απο πάνω λέει πολλά το wiki, για δίκλαδη γενικά θες IF Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 20:50 Η Agnwsth έγραψε: #17 17-06-19 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Johnsk: Τι το θές τέτοια εποχή καλέ? https://wiki.geogebra.org/en/If_Command Δες απο πάνω λέει πολλά το wiki, για δίκλαδη γενικά θες IF Click για ανάπτυξη... Μεταφέρω κάτι σημειώσεις. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandra Chatzin Fanimaid123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οριστε ενα βοηθημα για το geogebra απο το mathematica. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimitris001 Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.650 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:44 Ο dimitris001: #4 22-02-13 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Γεια σας! Ξερει κανεις το προγραμμα GeoGebra? ( εχει σχεση με μαθηματικα) μας ειπε ο μαθηματικος να το κατεβασουμε αλλα δεν μας εξηγησε πως να το χειριζόμαστε το κατεβασα αλλα ομολογω πως δεν το καταλαβαινω... Καποιος που το ξερει και εχει γνωση πανω στο θεμα ας μου απαντησει Click για ανάπτυξη... Έχω ασχοληθεί αρκετά με το GeoGebra και μπορώ να σε βοηθήσω αρκετά...Το θέμα είναι να μας πεις τι ακριβώς θέλεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:44 Η Deutsch... Lover: #5 23-02-13 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Οριστε ενα βοηθημα για το geogebra απο το mathematica. Click για ανάπτυξη... το αρχειο ειναι ασφαλες; Αρχική Δημοσίευση από dimitris001: Έχω ασχοληθεί αρκετά με το GeoGebra και μπορώ να σε βοηθήσω αρκετά...Το θέμα είναι να μας πεις τι ακριβώς θέλεις.. Click για ανάπτυξη... δεν ξερω τιποτα σε πρωτη φαση τι μπορεις να μου πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:33 Ο cha0s έγραψε: #6 23-02-13 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: το αρχειο ειναι ασφαλες; Click για ανάπτυξη... pdf είναι ρε έλεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:37 Η Deutsch... Lover: #7 23-02-13 11:37 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: pdf είναι ρε έλεος! Click για ανάπτυξη... ρε γτ μου εβγαλε μηνυμα το λαπτοπ ρωτησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 13:23 Ο Yamcha έγραψε: #8 23-02-13 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ρε γτ μου εβγαλε μηνυμα το λαπτοπ ρωτησα Click για ανάπτυξη... τι ειδους μηνυμα σου εμφανισε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 13:36 Η Loreley έγραψε: #9 23-02-13 13:36 Και εμένα μου εμφάνισε.. "Ο τύπος του αρχείου ενδέχεται να βλάψει τον υπολογιστή σας..." Και μετά λέει αν θέλω να το διατηρήσω ή να το απορρίψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 13:42 Ο Yamcha έγραψε: #10 23-02-13 13:42 Μια χαρα ειναι το αρχειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitris001 Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.650 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 13:49 Ο dimitris001: #11 23-02-13 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: δεν ξερω τιποτα σε πρωτη φαση τι μπορεις να μου πεις; Click για ανάπτυξη... Το θέμα δεν είναι το τι μπορώ να σου πω εγώ σε πρώτη φάση αλλά το τι θες εσύ να μαθεις... Αν ωστόσο επιμένεις προσπάθησε να δείξεις οτι οι διχοτόμοι, οι μεσοκάθετοι και τα ύψη συντρέχουν(δλδ διέρχονται απο το ίδιο σημείο)...είναι κάτι πολύ απλό απο τη στιγμή που το geogebra είναι και στα ελληνικά και πιστευω οτι ειναι καλύτερο να το ψάξεις λίγο μόνη σου στην αρχή και αμα προκύψει καποιο προβλημα ειμαστε εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 13:50 Η Loreley έγραψε: #12 23-02-13 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Μια χαρα ειναι το αρχειο Click για ανάπτυξη... Okay, το ανοίγω τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 14:31 Η Deutsch... Lover: #13 23-02-13 14:31 Αρχική Δημοσίευση από dimitris001: Το θέμα δεν είναι το τι μπορώ να σου πω εγώ σε πρώτη φάση αλλά το τι θες εσύ να μαθεις... Αν ωστόσο επιμένεις προσπάθησε να δείξεις οτι οι διχοτόμοι, οι μεσοκάθετοι και τα ύψη συντρέχουν(δλδ διέρχονται απο το ίδιο σημείο)...είναι κάτι πολύ απλό απο τη στιγμή που το geogebra είναι και στα ελληνικά και πιστευω οτι ειναι καλύτερο να το ψάξεις λίγο μόνη σου στην αρχή και αμα προκύψει καποιο προβλημα ειμαστε εδω! Click για ανάπτυξη... Σε χιλιοευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:09 Η Deutsch... Lover: #14 23-02-13 21:09 Παιδια συμφωνα με το αρχειο που μου δωσατε προσπαθεισα να κατω την πρωτη ασκηση με το τριγωνο που περναει η διαμεσος και μετα κανουμε τον κυκλο κλπ. Στον κυκλο κολλησα. δεν μπορω να τον περασω και απο τις 3 κορυφες. Μονο απο 2 το προσπαθησα 15 φορες βημα βημα αλλα τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 11:36 Η Agnwsth έγραψε: #15 17-06-19 11:36 Ξέρει κανείς πως μπορώ να θέσω το πεδίο ορισμού της συνάρτησης που θα βάλω ; Θέλω πχ να θέσω κλειστό διάστημα ή και δίκλαδη συνάρτηση αλλά δεν ξέρω πως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnsk Νεοφερμένο μέλος Ο Johnsk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 20:19 Ο Johnsk έγραψε: #16 17-06-19 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Ξέρει κανείς πως μπορώ να θέσω το πεδίο ορισμού της συνάρτησης που θα βάλω ; Θέλω πχ να θέσω κλειστό διάστημα ή και δίκλαδη συνάρτηση αλλά δεν ξέρω πως. Click για ανάπτυξη... Τι το θές τέτοια εποχή καλέ? https://wiki.geogebra.org/en/If_Command Δες απο πάνω λέει πολλά το wiki, για δίκλαδη γενικά θες IF Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 20:50 Η Agnwsth έγραψε: #17 17-06-19 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Johnsk: Τι το θές τέτοια εποχή καλέ? https://wiki.geogebra.org/en/If_Command Δες απο πάνω λέει πολλά το wiki, για δίκλαδη γενικά θες IF Click για ανάπτυξη... Μεταφέρω κάτι σημειώσεις. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandra Chatzin Fanimaid123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Γεια σας! Ξερει κανεις το προγραμμα GeoGebra? ( εχει σχεση με μαθηματικα) μας ειπε ο μαθηματικος να το κατεβασουμε αλλα δεν μας εξηγησε πως να το χειριζόμαστε το κατεβασα αλλα ομολογω πως δεν το καταλαβαινω... Καποιος που το ξερει και εχει γνωση πανω στο θεμα ας μου απαντησει Click για ανάπτυξη... Έχω ασχοληθεί αρκετά με το GeoGebra και μπορώ να σε βοηθήσω αρκετά...Το θέμα είναι να μας πεις τι ακριβώς θέλεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:44 Η Deutsch... Lover: #5 23-02-13 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Οριστε ενα βοηθημα για το geogebra απο το mathematica. Click για ανάπτυξη... το αρχειο ειναι ασφαλες; Αρχική Δημοσίευση από dimitris001: Έχω ασχοληθεί αρκετά με το GeoGebra και μπορώ να σε βοηθήσω αρκετά...Το θέμα είναι να μας πεις τι ακριβώς θέλεις.. Click για ανάπτυξη... δεν ξερω τιποτα σε πρωτη φαση τι μπορεις να μου πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:33 Ο cha0s έγραψε: #6 23-02-13 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: το αρχειο ειναι ασφαλες; Click για ανάπτυξη... pdf είναι ρε έλεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:37 Η Deutsch... Lover: #7 23-02-13 11:37 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: pdf είναι ρε έλεος! Click για ανάπτυξη... ρε γτ μου εβγαλε μηνυμα το λαπτοπ ρωτησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 13:23 Ο Yamcha έγραψε: #8 23-02-13 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ρε γτ μου εβγαλε μηνυμα το λαπτοπ ρωτησα Click για ανάπτυξη... τι ειδους μηνυμα σου εμφανισε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 13:36 Η Loreley έγραψε: #9 23-02-13 13:36 Και εμένα μου εμφάνισε.. "Ο τύπος του αρχείου ενδέχεται να βλάψει τον υπολογιστή σας..." Και μετά λέει αν θέλω να το διατηρήσω ή να το απορρίψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 13:42 Ο Yamcha έγραψε: #10 23-02-13 13:42 Μια χαρα ειναι το αρχειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitris001 Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.650 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 13:49 Ο dimitris001: #11 23-02-13 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: δεν ξερω τιποτα σε πρωτη φαση τι μπορεις να μου πεις; Click για ανάπτυξη... Το θέμα δεν είναι το τι μπορώ να σου πω εγώ σε πρώτη φάση αλλά το τι θες εσύ να μαθεις... Αν ωστόσο επιμένεις προσπάθησε να δείξεις οτι οι διχοτόμοι, οι μεσοκάθετοι και τα ύψη συντρέχουν(δλδ διέρχονται απο το ίδιο σημείο)...είναι κάτι πολύ απλό απο τη στιγμή που το geogebra είναι και στα ελληνικά και πιστευω οτι ειναι καλύτερο να το ψάξεις λίγο μόνη σου στην αρχή και αμα προκύψει καποιο προβλημα ειμαστε εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 13:50 Η Loreley έγραψε: #12 23-02-13 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Μια χαρα ειναι το αρχειο Click για ανάπτυξη... Okay, το ανοίγω τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 14:31 Η Deutsch... Lover: #13 23-02-13 14:31 Αρχική Δημοσίευση από dimitris001: Το θέμα δεν είναι το τι μπορώ να σου πω εγώ σε πρώτη φάση αλλά το τι θες εσύ να μαθεις... Αν ωστόσο επιμένεις προσπάθησε να δείξεις οτι οι διχοτόμοι, οι μεσοκάθετοι και τα ύψη συντρέχουν(δλδ διέρχονται απο το ίδιο σημείο)...είναι κάτι πολύ απλό απο τη στιγμή που το geogebra είναι και στα ελληνικά και πιστευω οτι ειναι καλύτερο να το ψάξεις λίγο μόνη σου στην αρχή και αμα προκύψει καποιο προβλημα ειμαστε εδω! Click για ανάπτυξη... Σε χιλιοευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:09 Η Deutsch... Lover: #14 23-02-13 21:09 Παιδια συμφωνα με το αρχειο που μου δωσατε προσπαθεισα να κατω την πρωτη ασκηση με το τριγωνο που περναει η διαμεσος και μετα κανουμε τον κυκλο κλπ. Στον κυκλο κολλησα. δεν μπορω να τον περασω και απο τις 3 κορυφες. Μονο απο 2 το προσπαθησα 15 φορες βημα βημα αλλα τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 11:36 Η Agnwsth έγραψε: #15 17-06-19 11:36 Ξέρει κανείς πως μπορώ να θέσω το πεδίο ορισμού της συνάρτησης που θα βάλω ; Θέλω πχ να θέσω κλειστό διάστημα ή και δίκλαδη συνάρτηση αλλά δεν ξέρω πως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnsk Νεοφερμένο μέλος Ο Johnsk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 20:19 Ο Johnsk έγραψε: #16 17-06-19 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Ξέρει κανείς πως μπορώ να θέσω το πεδίο ορισμού της συνάρτησης που θα βάλω ; Θέλω πχ να θέσω κλειστό διάστημα ή και δίκλαδη συνάρτηση αλλά δεν ξέρω πως. Click για ανάπτυξη... Τι το θές τέτοια εποχή καλέ? https://wiki.geogebra.org/en/If_Command Δες απο πάνω λέει πολλά το wiki, για δίκλαδη γενικά θες IF Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 20:50 Η Agnwsth έγραψε: #17 17-06-19 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Johnsk: Τι το θές τέτοια εποχή καλέ? https://wiki.geogebra.org/en/If_Command Δες απο πάνω λέει πολλά το wiki, για δίκλαδη γενικά θες IF Click για ανάπτυξη... Μεταφέρω κάτι σημειώσεις. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandra Chatzin Fanimaid123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Οριστε ενα βοηθημα για το geogebra απο το mathematica. Click για ανάπτυξη... το αρχειο ειναι ασφαλες; Αρχική Δημοσίευση από dimitris001: Έχω ασχοληθεί αρκετά με το GeoGebra και μπορώ να σε βοηθήσω αρκετά...