kerasi Νεοφερμένο μέλος Ο kerasi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2014 στις 23:11 Ο kerasi έγραψε: #681 29-08-14 23:11 LA CARA OCULTA Eξαιρετική ταινία! Μη δείτε το τρέιλερ γιατι θα κάνει spoiler. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marlo Εκκολαπτόμενο μέλος Η marlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:44 Η marlo έγραψε: #682 01-09-14 01:44 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ να δείτε κλάμα. Ευτυχώς την πρώτη φορά το διάβασα στα αγγλικά το βιβλίο και γλίτωσα την απαίσια μετάφραση. Και η ταινία πραγματικά είναι υπέροχη. Ταίριαξε γάντι το cast και ήταν αρκετά πιστή στο βιβλίο. Click για ανάπτυξη... καταπληκτική ταινία, αρκετά συγκινητική, και το πιο σημαντικό: θίγει ένα θέμα που απασχολεί την κοινωνία μας και θα την απασχολήσει ακόμα περισσότερο στο μέλλον, τον καρκίνο στην παιδική και εφηβική ηλικία.... το the fault in our stars απλά το λάτρεψα!!! μιλάμε για πολύ κλάμαααα........ αν και μπορώ να πω ότι μέχρι την μέση είχα ρίξει απίστευτο γέλιο.... σαν κωμωδία ήταν με αυτά που έλεγε ο Γκας...! το βιβλίο είχα σκοπό να το διαβάσω, αλλά απ'ότι βλέπω θα το ξανασκεφτώ... τόσο χάλια ρε παιδιά;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2014 στις 02:30 Η Emilouko έγραψε: #683 01-09-14 02:30 Αρχική Δημοσίευση από marlo: καταπληκτική ταινία, αρκετά συγκινητική, και το πιο σημαντικό: θίγει ένα θέμα που απασχολεί την κοινωνία μας και θα την απασχολήσει ακόμα περισσότερο στο μέλλον, τον καρκίνο στην παιδική και εφηβική ηλικία.... το the fault in our stars απλά το λάτρεψα!!! μιλάμε για πολύ κλάμαααα........ αν και μπορώ να πω ότι μέχρι την μέση είχα ρίξει απίστευτο γέλιο.... σαν κωμωδία ήταν με αυτά που έλεγε ο Γκας...! το βιβλίο είχα σκοπό να το διαβάσω, αλλά απ'ότι βλέπω θα το ξανασκεφτώ... τόσο χάλια ρε παιδιά;;; Click για ανάπτυξη... Το βιβλίο για εμένα στα αγγλικά ήταν υπέροχο.Στα ελληνικά όπως προείπα νομίζω έχασε αρκετά...Δεν λέω ότι δεν είναι ωραίο.Εμένα απλά μου κακοφάνηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ivilinia_new Νεοφερμένο μέλος Η ivilinia_new αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2014 στις 04:21 Η ivilinia_new: #684 01-09-14 04:21 spirited away! Η αγαπημενη μου ταινια...αν θελετε να δειτε κατι υπεροχο απλα δειτε την! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:30 Ο Antpal έγραψε: #685 01-09-14 10:30 Looper (2012) Μια από τις καλύτερες αν σας αρέσουν τα ταξίδια στο χρόνο και τα παράδοξά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:18 Η Emilouko έγραψε: #686 01-09-14 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Antpal: Looper (2012) Μια από τις καλύτερες αν σας αρέσουν τα ταξίδια στο χρόνο και τα παράδοξά του Click για ανάπτυξη... Σ' άρεσε τόσο πολυ ; Εγώ αν και γενικά τρελαίνομαι για τον πρωταγωνιστή δεν τρελάθηκα. Νομίζω δεν την τέλειωσα ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:30 Ο Antpal έγραψε: #687 02-09-14 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Σ' άρεσε τόσο πολυ ; Εγώ αν και γενικά τρελαίνομαι για τον πρωταγωνιστή δεν τρελάθηκα. Νομίζω δεν την τέλειωσα ποτέ. Click για ανάπτυξη... Ναι μ'άρεσε πολύ το concept του ( τα ταξίδια στο χρόνο πάντα με εξιτάρουν), καθώς και η δράση που είχε. Πέρα από τη φωτογραφία που μάρεσε επίσης. Αυτό το οποίο με ξένισε λίγο ήταν Spoiler το όλο θέμα με την τηλεπάθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:39 Η Emilouko έγραψε: #688 02-09-14 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Antpal: Ναι μ'άρεσε πολύ το concept του ( τα ταξίδια στο χρόνο πάντα με εξιτάρουν), καθώς και η δράση που είχε. Πέρα από τη φωτογραφία που μάρεσε επίσης. Αυτό το οποίο με ξένισε λίγο ήταν Spoiler το όλο θέμα με την τηλεπάθεια Click για ανάπτυξη... Δεν το θυμάμαι αυτό που λες Εμένα δεν ξέρω τι με χάλασε.Νομίζω σε ένα σημείο έκανε κοιλιά και βαρέθηκα .Τότε που ήταν σε ένα σπίτι νομίζω με μια μητέρα και το παιδί της και τους κυνηγούσαν.Λάθος θυμάμαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:55 Ο Antpal έγραψε: #689 02-09-14 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Δεν το θυμάμαι αυτό που λες Εμένα δεν ξέρω τι με χάλασε.Νομίζω σε ένα σημείο έκανε κοιλιά και βαρέθηκα .Τότε που ήταν σε ένα σπίτι νομίζω με μια μητέρα και το παιδί της και τους κυνηγούσαν.Λάθος θυμάμαι; Click για ανάπτυξη... Σωστά θυμάσαι . Εντάξει , γούστα είναι αυτά. Ωστόσο μπορείς να της δώσεις άλλη μια ευκαιρία και να την ολοκληρώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:59 Η Emilouko έγραψε: #690 02-09-14 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Antpal: Σωστά θυμάσαι . Εντάξει , γούστα είναι αυτά. Ωστόσο μπορείς να της δώσεις άλλη μια ευκαιρία και να την ολοκληρώσεις Click για ανάπτυξη... Θα δείξει γιατί έχω μεγάλη λίστα αναμονής. Δεν ξέρω ποια να πρωτοδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sher_locked Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 25 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:48 Η sher_locked: #691 06-09-14 13:48 Στη φωλιά του κούκου Κουρδιστό πορτοκάλι Fight Club Dancer in the dark American History X Requiem for a dream Σφραγισμένα χείλη The Shining I am Sam La vita e bella Ο πιανίστας Εντάξει, σταματάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2014 στις 12:49 Ο Hephaestus: #692 18-10-14 12:49 την ταινια lucy την εχετε δει; λεει τιποτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ανθοπώλης Νεοφερμένο μέλος Ο Ανθοπώλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 112 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2014 στις 12:58 Ο Ανθοπώλης: #693 18-10-14 12:58 κάτι λέει, η αϋπνία μου θεραπεύτηκε προσωρινά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2014 στις 13:18 Ο Hephaestus: #694 18-10-14 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Ανθοπώλης: κάτι λέει, η αϋπνία μου θεραπεύτηκε προσωρινά Click για ανάπτυξη... κανα δυνατο ψυχολογικο θριλερ ξερεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2014 στις 16:49 Η Alma Libre: #695 29-10-14 16:49 Αρχική Δημοσίευση από sher_locked: Στη φωλιά του κούκου Κουρδιστό πορτοκάλι Fight Club Dancer in the dark American History X Requiem for a dream Σφραγισμένα χείλη The Shining I am Sam La vita e bella Ο πιανίστας Εντάξει, σταματάω Click για ανάπτυξη... Requiem for a dream: Μακράν η αγαπημένη μου ταινία! Νοήματα, ωραίες ερμηνείες and the list goes on Pianist: Έχω διαβάσει το βιβλίο το οποίο είναι συγκλονιστικό και ψάχνω χρόνο να δω την ταινία κάποια στιγμή. La vita e bella: Τα λόγια είναι περιττά. Είναι τόσο τέλεια ταινία, αν και αμυδρά τη θυμάμαι πλέον ολόκληρη μιας και την είχα δει όταν είχα πρωτοξεκινήσει ιταλικά (πριν τέσσερα χρόνια). Πρέπει να τη κάνω ένα refresh μου φαίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Οκτωβρίου 2014 στις 17:07 Ο Guest 712911: #696 29-10-14 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Hephaestus: κανα δυνατο ψυχολογικο θριλερ ξερεις; Click για ανάπτυξη... Confessions - (Kokuhaku) Εχω την εντύπωση ότι την έχω ξαναβάλει, αλλά δεν πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eyb0ss Δραστήριο μέλος Ο eyb0ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 742 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2014 στις 17:31 Ο eyb0ss έγραψε: #697 29-10-14 17:31 Δεν ξέρω αν το έχουν ήδη προτείνει αλλά εγώ λέω το Pulp Fiction. Πολύ καλή και επιτυχημένη ταινία παρά το χαμηλό μπάτζετ της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αβοκάντο Νεοφερμένο μέλος Ο Αβοκάντο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2014 στις 18:20 Ο Αβοκάντο έγραψε: #698 29-10-14 18:20 23 Blast Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 21 Απριλίου 2015 στις 14:34 Η girly14 έγραψε: #699 21-04-15 14:34 Γεια σας!!!! Θα ηθελα να μου προτεινετε δραματικες ταινιες, της τελευταιας δεκαετιας. Μου αρεσουν αυτες που συγκινουν και προβληματιζουν. Καλο θα ηταν να αποφυγουμε λιγο τις ρομαντικες τυπου notebook. Ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2015 στις 22:04 Ο Guest 278211: #700 21-04-15 22:04 Αρχική Δημοσίευση από girly14: Γεια σας!!!! Θα ηθελα να μου προτεινετε δραματικες ταινιες, της τελευταιας δεκαετιας. Μου αρεσουν αυτες που συγκινουν και προβληματιζουν. Καλο θα ηταν να αποφυγουμε λιγο τις ρομαντικες τυπου notebook. Ευχαριστω!!! Click για ανάπτυξη... περιόρισε κάπως το τι ζητάς... στα γρήγορα ορίστε μερικές πολύ ωραίες ταινίες, αλλά με τελείως διαφορετικό θέμα: https://www.imdb.com/title/tt0405094/ https://www.imdb.com/title/tt0338013/ https://www.imdb.com/title/tt1659337/ https://www.imdb.com/title/tt1832382/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 manozzz gwgw_5 SlimShady ΘανάσοςG4 tsiobieman G1310 Slytherin Darkking Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
LA CARA OCULTA Eξαιρετική ταινία! Μη δείτε το τρέιλερ γιατι θα κάνει spoiler. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marlo Εκκολαπτόμενο μέλος Η marlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:44 Η marlo έγραψε: #682 01-09-14 01:44 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ να δείτε κλάμα. Ευτυχώς την πρώτη φορά το διάβασα στα αγγλικά το βιβλίο και γλίτωσα την απαίσια μετάφραση. Και η ταινία πραγματικά είναι υπέροχη. Ταίριαξε γάντι το cast και ήταν αρκετά πιστή στο βιβλίο. Click για ανάπτυξη... καταπληκτική ταινία, αρκετά συγκινητική, και το πιο σημαντικό: θίγει ένα θέμα που απασχολεί την κοινωνία μας και θα την απασχολήσει ακόμα περισσότερο στο μέλλον, τον καρκίνο στην παιδική και εφηβική ηλικία.... το the fault in our stars απλά το λάτρεψα!!! μιλάμε για πολύ κλάμαααα........ αν και μπορώ να πω ότι μέχρι την μέση είχα ρίξει απίστευτο γέλιο.... σαν κωμωδία ήταν με αυτά που έλεγε ο Γκας...! το βιβλίο είχα σκοπό να το διαβάσω, αλλά απ'ότι βλέπω θα το ξανασκεφτώ... τόσο χάλια ρε παιδιά;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2014 στις 02:30 Η Emilouko έγραψε: #683 01-09-14 02:30 Αρχική Δημοσίευση από marlo: καταπληκτική ταινία, αρκετά συγκινητική, και το πιο σημαντικό: θίγει ένα θέμα που απασχολεί την κοινωνία μας και θα την απασχολήσει ακόμα περισσότερο στο μέλλον, τον καρκίνο στην παιδική και εφηβική ηλικία.... το the fault in our stars απλά το λάτρεψα!!! μιλάμε για πολύ κλάμαααα........ αν και μπορώ να πω ότι μέχρι την μέση είχα ρίξει απίστευτο γέλιο.... σαν κωμωδία ήταν με αυτά που έλεγε ο Γκας...! το βιβλίο είχα σκοπό να το διαβάσω, αλλά απ'ότι βλέπω θα το ξανασκεφτώ... τόσο χάλια ρε παιδιά;;; Click για ανάπτυξη... Το βιβλίο για εμένα στα αγγλικά ήταν υπέροχο.Στα ελληνικά όπως προείπα νομίζω έχασε αρκετά...Δεν λέω ότι δεν είναι ωραίο.Εμένα απλά μου κακοφάνηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ivilinia_new Νεοφερμένο μέλος Η ivilinia_new αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2014 στις 04:21 Η ivilinia_new: #684 01-09-14 04:21 spirited away! Η αγαπημενη μου ταινια...αν θελετε να δειτε κατι υπεροχο απλα δειτε την! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:30 Ο Antpal έγραψε: #685 01-09-14 10:30 Looper (2012) Μια από τις καλύτερες αν σας αρέσουν τα ταξίδια στο χρόνο και τα παράδοξά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:18 Η Emilouko έγραψε: #686 01-09-14 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Antpal: Looper (2012) Μια από τις καλύτερες αν σας αρέσουν τα ταξίδια στο χρόνο και τα παράδοξά του Click για ανάπτυξη... Σ' άρεσε τόσο πολυ ; Εγώ αν και γενικά τρελαίνομαι για τον πρωταγωνιστή δεν τρελάθηκα. Νομίζω δεν την τέλειωσα ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:30 Ο Antpal έγραψε: #687 02-09-14 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Σ' άρεσε τόσο πολυ ; Εγώ αν και γενικά τρελαίνομαι για τον πρωταγωνιστή δεν τρελάθηκα. Νομίζω δεν την τέλειωσα ποτέ. Click για ανάπτυξη... Ναι μ'άρεσε πολύ το concept του ( τα ταξίδια στο χρόνο πάντα με εξιτάρουν), καθώς και η δράση που είχε. Πέρα από τη φωτογραφία που μάρεσε επίσης. Αυτό το οποίο με ξένισε λίγο ήταν Spoiler το όλο θέμα με την τηλεπάθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:39 Η Emilouko έγραψε: #688 02-09-14 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Antpal: Ναι μ'άρεσε πολύ το concept του ( τα ταξίδια στο χρόνο πάντα με εξιτάρουν), καθώς και η δράση που είχε. Πέρα από τη φωτογραφία που μάρεσε επίσης. Αυτό το οποίο με ξένισε λίγο ήταν Spoiler το όλο θέμα με την τηλεπάθεια Click για ανάπτυξη... Δεν το θυμάμαι αυτό που λες Εμένα δεν ξέρω τι με χάλασε.