Marilia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:56 Η Marilia έγραψε: #121 11-09-12 23:56 Υπάρχει άραγε παιδι που να έχει γράψει? απ το πρώτο εξάμηνο εννοείς κιολας? Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Σα δεν ντρέπεσαι. Για τένις είπα όχι βόλευ Click για ανάπτυξη... τέννις?? τέλειο! μες στο μυαλό μου είσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Σεπτεμβρίου 2012 john1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο john1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 312 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:59 Ο john1994 έγραψε: #122 11-09-12 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: 'Οποιο παιδάκι πάρει 10 στα Μαθηματικά Ι με τη πρώτη, θα του κάνω δώρο δωδεκάρι μπουκάλι. Click για ανάπτυξη... αληθεια αν καποιο παιδι διαβαζει συστηματικα 1 με 1,5 (που και που και δυο) ωρες την ημερα, τι βαθμους εχει πιθανοτητες να βγαλει? εγω π.χ. θα ηθελα να βγαλω καλο βαθμο, δηλαδη πανω απο 8. θα χρειαστω φροντιστηρια για τετοιο βαθμο? αν μπορω μονος μου με ποσες ωρες διαβασμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:25 Ο vassilis498: #123 12-09-12 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: 'Οποιο παιδάκι πάρει 10 στα Μαθηματικά Ι με τη πρώτη, θα του κάνω δώρο δωδεκάρι μπουκάλι. Click για ανάπτυξη... οι πιο πολλοί παίρνουν με τη δεύτερη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boss. Δραστήριο μέλος Ο boss. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:06 Ο boss. έγραψε: #124 12-09-12 02:06 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Boss κανόνισε, θέλω Θεωρητική Στατιστική, Στοχαστικές Ανελίξεις και Θεωρία Πιθανοτήτων, τουλάχιστον! Click για ανάπτυξη... τις στοχαστικες δεν νομιζω να τις εχω μεχρι τοτε, απο τα υπολοιπα οτι θες Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Προσωπικά, είμαι σίγουρος ότι υπάρχει θεατρική ομάδα, ομάδα χορού και μουσική ομάδα. Click για ανάπτυξη... και ρητορικη, η οποια γαμαει, δεν ειμαι , αλλα ειχα παει μια φορα Αρχική Δημοσίευση από john1994: αληθεια αν καποιο παιδι διαβαζει συστηματικα 1 με 1,5 (που και που και δυο) ωρες την ημερα, τι βαθμους εχει πιθανοτητες να βγαλει? εγω π.χ. θα ηθελα να βγαλω καλο βαθμο, δηλαδη πανω απο 8. θα χρειαστω φροντιστηρια για τετοιο βαθμο? αν μπορω μονος μου με ποσες ωρες διαβασμα? Click για ανάπτυξη... μαν, αραξε, δεν παιζει να το κανεις αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Σεπτεμβρίου 2012 ορεστης12345 Νεοφερμένο μέλος Ο ορεστης12345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών Θράκης (Ξάνθη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:22 Ο ορεστης12345: #125 12-09-12 02:22 περαστικα σας....στο τμημα σας περναει το πιο σιχαμερο,σπαστικο,κακομαθημενο κοριτσι που εχω γνωρισει στη ζωη μου.....θα σας τα πει και ενας αλλος φιλος μ π περασε εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 04:50 Ο Insomnie έγραψε: #126 12-09-12 04:50 Αρχική Δημοσίευση από john1994: αληθεια αν καποιο παιδι διαβαζει συστηματικα 1 με 1,5 (που και που και δυο) ωρες την ημερα, τι βαθμους εχει πιθανοτητες να βγαλει? εγω π.χ. θα ηθελα να βγαλω καλο βαθμο, δηλαδη πανω απο 8. θα χρειαστω φροντιστηρια για τετοιο βαθμο? αν μπορω μονος μου με ποσες ωρες διαβασμα? Click για ανάπτυξη... Μπορείς χωρίς φροντιστήρια--τώρα το πόσες ώρες θα χρειαστείς, εξαρτάται από το μάθημα και από σένα. Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: οι πιο πολλοί παίρνουν με τη δεύτερη; Click για ανάπτυξη... Well, δέκα, φέτος τον Ιανουάριο, πήραν 2 στους 347. Πρωτοετείς, πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:00 Ο Chris1993: #127 13-09-12 00:00 Αρχική Δημοσίευση από john1994: αληθεια αν καποιο παιδι διαβαζει συστηματικα 1 με 1,5 (που και που και δυο) ωρες την ημερα, τι βαθμους εχει πιθανοτητες να βγαλει? εγω π.χ. θα ηθελα να βγαλω καλο βαθμο, δηλαδη πανω απο 8. θα χρειαστω φροντιστηρια για τετοιο βαθμο? αν μπορω μονος μου με ποσες ωρες διαβασμα? Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει περίπτωση να διαβάζεις τόσο συστηματικά, απο την αρχή του εξαμήνου. Αν παρακολουθείς και διαβάσεις [όχι υπερβολές πάντως] για κάποια πιο δύσκολα μαθήματα (τον τελευταίο μήνα) και για κάποια άλλα 1-2 προηγούμενες εβδομάδες, χτυπάς πολύ καλούς βαθμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boss. Δραστήριο μέλος Ο boss. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:25 Ο boss. έγραψε: #128 13-09-12 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Δεν υπάρχει περίπτωση να διαβάζεις τόσο συστηματικά, απο την αρχή του εξαμήνου. Αν παρακολουθείς και διαβάσεις [όχι υπερβολές πάντως] για κάποια πιο δύσκολα μαθήματα (τον τελευταίο μήνα) και για κάποια άλλα 1-2 προηγούμενες εβδομάδες, χτυπάς πολύ καλούς βαθμούς. Click για ανάπτυξη... αναλογα το τμημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gate1319661 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gate1319661 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 310 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:27 Ο gate1319661: #129 13-09-12 00:27 Αρχική Δημοσίευση από boss.: αναλογα το τμημα Click για ανάπτυξη... σε ολα εκτος απο πληροφορικη και στατιστικο...αν παρακολουθεις και καταλαβαινεις εισαι οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NIKOSKYR Νεοφερμένο μέλος Ο NIKOSKYR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:28 Ο NIKOSKYR έγραψε: #130 13-09-12 17:28 Γεια σας παιδια και παλι ! Θελω να σας ρωτησω στην υπευθυνη δηλωση ,οσοι την εχετε φτιαξει στο ΠΡΟΣ τι εχετε γραψει? Οπα , Λοχρη , η γραμματεια Λοχρη? Ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marilia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:52 Η Marilia έγραψε: #131 13-09-12 17:52 Έκανες υπευθυνη δήλωση για πιο πράγμα?? δεν έχω κάνει! δε θα μας δώσουν να τη συμπληρώσουμε εκεί ? δεν ξέρω έχω μπερδευτεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο john1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 312 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:54 Ο john1994 έγραψε: #132 13-09-12 17:54 Αρχική Δημοσίευση από NIKOSKYR: Γεια σας παιδια και παλι ! Θελω να σας ρωτησω στην υπευθυνη δηλωση ,οσοι την εχετε φτιαξει στο ΠΡΟΣ τι εχετε γραψει? Οπα , Λοχρη , η γραμματεια Λοχρη? Ευχαριστω Click για ανάπτυξη... εγω οπα.. οτι και να γραψεις δεν νομιζω εχει μεγαλη σημασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Σεπτεμβρίου 2012 fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:53 Ο fretoe έγραψε: #133 13-09-12 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Marilia: Έκανες υπευθυνη δήλωση για πιο πράγμα?? δεν έχω κάνει! δε θα μας δώσουν να τη συμπληρώσουμε εκεί ? δεν ξέρω έχω μπερδευτεί Click για ανάπτυξη... Εγω εκανα υπευθυνη δηλωση για καλο και για κακο. Γιατι οσα δικαιολογητικα μας τα δινει η γραμματεια την ημερα της εγγραφης γραφει σε παρεθενση ''χορηγειται απ την γραμματεια''. Και επειδη για την υπεθυνη δηλωση δεν εγραφε τιποτα, για να εχω το κεφαλι μου ησυχο εγω την εκανα απο τωρα. Μπορει οντως ομως να μας την δινουν και εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnseim Νεοφερμένο μέλος Ο johnseim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:58 Ο johnseim έγραψε: #134 13-09-12 19:58 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εγω εκανα υπευθυνη δηλωση για καλο και για κακο. Γιατι οσα δικαιολογητικα μας τα δινει η γραμματεια την ημερα της εγγραφης γραφει σε παρεθενση ''χορηγειται απ την γραμματεια''. Και επειδη για την υπεθυνη δηλωση δεν εγραφε τιποτα, για να εχω το κεφαλι μου ησυχο εγω την εκανα απο τωρα. Μπορει οντως ομως να μας την δινουν και εκει. Click για ανάπτυξη... Και εγώ την έχω κάνει από τώρα για τον ίδιο λόγο ...Χρειάζεται τίποτα επικυρώσεις και τέτοια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:59 Ο fretoe έγραψε: #135 13-09-12 19:59 Αρχική Δημοσίευση από johnseim: Και εγώ την έχω κάνει από τώρα για τον ίδιο λόγο ...Χρειάζεται τίποτα επικυρώσεις και τέτοια??? Click για ανάπτυξη... Εγω τις επικυρωσα για να μαι καλυμμενος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnseim Νεοφερμένο μέλος Ο johnseim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:01 Ο johnseim έγραψε: #136 13-09-12 20:01 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εγω τις επικυρωσα για να μαι καλυμμενος. Click για ανάπτυξη... Α εντάξει αλλά νομίζω δεν χρειάζονται και δεν γίνεται...αφού τις επικύρωσαν τα Κ.Ε.Π όμως θα γίνεται...Θα τις επικυρώσω και εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:05 Ο fretoe έγραψε: #137 13-09-12 20:05 Αρχική Δημοσίευση από johnseim: Α εντάξει αλλά νομίζω δεν χρειάζονται και δεν γίνεται...αφού τις επικύρωσαν τα Κ.Ε.Π όμως θα γίνεται...Θα τις επικυρώσω και εγώ!! Click για ανάπτυξη... Για την ακριβεια στην αστυνομια τις επικυρωσα. Αλλα λογικα και στα ΚΕΠ γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnseim Νεοφερμένο μέλος Ο johnseim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:06 Ο johnseim έγραψε: #138 13-09-12 20:06 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εγω τις επικυρωσα για να μαι καλυμμενος. Click για ανάπτυξη... Έκανες και για τη σίτιση(πληθυντικός τις )?? Τι ακριβώς έγραψες στο δηλώνω ότι..?? Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Για την ακριβεια στην αστυνομια τις επικυρωσα. Αλλα λογικα και στα ΚΕΠ γινεται. Click για ανάπτυξη... Οκ ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Σεπτεμβρίου 2012 fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:09 Ο fretoe έγραψε: #139 13-09-12 20:09 Αρχική Δημοσίευση από johnseim: Έκανες και για τη σίτιση(πληθυντικός τις )?? Τι ακριβώς έγραψες στο δηλώνω ότι..?? Click για ανάπτυξη... ειμαι μονιμος κατοικος στην οδο (ταδε) της πολης (ταδε) της δημοτικης κοινοτητας (ταδε) του δημου (ταδε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnseim Νεοφερμένο μέλος Ο johnseim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:12 Ο johnseim έγραψε: #140 13-09-12 20:12 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: ειμαι μονιμος κατοικος στην οδο (ταδε) της πολης (ταδε) της δημοτικης κοινοτητας (ταδε) του δημου (ταδε) Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα Σε ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Υπάρχει άραγε παιδι που να έχει γράψει? απ το πρώτο εξάμηνο εννοείς κιολας? Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Σα δεν ντρέπεσαι. Για τένις είπα όχι βόλευ Click για ανάπτυξη... τέννις?? τέλειο! μες στο μυαλό μου είσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
john1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο john1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 312 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:59 Ο john1994 έγραψε: #122 11-09-12 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: 'Οποιο παιδάκι πάρει 10 στα Μαθηματικά Ι με τη πρώτη, θα του κάνω δώρο δωδεκάρι μπουκάλι. Click για ανάπτυξη... αληθεια αν καποιο παιδι διαβαζει συστηματικα 1 με 1,5 (που και που και δυο) ωρες την ημερα, τι βαθμους εχει πιθανοτητες να βγαλει? εγω π.χ. θα ηθελα να βγαλω καλο βαθμο, δηλαδη πανω απο 8. θα χρειαστω φροντιστηρια για τετοιο βαθμο? αν μπορω μονος μου με ποσες ωρες διαβασμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:25 Ο vassilis498: #123 12-09-12 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: 'Οποιο παιδάκι πάρει 10 στα Μαθηματικά Ι με τη πρώτη, θα του κάνω δώρο δωδεκάρι μπουκάλι. Click για ανάπτυξη... οι πιο πολλοί παίρνουν με τη δεύτερη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boss. Δραστήριο μέλος Ο boss. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:06 Ο boss. έγραψε: #124 12-09-12 02:06 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Boss κανόνισε, θέλω Θεωρητική Στατιστική, Στοχαστικές Ανελίξεις και Θεωρία Πιθανοτήτων, τουλάχιστον! Click για ανάπτυξη... τις στοχαστικες δεν νομιζω να τις εχω μεχρι τοτε, απο τα υπολοιπα οτι θες Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Προσωπικά, είμαι σίγουρος ότι υπάρχει θεατρική ομάδα, ομάδα χορού και μουσική ομάδα. Click για ανάπτυξη... και ρητορικη, η οποια γαμαει, δεν ειμαι , αλλα ειχα παει μια φορα Αρχική Δημοσίευση από john1994: αληθεια αν καποιο παιδι διαβαζει συστηματικα 1 με 1,5 (που και που και δυο) ωρες την ημερα, τι βαθμους εχει πιθανοτητες να βγαλει? εγω π.χ. θα ηθελα να βγαλω καλο βαθμο, δηλαδη πανω απο 8. θα χρειαστω φροντιστηρια για τετοιο βαθμο? αν μπορω μονος μου με ποσες ωρες διαβασμα? Click για ανάπτυξη... μαν, αραξε, δεν παιζει να το κανεις αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Σεπτεμβρίου 2012 ορεστης12345 Νεοφερμένο μέλος Ο ορεστης12345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών Θράκης (Ξάνθη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:22 Ο ορεστης12345: #125 12-09-12 02:22 περαστικα σας....στο τμημα σας περναει το πιο σιχαμερο,σπαστικο,κακομαθημενο κοριτσι που εχω γνωρισει στη ζωη μου.....θα σας τα πει και ενας αλλος φιλος μ π περασε εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 04:50 Ο Insomnie έγραψε: #126 12-09-12 04:50 Αρχική Δημοσίευση από john1994: αληθεια αν καποιο παιδι διαβαζει συστηματικα 1 με 1,5 (που και που και δυο) ωρες την ημερα, τι βαθμους εχει πιθανοτητες να βγαλει? εγω π.χ. θα ηθελα να βγαλω καλο βαθμο, δηλαδη πανω απο 8. θα χρειαστω φροντιστηρια για τετοιο βαθμο? αν μπορω μονος μου με ποσες ωρες διαβασμα? Click για ανάπτυξη... Μπορείς χωρίς φροντιστήρια--τώρα το πόσες ώρες θα χρειαστείς, εξαρτάται από το μάθημα και από σένα. Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: οι πιο πολλοί παίρνουν με τη δεύτερη; Click για ανάπτυξη... Well, δέκα, φέτος τον Ιανουάριο, πήραν 2 στους 347. Πρωτοετείς, πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:00 Ο Chris1993: #127 13-09-12 00:00 Αρχική Δημοσίευση από john1994: αληθεια αν καποιο παιδι διαβαζει συστηματικα 1 με 1,5 (που και που και δυο) ωρες την ημερα, τι βαθμους εχει πιθανοτητες να βγαλει? εγω π.χ. θα ηθελα να βγαλω καλο βαθμο, δηλαδη πανω απο 8. θα χρειαστω φροντιστηρια για τετοιο βαθμο? αν μπορω μονος μου με ποσες ωρες διαβασμα? Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει περίπτωση να διαβάζεις τόσο συστηματικά, απο την αρχή του εξαμήνου. Αν παρακολουθείς και διαβάσεις [όχι υπερβολές πάντως] για κάποια πιο δύσκολα μαθήματα (τον τελευταίο μήνα) και για κάποια άλλα 1-2 προηγούμενες εβδομάδες, χτυπάς πολύ καλούς βαθμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boss. Δραστήριο μέλος Ο boss. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:25 Ο boss. έγραψε: #128 13-09-12 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Δεν υπάρχει περίπτωση να διαβάζεις τόσο συστηματικά, απο την αρχή του εξαμήνου. Αν παρακολουθείς και διαβάσεις [όχι υπερβολές πάντως] για κάποια πιο δύσκολα μαθήματα (τον τελευταίο μήνα) και για κάποια άλλα 1-2 προηγούμενες εβδομάδες, χτυπάς πολύ καλούς βαθμούς. Click για ανάπτυξη... αναλογα το τμημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gate1319661 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gate1319661 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 310 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:27 Ο gate1319661: #129 13-09-12 00:27 Αρχική Δημοσίευση από boss.: αναλογα το τμημα Click για ανάπτυξη... σε ολα εκτος απο πληροφορικη και στατιστικο...αν παρακολουθεις και καταλαβαινεις εισαι οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NIKOSKYR Νεοφερμένο μέλος Ο NIKOSKYR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:28 Ο NIKOSKYR έγραψε: #130 13-09-12 17:28 Γεια σας παιδια και παλι ! Θελω να σας ρωτησω στην υπευθυνη δηλωση ,οσοι την εχετε φτιαξει στο ΠΡΟΣ τι εχετε γραψει? Οπα , Λοχρη , η γραμματεια Λοχρη? Ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marilia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:52 Η Marilia έγραψε: #131 13-09-12 17:52 Έκανες υπευθυνη δήλωση για πιο πράγμα?? δεν έχω κάνει! δε θα μας δώσουν να τη συμπληρώσουμε εκεί ? δεν ξέρω έχω μπερδευτεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο john1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 312 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:54 Ο john1994 έγραψε: #132 13-09-12 17:54 Αρχική Δημοσίευση από NIKOSKYR: Γεια σας παιδια και παλι ! Θελω να σας ρωτησω στην υπευθυνη δηλωση ,οσοι την εχετε φτιαξει στο ΠΡΟΣ τι εχετε γραψει? Οπα , Λοχρη , η γραμματεια Λοχρη? Ευχαριστω Click για ανάπτυξη... εγω οπα.. οτι και να γραψεις δεν νομιζω εχει μεγαλη σημασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Σεπτεμβρίου 2012 fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:53 Ο fretoe έγραψε: #133 13-09-12 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Marilia: Έκανες υπευθυνη δήλωση για πιο πράγμα?? δεν έχω κάνει! δε θα μας δώσουν να τη συμπληρώσουμε εκεί ? δεν ξέρω έχω μπερδευτεί Click για ανάπτυξη... Εγω εκανα υπευθυνη δηλωση για καλο και για κακο. Γιατι οσα δικαιολογητικα μας τα δινει η γραμματεια την ημερα της εγγραφης γραφει σε παρεθενση ''χορηγειται απ την γραμματεια''. Και επειδη για την υπεθυνη δηλωση δεν εγραφε τιποτα, για να εχω το κεφαλι μου ησυχο εγω την εκανα απο τωρα. Μπορει οντως ομως να μας την δινουν και εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnseim Νεοφερμένο μέλος Ο johnseim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:58 Ο johnseim έγραψε: #134 13-09-12 19:58 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εγω εκανα υπευθυνη δηλωση για καλο και για κακο. Γιατι οσα δικαιολογητικα μας τα δινει η γραμματεια την ημερα της εγγραφης γραφει σε παρεθενση ''χορηγειται απ την γραμματεια''. Και επειδη για την υπεθυνη δηλωση δεν εγραφε τιποτα, για να εχω το κεφαλι μου ησυχο εγω την εκανα απο τωρα. Μπορει οντως ομως να μας την δινουν και εκει. Click για ανάπτυξη... Και εγώ την έχω κάνει από τώρα για τον ίδιο λόγο ...Χρειάζεται τίποτα επικυρώσεις και τέτοια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:59 Ο fretoe έγραψε: #135 13-09-12 19:59 Αρχική Δημοσίευση από johnseim: Και εγώ την έχω κάνει από τώρα για τον ίδιο λόγο ...Χρειάζεται τίποτα επικυρώσεις και τέτοια??? Click για ανάπτυξη... Εγω τις επικυρωσα για να μαι καλυμμενος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnseim Νεοφερμένο μέλος Ο johnseim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:01 Ο johnseim έγραψε: #136 13-09-12 20:01 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εγω τις επικυρωσα για να μαι καλυμμενος. Click για ανάπτυξη... Α εντάξει αλλά νομίζω δεν χρειάζονται και δεν γίνεται...αφού τις επικύρωσαν τα Κ.Ε.Π όμως θα γίνεται...Θα τις επικυρώσω και εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:05 Ο fretoe έγραψε: #137 13-09-12 20:05 Αρχική Δημοσίευση από johnseim: Α εντάξει αλλά νομίζω δεν χρειάζονται και δεν γίνεται...αφού τις επικύρωσαν τα Κ.Ε.Π όμως θα γίνεται...Θα τις επικυρώσω και εγώ!! Click για ανάπτυξη... Για την ακριβεια στην αστυνομια τις επικυρωσα. Αλλα λογικα και στα ΚΕΠ γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnseim Νεοφερμένο μέλος Ο johnseim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:06 Ο johnseim έγραψε: #138 13-09-12 20:06 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εγω τις επικυρωσα για να μαι καλυμμενος. Click για ανάπτυξη... Έκανες και για τη σίτιση(πληθυντικός τις )?? Τι ακριβώς έγραψες στο δηλώνω ότι..?? Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Για την ακριβεια στην αστυνομια τις επικυρωσα. Αλλα λογικα και στα ΚΕΠ γινεται. Click για ανάπτυξη... Οκ ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Σεπτεμβρίου 2012 fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:09 Ο fretoe έγραψε: #139 13-09-12 20:09 Αρχική Δημοσίευση από johnseim: Έκανες και για τη σίτιση(πληθυντικός τις )?? Τι ακριβώς έγραψες στο δηλώνω ότι..?? Click για ανάπτυξη... ειμαι μονιμος κατοικος στην οδο (ταδε) της πολης (ταδε) της δημοτικης κοινοτητας (ταδε) του δημου (ταδε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnseim Νεοφερμένο μέλος Ο johnseim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:12 Ο johnseim έγραψε: #140 13-09-12 20:12 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: ειμαι μονιμος κατοικος στην οδο (ταδε) της πολης (ταδε) της δημοτικης κοινοτητας (ταδε) του δημου (ταδε) Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα Σε ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: 'Οποιο παιδάκι πάρει 10 στα Μαθηματικά Ι με τη πρώτη, θα του κάνω δώρο δωδεκάρι μπουκάλι. Click για ανάπτυξη... αληθεια αν καποιο παιδι διαβαζει συστηματικα 1 με 1,5 (που και που και δυο) ωρες την ημερα, τι βαθμους εχει πιθανοτητες να βγαλει? εγω π.χ. θα ηθελα να βγαλω καλο βαθμο, δηλαδη πανω απο 8. θα χρειαστω φροντιστηρια για τετοιο βαθμο? αν μπορω μονος μου με ποσες ωρες διαβασμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:25 Ο vassilis498: #123 12-09-12 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: 'Οποιο παιδάκι πάρει 10 στα Μαθηματικά Ι με τη πρώτη, θα του κάνω δώρο δωδεκάρι μπουκάλι. Click για ανάπτυξη... οι πιο πολλοί παίρνουν με τη δεύτερη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boss. Δραστήριο μέλος Ο boss. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:06 Ο boss. έγραψε: #124 12-09-12 02:06 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Boss κανόνισε, θέλω Θεωρητική Στατιστική, Στοχαστικές Ανελίξεις και Θεωρία Πιθανοτήτων, τουλάχιστον! Click για ανάπτυξη... τις στοχαστικες δεν νομιζω να τις εχω μεχρι τοτε, απο τα υπολοιπα οτι θες Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Προσωπικά, είμαι σίγουρος ότι υπάρχει θεατρική ομάδα, ομάδα χορού και μουσική ομάδα. Click για ανάπτυξη... και ρητορικη, η οποια γαμαει, δεν ειμαι , αλλα ειχα παει μια φορα Αρχική Δημοσίευση από john1994: αληθεια αν καποιο παιδι διαβαζει συστηματικα 1 με 1,5 (που και που και δυο) ωρες την ημερα, τι βαθμους εχει πιθανοτητες να βγαλει? εγω π.χ. θα ηθελα να βγαλω καλο βαθμο, δηλαδη πανω απο 8. θα χρειαστω φροντιστηρια για τετοιο βαθμο? αν μπορω μονος μου με ποσες ωρες διαβασμα? Click για ανάπτυξη... μαν, αραξε, δεν παιζει να το κανεις αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Σεπτεμβρίου 2012 ορεστης12345 Νεοφερμένο μέλος Ο ορεστης12345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών Θράκης (Ξάνθη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:22 Ο ορεστης12345: #125 12-09-12 02:22 περαστικα σας....στο τμημα σας περναει το πιο σιχαμερο,σπαστικο,κακομαθημενο κοριτσι που εχω γνωρισει στη ζωη μου.....θα σας τα πει και ενας αλλος φιλος μ π περασε εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 04:50 Ο Insomnie έγραψε: #126 12-09-12 04:50 Αρχική Δημοσίευση από john1994: αληθεια αν καποιο παιδι διαβαζει συστηματικα 1 με 1,5 (που και που και δυο) ωρες την ημερα, τι βαθμους εχει πιθανοτητες να βγαλει? εγω π.χ. θα ηθελα να βγαλω καλο βαθμο, δηλαδη πανω απο 8. θα χρειαστω φροντιστηρια για τετοιο βαθμο? αν μπορω μονος μου με ποσες ωρες διαβασμα? Click για ανάπτυξη... Μπορείς χωρίς φροντιστήρια--τώρα το πόσες ώρες θα χρειαστείς, εξαρτάται από το μάθημα και από σένα. Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: οι πιο πολλοί παίρνουν με τη δεύτερη; Click για ανάπτυξη... Well, δέκα, φέτος τον Ιανουάριο, πήραν 2 στους 347. Πρωτοετείς, πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:00 Ο Chris1993: #127 13-09-12 00:00 Αρχική Δημοσίευση από john1994: αληθεια αν καποιο παιδι διαβαζει συστηματικα 1 με 1,5 (που και που και δυο) ωρες την ημερα, τι βαθμους εχει πιθανοτητες να βγαλει? εγω π.χ. θα ηθελα να βγαλω καλο βαθμο, δηλαδη πανω απο 8. θα χρειαστω φροντιστηρια για τετοιο βαθμο? αν μπορω μονος μου με ποσες ωρες διαβασμα? Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει περίπτωση να διαβάζεις τόσο συστηματικά, απο την αρχή του εξαμήνου. Αν παρακολουθείς και διαβάσεις [όχι υπερβολές πάντως] για κάποια πιο δύσκολα μαθήματα (τον τελευταίο μήνα) και για κάποια άλλα 1-2 προηγούμενες εβδομάδες, χτυπάς πολύ καλούς βαθμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boss. Δραστήριο μέλος Ο boss. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:25 Ο boss. έγραψε: #128 13-09-12 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Δεν υπάρχει περίπτωση να διαβάζεις τόσο συστηματικά, απο την αρχή του εξαμήνου. Αν παρακολουθείς και διαβάσεις [όχι υπερβολές πάντως] για κάποια πιο δύσκολα μαθήματα (τον τελευταίο μήνα) και για κάποια άλλα 1-2 προηγούμενες εβδομάδες, χτυπάς πολύ καλούς βαθμούς. Click για ανάπτυξη... αναλογα το τμημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gate1319661 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gate1319661 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 310 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:27 Ο gate1319661: #129 13-09-12 00:27 Αρχική Δημοσίευση από boss.: αναλογα το τμημα Click για ανάπτυξη... σε ολα εκτος απο πληροφορικη και στατιστικο...αν παρακολουθεις και καταλαβαινεις εισαι οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NIKOSKYR Νεοφερμένο μέλος Ο NIKOSKYR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:28 Ο NIKOSKYR έγραψε: #130 13-09-12 17:28 Γεια σας παιδια και παλι ! Θελω να σας ρωτησω στην υπευθυνη δηλωση ,οσοι την εχετε φτιαξει στο ΠΡΟΣ τι εχετε γραψει? Οπα , Λοχρη , η γραμματεια Λοχρη? Ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marilia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:52 Η Marilia έγραψε: #131 13-09-12 17:52 Έκανες υπευθυνη δήλωση για πιο πράγμα?? δεν έχω κάνει! δε θα μας δώσουν να τη συμπληρώσουμε εκεί ? δεν ξέρω έχω μπερδευτεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο john1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 312 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:54 Ο john1994 έγραψε: #132 13-09-12 17:54 Αρχική Δημοσίευση από NIKOSKYR: Γεια σας παιδια και παλι ! Θελω να σας ρωτησω στην υπευθυνη δηλωση ,οσοι την εχετε φτιαξει στο ΠΡΟΣ τι εχετε γραψει? Οπα , Λοχρη , η γραμματεια Λοχρη? Ευχαριστω Click για ανάπτυξη... εγω οπα.. οτι και να γραψεις δεν νομιζω εχει μεγαλη σημασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Σεπτεμβρίου 2012 fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:53 Ο fretoe έγραψε: #133 13-09-12 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Marilia: Έκανες υπευθυνη δήλωση για πιο πράγμα?? δεν έχω κάνει! δε θα μας δώσουν να τη συμπληρώσουμε εκεί ? δεν ξέρω έχω μπερδευτεί Click για ανάπτυξη... Εγω εκανα υπευθυνη δηλωση για καλο και για κακο. Γιατι οσα δικαιολογητικα μας τα δινει η γραμματεια την ημερα της εγγραφης γραφει σε παρεθενση ''χορηγειται απ την γραμματεια''. Και επειδη για την υπεθυνη δηλωση δεν εγραφε τιποτα, για να εχω το κεφαλι μου ησυχο εγω την εκανα απο τωρα. Μπορει οντως ομως να μας την δινουν και εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnseim Νεοφερμένο μέλος Ο johnseim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:58 Ο johnseim έγραψε: #134 13-09-12 19:58 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εγω εκανα υπευθυνη δηλωση για καλο και για κακο. Γιατι οσα δικαιολογητικα μας τα δινει η γραμματεια την ημερα της εγγραφης γραφει σε παρεθενση ''χορηγειται απ την γραμματεια''. Και επειδη για την υπεθυνη δηλωση δεν εγραφε τιποτα, για να εχω το κεφαλι μου ησυχο εγω την εκανα απο τωρα. Μπορει οντως ομως να μας την δινουν και εκει. Click για ανάπτυξη... Και εγώ την έχω κάνει από τώρα για τον ίδιο λόγο ...