Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Anyway, αν δεν το θέλεις, μπορείς απλά να το δηλώσεις και να μην το παίρνεις. Σε εμάς θυμάμαι στην Γ' γυμνασίου και στην Α' Λυκείου, επειδή είχαμε βαρεθεί οι 4 πρώτοι να το παίρνουμε εναλλάξ, συνεννοηθήκαμε ότι δεν το θέλει κανένας, και τελικά το απουσιολόγιο κατέληξε σε ένα παιδί με ΜΟ τριμήνου 17.

Καλά το άλλο με την ρουφιανιά θα το αφήσω ασχολίαστο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912
Επισκέπτης

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί το απουσιολόγιο πρέπει να είναι καθήκον κάποιου μαθητή. Μου φαίνεται πολύ παράξενη διαδικασία. Αυτό που θα πρότεινα εγώ είναι κάθε τάξη να έχει το δικό της απουσιολόγιο και να γράφουν οι καθηγητές σε αυτό το μάθημα και τις απουσίες. Ο πρώτος καθηγητής να το παίρνει από το γραφείο και ο τελευταίος να το επιστρέφει (ή και να μένει στην τάξη).
Τι είπες τώρα ρε φίλε? Και άλλος φόρτος εργασίας στους καθηγητές και μάλιστα χωρίς την προβλεπόμενη αύξηση μισθού κατά 100 ευρώ. Αυτό που είπες σηκώνει τουλάχιστο τριήμερη απεργία και πορεία στο σύνταγμα. Εκμεταλλευτή

vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Το να είσαι απουσιολόγος είναι ότι πιο χαζό και ζημιογόνο μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου όταν είσαι σε Γυμνάσιο και Λυκειο.
Να το θεσω αλλιως. Αν μπεις σε μια τάξη και δεις το άτομο που βγάζει 20 να έχει το απουσιολόγιο τι θα σκεφτεις; Θα σκεφτεις "Ένας ακόμα βαθμοθήρας με απουσιολόγιο". Αν όμως βγάζεις 20 (είσαι πρωτος δηλαδη) και το απουσιολογιο το έχει αυτός που βγάζει 19,5 ή 19, τότε είσαι badass. Ή τουλάχιστον δείχνεις πως προσπαθείς να γλιτωσεις τον εαυτό σου από την δύσκολη θέση της πρωτιάς.
ναι συνηθίζουν να υιοθετούν τέτοιες ηλίθιες λογικές οι μαθητές. αυτοί που βγάζουν 20 είναι φυτά και οι απουσιολόγοι είναι ρουφιάνοι.
Guest 190013
Επισκέπτης

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

ή στην πλατεία Αριστοτέλους.Αυτό που είπες σηκώνει τουλάχιστο τριήμερη απεργία και πορεία στο σύνταγμα.

Gate4
Επιφανές μέλος

Γιατί κάποιος πρέπει να μην αναφέρει τις απουσίες μας όταν κάνουμε ωριαίες κοπάνες. Αχ λύκειο ωραίες εποχές.Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί το απουσιολόγιο πρέπει να είναι καθήκον κάποιου μαθητή.

Btw για το θέμα μπορείς να πεις απλά δεν το θέλω. Να στο κολλάνε στα χέρια με το ζόρι δεν παίζει και κάποιος θα βρεθεί για αντικαταστάτης.
george_trianta3
Νεοφερμένο μέλος

Πρέπει γενικά να έχετε πάρα πολύ ελεύθερο χρόνο για να έχετε ανεβάσει το θέμα στα hot threads της ημέρας.
Anyway, αν δεν το θέλεις, μπορείς απλά να το δηλώσεις και να μην το παίρνεις. Σε εμάς θυμάμαι στην Γ' γυμνασίου και στην Α' Λυκείου, επειδή είχαμε βαρεθεί οι 4 πρώτοι να το παίρνουμε εναλλάξ, συνεννοηθήκαμε ότι δεν το θέλει κανένας, και τελικά το απουσιολόγιο κατέληξε σε ένα παιδί με ΜΟ τριμήνου 17.
Καλά το άλλο με την ρουφιανιά θα το αφήσω ασχολίαστο...
και σε εμας κατι τετοια γινονται..βσκ ο πρωτος το θελει αλλα εγω που ειμαι 2ος δεν το θελω και ο 3ος δεν το θελει...ακομα περιμενουμε να κανουμε μαθημα με την υπευθυνη τμηματος(ειναι αρρωστη εδω και 1 εβδομαδα

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Δεν είναι στρογγυλή σφραγίδα, απουσιολόγιο είναι.
george_trianta3
Νεοφερμένο μέλος

Δώστης το κατευθείαν αφού το θέλει μωρέ. Και όταν έρθει η υπεύθυνη τμήματός σας το κάνεις "επίσημο" ότι θα πηγαίνει στην τάδε αν ο 1ος λείπει.
Δεν είναι στρογγυλή σφραγίδα, απουσιολόγιο είναι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.