katsaridas Νεοφερμένο μέλος Ο katsaridas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 23:28 Ο katsaridas: #381 31-08-12 23:28 1)μαθηματικα....τελιωσαμε μιγαδικους και εδω και λιγο καιρο ειμαστε συναρτησεις 2)φυσικη...τελειωσαμε κρουσεις και ταλαντωσεις εχουν μηνει ομως οι ηλεκτρικες 3)αοδε...αρχη σχετικα....επιχειρησεις και τα λοιπα..... 3)εκθεση.....σε καλο δρομο γενικα...... 4)πληροφορικη (ετσι το λεω εγω χαχαχα ) προβληματα με πινακακια και χρεωσεις και τα λοιπα..... 5)βιολογια ....ακομα πολυ αρχη πρωτο κεφαλαιο απο αυτα που διαβαζω εδω ειμαι λιγο πισω η μου φενετε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Socrates ... 99 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σωκράτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:04 Ο Socrates ... 99: #382 01-09-12 00:04 1) Μαθηματικα Κατευθυνσης : Ενα μαθημα ακομα στους μιγαδικους και μετα συναρτησεις 2)Φυσικη Κατευθυνσης : Αρχη ηλεκτρικων ταλαντωσεων 3)Μαθηματικα Γενικης : Ορια 4)ΑΟΔΕ : Τελιωσα και το 1.4 Η Επιχειρηση και το περιβαλλον της και τωρα κανω κανω επαναληψεις ολο το βιβλιο 5)ΑΕΠΠ : Δομη ακολουθιας και συγκεκριμενα πινακες τιμων 6)Εκθεση : Θεωρια ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:15 Η Χαρουλιτα: #383 01-09-12 12:15 Αρχική Δημοσίευση από akis95: Μαθηματικα:ειμαι συνεπειες ΘΜΤ Φυσικη:τώρα θα κανω την ηλεκτρικη ταλαντωση δεν παω φρο και δεν ξερω αν παω καλα στην υλη για αυτο αφηστε το τρολ και πειτε σοβαρα Click για ανάπτυξη... Εσυ φετος δινεις? Ποτε εφτασες συνεπειες? Αρχισες το καλοκαιρι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maniavas Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μάνια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 317 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:41 Η maniavas έγραψε: #384 02-09-12 12:41 ) Μαθηματικα Κατεύθυνσης : Τέλος συναρτήσεων 2)Φυσικη Κατεύθυνσης : Αρχη ηλεκτρικων ταλαντώσεων 3)Μαθηματικα Γενικης : τελειώσαμε τα όρια 4)ΑΟΔΕ : Τώρα θα αρχίσω( έχω διαβάσει το πρώτο μόνη μου) 5)ΑΕΠΠ : Τώρα θα αρχίσω( αυτό με αγχώνει) 6)Εκθεση : Θεωρία όλοι και κάναμε και ένα θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AnastasiaBlue Νεοφερμένο μέλος Η AnastasiaBlue αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:18 Η AnastasiaBlue: #385 22-09-12 13:18 Παιδια που εχετε φτασει στην υλη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:41 Η Χαρουλιτα: #386 28-09-12 19:41 Nαι, αληθεια, που βρισκομαστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:00 Η *Serena* έγραψε: #387 29-09-12 18:00 Εκθεση: προχθές κάναμε για το ρατσισμό... Μαθηματικά ΓΠ: παράγωγοι-εφαπτομένες Μαθηματικά Κατ: από βδομάδα μπαίνουμε όρια και παραγώγους Φυσική: Συμβολή κυμάτων Χημεία: Ιοντισμός οξέων-βάσεων Βιολογία : 2ο, στη μεταγραφή Οι φατσούλες από δίπλα εκφράζουν τη γνώμη μου για το κάθε μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 13:27 Η *Serena* έγραψε: #388 09-10-12 13:27 Στη βιολογία στο σχολείο φτάσαμε 2 μαθήματα πίσω από το φροντιστήριο. Αν συνεχίσουμε