anait Νεοφερμένο μέλος Η anait αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών, Μαθήτρια Γ' λυκείου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2025 στις 22:46 Η anait έγραψε: #21 03-06-25 22:46 Αρχική Δημοσίευση από nearos: ευκολο ειναι, απλά είναι σκατένια η αιτιολόγηση. Εύχομαι καλή επιτυχία μεγαλη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολυυυ και επισης Indecisive2 Νεοφερμένο μέλος Ο Indecisive2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2025 στις 22:51 Ο Indecisive2: #22 03-06-25 22:51 Πιστεύετε εχει διαβάσει κανείς τα στάδια της αλογονοφορμικης; anait Νεοφερμένο μέλος Η anait αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών, Μαθήτρια Γ' λυκείου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2025 στις 22:53 Η anait έγραψε: #23 03-06-25 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Indecisive2: Πιστεύετε εχει διαβάσει κανείς τα στάδια της αλογονοφορμικης; Click για ανάπτυξη... Εγω τα διάβασα σημερα, αλλα που να ζητηθούν μωρε.. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιουνίου 2025 στις 22:54 Ο Guest 691153: #24 03-06-25 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Indecisive2: Πιστεύετε εχει διαβάσει κανείς τα στάδια της αλογονοφορμικης; Click για ανάπτυξη... Eγώ τα διάβασα. Δε με βόλευε ποτέ ο μνημονικός κανόνας, κυρίως γιατι δε θυμαμαι που μπαινουν τα 4,6,5,5. Είναι πιο απλό όταν το έχεις ως (οξείδωση αλκοολης) υποκατάσταση υδρογόνων του μεθυλίου αποκοπή του μεθυλίου και εξουδετέρωση του οξέος εξουδετέρωση υδραλογόνων Indecisive2 Νεοφερμένο μέλος Ο Indecisive2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2025 στις 22:55 Ο Indecisive2: #25 03-06-25 22:55 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Eγώ τα διάβασα. Δε με βόλευε ποτέ ο μνημονικός κανόνας, κυρίως γιατι δε θυμαμαι που μπαινουν τα 4,6,5,5. Είναι πιο απλό όταν το έχεις ως (οξείδωση αλκοολης) υποκατάσταση υδρογόνων του μεθυλίου αποκοπή του μεθυλίου και εξουδετέρωση του οξέος εξουδετέρωση υδραλογόνων Click για ανάπτυξη... Α τέλεια εγώ δεν τα ξέρω καν τον ήπιαμε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από anait: Εγω τα διάβασα σημερα, αλλα που να ζητηθούν μωρε.. Click για ανάπτυξη... Έχω κακό προαίσθημα για το αυριανό, μακάρι να κάνω λάθος Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιουνίου 2025 στις 22:58 Ο Guest 691153: #26 03-06-25 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Indecisive2: Έχω κακό προαίσθημα για το αυριανό, μακάρι να κάνω λάθος Click για ανάπτυξη... Koίτα. Γαμήσανε την βιολογία, τα μαθηματικά, και τα αρχαία. Δεν νομιζω να ειναι τοσο μαλακες να γαμησουν και τα αλλα anait Νεοφερμένο μέλος Η anait αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών, Μαθήτρια Γ' λυκείου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2025 στις 22:59 Η anait έγραψε: #27 03-06-25 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Indecisive2: Α τέλεια εγώ δεν τα ξέρω καν τον ήπιαμε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιουνίου 2025 Έχω κακό προαίσθημα για το αυριανό, μακάρι να κάνω λάθος Click για ανάπτυξη... Κοιτα αλογονοφορμικη θα εχει καπου σιγουρα, σε καποιο δεντρο ή διακριση τουλάχιστον. Τα σταδια της τωρα ειναι δυσκολο να ζητηθούν.. καντα μια ανάγνωση καλου κακου παντως να εχεις το κεφαλι σου ήσυχο Indecisive2 Νεοφερμένο μέλος Ο Indecisive2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2025 στις 22:59 Ο Indecisive2: #28 03-06-25 22:59 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Eγώ τα διάβασα. Δε με βόλευε ποτέ ο μνημονικός κανόνας, κυρίως γιατι δε θυμαμαι που μπαινουν τα 4,6,5,5. Είναι πιο απλό όταν το έχεις ως (οξείδωση αλκοολης) υποκατάσταση υδρογόνων του μεθυλίου αποκοπή του μεθυλίου και εξουδετέρωση του οξέος εξουδετέρωση υδραλογόνων Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nearos: Koίτα. Γαμήσανε την βιολογία, τα μαθηματικά, και τα αρχαία. Δεν νομιζω να ειναι τοσο μαλακες να γαμησουν και τα αλλα Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα, καλή επιτυχία σε όλους! anait Νεοφερμένο μέλος Η anait αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών, Μαθήτρια Γ' λυκείου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2025 στις 23:00 Η anait έγραψε: #29 03-06-25 23:00 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Koίτα. Γαμήσανε την βιολογία, τα μαθηματικά, και τα αρχαία. Δεν νομιζω να ειναι τοσο μαλακες να γαμησουν και τα αλλα Click για ανάπτυξη... Ας μην το ματιασουμε, αλλα συμφωνω! Η λογικη λεει πως χημεια φυσικη θα ειναι κομπλε.. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιουνίου 2025 στις 23:01 Ο Guest 691153: #30 03-06-25 23:01 Αρχική Δημοσίευση από anait: Ας μην το ματιασουμε, αλλα συμφωνω! Η λογικη λεει πως χημεια φυσικη θα ειναι κομπλε.. Click για ανάπτυξη... Δε ματιάζω τίποτα είναι γεγονός πως καθε χρόνο βγάζουν τα εσώψυχά τους σε ενα μαθημα. Πρόπερσυ ήτανε η χημεια, περσυ η φυσική, φέτος με τη λογική, βιολογια / μαθηματικά anait Νεοφερμένο μέλος Η anait αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών, Μαθήτρια Γ' λυκείου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2025 στις 23:03 Η anait έγραψε: #31 03-06-25 23:03 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δε ματιάζω τίποτα είναι γεγονός πως καθε χρόνο βγάζουν τα εσώψυχά τους σε ενα μαθημα. Πρόπερσυ ήτανε η χημεια, περσυ η φυσική, φέτος με τη λογική, βιολογια / μαθηματικά Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ισχύειι ισχυει Εχουν ψυχολογικά και τα βγαζουν στα θεματα. Ας ελπισουμε να πηγαν σε καναν ψυχολογο πριν φτιαξουν τα αυριανα θεματα Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.824 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2025 στις 23:41 Ο Micro έγραψε: #32 03-06-25 23:41 Μην αγχωνεστε , να δειτε θα βαλουν ευκολα Help :) Νεοφερμένο μέλος Η Help :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2025 στις 07:12 Η Help :) έγραψε: #33 04-06-25 07:12 Μα παιδιά πολλοί λένε ότι ήταν εύκολη η βιολογία βοήθεια . Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. Unboxholics Penny1903 many of Filip SKG ck_chrysiis Tolis211 neuronova blissele jellojina Wonderkid AggelikiGr Indecisive2 anait Help :) Joji Isa suaimhneas Scandal panosT436 Pamalamadingdong Corfu kitty globglogabgalab pinkheart FNC_Sophia GV221 pannnos1992 bigguy Panagiotis849 constansn Lia 2006 jkntx thepigod762 idkser Geraldsaga Vera trifasikodiavasma Chrisphys Than003 GIANCHRIS georgetherrr TonyGeo BatGuin Orfano Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nearos: ευκολο ειναι, απλά είναι σκατένια η αιτιολόγηση. Εύχομαι καλή επιτυχία μεγαλη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολυυυ και επισης
