ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:14 Ο ViPeRMiMiS: #461 30-05-13 23:14 Project X Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:18 Η CiNeFiL έγραψε: #462 30-05-13 23:18 και οι 3 ειναι πολυ καλες ταινια αλλαα.. το AMERICAN HISTORY X ειναι η πιο υπερτατη ταινια για μενα + παιζει ο Νορτον αρα εγγυηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:23 Η _Ηρώ_ έγραψε: #463 30-05-13 23:23 Θέλω μια ταινία που να λιώσω στο κλάμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:24 Ο BloodSparrow: #464 30-05-13 23:24 Αρχική Δημοσίευση από _Ηρώ_: Θέλω μια ταινία που να λιώσω στο κλάμα.. Click για ανάπτυξη... κλαινε τα κοριτσια με παπακαλιατη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:26 Η EnnisDelMar!: #465 30-05-13 23:26 Αρχική Δημοσίευση από _Ηρώ_: Θέλω μια ταινία που να λιώσω στο κλάμα.. Click για ανάπτυξη... Επτά ζωές, με τον Will Smith...... Το κλάμα του αιώνα (ανεξαρτήτως φύλου) Αλλιώς κλασσικό P.S. I love you ή Notebook Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:26 Ο Itach1 έγραψε: #466 30-05-13 23:26 Λεπόν, θα ήθελα να δω μια ταινία που να μην είναι πολύ γνωστή, ψαγμένη με λίγα λόγια, η οποία είτε να περνάει κάποιο μήνυμα είτε το τέλος της να σου αφήνει κάποιο παράξενο συναίσθημα. Κυρίως το 2ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:34 Η _Ηρώ_ έγραψε: #467 30-05-13 23:34 Αρχική Δημοσίευση από BloodSparrow: κλαινε τα κοριτσια με παπακαλιατη; Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ούτε καν.. Αρχική Δημοσίευση από ImEirini!: Επτά ζωές, με τον Will Smith...... Το κλάμα του αιώνα (ανεξαρτήτως φύλου) Αλλιώς κλασσικό P.S. I love you ή Notebook Click για ανάπτυξη... Α θα δω το πρώτο αν είναι τα άλλα δεν μου αρέσουν!Θενκς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:36 Η CiNeFiL έγραψε: #468 30-05-13 23:36 Αρχική Δημοσίευση από _Ηρώ_: Θέλω μια ταινία που να λιώσω στο κλάμα.. Click για ανάπτυξη... Les choristes La tête en friche House of Sand and Fog About Schmidt νταξ δεν ειναι τελειως τετοια ταινια αλλα με αυτο τελος πρεπει να εισαι αναισθητος για να μην συγκινηθεις.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Athr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 238 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:38 Ο Athr έγραψε: #469 30-05-13 23:38 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Λεπόν, θα ήθελα να δω μια ταινία που να μην είναι πολύ γνωστή, ψαγμένη με λίγα λόγια, η οποία είτε να περνάει κάποιο μήνυμα είτε το τέλος της να σου αφήνει κάποιο παράξενο συναίσθημα. Κυρίως το 2ο. Click για ανάπτυξη... Τσεκαρετε το Mr.Nobody οσοι δεν το χετε δει. Πολυ ωραια-mindfuck-μοναδικη ταινια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:39 Ο BloodSparrow: #470 30-05-13 23:39 το Seven pounds που προτεινε η pocahontas οντως ριχνει δακρυ. Αν και αναισθητος , με συγκινησε.Και με επεισε να δωσω τα οργανα μου μολις ψοφησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:43 Η _Ηρώ_ έγραψε: #471 30-05-13 23:43 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: Les choristes La tête en friche House of Sand and Fog About Schmidt νταξ δεν ειναι τελειως τετοια ταινια αλλα με αυτο τελος πρεπει να εισαι αναισθητος για να μην συγκινηθεις.- Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ!:* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:43 Ο Itach1 έγραψε: #472 30-05-13 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Athr: Τσεκαρετε το Mr.Nobody οσοι δεν το χετε δει. Πολυ ωραια-mindfuck-μοναδικη ταινια. Click για ανάπτυξη... Την έβαλα να κατέβει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:46 Η EnnisDelMar!: #473 30-05-13 23:46 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: Les choristes La tête en friche House of Sand and Fog About Schmidt νταξ δεν ειναι τελειως τετοια ταινια αλλα με αυτο τελος πρεπει να εισαι αναισθητος για να μην συγκινηθεις.- Click για ανάπτυξη... Απ'αυτές, έχω δει τα παιδιά της χορωδίας, ντάξει δεν ήταν τόοοσο συγκινητικό, αν και ήταν πραγματικά πολύ ωραία ταινία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Μαΐου 2013 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:57 Ο Johnny15 έγραψε: #474 30-05-13 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Μιας και για εξεταστική δεν πρόκεται να διαβάσω, πείτε καμία ταινία :Ρ Είδα το Reservoir Dogs και τώρα είμαι μεταξύ Inception /American History X (Μαθήματα Αμερικανικής Ιστορίας) και trilogy Godfather!!Ποιό μου προτίνετε ? Click για ανάπτυξη... What, δεν έχεις δει πολλά κλασσικά πράγματα. Όλες καλές και διασκεδαστικές. Το Inception καθαρά για πολύ action και μικρά plot twists συνεχώς, πολύ καλή ταινία. American History X αν έχεις όρεξη να δεις κάτι για τον ρατσισμό, σίγουρα είναι μια ταινία που πρέπει να δουν όλοι. Godfather αν θες oldschool κλασσικούρα, οι ταινίες στα καλύτερα τους. Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Λεπόν, θα ήθελα να δω μια ταινία που να μην είναι πολύ γνωστή, ψαγμένη με λίγα λόγια, η οποία είτε να περνάει κάποιο μήνυμα είτε το τέλος της να σου αφήνει κάποιο παράξενο συναίσθημα. Κυρίως το 2ο. Click για ανάπτυξη... The Trueman Show αν δεν την έχεις δει, πρώτη και καλύτερη. Το κλασσικό Planet of Apes (μην φας κανένα spoiler κοίτα) για ένα παράξενο συναίσθημα που λες. Αυτά μου έρχονται τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:08 Ο Itach1 έγραψε: #475 31-05-13 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: The Trueman Show αν δεν την έχεις δει, πρώτη και καλύτερη. Το κλασσικό Planet of Apes (μην φας κανένα spoiler κοίτα) για ένα παράξενο συναίσθημα που λες. Αυτά μου έρχονται τώρα. Click για ανάπτυξη... Τις έχω δει, το τρούμαν σόου απλά γαμάτο!!! Aπ'τις αγαπημένες μου mindfuck ταινίες είναι το "A beautiful mind" κάτι τέτοιο ψάχνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:12 Ο Johnny15 έγραψε: #476 31-05-13 00:12 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Τις έχω δει, το τρούμαν σόου απλά γαμάτο!!! Aπ'τις αγαπημένες μου mindfuck ταινίες είναι το "A beautiful mind" κάτι τέτοιο ψάχνω. Click για ανάπτυξη... Καλό ήταν το a beautiful mind αλλά περίμενα κάτι που να έχει να κάνει πολύ με μαθηματικά, όχι ένα γενικό δράμα. Τώρα δεν ξέρω κάτι άλλο να σου προτείνω Γενικά εχω καιρό να κάτσω να δω ταινίες, έχω κολλήσει με anime τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:17 Ο Itach1 έγραψε: #477 31-05-13 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Καλό ήταν το a beautiful mind αλλά περίμενα κάτι που να έχει να κάνει πολύ με μαθηματικά, όχι ένα γενικό δράμα. Τώρα δεν ξέρω κάτι άλλο να σου προτείνω Γενικά εχω καιρό να κάτσω να δω ταινίες, έχω κολλήσει με anime τώρα. Click για ανάπτυξη... Καλά και γω έχω πολλούς μήνες να δω ταινίες αλλά τώρα στην εξεταστική επιβάλλεται αλλιώς αν συνεχίσω να βλέπω ναρούτο με τέτοιο ρυθμό βλέπω να μην πατάω να γράψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:18 Η CiNeFiL έγραψε: #478 31-05-13 00:18 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Τις έχω δει, το τρούμαν σόου απλά γαμάτο!!! Aπ'τις αγαπημένες μου mindfuck ταινίες είναι το "A beautiful mind" κάτι τέτοιο ψάχνω. Click για ανάπτυξη... για mindfuck θα λεγα The Prestige The Illusionist 21 Being John Malkovich Oldboy (!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:21 Ο Itach1 έγραψε: #479 31-05-13 00:21 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: για mindfuck θα λεγα The Prestige The Illusionist 21 Being John Malkovich Oldboy (!) Click για ανάπτυξη... Thanks!! Θα μπουν στην ουρά οι 2 απ'αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XStacy Νεοφερμένο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:27 Η XStacy έγραψε: #480 31-05-13 00:27 Αρχική Δημοσίευση από _Ηρώ_: Θέλω μια ταινία που να λιώσω στο κλάμα.. Click για ανάπτυξη... δες το my sister's keeper τοτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 manozzz gwgw_5 SlimShady ΘανάσοςG4 tsiobieman G1310 Slytherin Darkking Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Project X Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:18 Η CiNeFiL έγραψε: #462 30-05-13 23:18 και οι 3 ειναι πολυ καλες ταινια αλλαα.. το AMERICAN HISTORY X ειναι η πιο υπερτατη ταινια για μενα + παιζει ο Νορτον αρα εγγυηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:23 Η _Ηρώ_ έγραψε: #463 30-05-13 23:23 Θέλω μια ταινία που να λιώσω στο κλάμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:24 Ο BloodSparrow: #464 30-05-13 23:24 Αρχική Δημοσίευση από _Ηρώ_: Θέλω μια ταινία που να λιώσω στο κλάμα.. Click για ανάπτυξη... κλαινε τα κοριτσια με παπακαλιατη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:26 Η EnnisDelMar!: #465 30-05-13 23:26 Αρχική Δημοσίευση από _Ηρώ_: Θέλω μια ταινία που να λιώσω στο κλάμα.. Click για ανάπτυξη... Επτά ζωές, με τον Will Smith...... Το κλάμα του αιώνα (ανεξαρτήτως φύλου) Αλλιώς κλασσικό P.S. I love you ή Notebook Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:26 Ο Itach1 έγραψε: #466 30-05-13 23:26 Λεπόν, θα ήθελα να δω μια ταινία που να μην είναι πολύ γνωστή, ψαγμένη με λίγα λόγια, η οποία είτε να περνάει κάποιο μήνυμα είτε το τέλος της να σου αφήνει κάποιο παράξενο συναίσθημα. Κυρίως το 2ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:34 Η _Ηρώ_ έγραψε: #467 30-05-13 23:34 Αρχική Δημοσίευση από BloodSparrow: κλαινε τα κοριτσια με παπακαλιατη; Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ούτε καν.. Αρχική Δημοσίευση από ImEirini!: Επτά ζωές, με τον Will Smith...... Το κλάμα του αιώνα (ανεξαρτήτως φύλου) Αλλιώς κλασσικό P.S. I love you ή Notebook Click για ανάπτυξη... Α θα δω το πρώτο αν είναι τα άλλα δεν μου αρέσουν!Θενκς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:36 Η CiNeFiL έγραψε: #468 30-05-13 23:36 Αρχική Δημοσίευση από _Ηρώ_: Θέλω μια ταινία που να λιώσω στο κλάμα.. Click για ανάπτυξη... Les choristes La tête en friche House of Sand and Fog About Schmidt νταξ δεν ειναι τελειως τετοια ταινια αλλα με αυτο τελος πρεπει να εισαι αναισθητος για να μην συγκινηθεις.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Athr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 238 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:38 Ο Athr έγραψε: #469 30-05-13 23:38 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Λεπόν, θα ήθελα να δω μια ταινία που να μην είναι πολύ γνωστή, ψαγμένη με λίγα λόγια, η οποία είτε να περνάει κάποιο μήνυμα είτε το τέλος της να σου αφήνει κάποιο παράξενο συναίσθημα. Κυρίως το 2ο. Click για ανάπτυξη... Τσεκαρετε το Mr.Nobody οσοι δεν το χετε δει. Πολυ ωραια-mindfuck-μοναδικη ταινια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:39 Ο BloodSparrow: #470 30-05-13 23:39 το Seven pounds που προτεινε η pocahontas οντως ριχνει δακρυ. Αν και αναισθητος , με συγκινησε.Και με επεισε να δωσω τα οργανα μου μολις ψοφησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:43 Η _Ηρώ_ έγραψε: #471 30-05-13 23:43 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: Les choristes La tête en friche House of Sand and Fog About Schmidt νταξ δεν ειναι τελειως τετοια ταινια αλλα με αυτο τελος πρεπει να εισαι αναισθητος για να μην συγκινηθεις.- Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ!:* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:43 Ο Itach1 έγραψε: #472 30-05-13 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Athr: Τσεκαρετε το Mr.Nobody οσοι δεν το χετε δει. Πολυ ωραια-mindfuck-μοναδικη ταινια. Click για ανάπτυξη... Την έβαλα να κατέβει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:46 Η EnnisDelMar!: #473 30-05-13 23:46 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: Les choristes La tête en friche House of Sand and Fog About Schmidt νταξ δεν ειναι τελειως τετοια ταινια αλλα με αυτο τελος πρεπει να εισαι αναισθητος για να μην συγκινηθεις.- Click για ανάπτυξη... Απ'αυτές, έχω δει τα παιδιά της χορωδίας, ντάξει δεν ήταν τόοοσο συγκινητικό, αν και ήταν πραγματικά πολύ ωραία ταινία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Μαΐου 2013 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:57 Ο Johnny15 έγραψε: #474 30-05-13 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Μιας και για εξεταστική δεν πρόκεται να διαβάσω, πείτε καμία ταινία :Ρ Είδα το Reservoir Dogs και τώρα είμαι μεταξύ Inception /American History X (Μαθήματα Αμερικανικής Ιστορίας) και trilogy Godfather!!Ποιό μου προτίνετε ? Click για ανάπτυξη... What, δεν έχεις δει πολλά κλασσικά πράγματα. Όλες καλές και διασκεδαστικές. Το Inception καθαρά για πολύ action και μικρά plot twists συνεχώς, πολύ καλή ταινία. American History X αν έχεις όρεξη να δεις κάτι για τον ρατσισμό, σίγουρα είναι μια ταινία που πρέπει να δουν όλοι. Godfather αν θες oldschool κλασσικούρα, οι ταινίες στα καλύτερα τους. Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Λεπόν, θα ήθελα να δω μια ταινία που να μην είναι πολύ γνωστή, ψαγμένη με λίγα λόγια, η οποία είτε να περνάει κάποιο μήνυμα είτε το τέλος της να σου αφήνει κάποιο παράξενο συναίσθημα. Κυρίως το 2ο. Click για ανάπτυξη... The Trueman Show αν δεν την έχεις δει, πρώτη και καλύτερη. Το κλασσικό Planet of Apes (μην φας κανένα spoiler κοίτα) για ένα παράξενο συναίσθημα που λες. Αυτά μου έρχονται τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:08 Ο Itach1 έγραψε: #475 31-05-13 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: The Trueman Show αν δεν την έχεις δει, πρώτη και καλύτερη. Το κλασσικό Planet of Apes (μην φας κανένα spoiler κοίτα) για ένα παράξενο συναίσθημα που λες. Αυτά μου έρχονται τώρα. Click για ανάπτυξη... Τις έχω δει, το τρούμαν σόου απλά γαμάτο!!! Aπ'τις αγαπημένες μου mindfuck ταινίες είναι το "A beautiful mind" κάτι τέτοιο ψάχνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:12 Ο Johnny15 έγραψε: #476 31-05-13 00:12 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Τις έχω δει, το τρούμαν σόου απλά γαμάτο!!! Aπ'τις αγαπημένες μου mindfuck ταινίες είναι το "A beautiful mind" κάτι τέτοιο ψάχνω. Click για ανάπτυξη... Καλό ήταν το a beautiful mind αλλά περίμενα κάτι που να έχει να κάνει πολύ με μαθηματικά, όχι ένα γενικό δράμα. Τώρα δεν ξέρω κάτι άλλο να σου προτείνω Γενικά εχω καιρό να κάτσω να δω ταινίες, έχω κολλήσει με anime τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:17 Ο Itach1 έγραψε: #477 31-05-13 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Καλό ήταν το a beautiful mind αλλά περίμενα κάτι που να έχει να κάνει πολύ με μαθηματικά, όχι ένα γενικό δράμα. Τώρα δεν ξέρω κάτι άλλο να σου προτείνω Γενικά εχω καιρό να κάτσω να δω ταινίες, έχω κολλήσει με anime τώρα. Click για ανάπτυξη... Καλά και γω έχω πολλούς μήνες να δω ταινίες αλλά τώρα στην εξεταστική επιβάλλεται αλλιώς αν συνεχίσω να βλέπω ναρούτο με τέτοιο ρυθμό βλέπω να μην πατάω να γράψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:18 Η CiNeFiL έγραψε: #478 31-05-13 00:18 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Τις έχω δει, το τρούμαν σόου απλά γαμάτο!!! Aπ'τις αγαπημένες μου mindfuck ταινίες είναι το "A beautiful mind" κάτι τέτοιο ψάχνω. Click για ανάπτυξη... για mindfuck θα λεγα The Prestige The Illusionist 21 Being John Malkovich Oldboy (!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:21 Ο Itach1 έγραψε: #479 31-05-13 00:21 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: για mindfuck θα λεγα The Prestige The Illusionist 21 Being John Malkovich Oldboy (!) Click για ανάπτυξη... Thanks!! Θα μπουν στην ουρά οι 2 απ'αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XStacy Νεοφερμένο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:27 Η XStacy έγραψε: #480 31-05-13 00:27 Αρχική Δημοσίευση από _Ηρώ_: Θέλω μια ταινία που να λιώσω στο κλάμα.. Click για ανάπτυξη... δες το my sister's keeper τοτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 manozzz gwgw_5 SlimShady ΘανάσοςG4 tsiobieman G1310 Slytherin Darkking Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και οι 3 ειναι πολυ καλες ταινια αλλαα.. το AMERICAN HISTORY X ειναι η πιο υπερτατη ταινια για μενα + παιζει ο Νορτον αρα εγγυηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:23 Η _Ηρώ_ έγραψε: #463 30-05-13 23:23 Θέλω μια ταινία που να λιώσω στο κλάμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:24 Ο BloodSparrow: #464 30-05-13 23:24 Αρχική Δημοσίευση από _Ηρώ_: Θέλω μια ταινία που να λιώσω στο κλάμα.. Click για ανάπτυξη... κλαινε τα κοριτσια με παπακαλιατη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:26 Η EnnisDelMar!: #465 30-05-13 23:26 Αρχική Δημοσίευση από _Ηρώ_: Θέλω μια ταινία που να λιώσω στο κλάμα.. Click για ανάπτυξη... Επτά ζωές, με τον Will Smith...... Το κλάμα του αιώνα (ανεξαρτήτως φύλου) Αλλιώς κλασσικό P.S. I love you ή Notebook Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:26 Ο Itach1 έγραψε: #466 30-05-13 23:26 Λεπόν, θα ήθελα να δω μια ταινία που να μην είναι πολύ γνωστή, ψαγμένη με λίγα λόγια, η οποία είτε να περνάει κάποιο μήνυμα είτε το τέλος της να σου αφήνει κάποιο παράξενο συναίσθημα. Κυρίως το 2ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:34 Η _Ηρώ_ έγραψε: #467 30-05-13 23:34 Αρχική Δημοσίευση από BloodSparrow: κλαινε τα κοριτσια με παπακαλιατη; Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ούτε καν.. Αρχική Δημοσίευση από ImEirini!: Επτά ζωές, με τον Will Smith...... Το κλάμα του αιώνα (ανεξαρτήτως φύλου) Αλλιώς κλασσικό P.S. I love you ή Notebook Click για ανάπτυξη... Α θα δω το πρώτο αν είναι τα άλλα δεν μου αρέσουν!Θενκς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:36 Η CiNeFiL έγραψε: #468 30-05-13 23:36 Αρχική Δημοσίευση από _Ηρώ_: Θέλω μια ταινία που να λιώσω στο κλάμα.. Click για ανάπτυξη... Les choristes La tête en friche House of Sand and Fog About Schmidt νταξ δεν ειναι τελειως τετοια ταινια αλλα με αυτο τελος πρεπει να εισαι αναισθητος για να μην συγκινηθεις.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Athr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 238 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:38 Ο Athr έγραψε: #469 30-05-13 23:38 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Λεπόν, θα ήθελα να δω μια ταινία που να μην είναι πολύ γνωστή, ψαγμένη με λίγα λόγια, η οποία είτε να περνάει κάποιο μήνυμα είτε το τέλος της να σου αφήνει κάποιο παράξενο συναίσθημα. Κυρίως το 2ο. Click για ανάπτυξη... Τσεκαρετε το Mr.Nobody οσοι δεν το χετε δει. Πολυ ωραια-mindfuck-μοναδικη ταινια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:39 Ο BloodSparrow: #470 30-05-13 23:39 το Seven pounds που προτεινε η pocahontas οντως ριχνει δακρυ. Αν και αναισθητος , με συγκινησε.Και με επεισε να δωσω τα οργανα μου μολις ψοφησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:43 Η _Ηρώ_ έγραψε: #471 30-05-13 23:43 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: Les choristes La tête en friche House of Sand and Fog About Schmidt νταξ δεν ειναι τελειως τετοια ταινια αλλα με αυτο τελος πρεπει να εισαι αναισθητος για να μην συγκινηθεις.- Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ!:* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:43 Ο Itach1 έγραψε: #472 30-05-13 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Athr: Τσεκαρετε το Mr.Nobody οσοι δεν το χετε δει. Πολυ ωραια-mindfuck-μοναδικη ταινια. Click για ανάπτυξη... Την έβαλα να κατέβει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:46 Η EnnisDelMar!: #473 30-05-13 23:46 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: Les choristes La tête en friche House of Sand and Fog About Schmidt νταξ δεν ειναι τελειως τετοια ταινια αλλα με αυτο τελος πρεπει να εισαι αναισθητος για να μην συγκινηθεις.- Click για ανάπτυξη... Απ'αυτές, έχω δει τα παιδιά της χορωδίας, ντάξει δεν ήταν τόοοσο συγκινητικό, αν και ήταν πραγματικά πολύ ωραία ταινία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Μαΐου 2013 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:57 Ο Johnny15 έγραψε: #474 30-05-13 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Μιας και για εξεταστική δεν πρόκεται να διαβάσω, πείτε καμία ταινία :Ρ Είδα το Reservoir Dogs και τώρα είμαι μεταξύ Inception /American History X (Μαθήματα Αμερικανικής Ιστορίας) και trilogy Godfather!!Ποιό μου προτίνετε ? Click για ανάπτυξη... What, δεν έχεις δει πολλά κλασσικά πράγματα. Όλες καλές και διασκεδαστικές. Το Inception καθαρά για πολύ action και μικρά plot twists συνεχώς, πολύ καλή ταινία. American History X αν έχεις όρεξη να δεις κάτι για τον ρατσισμό, σίγουρα είναι μια ταινία που πρέπει να δουν όλοι. Godfather αν θες oldschool κλασσικούρα, οι ταινίες στα καλύτερα τους. Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Λεπόν, θα ήθελα να δω μια ταινία που να μην είναι πολύ γνωστή, ψαγμένη με λίγα λόγια, η οποία είτε να περνάει κάποιο μήνυμα είτε το τέλος της να σου αφήνει κάποιο παράξενο συναίσθημα. Κυρίως το 2ο. Click για ανάπτυξη... The Trueman Show αν δεν την έχεις δει, πρώτη και καλύτερη. Το κλασσικό Planet of Apes (μην φας κανένα spoiler κοίτα) για ένα παράξενο συναίσθημα που λες. Αυτά μου έρχονται τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:08 Ο Itach1 έγραψε: #475 31-05-13 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: The Trueman Show αν δεν την έχεις δει, πρώτη και καλύτερη. Το κλασσικό Planet of Apes (μην φας κανένα spoiler κοίτα) για ένα παράξενο συναίσθημα που λες. Αυτά μου έρχονται τώρα. Click για ανάπτυξη... Τις έχω δει, το τρούμαν σόου απλά γαμάτο!!! Aπ'τις αγαπημένες μου mindfuck ταινίες είναι το "A beautiful mind" κάτι τέτοιο ψάχνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:12 Ο Johnny15 έγραψε: #476 31-05-13 00:12 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Τις έχω δει, το τρούμαν σόου απλά γαμάτο!!! Aπ'τις αγαπημένες μου mindfuck ταινίες είναι το "A beautiful mind" κάτι τέτοιο ψάχνω. Click για ανάπτυξη... Καλό ήταν το a beautiful mind αλλά περίμενα κάτι που να έχει να κάνει πολύ με μαθηματικά, όχι ένα γενικό δράμα. Τώρα δεν ξέρω κάτι άλλο να σου προτείνω Γενικά εχω καιρό να κάτσω να δω ταινίες, έχω κολλήσει με anime τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:17 Ο Itach1 έγραψε: #477 31-05-13 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Καλό ήταν το a beautiful mind αλλά περίμενα κάτι που να έχει να κάνει πολύ με μαθηματικά, όχι ένα γενικό δράμα. Τώρα δεν ξέρω κάτι άλλο να σου προτείνω Γενικά εχω καιρό να κάτσω να δω ταινίες, έχω κολλήσει με anime τώρα. Click για ανάπτυξη... Καλά και γω έχω πολλούς μήνες να δω ταινίες αλλά τώρα στην εξεταστική επιβάλλεται αλλιώς αν συνεχίσω να βλέπω ναρούτο με τέτοιο ρυθμό βλέπω να μην πατάω να γράψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:18 Η CiNeFiL έγραψε: #478 31-05-13 00:18 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Τις έχω δει, το τρούμαν σόου απλά γαμάτο!!! Aπ'τις αγαπημένες μου mindfuck ταινίες είναι το "A beautiful mind" κάτι τέτοιο ψάχνω. Click για ανάπτυξη... για mindfuck θα λεγα The Prestige The Illusionist 21 Being John Malkovich Oldboy (!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:21 Ο Itach1 έγραψε: #479 31-05-13 00:21 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: για mindfuck θα λεγα The Prestige The Illusionist 21 Being John Malkovich Oldboy (!) Click για ανάπτυξη... Thanks!! Θα μπουν στην ουρά οι 2 απ'αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XStacy Νεοφερμένο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:27 Η XStacy έγραψε: #480 31-05-13 00:27 Αρχική Δημοσίευση από _Ηρώ_: Θέλω μια ταινία που να λιώσω στο κλάμα.. Click για ανάπτυξη... δες το my sister's keeper τοτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 manozzz gwgw_5 SlimShady ΘανάσοςG4 tsiobieman G1310 Slytherin Darkking Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θέλω μια ταινία που να λιώσω στο κλάμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:24 Ο BloodSparrow: #464 30-05-13 23:24 Αρχική Δημοσίευση από _Ηρώ_: Θέλω μια ταινία που να λιώσω στο κλάμα.. Click για ανάπτυξη... κλαινε τα κοριτσια με παπακαλιατη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:26 Η EnnisDelMar!: #465 30-05-13 23:26 Αρχική Δημοσίευση από _Ηρώ_: Θέλω μια ταινία που να λιώσω στο κλάμα.. Click για ανάπτυξη... Επτά ζωές, με τον Will Smith...... Το κλάμα του αιώνα (ανεξαρτήτως φύλου) Αλλιώς κλασσικό P.S. I love you ή Notebook Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:26 Ο Itach1 έγραψε: #466 30-05-13 23:26 Λεπόν, θα ήθελα να δω μια ταινία που να μην είναι πολύ γνωστή, ψαγμένη με λίγα λόγια, η οποία είτε να περνάει κάποιο μήνυμα είτε το τέλος της να σου αφήνει κάποιο παράξενο συναίσθημα. Κυρίως το 2ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:34 Η _Ηρώ_ έγραψε: #467 30-05-13 23:34 Αρχική Δημοσίευση από BloodSparrow: κλαινε τα κοριτσια με παπακαλιατη; Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ούτε καν.. Αρχική Δημοσίευση από ImEirini!: Επτά ζωές, με τον Will Smith...... Το κλάμα του αιώνα (ανεξαρτήτως φύλου) Αλλιώς κλασσικό P.S. I love you ή Notebook Click για ανάπτυξη... Α θα δω το πρώτο αν είναι τα άλλα δεν μου αρέσουν!Θενκς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:36 Η CiNeFiL έγραψε: #468 30-05-13 23:36 Αρχική Δημοσίευση από _Ηρώ_: Θέλω μια ταινία που να λιώσω στο κλάμα.. Click για ανάπτυξη... Les choristes La tête en friche House of Sand and Fog About Schmidt νταξ δεν ειναι τελειως τετοια ταινια αλλα με αυτο τελος πρεπει να εισαι αναισθητος για να μην συγκινηθεις.