Eirinoula Νεοφερμένο μέλος Η Eirinoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2025 στις 14:17 Η Eirinoula: #1 19-06-25 14:17 Γειά σας υπάρχει κάποιος φοιτητής που σπουδάζει στη Ρόδο νηπιαγωγος γιατί έχω κάποιες απορίες που θα ήθελα να μου λυθούν; θέλω να σπουδάσω νηπιαγωγος κατά πάσα πιθανότητα περνάω μόνο στη Ρόδο. Για πολύ προσωπικούς λόγους δεν θα είναι εφικτη η μόνιμη διαμονη μου στο Νησί. Είναι εύκολο να σπουδάσω σε αυτό το τμήμα κι απλά να πηγαίνοερχομαι όταν χρειαζεται; είναι υποχρεωτικες οι παρακολουθήσεις όλων των μαθηματων; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.578 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2025 στις 17:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 19-06-25 17:08 Αρχική Δημοσίευση από Eirinoula: Γειά σας υπάρχει κάποιος φοιτητής που σπουδάζει στη Ρόδο νηπιαγωγος γιατί έχω κάποιες απορίες που θα ήθελα να μου λυθούν; θέλω να σπουδάσω νηπιαγωγος κατά πάσα πιθανότητα περνάω μόνο στη Ρόδο. Για πολύ προσωπικούς λόγους δεν θα είναι εφικτη η μόνιμη διαμονη μου στο Νησί. Είναι εύκολο να σπουδάσω σε αυτό το τμήμα κι απλά να πηγαίνοερχομαι όταν χρειαζεται; είναι υποχρεωτικες οι παρακολουθήσεις όλων των μαθηματων; Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω να σου πω αν μπορεις να πηγαινεις μονο για εξεταστικη Ροδο. Αλλα αν εισαι σαλονικια μπορεις να πας και αλεξανδρουπολη. Eirinoula Νεοφερμένο μέλος Η Eirinoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2025 στις 18:35 Η Eirinoula: #3 19-06-25 18:35 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Δεν ξερω να σου πω αν μπορεις να πηγαινεις μονο για εξεταστικη Ροδο. Αλλα αν εισαι σαλονικια μπορεις να πας και αλεξανδρουπολη. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ για την απάντηση.. δυστυχώς φοβάμαι ότι μόνο Ρόδο περνάω από νηπιαγωγων .. στην Αλεξανδρούπολη μπορεις μόνο για εξεταστικη; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.578 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2025 στις 01:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 20-06-25 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Eirinoula: Σε ευχαριστώ για την απάντηση.. δυστυχώς φοβάμαι ότι μόνο Ρόδο περνάω από νηπιαγωγων .. στην Αλεξανδρούπολη μπορεις μόνο για εξεταστικη; Click για ανάπτυξη... Ναι καλη μου το καταλαβα μονο Ροδο περνας. Αυτο που ειπα αλλα δεν το διευκρινησα ειναι οτι περναμε Ροδο και περνουμε απλα μετεγγραφη χωρις απαιτησεις για Αλεξανδορυπολη... το θεμα ειναι βολευει η Αλεξανδρουπολη? Ε υπηρχαν κοριστια νηπιαγωγοι εδω να απαντησουν αλλα δεν τα βλεπω τωρα... Εγω λυπαμαι δεν ξερω να σου πω αν μπορεις να τρεξεις την σχολη μονο με εξεταστικες ak2005 Νεοφερμένο μέλος Η ak2005 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2025 στις 09:14 Η ak2005 έγραψε: #5 20-06-25 09:14 Απ όσο ξέρω, η νηπιαγωγών στην Αλεξανδρούπολη τουλάχιστον, έχει κάποια εργαστήρια και υποχρεωτικές παρουσίες. Επισης, στο β Εξάμηνο πέρυσι, υπήρχε και μια μικρή πρακτική που ηταν υποχρεωτική για να συνεχίσουν στα επόμενα έτη. Επομένως, έστω μια φορα την εβδομάδα, σίγουρα πρέπει να πηγαίνεις κ να δίνεις το παρόν σου. Πάντως, τα περισσότερα μαθήματα εννοείται πως δεν έχουν υποχρεωτική παρακολούθηση με απουσίες και οι περισσότεροι απλώς εμφανίζονται στην εξεταστική . smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2025 στις 10:26 Η smarw έγραψε: #6 20-06-25 10:26 λογικά θα έχει κάποια υποχρεωτικά εργαστήρια, να ξέρεις το πτδε και το τεαπη έχουν κάποια κοινά μαθήματα και συνήθως τα μαθήματα γίνονται σε ένα κτήριο Eirinoula Νεοφερμένο μέλος Η Eirinoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2025 στις 11:09 Η Eirinoula: #7 20-06-25 11:09 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις όλους... ελπίζω να μπορέσω να τα συνδυάσω ολα Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2025 στις 11:49 Η Dr. Gl. Luminous: #8 20-06-25 11:49 Μία γνωστή μου πέρασε σε αυτήν την σχολή και έκανε τα 3 χρόνια στην Ρόδο και τον 4ο τον έκανε εντελώς εξ αποστάσεως. Είχε κάποια εργαστήρια αλλά της έβγαινε πιο φθηνά να πηγαινοέρχονταν από Αθήνα, από ότι κατάλαβα μπορούσε να κάνει και τα υπόλοιπα εξ αποστάσεως αλλά δεν ξέρω κιόλας smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2025 στις 12:45 Η smarw έγραψε: #9 20-06-25 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Dr. Gl. Luminous: Μία γνωστή μου πέρασε σε αυτήν την σχολή και έκανε τα 3 χρόνια στην Ρόδο και τον 4ο τον έκανε εντελώς εξ αποστάσεως. Είχε κάποια εργαστήρια αλλά της έβγαινε πιο φθηνά να πηγαινοέρχονταν από Αθήνα, από ότι κατάλαβα μπορούσε να κάνει και τα υπόλοιπα εξ αποστάσεως αλλά δεν ξέρω κιόλας Click για ανάπτυξη... πάντως τα σπίτια στη Ρόδο απ' ότι έχω ακούσει είναι οικονομικά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από smarw: πάντως τα σπίτια στη Ρόδο απ' ότι έχω ακούσει είναι οικονομικά Click για ανάπτυξη... αλλα το καλοκαιρι τους βγαζουν και τα κανουν airbnb Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2025 στις 14:42 Η Dr. Gl. Luminous: #10 20-06-25 14:42 Αρχική Δημοσίευση από smarw: πάντως τα σπίτια στη Ρόδο απ' ότι έχω ακούσει είναι οικονομικά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιουνίου 2025 αλλα το καλοκαιρι τους βγαζουν και τα κανουν airbnb Click για ανάπτυξη... Αυτή έμενε σε ξενοδοχείο έκαναν ειδική τιμή για φοιτητές για συγκεκριμένουςξνες ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.578 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2025 στις 15:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 20-06-25 15:03 Αρχική Δημοσίευση από smarw: πάντως τα σπίτια στη Ρόδο απ' ότι έχω ακούσει είναι οικονομικά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιουνίου 2025 αλλα το καλοκαιρι τους βγαζουν και τα κανουν airbnb Click για ανάπτυξη... Αυτη την ξεφτιλα ποιος θα την σταματήσει? και στις εστιες και στα σπιτια Eirinoula Νεοφερμένο μέλος Η Eirinoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2025 στις 09:14 Η Eirinoula: #12 21-06-25 09:14 θα το τολμήσω να πηγαινοερχομαι από αττικη και αν θα χρειάζεται για κάποιες μέρες να μένω. Δεν γίνεται διαφορετικά. Είναι ακατόρθωτο πια και οι μεταγραφές. Ελπίζω και στην κατανόηση των καθηγητών Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eirinoula bobbos188 antonis97 Memetchi Dr. Gl. Luminous Natsuko constansn charmander giorgos8907 Scandal Angelikaaa E.Z shuuu Wonderkid Corfu kitty demitra Aggel0sss Τρελας123 Ilikntas BatGuin EFAKIT redpointer Kzaro Drscientist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γειά σας υπάρχει κάποιος φοιτητής που σπουδάζει στη Ρόδο νηπιαγωγος γιατί έχω κάποιες απορίες που θα ήθελα να μου λυθούν; θέλω να σπουδάσω νηπιαγωγος κατά πάσα πιθανότητα περνάω μόνο στη Ρόδο. Για πολύ προσωπικούς λόγους δεν θα είναι εφικτη η μόνιμη διαμονη μου στο Νησί. Είναι εύκολο να σπουδάσω σε αυτό το τμήμα κι απλά να πηγαίνοερχομαι όταν χρειαζεται; είναι υποχρεωτικες οι παρακολουθήσεις όλων των μαθηματων;
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.578 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2025 στις 17:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 19-06-25 17:08 Αρχική Δημοσίευση από Eirinoula: Γειά σας υπάρχει κάποιος φοιτητής που σπουδάζει στη Ρόδο νηπιαγωγος γιατί έχω κάποιες απορίες που θα ήθελα να μου λυθούν; θέλω να σπουδάσω νηπιαγωγος κατά πάσα πιθανότητα περνάω μόνο στη Ρόδο. Για πολύ προσωπικούς λόγους δεν θα είναι εφικτη η μόνιμη διαμονη μου στο Νησί. Είναι εύκολο να σπουδάσω σε αυτό το τμήμα κι απλά να πηγαίνοερχομαι όταν χρειαζεται; είναι υποχρεωτικες οι παρακολουθήσεις όλων των μαθηματων; Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω να σου πω αν μπορεις να πηγαινεις μονο για εξεταστικη Ροδο. Αλλα αν εισαι σαλονικια μπορεις να πας και αλεξανδρουπολη. Eirinoula Νεοφερμένο μέλος Η Eirinoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2025 στις 18:35 Η Eirinoula: #3 19-06-25 18:35 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Δεν ξερω να σου πω αν μπορεις να πηγαινεις μονο για εξεταστικη Ροδο. Αλλα αν εισαι σαλονικια μπορεις να πας και αλεξανδρουπολη. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ για την απάντηση.. δυστυχώς φοβάμαι ότι μόνο Ρόδο περνάω από νηπιαγωγων .. στην Αλεξανδρούπολη μπορεις μόνο για εξεταστικη; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.578 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2025 στις 01:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 20-06-25 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Eirinoula: Σε ευχαριστώ για την απάντηση.. δυστυχώς φοβάμαι ότι μόνο Ρόδο περνάω από νηπιαγωγων .. στην Αλεξανδρούπολη μπορεις μόνο για εξεταστικη; Click για ανάπτυξη... Ναι καλη μου το καταλαβα μονο Ροδο περνας. Αυτο που ειπα αλλα δεν το διευκρινησα ειναι οτι περναμε Ροδο και περνουμε απλα μετεγγραφη χωρις απαιτησεις για Αλεξανδορυπολη... το θεμα ειναι βολευει η Αλεξανδρουπολη? Ε υπηρχαν κοριστια νηπιαγωγοι εδω να απαντησουν αλλα δεν τα βλεπω τωρα... Εγω λυπαμαι δεν ξερω να σου πω αν μπορεις να τρεξεις την σχολη μονο με εξεταστικες ak2005 Νεοφερμένο μέλος Η ak2005 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2025 στις 09:14 Η ak2005 έγραψε: #5 20-06-25 09:14 Απ όσο ξέρω, η νηπιαγωγών στην Αλεξανδρούπολη τουλάχιστον, έχει κάποια εργαστήρια και υποχρεωτικές παρουσίες. Επισης, στο β Εξάμηνο πέρυσι, υπήρχε και μια μικρή πρακτική που ηταν υποχρεωτική για να συνεχίσουν στα επόμενα έτη. Επομένως, έστω μια φορα την εβδομάδα, σίγουρα πρέπει να πηγαίνεις κ να δίνεις το παρόν σου. Πάντως, τα περισσότερα μαθήματα εννοείται πως δεν έχουν υποχρεωτική παρακολούθηση με απουσίες και οι περισσότεροι απλώς εμφανίζονται στην εξεταστική . smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2025 στις 10:26 Η smarw έγραψε: #6 20-06-25 10:26 λογικά θα έχει κάποια υποχρεωτικά εργαστήρια, να ξέρεις το πτδε και το τεαπη έχουν κάποια κοινά μαθήματα και συνήθως τα μαθήματα γίνονται σε ένα κτήριο Eirinoula Νεοφερμένο μέλος Η Eirinoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2025 στις 11:09 Η Eirinoula: #7 20-06-25 11:09 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις όλους... ελπίζω να μπορέσω να τα συνδυάσω ολα Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2025 στις 11:49 Η Dr. Gl. Luminous: #8 20-06-25 11:49 Μία γνωστή μου πέρασε σε αυτήν την σχολή και έκανε τα 3 χρόνια στην Ρόδο και τον 4ο τον έκανε εντελώς εξ αποστάσεως. Είχε κάποια εργαστήρια αλλά της έβγαινε πιο φθηνά να πηγαινοέρχονταν από Αθήνα, από ότι κατάλαβα μπορούσε να κάνει και τα υπόλοιπα εξ αποστάσεως αλλά δεν ξέρω κιόλας smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2025 στις 12:45 Η smarw έγραψε: #9 20-06-25 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Dr. Gl. Luminous: Μία γνωστή μου πέρασε σε αυτήν την σχολή και έκανε τα 3 χρόνια στην Ρόδο και τον 4ο τον έκανε εντελώς εξ αποστάσεως. Είχε κάποια εργαστήρια αλλά της έβγαινε πιο φθηνά να πηγαινοέρχονταν από Αθήνα, από ότι κατάλαβα μπορούσε να κάνει και τα υπόλοιπα εξ αποστάσεως αλλά δεν ξέρω κιόλας Click για ανάπτυξη... πάντως τα σπίτια στη Ρόδο απ' ότι έχω ακούσει είναι οικονομικά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από smarw: πάντως τα σπίτια στη Ρόδο απ' ότι έχω ακούσει είναι οικονομικά Click για ανάπτυξη... αλλα το καλοκαιρι τους βγαζουν και τα κανουν airbnb Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2025 στις 14:42 Η Dr. Gl. Luminous: #10 20-06-25 14:42 Αρχική Δημοσίευση από smarw: πάντως τα σπίτια στη Ρόδο απ' ότι έχω ακούσει είναι οικονομικά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιουνίου 2025 αλλα το καλοκαιρι τους βγαζουν και τα κανουν airbnb Click για ανάπτυξη... Αυτή έμενε σε ξενοδοχείο έκαναν ειδική τιμή για φοιτητές για συγκεκριμένουςξνες ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.578 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2025 στις 15:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 20-06-25 15:03 Αρχική Δημοσίευση από smarw: πάντως τα σπίτια στη Ρόδο απ' ότι έχω ακούσει είναι οικονομικά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιουνίου 2025 αλλα το καλοκαιρι τους βγαζουν και τα κανουν airbnb Click για ανάπτυξη... Αυτη την ξεφτιλα ποιος θα την σταματήσει? και στις εστιες και στα σπιτια Eirinoula Νεοφερμένο μέλος Η Eirinoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2025 στις 09:14 Η Eirinoula: #12 21-06-25 09:14 θα το τολμήσω να πηγαινοερχομαι από αττικη και αν θα χρειάζεται για κάποιες μέρες να μένω. Δεν γίνεται διαφορετικά. Είναι ακατόρθωτο πια και οι μεταγραφές. Ελπίζω και στην κατανόηση των καθηγητών Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eirinoula bobbos188 antonis97 Memetchi Dr. Gl. Luminous Natsuko constansn charmander giorgos8907 Scandal Angelikaaa E.Z shuuu Wonderkid Corfu kitty demitra Aggel0sss Τρελας123 Ilikntas BatGuin EFAKIT redpointer Kzaro Drscientist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Eirinoula: Γειά σας υπάρχει κάποιος φοιτητής που σπουδάζει στη Ρόδο νηπιαγωγος γιατί έχω κάποιες απορίες που θα ήθελα να μου λυθούν; θέλω να σπουδάσω νηπιαγωγος κατά πάσα πιθανότητα περνάω μόνο στη Ρόδο. Για πολύ προσωπικούς λόγους δεν θα είναι εφικτη η μόνιμη διαμονη μου στο Νησί. Είναι εύκολο να σπουδάσω σε αυτό το τμήμα κι απλά να πηγαίνοερχομαι όταν χρειαζεται; είναι υποχρεωτικες οι παρακολουθήσεις όλων των μαθηματων; Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω να σου πω αν μπορεις να πηγαινεις μονο για εξεταστικη Ροδο. Αλλα αν εισαι σαλονικια μπορεις να πας και αλεξανδρουπολη.
Eirinoula Νεοφερμένο μέλος Η Eirinoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2025 στις 18:35 Η Eirinoula: #3 19-06-25 18:35 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Δεν ξερω να σου πω αν μπορεις να πηγαινεις μονο για εξεταστικη Ροδο. Αλλα αν εισαι σαλονικια μπορεις να πας και αλεξανδρουπολη. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ για την απάντηση.. δυστυχώς φοβάμαι ότι μόνο Ρόδο περνάω από νηπιαγωγων .. στην Αλεξανδρούπολη μπορεις μόνο για εξεταστικη; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.578 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2025 στις 01:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 20-06-25 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Eirinoula: Σε ευχαριστώ για την απάντηση.. δυστυχώς φοβάμαι ότι μόνο Ρόδο περνάω από νηπιαγωγων .. στην Αλεξανδρούπολη μπορεις μόνο για εξεταστικη; Click για ανάπτυξη... Ναι καλη μου το καταλαβα μονο Ροδο περνας. Αυτο που ειπα αλλα δεν το διευκρινησα ειναι οτι περναμε Ροδο και περνουμε απλα μετεγγραφη χωρις απαιτησεις για Αλεξανδορυπολη... το θεμα ειναι βολευει η Αλεξανδρουπολη? Ε υπηρχαν κοριστια νηπιαγωγοι εδω να απαντησουν αλλα δεν τα βλεπω τωρα... Εγω λυπαμαι δεν ξερω να σου πω αν μπορεις να τρεξεις την σχολη μονο με εξεταστικες ak2005 Νεοφερμένο μέλος Η ak2005 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2025 στις 09:14 Η ak2005 έγραψε: #5 20-06-25 09:14 Απ όσο ξέρω, η νηπιαγωγών στην Αλεξανδρούπολη τουλάχιστον, έχει κάποια εργαστήρια και υποχρεωτικές παρουσίες. Επισης, στο β Εξάμηνο πέρυσι, υπήρχε και μια μικρή πρακτική που ηταν υποχρεωτική για να συνεχίσουν στα επόμενα έτη. Επομένως, έστω μια φορα την εβδομάδα, σίγουρα πρέπει να πηγαίνεις κ να δίνεις το παρόν σου. Πάντως, τα περισσότερα μαθήματα εννοείται πως δεν έχουν υποχρεωτική παρακολούθηση με απουσίες και οι περισσότεροι απλώς εμφανίζονται στην εξεταστική . smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2025 στις 10:26 Η smarw έγραψε: #6 20-06-25 10:26 λογικά θα έχει κάποια υποχρεωτικά εργαστήρια, να ξέρεις το πτδε και το τεαπη έχουν κάποια κοινά μαθήματα και συνήθως τα μαθήματα γίνονται σε ένα κτήριο Eirinoula Νεοφερμένο μέλος Η Eirinoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2025 στις 11:09 Η Eirinoula: #7 20-06-25 11:09 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις όλους... ελπίζω να μπορέσω να τα συνδυάσω ολα Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2025 στις 11:49 Η Dr. Gl. Luminous: #8 20-06-25 11:49 Μία γνωστή μου πέρασε σε αυτήν την σχολή και έκανε τα 3 χρόνια στην Ρόδο και τον 4ο τον έκανε εντελώς εξ αποστάσεως. Είχε κάποια εργαστήρια αλλά της έβγαινε πιο φθηνά να πηγαινοέρχονταν από Αθήνα, από ότι κατάλαβα μπορούσε να κάνει και τα υπόλοιπα εξ αποστάσεως αλλά δεν ξέρω κιόλας smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2025 στις 12:45 Η smarw έγραψε: #9 20-06-25 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Dr. Gl. Luminous: Μία γνωστή μου πέρασε σε αυτήν την σχολή και έκανε τα 3 χρόνια στην Ρόδο και τον 4ο τον έκανε εντελώς εξ αποστάσεως. Είχε κάποια εργαστήρια αλλά της έβγαινε πιο φθηνά να πηγαινοέρχονταν από Αθήνα, από ότι κατάλαβα μπορούσε να κάνει και τα υπόλοιπα εξ αποστάσεως αλλά δεν ξέρω κιόλας Click για ανάπτυξη... πάντως τα σπίτια στη Ρόδο απ' ότι έχω ακούσει είναι οικονομικά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από smarw: πάντως τα σπίτια στη Ρόδο απ' ότι έχω ακούσει είναι οικονομικά Click για ανάπτυξη... αλλα το καλοκαιρι τους βγαζουν και τα κανουν airbnb Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2025 