Χρειάζεται τίποτα επικυρώσεις και τέτοια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:59 Ο fretoe έγραψε: #135 13-09-12 19:59 Αρχική Δημοσίευση από johnseim: Και εγώ την έχω κάνει από τώρα για τον ίδιο λόγο ...Χρειάζεται τίποτα επικυρώσεις και τέτοια??? Click για ανάπτυξη... Εγω τις επικυρωσα για να μαι καλυμμενος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnseim Νεοφερμένο μέλος Ο johnseim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:01 Ο johnseim έγραψε: #136 13-09-12 20:01 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εγω τις επικυρωσα για να μαι καλυμμενος. Click για ανάπτυξη... Α εντάξει αλλά νομίζω δεν χρειάζονται και δεν γίνεται...αφού τις επικύρωσαν τα Κ.Ε.Π όμως θα γίνεται...Θα τις επικυρώσω και εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:05 Ο fretoe έγραψε: #137 13-09-12 20:05 Αρχική Δημοσίευση από johnseim: Α εντάξει αλλά νομίζω δεν χρειάζονται και δεν γίνεται...αφού τις επικύρωσαν τα Κ.Ε.Π όμως θα γίνεται...Θα τις επικυρώσω και εγώ!! Click για ανάπτυξη... Για την ακριβεια στην αστυνομια τις επικυρωσα. Αλλα λογικα και στα ΚΕΠ γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnseim Νεοφερμένο μέλος Ο johnseim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:06 Ο johnseim έγραψε: #138 13-09-12 20:06 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εγω τις επικυρωσα για να μαι καλυμμενος. Click για ανάπτυξη... Έκανες και για τη σίτιση(πληθυντικός τις )?? Τι ακριβώς έγραψες στο δηλώνω ότι..?? Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Για την ακριβεια στην αστυνομια τις επικυρωσα. Αλλα λογικα και στα ΚΕΠ γινεται. Click για ανάπτυξη... Οκ ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Σεπτεμβρίου 2012 fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:09 Ο fretoe έγραψε: #139 13-09-12 20:09 Αρχική Δημοσίευση από johnseim: Έκανες και για τη σίτιση(πληθυντικός τις )?? Τι ακριβώς έγραψες στο δηλώνω ότι..?? Click για ανάπτυξη... ειμαι μονιμος κατοικος στην οδο (ταδε) της πολης (ταδε) της δημοτικης κοινοτητας (ταδε) του δημου (ταδε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnseim Νεοφερμένο μέλος Ο johnseim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:12 Ο johnseim έγραψε: #140 13-09-12 20:12 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: ειμαι μονιμος κατοικος στην οδο (ταδε) της πολης (ταδε) της δημοτικης κοινοτητας (ταδε) του δημου (ταδε) Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα Σε ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: 'Οποιο παιδάκι πάρει 10 στα Μαθηματικά Ι με τη πρώτη, θα του κάνω δώρο δωδεκάρι μπουκάλι. Click για ανάπτυξη... οι πιο πολλοί παίρνουν με τη δεύτερη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
boss. Δραστήριο μέλος Ο boss. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:06 Ο boss. έγραψε: #124 12-09-12 02:06 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Boss κανόνισε, θέλω Θεωρητική Στατιστική, Στοχαστικές Ανελίξεις και Θεωρία Πιθανοτήτων, τουλάχιστον! Click για ανάπτυξη... τις στοχαστικες δεν νομιζω να τις εχω μεχρι τοτε, απο τα υπολοιπα οτι θες Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Προσωπικά, είμαι σίγουρος ότι υπάρχει θεατρική ομάδα, ομάδα χορού και μουσική ομάδα. Click για ανάπτυξη... και ρητορικη, η οποια γαμαει, δεν ειμαι , αλλα ειχα παει μια φορα Αρχική Δημοσίευση από john1994: αληθεια αν καποιο παιδι διαβαζει συστηματικα 1 με 1,5 (που και που και δυο) ωρες την ημερα, τι βαθμους εχει πιθανοτητες να βγαλει? εγω π.χ. θα ηθελα να βγαλω καλο βαθμο, δηλαδη πανω απο 8. θα χρειαστω φροντιστηρια για τετοιο βαθμο? αν μπορω μονος μου με ποσες ωρες διαβασμα? Click για ανάπτυξη... μαν, αραξε, δεν παιζει να το κανεις αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Σεπτεμβρίου 2012 ορεστης12345 Νεοφερμένο μέλος Ο ορεστης12345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών Θράκης (Ξάνθη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:22 Ο ορεστης12345: #125 12-09-12 02:22 περαστικα σας....στο τμημα σας περναει το πιο σιχαμερο,σπαστικο,κακομαθημενο κοριτσι που εχω γνωρισει στη ζωη μου.....θα σας τα πει και ενας αλλος φιλος μ π περασε εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 04:50 Ο Insomnie έγραψε: #126 12-09-12 04:50 Αρχική Δημοσίευση από john1994: αληθεια αν καποιο παιδι διαβαζει συστηματικα 1 με 1,5 (που και που και δυο) ωρες την ημερα, τι βαθμους εχει πιθανοτητες να βγαλει? εγω π.χ. θα ηθελα να βγαλω καλο βαθμο, δηλαδη πανω απο 8. θα χρειαστω φροντιστηρια για τετοιο βαθμο? αν μπορω μονος μου με ποσες ωρες διαβασμα? Click για ανάπτυξη... Μπορείς χωρίς φροντιστήρια--τώρα το πόσες ώρες θα χρειαστείς, εξαρτάται από το μάθημα και από σένα. Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: οι πιο πολλοί παίρνουν με τη δεύτερη; Click για ανάπτυξη... Well, δέκα, φέτος τον Ιανουάριο, πήραν 2 στους 347. Πρωτοετείς, πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:00 Ο Chris1993: #127 13-09-12 00:00 Αρχική Δημοσίευση από john1994: αληθεια αν καποιο παιδι διαβαζει συστηματικα 1 με 1,5 (που και που και δυο) ωρες την ημερα, τι βαθμους εχει πιθανοτητες να βγαλει? εγω π.χ. θα ηθελα να βγαλω καλο βαθμο, δηλαδη πανω απο 8. θα χρειαστω φροντιστηρια για τετοιο βαθμο? αν μπορω μονος μου με ποσες ωρες διαβασμα? Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει περίπτωση να διαβάζεις τόσο συστηματικά, απο την αρχή του εξαμήνου. Αν παρακολουθείς και διαβάσεις [όχι υπερβολές πάντως] για κάποια πιο δύσκολα μαθήματα (τον τελευταίο μήνα) και για κάποια άλλα 1-2 προηγούμενες εβδομάδες, χτυπάς πολύ καλούς βαθμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boss. Δραστήριο μέλος Ο boss. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:25 Ο boss. έγραψε: #128 13-09-12 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Δεν υπάρχει περίπτωση να διαβάζεις τόσο συστηματικά, απο την αρχή του εξαμήνου. Αν παρακολουθείς και διαβάσεις [όχι υπερβολές πάντως] για κάποια πιο δύσκολα μαθήματα (τον τελευταίο μήνα) και για κάποια άλλα 1-2 προηγούμενες εβδομάδες, χτυπάς πολύ καλούς βαθμούς. Click για ανάπτυξη... αναλογα το τμημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gate1319661 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gate1319661 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 310 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:27 Ο gate1319661: #129 13-09-12 00:27 Αρχική Δημοσίευση από boss.: αναλογα το τμημα Click για ανάπτυξη... σε ολα εκτος απο πληροφορικη και στατιστικο...αν παρακολουθεις και καταλαβαινεις εισαι οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NIKOSKYR Νεοφερμένο μέλος Ο NIKOSKYR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:28 Ο NIKOSKYR έγραψε: #130 13-09-12 17:28 Γεια σας παιδια και παλι ! Θελω να σας ρωτησω στην υπευθυνη δηλωση ,οσοι την εχετε φτιαξει στο ΠΡΟΣ τι εχετε γραψει? Οπα , Λοχρη , η γραμματεια Λοχρη? Ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marilia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:52 Η Marilia έγραψε: #131 13-09-12 17:52 Έκανες υπευθυνη δήλωση για πιο πράγμα?? δεν έχω κάνει! δε θα μας δώσουν να τη συμπληρώσουμε εκεί ? δεν ξέρω έχω μπερδευτεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο john1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 312 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:54 Ο john1994 έγραψε: #132 13-09-12 17:54 Αρχική Δημοσίευση από NIKOSKYR: Γεια σας παιδια και παλι ! Θελω να σας ρωτησω στην υπευθυνη δηλωση ,οσοι την εχετε φτιαξει στο ΠΡΟΣ τι εχετε γραψει? Οπα , Λοχρη , η γραμματεια Λοχρη? Ευχαριστω Click για ανάπτυξη... εγω οπα.. οτι και να γραψεις δεν νομιζω εχει μεγαλη σημασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Σεπτεμβρίου 2012 fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:53 Ο fretoe έγραψε: #133 13-09-12 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Marilia: Έκανες υπευθυνη δήλωση για πιο πράγμα?? δεν έχω κάνει! δε θα μας δώσουν να τη συμπληρώσουμε εκεί ? δεν ξέρω έχω μπερδευτεί Click για ανάπτυξη... Εγω εκανα υπευθυνη δηλωση για καλο και για κακο. Γιατι οσα δικαιολογητικα μας τα δινει η γραμματεια την ημερα της εγγραφης γραφει σε παρεθενση ''χορηγειται απ την γραμματεια''. Και επειδη για την υπεθυνη δηλωση δεν εγραφε τιποτα, για να εχω το κεφαλι μου ησυχο εγω την εκανα απο τωρα. Μπορει οντως ομως να μας την δινουν και εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnseim Νεοφερμένο μέλος Ο johnseim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:58 Ο johnseim έγραψε: #134 13-09-12 19:58 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εγω εκανα υπευθυνη δηλωση για καλο και για κακο. Γιατι οσα δικαιολογητικα μας τα δινει η γραμματεια την ημερα της εγγραφης γραφει σε παρεθενση ''χορηγειται απ την γραμματεια''. Και επειδη για την υπεθυνη δηλωση δεν εγραφε τιποτα, για να εχω το κεφαλι μου ησυχο εγω την εκανα απο τωρα. Μπορει οντως ομως να μας την δινουν και εκει. Click για ανάπτυξη... Και εγώ την έχω κάνει από τώρα για τον ίδιο λόγο ...Χρειάζεται τίποτα επικυρώσεις και τέτοια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:59 Ο fretoe έγραψε: #135 13-09-12 19:59 Αρχική Δημοσίευση από johnseim: Και εγώ την έχω κάνει από τώρα για τον ίδιο λόγο ...Χρειάζεται τίποτα επικυρώσεις και τέτοια??? Click για ανάπτυξη... Εγω τις επικυρωσα για να μαι καλυμμενος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnseim Νεοφερμένο μέλος Ο johnseim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:01 Ο johnseim έγραψε: #136 13-09-12 20:01 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εγω τις επικυρωσα για να μαι καλυμμενος. Click για ανάπτυξη... Α εντάξει αλλά νομίζω δεν χρειάζονται και δεν γίνεται...αφού τις επικύρωσαν τα Κ.Ε.Π όμως θα γίνεται...Θα τις επικυρώσω και εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:05 Ο fretoe έγραψε: #137 13-09-12 20:05 Αρχική Δημοσίευση από johnseim: Α εντάξει αλλά νομίζω δεν χρειάζονται και δεν γίνεται...αφού τις επικύρωσαν τα Κ.Ε.Π όμως θα γίνεται...Θα τις επικυρώσω και εγώ!! Click για ανάπτυξη... Για την ακριβεια στην αστυνομια τις επικυρωσα. Αλλα λογικα και στα ΚΕΠ γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnseim Νεοφερμένο μέλος Ο johnseim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:06 Ο johnseim έγραψε: #138 13-09-12 20:06 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εγω τις επικυρωσα για να μαι καλυμμενος. Click για ανάπτυξη... Έκανες και για τη σίτιση(πληθυντικός τις )?? Τι ακριβώς έγραψες στο δηλώνω ότι..?? Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Για την ακριβεια στην αστυνομια τις επικυρωσα. Αλλα λογικα και στα ΚΕΠ γινεται. Click για ανάπτυξη... Οκ ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Σεπτεμβρίου 2012 fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:09 Ο fretoe έγραψε: #139 13-09-12 20:09 Αρχική Δημοσίευση από johnseim: Έκανες και για τη σίτιση(πληθυντικός τις )?? Τι ακριβώς έγραψες στο δηλώνω ότι..?? Click για ανάπτυξη... ειμαι μονιμος κατοικος στην οδο (ταδε) της πολης (ταδε) της δημοτικης κοινοτητας (ταδε) του δημου (ταδε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnseim Νεοφερμένο μέλος Ο johnseim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:12 Ο johnseim έγραψε: #140 13-09-12 20:12 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: ειμαι μονιμος κατοικος στην οδο (ταδε) της πολης (ταδε) της δημοτικης κοινοτητας (ταδε) του δημου (ταδε) Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα Σε ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Boss κανόνισε, θέλω Θεωρητική Στατιστική, Στοχαστικές Ανελίξεις και Θεωρία Πιθανοτήτων, τουλάχιστον! Click για ανάπτυξη... τις στοχαστικες δεν νομιζω να τις εχω μεχρι τοτε, απο τα υπολοιπα οτι θες Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Προσωπικά, είμαι σίγουρος ότι υπάρχει θεατρική ομάδα, ομάδα χορού και μουσική ομάδα. Click για ανάπτυξη... και ρητορικη, η οποια γαμαει, δεν ειμαι , αλλα ειχα παει μια φορα Αρχική Δημοσίευση από john1994: αληθεια αν καποιο παιδι διαβαζει συστηματικα 1 με 1,5 (που και που και δυο) ωρες την ημερα, τι βαθμους εχει πιθανοτητες να βγαλει? εγω π.χ. θα ηθελα να βγαλω καλο βαθμο, δηλαδη πανω απο 8. θα χρειαστω φροντιστηρια για τετοιο βαθμο? αν μπορω μονος μου με ποσες ωρες διαβασμα? Click για ανάπτυξη... μαν, αραξε, δεν παιζει να το κανεις αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ορεστης12345 Νεοφερμένο μέλος Ο ορεστης12345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών Θράκης (Ξάνθη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:22 Ο ορεστης12345: #125 12-09-12 02:22 περαστικα σας....στο τμημα σας περναει το πιο σιχαμερο,σπαστικο,κακομαθημενο κοριτσι που εχω γνωρισει στη ζωη μου.....θα σας τα πει και ενας αλλος φιλος μ π περασε εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 04:50 Ο Insomnie έγραψε: #126 12-09-12 04:50 Αρχική Δημοσίευση από john1994: αληθεια αν καποιο παιδι διαβαζει συστηματικα 1 με 1,5 (που και που και δυο) ωρες την ημερα, τι βαθμους εχει πιθανοτητες να βγαλει? εγω π.