Το θέμα είναι να μας πεις τι ακριβώς θέλεις.. Click για ανάπτυξη... δεν ξερω τιποτα σε πρωτη φαση τι μπορεις να μου πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:33 Ο cha0s έγραψε: #6 23-02-13 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: το αρχειο ειναι ασφαλες; Click για ανάπτυξη... pdf είναι ρε έλεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:37 Η Deutsch... Lover: #7 23-02-13 11:37 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: pdf είναι ρε έλεος! Click για ανάπτυξη... ρε γτ μου εβγαλε μηνυμα το λαπτοπ ρωτησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 13:23 Ο Yamcha έγραψε: #8 23-02-13 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ρε γτ μου εβγαλε μηνυμα το λαπτοπ ρωτησα Click για ανάπτυξη... τι ειδους μηνυμα σου εμφανισε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 13:36 Η Loreley έγραψε: #9 23-02-13 13:36 Και εμένα μου εμφάνισε.. "Ο τύπος του αρχείου ενδέχεται να βλάψει τον υπολογιστή σας..." Και μετά λέει αν θέλω να το διατηρήσω ή να το απορρίψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 13:42 Ο Yamcha έγραψε: #10 23-02-13 13:42 Μια χαρα ειναι το αρχειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitris001 Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.650 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 13:49 Ο dimitris001: #11 23-02-13 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: δεν ξερω τιποτα σε πρωτη φαση τι μπορεις να μου πεις; Click για ανάπτυξη... Το θέμα δεν είναι το τι μπορώ να σου πω εγώ σε πρώτη φάση αλλά το τι θες εσύ να μαθεις... Αν ωστόσο επιμένεις προσπάθησε να δείξεις οτι οι διχοτόμοι, οι μεσοκάθετοι και τα ύψη συντρέχουν(δλδ διέρχονται απο το ίδιο σημείο)...είναι κάτι πολύ απλό απο τη στιγμή που το geogebra είναι και στα ελληνικά και πιστευω οτι ειναι καλύτερο να το ψάξεις λίγο μόνη σου στην αρχή και αμα προκύψει καποιο προβλημα ειμαστε εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 13:50 Η Loreley έγραψε: #12 23-02-13 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Μια χαρα ειναι το αρχειο Click για ανάπτυξη... Okay, το ανοίγω τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 14:31 Η Deutsch... Lover: #13 23-02-13 14:31 Αρχική Δημοσίευση από dimitris001: Το θέμα δεν είναι το τι μπορώ να σου πω εγώ σε πρώτη φάση αλλά το τι θες εσύ να μαθεις... Αν ωστόσο επιμένεις προσπάθησε να δείξεις οτι οι διχοτόμοι, οι μεσοκάθετοι και τα ύψη συντρέχουν(δλδ διέρχονται απο το ίδιο σημείο)...είναι κάτι πολύ απλό απο τη στιγμή που το geogebra είναι και στα ελληνικά και πιστευω οτι ειναι καλύτερο να το ψάξεις λίγο μόνη σου στην αρχή και αμα προκύψει καποιο προβλημα ειμαστε εδω! Click για ανάπτυξη... Σε χιλιοευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:09 Η Deutsch... Lover: #14 23-02-13 21:09 Παιδια συμφωνα με το αρχειο που μου δωσατε προσπαθεισα να κατω την πρωτη ασκηση με το τριγωνο που περναει η διαμεσος και μετα κανουμε τον κυκλο κλπ. Στον κυκλο κολλησα. δεν μπορω να τον περασω και απο τις 3 κορυφες. Μονο απο 2 το προσπαθησα 15 φορες βημα βημα αλλα τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 11:36 Η Agnwsth έγραψε: #15 17-06-19 11:36 Ξέρει κανείς πως μπορώ να θέσω το πεδίο ορισμού της συνάρτησης που θα βάλω ; Θέλω πχ να θέσω κλειστό διάστημα ή και δίκλαδη συνάρτηση αλλά δεν ξέρω πως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnsk Νεοφερμένο μέλος Ο Johnsk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 20:19 Ο Johnsk έγραψε: #16 17-06-19 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Ξέρει κανείς πως μπορώ να θέσω το πεδίο ορισμού της συνάρτησης που θα βάλω ; Θέλω πχ να θέσω κλειστό διάστημα ή και δίκλαδη συνάρτηση αλλά δεν ξέρω πως. Click για ανάπτυξη... Τι το θές τέτοια εποχή καλέ? https://wiki.geogebra.org/en/If_Command Δες απο πάνω λέει πολλά το wiki, για δίκλαδη γενικά θες IF Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 20:50 Η Agnwsth έγραψε: #17 17-06-19 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Johnsk: Τι το θές τέτοια εποχή καλέ? https://wiki.geogebra.org/en/If_Command Δες απο πάνω λέει πολλά το wiki, για δίκλαδη γενικά θες IF Click για ανάπτυξη... Μεταφέρω κάτι σημειώσεις. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandra Chatzin Fanimaid123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: το αρχειο ειναι ασφαλες; Click για ανάπτυξη... pdf είναι ρε έλεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:37 Η Deutsch... Lover: #7 23-02-13 11:37 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: pdf είναι ρε έλεος! Click για ανάπτυξη... ρε γτ μου εβγαλε μηνυμα το λαπτοπ ρωτησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 13:23 Ο Yamcha έγραψε: #8 23-02-13 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ρε γτ μου εβγαλε μηνυμα το λαπτοπ ρωτησα Click για ανάπτυξη... τι ειδους μηνυμα σου εμφανισε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 13:36 Η Loreley έγραψε: #9 23-02-13 13:36 Και εμένα μου εμφάνισε.. "Ο τύπος του αρχείου ενδέχεται να βλάψει τον υπολογιστή σας..." Και μετά λέει αν θέλω να το διατηρήσω ή να το απορρίψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 13:42 Ο Yamcha έγραψε: #10 23-02-13 13:42 Μια χαρα ειναι το αρχειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitris001 Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.650 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 13:49 Ο dimitris001: #11 23-02-13 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: δεν ξερω τιποτα σε πρωτη φαση τι μπορεις να μου πεις; Click για ανάπτυξη... Το θέμα δεν είναι το τι μπορώ να σου πω εγώ σε πρώτη φάση αλλά το τι θες εσύ να μαθεις... Αν ωστόσο επιμένεις προσπάθησε να δείξεις οτι οι διχοτόμοι, οι μεσοκάθετοι και τα ύψη συντρέχουν(δλδ διέρχονται απο το ίδιο σημείο)...