millerovia Εκκολαπτόμενο μέλος Η millerovia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 22:29 Η millerovia: #41 20-01-09 22:29 Εγώ είδα τους επιβάτες...Καλούτσικη ταινία,λίγο κουφό τέλος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hey Joy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hey Joy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 22:36 Η Hey Joy έγραψε: #42 20-01-09 22:36 Big Fish. [η κολλημένη ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2009 στις 01:12 Ο 01011001 έγραψε: #43 21-01-09 01:12 Αρχική Δημοσίευση από manos4: Ναι,τι το κακό έχει;Πάντως το Wall-e που προτείνεις το έχω δει και μου άρεσε πολύ. Click για ανάπτυξη... Γενικώς όσα έχουν σαν θέμα την καταστροφή του κόσμου μου φαίνονται πολύ πατάτες. Άσε που ξέρεις το τέλος Great expectations, Finding neverland, The pianist, The four feathers, Leon, 12 angry men(ταινία του 1957, με τον Fonda.. Ασπρόμαυρη αλλά ταινιάρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2009 στις 14:21 Η fabulous έγραψε: #44 21-01-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Hey Joy: Big Fish. [η κολλημένη ] Click για ανάπτυξη... Μουχαχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SODAW Πολύ δραστήριο μέλος Η SODAW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 921 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 18:21 Η SODAW έγραψε: #45 26-01-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Σοβαρά σου άρεσε αυτό το πράγμα? Καταστροφή του κόσμου = fail. Εγώ προτείνω μία που είδα χθες βράδυ, Wall-E Click για ανάπτυξη... συμφώνω:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. b3th Νεοφερμένο μέλος Η βηθλεέμ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 18:41 Η b3th έγραψε: #46 26-01-09 18:41 twilight δεν υπαρχει... ειναι απιστευτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. reaction Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ηλιάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 20:45 Η reaction έγραψε: #47 26-01-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από b3th: twilight δεν υπαρχει... ειναι απιστευτο Click για ανάπτυξη... Συμφωνω με χιλια!!και ο πρωταγωνιστης κουκλος αλλα εχει γενικα ωραια ατμοσφαιρα!να τη δειτε:no1::no1: πτροτεινω επισης το "Good Will hunting","Dead poets circle","ψαχνοντας τον Φορεστερ"....."A lot like love" εννοειται απο τις πιο αγαπημενες...ααα και "χαμενοι στη μεταφραση" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 20:55 Η piou* έγραψε: #48 26-01-09 20:55 Αν ξανακουσω για το twilight θα εκραγω. Error error. Μπλιεχ. ΜΗΝ δειτε το twilight. Θελετε καλη βαμπιροκατασταση; δειτε το Συνεντευξη με Ενα Βρικολακα. Θελετε ομορφο ροματζο; Προτιμειστε το Moulin Rouge. Αλλα οχι τοσο επιφανειακες ταινιες σαν το twilight. (νταξει μην μου απαντησετε, τα χουμε ξαναπει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 22:46 Ο beautiful loser: #49 26-01-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Αν ξανακουσω για το twilight θα εκραγω. Error error. Μπλιεχ. ΜΗΝ δειτε το twilight. Θελετε καλη βαμπιροκατασταση; δειτε το Συνεντευξη με Ενα Βρικολακα. Θελετε ομορφο ροματζο; Προτιμειστε το Moulin Rouge. Αλλα οχι τοσο επιφανειακες ταινιες σαν το twilight. (νταξει μην μου απαντησετε, τα χουμε ξαναπει ) Click για ανάπτυξη... +1.Mε εχει κουρασει οποιαδηποτε αναφορα σε αυτη την ταινια και στον εντουαρντ τον τελειο στοκερ διοτι αυτο ειναι ,οποιοδηποτε αγορι επιχειρησει αυτες τις δηθεν ""ρομαντικες"" παρακολουθησεις θα λαβει μια εντολη περιοριστικων μετρων , χρηματικο προστιμο και μερικες μερες στη φυλακη Οσο για ρομαντικες προτεινω : before sunrise , before sunset Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_st8 Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 00:54 Η maria_st8: #50 27-01-09 00:54 μαθηματα αμερικανικης ιστοριας με εντουαρντ νορτον...καταπληκτικο εργο,καταπληκτικος ηθοποιος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 19:30 Ο zip_unzip: #51 27-01-09 19:30 Έχετε να μου προτείνετε καμία ταινία να νοικιάσω; Κατά προτίμηση κάτι σαν το "A Beautiful Mind" ή καμιά καλή κωμωδία ή κανένα πολιτκό θρίλερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SCULLY Πολύ δραστήριο μέλος Η SCULLY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 1.057 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:18 Η SCULLY έγραψε: #52 27-01-09 20:18 Αρχική Δημοσίευση από reaction: Συμφωνω με χιλια!!και ο πρωταγωνιστης κουκλος αλλα εχει γενικα ωραια ατμοσφαιρα!να τη δειτε:no1::no1: πτροτεινω επισης το "Good Will hunting","Dead poets circle","ψαχνοντας τον Φορεστερ"....."A lot like love" εννοειται απο τις πιο αγαπημενες...ααα και "χαμενοι στη μεταφραση" Click για ανάπτυξη... society,οχι circle ..μην πεφτεις στην παγιδα της μεταγραφης. +1 για τα δυο πρωτα (ε το πρωτο εχει μαθηματικα+ματ ντειμον,τι καλυτερο?). το "χαμενοι στη μεταφραση" μου το εχουν συστησει μονο αν θελω να πεθανω απο βαρεμαρα,παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:40 Ο beautiful loser: #53 27-01-09 21:40 H αληθεια ειναι πως "χαμενοι στη μεταφραση" ειναι το ειδος indie ταινια που δεν ειναι για ευρυ κοινο , ειναι για το ειδους του ανθρωπου που του αρεσει το juno. Αρχική Δημοσίευση από maria_st8: ιστορια αμερικανικης ιστοριας με εντουαρντ νορτον...καταπληκτικο εργο,καταπληκτικος ηθοποιος.. Click για ανάπτυξη... Μαλλον τα Μαθήματα Αμερικανικής Ιστορίας εννοεις ,οντως πολυ καλη Αρχική Δημοσίευση από zip_unzip: Έχετε να μου προτείνετε καμία ταινία να νοικιάσω; Κατά προτίμηση κάτι σαν το "A Beautiful Mind" ή καμιά καλή κωμωδία ή κανένα πολιτκό θρίλερ... Click για ανάπτυξη... Xμμ το πιο προσφατο πολιτικο θριλερ που με ερχεται ειναι το Munich του σπιλμπερκ, Primal Fear με τον Richard Gere Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_st8 Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:56 Η maria_st8: #54 27-01-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: H αληθεια ειναι πως "χαμενοι στη μεταφραση" ειναι το ειδος indie ταινια που δεν ειναι για ευρυ κοινο , ειναι για το ειδους του ανθρωπου που του αρεσει το juno. Μαλλον τα Μαθήματα Αμερικανικής Ιστορίας εννοεις ,οντως πολυ καλη Click για ανάπτυξη... ναι,,μαλλον αυτο εννοουσα ..ευχαριστω για τη διορθωση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MαR* Νεοφερμένο μέλος Η Μαριάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:47 Η MαR* έγραψε: #55 02-02-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Εγώ θέλω μια καλή ρομαντική, με νέους ηθοποιούς(15-20 χρονών) Καμιά ιδέα...; Click για ανάπτυξη... Ωραια ταινια ειναι το sleepover [πιτζαμα παρτυ] ειναι πιο πολυ κωμοδια ομως παρα ρομαντικη αλλα δεν ξερω αν θα την βρεις ευκολα, γιατι ειναι λιγο παλια... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: +1.Mε εχει κουρασει οποιαδηποτε αναφορα σε αυτη την ταινια και στον εντουαρντ τον τελειο στοκερ διοτι αυτο ειναι ,οποιοδηποτε αγορι επιχειρησει αυτες τις δηθεν ""ρομαντικες"" παρακολουθησεις θα λαβει μια εντολη περιοριστικων μετρων , χρηματικο προστιμο και μερικες μερες στη φυλακη Οσο για ρομαντικες προτεινω : before sunrise , before sunset Click για ανάπτυξη... +φωνω και εγω...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_st8 Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:56 Η maria_st8: #56 02-02-09 23:56 ROCK N ROLLA!και γαμω τις ταινιες..με κρατησε ξυπνια ως τις 6 το πρωι..λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:03 Ο Wolfie έγραψε: #57 25-06-09 09:03 Καμια ταινία τύπου Π,fight club,after hours?Τα έχω λιώσει τα συγκεκριμένα και ψάχνω κάτι παρόμοιο αναλογου επιπεδου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GUITARGIRL 7 Εκκολαπτόμενο μέλος Η GUITARGIRL 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 191 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:06 Η GUITARGIRL 7: #58 25-06-09 09:06 Λυκόφως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. G!Ot@K/ Εκκολαπτόμενο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:09 Η G!Ot@K/ έγραψε: #59 25-06-09 09:09 Eγω προτινω "death race" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:18 Ο Wolfie έγραψε: #60 25-06-09 09:18 Το twilight δυστυχώς το έχω δει. Καλο φαίνεται το death race,θα το ψάξω.Thnx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 manozzz gwgw_5 SlimShady ΘανάσοςG4 tsiobieman G1310 Slytherin Darkking Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ είδα τους επιβάτες...Καλούτσικη ταινία,λίγο κουφό τέλος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hey Joy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hey Joy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 22:36 Η Hey Joy έγραψε: #42 20-01-09 22:36 Big Fish. [η κολλημένη ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2009 στις 01:12 Ο 01011001 έγραψε: #43 21-01-09 01:12 Αρχική Δημοσίευση από manos4: Ναι,τι το κακό έχει;Πάντως το Wall-e που προτείνεις το έχω δει και μου άρεσε πολύ. Click για ανάπτυξη... Γενικώς όσα έχουν σαν θέμα την καταστροφή του κόσμου μου φαίνονται πολύ πατάτες. Άσε που ξέρεις το τέλος Great expectations, Finding neverland, The pianist, The four feathers, Leon, 12 angry men(ταινία του 1957, με τον Fonda.. Ασπρόμαυρη αλλά ταινιάρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2009 στις 14:21 Η fabulous έγραψε: #44 21-01-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Hey Joy: Big Fish. [η κολλημένη ] Click για ανάπτυξη... Μουχαχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SODAW Πολύ δραστήριο μέλος Η SODAW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 921 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 18:21 Η SODAW έγραψε: #45 26-01-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Σοβαρά σου άρεσε αυτό το πράγμα? Καταστροφή του κόσμου = fail. Εγώ προτείνω μία που είδα χθες βράδυ, Wall-E Click για ανάπτυξη... συμφώνω:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. b3th Νεοφερμένο μέλος Η βηθλεέμ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 18:41 Η b3th έγραψε: #46 26-01-09 18:41 twilight δεν υπαρχει... ειναι απιστευτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. reaction Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ηλιάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 20:45 Η reaction έγραψε: #47 26-01-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από b3th: twilight δεν υπαρχει... ειναι απιστευτο Click για ανάπτυξη... Συμφωνω με χιλια!!και ο πρωταγωνιστης κουκλος αλλα εχει γενικα ωραια ατμοσφαιρα!να τη δειτε:no1::no1: πτροτεινω επισης το "Good Will hunting","Dead poets circle","ψαχνοντας τον Φορεστερ"....."A lot like love" εννοειται απο τις πιο αγαπημενες...ααα και "χαμενοι στη μεταφραση" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 20:55 Η piou* έγραψε: #48 26-01-09 20:55 Αν ξανακουσω για το twilight θα εκραγω. Error error. Μπλιεχ. ΜΗΝ δειτε το twilight. Θελετε καλη βαμπιροκατασταση; δειτε το Συνεντευξη με Ενα Βρικολακα. Θελετε ομορφο ροματζο; Προτιμειστε το Moulin Rouge. Αλλα οχι τοσο επιφανειακες ταινιες σαν το twilight. (νταξει μην μου απαντησετε, τα χουμε ξαναπει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 22:46 Ο beautiful loser: #49 26-01-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Αν ξανακουσω για το twilight θα εκραγω. Error error. Μπλιεχ. ΜΗΝ δειτε το twilight. Θελετε καλη βαμπιροκατασταση; δειτε το Συνεντευξη με Ενα Βρικολακα. Θελετε ομορφο ροματζο; Προτιμειστε το Moulin Rouge. Αλλα οχι τοσο επιφανειακες ταινιες σαν το twilight. (νταξει μην μου απαντησετε, τα χουμε ξαναπει ) Click για ανάπτυξη... +1.Mε εχει κουρασει οποιαδηποτε αναφορα σε αυτη την ταινια και στον εντουαρντ τον τελειο στοκερ διοτι αυτο ειναι ,οποιοδηποτε αγορι επιχειρησει αυτες τις δηθεν ""ρομαντικες"" παρακολουθησεις θα λαβει μια εντολη περιοριστικων μετρων , χρηματικο προστιμο και μερικες μερες στη φυλακη Οσο για ρομαντικες προτεινω : before sunrise , before sunset Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_st8 Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 00:54 Η maria_st8: #50 27-01-09 00:54 μαθηματα αμερικανικης ιστοριας με εντουαρντ νορτον...