Νομίζω σε ένα σημείο έκανε κοιλιά και βαρέθηκα .Τότε που ήταν σε ένα σπίτι νομίζω με μια μητέρα και το παιδί της και τους κυνηγούσαν.Λάθος θυμάμαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:55 Ο Antpal έγραψε: #689 02-09-14 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Δεν το θυμάμαι αυτό που λες Εμένα δεν ξέρω τι με χάλασε.Νομίζω σε ένα σημείο έκανε κοιλιά και βαρέθηκα .Τότε που ήταν σε ένα σπίτι νομίζω με μια μητέρα και το παιδί της και τους κυνηγούσαν.Λάθος θυμάμαι; Click για ανάπτυξη... Σωστά θυμάσαι . Εντάξει , γούστα είναι αυτά. Ωστόσο μπορείς να της δώσεις άλλη μια ευκαιρία και να την ολοκληρώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:59 Η Emilouko έγραψε: #690 02-09-14 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Antpal: Σωστά θυμάσαι . Εντάξει , γούστα είναι αυτά. Ωστόσο μπορείς να της δώσεις άλλη μια ευκαιρία και να την ολοκληρώσεις Click για ανάπτυξη... Θα δείξει γιατί έχω μεγάλη λίστα αναμονής. Δεν ξέρω ποια να πρωτοδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sher_locked Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 25 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:48 Η sher_locked: #691 06-09-14 13:48 Στη φωλιά του κούκου Κουρδιστό πορτοκάλι Fight Club Dancer in the dark American History X Requiem for a dream Σφραγισμένα χείλη The Shining I am Sam La vita e bella Ο πιανίστας Εντάξει, σταματάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2014 στις 12:49 Ο Hephaestus: #692 18-10-14 12:49 την ταινια lucy την εχετε δει; λεει τιποτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ανθοπώλης Νεοφερμένο μέλος Ο Ανθοπώλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 112 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2014 στις 12:58 Ο Ανθοπώλης: #693 18-10-14 12:58 κάτι λέει, η αϋπνία μου θεραπεύτηκε προσωρινά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2014 στις 13:18 Ο Hephaestus: #694 18-10-14 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Ανθοπώλης: κάτι λέει, η αϋπνία μου θεραπεύτηκε προσωρινά Click για ανάπτυξη... κανα δυνατο ψυχολογικο θριλερ ξερεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2014 στις 16:49 Η Alma Libre: #695 29-10-14 16:49 Αρχική Δημοσίευση από sher_locked: Στη φωλιά του κούκου Κουρδιστό πορτοκάλι Fight Club Dancer in the dark American History X Requiem for a dream Σφραγισμένα χείλη The Shining I am Sam La vita e bella Ο πιανίστας Εντάξει, σταματάω Click για ανάπτυξη... Requiem for a dream: Μακράν η αγαπημένη μου ταινία! Νοήματα, ωραίες ερμηνείες and the list goes on Pianist: Έχω διαβάσει το βιβλίο το οποίο είναι συγκλονιστικό και ψάχνω χρόνο να δω την ταινία κάποια στιγμή. La vita e bella: Τα λόγια είναι περιττά. Είναι τόσο τέλεια ταινία, αν και αμυδρά τη θυμάμαι πλέον ολόκληρη μιας και την είχα δει όταν είχα πρωτοξεκινήσει ιταλικά (πριν τέσσερα χρόνια). Πρέπει να τη κάνω ένα refresh μου φαίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Οκτωβρίου 2014 στις 17:07 Ο Guest 712911: #696 29-10-14 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Hephaestus: κανα δυνατο ψυχολογικο θριλερ ξερεις; Click για ανάπτυξη... Confessions - (Kokuhaku) Εχω την εντύπωση ότι την έχω ξαναβάλει, αλλά δεν πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eyb0ss Δραστήριο μέλος Ο eyb0ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 742 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2014 στις 17:31 Ο eyb0ss έγραψε: #697 29-10-14 17:31 Δεν ξέρω αν το έχουν ήδη προτείνει αλλά εγώ λέω το Pulp Fiction. Πολύ καλή και επιτυχημένη ταινία παρά το χαμηλό μπάτζετ της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αβοκάντο Νεοφερμένο μέλος Ο Αβοκάντο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2014 στις 18:20 Ο Αβοκάντο έγραψε: #698 29-10-14 18:20 23 Blast Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 21 Απριλίου 2015 στις 14:34 Η girly14 έγραψε: #699 21-04-15 14:34 Γεια σας!!!! Θα ηθελα να μου προτεινετε δραματικες ταινιες, της τελευταιας δεκαετιας. Μου αρεσουν αυτες που συγκινουν και προβληματιζουν. Καλο θα ηταν να αποφυγουμε λιγο τις ρομαντικες τυπου notebook. Ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2015 στις 22:04 Ο Guest 278211: #700 21-04-15 22:04 Αρχική Δημοσίευση από girly14: Γεια σας!!!! Θα ηθελα να μου προτεινετε δραματικες ταινιες, της τελευταιας δεκαετιας. Μου αρεσουν αυτες που συγκινουν και προβληματιζουν. Καλο θα ηταν να αποφυγουμε λιγο τις ρομαντικες τυπου notebook. Ευχαριστω!!! Click για ανάπτυξη... περιόρισε κάπως το τι ζητάς... στα γρήγορα ορίστε μερικές πολύ ωραίες ταινίες, αλλά με τελείως διαφορετικό θέμα: https://www.imdb.com/title/tt0405094/ https://www.imdb.com/title/tt0338013/ https://www.imdb.com/title/tt1659337/ https://www.imdb.com/title/tt1832382/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 manozzz gwgw_5 SlimShady ΘανάσοςG4 tsiobieman G1310 Slytherin Darkking Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ να δείτε κλάμα. Ευτυχώς την πρώτη φορά το διάβασα στα αγγλικά το βιβλίο και γλίτωσα την απαίσια μετάφραση. Και η ταινία πραγματικά είναι υπέροχη. Ταίριαξε γάντι το cast και ήταν αρκετά πιστή στο βιβλίο. Click για ανάπτυξη... καταπληκτική ταινία, αρκετά συγκινητική, και το πιο σημαντικό: θίγει ένα θέμα που απασχολεί την κοινωνία μας και θα την απασχολήσει ακόμα περισσότερο στο μέλλον, τον καρκίνο στην παιδική και εφηβική ηλικία.... το the fault in our stars απλά το λάτρεψα!!! μιλάμε για πολύ κλάμαααα........ αν και μπορώ να πω ότι μέχρι την μέση είχα ρίξει απίστευτο γέλιο.... σαν κωμωδία ήταν με αυτά που έλεγε ο Γκας...! το βιβλίο είχα σκοπό να το διαβάσω, αλλά απ'ότι βλέπω θα το ξανασκεφτώ... τόσο χάλια ρε παιδιά;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2014 στις 02:30 Η Emilouko έγραψε: #683 01-09-14 02:30 Αρχική Δημοσίευση από marlo: καταπληκτική ταινία, αρκετά συγκινητική, και το πιο σημαντικό: θίγει ένα θέμα που απασχολεί την κοινωνία μας και θα την απασχολήσει ακόμα περισσότερο στο μέλλον, τον καρκίνο στην παιδική και εφηβική ηλικία.... το the fault in our stars απλά το λάτρεψα!!! μιλάμε για πολύ κλάμαααα........ αν και μπορώ να πω ότι μέχρι την μέση είχα ρίξει απίστευτο γέλιο.... σαν κωμωδία ήταν με αυτά που έλεγε ο Γκας...! το βιβλίο είχα σκοπό να το διαβάσω, αλλά απ'ότι βλέπω θα το ξανασκεφτώ... τόσο χάλια ρε παιδιά;;; Click για ανάπτυξη... Το βιβλίο για εμένα στα αγγλικά ήταν υπέροχο.Στα ελληνικά όπως προείπα νομίζω έχασε αρκετά...Δεν λέω ότι δεν είναι ωραίο.Εμένα απλά μου κακοφάνηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ivilinia_new Νεοφερμένο μέλος Η ivilinia_new αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2014 στις 04:21 Η ivilinia_new: #684 01-09-14 04:21 spirited away! Η αγαπημενη μου ταινια...αν θελετε να δειτε κατι υπεροχο απλα δειτε την! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:30 Ο Antpal έγραψε: #685 01-09-14 10:30 Looper (2012) Μια από τις καλύτερες αν σας αρέσουν τα ταξίδια στο χρόνο και τα παράδοξά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:18 Η Emilouko έγραψε: #686 01-09-14 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Antpal: Looper (2012) Μια από τις καλύτερες αν σας αρέσουν τα ταξίδια στο χρόνο και τα παράδοξά του Click για ανάπτυξη... Σ' άρεσε τόσο πολυ ; Εγώ αν και γενικά τρελαίνομαι για τον πρωταγωνιστή δεν τρελάθηκα. Νομίζω δεν την τέλειωσα ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:30 Ο Antpal έγραψε: #687 02-09-14 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Σ' άρεσε τόσο πολυ ; Εγώ αν και γενικά τρελαίνομαι για τον πρωταγωνιστή δεν τρελάθηκα. Νομίζω δεν την τέλειωσα ποτέ. Click για ανάπτυξη... Ναι μ'άρεσε πολύ το concept του ( τα ταξίδια στο χρόνο πάντα με εξιτάρουν), καθώς και η δράση που είχε. Πέρα από τη φωτογραφία που μάρεσε επίσης. Αυτό το οποίο με ξένισε λίγο ήταν Spoiler το όλο θέμα με την τηλεπάθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:39 Η Emilouko έγραψε: #688 02-09-14 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Antpal: Ναι μ'άρεσε πολύ το concept του ( τα ταξίδια στο χρόνο πάντα με εξιτάρουν), καθώς και η δράση που είχε. Πέρα από τη φωτογραφία που μάρεσε επίσης. Αυτό το οποίο με ξένισε λίγο ήταν Spoiler το όλο θέμα με την τηλεπάθεια Click για ανάπτυξη... Δεν το θυμάμαι αυτό που λες Εμένα δεν ξέρω τι με χάλασε.Νομίζω σε ένα σημείο έκανε κοιλιά και βαρέθηκα .Τότε που ήταν σε ένα σπίτι νομίζω με μια μητέρα και το παιδί της και τους κυνηγούσαν.Λάθος θυμάμαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:55 Ο Antpal έγραψε: #689 02-09-14 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Δεν το θυμάμαι αυτό που λες Εμένα δεν ξέρω τι με χάλασε.Νομίζω σε ένα σημείο έκανε κοιλιά και βαρέθηκα .Τότε που ήταν σε ένα σπίτι νομίζω με μια μητέρα και το παιδί της και τους κυνηγούσαν.Λάθος θυμάμαι; Click για ανάπτυξη... Σωστά θυμάσαι . Εντάξει , γούστα είναι αυτά. Ωστόσο μπορείς να της δώσεις άλλη μια ευκαιρία και να την ολοκληρώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:59 Η Emilouko έγραψε: #690 02-09-14 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Antpal: Σωστά θυμάσαι . Εντάξει , γούστα είναι αυτά. Ωστόσο μπορείς να της δώσεις άλλη μια ευκαιρία και να την ολοκληρώσεις Click για ανάπτυξη... Θα δείξει γιατί έχω μεγάλη λίστα αναμονής. Δεν ξέρω ποια να πρωτοδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sher_locked Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 25 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:48 Η sher_locked: #691 06-09-14 13:48 Στη φωλιά του κούκου Κουρδιστό πορτοκάλι Fight Club Dancer in the dark American History X Requiem for a dream Σφραγισμένα χείλη The Shining I am Sam La vita e bella Ο πιανίστας Εντάξει, σταματάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2014 στις 12:49 Ο Hephaestus: #692 18-10-14 12:49 την ταινια lucy την εχετε δει; λεει τιποτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ανθοπώλης Νεοφερμένο μέλος Ο Ανθοπώλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 112 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2014 στις 12:58 Ο Ανθοπώλης: #693 18-10-14 12:58 κάτι λέει, η αϋπνία μου θεραπεύτηκε προσωρινά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2014 στις 13:18 Ο Hephaestus: #694 18-10-14 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Ανθοπώλης: κάτι λέει, η αϋπνία μου θεραπεύτηκε προσωρινά Click για ανάπτυξη... κανα δυνατο ψυχολογικο θριλερ ξερεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2014 στις 16:49 Η Alma Libre: #695 29-10-14 16:49 Αρχική Δημοσίευση από sher_locked: Στη φωλιά του κούκου Κουρδιστό πορτοκάλι Fight Club Dancer in the dark American History X Requiem for a dream Σφραγισμένα χείλη The Shining I am Sam La vita e bella Ο πιανίστας Εντάξει, σταματάω Click για ανάπτυξη... Requiem for a dream: Μακράν η αγαπημένη μου ταινία! Νοήματα, ωραίες ερμηνείες and the list goes on Pianist: Έχω διαβάσει το βιβλίο το οποίο είναι συγκλονιστικό και ψάχνω χρόνο να δω την ταινία κάποια στιγμή. La vita e bella: Τα λόγια είναι περιττά. Είναι τόσο τέλεια ταινία, αν και αμυδρά τη θυμάμαι πλέον ολόκληρη μιας και την είχα δει όταν είχα πρωτοξεκινήσει ιταλικά (πριν τέσσερα χρόνια). Πρέπει να τη κάνω ένα refresh μου φαίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Οκτωβρίου 2014 στις 17:07 Ο Guest 712911: #696 29-10-14 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Hephaestus: κανα δυνατο ψυχολογικο θριλερ ξερεις; Click για ανάπτυξη... Confessions - (Kokuhaku) Εχω την εντύπωση ότι την έχω ξαναβάλει, αλλά δεν πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eyb0ss Δραστήριο μέλος Ο eyb0ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 742 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2014 στις 17:31 Ο eyb0ss έγραψε: #697 29-10-14 17:31 Δεν ξέρω αν το έχουν ήδη προτείνει αλλά εγώ λέω το Pulp Fiction. Πολύ καλή και επιτυχημένη ταινία παρά το χαμηλό μπάτζετ της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αβοκάντο Νεοφερμένο μέλος Ο Αβοκάντο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2014 στις 18:20 Ο Αβοκάντο έγραψε: #698 29-10-14 18:20 23 Blast Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 21 Απριλίου 2015 στις 14:34 Η girly14 έγραψε: #699 21-04-15 14:34 Γεια σας!!!! Θα ηθελα να μου προτεινετε δραματικες ταινιες, της τελευταιας δεκαετιας. Μου αρεσουν αυτες που συγκινουν και προβληματιζουν. Καλο θα ηταν να αποφυγουμε λιγο τις ρομαντικες τυπου notebook. Ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2015 στις 22:04 Ο Guest 278211: #700 21-04-15 22:04 Αρχική Δημοσίευση από girly14: Γεια σας!!!! Θα ηθελα να μου προτεινετε δραματικες ταινιες, της τελευταιας δεκαετιας. Μου αρεσουν αυτες που συγκινουν και προβληματιζουν. Καλο θα ηταν να αποφυγουμε λιγο τις ρομαντικες τυπου notebook. Ευχαριστω!!! Click για ανάπτυξη... περιόρισε κάπως το τι ζητάς... στα γρήγορα ορίστε μερικές πολύ ωραίες ταινίες, αλλά με τελείως διαφορετικό θέμα: https://www.imdb.com/title/tt0405094/ https://www.imdb.com/title/tt0338013/ https://www.imdb.com/title/tt1659337/ https://www.imdb.com/title/tt1832382/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 manozzz gwgw_5 SlimShady ΘανάσοςG4 tsiobieman G1310 Slytherin Darkking Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marlo: καταπληκτική ταινία, αρκετά συγκινητική, και το πιο σημαντικό: θίγει ένα θέμα που απασχολεί την κοινωνία μας και θα την απασχολήσει ακόμα περισσότερο στο μέλλον, τον καρκίνο στην παιδική και εφηβική ηλικία.... το the fault in our stars απλά το λάτρεψα!!! μιλάμε για πολύ κλάμαααα........ αν και μπορώ να πω ότι μέχρι την μέση είχα ρίξει απίστευτο γέλιο.... σαν κωμωδία ήταν με αυτά που έλεγε ο Γκας...! το βιβλίο είχα σκοπό να το διαβάσω, αλλά απ'ότι βλέπω θα το ξανασκεφτώ... τόσο χάλια ρε παιδιά;;; Click για ανάπτυξη... Το βιβλίο για εμένα στα αγγλικά ήταν υπέροχο.Στα ελληνικά όπως προείπα νομίζω έχασε αρκετά...Δεν λέω ότι δεν είναι ωραίο.Εμένα απλά μου κακοφάνηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ivilinia_new Νεοφερμένο μέλος Η ivilinia_new αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2014 στις 04:21 Η ivilinia_new: #684 01-09-14 04:21 spirited away! Η αγαπημενη μου ταινια...αν θελετε να δειτε κατι υπεροχο απλα δειτε την! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:30 Ο Antpal έγραψε: #685 01-09-14 10:30 Looper (2012) Μια από τις καλύτερες αν σας αρέσουν τα ταξίδια στο χρόνο και τα παράδοξά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:18 Η Emilouko έγραψε: #686 01-09-14 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Antpal: Looper (2012) Μια από τις καλύτερες αν σας αρέσουν τα ταξίδια στο χρόνο και τα παράδοξά του Click για ανάπτυξη... Σ' άρεσε τόσο πολυ ; Εγώ αν και γενικά τρελαίνομαι για τον πρωταγωνιστή δεν τρελάθηκα. Νομίζω δεν την τέλειωσα ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:30 Ο Antpal έγραψε: #687 02-09-14 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Σ' άρεσε τόσο πολυ ; Εγώ αν και γενικά τρελαίνομαι για τον πρωταγωνιστή δεν τρελάθηκα. Νομίζω δεν την τέλειωσα ποτέ. Click για ανάπτυξη... Ναι μ'άρεσε πολύ το concept του ( τα ταξίδια στο χρόνο πάντα με εξιτάρουν), καθώς και η δράση που είχε. Πέρα από τη φωτογραφία που μάρεσε επίσης. Αυτό το οποίο με ξένισε λίγο ήταν Spoiler το όλο θέμα με την τηλεπάθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:39 Η Emilouko έγραψε: #688 02-09-14 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Antpal: Ναι μ'άρεσε πολύ το concept του ( τα ταξίδια στο χρόνο πάντα με εξιτάρουν), καθώς και η δράση που είχε. Πέρα από τη φωτογραφία που μάρεσε επίσης. Αυτό το οποίο με ξένισε λίγο ήταν Spoiler το όλο θέμα με την τηλεπάθεια Click για ανάπτυξη... Δεν το θυμάμαι αυτό που λες Εμένα δεν ξέρω τι με χάλασε.Νομίζω σε ένα σημείο έκανε κοιλιά και βαρέθηκα .Τότε που ήταν σε ένα σπίτι νομίζω με μια μητέρα και το παιδί της και τους κυνηγούσαν.Λάθος θυμάμαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:55 Ο Antpal έγραψε: #689 02-09-14 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Δεν το θυμάμαι αυτό που λες Εμένα δεν ξέρω τι με χάλασε.Νομίζω σε ένα σημείο έκανε κοιλιά και βαρέθηκα .Τότε που ήταν σε ένα σπίτι νομίζω με μια μητέρα και το παιδί της και τους κυνηγούσαν.Λάθος θυμάμαι; Click για ανάπτυξη... Σωστά θυμάσαι . Εντάξει , γούστα είναι αυτά. Ωστόσο μπορείς να της δώσεις άλλη μια ευκαιρία και να την ολοκληρώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:59 Η Emilouko έγραψε: #690 02-09-14 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Antpal: Σωστά θυμάσαι . Εντάξει , γούστα είναι αυτά. Ωστόσο μπορείς να της δώσεις άλλη μια ευκαιρία και να την ολοκληρώσεις Click για ανάπτυξη... Θα δείξει γιατί έχω μεγάλη λίστα αναμονής. Δεν ξέρω ποια να πρωτοδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sher_locked Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 25 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:48 Η sher_locked: #691 06-09-14 13:48 Στη φωλιά του κούκου Κουρδιστό πορτοκάλι Fight Club Dancer in the dark American History X Requiem for a dream Σφραγισμένα χείλη The Shining I am Sam La vita e bella Ο πιανίστας Εντάξει, σταματάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2014 στις 12:49 Ο Hephaestus: #692 18-10-14 12:49 την ταινια lucy την εχετε δει; λεει τιποτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ανθοπώλης Νεοφερμένο μέλος Ο Ανθοπώλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 112 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2014 στις 12:58 Ο Ανθοπώλης: #693 18-10-14 12:58 κάτι λέει, η αϋπνία μου θεραπεύτηκε προσωρινά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2014 στις 13:18 Ο Hephaestus: #694 18-10-14 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Ανθοπώλης: κάτι λέει, η αϋπνία μου θεραπεύτηκε προσωρινά Click για ανάπτυξη... κανα δυνατο ψυχολογικο θριλερ ξερεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2014 στις 16:49 Η Alma Libre: #695 29-10-14 16:49 Αρχική Δημοσίευση από sher_locked: Στη φωλιά του κούκου Κουρδιστό πορτοκάλι Fight Club Dancer in the dark American History X Requiem for a dream Σφραγισμένα χείλη The Shining I am Sam La vita e bella Ο πιανίστας Εντάξει, σταματάω Click για ανάπτυξη... Requiem for a dream: Μακράν η αγαπημένη μου ταινία! Νοήματα, ωραίες ερμηνείες and the list goes on Pianist: Έχω διαβάσει το βιβλίο το οποίο είναι συγκλονιστικό και ψάχνω χρόνο να δω την ταινία κάποια στιγμή. La vita e bella: Τα λόγια είναι περιττά. Είναι τόσο τέλεια ταινία, αν και αμυδρά τη θυμάμαι πλέον ολόκληρη μιας και την είχα δει όταν είχα πρωτοξεκινήσει ιταλικά (πριν τέσσερα χρόνια). Πρέπει να τη κάνω ένα refresh μου φαίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Οκτωβρίου 2014 στις 17:07 Ο Guest 712911: #696 29-10-14 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Hephaestus: κανα δυνατο ψυχολογικο θριλερ ξερεις; Click για ανάπτυξη... Confessions - (Kokuhaku) Εχω την εντύπωση ότι την έχω ξαναβάλει, αλλά δεν πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eyb0ss Δραστήριο μέλος Ο eyb0ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 742 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2014 στις 17:31 Ο eyb0ss έγραψε: #697 29-10-14 17:31 Δεν ξέρω αν το έχουν ήδη προτείνει αλλά εγώ λέω το Pulp Fiction. Πολύ καλή και επιτυχημένη ταινία παρά το χαμηλό μπάτζετ της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αβοκάντο Νεοφερμένο μέλος Ο Αβοκάντο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2014 στις 18:20 Ο Αβοκάντο έγραψε: #698 29-10-14 18:20 23 Blast Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 21 Απριλίου 2015 στις 14:34 Η girly14 έγραψε: #699 21-04-15 14:34 Γεια σας!!!! Θα ηθελα να μου προτεινετε δραματικες ταινιες, της τελευταιας δεκαετιας. Μου αρεσουν αυτες που συγκινουν και προβληματιζουν. Καλο θα ηταν να αποφυγουμε λιγο τις ρομαντικες τυπου notebook. Ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2015 στις 22:04 Ο Guest 278211: #700 21-04-15 22:04 Αρχική Δημοσίευση από girly14: Γεια σας!!!! Θα ηθελα να μου προτεινετε δραματικες ταινιες, της τελευταιας δεκαετιας. Μου αρεσουν αυτες που συγκινουν και προβληματιζουν. Καλο θα ηταν να αποφυγουμε λιγο τις ρομαντικες τυπου notebook. Ευχαριστω!!! Click για ανάπτυξη... περιόρισε κάπως το τι ζητάς... στα γρήγορα ορίστε μερικές πολύ ωραίες ταινίες, αλλά με τελείως διαφορετικό θέμα: https://www.imdb.com/title/tt0405094/ https://www.imdb.com/title/tt0338013/ https://www.imdb.com/title/tt1659337/ https://www.imdb.com/title/tt1832382/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 manozzz gwgw_5 SlimShady ΘανάσοςG4 tsiobieman G1310 Slytherin Darkking Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
spirited away! Η αγαπημενη μου ταινια...αν θελετε να δειτε κατι υπεροχο απλα δειτε την! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:30 Ο Antpal έγραψε: #685 01-09-14 10:30 Looper (2012) Μια από τις καλύτερες αν σας αρέσουν τα ταξίδια στο χρόνο και τα παράδοξά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:18 Η Emilouko έγραψε: #686 01-09-14 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Antpal: Looper (2012) Μια από τις καλύτερες αν σας αρέσουν τα ταξίδια στο χρόνο και τα παράδοξά του Click για ανάπτυξη... Σ' άρεσε τόσο πολυ ; Εγώ αν και γενικά τρελαίνομαι για τον πρωταγωνιστή δεν τρελάθηκα. Νομίζω δεν την τέλειωσα ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:30 Ο Antpal έγραψε: #687 02-09-14 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Σ' άρεσε τόσο πολυ ; Εγώ αν και γενικά τρελαίνομαι για τον πρωταγωνιστή δεν τρελάθηκα. Νομίζω δεν την τέλειωσα ποτέ. Click για ανάπτυξη... Ναι μ'άρεσε πολύ το concept του ( τα ταξίδια στο χρόνο πάντα με εξιτάρουν), καθώς και η δράση που είχε. Πέρα από τη φωτογραφία που μάρεσε επίσης. Αυτό το οποίο με ξένισε λίγο ήταν Spoiler το όλο θέμα με την τηλεπάθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:39 Η Emilouko έγραψε: #688 02-09-14 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Antpal: Ναι μ'άρεσε πολύ το concept του ( τα ταξίδια στο χρόνο πάντα με εξιτάρουν), καθώς και η δράση που είχε. Πέρα από τη φωτογραφία που μάρεσε επίσης. Αυτό το οποίο με ξένισε λίγο ήταν Spoiler το όλο θέμα με την τηλεπάθεια Click για ανάπτυξη... Δεν το θυμάμαι αυτό που λες Εμένα δεν ξέρω τι με χάλασε.Νομίζω σε ένα σημείο έκανε κοιλιά και βαρέθηκα .Τότε που ήταν σε ένα σπίτι νομίζω με μια μητέρα και το παιδί της και τους κυνηγούσαν.Λάθος θυμάμαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:55 Ο Antpal έγραψε: #689 02-09-14 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Δεν το θυμάμαι αυτό που λες Εμένα δεν ξέρω τι με χάλασε.Νομίζω σε ένα σημείο έκανε κοιλιά και βαρέθηκα .Τότε που ήταν σε ένα σπίτι νομίζω με μια μητέρα και το παιδί της και τους κυνηγούσαν.