Kolokythiatoumpana Νεοφερμένο μέλος Η Kolokythiatoumpana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 23 Μαΐου 2024 στις 22:23 Η Kolokythiatoumpana: #1 23-05-24 22:23 Για πείτε ποια κείμενα πιστεύετε θα παίξουν φέτος; Από τα λατινικά εγώ βλέπω παντού το 43 και γενικά από 42-48 νιώθω ότι σίγουρα κάτι θα μπει. Από τα αρχαία έμπιστες πηγές μου έχουν αναφέρει να προσέξουμε πολύ 10,11,15. smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 23 Μαΐου 2024 στις 22:35 Η smarw έγραψε: #2 23-05-24 22:35 εμ όλα είναι πιθανά στα λατινικά λογικά θα πιάσουν αρχή , μέση και τέλος οπως και περυσι. Για εκθεση γενικά ειναι σοσ ειρήνη-πόλεμος , τεχνητή νοημοσύνη , δημοκρατία.Τωρα για τα αλλα ο θεος και η ψυχη τους constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 24 Μαΐου 2024 στις 09:04 Η constansn: #3 24-05-24 09:04 Αρχική Δημοσίευση από Kolokythiatoumpana: Για πείτε ποια κείμενα πιστεύετε θα παίξουν φέτος; Από τα λατινικά εγώ βλέπω παντού το 43 και γενικά από 42-48 νιώθω ότι σίγουρα κάτι θα μπει. Από τα αρχαία έμπιστες πηγές μου έχουν αναφέρει να προσέξουμε πολύ 10,11,15. Click για ανάπτυξη... Γενικά μην δίνετε πολύ σημασία στα λεγόμενα sos γιατί απλά δεν υπάρχουν. Τώρα τι έμπιστες πηγές είναι αυτές ας μην το συζητήσουμε. 19 ενότητες είναι όλες κι όλες στα αρχαία, και στην τύχη να γίνει η πρόβλεψη κάποιος θα πέσει μέσα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aggela30 Kolokythiatoumpana carnage constansn AggelikiGr ilias_21 blissele MrDragonboy Maynard Μήτσος10 suaimhneas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Για πείτε ποια κείμενα πιστεύετε θα παίξουν φέτος; Από τα λατινικά εγώ βλέπω παντού το 43 και γενικά από 42-48 νιώθω ότι σίγουρα κάτι θα μπει. Από τα αρχαία έμπιστες πηγές μου έχουν αναφέρει να προσέξουμε πολύ 10,11,15.
smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 23 Μαΐου 2024 στις 22:35 Η smarw έγραψε: #2 23-05-24 22:35 εμ όλα είναι πιθανά στα λατινικά λογικά θα πιάσουν αρχή , μέση και τέλος οπως και περυσι. Για εκθεση γενικά ειναι σοσ ειρήνη-πόλεμος , τεχνητή νοημοσύνη , δημοκρατία.Τωρα για τα αλλα ο θεος και η ψυχη τους constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 24 Μαΐου 2024 στις 09:04 Η constansn: #3 24-05-24 09:04 Αρχική Δημοσίευση από Kolokythiatoumpana: Για πείτε ποια κείμενα πιστεύετε θα παίξουν φέτος; Από τα λατινικά εγώ βλέπω παντού το 43 και γενικά από 42-48 νιώθω ότι σίγουρα κάτι θα μπει. Από τα αρχαία έμπιστες πηγές μου έχουν αναφέρει να προσέξουμε πολύ 10,11,15. Click για ανάπτυξη... Γενικά μην δίνετε πολύ σημασία στα λεγόμενα sos γιατί απλά δεν υπάρχουν. Τώρα τι έμπιστες πηγές είναι αυτές ας μην το συζητήσουμε. 19 ενότητες είναι όλες κι όλες στα αρχαία, και στην τύχη να γίνει η πρόβλεψη κάποιος θα πέσει μέσα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
εμ όλα είναι πιθανά στα λατινικά λογικά θα πιάσουν αρχή , μέση και τέλος οπως και περυσι. Για εκθεση γενικά ειναι σοσ ειρήνη-πόλεμος , τεχνητή νοημοσύνη , δημοκρατία.Τωρα για τα αλλα ο θεος και η ψυχη τους
constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 24 Μαΐου 2024 στις 09:04 Η constansn: #3 24-05-24 09:04 Αρχική Δημοσίευση από Kolokythiatoumpana: Για πείτε ποια κείμενα πιστεύετε θα παίξουν φέτος; Από τα λατινικά εγώ βλέπω παντού το 43 και γενικά από 42-48 νιώθω ότι σίγουρα κάτι θα μπει. Από τα αρχαία έμπιστες πηγές μου έχουν αναφέρει να προσέξουμε πολύ 10,11,15. Click για ανάπτυξη... Γενικά μην δίνετε πολύ σημασία στα λεγόμενα sos γιατί απλά δεν υπάρχουν. Τώρα τι έμπιστες πηγές είναι αυτές ας μην το συζητήσουμε. 19 ενότητες είναι όλες κι όλες στα αρχαία, και στην τύχη να γίνει η πρόβλεψη κάποιος θα πέσει μέσα.
Αρχική Δημοσίευση από Kolokythiatoumpana: Για πείτε ποια κείμενα πιστεύετε θα παίξουν φέτος; Από τα λατινικά εγώ βλέπω παντού το 43 και γενικά από 42-48 νιώθω ότι σίγουρα κάτι θα μπει. Από τα αρχαία έμπιστες πηγές μου έχουν αναφέρει να προσέξουμε πολύ 10,11,15. Click για ανάπτυξη... Γενικά μην δίνετε πολύ σημασία στα λεγόμενα sos γιατί απλά δεν υπάρχουν. Τώρα τι έμπιστες πηγές είναι αυτές ας μην το συζητήσουμε. 19 ενότητες είναι όλες κι όλες στα αρχαία, και στην τύχη να γίνει η πρόβλεψη κάποιος θα πέσει μέσα.