Λαμπρινηη
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal
Διαχειριστής

Εμάς στο φροντιστήριο πέρυσι μας βάζανε τεστάκια πάνω στη θεωρία του βιβλίου (πέραν των ασκήσεων που είναι άλλο θέμα και δεν μπορείς να βασιστείς μόνο σε αυτές του σχολικού).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λαμπρινηη
Νεοφερμένο μέλος

Scandal
Διαχειριστής

Την ΟΔΕ την έχω αφήσει από 10ετίας (ξανά έδωσα πανελλήνιες πέρυσι για Πληροφορική ΟΠΑ που με ενδιαφέρει), αν και είχα περάσει όλο το 1ο έτος στην ΟΔΕ. Θα ενημερώσω σύντομα και το προφίλ μου εδώ, sorry για την παραπληροφόρηση! Δεν γνωρίζω να σε διαφωτίσω για επαγγελματική αποκατάσταση, καθώς δεν με ενδιέφεραν ποτέ τα σχετικά επαγγέλματα.ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! βλέπω πως επέλεξες οδε, αυτό το τμήμα με ενδιαφέρει κι εμένα. ποια είναι η γνώμη σου; επίσης υπάρχει καλή επαγγελματική αποκατάσταση σχετικά με παρόμοιες οικονομικές σχολές;
Κάνε την έρευνά σου και κατέληξε σε κάτι που θα σε ενδιαφέρει και πιστεύεις ότι δουλεύοντας πάνω στο αντικείμενο θα γίνεις καλή!! Ελπίζω να βρεθεί κάποιος πρόσφατος φοιτητής της ΟΔΕ εδώ να σε διαφωτίσει!
Καλή επιτυχία!!
Λαμπρινηη
Νεοφερμένο μέλος

GiannisSkalones
Νεοφερμένο μέλος

Guest 039548
Επισκέπτης

Γινεται,αν αφιερώσεις αρκετο χρονο και καταλαβαινεις αυτα που διαβαζεις.
GiannisSkalones
Νεοφερμένο μέλος

Guest 039548
Επισκέπτης

Βαγγέλης Κομνής
Νεοφερμένο μέλος

Λαμπρινηη
Νεοφερμένο μέλος

ευχαριστώ για την συμβουλή! ξεκίνησα τελικά διάβασμα για αγχώνομαι για την ύλη.. Ωστόσο δεν θα κάνω ιδιαίτερο οπότε θα πρέπει το καλοκαίρι να επιστρέψω στα πρώτα κεφάλαια της ύλης.. ελπίζω όμως να μπορώ να χρησιμοποιώ το φροντιστήριο ως ευκαιρία για επανάληψη της θεωρίας και εγώ να συνεχίζω μόνη μου την παρακάτω θεωρίαΚαλό θα ήταν να κάνεις μια αρχή,όμως να μην ζοριστείς. Μπορείς να ασχοληθείς με την θεωρία του ΑΟΘ και ασκήσεις από πρώτο κεφάλαιο που είναι εύκολες.Το ίδιο και στο ΑΕΠΠ,δηλαδή να βγάλεις κάποια θεωρία και να ασχοληθείς με εύκολα πράγματα στις ασκήσεις. Με την φετινή ύλη του ΑΟΘ και του ΑΕΠΠ πιστεύω ότι είναι κέρδος για σένα αν βγάλεις κάποια κομμάτια θεωρίας από πριν,πάλι όμως δεν αξίζει να ζοριστείς. Καλύτερα όμως να μιλήσεις με τους καθηγητές σου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.