who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:06 Ο who έγραψε: #41 18-09-08 13:06 Πέρα απ την πλάκα, οι Δαπίτες στην σχολή μου έχουν και ένα επίπεδο (χαχαχαχα), δεν τσακώνονται σχεδόν ποτέ, μόνο κάθονται και τις τρώνε και μετά κλαίγονται ότι τους βαράνε απρόκλητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:32 Ο PIL έγραψε: #42 18-09-08 15:32 Εδω παλι(Θεσσαλονικη) ηρεμα και πολιτισμενα.Σε περιμενουν απο το συντριβανι για εγγραφες(),αλλα πλακωματα δεν πεφτουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peace Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 170 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:47 Η peace έγραψε: #43 20-09-08 17:47 Ήταν πάρα πολύ εξυπηρετικοί ομολογώ.Μια κοπέλα μου είπε ακριβώς τι να κανω πήρα τις αιτήσεις κ μου τις συμπλήρωσε αυτή... τελείωσα πολύ γρήγορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:21 Ο Fosa έγραψε: #44 20-09-08 20:21 K εμένα ένας ΔΑΠίτης με βοήθησε να συμπληρώσω τα χαρτιά και μόλις τελείωσα την έκανα στα κλέφτικα.Καλή φάση πάντως.Όλοι μιλούσαν για ιδεολογίες εκεί μέσα,μόνο τα γέλια δε μ έπιασαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cosdel Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:59 Ο Cosdel έγραψε: #45 20-09-08 21:59 Ειναι να μη σε πιανουν τα γελια με τετοια κατασταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:04 Ο PIL έγραψε: #46 20-09-08 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Cosdel: Ειναι να μη σε πιανουν τα γελια με τετοια κατασταση. Click για ανάπτυξη... Γκουχ γκουχ....Και εσυ γελουσες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cosdel Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:28 Ο Cosdel έγραψε: #47 20-09-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Γκουχ γκουχ....Και εσυ γελουσες? Click για ανάπτυξη... Απο μεσα μου ρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πέρα απ την πλάκα, οι Δαπίτες στην σχολή μου έχουν και ένα επίπεδο (χαχαχαχα), δεν τσακώνονται σχεδόν ποτέ, μόνο κάθονται και τις τρώνε και μετά κλαίγονται ότι τους βαράνε απρόκλητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:32 Ο PIL έγραψε: #42 18-09-08 15:32 Εδω παλι(Θεσσαλονικη) ηρεμα και πολιτισμενα.Σε περιμενουν απο το συντριβανι για εγγραφες(),αλλα πλακωματα δεν πεφτουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peace Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 170 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:47 Η peace έγραψε: #43 20-09-08 17:47 Ήταν πάρα πολύ εξυπηρετικοί ομολογώ.Μια κοπέλα μου είπε ακριβώς τι να κανω πήρα τις αιτήσεις κ μου τις συμπλήρωσε αυτή... τελείωσα πολύ γρήγορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:21 Ο Fosa έγραψε: #44 20-09-08 20:21 K εμένα ένας ΔΑΠίτης με βοήθησε να συμπληρώσω τα χαρτιά και μόλις τελείωσα την έκανα στα κλέφτικα.Καλή φάση πάντως.Όλοι μιλούσαν για ιδεολογίες εκεί μέσα,μόνο τα γέλια δε μ έπιασαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cosdel Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:59 Ο Cosdel έγραψε: #45 20-09-08 21:59 Ειναι να μη σε πιανουν τα γελια με τετοια κατασταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:04 Ο PIL έγραψε: #46 20-09-08 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Cosdel: Ειναι να μη σε πιανουν τα γελια με τετοια κατασταση. Click για ανάπτυξη... Γκουχ γκουχ....Και εσυ γελουσες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cosdel Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:28 Ο Cosdel έγραψε: #47 20-09-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Γκουχ γκουχ....Και εσυ γελουσες? Click για ανάπτυξη... Απο μεσα μου ρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εδω παλι(Θεσσαλονικη) ηρεμα και πολιτισμενα.Σε περιμενουν απο το συντριβανι για εγγραφες(),αλλα πλακωματα δεν πεφτουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