Λάθος θυμάμαι; Click για ανάπτυξη... Σωστά θυμάσαι . Εντάξει , γούστα είναι αυτά. Ωστόσο μπορείς να της δώσεις άλλη μια ευκαιρία και να την ολοκληρώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:59 Η Emilouko έγραψε: #690 02-09-14 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Antpal: Σωστά θυμάσαι . Εντάξει , γούστα είναι αυτά. Ωστόσο μπορείς να της δώσεις άλλη μια ευκαιρία και να την ολοκληρώσεις Click για ανάπτυξη... Θα δείξει γιατί έχω μεγάλη λίστα αναμονής. Δεν ξέρω ποια να πρωτοδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sher_locked Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 25 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:48 Η sher_locked: #691 06-09-14 13:48 Στη φωλιά του κούκου Κουρδιστό πορτοκάλι Fight Club Dancer in the dark American History X Requiem for a dream Σφραγισμένα χείλη The Shining I am Sam La vita e bella Ο πιανίστας Εντάξει, σταματάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2014 στις 12:49 Ο Hephaestus: #692 18-10-14 12:49 την ταινια lucy την εχετε δει; λεει τιποτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ανθοπώλης Νεοφερμένο μέλος Ο Ανθοπώλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 112 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2014 στις 12:58 Ο Ανθοπώλης: #693 18-10-14 12:58 κάτι λέει, η αϋπνία μου θεραπεύτηκε προσωρινά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2014 στις 13:18 Ο Hephaestus: #694 18-10-14 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Ανθοπώλης: κάτι λέει, η αϋπνία μου θεραπεύτηκε προσωρινά Click για ανάπτυξη... κανα δυνατο ψυχολογικο θριλερ ξερεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2014 στις 16:49 Η Alma Libre: #695 29-10-14 16:49 Αρχική Δημοσίευση από sher_locked: Στη φωλιά του κούκου Κουρδιστό πορτοκάλι Fight Club Dancer in the dark American History X Requiem for a dream Σφραγισμένα χείλη The Shining I am Sam La vita e bella Ο πιανίστας Εντάξει, σταματάω Click για ανάπτυξη... Requiem for a dream: Μακράν η αγαπημένη μου ταινία! Νοήματα, ωραίες ερμηνείες and the list goes on Pianist: Έχω διαβάσει το βιβλίο το οποίο είναι συγκλονιστικό και ψάχνω χρόνο να δω την ταινία κάποια στιγμή. La vita e bella: Τα λόγια είναι περιττά. Είναι τόσο τέλεια ταινία, αν και αμυδρά τη θυμάμαι πλέον ολόκληρη μιας και την είχα δει όταν είχα πρωτοξεκινήσει ιταλικά (πριν τέσσερα χρόνια). Πρέπει να τη κάνω ένα refresh μου φαίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Οκτωβρίου 2014 στις 17:07 Ο Guest 712911: #696 29-10-14 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Hephaestus: κανα δυνατο ψυχολογικο θριλερ ξερεις; Click για ανάπτυξη... Confessions - (Kokuhaku) Εχω την εντύπωση ότι την έχω ξαναβάλει, αλλά δεν πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eyb0ss Δραστήριο μέλος Ο eyb0ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 742 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2014 στις 17:31 Ο eyb0ss έγραψε: #697 29-10-14 17:31 Δεν ξέρω αν το έχουν ήδη προτείνει αλλά εγώ λέω το Pulp Fiction. Πολύ καλή και επιτυχημένη ταινία παρά το χαμηλό μπάτζετ της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αβοκάντο Νεοφερμένο μέλος Ο Αβοκάντο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2014 στις 18:20 Ο Αβοκάντο έγραψε: #698 29-10-14 18:20 23 Blast Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 21 Απριλίου 2015 στις 14:34 Η girly14 έγραψε: #699 21-04-15 14:34 Γεια σας!!!! Θα ηθελα να μου προτεινετε δραματικες ταινιες, της τελευταιας δεκαετιας. Μου αρεσουν αυτες που συγκινουν και προβληματιζουν. Καλο θα ηταν να αποφυγουμε λιγο τις ρομαντικες τυπου notebook. Ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2015 στις 22:04 Ο Guest 278211: #700 21-04-15 22:04 Αρχική Δημοσίευση από girly14: Γεια σας!!!! Θα ηθελα να μου προτεινετε δραματικες ταινιες, της τελευταιας δεκαετιας. Μου αρεσουν αυτες που συγκινουν και προβληματιζουν. Καλο θα ηταν να αποφυγουμε λιγο τις ρομαντικες τυπου notebook. Ευχαριστω!!! Click για ανάπτυξη... περιόρισε κάπως το τι ζητάς... στα γρήγορα ορίστε μερικές πολύ ωραίες ταινίες, αλλά με τελείως διαφορετικό θέμα: https://www.imdb.com/title/tt0405094/ https://www.imdb.com/title/tt0338013/ https://www.imdb.com/title/tt1659337/ https://www.imdb.com/title/tt1832382/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 manozzz gwgw_5 SlimShady ΘανάσοςG4 tsiobieman G1310 Slytherin Darkking Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Looper (2012) Μια από τις καλύτερες αν σας αρέσουν τα ταξίδια στο χρόνο και τα παράδοξά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:18 Η Emilouko έγραψε: #686 01-09-14 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Antpal: Looper (2012) Μια από τις καλύτερες αν σας αρέσουν τα ταξίδια στο χρόνο και τα παράδοξά του Click για ανάπτυξη... Σ' άρεσε τόσο πολυ ; Εγώ αν και γενικά τρελαίνομαι για τον πρωταγωνιστή δεν τρελάθηκα. Νομίζω δεν την τέλειωσα ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:30 Ο Antpal έγραψε: #687 02-09-14 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Σ' άρεσε τόσο πολυ ; Εγώ αν και γενικά τρελαίνομαι για τον πρωταγωνιστή δεν τρελάθηκα. Νομίζω δεν την τέλειωσα ποτέ. Click για ανάπτυξη... Ναι μ'άρεσε πολύ το concept του ( τα ταξίδια στο χρόνο πάντα με εξιτάρουν), καθώς και η δράση που είχε. Πέρα από τη φωτογραφία που μάρεσε επίσης. Αυτό το οποίο με ξένισε λίγο ήταν Spoiler το όλο θέμα με την τηλεπάθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:39 Η Emilouko έγραψε: #688 02-09-14 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Antpal: Ναι μ'άρεσε πολύ το concept του ( τα ταξίδια στο χρόνο πάντα με εξιτάρουν), καθώς και η δράση που είχε. Πέρα από τη φωτογραφία που μάρεσε επίσης. Αυτό το οποίο με ξένισε λίγο ήταν Spoiler το όλο θέμα με την τηλεπάθεια Click για ανάπτυξη... Δεν το θυμάμαι αυτό που λες Εμένα δεν ξέρω τι με χάλασε.Νομίζω σε ένα σημείο έκανε κοιλιά και βαρέθηκα .Τότε που ήταν σε ένα σπίτι νομίζω με μια μητέρα και το παιδί της και τους κυνηγούσαν.Λάθος θυμάμαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:55 Ο Antpal έγραψε: #689 02-09-14 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Δεν το θυμάμαι αυτό που λες Εμένα δεν ξέρω τι με χάλασε.Νομίζω σε ένα σημείο έκανε κοιλιά και βαρέθηκα .Τότε που ήταν σε ένα σπίτι νομίζω με μια μητέρα και το παιδί της και τους κυνηγούσαν.Λάθος θυμάμαι; Click για ανάπτυξη... Σωστά θυμάσαι . Εντάξει , γούστα είναι αυτά. Ωστόσο μπορείς να της δώσεις άλλη μια ευκαιρία και να την ολοκληρώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:59 Η Emilouko έγραψε: #690 02-09-14 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Antpal: Σωστά θυμάσαι . Εντάξει , γούστα είναι αυτά. Ωστόσο μπορείς να της δώσεις άλλη μια ευκαιρία και να την ολοκληρώσεις Click για ανάπτυξη... Θα δείξει γιατί έχω μεγάλη λίστα αναμονής. Δεν ξέρω ποια να πρωτοδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sher_locked Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 25 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:48 Η sher_locked: #691 06-09-14 13:48 Στη φωλιά του κούκου Κουρδιστό πορτοκάλι Fight Club Dancer in the dark American History X Requiem for a dream Σφραγισμένα χείλη The Shining I am Sam La vita e bella Ο πιανίστας Εντάξει, σταματάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2014 στις 12:49 Ο Hephaestus: #692 18-10-14 12:49 την ταινια lucy την εχετε δει; λεει τιποτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ανθοπώλης Νεοφερμένο μέλος Ο Ανθοπώλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 112 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2014 στις 12:58 Ο Ανθοπώλης: #693 18-10-14 12:58 κάτι λέει, η αϋπνία μου θεραπεύτηκε προσωρινά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2014 στις 13:18 Ο Hephaestus: #694 18-10-14 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Ανθοπώλης: κάτι λέει, η αϋπνία μου θεραπεύτηκε προσωρινά Click για ανάπτυξη... κανα δυνατο ψυχολογικο θριλερ ξερεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2014 στις 16:49 Η Alma Libre: #695 29-10-14 16:49 Αρχική Δημοσίευση από sher_locked: Στη φωλιά του κούκου Κουρδιστό πορτοκάλι Fight Club Dancer in the dark American History X Requiem for a dream Σφραγισμένα χείλη The Shining I am Sam La vita e bella Ο πιανίστας Εντάξει, σταματάω Click για ανάπτυξη... Requiem for a dream: Μακράν η αγαπημένη μου ταινία! Νοήματα, ωραίες ερμηνείες and the list goes on Pianist: Έχω διαβάσει το βιβλίο το οποίο είναι συγκλονιστικό και ψάχνω χρόνο να δω την ταινία κάποια στιγμή. La vita e bella: Τα λόγια είναι περιττά. Είναι τόσο τέλεια ταινία, αν και αμυδρά τη θυμάμαι πλέον ολόκληρη μιας και την είχα δει όταν είχα πρωτοξεκινήσει ιταλικά (πριν τέσσερα χρόνια). Πρέπει να τη κάνω ένα refresh μου φαίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Οκτωβρίου 2014 στις 17:07 Ο Guest 712911: #696 29-10-14 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Hephaestus: κανα δυνατο ψυχολογικο θριλερ ξερεις; Click για ανάπτυξη... Confessions - (Kokuhaku) Εχω την εντύπωση ότι την έχω ξαναβάλει, αλλά δεν πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eyb0ss Δραστήριο μέλος Ο eyb0ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 742 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2014 στις 17:31 Ο eyb0ss έγραψε: #697 29-10-14 17:31 Δεν ξέρω αν το έχουν ήδη προτείνει αλλά εγώ λέω το Pulp Fiction. Πολύ καλή και επιτυχημένη ταινία παρά το χαμηλό μπάτζετ της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αβοκάντο Νεοφερμένο μέλος Ο Αβοκάντο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2014 στις 18:20 Ο Αβοκάντο έγραψε: #698 29-10-14 18:20 23 Blast Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 21 Απριλίου 2015 στις 14:34 Η girly14 έγραψε: #699 21-04-15 14:34 Γεια σας!!!! Θα ηθελα να μου προτεινετε δραματικες ταινιες, της τελευταιας δεκαετιας. Μου αρεσουν αυτες που συγκινουν και προβληματιζουν. Καλο θα ηταν να αποφυγουμε λιγο τις ρομαντικες τυπου notebook. Ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2015 στις 22:04 Ο Guest 278211: #700 21-04-15 22:04 Αρχική Δημοσίευση από girly14: Γεια σας!!!! Θα ηθελα να μου προτεινετε δραματικες ταινιες, της τελευταιας δεκαετιας. Μου αρεσουν αυτες που συγκινουν και προβληματιζουν. Καλο θα ηταν να αποφυγουμε λιγο τις ρομαντικες τυπου notebook. Ευχαριστω!!! Click για ανάπτυξη... περιόρισε κάπως το τι ζητάς... στα γρήγορα ορίστε μερικές πολύ ωραίες ταινίες, αλλά με τελείως διαφορετικό θέμα: https://www.imdb.com/title/tt0405094/ https://www.imdb.com/title/tt0338013/ https://www.imdb.com/title/tt1659337/ https://www.imdb.com/title/tt1832382/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 manozzz gwgw_5 SlimShady ΘανάσοςG4 tsiobieman G1310 Slytherin Darkking Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Antpal: Looper (2012) Μια από τις καλύτερες αν σας αρέσουν τα ταξίδια στο χρόνο και τα παράδοξά του Click για ανάπτυξη... Σ' άρεσε τόσο πολυ ; Εγώ αν και γενικά τρελαίνομαι για τον πρωταγωνιστή δεν τρελάθηκα. Νομίζω δεν την τέλειωσα ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:30 Ο Antpal έγραψε: #687 02-09-14 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Σ' άρεσε τόσο πολυ ; Εγώ αν και γενικά τρελαίνομαι για τον πρωταγωνιστή δεν τρελάθηκα. Νομίζω δεν την τέλειωσα ποτέ. Click για ανάπτυξη... Ναι μ'άρεσε πολύ το concept του ( τα ταξίδια στο χρόνο πάντα με εξιτάρουν), καθώς και η δράση που είχε. Πέρα από τη φωτογραφία που μάρεσε επίσης. Αυτό το οποίο με ξένισε λίγο ήταν Spoiler το όλο θέμα με την τηλεπάθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:39 Η Emilouko έγραψε: #688 02-09-14 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Antpal: Ναι μ'άρεσε πολύ το concept του ( τα ταξίδια στο χρόνο πάντα με εξιτάρουν), καθώς και η δράση που είχε. Πέρα από τη φωτογραφία που μάρεσε επίσης. Αυτό το οποίο με ξένισε λίγο ήταν Spoiler το όλο θέμα με την τηλεπάθεια Click για ανάπτυξη... Δεν το θυμάμαι αυτό που λες Εμένα δεν ξέρω τι με χάλασε.