Indecisive2 Νεοφερμένο μέλος Ο Indecisive2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2025 στις 22:51 Ο Indecisive2: #22 03-06-25 22:51 Πιστεύετε εχει διαβάσει κανείς τα στάδια της αλογονοφορμικης; anait Νεοφερμένο μέλος Η anait αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών, Μαθήτρια Γ' λυκείου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2025 στις 22:53 Η anait έγραψε: #23 03-06-25 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Indecisive2: Πιστεύετε εχει διαβάσει κανείς τα στάδια της αλογονοφορμικης; Click για ανάπτυξη... Εγω τα διάβασα σημερα, αλλα που να ζητηθούν μωρε.. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιουνίου 2025 στις 22:54 Ο Guest 691153: #24 03-06-25 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Indecisive2: Πιστεύετε εχει διαβάσει κανείς τα στάδια της αλογονοφορμικης; Click για ανάπτυξη... Eγώ τα διάβασα. Δε με βόλευε ποτέ ο μνημονικός κανόνας, κυρίως γιατι δε θυμαμαι που μπαινουν τα 4,6,5,5. Είναι πιο απλό όταν το έχεις ως (οξείδωση αλκοολης) υποκατάσταση υδρογόνων του μεθυλίου αποκοπή του μεθυλίου και εξουδετέρωση του οξέος εξουδετέρωση υδραλογόνων Indecisive2 Νεοφερμένο μέλος Ο Indecisive2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2025 στις 22:55 Ο Indecisive2: #25 03-06-25 22:55 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Eγώ τα διάβασα. Δε με βόλευε ποτέ ο μνημονικός κανόνας, κυρίως γιατι δε θυμαμαι που μπαινουν τα 4,6,5,5. Είναι πιο απλό όταν το έχεις ως (οξείδωση αλκοολης) υποκατάσταση υδρογόνων του μεθυλίου αποκοπή του μεθυλίου και εξουδετέρωση του οξέος εξουδετέρωση υδραλογόνων Click για ανάπτυξη... Α τέλεια εγώ δεν τα ξέρω καν τον ήπιαμε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από anait: Εγω τα διάβασα σημερα, αλλα που να ζητηθούν μωρε.. Click για ανάπτυξη... Έχω κακό προαίσθημα για το αυριανό, μακάρι να κάνω λάθος Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιουνίου 2025 στις 22:58 Ο Guest 691153: #26 03-06-25 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Indecisive2: Έχω κακό προαίσθημα για το αυριανό, μακάρι να κάνω λάθος Click για ανάπτυξη... Koίτα. Γαμήσανε την βιολογία, τα μαθηματικά, και τα αρχαία. Δεν νομιζω να ειναι τοσο μαλακες να γαμησουν και τα αλλα anait Νεοφερμένο μέλος Η anait αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών, Μαθήτρια Γ' λυκείου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2025 στις 22:59 Η anait έγραψε: #27 03-06-25 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Indecisive2: Α τέλεια εγώ δεν τα ξέρω καν τον ήπιαμε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιουνίου 2025 Έχω κακό προαίσθημα για το αυριανό, μακάρι να κάνω λάθος Click για ανάπτυξη... Κοιτα αλογονοφορμικη θα εχει καπου σιγουρα, σε καποιο δεντρο ή διακριση τουλάχιστον. Τα σταδια της τωρα ειναι δυσκολο να ζητηθούν.. καντα μια ανάγνωση καλου κακου παντως να εχεις το κεφαλι σου ήσυχο Indecisive2 Νεοφερμένο μέλος Ο Indecisive2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2025 στις 22:59 Ο Indecisive2: #28 03-06-25 22:59 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Eγώ τα διάβασα. Δε με βόλευε ποτέ ο μνημονικός κανόνας, κυρίως γιατι δε θυμαμαι που μπαινουν τα 4,6,5,5. Είναι πιο απλό όταν το έχεις ως (οξείδωση αλκοολης) υποκατάσταση υδρογόνων του μεθυλίου αποκοπή του μεθυλίου και εξουδετέρωση του οξέος εξουδετέρωση υδραλογόνων Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nearos: Koίτα. Γαμήσανε την βιολογία, τα μαθηματικά, και τα αρχαία. Δεν νομιζω να ειναι τοσο μαλακες να γαμησουν και τα αλλα Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα, καλή επιτυχία σε όλους! anait Νεοφερμένο μέλος Η anait αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών, Μαθήτρια Γ' λυκείου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2025 στις 23:00 Η anait έγραψε: #29 03-06-25 23:00 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Koίτα. Γαμήσανε την βιολογία, τα μαθηματικά, και τα αρχαία. Δεν νομιζω να ειναι τοσο μαλακες να γαμησουν και τα αλλα Click για ανάπτυξη... Ας μην το ματιασουμε, αλλα συμφωνω! Η λογικη λεει πως χημεια φυσικη θα ειναι κομπλε.. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιουνίου 2025 στις 23:01 Ο Guest 691153: #30 03-06-25 23:01 Αρχική Δημοσίευση από anait: Ας μην το ματιασουμε, αλλα συμφωνω! Η λογικη λεει πως χημεια φυσικη θα ειναι κομπλε.. Click για ανάπτυξη... Δε ματιάζω τίποτα είναι γεγονός πως καθε χρόνο βγάζουν τα εσώψυχά τους σε ενα μαθημα. Πρόπερσυ ήτανε η χημεια, περσυ η φυσική, φέτος με τη λογική, βιολογια / μαθηματικά anait Νεοφερμένο μέλος Η anait αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών, Μαθήτρια Γ' λυκείου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2025 στις 23:03 Η anait έγραψε: #31 03-06-25 23:03 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δε ματιάζω τίποτα είναι γεγονός πως καθε χρόνο βγάζουν τα εσώψυχά τους σε ενα μαθημα. Πρόπερσυ ήτανε η χημεια, περσυ η φυσική, φέτος με τη λογική, βιολογια / μαθηματικά Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ισχύειι ισχυει Εχουν ψυχολογικά και τα βγαζουν στα θεματα. Ας ελπισουμε να πηγαν σε καναν ψυχολογο πριν φτιαξουν τα αυριανα θεματα Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.824 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2025 στις 23:41 Ο Micro έγραψε: #32 03-06-25 23:41 Μην αγχωνεστε , να δειτε θα βαλουν ευκολα Help :) Νεοφερμένο μέλος Η Help :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2025 στις 07:12 Η Help :) έγραψε: #33 04-06-25 07:12 Μα παιδιά πολλοί λένε ότι ήταν εύκολη η βιολογία βοήθεια . Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. Unboxholics Penny1903 many of Filip SKG ck_chrysiis Tolis211 neuronova blissele jellojina Wonderkid AggelikiGr Indecisive2 anait Help :) Joji Isa suaimhneas Scandal panosT436 Pamalamadingdong Corfu kitty globglogabgalab pinkheart FNC_Sophia GV221 pannnos1992 bigguy Panagiotis849 constansn Lia 2006 jkntx thepigod762 idkser Geraldsaga Vera trifasikodiavasma Chrisphys Than003 GIANCHRIS georgetherrr TonyGeo BatGuin Orfano Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
anait Νεοφερμένο μέλος Η anait αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών, Μαθήτρια Γ' λυκείου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2025 στις 22:53 Η anait έγραψε: #23 03-06-25 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Indecisive2: Πιστεύετε εχει διαβάσει κανείς τα στάδια της αλογονοφορμικης; Click για ανάπτυξη... Εγω τα διάβασα σημερα, αλλα που να ζητηθούν μωρε.. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιουνίου 2025 στις 22:54 Ο Guest 691153: #24 03-06-25 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Indecisive2: Πιστεύετε εχει διαβάσει κανείς τα στάδια της αλογονοφορμικης; Click για ανάπτυξη... Eγώ τα διάβασα. Δε με βόλευε ποτέ ο μνημονικός κανόνας, κυρίως γιατι δε θυμαμαι που μπαινουν τα 4,6,5,5. Είναι πιο απλό όταν το έχεις ως (οξείδωση αλκοολης) υποκατάσταση υδρογόνων του μεθυλίου αποκοπή του μεθυλίου και εξουδετέρωση του οξέος εξουδετέρωση υδραλογόνων Indecisive2 Νεοφερμένο μέλος Ο Indecisive2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2025 στις 22:55 Ο Indecisive2: #25 03-06-25 22:55 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Eγώ τα διάβασα. Δε με βόλευε ποτέ ο μνημονικός κανόνας, κυρίως γιατι δε θυμαμαι που μπαινουν τα 4,6,5,5. Είναι πιο απλό όταν το έχεις ως (οξείδωση αλκοολης) υποκατάσταση υδρογόνων του μεθυλίου αποκοπή του μεθυλίου και εξουδετέρωση του οξέος εξουδετέρωση υδραλογόνων Click για ανάπτυξη... Α τέλεια εγώ δεν τα ξέρω καν τον ήπιαμε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από anait: Εγω τα διάβασα σημερα, αλλα που να ζητηθούν μωρε.. Click για ανάπτυξη... Έχω κακό προαίσθημα για το αυριανό, μακάρι να κάνω λάθος Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιουνίου 2025 στις 22:58 Ο Guest 691153: #26 03-06-25 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Indecisive2: Έχω κακό προαίσθημα για το αυριανό, μακάρι να κάνω λάθος Click για ανάπτυξη... Koίτα. Γαμήσανε την βιολογία, τα μαθηματικά, και τα αρχαία. Δεν νομιζω να ειναι τοσο μαλακες να γαμησουν και τα αλλα anait Νεοφερμένο μέλος Η anait αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών, Μαθήτρια Γ' λυκείου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2025 στις 22:59 Η anait έγραψε: #27 03-06-25 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Indecisive2: Α τέλεια εγώ δεν τα ξέρω καν τον ήπιαμε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιουνίου 2025 Έχω κακό προαίσθημα για το αυριανό, μακάρι να κάνω λάθος Click για ανάπτυξη... Κοιτα αλογονοφορμικη θα εχει καπου σιγουρα, σε καποιο δεντρο ή διακριση τουλάχιστον. Τα σταδια της τωρα ειναι δυσκολο να ζητηθούν.. καντα μια ανάγνωση καλου κακου παντως να εχεις το κεφαλι σου ήσυχο Indecisive2 Νεοφερμένο μέλος Ο Indecisive2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2025 στις 22:59 Ο Indecisive2: #28 03-06-25 22:59 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Eγώ τα διάβασα. Δε με βόλευε ποτέ ο μνημονικός κανόνας, κυρίως γιατι δε θυμαμαι που μπαινουν τα 4,6,5,5. Είναι πιο απλό όταν το έχεις ως (οξείδωση αλκοολης) υποκατάσταση υδρογόνων του μεθυλίου αποκοπή του μεθυλίου και εξουδετέρωση του οξέος εξουδετέρωση υδραλογόνων Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nearos: Koίτα. Γαμήσανε την βιολογία, τα μαθηματικά, και τα αρχαία. Δεν νομιζω να ειναι τοσο μαλακες να γαμησουν και τα αλλα Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα, καλή επιτυχία σε όλους! anait Νεοφερμένο μέλος Η anait αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών, Μαθήτρια Γ' λυκείου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2025 στις 23:00 Η anait έγραψε: #29 03-06-25 23:00 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Koίτα. Γαμήσανε την βιολογία, τα μαθηματικά, και τα αρχαία. Δεν νομιζω να ειναι τοσο μαλακες να γαμησουν και τα αλλα Click για ανάπτυξη... Ας μην το ματιασουμε, αλλα συμφωνω! Η λογικη λεει πως χημεια φυσικη θα ειναι κομπλε.. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιουνίου 2025 στις 23:01 Ο Guest 691153: #30 03-06-25 23:01 Αρχική Δημοσίευση από anait: Ας μην το ματιασουμε, αλλα συμφωνω! Η λογικη λεει πως χημεια φυσικη θα ειναι κομπλε.. Click για ανάπτυξη... Δε ματιάζω τίποτα είναι γεγονός πως καθε χρόνο βγάζουν τα εσώψυχά τους σε ενα μαθημα. Πρόπερσυ ήτανε η χημεια, περσυ η φυσική, φέτος με τη λογική, βιολογια / μαθηματικά anait Νεοφερμένο μέλος Η anait αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών, Μαθήτρια Γ' λυκείου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2025 στις 23:03 Η anait έγραψε: #31 03-06-25 23:03 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δε ματιάζω τίποτα είναι γεγονός πως καθε χρόνο βγάζουν τα εσώψυχά τους σε ενα μαθημα. Πρόπερσυ ήτανε η χημεια, περσυ η φυσική, φέτος με τη λογική, βιολογια / μαθηματικά Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ισχύειι ισχυει Εχουν ψυχολογικά και τα βγαζουν στα θεματα. Ας ελπισουμε να πηγαν σε καναν ψυχολογο πριν φτιαξουν τα αυριανα θεματα Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.824 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2025 στις 23:41 Ο Micro έγραψε: #32 03-06-25 23:41 Μην αγχωνεστε , να δειτε θα βαλουν ευκολα Help :) Νεοφερμένο μέλος Η Help :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2025 στις 07:12 Η Help :) έγραψε: #33 04-06-25 07:12 Μα παιδιά πολλοί λένε ότι ήταν εύκολη η βιολογία βοήθεια . Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. Unboxholics Penny1903 many of Filip SKG ck_chrysiis Tolis211 neuronova blissele jellojina Wonderkid AggelikiGr Indecisive2 anait Help :) Joji Isa suaimhneas Scandal panosT436 Pamalamadingdong Corfu kitty globglogabgalab pinkheart FNC_Sophia GV221 pannnos1992 bigguy Panagiotis849 constansn Lia 2006 jkntx thepigod762 idkser Geraldsaga Vera trifasikodiavasma Chrisphys Than003 GIANCHRIS georgetherrr TonyGeo BatGuin Orfano Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Indecisive2: Πιστεύετε εχει διαβάσει κανείς τα στάδια της αλογονοφορμικης; Click για ανάπτυξη... Εγω τα διάβασα σημερα, αλλα που να ζητηθούν μωρε..