είναι κάτι πολύ απλό απο τη στιγμή που το geogebra είναι και στα ελληνικά και πιστευω οτι ειναι καλύτερο να το ψάξεις λίγο μόνη σου στην αρχή και αμα προκύψει καποιο προβλημα ειμαστε εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 13:50 Η Loreley έγραψε: #12 23-02-13 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Μια χαρα ειναι το αρχειο Click για ανάπτυξη... Okay, το ανοίγω τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 14:31 Η Deutsch... Lover: #13 23-02-13 14:31 Αρχική Δημοσίευση από dimitris001: Το θέμα δεν είναι το τι μπορώ να σου πω εγώ σε πρώτη φάση αλλά το τι θες εσύ να μαθεις... Αν ωστόσο επιμένεις προσπάθησε να δείξεις οτι οι διχοτόμοι, οι μεσοκάθετοι και τα ύψη συντρέχουν(δλδ διέρχονται απο το ίδιο σημείο)...είναι κάτι πολύ απλό απο τη στιγμή που το geogebra είναι και στα ελληνικά και πιστευω οτι ειναι καλύτερο να το ψάξεις λίγο μόνη σου στην αρχή και αμα προκύψει καποιο προβλημα ειμαστε εδω! Click για ανάπτυξη... Σε χιλιοευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:09 Η Deutsch... Lover: #14 23-02-13 21:09 Παιδια συμφωνα με το αρχειο που μου δωσατε προσπαθεισα να κατω την πρωτη ασκηση με το τριγωνο που περναει η διαμεσος και μετα κανουμε τον κυκλο κλπ. Στον κυκλο κολλησα. δεν μπορω να τον περασω και απο τις 3 κορυφες. Μονο απο 2 το προσπαθησα 15 φορες βημα βημα αλλα τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 11:36 Η Agnwsth έγραψε: #15 17-06-19 11:36 Ξέρει κανείς πως μπορώ να θέσω το πεδίο ορισμού της συνάρτησης που θα βάλω ; Θέλω πχ να θέσω κλειστό διάστημα ή και δίκλαδη συνάρτηση αλλά δεν ξέρω πως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnsk Νεοφερμένο μέλος Ο Johnsk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 20:19 Ο Johnsk έγραψε: #16 17-06-19 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Ξέρει κανείς πως μπορώ να θέσω το πεδίο ορισμού της συνάρτησης που θα βάλω ; Θέλω πχ να θέσω κλειστό διάστημα ή και δίκλαδη συνάρτηση αλλά δεν ξέρω πως. Click για ανάπτυξη... Τι το θές τέτοια εποχή καλέ? https://wiki.geogebra.org/en/If_Command Δες απο πάνω λέει πολλά το wiki, για δίκλαδη γενικά θες IF Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 20:50 Η Agnwsth έγραψε: #17 17-06-19 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Johnsk: Τι το θές τέτοια εποχή καλέ? https://wiki.geogebra.org/en/If_Command Δες απο πάνω λέει πολλά το wiki, για δίκλαδη γενικά θες IF Click για ανάπτυξη... Μεταφέρω κάτι σημειώσεις. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandra Chatzin Fanimaid123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cha0s: pdf είναι ρε έλεος! Click για ανάπτυξη... ρε γτ μου εβγαλε μηνυμα το λαπτοπ ρωτησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 13:23 Ο Yamcha έγραψε: #8 23-02-13 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ρε γτ μου εβγαλε μηνυμα το λαπτοπ ρωτησα Click για ανάπτυξη... τι ειδους μηνυμα σου εμφανισε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 13:36 Η Loreley έγραψε: #9 23-02-13 13:36 Και εμένα μου εμφάνισε.. "Ο τύπος του αρχείου ενδέχεται να βλάψει τον υπολογιστή σας..." Και μετά λέει αν θέλω να το διατηρήσω ή να το απορρίψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 13:42 Ο Yamcha έγραψε: #10 23-02-13 13:42 Μια χαρα ειναι το αρχειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitris001 Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.650 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 13:49 Ο dimitris001: #11 23-02-13 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: δεν ξερω τιποτα σε πρωτη φαση τι μπορεις να μου πεις; Click για ανάπτυξη... Το θέμα δεν είναι το τι μπορώ να σου πω εγώ σε πρώτη φάση αλλά το τι θες εσύ να μαθεις... Αν ωστόσο επιμένεις προσπάθησε να δείξεις οτι οι διχοτόμοι, οι μεσοκάθετοι και τα ύψη συντρέχουν(δλδ διέρχονται απο το ίδιο σημείο)...είναι κάτι πολύ απλό απο τη στιγμή που το geogebra είναι και στα ελληνικά και πιστευω οτι ειναι καλύτερο να το ψάξεις λίγο μόνη σου στην αρχή και αμα προκύψει καποιο προβλημα ειμαστε εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 13:50 Η Loreley έγραψε: #12 23-02-13 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Μια χαρα ειναι το αρχειο Click για ανάπτυξη... Okay, το ανοίγω τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 14:31 Η Deutsch... Lover: #13 23-02-13 14:31 Αρχική Δημοσίευση από dimitris001: Το θέμα δεν είναι το τι μπορώ να σου πω εγώ σε πρώτη φάση αλλά το τι θες εσύ να μαθεις... Αν ωστόσο επιμένεις προσπάθησε να δείξεις οτι οι διχοτόμοι, οι μεσοκάθετοι και τα ύψη συντρέχουν(δλδ διέρχονται απο το ίδιο σημείο)...