καταπληκτικο εργο,καταπληκτικος ηθοποιος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 19:30 Ο zip_unzip: #51 27-01-09 19:30 Έχετε να μου προτείνετε καμία ταινία να νοικιάσω; Κατά προτίμηση κάτι σαν το "A Beautiful Mind" ή καμιά καλή κωμωδία ή κανένα πολιτκό θρίλερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SCULLY Πολύ δραστήριο μέλος Η SCULLY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 1.057 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:18 Η SCULLY έγραψε: #52 27-01-09 20:18 Αρχική Δημοσίευση από reaction: Συμφωνω με χιλια!!και ο πρωταγωνιστης κουκλος αλλα εχει γενικα ωραια ατμοσφαιρα!να τη δειτε:no1::no1: πτροτεινω επισης το "Good Will hunting","Dead poets circle","ψαχνοντας τον Φορεστερ"....."A lot like love" εννοειται απο τις πιο αγαπημενες...ααα και "χαμενοι στη μεταφραση" Click για ανάπτυξη... society,οχι circle ..μην πεφτεις στην παγιδα της μεταγραφης. +1 για τα δυο πρωτα (ε το πρωτο εχει μαθηματικα+ματ ντειμον,τι καλυτερο?). το "χαμενοι στη μεταφραση" μου το εχουν συστησει μονο αν θελω να πεθανω απο βαρεμαρα,παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:40 Ο beautiful loser: #53 27-01-09 21:40 H αληθεια ειναι πως "χαμενοι στη μεταφραση" ειναι το ειδος indie ταινια που δεν ειναι για ευρυ κοινο , ειναι για το ειδους του ανθρωπου που του αρεσει το juno. Αρχική Δημοσίευση από maria_st8: ιστορια αμερικανικης ιστοριας με εντουαρντ νορτον...καταπληκτικο εργο,καταπληκτικος ηθοποιος.. Click για ανάπτυξη... Μαλλον τα Μαθήματα Αμερικανικής Ιστορίας εννοεις ,οντως πολυ καλη Αρχική Δημοσίευση από zip_unzip: Έχετε να μου προτείνετε καμία ταινία να νοικιάσω; Κατά προτίμηση κάτι σαν το "A Beautiful Mind" ή καμιά καλή κωμωδία ή κανένα πολιτκό θρίλερ... Click για ανάπτυξη... Xμμ το πιο προσφατο πολιτικο θριλερ που με ερχεται ειναι το Munich του σπιλμπερκ, Primal Fear με τον Richard Gere Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_st8 Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:56 Η maria_st8: #54 27-01-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: H αληθεια ειναι πως "χαμενοι στη μεταφραση" ειναι το ειδος indie ταινια που δεν ειναι για ευρυ κοινο , ειναι για το ειδους του ανθρωπου που του αρεσει το juno. Μαλλον τα Μαθήματα Αμερικανικής Ιστορίας εννοεις ,οντως πολυ καλη Click για ανάπτυξη... ναι,,μαλλον αυτο εννοουσα ..ευχαριστω για τη διορθωση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MαR* Νεοφερμένο μέλος Η Μαριάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:47 Η MαR* έγραψε: #55 02-02-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Εγώ θέλω μια καλή ρομαντική, με νέους ηθοποιούς(15-20 χρονών) Καμιά ιδέα...; Click για ανάπτυξη... Ωραια ταινια ειναι το sleepover [πιτζαμα παρτυ] ειναι πιο πολυ κωμοδια ομως παρα ρομαντικη αλλα δεν ξερω αν θα την βρεις ευκολα, γιατι ειναι λιγο παλια... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: +1.Mε εχει κουρασει οποιαδηποτε αναφορα σε αυτη την ταινια και στον εντουαρντ τον τελειο στοκερ διοτι αυτο ειναι ,οποιοδηποτε αγορι επιχειρησει αυτες τις δηθεν ""ρομαντικες"" παρακολουθησεις θα λαβει μια εντολη περιοριστικων μετρων , χρηματικο προστιμο και μερικες μερες στη φυλακη Οσο για ρομαντικες προτεινω : before sunrise , before sunset Click για ανάπτυξη... +φωνω και εγω...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_st8 Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:56 Η maria_st8: #56 02-02-09 23:56 ROCK N ROLLA!και γαμω τις ταινιες..με κρατησε ξυπνια ως τις 6 το πρωι..λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:03 Ο Wolfie έγραψε: #57 25-06-09 09:03 Καμια ταινία τύπου Π,fight club,after hours?Τα έχω λιώσει τα συγκεκριμένα και ψάχνω κάτι παρόμοιο αναλογου επιπεδου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GUITARGIRL 7 Εκκολαπτόμενο μέλος Η GUITARGIRL 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 191 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:06 Η GUITARGIRL 7: #58 25-06-09 09:06 Λυκόφως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. G!Ot@K/ Εκκολαπτόμενο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:09 Η G!Ot@K/ έγραψε: #59 25-06-09 09:09 Eγω προτινω "death race" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:18 Ο Wolfie έγραψε: #60 25-06-09 09:18 Το twilight δυστυχώς το έχω δει. Καλο φαίνεται το death race,θα το ψάξω.Thnx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 manozzz gwgw_5 SlimShady ΘανάσοςG4 tsiobieman G1310 Slytherin Darkking Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Big Fish. [η κολλημένη ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2009 στις 01:12 Ο 01011001 έγραψε: #43 21-01-09 01:12 Αρχική Δημοσίευση από manos4: Ναι,τι το κακό έχει;Πάντως το Wall-e που προτείνεις το έχω δει και μου άρεσε πολύ. Click για ανάπτυξη... Γενικώς όσα έχουν σαν θέμα την καταστροφή του κόσμου μου φαίνονται πολύ πατάτες. Άσε που ξέρεις το τέλος Great expectations, Finding neverland, The pianist, The four feathers, Leon, 12 angry men(ταινία του 1957, με τον Fonda.. Ασπρόμαυρη αλλά ταινιάρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2009 στις 14:21 Η fabulous έγραψε: #44 21-01-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Hey Joy: Big Fish. [η κολλημένη ] Click για ανάπτυξη... Μουχαχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SODAW Πολύ δραστήριο μέλος Η SODAW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 921 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 18:21 Η SODAW έγραψε: #45 26-01-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Σοβαρά σου άρεσε αυτό το πράγμα? Καταστροφή του κόσμου = fail. Εγώ προτείνω μία που είδα χθες βράδυ, Wall-E Click για ανάπτυξη... συμφώνω:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. b3th Νεοφερμένο μέλος Η βηθλεέμ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 18:41 Η b3th έγραψε: #46 26-01-09 18:41 twilight δεν υπαρχει... ειναι απιστευτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. reaction Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ηλιάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 20:45 Η reaction έγραψε: #47 26-01-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από b3th: twilight δεν υπαρχει... ειναι απιστευτο Click για ανάπτυξη... Συμφωνω με χιλια!!και ο πρωταγωνιστης κουκλος αλλα εχει γενικα ωραια ατμοσφαιρα!να τη δειτε:no1::no1: πτροτεινω επισης το "Good Will hunting","Dead poets circle","ψαχνοντας τον Φορεστερ"....."A lot like love" εννοειται απο τις πιο αγαπημενες...ααα και "χαμενοι στη μεταφραση" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 20:55 Η piou* έγραψε: #48 26-01-09 20:55 Αν ξανακουσω για το twilight θα εκραγω. Error error. Μπλιεχ. ΜΗΝ δειτε το twilight. Θελετε καλη βαμπιροκατασταση; δειτε το Συνεντευξη με Ενα Βρικολακα. Θελετε ομορφο ροματζο; Προτιμειστε το Moulin Rouge. Αλλα οχι τοσο επιφανειακες ταινιες σαν το twilight. (νταξει μην μου απαντησετε, τα χουμε ξαναπει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 22:46 Ο beautiful loser: #49 26-01-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Αν ξανακουσω για το twilight θα εκραγω. Error error. Μπλιεχ. ΜΗΝ δειτε το twilight. Θελετε καλη βαμπιροκατασταση; δειτε το Συνεντευξη με Ενα Βρικολακα. Θελετε ομορφο ροματζο; Προτιμειστε το Moulin Rouge. Αλλα οχι τοσο επιφανειακες ταινιες σαν το twilight. (νταξει μην μου απαντησετε, τα χουμε ξαναπει ) Click για ανάπτυξη... +1.Mε εχει κουρασει οποιαδηποτε αναφορα σε αυτη την ταινια και στον εντουαρντ τον τελειο στοκερ διοτι αυτο ειναι ,οποιοδηποτε αγορι επιχειρησει αυτες τις δηθεν ""ρομαντικες"" παρακολουθησεις θα λαβει μια εντολη περιοριστικων μετρων , χρηματικο προστιμο και μερικες μερες στη φυλακη Οσο για ρομαντικες προτεινω : before sunrise , before sunset Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_st8 Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 00:54 Η maria_st8: #50 27-01-09 00:54 μαθηματα αμερικανικης ιστοριας με εντουαρντ νορτον...καταπληκτικο εργο,καταπληκτικος ηθοποιος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 19:30 Ο zip_unzip: #51 27-01-09 19:30 Έχετε να μου προτείνετε καμία ταινία να νοικιάσω; Κατά προτίμηση κάτι σαν το "A Beautiful Mind" ή καμιά καλή κωμωδία ή κανένα πολιτκό θρίλερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SCULLY Πολύ δραστήριο μέλος Η SCULLY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 1.057 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:18 Η SCULLY έγραψε: #52 27-01-09 20:18 Αρχική Δημοσίευση από reaction: Συμφωνω με χιλια!!και ο πρωταγωνιστης κουκλος αλλα εχει γενικα ωραια ατμοσφαιρα!να τη δειτε:no1::no1: πτροτεινω επισης το "Good Will hunting","Dead poets circle","ψαχνοντας τον Φορεστερ"....."A lot like love" εννοειται απο τις πιο αγαπημενες...ααα και "χαμενοι στη μεταφραση" Click για ανάπτυξη... society,οχι circle ..μην πεφτεις στην παγιδα της μεταγραφης. +1 για τα δυο πρωτα (ε το πρωτο εχει μαθηματικα+ματ ντειμον,τι καλυτερο?). το "χαμενοι στη μεταφραση" μου το εχουν συστησει μονο αν θελω να πεθανω απο βαρεμαρα,παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:40 Ο beautiful loser: #53 27-01-09 21:40 H αληθεια ειναι πως "χαμενοι στη μεταφραση" ειναι το ειδος indie ταινια που δεν ειναι για ευρυ κοινο , ειναι για το ειδους του ανθρωπου που του αρεσει το juno. Αρχική Δημοσίευση από maria_st8: ιστορια αμερικανικης ιστοριας με εντουαρντ νορτον...καταπληκτικο εργο,καταπληκτικος ηθοποιος.. Click για ανάπτυξη... Μαλλον τα Μαθήματα Αμερικανικής Ιστορίας εννοεις ,οντως πολυ καλη Αρχική Δημοσίευση από zip_unzip: Έχετε να μου προτείνετε καμία ταινία να νοικιάσω; Κατά προτίμηση κάτι σαν το "A Beautiful Mind" ή καμιά καλή κωμωδία ή κανένα πολιτκό θρίλερ... Click για ανάπτυξη... Xμμ το πιο προσφατο πολιτικο θριλερ που με ερχεται ειναι το Munich του σπιλμπερκ, Primal Fear με τον Richard Gere Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_st8 Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:56 Η maria_st8: #54 27-01-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: H αληθεια ειναι πως "χαμενοι στη μεταφραση" ειναι το ειδος indie ταινια που δεν ειναι για ευρυ κοινο , ειναι για το ειδους του ανθρωπου που του αρεσει το juno. Μαλλον τα Μαθήματα Αμερικανικής Ιστορίας εννοεις ,οντως πολυ καλη Click για ανάπτυξη... ναι,,μαλλον αυτο εννοουσα ..ευχαριστω για τη διορθωση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MαR* Νεοφερμένο μέλος Η Μαριάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:47 Η MαR* έγραψε: #55 02-02-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Εγώ θέλω μια καλή ρομαντική, με νέους ηθοποιούς(15-20 χρονών) Καμιά ιδέα...; Click για ανάπτυξη... Ωραια ταινια ειναι το sleepover [πιτζαμα παρτυ] ειναι πιο πολυ κωμοδια ομως παρα ρομαντικη αλλα δεν ξερω αν θα την βρεις ευκολα, γιατι ειναι λιγο παλια... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: +1.Mε εχει κουρασει οποιαδηποτε αναφορα σε αυτη την ταινια και στον εντουαρντ τον τελειο στοκερ διοτι αυτο ειναι ,οποιοδηποτε αγορι επιχειρησει αυτες τις δηθεν ""ρομαντικες"" παρακολουθησεις θα λαβει μια εντολη περιοριστικων μετρων , χρηματικο προστιμο και μερικες μερες στη φυλακη Οσο για ρομαντικες προτεινω : before sunrise , before sunset Click για ανάπτυξη... +φωνω και εγω...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_st8 Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:56 Η maria_st8: #56 02-02-09 23:56 ROCK N ROLLA!και γαμω τις ταινιες..με κρατησε ξυπνια ως τις 6 το πρωι..λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:03 Ο Wolfie έγραψε: #57 25-06-09 09:03 Καμια ταινία τύπου Π,fight club,after hours?Τα έχω λιώσει τα συγκεκριμένα και ψάχνω κάτι παρόμοιο αναλογου επιπεδου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GUITARGIRL 7 Εκκολαπτόμενο μέλος Η GUITARGIRL 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 191 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:06 Η GUITARGIRL 7: #58 25-06-09 09:06 Λυκόφως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. G!Ot@K/ Εκκολαπτόμενο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:09 Η G!Ot@K/ έγραψε: #59 25-06-09 09:09 Eγω προτινω "death race" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:18 Ο Wolfie έγραψε: #60 25-06-09 09:18 Το twilight δυστυχώς το έχω δει. Καλο φαίνεται το death race,θα το ψάξω.Thnx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 manozzz gwgw_5 SlimShady ΘανάσοςG4 tsiobieman G1310 Slytherin Darkking Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από manos4: Ναι,τι το κακό έχει;Πάντως το Wall-e που προτείνεις το έχω δει και μου άρεσε πολύ. Click για ανάπτυξη... Γενικώς όσα έχουν σαν θέμα την καταστροφή του κόσμου μου φαίνονται πολύ πατάτες. Άσε που ξέρεις το τέλος Great expectations, Finding neverland, The pianist, The four feathers, Leon, 12 angry men(ταινία του 1957, με τον Fonda.. Ασπρόμαυρη αλλά ταινιάρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2009 στις 14:21 Η fabulous έγραψε: #44 21-01-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Hey Joy: Big Fish. [η κολλημένη ] Click για ανάπτυξη... Μουχαχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SODAW Πολύ δραστήριο μέλος Η SODAW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 921 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 18:21 Η SODAW έγραψε: #45 26-01-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Σοβαρά σου άρεσε αυτό το πράγμα? Καταστροφή του κόσμου = fail. Εγώ προτείνω μία που είδα χθες βράδυ, Wall-E Click για ανάπτυξη... συμφώνω:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. b3th Νεοφερμένο μέλος Η βηθλεέμ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 18:41 Η b3th έγραψε: #46 26-01-09 18:41 twilight δεν υπαρχει... ειναι απιστευτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. reaction Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ηλιάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 20:45 Η reaction έγραψε: #47 26-01-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από b3th: twilight δεν υπαρχει... ειναι απιστευτο Click για ανάπτυξη... Συμφωνω με χιλια!!και ο πρωταγωνιστης κουκλος αλλα εχει γενικα ωραια ατμοσφαιρα!να τη δειτε:no1::no1: πτροτεινω επισης το "Good Will hunting","Dead poets circle","ψαχνοντας τον Φορεστερ"....."A lot like love" εννοειται απο τις πιο αγαπημενες...ααα και "χαμενοι στη μεταφραση" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 20:55 Η piou* έγραψε: #48 26-01-09 20:55 Αν ξανακουσω για το twilight θα εκραγω. Error error. Μπλιεχ. ΜΗΝ δειτε το twilight. Θελετε καλη βαμπιροκατασταση; δειτε το Συνεντευξη με Ενα Βρικολακα. Θελετε ομορφο ροματζο; Προτιμειστε το Moulin Rouge. Αλλα οχι τοσο επιφανειακες ταινιες σαν το twilight. (νταξει μην μου απαντησετε, τα χουμε ξαναπει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 22:46 Ο beautiful loser: #49 26-01-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Αν ξανακουσω για το twilight θα εκραγω. Error error. Μπλιεχ. ΜΗΝ δειτε το twilight. Θελετε καλη βαμπιροκατασταση; δειτε το Συνεντευξη με Ενα Βρικολακα. Θελετε ομορφο ροματζο; Προτιμειστε το Moulin Rouge. Αλλα οχι τοσο επιφανειακες ταινιες σαν το twilight. (νταξει μην μου απαντησετε, τα χουμε ξαναπει ) Click για ανάπτυξη... +1.Mε εχει κουρασει οποιαδηποτε αναφορα σε αυτη την ταινια και στον εντουαρντ τον τελειο στοκερ διοτι αυτο ειναι ,οποιοδηποτε αγορι επιχειρησει αυτες τις δηθεν ""ρομαντικες"" παρακολουθησεις θα λαβει μια εντολη περιοριστικων μετρων , χρηματικο προστιμο και μερικες μερες στη φυλακη Οσο για ρομαντικες προτεινω : before sunrise , before sunset Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_st8 Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 00:54 Η maria_st8: #50 27-01-09 00:54 μαθηματα αμερικανικης ιστοριας με εντουαρντ νορτον...καταπληκτικο εργο,καταπληκτικος ηθοποιος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 19:30 Ο zip_unzip: #51 27-01-09 19:30 Έχετε να μου προτείνετε καμία ταινία να νοικιάσω; Κατά προτίμηση κάτι σαν το "A Beautiful Mind" ή καμιά καλή κωμωδία ή κανένα πολιτκό θρίλερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SCULLY Πολύ δραστήριο μέλος Η SCULLY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 1.057 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:18 Η SCULLY έγραψε: #52 27-01-09 20:18 Αρχική Δημοσίευση από reaction: Συμφωνω με χιλια!!και ο πρωταγωνιστης κουκλος αλλα εχει γενικα ωραια ατμοσφαιρα!να τη δειτε:no1::no1: πτροτεινω επισης το "Good Will hunting","Dead poets circle","ψαχνοντας τον Φορεστερ"....."A lot like love" εννοειται απο τις πιο αγαπημενες...ααα και "χαμενοι στη μεταφραση" Click για ανάπτυξη... society,οχι circle ..μην πεφτεις στην παγιδα της μεταγραφης. +1 για τα δυο πρωτα (ε το πρωτο εχει μαθηματικα+ματ ντειμον,τι καλυτερο?). το "χαμενοι στη μεταφραση" μου το εχουν συστησει μονο αν θελω να πεθανω απο βαρεμαρα,παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:40 Ο beautiful loser: #53 27-01-09 21:40 H αληθεια ειναι πως "χαμενοι στη μεταφραση" ειναι το ειδος indie ταινια που δεν ειναι για ευρυ κοινο , ειναι για το ειδους του ανθρωπου που του αρεσει το juno. Αρχική Δημοσίευση από maria_st8: ιστορια αμερικανικης ιστοριας με εντουαρντ νορτον...καταπληκτικο εργο,καταπληκτικος ηθοποιος.. Click για ανάπτυξη... Μαλλον τα Μαθήματα Αμερικανικής Ιστορίας εννοεις ,οντως πολυ καλη Αρχική Δημοσίευση από zip_unzip: Έχετε να μου προτείνετε καμία ταινία να νοικιάσω; Κατά προτίμηση κάτι σαν το "A Beautiful Mind" ή καμιά καλή κωμωδία ή κανένα πολιτκό θρίλερ... Click για ανάπτυξη... Xμμ το πιο προσφατο πολιτικο θριλερ που με ερχεται ειναι το Munich του σπιλμπερκ, Primal Fear με τον Richard Gere Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_st8 Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:56 Η maria_st8: #54 27-01-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: H αληθεια ειναι πως "χαμενοι στη μεταφραση" ειναι το ειδος indie ταινια που δεν ειναι για ευρυ κοινο , ειναι για το ειδους του ανθρωπου που του αρεσει το juno. Μαλλον τα Μαθήματα Αμερικανικής Ιστορίας εννοεις ,οντως πολυ καλη Click για ανάπτυξη... ναι,,μαλλον αυτο εννοουσα ..ευχαριστω για τη διορθωση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MαR* Νεοφερμένο μέλος Η Μαριάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:47 Η MαR* έγραψε: #55 02-02-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Εγώ θέλω μια καλή ρομαντική, με νέους ηθοποιούς(15-20 χρονών) Καμιά ιδέα...; Click για ανάπτυξη... Ωραια ταινια ειναι το sleepover [πιτζαμα παρτυ] ειναι πιο πολυ κωμοδια ομως παρα ρομαντικη αλλα δεν ξερω αν θα την βρεις ευκολα, γιατι ειναι λιγο παλια... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: +1.Mε εχει κουρασει οποιαδηποτε αναφορα σε αυτη την ταινια και στον εντουαρντ τον τελειο στοκερ διοτι αυτο ειναι ,οποιοδηποτε αγορι επιχειρησει αυτες τις δηθεν ""ρομαντικες"" παρακολουθησεις θα λαβει μια εντολη περιοριστικων μετρων , χρηματικο προστιμο και μερικες μερες στη φυλακη Οσο για ρομαντικες προτεινω : before sunrise , before sunset Click για ανάπτυξη... +φωνω και εγω...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_st8 Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:56 Η maria_st8: #56 02-02-09 23:56 ROCK N ROLLA!και γαμω τις ταινιες..με κρατησε ξυπνια ως τις 6 το πρωι..λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:03 Ο Wolfie έγραψε: #57 25-06-09 09:03 Καμια ταινία τύπου Π,fight club,after hours?Τα έχω λιώσει τα συγκεκριμένα και ψάχνω κάτι παρόμοιο αναλογου επιπεδου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GUITARGIRL 7 Εκκολαπτόμενο μέλος Η GUITARGIRL 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 191 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:06 Η GUITARGIRL 7: #58 25-06-09 09:06 Λυκόφως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. G!Ot@K/ Εκκολαπτόμενο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:09 Η G!Ot@K/ έγραψε: #59 25-06-09 09:09 Eγω προτινω "death race" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:18 Ο Wolfie έγραψε: #60 25-06-09 09:18 Το twilight δυστυχώς το έχω δει. Καλο φαίνεται το death race,θα το ψάξω.Thnx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 manozzz gwgw_5 SlimShady ΘανάσοςG4 tsiobieman G1310 Slytherin Darkking Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Hey Joy: Big Fish. [η κολλημένη ] Click για ανάπτυξη... Μουχαχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SODAW Πολύ δραστήριο μέλος Η SODAW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 921 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 18:21 Η SODAW έγραψε: #45 26-01-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Σοβαρά σου άρεσε αυτό το πράγμα? Καταστροφή του κόσμου = fail. Εγώ προτείνω μία που είδα χθες βράδυ, Wall-E Click για ανάπτυξη... συμφώνω:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. b3th Νεοφερμένο μέλος Η βηθλεέμ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 18:41 Η b3th έγραψε: #46 26-01-09 18:41 twilight δεν υπαρχει... ειναι απιστευτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. reaction Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ηλιάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 20:45 Η reaction έγραψε: #47 26-01-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από b3th: twilight δεν υπαρχει... ειναι απιστευτο Click για ανάπτυξη... Συμφωνω με χιλια!!και ο πρωταγωνιστης κουκλος αλλα εχει γενικα ωραια ατμοσφαιρα!να τη δειτε:no1::no1: πτροτεινω επισης το "Good Will hunting","Dead poets circle","ψαχνοντας τον Φορεστερ"....."A lot like love" εννοειται απο τις πιο αγαπημενες...ααα και "χαμενοι στη μεταφραση" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 20:55 Η piou* έγραψε: #48 26-01-09 20:55 Αν ξανακουσω για το twilight θα εκραγω. Error error. Μπλιεχ. ΜΗΝ δειτε το twilight. Θελετε καλη βαμπιροκατασταση; δειτε το Συνεντευξη με Ενα Βρικολακα. Θελετε ομορφο ροματζο; Προτιμειστε το Moulin Rouge. Αλλα οχι τοσο επιφανειακες ταινιες σαν το twilight. (νταξει μην μου απαντησετε, τα χουμε ξαναπει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 22:46 Ο beautiful loser: #49 26-01-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Αν ξανακουσω για το twilight θα εκραγω. Error error. Μπλιεχ. ΜΗΝ δειτε το twilight. Θελετε καλη βαμπιροκατασταση; δειτε το Συνεντευξη με Ενα Βρικολακα. Θελετε ομορφο ροματζο; Προτιμειστε το Moulin Rouge. Αλλα οχι τοσο επιφανειακες ταινιες σαν το twilight. (νταξει μην μου απαντησετε, τα χουμε ξαναπει ) Click για ανάπτυξη... +1.Mε εχει κουρασει οποιαδηποτε αναφορα σε αυτη την ταινια και στον εντουαρντ τον τελειο στοκερ διοτι αυτο ειναι ,οποιοδηποτε αγορι επιχειρησει αυτες τις δηθεν ""ρομαντικες"" παρακολουθησεις θα λαβει μια εντολη περιοριστικων μετρων , χρηματικο προστιμο και μερικες μερες στη φυλακη Οσο για ρομαντικες προτεινω : before sunrise , before sunset Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_st8 Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 00:54 Η maria_st8: #50 27-01-09 00:54 μαθηματα αμερικανικης ιστοριας με εντουαρντ νορτον...καταπληκτικο εργο,καταπληκτικος ηθοποιος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 19:30 Ο zip_unzip: #51 27-01-09 19:30 Έχετε να μου προτείνετε καμία ταινία να νοικιάσω; Κατά προτίμηση κάτι σαν το "A Beautiful Mind" ή καμιά καλή κωμωδία ή κανένα πολιτκό θρίλερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SCULLY Πολύ δραστήριο μέλος Η SCULLY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 1.057 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:18 Η SCULLY έγραψε: #52 27-01-09 20:18 Αρχική Δημοσίευση από reaction: Συμφωνω με χιλια!!και ο πρωταγωνιστης κουκλος αλλα εχει γενικα ωραια ατμοσφαιρα!να τη δειτε:no1::no1: πτροτεινω επισης το "Good Will hunting","Dead poets circle","ψαχνοντας τον Φορεστερ"....."A lot like love" εννοειται απο τις πιο αγαπημενες...ααα και "χαμενοι στη μεταφραση" Click για ανάπτυξη... society,οχι circle ..μην πεφτεις στην παγιδα της μεταγραφης. +1 για τα δυο πρωτα (ε το πρωτο εχει μαθηματικα+ματ ντειμον,τι καλυτερο?). το "χαμενοι στη μεταφραση" μου το εχουν συστησει μονο αν θελω να πεθανω απο βαρεμαρα,παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:40 Ο beautiful loser: #53 27-01-09 21:40 H αληθεια ειναι πως "χαμενοι στη μεταφραση" ειναι το ειδος indie ταινια που δεν ειναι για ευρυ κοινο , ειναι για το ειδους του ανθρωπου που του αρεσει το juno. Αρχική Δημοσίευση από maria_st8: ιστορια αμερικανικης ιστοριας με εντουαρντ νορτον...καταπληκτικο εργο,καταπληκτικος ηθοποιος.. Click για ανάπτυξη... Μαλλον τα Μαθήματα Αμερικανικής Ιστορίας εννοεις ,οντως πολυ καλη Αρχική Δημοσίευση από zip_unzip: Έχετε να μου προτείνετε καμία ταινία να νοικιάσω; Κατά προτίμηση κάτι σαν το "A Beautiful Mind" ή καμιά καλή κωμωδία ή κανένα πολιτκό θρίλερ... Click για ανάπτυξη... Xμμ το πιο προσφατο πολιτικο θριλερ που με ερχεται ειναι το Munich του σπιλμπερκ, Primal Fear με τον Richard Gere Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_st8 Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:56 Η maria_st8: #54 27-01-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: H αληθεια ειναι πως "χαμενοι στη μεταφραση" ειναι το ειδος indie ταινια που δεν ειναι για ευρυ κοινο , ειναι για το ειδους του ανθρωπου που του αρεσει το juno. Μαλλον τα Μαθήματα Αμερικανικής Ιστορίας εννοεις ,οντως πολυ καλη Click για ανάπτυξη... ναι,,μαλλον αυτο εννοουσα ..ευχαριστω για τη διορθωση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MαR* Νεοφερμένο μέλος Η Μαριάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:47 Η MαR* έγραψε: #55 02-02-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Εγώ θέλω μια καλή ρομαντική, με νέους ηθοποιούς(15-20 χρονών) Καμιά ιδέα...; Click για ανάπτυξη... Ωραια ταινια ειναι το sleepover [πιτζαμα παρτυ] ειναι πιο πολυ κωμοδια ομως παρα ρομαντικη αλλα δεν ξερω αν θα την βρεις ευκολα, γιατι ειναι λιγο παλια... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: +1.Mε εχει κουρασει οποιαδηποτε αναφορα σε αυτη την ταινια και στον εντουαρντ τον τελειο στοκερ διοτι αυτο ειναι ,οποιοδηποτε αγορι επιχειρησει αυτες τις δηθεν ""ρομαντικες"" παρακολουθησεις θα λαβει μια εντολη περιοριστικων μετρων , χρηματικο προστιμο και μερικες μερες στη φυλακη Οσο για ρομαντικες προτεινω : before sunrise , before sunset Click για ανάπτυξη... +φωνω και εγω...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_st8 Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:56 Η maria_st8: #56 02-02-09 23:56 ROCK N ROLLA!και γαμω τις ταινιες..με κρατησε ξυπνια ως τις 6 το πρωι..λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:03 Ο Wolfie έγραψε: #57 25-06-09 09:03 Καμια ταινία τύπου Π,fight club,after hours?Τα έχω λιώσει τα συγκεκριμένα και ψάχνω κάτι παρόμοιο αναλογου επιπεδου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GUITARGIRL 7 Εκκολαπτόμενο μέλος Η GUITARGIRL 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 191 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:06 Η GUITARGIRL 7: #58 25-06-09 09:06 Λυκόφως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. G!Ot@K/ Εκκολαπτόμενο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:09 Η G!Ot@K/ έγραψε: #59 25-06-09 09:09 Eγω προτινω "death race" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:18 Ο Wolfie έγραψε: #60 25-06-09 09:18 Το twilight δυστυχώς το έχω δει. Καλο φαίνεται το death race,θα το ψάξω.Thnx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 manozzz gwgw_5 SlimShady ΘανάσοςG4 tsiobieman G1310 Slytherin Darkking Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Σοβαρά σου άρεσε αυτό το πράγμα? Καταστροφή του κόσμου = fail. Εγώ προτείνω μία που είδα χθες βράδυ, Wall-E Click για ανάπτυξη... συμφώνω:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
b3th Νεοφερμένο μέλος Η βηθλεέμ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 18:41 Η b3th έγραψε: #46 26-01-09 18:41 twilight δεν υπαρχει... ειναι απιστευτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. reaction Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ηλιάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 20:45 Η reaction έγραψε: #47 26-01-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από b3th: twilight δεν υπαρχει... ειναι απιστευτο Click για ανάπτυξη... Συμφωνω με χιλια!!και ο πρωταγωνιστης κουκλος αλλα εχει γενικα ωραια ατμοσφαιρα!να τη δειτε:no1::no1: πτροτεινω επισης το "Good Will hunting","Dead poets circle","ψαχνοντας τον Φορεστερ"....."A lot like love" εννοειται απο τις πιο αγαπημενες...ααα και "χαμενοι στη μεταφραση" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 20:55 Η piou* έγραψε: #48 26-01-09 20:55 Αν ξανακουσω για το twilight θα εκραγω. Error error. Μπλιεχ. ΜΗΝ δειτε το twilight. Θελετε καλη βαμπιροκατασταση; δειτε το Συνεντευξη με Ενα Βρικολακα. Θελετε ομορφο ροματζο; Προτιμειστε το Moulin Rouge. Αλλα οχι τοσο επιφανειακες ταινιες σαν το twilight. (νταξει μην μου απαντησετε, τα χουμε ξαναπει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 22:46 Ο beautiful loser: #49 26-01-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Αν ξανακουσω για το twilight θα εκραγω. Error error. Μπλιεχ. ΜΗΝ δειτε το twilight. Θελετε καλη βαμπιροκατασταση; δειτε το Συνεντευξη με Ενα Βρικολακα. Θελετε ομορφο ροματζο; Προτιμειστε το Moulin Rouge. Αλλα οχι τοσο επιφανειακες ταινιες σαν το twilight. (νταξει μην μου απαντησετε, τα χουμε ξαναπει ) Click για ανάπτυξη... +1.Mε εχει κουρασει οποιαδηποτε αναφορα σε αυτη την ταινια και στον εντουαρντ τον τελειο στοκερ διοτι αυτο ειναι ,οποιοδηποτε αγορι επιχειρησει αυτες τις δηθεν ""ρομαντικες"" παρακολουθησεις θα λαβει μια εντολη περιοριστικων μετρων , χρηματικο προστιμο και μερικες μερες στη φυλακη Οσο για ρομαντικες προτεινω : before sunrise , before sunset Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_st8 Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 00:54 Η maria_st8: #50 27-01-09 00:54 μαθηματα αμερικανικης ιστοριας με εντουαρντ νορτον...καταπληκτικο εργο,καταπληκτικος ηθοποιος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 19:30 Ο zip_unzip: #51 27-01-09 19:30 Έχετε να μου προτείνετε καμία ταινία να νοικιάσω; Κατά προτίμηση κάτι σαν το "A Beautiful Mind" ή καμιά καλή κωμωδία ή κανένα πολιτκό θρίλερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SCULLY Πολύ δραστήριο μέλος Η SCULLY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 1.057 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:18 Η SCULLY έγραψε: #52 27-01-09 20:18 Αρχική Δημοσίευση από reaction: Συμφωνω με χιλια!!και ο πρωταγωνιστης κουκλος αλλα εχει γενικα ωραια ατμοσφαιρα!να τη δειτε:no1::no1: πτροτεινω επισης το "Good Will hunting","Dead poets circle","ψαχνοντας τον Φορεστερ"....."A lot like love" εννοειται απο τις πιο αγαπημενες...ααα και "χαμενοι στη μεταφραση" Click για ανάπτυξη... society,οχι circle ..μην πεφτεις στην παγιδα της μεταγραφης. +1 για τα δυο πρωτα (ε το πρωτο εχει μαθηματικα+ματ ντειμον,τι καλυτερο?). το "χαμενοι στη μεταφραση" μου το εχουν συστησει μονο αν θελω να πεθανω απο βαρεμαρα,παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:40 Ο beautiful loser: #53 27-01-09 21:40 H αληθεια ειναι πως "χαμενοι στη μεταφραση" ειναι το ειδος indie ταινια που δεν ειναι για ευρυ κοινο , ειναι για το ειδους του ανθρωπου που του αρεσει το juno. Αρχική Δημοσίευση από maria_st8: ιστορια αμερικανικης ιστοριας με εντουαρντ νορτον...καταπληκτικο εργο,καταπληκτικος ηθοποιος.. Click για ανάπτυξη... Μαλλον τα Μαθήματα Αμερικανικής Ιστορίας εννοεις ,οντως πολυ καλη Αρχική Δημοσίευση από zip_unzip: Έχετε να μου προτείνετε καμία ταινία να νοικιάσω; Κατά προτίμηση κάτι σαν το "A Beautiful Mind" ή καμιά καλή κωμωδία ή κανένα πολιτκό θρίλερ... Click για ανάπτυξη... Xμμ το πιο προσφατο πολιτικο θριλερ που με ερχεται ειναι το Munich του σπιλμπερκ, Primal Fear με τον Richard Gere Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_st8 Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:56 Η maria_st8: #54 27-01-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: H αληθεια ειναι πως "χαμενοι στη μεταφραση" ειναι το ειδος indie ταινια που δεν ειναι για ευρυ κοινο , ειναι για το ειδους του ανθρωπου που του αρεσει το juno. Μαλλον τα Μαθήματα Αμερικανικής Ιστορίας εννοεις ,οντως πολυ καλη Click για ανάπτυξη... ναι,,μαλλον αυτο εννοουσα ..ευχαριστω για τη διορθωση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MαR* Νεοφερμένο μέλος Η Μαριάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:47 Η MαR* έγραψε: #55 02-02-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Εγώ θέλω μια καλή ρομαντική, με νέους ηθοποιούς(15-20 χρονών) Καμιά ιδέα...; Click για ανάπτυξη... Ωραια ταινια ειναι το sleepover [πιτζαμα παρτυ] ειναι πιο πολυ κωμοδια ομως παρα ρομαντικη αλλα δεν ξερω αν θα την βρεις ευκολα, γιατι ειναι λιγο παλια... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: +1.Mε εχει κουρασει οποιαδηποτε αναφορα σε αυτη την ταινια και στον εντουαρντ τον τελειο στοκερ διοτι αυτο ειναι ,οποιοδηποτε αγορι επιχειρησει αυτες τις δηθεν ""ρομαντικες"" παρακολουθησεις θα λαβει μια εντολη περιοριστικων μετρων , χρηματικο προστιμο και μερικες μερες στη φυλακη Οσο για ρομαντικες προτεινω : before sunrise , before sunset Click για ανάπτυξη... +φωνω και εγω...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_st8 Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:56 Η maria_st8: #56 02-02-09 23:56 ROCK N ROLLA!και γαμω τις ταινιες..με κρατησε ξυπνια ως τις 6 το πρωι..λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:03 Ο Wolfie έγραψε: #57 25-06-09 09:03 Καμια ταινία τύπου Π,fight club,after hours?Τα έχω λιώσει τα συγκεκριμένα και ψάχνω κάτι παρόμοιο αναλογου επιπεδου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GUITARGIRL 7 Εκκολαπτόμενο μέλος Η GUITARGIRL 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 191 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:06 Η GUITARGIRL 7: #58 25-06-09 09:06 Λυκόφως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. G!Ot@K/ Εκκολαπτόμενο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:09 Η G!Ot@K/ έγραψε: #59 25-06-09 09:09 Eγω προτινω "death race" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:18 Ο Wolfie έγραψε: #60 25-06-09 09:18 Το twilight δυστυχώς το έχω δει. Καλο φαίνεται το death race,θα το ψάξω.Thnx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 manozzz gwgw_5 SlimShady ΘανάσοςG4 tsiobieman G1310 Slytherin Darkking Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
twilight δεν υπαρχει... ειναι απιστευτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