έτσι θα μας περάσει κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 13:39 Ο Johnnaousa: #389 09-10-12 13:39 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Αυριο σε εμάς έχουν σεμινάρια οι φιλόλογοι. Εχω φίλους που έχουν μια ή καμία ώρα μάθημα και θα κάτσουν σπίτι τους να κοιμηθούν και να διαβάσουν χαλαρά. Εμείς για να λείπουν οι καθηγητές μας πρέπει να διοργανώσει το ΙΤΕ γενικό σεμινάριο θετικών επιστημών ρε γαμώτη. Στη βιολογία στο σχολείο φτάσαμε 2 μαθήματα πίσω από το φροντιστήριο. Αν συνεχίσουμε έτσι θα μας περάσει κιόλας. Click για ανάπτυξη... γιατί πηγαίνετε τόσο αργά στο φροντιστήριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 13:52 Η *Serena* έγραψε: #390 09-10-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: γιατί πηγαίνετε τόσο αργά στο φροντιστήριο? Click για ανάπτυξη... Μόλις τελειώσαμε το 2ο κεφάλαιο. Αργά είναι αυτό? Τα αναλύουμε πολύ, κάνουμε και πολλές ερωτήσεις. Αυτή στο σχολείο τρέχει. Σήμερα μας παρέδωσε τις 3 πρώτες σελίδες του 2ου κεφαλαίου. Ήθελε να πει και το δόγμα αλλά ευτυχώς χτύπησε το κουδούνι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 13:56 Ο Johnnaousa: #391 09-10-12 13:56 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Μόλις τελειώσαμε το 2ο κεφάλαιο. Αργά είναι αυτό? Τα αναλύουμε πολύ, κάνουμε και πολλές ερωτήσεις. Αυτή στο σχολείο τρέχει. Σήμερα μας παρέδωσε τις 3 πρώτες σελίδες του 2ου κεφαλαίου. Ήθελε να πει και το δόγμα αλλά ευτυχώς χτύπησε το κουδούνι. Click για ανάπτυξη... ναι δεν ήξερα αν πηγαίνει γρήγορα το σχολείο ή αργά το φρονιστήριο..δεν είπες για ποιο κεφάλαιο μιλάς Το φροντιστήριο μια χαρά πηγαίνει, η υπερανάλυση του 2ου κεφαλαίου είναι απαραίτητη!! Και εμείς κάτι τέτοια κάναμε στο σχολείο, καθυστερούσε στην αρχή και μετά έτρεχε για να προλάβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 14:15 Η *Serena* έγραψε: #392 09-10-12 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: ναι δεν ήξερα αν πηγαίνει γρήγορα το σχολείο ή αργά το φρονιστήριο..δεν είπες για ποιο κεφάλαιο μιλάς Το φροντιστήριο μια χαρά πηγαίνει, η υπερανάλυση του 2ου κεφαλαίου είναι απαραίτητη!! Και εμείς κάτι τέτοια κάναμε στο σχολείο, καθυστερούσε στην αρχή και μετά έτρεχε για να προλάβει Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσει που την πρώτη μερα μας είπε ότι θα βγάλει οριακά την ύλη... Ευτυχώς που χάσαμε κάμποσες ώρες αλλιώς θα είχαμε πάει στο 4ο κεφάλαιο. Να τα έλεγε γρήγορα αλλά καλά δεν θα με ένοιαζε. Αυτή όμως παραλείπει τα μισά. Ελπίζω τουλάχιστον τα επομενα κεφάλαια να βγαίνουν πιο εύκολα γιατί με βλέπω να είμαι δυο κεφάλαια πίσω στο φροντιστήριο και να μην ξέρω τι μου γίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 17:41 Ο Johnnaousa: #393 09-10-12 17:41 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Μ' αρέσει που την πρώτη μερα μας είπε ότι θα βγάλει οριακά την ύλη... Ευτυχώς που χάσαμε κάμποσες ώρες αλλιώς θα είχαμε πάει στο 4ο κεφάλαιο. Να τα έλεγε γρήγορα αλλά καλά δεν θα με ένοιαζε. Αυτή όμως παραλείπει τα