Για Πάτρα το έχω ακούσει και εγώ αυτό. Επαναλαμβάνω, ακούσει! Όπως και για Κρήτη, ότι είναι πολύ προσανατολισμένες, σε ανούσιο βαθμό, στο στείρο θεωρητικό κομμάτι
Θεσσαλονίκη πάντως που το βίωσα έστω και για 1 εξάμηνο μέχρι τώρα (προκλινικά προφανώς), η σχολή έχει αναδιαμορφωθεί πολύ σε σχέση με όσα γινόταν παλαιότερα.
Λίγοι μαθουσάλες, πολλά νέα άτομα με μεταδοτικότητα που κάθονται και απαντούν ακόμη και σε ψιλοχαζές απορίες μερικών, αρκετό υλικό ονλαιν, καλά βιβλία και το σημαντικότερο.... Από το 1ο έτος σε φέρνουν σε επαφή έστω και θεωρητικά με πολλές κλινικές περιπτώσεις, σε όλα τα μαθήματα! Νομίζω είναι προτιμότερο από το να μαθαίνει κανείς απ'έξω όλες τις στερεοδομές που σχηματίζουν οι ομοιοπολικοί δεσμοί στη χημεία....
Μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Η μέρα με τη νύχτα με το πολυτεχνείο που μας μιλούσαν σαν σε ζώα (τα χω γράψει και πριν χρόνια αυτά).
@Αλκης Κ. Να ξέρεις πάντως, μετά από 3 χρόνια στον εργασιακό στίβο, παρόλο που ήμουν από τους τυχερούς και δεν δέχτηκα (μεγάλη) εκμετάλλευση, η μεγαλύτερη μάζα αποφοίτων λέει κι ευχαριστώ εάν αμοίβεται με 500Ε και 55-60 ώρες τη βδομάδα, πιθανόν μαύρα, ακούγοντας παναγίες όλη μέρα.