reaction Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ηλιάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 20:45 Η reaction έγραψε: #47 26-01-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από b3th: twilight δεν υπαρχει... ειναι απιστευτο Click για ανάπτυξη... Συμφωνω με χιλια!!και ο πρωταγωνιστης κουκλος αλλα εχει γενικα ωραια ατμοσφαιρα!να τη δειτε:no1::no1: πτροτεινω επισης το "Good Will hunting","Dead poets circle","ψαχνοντας τον Φορεστερ"....."A lot like love" εννοειται απο τις πιο αγαπημενες...ααα και "χαμενοι στη μεταφραση" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 20:55 Η piou* έγραψε: #48 26-01-09 20:55 Αν ξανακουσω για το twilight θα εκραγω. Error error. Μπλιεχ. ΜΗΝ δειτε το twilight. Θελετε καλη βαμπιροκατασταση; δειτε το Συνεντευξη με Ενα Βρικολακα. Θελετε ομορφο ροματζο; Προτιμειστε το Moulin Rouge. Αλλα οχι τοσο επιφανειακες ταινιες σαν το twilight. (νταξει μην μου απαντησετε, τα χουμε ξαναπει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 22:46 Ο beautiful loser: #49 26-01-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Αν ξανακουσω για το twilight θα εκραγω. Error error. Μπλιεχ. ΜΗΝ δειτε το twilight. Θελετε καλη βαμπιροκατασταση; δειτε το Συνεντευξη με Ενα Βρικολακα. Θελετε ομορφο ροματζο; Προτιμειστε το Moulin Rouge. Αλλα οχι τοσο επιφανειακες ταινιες σαν το twilight. (νταξει μην μου απαντησετε, τα χουμε ξαναπει ) Click για ανάπτυξη... +1.Mε εχει κουρασει οποιαδηποτε αναφορα σε αυτη την ταινια και στον εντουαρντ τον τελειο στοκερ διοτι αυτο ειναι ,οποιοδηποτε αγορι επιχειρησει αυτες τις δηθεν ""ρομαντικες"" παρακολουθησεις θα λαβει μια εντολη περιοριστικων μετρων , χρηματικο προστιμο και μερικες μερες στη φυλακη Οσο για ρομαντικες προτεινω : before sunrise , before sunset Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_st8 Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 00:54 Η maria_st8: #50 27-01-09 00:54 μαθηματα αμερικανικης ιστοριας με εντουαρντ νορτον...καταπληκτικο εργο,καταπληκτικος ηθοποιος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 19:30 Ο zip_unzip: #51 27-01-09 19:30 Έχετε να μου προτείνετε καμία ταινία να νοικιάσω; Κατά προτίμηση κάτι σαν το "A Beautiful Mind" ή καμιά καλή κωμωδία ή κανένα πολιτκό θρίλερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SCULLY Πολύ δραστήριο μέλος Η SCULLY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 1.057 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:18 Η SCULLY έγραψε: #52 27-01-09 20:18 Αρχική Δημοσίευση από reaction: Συμφωνω με χιλια!!και ο πρωταγωνιστης κουκλος αλλα εχει γενικα ωραια ατμοσφαιρα!να τη δειτε:no1::no1: πτροτεινω επισης το "Good Will hunting","Dead poets circle","ψαχνοντας τον Φορεστερ"....."A lot like love" εννοειται απο τις πιο αγαπημενες...ααα και "χαμενοι στη μεταφραση" Click για ανάπτυξη... society,οχι circle ..μην πεφτεις στην παγιδα της μεταγραφης. +1 για τα δυο πρωτα (ε το πρωτο εχει μαθηματικα+ματ ντειμον,τι καλυτερο?). το "χαμενοι στη μεταφραση" μου το εχουν συστησει μονο αν θελω να πεθανω απο βαρεμαρα,παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:40 Ο beautiful loser: #53 27-01-09 21:40 H αληθεια ειναι πως "χαμενοι στη μεταφραση" ειναι το ειδος indie ταινια που δεν ειναι για ευρυ κοινο , ειναι για το ειδους του ανθρωπου που του αρεσει το juno. Αρχική Δημοσίευση από maria_st8: ιστορια αμερικανικης ιστοριας με εντουαρντ νορτον...καταπληκτικο εργο,καταπληκτικος ηθοποιος.. Click για ανάπτυξη... Μαλλον τα Μαθήματα Αμερικανικής Ιστορίας εννοεις ,οντως πολυ καλη Αρχική Δημοσίευση από zip_unzip: Έχετε να μου προτείνετε καμία ταινία να νοικιάσω; Κατά προτίμηση κάτι σαν το "A Beautiful Mind" ή καμιά καλή κωμωδία ή κανένα πολιτκό θρίλερ... Click για ανάπτυξη... Xμμ το πιο προσφατο πολιτικο θριλερ που με ερχεται ειναι το Munich του σπιλμπερκ, Primal Fear με τον Richard Gere Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_st8 Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:56 Η maria_st8: #54 27-01-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: H αληθεια ειναι πως "χαμενοι στη μεταφραση" ειναι το ειδος indie ταινια που δεν ειναι για ευρυ κοινο , ειναι για το ειδους του ανθρωπου που του αρεσει το juno. Μαλλον τα Μαθήματα Αμερικανικής Ιστορίας εννοεις ,οντως πολυ καλη Click για ανάπτυξη... ναι,,μαλλον αυτο εννοουσα ..ευχαριστω για τη διορθωση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MαR* Νεοφερμένο μέλος Η Μαριάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:47 Η MαR* έγραψε: #55 02-02-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Εγώ θέλω μια καλή ρομαντική, με νέους ηθοποιούς(15-20 χρονών) Καμιά ιδέα...; Click για ανάπτυξη... Ωραια ταινια ειναι το sleepover [πιτζαμα παρτυ] ειναι πιο πολυ κωμοδια ομως παρα ρομαντικη αλλα δεν ξερω αν θα την βρεις ευκολα, γιατι ειναι λιγο παλια... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: +1.Mε εχει κουρασει οποιαδηποτε αναφορα σε αυτη την ταινια και στον εντουαρντ τον τελειο στοκερ διοτι αυτο ειναι ,οποιοδηποτε αγορι επιχειρησει αυτες τις δηθεν ""ρομαντικες"" παρακολουθησεις θα λαβει μια εντολη περιοριστικων μετρων , χρηματικο προστιμο και μερικες μερες στη φυλακη Οσο για ρομαντικες προτεινω : before sunrise , before sunset Click για ανάπτυξη... +φωνω και εγω...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_st8 Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:56 Η maria_st8: #56 02-02-09 23:56 ROCK N ROLLA!και γαμω τις ταινιες..με κρατησε ξυπνια ως τις 6 το πρωι..λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:03 Ο Wolfie έγραψε: #57 25-06-09 09:03 Καμια ταινία τύπου Π,fight club,after hours?Τα έχω λιώσει τα συγκεκριμένα και ψάχνω κάτι παρόμοιο αναλογου επιπεδου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GUITARGIRL 7 Εκκολαπτόμενο μέλος Η GUITARGIRL 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 191 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:06 Η GUITARGIRL 7: #58 25-06-09 09:06 Λυκόφως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. G!Ot@K/ Εκκολαπτόμενο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:09 Η G!Ot@K/ έγραψε: #59 25-06-09 09:09 Eγω προτινω "death race" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:18 Ο Wolfie έγραψε: #60 25-06-09 09:18 Το twilight δυστυχώς το έχω δει. Καλο φαίνεται το death race,θα το ψάξω.Thnx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 manozzz gwgw_5 SlimShady ΘανάσοςG4 tsiobieman G1310 Slytherin Darkking Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από b3th: twilight δεν υπαρχει... ειναι απιστευτο Click για ανάπτυξη... Συμφωνω με χιλια!!και ο πρωταγωνιστης κουκλος αλλα εχει γενικα ωραια ατμοσφαιρα!να τη δειτε:no1::no1: πτροτεινω επισης το "Good Will hunting","Dead poets circle","ψαχνοντας τον Φορεστερ"....."A lot like love" εννοειται απο τις πιο αγαπημενες...ααα και "χαμενοι στη μεταφραση" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 20:55 Η piou* έγραψε: #48 26-01-09 20:55 Αν ξανακουσω για το twilight θα εκραγω. Error error. Μπλιεχ. ΜΗΝ δειτε το twilight. Θελετε καλη βαμπιροκατασταση; δειτε το Συνεντευξη με Ενα Βρικολακα. Θελετε ομορφο ροματζο; Προτιμειστε το Moulin Rouge. Αλλα οχι τοσο επιφανειακες ταινιες σαν το twilight. (νταξει μην μου απαντησετε, τα χουμε ξαναπει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 22:46 Ο beautiful loser: #49 26-01-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Αν ξανακουσω για το twilight θα εκραγω. Error error. Μπλιεχ. ΜΗΝ δειτε το twilight. Θελετε καλη βαμπιροκατασταση; δειτε το Συνεντευξη με Ενα Βρικολακα. Θελετε ομορφο ροματζο; Προτιμειστε το Moulin Rouge. Αλλα οχι τοσο επιφανειακες ταινιες σαν το twilight. (νταξει μην μου απαντησετε, τα χουμε ξαναπει ) Click για ανάπτυξη... +1.Mε εχει κουρασει οποιαδηποτε αναφορα σε αυτη την ταινια και στον εντουαρντ τον τελειο στοκερ διοτι αυτο ειναι ,οποιοδηποτε αγορι επιχειρησει αυτες τις δηθεν ""ρομαντικες"" παρακολουθησεις θα λαβει μια εντολη περιοριστικων μετρων , χρηματικο προστιμο και μερικες μερες στη φυλακη Οσο για ρομαντικες προτεινω : before sunrise , before sunset Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_st8 Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 00:54 Η maria_st8: #50 27-01-09 00:54 μαθηματα αμερικανικης ιστοριας με εντουαρντ νορτον...καταπληκτικο εργο,καταπληκτικος ηθοποιος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 19:30 Ο zip_unzip: #51 27-01-09 19:30 Έχετε να μου προτείνετε καμία ταινία να νοικιάσω; Κατά προτίμηση κάτι σαν το "A Beautiful Mind" ή καμιά καλή κωμωδία ή κανένα πολιτκό θρίλερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SCULLY Πολύ δραστήριο μέλος Η SCULLY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 1.057 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:18 Η SCULLY έγραψε: #52 27-01-09 20:18 Αρχική Δημοσίευση από reaction: Συμφωνω με χιλια!!και ο πρωταγωνιστης κουκλος αλλα εχει γενικα ωραια ατμοσφαιρα!να τη δειτε:no1::no1: πτροτεινω επισης το "Good Will hunting","Dead poets circle","ψαχνοντας τον Φορεστερ"....."A lot like love" εννοειται απο τις πιο αγαπημενες...ααα και "χαμενοι στη μεταφραση" Click για ανάπτυξη... society,οχι circle ..μην πεφτεις στην παγιδα της μεταγραφης. +1 για τα δυο πρωτα (ε το πρωτο εχει μαθηματικα+ματ ντειμον,τι καλυτερο?). το "χαμενοι στη μεταφραση" μου το εχουν συστησει μονο αν θελω να πεθανω απο βαρεμαρα,παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:40 Ο beautiful loser: #53 27-01-09 21:40 H αληθεια ειναι πως "χαμενοι στη μεταφραση" ειναι το ειδος indie ταινια που δεν ειναι για ευρυ κοινο , ειναι για το ειδους του ανθρωπου που του αρεσει το juno. Αρχική Δημοσίευση από maria_st8: ιστορια αμερικανικης ιστοριας με εντουαρντ νορτον...καταπληκτικο εργο,καταπληκτικος ηθοποιος.. Click για ανάπτυξη... Μαλλον τα Μαθήματα Αμερικανικής Ιστορίας εννοεις ,οντως πολυ καλη Αρχική Δημοσίευση από zip_unzip: Έχετε να μου προτείνετε καμία ταινία να νοικιάσω; Κατά προτίμηση κάτι σαν το "A Beautiful Mind" ή καμιά καλή κωμωδία ή κανένα πολιτκό θρίλερ... Click για ανάπτυξη... Xμμ το πιο προσφατο πολιτικο θριλερ που με ερχεται ειναι το Munich του σπιλμπερκ, Primal Fear με τον Richard Gere Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_st8 Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:56 Η maria_st8: #54 27-01-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: H αληθεια ειναι πως "χαμενοι στη μεταφραση" ειναι το ειδος indie ταινια που δεν ειναι για ευρυ κοινο , ειναι για το ειδους του ανθρωπου που του αρεσει το juno. Μαλλον τα Μαθήματα Αμερικανικής Ιστορίας εννοεις ,οντως πολυ καλη Click για ανάπτυξη... ναι,,μαλλον αυτο εννοουσα ..ευχαριστω για τη διορθωση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MαR* Νεοφερμένο μέλος Η Μαριάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:47 Η MαR* έγραψε: #55 02-02-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Εγώ θέλω μια καλή ρομαντική, με νέους ηθοποιούς(15-20 χρονών) Καμιά ιδέα...; Click για ανάπτυξη... Ωραια ταινια ειναι το sleepover [πιτζαμα παρτυ] ειναι πιο πολυ κωμοδια ομως παρα ρομαντικη αλλα δεν ξερω αν θα την βρεις ευκολα, γιατι ειναι λιγο παλια... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: +1.Mε εχει κουρασει οποιαδηποτε αναφορα σε αυτη την ταινια και στον εντουαρντ τον τελειο στοκερ διοτι αυτο ειναι ,οποιοδηποτε αγορι επιχειρησει αυτες τις δηθεν ""ρομαντικες"" παρακολουθησεις θα λαβει μια εντολη περιοριστικων μετρων , χρηματικο προστιμο και μερικες μερες στη φυλακη Οσο για ρομαντικες προτεινω : before sunrise , before sunset Click για ανάπτυξη... +φωνω και εγω...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_st8 Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:56 Η maria_st8: #56 02-02-09 23:56 ROCK N ROLLA!και γαμω τις ταινιες..με κρατησε ξυπνια ως τις 6 το πρωι..λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:03 Ο Wolfie έγραψε: #57 25-06-09 09:03 Καμια ταινία τύπου Π,fight club,after hours?