Γειά σας παιδιά.. Λοιπόν, έχω ενα μικρό πρόβλημα με το βαθμό του πτυχίου μου. Χρειάστηκε να τον υπολογίσω για να κάνω αίτηση σε ένα μεταπτυχιακό πριν τον υπολογίσουν απο τη σχολή. Πήγα στο εξέλ, έβαλα το βαθμό πτυχίου κάθε μαθήματος και το συντελεστή βαρύτητας ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας κι έβγαλα τελικό βαθμό 8,05. Το έκανα σε διαφορετικούς υπολογιστές και με παρουσία άλλων ατόμων. Στο χαρτί που μου δώσανε όμως λέει 8,02. Θα μου πείτε σιγά την διαφορά.. για μένα όμως είναι ένα θέμα και ξέρουμε πως και το εκατοστό παίζει ρόλο ειδικά τώρα με την ανεργία που έχουμε. Συμπτωματικά, όταν υπολογίζω στο βαθμό ένα επιλεγόμενο μάθημα το οποίο ζήτησα να μη μετρήσει ο βαθμός μου πάει 8,02, όσο λέει το χαρτί. Στην αναλυτική βαθμολογία ωστόσο γράφει οτι δεν υπολογίζεται.. Υπάρχει περίπτωση να έχει κάνει κάποιος καμιά γκάφα κι ενω γράφει οτι δεν υπολογίζεται στην πραγματικότητα να τον έχουν υπολογίσει κατα λάθος;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.