Μόλις μπήκα στα όρια και παράλληλα στους κανόνες παραγώγισης. Τα κάνουμε μισά μισά. Δεν θυμάμαι ενότητες.
Όχι τόσο. 6-7 ασκήσεις το μάθημα για το σπίτι. Αν σκεφτείς ότι στη φυσική έχω 15 ασκήσεις το λιγότερο στα μαθηματικά έχω ελάχιστες.![]()
μαλιστα.και γω καπου τοσες εχω για φυσικη

απο μπαρλα τις λυνεις ολες οσες σου βαζει;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τις ηλεκτρικες 2ο θεμα απλα τις τρεμω!:$
επισης,

βασικα,δεν τις εχω πολυδιαβασει οποτε γι αυτο,
οπως φοβαμαι και το χασιμο επαφης!(μηχανικες)
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Εξαρτάται, από τη διάθεση, τη δυσκολία, το πόσο θα την παλέψω.μαλιστα.και γω καπου τοσες εχω για φυσικη
απο μπαρλα τις λυνεις ολες οσες σου βαζει;![]()

Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

χασιμο επαφης?επισης,
βασικα,δεν τις εχω πολυδιαβασει οποτε γι αυτο,
οπως φοβαμαι και το χασιμο επαφης!(μηχανικες)

χασιμο επαφης?![]()
Ναι μωρε που χανει την επαφη το ενα σωμα απο το αλλο.στην ακραια θεση..παντα πανω απο τη Θ.Ι

gregory nub
Διάσημο μέλος

Αν δεν νιώθεις άνετη, μαθαίνεις την μεθοδολογία που λύνει όλες τις ασκήσεις απ έξω και είσαι κομπλέ. Το μόνο που μπορεί να σε δυσκολέψει πραγματικά είναι τα μαθηματικά. Η φυσική στο 1ο κεφάλαιο έχει μεθοδολογία.

Λολ, ταλαντώσεις είναι.
Αν δεν νιώθεις άνετη, μαθαίνεις την μεθοδολογία που λύνει όλες τις ασκήσεις απ έξω και είσαι κομπλέ. Το μόνο που μπορεί να σε δυσκολέψει πραγματικά είναι τα μαθηματικά. Η φυσική στο 1ο κεφάλαιο έχει μεθοδολογία.
Nαι,σιγα.εχουμε καταντησει να παπαγαλιζουμε και τη φυσικη με μεθοδολογιες.αν δε κατανοησεις τι σου λεει η ασκηση οποια μεθοδολογια και να χεις δε λυνεται.
gregory nub
Διάσημο μέλος

Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

οι ηλεκτρικες θελουν κατανοηση! (για 2ο θεμα μιλαω)
Καλα δε ξερεις αν θα πεσουν 2ο στανταρ.ναι,θελουν κατανοηση
!
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Δεν πάνε για άλλο θέμα. Αν δεις τις είχαν βάλει 3ο ή 4ο το 2010 και ήταν πολύ εύκολο. Με τρεις σειρές απαντούσες σε ερώτημα. Πάνε πια αυτά...Καλα δε ξερεις αν θα πεσουν 2ο στανταρ.ναι,θελουν κατανοηση
!

Ο καθηγητής μου πιστεύει θα μπει κύμα...

Δεν πάνε για άλλο θέμα. Αν δεις τις είχαν βάλει 3ο ή 4ο το 2010 και ήταν πολύ εύκολο. Με τρεις σειρές απαντούσες σε ερώτημα. Πάνε πια αυτά...Αν μας τις βάλουν θα είναι ή σε θεωρία ή στο 2ο θέμα.
Ο καθηγητής μου πιστεύει θα μπει κύμα...
τι να πω,δε ξερω.αν διασταυρωσω καθε προβλεψη δε θα βγαλω ακρη οποτε καλυτερα να πιστευεις πως ολα πιθανα ειναι!!
Timmy
Εκκολαπτόμενο μέλος

παιδια δε ξερω, σκεφτομαι να αρχισω ιδιαιτερα σε μαθηματικα και φυσικη.. θελω να πηγαινω πιο γρηγορα. δηλαδη ακουω απο παιδια που κανουν ιδιαιτερα ειναι πολυ μπροστα και τα εχουν καταλαβει. ισως αγχονομαι βεβαια. αλλα θα το συζητησω και με το διευθυντη του φροντιστηριου μου.. δηλαδη αυτο που θελω ειναι να τελειωσω πρωτα ολη την υλη με θεωρια και στανταρ ασκησεισ και στο τελος να κανω τις δυσκολες μαζι.
ποια βοηθηματα δουλευετε στο φροντ;;
Timmy
Εκκολαπτόμενο μέλος

μπαρλα στα μαθηματικα και του σαββαλα φυσικη μαθιουδακη..
μια χαρα..μπαρλας πως σ φαινεται;
κ ο μαθιου;
Timmy
Εκκολαπτόμενο μέλος

εσυ κανεις ιδιαιτερα?
Itach1
Διάσημο μέλος

Θα τα βρεις μπαστουνια αργοτερα αν συνεχισεις να το δουλευεις μονος...μπαρλας εχει καλες ασκησεις πιστευω, διαφορα ειδη.. ενταξει το δουλευω και μονος μου
εσυ κανεις ιδιαιτερα?

sureΘα τα βρεις μπαστουνια αργοτερα αν συνεχισεις να το δουλευεις μονος...

μπαρλας εχει καλες ασκησεις πιστευω, διαφορα ειδη.. ενταξει το δουλευω και μονος μου
εσυ κανεις ιδιαιτερα?
ναι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.