Νομίζω σε ένα σημείο έκανε κοιλιά και βαρέθηκα .Τότε που ήταν σε ένα σπίτι νομίζω με μια μητέρα και το παιδί της και τους κυνηγούσαν.Λάθος θυμάμαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:55 Ο Antpal έγραψε: #689 02-09-14 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Δεν το θυμάμαι αυτό που λες Εμένα δεν ξέρω τι με χάλασε.Νομίζω σε ένα σημείο έκανε κοιλιά και βαρέθηκα .Τότε που ήταν σε ένα σπίτι νομίζω με μια μητέρα και το παιδί της και τους κυνηγούσαν.Λάθος θυμάμαι; Click για ανάπτυξη... Σωστά θυμάσαι . Εντάξει , γούστα είναι αυτά. Ωστόσο μπορείς να της δώσεις άλλη μια ευκαιρία και να την ολοκληρώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:59 Η Emilouko έγραψε: #690 02-09-14 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Antpal: Σωστά θυμάσαι . Εντάξει , γούστα είναι αυτά. Ωστόσο μπορείς να της δώσεις άλλη μια ευκαιρία και να την ολοκληρώσεις Click για ανάπτυξη... Θα δείξει γιατί έχω μεγάλη λίστα αναμονής. Δεν ξέρω ποια να πρωτοδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sher_locked Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 25 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:48 Η sher_locked: #691 06-09-14 13:48 Στη φωλιά του κούκου Κουρδιστό πορτοκάλι Fight Club Dancer in the dark American History X Requiem for a dream Σφραγισμένα χείλη The Shining I am Sam La vita e bella Ο πιανίστας Εντάξει, σταματάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2014 στις 12:49 Ο Hephaestus: #692 18-10-14 12:49 την ταινια lucy την εχετε δει; λεει τιποτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ανθοπώλης Νεοφερμένο μέλος Ο Ανθοπώλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 112 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2014 στις 12:58 Ο Ανθοπώλης: #693 18-10-14 12:58 κάτι λέει, η αϋπνία μου θεραπεύτηκε προσωρινά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2014 στις 13:18 Ο Hephaestus: #694 18-10-14 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Ανθοπώλης: κάτι λέει, η αϋπνία μου θεραπεύτηκε προσωρινά Click για ανάπτυξη... κανα δυνατο ψυχολογικο θριλερ ξερεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2014 στις 16:49 Η Alma Libre: #695 29-10-14 16:49 Αρχική Δημοσίευση από sher_locked: Στη φωλιά του κούκου Κουρδιστό πορτοκάλι Fight Club Dancer in the dark American History X Requiem for a dream Σφραγισμένα χείλη The Shining I am Sam La vita e bella Ο πιανίστας Εντάξει, σταματάω Click για ανάπτυξη... Requiem for a dream: Μακράν η αγαπημένη μου ταινία! Νοήματα, ωραίες ερμηνείες and the list goes on Pianist: Έχω διαβάσει το βιβλίο το οποίο είναι συγκλονιστικό και ψάχνω χρόνο να δω την ταινία κάποια στιγμή. La vita e bella: Τα λόγια είναι περιττά. Είναι τόσο τέλεια ταινία, αν και αμυδρά τη θυμάμαι πλέον ολόκληρη μιας και την είχα δει όταν είχα πρωτοξεκινήσει ιταλικά (πριν τέσσερα χρόνια). Πρέπει να τη κάνω ένα refresh μου φαίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Οκτωβρίου 2014 στις 17:07 Ο Guest 712911: #696 29-10-14 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Hephaestus: κανα δυνατο ψυχολογικο θριλερ ξερεις; Click για ανάπτυξη... Confessions - (Kokuhaku) Εχω την εντύπωση ότι την έχω ξαναβάλει, αλλά δεν πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eyb0ss Δραστήριο μέλος Ο eyb0ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 742 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2014 στις 17:31 Ο eyb0ss έγραψε: #697 29-10-14 17:31 Δεν ξέρω αν το έχουν ήδη προτείνει αλλά εγώ λέω το Pulp Fiction. Πολύ καλή και επιτυχημένη ταινία παρά το χαμηλό μπάτζετ της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αβοκάντο Νεοφερμένο μέλος Ο Αβοκάντο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2014 στις 18:20 Ο Αβοκάντο έγραψε: #698 29-10-14 18:20 23 Blast Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 21 Απριλίου 2015 στις 14:34 Η girly14 έγραψε: #699 21-04-15 14:34 Γεια σας!!!! Θα ηθελα να μου προτεινετε δραματικες ταινιες, της τελευταιας δεκαετιας. Μου αρεσουν αυτες που συγκινουν και προβληματιζουν. Καλο θα ηταν να αποφυγουμε λιγο τις ρομαντικες τυπου notebook. Ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2015 στις 22:04 Ο Guest 278211: #700 21-04-15 22:04 Αρχική Δημοσίευση από girly14: Γεια σας!!!! Θα ηθελα να μου προτεινετε δραματικες ταινιες, της τελευταιας δεκαετιας. Μου αρεσουν αυτες που συγκινουν και προβληματιζουν. Καλο θα ηταν να αποφυγουμε λιγο τις ρομαντικες τυπου notebook. Ευχαριστω!!! Click για ανάπτυξη... περιόρισε κάπως το τι ζητάς... στα γρήγορα ορίστε μερικές πολύ ωραίες ταινίες, αλλά με τελείως διαφορετικό θέμα: https://www.imdb.com/title/tt0405094/ https://www.imdb.com/title/tt0338013/ https://www.imdb.com/title/tt1659337/ https://www.imdb.com/title/tt1832382/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 manozzz gwgw_5 SlimShady ΘανάσοςG4 tsiobieman G1310 Slytherin Darkking Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Σ' άρεσε τόσο πολυ ; Εγώ αν και γενικά τρελαίνομαι για τον πρωταγωνιστή δεν τρελάθηκα. Νομίζω δεν την τέλειωσα ποτέ. Click για ανάπτυξη... Ναι μ'άρεσε πολύ το concept του ( τα ταξίδια στο χρόνο πάντα με εξιτάρουν), καθώς και η δράση που είχε. Πέρα από τη φωτογραφία που μάρεσε επίσης. Αυτό το οποίο με ξένισε λίγο ήταν Spoiler το όλο θέμα με την τηλεπάθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:39 Η Emilouko έγραψε: #688 02-09-14 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Antpal: Ναι μ'άρεσε πολύ το concept του ( τα ταξίδια στο χρόνο πάντα με εξιτάρουν), καθώς και η δράση που είχε. Πέρα από τη φωτογραφία που μάρεσε επίσης. Αυτό το οποίο με ξένισε λίγο ήταν Spoiler το όλο θέμα με την τηλεπάθεια Click για ανάπτυξη... Δεν το θυμάμαι αυτό που λες Εμένα δεν ξέρω τι με χάλασε.Νομίζω σε ένα σημείο έκανε κοιλιά και βαρέθηκα .Τότε που ήταν σε ένα σπίτι νομίζω με μια μητέρα και το παιδί της και τους κυνηγούσαν.Λάθος θυμάμαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:55 Ο Antpal έγραψε: #689 02-09-14 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Δεν το θυμάμαι αυτό που λες Εμένα δεν ξέρω τι με χάλασε.Νομίζω σε ένα σημείο έκανε κοιλιά και βαρέθηκα .Τότε που ήταν σε ένα σπίτι νομίζω με μια μητέρα και το παιδί της και τους κυνηγούσαν.Λάθος θυμάμαι; Click για ανάπτυξη... Σωστά θυμάσαι . Εντάξει , γούστα είναι αυτά. Ωστόσο μπορείς να της δώσεις άλλη μια ευκαιρία και να την ολοκληρώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:59 Η Emilouko έγραψε: #690 02-09-14 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Antpal: Σωστά θυμάσαι . Εντάξει , γούστα είναι αυτά. Ωστόσο μπορείς να της δώσεις άλλη μια ευκαιρία και να την ολοκληρώσεις Click για ανάπτυξη... Θα δείξει γιατί έχω μεγάλη λίστα αναμονής. Δεν ξέρω ποια να πρωτοδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sher_locked Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 25 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:48 Η sher_locked: #691 06-09-14 13:48 Στη φωλιά του κούκου Κουρδιστό πορτοκάλι Fight Club Dancer in the dark American History X Requiem for a dream Σφραγισμένα χείλη The Shining I am Sam La vita e bella Ο πιανίστας Εντάξει, σταματάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2014 στις 12:49 Ο Hephaestus: #692 18-10-14 12:49 την ταινια lucy την εχετε δει; λεει τιποτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ανθοπώλης Νεοφερμένο μέλος Ο Ανθοπώλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 112 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2014 στις 12:58 Ο Ανθοπώλης: #693 18-10-14 12:58 κάτι λέει, η αϋπνία μου θεραπεύτηκε προσωρινά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2014 στις 13:18 Ο Hephaestus: #694 18-10-14 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Ανθοπώλης: κάτι λέει, η αϋπνία μου θεραπεύτηκε προσωρινά Click για ανάπτυξη... κανα δυνατο ψυχολογικο θριλερ ξερεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2014 στις 16:49 Η Alma Libre: #695 29-10-14 16:49 Αρχική Δημοσίευση από sher_locked: Στη φωλιά του κούκου Κουρδιστό πορτοκάλι Fight Club Dancer in the dark American History X Requiem for a dream Σφραγισμένα χείλη The Shining I am Sam La vita e bella Ο πιανίστας Εντάξει, σταματάω Click για ανάπτυξη... Requiem for a dream: Μακράν η αγαπημένη μου ταινία! Νοήματα, ωραίες ερμηνείες and the list goes on Pianist: Έχω διαβάσει το βιβλίο το οποίο είναι συγκλονιστικό και ψάχνω χρόνο να δω την ταινία κάποια στιγμή. La vita e bella: Τα λόγια είναι περιττά. Είναι τόσο τέλεια ταινία, αν και αμυδρά τη θυμάμαι πλέον ολόκληρη μιας και την είχα δει όταν είχα πρωτοξεκινήσει ιταλικά (πριν τέσσερα χρόνια). Πρέπει να τη κάνω ένα refresh μου φαίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Οκτωβρίου 2014 στις 17:07 Ο Guest 712911: #696 29-10-14 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Hephaestus: κανα δυνατο ψυχολογικο θριλερ ξερεις; Click για ανάπτυξη... Confessions - (Kokuhaku) Εχω την εντύπωση ότι την έχω ξαναβάλει, αλλά δεν πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eyb0ss Δραστήριο μέλος Ο eyb0ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 742 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2014 στις 17:31 Ο eyb0ss έγραψε: #697 29-10-14 17:31 Δεν ξέρω αν το έχουν ήδη προτείνει αλλά εγώ λέω το Pulp Fiction. Πολύ καλή και επιτυχημένη ταινία παρά το χαμηλό μπάτζετ της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αβοκάντο Νεοφερμένο μέλος Ο Αβοκάντο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2014 στις 18:20 Ο Αβοκάντο έγραψε: #698 29-10-14 18:20 23 Blast Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 21 Απριλίου 2015 στις 14:34 Η girly14 έγραψε: #699 21-04-15 14:34 Γεια σας!!!! Θα ηθελα να μου προτεινετε δραματικες ταινιες, της τελευταιας δεκαετιας. Μου αρεσουν αυτες που συγκινουν και προβληματιζουν. Καλο θα ηταν να αποφυγουμε λιγο τις ρομαντικες τυπου notebook. Ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2015 στις 22:04 Ο Guest 278211: #700 21-04-15 22:04 Αρχική Δημοσίευση από girly14: Γεια σας!!!! Θα ηθελα να μου προτεινετε δραματικες ταινιες, της τελευταιας δεκαετιας. Μου αρεσουν αυτες που συγκινουν και προβληματιζουν. Καλο θα ηταν να αποφυγουμε λιγο τις ρομαντικες τυπου notebook. Ευχαριστω!!! Click για ανάπτυξη... περιόρισε κάπως το τι ζητάς... στα γρήγορα ορίστε μερικές πολύ ωραίες ταινίες, αλλά με τελείως διαφορετικό θέμα: https://www.imdb.com/title/tt0405094/ https://www.imdb.com/title/tt0338013/ https://www.imdb.com/title/tt1659337/ https://www.imdb.com/title/tt1832382/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 manozzz gwgw_5 SlimShady ΘανάσοςG4 tsiobieman G1310 Slytherin Darkking Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Antpal: Ναι μ'άρεσε πολύ το concept του ( τα ταξίδια στο χρόνο πάντα με εξιτάρουν), καθώς και η δράση που είχε. Πέρα από τη φωτογραφία που μάρεσε επίσης. Αυτό το οποίο με ξένισε λίγο ήταν Spoiler το όλο θέμα με την τηλεπάθεια Click για ανάπτυξη... Δεν το θυμάμαι αυτό που λες Εμένα δεν ξέρω τι με χάλασε.Νομίζω σε ένα σημείο έκανε κοιλιά και βαρέθηκα .Τότε που ήταν σε ένα σπίτι νομίζω με μια μητέρα και το παιδί της και τους κυνηγούσαν.Λάθος θυμάμαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:55 Ο Antpal έγραψε: #689 02-09-14 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Δεν το θυμάμαι αυτό που λες Εμένα δεν ξέρω τι με χάλασε.Νομίζω σε ένα σημείο έκανε κοιλιά και βαρέθηκα .