Δεν σε πλησίασε καμία δασκάλα να σε ρωτήσει τι νιώθεις;
Με ρώτησε μια δασκάλα και με νοιάστηκε, έλεγε αυτό που ήθελα να ακούσω άλλα οι άλλες δασκάλες έμπαιναν στην τάξη και έλεγαν στην δασκάλα να με προσέχει, εκείνη είπε ότι μαθαίνει και ότι πάω καλά και θυμάμε και ανατριχιάζω τώρα που το λέω μπροστά σε όλους στην τάξη η προηγούμενη δασκάλα είπε στην τότε πια, η Μαρίνα, μην της τα επαναλαμβάνεις απο τεμπελιά το κάνει, θελει να την προσέχουν, τότε σηκώθηκα πάνω χωρίς λέξη και έφηγα, το μόνο που άκουσα ήταν το γέλειο άπο τα άλλα τα παιδιά πίσω μου, απο τότε δεν ήθελα να μπώ στην τάξη και εκείνη έφυγε και ήρθε μία άλλη που ήταν σαν όλους τους άλλους, δεν ξέρω γιατί άλλα πάντα είχα πρόβλημα και δεν ξέρω γιατί....
Στο γυμνάσιο έπερνα 8-9-10 στα μαθηματικά, ήρθε αναπληρωματικός για 1μήνα και έγραφα τέστ και διαγωνίσματα 19-20 όταν γύρισε πίσω ο παλιός είπε ότι
όσα τέστ έγραψα είναι άκυρα, μάλλον είπε αντέγραφα και δεν με έβλεπε ο καθηγητής, εκείνος έλεγε ότι μπορώ και ο άλλος επέμενε ότι δεν υπάρχει περίπτωση, αφού είμαι παιδί που δεν ακούω.
2 μόνο παραδείγματα σου είπα και νομίζω ότι καλύπτω κάποια πράγματα, όσο για τους γονείς μου σπάνια τους έβλεπε κανείς και όταν τους έψαχναν άκουγαν σιωπή, δεν λέω ότι φτένε όλοι οι καθηγητές άλλα όταν ένας εκπαιδευτικός δεν βλέπει οικογένοια δεν σημαίνει ότι αυτό το παιδί δεν΄είχε κάποιο στόχο που μπορεί κάποιος να τον γκρέμησε
Δεν απολογούμαι, απλώς επειδή ξέρω ότι οι περισσότεροι έχετε την πεποίθηση ότι οι δάσκαλοι δεν είναι αρκετά κάλοι , οι δάσκαλοι φταίνε που είναι αδιάφοροι κτλ κτλ προσπαθώ να παρουσιάσω την πραγματική κατάσταση . Πιστεύω πως για να αμφισβητέιτε πολλά από όσα λέω σημαίνει πως δεν έχετε δει την πραγματικότητα.Εξω από τον χορό όλοι λέμε πολλά.Σίγουρα έχετε την εντύπωση πως εύκολα τα παρατάμε και βγάζουμε συμπεράσματα ή θεωρούμε ένα παιδί κακό και του κολλάμε ταμπέλες.Δεν είναι όμως έτσι.
Δεν λέω ότι έχεις άδικο, αντιθέτος υπάρχουν απίστευτα καλόι δασκαλοι, και δεν μπορεί κανείς να τους βάλει στο ίδιο καζανι άλλα θα μου επιτραπεί να χρησημοποιησω την φράση του πειρατή υπάρχουν καλοί και κακοί επαγγελματίες σ όλους τους τομείς
όπως και καλοί και κακοί Μαθητές