peace Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 170 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:47 Η peace έγραψε: #43 20-09-08 17:47 Ήταν πάρα πολύ εξυπηρετικοί ομολογώ.Μια κοπέλα μου είπε ακριβώς τι να κανω πήρα τις αιτήσεις κ μου τις συμπλήρωσε αυτή... τελείωσα πολύ γρήγορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:21 Ο Fosa έγραψε: #44 20-09-08 20:21 K εμένα ένας ΔΑΠίτης με βοήθησε να συμπληρώσω τα χαρτιά και μόλις τελείωσα την έκανα στα κλέφτικα.Καλή φάση πάντως.Όλοι μιλούσαν για ιδεολογίες εκεί μέσα,μόνο τα γέλια δε μ έπιασαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cosdel Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:59 Ο Cosdel έγραψε: #45 20-09-08 21:59 Ειναι να μη σε πιανουν τα γελια με τετοια κατασταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:04 Ο PIL έγραψε: #46 20-09-08 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Cosdel: Ειναι να μη σε πιανουν τα γελια με τετοια κατασταση. Click για ανάπτυξη... Γκουχ γκουχ....Και εσυ γελουσες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cosdel Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:28 Ο Cosdel έγραψε: #47 20-09-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Γκουχ γκουχ....Και εσυ γελουσες? Click για ανάπτυξη... Απο μεσα μου ρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ήταν πάρα πολύ εξυπηρετικοί ομολογώ.Μια κοπέλα μου είπε ακριβώς τι να κανω πήρα τις αιτήσεις κ μου τις συμπλήρωσε αυτή... τελείωσα πολύ γρήγορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:21 Ο Fosa έγραψε: #44 20-09-08 20:21 K εμένα ένας ΔΑΠίτης με βοήθησε να συμπληρώσω τα χαρτιά και μόλις τελείωσα την έκανα στα κλέφτικα.Καλή φάση πάντως.Όλοι μιλούσαν για ιδεολογίες εκεί μέσα,μόνο τα γέλια δε μ έπιασαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cosdel Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:59 Ο Cosdel έγραψε: #45 20-09-08 21:59 Ειναι να μη σε πιανουν τα γελια με τετοια κατασταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:04 Ο PIL έγραψε: #46 20-09-08 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Cosdel: Ειναι να μη σε πιανουν τα γελια με τετοια κατασταση. Click για ανάπτυξη... Γκουχ γκουχ....Και εσυ γελουσες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cosdel Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:28 Ο Cosdel έγραψε: #47 20-09-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Γκουχ γκουχ....Και εσυ γελουσες? Click για ανάπτυξη... Απο μεσα μου ρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
K εμένα ένας ΔΑΠίτης με βοήθησε να συμπληρώσω τα χαρτιά και μόλις τελείωσα την έκανα στα κλέφτικα.Καλή φάση πάντως.Όλοι μιλούσαν για ιδεολογίες εκεί μέσα,μόνο τα γέλια δε μ έπιασαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cosdel Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:59 Ο Cosdel έγραψε: #45 20-09-08 21:59 Ειναι να μη σε πιανουν τα γελια με τετοια κατασταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:04 Ο PIL έγραψε: #46 20-09-08 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Cosdel: Ειναι να μη σε πιανουν τα γελια με τετοια κατασταση. Click για ανάπτυξη... Γκουχ γκουχ....Και εσυ γελουσες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cosdel Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:28 Ο Cosdel έγραψε: #47 20-09-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Γκουχ γκουχ....Και εσυ γελουσες? Click για ανάπτυξη... Απο μεσα μου ρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειναι να μη σε πιανουν τα γελια με τετοια κατασταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:04 Ο PIL έγραψε: #46 20-09-08 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Cosdel: Ειναι να μη σε πιανουν τα γελια με τετοια κατασταση. Click για ανάπτυξη... Γκουχ γκουχ....Και εσυ γελουσες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cosdel Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:28 Ο Cosdel έγραψε: #47 20-09-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Γκουχ γκουχ....Και εσυ γελουσες? Click για ανάπτυξη... Απο μεσα μου ρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Cosdel: Ειναι να μη σε πιανουν τα γελια με τετοια κατασταση. Click για ανάπτυξη... Γκουχ γκουχ....Και εσυ γελουσες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cosdel Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:28 Ο Cosdel έγραψε: #47 20-09-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Γκουχ γκουχ....Και εσυ γελουσες? Click για ανάπτυξη... Απο μεσα μου ρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από PIL: Γκουχ γκουχ....Και εσυ γελουσες? Click για ανάπτυξη... Απο μεσα μου ρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.