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Athr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 238 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:38 Ο Athr έγραψε: #469 30-05-13 23:38 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Λεπόν, θα ήθελα να δω μια ταινία που να μην είναι πολύ γνωστή, ψαγμένη με λίγα λόγια, η οποία είτε να περνάει κάποιο μήνυμα είτε το τέλος της να σου αφήνει κάποιο παράξενο συναίσθημα. Κυρίως το 2ο. Click για ανάπτυξη... Τσεκαρετε το Mr.Nobody οσοι δεν το χετε δει. Πολυ ωραια-mindfuck-μοναδικη ταινια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:39 Ο BloodSparrow: #470 30-05-13 23:39 το Seven pounds που προτεινε η pocahontas οντως ριχνει δακρυ. Αν και αναισθητος , με συγκινησε.Και με επεισε να δωσω τα οργανα μου μολις ψοφησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:43 Η _Ηρώ_ έγραψε: #471 30-05-13 23:43 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: Les choristes La tête en friche House of Sand and Fog About Schmidt νταξ δεν ειναι τελειως τετοια ταινια αλλα με αυτο τελος πρεπει να εισαι αναισθητος για να μην συγκινηθεις.- Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ!:* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:43 Ο Itach1 έγραψε: #472 30-05-13 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Athr: Τσεκαρετε το Mr.Nobody οσοι δεν το χετε δει. Πολυ ωραια-mindfuck-μοναδικη ταινια. Click για ανάπτυξη... Την έβαλα να κατέβει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:46 Η EnnisDelMar!: #473 30-05-13 23:46 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: Les choristes La tête en friche House of Sand and Fog About Schmidt νταξ δεν ειναι τελειως τετοια ταινια αλλα με αυτο τελος πρεπει να εισαι αναισθητος για να μην συγκινηθεις.- Click για ανάπτυξη... Απ'αυτές, έχω δει τα παιδιά της χορωδίας, ντάξει δεν ήταν τόοοσο συγκινητικό, αν και ήταν πραγματικά πολύ ωραία ταινία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Μαΐου 2013 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:57 Ο Johnny15 έγραψε: #474 30-05-13 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Μιας και για εξεταστική δεν πρόκεται να διαβάσω, πείτε καμία ταινία :Ρ Είδα το Reservoir Dogs και τώρα είμαι μεταξύ Inception /American History X (Μαθήματα Αμερικανικής Ιστορίας) και trilogy Godfather!!Ποιό μου προτίνετε ? Click για ανάπτυξη... What, δεν έχεις δει πολλά κλασσικά πράγματα. Όλες καλές και διασκεδαστικές. Το Inception καθαρά για πολύ action και μικρά plot twists συνεχώς, πολύ καλή ταινία. American History X αν έχεις όρεξη να δεις κάτι για τον ρατσισμό, σίγουρα είναι μια ταινία που πρέπει να δουν όλοι. Godfather αν θες oldschool κλασσικούρα, οι ταινίες στα καλύτερα τους. Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Λεπόν, θα ήθελα να δω μια ταινία που να μην είναι πολύ γνωστή, ψαγμένη με λίγα λόγια, η οποία είτε να περνάει κάποιο μήνυμα είτε το τέλος της να σου αφήνει κάποιο παράξενο συναίσθημα. Κυρίως το 2ο. Click για ανάπτυξη... The Trueman Show αν δεν την έχεις δει, πρώτη και καλύτερη. Το κλασσικό Planet of Apes (μην φας κανένα spoiler κοίτα) για ένα παράξενο συναίσθημα που λες. Αυτά μου έρχονται τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:08 Ο Itach1 έγραψε: #475 31-05-13 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: The Trueman Show αν δεν την έχεις δει, πρώτη και καλύτερη. Το κλασσικό Planet of Apes (μην φας κανένα spoiler κοίτα) για ένα παράξενο συναίσθημα που λες. Αυτά μου έρχονται τώρα. Click για ανάπτυξη... Τις έχω δει, το τρούμαν σόου απλά γαμάτο!!! Aπ'τις αγαπημένες μου mindfuck ταινίες είναι το "A beautiful mind" κάτι τέτοιο ψάχνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:12 Ο Johnny15 έγραψε: #476 31-05-13 00:12 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Τις έχω δει, το τρούμαν σόου απλά γαμάτο!!! Aπ'τις αγαπημένες μου mindfuck ταινίες είναι το "A beautiful mind" κάτι τέτοιο ψάχνω. Click για ανάπτυξη... Καλό ήταν το a beautiful mind αλλά περίμενα κάτι που να έχει να κάνει πολύ με μαθηματικά, όχι ένα γενικό δράμα. Τώρα δεν ξέρω κάτι άλλο να σου προτείνω Γενικά εχω καιρό να κάτσω να δω ταινίες, έχω κολλήσει με anime τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:17 Ο Itach1 έγραψε: #477 31-05-13 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Καλό ήταν το a beautiful mind αλλά περίμενα κάτι που να έχει να κάνει πολύ με μαθηματικά, όχι ένα γενικό δράμα. Τώρα δεν ξέρω κάτι άλλο να σου προτείνω Γενικά εχω καιρό να κάτσω να δω ταινίες, έχω κολλήσει με anime τώρα. Click για ανάπτυξη... Καλά και γω έχω πολλούς μήνες να δω ταινίες αλλά τώρα στην εξεταστική επιβάλλεται αλλιώς αν συνεχίσω να βλέπω ναρούτο με τέτοιο ρυθμό βλέπω να μην πατάω να γράψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:18 Η CiNeFiL έγραψε: #478 31-05-13 00:18 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Τις έχω δει, το τρούμαν σόου απλά γαμάτο!!! Aπ'τις αγαπημένες μου mindfuck ταινίες είναι το "A beautiful mind" κάτι τέτοιο ψάχνω. Click για ανάπτυξη... για mindfuck θα λεγα The Prestige The Illusionist 21 Being John Malkovich Oldboy (!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:21 Ο Itach1 έγραψε: #479 31-05-13 00:21 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: για mindfuck θα λεγα The Prestige The Illusionist 21 Being John Malkovich Oldboy (!) Click για ανάπτυξη... Thanks!! Θα μπουν στην ουρά οι 2 απ'αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XStacy Νεοφερμένο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:27 Η XStacy έγραψε: #480 31-05-13 00:27 Αρχική Δημοσίευση από _Ηρώ_: Θέλω μια ταινία που να λιώσω στο κλάμα.. Click για ανάπτυξη... δες το my sister's keeper τοτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 manozzz gwgw_5 SlimShady ΘανάσοςG4 tsiobieman G1310 Slytherin Darkking Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _Ηρώ_: Θέλω μια ταινία που να λιώσω στο κλάμα.. Click για ανάπτυξη... κλαινε τα κοριτσια με παπακαλιατη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:26 Η EnnisDelMar!: #465 30-05-13 23:26 Αρχική Δημοσίευση από _Ηρώ_: Θέλω μια ταινία που να λιώσω στο κλάμα.. Click για ανάπτυξη... Επτά ζωές, με τον Will Smith...... Το κλάμα του αιώνα (ανεξαρτήτως φύλου) Αλλιώς κλασσικό P.S. I love you ή Notebook Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:26 Ο Itach1 έγραψε: #466 30-05-13 23:26 Λεπόν, θα ήθελα να δω μια ταινία που να μην είναι πολύ γνωστή, ψαγμένη με λίγα λόγια, η οποία είτε να περνάει κάποιο μήνυμα είτε το τέλος της να σου αφήνει κάποιο παράξενο συναίσθημα. Κυρίως το 2ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:34 Η _Ηρώ_ έγραψε: #467 30-05-13 23:34 Αρχική Δημοσίευση από BloodSparrow: κλαινε τα κοριτσια με παπακαλιατη; Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ούτε καν.. Αρχική Δημοσίευση από ImEirini!: Επτά ζωές, με τον Will Smith...... Το κλάμα του αιώνα (ανεξαρτήτως φύλου) Αλλιώς κλασσικό P.S. I love you ή Notebook Click για ανάπτυξη... Α θα δω το πρώτο αν είναι τα άλλα δεν μου αρέσουν!Θενκς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:36 Η CiNeFiL έγραψε: #468 30-05-13 23:36 Αρχική Δημοσίευση από _Ηρώ_: Θέλω μια ταινία που να λιώσω στο κλάμα.. Click για ανάπτυξη... Les choristes La tête en friche House of Sand and Fog About Schmidt νταξ δεν ειναι τελειως τετοια ταινια αλλα με αυτο τελος πρεπει να εισαι αναισθητος για να μην συγκινηθεις.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Athr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 238 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:38 Ο Athr έγραψε: #469 30-05-13 23:38 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Λεπόν, θα ήθελα να δω μια ταινία που να μην είναι πολύ γνωστή, ψαγμένη με λίγα λόγια, η οποία είτε να περνάει κάποιο μήνυμα είτε το τέλος της να σου αφήνει κάποιο παράξενο συναίσθημα. Κυρίως το 2ο. Click για ανάπτυξη... Τσεκαρετε το Mr.Nobody οσοι δεν το χετε δει. Πολυ ωραια-mindfuck-μοναδικη ταινια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:39 Ο BloodSparrow: #470 30-05-13 23:39 το Seven pounds που προτεινε η pocahontas οντως ριχνει δακρυ. Αν και αναισθητος , με συγκινησε.Και με επεισε να δωσω τα οργανα μου μολις ψοφησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:43 Η _Ηρώ_ έγραψε: #471 30-05-13 23:43 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: Les choristes La tête en friche House of Sand and Fog About Schmidt νταξ δεν ειναι τελειως τετοια ταινια αλλα με αυτο τελος πρεπει να εισαι αναισθητος για να μην συγκινηθεις.- Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ!:* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:43 Ο Itach1 έγραψε: #472 30-05-13 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Athr: Τσεκαρετε το Mr.Nobody οσοι δεν το χετε δει. Πολυ ωραια-mindfuck-μοναδικη ταινια. Click για ανάπτυξη... Την έβαλα να κατέβει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:46 Η EnnisDelMar!: #473 30-05-13 23:46 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: Les choristes La tête en friche House of Sand and Fog About Schmidt νταξ δεν ειναι τελειως τετοια ταινια αλλα με αυτο τελος πρεπει να εισαι αναισθητος για να μην συγκινηθεις.- Click για ανάπτυξη... Απ'αυτές, έχω δει τα παιδιά της χορωδίας, ντάξει δεν ήταν τόοοσο συγκινητικό, αν και ήταν πραγματικά πολύ ωραία ταινία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Μαΐου 2013 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:57 Ο Johnny15 έγραψε: #474 30-05-13 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Μιας και για εξεταστική δεν πρόκεται να διαβάσω, πείτε καμία ταινία :Ρ Είδα το Reservoir Dogs και τώρα είμαι μεταξύ Inception /American History X (Μαθήματα Αμερικανικής Ιστορίας) και trilogy Godfather!!Ποιό μου προτίνετε ? Click για ανάπτυξη... What, δεν έχεις δει πολλά κλασσικά πράγματα. Όλες καλές και διασκεδαστικές. Το Inception καθαρά για πολύ action και μικρά plot twists συνεχώς, πολύ καλή ταινία. American History X αν έχεις όρεξη να δεις κάτι για τον ρατσισμό, σίγουρα είναι μια ταινία που πρέπει να δουν όλοι. Godfather αν θες oldschool κλασσικούρα, οι ταινίες στα καλύτερα τους. Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Λεπόν, θα ήθελα να δω μια ταινία που να μην είναι πολύ γνωστή, ψαγμένη με λίγα λόγια, η οποία είτε να περνάει κάποιο μήνυμα είτε το τέλος της να σου αφήνει κάποιο παράξενο συναίσθημα. Κυρίως το 2ο. Click για ανάπτυξη... The Trueman Show αν δεν την έχεις δει, πρώτη και καλύτερη. Το κλασσικό Planet of Apes (μην φας κανένα spoiler κοίτα) για ένα παράξενο συναίσθημα που λες. Αυτά μου έρχονται τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:08 Ο Itach1 έγραψε: #475 31-05-13 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: The Trueman Show αν δεν την έχεις δει, πρώτη και καλύτερη. Το κλασσικό Planet of Apes (μην φας κανένα spoiler κοίτα) για ένα παράξενο συναίσθημα που λες. Αυτά μου έρχονται τώρα. Click για ανάπτυξη... Τις έχω δει, το τρούμαν σόου απλά γαμάτο!!! Aπ'τις αγαπημένες μου mindfuck ταινίες είναι το "A beautiful mind" κάτι τέτοιο ψάχνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:12 Ο Johnny15 έγραψε: #476 31-05-13 00:12 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Τις έχω δει, το τρούμαν σόου απλά γαμάτο!!! Aπ'τις αγαπημένες μου mindfuck ταινίες είναι το "A beautiful mind" κάτι τέτοιο ψάχνω. Click για ανάπτυξη... Καλό ήταν το a beautiful mind αλλά περίμενα κάτι που να έχει να κάνει πολύ με μαθηματικά, όχι ένα γενικό δράμα. Τώρα δεν ξέρω κάτι άλλο να σου προτείνω Γενικά εχω καιρό να κάτσω να δω ταινίες, έχω κολλήσει με anime τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:17 Ο Itach1 έγραψε: #477 31-05-13 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Καλό ήταν το a beautiful mind αλλά περίμενα κάτι που να έχει να κάνει πολύ με μαθηματικά, όχι ένα γενικό δράμα. Τώρα δεν ξέρω κάτι άλλο να σου προτείνω Γενικά εχω καιρό να κάτσω να δω ταινίες, έχω κολλήσει με anime τώρα. Click για ανάπτυξη... Καλά και γω έχω πολλούς μήνες να δω ταινίες αλλά τώρα στην εξεταστική επιβάλλεται αλλιώς αν συνεχίσω να βλέπω ναρούτο με τέτοιο ρυθμό βλέπω να μην πατάω να γράψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:18 Η CiNeFiL έγραψε: #478 31-05-13 00:18 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Τις έχω δει, το τρούμαν σόου απλά γαμάτο!!! Aπ'τις αγαπημένες μου mindfuck ταινίες είναι το "A beautiful mind" κάτι τέτοιο ψάχνω. Click για ανάπτυξη... για mindfuck θα λεγα The Prestige The Illusionist 21 Being John Malkovich Oldboy (!