Σημείωση συντονιστή : Τα μηνύματα 42-57 προήλθαν από thread με το ίδιο θέμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
challenger
Επιφανές μέλος

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Τι να κάνεις, απλά πριν γράψεις την ημερομηνία ρώτα τον διπλανό σου πόσο έχει ο μήνας, πριν γράψεις τις απουσίες τσέκαρέ τους ξανά, και βάζε και κανέναν φίλο σου να σου υπενθυμίζει ότι το έχεις το ρημάδι για να μην το αφήνεις πίσω.
Τζίζας.
Αν είναι τόσο μεγάλος νταλκάς, γιατί δεν το άφησες σε άλλον?
Italian dream...
Διάσημο μέλος

Αυτά τα σοβαρά προβλήματα που έχετε όλοι στο φόρουμ όμως!
Συμφωνω! Κανενα σοβαρο θεμα δεν βλεπεις πλέον! Δηλαδή σαν τι ιδεες θελεις να σου δωσουμε, μηπως να ψαξω να βρω ''τα 10 tips για να γραφεις σωστα το απουσιολογιο''? Ελεος!

Dalian
Περιβόητο μέλος

vickydask
Εκκολαπτόμενο μέλος

βασικα ουτε και εγω ειμαι σιγουρη γτ δεχτηκα να το παρω![]()
α θα σου πω εγω κοπελα μου. επειδη παραδοσιακα το απουσιολογιο υποτιθεται παει στον καλυτερο αρα και επιμελεστερο (faiil) μαθητη, γουσταρες να χεις κατι που να φωναζει απο μονο του "ειμαι καλη μαθητρια". και μην ακουσω μαλακιες. δε νομιζω ποτε κανεις να πηρε απουσιολογιο επειδη ηθελε να μυηθει απο νωρις στη γραφειοκρατια.

Guest 278211
Επισκέπτης

1. βάζε άλλους να γράφουν το απουσιολόγιο
2. ρώτα τα παιδιά γύρω σου την ημερομηνία και αν λείπει κάποιος
3. αν έλειπε κάποιος και δεν του έβαλες απουσία κατά λάθος: αν το δει ο καθηγητής, πες του πως το ξέχασες κι αν δεν το δει, χρησιμοποίησέ το για να σου κάνουν χάρες
4. όταν έχεις βάλει απουσία σε κάποιον που είναι εκεί, κύκλωσε την απουσία και γράψε προσήθλε
5. αμα ξεχάσεις να γράψεις κάποιο μάθημα δεν έγινε και τίποτα, μια απουσία λιγότερη σε όποιον λείπει
6. ακομα κι αν κάνεις βλακεία, βάλε μια μουτζούρα και δεν έγινε και τίποτα

Guest 292010
Επισκέπτης

Φώναξε το όνομα του παιδιού που λείπει για να δεις αν θα σου απαντήσει ή όχι.
Τώρα που κατάλαβες ό,τι το ξεχνάς να το θυμάσαι για να μην το ξεχνάς και να θυμάσαι να κοιτάς μια τελευταία φορά την τάξη πριν φύγεις (whaaa?)
Τόσο δύσκολο. Ίσως φταίει που ο 4ος οίκος σου είναι στον Πλούτωνα αυτό το διάστημα.
Dias
Επιφανές μέλος

1) Για την ημερομηνία: θα κοιτάζεις την προηγούμενη σελίδα και θα προσθέτεις +1 (αν είναι Δευτέρα +3).πηρα προσφατα το απουσιολογιο και δν μπορω να τα βγαλω περα! ειτε θα το ξεχασω μεσα στην ταξη,ειτε θα ξεχασω να γραψω καποιον ειτε θα γραψω λαθος ημερομηνια!!! μπορειτε να μου δωσετε καμια ιδεα για το πως να το γραφω σωστα??
2) Για να μην ξεχάσεις κάποιον: θα λες στους συμμαθητές σου "όποιος λείπει να σηκώσει το χέρι του".
3) Για να μην το ξεχνάς: θα το δέσεις με ένα κορδελάκι στο χέρι σου.
tomi_77
Νεοφερμένο μέλος

ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος

Italian dream...
Διάσημο μέλος

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Παντως το βλεπω γενικα, πολύ άγχος αυτό το απουσιολόγιο... Δεν το εχω πάρει ποτέ και μάλλον δεν πρόκειται να το πάρω, αλλά το βλέπω κάθε μέρα και το φαντάζομαι... κρίμα
Kανένα άγχος για κάτι τόσο ασήμαντο. Μετά την γ γυμνασίου κανείς δε νοιάζεται, ειδικά στο λύκειο, δεν βρίσκεις ούτε εθελοντή να το πάρει. Το άγχος σας στην ηλικία αυτή έχει να κάνει με το ότι πρώτη φορά αποκτάτε μια τυπική υποχρέωση. Άλλοι νιώθουν ξεχωριστοί που το έχουν, άλλοι μάγκες και άλλοι αδιάφοροι.
Προσωπικά βοηθούσα τους συμμαθητές μου και έκοβα όσες απουσίες μπορούσα ειδικά σε παιδιά που ήταν στο όριο.
Italian dream...
Διάσημο μέλος

Kανένα άγχος για κάτι τόσο ασήμαντο. Μετά την γ γυμνασίου κανείς δε νοιάζεται, ειδικά στο λύκειο, δεν βρίσκεις ούτε εθελοντή να το πάρει. Το άγχος σας στην ηλικία αυτή έχει να κάνει με το ότι πρώτη φορά αποκτάτε μια τυπική υποχρέωση. Άλλοι νιώθουν ξεχωριστοί που το έχουν, άλλοι μάγκες και άλλοι αδιάφοροι.
Προσωπικά βοηθούσα τους συμμαθητές μου και έκοβα όσες απουσίες μπορούσα ειδικά σε παιδιά που ήταν στο όριο.
Εγω τουλαχιστον στο γυμνασιο αυτο βλεπω... Προσωπικά δεν θα ηθελα να το πάρω ακομα κι αν μου το δινανε θα το εδινα σε αλλον...
Italian dream...
Διάσημο μέλος

Εγω τουλαχιστον στο γυμνασιο αυτο βλεπω... Προσωπικά δεν θα ηθελα να το πάρω ακομα κι αν μου το δινανε θα το εδινα σε αλλον...
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Παιδια εγινε κατι κουφο... Ο απουσιολογος της πρωτης γυμν.. πηγε σημερα στον γυμνασιαρχη και ειπε πως δν θελει το απουσιολογιο ετσι δν το εχει τωρα και το πηρε ο αμεσως επομενος! Γινεται να παω κι εγω;
Δεν είναι καθόλου κουφό, ο κάθε απουσιολόγος μπορεί να το κάνει και το παίρνει ο επόμενος "καλύτερος" (εκτός και αν αρχίσετε να παίζετε την κολοκυθιά γιατί δεν το θέλει κανένας, οπότε το παίρνει και όποιος προσφερθεί τελικά).
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.