στις 14:42 Η Dr. Gl. Luminous: #10 20-06-25 14:42 Αρχική Δημοσίευση από smarw: πάντως τα σπίτια στη Ρόδο απ' ότι έχω ακούσει είναι οικονομικά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιουνίου 2025 αλλα το καλοκαιρι τους βγαζουν και τα κανουν airbnb Click για ανάπτυξη... Αυτή έμενε σε ξενοδοχείο έκαναν ειδική τιμή για φοιτητές για συγκεκριμένουςξνες ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.578 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2025 στις 15:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 20-06-25 15:03 Αρχική Δημοσίευση από smarw: πάντως τα σπίτια στη Ρόδο απ' ότι έχω ακούσει είναι οικονομικά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιουνίου 2025 αλλα το καλοκαιρι τους βγαζουν και τα κανουν airbnb Click για ανάπτυξη... Αυτη την ξεφτιλα ποιος θα την σταματήσει? και στις εστιες και στα σπιτια Eirinoula Νεοφερμένο μέλος Η Eirinoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2025 στις 09:14 Η Eirinoula: #12 21-06-25 09:14 θα το τολμήσω να πηγαινοερχομαι από αττικη και αν θα χρειάζεται για κάποιες μέρες να μένω. Δεν γίνεται διαφορετικά. Είναι ακατόρθωτο πια και οι μεταγραφές. Ελπίζω και στην κατανόηση των καθηγητών Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eirinoula bobbos188 antonis97 Memetchi Dr. Gl. Luminous Natsuko constansn charmander giorgos8907 Scandal Angelikaaa E.Z shuuu Wonderkid Corfu kitty demitra Aggel0sss Τρελας123 Ilikntas BatGuin EFAKIT redpointer Kzaro Drscientist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Δεν ξερω να σου πω αν μπορεις να πηγαινεις μονο για εξεταστικη Ροδο. Αλλα αν εισαι σαλονικια μπορεις να πας και αλεξανδρουπολη. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ για την απάντηση.. δυστυχώς φοβάμαι ότι μόνο Ρόδο περνάω από νηπιαγωγων .. στην Αλεξανδρούπολη μπορεις μόνο για εξεταστικη;
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.578 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2025 στις 01:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 20-06-25 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Eirinoula: Σε ευχαριστώ για την απάντηση.. δυστυχώς φοβάμαι ότι μόνο Ρόδο περνάω από νηπιαγωγων .. στην Αλεξανδρούπολη μπορεις μόνο για εξεταστικη; Click για ανάπτυξη... Ναι καλη μου το καταλαβα μονο Ροδο περνας. Αυτο που ειπα αλλα δεν το διευκρινησα ειναι οτι περναμε Ροδο και περνουμε απλα μετεγγραφη χωρις απαιτησεις για Αλεξανδορυπολη... το θεμα ειναι βολευει η Αλεξανδρουπολη? Ε υπηρχαν κοριστια νηπιαγωγοι εδω να απαντησουν αλλα δεν τα βλεπω τωρα... Εγω λυπαμαι δεν ξερω να σου πω αν μπορεις να τρεξεις την σχολη μονο με εξεταστικες ak2005 Νεοφερμένο μέλος Η ak2005 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2025 στις 09:14 Η ak2005 έγραψε: #5 20-06-25 09:14 Απ όσο ξέρω, η νηπιαγωγών στην Αλεξανδρούπολη τουλάχιστον, έχει κάποια εργαστήρια και υποχρεωτικές παρουσίες. Επισης, στο β Εξάμηνο πέρυσι, υπήρχε και μια μικρή πρακτική που ηταν υποχρεωτική για να συνεχίσουν στα επόμενα έτη. Επομένως, έστω μια φορα την εβδομάδα, σίγουρα πρέπει να πηγαίνεις κ να δίνεις το παρόν σου. Πάντως, τα περισσότερα μαθήματα εννοείται πως δεν έχουν υποχρεωτική παρακολούθηση με απουσίες και οι περισσότεροι απλώς εμφανίζονται στην εξεταστική . smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2025 στις 10:26 Η smarw έγραψε: #6 20-06-25 10:26 λογικά θα έχει κάποια υποχρεωτικά εργαστήρια, να ξέρεις το πτδε και το τεαπη έχουν κάποια κοινά μαθήματα και συνήθως τα μαθήματα γίνονται σε ένα κτήριο Eirinoula Νεοφερμένο μέλος Η Eirinoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2025 στις 11:09 Η Eirinoula: #7 20-06-25 11:09 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις όλους... ελπίζω να μπορέσω να τα συνδυάσω ολα Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2025 στις 11:49 Η Dr. Gl. Luminous: #8 20-06-25 11:49 Μία γνωστή μου πέρασε σε αυτήν την σχολή και έκανε τα 3 χρόνια στην Ρόδο και τον 4ο τον έκανε εντελώς εξ αποστάσεως. Είχε κάποια εργαστήρια αλλά της έβγαινε πιο φθηνά να πηγαινοέρχονταν από Αθήνα, από ότι κατάλαβα μπορούσε να κάνει και τα υπόλοιπα εξ αποστάσεως αλλά δεν ξέρω κιόλας smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2025 στις 12:45 Η smarw έγραψε: #9 20-06-25 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Dr. Gl. Luminous: Μία γνωστή μου πέρασε σε αυτήν την σχολή και έκανε τα 3 χρόνια στην Ρόδο και τον 4ο τον έκανε εντελώς εξ αποστάσεως. Είχε κάποια εργαστήρια αλλά της έβγαινε πιο φθηνά να πηγαινοέρχονταν από Αθήνα, από ότι κατάλαβα μπορούσε να κάνει και τα υπόλοιπα εξ αποστάσεως αλλά δεν ξέρω κιόλας Click για ανάπτυξη... πάντως τα σπίτια στη Ρόδο απ' ότι έχω ακούσει είναι οικονομικά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από smarw: πάντως τα σπίτια στη Ρόδο απ' ότι έχω ακούσει είναι οικονομικά Click για ανάπτυξη... αλλα το καλοκαιρι τους βγαζουν και τα κανουν airbnb Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2025 στις 14:42 Η Dr. Gl. Luminous: #10 20-06-25 14:42 Αρχική Δημοσίευση από smarw: πάντως τα σπίτια στη Ρόδο απ' ότι έχω ακούσει είναι οικονομικά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιουνίου 2025 αλλα το καλοκαιρι τους βγαζουν και τα κανουν airbnb Click για ανάπτυξη... Αυτή έμενε σε ξενοδοχείο έκαναν ειδική τιμή για φοιτητές για συγκεκριμένουςξνες ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.578 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2025 στις 15:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 20-06-25 15:03 Αρχική Δημοσίευση από smarw: πάντως τα σπίτια στη Ρόδο απ' ότι έχω ακούσει είναι οικονομικά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιουνίου 2025 