Τα έχω λιώσει τα συγκεκριμένα και ψάχνω κάτι παρόμοιο αναλογου επιπεδου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GUITARGIRL 7 Εκκολαπτόμενο μέλος Η GUITARGIRL 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 191 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:06 Η GUITARGIRL 7: #58 25-06-09 09:06 Λυκόφως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. G!Ot@K/ Εκκολαπτόμενο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:09 Η G!Ot@K/ έγραψε: #59 25-06-09 09:09 Eγω προτινω "death race" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:18 Ο Wolfie έγραψε: #60 25-06-09 09:18 Το twilight δυστυχώς το έχω δει. Καλο φαίνεται το death race,θα το ψάξω.Thnx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 manozzz gwgw_5 SlimShady ΘανάσοςG4 tsiobieman G1310 Slytherin Darkking Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν ξανακουσω για το twilight θα εκραγω. Error error. Μπλιεχ. ΜΗΝ δειτε το twilight. Θελετε καλη βαμπιροκατασταση; δειτε το Συνεντευξη με Ενα Βρικολακα. Θελετε ομορφο ροματζο; Προτιμειστε το Moulin Rouge. Αλλα οχι τοσο επιφανειακες ταινιες σαν το twilight. (νταξει μην μου απαντησετε, τα χουμε ξαναπει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 22:46 Ο beautiful loser: #49 26-01-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Αν ξανακουσω για το twilight θα εκραγω. Error error. Μπλιεχ. ΜΗΝ δειτε το twilight. Θελετε καλη βαμπιροκατασταση; δειτε το Συνεντευξη με Ενα Βρικολακα. Θελετε ομορφο ροματζο; Προτιμειστε το Moulin Rouge. Αλλα οχι τοσο επιφανειακες ταινιες σαν το twilight. (νταξει μην μου απαντησετε, τα χουμε ξαναπει ) Click για ανάπτυξη... +1.Mε εχει κουρασει οποιαδηποτε αναφορα σε αυτη την ταινια και στον εντουαρντ τον τελειο στοκερ διοτι αυτο ειναι ,οποιοδηποτε αγορι επιχειρησει αυτες τις δηθεν ""ρομαντικες"" παρακολουθησεις θα λαβει μια εντολη περιοριστικων μετρων , χρηματικο προστιμο και μερικες μερες στη φυλακη Οσο για ρομαντικες προτεινω : before sunrise , before sunset Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_st8 Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 00:54 Η maria_st8: #50 27-01-09 00:54 μαθηματα αμερικανικης ιστοριας με εντουαρντ νορτον...καταπληκτικο εργο,καταπληκτικος ηθοποιος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 19:30 Ο zip_unzip: #51 27-01-09 19:30 Έχετε να μου προτείνετε καμία ταινία να νοικιάσω; Κατά προτίμηση κάτι σαν το "A Beautiful Mind" ή καμιά καλή κωμωδία ή κανένα πολιτκό θρίλερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SCULLY Πολύ δραστήριο μέλος Η SCULLY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 1.057 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:18 Η SCULLY έγραψε: #52 27-01-09 20:18 Αρχική Δημοσίευση από reaction: Συμφωνω με χιλια!!και ο πρωταγωνιστης κουκλος αλλα εχει γενικα ωραια ατμοσφαιρα!να τη δειτε:no1::no1: πτροτεινω επισης το "Good Will hunting","Dead poets circle","ψαχνοντας τον Φορεστερ"....."A lot like love" εννοειται απο τις πιο αγαπημενες...ααα και "χαμενοι στη μεταφραση" Click για ανάπτυξη... society,οχι circle ..μην πεφτεις στην παγιδα της μεταγραφης. +1 για τα δυο πρωτα (ε το πρωτο εχει μαθηματικα+ματ ντειμον,τι καλυτερο?). το "χαμενοι στη μεταφραση" μου το εχουν συστησει μονο αν θελω να πεθανω απο βαρεμαρα,παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:40 Ο beautiful loser: #53 27-01-09 21:40 H αληθεια ειναι πως "χαμενοι στη μεταφραση" ειναι το ειδος indie ταινια που δεν ειναι για ευρυ κοινο , ειναι για το ειδους του ανθρωπου που του αρεσει το juno. Αρχική Δημοσίευση από maria_st8: ιστορια αμερικανικης ιστοριας με εντουαρντ νορτον...καταπληκτικο εργο,καταπληκτικος ηθοποιος.. Click για ανάπτυξη... Μαλλον τα Μαθήματα Αμερικανικής Ιστορίας εννοεις ,οντως πολυ καλη Αρχική Δημοσίευση από zip_unzip: Έχετε να μου προτείνετε καμία ταινία να νοικιάσω; Κατά προτίμηση κάτι σαν το "A Beautiful Mind" ή καμιά καλή κωμωδία ή κανένα πολιτκό θρίλερ... Click για ανάπτυξη... Xμμ το πιο προσφατο πολιτικο θριλερ που με ερχεται ειναι το Munich του σπιλμπερκ, Primal Fear με τον Richard Gere Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_st8 Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:56 Η maria_st8: #54 27-01-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: H αληθεια ειναι πως "χαμενοι στη μεταφραση" ειναι το ειδος indie ταινια που δεν ειναι για ευρυ κοινο , ειναι για το ειδους του ανθρωπου που του αρεσει το juno. Μαλλον τα Μαθήματα Αμερικανικής Ιστορίας εννοεις ,οντως πολυ καλη Click για ανάπτυξη... ναι,,μαλλον αυτο εννοουσα ..ευχαριστω για τη διορθωση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MαR* Νεοφερμένο μέλος Η Μαριάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:47 Η MαR* έγραψε: #55 02-02-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Εγώ θέλω μια καλή ρομαντική, με νέους ηθοποιούς(15-20 χρονών) Καμιά ιδέα...; Click για ανάπτυξη... Ωραια ταινια ειναι το sleepover [πιτζαμα παρτυ] ειναι πιο πολυ κωμοδια ομως παρα ρομαντικη αλλα δεν ξερω αν θα την βρεις ευκολα, γιατι ειναι λιγο παλια... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: +1.Mε εχει κουρασει οποιαδηποτε αναφορα σε αυτη την ταινια και στον εντουαρντ τον τελειο στοκερ διοτι αυτο ειναι ,οποιοδηποτε αγορι επιχειρησει αυτες τις δηθεν ""ρομαντικες"" παρακολουθησεις θα λαβει μια εντολη περιοριστικων μετρων , χρηματικο προστιμο και μερικες μερες στη φυλακη Οσο για ρομαντικες προτεινω : before sunrise , before sunset Click για ανάπτυξη... +φωνω και εγω...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_st8 Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:56 Η maria_st8: #56 02-02-09 23:56 ROCK N ROLLA!και γαμω τις ταινιες..με κρατησε ξυπνια ως τις 6 το πρωι..λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:03 Ο Wolfie έγραψε: #57 25-06-09 09:03 Καμια ταινία τύπου Π,fight club,after hours?Τα έχω λιώσει τα συγκεκριμένα και ψάχνω κάτι παρόμοιο αναλογου επιπεδου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GUITARGIRL 7 Εκκολαπτόμενο μέλος Η GUITARGIRL 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 191 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:06 Η GUITARGIRL 7: #58 25-06-09 09:06 Λυκόφως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. G!Ot@K/ Εκκολαπτόμενο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:09 Η G!Ot@K/ έγραψε: #59 25-06-09 09:09 Eγω προτινω "death race" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:18 Ο Wolfie έγραψε: #60 25-06-09 09:18 Το twilight δυστυχώς το έχω δει. Καλο φαίνεται το death race,θα το ψάξω.Thnx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 manozzz gwgw_5 SlimShady ΘανάσοςG4 tsiobieman G1310 Slytherin Darkking Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από piou*: Αν ξανακουσω για το twilight θα εκραγω. Error error. Μπλιεχ. ΜΗΝ δειτε το twilight. Θελετε καλη βαμπιροκατασταση; δειτε το Συνεντευξη με Ενα Βρικολακα. Θελετε ομορφο ροματζο; Προτιμειστε το Moulin Rouge. Αλλα οχι τοσο επιφανειακες ταινιες σαν το twilight. (νταξει μην μου απαντησετε, τα χουμε ξαναπει ) Click για ανάπτυξη... +1.Mε εχει κουρασει οποιαδηποτε αναφορα σε αυτη την ταινια και στον εντουαρντ τον τελειο στοκερ διοτι αυτο ειναι ,οποιοδηποτε αγορι επιχειρησει αυτες τις δηθεν ""ρομαντικες"" παρακολουθησεις θα λαβει μια εντολη περιοριστικων μετρων , χρηματικο προστιμο και μερικες μερες στη φυλακη Οσο για ρομαντικες προτεινω : before sunrise , before sunset Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_st8 Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 00:54 Η maria_st8: #50 27-01-09 00:54 μαθηματα αμερικανικης ιστοριας με εντουαρντ νορτον...καταπληκτικο εργο,καταπληκτικος ηθοποιος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 19:30 Ο zip_unzip: #51 27-01-09 19:30 Έχετε να μου προτείνετε καμία ταινία να νοικιάσω; Κατά προτίμηση κάτι σαν το "A Beautiful Mind" ή καμιά καλή κωμωδία ή κανένα πολιτκό θρίλερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SCULLY Πολύ δραστήριο μέλος Η SCULLY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 1.057 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:18 Η SCULLY έγραψε: #52 27-01-09 20:18 Αρχική Δημοσίευση από reaction: Συμφωνω με χιλια!!και ο πρωταγωνιστης κουκλος αλλα εχει γενικα ωραια ατμοσφαιρα!να τη δειτε:no1::no1: πτροτεινω επισης το "Good Will hunting","Dead poets circle","ψαχνοντας τον Φορεστερ"....."A lot like love" εννοειται απο τις πιο αγαπημενες...ααα και "χαμενοι στη μεταφραση" Click για ανάπτυξη... society,οχι circle ..μην πεφτεις στην παγιδα της μεταγραφης. +1 για τα δυο πρωτα (ε το πρωτο εχει μαθηματικα+ματ ντειμον,τι καλυτερο?). το "χαμενοι στη μεταφραση" μου το εχουν συστησει μονο αν θελω να πεθανω απο βαρεμαρα,παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:40 Ο beautiful loser: #53 27-01-09 21:40 H αληθεια ειναι πως "χαμενοι στη μεταφραση" ειναι το ειδος indie ταινια που δεν ειναι για ευρυ κοινο , ειναι για το ειδους του ανθρωπου που του αρεσει το juno. Αρχική Δημοσίευση από maria_st8: ιστορια αμερικανικης ιστοριας με εντουαρντ νορτον...καταπληκτικο εργο,καταπληκτικος ηθοποιος.. Click για ανάπτυξη... Μαλλον τα Μαθήματα Αμερικανικής Ιστορίας εννοεις ,οντως πολυ καλη Αρχική Δημοσίευση από zip_unzip: Έχετε να μου προτείνετε καμία ταινία να νοικιάσω; Κατά προτίμηση κάτι σαν το "A Beautiful Mind" ή καμιά καλή κωμωδία ή κανένα πολιτκό θρίλερ... Click για ανάπτυξη... Xμμ το πιο προσφατο πολιτικο θριλερ που με ερχεται ειναι το Munich του σπιλμπερκ, Primal Fear με τον Richard Gere Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_st8 Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:56 Η maria_st8: #54 27-01-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: H αληθεια ειναι πως "χαμενοι στη μεταφραση" ειναι το ειδος indie ταινια που δεν ειναι για ευρυ κοινο , ειναι για το ειδους του ανθρωπου που του αρεσει το juno. Μαλλον τα Μαθήματα Αμερικανικής Ιστορίας εννοεις ,οντως πολυ καλη Click για ανάπτυξη... ναι,,μαλλον αυτο εννοουσα ..ευχαριστω για τη διορθωση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MαR* Νεοφερμένο μέλος Η Μαριάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:47 Η MαR* έγραψε: #55 02-02-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Εγώ θέλω μια καλή ρομαντική, με νέους ηθοποιούς(15-20 χρονών) Καμιά ιδέα...; Click για ανάπτυξη... Ωραια ταινια ειναι το sleepover [πιτζαμα παρτυ] ειναι πιο πολυ κωμοδια ομως παρα ρομαντικη αλλα δεν ξερω αν θα την βρεις ευκολα, γιατι ειναι λιγο παλια... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: +1.Mε εχει κουρασει οποιαδηποτε αναφορα σε αυτη την ταινια και στον εντουαρντ τον τελειο στοκερ διοτι αυτο ειναι ,οποιοδηποτε αγορι επιχειρησει αυτες τις δηθεν ""ρομαντικες"" παρακολουθησεις θα λαβει μια εντολη περιοριστικων μετρων , χρηματικο προστιμο και μερικες μερες στη φυλακη Οσο για ρομαντικες προτεινω : before sunrise , before sunset Click για ανάπτυξη... +φωνω και εγω...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_st8 Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:56 Η maria_st8: #56 02-02-09 23:56 ROCK N ROLLA!και γαμω τις ταινιες..με κρατησε ξυπνια ως τις 6 το πρωι..λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:03 Ο Wolfie έγραψε: #57 25-06-09 09:03 Καμια ταινία τύπου Π,fight club,after hours?Τα έχω λιώσει τα συγκεκριμένα και ψάχνω κάτι παρόμοιο αναλογου επιπεδου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GUITARGIRL 7 Εκκολαπτόμενο μέλος Η GUITARGIRL 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 191 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:06 Η GUITARGIRL 7: #58 25-06-09 09:06 Λυκόφως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. G!Ot@K/ Εκκολαπτόμενο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:09 Η G!Ot@K/ έγραψε: #59 25-06-09 09:09 Eγω προτινω "death race" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:18 Ο Wolfie έγραψε: #60 25-06-09 09:18 Το twilight δυστυχώς το έχω δει. Καλο φαίνεται το death race,θα το ψάξω.Thnx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 manozzz gwgw_5 SlimShady ΘανάσοςG4 tsiobieman G1310 Slytherin Darkking Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μαθηματα αμερικανικης ιστοριας με εντουαρντ νορτον...