Τότε που ήταν σε ένα σπίτι νομίζω με μια μητέρα και το παιδί της και τους κυνηγούσαν.Λάθος θυμάμαι; Click για ανάπτυξη... Σωστά θυμάσαι . Εντάξει , γούστα είναι αυτά. Ωστόσο μπορείς να της δώσεις άλλη μια ευκαιρία και να την ολοκληρώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:59 Η Emilouko έγραψε: #690 02-09-14 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Antpal: Σωστά θυμάσαι . Εντάξει , γούστα είναι αυτά. Ωστόσο μπορείς να της δώσεις άλλη μια ευκαιρία και να την ολοκληρώσεις Click για ανάπτυξη... Θα δείξει γιατί έχω μεγάλη λίστα αναμονής. Δεν ξέρω ποια να πρωτοδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sher_locked Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 25 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:48 Η sher_locked: #691 06-09-14 13:48 Στη φωλιά του κούκου Κουρδιστό πορτοκάλι Fight Club Dancer in the dark American History X Requiem for a dream Σφραγισμένα χείλη The Shining I am Sam La vita e bella Ο πιανίστας Εντάξει, σταματάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2014 στις 12:49 Ο Hephaestus: #692 18-10-14 12:49 την ταινια lucy την εχετε δει; λεει τιποτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ανθοπώλης Νεοφερμένο μέλος Ο Ανθοπώλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 112 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2014 στις 12:58 Ο Ανθοπώλης: #693 18-10-14 12:58 κάτι λέει, η αϋπνία μου θεραπεύτηκε προσωρινά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2014 στις 13:18 Ο Hephaestus: #694 18-10-14 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Ανθοπώλης: κάτι λέει, η αϋπνία μου θεραπεύτηκε προσωρινά Click για ανάπτυξη... κανα δυνατο ψυχολογικο θριλερ ξερεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2014 στις 16:49 Η Alma Libre: #695 29-10-14 16:49 Αρχική Δημοσίευση από sher_locked: Στη φωλιά του κούκου Κουρδιστό πορτοκάλι Fight Club Dancer in the dark American History X Requiem for a dream Σφραγισμένα χείλη The Shining I am Sam La vita e bella Ο πιανίστας Εντάξει, σταματάω Click για ανάπτυξη... Requiem for a dream: Μακράν η αγαπημένη μου ταινία! Νοήματα, ωραίες ερμηνείες and the list goes on Pianist: Έχω διαβάσει το βιβλίο το οποίο είναι συγκλονιστικό και ψάχνω χρόνο να δω την ταινία κάποια στιγμή. La vita e bella: Τα λόγια είναι περιττά. Είναι τόσο τέλεια ταινία, αν και αμυδρά τη θυμάμαι πλέον ολόκληρη μιας και την είχα δει όταν είχα πρωτοξεκινήσει ιταλικά (πριν τέσσερα χρόνια). Πρέπει να τη κάνω ένα refresh μου φαίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Οκτωβρίου 2014 στις 17:07 Ο Guest 712911: #696 29-10-14 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Hephaestus: κανα δυνατο ψυχολογικο θριλερ ξερεις; Click για ανάπτυξη... Confessions - (Kokuhaku) Εχω την εντύπωση ότι την έχω ξαναβάλει, αλλά δεν πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eyb0ss Δραστήριο μέλος Ο eyb0ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 742 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2014 στις 17:31 Ο eyb0ss έγραψε: #697 29-10-14 17:31 Δεν ξέρω αν το έχουν ήδη προτείνει αλλά εγώ λέω το Pulp Fiction. Πολύ καλή και επιτυχημένη ταινία παρά το χαμηλό μπάτζετ της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αβοκάντο Νεοφερμένο μέλος Ο Αβοκάντο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2014 στις 18:20 Ο Αβοκάντο έγραψε: #698 29-10-14 18:20 23 Blast Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 21 Απριλίου 2015 στις 14:34 Η girly14 έγραψε: #699 21-04-15 14:34 Γεια σας!!!! Θα ηθελα να μου προτεινετε δραματικες ταινιες, της τελευταιας δεκαετιας. Μου αρεσουν αυτες που συγκινουν και προβληματιζουν. Καλο θα ηταν να αποφυγουμε λιγο τις ρομαντικες τυπου notebook. Ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2015 στις 22:04 Ο Guest 278211: #700 21-04-15 22:04 Αρχική Δημοσίευση από girly14: Γεια σας!!!! Θα ηθελα να μου προτεινετε δραματικες ταινιες, της τελευταιας δεκαετιας. Μου αρεσουν αυτες που συγκινουν και προβληματιζουν. Καλο θα ηταν να αποφυγουμε λιγο τις ρομαντικες τυπου notebook. Ευχαριστω!!! Click για ανάπτυξη... περιόρισε κάπως το τι ζητάς... στα γρήγορα ορίστε μερικές πολύ ωραίες ταινίες, αλλά με τελείως διαφορετικό θέμα: https://www.imdb.com/title/tt0405094/ https://www.imdb.com/title/tt0338013/ https://www.imdb.com/title/tt1659337/ https://www.imdb.com/title/tt1832382/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 manozzz gwgw_5 SlimShady ΘανάσοςG4 tsiobieman G1310 Slytherin Darkking Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Δεν το θυμάμαι αυτό που λες Εμένα δεν ξέρω τι με χάλασε.Νομίζω σε ένα σημείο έκανε κοιλιά και βαρέθηκα .Τότε που ήταν σε ένα σπίτι νομίζω με μια μητέρα και το παιδί της και τους κυνηγούσαν.Λάθος θυμάμαι; Click για ανάπτυξη... Σωστά θυμάσαι . Εντάξει , γούστα είναι αυτά. Ωστόσο μπορείς να της δώσεις άλλη μια ευκαιρία και να την ολοκληρώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:59 Η Emilouko έγραψε: #690 02-09-14 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Antpal: Σωστά θυμάσαι . Εντάξει , γούστα είναι αυτά. Ωστόσο μπορείς να της δώσεις άλλη μια ευκαιρία και να την ολοκληρώσεις Click για ανάπτυξη... Θα δείξει γιατί έχω μεγάλη λίστα αναμονής. Δεν ξέρω ποια να πρωτοδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sher_locked Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 25 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:48 Η sher_locked: #691 06-09-14 13:48 Στη φωλιά του κούκου Κουρδιστό πορτοκάλι Fight Club Dancer in the dark American History X Requiem for a dream Σφραγισμένα χείλη The Shining I am Sam La vita e bella Ο πιανίστας Εντάξει, σταματάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2014 στις 12:49 Ο Hephaestus: #692 18-10-14 12:49 την ταινια lucy την εχετε δει; λεει τιποτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ανθοπώλης Νεοφερμένο μέλος Ο Ανθοπώλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 112 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2014 στις 12:58 Ο Ανθοπώλης: #693 18-10-14 12:58 κάτι λέει, η αϋπνία μου θεραπεύτηκε προσωρινά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2014 στις 13:18 Ο Hephaestus: #694 18-10-14 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Ανθοπώλης: κάτι λέει, η αϋπνία μου θεραπεύτηκε προσωρινά Click για ανάπτυξη... κανα δυνατο ψυχολογικο θριλερ ξερεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2014 στις 16:49 Η Alma Libre: #695 29-10-14 16:49 Αρχική Δημοσίευση από sher_locked: Στη φωλιά του κούκου Κουρδιστό πορτοκάλι Fight Club Dancer in the dark American History X Requiem for a dream Σφραγισμένα χείλη The Shining I am Sam La vita e bella Ο πιανίστας Εντάξει, σταματάω Click για ανάπτυξη... Requiem for a dream: Μακράν η αγαπημένη μου ταινία! Νοήματα, ωραίες ερμηνείες and the list goes on Pianist: Έχω διαβάσει το βιβλίο το οποίο είναι συγκλονιστικό και ψάχνω χρόνο να δω την ταινία κάποια στιγμή. La vita e bella: Τα λόγια είναι περιττά. Είναι τόσο τέλεια ταινία, αν και αμυδρά τη θυμάμαι πλέον ολόκληρη μιας και την είχα δει όταν είχα πρωτοξεκινήσει ιταλικά (πριν τέσσερα χρόνια). Πρέπει να τη κάνω ένα refresh μου φαίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Οκτωβρίου 2014 στις 17:07 Ο Guest 712911: #696 29-10-14 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Hephaestus: κανα δυνατο ψυχολογικο θριλερ ξερεις; Click για ανάπτυξη... Confessions - (Kokuhaku) Εχω την εντύπωση ότι την έχω ξαναβάλει, αλλά δεν πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eyb0ss Δραστήριο μέλος Ο eyb0ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 742 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2014 στις 17:31 Ο eyb0ss έγραψε: #697 29-10-14 17:31 Δεν ξέρω αν το έχουν ήδη προτείνει αλλά εγώ λέω το Pulp Fiction. Πολύ καλή και επιτυχημένη ταινία παρά το χαμηλό μπάτζετ της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αβοκάντο Νεοφερμένο μέλος Ο Αβοκάντο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2014 στις 18:20 Ο Αβοκάντο έγραψε: #698 29-10-14 18:20 23 Blast Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 21 Απριλίου 2015 στις 14:34 Η girly14 έγραψε: #699 21-04-15 14:34 Γεια σας!!!! Θα ηθελα να μου προτεινετε δραματικες ταινιες, της τελευταιας δεκαετιας. Μου αρεσουν αυτες που συγκινουν και προβληματιζουν. Καλο θα ηταν να αποφυγουμε λιγο τις ρομαντικες τυπου notebook. Ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2015 στις 22:04 Ο Guest 278211: #700 21-04-15 22:04 Αρχική Δημοσίευση από girly14: Γεια σας!!!! Θα ηθελα να μου προτεινετε δραματικες ταινιες, της τελευταιας δεκαετιας. Μου αρεσουν αυτες που συγκινουν και προβληματιζουν. Καλο θα ηταν να αποφυγουμε λιγο τις ρομαντικες τυπου notebook. Ευχαριστω!!! Click για ανάπτυξη... περιόρισε κάπως το τι ζητάς... στα γρήγορα ορίστε μερικές πολύ ωραίες ταινίες, αλλά με τελείως διαφορετικό θέμα: https://www.imdb.com/title/tt0405094/ https://www.imdb.com/title/tt0338013/ https://www.imdb.com/title/tt1659337/ https://www.imdb.com/title/tt1832382/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 manozzz gwgw_5 SlimShady ΘανάσοςG4 tsiobieman G1310 Slytherin Darkking Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Antpal: Σωστά θυμάσαι . Εντάξει , γούστα είναι αυτά. Ωστόσο μπορείς να της δώσεις άλλη μια ευκαιρία και να την ολοκληρώσεις Click για ανάπτυξη... Θα δείξει γιατί έχω μεγάλη λίστα αναμονής. Δεν ξέρω ποια να πρωτοδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sher_locked Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 25 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:48 Η sher_locked: #691 06-09-14 13:48 Στη φωλιά του κούκου Κουρδιστό πορτοκάλι Fight Club Dancer in the dark American History X Requiem for a dream Σφραγισμένα χείλη The Shining I am Sam La vita e bella Ο πιανίστας Εντάξει, σταματάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2014 στις 12:49 Ο Hephaestus: #692 18-10-14 12:49 την ταινια lucy την εχετε δει; λεει τιποτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ανθοπώλης Νεοφερμένο μέλος Ο Ανθοπώλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 112 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2014 στις 12:58 Ο Ανθοπώλης: #693 18-10-14 12:58 κάτι λέει, η αϋπνία μου θεραπεύτηκε προσωρινά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2014 στις 13:18 Ο Hephaestus: #694 18-10-14 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Ανθοπώλης: κάτι λέει, η αϋπνία μου θεραπεύτηκε προσωρινά Click για ανάπτυξη... κανα δυνατο ψυχολογικο θριλερ ξερεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2014 στις 16:49 Η Alma Libre: #695 29-10-14 16:49 Αρχική Δημοσίευση από sher_locked: Στη φωλιά του κούκου Κουρδιστό πορτοκάλι Fight Club Dancer in the dark American History X Requiem for a dream Σφραγισμένα χείλη The Shining I am Sam La vita e bella Ο πιανίστας Εντάξει, σταματάω Click για ανάπτυξη... Requiem for a dream: Μακράν η αγαπημένη μου ταινία! Νοήματα, ωραίες ερμηνείες and the list goes on Pianist: Έχω διαβάσει το βιβλίο το οποίο είναι συγκλονιστικό και ψάχνω χρόνο να δω την ταινία κάποια στιγμή. La vita e bella: Τα λόγια είναι περιττά. Είναι τόσο τέλεια ταινία, αν και αμυδρά τη θυμάμαι πλέον ολόκληρη μιας και την είχα δει όταν είχα πρωτοξεκινήσει ιταλικά (πριν τέσσερα χρόνια). Πρέπει να τη κάνω ένα refresh μου φαίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Οκτωβρίου 2014 στις 17:07 Ο Guest 712911: #696 29-10-14 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Hephaestus: κανα δυνατο ψυχολογικο θριλερ ξερεις; Click για ανάπτυξη... Confessions - (Kokuhaku) Εχω την εντύπωση ότι την έχω ξαναβάλει, αλλά δεν πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eyb0ss Δραστήριο μέλος Ο eyb0ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 742 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2014 στις 17:31 Ο eyb0ss έγραψε: #697 29-10-14 17:31 Δεν ξέρω αν το έχουν ήδη προτείνει αλλά εγώ λέω το Pulp Fiction. Πολύ καλή και επιτυχημένη ταινία παρά το χαμηλό μπάτζετ της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αβοκάντο Νεοφερμένο μέλος Ο Αβοκάντο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2014 στις 18:20 Ο Αβοκάντο έγραψε: #698 29-10-14 18:20 23 Blast Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 21 Απριλίου 2015 στις 14:34 Η girly14 έγραψε: #699 21-04-15 14:34 Γεια σας!!!! Θα ηθελα να μου προτεινετε δραματικες ταινιες, της τελευταιας δεκαετιας. Μου αρεσουν αυτες που συγκινουν και προβληματιζουν. Καλο θα ηταν να αποφυγουμε λιγο τις ρομαντικες τυπου notebook. Ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2015 στις 22:04 Ο Guest 278211: #700 21-04-15 22:04 Αρχική Δημοσίευση από girly14: Γεια σας!!!! Θα ηθελα να μου προτεινετε δραματικες ταινιες, της τελευταιας δεκαετιας. Μου αρεσουν αυτες που συγκινουν και προβληματιζουν. Καλο θα ηταν να αποφυγουμε λιγο τις ρομαντικες τυπου notebook. Ευχαριστω!!! Click για ανάπτυξη... περιόρισε κάπως το τι ζητάς... στα γρήγορα ορίστε μερικές πολύ ωραίες ταινίες, αλλά με τελείως διαφορετικό θέμα: https://www.imdb.com/title/tt0405094/ https://www.imdb.com/title/tt0338013/ https://www.imdb.com/title/tt1659337/ https://www.imdb.com/title/tt1832382/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 manozzz gwgw_5 SlimShady ΘανάσοςG4 tsiobieman G1310 Slytherin Darkking Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στη φωλιά του κούκου Κουρδιστό πορτοκάλι Fight Club Dancer in the dark American History X Requiem for a dream Σφραγισμένα χείλη The Shining I am Sam La vita e bella Ο πιανίστας Εντάξει, σταματάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2014 στις 12:49 Ο Hephaestus: #692 18-10-14 12:49 την ταινια lucy την εχετε δει; λεει τιποτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ανθοπώλης Νεοφερμένο μέλος Ο Ανθοπώλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 112 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2014 στις 12:58 Ο Ανθοπώλης: #693 18-10-14 12:58 κάτι λέει, η αϋπνία μου θεραπεύτηκε προσωρινά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2014 στις 13:18 Ο Hephaestus: #694 18-10-14 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Ανθοπώλης: κάτι λέει, η αϋπνία μου θεραπεύτηκε προσωρινά Click για ανάπτυξη... κανα δυνατο ψυχολογικο θριλερ ξερεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2014 στις 16:49 Η Alma Libre: #695 29-10-14 16:49 Αρχική Δημοσίευση από sher_locked: Στη φωλιά του κούκου Κουρδιστό πορτοκάλι Fight Club Dancer in the dark American History X Requiem for a dream Σφραγισμένα χείλη The Shining I am Sam La vita e bella Ο πιανίστας Εντάξει, σταματάω Click για ανάπτυξη... Requiem for a dream: Μακράν η αγαπημένη μου ταινία! Νοήματα, ωραίες ερμηνείες and the list goes on Pianist: Έχω διαβάσει το βιβλίο το οποίο είναι συγκλονιστικό και ψάχνω χρόνο να δω την ταινία κάποια στιγμή. La vita e bella: Τα λόγια είναι περιττά. Είναι τόσο τέλεια ταινία, αν και αμυδρά τη θυμάμαι πλέον ολόκληρη μιας και την είχα δει όταν είχα πρωτοξεκινήσει ιταλικά (πριν τέσσερα χρόνια). Πρέπει να τη κάνω ένα refresh μου φαίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Οκτωβρίου 2014 στις 17:07 Ο Guest 712911: #696 29-10-14 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Hephaestus: κανα δυνατο ψυχολογικο θριλερ ξερεις; Click για ανάπτυξη... Confessions - (Kokuhaku) Εχω την εντύπωση ότι την έχω ξαναβάλει, αλλά δεν πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eyb0ss Δραστήριο μέλος Ο eyb0ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 742 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2014 στις 17:31 Ο eyb0ss έγραψε: #697 29-10-14 17:31 Δεν ξέρω αν το έχουν ήδη προτείνει αλλά εγώ λέω το Pulp Fiction. Πολύ καλή και επιτυχημένη ταινία παρά το χαμηλό μπάτζετ της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αβοκάντο Νεοφερμένο μέλος Ο Αβοκάντο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2014 στις 18:20 Ο Αβοκάντο έγραψε: #698 29-10-14 18:20 23 Blast Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 21 Απριλίου 2015 στις 14:34 Η girly14 έγραψε: #699 21-04-15 14:34 Γεια σας!!!! Θα ηθελα να μου προτεινετε δραματικες ταινιες, της τελευταιας δεκαετιας. Μου αρεσουν αυτες που συγκινουν και προβληματιζουν. Καλο θα ηταν να αποφυγουμε λιγο τις ρομαντικες τυπου notebook. Ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2015 στις 22:04 Ο Guest 278211: #700 21-04-15 22:04 Αρχική Δημοσίευση από girly14: Γεια σας!!!! Θα ηθελα να μου προτεινετε δραματικες ταινιες, της τελευταιας δεκαετιας. Μου αρεσουν αυτες που συγκινουν και προβληματιζουν. Καλο θα ηταν να αποφυγουμε λιγο τις ρομαντικες τυπου notebook. Ευχαριστω!!! Click για ανάπτυξη... περιόρισε κάπως το τι ζητάς... στα γρήγορα ορίστε μερικές πολύ ωραίες ταινίες, αλλά με τελείως διαφορετικό θέμα: https://www.imdb.com/title/tt0405094/ https://www.imdb.com/title/tt0338013/ https://www.imdb.com/title/tt1659337/ https://www.imdb.com/title/tt1832382/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 manozzz gwgw_5 SlimShady ΘανάσοςG4 tsiobieman G1310 Slytherin Darkking Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
την ταινια lucy την εχετε δει; λεει τιποτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ανθοπώλης Νεοφερμένο μέλος Ο Ανθοπώλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 112 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2014 στις 12:58 Ο Ανθοπώλης: #693 18-10-14 12:58 κάτι λέει, η αϋπνία μου θεραπεύτηκε προσωρινά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2014 στις 13:18 Ο Hephaestus: #694 18-10-14 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Ανθοπώλης: κάτι λέει, η αϋπνία μου θεραπεύτηκε προσωρινά Click για ανάπτυξη... κανα δυνατο ψυχολογικο θριλερ ξερεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2014 στις 16:49 Η Alma Libre: #695 29-10-14 16:49 Αρχική Δημοσίευση από sher_locked: Στη φωλιά του κούκου Κουρδιστό πορτοκάλι Fight Club Dancer in the dark American History X Requiem for a dream Σφραγισμένα χείλη The Shining I am Sam La vita e bella Ο πιανίστας Εντάξει, σταματάω Click για ανάπτυξη... Requiem for a dream: Μακράν η αγαπημένη μου ταινία! Νοήματα, ωραίες ερμηνείες and the list goes on Pianist: Έχω διαβάσει το βιβλίο το οποίο είναι συγκλονιστικό και ψάχνω χρόνο να δω την ταινία κάποια στιγμή. La vita e bella: Τα λόγια είναι περιττά. Είναι τόσο τέλεια ταινία, αν και αμυδρά τη θυμάμαι πλέον ολόκληρη μιας και την είχα δει όταν είχα πρωτοξεκινήσει ιταλικά (πριν τέσσερα χρόνια). Πρέπει να τη κάνω ένα refresh μου φαίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Οκτωβρίου 2014 στις 17:07 Ο Guest 712911: #696 29-10-14 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Hephaestus: κανα δυνατο ψυχολογικο θριλερ ξερεις; Click για ανάπτυξη... Confessions - (Kokuhaku) Εχω την εντύπωση ότι την έχω ξαναβάλει, αλλά δεν πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eyb0ss Δραστήριο μέλος Ο eyb0ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 742 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2014 στις 17:31 Ο eyb0ss έγραψε: #697 29-10-14 17:31 Δεν ξέρω αν το έχουν ήδη προτείνει αλλά εγώ λέω το Pulp Fiction. Πολύ καλή και επιτυχημένη ταινία παρά το χαμηλό μπάτζετ της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αβοκάντο Νεοφερμένο μέλος Ο Αβοκάντο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2014 στις 18:20 Ο Αβοκάντο έγραψε: #698 29-10-14 18:20 23 Blast Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 21 Απριλίου 2015 στις 14:34 Η girly14 έγραψε: #699 21-04-15 14:34 Γεια σας!!!! Θα ηθελα να μου προτεινετε δραματικες ταινιες, της τελευταιας δεκαετιας. Μου αρεσουν αυτες που συγκινουν και προβληματιζουν. Καλο θα ηταν να αποφυγουμε λιγο τις ρομαντικες τυπου notebook. Ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2015 στις 22:04 Ο Guest 278211: #700 21-04-15 22:04 Αρχική Δημοσίευση από girly14: Γεια σας!!!! Θα ηθελα να μου προτεινετε δραματικες ταινιες, της τελευταιας δεκαετιας. Μου αρεσουν αυτες που συγκινουν και προβληματιζουν. Καλο θα ηταν να αποφυγουμε λιγο τις ρομαντικες τυπου notebook. Ευχαριστω!!! Click για ανάπτυξη... περιόρισε κάπως το τι ζητάς... στα γρήγορα ορίστε μερικές πολύ ωραίες ταινίες, αλλά με τελείως διαφορετικό θέμα: https://www.imdb.com/title/tt0405094/ https://www.imdb.com/title/tt0338013/ https://www.imdb.com/title/tt1659337/ https://www.imdb.com/title/tt1832382/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 manozzz gwgw_5 SlimShady ΘανάσοςG4 tsiobieman G1310 Slytherin Darkking Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κάτι λέει, η αϋπνία μου θεραπεύτηκε προσωρινά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2014 στις 13:18 Ο Hephaestus: #694 18-10-14 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Ανθοπώλης: κάτι λέει, η αϋπνία μου θεραπεύτηκε προσωρινά Click για ανάπτυξη... κανα δυνατο ψυχολογικο θριλερ ξερεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2014 στις 16:49 Η Alma Libre: #695 29-10-14 16:49 Αρχική Δημοσίευση από sher_locked: Στη φωλιά του κούκου Κουρδιστό πορτοκάλι Fight Club Dancer in the dark American History X Requiem for a dream Σφραγισμένα χείλη The Shining I am Sam La vita e bella Ο πιανίστας Εντάξει, σταματάω Click για ανάπτυξη... Requiem for a dream: Μακράν η αγαπημένη μου ταινία! Νοήματα, ωραίες ερμηνείες and the list goes on Pianist: Έχω διαβάσει το βιβλίο το οποίο είναι συγκλονιστικό και ψάχνω χρόνο να δω την ταινία κάποια στιγμή. La vita e bella: Τα λόγια είναι περιττά. Είναι τόσο τέλεια ταινία, αν και αμυδρά τη θυμάμαι πλέον ολόκληρη μιας και την είχα δει όταν είχα πρωτοξεκινήσει ιταλικά (πριν τέσσερα χρόνια). Πρέπει να τη κάνω ένα refresh μου φαίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Οκτωβρίου 2014 στις 17:07 Ο Guest 712911: #696 29-10-14 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Hephaestus: κανα δυνατο ψυχολογικο θριλερ ξερεις; Click για ανάπτυξη... Confessions - (Kokuhaku) Εχω την εντύπωση ότι την έχω ξαναβάλει, αλλά δεν πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eyb0ss Δραστήριο μέλος Ο eyb0ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 742 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2014 στις 17:31 Ο eyb0ss έγραψε: #697 29-10-14 17:31 Δεν ξέρω αν το έχουν ήδη προτείνει αλλά εγώ λέω το Pulp Fiction. Πολύ καλή και επιτυχημένη ταινία παρά το χαμηλό μπάτζετ της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αβοκάντο Νεοφερμένο μέλος Ο Αβοκάντο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2014 στις 18:20 Ο Αβοκάντο έγραψε: #698 29-10-14 18:20 23 Blast Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 21 Απριλίου 2015 στις 14:34 Η girly14 έγραψε: #699 21-04-15 14:34 Γεια σας!!!! Θα ηθελα να μου προτεινετε δραματικες ταινιες, της τελευταιας δεκαετιας. Μου αρεσουν αυτες που συγκινουν και προβληματιζουν. Καλο θα ηταν να αποφυγουμε λιγο τις ρομαντικες τυπου notebook. Ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2015 στις 22:04 Ο Guest 278211: #700 21-04-15 22:04 Αρχική Δημοσίευση από girly14: Γεια σας!!!! Θα ηθελα να μου προτεινετε δραματικες ταινιες, της τελευταιας δεκαετιας. Μου αρεσουν αυτες που συγκινουν και προβληματιζουν. Καλο θα ηταν να αποφυγουμε λιγο τις ρομαντικες τυπου notebook. Ευχαριστω!!! Click για ανάπτυξη... περιόρισε κάπως το τι ζητάς... στα γρήγορα ορίστε μερικές πολύ ωραίες ταινίες, αλλά με τελείως διαφορετικό θέμα: https://www.imdb.com/title/tt0405094/ https://www.imdb.com/title/tt0338013/ https://www.imdb.com/title/tt1659337/ https://www.imdb.com/title/tt1832382/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 manozzz gwgw_5 SlimShady ΘανάσοςG4 tsiobieman G1310 Slytherin Darkking Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ανθοπώλης: κάτι λέει, η αϋπνία μου θεραπεύτηκε προσωρινά Click για ανάπτυξη... κανα δυνατο ψυχολογικο θριλερ ξερεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2014 στις 16:49 Η Alma Libre: #695 29-10-14 16:49 Αρχική Δημοσίευση από sher_locked: Στη φωλιά του κούκου Κουρδιστό πορτοκάλι Fight Club Dancer in the dark American History X Requiem for a dream Σφραγισμένα χείλη The Shining I am Sam La vita e bella Ο πιανίστας Εντάξει, σταματάω Click για ανάπτυξη... Requiem for a dream: Μακράν η αγαπημένη μου ταινία! Νοήματα, ωραίες ερμηνείες and the list goes on Pianist: Έχω διαβάσει το βιβλίο το οποίο είναι συγκλονιστικό και ψάχνω χρόνο να δω την ταινία κάποια στιγμή. La vita e bella: Τα λόγια είναι περιττά. Είναι τόσο τέλεια ταινία, αν και αμυδρά τη θυμάμαι πλέον ολόκληρη μιας και την είχα δει όταν είχα πρωτοξεκινήσει ιταλικά (πριν τέσσερα χρόνια). Πρέπει να τη κάνω ένα refresh μου φαίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Οκτωβρίου 2014 στις 17:07 Ο Guest 712911: #696 29-10-14 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Hephaestus: κανα δυνατο ψυχολογικο θριλερ ξερεις; Click για ανάπτυξη... Confessions - (Kokuhaku) Εχω την εντύπωση ότι την έχω ξαναβάλει, αλλά δεν πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eyb0ss Δραστήριο μέλος Ο eyb0ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 742 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2014 στις 17:31 Ο eyb0ss έγραψε: #697 29-10-14 17:31 Δεν ξέρω αν το έχουν ήδη προτείνει αλλά εγώ λέω το Pulp Fiction. Πολύ καλή και επιτυχημένη ταινία παρά το χαμηλό μπάτζετ της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αβοκάντο Νεοφερμένο μέλος Ο Αβοκάντο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2014 στις 18:20 Ο Αβοκάντο έγραψε: #698 29-10-14 18:20 23 Blast Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 21 Απριλίου 2015 στις 14:34 Η girly14 έγραψε: #699 21-04-15 14:34 Γεια σας!!!! Θα ηθελα να μου προτεινετε δραματικες ταινιες, της τελευταιας δεκαετιας. Μου αρεσουν αυτες που συγκινουν και προβληματιζουν. Καλο θα ηταν να αποφυγουμε λιγο τις ρομαντικες τυπου notebook. Ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2015 στις 22:04 Ο Guest 278211: #700 21-04-15 22:04 Αρχική Δημοσίευση από girly14: Γεια σας!!!! Θα ηθελα να μου προτεινετε δραματικες ταινιες, της τελευταιας δεκαετιας. Μου αρεσουν αυτες που συγκινουν και προβληματιζουν. Καλο θα ηταν να αποφυγουμε λιγο τις ρομαντικες τυπου notebook. Ευχαριστω!!! Click για ανάπτυξη... περιόρισε κάπως το τι ζητάς... στα γρήγορα ορίστε μερικές πολύ ωραίες ταινίες, αλλά με τελείως διαφορετικό θέμα: https://www.imdb.com/title/tt0405094/ https://www.imdb.com/title/tt0338013/ https://www.imdb.com/title/tt1659337/ https://www.imdb.com/title/tt1832382/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 manozzz gwgw_5 SlimShady ΘανάσοςG4 tsiobieman G1310 Slytherin Darkking Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sher_locked: Στη φωλιά του κούκου Κουρδιστό πορτοκάλι Fight Club Dancer in the dark American History X Requiem for a dream Σφραγισμένα χείλη The Shining I am Sam La vita e bella Ο πιανίστας Εντάξει, σταματάω Click για ανάπτυξη... Requiem for a dream: Μακράν η αγαπημένη μου ταινία! Νοήματα, ωραίες ερμηνείες and the list goes on Pianist: Έχω διαβάσει το βιβλίο το οποίο είναι συγκλονιστικό και ψάχνω χρόνο να δω την ταινία κάποια στιγμή. La vita e bella: Τα λόγια είναι περιττά. Είναι τόσο τέλεια ταινία, αν και αμυδρά τη θυμάμαι πλέον ολόκληρη μιας και την είχα δει όταν είχα πρωτοξεκινήσει ιταλικά (πριν τέσσερα χρόνια). Πρέπει να τη κάνω ένα refresh μου φαίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Οκτωβρίου 2014 στις 17:07 Ο Guest 712911: #696 29-10-14 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Hephaestus: κανα δυνατο ψυχολογικο θριλερ ξερεις; Click για ανάπτυξη... Confessions - (Kokuhaku) Εχω την εντύπωση ότι την έχω ξαναβάλει, αλλά δεν πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eyb0ss Δραστήριο μέλος Ο eyb0ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 742 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2014 στις 17:31 Ο eyb0ss έγραψε: #697 29-10-14 17:31 Δεν ξέρω αν το έχουν ήδη προτείνει αλλά εγώ λέω το Pulp Fiction. Πολύ καλή και επιτυχημένη ταινία παρά το χαμηλό μπάτζετ της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αβοκάντο Νεοφερμένο μέλος Ο Αβοκάντο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2014 στις 18:20 Ο Αβοκάντο έγραψε: #698 29-10-14 18:20 23 Blast Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 21 Απριλίου 2015 στις 14:34 Η girly14 έγραψε: #699 21-04-15 14:34 Γεια σας!!!! Θα ηθελα να μου προτεινετε δραματικες ταινιες, της τελευταιας δεκαετιας. Μου αρεσουν αυτες που συγκινουν και προβληματιζουν. Καλο θα ηταν να αποφυγουμε λιγο τις ρομαντικες τυπου notebook. Ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2015 στις 22:04 Ο Guest 278211: #700 21-04-15 22:04 Αρχική Δημοσίευση από girly14: Γεια σας!!!! Θα ηθελα να μου προτεινετε δραματικες ταινιες, της τελευταιας δεκαετιας. Μου αρεσουν αυτες που συγκινουν και προβληματιζουν. Καλο θα ηταν να αποφυγουμε λιγο τις ρομαντικες τυπου notebook. Ευχαριστω!!! Click για ανάπτυξη... περιόρισε κάπως το τι ζητάς... στα γρήγορα ορίστε μερικές πολύ ωραίες ταινίες, αλλά με τελείως διαφορετικό θέμα: https://www.imdb.com/title/tt0405094/ https://www.imdb.com/title/tt0338013/ https://www.imdb.com/title/tt1659337/ https://www.imdb.com/title/tt1832382/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 manozzz gwgw_5 SlimShady ΘανάσοςG4 tsiobieman G1310 Slytherin Darkking Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Hephaestus: κανα δυνατο ψυχολογικο θριλερ ξερεις; Click για ανάπτυξη... Confessions - (Kokuhaku) Εχω την εντύπωση ότι την έχω ξαναβάλει, αλλά δεν πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eyb0ss Δραστήριο μέλος Ο eyb0ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 742 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2014 στις 17:31 Ο eyb0ss έγραψε: #697 29-10-14 17:31 Δεν ξέρω αν το έχουν ήδη προτείνει αλλά εγώ λέω το Pulp Fiction. Πολύ καλή και επιτυχημένη ταινία παρά το χαμηλό μπάτζετ της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αβοκάντο Νεοφερμένο μέλος Ο Αβοκάντο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2014 στις 18:20 Ο Αβοκάντο έγραψε: #698 29-10-14 18:20 23 Blast Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 21 Απριλίου 2015 στις 14:34 Η girly14 έγραψε: #699 21-04-15 14:34 Γεια σας!!!! Θα ηθελα να μου προτεινετε δραματικες ταινιες, της τελευταιας δεκαετιας. Μου αρεσουν αυτες που συγκινουν και προβληματιζουν. Καλο θα ηταν να αποφυγουμε λιγο τις ρομαντικες τυπου notebook. Ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2015 στις 22:04 Ο Guest 278211: #700 21-04-15 22:04 Αρχική Δημοσίευση από girly14: Γεια σας!!!! Θα ηθελα να μου προτεινετε δραματικες ταινιες, της τελευταιας δεκαετιας. Μου αρεσουν αυτες που συγκινουν και προβληματιζουν. Καλο θα ηταν να αποφυγουμε λιγο τις ρομαντικες τυπου notebook. Ευχαριστω!!! Click για ανάπτυξη... περιόρισε κάπως το τι ζητάς... στα γρήγορα ορίστε μερικές πολύ ωραίες ταινίες, αλλά με τελείως διαφορετικό θέμα: https://www.imdb.com/title/tt0405094/ https://www.imdb.com/title/tt0338013/ https://www.imdb.com/title/tt1659337/ https://www.imdb.com/title/tt1832382/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 manozzz gwgw_5 SlimShady ΘανάσοςG4 tsiobieman G1310 Slytherin Darkking Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν ξέρω αν το έχουν ήδη προτείνει αλλά εγώ λέω το Pulp Fiction. Πολύ καλή και επιτυχημένη ταινία παρά το χαμηλό μπάτζετ της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αβοκάντο Νεοφερμένο μέλος Ο Αβοκάντο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2014 στις 18:20 Ο Αβοκάντο έγραψε: #698 29-10-14 18:20 23 Blast Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 21 Απριλίου 2015 στις 14:34 Η girly14 έγραψε: #699 21-04-15 14:34 Γεια σας!!!! Θα ηθελα να μου προτεινετε δραματικες ταινιες, της τελευταιας δεκαετιας. Μου αρεσουν αυτες που συγκινουν και προβληματιζουν. Καλο θα ηταν να αποφυγουμε λιγο τις ρομαντικες τυπου notebook. Ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2015 στις 22:04 Ο Guest 278211: #700 21-04-15 22:04 Αρχική Δημοσίευση από girly14: Γεια σας!!!! Θα ηθελα να μου προτεινετε δραματικες ταινιες, της τελευταιας δεκαετιας. Μου αρεσουν αυτες που συγκινουν και προβληματιζουν. Καλο θα ηταν να αποφυγουμε λιγο τις ρομαντικες τυπου notebook. Ευχαριστω!!! Click για ανάπτυξη... περιόρισε κάπως το τι ζητάς... στα γρήγορα ορίστε μερικές πολύ ωραίες ταινίες, αλλά με τελείως διαφορετικό θέμα: https://www.imdb.com/title/tt0405094/ https://www.imdb.com/title/tt0338013/ https://www.imdb.com/title/tt1659337/ https://www.imdb.com/title/tt1832382/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 manozzz gwgw_5 SlimShady ΘανάσοςG4 tsiobieman G1310 Slytherin Darkking Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
23 Blast Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 21 Απριλίου 2015 στις 14:34 Η girly14 έγραψε: #699 21-04-15 14:34 Γεια σας!!!! Θα ηθελα να μου προτεινετε δραματικες ταινιες, της τελευταιας δεκαετιας. Μου αρεσουν αυτες που συγκινουν και προβληματιζουν. Καλο θα ηταν να αποφυγουμε λιγο τις ρομαντικες τυπου notebook. Ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2015 στις 22:04 Ο Guest 278211: #700 21-04-15 22:04 Αρχική Δημοσίευση από girly14: Γεια σας!!!! Θα ηθελα να μου προτεινετε δραματικες ταινιες, της τελευταιας δεκαετιας. Μου αρεσουν αυτες που συγκινουν και προβληματιζουν. Καλο θα ηταν να αποφυγουμε λιγο τις ρομαντικες τυπου notebook. Ευχαριστω!!! Click για ανάπτυξη... περιόρισε κάπως το τι ζητάς... στα γρήγορα ορίστε μερικές πολύ ωραίες ταινίες, αλλά με τελείως διαφορετικό θέμα: https://www.imdb.com/title/tt0405094/ https://www.imdb.com/title/tt0338013/ https://www.imdb.com/title/tt1659337/ https://www.imdb.com/title/tt1832382/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Γεια σας!!!! Θα ηθελα να μου προτεινετε δραματικες ταινιες, της τελευταιας δεκαετιας. Μου αρεσουν αυτες που συγκινουν και προβληματιζουν. Καλο θα ηταν να αποφυγουμε λιγο τις ρομαντικες τυπου notebook. Ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2015 στις 22:04 Ο Guest 278211: #700 21-04-15 22:04 Αρχική Δημοσίευση από girly14: Γεια σας!!!! Θα ηθελα να μου προτεινετε δραματικες ταινιες, της τελευταιας δεκαετιας. Μου αρεσουν αυτες που συγκινουν και προβληματιζουν. Καλο θα ηταν να αποφυγουμε λιγο τις ρομαντικες τυπου notebook. Ευχαριστω!!! Click για ανάπτυξη... περιόρισε κάπως το τι ζητάς... στα γρήγορα ορίστε μερικές πολύ ωραίες ταινίες, αλλά με τελείως διαφορετικό θέμα: https://www.imdb.com/title/tt0405094/ https://www.imdb.com/title/tt0338013/ https://www.imdb.com/title/tt1659337/ https://www.imdb.com/title/tt1832382/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από girly14: Γεια σας!!!! Θα ηθελα να μου προτεινετε δραματικες ταινιες, της τελευταιας δεκαετιας. Μου αρεσουν αυτες που συγκινουν και προβληματιζουν. Καλο θα ηταν να αποφυγουμε λιγο τις ρομαντικες τυπου notebook. Ευχαριστω!!! Click για ανάπτυξη... περιόρισε κάπως το τι ζητάς... στα γρήγορα ορίστε μερικές πολύ ωραίες ταινίες, αλλά με τελείως διαφορετικό θέμα: https://www.imdb.com/title/tt0405094/ https://www.imdb.com/title/tt0338013/ https://www.imdb.com/title/tt1659337/ https://www.imdb.com/title/tt1832382/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.