είναι κάτι πολύ απλό απο τη στιγμή που το geogebra είναι και στα ελληνικά και πιστευω οτι ειναι καλύτερο να το ψάξεις λίγο μόνη σου στην αρχή και αμα προκύψει καποιο προβλημα ειμαστε εδω! Click για ανάπτυξη... Σε χιλιοευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:09 Η Deutsch... Lover: #14 23-02-13 21:09 Παιδια συμφωνα με το αρχειο που μου δωσατε προσπαθεισα να κατω την πρωτη ασκηση με το τριγωνο που περναει η διαμεσος και μετα κανουμε τον κυκλο κλπ. Στον κυκλο κολλησα. δεν μπορω να τον περασω και απο τις 3 κορυφες. Μονο απο 2 το προσπαθησα 15 φορες βημα βημα αλλα τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 11:36 Η Agnwsth έγραψε: #15 17-06-19 11:36 Ξέρει κανείς πως μπορώ να θέσω το πεδίο ορισμού της συνάρτησης που θα βάλω ; Θέλω πχ να θέσω κλειστό διάστημα ή και δίκλαδη συνάρτηση αλλά δεν ξέρω πως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnsk Νεοφερμένο μέλος Ο Johnsk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 20:19 Ο Johnsk έγραψε: #16 17-06-19 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Ξέρει κανείς πως μπορώ να θέσω το πεδίο ορισμού της συνάρτησης που θα βάλω ; Θέλω πχ να θέσω κλειστό διάστημα ή και δίκλαδη συνάρτηση αλλά δεν ξέρω πως. Click για ανάπτυξη... Τι το θές τέτοια εποχή καλέ? https://wiki.geogebra.org/en/If_Command Δες απο πάνω λέει πολλά το wiki, για δίκλαδη γενικά θες IF Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 20:50 Η Agnwsth έγραψε: #17 17-06-19 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Johnsk: Τι το θές τέτοια εποχή καλέ? https://wiki.geogebra.org/en/If_Command Δες απο πάνω λέει πολλά το wiki, για δίκλαδη γενικά θες IF Click για ανάπτυξη... Μεταφέρω κάτι σημειώσεις. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandra Chatzin Fanimaid123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ρε γτ μου εβγαλε μηνυμα το λαπτοπ ρωτησα Click για ανάπτυξη... τι ειδους μηνυμα σου εμφανισε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 13:36 Η Loreley έγραψε: #9 23-02-13 13:36 Και εμένα μου εμφάνισε.. "Ο τύπος του αρχείου ενδέχεται να βλάψει τον υπολογιστή σας..." Και μετά λέει αν θέλω να το διατηρήσω ή να το απορρίψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 13:42 Ο Yamcha έγραψε: #10 23-02-13 13:42 Μια χαρα ειναι το αρχειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitris001 Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.650 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 13:49 Ο dimitris001: #11 23-02-13 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: δεν ξερω τιποτα σε πρωτη φαση τι μπορεις να μου πεις; Click για ανάπτυξη... Το θέμα δεν είναι το τι μπορώ να σου πω εγώ σε πρώτη φάση αλλά το τι θες εσύ να μαθεις... Αν ωστόσο επιμένεις προσπάθησε να δείξεις οτι οι διχοτόμοι, οι μεσοκάθετοι και τα ύψη συντρέχουν(δλδ διέρχονται απο το ίδιο σημείο)...είναι κάτι πολύ απλό απο τη στιγμή που το geogebra είναι και στα ελληνικά και πιστευω οτι ειναι καλύτερο να το ψάξεις λίγο μόνη σου στην αρχή και αμα προκύψει καποιο προβλημα ειμαστε εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 13:50 Η Loreley έγραψε: #12 23-02-13 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Μια χαρα ειναι το αρχειο Click για ανάπτυξη... Okay, το ανοίγω τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 14:31 Η Deutsch... Lover: #13 23-02-13 14:31 Αρχική Δημοσίευση από dimitris001: Το θέμα δεν είναι το τι μπορώ να σου πω εγώ σε πρώτη φάση αλλά το τι θες εσύ να μαθεις... Αν ωστόσο επιμένεις προσπάθησε να δείξεις οτι οι διχοτόμοι, οι μεσοκάθετοι και τα ύψη συντρέχουν(δλδ διέρχονται απο το ίδιο σημείο)...είναι κάτι πολύ απλό απο τη στιγμή που το geogebra είναι και στα ελληνικά και πιστευω οτι ειναι καλύτερο να το ψάξεις λίγο μόνη σου στην αρχή και αμα προκύψει καποιο προβλημα ειμαστε εδω! Click για ανάπτυξη... Σε χιλιοευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:09 Η Deutsch... Lover: #14 23-02-13 21:09 Παιδια συμφωνα με το αρχειο που μου δωσατε προσπαθεισα να κατω την πρωτη ασκηση με το τριγωνο που περναει η διαμεσος και μετα κανουμε τον κυκλο κλπ. Στον κυκλο κολλησα. δεν μπορω να τον περασω και απο τις 3 κορυφες. Μονο απο 2 το προσπαθησα 15 φορες βημα βημα αλλα τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 11:36 Η Agnwsth έγραψε: #15 17-06-19 11:36 Ξέρει κανείς πως μπορώ να θέσω το πεδίο ορισμού της συνάρτησης που θα βάλω ; Θέλω πχ να θέσω κλειστό διάστημα ή και δίκλαδη συνάρτηση αλλά δεν ξέρω πως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnsk Νεοφερμένο μέλος Ο Johnsk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 20:19 Ο Johnsk έγραψε: #16 17-06-19 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Ξέρει κανείς πως μπορώ να θέσω το πεδίο ορισμού της συνάρτησης που θα βάλω ; Θέλω πχ να θέσω κλειστό διάστημα ή και δίκλαδη συνάρτηση αλλά δεν ξέρω πως. Click για ανάπτυξη... Τι το θές τέτοια εποχή καλέ? https://wiki.geogebra.org/en/If_Command Δες απο πάνω λέει πολλά το wiki, για δίκλαδη γενικά θες IF Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 20:50 Η Agnwsth έγραψε: #17 17-06-19 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Johnsk: Τι το θές τέτοια εποχή καλέ? https://wiki.geogebra.org/en/If_Command Δες απο πάνω λέει πολλά το wiki, για δίκλαδη γενικά θες IF Click για ανάπτυξη... Μεταφέρω κάτι σημειώσεις. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandra Chatzin Fanimaid123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εμένα μου εμφάνισε.. "Ο τύπος του αρχείου ενδέχεται να βλάψει τον υπολογιστή σας..." Και μετά λέει αν θέλω να το διατηρήσω ή να το απορρίψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 13:42 Ο Yamcha έγραψε: #10 23-02-13 13:42 Μια χαρα ειναι το αρχειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitris001 Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.650 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 13:49 Ο dimitris001: #11 23-02-13 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: δεν ξερω τιποτα σε πρωτη φαση τι μπορεις να μου πεις; Click για ανάπτυξη... Το θέμα δεν είναι το τι μπορώ να σου πω εγώ σε πρώτη φάση αλλά το τι θες εσύ να μαθεις... Αν ωστόσο επιμένεις προσπάθησε να δείξεις οτι οι διχοτόμοι, οι μεσοκάθετοι και τα ύψη συντρέχουν(δλδ διέρχονται απο το ίδιο σημείο)...