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:21 Ο Itach1 έγραψε: #479 31-05-13 00:21 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: για mindfuck θα λεγα The Prestige The Illusionist 21 Being John Malkovich Oldboy (!) Click για ανάπτυξη... Thanks!! Θα μπουν στην ουρά οι 2 απ'αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XStacy Νεοφερμένο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:27 Η XStacy έγραψε: #480 31-05-13 00:27 Αρχική Δημοσίευση από _Ηρώ_: Θέλω μια ταινία που να λιώσω στο κλάμα.. Click για ανάπτυξη... δες το my sister's keeper τοτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 manozzz gwgw_5 SlimShady ΘανάσοςG4 tsiobieman G1310 Slytherin Darkking Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _Ηρώ_: Θέλω μια ταινία που να λιώσω στο κλάμα.. Click για ανάπτυξη... Επτά ζωές, με τον Will Smith...... Το κλάμα του αιώνα (ανεξαρτήτως φύλου) Αλλιώς κλασσικό P.S. I love you ή Notebook Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:26 Ο Itach1 έγραψε: #466 30-05-13 23:26 Λεπόν, θα ήθελα να δω μια ταινία που να μην είναι πολύ γνωστή, ψαγμένη με λίγα λόγια, η οποία είτε να περνάει κάποιο μήνυμα είτε το τέλος της να σου αφήνει κάποιο παράξενο συναίσθημα. Κυρίως το 2ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:34 Η _Ηρώ_ έγραψε: #467 30-05-13 23:34 Αρχική Δημοσίευση από BloodSparrow: κλαινε τα κοριτσια με παπακαλιατη; Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ούτε καν.. Αρχική Δημοσίευση από ImEirini!: Επτά ζωές, με τον Will Smith...... Το κλάμα του αιώνα (ανεξαρτήτως φύλου) Αλλιώς κλασσικό P.S. I love you ή Notebook Click για ανάπτυξη... Α θα δω το πρώτο αν είναι τα άλλα δεν μου αρέσουν!Θενκς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:36 Η CiNeFiL έγραψε: #468 30-05-13 23:36 Αρχική Δημοσίευση από _Ηρώ_: Θέλω μια ταινία που να λιώσω στο κλάμα.. Click για ανάπτυξη... Les choristes La tête en friche House of Sand and Fog About Schmidt νταξ δεν ειναι τελειως τετοια ταινια αλλα με αυτο τελος πρεπει να εισαι αναισθητος για να μην συγκινηθεις.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Athr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 238 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:38 Ο Athr έγραψε: #469 30-05-13 23:38 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Λεπόν, θα ήθελα να δω μια ταινία που να μην είναι πολύ γνωστή, ψαγμένη με λίγα λόγια, η οποία είτε να περνάει κάποιο μήνυμα είτε το τέλος της να σου αφήνει κάποιο παράξενο συναίσθημα. Κυρίως το 2ο. Click για ανάπτυξη... Τσεκαρετε το Mr.Nobody οσοι δεν το χετε δει. Πολυ ωραια-mindfuck-μοναδικη ταινια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:39 Ο BloodSparrow: #470 30-05-13 23:39 το Seven pounds που προτεινε η pocahontas οντως ριχνει δακρυ. Αν και αναισθητος , με συγκινησε.Και με επεισε να δωσω τα οργανα μου μολις ψοφησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:43 Η _Ηρώ_ έγραψε: #471 30-05-13 23:43 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: Les choristes La tête en friche House of Sand and Fog About Schmidt νταξ δεν ειναι τελειως τετοια ταινια αλλα με αυτο τελος πρεπει να εισαι αναισθητος για να μην συγκινηθεις.- Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ!:* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:43 Ο Itach1 έγραψε: #472 30-05-13 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Athr: Τσεκαρετε το Mr.Nobody οσοι δεν το χετε δει. Πολυ ωραια-mindfuck-μοναδικη ταινια. Click για ανάπτυξη... Την έβαλα να κατέβει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:46 Η EnnisDelMar!: #473 30-05-13 23:46 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: Les choristes La tête en friche House of Sand and Fog About Schmidt νταξ δεν ειναι τελειως τετοια ταινια αλλα με αυτο τελος πρεπει να εισαι αναισθητος για να μην συγκινηθεις.- Click για ανάπτυξη... Απ'αυτές, έχω δει τα παιδιά της χορωδίας, ντάξει δεν ήταν τόοοσο συγκινητικό, αν και ήταν πραγματικά πολύ ωραία ταινία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Μαΐου 2013 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:57 Ο Johnny15 έγραψε: #474 30-05-13 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Μιας και για εξεταστική δεν πρόκεται να διαβάσω, πείτε καμία ταινία :Ρ Είδα το Reservoir Dogs και τώρα είμαι μεταξύ Inception /American History X (Μαθήματα Αμερικανικής Ιστορίας) και trilogy Godfather!!Ποιό μου προτίνετε ? Click για ανάπτυξη... What, δεν έχεις δει πολλά κλασσικά πράγματα. Όλες καλές και διασκεδαστικές. Το Inception καθαρά για πολύ action και μικρά plot twists συνεχώς, πολύ καλή ταινία. American History X αν έχεις όρεξη να δεις κάτι για τον ρατσισμό, σίγουρα είναι μια ταινία που πρέπει να δουν όλοι. Godfather αν θες oldschool κλασσικούρα, οι ταινίες στα καλύτερα τους. Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Λεπόν, θα ήθελα να δω μια ταινία που να μην είναι πολύ γνωστή, ψαγμένη με λίγα λόγια, η οποία είτε να περνάει κάποιο μήνυμα είτε το τέλος της να σου αφήνει κάποιο παράξενο συναίσθημα. Κυρίως το 2ο. Click για ανάπτυξη... The Trueman Show αν δεν την έχεις δει, πρώτη και καλύτερη. Το κλασσικό Planet of Apes (μην φας κανένα spoiler κοίτα) για ένα παράξενο συναίσθημα που λες. Αυτά μου έρχονται τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:08 Ο Itach1 έγραψε: #475 31-05-13 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: The Trueman Show αν δεν την έχεις δει, πρώτη και καλύτερη. Το κλασσικό Planet of Apes (μην φας κανένα spoiler κοίτα) για ένα παράξενο συναίσθημα που λες. Αυτά μου έρχονται τώρα. Click για ανάπτυξη... Τις έχω δει, το τρούμαν σόου απλά γαμάτο!!! Aπ'τις αγαπημένες μου mindfuck ταινίες είναι το "A beautiful mind" κάτι τέτοιο ψάχνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:12 Ο Johnny15 έγραψε: #476 31-05-13 00:12 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Τις έχω δει, το τρούμαν σόου απλά γαμάτο!!! Aπ'τις αγαπημένες μου mindfuck ταινίες είναι το "A beautiful mind" κάτι τέτοιο ψάχνω. Click για ανάπτυξη... Καλό ήταν το a beautiful mind αλλά περίμενα κάτι που να έχει να κάνει πολύ με μαθηματικά, όχι ένα γενικό δράμα. Τώρα δεν ξέρω κάτι άλλο να σου προτείνω Γενικά εχω καιρό να κάτσω να δω ταινίες, έχω κολλήσει με anime τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:17 Ο Itach1 έγραψε: #477 31-05-13 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Καλό ήταν το a beautiful mind αλλά περίμενα κάτι που να έχει να κάνει πολύ με μαθηματικά, όχι ένα γενικό δράμα. Τώρα δεν ξέρω κάτι άλλο να σου προτείνω Γενικά εχω καιρό να κάτσω να δω ταινίες, έχω κολλήσει με anime τώρα. Click για ανάπτυξη... Καλά και γω έχω πολλούς μήνες να δω ταινίες αλλά τώρα στην εξεταστική επιβάλλεται αλλιώς αν συνεχίσω να βλέπω ναρούτο με τέτοιο ρυθμό βλέπω να μην πατάω να γράψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:18 Η CiNeFiL έγραψε: #478 31-05-13 00:18 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Τις έχω δει, το τρούμαν σόου απλά γαμάτο!!! Aπ'τις αγαπημένες μου mindfuck ταινίες είναι το "A beautiful mind" κάτι τέτοιο ψάχνω. Click για ανάπτυξη... για mindfuck θα λεγα The Prestige The Illusionist 21 Being John Malkovich Oldboy (!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:21 Ο Itach1 έγραψε: #479 31-05-13 00:21 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: για mindfuck θα λεγα The Prestige The Illusionist 21 Being John Malkovich Oldboy (!) Click για ανάπτυξη... Thanks!! Θα μπουν στην ουρά οι 2 απ'αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XStacy Νεοφερμένο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:27 Η XStacy έγραψε: #480 31-05-13 00:27 Αρχική Δημοσίευση από _Ηρώ_: Θέλω μια ταινία που να λιώσω στο κλάμα.. Click για ανάπτυξη... δες το my sister's keeper τοτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 manozzz gwgw_5 SlimShady ΘανάσοςG4 tsiobieman G1310 Slytherin Darkking Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λεπόν, θα ήθελα να δω μια ταινία που να μην είναι πολύ γνωστή, ψαγμένη με λίγα λόγια, η οποία είτε να περνάει κάποιο μήνυμα είτε το τέλος της να σου αφήνει κάποιο παράξενο συναίσθημα. Κυρίως το 2ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:34 Η _Ηρώ_ έγραψε: #467 30-05-13 23:34 Αρχική Δημοσίευση από BloodSparrow: κλαινε τα κοριτσια με παπακαλιατη; Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ούτε καν.. Αρχική Δημοσίευση από ImEirini!: Επτά ζωές, με τον Will Smith...... Το κλάμα του αιώνα (ανεξαρτήτως φύλου) Αλλιώς κλασσικό P.S. I love you ή Notebook Click για ανάπτυξη... Α θα δω το πρώτο αν είναι τα άλλα δεν μου αρέσουν!Θενκς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:36 Η CiNeFiL έγραψε: #468 30-05-13 23:36 Αρχική Δημοσίευση από _Ηρώ_: Θέλω μια ταινία που να λιώσω στο κλάμα.. Click για ανάπτυξη... Les choristes La tête en friche House of Sand and Fog About Schmidt νταξ δεν ειναι τελειως τετοια ταινια αλλα με αυτο τελος πρεπει να εισαι αναισθητος για να μην συγκινηθεις.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Athr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 238 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:38 Ο Athr έγραψε: #469 30-05-13 23:38 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Λεπόν, θα ήθελα να δω μια ταινία που να μην είναι πολύ γνωστή, ψαγμένη με λίγα λόγια, η οποία είτε να περνάει κάποιο μήνυμα είτε το τέλος της να σου αφήνει κάποιο παράξενο συναίσθημα. Κυρίως το 2ο. Click για ανάπτυξη... Τσεκαρετε το Mr.Nobody οσοι δεν το χετε δει. Πολυ ωραια-mindfuck-μοναδικη ταινια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:39 Ο BloodSparrow: #470 30-05-13 23:39 το Seven pounds που προτεινε η pocahontas οντως ριχνει δακρυ. Αν και αναισθητος , με συγκινησε.Και με επεισε να δωσω τα οργανα μου μολις ψοφησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:43 Η _Ηρώ_ έγραψε: #471 30-05-13 23:43 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: Les choristes La tête en friche House of Sand and Fog About Schmidt νταξ δεν ειναι τελειως τετοια ταινια αλλα με αυτο τελος πρεπει να εισαι αναισθητος για να μην συγκινηθεις.- Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ!:* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:43 Ο Itach1 έγραψε: #472 30-05-13 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Athr: Τσεκαρετε το Mr.Nobody οσοι δεν το χετε δει. Πολυ ωραια-mindfuck-μοναδικη ταινια. Click για ανάπτυξη... Την έβαλα να κατέβει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:46 Η EnnisDelMar!: #473 30-05-13 23:46 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: Les choristes La tête en friche House of Sand and Fog About Schmidt νταξ δεν ειναι τελειως τετοια ταινια αλλα με αυτο τελος πρεπει να εισαι αναισθητος για να μην συγκινηθεις.- Click για ανάπτυξη... Απ'αυτές, έχω δει τα παιδιά της χορωδίας, ντάξει δεν ήταν τόοοσο συγκινητικό, αν και ήταν πραγματικά πολύ ωραία ταινία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Μαΐου 2013 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:57 Ο Johnny15 έγραψε: #474 30-05-13 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Μιας και για εξεταστική δεν πρόκεται να διαβάσω, πείτε καμία ταινία :Ρ Είδα το Reservoir Dogs και τώρα είμαι μεταξύ Inception /American History X (Μαθήματα Αμερικανικής Ιστορίας) και trilogy Godfather!!Ποιό μου προτίνετε ? Click για ανάπτυξη... What, δεν έχεις δει πολλά κλασσικά πράγματα. Όλες καλές και διασκεδαστικές. Το Inception καθαρά για πολύ action και μικρά plot twists συνεχώς, πολύ καλή ταινία. American History X αν έχεις όρεξη να δεις κάτι για τον ρατσισμό, σίγουρα είναι μια ταινία που πρέπει να δουν όλοι. Godfather αν θες oldschool κλασσικούρα, οι ταινίες στα καλύτερα τους. Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Λεπόν, θα ήθελα να δω μια ταινία που να μην είναι πολύ γνωστή, ψαγμένη με λίγα λόγια, η οποία είτε να περνάει κάποιο μήνυμα είτε το τέλος της να σου αφήνει κάποιο παράξενο συναίσθημα. Κυρίως το 2ο. Click για ανάπτυξη... The Trueman Show αν δεν την έχεις δει, πρώτη και καλύτερη. Το κλασσικό Planet of Apes (μην φας κανένα spoiler κοίτα) για ένα παράξενο συναίσθημα που λες. Αυτά μου έρχονται τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:08 Ο Itach1 έγραψε: #475 31-05-13 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: The Trueman Show αν δεν την έχεις δει, πρώτη και καλύτερη. Το κλασσικό Planet of Apes (μην φας κανένα spoiler κοίτα) για ένα παράξενο συναίσθημα που λες. Αυτά μου έρχονται τώρα. Click για ανάπτυξη... Τις έχω δει, το τρούμαν σόου απλά γαμάτο!!! Aπ'τις αγαπημένες μου mindfuck ταινίες είναι το "A beautiful mind" κάτι τέτοιο ψάχνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:12 Ο Johnny15 έγραψε: #476 31-05-13 00:12 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Τις έχω δει, το τρούμαν σόου απλά γαμάτο!!! Aπ'τις αγαπημένες μου mindfuck ταινίες είναι το "A beautiful mind" κάτι τέτοιο ψάχνω. Click για ανάπτυξη... Καλό ήταν το a beautiful mind αλλά περίμενα κάτι που να έχει να κάνει πολύ με μαθηματικά, όχι ένα γενικό δράμα. Τώρα δεν ξέρω κάτι άλλο να σου προτείνω Γενικά εχω καιρό να κάτσω να δω ταινίες, έχω κολλήσει με anime τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:17 Ο Itach1 έγραψε: #477 31-05-13 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Καλό ήταν το a beautiful mind αλλά περίμενα κάτι που να έχει να κάνει πολύ με μαθηματικά, όχι ένα γενικό δράμα. Τώρα δεν ξέρω κάτι άλλο να σου προτείνω Γενικά εχω καιρό να κάτσω να δω ταινίες, έχω κολλήσει με anime τώρα. Click για ανάπτυξη... Καλά και γω έχω πολλούς μήνες να δω ταινίες αλλά τώρα στην εξεταστική επιβάλλεται αλλιώς αν συνεχίσω να βλέπω ναρούτο με τέτοιο ρυθμό βλέπω να μην πατάω να γράψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:18 Η CiNeFiL έγραψε: #478 31-05-13 00:18 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Τις έχω δει, το τρούμαν σόου απλά γαμάτο!!! Aπ'τις αγαπημένες μου mindfuck ταινίες είναι το "A beautiful mind" κάτι τέτοιο ψάχνω. Click για ανάπτυξη... για mindfuck θα λεγα The Prestige The Illusionist 21 Being John Malkovich Oldboy (!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:21 Ο Itach1 έγραψε: #479 31-05-13 00:21 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: για mindfuck θα λεγα The Prestige The Illusionist 21 Being John Malkovich Oldboy (!) Click για ανάπτυξη... Thanks!! Θα μπουν στην ουρά οι 2 απ'αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XStacy Νεοφερμένο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:27 Η XStacy έγραψε: #480 31-05-13 00:27 Αρχική Δημοσίευση από _Ηρώ_: Θέλω μια ταινία που να λιώσω στο κλάμα.. Click για ανάπτυξη... δες το my sister's keeper τοτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 manozzz gwgw_5 SlimShady ΘανάσοςG4 tsiobieman G1310 Slytherin Darkking Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BloodSparrow: κλαινε τα κοριτσια με παπακαλιατη; Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ούτε καν.. Αρχική Δημοσίευση από ImEirini!: Επτά ζωές, με τον Will Smith...... Το κλάμα του αιώνα (ανεξαρτήτως φύλου) Αλλιώς κλασσικό P.S. I love you ή Notebook Click για ανάπτυξη... Α θα δω το πρώτο αν είναι τα άλλα δεν μου αρέσουν!Θενκς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:36 Η CiNeFiL έγραψε: #468 30-05-13 23:36 Αρχική Δημοσίευση από _Ηρώ_: Θέλω μια ταινία που να λιώσω στο κλάμα.. Click για ανάπτυξη... Les choristes La tête en friche House of Sand and Fog About Schmidt νταξ δεν ειναι τελειως τετοια ταινια αλλα με αυτο τελος πρεπει να εισαι αναισθητος για να μην συγκινηθεις.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Athr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 238 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:38 Ο Athr έγραψε: #469 30-05-13 23:38 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Λεπόν, θα ήθελα να δω μια ταινία που να μην είναι πολύ γνωστή, ψαγμένη με λίγα λόγια, η οποία είτε να περνάει κάποιο μήνυμα είτε το τέλος της να σου αφήνει κάποιο παράξενο συναίσθημα. Κυρίως το 2ο. Click για ανάπτυξη... Τσεκαρετε το Mr.Nobody οσοι δεν το χετε δει. Πολυ ωραια-mindfuck-μοναδικη ταινια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:39 Ο BloodSparrow: #470 30-05-13 23:39 το Seven pounds που προτεινε η pocahontas οντως ριχνει δακρυ. Αν και αναισθητος , με συγκινησε.Και με επεισε να δωσω τα οργανα μου μολις ψοφησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:43 Η _Ηρώ_ έγραψε: #471 30-05-13 23:43 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: Les choristes La tête en friche House of Sand and Fog About Schmidt νταξ δεν ειναι τελειως τετοια ταινια αλλα με αυτο τελος πρεπει να εισαι αναισθητος για να μην συγκινηθεις.- Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ!:* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:43 Ο Itach1 έγραψε: #472 30-05-13 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Athr: Τσεκαρετε το Mr.Nobody οσοι δεν το χετε δει. Πολυ ωραια-mindfuck-μοναδικη ταινια. Click για ανάπτυξη... Την έβαλα να κατέβει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:46 Η EnnisDelMar!: #473 30-05-13 23:46 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: Les choristes La tête en friche House of Sand and Fog About Schmidt νταξ δεν ειναι τελειως τετοια ταινια αλλα με αυτο τελος πρεπει να εισαι αναισθητος για να μην συγκινηθεις.- Click για ανάπτυξη... Απ'αυτές, έχω δει τα παιδιά της χορωδίας, ντάξει δεν ήταν τόοοσο συγκινητικό, αν και ήταν πραγματικά πολύ ωραία ταινία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Μαΐου 2013 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:57 Ο Johnny15 έγραψε: #474 30-05-13 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Μιας και για εξεταστική δεν πρόκεται να διαβάσω, πείτε καμία ταινία :Ρ Είδα το Reservoir Dogs και τώρα είμαι μεταξύ Inception /American History X (Μαθήματα Αμερικανικής Ιστορίας) και trilogy Godfather!!Ποιό μου προτίνετε ? Click για ανάπτυξη... What, δεν έχεις δει πολλά κλασσικά πράγματα. Όλες καλές και διασκεδαστικές. Το Inception καθαρά για πολύ action και μικρά plot twists συνεχώς, πολύ καλή ταινία. American History X αν έχεις όρεξη να δεις κάτι για τον ρατσισμό, σίγουρα είναι μια ταινία που πρέπει να δουν όλοι. Godfather αν θες oldschool κλασσικούρα, οι ταινίες στα καλύτερα τους. Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Λεπόν, θα ήθελα να δω μια ταινία που να μην είναι πολύ γνωστή, ψαγμένη με λίγα λόγια, η οποία είτε να περνάει κάποιο μήνυμα είτε το τέλος της να σου αφήνει κάποιο παράξενο συναίσθημα. Κυρίως το 2ο. Click για ανάπτυξη... The Trueman Show αν δεν την έχεις δει, πρώτη και καλύτερη. Το κλασσικό Planet of Apes (μην φας κανένα spoiler κοίτα) για ένα παράξενο συναίσθημα που λες. Αυτά μου έρχονται τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:08 Ο Itach1 έγραψε: #475 31-05-13 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: The Trueman Show αν δεν την έχεις δει, πρώτη και καλύτερη. Το κλασσικό Planet of Apes (μην φας κανένα spoiler κοίτα) για ένα παράξενο συναίσθημα που λες. Αυτά μου έρχονται τώρα. Click για ανάπτυξη... Τις έχω δει, το τρούμαν σόου απλά γαμάτο!!! Aπ'τις αγαπημένες μου mindfuck ταινίες είναι το "A beautiful mind" κάτι τέτοιο ψάχνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:12 Ο Johnny15 έγραψε: #476 31-05-13 00:12 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Τις έχω δει, το τρούμαν σόου απλά γαμάτο!!! Aπ'τις αγαπημένες μου mindfuck ταινίες είναι το "A beautiful mind" κάτι τέτοιο ψάχνω. Click για ανάπτυξη... Καλό ήταν το a beautiful mind αλλά περίμενα κάτι που να έχει να κάνει πολύ με μαθηματικά, όχι ένα γενικό δράμα. Τώρα δεν ξέρω κάτι άλλο να σου προτείνω Γενικά εχω καιρό να κάτσω να δω ταινίες, έχω κολλήσει με anime τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:17 Ο Itach1 έγραψε: #477 31-05-13 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Καλό ήταν το a beautiful mind αλλά περίμενα κάτι που να έχει να κάνει πολύ με μαθηματικά, όχι ένα γενικό δράμα. Τώρα δεν ξέρω κάτι άλλο να σου προτείνω Γενικά εχω καιρό να κάτσω να δω ταινίες, έχω κολλήσει με anime τώρα. Click για ανάπτυξη... Καλά και γω έχω πολλούς μήνες να δω ταινίες αλλά τώρα στην εξεταστική επιβάλλεται αλλιώς αν συνεχίσω να βλέπω ναρούτο με τέτοιο ρυθμό βλέπω να μην πατάω να γράψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:18 Η CiNeFiL έγραψε: #478 31-05-13 00:18 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Τις έχω δει, το τρούμαν σόου απλά γαμάτο!!! Aπ'τις αγαπημένες μου mindfuck ταινίες είναι το "A beautiful mind" κάτι τέτοιο ψάχνω. Click για ανάπτυξη... για mindfuck θα λεγα The Prestige The Illusionist 21 Being John Malkovich Oldboy (!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:21 Ο Itach1 έγραψε: #479 31-05-13 00:21 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: για mindfuck θα λεγα The Prestige The Illusionist 21 Being John Malkovich Oldboy (!) Click για ανάπτυξη... Thanks!! Θα μπουν στην ουρά οι 2 απ'αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XStacy Νεοφερμένο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:27 Η XStacy έγραψε: #480 31-05-13 00:27 Αρχική Δημοσίευση από _Ηρώ_: Θέλω μια ταινία που να λιώσω στο κλάμα.. Click για ανάπτυξη... δες το my sister's keeper τοτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 manozzz gwgw_5 SlimShady ΘανάσοςG4 tsiobieman G1310 Slytherin Darkking Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _Ηρώ_: Θέλω μια ταινία που να λιώσω στο κλάμα.. Click για ανάπτυξη... Les choristes La tête en friche House of Sand and Fog About Schmidt νταξ δεν ειναι τελειως τετοια ταινια αλλα με αυτο τελος πρεπει να εισαι αναισθητος για να μην συγκινηθεις.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Athr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Athr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 238 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:38 Ο Athr έγραψε: #469 30-05-13 23:38 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Λεπόν, θα ήθελα να δω μια ταινία που να μην είναι πολύ γνωστή, ψαγμένη με λίγα λόγια, η οποία είτε να περνάει κάποιο μήνυμα είτε το τέλος της να σου αφήνει κάποιο παράξενο συναίσθημα. Κυρίως το 2ο. Click για ανάπτυξη... Τσεκαρετε το Mr.Nobody οσοι δεν το χετε δει. Πολυ ωραια-mindfuck-μοναδικη ταινια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:39 Ο BloodSparrow: #470 30-05-13 23:39 το Seven pounds που προτεινε η pocahontas οντως ριχνει δακρυ. Αν και αναισθητος , με συγκινησε.Και με επεισε να δωσω τα οργανα μου μολις ψοφησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:43 Η _Ηρώ_ έγραψε: #471 30-05-13 23:43 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: Les choristes La tête en friche House of Sand and Fog About Schmidt νταξ δεν ειναι τελειως τετοια ταινια αλλα με αυτο τελος πρεπει να εισαι αναισθητος για να μην συγκινηθεις.- Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ!:* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:43 Ο Itach1 έγραψε: #472 30-05-13 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Athr: Τσεκαρετε το Mr.Nobody οσοι δεν το χετε δει. Πολυ ωραια-mindfuck-μοναδικη ταινια. Click για ανάπτυξη... Την έβαλα να κατέβει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:46 Η EnnisDelMar!: #473 30-05-13 23:46 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: Les choristes La tête en friche House of Sand and Fog About Schmidt νταξ δεν ειναι τελειως τετοια ταινια αλλα με αυτο τελος πρεπει να εισαι αναισθητος για να μην συγκινηθεις.- Click για ανάπτυξη... Απ'αυτές, έχω δει τα παιδιά της χορωδίας, ντάξει δεν ήταν τόοοσο συγκινητικό, αν και ήταν πραγματικά πολύ ωραία ταινία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Μαΐου 2013 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:57 Ο Johnny15 έγραψε: #474 30-05-13 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Μιας και για εξεταστική δεν πρόκεται να διαβάσω, πείτε καμία ταινία :Ρ Είδα το Reservoir Dogs και τώρα είμαι μεταξύ Inception /American History X (Μαθήματα Αμερικανικής Ιστορίας) και trilogy Godfather!!Ποιό μου προτίνετε ? Click για ανάπτυξη... What, δεν έχεις δει πολλά κλασσικά πράγματα. Όλες καλές και διασκεδαστικές. Το Inception καθαρά για πολύ action και μικρά plot twists συνεχώς, πολύ καλή ταινία. American History X αν έχεις όρεξη να δεις κάτι για τον ρατσισμό, σίγουρα είναι μια ταινία που πρέπει να δουν όλοι. Godfather αν θες oldschool κλασσικούρα, οι ταινίες στα καλύτερα τους. Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Λεπόν, θα ήθελα να δω μια ταινία που να μην είναι πολύ γνωστή, ψαγμένη με λίγα λόγια, η οποία είτε να περνάει κάποιο μήνυμα είτε το τέλος της να σου αφήνει κάποιο παράξενο συναίσθημα. Κυρίως το 2ο. Click για ανάπτυξη... The Trueman Show αν δεν την έχεις δει, πρώτη και καλύτερη. Το κλασσικό Planet of Apes (μην φας κανένα spoiler κοίτα) για ένα παράξενο συναίσθημα που λες. Αυτά μου έρχονται τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:08 Ο Itach1 έγραψε: #475 31-05-13 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: The Trueman Show αν δεν την έχεις δει, πρώτη και καλύτερη. Το κλασσικό Planet of Apes (μην φας κανένα spoiler κοίτα) για ένα παράξενο συναίσθημα που λες. Αυτά μου έρχονται τώρα. Click για ανάπτυξη... Τις έχω δει, το τρούμαν σόου απλά γαμάτο!!! Aπ'τις αγαπημένες μου mindfuck ταινίες είναι το "A beautiful mind" κάτι τέτοιο ψάχνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:12 Ο Johnny15 έγραψε: #476 31-05-13 00:12 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Τις έχω δει, το τρούμαν σόου απλά γαμάτο!!! Aπ'τις αγαπημένες μου mindfuck ταινίες είναι το "A beautiful mind" κάτι τέτοιο ψάχνω. Click για ανάπτυξη... Καλό ήταν το a beautiful mind αλλά περίμενα κάτι που να έχει να κάνει πολύ με μαθηματικά, όχι ένα γενικό δράμα. Τώρα δεν ξέρω κάτι άλλο να σου προτείνω Γενικά εχω καιρό να κάτσω να δω ταινίες, έχω κολλήσει με anime τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:17 Ο Itach1 έγραψε: #477 31-05-13 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Καλό ήταν το a beautiful mind αλλά περίμενα κάτι που να έχει να κάνει πολύ με μαθηματικά, όχι ένα γενικό δράμα. Τώρα δεν ξέρω κάτι άλλο να σου προτείνω Γενικά εχω καιρό να κάτσω να δω ταινίες, έχω κολλήσει με anime τώρα. Click για ανάπτυξη... Καλά και γω έχω πολλούς μήνες να δω ταινίες αλλά τώρα στην εξεταστική επιβάλλεται αλλιώς αν συνεχίσω να βλέπω ναρούτο με τέτοιο ρυθμό βλέπω να μην πατάω να γράψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:18 Η CiNeFiL έγραψε: #478 31-05-13 00:18 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Τις έχω δει, το τρούμαν σόου απλά γαμάτο!!! Aπ'τις αγαπημένες μου mindfuck ταινίες είναι το "A beautiful mind" κάτι τέτοιο ψάχνω. Click για ανάπτυξη... για mindfuck θα λεγα The Prestige The Illusionist 21 Being John Malkovich Oldboy (!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:21 Ο Itach1 έγραψε: #479 31-05-13 00:21 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: για mindfuck θα λεγα The Prestige The Illusionist 21 Being John Malkovich Oldboy (!) Click για ανάπτυξη... Thanks!! Θα μπουν στην ουρά οι 2 απ'αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XStacy Νεοφερμένο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:27 Η XStacy έγραψε: #480 31-05-13 00:27 Αρχική Δημοσίευση από _Ηρώ_: Θέλω μια ταινία που να λιώσω στο κλάμα.. Click για ανάπτυξη... δες το my sister's keeper τοτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 manozzz gwgw_5 SlimShady ΘανάσοςG4 tsiobieman G1310 Slytherin Darkking Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Λεπόν, θα ήθελα να δω μια ταινία που να μην είναι πολύ γνωστή, ψαγμένη με λίγα λόγια, η οποία είτε να περνάει κάποιο μήνυμα είτε το τέλος της να σου αφήνει κάποιο παράξενο συναίσθημα. Κυρίως το 2ο. Click για ανάπτυξη... Τσεκαρετε το Mr.Nobody οσοι δεν το χετε δει. Πολυ ωραια-mindfuck-μοναδικη ταινια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:39 Ο BloodSparrow: #470 30-05-13 23:39 το Seven pounds που προτεινε η pocahontas οντως ριχνει δακρυ. Αν και αναισθητος , με συγκινησε.Και με επεισε να δωσω τα οργανα μου μολις ψοφησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:43 Η _Ηρώ_ έγραψε: #471 30-05-13 23:43 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: Les choristes La tête en friche House of Sand and Fog About Schmidt νταξ δεν ειναι τελειως τετοια ταινια αλλα με αυτο τελος πρεπει να εισαι αναισθητος για να μην συγκινηθεις.- Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ!:* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:43 Ο Itach1 έγραψε: #472 30-05-13 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Athr: Τσεκαρετε το Mr.Nobody οσοι δεν το χετε δει. Πολυ ωραια-mindfuck-μοναδικη ταινια. Click για ανάπτυξη... Την έβαλα να κατέβει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:46 Η EnnisDelMar!: #473 30-05-13 23:46 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: Les choristes La tête en friche House of Sand and Fog About Schmidt νταξ δεν ειναι τελειως τετοια ταινια αλλα με αυτο τελος πρεπει να εισαι αναισθητος για να μην συγκινηθεις.- Click για ανάπτυξη... Απ'αυτές, έχω δει τα παιδιά της χορωδίας, ντάξει δεν ήταν τόοοσο συγκινητικό, αν και ήταν πραγματικά πολύ ωραία ταινία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Μαΐου 2013 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:57 Ο Johnny15 έγραψε: #474 30-05-13 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Μιας και για εξεταστική δεν πρόκεται να διαβάσω, πείτε καμία ταινία :Ρ Είδα το Reservoir Dogs και τώρα είμαι μεταξύ Inception /American History X (Μαθήματα Αμερικανικής Ιστορίας) και trilogy Godfather!!Ποιό μου προτίνετε ? Click για ανάπτυξη... What, δεν έχεις δει πολλά κλασσικά πράγματα. Όλες καλές και διασκεδαστικές. Το Inception καθαρά για πολύ action και μικρά plot twists συνεχώς, πολύ καλή ταινία. American History X αν έχεις όρεξη να δεις κάτι για τον ρατσισμό, σίγουρα είναι μια ταινία που πρέπει να δουν όλοι. Godfather αν θες oldschool κλασσικούρα, οι ταινίες στα καλύτερα τους. Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Λεπόν, θα ήθελα να δω μια ταινία που να μην είναι πολύ γνωστή, ψαγμένη με λίγα λόγια, η οποία είτε να περνάει κάποιο μήνυμα είτε το τέλος της να σου αφήνει κάποιο παράξενο συναίσθημα. Κυρίως το 2ο. Click για ανάπτυξη... The Trueman Show αν δεν την έχεις δει, πρώτη και καλύτερη. Το κλασσικό Planet of Apes (μην φας κανένα spoiler κοίτα) για ένα παράξενο συναίσθημα που λες. Αυτά μου έρχονται τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:08 Ο Itach1 έγραψε: #475 31-05-13 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: The Trueman Show αν δεν την έχεις δει, πρώτη και καλύτερη. Το κλασσικό Planet of Apes (μην φας κανένα spoiler κοίτα) για ένα παράξενο συναίσθημα που λες. Αυτά μου έρχονται τώρα. Click για ανάπτυξη... Τις έχω δει, το τρούμαν σόου απλά γαμάτο!!! Aπ'τις αγαπημένες μου mindfuck ταινίες είναι το "A beautiful mind" κάτι τέτοιο ψάχνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:12 Ο Johnny15 έγραψε: #476 31-05-13 00:12 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Τις έχω δει, το τρούμαν σόου απλά γαμάτο!!! Aπ'τις αγαπημένες μου mindfuck ταινίες είναι το "A beautiful mind" κάτι τέτοιο ψάχνω. Click για ανάπτυξη... Καλό ήταν το a beautiful mind αλλά περίμενα κάτι που να έχει να κάνει πολύ με μαθηματικά, όχι ένα γενικό δράμα. Τώρα δεν ξέρω κάτι άλλο να σου προτείνω Γενικά εχω καιρό να κάτσω να δω ταινίες, έχω κολλήσει με anime τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:17 Ο Itach1 έγραψε: #477 31-05-13 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Καλό ήταν το a beautiful mind αλλά περίμενα κάτι που να έχει να κάνει πολύ με μαθηματικά, όχι ένα γενικό δράμα. Τώρα δεν ξέρω κάτι άλλο να σου προτείνω Γενικά εχω καιρό να κάτσω να δω ταινίες, έχω κολλήσει με anime τώρα. Click για ανάπτυξη... Καλά και γω έχω πολλούς μήνες να δω ταινίες αλλά τώρα στην εξεταστική επιβάλλεται αλλιώς αν συνεχίσω να βλέπω ναρούτο με τέτοιο ρυθμό βλέπω να μην πατάω να γράψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:18 Η CiNeFiL έγραψε: #478 31-05-13 00:18 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Τις έχω δει, το τρούμαν σόου απλά γαμάτο!!! Aπ'τις αγαπημένες μου mindfuck ταινίες είναι το "A beautiful mind" κάτι τέτοιο ψάχνω. Click για ανάπτυξη... για mindfuck θα λεγα The Prestige The Illusionist 21 Being John Malkovich Oldboy (!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:21 Ο Itach1 έγραψε: #479 31-05-13 00:21 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: για mindfuck θα λεγα The Prestige The Illusionist 21 Being John Malkovich Oldboy (!) Click για ανάπτυξη... Thanks!! Θα μπουν στην ουρά οι 2 απ'αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XStacy Νεοφερμένο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:27 Η XStacy έγραψε: #480 31-05-13 00:27 Αρχική Δημοσίευση από _Ηρώ_: Θέλω μια ταινία που να λιώσω στο κλάμα.. Click για ανάπτυξη... δες το my sister's keeper τοτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 manozzz gwgw_5 SlimShady ΘανάσοςG4 tsiobieman G1310 Slytherin Darkking Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το Seven pounds που προτεινε η pocahontas οντως ριχνει δακρυ. Αν και αναισθητος , με συγκινησε.Και με επεισε να δωσω τα οργανα μου μολις ψοφησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:43 Η _Ηρώ_ έγραψε: #471 30-05-13 23:43 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: Les choristes La tête en friche House of Sand and Fog About Schmidt νταξ δεν ειναι τελειως τετοια ταινια αλλα με αυτο τελος πρεπει να εισαι αναισθητος για να μην συγκινηθεις.- Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ!:* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:43 Ο Itach1 έγραψε: #472 30-05-13 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Athr: Τσεκαρετε το Mr.Nobody οσοι δεν το χετε δει. Πολυ ωραια-mindfuck-μοναδικη ταινια. Click για ανάπτυξη... Την έβαλα να κατέβει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:46 Η EnnisDelMar!: #473 30-05-13 23:46 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: Les choristes La tête en friche House of Sand and Fog About Schmidt νταξ δεν ειναι τελειως τετοια ταινια αλλα με αυτο τελος πρεπει να εισαι αναισθητος για να μην συγκινηθεις.- Click για ανάπτυξη... Απ'αυτές, έχω δει τα παιδιά της χορωδίας, ντάξει δεν ήταν τόοοσο συγκινητικό, αν και ήταν πραγματικά πολύ ωραία ταινία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Μαΐου 2013 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:57 Ο Johnny15 έγραψε: #474 30-05-13 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Μιας και για εξεταστική δεν πρόκεται να διαβάσω, πείτε καμία ταινία :Ρ Είδα το Reservoir Dogs και τώρα είμαι μεταξύ Inception /American History X (Μαθήματα Αμερικανικής Ιστορίας) και trilogy Godfather!!Ποιό μου προτίνετε ? Click για ανάπτυξη... What, δεν έχεις δει πολλά κλασσικά πράγματα. Όλες καλές και διασκεδαστικές. Το Inception καθαρά για πολύ action και μικρά plot twists συνεχώς, πολύ καλή ταινία. American History X αν έχεις όρεξη να δεις κάτι για τον ρατσισμό, σίγουρα είναι μια ταινία που πρέπει να δουν όλοι. Godfather αν θες oldschool κλασσικούρα, οι ταινίες στα καλύτερα τους. Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Λεπόν, θα ήθελα να δω μια ταινία που να μην είναι πολύ γνωστή, ψαγμένη με λίγα λόγια, η οποία είτε να περνάει κάποιο μήνυμα είτε το τέλος της να σου αφήνει κάποιο παράξενο συναίσθημα. Κυρίως το 2ο. Click για ανάπτυξη... The Trueman Show αν δεν την έχεις δει, πρώτη και καλύτερη. Το κλασσικό Planet of Apes (μην φας κανένα spoiler κοίτα) για ένα παράξενο συναίσθημα που λες. Αυτά μου έρχονται τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:08 Ο Itach1 έγραψε: #475 31-05-13 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: The Trueman Show αν δεν την έχεις δει, πρώτη και καλύτερη. Το κλασσικό Planet of Apes (μην φας κανένα spoiler κοίτα) για ένα παράξενο συναίσθημα που λες. Αυτά μου έρχονται τώρα. Click για ανάπτυξη... Τις έχω δει, το τρούμαν σόου απλά γαμάτο!!! Aπ'τις αγαπημένες μου mindfuck ταινίες είναι το "A beautiful mind" κάτι τέτοιο ψάχνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:12 Ο Johnny15 έγραψε: #476 31-05-13 00:12 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Τις έχω δει, το τρούμαν σόου απλά γαμάτο!!! Aπ'τις αγαπημένες μου mindfuck ταινίες είναι το "A beautiful mind" κάτι τέτοιο ψάχνω. Click για ανάπτυξη... Καλό ήταν το a beautiful mind αλλά περίμενα κάτι που να έχει να κάνει πολύ με μαθηματικά, όχι ένα γενικό δράμα. Τώρα δεν ξέρω κάτι άλλο να σου προτείνω Γενικά εχω καιρό να κάτσω να δω ταινίες, έχω κολλήσει με anime τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:17 Ο Itach1 έγραψε: #477 31-05-13 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Καλό ήταν το a beautiful mind αλλά περίμενα κάτι που να έχει να κάνει πολύ με μαθηματικά, όχι ένα γενικό δράμα. Τώρα δεν ξέρω κάτι άλλο να σου προτείνω Γενικά εχω καιρό να κάτσω να δω ταινίες, έχω κολλήσει με anime τώρα. Click για ανάπτυξη... Καλά και γω έχω πολλούς μήνες να δω ταινίες αλλά τώρα στην εξεταστική επιβάλλεται αλλιώς αν συνεχίσω να βλέπω ναρούτο με τέτοιο ρυθμό βλέπω να μην πατάω να γράψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:18 Η CiNeFiL έγραψε: #478 31-05-13 00:18 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Τις έχω δει, το τρούμαν σόου απλά γαμάτο!!! Aπ'τις αγαπημένες μου mindfuck ταινίες είναι το "A beautiful mind" κάτι τέτοιο ψάχνω. Click για ανάπτυξη... για mindfuck θα λεγα The Prestige The Illusionist 21 Being John Malkovich Oldboy (!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:21 Ο Itach1 έγραψε: #479 31-05-13 00:21 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: για mindfuck θα λεγα The Prestige The Illusionist 21 Being John Malkovich Oldboy (!) Click για ανάπτυξη... Thanks!! Θα μπουν στην ουρά οι 2 απ'αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XStacy Νεοφερμένο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:27 Η XStacy έγραψε: #480 31-05-13 00:27 Αρχική Δημοσίευση από _Ηρώ_: Θέλω μια ταινία που να λιώσω στο κλάμα.. Click για ανάπτυξη... δες το my sister's keeper τοτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 manozzz gwgw_5 SlimShady ΘανάσοςG4 tsiobieman G1310 Slytherin Darkking Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: Les choristes La tête en friche House of Sand and Fog About Schmidt νταξ δεν ειναι τελειως τετοια ταινια αλλα με αυτο τελος πρεπει να εισαι αναισθητος για να μην συγκινηθεις.- Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ!:* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:43 Ο Itach1 έγραψε: #472 30-05-13 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Athr: Τσεκαρετε το Mr.Nobody οσοι δεν το χετε δει. Πολυ ωραια-mindfuck-μοναδικη ταινια. Click για ανάπτυξη... Την έβαλα να κατέβει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:46 Η EnnisDelMar!: #473 30-05-13 23:46 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: Les choristes La tête en friche House of Sand and Fog About Schmidt νταξ δεν ειναι τελειως τετοια ταινια αλλα με αυτο τελος πρεπει να εισαι αναισθητος για να μην συγκινηθεις.- Click για ανάπτυξη... Απ'αυτές, έχω δει τα παιδιά της χορωδίας, ντάξει δεν ήταν τόοοσο συγκινητικό, αν και ήταν πραγματικά πολύ ωραία ταινία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Μαΐου 2013 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:57 Ο Johnny15 έγραψε: #474 30-05-13 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Μιας και για εξεταστική δεν πρόκεται να διαβάσω, πείτε καμία ταινία :Ρ Είδα το Reservoir Dogs και τώρα είμαι μεταξύ Inception /American History X (Μαθήματα Αμερικανικής Ιστορίας) και trilogy Godfather!!Ποιό μου προτίνετε ? Click για ανάπτυξη... What, δεν έχεις δει πολλά κλασσικά πράγματα. Όλες καλές και διασκεδαστικές. Το Inception καθαρά για πολύ action και μικρά plot twists συνεχώς, πολύ καλή ταινία. American History X αν έχεις όρεξη να δεις κάτι για τον ρατσισμό, σίγουρα είναι μια ταινία που πρέπει να δουν όλοι. Godfather αν θες oldschool κλασσικούρα, οι ταινίες στα καλύτερα τους. Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Λεπόν, θα ήθελα να δω μια ταινία που να μην είναι πολύ γνωστή, ψαγμένη με λίγα λόγια, η οποία είτε να περνάει κάποιο μήνυμα είτε το τέλος της να σου αφήνει κάποιο παράξενο συναίσθημα. Κυρίως το 2ο. Click για ανάπτυξη... The Trueman Show αν δεν την έχεις δει, πρώτη και καλύτερη. Το κλασσικό Planet of Apes (μην φας κανένα spoiler κοίτα) για ένα παράξενο συναίσθημα που λες. Αυτά μου έρχονται τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:08 Ο Itach1 έγραψε: #475 31-05-13 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: The Trueman Show αν δεν την έχεις δει, πρώτη και καλύτερη. Το κλασσικό Planet of Apes (μην φας κανένα spoiler κοίτα) για ένα παράξενο συναίσθημα που λες. Αυτά μου έρχονται τώρα. Click για ανάπτυξη... Τις έχω δει, το τρούμαν σόου απλά γαμάτο!!! Aπ'τις αγαπημένες μου mindfuck ταινίες είναι το "A beautiful mind" κάτι τέτοιο ψάχνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:12 Ο Johnny15 έγραψε: #476 31-05-13 00:12 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Τις έχω δει, το τρούμαν σόου απλά γαμάτο!!! Aπ'τις αγαπημένες μου mindfuck ταινίες είναι το "A beautiful mind" κάτι τέτοιο ψάχνω. Click για ανάπτυξη... Καλό ήταν το a beautiful mind αλλά περίμενα κάτι που να έχει να κάνει πολύ με μαθηματικά, όχι ένα γενικό δράμα. Τώρα δεν ξέρω κάτι άλλο να σου προτείνω Γενικά εχω καιρό να κάτσω να δω ταινίες, έχω κολλήσει με anime τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:17 Ο Itach1 έγραψε: #477 31-05-13 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Καλό ήταν το a beautiful mind αλλά περίμενα κάτι που να έχει να κάνει πολύ με μαθηματικά, όχι ένα γενικό δράμα. Τώρα δεν ξέρω κάτι άλλο να σου προτείνω Γενικά εχω καιρό να κάτσω να δω ταινίες, έχω κολλήσει με anime τώρα. Click για ανάπτυξη... Καλά και γω έχω πολλούς μήνες να δω ταινίες αλλά τώρα στην εξεταστική επιβάλλεται αλλιώς αν συνεχίσω να βλέπω ναρούτο με τέτοιο ρυθμό βλέπω να μην πατάω να γράψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:18 Η CiNeFiL έγραψε: #478 31-05-13 00:18 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Τις έχω δει, το τρούμαν σόου απλά γαμάτο!!! Aπ'τις αγαπημένες μου mindfuck ταινίες είναι το "A beautiful mind" κάτι τέτοιο ψάχνω. Click για ανάπτυξη... για mindfuck θα λεγα The Prestige The Illusionist 21 Being John Malkovich Oldboy (!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:21 Ο Itach1 έγραψε: #479 31-05-13 00:21 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: για mindfuck θα λεγα The Prestige The Illusionist 21 Being John Malkovich Oldboy (!) Click για ανάπτυξη... Thanks!! Θα μπουν στην ουρά οι 2 απ'αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XStacy Νεοφερμένο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:27 Η XStacy έγραψε: #480 31-05-13 00:27 Αρχική Δημοσίευση από _Ηρώ_: Θέλω μια ταινία που να λιώσω στο κλάμα.. Click για ανάπτυξη... δες το my sister's keeper τοτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 manozzz gwgw_5 SlimShady ΘανάσοςG4 tsiobieman G1310 Slytherin Darkking Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Athr: Τσεκαρετε το Mr.Nobody οσοι δεν το χετε δει. Πολυ ωραια-mindfuck-μοναδικη ταινια. Click για ανάπτυξη... Την έβαλα να κατέβει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:46 Η EnnisDelMar!: #473 30-05-13 23:46 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: Les choristes La tête en friche House of Sand and Fog About Schmidt νταξ δεν ειναι τελειως τετοια ταινια αλλα με αυτο τελος πρεπει να εισαι αναισθητος για να μην συγκινηθεις.- Click για ανάπτυξη... Απ'αυτές, έχω δει τα παιδιά της χορωδίας, ντάξει δεν ήταν τόοοσο συγκινητικό, αν και ήταν πραγματικά πολύ ωραία ταινία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Μαΐου 2013 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:57 Ο Johnny15 έγραψε: #474 30-05-13 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Μιας και για εξεταστική δεν πρόκεται να διαβάσω, πείτε καμία ταινία :Ρ Είδα το Reservoir Dogs και τώρα είμαι μεταξύ Inception /American History X (Μαθήματα Αμερικανικής Ιστορίας) και trilogy Godfather!!Ποιό μου προτίνετε ? Click για ανάπτυξη... What, δεν έχεις δει πολλά κλασσικά πράγματα. Όλες καλές και διασκεδαστικές. Το Inception καθαρά για πολύ action και μικρά plot twists συνεχώς, πολύ καλή ταινία. American History X αν έχεις όρεξη να δεις κάτι για τον ρατσισμό, σίγουρα είναι μια ταινία που πρέπει να δουν όλοι. Godfather αν θες oldschool κλασσικούρα, οι ταινίες στα καλύτερα τους. Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Λεπόν, θα ήθελα να δω μια ταινία που να μην είναι πολύ γνωστή, ψαγμένη με λίγα λόγια, η οποία είτε να περνάει κάποιο μήνυμα είτε το τέλος της να σου αφήνει κάποιο παράξενο συναίσθημα. Κυρίως το 2ο. Click για ανάπτυξη... The Trueman Show αν δεν την έχεις δει, πρώτη και καλύτερη. Το κλασσικό Planet of Apes (μην φας κανένα spoiler κοίτα) για ένα παράξενο συναίσθημα που λες. Αυτά μου έρχονται τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:08 Ο Itach1 έγραψε: #475 31-05-13 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: The Trueman Show αν δεν την έχεις δει, πρώτη και καλύτερη. Το κλασσικό Planet of Apes (μην φας κανένα spoiler κοίτα) για ένα παράξενο συναίσθημα που λες. Αυτά μου έρχονται τώρα. Click για ανάπτυξη... Τις έχω δει, το τρούμαν σόου απλά γαμάτο!!! Aπ'τις αγαπημένες μου mindfuck ταινίες είναι το "A beautiful mind" κάτι τέτοιο ψάχνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:12 Ο Johnny15 έγραψε: #476 31-05-13 00:12 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Τις έχω δει, το τρούμαν σόου απλά γαμάτο!!! Aπ'τις αγαπημένες μου mindfuck ταινίες είναι το "A beautiful mind" κάτι τέτοιο ψάχνω. Click για ανάπτυξη... Καλό ήταν το a beautiful mind αλλά περίμενα κάτι που να έχει να κάνει πολύ με μαθηματικά, όχι ένα γενικό δράμα. Τώρα δεν ξέρω κάτι άλλο να σου προτείνω Γενικά εχω καιρό να κάτσω να δω ταινίες, έχω κολλήσει με anime τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:17 Ο Itach1 έγραψε: #477 31-05-13 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Καλό ήταν το a beautiful mind αλλά περίμενα κάτι που να έχει να κάνει πολύ με μαθηματικά, όχι ένα γενικό δράμα. Τώρα δεν ξέρω κάτι άλλο να σου προτείνω Γενικά εχω καιρό να κάτσω να δω ταινίες, έχω κολλήσει με anime τώρα. Click για ανάπτυξη... Καλά και γω έχω πολλούς μήνες να δω ταινίες αλλά τώρα στην εξεταστική επιβάλλεται αλλιώς αν συνεχίσω να βλέπω ναρούτο με τέτοιο ρυθμό βλέπω να μην πατάω να γράψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:18 Η CiNeFiL έγραψε: #478 31-05-13 00:18 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Τις έχω δει, το τρούμαν σόου απλά γαμάτο!!! Aπ'τις αγαπημένες μου mindfuck ταινίες είναι το "A beautiful mind" κάτι τέτοιο ψάχνω. Click για ανάπτυξη... για mindfuck θα λεγα The Prestige The Illusionist 21 Being John Malkovich Oldboy (!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:21 Ο Itach1 έγραψε: #479 31-05-13 00:21 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: για mindfuck θα λεγα The Prestige The Illusionist 21 Being John Malkovich Oldboy (!) Click για ανάπτυξη... Thanks!! Θα μπουν στην ουρά οι 2 απ'αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XStacy Νεοφερμένο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:27 Η XStacy έγραψε: #480 31-05-13 00:27 Αρχική Δημοσίευση από _Ηρώ_: Θέλω μια ταινία που να λιώσω στο κλάμα.. Click για ανάπτυξη... δες το my sister's keeper τοτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 manozzz gwgw_5 SlimShady ΘανάσοςG4 tsiobieman G1310 Slytherin Darkking Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: Les choristes La tête en friche House of Sand and Fog About Schmidt νταξ δεν ειναι τελειως τετοια ταινια αλλα με αυτο τελος πρεπει να εισαι αναισθητος για να μην συγκινηθεις.- Click για ανάπτυξη... Απ'αυτές, έχω δει τα παιδιά της χορωδίας, ντάξει δεν ήταν τόοοσο συγκινητικό, αν και ήταν πραγματικά πολύ ωραία ταινία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 23:57 Ο Johnny15 έγραψε: #474 30-05-13 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Μιας και για εξεταστική δεν πρόκεται να διαβάσω, πείτε καμία ταινία :Ρ Είδα το Reservoir Dogs και τώρα είμαι μεταξύ Inception /American History X (Μαθήματα Αμερικανικής Ιστορίας) και trilogy Godfather!!Ποιό μου προτίνετε ? Click για ανάπτυξη... What, δεν έχεις δει πολλά κλασσικά πράγματα. Όλες καλές και διασκεδαστικές. Το Inception καθαρά για πολύ action και μικρά plot twists συνεχώς, πολύ καλή ταινία. American History X αν έχεις όρεξη να δεις κάτι για τον ρατσισμό, σίγουρα είναι μια ταινία που πρέπει να δουν όλοι. Godfather αν θες oldschool κλασσικούρα, οι ταινίες στα καλύτερα τους. Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Λεπόν, θα ήθελα να δω μια ταινία που να μην είναι πολύ γνωστή, ψαγμένη με λίγα λόγια, η οποία είτε να περνάει κάποιο μήνυμα είτε το τέλος της να σου αφήνει κάποιο παράξενο συναίσθημα. Κυρίως το 2ο. Click για ανάπτυξη... The Trueman Show αν δεν την έχεις δει, πρώτη και καλύτερη. Το κλασσικό Planet of Apes (μην φας κανένα spoiler κοίτα) για ένα παράξενο συναίσθημα που λες. Αυτά μου έρχονται τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:08 Ο Itach1 έγραψε: #475 31-05-13 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: The Trueman Show αν δεν την έχεις δει, πρώτη και καλύτερη. Το κλασσικό Planet of Apes (μην φας κανένα spoiler κοίτα) για ένα παράξενο συναίσθημα που λες. Αυτά μου έρχονται τώρα. Click για ανάπτυξη... Τις έχω δει, το τρούμαν σόου απλά γαμάτο!!! Aπ'τις αγαπημένες μου mindfuck ταινίες είναι το "A beautiful mind" κάτι τέτοιο ψάχνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:12 Ο Johnny15 έγραψε: #476 31-05-13 00:12 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Τις έχω δει, το τρούμαν σόου απλά γαμάτο!!! Aπ'τις αγαπημένες μου mindfuck ταινίες είναι το "A beautiful mind" κάτι τέτοιο ψάχνω. Click για ανάπτυξη... Καλό ήταν το a beautiful mind αλλά περίμενα κάτι που να έχει να κάνει πολύ με μαθηματικά, όχι ένα γενικό δράμα. Τώρα δεν ξέρω κάτι άλλο να σου προτείνω Γενικά εχω καιρό να κάτσω να δω ταινίες, έχω κολλήσει με anime τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:17 Ο Itach1 έγραψε: #477 31-05-13 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Καλό ήταν το a beautiful mind αλλά περίμενα κάτι που να έχει να κάνει πολύ με μαθηματικά, όχι ένα γενικό δράμα. Τώρα δεν ξέρω κάτι άλλο να σου προτείνω Γενικά εχω καιρό να κάτσω να δω ταινίες, έχω κολλήσει με anime τώρα. Click για ανάπτυξη... Καλά και γω έχω πολλούς μήνες να δω ταινίες αλλά τώρα στην εξεταστική επιβάλλεται αλλιώς αν συνεχίσω να βλέπω ναρούτο με τέτοιο ρυθμό βλέπω να μην πατάω να γράψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:18 Η CiNeFiL έγραψε: #478 31-05-13 00:18 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Τις έχω δει, το τρούμαν σόου απλά γαμάτο!!! Aπ'τις αγαπημένες μου mindfuck ταινίες είναι το "A beautiful mind" κάτι τέτοιο ψάχνω. Click για ανάπτυξη... για mindfuck θα λεγα The Prestige The Illusionist 21 Being John Malkovich Oldboy (!