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιουνίου 2025 στις 22:54 Ο Guest 691153: #24 03-06-25 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Indecisive2: Πιστεύετε εχει διαβάσει κανείς τα στάδια της αλογονοφορμικης; Click για ανάπτυξη... Eγώ τα διάβασα. Δε με βόλευε ποτέ ο μνημονικός κανόνας, κυρίως γιατι δε θυμαμαι που μπαινουν τα 4,6,5,5. Είναι πιο απλό όταν το έχεις ως (οξείδωση αλκοολης) υποκατάσταση υδρογόνων του μεθυλίου αποκοπή του μεθυλίου και εξουδετέρωση του οξέος εξουδετέρωση υδραλογόνων Indecisive2 Νεοφερμένο μέλος Ο Indecisive2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2025 στις 22:55 Ο Indecisive2: #25 03-06-25 22:55 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Eγώ τα διάβασα. Δε με βόλευε ποτέ ο μνημονικός κανόνας, κυρίως γιατι δε θυμαμαι που μπαινουν τα 4,6,5,5. Είναι πιο απλό όταν το έχεις ως (οξείδωση αλκοολης) υποκατάσταση υδρογόνων του μεθυλίου αποκοπή του μεθυλίου και εξουδετέρωση του οξέος εξουδετέρωση υδραλογόνων Click για ανάπτυξη... Α τέλεια εγώ δεν τα ξέρω καν τον ήπιαμε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από anait: Εγω τα διάβασα σημερα, αλλα που να ζητηθούν μωρε.. Click για ανάπτυξη... Έχω κακό προαίσθημα για το αυριανό, μακάρι να κάνω λάθος Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιουνίου 2025 στις 22:58 Ο Guest 691153: #26 03-06-25 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Indecisive2: Έχω κακό προαίσθημα για το αυριανό, μακάρι να κάνω λάθος Click για ανάπτυξη... Koίτα. Γαμήσανε την βιολογία, τα μαθηματικά, και τα αρχαία. Δεν νομιζω να ειναι τοσο μαλακες να γαμησουν και τα αλλα anait Νεοφερμένο μέλος Η anait αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών, Μαθήτρια Γ' λυκείου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2025 στις 22:59 Η anait έγραψε: #27 03-06-25 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Indecisive2: Α τέλεια εγώ δεν τα ξέρω καν τον ήπιαμε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιουνίου 2025 Έχω κακό προαίσθημα για το αυριανό, μακάρι να κάνω λάθος Click για ανάπτυξη... Κοιτα αλογονοφορμικη θα εχει καπου σιγουρα, σε καποιο δεντρο ή διακριση τουλάχιστον. Τα σταδια της τωρα ειναι δυσκολο να ζητηθούν.. καντα μια ανάγνωση καλου κακου παντως να εχεις το κεφαλι σου ήσυχο Indecisive2 Νεοφερμένο μέλος Ο Indecisive2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2025 στις 22:59 Ο Indecisive2: #28 03-06-25 22:59 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Eγώ τα διάβασα. Δε με βόλευε ποτέ ο μνημονικός κανόνας, κυρίως γιατι δε θυμαμαι που μπαινουν τα 4,6,5,5. Είναι πιο απλό όταν το έχεις ως (οξείδωση αλκοολης) υποκατάσταση υδρογόνων του μεθυλίου αποκοπή του μεθυλίου και εξουδετέρωση του οξέος εξουδετέρωση υδραλογόνων Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nearos: Koίτα. Γαμήσανε την βιολογία, τα μαθηματικά, και τα αρχαία. Δεν νομιζω να ειναι τοσο μαλακες να γαμησουν και τα αλλα Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα, καλή επιτυχία σε όλους! anait Νεοφερμένο μέλος Η anait αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών, Μαθήτρια Γ' λυκείου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2025 στις 23:00 Η anait έγραψε: #29 03-06-25 23:00 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Koίτα. Γαμήσανε την βιολογία, τα μαθηματικά, και τα αρχαία. Δεν νομιζω να ειναι τοσο μαλακες να γαμησουν και τα αλλα Click για ανάπτυξη... Ας μην το ματιασουμε, αλλα συμφωνω! Η λογικη λεει πως χημεια φυσικη θα ειναι κομπλε.. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιουνίου 2025 στις 23:01 Ο Guest 691153: #30 03-06-25 23:01 Αρχική Δημοσίευση από anait: Ας μην το ματιασουμε, αλλα συμφωνω! Η λογικη λεει πως χημεια φυσικη θα ειναι κομπλε.. Click για ανάπτυξη... Δε ματιάζω τίποτα είναι γεγονός πως καθε χρόνο βγάζουν τα εσώψυχά τους σε ενα μαθημα. Πρόπερσυ ήτανε η χημεια, περσυ η φυσική, φέτος με τη λογική, βιολογια / μαθηματικά anait Νεοφερμένο μέλος Η anait αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών, Μαθήτρια Γ' λυκείου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2025 στις 23:03 Η anait έγραψε: #31 03-06-25 23:03 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δε ματιάζω τίποτα είναι γεγονός πως καθε χρόνο βγάζουν τα εσώψυχά τους σε ενα μαθημα. Πρόπερσυ ήτανε η χημεια, περσυ η φυσική, φέτος με τη λογική, βιολογια / μαθηματικά Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ισχύειι ισχυει Εχουν ψυχολογικά και τα βγαζουν στα θεματα. Ας ελπισουμε να πηγαν σε καναν ψυχολογο πριν φτιαξουν τα αυριανα θεματα Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.824 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2025 στις 23:41 Ο Micro έγραψε: #32 03-06-25 23:41 Μην αγχωνεστε , να δειτε θα βαλουν ευκολα Help :) Νεοφερμένο μέλος Η Help :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2025 στις 07:12 Η Help :) έγραψε: #33 04-06-25 07:12 Μα παιδιά πολλοί λένε ότι ήταν εύκολη η βιολογία βοήθεια . Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. Unboxholics Penny1903 many of Filip SKG ck_chrysiis Tolis211 neuronova blissele jellojina Wonderkid AggelikiGr Indecisive2 anait Help :) Joji Isa suaimhneas Scandal panosT436 Pamalamadingdong Corfu kitty globglogabgalab pinkheart FNC_Sophia GV221 pannnos1992 bigguy Panagiotis849 constansn Lia 2006 jkntx thepigod762 idkser Geraldsaga Vera trifasikodiavasma Chrisphys Than003 GIANCHRIS georgetherrr TonyGeo BatGuin Orfano Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Indecisive2: Πιστεύετε εχει διαβάσει κανείς τα στάδια της αλογονοφορμικης; Click για ανάπτυξη... Eγώ τα διάβασα. Δε με βόλευε ποτέ ο μνημονικός κανόνας, κυρίως γιατι δε θυμαμαι που μπαινουν τα 4,6,5,5. Είναι πιο απλό όταν το έχεις ως (οξείδωση αλκοολης) υποκατάσταση υδρογόνων του μεθυλίου αποκοπή του μεθυλίου και εξουδετέρωση του οξέος εξουδετέρωση υδραλογόνων