αλλα το καλοκαιρι τους βγαζουν και τα κανουν airbnb Click για ανάπτυξη... Αυτη την ξεφτιλα ποιος θα την σταματήσει? και στις εστιες και στα σπιτια Eirinoula Νεοφερμένο μέλος Η Eirinoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2025 στις 09:14 Η Eirinoula: #12 21-06-25 09:14 θα το τολμήσω να πηγαινοερχομαι από αττικη και αν θα χρειάζεται για κάποιες μέρες να μένω. Δεν γίνεται διαφορετικά. Είναι ακατόρθωτο πια και οι μεταγραφές. Ελπίζω και στην κατανόηση των καθηγητών Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eirinoula bobbos188 antonis97 Memetchi Dr. Gl. Luminous Natsuko constansn charmander giorgos8907 Scandal Angelikaaa E.Z shuuu Wonderkid Corfu kitty demitra Aggel0sss Τρελας123 Ilikntas BatGuin EFAKIT redpointer Kzaro Drscientist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Eirinoula: Σε ευχαριστώ για την απάντηση.. δυστυχώς φοβάμαι ότι μόνο Ρόδο περνάω από νηπιαγωγων .. στην Αλεξανδρούπολη μπορεις μόνο για εξεταστικη; Click για ανάπτυξη... Ναι καλη μου το καταλαβα μονο Ροδο περνας. Αυτο που ειπα αλλα δεν το διευκρινησα ειναι οτι περναμε Ροδο και περνουμε απλα μετεγγραφη χωρις απαιτησεις για Αλεξανδορυπολη... το θεμα ειναι βολευει η Αλεξανδρουπολη? Ε υπηρχαν κοριστια νηπιαγωγοι εδω να απαντησουν αλλα δεν τα βλεπω τωρα... Εγω λυπαμαι δεν ξερω να σου πω αν μπορεις να τρεξεις την σχολη μονο με εξεταστικες
ak2005 Νεοφερμένο μέλος Η ak2005 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2025 στις 09:14 Η ak2005 έγραψε: #5 20-06-25 09:14 Απ όσο ξέρω, η νηπιαγωγών στην Αλεξανδρούπολη τουλάχιστον, έχει κάποια εργαστήρια και υποχρεωτικές παρουσίες. Επισης, στο β Εξάμηνο πέρυσι, υπήρχε και μια μικρή πρακτική που ηταν υποχρεωτική για να συνεχίσουν στα επόμενα έτη. Επομένως, έστω μια φορα την εβδομάδα, σίγουρα πρέπει να πηγαίνεις κ να δίνεις το παρόν σου. Πάντως, τα περισσότερα μαθήματα εννοείται πως δεν έχουν υποχρεωτική παρακολούθηση με απουσίες και οι περισσότεροι απλώς εμφανίζονται στην εξεταστική . smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2025 στις 10:26 Η smarw έγραψε: #6 20-06-25 10:26 λογικά θα έχει κάποια υποχρεωτικά εργαστήρια, να ξέρεις το πτδε και το τεαπη έχουν κάποια κοινά μαθήματα και συνήθως τα μαθήματα γίνονται σε ένα κτήριο Eirinoula Νεοφερμένο μέλος Η Eirinoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2025 στις 11:09 Η Eirinoula: #7 20-06-25 11:09 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις όλους... ελπίζω να μπορέσω να τα συνδυάσω ολα Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2025 στις 11:49 Η Dr. Gl. Luminous: #8 20-06-25 11:49 Μία γνωστή μου πέρασε σε αυτήν την σχολή και έκανε τα 3 χρόνια στην Ρόδο και τον 4ο τον έκανε εντελώς εξ αποστάσεως. Είχε κάποια εργαστήρια αλλά της έβγαινε πιο φθηνά να πηγαινοέρχονταν από Αθήνα, από ότι κατάλαβα μπορούσε να κάνει και τα υπόλοιπα εξ αποστάσεως αλλά δεν ξέρω κιόλας smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2025 στις 12:45 Η smarw έγραψε: #9 20-06-25 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Dr. Gl. Luminous: Μία γνωστή μου πέρασε σε αυτήν την σχολή και έκανε τα 3 χρόνια στην Ρόδο και τον 4ο τον έκανε εντελώς εξ αποστάσεως. Είχε κάποια εργαστήρια αλλά της έβγαινε πιο φθηνά να πηγαινοέρχονταν από Αθήνα, από ότι κατάλαβα μπορούσε να κάνει και τα υπόλοιπα εξ αποστάσεως αλλά δεν ξέρω κιόλας Click για ανάπτυξη... πάντως τα σπίτια στη Ρόδο απ' ότι έχω ακούσει είναι οικονομικά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από smarw: πάντως τα σπίτια στη Ρόδο απ' ότι έχω ακούσει είναι οικονομικά Click για ανάπτυξη... αλλα το καλοκαιρι τους βγαζουν και τα κανουν airbnb Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2025 στις 14:42 Η Dr. Gl. Luminous: #10 20-06-25 14:42 Αρχική Δημοσίευση από smarw: πάντως τα σπίτια στη Ρόδο απ' ότι έχω ακούσει είναι οικονομικά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιουνίου 2025 αλλα το καλοκαιρι τους βγαζουν και τα κανουν airbnb Click για ανάπτυξη... Αυτή έμενε σε ξενοδοχείο έκαναν ειδική τιμή για φοιτητές για συγκεκριμένουςξνες ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.578 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2025 στις 15:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 20-06-25 15:03 Αρχική Δημοσίευση από smarw: πάντως τα σπίτια στη Ρόδο απ' ότι έχω ακούσει είναι οικονομικά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιουνίου 2025 αλλα το καλοκαιρι τους βγαζουν και τα κανουν airbnb Click για ανάπτυξη... Αυτη την ξεφτιλα ποιος θα την σταματήσει? και στις εστιες και στα σπιτια Eirinoula Νεοφερμένο μέλος Η Eirinoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2025 στις 09:14 Η Eirinoula: #12 21-06-25 09:14 θα το τολμήσω να πηγαινοερχομαι από αττικη και αν θα χρειάζεται για κάποιες μέρες να μένω. Δεν γίνεται διαφορετικά. Είναι ακατόρθωτο πια και οι μεταγραφές. Ελπίζω και στην κατανόηση των καθηγητών Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eirinoula bobbos188 antonis97 Memetchi Dr. Gl. Luminous Natsuko constansn charmander giorgos8907 Scandal Angelikaaa E.Z shuuu Wonderkid Corfu kitty demitra Aggel0sss Τρελας123 Ilikntas BatGuin EFAKIT redpointer Kzaro Drscientist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απ όσο ξέρω, η νηπιαγωγών στην Αλεξανδρούπολη τουλάχιστον, έχει κάποια εργαστήρια και υποχρεωτικές παρουσίες. Επισης, στο β Εξάμηνο πέρυσι, υπήρχε και μια μικρή πρακτική που ηταν υποχρεωτική για να συνεχίσουν στα επόμενα έτη. Επομένως, έστω μια φορα την εβδομάδα, σίγουρα πρέπει να πηγαίνεις κ να δίνεις το παρόν σου. Πάντως, τα περισσότερα μαθήματα εννοείται πως δεν έχουν υποχρεωτική παρακολούθηση με απουσίες και οι περισσότεροι απλώς εμφανίζονται στην εξεταστική .
smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2025 στις 10:26 Η smarw έγραψε: #6 20-06-25 10:26 λογικά θα έχει κάποια υποχρεωτικά εργαστήρια, να ξέρεις το πτδε και το τεαπη έχουν κάποια κοινά μαθήματα και συνήθως τα μαθήματα γίνονται σε ένα κτήριο Eirinoula Νεοφερμένο μέλος Η Eirinoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2025 στις 11:09 Η Eirinoula: #7 20-06-25 11:09 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις όλους... ελπίζω να μπορέσω να τα συνδυάσω ολα Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2025 στις 11:49 Η Dr. Gl. Luminous: #8 20-06-25 11:49 Μία γνωστή μου πέρασε σε αυτήν την σχολή και έκανε τα 3 χρόνια στην Ρόδο και τον 4ο τον έκανε εντελώς εξ αποστάσεως. Είχε κάποια εργαστήρια αλλά της έβγαινε πιο φθηνά να πηγαινοέρχονταν από Αθήνα, από ότι κατάλαβα μπορούσε να κάνει και τα υπόλοιπα εξ αποστάσεως αλλά δεν ξέρω κιόλας smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2025 στις 12:45 Η smarw έγραψε: #9 20-06-25 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Dr. Gl. Luminous: Μία γνωστή μου πέρασε σε αυτήν την σχολή και έκανε τα 3 χρόνια στην Ρόδο και τον 4ο τον έκανε εντελώς εξ αποστάσεως. Είχε κάποια εργαστήρια αλλά της έβγαινε πιο φθηνά να πηγαινοέρχονταν από Αθήνα, από ότι κατάλαβα μπορούσε να κάνει και τα υπόλοιπα εξ αποστάσεως αλλά δεν ξέρω κιόλας Click για ανάπτυξη... πάντως τα σπίτια στη Ρόδο απ' ότι έχω ακούσει είναι οικονομικά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από smarw: πάντως τα σπίτια στη Ρόδο απ' ότι έχω ακούσει είναι οικονομικά Click για ανάπτυξη... αλλα το καλοκαιρι τους βγαζουν και τα κανουν airbnb Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2025 στις 14:42 Η Dr. Gl. Luminous: #10 20-06-25 14:42 Αρχική Δημοσίευση από smarw: πάντως τα σπίτια στη Ρόδο απ' ότι έχω ακούσει είναι οικονομικά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιουνίου 2025 αλλα το καλοκαιρι τους βγαζουν και τα κανουν airbnb Click για ανάπτυξη... Αυτή έμενε σε ξενοδοχείο έκαναν ειδική τιμή για φοιτητές για συγκεκριμένουςξνες ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.578 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2025 στις 15:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 20-06-25 15:03 Αρχική Δημοσίευση από smarw: πάντως τα σπίτια στη Ρόδο απ' ότι έχω ακούσει είναι οικονομικά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιουνίου 2025 αλλα το καλοκαιρι τους βγαζουν και τα κανουν airbnb Click για ανάπτυξη... Αυτη την ξεφτιλα ποιος θα την σταματήσει? και στις εστιες και στα σπιτια Eirinoula Νεοφερμένο μέλος Η Eirinoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2025 στις 09:14 Η Eirinoula: #12 21-06-25 09:14 θα το τολμήσω να πηγαινοερχομαι από αττικη και αν θα χρειάζεται για κάποιες μέρες να μένω. Δεν γίνεται διαφορετικά. Είναι ακατόρθωτο πια και οι μεταγραφές. Ελπίζω και στην κατανόηση των καθηγητών Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eirinoula bobbos188 antonis97 Memetchi Dr. Gl. Luminous Natsuko constansn charmander giorgos8907 Scandal Angelikaaa E.Z shuuu Wonderkid Corfu kitty demitra Aggel0sss Τρελας123 Ilikntas BatGuin EFAKIT redpointer Kzaro Drscientist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
λογικά θα έχει κάποια υποχρεωτικά εργαστήρια, να ξέρεις το πτδε και το τεαπη έχουν κάποια κοινά μαθήματα και συνήθως τα μαθήματα γίνονται σε ένα κτήριο
Eirinoula Νεοφερμένο μέλος Η Eirinoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2025 στις 11:09 Η Eirinoula: #7 20-06-25 11:09 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις όλους... ελπίζω να μπορέσω να τα συνδυάσω ολα Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2025 στις 11:49 Η Dr. Gl. Luminous: #8 20-06-25 11:49 Μία γνωστή μου πέρασε σε αυτήν την σχολή και έκανε τα 3 χρόνια στην Ρόδο και τον 4ο τον έκανε εντελώς εξ αποστάσεως. Είχε κάποια εργαστήρια αλλά της έβγαινε πιο φθηνά να πηγαινοέρχονταν από Αθήνα, από ότι κατάλαβα μπορούσε να κάνει και τα υπόλοιπα εξ αποστάσεως αλλά δεν ξέρω κιόλας smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2025 στις 12:45 Η smarw έγραψε: #9 20-06-25 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Dr. Gl. Luminous: Μία γνωστή μου πέρασε σε αυτήν την σχολή και έκανε τα 3 χρόνια στην Ρόδο και τον 4ο τον έκανε εντελώς εξ αποστάσεως. Είχε κάποια εργαστήρια αλλά της έβγαινε πιο φθηνά να πηγαινοέρχονταν από Αθήνα, από ότι κατάλαβα μπορούσε να κάνει και τα υπόλοιπα εξ αποστάσεως αλλά δεν ξέρω κιόλας Click για ανάπτυξη... πάντως τα σπίτια στη Ρόδο απ' ότι έχω ακούσει είναι οικονομικά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από smarw: πάντως τα σπίτια στη Ρόδο απ' ότι έχω ακούσει είναι οικονομικά Click για ανάπτυξη... αλλα το καλοκαιρι τους βγαζουν και τα κανουν airbnb Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2025 στις 14:42 Η Dr. Gl. Luminous: #10 20-06-25 14:42 Αρχική Δημοσίευση από smarw: πάντως τα σπίτια στη Ρόδο απ' ότι έχω ακούσει είναι οικονομικά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιουνίου 2025 αλλα το καλοκαιρι τους βγαζουν και τα κανουν airbnb Click για ανάπτυξη... Αυτή έμενε σε ξενοδοχείο έκαναν ειδική τιμή για φοιτητές για συγκεκριμένουςξνες ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.578 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2025 