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:21 Ο Itach1 έγραψε: #479 31-05-13 00:21 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: για mindfuck θα λεγα The Prestige The Illusionist 21 Being John Malkovich Oldboy (!) Click για ανάπτυξη... Thanks!! Θα μπουν στην ουρά οι 2 απ'αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XStacy Νεοφερμένο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:27 Η XStacy έγραψε: #480 31-05-13 00:27 Αρχική Δημοσίευση από _Ηρώ_: Θέλω μια ταινία που να λιώσω στο κλάμα.. Click για ανάπτυξη... δες το my sister's keeper τοτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 manozzz gwgw_5 SlimShady ΘανάσοςG4 tsiobieman G1310 Slytherin Darkking Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Μιας και για εξεταστική δεν πρόκεται να διαβάσω, πείτε καμία ταινία :Ρ Είδα το Reservoir Dogs και τώρα είμαι μεταξύ Inception /American History X (Μαθήματα Αμερικανικής Ιστορίας) και trilogy Godfather!!Ποιό μου προτίνετε ? Click για ανάπτυξη... What, δεν έχεις δει πολλά κλασσικά πράγματα. Όλες καλές και διασκεδαστικές. Το Inception καθαρά για πολύ action και μικρά plot twists συνεχώς, πολύ καλή ταινία. American History X αν έχεις όρεξη να δεις κάτι για τον ρατσισμό, σίγουρα είναι μια ταινία που πρέπει να δουν όλοι. Godfather αν θες oldschool κλασσικούρα, οι ταινίες στα καλύτερα τους. Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Λεπόν, θα ήθελα να δω μια ταινία που να μην είναι πολύ γνωστή, ψαγμένη με λίγα λόγια, η οποία είτε να περνάει κάποιο μήνυμα είτε το τέλος της να σου αφήνει κάποιο παράξενο συναίσθημα. Κυρίως το 2ο. Click για ανάπτυξη... The Trueman Show αν δεν την έχεις δει, πρώτη και καλύτερη. Το κλασσικό Planet of Apes (μην φας κανένα spoiler κοίτα) για ένα παράξενο συναίσθημα που λες. Αυτά μου έρχονται τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:08 Ο Itach1 έγραψε: #475 31-05-13 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: The Trueman Show αν δεν την έχεις δει, πρώτη και καλύτερη. Το κλασσικό Planet of Apes (μην φας κανένα spoiler κοίτα) για ένα παράξενο συναίσθημα που λες. Αυτά μου έρχονται τώρα. Click για ανάπτυξη... Τις έχω δει, το τρούμαν σόου απλά γαμάτο!!! Aπ'τις αγαπημένες μου mindfuck ταινίες είναι το "A beautiful mind" κάτι τέτοιο ψάχνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:12 Ο Johnny15 έγραψε: #476 31-05-13 00:12 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Τις έχω δει, το τρούμαν σόου απλά γαμάτο!!! Aπ'τις αγαπημένες μου mindfuck ταινίες είναι το "A beautiful mind" κάτι τέτοιο ψάχνω. Click για ανάπτυξη... Καλό ήταν το a beautiful mind αλλά περίμενα κάτι που να έχει να κάνει πολύ με μαθηματικά, όχι ένα γενικό δράμα. Τώρα δεν ξέρω κάτι άλλο να σου προτείνω Γενικά εχω καιρό να κάτσω να δω ταινίες, έχω κολλήσει με anime τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:17 Ο Itach1 έγραψε: #477 31-05-13 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Καλό ήταν το a beautiful mind αλλά περίμενα κάτι που να έχει να κάνει πολύ με μαθηματικά, όχι ένα γενικό δράμα. Τώρα δεν ξέρω κάτι άλλο να σου προτείνω Γενικά εχω καιρό να κάτσω να δω ταινίες, έχω κολλήσει με anime τώρα. Click για ανάπτυξη... Καλά και γω έχω πολλούς μήνες να δω ταινίες αλλά τώρα στην εξεταστική επιβάλλεται αλλιώς αν συνεχίσω να βλέπω ναρούτο με τέτοιο ρυθμό βλέπω να μην πατάω να γράψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:18 Η CiNeFiL έγραψε: #478 31-05-13 00:18 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Τις έχω δει, το τρούμαν σόου απλά γαμάτο!!! Aπ'τις αγαπημένες μου mindfuck ταινίες είναι το "A beautiful mind" κάτι τέτοιο ψάχνω. Click για ανάπτυξη... για mindfuck θα λεγα The Prestige The Illusionist 21 Being John Malkovich Oldboy (!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:21 Ο Itach1 έγραψε: #479 31-05-13 00:21 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: για mindfuck θα λεγα The Prestige The Illusionist 21 Being John Malkovich Oldboy (!) Click για ανάπτυξη... Thanks!! Θα μπουν στην ουρά οι 2 απ'αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XStacy Νεοφερμένο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:27 Η XStacy έγραψε: #480 31-05-13 00:27 Αρχική Δημοσίευση από _Ηρώ_: Θέλω μια ταινία που να λιώσω στο κλάμα.. Click για ανάπτυξη... δες το my sister's keeper τοτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 manozzz gwgw_5 SlimShady ΘανάσοςG4 tsiobieman G1310 Slytherin Darkking Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: The Trueman Show αν δεν την έχεις δει, πρώτη και καλύτερη. Το κλασσικό Planet of Apes (μην φας κανένα spoiler κοίτα) για ένα παράξενο συναίσθημα που λες. Αυτά μου έρχονται τώρα. Click για ανάπτυξη... Τις έχω δει, το τρούμαν σόου απλά γαμάτο!!! Aπ'τις αγαπημένες μου mindfuck ταινίες είναι το "A beautiful mind" κάτι τέτοιο ψάχνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:12 Ο Johnny15 έγραψε: #476 31-05-13 00:12 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Τις έχω δει, το τρούμαν σόου απλά γαμάτο!!! Aπ'τις αγαπημένες μου mindfuck ταινίες είναι το "A beautiful mind" κάτι τέτοιο ψάχνω. Click για ανάπτυξη... Καλό ήταν το a beautiful mind αλλά περίμενα κάτι που να έχει να κάνει πολύ με μαθηματικά, όχι ένα γενικό δράμα. Τώρα δεν ξέρω κάτι άλλο να σου προτείνω Γενικά εχω καιρό να κάτσω να δω ταινίες, έχω κολλήσει με anime τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:17 Ο Itach1 έγραψε: #477 31-05-13 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Καλό ήταν το a beautiful mind αλλά περίμενα κάτι που να έχει να κάνει πολύ με μαθηματικά, όχι ένα γενικό δράμα. Τώρα δεν ξέρω κάτι άλλο να σου προτείνω Γενικά εχω καιρό να κάτσω να δω ταινίες, έχω κολλήσει με anime τώρα. Click για ανάπτυξη... Καλά και γω έχω πολλούς μήνες να δω ταινίες αλλά τώρα στην εξεταστική επιβάλλεται αλλιώς αν συνεχίσω να βλέπω ναρούτο με τέτοιο ρυθμό βλέπω να μην πατάω να γράψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:18 Η CiNeFiL έγραψε: #478 31-05-13 00:18 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Τις έχω δει, το τρούμαν σόου απλά γαμάτο!!! Aπ'τις αγαπημένες μου mindfuck ταινίες είναι το "A beautiful mind" κάτι τέτοιο ψάχνω. Click για ανάπτυξη... για mindfuck θα λεγα The Prestige The Illusionist 21 Being John Malkovich Oldboy (!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:21 Ο Itach1 έγραψε: #479 31-05-13 00:21 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: για mindfuck θα λεγα The Prestige The Illusionist 21 Being John Malkovich Oldboy (!) Click για ανάπτυξη... Thanks!! Θα μπουν στην ουρά οι 2 απ'αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XStacy Νεοφερμένο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:27 Η XStacy έγραψε: #480 31-05-13 00:27 Αρχική Δημοσίευση από _Ηρώ_: Θέλω μια ταινία που να λιώσω στο κλάμα.. Click για ανάπτυξη... δες το my sister's keeper τοτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 manozzz gwgw_5 SlimShady ΘανάσοςG4 tsiobieman G1310 Slytherin Darkking Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Τις έχω δει, το τρούμαν σόου απλά γαμάτο!!! Aπ'τις αγαπημένες μου mindfuck ταινίες είναι το "A beautiful mind" κάτι τέτοιο ψάχνω. Click για ανάπτυξη... Καλό ήταν το a beautiful mind αλλά περίμενα κάτι που να έχει να κάνει πολύ με μαθηματικά, όχι ένα γενικό δράμα. Τώρα δεν ξέρω κάτι άλλο να σου προτείνω Γενικά εχω καιρό να κάτσω να δω ταινίες, έχω κολλήσει με anime τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:17 Ο Itach1 έγραψε: #477 31-05-13 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Καλό ήταν το a beautiful mind αλλά περίμενα κάτι που να έχει να κάνει πολύ με μαθηματικά, όχι ένα γενικό δράμα. Τώρα δεν ξέρω κάτι άλλο να σου προτείνω Γενικά εχω καιρό να κάτσω να δω ταινίες, έχω κολλήσει με anime τώρα. Click για ανάπτυξη... Καλά και γω έχω πολλούς μήνες να δω ταινίες αλλά τώρα στην εξεταστική επιβάλλεται αλλιώς αν συνεχίσω να βλέπω ναρούτο με τέτοιο ρυθμό βλέπω να μην πατάω να γράψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:18 Η CiNeFiL έγραψε: #478 31-05-13 00:18 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Τις έχω δει, το τρούμαν σόου απλά γαμάτο!!! Aπ'τις αγαπημένες μου mindfuck ταινίες είναι το "A beautiful mind" κάτι τέτοιο ψάχνω. Click για ανάπτυξη... για mindfuck θα λεγα The Prestige The Illusionist 21 Being John Malkovich Oldboy (!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:21 Ο Itach1 έγραψε: #479 31-05-13 00:21 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: για mindfuck θα λεγα The Prestige The Illusionist 21 Being John Malkovich Oldboy (!) Click για ανάπτυξη... Thanks!! Θα μπουν στην ουρά οι 2 απ'αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XStacy Νεοφερμένο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:27 Η XStacy έγραψε: #480 31-05-13 00:27 Αρχική Δημοσίευση από _Ηρώ_: Θέλω μια ταινία που να λιώσω στο κλάμα.. Click για ανάπτυξη... δες το my sister's keeper τοτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 manozzz gwgw_5 SlimShady ΘανάσοςG4 tsiobieman G1310 Slytherin Darkking Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Καλό ήταν το a beautiful mind αλλά περίμενα κάτι που να έχει να κάνει πολύ με μαθηματικά, όχι ένα γενικό δράμα. Τώρα δεν ξέρω κάτι άλλο να σου προτείνω Γενικά εχω καιρό να κάτσω να δω ταινίες, έχω κολλήσει με anime τώρα. Click για ανάπτυξη... Καλά και γω έχω πολλούς μήνες να δω ταινίες αλλά τώρα στην εξεταστική επιβάλλεται αλλιώς αν συνεχίσω να βλέπω ναρούτο με τέτοιο ρυθμό βλέπω να μην πατάω να γράψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:18 Η CiNeFiL έγραψε: #478 31-05-13 00:18 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Τις έχω δει, το τρούμαν σόου απλά γαμάτο!!! Aπ'τις αγαπημένες μου mindfuck ταινίες είναι το "A beautiful mind" κάτι τέτοιο ψάχνω. Click για ανάπτυξη... για mindfuck θα λεγα The Prestige The Illusionist 21 Being John Malkovich Oldboy (!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:21 Ο Itach1 έγραψε: #479 31-05-13 00:21 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: για mindfuck θα λεγα The Prestige The Illusionist 21 Being John Malkovich Oldboy (!) Click για ανάπτυξη... Thanks!! Θα μπουν στην ουρά οι 2 απ'αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XStacy Νεοφερμένο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:27 Η XStacy έγραψε: #480 31-05-13 00:27 Αρχική Δημοσίευση από _Ηρώ_: Θέλω μια ταινία που να λιώσω στο κλάμα.. Click για ανάπτυξη... δες το my sister's keeper τοτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 manozzz gwgw_5 SlimShady ΘανάσοςG4 tsiobieman G1310 Slytherin Darkking Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Τις έχω δει, το τρούμαν σόου απλά γαμάτο!!! Aπ'τις αγαπημένες μου mindfuck ταινίες είναι το "A beautiful mind" κάτι τέτοιο ψάχνω. Click για ανάπτυξη... για mindfuck θα λεγα The Prestige The Illusionist 21 Being John Malkovich Oldboy (!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:21 Ο Itach1 έγραψε: #479 31-05-13 00:21 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: για mindfuck θα λεγα The Prestige The Illusionist 21 Being John Malkovich Oldboy (!) Click για ανάπτυξη... Thanks!! Θα μπουν στην ουρά οι 2 απ'αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XStacy Νεοφερμένο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:27 Η XStacy έγραψε: #480 31-05-13 00:27 Αρχική Δημοσίευση από _Ηρώ_: Θέλω μια ταινία που να λιώσω στο κλάμα.. Click για ανάπτυξη... δες το my sister's keeper τοτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: για mindfuck θα λεγα The Prestige The Illusionist 21 Being John Malkovich Oldboy (!) Click για ανάπτυξη... Thanks!! Θα μπουν στην ουρά οι 2 απ'αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
XStacy Νεοφερμένο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 00:27 Η XStacy έγραψε: #480 31-05-13 00:27 Αρχική Δημοσίευση από _Ηρώ_: Θέλω μια ταινία που να λιώσω στο κλάμα.. Click για ανάπτυξη... δες το my sister's keeper τοτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από _Ηρώ_: Θέλω μια ταινία που να λιώσω στο κλάμα.. Click για ανάπτυξη... δες το my sister's keeper τοτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.