Indecisive2 Νεοφερμένο μέλος Ο Indecisive2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2025 στις 22:55 Ο Indecisive2: #25 03-06-25 22:55 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Eγώ τα διάβασα. Δε με βόλευε ποτέ ο μνημονικός κανόνας, κυρίως γιατι δε θυμαμαι που μπαινουν τα 4,6,5,5. Είναι πιο απλό όταν το έχεις ως (οξείδωση αλκοολης) υποκατάσταση υδρογόνων του μεθυλίου αποκοπή του μεθυλίου και εξουδετέρωση του οξέος εξουδετέρωση υδραλογόνων Click για ανάπτυξη... Α τέλεια εγώ δεν τα ξέρω καν τον ήπιαμε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από anait: Εγω τα διάβασα σημερα, αλλα που να ζητηθούν μωρε.. Click για ανάπτυξη... Έχω κακό προαίσθημα για το αυριανό, μακάρι να κάνω λάθος Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιουνίου 2025 στις 22:58 Ο Guest 691153: #26 03-06-25 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Indecisive2: Έχω κακό προαίσθημα για το αυριανό, μακάρι να κάνω λάθος Click για ανάπτυξη... Koίτα. Γαμήσανε την βιολογία, τα μαθηματικά, και τα αρχαία. Δεν νομιζω να ειναι τοσο μαλακες να γαμησουν και τα αλλα anait Νεοφερμένο μέλος Η anait αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών, Μαθήτρια Γ' λυκείου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2025 στις 22:59 Η anait έγραψε: #27 03-06-25 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Indecisive2: Α τέλεια εγώ δεν τα ξέρω καν τον ήπιαμε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιουνίου 2025 Έχω κακό προαίσθημα για το αυριανό, μακάρι να κάνω λάθος Click για ανάπτυξη... Κοιτα αλογονοφορμικη θα εχει καπου σιγουρα, σε καποιο δεντρο ή διακριση τουλάχιστον. Τα σταδια της τωρα ειναι δυσκολο να ζητηθούν.. καντα μια ανάγνωση καλου κακου παντως να εχεις το κεφαλι σου ήσυχο Indecisive2 Νεοφερμένο μέλος Ο Indecisive2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2025 στις 22:59 Ο Indecisive2: #28 03-06-25 22:59 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Eγώ τα διάβασα. Δε με βόλευε ποτέ ο μνημονικός κανόνας, κυρίως γιατι δε θυμαμαι που μπαινουν τα 4,6,5,5. Είναι πιο απλό όταν το έχεις ως (οξείδωση αλκοολης) υποκατάσταση υδρογόνων του μεθυλίου αποκοπή του μεθυλίου και εξουδετέρωση του οξέος εξουδετέρωση υδραλογόνων Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nearos: Koίτα. Γαμήσανε την βιολογία, τα μαθηματικά, και τα αρχαία. Δεν νομιζω να ειναι τοσο μαλακες να γαμησουν και τα αλλα Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα, καλή επιτυχία σε όλους! anait Νεοφερμένο μέλος Η anait αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών, Μαθήτρια Γ' λυκείου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2025 στις 23:00 Η anait έγραψε: #29 03-06-25 23:00 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Koίτα. Γαμήσανε την βιολογία, τα μαθηματικά, και τα αρχαία. Δεν νομιζω να ειναι τοσο μαλακες να γαμησουν και τα αλλα Click για ανάπτυξη... Ας μην το ματιασουμε, αλλα συμφωνω! Η λογικη λεει πως χημεια φυσικη θα ειναι κομπλε.. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιουνίου 2025 στις 23:01 Ο Guest 691153: #30 03-06-25 23:01 Αρχική Δημοσίευση από anait: Ας μην το ματιασουμε, αλλα συμφωνω! Η λογικη λεει πως χημεια φυσικη θα ειναι κομπλε.. Click για ανάπτυξη... Δε ματιάζω τίποτα είναι γεγονός πως καθε χρόνο βγάζουν τα εσώψυχά τους σε ενα μαθημα. Πρόπερσυ ήτανε η χημεια, περσυ η φυσική, φέτος με τη λογική, βιολογια / μαθηματικά anait Νεοφερμένο μέλος Η anait αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών, Μαθήτρια Γ' λυκείου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2025 στις 23:03 Η anait έγραψε: #31 03-06-25 23:03 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δε ματιάζω τίποτα είναι γεγονός πως καθε χρόνο βγάζουν τα εσώψυχά τους σε ενα μαθημα. Πρόπερσυ ήτανε η χημεια, περσυ η φυσική, φέτος με τη λογική, βιολογια / μαθηματικά Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ισχύειι ισχυει Εχουν ψυχολογικά και τα βγαζουν στα θεματα. Ας ελπισουμε να πηγαν σε καναν ψυχολογο πριν φτιαξουν τα αυριανα θεματα Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.824 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2025 στις 23:41 Ο Micro έγραψε: #32 03-06-25 23:41 Μην αγχωνεστε , να δειτε θα βαλουν ευκολα Help :) Νεοφερμένο μέλος Η Help :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2025 στις 07:12 Η Help :) έγραψε: #33 04-06-25 07:12 Μα παιδιά πολλοί λένε ότι ήταν εύκολη η βιολογία βοήθεια . Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. Unboxholics Penny1903 many of Filip SKG ck_chrysiis Tolis211 neuronova blissele jellojina Wonderkid AggelikiGr Indecisive2 anait Help :) Joji Isa suaimhneas Scandal panosT436 Pamalamadingdong Corfu kitty globglogabgalab pinkheart FNC_Sophia GV221 pannnos1992 bigguy Panagiotis849 constansn Lia 2006 jkntx thepigod762 idkser Geraldsaga Vera trifasikodiavasma Chrisphys Than003 GIANCHRIS georgetherrr TonyGeo BatGuin Orfano Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nearos: Eγώ τα διάβασα. Δε με βόλευε ποτέ ο μνημονικός κανόνας, κυρίως γιατι δε θυμαμαι που μπαινουν τα 4,6,5,5. Είναι πιο απλό όταν το έχεις ως (οξείδωση αλκοολης) υποκατάσταση υδρογόνων του μεθυλίου αποκοπή του μεθυλίου και εξουδετέρωση του οξέος εξουδετέρωση υδραλογόνων Click για ανάπτυξη... Α τέλεια εγώ δεν τα ξέρω καν τον ήπιαμε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από anait: Εγω τα διάβασα σημερα, αλλα που να ζητηθούν μωρε.. Click για ανάπτυξη... Έχω κακό προαίσθημα για το αυριανό, μακάρι να κάνω λάθος
