gata_eisai
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina98
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κατά την γνώμη μου, η ιστοσελίδα www.rateyourteacher.gr είναι μια πραγματικά ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα. Οι μαθητές μπορούν να βαθμολογούν τους καθηγητές τους, με βάση τη μεταδοτικότητα, την κατάρτιση, το ενδιαφέρον, το αν είναι ευχάριστοι και ένα γενικό χαρακτηρισμό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

Αγνωστο
Δραστήριο μέλος

maniavas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Η αξιολόγηση είναι επιβεβλημένη. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες μπορεί αυτή να διεξαχθεί χρήζουν συζήτησης.
Ακριβώς!!! Η αξιολόγηση ει ναι απαραίτητη αλλά δεν ξέρω πόσο αντικειμενικά μπορεί να διεξαχθεί
persi
Πολύ δραστήριο μέλος

Σε τέτοια περίπτωση δεν τίθεται θέμα ανωριμότητας. Άμα τα παιδιά αξιολογούσαν καθηγητές, δεν θα υπήρχε περίπτωση να μην παραπονεθούν ΟΛΑ τα παιδιά στην τάξη, και σε τέτοιες περιπτώσεις είναι που χρειάζεται περισσότερο η αξιολόγηση. Γιατί η συγκεκριμένη δασκάλα δεν έχασε τη θέση της και ακόμα δουλεύει στο ίδιο σχολείο, 4 χρόνια αργότερα, παρ' όλα τα παράπονα που έκαναν γονείς και μαθητές μετά το συμβάν.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Έχω πέσει σε περίπτωση δασκάλου σε δημοτικό που έβρισε μια μαθήτρια μέσα στα μούτρα της. Ήμουν δίπλα όταν της έλεγε πως είναι "ένα μηδενικό", και δεν θα καταφέρει τίποτα στη ζωή της, επειδή απλά μιλούσε με μια συμμαθήτριά της.
λολ
εαν ημουν το κοριτσακι θα ελεγα "δλδ κυρια θα γινω δασκαλα οταν μεγαλωσω;

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Σαφώς θα πρέπει να υπάρχει αξιολόγηση από το μέρος των μαθητών. Γιατί αν ο καθηγητής είναι σε θέση να κρίνει ένα μαθητή γιατί να μην είναι και ο μαθητης σε θεση να κρίνει τον καθηγητή του;
Συμφωνώ απόλυτα με τον Τάσο 97. Η αξιολόγηση πρέπει να είναι αμφίδρομη.Οι μαθητές/τριες έχουν κρίση και είναι σε θέση να διατυπώσουν την άποψή τους, εν αναφορά με την ποιότητα του έργου του/της εκπαιδευτικού. Εξάλλου, τα σημερινά παιδιά (και έφηβοι/ες) είναι αρκετά ώριμα και οφείλουμε εμείς οι ενήλικοι να το εμπεδώσουμε.

Φιλικά,
Λυσιστράτη
Σωστό. Τα ανώνυμα ερωτηματολόγια είναι καλή ιδέα. Ξέρω φροντιστήριο που το κάνει και αξιολογεί έτσι τους καθηγητές του.
Dias,
συμφωνώ απόλυτα και με τη δική σου άποψη. Είναι πολύ καλή ιδέα. Θα σου πω, όμως, κάτι που έχω παρατηρήσει ως φοιτήτρια: δίνουν ερωτηματολόγια μόνο οι καθηγητές/τριες που νιώθουν σίγουροι/ες για τον εαυτό τους και έχουν πλήρη επίγνωση ότι θα αξιολογηθούν θετικά.

epistaths
Νεοφερμένο μέλος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Σας κρίνουν τόσο απο την Α'Γυμνασίου;Ναι πρεπει! Πρεπει να μαθουμε να κρινουμε αυτους που μας κρινουν....

SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Όντως. Οι μαθητές είναι αυτοί που πρέπει να αξιολογούν κατά μεγάλο ποσοστό τον καθηγητή τους. Αλλά αυτό προϋποθέτει ώριμη σκέψη. Επομένως, δε μπορεί να γίνει σωστά στην Α' Γυμνασίου.Ναι πρεπει! Πρεπει να μαθουμε να κρινουμε αυτους που μας κρινουν....
Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Χμ, μπορώ να φανταστώ αρκετά παιδιά, ακόμα και στην ηλικία μου που για να εκδικηθούν κάποιο καθηγητή θα έλεγαν ακόμα και ψέματαΌντως. Οι μαθητές είναι αυτοί που πρέπει να αξιολογούν κατά μεγάλο ποσοστό τον καθηγητή τους. Αλλά αυτό προϋποθέτει ώριμη σκέψη. Επομένως, δε μπορεί να γίνει σωστά στην Α' Γυμνασίου.

Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Μα δεν είναι αποκλειστικά θέμα ωριμότητας (αντίφαση με το προηγούμενο ποστ μουΧμ, μπορώ να φανταστώ αρκετά παιδιά, ακόμα και στην ηλικία μου που για να εκδικηθούν κάποιο καθηγητή θα έλεγαν ακόμα και ψέματα![]()

Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Μα δεν είναι αποκλειστικά θέμα ωριμότητας (αντίφαση με το προηγούμενο ποστ μου). Είναι θέμα ανάπλασης του ατόμου από την προσχολική ηλικία. Δεν είναι τυχαίο ότι ευχόμαστε να τρακάρει ο καθηγητής για να χάσουμε την πρώτη ώρα.
Χαχαχαχαχαχα, όχι και να τρακάρει

Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.