καταπληκτικο εργο,καταπληκτικος ηθοποιος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 19:30 Ο zip_unzip: #51 27-01-09 19:30 Έχετε να μου προτείνετε καμία ταινία να νοικιάσω; Κατά προτίμηση κάτι σαν το "A Beautiful Mind" ή καμιά καλή κωμωδία ή κανένα πολιτκό θρίλερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SCULLY Πολύ δραστήριο μέλος Η SCULLY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 1.057 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:18 Η SCULLY έγραψε: #52 27-01-09 20:18 Αρχική Δημοσίευση από reaction: Συμφωνω με χιλια!!και ο πρωταγωνιστης κουκλος αλλα εχει γενικα ωραια ατμοσφαιρα!να τη δειτε:no1::no1: πτροτεινω επισης το "Good Will hunting","Dead poets circle","ψαχνοντας τον Φορεστερ"....."A lot like love" εννοειται απο τις πιο αγαπημενες...ααα και "χαμενοι στη μεταφραση" Click για ανάπτυξη... society,οχι circle ..μην πεφτεις στην παγιδα της μεταγραφης. +1 για τα δυο πρωτα (ε το πρωτο εχει μαθηματικα+ματ ντειμον,τι καλυτερο?). το "χαμενοι στη μεταφραση" μου το εχουν συστησει μονο αν θελω να πεθανω απο βαρεμαρα,παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:40 Ο beautiful loser: #53 27-01-09 21:40 H αληθεια ειναι πως "χαμενοι στη μεταφραση" ειναι το ειδος indie ταινια που δεν ειναι για ευρυ κοινο , ειναι για το ειδους του ανθρωπου που του αρεσει το juno. Αρχική Δημοσίευση από maria_st8: ιστορια αμερικανικης ιστοριας με εντουαρντ νορτον...καταπληκτικο εργο,καταπληκτικος ηθοποιος.. Click για ανάπτυξη... Μαλλον τα Μαθήματα Αμερικανικής Ιστορίας εννοεις ,οντως πολυ καλη Αρχική Δημοσίευση από zip_unzip: Έχετε να μου προτείνετε καμία ταινία να νοικιάσω; Κατά προτίμηση κάτι σαν το "A Beautiful Mind" ή καμιά καλή κωμωδία ή κανένα πολιτκό θρίλερ... Click για ανάπτυξη... Xμμ το πιο προσφατο πολιτικο θριλερ που με ερχεται ειναι το Munich του σπιλμπερκ, Primal Fear με τον Richard Gere Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_st8 Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:56 Η maria_st8: #54 27-01-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: H αληθεια ειναι πως "χαμενοι στη μεταφραση" ειναι το ειδος indie ταινια που δεν ειναι για ευρυ κοινο , ειναι για το ειδους του ανθρωπου που του αρεσει το juno. Μαλλον τα Μαθήματα Αμερικανικής Ιστορίας εννοεις ,οντως πολυ καλη Click για ανάπτυξη... ναι,,μαλλον αυτο εννοουσα ..ευχαριστω για τη διορθωση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MαR* Νεοφερμένο μέλος Η Μαριάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:47 Η MαR* έγραψε: #55 02-02-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Εγώ θέλω μια καλή ρομαντική, με νέους ηθοποιούς(15-20 χρονών) Καμιά ιδέα...; Click για ανάπτυξη... Ωραια ταινια ειναι το sleepover [πιτζαμα παρτυ] ειναι πιο πολυ κωμοδια ομως παρα ρομαντικη αλλα δεν ξερω αν θα την βρεις ευκολα, γιατι ειναι λιγο παλια... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: +1.Mε εχει κουρασει οποιαδηποτε αναφορα σε αυτη την ταινια και στον εντουαρντ τον τελειο στοκερ διοτι αυτο ειναι ,οποιοδηποτε αγορι επιχειρησει αυτες τις δηθεν ""ρομαντικες"" παρακολουθησεις θα λαβει μια εντολη περιοριστικων μετρων , χρηματικο προστιμο και μερικες μερες στη φυλακη Οσο για ρομαντικες προτεινω : before sunrise , before sunset Click για ανάπτυξη... +φωνω και εγω...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_st8 Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:56 Η maria_st8: #56 02-02-09 23:56 ROCK N ROLLA!και γαμω τις ταινιες..με κρατησε ξυπνια ως τις 6 το πρωι..λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:03 Ο Wolfie έγραψε: #57 25-06-09 09:03 Καμια ταινία τύπου Π,fight club,after hours?Τα έχω λιώσει τα συγκεκριμένα και ψάχνω κάτι παρόμοιο αναλογου επιπεδου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GUITARGIRL 7 Εκκολαπτόμενο μέλος Η GUITARGIRL 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 191 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:06 Η GUITARGIRL 7: #58 25-06-09 09:06 Λυκόφως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. G!Ot@K/ Εκκολαπτόμενο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:09 Η G!Ot@K/ έγραψε: #59 25-06-09 09:09 Eγω προτινω "death race" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:18 Ο Wolfie έγραψε: #60 25-06-09 09:18 Το twilight δυστυχώς το έχω δει. Καλο φαίνεται το death race,θα το ψάξω.Thnx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 manozzz gwgw_5 SlimShady ΘανάσοςG4 tsiobieman G1310 Slytherin Darkking Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχετε να μου προτείνετε καμία ταινία να νοικιάσω; Κατά προτίμηση κάτι σαν το "A Beautiful Mind" ή καμιά καλή κωμωδία ή κανένα πολιτκό θρίλερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SCULLY Πολύ δραστήριο μέλος Η SCULLY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 1.057 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:18 Η SCULLY έγραψε: #52 27-01-09 20:18 Αρχική Δημοσίευση από reaction: Συμφωνω με χιλια!!και ο πρωταγωνιστης κουκλος αλλα εχει γενικα ωραια ατμοσφαιρα!να τη δειτε:no1::no1: πτροτεινω επισης το "Good Will hunting","Dead poets circle","ψαχνοντας τον Φορεστερ"....."A lot like love" εννοειται απο τις πιο αγαπημενες...ααα και "χαμενοι στη μεταφραση" Click για ανάπτυξη... society,οχι circle ..μην πεφτεις στην παγιδα της μεταγραφης. +1 για τα δυο πρωτα (ε το πρωτο εχει μαθηματικα+ματ ντειμον,τι καλυτερο?). το "χαμενοι στη μεταφραση" μου το εχουν συστησει μονο αν θελω να πεθανω απο βαρεμαρα,παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:40 Ο beautiful loser: #53 27-01-09 21:40 H αληθεια ειναι πως "χαμενοι στη μεταφραση" ειναι το ειδος indie ταινια που δεν ειναι για ευρυ κοινο , ειναι για το ειδους του ανθρωπου που του αρεσει το juno. Αρχική Δημοσίευση από maria_st8: ιστορια αμερικανικης ιστοριας με εντουαρντ νορτον...καταπληκτικο εργο,καταπληκτικος ηθοποιος.. Click για ανάπτυξη... Μαλλον τα Μαθήματα Αμερικανικής Ιστορίας εννοεις ,οντως πολυ καλη Αρχική Δημοσίευση από zip_unzip: Έχετε να μου προτείνετε καμία ταινία να νοικιάσω; Κατά προτίμηση κάτι σαν το "A Beautiful Mind" ή καμιά καλή κωμωδία ή κανένα πολιτκό θρίλερ... Click για ανάπτυξη... Xμμ το πιο προσφατο πολιτικο θριλερ που με ερχεται ειναι το Munich του σπιλμπερκ, Primal Fear με τον Richard Gere Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_st8 Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:56 Η maria_st8: #54 27-01-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: H αληθεια ειναι πως "χαμενοι στη μεταφραση" ειναι το ειδος indie ταινια που δεν ειναι για ευρυ κοινο , ειναι για το ειδους του ανθρωπου που του αρεσει το juno. Μαλλον τα Μαθήματα Αμερικανικής Ιστορίας εννοεις ,οντως πολυ καλη Click για ανάπτυξη... ναι,,μαλλον αυτο εννοουσα ..ευχαριστω για τη διορθωση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MαR* Νεοφερμένο μέλος Η Μαριάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:47 Η MαR* έγραψε: #55 02-02-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Εγώ θέλω μια καλή ρομαντική, με νέους ηθοποιούς(15-20 χρονών) Καμιά ιδέα...; Click για ανάπτυξη... Ωραια ταινια ειναι το sleepover [πιτζαμα παρτυ] ειναι πιο πολυ κωμοδια ομως παρα ρομαντικη αλλα δεν ξερω αν θα την βρεις ευκολα, γιατι ειναι λιγο παλια... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: +1.Mε εχει κουρασει οποιαδηποτε αναφορα σε αυτη την ταινια και στον εντουαρντ τον τελειο στοκερ διοτι αυτο ειναι ,οποιοδηποτε αγορι επιχειρησει αυτες τις δηθεν ""ρομαντικες"" παρακολουθησεις θα λαβει μια εντολη περιοριστικων μετρων , χρηματικο προστιμο και μερικες μερες στη φυλακη Οσο για ρομαντικες προτεινω : before sunrise , before sunset Click για ανάπτυξη... +φωνω και εγω...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_st8 Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:56 Η maria_st8: #56 02-02-09 23:56 ROCK N ROLLA!και γαμω τις ταινιες..με κρατησε ξυπνια ως τις 6 το πρωι..λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:03 Ο Wolfie έγραψε: #57 25-06-09 09:03 Καμια ταινία τύπου Π,fight club,after hours?Τα έχω λιώσει τα συγκεκριμένα και ψάχνω κάτι παρόμοιο αναλογου επιπεδου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GUITARGIRL 7 Εκκολαπτόμενο μέλος Η GUITARGIRL 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 191 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:06 Η GUITARGIRL 7: #58 25-06-09 09:06 Λυκόφως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. G!Ot@K/ Εκκολαπτόμενο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:09 Η G!Ot@K/ έγραψε: #59 25-06-09 09:09 Eγω προτινω "death race" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:18 Ο Wolfie έγραψε: #60 25-06-09 09:18 Το twilight δυστυχώς το έχω δει. Καλο φαίνεται το death race,θα το ψάξω.Thnx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 manozzz gwgw_5 SlimShady ΘανάσοςG4 tsiobieman G1310 Slytherin Darkking Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από reaction: Συμφωνω με χιλια!!και ο πρωταγωνιστης κουκλος αλλα εχει γενικα ωραια ατμοσφαιρα!να τη δειτε:no1::no1: πτροτεινω επισης το "Good Will hunting","Dead poets circle","ψαχνοντας τον Φορεστερ"....."A lot like love" εννοειται απο τις πιο αγαπημενες...ααα και "χαμενοι στη μεταφραση" Click για ανάπτυξη... society,οχι circle ..μην πεφτεις στην παγιδα της μεταγραφης. +1 για τα δυο πρωτα (ε το πρωτο εχει μαθηματικα+ματ ντειμον,τι καλυτερο?). το "χαμενοι στη μεταφραση" μου το εχουν συστησει μονο αν θελω να πεθανω απο βαρεμαρα,παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:40 Ο beautiful loser: #53 27-01-09 21:40 H αληθεια ειναι πως "χαμενοι στη μεταφραση" ειναι το ειδος indie ταινια που δεν ειναι για ευρυ κοινο , ειναι για το ειδους του ανθρωπου που του αρεσει το juno. Αρχική Δημοσίευση από maria_st8: ιστορια αμερικανικης ιστοριας με εντουαρντ νορτον...καταπληκτικο εργο,καταπληκτικος ηθοποιος.. Click για ανάπτυξη... Μαλλον τα Μαθήματα Αμερικανικής Ιστορίας εννοεις ,οντως πολυ καλη Αρχική Δημοσίευση από zip_unzip: Έχετε να μου προτείνετε καμία ταινία να νοικιάσω; Κατά προτίμηση κάτι σαν το "A Beautiful Mind" ή καμιά καλή κωμωδία ή κανένα πολιτκό θρίλερ... Click για ανάπτυξη... Xμμ το πιο προσφατο πολιτικο θριλερ που με ερχεται ειναι το Munich του σπιλμπερκ, Primal Fear με τον Richard Gere Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_st8 Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:56 Η maria_st8: #54 27-01-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: H αληθεια ειναι πως "χαμενοι στη μεταφραση" ειναι το ειδος indie ταινια που δεν ειναι για ευρυ κοινο , ειναι για το ειδους του ανθρωπου που του αρεσει το juno. Μαλλον τα Μαθήματα Αμερικανικής Ιστορίας εννοεις ,οντως πολυ καλη Click για ανάπτυξη... ναι,,μαλλον αυτο εννοουσα ..ευχαριστω για τη διορθωση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MαR* Νεοφερμένο μέλος Η Μαριάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:47 Η MαR* έγραψε: #55 02-02-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Εγώ θέλω μια καλή ρομαντική, με νέους ηθοποιούς(15-20 χρονών) Καμιά ιδέα...; Click για ανάπτυξη... Ωραια ταινια ειναι το sleepover [πιτζαμα παρτυ] ειναι πιο πολυ κωμοδια ομως παρα ρομαντικη αλλα δεν ξερω αν θα την βρεις ευκολα, γιατι ειναι λιγο παλια... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: +1.Mε εχει κουρασει οποιαδηποτε αναφορα σε αυτη την ταινια και στον εντουαρντ τον τελειο στοκερ διοτι αυτο ειναι ,οποιοδηποτε αγορι επιχειρησει αυτες τις δηθεν ""ρομαντικες"" παρακολουθησεις θα λαβει μια εντολη περιοριστικων μετρων , χρηματικο προστιμο και μερικες μερες στη φυλακη Οσο για ρομαντικες προτεινω : before sunrise , before sunset Click για ανάπτυξη... +φωνω και εγω...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_st8 Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:56 Η maria_st8: #56 02-02-09 23:56 ROCK N ROLLA!και γαμω τις ταινιες..με κρατησε ξυπνια ως τις 6 το πρωι..λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:03 Ο Wolfie έγραψε: #57 25-06-09 09:03 Καμια ταινία τύπου Π,fight club,after hours?Τα έχω λιώσει τα συγκεκριμένα και ψάχνω κάτι παρόμοιο αναλογου επιπεδου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GUITARGIRL 7 Εκκολαπτόμενο μέλος Η GUITARGIRL 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 191 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:06 Η GUITARGIRL 7: #58 25-06-09 09:06 Λυκόφως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. G!Ot@K/ Εκκολαπτόμενο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:09 Η G!Ot@K/ έγραψε: #59 25-06-09 09:09 Eγω προτινω "death race" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:18 Ο Wolfie έγραψε: #60 25-06-09 09:18 Το twilight δυστυχώς το έχω δει. Καλο φαίνεται το death race,θα το ψάξω.Thnx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 manozzz gwgw_5 SlimShady ΘανάσοςG4 tsiobieman G1310 Slytherin Darkking Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