χ. θα ηθελα να βγαλω καλο βαθμο, δηλαδη πανω απο 8. θα χρειαστω φροντιστηρια για τετοιο βαθμο? αν μπορω μονος μου με ποσες ωρες διαβασμα? Click για ανάπτυξη... Μπορείς χωρίς φροντιστήρια--τώρα το πόσες ώρες θα χρειαστείς, εξαρτάται από το μάθημα και από σένα. Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: οι πιο πολλοί παίρνουν με τη δεύτερη; Click για ανάπτυξη... Well, δέκα, φέτος τον Ιανουάριο, πήραν 2 στους 347. Πρωτοετείς, πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:00 Ο Chris1993: #127 13-09-12 00:00 Αρχική Δημοσίευση από john1994: αληθεια αν καποιο παιδι διαβαζει συστηματικα 1 με 1,5 (που και που και δυο) ωρες την ημερα, τι βαθμους εχει πιθανοτητες να βγαλει? εγω π.χ. θα ηθελα να βγαλω καλο βαθμο, δηλαδη πανω απο 8. θα χρειαστω φροντιστηρια για τετοιο βαθμο? αν μπορω μονος μου με ποσες ωρες διαβασμα? Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει περίπτωση να διαβάζεις τόσο συστηματικά, απο την αρχή του εξαμήνου. Αν παρακολουθείς και διαβάσεις [όχι υπερβολές πάντως] για κάποια πιο δύσκολα μαθήματα (τον τελευταίο μήνα) και για κάποια άλλα 1-2 προηγούμενες εβδομάδες, χτυπάς πολύ καλούς βαθμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boss. Δραστήριο μέλος Ο boss. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:25 Ο boss. έγραψε: #128 13-09-12 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Δεν υπάρχει περίπτωση να διαβάζεις τόσο συστηματικά, απο την αρχή του εξαμήνου. Αν παρακολουθείς και διαβάσεις [όχι υπερβολές πάντως] για κάποια πιο δύσκολα μαθήματα (τον τελευταίο μήνα) και για κάποια άλλα 1-2 προηγούμενες εβδομάδες, χτυπάς πολύ καλούς βαθμούς. Click για ανάπτυξη... αναλογα το τμημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gate1319661 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gate1319661 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 310 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:27 Ο gate1319661: #129 13-09-12 00:27 Αρχική Δημοσίευση από boss.: αναλογα το τμημα Click για ανάπτυξη... σε ολα εκτος απο πληροφορικη και στατιστικο...αν παρακολουθεις και καταλαβαινεις εισαι οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NIKOSKYR Νεοφερμένο μέλος Ο NIKOSKYR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:28 Ο NIKOSKYR έγραψε: #130 13-09-12 17:28 Γεια σας παιδια και παλι ! Θελω να σας ρωτησω στην υπευθυνη δηλωση ,οσοι την εχετε φτιαξει στο ΠΡΟΣ τι εχετε γραψει? Οπα , Λοχρη , η γραμματεια Λοχρη? Ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marilia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:52 Η Marilia έγραψε: #131 13-09-12 17:52 Έκανες υπευθυνη δήλωση για πιο πράγμα?? δεν έχω κάνει! δε θα μας δώσουν να τη συμπληρώσουμε εκεί ? δεν ξέρω έχω μπερδευτεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο john1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 312 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:54 Ο john1994 έγραψε: #132 13-09-12 17:54 Αρχική Δημοσίευση από NIKOSKYR: Γεια σας παιδια και παλι ! Θελω να σας ρωτησω στην υπευθυνη δηλωση ,οσοι την εχετε φτιαξει στο ΠΡΟΣ τι εχετε γραψει? Οπα , Λοχρη , η γραμματεια Λοχρη? Ευχαριστω Click για ανάπτυξη... εγω οπα.. οτι και να γραψεις δεν νομιζω εχει μεγαλη σημασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Σεπτεμβρίου 2012 fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:53 Ο fretoe έγραψε: #133 13-09-12 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Marilia: Έκανες υπευθυνη δήλωση για πιο πράγμα?? δεν έχω κάνει! δε θα μας δώσουν να τη συμπληρώσουμε εκεί ? δεν ξέρω έχω μπερδευτεί Click για ανάπτυξη... Εγω εκανα υπευθυνη δηλωση για καλο και για κακο. Γιατι οσα δικαιολογητικα μας τα δινει η γραμματεια την ημερα της εγγραφης γραφει σε παρεθενση ''χορηγειται απ την γραμματεια''. Και επειδη για την υπεθυνη δηλωση δεν εγραφε τιποτα, για να εχω το κεφαλι μου ησυχο εγω την εκανα απο τωρα. Μπορει οντως ομως να μας την δινουν και εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnseim Νεοφερμένο μέλος Ο johnseim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:58 Ο johnseim έγραψε: #134 13-09-12 19:58 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εγω εκανα υπευθυνη δηλωση για καλο και για κακο. Γιατι οσα δικαιολογητικα μας τα δινει η γραμματεια την ημερα της εγγραφης γραφει σε παρεθενση ''χορηγειται απ την γραμματεια''. Και επειδη για την υπεθυνη δηλωση δεν εγραφε τιποτα, για να εχω το κεφαλι μου ησυχο εγω την εκανα απο τωρα. Μπορει οντως ομως να μας την δινουν και εκει. Click για ανάπτυξη... Και εγώ την έχω κάνει από τώρα για τον ίδιο λόγο ...Χρειάζεται τίποτα επικυρώσεις και τέτοια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:59 Ο fretoe έγραψε: #135 13-09-12 19:59 Αρχική Δημοσίευση από johnseim: Και εγώ την έχω κάνει από τώρα για τον ίδιο λόγο ...Χρειάζεται τίποτα επικυρώσεις και τέτοια??? Click για ανάπτυξη... Εγω τις επικυρωσα για να μαι καλυμμενος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnseim Νεοφερμένο μέλος Ο johnseim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:01 Ο johnseim έγραψε: #136 13-09-12 20:01 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εγω τις επικυρωσα για να μαι καλυμμενος. Click για ανάπτυξη... Α εντάξει αλλά νομίζω δεν χρειάζονται και δεν γίνεται...αφού τις επικύρωσαν τα Κ.Ε.Π όμως θα γίνεται...Θα τις επικυρώσω και εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:05 Ο fretoe έγραψε: #137 13-09-12 20:05 Αρχική Δημοσίευση από johnseim: Α εντάξει αλλά νομίζω δεν χρειάζονται και δεν γίνεται...αφού τις επικύρωσαν τα Κ.Ε.Π όμως θα γίνεται...Θα τις επικυρώσω και εγώ!! Click για ανάπτυξη... Για την ακριβεια στην αστυνομια τις επικυρωσα. Αλλα λογικα και στα ΚΕΠ γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnseim Νεοφερμένο μέλος Ο johnseim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:06 Ο johnseim έγραψε: #138 13-09-12 20:06 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εγω τις επικυρωσα για να μαι καλυμμενος. Click για ανάπτυξη... Έκανες και για τη σίτιση(πληθυντικός τις )?? Τι ακριβώς έγραψες στο δηλώνω ότι..?? Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Για την ακριβεια στην αστυνομια τις επικυρωσα. Αλλα λογικα και στα ΚΕΠ γινεται. Click για ανάπτυξη... Οκ ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Σεπτεμβρίου 2012 fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:09 Ο fretoe έγραψε: #139 13-09-12 20:09 Αρχική Δημοσίευση από johnseim: Έκανες και για τη σίτιση(πληθυντικός τις )?? Τι ακριβώς έγραψες στο δηλώνω ότι..?? Click για ανάπτυξη... ειμαι μονιμος κατοικος στην οδο (ταδε) της πολης (ταδε) της δημοτικης κοινοτητας (ταδε) του δημου (ταδε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnseim Νεοφερμένο μέλος Ο johnseim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:12 Ο johnseim έγραψε: #140 13-09-12 20:12 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: ειμαι μονιμος κατοικος στην οδο (ταδε) της πολης (ταδε) της δημοτικης κοινοτητας (ταδε) του δημου (ταδε) Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα Σε ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
περαστικα σας....στο τμημα σας περναει το πιο σιχαμερο,σπαστικο,κακομαθημενο κοριτσι που εχω γνωρισει στη ζωη μου.....θα σας τα πει και ενας αλλος φιλος μ π περασε εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 04:50 Ο Insomnie έγραψε: #126 12-09-12 04:50 Αρχική Δημοσίευση από john1994: αληθεια αν καποιο παιδι διαβαζει συστηματικα 1 με 1,5 (που και που και δυο) ωρες την ημερα, τι βαθμους εχει πιθανοτητες να βγαλει? εγω π.χ. θα ηθελα να βγαλω καλο βαθμο, δηλαδη πανω απο 8. θα χρειαστω φροντιστηρια για τετοιο βαθμο? αν μπορω μονος μου με ποσες ωρες διαβασμα? Click για ανάπτυξη... Μπορείς χωρίς φροντιστήρια--τώρα το πόσες ώρες θα χρειαστείς, εξαρτάται από το μάθημα και από σένα. Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: οι πιο πολλοί παίρνουν με τη δεύτερη; Click για ανάπτυξη... Well, δέκα, φέτος τον Ιανουάριο, πήραν 2 στους 347. Πρωτοετείς, πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:00 Ο Chris1993: #127 13-09-12 00:00 Αρχική Δημοσίευση από john1994: αληθεια αν καποιο παιδι διαβαζει συστηματικα 1 με 1,5 (που και που και δυο) ωρες την ημερα, τι βαθμους εχει πιθανοτητες να βγαλει? εγω π.χ. θα ηθελα να βγαλω καλο βαθμο, δηλαδη πανω απο 8. θα χρειαστω φροντιστηρια για τετοιο βαθμο? αν μπορω μονος μου με ποσες ωρες διαβασμα? Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει περίπτωση να διαβάζεις τόσο συστηματικά, απο την αρχή του εξαμήνου. Αν παρακολουθείς και διαβάσεις [όχι υπερβολές πάντως] για κάποια πιο δύσκολα μαθήματα (τον τελευταίο μήνα) και για κάποια άλλα 1-2 προηγούμενες εβδομάδες, χτυπάς πολύ καλούς βαθμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boss. Δραστήριο μέλος Ο boss. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:25 Ο boss. έγραψε: #128 13-09-12 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Δεν υπάρχει περίπτωση να διαβάζεις τόσο συστηματικά, απο την αρχή του εξαμήνου. Αν παρακολουθείς και διαβάσεις [όχι υπερβολές πάντως] για κάποια πιο δύσκολα μαθήματα (τον τελευταίο μήνα) και για κάποια άλλα 1-2 προηγούμενες εβδομάδες, χτυπάς πολύ καλούς βαθμούς. Click για ανάπτυξη... αναλογα το τμημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gate1319661 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gate1319661 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 310 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:27 Ο gate1319661: #129 13-09-12 00:27 Αρχική Δημοσίευση από boss.: αναλογα το τμημα Click για ανάπτυξη... σε ολα εκτος απο πληροφορικη και στατιστικο...αν παρακολουθεις και καταλαβαινεις εισαι οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NIKOSKYR Νεοφερμένο μέλος Ο NIKOSKYR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:28 Ο NIKOSKYR έγραψε: #130 13-09-12 17:28 Γεια σας παιδια και παλι ! Θελω να σας ρωτησω στην υπευθυνη δηλωση ,οσοι την εχετε φτιαξει στο ΠΡΟΣ τι εχετε γραψει? Οπα , Λοχρη , η γραμματεια Λοχρη? Ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marilia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:52 Η Marilia έγραψε: #131 13-09-12 17:52 Έκανες υπευθυνη δήλωση για πιο πράγμα?? δεν έχω κάνει! δε θα μας δώσουν να τη συμπληρώσουμε εκεί ? δεν ξέρω έχω μπερδευτεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο john1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 312 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:54 Ο john1994 έγραψε: #132 13-09-12 17:54 Αρχική Δημοσίευση από NIKOSKYR: Γεια σας παιδια και παλι ! Θελω να σας ρωτησω στην υπευθυνη δηλωση ,οσοι την εχετε φτιαξει στο ΠΡΟΣ τι εχετε γραψει? Οπα , Λοχρη , η γραμματεια Λοχρη? Ευχαριστω Click για ανάπτυξη... εγω οπα.. οτι και να γραψεις δεν νομιζω εχει μεγαλη σημασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Σεπτεμβρίου 2012 fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:53 Ο fretoe έγραψε: #133 13-09-12 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Marilia: Έκανες υπευθυνη δήλωση για πιο πράγμα?? δεν έχω κάνει! δε θα μας δώσουν να τη συμπληρώσουμε εκεί ? δεν ξέρω έχω μπερδευτεί Click για ανάπτυξη... Εγω εκανα υπευθυνη δηλωση για καλο και για κακο. Γιατι οσα δικαιολογητικα μας τα δινει η γραμματεια την ημερα της εγγραφης γραφει σε παρεθενση ''χορηγειται απ την γραμματεια''. Και επειδη για την υπεθυνη δηλωση δεν εγραφε τιποτα, για να εχω το κεφαλι μου ησυχο εγω την εκανα απο τωρα. Μπορει οντως ομως να μας την δινουν και εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnseim Νεοφερμένο μέλος Ο johnseim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:58 Ο johnseim έγραψε: #134 13-09-12 19:58 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εγω εκανα υπευθυνη δηλωση για καλο και για κακο. Γιατι οσα δικαιολογητικα μας τα δινει η γραμματεια την ημερα της εγγραφης γραφει σε παρεθενση ''χορηγειται απ την γραμματεια''. Και επειδη για την υπεθυνη δηλωση δεν εγραφε τιποτα, για να εχω το κεφαλι μου ησυχο εγω την εκανα απο τωρα. Μπορει οντως ομως να μας την δινουν και εκει. Click για ανάπτυξη... Και εγώ την έχω κάνει από τώρα για τον ίδιο λόγο ...Χρειάζεται τίποτα επικυρώσεις και τέτοια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:59 Ο fretoe έγραψε: #135 13-09-12 19:59 Αρχική Δημοσίευση από johnseim: Και εγώ την έχω κάνει από τώρα για τον ίδιο λόγο ...Χρειάζεται τίποτα επικυρώσεις και τέτοια??? Click για ανάπτυξη... Εγω τις επικυρωσα για να μαι καλυμμενος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnseim Νεοφερμένο μέλος Ο johnseim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:01 Ο johnseim έγραψε: #136 13-09-12 20:01 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εγω τις επικυρωσα για να μαι καλυμμενος. Click για ανάπτυξη... Α εντάξει αλλά νομίζω δεν χρειάζονται και δεν γίνεται...αφού τις επικύρωσαν τα Κ.Ε.Π όμως θα γίνεται...Θα τις επικυρώσω και εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:05 Ο fretoe έγραψε: #137 13-09-12 20:05 Αρχική Δημοσίευση από johnseim: Α εντάξει αλλά νομίζω δεν χρειάζονται και δεν γίνεται...αφού τις επικύρωσαν τα Κ.Ε.Π όμως θα γίνεται...Θα τις επικυρώσω και εγώ!! Click για ανάπτυξη... Για την ακριβεια στην αστυνομια τις επικυρωσα. Αλλα λογικα και στα ΚΕΠ γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnseim Νεοφερμένο μέλος Ο johnseim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:06 Ο johnseim έγραψε: #138 13-09-12 20:06 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εγω τις επικυρωσα για να μαι καλυμμενος. Click για ανάπτυξη... Έκανες και για τη σίτιση(πληθυντικός τις )?? Τι ακριβώς έγραψες στο δηλώνω ότι..?? Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Για την ακριβεια στην αστυνομια τις επικυρωσα. Αλλα λογικα και στα ΚΕΠ γινεται. Click για ανάπτυξη... Οκ ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Σεπτεμβρίου 2012 fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:09 Ο fretoe έγραψε: #139 13-09-12 20:09 Αρχική Δημοσίευση από johnseim: Έκανες και για τη σίτιση(πληθυντικός τις )?? Τι ακριβώς έγραψες στο δηλώνω ότι..?? Click για ανάπτυξη... ειμαι μονιμος κατοικος στην οδο (ταδε) της πολης (ταδε) της δημοτικης κοινοτητας (ταδε) του δημου (ταδε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnseim Νεοφερμένο μέλος Ο johnseim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:12 Ο johnseim έγραψε: #140 13-09-12 20:12 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: ειμαι μονιμος κατοικος στην οδο (ταδε) της πολης (ταδε) της δημοτικης κοινοτητας (ταδε) του δημου (ταδε) Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα Σε ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από john1994: αληθεια αν καποιο παιδι διαβαζει συστηματικα 1 με 1,5 (που και που και δυο) ωρες την ημερα, τι βαθμους εχει πιθανοτητες να βγαλει? εγω π.χ. θα ηθελα να βγαλω καλο βαθμο, δηλαδη πανω απο 8. θα χρειαστω φροντιστηρια για τετοιο βαθμο? αν μπορω μονος μου με ποσες ωρες διαβασμα? Click για ανάπτυξη... Μπορείς χωρίς φροντιστήρια--τώρα το πόσες ώρες θα χρειαστείς, εξαρτάται από το μάθημα και από σένα. Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: οι πιο πολλοί παίρνουν με τη δεύτερη; Click για ανάπτυξη... Well, δέκα, φέτος τον Ιανουάριο, πήραν 2 στους 347. Πρωτοετείς, πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:00 Ο Chris1993: #127 13-09-12 00:00 Αρχική Δημοσίευση από john1994: αληθεια αν καποιο παιδι διαβαζει συστηματικα 1 με 1,5 (που και που και δυο) ωρες την ημερα, τι βαθμους εχει πιθανοτητες να βγαλει? εγω π.χ. θα ηθελα να βγαλω καλο βαθμο, δηλαδη πανω απο 8. θα χρειαστω φροντιστηρια για τετοιο βαθμο? αν μπορω μονος μου με ποσες ωρες διαβασμα? Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει περίπτωση να διαβάζεις τόσο συστηματικά, απο την αρχή του εξαμήνου. Αν παρακολουθείς και διαβάσεις [όχι υπερβολές πάντως] για κάποια πιο δύσκολα μαθήματα (τον τελευταίο μήνα) και για κάποια άλλα 1-2 προηγούμενες εβδομάδες, χτυπάς πολύ καλούς βαθμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boss. Δραστήριο μέλος Ο boss. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:25 Ο boss. έγραψε: #128 13-09-12 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Δεν υπάρχει περίπτωση να διαβάζεις τόσο συστηματικά, απο την αρχή του εξαμήνου. Αν παρακολουθείς και διαβάσεις [όχι υπερβολές πάντως] για κάποια πιο δύσκολα μαθήματα (τον τελευταίο μήνα) και για κάποια άλλα 1-2 προηγούμενες εβδομάδες, χτυπάς πολύ καλούς βαθμούς. Click για ανάπτυξη... αναλογα το τμημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gate1319661 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gate1319661 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 310 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:27 Ο gate1319661: #129 13-09-12 00:27 Αρχική Δημοσίευση από boss.: αναλογα το τμημα Click για ανάπτυξη... σε ολα εκτος απο πληροφορικη και στατιστικο...αν παρακολουθεις και καταλαβαινεις εισαι οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NIKOSKYR Νεοφερμένο μέλος Ο NIKOSKYR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:28 Ο NIKOSKYR έγραψε: #130 13-09-12 17:28 Γεια σας παιδια και παλι ! Θελω να σας ρωτησω στην υπευθυνη δηλωση ,οσοι την εχετε φτιαξει στο ΠΡΟΣ τι εχετε γραψει? Οπα , Λοχρη , η γραμματεια Λοχρη? Ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marilia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:52 Η Marilia έγραψε: #131 13-09-12 17:52 Έκανες υπευθυνη δήλωση για πιο πράγμα?? δεν έχω κάνει! δε θα μας δώσουν να τη συμπληρώσουμε εκεί ? δεν ξέρω έχω μπερδευτεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο john1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 312 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:54 Ο john1994 έγραψε: #132 13-09-12 17:54 Αρχική Δημοσίευση από NIKOSKYR: Γεια σας παιδια και παλι ! Θελω να σας ρωτησω στην υπευθυνη δηλωση ,οσοι την εχετε φτιαξει στο ΠΡΟΣ τι εχετε γραψει? Οπα , Λοχρη , η γραμματεια Λοχρη? Ευχαριστω Click για ανάπτυξη... εγω οπα.. οτι και να γραψεις δεν νομιζω εχει μεγαλη σημασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Σεπτεμβρίου 2012 fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:53 Ο fretoe έγραψε: #133 13-09-12 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Marilia: Έκανες υπευθυνη δήλωση για πιο πράγμα?? δεν έχω κάνει! δε θα μας δώσουν να τη συμπληρώσουμε εκεί ? δεν ξέρω έχω μπερδευτεί Click για ανάπτυξη... Εγω εκανα υπευθυνη δηλωση για καλο και για κακο. Γιατι οσα δικαιολογητικα μας τα δινει η γραμματεια την ημερα της εγγραφης γραφει σε παρεθενση ''χορηγειται απ την γραμματεια''. Και επειδη για την υπεθυνη δηλωση δεν εγραφε τιποτα, για να εχω το κεφαλι μου ησυχο εγω την εκανα απο τωρα. Μπορει οντως ομως να μας την δινουν και εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnseim Νεοφερμένο μέλος Ο johnseim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:58 Ο johnseim έγραψε: #134 13-09-12 19:58 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εγω εκανα υπευθυνη δηλωση για καλο και για κακο. Γιατι οσα δικαιολογητικα μας τα δινει η γραμματεια την ημερα της εγγραφης γραφει σε παρεθενση ''χορηγειται απ την γραμματεια''. Και επειδη για την υπεθυνη δηλωση δεν εγραφε τιποτα, για να εχω το κεφαλι μου ησυχο εγω την εκανα απο τωρα. Μπορει οντως ομως να μας την δινουν και εκει. Click για ανάπτυξη... Και εγώ την έχω κάνει από τώρα για τον ίδιο λόγο ...Χρειάζεται τίποτα επικυρώσεις και τέτοια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:59 Ο fretoe έγραψε: #135 13-09-12 19:59 Αρχική Δημοσίευση από johnseim: Και εγώ την έχω κάνει από τώρα για τον ίδιο λόγο ...Χρειάζεται τίποτα επικυρώσεις και τέτοια??? Click για ανάπτυξη... Εγω τις επικυρωσα για να μαι καλυμμενος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnseim Νεοφερμένο μέλος Ο johnseim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:01 Ο johnseim έγραψε: #136 13-09-12 20:01 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εγω τις επικυρωσα για να μαι καλυμμενος. Click για ανάπτυξη... Α εντάξει αλλά νομίζω δεν χρειάζονται και δεν γίνεται...αφού τις επικύρωσαν τα Κ.Ε.Π όμως θα γίνεται...Θα τις επικυρώσω και εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:05 Ο fretoe έγραψε: #137 13-09-12 20:05 Αρχική Δημοσίευση από johnseim: Α εντάξει αλλά νομίζω δεν χρειάζονται και δεν γίνεται...αφού τις επικύρωσαν τα Κ.Ε.Π όμως θα γίνεται...Θα τις επικυρώσω και εγώ!! Click για ανάπτυξη... Για την ακριβεια στην αστυνομια τις επικυρωσα. Αλλα λογικα και στα ΚΕΠ γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnseim Νεοφερμένο μέλος Ο johnseim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:06 Ο johnseim έγραψε: #138 13-09-12 20:06 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εγω τις επικυρωσα για να μαι καλυμμενος. Click για ανάπτυξη... Έκανες και για τη σίτιση(πληθυντικός τις )?? Τι ακριβώς έγραψες στο δηλώνω ότι..?? Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Για την ακριβεια στην αστυνομια τις επικυρωσα. Αλλα λογικα και στα ΚΕΠ γινεται. Click για ανάπτυξη... Οκ ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Σεπτεμβρίου 2012 fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:09 Ο fretoe έγραψε: #139 13-09-12 20:09 Αρχική Δημοσίευση από johnseim: Έκανες και για τη σίτιση(πληθυντικός τις )?? Τι ακριβώς έγραψες στο δηλώνω ότι..?? Click για ανάπτυξη... ειμαι μονιμος κατοικος στην οδο (ταδε) της πολης (ταδε) της δημοτικης κοινοτητας (ταδε) του δημου (ταδε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnseim Νεοφερμένο μέλος Ο johnseim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:12 Ο johnseim έγραψε: #140 13-09-12 20:12 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: ειμαι μονιμος κατοικος στην οδο (ταδε) της πολης (ταδε) της δημοτικης κοινοτητας (ταδε) του δημου (ταδε) Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα Σε ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από john1994: αληθεια αν καποιο παιδι διαβαζει συστηματικα 1 με 1,5 (που και που και δυο) ωρες την ημερα, τι βαθμους εχει πιθανοτητες να βγαλει? εγω π.χ. θα ηθελα να βγαλω καλο βαθμο, δηλαδη πανω απο 8. θα χρειαστω φροντιστηρια για τετοιο βαθμο? αν μπορω μονος μου με ποσες ωρες διαβασμα? Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει περίπτωση να διαβάζεις τόσο συστηματικά, απο την αρχή του εξαμήνου. Αν παρακολουθείς και διαβάσεις [όχι υπερβολές πάντως] για κάποια πιο δύσκολα μαθήματα (τον τελευταίο μήνα) και για κάποια άλλα 1-2 προηγούμενες εβδομάδες, χτυπάς πολύ καλούς βαθμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
boss. Δραστήριο μέλος Ο boss. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:25 Ο boss. έγραψε: #128 13-09-12 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Δεν υπάρχει περίπτωση να διαβάζεις τόσο συστηματικά, απο την αρχή του εξαμήνου. Αν παρακολουθείς και διαβάσεις [όχι υπερβολές πάντως] για κάποια πιο δύσκολα μαθήματα (τον τελευταίο μήνα) και για κάποια άλλα 1-2 προηγούμενες εβδομάδες, χτυπάς πολύ καλούς βαθμούς. Click για ανάπτυξη... αναλογα το τμημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gate1319661 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gate1319661 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 310 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:27 Ο gate1319661: #129 13-09-12 00:27 Αρχική Δημοσίευση από boss.: αναλογα το τμημα Click για ανάπτυξη... σε ολα εκτος απο πληροφορικη και στατιστικο...αν παρακολουθεις και καταλαβαινεις εισαι οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NIKOSKYR Νεοφερμένο μέλος Ο NIKOSKYR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:28 Ο NIKOSKYR έγραψε: #130 13-09-12 17:28 Γεια σας παιδια και παλι ! Θελω να σας ρωτησω στην υπευθυνη δηλωση ,οσοι την εχετε φτιαξει στο ΠΡΟΣ τι εχετε γραψει? Οπα , Λοχρη , η γραμματεια Λοχρη? Ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marilia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:52 Η Marilia έγραψε: #131 13-09-12 17:52 Έκανες υπευθυνη δήλωση για πιο πράγμα?? δεν έχω κάνει! δε θα μας δώσουν να τη συμπληρώσουμε εκεί ? δεν ξέρω έχω μπερδευτεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο john1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 312 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:54 Ο john1994 έγραψε: #132 13-09-12 17:54 Αρχική Δημοσίευση από NIKOSKYR: Γεια σας παιδια και παλι ! Θελω να σας ρωτησω στην υπευθυνη δηλωση ,οσοι την εχετε φτιαξει στο ΠΡΟΣ τι εχετε γραψει? Οπα , Λοχρη , η γραμματεια Λοχρη? Ευχαριστω Click για ανάπτυξη... εγω οπα.. οτι και να γραψεις δεν νομιζω εχει μεγαλη σημασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Σεπτεμβρίου 2012 fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:53 Ο fretoe έγραψε: #133 13-09-12 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Marilia: Έκανες υπευθυνη δήλωση για πιο πράγμα?? δεν έχω κάνει! δε θα μας δώσουν να τη συμπληρώσουμε εκεί ? δεν ξέρω έχω μπερδευτεί Click για ανάπτυξη... Εγω εκανα υπευθυνη δηλωση για καλο και για κακο. Γιατι οσα δικαιολογητικα μας τα δινει η γραμματεια την ημερα της εγγραφης γραφει σε παρεθενση ''χορηγειται απ την γραμματεια''. Και επειδη για την υπεθυνη δηλωση δεν εγραφε τιποτα, για να εχω το κεφαλι μου ησυχο εγω την εκανα απο τωρα. Μπορει οντως ομως να μας την δινουν και εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnseim Νεοφερμένο μέλος Ο johnseim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:58 Ο johnseim έγραψε: #134 13-09-12 19:58 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εγω εκανα υπευθυνη δηλωση για καλο και για κακο. Γιατι οσα δικαιολογητικα μας τα δινει η γραμματεια την ημερα της εγγραφης γραφει σε παρεθενση ''χορηγειται απ την γραμματεια''. Και επειδη για την υπεθυνη δηλωση δεν εγραφε τιποτα, για να εχω το κεφαλι μου ησυχο εγω την εκανα απο τωρα. Μπορει οντως ομως να μας την δινουν και εκει. Click για ανάπτυξη... Και εγώ την έχω κάνει από τώρα για τον ίδιο λόγο ...Χρειάζεται τίποτα επικυρώσεις και τέτοια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:59 Ο fretoe έγραψε: #135 13-09-12 19:59 Αρχική Δημοσίευση από johnseim: Και εγώ την έχω κάνει από τώρα για τον ίδιο λόγο ...Χρειάζεται τίποτα επικυρώσεις και τέτοια??? Click για ανάπτυξη... Εγω τις επικυρωσα για να μαι καλυμμενος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnseim Νεοφερμένο μέλος Ο johnseim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:01 Ο johnseim έγραψε: #136 13-09-12 20:01 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εγω τις επικυρωσα για να μαι καλυμμενος. Click για ανάπτυξη... Α εντάξει αλλά νομίζω δεν χρειάζονται και δεν γίνεται...αφού τις επικύρωσαν τα Κ.Ε.Π όμως θα γίνεται...Θα τις επικυρώσω και εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:05 Ο fretoe έγραψε: #137 13-09-12 20:05 Αρχική Δημοσίευση από johnseim: Α εντάξει αλλά νομίζω δεν χρειάζονται και δεν γίνεται...αφού τις επικύρωσαν τα Κ.Ε.Π όμως θα γίνεται...