είναι κάτι πολύ απλό απο τη στιγμή που το geogebra είναι και στα ελληνικά και πιστευω οτι ειναι καλύτερο να το ψάξεις λίγο μόνη σου στην αρχή και αμα προκύψει καποιο προβλημα ειμαστε εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 13:50 Η Loreley έγραψε: #12 23-02-13 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Μια χαρα ειναι το αρχειο Click για ανάπτυξη... Okay, το ανοίγω τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 14:31 Η Deutsch... Lover: #13 23-02-13 14:31 Αρχική Δημοσίευση από dimitris001: Το θέμα δεν είναι το τι μπορώ να σου πω εγώ σε πρώτη φάση αλλά το τι θες εσύ να μαθεις... Αν ωστόσο επιμένεις προσπάθησε να δείξεις οτι οι διχοτόμοι, οι μεσοκάθετοι και τα ύψη συντρέχουν(δλδ διέρχονται απο το ίδιο σημείο)...είναι κάτι πολύ απλό απο τη στιγμή που το geogebra είναι και στα ελληνικά και πιστευω οτι ειναι καλύτερο να το ψάξεις λίγο μόνη σου στην αρχή και αμα προκύψει καποιο προβλημα ειμαστε εδω! Click για ανάπτυξη... Σε χιλιοευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:09 Η Deutsch... Lover: #14 23-02-13 21:09 Παιδια συμφωνα με το αρχειο που μου δωσατε προσπαθεισα να κατω την πρωτη ασκηση με το τριγωνο που περναει η διαμεσος και μετα κανουμε τον κυκλο κλπ. Στον κυκλο κολλησα. δεν μπορω να τον περασω και απο τις 3 κορυφες. Μονο απο 2 το προσπαθησα 15 φορες βημα βημα αλλα τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 11:36 Η Agnwsth έγραψε: #15 17-06-19 11:36 Ξέρει κανείς πως μπορώ να θέσω το πεδίο ορισμού της συνάρτησης που θα βάλω ; Θέλω πχ να θέσω κλειστό διάστημα ή και δίκλαδη συνάρτηση αλλά δεν ξέρω πως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnsk Νεοφερμένο μέλος Ο Johnsk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 20:19 Ο Johnsk έγραψε: #16 17-06-19 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Ξέρει κανείς πως μπορώ να θέσω το πεδίο ορισμού της συνάρτησης που θα βάλω ; Θέλω πχ να θέσω κλειστό διάστημα ή και δίκλαδη συνάρτηση αλλά δεν ξέρω πως. Click για ανάπτυξη... Τι το θές τέτοια εποχή καλέ? https://wiki.geogebra.org/en/If_Command Δες απο πάνω λέει πολλά το wiki, για δίκλαδη γενικά θες IF Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 20:50 Η Agnwsth έγραψε: #17 17-06-19 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Johnsk: Τι το θές τέτοια εποχή καλέ? https://wiki.geogebra.org/en/If_Command Δες απο πάνω λέει πολλά το wiki, για δίκλαδη γενικά θες IF Click για ανάπτυξη... Μεταφέρω κάτι σημειώσεις. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandra Chatzin Fanimaid123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μια χαρα ειναι το αρχειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimitris001 Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.650 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 13:49 Ο dimitris001: #11 23-02-13 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: δεν ξερω τιποτα σε πρωτη φαση τι μπορεις να μου πεις; Click για ανάπτυξη... Το θέμα δεν είναι το τι μπορώ να σου πω εγώ σε πρώτη φάση αλλά το τι θες εσύ να μαθεις... Αν ωστόσο επιμένεις προσπάθησε να δείξεις οτι οι διχοτόμοι, οι μεσοκάθετοι και τα ύψη συντρέχουν(δλδ διέρχονται απο το ίδιο σημείο)...είναι κάτι πολύ απλό απο τη στιγμή που το geogebra είναι και στα ελληνικά και πιστευω οτι ειναι καλύτερο να το ψάξεις λίγο μόνη σου στην αρχή και αμα προκύψει καποιο προβλημα ειμαστε εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 13:50 Η Loreley έγραψε: #12 23-02-13 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Μια χαρα ειναι το αρχειο Click για ανάπτυξη... Okay, το ανοίγω τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 14:31 Η Deutsch... Lover: #13 23-02-13 14:31 Αρχική Δημοσίευση από dimitris001: Το θέμα δεν είναι το τι μπορώ να σου πω εγώ σε πρώτη φάση αλλά το τι θες εσύ να μαθεις... Αν ωστόσο επιμένεις προσπάθησε να δείξεις οτι οι διχοτόμοι, οι μεσοκάθετοι και τα ύψη συντρέχουν(δλδ διέρχονται απο το ίδιο σημείο)...είναι κάτι πολύ απλό απο τη στιγμή που το geogebra είναι και στα ελληνικά και πιστευω οτι ειναι καλύτερο να το ψάξεις λίγο μόνη σου στην αρχή και αμα προκύψει καποιο προβλημα ειμαστε εδω! Click για ανάπτυξη... Σε χιλιοευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:09 Η Deutsch... Lover: #14 23-02-13 21:09 Παιδια συμφωνα με το αρχειο που μου δωσατε προσπαθεισα να κατω την πρωτη ασκηση με το τριγωνο που περναει η διαμεσος και μετα κανουμε τον κυκλο κλπ. Στον κυκλο κολλησα. δεν μπορω να τον περασω και απο τις 3 κορυφες. Μονο απο 2 το προσπαθησα 15 φορες βημα βημα αλλα τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 11:36 Η Agnwsth έγραψε: #15 17-06-19 11:36 Ξέρει κανείς πως μπορώ να θέσω το πεδίο ορισμού της συνάρτησης που θα βάλω ; Θέλω πχ να θέσω κλειστό διάστημα ή και δίκλαδη συνάρτηση αλλά δεν ξέρω πως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnsk Νεοφερμένο μέλος Ο Johnsk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 20:19 Ο Johnsk έγραψε: #16 17-06-19 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Ξέρει κανείς πως μπορώ να θέσω το πεδίο ορισμού της συνάρτησης που θα βάλω ; Θέλω πχ να θέσω κλειστό διάστημα ή και δίκλαδη συνάρτηση αλλά δεν ξέρω πως. Click για ανάπτυξη... Τι το θές τέτοια εποχή καλέ? https://wiki.geogebra.org/en/If_Command Δες απο πάνω λέει πολλά το wiki, για δίκλαδη γενικά θες IF Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 20:50 Η Agnwsth έγραψε: #17 17-06-19 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Johnsk: Τι το θές τέτοια εποχή καλέ? https://wiki.geogebra.org/en/If_Command Δες απο πάνω λέει πολλά το wiki, για δίκλαδη γενικά θες IF Click για ανάπτυξη... Μεταφέρω κάτι σημειώσεις. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandra Chatzin Fanimaid123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: δεν ξερω τιποτα σε πρωτη φαση τι μπορεις να μου πεις; Click για ανάπτυξη... Το θέμα δεν είναι το τι μπορώ να σου πω εγώ σε πρώτη φάση αλλά το τι θες εσύ να μαθεις... Αν ωστόσο επιμένεις προσπάθησε να δείξεις οτι οι διχοτόμοι, οι μεσοκάθετοι και τα ύψη συντρέχουν(δλδ διέρχονται απο το ίδιο σημείο)...είναι κάτι πολύ απλό απο τη στιγμή που το geogebra είναι και στα ελληνικά και πιστευω οτι ειναι καλύτερο να το ψάξεις λίγο μόνη σου στην αρχή και αμα προκύψει καποιο προβλημα ειμαστε εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 13:50 Η Loreley έγραψε: #12 23-02-13 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Μια χαρα ειναι το αρχειο Click για ανάπτυξη... Okay, το ανοίγω τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 14:31 Η Deutsch... Lover: #13 23-02-13 14:31 Αρχική Δημοσίευση από dimitris001: Το θέμα δεν είναι το τι μπορώ να σου πω εγώ σε πρώτη φάση αλλά το τι θες εσύ να μαθεις... Αν ωστόσο επιμένεις προσπάθησε να δείξεις οτι οι διχοτόμοι, οι μεσοκάθετοι και τα ύψη συντρέχουν(δλδ διέρχονται απο το ίδιο σημείο)...είναι κάτι πολύ απλό απο τη στιγμή που το geogebra είναι και στα ελληνικά και πιστευω οτι ειναι καλύτερο να το ψάξεις λίγο μόνη σου στην αρχή και αμα προκύψει καποιο προβλημα ειμαστε εδω! Click για ανάπτυξη... Σε χιλιοευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:09 Η Deutsch... Lover: #14 23-02-13 21:09 Παιδια συμφωνα με το αρχειο που μου δωσατε προσπαθεισα να κατω την πρωτη ασκηση με το τριγωνο που περναει η διαμεσος και μετα κανουμε τον κυκλο κλπ. Στον κυκλο κολλησα. δεν μπορω να τον περασω και απο τις 3 κορυφες. Μονο απο 2 το προσπαθησα 15 φορες βημα βημα αλλα τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 11:36 Η Agnwsth έγραψε: #15 17-06-19 11:36 Ξέρει κανείς πως μπορώ να θέσω το πεδίο ορισμού της συνάρτησης που θα βάλω ; Θέλω πχ να θέσω κλειστό διάστημα ή και δίκλαδη συνάρτηση αλλά δεν ξέρω πως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnsk Νεοφερμένο μέλος Ο Johnsk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 20:19 Ο Johnsk έγραψε: #16 17-06-19 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Ξέρει κανείς πως μπορώ να θέσω το πεδίο ορισμού της συνάρτησης που θα βάλω ; Θέλω πχ να θέσω κλειστό διάστημα ή και δίκλαδη συνάρτηση αλλά δεν ξέρω πως. Click για ανάπτυξη... Τι το θές τέτοια εποχή καλέ? https://wiki.geogebra.org/en/If_Command Δες απο πάνω λέει πολλά το wiki, για δίκλαδη γενικά θες IF Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 20:50 Η Agnwsth έγραψε: #17 17-06-19 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Johnsk: Τι το θές τέτοια εποχή καλέ? https://wiki.geogebra.org/en/If_Command Δες απο πάνω λέει πολλά το wiki, για δίκλαδη γενικά θες IF Click για ανάπτυξη... Μεταφέρω κάτι σημειώσεις. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandra Chatzin Fanimaid123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Μια χαρα ειναι το αρχειο Click για ανάπτυξη... Okay, το ανοίγω τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 14:31 Η Deutsch... Lover: #13 23-02-13 14:31 Αρχική Δημοσίευση από dimitris001: Το θέμα δεν είναι το τι μπορώ να σου πω εγώ σε πρώτη φάση αλλά το τι θες εσύ να μαθεις... Αν ωστόσο επιμένεις προσπάθησε να δείξεις οτι οι διχοτόμοι, οι μεσοκάθετοι και τα ύψη συντρέχουν(δλδ διέρχονται απο το ίδιο σημείο)...είναι κάτι πολύ απλό απο τη στιγμή που το geogebra είναι και στα ελληνικά και πιστευω οτι ειναι καλύτερο να το ψάξεις λίγο μόνη σου στην αρχή και αμα προκύψει καποιο προβλημα ειμαστε εδω! Click για ανάπτυξη... Σε χιλιοευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:09 Η Deutsch... Lover: #14 23-02-13 21:09 Παιδια συμφωνα με το αρχειο που μου δωσατε προσπαθεισα να κατω την πρωτη ασκηση με το τριγωνο που περναει η διαμεσος και μετα κανουμε τον κυκλο κλπ. Στον κυκλο κολλησα. δεν μπορω να τον περασω και απο τις 3 κορυφες. Μονο απο 2 το προσπαθησα 15 φορες βημα βημα αλλα τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 11:36 Η Agnwsth έγραψε: #15 17-06-19 11:36 Ξέρει κανείς πως μπορώ να θέσω το πεδίο ορισμού της συνάρτησης που θα βάλω ; Θέλω πχ να θέσω κλειστό διάστημα ή και δίκλαδη συνάρτηση αλλά δεν ξέρω πως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnsk Νεοφερμένο μέλος Ο Johnsk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 20:19 Ο Johnsk έγραψε: #16 17-06-19 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Ξέρει κανείς πως μπορώ να θέσω το πεδίο ορισμού της συνάρτησης που θα βάλω ; Θέλω πχ να θέσω κλειστό διάστημα ή και δίκλαδη συνάρτηση αλλά δεν ξέρω πως. Click για ανάπτυξη... Τι το θές τέτοια εποχή καλέ? https://wiki.geogebra.org/en/If_Command Δες απο πάνω λέει πολλά το wiki, για δίκλαδη γενικά θες IF Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 20:50 Η Agnwsth έγραψε: #17 17-06-19 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Johnsk: Τι το θές τέτοια εποχή καλέ? https://wiki.geogebra.org/en/If_Command Δες απο πάνω λέει πολλά το wiki, για δίκλαδη γενικά θες IF Click για ανάπτυξη... Μεταφέρω κάτι σημειώσεις. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandra Chatzin Fanimaid123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dimitris001: Το θέμα δεν είναι το τι μπορώ να σου πω εγώ σε πρώτη φάση αλλά το τι θες εσύ να μαθεις... Αν ωστόσο επιμένεις προσπάθησε να δείξεις οτι οι διχοτόμοι, οι μεσοκάθετοι και τα ύψη συντρέχουν(δλδ διέρχονται απο το ίδιο σημείο)...είναι κάτι πολύ απλό απο τη στιγμή που το geogebra είναι και στα ελληνικά και πιστευω οτι ειναι καλύτερο να το ψάξεις λίγο μόνη σου στην αρχή και αμα προκύψει καποιο προβλημα ειμαστε εδω! Click για ανάπτυξη... Σε χιλιοευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:09 Η Deutsch... Lover: #14 23-02-13 21:09 Παιδια συμφωνα με το αρχειο που μου δωσατε προσπαθεισα να κατω την πρωτη ασκηση με το τριγωνο που περναει η διαμεσος και μετα κανουμε τον κυκλο κλπ. Στον κυκλο κολλησα. δεν μπορω να τον περασω και απο τις 3 κορυφες. Μονο απο 2 το προσπαθησα 15 φορες βημα βημα αλλα τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 11:36 Η Agnwsth έγραψε: #15 17-06-19 11:36 Ξέρει κανείς πως μπορώ να θέσω το πεδίο ορισμού της συνάρτησης που θα βάλω ; Θέλω πχ να θέσω κλειστό διάστημα ή και δίκλαδη συνάρτηση αλλά δεν ξέρω πως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnsk Νεοφερμένο μέλος Ο Johnsk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 20:19 Ο Johnsk έγραψε: #16 17-06-19 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Ξέρει κανείς πως μπορώ να θέσω το πεδίο ορισμού της συνάρτησης που θα βάλω ; Θέλω πχ να θέσω κλειστό διάστημα ή και δίκλαδη συνάρτηση αλλά δεν ξέρω πως. Click για ανάπτυξη... Τι το θές τέτοια εποχή καλέ? https://wiki.geogebra.org/en/If_Command Δες απο πάνω λέει πολλά το wiki, για δίκλαδη γενικά θες IF Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 20:50 Η Agnwsth έγραψε: #17 17-06-19 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Johnsk: Τι το θές τέτοια εποχή καλέ? https://wiki.geogebra.org/en/If_Command Δες απο πάνω λέει πολλά το wiki, για δίκλαδη γενικά θες IF Click για ανάπτυξη... Μεταφέρω κάτι σημειώσεις. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandra Chatzin Fanimaid123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδια συμφωνα με το αρχειο που μου δωσατε προσπαθεισα να κατω την πρωτη ασκηση με το τριγωνο που περναει η διαμεσος και μετα κανουμε τον κυκλο κλπ. Στον κυκλο κολλησα. δεν μπορω να τον περασω και απο τις 3 κορυφες. Μονο απο 2 το προσπαθησα 15 φορες βημα βημα αλλα τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 11:36 Η Agnwsth έγραψε: #15 17-06-19 11:36 Ξέρει κανείς πως μπορώ να θέσω το πεδίο ορισμού της συνάρτησης που θα βάλω ; Θέλω πχ να θέσω κλειστό διάστημα ή και δίκλαδη συνάρτηση αλλά δεν ξέρω πως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnsk Νεοφερμένο μέλος Ο Johnsk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 20:19 Ο Johnsk έγραψε: #16 17-06-19 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Ξέρει κανείς πως μπορώ να θέσω το πεδίο ορισμού της συνάρτησης που θα βάλω ; Θέλω πχ να θέσω κλειστό διάστημα ή και δίκλαδη συνάρτηση αλλά δεν ξέρω πως. Click για ανάπτυξη... Τι το θές τέτοια εποχή καλέ? https://wiki.geogebra.org/en/If_Command Δες απο πάνω λέει πολλά το wiki, για δίκλαδη γενικά θες IF Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 20:50 Η Agnwsth έγραψε: #17 17-06-19 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Johnsk: Τι το θές τέτοια εποχή καλέ? https://wiki.geogebra.org/en/If_Command Δες απο πάνω λέει πολλά το wiki, για δίκλαδη γενικά θες IF Click για ανάπτυξη... Μεταφέρω κάτι σημειώσεις. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandra Chatzin Fanimaid123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ξέρει κανείς πως μπορώ να θέσω το πεδίο ορισμού της συνάρτησης που θα βάλω ; Θέλω πχ να θέσω κλειστό διάστημα ή και δίκλαδη συνάρτηση αλλά δεν ξέρω πως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnsk Νεοφερμένο μέλος Ο Johnsk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 20:19 Ο Johnsk έγραψε: #16 17-06-19 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Ξέρει κανείς πως μπορώ να θέσω το πεδίο ορισμού της συνάρτησης που θα βάλω ; Θέλω πχ να θέσω κλειστό διάστημα ή και δίκλαδη συνάρτηση αλλά δεν ξέρω πως. Click για ανάπτυξη... Τι το θές τέτοια εποχή καλέ? https://wiki.geogebra.org/en/If_Command Δες απο πάνω λέει πολλά το wiki, για δίκλαδη γενικά θες IF Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 20:50 Η Agnwsth έγραψε: #17 17-06-19 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Johnsk: Τι το θές τέτοια εποχή καλέ? https://wiki.geogebra.org/en/If_Command Δες απο πάνω λέει πολλά το wiki, για δίκλαδη γενικά θες IF Click για ανάπτυξη... Μεταφέρω κάτι σημειώσεις. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Ξέρει κανείς πως μπορώ να θέσω το πεδίο ορισμού της συνάρτησης που θα βάλω ; Θέλω πχ να θέσω κλειστό διάστημα ή και δίκλαδη συνάρτηση αλλά δεν ξέρω πως. Click για ανάπτυξη... Τι το θές τέτοια εποχή καλέ? https://wiki.geogebra.org/en/If_Command Δες απο πάνω λέει πολλά το wiki, για δίκλαδη γενικά θες IF Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 20:50 Η Agnwsth έγραψε: #17 17-06-19 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Johnsk: Τι το θές τέτοια εποχή καλέ? https://wiki.geogebra.org/en/If_Command Δες απο πάνω λέει πολλά το wiki, για δίκλαδη γενικά θες IF Click για ανάπτυξη... Μεταφέρω κάτι σημειώσεις. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Johnsk: Τι το θές τέτοια εποχή καλέ? https://wiki.geogebra.org/en/If_Command Δες απο πάνω λέει πολλά το wiki, για δίκλαδη γενικά θες IF Click για ανάπτυξη... Μεταφέρω κάτι σημειώσεις. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.