H αληθεια ειναι πως "χαμενοι στη μεταφραση" ειναι το ειδος indie ταινια που δεν ειναι για ευρυ κοινο , ειναι για το ειδους του ανθρωπου που του αρεσει το juno. Αρχική Δημοσίευση από maria_st8: ιστορια αμερικανικης ιστοριας με εντουαρντ νορτον...καταπληκτικο εργο,καταπληκτικος ηθοποιος.. Click για ανάπτυξη... Μαλλον τα Μαθήματα Αμερικανικής Ιστορίας εννοεις ,οντως πολυ καλη Αρχική Δημοσίευση από zip_unzip: Έχετε να μου προτείνετε καμία ταινία να νοικιάσω; Κατά προτίμηση κάτι σαν το "A Beautiful Mind" ή καμιά καλή κωμωδία ή κανένα πολιτκό θρίλερ... Click για ανάπτυξη... Xμμ το πιο προσφατο πολιτικο θριλερ που με ερχεται ειναι το Munich του σπιλμπερκ, Primal Fear με τον Richard Gere Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_st8 Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:56 Η maria_st8: #54 27-01-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: H αληθεια ειναι πως "χαμενοι στη μεταφραση" ειναι το ειδος indie ταινια που δεν ειναι για ευρυ κοινο , ειναι για το ειδους του ανθρωπου που του αρεσει το juno. Μαλλον τα Μαθήματα Αμερικανικής Ιστορίας εννοεις ,οντως πολυ καλη Click για ανάπτυξη... ναι,,μαλλον αυτο εννοουσα ..ευχαριστω για τη διορθωση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MαR* Νεοφερμένο μέλος Η Μαριάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:47 Η MαR* έγραψε: #55 02-02-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Εγώ θέλω μια καλή ρομαντική, με νέους ηθοποιούς(15-20 χρονών) Καμιά ιδέα...; Click για ανάπτυξη... Ωραια ταινια ειναι το sleepover [πιτζαμα παρτυ] ειναι πιο πολυ κωμοδια ομως παρα ρομαντικη αλλα δεν ξερω αν θα την βρεις ευκολα, γιατι ειναι λιγο παλια... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: +1.Mε εχει κουρασει οποιαδηποτε αναφορα σε αυτη την ταινια και στον εντουαρντ τον τελειο στοκερ διοτι αυτο ειναι ,οποιοδηποτε αγορι επιχειρησει αυτες τις δηθεν ""ρομαντικες"" παρακολουθησεις θα λαβει μια εντολη περιοριστικων μετρων , χρηματικο προστιμο και μερικες μερες στη φυλακη Οσο για ρομαντικες προτεινω : before sunrise , before sunset Click για ανάπτυξη... +φωνω και εγω...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_st8 Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:56 Η maria_st8: #56 02-02-09 23:56 ROCK N ROLLA!και γαμω τις ταινιες..με κρατησε ξυπνια ως τις 6 το πρωι..λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:03 Ο Wolfie έγραψε: #57 25-06-09 09:03 Καμια ταινία τύπου Π,fight club,after hours?Τα έχω λιώσει τα συγκεκριμένα και ψάχνω κάτι παρόμοιο αναλογου επιπεδου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GUITARGIRL 7 Εκκολαπτόμενο μέλος Η GUITARGIRL 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 191 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:06 Η GUITARGIRL 7: #58 25-06-09 09:06 Λυκόφως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. G!Ot@K/ Εκκολαπτόμενο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:09 Η G!Ot@K/ έγραψε: #59 25-06-09 09:09 Eγω προτινω "death race" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:18 Ο Wolfie έγραψε: #60 25-06-09 09:18 Το twilight δυστυχώς το έχω δει. Καλο φαίνεται το death race,θα το ψάξω.Thnx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 manozzz gwgw_5 SlimShady ΘανάσοςG4 tsiobieman G1310 Slytherin Darkking Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: H αληθεια ειναι πως "χαμενοι στη μεταφραση" ειναι το ειδος indie ταινια που δεν ειναι για ευρυ κοινο , ειναι για το ειδους του ανθρωπου που του αρεσει το juno. Μαλλον τα Μαθήματα Αμερικανικής Ιστορίας εννοεις ,οντως πολυ καλη Click για ανάπτυξη... ναι,,μαλλον αυτο εννοουσα ..ευχαριστω για τη διορθωση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MαR* Νεοφερμένο μέλος Η Μαριάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:47 Η MαR* έγραψε: #55 02-02-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Εγώ θέλω μια καλή ρομαντική, με νέους ηθοποιούς(15-20 χρονών) Καμιά ιδέα...; Click για ανάπτυξη... Ωραια ταινια ειναι το sleepover [πιτζαμα παρτυ] ειναι πιο πολυ κωμοδια ομως παρα ρομαντικη αλλα δεν ξερω αν θα την βρεις ευκολα, γιατι ειναι λιγο παλια... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: +1.Mε εχει κουρασει οποιαδηποτε αναφορα σε αυτη την ταινια και στον εντουαρντ τον τελειο στοκερ διοτι αυτο ειναι ,οποιοδηποτε αγορι επιχειρησει αυτες τις δηθεν ""ρομαντικες"" παρακολουθησεις θα λαβει μια εντολη περιοριστικων μετρων , χρηματικο προστιμο και μερικες μερες στη φυλακη Οσο για ρομαντικες προτεινω : before sunrise , before sunset Click για ανάπτυξη... +φωνω και εγω...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_st8 Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:56 Η maria_st8: #56 02-02-09 23:56 ROCK N ROLLA!και γαμω τις ταινιες..με κρατησε ξυπνια ως τις 6 το πρωι..λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:03 Ο Wolfie έγραψε: #57 25-06-09 09:03 Καμια ταινία τύπου Π,fight club,after hours?Τα έχω λιώσει τα συγκεκριμένα και ψάχνω κάτι παρόμοιο αναλογου επιπεδου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GUITARGIRL 7 Εκκολαπτόμενο μέλος Η GUITARGIRL 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 191 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:06 Η GUITARGIRL 7: #58 25-06-09 09:06 Λυκόφως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. G!Ot@K/ Εκκολαπτόμενο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:09 Η G!Ot@K/ έγραψε: #59 25-06-09 09:09 Eγω προτινω "death race" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:18 Ο Wolfie έγραψε: #60 25-06-09 09:18 Το twilight δυστυχώς το έχω δει. Καλο φαίνεται το death race,θα το ψάξω.Thnx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 manozzz gwgw_5 SlimShady ΘανάσοςG4 tsiobieman G1310 Slytherin Darkking Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Εγώ θέλω μια καλή ρομαντική, με νέους ηθοποιούς(15-20 χρονών) Καμιά ιδέα...; Click για ανάπτυξη... Ωραια ταινια ειναι το sleepover [πιτζαμα παρτυ] ειναι πιο πολυ κωμοδια ομως παρα ρομαντικη αλλα δεν ξερω αν θα την βρεις ευκολα, γιατι ειναι λιγο παλια... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: +1.Mε εχει κουρασει οποιαδηποτε αναφορα σε αυτη την ταινια και στον εντουαρντ τον τελειο στοκερ διοτι αυτο ειναι ,οποιοδηποτε αγορι επιχειρησει αυτες τις δηθεν ""ρομαντικες"" παρακολουθησεις θα λαβει μια εντολη περιοριστικων μετρων , χρηματικο προστιμο και μερικες μερες στη φυλακη Οσο για ρομαντικες προτεινω : before sunrise , before sunset Click για ανάπτυξη... +φωνω και εγω...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_st8 Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:56 Η maria_st8: #56 02-02-09 23:56 ROCK N ROLLA!και γαμω τις ταινιες..με κρατησε ξυπνια ως τις 6 το πρωι..λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:03 Ο Wolfie έγραψε: #57 25-06-09 09:03 Καμια ταινία τύπου Π,fight club,after hours?Τα έχω λιώσει τα συγκεκριμένα και ψάχνω κάτι παρόμοιο αναλογου επιπεδου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GUITARGIRL 7 Εκκολαπτόμενο μέλος Η GUITARGIRL 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 191 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:06 Η GUITARGIRL 7: #58 25-06-09 09:06 Λυκόφως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. G!Ot@K/ Εκκολαπτόμενο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:09 Η G!Ot@K/ έγραψε: #59 25-06-09 09:09 Eγω προτινω "death race" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:18 Ο Wolfie έγραψε: #60 25-06-09 09:18 Το twilight δυστυχώς το έχω δει. Καλο φαίνεται το death race,θα το ψάξω.Thnx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 manozzz gwgw_5 SlimShady ΘανάσοςG4 tsiobieman G1310 Slytherin Darkking Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ROCK N ROLLA!και γαμω τις ταινιες..με κρατησε ξυπνια ως τις 6 το πρωι..λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:03 Ο Wolfie έγραψε: #57 25-06-09 09:03 Καμια ταινία τύπου Π,fight club,after hours?Τα έχω λιώσει τα συγκεκριμένα και ψάχνω κάτι παρόμοιο αναλογου επιπεδου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GUITARGIRL 7 Εκκολαπτόμενο μέλος Η GUITARGIRL 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 191 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:06 Η GUITARGIRL 7: #58 25-06-09 09:06 Λυκόφως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. G!Ot@K/ Εκκολαπτόμενο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:09 Η G!Ot@K/ έγραψε: #59 25-06-09 09:09 Eγω προτινω "death race" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:18 Ο Wolfie έγραψε: #60 25-06-09 09:18 Το twilight δυστυχώς το έχω δει. Καλο φαίνεται το death race,θα το ψάξω.Thnx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 manozzz gwgw_5 SlimShady ΘανάσοςG4 tsiobieman G1310 Slytherin Darkking Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καμια ταινία τύπου Π,fight club,after hours?Τα έχω λιώσει τα συγκεκριμένα και ψάχνω κάτι παρόμοιο αναλογου επιπεδου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GUITARGIRL 7 Εκκολαπτόμενο μέλος Η GUITARGIRL 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 191 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:06 Η GUITARGIRL 7: #58 25-06-09 09:06 Λυκόφως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. G!Ot@K/ Εκκολαπτόμενο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:09 Η G!Ot@K/ έγραψε: #59 25-06-09 09:09 Eγω προτινω "death race" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:18 Ο Wolfie έγραψε: #60 25-06-09 09:18 Το twilight δυστυχώς το έχω δει. Καλο φαίνεται το death race,θα το ψάξω.Thnx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 manozzz gwgw_5 SlimShady ΘανάσοςG4 tsiobieman G1310 Slytherin Darkking Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λυκόφως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
G!Ot@K/ Εκκολαπτόμενο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:09 Η G!Ot@K/ έγραψε: #59 25-06-09 09:09 Eγω προτινω "death race" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:18 Ο Wolfie έγραψε: #60 25-06-09 09:18 Το twilight δυστυχώς το έχω δει. Καλο φαίνεται το death race,θα το ψάξω.Thnx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Eγω προτινω "death race" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:18 Ο Wolfie έγραψε: #60 25-06-09 09:18 Το twilight δυστυχώς το έχω δει. Καλο φαίνεται το death race,θα το ψάξω.Thnx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το twilight δυστυχώς το έχω δει. Καλο φαίνεται το death race,θα το ψάξω.Thnx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.