Προσχολικής αγωγής και εκπαιδευτικού σχεδιασμού - Ροδος - μπορώ εξ αποστάσεως;

Eirinoula

Νεοφερμένο μέλος

Η Eirinoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Γειά σας υπάρχει κάποιος φοιτητής που σπουδάζει στη Ρόδο νηπιαγωγος γιατί έχω κάποιες απορίες που θα ήθελα να μου λυθούν; θέλω να σπουδάσω νηπιαγωγος κατά πάσα πιθανότητα περνάω μόνο στη Ρόδο. Για πολύ προσωπικούς λόγους δεν θα είναι εφικτη η μόνιμη διαμονη μου στο Νησί. Είναι εύκολο να σπουδάσω σε αυτό το τμήμα κι απλά να πηγαίνοερχομαι όταν χρειαζεται; είναι υποχρεωτικες οι παρακολουθήσεις όλων των μαθηματων;

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.249 μηνύματα.
Γειά σας υπάρχει κάποιος φοιτητής που σπουδάζει στη Ρόδο νηπιαγωγος γιατί έχω κάποιες απορίες που θα ήθελα να μου λυθούν; θέλω να σπουδάσω νηπιαγωγος κατά πάσα πιθανότητα περνάω μόνο στη Ρόδο. Για πολύ προσωπικούς λόγους δεν θα είναι εφικτη η μόνιμη διαμονη μου στο Νησί. Είναι εύκολο να σπουδάσω σε αυτό το τμήμα κι απλά να πηγαίνοερχομαι όταν χρειαζεται; είναι υποχρεωτικες οι παρακολουθήσεις όλων των μαθηματων;
Δεν ξερω να σου πω αν μπορεις να πηγαινεις μονο για εξεταστικη Ροδο.
Αλλα αν εισαι σαλονικια μπορεις να πας και αλεξανδρουπολη.

Eirinoula

Νεοφερμένο μέλος

Η Eirinoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Δεν ξερω να σου πω αν μπορεις να πηγαινεις μονο για εξεταστικη Ροδο.
Αλλα αν εισαι σαλονικια μπορεις να πας και αλεξανδρουπολη.
Σε ευχαριστώ για την απάντηση.. δυστυχώς φοβάμαι ότι μόνο Ρόδο περνάω από νηπιαγωγων .. στην Αλεξανδρούπολη μπορεις μόνο για εξεταστικη;

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.249 μηνύματα.
Σε ευχαριστώ για την απάντηση.. δυστυχώς φοβάμαι ότι μόνο Ρόδο περνάω από νηπιαγωγων .. στην Αλεξανδρούπολη μπορεις μόνο για εξεταστικη;
Ναι καλη μου το καταλαβα μονο Ροδο περνας.
Αυτο που ειπα αλλα δεν το διευκρινησα ειναι οτι περναμε Ροδο και περνουμε απλα μετεγγραφη χωρις απαιτησεις για Αλεξανδορυπολη... το θεμα ειναι βολευει η Αλεξανδρουπολη?
Ε υπηρχαν κοριστια νηπιαγωγοι εδω να απαντησουν αλλα δεν τα βλεπω τωρα... Εγω λυπαμαι δεν ξερω να σου πω αν μπορεις να τρεξεις την σχολη μονο με εξεταστικες

ak2005

Νεοφερμένο μέλος

Η ak2005 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 31 μηνύματα.
Απ όσο ξέρω, η νηπιαγωγών στην Αλεξανδρούπολη τουλάχιστον, έχει κάποια εργαστήρια και υποχρεωτικές παρουσίες. Επισης, στο β Εξάμηνο πέρυσι, υπήρχε και μια μικρή πρακτική που ηταν υποχρεωτική για να συνεχίσουν στα επόμενα έτη. Επομένως, έστω μια φορα την εβδομάδα, σίγουρα πρέπει να πηγαίνεις κ να δίνεις το παρόν σου. Πάντως, τα περισσότερα μαθήματα εννοείται πως δεν έχουν υποχρεωτική παρακολούθηση με απουσίες και οι περισσότεροι απλώς εμφανίζονται στην εξεταστική .

smarw

Δραστήριο μέλος

Η smarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 530 μηνύματα.
λογικά θα έχει κάποια υποχρεωτικά εργαστήρια, να ξέρεις το πτδε και το τεαπη έχουν κάποια κοινά μαθήματα και συνήθως τα μαθήματα γίνονται σε ένα κτήριο

Eirinoula

Νεοφερμένο μέλος

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις όλους... ελπίζω να μπορέσω να τα συνδυάσω ολα

Dr. Gl. Luminous

Δραστήριο μέλος

Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 598 μηνύματα.
Μία γνωστή μου πέρασε σε αυτήν την σχολή και έκανε τα 3 χρόνια στην Ρόδο και τον 4ο τον έκανε εντελώς εξ αποστάσεως. Είχε κάποια εργαστήρια αλλά της έβγαινε πιο φθηνά να πηγαινοέρχονταν από Αθήνα, από ότι κατάλαβα μπορούσε να κάνει και τα υπόλοιπα εξ αποστάσεως αλλά δεν ξέρω κιόλας

smarw

Δραστήριο μέλος

Η smarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 530 μηνύματα.
Μία γνωστή μου πέρασε σε αυτήν την σχολή και έκανε τα 3 χρόνια στην Ρόδο και τον 4ο τον έκανε εντελώς εξ αποστάσεως. Είχε κάποια εργαστήρια αλλά της έβγαινε πιο φθηνά να πηγαινοέρχονταν από Αθήνα, από ότι κατάλαβα μπορούσε να κάνει και τα υπόλοιπα εξ αποστάσεως αλλά δεν ξέρω κιόλας
πάντως τα σπίτια στη Ρόδο απ' ότι έχω ακούσει είναι οικονομικά
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

αλλα το καλοκαιρι τους βγαζουν και τα κανουν airbnb

Dr. Gl. Luminous

Δραστήριο μέλος

Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 598 μηνύματα.

Αυτή έμενε σε ξενοδοχείο έκαναν ειδική τιμή για φοιτητές για συγκεκριμένουςξνες

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Αυτη την ξεφτιλα ποιος θα την σταματήσει? και στις εστιες και στα σπιτια

Eirinoula

Νεοφερμένο μέλος

θα το τολμήσω να πηγαινοερχομαι από αττικη και αν θα χρειάζεται για κάποιες μέρες να μένω. Δεν γίνεται διαφορετικά. Είναι ακατόρθωτο πια και οι μεταγραφές. Ελπίζω και στην κατανόηση των καθηγητών

Χρήστες Βρείτε παρόμοια