Προθεσμίες και Δικαιολογητικά Εξετάσεων

Σωστος φιλε αλλα οπως ξερεις οι περισσοτεροι τα αφηνουμε την τελευταια στιγμη.Διαβατηριο εχω αλλα εχει ληξει ταυτοτητα δεν εχω μαλλον με πιστοποιητικο θα παω και ο θεος βοηθος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πήγαινε και βγάλε 1 πιστοποιητικό γεννήσεως...πλήρωσε εκεί και τα παράβολα και σε 2 μέρες θα είναι έτοιμη η ταυτότητα!Αλλά πρέπει αύριο πρωι-πρωι να βγάλεις φωτό!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σωστος φιλε αλλα οπως ξερεις οι περισσοτεροι τα αφηνουμε την τελευταια στιγμη.Διαβατηριο εχω αλλα εχει ληξει ταυτοτητα δεν εχω μαλλον με πιστοποιητικο θα παω και ο θεος βοηθος
Νομίζω ίσως να σου το δεχθούν το ληγμένο διαβατήριο.

Όπως και να έχει πάρε στα κεντρικά του Goethe και ρώτα να σου πουν πιο σίγουρα.
https://www.goethe.de/ins/gr/ath/knt/elindex.htm

νταξει φοτο εχω δεν πιστευω να χω προβλημα κακως το αφησα για την τελευταια βδομαδα

εισαι 15 και θα επρεπε τουλαχιστον να εχεις ενα πιστοποιητικο /ταυτοτητα!

Θα παρω το πιστοιποιητικο εξαλλου και στο michigan αλλα και στο city and guilds με διαβατηριο και πιστποιητικο πηγα

Δεν υπαρχει προβλημα.
Και με ληγμενο διαβατηριο μπορεις να πας.
Απλα να υπαρχει μια προσφατη φωτογραφια πανω και τα στοιχεια σου!:)

Εχει ληξει το 2006 εχω προσφατη φοτο.Αλλα αν παω και με το πιστοποιητικο ε πιστευω να μην εχω προβλημα

Οχι ρε συ δε νομιζω...
Πηγαινε με το πιστοποιητικο καλύτερα αν και θα σε συμβουλευα να βγαλεις ταυτοτητα καποια στιγμη.
Εγω εχω απο την Α Γυμνασίου...:P

Γεια σας. Θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος μεχρι ποτε γινονται οι αιτησεις για τις εξετασεις Μαϊου(για επιπεδο b1 αν παιζει καποιο ρολο αυτο)
ευχαριστω....

για ποιο πιστοποιητικο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back