στις 15:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 20-06-25 15:03 Αρχική Δημοσίευση από smarw: πάντως τα σπίτια στη Ρόδο απ' ότι έχω ακούσει είναι οικονομικά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιουνίου 2025 αλλα το καλοκαιρι τους βγαζουν και τα κανουν airbnb Click για ανάπτυξη... Αυτη την ξεφτιλα ποιος θα την σταματήσει? και στις εστιες και στα σπιτια Eirinoula Νεοφερμένο μέλος Η Eirinoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2025 στις 09:14 Η Eirinoula: #12 21-06-25 09:14 θα το τολμήσω να πηγαινοερχομαι από αττικη και αν θα χρειάζεται για κάποιες μέρες να μένω. Δεν γίνεται διαφορετικά. Είναι ακατόρθωτο πια και οι μεταγραφές. Ελπίζω και στην κατανόηση των καθηγητών Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eirinoula bobbos188 antonis97 Memetchi Dr. Gl. Luminous Natsuko constansn charmander giorgos8907 Scandal Angelikaaa E.Z shuuu Wonderkid Corfu kitty demitra Aggel0sss Τρελας123 Ilikntas BatGuin EFAKIT redpointer Kzaro Drscientist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2025 στις 11:49 Η Dr. Gl. Luminous: #8 20-06-25 11:49 Μία γνωστή μου πέρασε σε αυτήν την σχολή και έκανε τα 3 χρόνια στην Ρόδο και τον 4ο τον έκανε εντελώς εξ αποστάσεως. Είχε κάποια εργαστήρια αλλά της έβγαινε πιο φθηνά να πηγαινοέρχονταν από Αθήνα, από ότι κατάλαβα μπορούσε να κάνει και τα υπόλοιπα εξ αποστάσεως αλλά δεν ξέρω κιόλας smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2025 στις 12:45 Η smarw έγραψε: #9 20-06-25 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Dr. Gl. Luminous: Μία γνωστή μου πέρασε σε αυτήν την σχολή και έκανε τα 3 χρόνια στην Ρόδο και τον 4ο τον έκανε εντελώς εξ αποστάσεως. Είχε κάποια εργαστήρια αλλά της έβγαινε πιο φθηνά να πηγαινοέρχονταν από Αθήνα, από ότι κατάλαβα μπορούσε να κάνει και τα υπόλοιπα εξ αποστάσεως αλλά δεν ξέρω κιόλας Click για ανάπτυξη... πάντως τα σπίτια στη Ρόδο απ' ότι έχω ακούσει είναι οικονομικά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από smarw: πάντως τα σπίτια στη Ρόδο απ' ότι έχω ακούσει είναι οικονομικά Click για ανάπτυξη... αλλα το καλοκαιρι τους βγαζουν και τα κανουν airbnb Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2025 στις 14:42 Η Dr. Gl. Luminous: #10 20-06-25 14:42 Αρχική Δημοσίευση από smarw: πάντως τα σπίτια στη Ρόδο απ' ότι έχω ακούσει είναι οικονομικά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιουνίου 2025 αλλα το καλοκαιρι τους βγαζουν και τα κανουν airbnb Click για ανάπτυξη... Αυτή έμενε σε ξενοδοχείο έκαναν ειδική τιμή για φοιτητές για συγκεκριμένουςξνες ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.578 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2025 στις 15:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 20-06-25 15:03 Αρχική Δημοσίευση από smarw: πάντως τα σπίτια στη Ρόδο απ' ότι έχω ακούσει είναι οικονομικά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιουνίου 2025 αλλα το καλοκαιρι τους βγαζουν και τα κανουν airbnb Click για ανάπτυξη... Αυτη την ξεφτιλα ποιος θα την σταματήσει? και στις εστιες και στα σπιτια Eirinoula Νεοφερμένο μέλος Η Eirinoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2025 στις 09:14 Η Eirinoula: #12 21-06-25 09:14 θα το τολμήσω να πηγαινοερχομαι από αττικη και αν θα χρειάζεται για κάποιες μέρες να μένω. Δεν γίνεται διαφορετικά. Είναι ακατόρθωτο πια και οι μεταγραφές. Ελπίζω και στην κατανόηση των καθηγητών Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eirinoula bobbos188 antonis97 Memetchi Dr. Gl. Luminous Natsuko constansn charmander giorgos8907 Scandal Angelikaaa E.Z shuuu Wonderkid Corfu kitty demitra Aggel0sss Τρελας123 Ilikntas BatGuin EFAKIT redpointer Kzaro Drscientist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μία γνωστή μου πέρασε σε αυτήν την σχολή και έκανε τα 3 χρόνια στην Ρόδο και τον 4ο τον έκανε εντελώς εξ αποστάσεως. Είχε κάποια εργαστήρια αλλά της έβγαινε πιο φθηνά να πηγαινοέρχονταν από Αθήνα, από ότι κατάλαβα μπορούσε να κάνει και τα υπόλοιπα εξ αποστάσεως αλλά δεν ξέρω κιόλας
smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2025 στις 12:45 Η smarw έγραψε: #9 20-06-25 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Dr. Gl. Luminous: Μία γνωστή μου πέρασε σε αυτήν την σχολή και έκανε τα 3 χρόνια στην Ρόδο και τον 4ο τον έκανε εντελώς εξ αποστάσεως. Είχε κάποια εργαστήρια αλλά της έβγαινε πιο φθηνά να πηγαινοέρχονταν από Αθήνα, από ότι κατάλαβα μπορούσε να κάνει και τα υπόλοιπα εξ αποστάσεως αλλά δεν ξέρω κιόλας Click για ανάπτυξη... πάντως τα σπίτια στη Ρόδο απ' ότι έχω ακούσει είναι οικονομικά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από smarw: πάντως τα σπίτια στη Ρόδο απ' ότι έχω ακούσει είναι οικονομικά Click για ανάπτυξη... αλλα το καλοκαιρι τους βγαζουν και τα κανουν airbnb Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2025 στις 14:42 Η Dr. Gl. Luminous: #10 20-06-25 14:42 Αρχική Δημοσίευση από smarw: πάντως τα σπίτια στη Ρόδο απ' ότι έχω ακούσει είναι οικονομικά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιουνίου 2025 αλλα το καλοκαιρι τους βγαζουν και τα κανουν airbnb Click για ανάπτυξη... Αυτή έμενε σε ξενοδοχείο έκαναν ειδική τιμή για φοιτητές για συγκεκριμένουςξνες ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.578 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2025 στις 15:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 20-06-25 15:03 Αρχική Δημοσίευση από smarw: πάντως τα σπίτια στη Ρόδο απ' ότι έχω ακούσει είναι οικονομικά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιουνίου 2025 αλλα το καλοκαιρι τους βγαζουν και τα κανουν airbnb Click για ανάπτυξη... Αυτη την ξεφτιλα ποιος θα την σταματήσει? και στις εστιες και στα σπιτια Eirinoula Νεοφερμένο μέλος Η Eirinoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2025 στις 09:14 Η Eirinoula: #12 21-06-25 09:14 θα το τολμήσω να πηγαινοερχομαι από αττικη και αν θα χρειάζεται για κάποιες μέρες να μένω. Δεν γίνεται διαφορετικά. Είναι ακατόρθωτο πια και οι μεταγραφές. Ελπίζω και στην κατανόηση των καθηγητών Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eirinoula bobbos188 antonis97 Memetchi Dr. Gl. Luminous Natsuko constansn charmander giorgos8907 Scandal Angelikaaa E.Z shuuu Wonderkid Corfu kitty demitra Aggel0sss Τρελας123 Ilikntas BatGuin EFAKIT redpointer Kzaro Drscientist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dr. Gl. Luminous: Μία γνωστή μου πέρασε σε αυτήν την σχολή και έκανε τα 3 χρόνια στην Ρόδο και τον 4ο τον έκανε εντελώς εξ αποστάσεως. Είχε κάποια εργαστήρια αλλά της έβγαινε πιο φθηνά να πηγαινοέρχονταν από Αθήνα, από ότι κατάλαβα μπορούσε να κάνει και τα υπόλοιπα εξ αποστάσεως αλλά δεν ξέρω κιόλας Click για ανάπτυξη... πάντως τα σπίτια στη Ρόδο απ' ότι έχω ακούσει είναι οικονομικά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από smarw: πάντως τα σπίτια στη Ρόδο απ' ότι έχω ακούσει είναι οικονομικά Click για ανάπτυξη... αλλα το καλοκαιρι τους βγαζουν και τα κανουν airbnb
Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2025 στις 14:42 Η Dr. Gl. Luminous: #10 20-06-25 14:42 Αρχική Δημοσίευση από smarw: πάντως τα σπίτια στη Ρόδο απ' ότι έχω ακούσει είναι οικονομικά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιουνίου 2025 αλλα το καλοκαιρι τους βγαζουν και τα κανουν airbnb Click για ανάπτυξη... Αυτή έμενε σε ξενοδοχείο έκαναν ειδική τιμή για φοιτητές για συγκεκριμένουςξνες ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.578 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2025 στις 15:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 20-06-25 15:03 Αρχική Δημοσίευση από smarw: πάντως τα σπίτια στη Ρόδο απ' ότι έχω ακούσει είναι οικονομικά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιουνίου 2025 αλλα το καλοκαιρι τους βγαζουν και τα κανουν airbnb Click για ανάπτυξη... Αυτη την ξεφτιλα ποιος θα την σταματήσει? και στις εστιες και στα σπιτια Eirinoula Νεοφερμένο μέλος Η Eirinoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2025 στις 09:14 Η Eirinoula: #12 21-06-25 09:14 θα το τολμήσω να πηγαινοερχομαι από αττικη και αν θα χρειάζεται για κάποιες μέρες να μένω. Δεν γίνεται διαφορετικά. Είναι ακατόρθωτο πια και οι μεταγραφές. Ελπίζω και στην κατανόηση των καθηγητών Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eirinoula bobbos188 antonis97 Memetchi Dr. Gl. Luminous Natsuko constansn charmander giorgos8907 Scandal Angelikaaa E.Z shuuu Wonderkid Corfu kitty demitra Aggel0sss Τρελας123 Ilikntas BatGuin EFAKIT redpointer Kzaro Drscientist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από smarw: πάντως τα σπίτια στη Ρόδο απ' ότι έχω ακούσει είναι οικονομικά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιουνίου 2025 αλλα το καλοκαιρι τους βγαζουν και τα κανουν airbnb Click για ανάπτυξη... Αυτή έμενε σε ξενοδοχείο έκαναν ειδική τιμή για φοιτητές για συγκεκριμένουςξνες
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.578 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2025 στις 15:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 20-06-25 15:03 Αρχική Δημοσίευση από smarw: πάντως τα σπίτια στη Ρόδο απ' ότι έχω ακούσει είναι οικονομικά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιουνίου 2025 αλλα το καλοκαιρι τους βγαζουν και τα κανουν airbnb Click για ανάπτυξη... Αυτη την ξεφτιλα ποιος θα την σταματήσει? και στις εστιες και στα σπιτια Eirinoula Νεοφερμένο μέλος Η Eirinoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2025 στις 09:14 Η Eirinoula: #12 21-06-25 09:14 θα το τολμήσω να πηγαινοερχομαι από αττικη και αν θα χρειάζεται για κάποιες μέρες να μένω. Δεν γίνεται διαφορετικά. Είναι ακατόρθωτο πια και οι μεταγραφές. Ελπίζω και στην κατανόηση των καθηγητών Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από smarw: πάντως τα σπίτια στη Ρόδο απ' ότι έχω ακούσει είναι οικονομικά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιουνίου 2025 αλλα το καλοκαιρι τους βγαζουν και τα κανουν airbnb Click για ανάπτυξη... Αυτη την ξεφτιλα ποιος θα την σταματήσει? και στις εστιες και στα σπιτια
Eirinoula Νεοφερμένο μέλος Η Eirinoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2025 στις 09:14 Η Eirinoula: #12 21-06-25 09:14 θα το τολμήσω να πηγαινοερχομαι από αττικη και αν θα χρειάζεται για κάποιες μέρες να μένω. Δεν γίνεται διαφορετικά. Είναι ακατόρθωτο πια και οι μεταγραφές. Ελπίζω και στην κατανόηση των καθηγητών
θα το τολμήσω να πηγαινοερχομαι από αττικη και αν θα χρειάζεται για κάποιες μέρες να μένω. Δεν γίνεται διαφορετικά. Είναι ακατόρθωτο πια και οι μεταγραφές. Ελπίζω και στην κατανόηση των καθηγητών