Προβλέψεις για χημεία - Πανελλήνιες 2025

anait

Νεοφερμένο μέλος

Η anait αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών, Μαθήτρια Γ' λυκείου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 16 μηνύματα.

Indecisive2

Νεοφερμένο μέλος

Ο Indecisive2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 85 μηνύματα.
Πιστεύετε εχει διαβάσει κανείς τα στάδια της αλογονοφορμικης;

anait

Νεοφερμένο μέλος

Η anait αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών, Μαθήτρια Γ' λυκείου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 16 μηνύματα.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο nearos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 10.134 μηνύματα.
Πιστεύετε εχει διαβάσει κανείς τα στάδια της αλογονοφορμικης;
Eγώ τα διάβασα. Δε με βόλευε ποτέ ο μνημονικός κανόνας, κυρίως γιατι δε θυμαμαι που μπαινουν τα 4,6,5,5.
Είναι πιο απλό όταν το έχεις ως
(οξείδωση αλκοολης)
υποκατάσταση υδρογόνων του μεθυλίου
αποκοπή του μεθυλίου και εξουδετέρωση του οξέος
εξουδετέρωση υδραλογόνων

Indecisive2

Νεοφερμένο μέλος

Ο Indecisive2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 85 μηνύματα.
Eγώ τα διάβασα. Δε με βόλευε ποτέ ο μνημονικός κανόνας, κυρίως γιατι δε θυμαμαι που μπαινουν τα 4,6,5,5.
(οξείδωση αλκοολης)
εξουδετέρωση υδραλογόνων
Α τέλεια εγώ δεν τα ξέρω καν τον ήπιαμε
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Εγω τα διάβασα σημερα, αλλα που να ζητηθούν μωρε..
Έχω κακό προαίσθημα για το αυριανό, μακάρι να κάνω λάθος

nearos

Επιφανές μέλος

Ο nearos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 10.134 μηνύματα.

anait

Νεοφερμένο μέλος

Α τέλεια εγώ δεν τα ξέρω καν τον ήπιαμε
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Έχω κακό προαίσθημα για το αυριανό, μακάρι να κάνω λάθος
Κοιτα αλογονοφορμικη θα εχει καπου σιγουρα, σε καποιο δεντρο ή διακριση τουλάχιστον. Τα σταδια της τωρα ειναι δυσκολο να ζητηθούν.. καντα μια ανάγνωση καλου κακου παντως να εχεις το κεφαλι σου ήσυχο

Indecisive2

Νεοφερμένο μέλος

(οξείδωση αλκοολης)
εξουδετέρωση υδραλογόνων

Koίτα.
Γαμήσανε την βιολογία, τα μαθηματικά, και τα αρχαία.
Δεν νομιζω να ειναι τοσο μαλακες να γαμησουν και τα αλλα
1000015623.jpg

Καληνύχτα, καλή επιτυχία σε όλους!

anait

Νεοφερμένο μέλος

Koίτα.
Γαμήσανε την βιολογία, τα μαθηματικά, και τα αρχαία.
Δεν νομιζω να ειναι τοσο μαλακες να γαμησουν και τα αλλα
Ας μην το ματιασουμε, αλλα συμφωνω! Η λογικη λεει πως χημεια φυσικη θα ειναι κομπλε..

nearos

Επιφανές μέλος

Ας μην το ματιασουμε, αλλα συμφωνω! Η λογικη λεει πως χημεια φυσικη θα ειναι κομπλε..
Δε ματιάζω τίποτα :P
είναι γεγονός πως καθε χρόνο βγάζουν τα εσώψυχά τους σε ενα μαθημα. Πρόπερσυ ήτανε η χημεια, περσυ η φυσική, φέτος με τη λογική, βιολογια / μαθηματικά

anait

Νεοφερμένο μέλος

Δε ματιάζω τίποτα :P
είναι γεγονός πως καθε χρόνο βγάζουν τα εσώψυχά τους σε ενα μαθημα. Πρόπερσυ ήτανε η χημεια, περσυ η φυσική, φέτος με τη λογική, βιολογια / μαθηματικά
Χαχαχα ισχύειι ισχυει
Εχουν ψυχολογικά και τα βγαζουν στα θεματα. Ας ελπισουμε να πηγαν σε καναν ψυχολογο πριν φτιαξουν τα αυριανα θεματα😛

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.445 μηνύματα.
Μην αγχωνεστε , να δειτε θα βαλουν ευκολα

Help :)

Νεοφερμένο μέλος

Η Help :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 35 μηνύματα.
Μα παιδιά πολλοί λένε ότι ήταν εύκολη η βιολογία βοήθεια 💀.