Φέτος ξεκίνησα να κάνω ιδιαίτερα στα μαθηματικά σε ένα παιδί Β Γυμνασίου και είναι το 3ο ιδιαίτερο που κάνω .
Τελείωσα πρόσφατα την σχολή μου και δεν έχω εμπειρία. Στο παιδί η μητέρα του μου ζήτησε να κάνω 1 ώρα την εβδομάδα και επειδή γνωρίζω ότι μπορεί να πιέζεται οικονομικά, αν και δεν παίρνω πολλά, δεν της ζήτησα παραπάνω ώρες.
Ξεκινήσαμε μια βδομάδα μετά το σχολείο και η μητέρα του μου ζήτησε να μην του δείχνω θεωρία (Αφου την κάνουν στο σχολείο) αλλά ασκήσεις που είναι πιο βασικές.
Το ερώτημά μου είναι το εξής: είναι σωστό να του βάζω ασκήσεις να λύνουμε μαζί και μόνο του το παιδί από την ύλη που έχουν κάνει στο σχολείο, μέχρις ότου να τα ξέρει όσο πιο καλά γίνεται ή να τον προχωράω κιόλας στην ύλη ;;
Είναι δύσκολο θεωρώ να προχωράω, αφού κάνω μόνο μία ώρα και στην ώρα αυτή λύνουμε ασκήσεις που τους έχουν βάλει στο σχολείο, διορθώνω αυτές που είχε για το σπίτι και λύνουμε κι άλλες ασκήσεις πάνω στην ίδια ύλη. Δεν νομίζω ότι υπάρχει χρόνος για να προχωράω κιόλας αλλά πόσο σωστό σας φαίνεται αυτό ;; Συμφωνείτε με την μέθοδο που ακολουθώ ;
Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας !!