It's mOnEy honey
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος

Έψαξα προχθές αλλά δεν μπόρεσα να βρω τίποτα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
It's mOnEy honey
Εκκολαπτόμενο μέλος

ναι και εγώ...τίποτα..και δε το κόβω να ανακοινώνοντα...που πέρασες τελικά nickname?Ναι, κι εγώ θέλω να τις δω, σίγουρα 1000άτομα έβαλαν Ιατρική Αθήνας...
Έψαξα προχθές αλλά δεν μπόρεσα να βρω τίποτα...
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος

Εσύ νομική νομίζω ε?
It's mOnEy honey
Εκκολαπτόμενο μέλος

ιατρική
Εσύ νομική νομίζω ε?

Al.Nik
Νεοφερμένο μέλος

Ψάχνω δηλαδή πόσοι δήλωσαν την κάθε σχολή και με τί σειρά επιλέκτηκε απο
τους υποψήφιους .
Αν δεν καταλάβατε μπορώ να σας παραθέσω ανάλογα στατιστικά στοιχεία
προγενέστερων όμως ετών .
Ευχαριστώ
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος

Al.Nik
Νεοφερμένο μέλος

νομίζω έχω καταλάβει, όμως βάλε κάτι να είμαστε σίγουροι. Αν κατάλαβα καλά πάντως, δεν πρέπει να έχουν βγει ακόμη
Οποτε βγουν παρακαλώ ας κάνει κάποιος ένα post να με ενημερώσει .
Ευχαριστώ
It's mOnEy honey
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν έχει κοινοποιηθεί τίποτα σχετικό επί του θέματος...μπορείς πάντως να ποστάρεις τις περσυνές στατιστικές?Μήπως έχει βρεί τα στατιστικά των σχολών τα φετινά ?
Ψάχνω δηλαδή πόσοι δήλωσαν την κάθε σχολή και με τί σειρά επιλέκτηκε απο
τους υποψήφιους .
Αν δεν καταλάβατε μπορώ να σας παραθέσω ανάλογα στατιστικά στοιχεία
προγενέστερων όμως ετών .
Ευχαριστώ

Chris1993
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.