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιουνίου 2025 στις 22:58 Ο Guest 691153: #26 03-06-25 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Indecisive2: Έχω κακό προαίσθημα για το αυριανό, μακάρι να κάνω λάθος Click για ανάπτυξη... Koίτα. Γαμήσανε την βιολογία, τα μαθηματικά, και τα αρχαία. Δεν νομιζω να ειναι τοσο μαλακες να γαμησουν και τα αλλα anait Νεοφερμένο μέλος Η anait αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών, Μαθήτρια Γ' λυκείου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2025 στις 22:59 Η anait έγραψε: #27 03-06-25 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Indecisive2: Α τέλεια εγώ δεν τα ξέρω καν τον ήπιαμε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιουνίου 2025 Έχω κακό προαίσθημα για το αυριανό, μακάρι να κάνω λάθος Click για ανάπτυξη... Κοιτα αλογονοφορμικη θα εχει καπου σιγουρα, σε καποιο δεντρο ή διακριση τουλάχιστον. Τα σταδια της τωρα ειναι δυσκολο να ζητηθούν.. καντα μια ανάγνωση καλου κακου παντως να εχεις το κεφαλι σου ήσυχο Indecisive2 Νεοφερμένο μέλος Ο Indecisive2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2025 στις 22:59 Ο Indecisive2: #28 03-06-25 22:59 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Eγώ τα διάβασα. Δε με βόλευε ποτέ ο μνημονικός κανόνας, κυρίως γιατι δε θυμαμαι που μπαινουν τα 4,6,5,5. Είναι πιο απλό όταν το έχεις ως (οξείδωση αλκοολης) υποκατάσταση υδρογόνων του μεθυλίου αποκοπή του μεθυλίου και εξουδετέρωση του οξέος εξουδετέρωση υδραλογόνων Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nearos: Koίτα. Γαμήσανε την βιολογία, τα μαθηματικά, και τα αρχαία. Δεν νομιζω να ειναι τοσο μαλακες να γαμησουν και τα αλλα Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα, καλή επιτυχία σε όλους! anait Νεοφερμένο μέλος Η anait αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών, Μαθήτρια Γ' λυκείου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2025 στις 23:00 Η anait έγραψε: #29 03-06-25 23:00 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Koίτα. Γαμήσανε την βιολογία, τα μαθηματικά, και τα αρχαία. Δεν νομιζω να ειναι τοσο μαλακες να γαμησουν και τα αλλα Click για ανάπτυξη... Ας μην το ματιασουμε, αλλα συμφωνω! Η λογικη λεει πως χημεια φυσικη θα ειναι κομπλε.. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιουνίου 2025 στις 23:01 Ο Guest 691153: #30 03-06-25 23:01 Αρχική Δημοσίευση από anait: Ας μην το ματιασουμε, αλλα συμφωνω! Η λογικη λεει πως χημεια φυσικη θα ειναι κομπλε.. Click για ανάπτυξη... Δε ματιάζω τίποτα είναι γεγονός πως καθε χρόνο βγάζουν τα εσώψυχά τους σε ενα μαθημα. Πρόπερσυ ήτανε η χημεια, περσυ η φυσική, φέτος με τη λογική, βιολογια / μαθηματικά anait Νεοφερμένο μέλος Η anait αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών, Μαθήτρια Γ' λυκείου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2025 στις 23:03 Η anait έγραψε: #31 03-06-25 23:03 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δε ματιάζω τίποτα είναι γεγονός πως καθε χρόνο βγάζουν τα εσώψυχά τους σε ενα μαθημα. Πρόπερσυ ήτανε η χημεια, περσυ η φυσική, φέτος με τη λογική, βιολογια / μαθηματικά Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ισχύειι ισχυει Εχουν ψυχολογικά και τα βγαζουν στα θεματα. Ας ελπισουμε να πηγαν σε καναν ψυχολογο πριν φτιαξουν τα αυριανα θεματα Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.824 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2025 στις 23:41 Ο Micro έγραψε: #32 03-06-25 23:41 Μην αγχωνεστε , να δειτε θα βαλουν ευκολα Help :) Νεοφερμένο μέλος Η Help :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2025 στις 07:12 Η Help :) έγραψε: #33 04-06-25 07:12 Μα παιδιά πολλοί λένε ότι ήταν εύκολη η βιολογία βοήθεια . Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. Unboxholics Penny1903 many of Filip SKG ck_chrysiis Tolis211 neuronova blissele jellojina Wonderkid AggelikiGr Indecisive2 anait Help :) Joji Isa suaimhneas Scandal panosT436 Pamalamadingdong Corfu kitty globglogabgalab pinkheart FNC_Sophia GV221 pannnos1992 bigguy Panagiotis849 constansn Lia 2006 jkntx thepigod762 idkser Geraldsaga Vera trifasikodiavasma Chrisphys Than003 GIANCHRIS georgetherrr TonyGeo BatGuin Orfano Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Indecisive2: Έχω κακό προαίσθημα για το αυριανό, μακάρι να κάνω λάθος Click για ανάπτυξη... Koίτα. Γαμήσανε την βιολογία, τα μαθηματικά, και τα αρχαία. Δεν νομιζω να ειναι τοσο μαλακες να γαμησουν και τα αλλα
anait Νεοφερμένο μέλος Η anait αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών, Μαθήτρια Γ' λυκείου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2025 στις 22:59 Η anait έγραψε: #27 03-06-25 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Indecisive2: Α τέλεια εγώ δεν τα ξέρω καν τον ήπιαμε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιουνίου 2025 Έχω κακό προαίσθημα για το αυριανό, μακάρι να κάνω λάθος Click για ανάπτυξη... Κοιτα αλογονοφορμικη θα εχει καπου σιγουρα, σε καποιο δεντρο ή διακριση τουλάχιστον. Τα σταδια της τωρα ειναι δυσκολο να ζητηθούν.. καντα μια ανάγνωση καλου κακου παντως να εχεις το κεφαλι σου ήσυχο Indecisive2 Νεοφερμένο μέλος Ο Indecisive2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2025 στις 22:59 Ο Indecisive2: #28 03-06-25 22:59 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Eγώ τα διάβασα. Δε με βόλευε ποτέ ο μνημονικός κανόνας, κυρίως γιατι δε θυμαμαι που μπαινουν τα 4,6,5,5. Είναι πιο απλό όταν το έχεις ως (οξείδωση αλκοολης) υποκατάσταση υδρογόνων του μεθυλίου αποκοπή του μεθυλίου και εξουδετέρωση του οξέος εξουδετέρωση υδραλογόνων Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nearos: Koίτα. Γαμήσανε την βιολογία, τα μαθηματικά, και τα αρχαία. Δεν νομιζω να ειναι τοσο μαλακες να γαμησουν και τα αλλα Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα, καλή επιτυχία σε όλους! anait Νεοφερμένο μέλος Η anait αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών, Μαθήτρια Γ' λυκείου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2025 στις 23:00 Η anait έγραψε: #29 03-06-25 23:00 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Koίτα. Γαμήσανε την βιολογία, τα μαθηματικά, και τα αρχαία. Δεν νομιζω να ειναι τοσο μαλακες να γαμησουν και τα αλλα Click για ανάπτυξη... Ας μην το ματιασουμε, αλλα συμφωνω! Η λογικη λεει πως χημεια φυσικη θα ειναι κομπλε.. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιουνίου 2025 στις 23:01 Ο Guest 691153: #30 03-06-25 23:01 Αρχική Δημοσίευση από anait: Ας μην το ματιασουμε, αλλα συμφωνω! Η λογικη λεει πως χημεια φυσικη θα ειναι κομπλε.. Click για ανάπτυξη... Δε ματιάζω τίποτα είναι γεγονός πως καθε χρόνο βγάζουν τα εσώψυχά τους σε ενα μαθημα. Πρόπερσυ ήτανε η χημεια, περσυ η φυσική, φέτος με τη λογική, βιολογια / μαθηματικά anait Νεοφερμένο μέλος Η anait αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών, Μαθήτρια Γ' λυκείου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2025 στις 23:03 Η anait έγραψε: #31 03-06-25 23:03 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δε ματιάζω τίποτα είναι γεγονός πως καθε χρόνο βγάζουν τα εσώψυχά τους σε ενα μαθημα. Πρόπερσυ ήτανε η χημεια, περσυ η φυσική, φέτος με τη λογική, βιολογια / μαθηματικά Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ισχύειι ισχυει Εχουν ψυχολογικά και τα βγαζουν στα θεματα. Ας ελπισουμε να πηγαν σε καναν ψυχολογο πριν φτιαξουν τα αυριανα θεματα Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.824 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2025 στις 23:41 Ο Micro έγραψε: #32 03-06-25 23:41 Μην αγχωνεστε , να δειτε θα βαλουν ευκολα Help :) Νεοφερμένο μέλος Η Help :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2025 στις 07:12 Η Help :) έγραψε: #33 04-06-25 07:12 Μα παιδιά πολλοί λένε ότι ήταν εύκολη η βιολογία βοήθεια . Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. Unboxholics Penny1903 many of Filip SKG ck_chrysiis Tolis211 neuronova blissele jellojina Wonderkid AggelikiGr Indecisive2 anait Help :) Joji Isa suaimhneas Scandal panosT436 Pamalamadingdong Corfu kitty globglogabgalab pinkheart FNC_Sophia GV221 pannnos1992 bigguy Panagiotis849 constansn Lia 2006 jkntx thepigod762 idkser Geraldsaga Vera trifasikodiavasma Chrisphys Than003 GIANCHRIS georgetherrr TonyGeo BatGuin Orfano Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Indecisive2: Α τέλεια εγώ δεν τα ξέρω καν τον ήπιαμε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιουνίου 2025 Έχω κακό προαίσθημα για το αυριανό, μακάρι να κάνω λάθος Click για ανάπτυξη... Κοιτα αλογονοφορμικη θα εχει καπου σιγουρα, σε καποιο δεντρο ή διακριση τουλάχιστον. Τα σταδια της τωρα ειναι δυσκολο να ζητηθούν.. καντα μια ανάγνωση καλου κακου παντως να εχεις το κεφαλι σου ήσυχο
Indecisive2 Νεοφερμένο μέλος Ο Indecisive2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2025 στις 22:59 Ο Indecisive2: #28 03-06-25 22:59 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Eγώ τα διάβασα. Δε με βόλευε ποτέ ο μνημονικός κανόνας, κυρίως γιατι δε θυμαμαι που μπαινουν τα 4,6,5,5. Είναι πιο απλό όταν το έχεις ως (οξείδωση αλκοολης) υποκατάσταση υδρογόνων του μεθυλίου αποκοπή του μεθυλίου και εξουδετέρωση του οξέος εξουδετέρωση υδραλογόνων Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nearos: Koίτα. Γαμήσανε την βιολογία, τα μαθηματικά, και τα αρχαία. Δεν νομιζω να ειναι τοσο μαλακες να γαμησουν και τα αλλα Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα, καλή επιτυχία σε όλους! anait Νεοφερμένο μέλος Η anait αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών, Μαθήτρια Γ' λυκείου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2025 στις 23:00 Η anait έγραψε: #29 03-06-25 23:00 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Koίτα. Γαμήσανε την βιολογία, τα μαθηματικά, και τα αρχαία. Δεν νομιζω να ειναι τοσο μαλακες να γαμησουν και τα αλλα Click για ανάπτυξη... Ας μην το ματιασουμε, αλλα συμφωνω! Η λογικη λεει πως χημεια φυσικη θα ειναι κομπλε.. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιουνίου 2025 στις 23:01 Ο Guest 691153: #30 03-06-25 23:01 Αρχική Δημοσίευση από anait: Ας μην το ματιασουμε, αλλα συμφωνω! Η λογικη λεει πως χημεια φυσικη θα ειναι κομπλε.. Click για ανάπτυξη... Δε ματιάζω τίποτα είναι γεγονός πως καθε χρόνο βγάζουν τα εσώψυχά τους σε ενα μαθημα. Πρόπερσυ ήτανε η χημεια, περσυ η φυσική, φέτος με τη λογική, βιολογια / μαθηματικά anait Νεοφερμένο μέλος Η anait αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών, Μαθήτρια Γ' λυκείου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2025 στις 23:03 Η anait έγραψε: #31 03-06-25 23:03 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δε ματιάζω τίποτα είναι γεγονός πως καθε χρόνο βγάζουν τα εσώψυχά τους σε ενα μαθημα. Πρόπερσυ ήτανε η χημεια, περσυ η φυσική, φέτος με τη λογική, βιολογια / μαθηματικά Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ισχύειι ισχυει Εχουν ψυχολογικά και τα βγαζουν στα θεματα. Ας ελπισουμε να πηγαν σε καναν ψυχολογο πριν φτιαξουν τα αυριανα θεματα Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.824 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2025 στις 23:41 Ο Micro έγραψε: #32 03-06-25 23:41 Μην αγχωνεστε , να δειτε θα βαλουν ευκολα Help :) Νεοφερμένο μέλος Η Help :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2025 στις 07:12 Η Help :) έγραψε: #33 04-06-25 07:12 Μα παιδιά πολλοί λένε ότι ήταν εύκολη η βιολογία βοήθεια . Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. Unboxholics Penny1903 many of Filip SKG ck_chrysiis Tolis211 neuronova blissele jellojina Wonderkid AggelikiGr Indecisive2 anait Help :) Joji Isa suaimhneas Scandal panosT436 Pamalamadingdong Corfu kitty globglogabgalab pinkheart FNC_Sophia GV221 pannnos1992 bigguy Panagiotis849 constansn Lia 2006 jkntx thepigod762 idkser Geraldsaga Vera trifasikodiavasma Chrisphys Than003 GIANCHRIS georgetherrr TonyGeo BatGuin Orfano Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nearos: Eγώ τα διάβασα. Δε με βόλευε ποτέ ο μνημονικός κανόνας, κυρίως γιατι δε θυμαμαι που μπαινουν τα 4,6,5,5. Είναι πιο απλό όταν το έχεις ως (οξείδωση αλκοολης) υποκατάσταση υδρογόνων του μεθυλίου αποκοπή του μεθυλίου και εξουδετέρωση του οξέος εξουδετέρωση υδραλογόνων Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nearos: Koίτα. Γαμήσανε την βιολογία, τα μαθηματικά, και τα αρχαία. Δεν νομιζω να ειναι τοσο μαλακες να γαμησουν και τα αλλα Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα, καλή επιτυχία σε όλους!