Θα τις επικυρώσω και εγώ!! Click για ανάπτυξη... Για την ακριβεια στην αστυνομια τις επικυρωσα. Αλλα λογικα και στα ΚΕΠ γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnseim Νεοφερμένο μέλος Ο johnseim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:06 Ο johnseim έγραψε: #138 13-09-12 20:06 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εγω τις επικυρωσα για να μαι καλυμμενος. Click για ανάπτυξη... Έκανες και για τη σίτιση(πληθυντικός τις )?? Τι ακριβώς έγραψες στο δηλώνω ότι..?? Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Για την ακριβεια στην αστυνομια τις επικυρωσα. Αλλα λογικα και στα ΚΕΠ γινεται. Click για ανάπτυξη... Οκ ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Σεπτεμβρίου 2012 fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:09 Ο fretoe έγραψε: #139 13-09-12 20:09 Αρχική Δημοσίευση από johnseim: Έκανες και για τη σίτιση(πληθυντικός τις )?? Τι ακριβώς έγραψες στο δηλώνω ότι..?? Click για ανάπτυξη... ειμαι μονιμος κατοικος στην οδο (ταδε) της πολης (ταδε) της δημοτικης κοινοτητας (ταδε) του δημου (ταδε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnseim Νεοφερμένο μέλος Ο johnseim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:12 Ο johnseim έγραψε: #140 13-09-12 20:12 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: ειμαι μονιμος κατοικος στην οδο (ταδε) της πολης (ταδε) της δημοτικης κοινοτητας (ταδε) του δημου (ταδε) Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα Σε ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Δεν υπάρχει περίπτωση να διαβάζεις τόσο συστηματικά, απο την αρχή του εξαμήνου. Αν παρακολουθείς και διαβάσεις [όχι υπερβολές πάντως] για κάποια πιο δύσκολα μαθήματα (τον τελευταίο μήνα) και για κάποια άλλα 1-2 προηγούμενες εβδομάδες, χτυπάς πολύ καλούς βαθμούς. Click για ανάπτυξη... αναλογα το τμημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gate1319661 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gate1319661 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 310 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:27 Ο gate1319661: #129 13-09-12 00:27 Αρχική Δημοσίευση από boss.: αναλογα το τμημα Click για ανάπτυξη... σε ολα εκτος απο πληροφορικη και στατιστικο...αν παρακολουθεις και καταλαβαινεις εισαι οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NIKOSKYR Νεοφερμένο μέλος Ο NIKOSKYR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:28 Ο NIKOSKYR έγραψε: #130 13-09-12 17:28 Γεια σας παιδια και παλι ! Θελω να σας ρωτησω στην υπευθυνη δηλωση ,οσοι την εχετε φτιαξει στο ΠΡΟΣ τι εχετε γραψει? Οπα , Λοχρη , η γραμματεια Λοχρη? Ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marilia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:52 Η Marilia έγραψε: #131 13-09-12 17:52 Έκανες υπευθυνη δήλωση για πιο πράγμα?? δεν έχω κάνει! δε θα μας δώσουν να τη συμπληρώσουμε εκεί ? δεν ξέρω έχω μπερδευτεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο john1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 312 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:54 Ο john1994 έγραψε: #132 13-09-12 17:54 Αρχική Δημοσίευση από NIKOSKYR: Γεια σας παιδια και παλι ! Θελω να σας ρωτησω στην υπευθυνη δηλωση ,οσοι την εχετε φτιαξει στο ΠΡΟΣ τι εχετε γραψει? Οπα , Λοχρη , η γραμματεια Λοχρη? Ευχαριστω Click για ανάπτυξη... εγω οπα.. οτι και να γραψεις δεν νομιζω εχει μεγαλη σημασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Σεπτεμβρίου 2012 fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:53 Ο fretoe έγραψε: #133 13-09-12 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Marilia: Έκανες υπευθυνη δήλωση για πιο πράγμα?? δεν έχω κάνει! δε θα μας δώσουν να τη συμπληρώσουμε εκεί ? δεν ξέρω έχω μπερδευτεί Click για ανάπτυξη... Εγω εκανα υπευθυνη δηλωση για καλο και για κακο. Γιατι οσα δικαιολογητικα μας τα δινει η γραμματεια την ημερα της εγγραφης γραφει σε παρεθενση ''χορηγειται απ την γραμματεια''. Και επειδη για την υπεθυνη δηλωση δεν εγραφε τιποτα, για να εχω το κεφαλι μου ησυχο εγω την εκανα απο τωρα. Μπορει οντως ομως να μας την δινουν και εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnseim Νεοφερμένο μέλος Ο johnseim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:58 Ο johnseim έγραψε: #134 13-09-12 19:58 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εγω εκανα υπευθυνη δηλωση για καλο και για κακο. Γιατι οσα δικαιολογητικα μας τα δινει η γραμματεια την ημερα της εγγραφης γραφει σε παρεθενση ''χορηγειται απ την γραμματεια''. Και επειδη για την υπεθυνη δηλωση δεν εγραφε τιποτα, για να εχω το κεφαλι μου ησυχο εγω την εκανα απο τωρα. Μπορει οντως ομως να μας την δινουν και εκει. Click για ανάπτυξη... Και εγώ την έχω κάνει από τώρα για τον ίδιο λόγο ...Χρειάζεται τίποτα επικυρώσεις και τέτοια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:59 Ο fretoe έγραψε: #135 13-09-12 19:59 Αρχική Δημοσίευση από johnseim: Και εγώ την έχω κάνει από τώρα για τον ίδιο λόγο ...Χρειάζεται τίποτα επικυρώσεις και τέτοια??? Click για ανάπτυξη... Εγω τις επικυρωσα για να μαι καλυμμενος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnseim Νεοφερμένο μέλος Ο johnseim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:01 Ο johnseim έγραψε: #136 13-09-12 20:01 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εγω τις επικυρωσα για να μαι καλυμμενος. Click για ανάπτυξη... Α εντάξει αλλά νομίζω δεν χρειάζονται και δεν γίνεται...αφού τις επικύρωσαν τα Κ.Ε.Π όμως θα γίνεται...Θα τις επικυρώσω και εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:05 Ο fretoe έγραψε: #137 13-09-12 20:05 Αρχική Δημοσίευση από johnseim: Α εντάξει αλλά νομίζω δεν χρειάζονται και δεν γίνεται...αφού τις επικύρωσαν τα Κ.Ε.Π όμως θα γίνεται...Θα τις επικυρώσω και εγώ!! Click για ανάπτυξη... Για την ακριβεια στην αστυνομια τις επικυρωσα. Αλλα λογικα και στα ΚΕΠ γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnseim Νεοφερμένο μέλος Ο johnseim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:06 Ο johnseim έγραψε: #138 13-09-12 20:06 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εγω τις επικυρωσα για να μαι καλυμμενος. Click για ανάπτυξη... Έκανες και για τη σίτιση(πληθυντικός τις )?? Τι ακριβώς έγραψες στο δηλώνω ότι..?? Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Για την ακριβεια στην αστυνομια τις επικυρωσα. Αλλα λογικα και στα ΚΕΠ γινεται. Click για ανάπτυξη... Οκ ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Σεπτεμβρίου 2012 fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:09 Ο fretoe έγραψε: #139 13-09-12 20:09 Αρχική Δημοσίευση από johnseim: Έκανες και για τη σίτιση(πληθυντικός τις )?? Τι ακριβώς έγραψες στο δηλώνω ότι..?? Click για ανάπτυξη... ειμαι μονιμος κατοικος στην οδο (ταδε) της πολης (ταδε) της δημοτικης κοινοτητας (ταδε) του δημου (ταδε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnseim Νεοφερμένο μέλος Ο johnseim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:12 Ο johnseim έγραψε: #140 13-09-12 20:12 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: ειμαι μονιμος κατοικος στην οδο (ταδε) της πολης (ταδε) της δημοτικης κοινοτητας (ταδε) του δημου (ταδε) Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα Σε ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από boss.: αναλογα το τμημα Click για ανάπτυξη... σε ολα εκτος απο πληροφορικη και στατιστικο...αν παρακολουθεις και καταλαβαινεις εισαι οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NIKOSKYR Νεοφερμένο μέλος Ο NIKOSKYR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:28 Ο NIKOSKYR έγραψε: #130 13-09-12 17:28 Γεια σας παιδια και παλι ! Θελω να σας ρωτησω στην υπευθυνη δηλωση ,οσοι την εχετε φτιαξει στο ΠΡΟΣ τι εχετε γραψει? Οπα , Λοχρη , η γραμματεια Λοχρη? Ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marilia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:52 Η Marilia έγραψε: #131 13-09-12 17:52 Έκανες υπευθυνη δήλωση για πιο πράγμα?? δεν έχω κάνει! δε θα μας δώσουν να τη συμπληρώσουμε εκεί ? δεν ξέρω έχω μπερδευτεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο john1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 312 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:54 Ο john1994 έγραψε: #132 13-09-12 17:54 Αρχική Δημοσίευση από NIKOSKYR: Γεια σας παιδια και παλι ! Θελω να σας ρωτησω στην υπευθυνη δηλωση ,οσοι την εχετε φτιαξει στο ΠΡΟΣ τι εχετε γραψει? Οπα , Λοχρη , η γραμματεια Λοχρη? Ευχαριστω Click για ανάπτυξη... εγω οπα.. οτι και να γραψεις δεν νομιζω εχει μεγαλη σημασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Σεπτεμβρίου 2012 fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:53 Ο fretoe έγραψε: #133 13-09-12 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Marilia: Έκανες υπευθυνη δήλωση για πιο πράγμα?? δεν έχω κάνει! δε θα μας δώσουν να τη συμπληρώσουμε εκεί ? δεν ξέρω έχω μπερδευτεί Click για ανάπτυξη... Εγω εκανα υπευθυνη δηλωση για καλο και για κακο. Γιατι οσα δικαιολογητικα μας τα δινει η γραμματεια την ημερα της εγγραφης γραφει σε παρεθενση ''χορηγειται απ την γραμματεια''. Και επειδη για την υπεθυνη δηλωση δεν εγραφε τιποτα, για να εχω το κεφαλι μου ησυχο εγω την εκανα απο τωρα. Μπορει οντως ομως να μας την δινουν και εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnseim Νεοφερμένο μέλος Ο johnseim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:58 Ο johnseim έγραψε: #134 13-09-12 19:58 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εγω εκανα υπευθυνη δηλωση για καλο και για κακο. Γιατι οσα δικαιολογητικα μας τα δινει η γραμματεια την ημερα της εγγραφης γραφει σε παρεθενση ''χορηγειται απ την γραμματεια''. Και επειδη για την υπεθυνη δηλωση δεν εγραφε τιποτα, για να εχω το κεφαλι μου ησυχο εγω την εκανα απο τωρα. Μπορει οντως ομως να μας την δινουν και εκει. Click για ανάπτυξη... Και εγώ την έχω κάνει από τώρα για τον ίδιο λόγο ...Χρειάζεται τίποτα επικυρώσεις και τέτοια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:59 Ο fretoe έγραψε: #135 13-09-12 19:59 Αρχική Δημοσίευση από johnseim: Και εγώ την έχω κάνει από τώρα για τον ίδιο λόγο ...Χρειάζεται τίποτα επικυρώσεις και τέτοια??? Click για ανάπτυξη... Εγω τις επικυρωσα για να μαι καλυμμενος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnseim Νεοφερμένο μέλος Ο johnseim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:01 Ο johnseim έγραψε: #136 13-09-12 20:01 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εγω τις επικυρωσα για να μαι καλυμμενος. Click για ανάπτυξη... Α εντάξει αλλά νομίζω δεν χρειάζονται και δεν γίνεται...αφού τις επικύρωσαν τα Κ.Ε.Π όμως θα γίνεται...Θα τις επικυρώσω και εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:05 Ο fretoe έγραψε: #137 13-09-12 20:05 Αρχική Δημοσίευση από johnseim: Α εντάξει αλλά νομίζω δεν χρειάζονται και δεν γίνεται...αφού τις επικύρωσαν τα Κ.Ε.Π όμως θα γίνεται...Θα τις επικυρώσω και εγώ!! Click για ανάπτυξη... Για την ακριβεια στην αστυνομια τις επικυρωσα. Αλλα λογικα και στα ΚΕΠ γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnseim Νεοφερμένο μέλος Ο johnseim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:06 Ο johnseim έγραψε: #138 13-09-12 20:06 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εγω τις επικυρωσα για να μαι καλυμμενος. Click για ανάπτυξη... Έκανες και για τη σίτιση(πληθυντικός τις )?? Τι ακριβώς έγραψες στο δηλώνω ότι..?? Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Για την ακριβεια στην αστυνομια τις επικυρωσα. Αλλα λογικα και στα ΚΕΠ γινεται. Click για ανάπτυξη... Οκ ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Σεπτεμβρίου 2012 fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:09 Ο fretoe έγραψε: #139 13-09-12 20:09 Αρχική Δημοσίευση από johnseim: Έκανες και για τη σίτιση(πληθυντικός τις )?? Τι ακριβώς έγραψες στο δηλώνω ότι..?? Click για ανάπτυξη... ειμαι μονιμος κατοικος στην οδο (ταδε) της πολης (ταδε) της δημοτικης κοινοτητας (ταδε) του δημου (ταδε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnseim Νεοφερμένο μέλος Ο johnseim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:12 Ο johnseim έγραψε: #140 13-09-12 20:12 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: ειμαι μονιμος κατοικος στην οδο (ταδε) της πολης (ταδε) της δημοτικης κοινοτητας (ταδε) του δημου (ταδε) Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα Σε ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας παιδια και παλι ! Θελω να σας ρωτησω στην υπευθυνη δηλωση ,οσοι την εχετε φτιαξει στο ΠΡΟΣ τι εχετε γραψει? Οπα , Λοχρη , η γραμματεια Λοχρη? Ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marilia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:52 Η Marilia έγραψε: #131 13-09-12 17:52 Έκανες υπευθυνη δήλωση για πιο πράγμα?? δεν έχω κάνει! δε θα μας δώσουν να τη συμπληρώσουμε εκεί ? δεν ξέρω έχω μπερδευτεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο john1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 312 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:54 Ο john1994 έγραψε: #132 13-09-12 17:54 Αρχική Δημοσίευση από NIKOSKYR: Γεια σας παιδια και παλι ! Θελω να σας ρωτησω στην υπευθυνη δηλωση ,οσοι την εχετε φτιαξει στο ΠΡΟΣ τι εχετε γραψει? Οπα , Λοχρη , η γραμματεια Λοχρη? Ευχαριστω Click για ανάπτυξη... εγω οπα.. οτι και να γραψεις δεν νομιζω εχει μεγαλη σημασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Σεπτεμβρίου 2012 fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:53 Ο fretoe έγραψε: #133 13-09-12 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Marilia: Έκανες υπευθυνη δήλωση για πιο πράγμα?? δεν έχω κάνει! δε θα μας δώσουν να τη συμπληρώσουμε εκεί ? δεν ξέρω έχω μπερδευτεί Click για ανάπτυξη... Εγω εκανα υπευθυνη δηλωση για καλο και για κακο. Γιατι οσα δικαιολογητικα μας τα δινει η γραμματεια την ημερα της εγγραφης γραφει σε παρεθενση ''χορηγειται απ την γραμματεια''. Και επειδη για την υπεθυνη δηλωση δεν εγραφε τιποτα, για να εχω το κεφαλι μου ησυχο εγω την εκανα απο τωρα. Μπορει οντως ομως να μας την δινουν και εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnseim Νεοφερμένο μέλος Ο johnseim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:58 Ο johnseim έγραψε: #134 13-09-12 19:58 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εγω εκανα υπευθυνη δηλωση για καλο και για κακο. Γιατι οσα δικαιολογητικα μας τα δινει η γραμματεια την ημερα της εγγραφης γραφει σε παρεθενση ''χορηγειται απ την γραμματεια''. Και επειδη για την υπεθυνη δηλωση δεν εγραφε τιποτα, για να εχω το κεφαλι μου ησυχο εγω την εκανα απο τωρα. Μπορει οντως ομως να μας την δινουν και εκει. Click για ανάπτυξη... Και εγώ την έχω κάνει από τώρα για τον ίδιο λόγο ...Χρειάζεται τίποτα επικυρώσεις και τέτοια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:59 Ο fretoe έγραψε: #135 13-09-12 19:59 Αρχική Δημοσίευση από johnseim: Και εγώ την έχω κάνει από τώρα για τον ίδιο λόγο ...Χρειάζεται τίποτα επικυρώσεις και τέτοια??? Click για ανάπτυξη... Εγω τις επικυρωσα για να μαι καλυμμενος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnseim Νεοφερμένο μέλος Ο johnseim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:01 Ο johnseim έγραψε: #136 13-09-12 20:01 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εγω τις επικυρωσα για να μαι καλυμμενος. Click για ανάπτυξη... Α εντάξει αλλά νομίζω δεν χρειάζονται και δεν γίνεται...αφού τις επικύρωσαν τα Κ.Ε.Π όμως θα γίνεται...Θα τις επικυρώσω και εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:05 Ο fretoe έγραψε: #137 13-09-12 20:05 Αρχική Δημοσίευση από johnseim: Α εντάξει αλλά νομίζω δεν χρειάζονται και δεν γίνεται...αφού τις επικύρωσαν τα Κ.Ε.Π όμως θα γίνεται...Θα τις επικυρώσω και εγώ!! Click για ανάπτυξη... Για την ακριβεια στην αστυνομια τις επικυρωσα. Αλλα λογικα και στα ΚΕΠ γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnseim Νεοφερμένο μέλος Ο johnseim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:06 Ο johnseim έγραψε: #138 13-09-12 20:06 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εγω τις επικυρωσα για να μαι καλυμμενος. Click για ανάπτυξη... Έκανες και για τη σίτιση(πληθυντικός τις )?? Τι ακριβώς έγραψες στο δηλώνω ότι..?? Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Για την ακριβεια στην αστυνομια τις επικυρωσα. Αλλα λογικα και στα ΚΕΠ γινεται. Click για ανάπτυξη... Οκ ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Σεπτεμβρίου 2012 fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:09 Ο fretoe έγραψε: #139 13-09-12 20:09 Αρχική Δημοσίευση από johnseim: Έκανες και για τη σίτιση(πληθυντικός τις )?? Τι ακριβώς έγραψες στο δηλώνω ότι..?? Click για ανάπτυξη... ειμαι μονιμος κατοικος στην οδο (ταδε) της πολης (ταδε) της δημοτικης κοινοτητας (ταδε) του δημου (ταδε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnseim Νεοφερμένο μέλος Ο johnseim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:12 Ο johnseim έγραψε: #140 13-09-12 20:12 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: ειμαι μονιμος κατοικος στην οδο (ταδε) της πολης (ταδε) της δημοτικης κοινοτητας (ταδε) του δημου (ταδε) Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα Σε ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έκανες υπευθυνη δήλωση για πιο πράγμα?? δεν έχω κάνει! δε θα μας δώσουν να τη συμπληρώσουμε εκεί ? δεν ξέρω έχω μπερδευτεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
john1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο john1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 312 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:54 Ο john1994 έγραψε: #132 13-09-12 17:54 Αρχική Δημοσίευση από NIKOSKYR: Γεια σας παιδια και παλι ! Θελω να σας ρωτησω στην υπευθυνη δηλωση ,οσοι την εχετε φτιαξει στο ΠΡΟΣ τι εχετε γραψει? Οπα , Λοχρη , η γραμματεια Λοχρη? Ευχαριστω Click για ανάπτυξη... εγω οπα.. οτι και να γραψεις δεν νομιζω εχει μεγαλη σημασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Σεπτεμβρίου 2012 fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:53 Ο fretoe έγραψε: #133 13-09-12 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Marilia: Έκανες υπευθυνη δήλωση για πιο πράγμα?? δεν έχω κάνει! δε θα μας δώσουν να τη συμπληρώσουμε εκεί ? δεν ξέρω έχω μπερδευτεί Click για ανάπτυξη... Εγω εκανα υπευθυνη δηλωση για καλο και για κακο. Γιατι οσα δικαιολογητικα μας τα δινει η γραμματεια την ημερα της εγγραφης γραφει σε παρεθενση ''χορηγειται απ την γραμματεια''. Και επειδη για την υπεθυνη δηλωση δεν εγραφε τιποτα, για να εχω το κεφαλι μου ησυχο εγω την εκανα απο τωρα. Μπορει οντως ομως να μας την δινουν και εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnseim Νεοφερμένο μέλος Ο johnseim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:58 Ο johnseim έγραψε: #134 13-09-12 19:58 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εγω εκανα υπευθυνη δηλωση για καλο και για κακο. Γιατι οσα δικαιολογητικα μας τα δινει η γραμματεια την ημερα της εγγραφης γραφει σε παρεθενση ''χορηγειται απ την γραμματεια''. Και επειδη για την υπεθυνη δηλωση δεν εγραφε τιποτα, για να εχω το κεφαλι μου ησυχο εγω την εκανα απο τωρα. Μπορει οντως ομως να μας την δινουν και εκει. Click για ανάπτυξη... Και εγώ την έχω κάνει από τώρα για τον ίδιο λόγο ...Χρειάζεται τίποτα επικυρώσεις και τέτοια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:59 Ο fretoe έγραψε: #135 13-09-12 19:59 Αρχική Δημοσίευση από johnseim: Και εγώ την έχω κάνει από τώρα για τον ίδιο λόγο ...Χρειάζεται τίποτα επικυρώσεις και τέτοια??? Click για ανάπτυξη... Εγω τις επικυρωσα για να μαι καλυμμενος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnseim Νεοφερμένο μέλος Ο johnseim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:01 Ο johnseim έγραψε: #136 13-09-12 20:01 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εγω τις επικυρωσα για να μαι καλυμμενος. Click για ανάπτυξη... Α εντάξει αλλά νομίζω δεν χρειάζονται και δεν γίνεται...αφού τις επικύρωσαν τα Κ.Ε.Π όμως θα γίνεται...Θα τις επικυρώσω και εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:05 Ο fretoe έγραψε: #137 13-09-12 20:05 Αρχική Δημοσίευση από johnseim: Α εντάξει αλλά νομίζω δεν χρειάζονται και δεν γίνεται...αφού τις επικύρωσαν τα Κ.Ε.Π όμως θα γίνεται...Θα τις επικυρώσω και εγώ!! Click για ανάπτυξη... Για την ακριβεια στην αστυνομια τις επικυρωσα. Αλλα λογικα και στα ΚΕΠ γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnseim Νεοφερμένο μέλος Ο johnseim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:06 Ο johnseim έγραψε: #138 13-09-12 20:06 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εγω τις επικυρωσα για να μαι καλυμμενος. Click για ανάπτυξη... Έκανες και για τη σίτιση(πληθυντικός τις )?? Τι ακριβώς έγραψες στο δηλώνω ότι..?? Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Για την ακριβεια στην αστυνομια τις επικυρωσα. Αλλα λογικα και στα ΚΕΠ γινεται. Click για ανάπτυξη... Οκ ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Σεπτεμβρίου 2012 fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:09 Ο fretoe έγραψε: #139 13-09-12 20:09 Αρχική Δημοσίευση από johnseim: Έκανες και για τη σίτιση(πληθυντικός τις )?? Τι ακριβώς έγραψες στο δηλώνω ότι..?? Click για ανάπτυξη... ειμαι μονιμος κατοικος στην οδο (ταδε) της πολης (ταδε) της δημοτικης κοινοτητας (ταδε) του δημου (ταδε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnseim Νεοφερμένο μέλος Ο johnseim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:12 Ο johnseim έγραψε: #140 13-09-12 20:12 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: ειμαι μονιμος κατοικος στην οδο (ταδε) της πολης (ταδε) της δημοτικης κοινοτητας (ταδε) του δημου (ταδε) Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα Σε ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NIKOSKYR: Γεια σας παιδια και παλι ! Θελω να σας ρωτησω στην υπευθυνη δηλωση ,οσοι την εχετε φτιαξει στο ΠΡΟΣ τι εχετε γραψει? Οπα , Λοχρη , η γραμματεια Λοχρη? Ευχαριστω Click για ανάπτυξη... εγω οπα.. οτι και να γραψεις δεν νομιζω εχει μεγαλη σημασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:53 Ο fretoe έγραψε: #133 13-09-12 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Marilia: Έκανες υπευθυνη δήλωση για πιο πράγμα?? δεν έχω κάνει! δε θα μας δώσουν να τη συμπληρώσουμε εκεί ? δεν ξέρω έχω μπερδευτεί Click για ανάπτυξη... Εγω εκανα υπευθυνη δηλωση για καλο και για κακο. Γιατι οσα δικαιολογητικα μας τα δινει η γραμματεια την ημερα της εγγραφης γραφει σε παρεθενση ''χορηγειται απ την γραμματεια''. Και επειδη για την υπεθυνη δηλωση δεν εγραφε τιποτα, για να εχω το κεφαλι μου ησυχο εγω την εκανα απο τωρα. Μπορει οντως ομως να μας την δινουν και εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnseim Νεοφερμένο μέλος Ο johnseim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:58 Ο johnseim έγραψε: #134 13-09-12 19:58 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εγω εκανα υπευθυνη δηλωση για καλο και για κακο. Γιατι οσα δικαιολογητικα μας τα δινει η γραμματεια την ημερα της εγγραφης γραφει σε παρεθενση ''χορηγειται απ την γραμματεια''. Και επειδη για την υπεθυνη δηλωση δεν εγραφε τιποτα, για να εχω το κεφαλι μου ησυχο εγω την εκανα απο τωρα. Μπορει οντως ομως να μας την δινουν και εκει. Click για ανάπτυξη... Και εγώ την έχω κάνει από τώρα για τον ίδιο λόγο ...Χρειάζεται τίποτα επικυρώσεις και τέτοια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:59 Ο fretoe έγραψε: #135 13-09-12 19:59 Αρχική Δημοσίευση από johnseim: Και εγώ την έχω κάνει από τώρα για τον ίδιο λόγο ...Χρειάζεται τίποτα επικυρώσεις και τέτοια??? Click για ανάπτυξη... Εγω τις επικυρωσα για να μαι καλυμμενος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnseim Νεοφερμένο μέλος Ο johnseim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:01 Ο johnseim έγραψε: #136 13-09-12 20:01 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εγω τις επικυρωσα για να μαι καλυμμενος. Click για ανάπτυξη... Α εντάξει αλλά νομίζω δεν χρειάζονται και δεν γίνεται...αφού τις επικύρωσαν τα Κ.Ε.Π όμως θα γίνεται...Θα τις επικυρώσω και εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:05 Ο fretoe έγραψε: #137 13-09-12 20:05 Αρχική Δημοσίευση από johnseim: Α εντάξει αλλά νομίζω δεν χρειάζονται και δεν γίνεται...αφού τις επικύρωσαν τα Κ.Ε.Π όμως θα γίνεται...Θα τις επικυρώσω και εγώ!! Click για ανάπτυξη... Για την ακριβεια στην αστυνομια τις επικυρωσα. Αλλα λογικα και στα ΚΕΠ γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnseim Νεοφερμένο μέλος Ο johnseim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:06 Ο johnseim έγραψε: #138 13-09-12 20:06 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εγω τις επικυρωσα για να μαι καλυμμενος. Click για ανάπτυξη... Έκανες και για τη σίτιση(πληθυντικός τις )?? Τι ακριβώς έγραψες στο δηλώνω ότι..?? Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Για την ακριβεια στην αστυνομια τις επικυρωσα. Αλλα λογικα και στα ΚΕΠ γινεται. Click για ανάπτυξη... Οκ ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Σεπτεμβρίου 2012 fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:09 Ο fretoe έγραψε: #139 13-09-12 20:09 Αρχική Δημοσίευση από johnseim: Έκανες και για τη σίτιση(πληθυντικός τις )?? Τι ακριβώς έγραψες στο δηλώνω ότι..?? Click για ανάπτυξη... ειμαι μονιμος κατοικος στην οδο (ταδε) της πολης (ταδε) της δημοτικης κοινοτητας (ταδε) του δημου (ταδε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnseim Νεοφερμένο μέλος Ο johnseim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:12 Ο johnseim έγραψε: #140 13-09-12 20:12 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: ειμαι μονιμος κατοικος στην οδο (ταδε) της πολης (ταδε) της δημοτικης κοινοτητας (ταδε) του δημου (ταδε) Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα Σε ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Marilia: Έκανες υπευθυνη δήλωση για πιο πράγμα?? δεν έχω κάνει! δε θα μας δώσουν να τη συμπληρώσουμε εκεί ? δεν ξέρω έχω μπερδευτεί Click για ανάπτυξη... Εγω εκανα υπευθυνη δηλωση για καλο και για κακο. Γιατι οσα δικαιολογητικα μας τα δινει η γραμματεια την ημερα της εγγραφης γραφει σε παρεθενση ''χορηγειται απ την γραμματεια''. Και επειδη για την υπεθυνη δηλωση δεν εγραφε τιποτα, για να εχω το κεφαλι μου ησυχο εγω την εκανα απο τωρα. Μπορει οντως ομως να μας την δινουν και εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnseim Νεοφερμένο μέλος Ο johnseim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:58 Ο johnseim έγραψε: #134 13-09-12 19:58 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εγω εκανα υπευθυνη δηλωση για καλο και για κακο. Γιατι οσα δικαιολογητικα μας τα δινει η γραμματεια την ημερα της εγγραφης γραφει σε παρεθενση ''χορηγειται απ την γραμματεια''. Και επειδη για την υπεθυνη δηλωση δεν εγραφε τιποτα, για να εχω το κεφαλι μου ησυχο εγω την εκανα απο τωρα. Μπορει οντως ομως να μας την δινουν και εκει. Click για ανάπτυξη... Και εγώ την έχω κάνει από τώρα για τον ίδιο λόγο ...