vasilis-xania Νεοφερμένο μέλος Ο vasilis-xania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:20 Ο vasilis-xania: #321 26-09-12 15:20 εχει μπει κανεις στο e-class? γιατι εμενα δε με βαζει... τι κωδικο και τι ονομα χρηστη θελει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnseim Νεοφερμένο μέλος Ο johnseim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:34 Ο johnseim έγραψε: #322 26-09-12 15:34 Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: εχει μπει κανεις στο e-class? γιατι εμενα δε με βαζει... τι κωδικο και τι ονομα χρηστη θελει; Click για ανάπτυξη... Μπήκα σήμερα εγώ!! Κάνεις εγγραφή πρωτά...και μετά ακολουθείς τις οδηγίες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilis-xania Νεοφερμένο μέλος Ο vasilis-xania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:41 Ο vasilis-xania: #323 26-09-12 15:41 Αρχική Δημοσίευση από johnseim: Μπήκα σήμερα εγώ!! Κάνεις εγγραφή πρωτά...και μετά ακολουθείς τις οδηγίες!!! Click για ανάπτυξη... https://eclass.aueb.gr/modules/auth/ldapnewuser.php?auth=4 απο εδω δεν ειναι; και καλα εγγραφη εκπαιδευομενου. τι ονομα χρηστη κ τι κωδικο βαζω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:43 Ο fretoe έγραψε: #324 26-09-12 15:43 Τυχεροι, οσοι εχουν μαθηματα το μεσημερι η το απογευμα. Τα προτιμω 1000 φορες απ τα πρρωινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:47 Ο drosos έγραψε: #325 26-09-12 15:47 Ναι και γω μολις μπηκα στο e-class! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:50 Ο fretoe έγραψε: #326 26-09-12 15:50 Εγω δεν μπορω να μπω ακομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilis-xania Νεοφερμένο μέλος Ο vasilis-xania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:51 Ο vasilis-xania: #327 26-09-12 15:51 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Ναι και γω μολις μπηκα στο e-class! Click για ανάπτυξη... ποιο ονομα χρηστη και ποιο κωδικο εβαλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:56 Ο Chris1993: #328 26-09-12 15:56 Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: ποιο ονομα χρηστη και ποιο κωδικο εβαλες; Click για ανάπτυξη... Αυτο που είναι στο άσπρο τετράγωνο χαρτάκι! d2120XXX@dias και για συνθηματικο .. περιεργα νουμερα και γραμματα μαζι (πχ fn5kgk1o) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilis-xania Νεοφερμένο μέλος Ο vasilis-xania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:59 Ο vasilis-xania: #329 26-09-12 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Αυτο που είναι στο άσπρο τετράγωνο χαρτάκι! d2120XXX@dias και για συνθηματικο .. περιεργα νουμερα και γραμματα μαζι (πχ fn5kgk1o) Click για ανάπτυξη... μαζι με το @dias? γιατι δεν εχω λογαριασμο στο dias.aueb.gr πρεπει να κανω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:00 Ο fretoe έγραψε: #330 26-09-12 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Αυτο που είναι στο άσπρο τετράγωνο χαρτάκι! d2120XXX@dias και για συνθηματικο .. περιεργα νουμερα και γραμματα μαζι (πχ fn5kgk1o) Click για ανάπτυξη... εμενα το email μου δεν εχει το dias, ειναι της μορφης username@dmst.aueb.gr Αρα εγω στο username εγω δεν γραφω μονο το ονομα χρηστη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:01 Ο Chris1993: #331 26-09-12 16:01 Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: μαζι με το @dias? γιατι δεν εχω λογαριασμο στο dias.aueb.gr πρεπει να κανω; Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσεις κάτι. Σου έχουν δώσει στην εγγραφή σου ένα ασπρο τετράγωνο χαρτάκι. (για το κέντρο υπολογιστών) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Ειδικά για τους ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ με λογαριασμό στο dias.aueb.gr, ως ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ θα πρέπει να εισάγουν τον ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΤΡΩΟΥ ακολουθούμενο με το @dias. Για παράδειγμα ο χρήστης με Αριθμό Μητρώου: p3920002 και συνθηματικό: 123456, θα πρέπει να εισάγει ως όνομα χρήστη: p3920002@dias και ως συνθηματικό: 123456. Οι υπόλοιποι χρήστες που έχουν λογαριασμούς στο aueb.gr θα εισάγουν τα στοιχεία του e-mail τους. Για παράδειγμα ο χρήστης με e-mail: alice@aueb.gr και συνθηματικό: querty, θα πρέπει να εισάγει ως όνομα χρήστη: alice και συνθηματικό: querty Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:03 Ο fretoe έγραψε: #332 26-09-12 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσεις κάτι. Σου έχουν δώσει στην εγγραφή σου ένα ασπρο τετράγωνο χαρτάκι. (για το κέντρο υπολογιστών) Click για ανάπτυξη... δηλαδη δεν χρειαζεται να κανω εγγραφη στο eclass? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilis-xania Νεοφερμένο μέλος Ο vasilis-xania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:05 Ο vasilis-xania: #333 26-09-12 16:05 molis ekana eggrafi! σαν ονομα χρηστη εβαλα το username με το @dias αλλα δεν εχω κανει καποιο λογαριασμο στο dias εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:05 Ο Chris1993: #334 26-09-12 16:05 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: δηλαδη δεν χρειαζεται να κανω εγγραφη στο eclass? Click για ανάπτυξη... Καλέ μου. Εσένα το τμήμα σου μπορεί να σου δίνει email του aueb. Κοίτα την προσθήκη του παραπάνω μηνύματος Το ΟΔΕ πάντως έχει λογαριασμό στο dias Εσύ θα βάλεις απο το username@dmst.aueb.gr , ως ονομα χρηστη το username και ως συνθηματικό τον κωδικό το email. Simple! Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: molis ekana eggrafi! σαν ονομα χρηστη εβαλα το username με το @dias αλλα δεν εχω κανει καποιο λογαριασμο στο dias εγω Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι το έχω πει τουλάχιστον 3 φορές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:10 Ο fretoe έγραψε: #335 26-09-12 16:10 Εχω δομιμασει ολους τους τροπους και εγγραφη δεν μπορω να κανω ακκομα εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilis-xania Νεοφερμένο μέλος Ο vasilis-xania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:11 Ο vasilis-xania: #336 26-09-12 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Καλέ μου. Εσένα το τμήμα σου μπορεί να σου δίνει email του aueb. Κοίτα την προσθήκη του παραπάνω μηνύματος Το ΟΔΕ πάντως έχει λογαριασμό στο dias Εσύ θα βάλεις απο το username@dmst.aueb.gr , ως ονομα χρηστη το username και ως συνθηματικό τον κωδικό το email. Simple! Νομίζω ότι το έχω πει τουλάχιστον 3 φορές Click για ανάπτυξη... θα πρεπει εγω να μπω στο dias με καποιο τροπο- εχει καποιο site- να κανω κατι; αυτο ρωταω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:21 Ο Chris1993: #337 26-09-12 16:21 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εχω δομιμασει ολους τους τροπους και εγγραφη δεν μπορω να κανω ακκομα εγω. Click για ανάπτυξη... Τότε απλά δεν θα έχουν ενεργοποιήσει για το τμήμα σου. Αν συνεχίσει να μην μπαίνει, τότε ρώτα στην γραμματεία της σχολής σου. Dont worry! Δεν έγινε και κάτι! Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: θα πρεπει εγω να μπω στο dias με καποιο τροπο- εχει καποιο site- να κανω κατι; αυτο ρωταω Click για ανάπτυξη... Όχι, eclass. Μόνο αυτό χρειάζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:28 Ο Insomnie έγραψε: #338 26-09-12 16:28 Wtf, το "ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ" δεν υπάρχει στο ωρολόγιο πρόγραμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilis-xania Νεοφερμένο μέλος Ο vasilis-xania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:34 Ο vasilis-xania: #339 26-09-12 16:34 τωρα που ειπες προγραμμα. εμενα το δικο μου ειναι 4 μαθηματα απο 4 ωρες το καθενα τη βδομαδα.. σωστα;; - θελω να πω, 4 ωρες τη βδομαδα εχει το καθε μαθημα;- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:38 Ο Insomnie έγραψε: #340 26-09-12 16:38 Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: τωρα που ειπες προγραμμα. εμενα το δικο μου ειναι 4 μαθηματα απο 4 ωρες το καθενα τη βδομαδα.. σωστα;; - θελω να πω, 4 ωρες τη βδομαδα εχει το καθε μαθημα;- Click για ανάπτυξη... Εκτός από αυτά που έχουν και φροντιστήριο, οπότε είναι 6 ώρες τη βδομάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εχει μπει κανεις στο e-class? γιατι εμενα δε με βαζει... τι κωδικο και τι ονομα χρηστη θελει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnseim Νεοφερμένο μέλος Ο johnseim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:34 Ο johnseim έγραψε: #322 26-09-12 15:34 Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: εχει μπει κανεις στο e-class? γιατι εμενα δε με βαζει... τι κωδικο και τι ονομα χρηστη θελει; Click για ανάπτυξη... Μπήκα σήμερα εγώ!! Κάνεις εγγραφή πρωτά...και μετά ακολουθείς τις οδηγίες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilis-xania Νεοφερμένο μέλος Ο vasilis-xania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:41 Ο vasilis-xania: #323 26-09-12 15:41 Αρχική Δημοσίευση από johnseim: Μπήκα σήμερα εγώ!! Κάνεις εγγραφή πρωτά...και μετά ακολουθείς τις οδηγίες!!! Click για ανάπτυξη... https://eclass.aueb.gr/modules/auth/ldapnewuser.php?auth=4 απο εδω δεν ειναι; και καλα εγγραφη εκπαιδευομενου. τι ονομα χρηστη κ τι κωδικο βαζω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:43 Ο fretoe έγραψε: #324 26-09-12 15:43 Τυχεροι, οσοι εχουν μαθηματα το μεσημερι η το απογευμα. Τα προτιμω 1000 φορες απ τα πρρωινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:47 Ο drosos έγραψε: #325 26-09-12 15:47 Ναι και γω μολις μπηκα στο e-class! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:50 Ο fretoe έγραψε: #326 26-09-12 15:50 Εγω δεν μπορω να μπω ακομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilis-xania Νεοφερμένο μέλος Ο vasilis-xania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:51 Ο vasilis-xania: #327 26-09-12 15:51 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Ναι και γω μολις μπηκα στο e-class! Click για ανάπτυξη... ποιο ονομα χρηστη και ποιο κωδικο εβαλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:56 Ο Chris1993: #328 26-09-12 15:56 Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: ποιο ονομα χρηστη και ποιο κωδικο εβαλες; Click για ανάπτυξη... Αυτο που είναι στο άσπρο τετράγωνο χαρτάκι! d2120XXX@dias και για συνθηματικο .. περιεργα νουμερα και γραμματα μαζι (πχ fn5kgk1o) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilis-xania Νεοφερμένο μέλος Ο vasilis-xania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:59 Ο vasilis-xania: #329 26-09-12 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Αυτο που είναι στο άσπρο τετράγωνο χαρτάκι! d2120XXX@dias και για συνθηματικο .. περιεργα νουμερα και γραμματα μαζι (πχ fn5kgk1o) Click για ανάπτυξη... μαζι με το @dias? γιατι δεν εχω λογαριασμο στο dias.aueb.gr πρεπει να κανω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:00 Ο fretoe έγραψε: #330 26-09-12 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Αυτο που είναι στο άσπρο τετράγωνο χαρτάκι! d2120XXX@dias και για συνθηματικο .. περιεργα νουμερα και γραμματα μαζι (πχ fn5kgk1o) Click για ανάπτυξη... εμενα το email μου δεν εχει το dias, ειναι της μορφης username@dmst.aueb.gr Αρα εγω στο username εγω δεν γραφω μονο το ονομα χρηστη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:01 Ο Chris1993: #331 26-09-12 16:01 Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: μαζι με το @dias? γιατι δεν εχω λογαριασμο στο dias.aueb.gr πρεπει να κανω; Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσεις κάτι. Σου έχουν δώσει στην εγγραφή σου ένα ασπρο τετράγωνο χαρτάκι. (για το κέντρο υπολογιστών) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Ειδικά για τους ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ με λογαριασμό στο dias.aueb.gr, ως ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ θα πρέπει να εισάγουν τον ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΤΡΩΟΥ ακολουθούμενο με το @dias. Για παράδειγμα ο χρήστης με Αριθμό Μητρώου: p3920002 και συνθηματικό: 123456, θα πρέπει να εισάγει ως όνομα χρήστη: p3920002@dias και ως συνθηματικό: 123456. Οι υπόλοιποι χρήστες που έχουν λογαριασμούς στο aueb.gr θα εισάγουν τα στοιχεία του e-mail τους. Για παράδειγμα ο χρήστης με e-mail: alice@aueb.gr και συνθηματικό: querty, θα πρέπει να εισάγει ως όνομα χρήστη: alice και συνθηματικό: querty Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:03 Ο fretoe έγραψε: #332 26-09-12 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσεις κάτι. Σου έχουν δώσει στην εγγραφή σου ένα ασπρο τετράγωνο χαρτάκι. (για το κέντρο υπολογιστών) Click για ανάπτυξη... δηλαδη δεν χρειαζεται να κανω εγγραφη στο eclass? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilis-xania Νεοφερμένο μέλος Ο vasilis-xania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:05 Ο vasilis-xania: #333 26-09-12 16:05 molis ekana eggrafi! σαν ονομα χρηστη εβαλα το username με το @dias αλλα δεν εχω κανει καποιο λογαριασμο στο dias εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:05 Ο Chris1993: #334 26-09-12 16:05 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: δηλαδη δεν χρειαζεται να κανω εγγραφη στο eclass? Click για ανάπτυξη... Καλέ μου. Εσένα το τμήμα σου μπορεί να σου δίνει email του aueb. Κοίτα την προσθήκη του παραπάνω μηνύματος Το ΟΔΕ πάντως έχει λογαριασμό στο dias Εσύ θα βάλεις απο το username@dmst.aueb.gr , ως ονομα χρηστη το username και ως συνθηματικό τον κωδικό το email. Simple! Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: molis ekana eggrafi! σαν ονομα χρηστη εβαλα το username με το @dias αλλα δεν εχω κανει καποιο λογαριασμο στο dias εγω Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι το έχω πει τουλάχιστον 3 φορές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:10 Ο fretoe έγραψε: #335 26-09-12 16:10 Εχω δομιμασει ολους τους τροπους και εγγραφη δεν μπορω να κανω ακκομα εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilis-xania Νεοφερμένο μέλος Ο vasilis-xania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:11 Ο vasilis-xania: #336 26-09-12 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Καλέ μου. Εσένα το τμήμα σου μπορεί να σου δίνει email του aueb. Κοίτα την προσθήκη του παραπάνω μηνύματος Το ΟΔΕ πάντως έχει λογαριασμό στο dias Εσύ θα βάλεις απο το username@dmst.aueb.gr , ως ονομα χρηστη το username και ως συνθηματικό τον κωδικό το email. Simple! Νομίζω ότι το έχω πει τουλάχιστον 3 φορές Click για ανάπτυξη... θα πρεπει εγω να μπω στο dias με καποιο τροπο- εχει καποιο site- να κανω κατι; αυτο ρωταω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:21 Ο Chris1993: #337 26-09-12 16:21 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εχω δομιμασει ολους τους τροπους και εγγραφη δεν μπορω να κανω ακκομα εγω. Click για ανάπτυξη... Τότε απλά δεν θα έχουν ενεργοποιήσει για το τμήμα σου. Αν συνεχίσει να μην μπαίνει, τότε ρώτα στην γραμματεία της σχολής σου. Dont worry! Δεν έγινε και κάτι! Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: θα πρεπει εγω να μπω στο dias με καποιο τροπο- εχει καποιο site- να κανω κατι; αυτο ρωταω Click για ανάπτυξη... Όχι, eclass. Μόνο αυτό χρειάζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:28 Ο Insomnie έγραψε: #338 26-09-12 16:28 Wtf, το "ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ" δεν υπάρχει στο ωρολόγιο πρόγραμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilis-xania Νεοφερμένο μέλος Ο vasilis-xania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:34 Ο vasilis-xania: #339 26-09-12 16:34 τωρα που ειπες προγραμμα. εμενα το δικο μου ειναι 4 μαθηματα απο 4 ωρες το καθενα τη βδομαδα.. σωστα;; - θελω να πω, 4 ωρες τη βδομαδα εχει το καθε μαθημα;- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:38 Ο Insomnie έγραψε: #340 26-09-12 16:38 Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: τωρα που ειπες προγραμμα. εμενα το δικο μου ειναι 4 μαθηματα απο 4 ωρες το καθενα τη βδομαδα.. σωστα;; - θελω να πω, 4 ωρες τη βδομαδα εχει το καθε μαθημα;- Click για ανάπτυξη... Εκτός από αυτά που έχουν και φροντιστήριο, οπότε είναι 6 ώρες τη βδομάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: εχει μπει κανεις στο e-class? γιατι εμενα δε με βαζει... τι κωδικο και τι ονομα χρηστη θελει; Click για ανάπτυξη... Μπήκα σήμερα εγώ!! Κάνεις εγγραφή πρωτά...και μετά ακολουθείς τις οδηγίες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasilis-xania Νεοφερμένο μέλος Ο vasilis-xania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:41 Ο vasilis-xania: #323 26-09-12 15:41 Αρχική Δημοσίευση από johnseim: Μπήκα σήμερα εγώ!! Κάνεις εγγραφή πρωτά...και μετά ακολουθείς τις οδηγίες!!! Click για ανάπτυξη... https://eclass.aueb.gr/modules/auth/ldapnewuser.php?auth=4 απο εδω δεν ειναι; και καλα εγγραφη εκπαιδευομενου. τι ονομα χρηστη κ τι κωδικο βαζω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:43 Ο fretoe έγραψε: #324 26-09-12 15:43 Τυχεροι, οσοι εχουν μαθηματα το μεσημερι η το απογευμα. Τα προτιμω 1000 φορες απ τα πρρωινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:47 Ο drosos έγραψε: #325 26-09-12 15:47 Ναι και γω μολις μπηκα στο e-class! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:50 Ο fretoe έγραψε: #326 26-09-12 15:50 Εγω δεν μπορω να μπω ακομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilis-xania Νεοφερμένο μέλος Ο vasilis-xania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:51 Ο vasilis-xania: #327 26-09-12 15:51 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Ναι και γω μολις μπηκα στο e-class! Click για ανάπτυξη... ποιο ονομα χρηστη και ποιο κωδικο εβαλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:56 Ο Chris1993: #328 26-09-12 15:56 Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: ποιο ονομα χρηστη και ποιο κωδικο εβαλες; Click για ανάπτυξη... Αυτο που είναι στο άσπρο τετράγωνο χαρτάκι! d2120XXX@dias και για συνθηματικο .. περιεργα νουμερα και γραμματα μαζι (πχ fn5kgk1o) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilis-xania Νεοφερμένο μέλος Ο vasilis-xania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:59 Ο vasilis-xania: #329 26-09-12 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Αυτο που είναι στο άσπρο τετράγωνο χαρτάκι! d2120XXX@dias και για συνθηματικο .. περιεργα νουμερα και γραμματα μαζι (πχ fn5kgk1o) Click για ανάπτυξη... μαζι με το @dias? γιατι δεν εχω λογαριασμο στο dias.aueb.gr πρεπει να κανω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:00 Ο fretoe έγραψε: #330 26-09-12 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Αυτο που είναι στο άσπρο τετράγωνο χαρτάκι! d2120XXX@dias και για συνθηματικο .. περιεργα νουμερα και γραμματα μαζι (πχ fn5kgk1o) Click για ανάπτυξη... εμενα το email μου δεν εχει το dias, ειναι της μορφης username@dmst.aueb.gr Αρα εγω στο username εγω δεν γραφω μονο το ονομα χρηστη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:01 Ο Chris1993: #331 26-09-12 16:01 Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: μαζι με το @dias? γιατι δεν εχω λογαριασμο στο dias.aueb.gr πρεπει να κανω; Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσεις κάτι. Σου έχουν δώσει στην εγγραφή σου ένα ασπρο τετράγωνο χαρτάκι. (για το κέντρο υπολογιστών) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Ειδικά για τους ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ με λογαριασμό στο dias.aueb.gr, ως ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ θα πρέπει να εισάγουν τον ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΤΡΩΟΥ ακολουθούμενο με το @dias. Για παράδειγμα ο χρήστης με Αριθμό Μητρώου: p3920002 και συνθηματικό: 123456, θα πρέπει να εισάγει ως όνομα χρήστη: p3920002@dias και ως συνθηματικό: 123456. Οι υπόλοιποι χρήστες που έχουν λογαριασμούς στο aueb.gr θα εισάγουν τα στοιχεία του e-mail τους. Για παράδειγμα ο χρήστης με e-mail: alice@aueb.gr και συνθηματικό: querty, θα πρέπει να εισάγει ως όνομα χρήστη: alice και συνθηματικό: querty Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:03 Ο fretoe έγραψε: #332 26-09-12 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσεις κάτι. Σου έχουν δώσει στην εγγραφή σου ένα ασπρο τετράγωνο χαρτάκι. (για το κέντρο υπολογιστών) Click για ανάπτυξη... δηλαδη δεν χρειαζεται να κανω εγγραφη στο eclass? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilis-xania Νεοφερμένο μέλος Ο vasilis-xania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:05 Ο vasilis-xania: #333 26-09-12 16:05 molis ekana eggrafi! σαν ονομα χρηστη εβαλα το username με το @dias αλλα δεν εχω κανει καποιο λογαριασμο στο dias εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:05 Ο Chris1993: #334 26-09-12 16:05 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: δηλαδη δεν χρειαζεται να κανω εγγραφη στο eclass? Click για ανάπτυξη... Καλέ μου. Εσένα το τμήμα σου μπορεί να σου δίνει email του aueb. Κοίτα την προσθήκη του παραπάνω μηνύματος Το ΟΔΕ πάντως έχει λογαριασμό στο dias Εσύ θα βάλεις απο το username@dmst.aueb.gr , ως ονομα χρηστη το username και ως συνθηματικό τον κωδικό το email. Simple! Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: molis ekana eggrafi! σαν ονομα χρηστη εβαλα το username με το @dias αλλα δεν εχω κανει καποιο λογαριασμο στο dias εγω Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι το έχω πει τουλάχιστον 3 φορές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:10 Ο fretoe έγραψε: #335 26-09-12 16:10 Εχω δομιμασει ολους τους τροπους και εγγραφη δεν μπορω να κανω ακκομα εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilis-xania Νεοφερμένο μέλος Ο vasilis-xania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:11 Ο vasilis-xania: #336 26-09-12 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Καλέ μου. Εσένα το τμήμα σου μπορεί να σου δίνει email του aueb. Κοίτα την προσθήκη του παραπάνω μηνύματος Το ΟΔΕ πάντως έχει λογαριασμό στο dias Εσύ θα βάλεις απο το username@dmst.aueb.gr , ως ονομα χρηστη το username και ως συνθηματικό τον κωδικό το email. Simple! Νομίζω ότι το έχω πει τουλάχιστον 3 φορές Click για ανάπτυξη... θα πρεπει εγω να μπω στο dias με καποιο τροπο- εχει καποιο site- να κανω κατι; αυτο ρωταω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:21 Ο Chris1993: #337 26-09-12 16:21 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εχω δομιμασει ολους τους τροπους και εγγραφη δεν μπορω να κανω ακκομα εγω. Click για ανάπτυξη... Τότε απλά δεν θα έχουν ενεργοποιήσει για το τμήμα σου. Αν συνεχίσει να μην μπαίνει, τότε ρώτα στην γραμματεία της σχολής σου. Dont worry! Δεν έγινε και κάτι! Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: θα πρεπει εγω να μπω στο dias με καποιο τροπο- εχει καποιο site- να κανω κατι; αυτο ρωταω Click για ανάπτυξη... Όχι, eclass. Μόνο αυτό χρειάζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:28 Ο Insomnie έγραψε: #338 26-09-12 16:28 Wtf, το "ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ" δεν υπάρχει στο ωρολόγιο πρόγραμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilis-xania Νεοφερμένο μέλος Ο vasilis-xania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:34 Ο vasilis-xania: #339 26-09-12 16:34 τωρα που ειπες προγραμμα. εμενα το δικο μου ειναι 4 μαθηματα απο 4 ωρες το καθενα τη βδομαδα.. σωστα;; - θελω να πω, 4 ωρες τη βδομαδα εχει το καθε μαθημα;- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:38 Ο Insomnie έγραψε: #340 26-09-12 16:38 Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: τωρα που ειπες προγραμμα. εμενα το δικο μου ειναι 4 μαθηματα απο 4 ωρες το καθενα τη βδομαδα.. σωστα;; - θελω να πω, 4 ωρες τη βδομαδα εχει το καθε μαθημα;- Click για ανάπτυξη... Εκτός από αυτά που έχουν και φροντιστήριο, οπότε είναι 6 ώρες τη βδομάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από johnseim: Μπήκα σήμερα εγώ!! Κάνεις εγγραφή πρωτά...και μετά ακολουθείς τις οδηγίες!!! Click για ανάπτυξη... https://eclass.aueb.gr/modules/auth/ldapnewuser.php?auth=4 απο εδω δεν ειναι; και καλα εγγραφη εκπαιδευομενου. τι ονομα χρηστη κ τι κωδικο βαζω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:43 Ο fretoe έγραψε: #324 26-09-12 15:43 Τυχεροι, οσοι εχουν μαθηματα το μεσημερι η το απογευμα. Τα προτιμω 1000 φορες απ τα πρρωινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:47 Ο drosos έγραψε: #325 26-09-12 15:47 Ναι και γω μολις μπηκα στο e-class! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:50 Ο fretoe έγραψε: #326 26-09-12 15:50 Εγω δεν μπορω να μπω ακομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilis-xania Νεοφερμένο μέλος Ο vasilis-xania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:51 Ο vasilis-xania: #327 26-09-12 15:51 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Ναι και γω μολις μπηκα στο e-class! Click για ανάπτυξη... ποιο ονομα χρηστη και ποιο κωδικο εβαλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:56 Ο Chris1993: #328 26-09-12 15:56 Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: ποιο ονομα χρηστη και ποιο κωδικο εβαλες; Click για ανάπτυξη... Αυτο που είναι στο άσπρο τετράγωνο χαρτάκι! d2120XXX@dias και για συνθηματικο .. περιεργα νουμερα και γραμματα μαζι (πχ fn5kgk1o) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilis-xania Νεοφερμένο μέλος Ο vasilis-xania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:59 Ο vasilis-xania: #329 26-09-12 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Αυτο που είναι στο άσπρο τετράγωνο χαρτάκι! d2120XXX@dias και για συνθηματικο .. περιεργα νουμερα και γραμματα μαζι (πχ fn5kgk1o) Click για ανάπτυξη... μαζι με το @dias? γιατι δεν εχω λογαριασμο στο dias.aueb.gr πρεπει να κανω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:00 Ο fretoe έγραψε: #330 26-09-12 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Αυτο που είναι στο άσπρο τετράγωνο χαρτάκι! d2120XXX@dias και για συνθηματικο .. περιεργα νουμερα και γραμματα μαζι (πχ fn5kgk1o) Click για ανάπτυξη... εμενα το email μου δεν εχει το dias, ειναι της μορφης username@dmst.aueb.gr Αρα εγω στο username εγω δεν γραφω μονο το ονομα χρηστη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:01 Ο Chris1993: #331 26-09-12 16:01 Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: μαζι με το @dias? γιατι δεν εχω λογαριασμο στο dias.aueb.gr πρεπει να κανω; Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσεις κάτι. Σου έχουν δώσει στην εγγραφή σου ένα ασπρο τετράγωνο χαρτάκι. (για το κέντρο υπολογιστών) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Ειδικά για τους ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ με λογαριασμό στο dias.aueb.gr, ως ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ θα πρέπει να εισάγουν τον ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΤΡΩΟΥ ακολουθούμενο με το @dias. Για παράδειγμα ο χρήστης με Αριθμό Μητρώου: p3920002 και συνθηματικό: 123456, θα πρέπει να εισάγει ως όνομα χρήστη: p3920002@dias και ως συνθηματικό: 123456. Οι υπόλοιποι χρήστες που έχουν λογαριασμούς στο aueb.gr θα εισάγουν τα στοιχεία του e-mail τους. Για παράδειγμα ο χρήστης με e-mail: alice@aueb.gr και συνθηματικό: querty, θα πρέπει να εισάγει ως όνομα χρήστη: alice και συνθηματικό: querty Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:03 Ο fretoe έγραψε: #332 26-09-12 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσεις κάτι. Σου έχουν δώσει στην εγγραφή σου ένα ασπρο τετράγωνο χαρτάκι. (για το κέντρο υπολογιστών) Click για ανάπτυξη... δηλαδη δεν χρειαζεται να κανω εγγραφη στο eclass? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilis-xania Νεοφερμένο μέλος Ο vasilis-xania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:05 Ο vasilis-xania: #333 26-09-12 16:05 molis ekana eggrafi! σαν ονομα χρηστη εβαλα το username με το @dias αλλα δεν εχω κανει καποιο λογαριασμο στο dias εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:05 Ο Chris1993: #334 26-09-12 16:05 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: δηλαδη δεν χρειαζεται να κανω εγγραφη στο eclass? Click για ανάπτυξη... Καλέ μου. Εσένα το τμήμα σου μπορεί να σου δίνει email του aueb. Κοίτα την προσθήκη του παραπάνω μηνύματος Το ΟΔΕ πάντως έχει λογαριασμό στο dias Εσύ θα βάλεις απο το username@dmst.aueb.gr , ως ονομα χρηστη το username και ως συνθηματικό τον κωδικό το email. Simple! Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: molis ekana eggrafi! σαν ονομα χρηστη εβαλα το username με το @dias αλλα δεν εχω κανει καποιο λογαριασμο στο dias εγω Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι το έχω πει τουλάχιστον 3 φορές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:10 Ο fretoe έγραψε: #335 26-09-12 16:10 Εχω δομιμασει ολους τους τροπους και εγγραφη δεν μπορω να κανω ακκομα εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilis-xania Νεοφερμένο μέλος Ο vasilis-xania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:11 Ο vasilis-xania: #336 26-09-12 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Καλέ μου. Εσένα το τμήμα σου μπορεί να σου δίνει email του aueb. Κοίτα την προσθήκη του παραπάνω μηνύματος Το ΟΔΕ πάντως έχει λογαριασμό στο dias Εσύ θα βάλεις απο το username@dmst.aueb.gr , ως ονομα χρηστη το username και ως συνθηματικό τον κωδικό το email. Simple! Νομίζω ότι το έχω πει τουλάχιστον 3 φορές Click για ανάπτυξη... θα πρεπει εγω να μπω στο dias με καποιο τροπο- εχει καποιο site- να κανω κατι; αυτο ρωταω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:21 Ο Chris1993: #337 26-09-12 16:21 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εχω δομιμασει ολους τους τροπους και εγγραφη δεν μπορω να κανω ακκομα εγω. Click για ανάπτυξη... Τότε απλά δεν θα έχουν ενεργοποιήσει για το τμήμα σου. Αν συνεχίσει να μην μπαίνει, τότε ρώτα στην γραμματεία της σχολής σου. Dont worry! Δεν έγινε και κάτι! Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: θα πρεπει εγω να μπω στο dias με καποιο τροπο- εχει καποιο site- να κανω κατι; αυτο ρωταω Click για ανάπτυξη... Όχι, eclass. Μόνο αυτό χρειάζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:28 Ο Insomnie έγραψε: #338 26-09-12 16:28 Wtf, το "ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ" δεν υπάρχει στο ωρολόγιο πρόγραμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilis-xania Νεοφερμένο μέλος Ο vasilis-xania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:34 Ο vasilis-xania: #339 26-09-12 16:34 τωρα που ειπες προγραμμα. εμενα το δικο μου ειναι 4 μαθηματα απο 4 ωρες το καθενα τη βδομαδα.. σωστα;; - θελω να πω, 4 ωρες τη βδομαδα εχει το καθε μαθημα;- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:38 Ο Insomnie έγραψε: #340 26-09-12 16:38 Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: τωρα που ειπες προγραμμα. εμενα το δικο μου ειναι 4 μαθηματα απο 4 ωρες το καθενα τη βδομαδα.. σωστα;; - θελω να πω, 4 ωρες τη βδομαδα εχει το καθε μαθημα;- Click για ανάπτυξη... Εκτός από αυτά που έχουν και φροντιστήριο, οπότε είναι 6 ώρες τη βδομάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τυχεροι, οσοι εχουν μαθηματα το μεσημερι η το απογευμα. Τα προτιμω 1000 φορες απ τα πρρωινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:47 Ο drosos έγραψε: #325 26-09-12 15:47 Ναι και γω μολις μπηκα στο e-class! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:50 Ο fretoe έγραψε: #326 26-09-12 15:50 Εγω δεν μπορω να μπω ακομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilis-xania Νεοφερμένο μέλος Ο vasilis-xania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:51 Ο vasilis-xania: #327 26-09-12 15:51 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Ναι και γω μολις μπηκα στο e-class! Click για ανάπτυξη... ποιο ονομα χρηστη και ποιο κωδικο εβαλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:56 Ο Chris1993: #328 26-09-12 15:56 Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: ποιο ονομα χρηστη και ποιο κωδικο εβαλες; Click για ανάπτυξη... Αυτο που είναι στο άσπρο τετράγωνο χαρτάκι! d2120XXX@dias και για συνθηματικο .. περιεργα νουμερα και γραμματα μαζι (πχ fn5kgk1o) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilis-xania Νεοφερμένο μέλος Ο vasilis-xania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:59 Ο vasilis-xania: #329 26-09-12 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Αυτο που είναι στο άσπρο τετράγωνο χαρτάκι! d2120XXX@dias και για συνθηματικο .. περιεργα νουμερα και γραμματα μαζι (πχ fn5kgk1o) Click για ανάπτυξη... μαζι με το @dias? γιατι δεν εχω λογαριασμο στο dias.aueb.gr πρεπει να κανω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:00 Ο fretoe έγραψε: #330 26-09-12 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Αυτο που είναι στο άσπρο τετράγωνο χαρτάκι! d2120XXX@dias και για συνθηματικο .. περιεργα νουμερα και γραμματα μαζι (πχ fn5kgk1o) Click για ανάπτυξη... εμενα το email μου δεν εχει το dias, ειναι της μορφης username@dmst.aueb.gr Αρα εγω στο username εγω δεν γραφω μονο το ονομα χρηστη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:01 Ο Chris1993: #331 26-09-12 16:01 Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: μαζι με το @dias? γιατι δεν εχω λογαριασμο στο dias.aueb.gr πρεπει να κανω; Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσεις κάτι. Σου έχουν δώσει στην εγγραφή σου ένα ασπρο τετράγωνο χαρτάκι. (για το κέντρο υπολογιστών) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Ειδικά για τους ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ με λογαριασμό στο dias.aueb.gr, ως ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ θα πρέπει να εισάγουν τον ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΤΡΩΟΥ ακολουθούμενο με το @dias. Για παράδειγμα ο χρήστης με Αριθμό Μητρώου: p3920002 και συνθηματικό: 123456, θα πρέπει να εισάγει ως όνομα χρήστη: p3920002@dias και ως συνθηματικό: 123456. Οι υπόλοιποι χρήστες που έχουν λογαριασμούς στο aueb.gr θα εισάγουν τα στοιχεία του e-mail τους. Για παράδειγμα ο χρήστης με e-mail: alice@aueb.gr και συνθηματικό: querty, θα πρέπει να εισάγει ως όνομα χρήστη: alice και συνθηματικό: querty Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:03 Ο fretoe έγραψε: #332 26-09-12 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσεις κάτι. Σου έχουν δώσει στην εγγραφή σου ένα ασπρο τετράγωνο χαρτάκι. (για το κέντρο υπολογιστών) Click για ανάπτυξη... δηλαδη δεν χρειαζεται να κανω εγγραφη στο eclass? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilis-xania Νεοφερμένο μέλος Ο vasilis-xania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:05 Ο vasilis-xania: #333 26-09-12 16:05 molis ekana eggrafi! σαν ονομα χρηστη εβαλα το username με το @dias αλλα δεν εχω κανει καποιο λογαριασμο στο dias εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:05 Ο Chris1993: #334 26-09-12 16:05 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: δηλαδη δεν χρειαζεται να κανω εγγραφη στο eclass? Click για ανάπτυξη... Καλέ μου. Εσένα το τμήμα σου μπορεί να σου δίνει email του aueb. Κοίτα την προσθήκη του παραπάνω μηνύματος Το ΟΔΕ πάντως έχει λογαριασμό στο dias Εσύ θα βάλεις απο το username@dmst.aueb.gr , ως ονομα χρηστη το username και ως συνθηματικό τον κωδικό το email. Simple! Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: molis ekana eggrafi! σαν ονομα χρηστη εβαλα το username με το @dias αλλα δεν εχω κανει καποιο λογαριασμο στο dias εγω Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι το έχω πει τουλάχιστον 3 φορές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:10 Ο fretoe έγραψε: #335 26-09-12 16:10 Εχω δομιμασει ολους τους τροπους και εγγραφη δεν μπορω να κανω ακκομα εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilis-xania Νεοφερμένο μέλος Ο vasilis-xania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:11 Ο vasilis-xania: #336 26-09-12 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Καλέ μου. Εσένα το τμήμα σου μπορεί να σου δίνει email του aueb. Κοίτα την προσθήκη του παραπάνω μηνύματος Το ΟΔΕ πάντως έχει λογαριασμό στο dias Εσύ θα βάλεις απο το username@dmst.aueb.gr , ως ονομα χρηστη το username και ως συνθηματικό τον κωδικό το email. Simple! Νομίζω ότι το έχω πει τουλάχιστον 3 φορές Click για ανάπτυξη... θα πρεπει εγω να μπω στο dias με καποιο τροπο- εχει καποιο site- να κανω κατι; αυτο ρωταω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:21 Ο Chris1993: #337 26-09-12 16:21 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εχω δομιμασει ολους τους τροπους και εγγραφη δεν μπορω να κανω ακκομα εγω. Click για ανάπτυξη... Τότε απλά δεν θα έχουν ενεργοποιήσει για το τμήμα σου. Αν συνεχίσει να μην μπαίνει, τότε ρώτα στην γραμματεία της σχολής σου. Dont worry! Δεν έγινε και κάτι! Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: θα πρεπει εγω να μπω στο dias με καποιο τροπο- εχει καποιο site- να κανω κατι; αυτο ρωταω Click για ανάπτυξη... Όχι, eclass. Μόνο αυτό χρειάζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:28 Ο Insomnie έγραψε: #338 26-09-12 16:28 Wtf, το "ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ" δεν υπάρχει στο ωρολόγιο πρόγραμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilis-xania Νεοφερμένο μέλος Ο vasilis-xania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:34 Ο vasilis-xania: #339 26-09-12 16:34 τωρα που ειπες προγραμμα. εμενα το δικο μου ειναι 4 μαθηματα απο 4 ωρες το καθενα τη βδομαδα.. σωστα;; - θελω να πω, 4 ωρες τη βδομαδα εχει το καθε μαθημα;- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:38 Ο Insomnie έγραψε: #340 26-09-12 16:38 Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: τωρα που ειπες προγραμμα. εμενα το δικο μου ειναι 4 μαθηματα απο 4 ωρες το καθενα τη βδομαδα.. σωστα;; - θελω να πω, 4 ωρες τη βδομαδα εχει το καθε μαθημα;- Click για ανάπτυξη... Εκτός από αυτά που έχουν και φροντιστήριο, οπότε είναι 6 ώρες τη βδομάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι και γω μολις μπηκα στο e-class! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:50 Ο fretoe έγραψε: #326 26-09-12 15:50 Εγω δεν μπορω να μπω ακομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilis-xania Νεοφερμένο μέλος Ο vasilis-xania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:51 Ο vasilis-xania: #327 26-09-12 15:51 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Ναι και γω μολις μπηκα στο e-class! Click για ανάπτυξη... ποιο ονομα χρηστη και ποιο κωδικο εβαλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:56 Ο Chris1993: #328 26-09-12 15:56 Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: ποιο ονομα χρηστη και ποιο κωδικο εβαλες; Click για ανάπτυξη... Αυτο που είναι στο άσπρο τετράγωνο χαρτάκι! d2120XXX@dias και για συνθηματικο .. περιεργα νουμερα και γραμματα μαζι (πχ fn5kgk1o) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilis-xania Νεοφερμένο μέλος Ο vasilis-xania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:59 Ο vasilis-xania: #329 26-09-12 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Αυτο που είναι στο άσπρο τετράγωνο χαρτάκι! d2120XXX@dias και για συνθηματικο .. περιεργα νουμερα και γραμματα μαζι (πχ fn5kgk1o) Click για ανάπτυξη... μαζι με το @dias? γιατι δεν εχω λογαριασμο στο dias.aueb.gr πρεπει να κανω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:00 Ο fretoe έγραψε: #330 26-09-12 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Αυτο που είναι στο άσπρο τετράγωνο χαρτάκι! d2120XXX@dias και για συνθηματικο .. περιεργα νουμερα και γραμματα μαζι (πχ fn5kgk1o) Click για ανάπτυξη... εμενα το email μου δεν εχει το dias, ειναι της μορφης username@dmst.aueb.gr Αρα εγω στο username εγω δεν γραφω μονο το ονομα χρηστη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:01 Ο Chris1993: #331 26-09-12 16:01 Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: μαζι με το @dias? γιατι δεν εχω λογαριασμο στο dias.aueb.gr πρεπει να κανω; Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσεις κάτι. Σου έχουν δώσει στην εγγραφή σου ένα ασπρο τετράγωνο χαρτάκι. (για το κέντρο υπολογιστών) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Ειδικά για τους ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ με λογαριασμό στο dias.aueb.gr, ως ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ θα πρέπει να εισάγουν τον ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΤΡΩΟΥ ακολουθούμενο με το @dias. Για παράδειγμα ο χρήστης με Αριθμό Μητρώου: p3920002 και συνθηματικό: 123456, θα πρέπει να εισάγει ως όνομα χρήστη: p3920002@dias και ως συνθηματικό: 123456. Οι υπόλοιποι χρήστες που έχουν λογαριασμούς στο aueb.gr θα εισάγουν τα στοιχεία του e-mail τους. Για παράδειγμα ο χρήστης με e-mail: alice@aueb.gr και συνθηματικό: querty, θα πρέπει να εισάγει ως όνομα χρήστη: alice και συνθηματικό: querty Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:03 Ο fretoe έγραψε: #332 26-09-12 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσεις κάτι. Σου έχουν δώσει στην εγγραφή σου ένα ασπρο τετράγωνο χαρτάκι. (για το κέντρο υπολογιστών) Click για ανάπτυξη... δηλαδη δεν χρειαζεται να κανω εγγραφη στο eclass? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilis-xania Νεοφερμένο μέλος Ο vasilis-xania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:05 Ο vasilis-xania: #333 26-09-12 16:05 molis ekana eggrafi! σαν ονομα χρηστη εβαλα το username με το @dias αλλα δεν εχω κανει καποιο λογαριασμο στο dias εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:05 Ο Chris1993: #334 26-09-12 16:05 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: δηλαδη δεν χρειαζεται να κανω εγγραφη στο eclass? Click για ανάπτυξη... Καλέ μου. Εσένα το τμήμα σου μπορεί να σου δίνει email του aueb. Κοίτα την προσθήκη του παραπάνω μηνύματος Το ΟΔΕ πάντως έχει λογαριασμό στο dias Εσύ θα βάλεις απο το username@dmst.aueb.gr , ως ονομα χρηστη το username και ως συνθηματικό τον κωδικό το email. Simple! Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: molis ekana eggrafi! σαν ονομα χρηστη εβαλα το username με το @dias αλλα δεν εχω κανει καποιο λογαριασμο στο dias εγω Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι το έχω πει τουλάχιστον 3 φορές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:10 Ο fretoe έγραψε: #335 26-09-12 16:10 Εχω δομιμασει ολους τους τροπους και εγγραφη δεν μπορω να κανω ακκομα εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilis-xania Νεοφερμένο μέλος Ο vasilis-xania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:11 Ο vasilis-xania: #336 26-09-12 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Καλέ μου. Εσένα το τμήμα σου μπορεί να σου δίνει email του aueb. Κοίτα την προσθήκη του παραπάνω μηνύματος Το ΟΔΕ πάντως έχει λογαριασμό στο dias Εσύ θα βάλεις απο το username@dmst.aueb.gr , ως ονομα χρηστη το username και ως συνθηματικό τον κωδικό το email. Simple! Νομίζω ότι το έχω πει τουλάχιστον 3 φορές Click για ανάπτυξη... θα πρεπει εγω να μπω στο dias με καποιο τροπο- εχει καποιο site- να κανω κατι; αυτο ρωταω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:21 Ο Chris1993: #337 26-09-12 16:21 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εχω δομιμασει ολους τους τροπους και εγγραφη δεν μπορω να κανω ακκομα εγω. Click για ανάπτυξη... Τότε απλά δεν θα έχουν ενεργοποιήσει για το τμήμα σου. Αν συνεχίσει να μην μπαίνει, τότε ρώτα στην γραμματεία της σχολής σου. Dont worry! Δεν έγινε και κάτι! Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: θα πρεπει εγω να μπω στο dias με καποιο τροπο- εχει καποιο site- να κανω κατι; αυτο ρωταω Click για ανάπτυξη... Όχι, eclass. Μόνο αυτό χρειάζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:28 Ο Insomnie έγραψε: #338 26-09-12 16:28 Wtf, το "ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ" δεν υπάρχει στο ωρολόγιο πρόγραμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilis-xania Νεοφερμένο μέλος Ο vasilis-xania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:34 Ο vasilis-xania: #339 26-09-12 16:34 τωρα που ειπες προγραμμα. εμενα το δικο μου ειναι 4 μαθηματα απο 4 ωρες το καθενα τη βδομαδα.. σωστα;; - θελω να πω, 4 ωρες τη βδομαδα εχει το καθε μαθημα;- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:38 Ο Insomnie έγραψε: #340 26-09-12 16:38 Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: τωρα που ειπες προγραμμα. εμενα το δικο μου ειναι 4 μαθηματα απο 4 ωρες το καθενα τη βδομαδα.. σωστα;; - θελω να πω, 4 ωρες τη βδομαδα εχει το καθε μαθημα;- Click για ανάπτυξη... Εκτός από αυτά που έχουν και φροντιστήριο, οπότε είναι 6 ώρες τη βδομάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω δεν μπορω να μπω ακομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasilis-xania Νεοφερμένο μέλος Ο vasilis-xania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:51 Ο vasilis-xania: #327 26-09-12 15:51 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Ναι και γω μολις μπηκα στο e-class! Click για ανάπτυξη... ποιο ονομα χρηστη και ποιο κωδικο εβαλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:56 Ο Chris1993: #328 26-09-12 15:56 Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: ποιο ονομα χρηστη και ποιο κωδικο εβαλες; Click για ανάπτυξη... Αυτο που είναι στο άσπρο τετράγωνο χαρτάκι! d2120XXX@dias και για συνθηματικο .. περιεργα νουμερα και γραμματα μαζι (πχ fn5kgk1o) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilis-xania Νεοφερμένο μέλος Ο vasilis-xania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:59 Ο vasilis-xania: #329 26-09-12 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Αυτο που είναι στο άσπρο τετράγωνο χαρτάκι! d2120XXX@dias και για συνθηματικο .. περιεργα νουμερα και γραμματα μαζι (πχ fn5kgk1o) Click για ανάπτυξη... μαζι με το @dias? γιατι δεν εχω λογαριασμο στο dias.aueb.gr πρεπει να κανω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:00 Ο fretoe έγραψε: #330 26-09-12 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Αυτο που είναι στο άσπρο τετράγωνο χαρτάκι! d2120XXX@dias και για συνθηματικο .. περιεργα νουμερα και γραμματα μαζι (πχ fn5kgk1o) Click για ανάπτυξη... εμενα το email μου δεν εχει το dias, ειναι της μορφης username@dmst.aueb.gr Αρα εγω στο username εγω δεν γραφω μονο το ονομα χρηστη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:01 Ο Chris1993: #331 26-09-12 16:01 Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: μαζι με το @dias? γιατι δεν εχω λογαριασμο στο dias.aueb.gr πρεπει να κανω; Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσεις κάτι. Σου έχουν δώσει στην εγγραφή σου ένα ασπρο τετράγωνο χαρτάκι. (για το κέντρο υπολογιστών) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Ειδικά για τους ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ με λογαριασμό στο dias.aueb.gr, ως ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ θα πρέπει να εισάγουν τον ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΤΡΩΟΥ ακολουθούμενο με το @dias. Για παράδειγμα ο χρήστης με Αριθμό Μητρώου: p3920002 και συνθηματικό: 123456, θα πρέπει να εισάγει ως όνομα χρήστη: p3920002@dias και ως συνθηματικό: 123456. Οι υπόλοιποι χρήστες που έχουν λογαριασμούς στο aueb.gr θα εισάγουν τα στοιχεία του e-mail τους. Για παράδειγμα ο χρήστης με e-mail: alice@aueb.gr και συνθηματικό: querty, θα πρέπει να εισάγει ως όνομα χρήστη: alice και συνθηματικό: querty Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:03 Ο fretoe έγραψε: #332 26-09-12 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσεις κάτι. Σου έχουν δώσει στην εγγραφή σου ένα ασπρο τετράγωνο χαρτάκι. (για το κέντρο υπολογιστών) Click για ανάπτυξη... δηλαδη δεν χρειαζεται να κανω εγγραφη στο eclass? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilis-xania Νεοφερμένο μέλος Ο vasilis-xania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:05 Ο vasilis-xania: #333 26-09-12 16:05 molis ekana eggrafi! σαν ονομα χρηστη εβαλα το username με το @dias αλλα δεν εχω κανει καποιο λογαριασμο στο dias εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:05 Ο Chris1993: #334 26-09-12 16:05 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: δηλαδη δεν χρειαζεται να κανω εγγραφη στο eclass? Click για ανάπτυξη... Καλέ μου. Εσένα το τμήμα σου μπορεί να σου δίνει email του aueb. Κοίτα την προσθήκη του παραπάνω μηνύματος Το ΟΔΕ πάντως έχει λογαριασμό στο dias Εσύ θα βάλεις απο το username@dmst.aueb.gr , ως ονομα χρηστη το username και ως συνθηματικό τον κωδικό το email. Simple! Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: molis ekana eggrafi! σαν ονομα χρηστη εβαλα το username με το @dias αλλα δεν εχω κανει καποιο λογαριασμο στο dias εγω Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι το έχω πει τουλάχιστον 3 φορές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:10 Ο fretoe έγραψε: #335 26-09-12 16:10 Εχω δομιμασει ολους τους τροπους και εγγραφη δεν μπορω να κανω ακκομα εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilis-xania Νεοφερμένο μέλος Ο vasilis-xania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:11 Ο vasilis-xania: #336 26-09-12 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Καλέ μου. Εσένα το τμήμα σου μπορεί να σου δίνει email του aueb. Κοίτα την προσθήκη του παραπάνω μηνύματος Το ΟΔΕ πάντως έχει λογαριασμό στο dias Εσύ θα βάλεις απο το username@dmst.aueb.gr , ως ονομα χρηστη το username και ως συνθηματικό τον κωδικό το email. Simple! Νομίζω ότι το έχω πει τουλάχιστον 3 φορές Click για ανάπτυξη... θα πρεπει εγω να μπω στο dias με καποιο τροπο- εχει καποιο site- να κανω κατι; αυτο ρωταω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:21 Ο Chris1993: #337 26-09-12 16:21 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εχω δομιμασει ολους τους τροπους και εγγραφη δεν μπορω να κανω ακκομα εγω. Click για ανάπτυξη... Τότε απλά δεν θα έχουν ενεργοποιήσει για το τμήμα σου. Αν συνεχίσει να μην μπαίνει, τότε ρώτα στην γραμματεία της σχολής σου. Dont worry! Δεν έγινε και κάτι! Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: θα πρεπει εγω να μπω στο dias με καποιο τροπο- εχει καποιο site- να κανω κατι; αυτο ρωταω Click για ανάπτυξη... Όχι, eclass. Μόνο αυτό χρειάζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:28 Ο Insomnie έγραψε: #338 26-09-12 16:28 Wtf, το "ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ" δεν υπάρχει στο ωρολόγιο πρόγραμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilis-xania Νεοφερμένο μέλος Ο vasilis-xania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:34 Ο vasilis-xania: #339 26-09-12 16:34 τωρα που ειπες προγραμμα. εμενα το δικο μου ειναι 4 μαθηματα απο 4 ωρες το καθενα τη βδομαδα.. σωστα;; - θελω να πω, 4 ωρες τη βδομαδα εχει το καθε μαθημα;- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:38 Ο Insomnie έγραψε: #340 26-09-12 16:38 Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: τωρα που ειπες προγραμμα. εμενα το δικο μου ειναι 4 μαθηματα απο 4 ωρες το καθενα τη βδομαδα.. σωστα;; - θελω να πω, 4 ωρες τη βδομαδα εχει το καθε μαθημα;- Click για ανάπτυξη... Εκτός από αυτά που έχουν και φροντιστήριο, οπότε είναι 6 ώρες τη βδομάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drosos: Ναι και γω μολις μπηκα στο e-class! Click για ανάπτυξη... ποιο ονομα χρηστη και ποιο κωδικο εβαλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:56 Ο Chris1993: #328 26-09-12 15:56 Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: ποιο ονομα χρηστη και ποιο κωδικο εβαλες; Click για ανάπτυξη... Αυτο που είναι στο άσπρο τετράγωνο χαρτάκι! d2120XXX@dias και για συνθηματικο .. περιεργα νουμερα και γραμματα μαζι (πχ fn5kgk1o) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilis-xania Νεοφερμένο μέλος Ο vasilis-xania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:59 Ο vasilis-xania: #329 26-09-12 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Αυτο που είναι στο άσπρο τετράγωνο χαρτάκι! d2120XXX@dias και για συνθηματικο .. περιεργα νουμερα και γραμματα μαζι (πχ fn5kgk1o) Click για ανάπτυξη... μαζι με το @dias? γιατι δεν εχω λογαριασμο στο dias.aueb.gr πρεπει να κανω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:00 Ο fretoe έγραψε: #330 26-09-12 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Αυτο που είναι στο άσπρο τετράγωνο χαρτάκι! d2120XXX@dias και για συνθηματικο .. περιεργα νουμερα και γραμματα μαζι (πχ fn5kgk1o) Click για ανάπτυξη... εμενα το email μου δεν εχει το dias, ειναι της μορφης username@dmst.aueb.gr Αρα εγω στο username εγω δεν γραφω μονο το ονομα χρηστη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:01 Ο Chris1993: #331 26-09-12 16:01 Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: μαζι με το @dias? γιατι δεν εχω λογαριασμο στο dias.aueb.gr πρεπει να κανω; Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσεις κάτι. Σου έχουν δώσει στην εγγραφή σου ένα ασπρο τετράγωνο χαρτάκι. (για το κέντρο υπολογιστών) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Ειδικά για τους ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ με λογαριασμό στο dias.aueb.gr, ως ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ θα πρέπει να εισάγουν τον ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΤΡΩΟΥ ακολουθούμενο με το @dias. Για παράδειγμα ο χρήστης με Αριθμό Μητρώου: p3920002 και συνθηματικό: 123456, θα πρέπει να εισάγει ως όνομα χρήστη: p3920002@dias και ως συνθηματικό: 123456. Οι υπόλοιποι χρήστες που έχουν λογαριασμούς στο aueb.gr θα εισάγουν τα στοιχεία του e-mail τους. Για παράδειγμα ο χρήστης με e-mail: alice@aueb.gr και συνθηματικό: querty, θα πρέπει να εισάγει ως όνομα χρήστη: alice και συνθηματικό: querty Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:03 Ο fretoe έγραψε: #332 26-09-12 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσεις κάτι. Σου έχουν δώσει στην εγγραφή σου ένα ασπρο τετράγωνο χαρτάκι. (για το κέντρο υπολογιστών) Click για ανάπτυξη... δηλαδη δεν χρειαζεται να κανω εγγραφη στο eclass? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilis-xania Νεοφερμένο μέλος Ο vasilis-xania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:05 Ο vasilis-xania: #333 26-09-12 16:05 molis ekana eggrafi! σαν ονομα χρηστη εβαλα το username με το @dias αλλα δεν εχω κανει καποιο λογαριασμο στο dias εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:05 Ο Chris1993: #334 26-09-12 16:05 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: δηλαδη δεν χρειαζεται να κανω εγγραφη στο eclass? Click για ανάπτυξη... Καλέ μου. Εσένα το τμήμα σου μπορεί να σου δίνει email του aueb. Κοίτα την προσθήκη του παραπάνω μηνύματος Το ΟΔΕ πάντως έχει λογαριασμό στο dias Εσύ θα βάλεις απο το username@dmst.aueb.gr , ως ονομα χρηστη το username και ως συνθηματικό τον κωδικό το email. Simple! Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: molis ekana eggrafi! σαν ονομα χρηστη εβαλα το username με το @dias αλλα δεν εχω κανει καποιο λογαριασμο στο dias εγω Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι το έχω πει τουλάχιστον 3 φορές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:10 Ο fretoe έγραψε: #335 26-09-12 16:10 Εχω δομιμασει ολους τους τροπους και εγγραφη δεν μπορω να κανω ακκομα εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilis-xania Νεοφερμένο μέλος Ο vasilis-xania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:11 Ο vasilis-xania: #336 26-09-12 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Καλέ μου. Εσένα το τμήμα σου μπορεί να σου δίνει email του aueb. Κοίτα την προσθήκη του παραπάνω μηνύματος Το ΟΔΕ πάντως έχει λογαριασμό στο dias Εσύ θα βάλεις απο το username@dmst.aueb.gr , ως ονομα χρηστη το username και ως συνθηματικό τον κωδικό το email. Simple! Νομίζω ότι το έχω πει τουλάχιστον 3 φορές Click για ανάπτυξη... θα πρεπει εγω να μπω στο dias με καποιο τροπο- εχει καποιο site- να κανω κατι; αυτο ρωταω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:21 Ο Chris1993: #337 26-09-12 16:21 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εχω δομιμασει ολους τους τροπους και εγγραφη δεν μπορω να κανω ακκομα εγω. Click για ανάπτυξη... Τότε απλά δεν θα έχουν ενεργοποιήσει για το τμήμα σου. Αν συνεχίσει να μην μπαίνει, τότε ρώτα στην γραμματεία της σχολής σου. Dont worry! Δεν έγινε και κάτι! Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: θα πρεπει εγω να μπω στο dias με καποιο τροπο- εχει καποιο site- να κανω κατι; αυτο ρωταω Click για ανάπτυξη... Όχι, eclass. Μόνο αυτό χρειάζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:28 Ο Insomnie έγραψε: #338 26-09-12 16:28 Wtf, το "ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ" δεν υπάρχει στο ωρολόγιο πρόγραμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilis-xania Νεοφερμένο μέλος Ο vasilis-xania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:34 Ο vasilis-xania: #339 26-09-12 16:34 τωρα που ειπες προγραμμα. εμενα το δικο μου ειναι 4 μαθηματα απο 4 ωρες το καθενα τη βδομαδα.. σωστα;; - θελω να πω, 4 ωρες τη βδομαδα εχει το καθε μαθημα;- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:38 Ο Insomnie έγραψε: #340 26-09-12 16:38 Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: τωρα που ειπες προγραμμα. εμενα το δικο μου ειναι 4 μαθηματα απο 4 ωρες το καθενα τη βδομαδα.. σωστα;; - θελω να πω, 4 ωρες τη βδομαδα εχει το καθε μαθημα;- Click για ανάπτυξη... Εκτός από αυτά που έχουν και φροντιστήριο, οπότε είναι 6 ώρες τη βδομάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: ποιο ονομα χρηστη και ποιο κωδικο εβαλες; Click για ανάπτυξη... Αυτο που είναι στο άσπρο τετράγωνο χαρτάκι! d2120XXX@dias και για συνθηματικο .. περιεργα νουμερα και γραμματα μαζι (πχ fn5kgk1o) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasilis-xania Νεοφερμένο μέλος Ο vasilis-xania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:59 Ο vasilis-xania: #329 26-09-12 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Αυτο που είναι στο άσπρο τετράγωνο χαρτάκι! d2120XXX@dias και για συνθηματικο .. περιεργα νουμερα και γραμματα μαζι (πχ fn5kgk1o) Click για ανάπτυξη... μαζι με το @dias? γιατι δεν εχω λογαριασμο στο dias.aueb.gr πρεπει να κανω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:00 Ο fretoe έγραψε: #330 26-09-12 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Αυτο που είναι στο άσπρο τετράγωνο χαρτάκι! d2120XXX@dias και για συνθηματικο .. περιεργα νουμερα και γραμματα μαζι (πχ fn5kgk1o) Click για ανάπτυξη... εμενα το email μου δεν εχει το dias, ειναι της μορφης username@dmst.aueb.gr Αρα εγω στο username εγω δεν γραφω μονο το ονομα χρηστη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:01 Ο Chris1993: #331 26-09-12 16:01 Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: μαζι με το @dias? γιατι δεν εχω λογαριασμο στο dias.aueb.gr πρεπει να κανω; Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσεις κάτι. Σου έχουν δώσει στην εγγραφή σου ένα ασπρο τετράγωνο χαρτάκι. (για το κέντρο υπολογιστών) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Ειδικά για τους ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ με λογαριασμό στο dias.aueb.gr, ως ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ θα πρέπει να εισάγουν τον ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΤΡΩΟΥ ακολουθούμενο με το @dias. Για παράδειγμα ο χρήστης με Αριθμό Μητρώου: p3920002 και συνθηματικό: 123456, θα πρέπει να εισάγει ως όνομα χρήστη: p3920002@dias και ως συνθηματικό: 123456. Οι υπόλοιποι χρήστες που έχουν λογαριασμούς στο aueb.gr θα εισάγουν τα στοιχεία του e-mail τους. Για παράδειγμα ο χρήστης με e-mail: alice@aueb.gr και συνθηματικό: querty, θα πρέπει να εισάγει ως όνομα χρήστη: alice και συνθηματικό: querty Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:03 Ο fretoe έγραψε: #332 26-09-12 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσεις κάτι. Σου έχουν δώσει στην εγγραφή σου ένα ασπρο τετράγωνο χαρτάκι. (για το κέντρο υπολογιστών) Click για ανάπτυξη... δηλαδη δεν χρειαζεται να κανω εγγραφη στο eclass? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilis-xania Νεοφερμένο μέλος Ο vasilis-xania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:05 Ο vasilis-xania: #333 26-09-12 16:05 molis ekana eggrafi! σαν ονομα χρηστη εβαλα το username με το @dias αλλα δεν εχω κανει καποιο λογαριασμο στο dias εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:05 Ο Chris1993: #334 26-09-12 16:05 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: δηλαδη δεν χρειαζεται να κανω εγγραφη στο eclass? Click για ανάπτυξη... Καλέ μου. Εσένα το τμήμα σου μπορεί να σου δίνει email του aueb. Κοίτα την προσθήκη του παραπάνω μηνύματος Το ΟΔΕ πάντως έχει λογαριασμό στο dias Εσύ θα βάλεις απο το username@dmst.aueb.gr , ως ονομα χρηστη το username και ως συνθηματικό τον κωδικό το email. Simple! Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: molis ekana eggrafi! σαν ονομα χρηστη εβαλα το username με το @dias αλλα δεν εχω κανει καποιο λογαριασμο στο dias εγω Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι το έχω πει τουλάχιστον 3 φορές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:10 Ο fretoe έγραψε: #335 26-09-12 16:10 Εχω δομιμασει ολους τους τροπους και εγγραφη δεν μπορω να κανω ακκομα εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilis-xania Νεοφερμένο μέλος Ο vasilis-xania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:11 Ο vasilis-xania: #336 26-09-12 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Καλέ μου. Εσένα το τμήμα σου μπορεί να σου δίνει email του aueb. Κοίτα την προσθήκη του παραπάνω μηνύματος Το ΟΔΕ πάντως έχει λογαριασμό στο dias Εσύ θα βάλεις απο το username@dmst.aueb.gr , ως ονομα χρηστη το username και ως συνθηματικό τον κωδικό το email. Simple! Νομίζω ότι το έχω πει τουλάχιστον 3 φορές Click για ανάπτυξη... θα πρεπει εγω να μπω στο dias με καποιο τροπο- εχει καποιο site- να κανω κατι; αυτο ρωταω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:21 Ο Chris1993: #337 26-09-12 16:21 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εχω δομιμασει ολους τους τροπους και εγγραφη δεν μπορω να κανω ακκομα εγω. Click για ανάπτυξη... Τότε απλά δεν θα έχουν ενεργοποιήσει για το τμήμα σου. Αν συνεχίσει να μην μπαίνει, τότε ρώτα στην γραμματεία της σχολής σου. Dont worry! Δεν έγινε και κάτι! Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: θα πρεπει εγω να μπω στο dias με καποιο τροπο- εχει καποιο site- να κανω κατι; αυτο ρωταω Click για ανάπτυξη... Όχι, eclass. Μόνο αυτό χρειάζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:28 Ο Insomnie έγραψε: #338 26-09-12 16:28 Wtf, το "ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ" δεν υπάρχει στο ωρολόγιο πρόγραμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilis-xania Νεοφερμένο μέλος Ο vasilis-xania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:34 Ο vasilis-xania: #339 26-09-12 16:34 τωρα που ειπες προγραμμα. εμενα το δικο μου ειναι 4 μαθηματα απο 4 ωρες το καθενα τη βδομαδα.. σωστα;; - θελω να πω, 4 ωρες τη βδομαδα εχει το καθε μαθημα;- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:38 Ο Insomnie έγραψε: #340 26-09-12 16:38 Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: τωρα που ειπες προγραμμα. εμενα το δικο μου ειναι 4 μαθηματα απο 4 ωρες το καθενα τη βδομαδα.. σωστα;; - θελω να πω, 4 ωρες τη βδομαδα εχει το καθε μαθημα;- Click για ανάπτυξη... Εκτός από αυτά που έχουν και φροντιστήριο, οπότε είναι 6 ώρες τη βδομάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Αυτο που είναι στο άσπρο τετράγωνο χαρτάκι! d2120XXX@dias και για συνθηματικο .. περιεργα νουμερα και γραμματα μαζι (πχ fn5kgk1o) Click για ανάπτυξη... μαζι με το @dias? γιατι δεν εχω λογαριασμο στο dias.aueb.gr πρεπει να κανω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:00 Ο fretoe έγραψε: #330 26-09-12 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Αυτο που είναι στο άσπρο τετράγωνο χαρτάκι! d2120XXX@dias και για συνθηματικο .. περιεργα νουμερα και γραμματα μαζι (πχ fn5kgk1o) Click για ανάπτυξη... εμενα το email μου δεν εχει το dias, ειναι της μορφης username@dmst.aueb.gr Αρα εγω στο username εγω δεν γραφω μονο το ονομα χρηστη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:01 Ο Chris1993: #331 26-09-12 16:01 Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: μαζι με το @dias? γιατι δεν εχω λογαριασμο στο dias.aueb.gr πρεπει να κανω; Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσεις κάτι. Σου έχουν δώσει στην εγγραφή σου ένα ασπρο τετράγωνο χαρτάκι. (για το κέντρο υπολογιστών) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Ειδικά για τους ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ με λογαριασμό στο dias.aueb.gr, ως ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ θα πρέπει να εισάγουν τον ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΤΡΩΟΥ ακολουθούμενο με το @dias. Για παράδειγμα ο χρήστης με Αριθμό Μητρώου: p3920002 και συνθηματικό: 123456, θα πρέπει να εισάγει ως όνομα χρήστη: p3920002@dias και ως συνθηματικό: 123456. Οι υπόλοιποι χρήστες που έχουν λογαριασμούς στο aueb.gr θα εισάγουν τα στοιχεία του e-mail τους. Για παράδειγμα ο χρήστης με e-mail: alice@aueb.gr και συνθηματικό: querty, θα πρέπει να εισάγει ως όνομα χρήστη: alice και συνθηματικό: querty Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:03 Ο fretoe έγραψε: #332 26-09-12 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσεις κάτι. Σου έχουν δώσει στην εγγραφή σου ένα ασπρο τετράγωνο χαρτάκι. (για το κέντρο υπολογιστών) Click για ανάπτυξη... δηλαδη δεν χρειαζεται να κανω εγγραφη στο eclass? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilis-xania Νεοφερμένο μέλος Ο vasilis-xania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:05 Ο vasilis-xania: #333 26-09-12 16:05 molis ekana eggrafi! σαν ονομα χρηστη εβαλα το username με το @dias αλλα δεν εχω κανει καποιο λογαριασμο στο dias εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:05 Ο Chris1993: #334 26-09-12 16:05 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: δηλαδη δεν χρειαζεται να κανω εγγραφη στο eclass? Click για ανάπτυξη... Καλέ μου. Εσένα το τμήμα σου μπορεί να σου δίνει email του aueb. Κοίτα την προσθήκη του παραπάνω μηνύματος Το ΟΔΕ πάντως έχει λογαριασμό στο dias Εσύ θα βάλεις απο το username@dmst.aueb.gr , ως ονομα χρηστη το username και ως συνθηματικό τον κωδικό το email. Simple! Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: molis ekana eggrafi! σαν ονομα χρηστη εβαλα το username με το @dias αλλα δεν εχω κανει καποιο λογαριασμο στο dias εγω Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι το έχω πει τουλάχιστον 3 φορές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:10 Ο fretoe έγραψε: #335 26-09-12 16:10 Εχω δομιμασει ολους τους τροπους και εγγραφη δεν μπορω να κανω ακκομα εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilis-xania Νεοφερμένο μέλος Ο vasilis-xania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:11 Ο vasilis-xania: #336 26-09-12 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Καλέ μου. Εσένα το τμήμα σου μπορεί να σου δίνει email του aueb. Κοίτα την προσθήκη του παραπάνω μηνύματος Το ΟΔΕ πάντως έχει λογαριασμό στο dias Εσύ θα βάλεις απο το username@dmst.aueb.gr , ως ονομα χρηστη το username και ως συνθηματικό τον κωδικό το email. Simple! Νομίζω ότι το έχω πει τουλάχιστον 3 φορές Click για ανάπτυξη... θα πρεπει εγω να μπω στο dias με καποιο τροπο- εχει καποιο site- να κανω κατι; αυτο ρωταω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:21 Ο Chris1993: #337 26-09-12 16:21 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εχω δομιμασει ολους τους τροπους και εγγραφη δεν μπορω να κανω ακκομα εγω. Click για ανάπτυξη... Τότε απλά δεν θα έχουν ενεργοποιήσει για το τμήμα σου. Αν συνεχίσει να μην μπαίνει, τότε ρώτα στην γραμματεία της σχολής σου. Dont worry! Δεν έγινε και κάτι! Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: θα πρεπει εγω να μπω στο dias με καποιο τροπο- εχει καποιο site- να κανω κατι; αυτο ρωταω Click για ανάπτυξη... Όχι, eclass. Μόνο αυτό χρειάζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:28 Ο Insomnie έγραψε: #338 26-09-12 16:28 Wtf, το "ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ" δεν υπάρχει στο ωρολόγιο πρόγραμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilis-xania Νεοφερμένο μέλος Ο vasilis-xania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:34 Ο vasilis-xania: #339 26-09-12 16:34 τωρα που ειπες προγραμμα. εμενα το δικο μου ειναι 4 μαθηματα απο 4 ωρες το καθενα τη βδομαδα.. σωστα;; - θελω να πω, 4 ωρες τη βδομαδα εχει το καθε μαθημα;- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:38 Ο Insomnie έγραψε: #340 26-09-12 16:38 Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: τωρα που ειπες προγραμμα. εμενα το δικο μου ειναι 4 μαθηματα απο 4 ωρες το καθενα τη βδομαδα.. σωστα;; - θελω να πω, 4 ωρες τη βδομαδα εχει το καθε μαθημα;- Click για ανάπτυξη... Εκτός από αυτά που έχουν και φροντιστήριο, οπότε είναι 6 ώρες τη βδομάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Αυτο που είναι στο άσπρο τετράγωνο χαρτάκι! d2120XXX@dias και για συνθηματικο .. περιεργα νουμερα και γραμματα μαζι (πχ fn5kgk1o) Click για ανάπτυξη... εμενα το email μου δεν εχει το dias, ειναι της μορφης username@dmst.aueb.gr Αρα εγω στο username εγω δεν γραφω μονο το ονομα χρηστη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:01 Ο Chris1993: #331 26-09-12 16:01 Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: μαζι με το @dias? γιατι δεν εχω λογαριασμο στο dias.aueb.gr πρεπει να κανω; Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσεις κάτι. Σου έχουν δώσει στην εγγραφή σου ένα ασπρο τετράγωνο χαρτάκι. (για το κέντρο υπολογιστών) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Ειδικά για τους ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ με λογαριασμό στο dias.aueb.gr, ως ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ θα πρέπει να εισάγουν τον ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΤΡΩΟΥ ακολουθούμενο με το @dias. Για παράδειγμα ο χρήστης με Αριθμό Μητρώου: p3920002 και συνθηματικό: 123456, θα πρέπει να εισάγει ως όνομα χρήστη: p3920002@dias και ως συνθηματικό: 123456. Οι υπόλοιποι χρήστες που έχουν λογαριασμούς στο aueb.gr θα εισάγουν τα στοιχεία του e-mail τους. Για παράδειγμα ο χρήστης με e-mail: alice@aueb.gr και συνθηματικό: querty, θα πρέπει να εισάγει ως όνομα χρήστη: alice και συνθηματικό: querty Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:03 Ο fretoe έγραψε: #332 26-09-12 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσεις κάτι. Σου έχουν δώσει στην εγγραφή σου ένα ασπρο τετράγωνο χαρτάκι. (για το κέντρο υπολογιστών) Click για ανάπτυξη... δηλαδη δεν χρειαζεται να κανω εγγραφη στο eclass? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilis-xania Νεοφερμένο μέλος Ο vasilis-xania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:05 Ο vasilis-xania: #333 26-09-12 16:05 molis ekana eggrafi! σαν ονομα χρηστη εβαλα το username με το @dias αλλα δεν εχω κανει καποιο λογαριασμο στο dias εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:05 Ο Chris1993: #334 26-09-12 16:05 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: δηλαδη δεν χρειαζεται να κανω εγγραφη στο eclass? Click για ανάπτυξη... Καλέ μου. Εσένα το τμήμα σου μπορεί να σου δίνει email του aueb. Κοίτα την προσθήκη του παραπάνω μηνύματος Το ΟΔΕ πάντως έχει λογαριασμό στο dias Εσύ θα βάλεις απο το username@dmst.aueb.gr , ως ονομα χρηστη το username και ως συνθηματικό τον κωδικό το email. Simple! Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: molis ekana eggrafi! σαν ονομα χρηστη εβαλα το username με το @dias αλλα δεν εχω κανει καποιο λογαριασμο στο dias εγω Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι το έχω πει τουλάχιστον 3 φορές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:10 Ο fretoe έγραψε: #335 26-09-12 16:10 Εχω δομιμασει ολους τους τροπους και εγγραφη δεν μπορω να κανω ακκομα εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilis-xania Νεοφερμένο μέλος Ο vasilis-xania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:11 Ο vasilis-xania: #336 26-09-12 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Καλέ μου. Εσένα το τμήμα σου μπορεί να σου δίνει email του aueb. Κοίτα την προσθήκη του παραπάνω μηνύματος Το ΟΔΕ πάντως έχει λογαριασμό στο dias Εσύ θα βάλεις απο το username@dmst.aueb.gr , ως ονομα χρηστη το username και ως συνθηματικό τον κωδικό το email. Simple! Νομίζω ότι το έχω πει τουλάχιστον 3 φορές Click για ανάπτυξη... θα πρεπει εγω να μπω στο dias με καποιο τροπο- εχει καποιο site- να κανω κατι; αυτο ρωταω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:21 Ο Chris1993: #337 26-09-12 16:21 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εχω δομιμασει ολους τους τροπους και εγγραφη δεν μπορω να κανω ακκομα εγω. Click για ανάπτυξη... Τότε απλά δεν θα έχουν ενεργοποιήσει για το τμήμα σου. Αν συνεχίσει να μην μπαίνει, τότε ρώτα στην γραμματεία της σχολής σου. Dont worry! Δεν έγινε και κάτι! Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: θα πρεπει εγω να μπω στο dias με καποιο τροπο- εχει καποιο site- να κανω κατι; αυτο ρωταω Click για ανάπτυξη... Όχι, eclass. Μόνο αυτό χρειάζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:28 Ο Insomnie έγραψε: #338 26-09-12 16:28 Wtf, το "ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ" δεν υπάρχει στο ωρολόγιο πρόγραμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilis-xania Νεοφερμένο μέλος Ο vasilis-xania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:34 Ο vasilis-xania: #339 26-09-12 16:34 τωρα που ειπες προγραμμα. εμενα το δικο μου ειναι 4 μαθηματα απο 4 ωρες το καθενα τη βδομαδα.. σωστα;; - θελω να πω, 4 ωρες τη βδομαδα εχει το καθε μαθημα;- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:38 Ο Insomnie έγραψε: #340 26-09-12 16:38 Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: τωρα που ειπες προγραμμα. εμενα το δικο μου ειναι 4 μαθηματα απο 4 ωρες το καθενα τη βδομαδα.. σωστα;; - θελω να πω, 4 ωρες τη βδομαδα εχει το καθε μαθημα;- Click για ανάπτυξη... Εκτός από αυτά που έχουν και φροντιστήριο, οπότε είναι 6 ώρες τη βδομάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: μαζι με το @dias? γιατι δεν εχω λογαριασμο στο dias.aueb.gr πρεπει να κανω; Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσεις κάτι. Σου έχουν δώσει στην εγγραφή σου ένα ασπρο τετράγωνο χαρτάκι. (για το κέντρο υπολογιστών) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Ειδικά για τους ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ με λογαριασμό στο dias.aueb.gr, ως ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ θα πρέπει να εισάγουν τον ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΤΡΩΟΥ ακολουθούμενο με το @dias. Για παράδειγμα ο χρήστης με Αριθμό Μητρώου: p3920002 και συνθηματικό: 123456, θα πρέπει να εισάγει ως όνομα χρήστη: p3920002@dias και ως συνθηματικό: 123456. Οι υπόλοιποι χρήστες που έχουν λογαριασμούς στο aueb.gr θα εισάγουν τα στοιχεία του e-mail τους. Για παράδειγμα ο χρήστης με e-mail: alice@aueb.gr και συνθηματικό: querty, θα πρέπει να εισάγει ως όνομα χρήστη: alice και συνθηματικό: querty Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:03 Ο fretoe έγραψε: #332 26-09-12 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσεις κάτι. Σου έχουν δώσει στην εγγραφή σου ένα ασπρο τετράγωνο χαρτάκι. (για το κέντρο υπολογιστών) Click για ανάπτυξη... δηλαδη δεν χρειαζεται να κανω εγγραφη στο eclass? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilis-xania Νεοφερμένο μέλος Ο vasilis-xania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:05 Ο vasilis-xania: #333 26-09-12 16:05 molis ekana eggrafi! σαν ονομα χρηστη εβαλα το username με το @dias αλλα δεν εχω κανει καποιο λογαριασμο στο dias εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:05 Ο Chris1993: #334 26-09-12 16:05 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: δηλαδη δεν χρειαζεται να κανω εγγραφη στο eclass? Click για ανάπτυξη... Καλέ μου. Εσένα το τμήμα σου μπορεί να σου δίνει email του aueb. Κοίτα την προσθήκη του παραπάνω μηνύματος Το ΟΔΕ πάντως έχει λογαριασμό στο dias Εσύ θα βάλεις απο το username@dmst.aueb.gr , ως ονομα χρηστη το username και ως συνθηματικό τον κωδικό το email. Simple! Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: molis ekana eggrafi! σαν ονομα χρηστη εβαλα το username με το @dias αλλα δεν εχω κανει καποιο λογαριασμο στο dias εγω Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι το έχω πει τουλάχιστον 3 φορές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:10 Ο fretoe έγραψε: #335 26-09-12 16:10 Εχω δομιμασει ολους τους τροπους και εγγραφη δεν μπορω να κανω ακκομα εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilis-xania Νεοφερμένο μέλος Ο vasilis-xania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:11 Ο vasilis-xania: #336 26-09-12 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Καλέ μου. Εσένα το τμήμα σου μπορεί να σου δίνει email του aueb. Κοίτα την προσθήκη του παραπάνω μηνύματος Το ΟΔΕ πάντως έχει λογαριασμό στο dias Εσύ θα βάλεις απο το username@dmst.aueb.gr , ως ονομα χρηστη το username και ως συνθηματικό τον κωδικό το email. Simple! Νομίζω ότι το έχω πει τουλάχιστον 3 φορές Click για ανάπτυξη... θα πρεπει εγω να μπω στο dias με καποιο τροπο- εχει καποιο site- να κανω κατι; αυτο ρωταω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:21 Ο Chris1993: #337 26-09-12 16:21 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εχω δομιμασει ολους τους τροπους και εγγραφη δεν μπορω να κανω ακκομα εγω. Click για ανάπτυξη... Τότε απλά δεν θα έχουν ενεργοποιήσει για το τμήμα σου. Αν συνεχίσει να μην μπαίνει, τότε ρώτα στην γραμματεία της σχολής σου. Dont worry! Δεν έγινε και κάτι! Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: θα πρεπει εγω να μπω στο dias με καποιο τροπο- εχει καποιο site- να κανω κατι; αυτο ρωταω Click για ανάπτυξη... Όχι, eclass. Μόνο αυτό χρειάζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:28 Ο Insomnie έγραψε: #338 26-09-12 16:28 Wtf, το "ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ" δεν υπάρχει στο ωρολόγιο πρόγραμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilis-xania Νεοφερμένο μέλος Ο vasilis-xania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:34 Ο vasilis-xania: #339 26-09-12 16:34 τωρα που ειπες προγραμμα. εμενα το δικο μου ειναι 4 μαθηματα απο 4 ωρες το καθενα τη βδομαδα.. σωστα;; - θελω να πω, 4 ωρες τη βδομαδα εχει το καθε μαθημα;- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:38 Ο Insomnie έγραψε: #340 26-09-12 16:38 Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: τωρα που ειπες προγραμμα. εμενα το δικο μου ειναι 4 μαθηματα απο 4 ωρες το καθενα τη βδομαδα.. σωστα;; - θελω να πω, 4 ωρες τη βδομαδα εχει το καθε μαθημα;- Click για ανάπτυξη... Εκτός από αυτά που έχουν και φροντιστήριο, οπότε είναι 6 ώρες τη βδομάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσεις κάτι. Σου έχουν δώσει στην εγγραφή σου ένα ασπρο τετράγωνο χαρτάκι. (για το κέντρο υπολογιστών) Click για ανάπτυξη... δηλαδη δεν χρειαζεται να κανω εγγραφη στο eclass? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasilis-xania Νεοφερμένο μέλος Ο vasilis-xania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:05 Ο vasilis-xania: #333 26-09-12 16:05 molis ekana eggrafi! σαν ονομα χρηστη εβαλα το username με το @dias αλλα δεν εχω κανει καποιο λογαριασμο στο dias εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:05 Ο Chris1993: #334 26-09-12 16:05 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: δηλαδη δεν χρειαζεται να κανω εγγραφη στο eclass? Click για ανάπτυξη... Καλέ μου. Εσένα το τμήμα σου μπορεί να σου δίνει email του aueb. Κοίτα την προσθήκη του παραπάνω μηνύματος Το ΟΔΕ πάντως έχει λογαριασμό στο dias Εσύ θα βάλεις απο το username@dmst.aueb.gr , ως ονομα χρηστη το username και ως συνθηματικό τον κωδικό το email. Simple! Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: molis ekana eggrafi! σαν ονομα χρηστη εβαλα το username με το @dias αλλα δεν εχω κανει καποιο λογαριασμο στο dias εγω Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι το έχω πει τουλάχιστον 3 φορές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:10 Ο fretoe έγραψε: #335 26-09-12 16:10 Εχω δομιμασει ολους τους τροπους και εγγραφη δεν μπορω να κανω ακκομα εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilis-xania Νεοφερμένο μέλος Ο vasilis-xania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:11 Ο vasilis-xania: #336 26-09-12 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Καλέ μου. Εσένα το τμήμα σου μπορεί να σου δίνει email του aueb. Κοίτα την προσθήκη του παραπάνω μηνύματος Το ΟΔΕ πάντως έχει λογαριασμό στο dias Εσύ θα βάλεις απο το username@dmst.aueb.gr , ως ονομα χρηστη το username και ως συνθηματικό τον κωδικό το email. Simple! Νομίζω ότι το έχω πει τουλάχιστον 3 φορές Click για ανάπτυξη... θα πρεπει εγω να μπω στο dias με καποιο τροπο- εχει καποιο site- να κανω κατι; αυτο ρωταω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:21 Ο Chris1993: #337 26-09-12 16:21 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εχω δομιμασει ολους τους τροπους και εγγραφη δεν μπορω να κανω ακκομα εγω. Click για ανάπτυξη... Τότε απλά δεν θα έχουν ενεργοποιήσει για το τμήμα σου. Αν συνεχίσει να μην μπαίνει, τότε ρώτα στην γραμματεία της σχολής σου. Dont worry! Δεν έγινε και κάτι! Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: θα πρεπει εγω να μπω στο dias με καποιο τροπο- εχει καποιο site- να κανω κατι; αυτο ρωταω Click για ανάπτυξη... Όχι, eclass. Μόνο αυτό χρειάζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:28 Ο Insomnie έγραψε: #338 26-09-12 16:28 Wtf, το "ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ" δεν υπάρχει στο ωρολόγιο πρόγραμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilis-xania Νεοφερμένο μέλος Ο vasilis-xania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:34 Ο vasilis-xania: #339 26-09-12 16:34 τωρα που ειπες προγραμμα. εμενα το δικο μου ειναι 4 μαθηματα απο 4 ωρες το καθενα τη βδομαδα.. σωστα;; - θελω να πω, 4 ωρες τη βδομαδα εχει το καθε μαθημα;- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:38 Ο Insomnie έγραψε: #340 26-09-12 16:38 Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: τωρα που ειπες προγραμμα. εμενα το δικο μου ειναι 4 μαθηματα απο 4 ωρες το καθενα τη βδομαδα.. σωστα;; - θελω να πω, 4 ωρες τη βδομαδα εχει το καθε μαθημα;- Click για ανάπτυξη... Εκτός από αυτά που έχουν και φροντιστήριο, οπότε είναι 6 ώρες τη βδομάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
molis ekana eggrafi! σαν ονομα χρηστη εβαλα το username με το @dias αλλα δεν εχω κανει καποιο λογαριασμο στο dias εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:05 Ο Chris1993: #334 26-09-12 16:05 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: δηλαδη δεν χρειαζεται να κανω εγγραφη στο eclass? Click για ανάπτυξη... Καλέ μου. Εσένα το τμήμα σου μπορεί να σου δίνει email του aueb. Κοίτα την προσθήκη του παραπάνω μηνύματος Το ΟΔΕ πάντως έχει λογαριασμό στο dias Εσύ θα βάλεις απο το username@dmst.aueb.gr , ως ονομα χρηστη το username και ως συνθηματικό τον κωδικό το email. Simple! Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: molis ekana eggrafi! σαν ονομα χρηστη εβαλα το username με το @dias αλλα δεν εχω κανει καποιο λογαριασμο στο dias εγω Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι το έχω πει τουλάχιστον 3 φορές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:10 Ο fretoe έγραψε: #335 26-09-12 16:10 Εχω δομιμασει ολους τους τροπους και εγγραφη δεν μπορω να κανω ακκομα εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilis-xania Νεοφερμένο μέλος Ο vasilis-xania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:11 Ο vasilis-xania: #336 26-09-12 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Καλέ μου. Εσένα το τμήμα σου μπορεί να σου δίνει email του aueb. Κοίτα την προσθήκη του παραπάνω μηνύματος Το ΟΔΕ πάντως έχει λογαριασμό στο dias Εσύ θα βάλεις απο το username@dmst.aueb.gr , ως ονομα χρηστη το username και ως συνθηματικό τον κωδικό το email. Simple! Νομίζω ότι το έχω πει τουλάχιστον 3 φορές Click για ανάπτυξη... θα πρεπει εγω να μπω στο dias με καποιο τροπο- εχει καποιο site- να κανω κατι; αυτο ρωταω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:21 Ο Chris1993: #337 26-09-12 16:21 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εχω δομιμασει ολους τους τροπους και εγγραφη δεν μπορω να κανω ακκομα εγω. Click για ανάπτυξη... Τότε απλά δεν θα έχουν ενεργοποιήσει για το τμήμα σου. Αν συνεχίσει να μην μπαίνει, τότε ρώτα στην γραμματεία της σχολής σου. Dont worry! Δεν έγινε και κάτι! Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: θα πρεπει εγω να μπω στο dias με καποιο τροπο- εχει καποιο site- να κανω κατι; αυτο ρωταω Click για ανάπτυξη... Όχι, eclass. Μόνο αυτό χρειάζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:28 Ο Insomnie έγραψε: #338 26-09-12 16:28 Wtf, το "ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ" δεν υπάρχει στο ωρολόγιο πρόγραμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilis-xania Νεοφερμένο μέλος Ο vasilis-xania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:34 Ο vasilis-xania: #339 26-09-12 16:34 τωρα που ειπες προγραμμα. εμενα το δικο μου ειναι 4 μαθηματα απο 4 ωρες το καθενα τη βδομαδα.. σωστα;; - θελω να πω, 4 ωρες τη βδομαδα εχει το καθε μαθημα;- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:38 Ο Insomnie έγραψε: #340 26-09-12 16:38 Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: τωρα που ειπες προγραμμα. εμενα το δικο μου ειναι 4 μαθηματα απο 4 ωρες το καθενα τη βδομαδα.. σωστα;; - θελω να πω, 4 ωρες τη βδομαδα εχει το καθε μαθημα;- Click για ανάπτυξη... Εκτός από αυτά που έχουν και φροντιστήριο, οπότε είναι 6 ώρες τη βδομάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fretoe: δηλαδη δεν χρειαζεται να κανω εγγραφη στο eclass? Click για ανάπτυξη... Καλέ μου. Εσένα το τμήμα σου μπορεί να σου δίνει email του aueb. Κοίτα την προσθήκη του παραπάνω μηνύματος Το ΟΔΕ πάντως έχει λογαριασμό στο dias Εσύ θα βάλεις απο το username@dmst.aueb.gr , ως ονομα χρηστη το username και ως συνθηματικό τον κωδικό το email. Simple! Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: molis ekana eggrafi! σαν ονομα χρηστη εβαλα το username με το @dias αλλα δεν εχω κανει καποιο λογαριασμο στο dias εγω Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι το έχω πει τουλάχιστον 3 φορές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:10 Ο fretoe έγραψε: #335 26-09-12 16:10 Εχω δομιμασει ολους τους τροπους και εγγραφη δεν μπορω να κανω ακκομα εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilis-xania Νεοφερμένο μέλος Ο vasilis-xania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:11 Ο vasilis-xania: #336 26-09-12 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Καλέ μου. Εσένα το τμήμα σου μπορεί να σου δίνει email του aueb. Κοίτα την προσθήκη του παραπάνω μηνύματος Το ΟΔΕ πάντως έχει λογαριασμό στο dias Εσύ θα βάλεις απο το username@dmst.aueb.gr , ως ονομα χρηστη το username και ως συνθηματικό τον κωδικό το email. Simple! Νομίζω ότι το έχω πει τουλάχιστον 3 φορές Click για ανάπτυξη... θα πρεπει εγω να μπω στο dias με καποιο τροπο- εχει καποιο site- να κανω κατι; αυτο ρωταω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:21 Ο Chris1993: #337 26-09-12 16:21 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εχω δομιμασει ολους τους τροπους και εγγραφη δεν μπορω να κανω ακκομα εγω. Click για ανάπτυξη... Τότε απλά δεν θα έχουν ενεργοποιήσει για το τμήμα σου. Αν συνεχίσει να μην μπαίνει, τότε ρώτα στην γραμματεία της σχολής σου. Dont worry! Δεν έγινε και κάτι! Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: θα πρεπει εγω να μπω στο dias με καποιο τροπο- εχει καποιο site- να κανω κατι; αυτο ρωταω Click για ανάπτυξη... Όχι, eclass. Μόνο αυτό χρειάζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:28 Ο Insomnie έγραψε: #338 26-09-12 16:28 Wtf, το "ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ" δεν υπάρχει στο ωρολόγιο πρόγραμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilis-xania Νεοφερμένο μέλος Ο vasilis-xania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:34 Ο vasilis-xania: #339 26-09-12 16:34 τωρα που ειπες προγραμμα. εμενα το δικο μου ειναι 4 μαθηματα απο 4 ωρες το καθενα τη βδομαδα.. σωστα;; - θελω να πω, 4 ωρες τη βδομαδα εχει το καθε μαθημα;- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:38 Ο Insomnie έγραψε: #340 26-09-12 16:38 Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: τωρα που ειπες προγραμμα. εμενα το δικο μου ειναι 4 μαθηματα απο 4 ωρες το καθενα τη βδομαδα.. σωστα;; - θελω να πω, 4 ωρες τη βδομαδα εχει το καθε μαθημα;- Click για ανάπτυξη... Εκτός από αυτά που έχουν και φροντιστήριο, οπότε είναι 6 ώρες τη βδομάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εχω δομιμασει ολους τους τροπους και εγγραφη δεν μπορω να κανω ακκομα εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasilis-xania Νεοφερμένο μέλος Ο vasilis-xania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:11 Ο vasilis-xania: #336 26-09-12 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Καλέ μου. Εσένα το τμήμα σου μπορεί να σου δίνει email του aueb. Κοίτα την προσθήκη του παραπάνω μηνύματος Το ΟΔΕ πάντως έχει λογαριασμό στο dias Εσύ θα βάλεις απο το username@dmst.aueb.gr , ως ονομα χρηστη το username και ως συνθηματικό τον κωδικό το email. Simple! Νομίζω ότι το έχω πει τουλάχιστον 3 φορές Click για ανάπτυξη... θα πρεπει εγω να μπω στο dias με καποιο τροπο- εχει καποιο site- να κανω κατι; αυτο ρωταω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:21 Ο Chris1993: #337 26-09-12 16:21 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εχω δομιμασει ολους τους τροπους και εγγραφη δεν μπορω να κανω ακκομα εγω. Click για ανάπτυξη... Τότε απλά δεν θα έχουν ενεργοποιήσει για το τμήμα σου. Αν συνεχίσει να μην μπαίνει, τότε ρώτα στην γραμματεία της σχολής σου. Dont worry! Δεν έγινε και κάτι! Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: θα πρεπει εγω να μπω στο dias με καποιο τροπο- εχει καποιο site- να κανω κατι; αυτο ρωταω Click για ανάπτυξη... Όχι, eclass. Μόνο αυτό χρειάζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:28 Ο Insomnie έγραψε: #338 26-09-12 16:28 Wtf, το "ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ" δεν υπάρχει στο ωρολόγιο πρόγραμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilis-xania Νεοφερμένο μέλος Ο vasilis-xania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:34 Ο vasilis-xania: #339 26-09-12 16:34 τωρα που ειπες προγραμμα. εμενα το δικο μου ειναι 4 μαθηματα απο 4 ωρες το καθενα τη βδομαδα.. σωστα;; - θελω να πω, 4 ωρες τη βδομαδα εχει το καθε μαθημα;- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:38 Ο Insomnie έγραψε: #340 26-09-12 16:38 Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: τωρα που ειπες προγραμμα. εμενα το δικο μου ειναι 4 μαθηματα απο 4 ωρες το καθενα τη βδομαδα.. σωστα;; - θελω να πω, 4 ωρες τη βδομαδα εχει το καθε μαθημα;- Click για ανάπτυξη... Εκτός από αυτά που έχουν και φροντιστήριο, οπότε είναι 6 ώρες τη βδομάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Καλέ μου. Εσένα το τμήμα σου μπορεί να σου δίνει email του aueb. Κοίτα την προσθήκη του παραπάνω μηνύματος Το ΟΔΕ πάντως έχει λογαριασμό στο dias Εσύ θα βάλεις απο το username@dmst.aueb.gr , ως ονομα χρηστη το username και ως συνθηματικό τον κωδικό το email. Simple! Νομίζω ότι το έχω πει τουλάχιστον 3 φορές Click για ανάπτυξη... θα πρεπει εγω να μπω στο dias με καποιο τροπο- εχει καποιο site- να κανω κατι; αυτο ρωταω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:21 Ο Chris1993: #337 26-09-12 16:21 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εχω δομιμασει ολους τους τροπους και εγγραφη δεν μπορω να κανω ακκομα εγω. Click για ανάπτυξη... Τότε απλά δεν θα έχουν ενεργοποιήσει για το τμήμα σου. Αν συνεχίσει να μην μπαίνει, τότε ρώτα στην γραμματεία της σχολής σου. Dont worry! Δεν έγινε και κάτι! Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: θα πρεπει εγω να μπω στο dias με καποιο τροπο- εχει καποιο site- να κανω κατι; αυτο ρωταω Click για ανάπτυξη... Όχι, eclass. Μόνο αυτό χρειάζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:28 Ο Insomnie έγραψε: #338 26-09-12 16:28 Wtf, το "ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ" δεν υπάρχει στο ωρολόγιο πρόγραμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilis-xania Νεοφερμένο μέλος Ο vasilis-xania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:34 Ο vasilis-xania: #339 26-09-12 16:34 τωρα που ειπες προγραμμα. εμενα το δικο μου ειναι 4 μαθηματα απο 4 ωρες το καθενα τη βδομαδα.. σωστα;; - θελω να πω, 4 ωρες τη βδομαδα εχει το καθε μαθημα;- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:38 Ο Insomnie έγραψε: #340 26-09-12 16:38 Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: τωρα που ειπες προγραμμα. εμενα το δικο μου ειναι 4 μαθηματα απο 4 ωρες το καθενα τη βδομαδα.. σωστα;; - θελω να πω, 4 ωρες τη βδομαδα εχει το καθε μαθημα;- Click για ανάπτυξη... Εκτός από αυτά που έχουν και φροντιστήριο, οπότε είναι 6 ώρες τη βδομάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εχω δομιμασει ολους τους τροπους και εγγραφη δεν μπορω να κανω ακκομα εγω. Click για ανάπτυξη... Τότε απλά δεν θα έχουν ενεργοποιήσει για το τμήμα σου. Αν συνεχίσει να μην μπαίνει, τότε ρώτα στην γραμματεία της σχολής σου. Dont worry! Δεν έγινε και κάτι! Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: θα πρεπει εγω να μπω στο dias με καποιο τροπο- εχει καποιο site- να κανω κατι; αυτο ρωταω Click για ανάπτυξη... Όχι, eclass. Μόνο αυτό χρειάζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:28 Ο Insomnie έγραψε: #338 26-09-12 16:28 Wtf, το "ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ" δεν υπάρχει στο ωρολόγιο πρόγραμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilis-xania Νεοφερμένο μέλος Ο vasilis-xania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:34 Ο vasilis-xania: #339 26-09-12 16:34 τωρα που ειπες προγραμμα. εμενα το δικο μου ειναι 4 μαθηματα απο 4 ωρες το καθενα τη βδομαδα.. σωστα;; - θελω να πω, 4 ωρες τη βδομαδα εχει το καθε μαθημα;- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:38 Ο Insomnie έγραψε: #340 26-09-12 16:38 Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: τωρα που ειπες προγραμμα. εμενα το δικο μου ειναι 4 μαθηματα απο 4 ωρες το καθενα τη βδομαδα.. σωστα;; - θελω να πω, 4 ωρες τη βδομαδα εχει το καθε μαθημα;- Click για ανάπτυξη... Εκτός από αυτά που έχουν και φροντιστήριο, οπότε είναι 6 ώρες τη βδομάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Wtf, το "ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ" δεν υπάρχει στο ωρολόγιο πρόγραμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasilis-xania Νεοφερμένο μέλος Ο vasilis-xania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:34 Ο vasilis-xania: #339 26-09-12 16:34 τωρα που ειπες προγραμμα. εμενα το δικο μου ειναι 4 μαθηματα απο 4 ωρες το καθενα τη βδομαδα.. σωστα;; - θελω να πω, 4 ωρες τη βδομαδα εχει το καθε μαθημα;- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:38 Ο Insomnie έγραψε: #340 26-09-12 16:38 Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: τωρα που ειπες προγραμμα. εμενα το δικο μου ειναι 4 μαθηματα απο 4 ωρες το καθενα τη βδομαδα.. σωστα;; - θελω να πω, 4 ωρες τη βδομαδα εχει το καθε μαθημα;- Click για ανάπτυξη... Εκτός από αυτά που έχουν και φροντιστήριο, οπότε είναι 6 ώρες τη βδομάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
τωρα που ειπες προγραμμα. εμενα το δικο μου ειναι 4 μαθηματα απο 4 ωρες το καθενα τη βδομαδα.. σωστα;; - θελω να πω, 4 ωρες τη βδομαδα εχει το καθε μαθημα;- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:38 Ο Insomnie έγραψε: #340 26-09-12 16:38 Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: τωρα που ειπες προγραμμα. εμενα το δικο μου ειναι 4 μαθηματα απο 4 ωρες το καθενα τη βδομαδα.. σωστα;; - θελω να πω, 4 ωρες τη βδομαδα εχει το καθε μαθημα;- Click για ανάπτυξη... Εκτός από αυτά που έχουν και φροντιστήριο, οπότε είναι 6 ώρες τη βδομάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από vasilis-xania: τωρα που ειπες προγραμμα. εμενα το δικο μου ειναι 4 μαθηματα απο 4 ωρες το καθενα τη βδομαδα.. σωστα;; - θελω να πω, 4 ωρες τη βδομαδα εχει το καθε μαθημα;- Click για ανάπτυξη... Εκτός από αυτά που έχουν και φροντιστήριο, οπότε είναι 6 ώρες τη βδομάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.