Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Το iSchool είναι η μεγαλύτερη μαθητική διαδικτυακή κοινότητα με 68.411 εγγεγραμμένα μέλη και 3.560.674 μηνύματα σε 105.882 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το iSchool άλλα 284 άτομα.
Καλησπέρα φίλε, έχουμε ακριβώς τους ίδιους βαθμούς και ανησυχώ κι εγώ. Ωστόσο, και να μην γράψεις τον απαιτούμενο βαθμό ώστε να περνάς την βάση σε αυτά τα μαθήματα, υπάρχουν και όλα τα υπόλοιπα που μπορούν απλά να σου συμπληρώσουν τον βαθμό ώστε να πιάνει βάση. Αυτά ξέρω μέχρι τώρα και ελπίζω να αληθεύουν.Προσπάθησε να κάνεις ότι καλύτερο μπορείς και μην φοβάσαι καθώς δεν πρόκειται να μείνεις μεταξεταστεωςΓεια σας. Είμαι μαθητής α λυκείου (ΓΕΛ) και ανησυχώ μήπως μείνω άλγεβρα επειδή έχω 11 στο 1°τετράμηνο και 12 στο 2° και γεωμετρία που έχω 10 και 12
Πόσο πρέπει να γράψω στις εξετάσεις για να περάσω ?? Γνωρίζει κανείς?
Αρκεί φυσικά να έχεις και καλό βαθμό σε άλλα μαθήματα. Τι Γ.Μ.Ο έχεις;Γεια σας. Είμαι μαθητής α λυκείου (ΓΕΛ) και ανησυχώ μήπως μείνω άλγεβρα επειδή έχω 11 στο 1°τετράμηνο και 12 στο 2° και γεωμετρία που έχω 10 και 12
Πόσο πρέπει να γράψω στις εξετάσεις για να περάσω ?? Γνωρίζει κανείς?