γεια σας παιδια! ειμαι φοιτητρια, εχω παρει το Β2 στα γερμανικα και εδω και ενα μηνα κανω ιδιαιτερα για το C1. πληρωνω αρκετα δυστυχως κατι που δε με χαροποιει και ιδιαιτερα αλλα δεν ηθελα να παω σε φροντιστηριο. .ενας γνωστος μου μου ειπε την προηγουμενη βδομαδα οτι θα ξεκινησει υπερεντατικα γερμανικα απο το μηδεν ( δεν ξερει ουτε λεξη) και οτι το φροντιστηριο τους υποσχεται οτι θα παρουν το Β1 σε 6 μηνες και απο κει κ περα καθε εξαμηνο θα παιρνουν και απο ενα πτυχιο, φυσικα με υπερεντατικα μαθηματα ( φανταζομαι γυρω στις 5 ωρες τη βδομαδα). η ερωτηση μου ειναι αν ειναι δυνατον κατι τετοιο? γιατι αν ειναι να παρατησω κ γω τα ιδιαιτερα και να κανω 6 μηνες για το C1,αντε ενα χρονο. γιατι να δινω 2 χρονια τοσα χρηματα? να σημειωσω πως δεν ηθελα να παω σε φροντιστηριο γιατι ειχα μεγαλη εμπιστοσυνη σε αυτη την καθηγητρια, την ξερω απο παλια ειναι κορυφη στον κλαδο της κ γενικα τα φροντιστηρια με μπερδευαν ηθελα κατι πιο προσωπικο. πιστευευτε οτι αποδιδουν αυτα τα υπερεντατικα για να παρεις πτυχιο? θελω απλα να παρω το C1 για να εχω ενα παραπανω προσον δεν εχω σκοπο να παω γερμανια οποτε να τα μαθω κ τελεια, απλως το χαρτι θελω!
γινεται να παρεις Β1 σε 6 μηνες τελικα? με φυσιολογικο ρυθμο διαβασματος?και C1 με υπερεντατικα? ποια ειναι η γνωμη σας για αυτα τα θαυματουργα οπως διατεινονται τμηματα?