Χρειάζεται τίποτα επικυρώσεις και τέτοια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:59 Ο fretoe έγραψε: #135 13-09-12 19:59 Αρχική Δημοσίευση από johnseim: Και εγώ την έχω κάνει από τώρα για τον ίδιο λόγο ...Χρειάζεται τίποτα επικυρώσεις και τέτοια??? Click για ανάπτυξη... Εγω τις επικυρωσα για να μαι καλυμμενος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnseim Νεοφερμένο μέλος Ο johnseim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:01 Ο johnseim έγραψε: #136 13-09-12 20:01 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εγω τις επικυρωσα για να μαι καλυμμενος. Click για ανάπτυξη... Α εντάξει αλλά νομίζω δεν χρειάζονται και δεν γίνεται...αφού τις επικύρωσαν τα Κ.Ε.Π όμως θα γίνεται...Θα τις επικυρώσω και εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:05 Ο fretoe έγραψε: #137 13-09-12 20:05 Αρχική Δημοσίευση από johnseim: Α εντάξει αλλά νομίζω δεν χρειάζονται και δεν γίνεται...αφού τις επικύρωσαν τα Κ.Ε.Π όμως θα γίνεται...Θα τις επικυρώσω και εγώ!! Click για ανάπτυξη... Για την ακριβεια στην αστυνομια τις επικυρωσα. Αλλα λογικα και στα ΚΕΠ γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnseim Νεοφερμένο μέλος Ο johnseim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:06 Ο johnseim έγραψε: #138 13-09-12 20:06 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εγω τις επικυρωσα για να μαι καλυμμενος. Click για ανάπτυξη... Έκανες και για τη σίτιση(πληθυντικός τις )?? Τι ακριβώς έγραψες στο δηλώνω ότι..?? Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Για την ακριβεια στην αστυνομια τις επικυρωσα. Αλλα λογικα και στα ΚΕΠ γινεται. Click για ανάπτυξη... Οκ ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Σεπτεμβρίου 2012 fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:09 Ο fretoe έγραψε: #139 13-09-12 20:09 Αρχική Δημοσίευση από johnseim: Έκανες και για τη σίτιση(πληθυντικός τις )?? Τι ακριβώς έγραψες στο δηλώνω ότι..?? Click για ανάπτυξη... ειμαι μονιμος κατοικος στην οδο (ταδε) της πολης (ταδε) της δημοτικης κοινοτητας (ταδε) του δημου (ταδε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnseim Νεοφερμένο μέλος Ο johnseim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:12 Ο johnseim έγραψε: #140 13-09-12 20:12 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: ειμαι μονιμος κατοικος στην οδο (ταδε) της πολης (ταδε) της δημοτικης κοινοτητας (ταδε) του δημου (ταδε) Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα Σε ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εγω εκανα υπευθυνη δηλωση για καλο και για κακο. Γιατι οσα δικαιολογητικα μας τα δινει η γραμματεια την ημερα της εγγραφης γραφει σε παρεθενση ''χορηγειται απ την γραμματεια''. Και επειδη για την υπεθυνη δηλωση δεν εγραφε τιποτα, για να εχω το κεφαλι μου ησυχο εγω την εκανα απο τωρα. Μπορει οντως ομως να μας την δινουν και εκει. Click για ανάπτυξη... Και εγώ την έχω κάνει από τώρα για τον ίδιο λόγο ...Χρειάζεται τίποτα επικυρώσεις και τέτοια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:59 Ο fretoe έγραψε: #135 13-09-12 19:59 Αρχική Δημοσίευση από johnseim: Και εγώ την έχω κάνει από τώρα για τον ίδιο λόγο ...Χρειάζεται τίποτα επικυρώσεις και τέτοια??? Click για ανάπτυξη... Εγω τις επικυρωσα για να μαι καλυμμενος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnseim Νεοφερμένο μέλος Ο johnseim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:01 Ο johnseim έγραψε: #136 13-09-12 20:01 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εγω τις επικυρωσα για να μαι καλυμμενος. Click για ανάπτυξη... Α εντάξει αλλά νομίζω δεν χρειάζονται και δεν γίνεται...αφού τις επικύρωσαν τα Κ.Ε.Π όμως θα γίνεται...Θα τις επικυρώσω και εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:05 Ο fretoe έγραψε: #137 13-09-12 20:05 Αρχική Δημοσίευση από johnseim: Α εντάξει αλλά νομίζω δεν χρειάζονται και δεν γίνεται...αφού τις επικύρωσαν τα Κ.Ε.Π όμως θα γίνεται...Θα τις επικυρώσω και εγώ!! Click για ανάπτυξη... Για την ακριβεια στην αστυνομια τις επικυρωσα. Αλλα λογικα και στα ΚΕΠ γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnseim Νεοφερμένο μέλος Ο johnseim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:06 Ο johnseim έγραψε: #138 13-09-12 20:06 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εγω τις επικυρωσα για να μαι καλυμμενος. Click για ανάπτυξη... Έκανες και για τη σίτιση(πληθυντικός τις )?? Τι ακριβώς έγραψες στο δηλώνω ότι..?? Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Για την ακριβεια στην αστυνομια τις επικυρωσα. Αλλα λογικα και στα ΚΕΠ γινεται. Click για ανάπτυξη... Οκ ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Σεπτεμβρίου 2012 fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:09 Ο fretoe έγραψε: #139 13-09-12 20:09 Αρχική Δημοσίευση από johnseim: Έκανες και για τη σίτιση(πληθυντικός τις )?? Τι ακριβώς έγραψες στο δηλώνω ότι..?? Click για ανάπτυξη... ειμαι μονιμος κατοικος στην οδο (ταδε) της πολης (ταδε) της δημοτικης κοινοτητας (ταδε) του δημου (ταδε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnseim Νεοφερμένο μέλος Ο johnseim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:12 Ο johnseim έγραψε: #140 13-09-12 20:12 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: ειμαι μονιμος κατοικος στην οδο (ταδε) της πολης (ταδε) της δημοτικης κοινοτητας (ταδε) του δημου (ταδε) Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα Σε ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από johnseim: Και εγώ την έχω κάνει από τώρα για τον ίδιο λόγο ...Χρειάζεται τίποτα επικυρώσεις και τέτοια??? Click για ανάπτυξη... Εγω τις επικυρωσα για να μαι καλυμμενος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnseim Νεοφερμένο μέλος Ο johnseim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:01 Ο johnseim έγραψε: #136 13-09-12 20:01 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εγω τις επικυρωσα για να μαι καλυμμενος. Click για ανάπτυξη... Α εντάξει αλλά νομίζω δεν χρειάζονται και δεν γίνεται...αφού τις επικύρωσαν τα Κ.Ε.Π όμως θα γίνεται...Θα τις επικυρώσω και εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:05 Ο fretoe έγραψε: #137 13-09-12 20:05 Αρχική Δημοσίευση από johnseim: Α εντάξει αλλά νομίζω δεν χρειάζονται και δεν γίνεται...αφού τις επικύρωσαν τα Κ.Ε.Π όμως θα γίνεται...Θα τις επικυρώσω και εγώ!! Click για ανάπτυξη... Για την ακριβεια στην αστυνομια τις επικυρωσα. Αλλα λογικα και στα ΚΕΠ γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnseim Νεοφερμένο μέλος Ο johnseim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:06 Ο johnseim έγραψε: #138 13-09-12 20:06 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εγω τις επικυρωσα για να μαι καλυμμενος. Click για ανάπτυξη... Έκανες και για τη σίτιση(πληθυντικός τις )?? Τι ακριβώς έγραψες στο δηλώνω ότι..?? Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Για την ακριβεια στην αστυνομια τις επικυρωσα. Αλλα λογικα και στα ΚΕΠ γινεται. Click για ανάπτυξη... Οκ ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Σεπτεμβρίου 2012 fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:09 Ο fretoe έγραψε: #139 13-09-12 20:09 Αρχική Δημοσίευση από johnseim: Έκανες και για τη σίτιση(πληθυντικός τις )?? Τι ακριβώς έγραψες στο δηλώνω ότι..?? Click για ανάπτυξη... ειμαι μονιμος κατοικος στην οδο (ταδε) της πολης (ταδε) της δημοτικης κοινοτητας (ταδε) του δημου (ταδε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnseim Νεοφερμένο μέλος Ο johnseim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:12 Ο johnseim έγραψε: #140 13-09-12 20:12 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: ειμαι μονιμος κατοικος στην οδο (ταδε) της πολης (ταδε) της δημοτικης κοινοτητας (ταδε) του δημου (ταδε) Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα Σε ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εγω τις επικυρωσα για να μαι καλυμμενος. Click για ανάπτυξη... Α εντάξει αλλά νομίζω δεν χρειάζονται και δεν γίνεται...αφού τις επικύρωσαν τα Κ.Ε.Π όμως θα γίνεται...Θα τις επικυρώσω και εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:05 Ο fretoe έγραψε: #137 13-09-12 20:05 Αρχική Δημοσίευση από johnseim: Α εντάξει αλλά νομίζω δεν χρειάζονται και δεν γίνεται...αφού τις επικύρωσαν τα Κ.Ε.Π όμως θα γίνεται...Θα τις επικυρώσω και εγώ!! Click για ανάπτυξη... Για την ακριβεια στην αστυνομια τις επικυρωσα. Αλλα λογικα και στα ΚΕΠ γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnseim Νεοφερμένο μέλος Ο johnseim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:06 Ο johnseim έγραψε: #138 13-09-12 20:06 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εγω τις επικυρωσα για να μαι καλυμμενος. Click για ανάπτυξη... Έκανες και για τη σίτιση(πληθυντικός τις )?? Τι ακριβώς έγραψες στο δηλώνω ότι..?? Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Για την ακριβεια στην αστυνομια τις επικυρωσα. Αλλα λογικα και στα ΚΕΠ γινεται. Click για ανάπτυξη... Οκ ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Σεπτεμβρίου 2012 fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:09 Ο fretoe έγραψε: #139 13-09-12 20:09 Αρχική Δημοσίευση από johnseim: Έκανες και για τη σίτιση(πληθυντικός τις )?? Τι ακριβώς έγραψες στο δηλώνω ότι..?? Click για ανάπτυξη... ειμαι μονιμος κατοικος στην οδο (ταδε) της πολης (ταδε) της δημοτικης κοινοτητας (ταδε) του δημου (ταδε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnseim Νεοφερμένο μέλος Ο johnseim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:12 Ο johnseim έγραψε: #140 13-09-12 20:12 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: ειμαι μονιμος κατοικος στην οδο (ταδε) της πολης (ταδε) της δημοτικης κοινοτητας (ταδε) του δημου (ταδε) Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα Σε ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από johnseim: Α εντάξει αλλά νομίζω δεν χρειάζονται και δεν γίνεται...αφού τις επικύρωσαν τα Κ.Ε.Π όμως θα γίνεται...Θα τις επικυρώσω και εγώ!! Click για ανάπτυξη... Για την ακριβεια στην αστυνομια τις επικυρωσα. Αλλα λογικα και στα ΚΕΠ γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnseim Νεοφερμένο μέλος Ο johnseim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:06 Ο johnseim έγραψε: #138 13-09-12 20:06 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εγω τις επικυρωσα για να μαι καλυμμενος. Click για ανάπτυξη... Έκανες και για τη σίτιση(πληθυντικός τις )?? Τι ακριβώς έγραψες στο δηλώνω ότι..?? Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Για την ακριβεια στην αστυνομια τις επικυρωσα. Αλλα λογικα και στα ΚΕΠ γινεται. Click για ανάπτυξη... Οκ ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Σεπτεμβρίου 2012 fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:09 Ο fretoe έγραψε: #139 13-09-12 20:09 Αρχική Δημοσίευση από johnseim: Έκανες και για τη σίτιση(πληθυντικός τις )?? Τι ακριβώς έγραψες στο δηλώνω ότι..?? Click για ανάπτυξη... ειμαι μονιμος κατοικος στην οδο (ταδε) της πολης (ταδε) της δημοτικης κοινοτητας (ταδε) του δημου (ταδε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnseim Νεοφερμένο μέλος Ο johnseim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:12 Ο johnseim έγραψε: #140 13-09-12 20:12 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: ειμαι μονιμος κατοικος στην οδο (ταδε) της πολης (ταδε) της δημοτικης κοινοτητας (ταδε) του δημου (ταδε) Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα Σε ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εγω τις επικυρωσα για να μαι καλυμμενος. Click για ανάπτυξη... Έκανες και για τη σίτιση(πληθυντικός τις )?? Τι ακριβώς έγραψες στο δηλώνω ότι..?? Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Για την ακριβεια στην αστυνομια τις επικυρωσα. Αλλα λογικα και στα ΚΕΠ γινεται. Click για ανάπτυξη... Οκ ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:09 Ο fretoe έγραψε: #139 13-09-12 20:09 Αρχική Δημοσίευση από johnseim: Έκανες και για τη σίτιση(πληθυντικός τις )?? Τι ακριβώς έγραψες στο δηλώνω ότι..?? Click για ανάπτυξη... ειμαι μονιμος κατοικος στην οδο (ταδε) της πολης (ταδε) της δημοτικης κοινοτητας (ταδε) του δημου (ταδε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnseim Νεοφερμένο μέλος Ο johnseim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:12 Ο johnseim έγραψε: #140 13-09-12 20:12 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: ειμαι μονιμος κατοικος στην οδο (ταδε) της πολης (ταδε) της δημοτικης κοινοτητας (ταδε) του δημου (ταδε) Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα Σε ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από johnseim: Έκανες και για τη σίτιση(πληθυντικός τις )?? Τι ακριβώς έγραψες στο δηλώνω ότι..?? Click για ανάπτυξη... ειμαι μονιμος κατοικος στην οδο (ταδε) της πολης (ταδε) της δημοτικης κοινοτητας (ταδε) του δημου (ταδε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnseim Νεοφερμένο μέλος Ο johnseim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:12 Ο johnseim έγραψε: #140 13-09-12 20:12 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: ειμαι μονιμος κατοικος στην οδο (ταδε) της πολης (ταδε) της δημοτικης κοινοτητας (ταδε) του δημου (ταδε) Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα Σε ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από fretoe: ειμαι μονιμος κατοικος στην οδο (ταδε) της πολης (ταδε) της δημοτικης κοινοτητας (ταδε) του δημου (ταδε) Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα Σε ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.