anait Νεοφερμένο μέλος Η anait αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών, Μαθήτρια Γ' λυκείου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2025 στις 23:00 Η anait έγραψε: #29 03-06-25 23:00 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Koίτα. Γαμήσανε την βιολογία, τα μαθηματικά, και τα αρχαία. Δεν νομιζω να ειναι τοσο μαλακες να γαμησουν και τα αλλα Click για ανάπτυξη... Ας μην το ματιασουμε, αλλα συμφωνω! Η λογικη λεει πως χημεια φυσικη θα ειναι κομπλε.. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιουνίου 2025 στις 23:01 Ο Guest 691153: #30 03-06-25 23:01 Αρχική Δημοσίευση από anait: Ας μην το ματιασουμε, αλλα συμφωνω! Η λογικη λεει πως χημεια φυσικη θα ειναι κομπλε.. Click για ανάπτυξη... Δε ματιάζω τίποτα είναι γεγονός πως καθε χρόνο βγάζουν τα εσώψυχά τους σε ενα μαθημα. Πρόπερσυ ήτανε η χημεια, περσυ η φυσική, φέτος με τη λογική, βιολογια / μαθηματικά anait Νεοφερμένο μέλος Η anait αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών, Μαθήτρια Γ' λυκείου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2025 στις 23:03 Η anait έγραψε: #31 03-06-25 23:03 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δε ματιάζω τίποτα είναι γεγονός πως καθε χρόνο βγάζουν τα εσώψυχά τους σε ενα μαθημα. Πρόπερσυ ήτανε η χημεια, περσυ η φυσική, φέτος με τη λογική, βιολογια / μαθηματικά Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ισχύειι ισχυει Εχουν ψυχολογικά και τα βγαζουν στα θεματα. Ας ελπισουμε να πηγαν σε καναν ψυχολογο πριν φτιαξουν τα αυριανα θεματα Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.824 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2025 στις 23:41 Ο Micro έγραψε: #32 03-06-25 23:41 Μην αγχωνεστε , να δειτε θα βαλουν ευκολα Help :) Νεοφερμένο μέλος Η Help :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2025 στις 07:12 Η Help :) έγραψε: #33 04-06-25 07:12 Μα παιδιά πολλοί λένε ότι ήταν εύκολη η βιολογία βοήθεια . Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. Unboxholics Penny1903 many of Filip SKG ck_chrysiis Tolis211 neuronova blissele jellojina Wonderkid AggelikiGr Indecisive2 anait Help :) Joji Isa suaimhneas Scandal panosT436 Pamalamadingdong Corfu kitty globglogabgalab pinkheart FNC_Sophia GV221 pannnos1992 bigguy Panagiotis849 constansn Lia 2006 jkntx thepigod762 idkser Geraldsaga Vera trifasikodiavasma Chrisphys Than003 GIANCHRIS georgetherrr TonyGeo BatGuin Orfano Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nearos: Koίτα. Γαμήσανε την βιολογία, τα μαθηματικά, και τα αρχαία. Δεν νομιζω να ειναι τοσο μαλακες να γαμησουν και τα αλλα Click για ανάπτυξη... Ας μην το ματιασουμε, αλλα συμφωνω! Η λογικη λεει πως χημεια φυσικη θα ειναι κομπλε..
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιουνίου 2025 στις 23:01 Ο Guest 691153: #30 03-06-25 23:01 Αρχική Δημοσίευση από anait: Ας μην το ματιασουμε, αλλα συμφωνω! Η λογικη λεει πως χημεια φυσικη θα ειναι κομπλε.. Click για ανάπτυξη... Δε ματιάζω τίποτα είναι γεγονός πως καθε χρόνο βγάζουν τα εσώψυχά τους σε ενα μαθημα. Πρόπερσυ ήτανε η χημεια, περσυ η φυσική, φέτος με τη λογική, βιολογια / μαθηματικά anait Νεοφερμένο μέλος Η anait αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών, Μαθήτρια Γ' λυκείου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2025 στις 23:03 Η anait έγραψε: #31 03-06-25 23:03 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δε ματιάζω τίποτα είναι γεγονός πως καθε χρόνο βγάζουν τα εσώψυχά τους σε ενα μαθημα. Πρόπερσυ ήτανε η χημεια, περσυ η φυσική, φέτος με τη λογική, βιολογια / μαθηματικά Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ισχύειι ισχυει Εχουν ψυχολογικά και τα βγαζουν στα θεματα. Ας ελπισουμε να πηγαν σε καναν ψυχολογο πριν φτιαξουν τα αυριανα θεματα Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.824 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2025 στις 23:41 Ο Micro έγραψε: #32 03-06-25 23:41 Μην αγχωνεστε , να δειτε θα βαλουν ευκολα Help :) Νεοφερμένο μέλος Η Help :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2025 στις 07:12 Η Help :) έγραψε: #33 04-06-25 07:12 Μα παιδιά πολλοί λένε ότι ήταν εύκολη η βιολογία βοήθεια . Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. Unboxholics Penny1903 many of Filip SKG ck_chrysiis Tolis211 neuronova blissele jellojina Wonderkid AggelikiGr Indecisive2 anait Help :) Joji Isa suaimhneas Scandal panosT436 Pamalamadingdong Corfu kitty globglogabgalab pinkheart FNC_Sophia GV221 pannnos1992 bigguy Panagiotis849 constansn Lia 2006 jkntx thepigod762 idkser Geraldsaga Vera trifasikodiavasma Chrisphys Than003 GIANCHRIS georgetherrr TonyGeo BatGuin Orfano Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από anait: Ας μην το ματιασουμε, αλλα συμφωνω! Η λογικη λεει πως χημεια φυσικη θα ειναι κομπλε.. Click για ανάπτυξη... Δε ματιάζω τίποτα είναι γεγονός πως καθε χρόνο βγάζουν τα εσώψυχά τους σε ενα μαθημα. Πρόπερσυ ήτανε η χημεια, περσυ η φυσική, φέτος με τη λογική, βιολογια / μαθηματικά
anait Νεοφερμένο μέλος Η anait αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών, Μαθήτρια Γ' λυκείου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2025 στις 23:03 Η anait έγραψε: #31 03-06-25 23:03 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δε ματιάζω τίποτα είναι γεγονός πως καθε χρόνο βγάζουν τα εσώψυχά τους σε ενα μαθημα. Πρόπερσυ ήτανε η χημεια, περσυ η φυσική, φέτος με τη λογική, βιολογια / μαθηματικά Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ισχύειι ισχυει Εχουν ψυχολογικά και τα βγαζουν στα θεματα. Ας ελπισουμε να πηγαν σε καναν ψυχολογο πριν φτιαξουν τα αυριανα θεματα Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.824 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2025 στις 23:41 Ο Micro έγραψε: #32 03-06-25 23:41 Μην αγχωνεστε , να δειτε θα βαλουν ευκολα Help :) Νεοφερμένο μέλος Η Help :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2025 στις 07:12 Η Help :) έγραψε: #33 04-06-25 07:12 Μα παιδιά πολλοί λένε ότι ήταν εύκολη η βιολογία βοήθεια . Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. Unboxholics Penny1903 many of Filip SKG ck_chrysiis Tolis211 neuronova blissele jellojina Wonderkid AggelikiGr Indecisive2 anait Help :) Joji Isa suaimhneas Scandal panosT436 Pamalamadingdong Corfu kitty globglogabgalab pinkheart FNC_Sophia GV221 pannnos1992 bigguy Panagiotis849 constansn Lia 2006 jkntx thepigod762 idkser Geraldsaga Vera trifasikodiavasma Chrisphys Than003 GIANCHRIS georgetherrr TonyGeo BatGuin Orfano Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δε ματιάζω τίποτα είναι γεγονός πως καθε χρόνο βγάζουν τα εσώψυχά τους σε ενα μαθημα. Πρόπερσυ ήτανε η χημεια, περσυ η φυσική, φέτος με τη λογική, βιολογια / μαθηματικά Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ισχύειι ισχυει Εχουν ψυχολογικά και τα βγαζουν στα θεματα. Ας ελπισουμε να πηγαν σε καναν ψυχολογο πριν φτιαξουν τα αυριανα θεματα
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.824 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2025 στις 23:41 Ο Micro έγραψε: #32 03-06-25 23:41 Μην αγχωνεστε , να δειτε θα βαλουν ευκολα Help :) Νεοφερμένο μέλος Η Help :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2025 στις 07:12 Η Help :) έγραψε: #33 04-06-25 07:12 Μα παιδιά πολλοί λένε ότι ήταν εύκολη η βιολογία βοήθεια . Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Help :) Νεοφερμένο μέλος Η Help :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2025 στις 07:12 Η Help :) έγραψε: #33 04-06-25 07:12 Μα παιδιά πολλοί λένε ότι ήταν εύκολη η βιολογία βοήθεια .