μισά. Ελπίζω τουλάχιστον τα επομενα κεφάλαια να βγαίνουν πιο εύκολα γιατί με βλέπω να είμαι δυο κεφάλαια πίσω στο φροντιστήριο και να μην ξέρω τι μου γίνεται. Click για ανάπτυξη... Tα ζόρικα κεφάλαια είναι το 2ο και το 4ο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 18:54 Η Athanasia_mgs: #394 09-10-12 18:54 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Μόλις τελειώσαμε το 2ο κεφάλαιο. Αργά είναι αυτό? Τα αναλύουμε πολύ, κάνουμε και πολλές ερωτήσεις. Αυτή στο σχολείο τρέχει. Σήμερα μας παρέδωσε τις 3 πρώτες σελίδες του 2ου κεφαλαίου. Ήθελε να πει και το δόγμα αλλά ευτυχώς χτύπησε το κουδούνι. Click για ανάπτυξη... Εμείς βιολογία στο φροντηστηριο είμαστε στο 5ο κεφαλαιο, έχουμε περίπου δυο εβδομάδες που μπήκαμε, και έχουμε αναλύσει πολυ καλα σε ασκησεις όλα τα προηγούμενα χωρίς κενά... Ποτε ξεκινήσατε εσείς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 20:01 Η *Serena* έγραψε: #395 09-10-12 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Εμείς βιολογία στο φροντηστηριο είμαστε στο 5ο κεφαλαιο, έχουμε περίπου δυο εβδομάδες που μπήκαμε, και έχουμε αναλύσει πολυ καλα σε ασκησεις όλα τα προηγούμενα χωρίς κενά... Ποτε ξεκινήσατε εσείς?? Click για ανάπτυξη... Τι? Πότε πρόλαβες? Ξεκινήσαμε τον Ιούλιο, κάναμε μια πάυση τον Αυγουστο και ξεκινήσαμε πάλι το Σεπτέμβριο. Εσυ? Ολοι όσοι ξέρω ή τελειώνουν το 2ο ή είναι στο 4ο. Αλλά όχι και 5ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 21:28 Η Athanasia_mgs: #396 09-10-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τι? Πότε πρόλαβες? Ξεκινήσαμε τον Ιούλιο, κάναμε μια πάυση τον Αυγουστο και ξεκινήσαμε πάλι το Σεπτέμβριο. Εσυ? Ολοι όσοι ξέρω ή τελειώνουν το 2ο ή είναι στο 4ο. Αλλά όχι και 5ο. Click για ανάπτυξη... Ξεκινήσαμε Ιανουάριο γι αυτο είμαστε τόσο μπροστά... Μέχρι και τα θερινά κάναμε στο 2ο ασκησεις... Και απο Σεπτέμβριο μπήκαμε στο τέταρτο... τουλάχιστον τα βγάζουμε πολυ καλα και δεν μένουν κενά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 18:37 Η Dhmh έγραψε: #397 10-10-12 18:37 εμεις αρχες-μεση 2ου στο φροντ και 1 μαθημα 2ου στο σχολειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:23 Ο Johnnaousa: #398 10-10-12 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: εμεις αρχες-μεση 2ου στο φροντ και 1 μαθημα 2ου στο σχολειο Click για ανάπτυξη... λογικά τα πράγματα...εμείς στο σχολείο τέτοια αποχή ήμαστε κάπου στα μέσα του 1ου κεφαλαίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Timmy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Timmy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 120 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2012 στις 21:16 Ο Timmy έγραψε: #399 14-10-12 21:16 παιδια που ειστε στην υλη στο φροντιστηριο?? για πειτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2012 στις 21:52 Η φρι έγραψε: #400 14-10-12 21:52 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Εκθεση: προχθές κάναμε για το ρατσισμό... Μαθηματικά ΓΠ: παράγωγοι-εφαπτομένες Μαθηματικά Κατ: από βδομάδα μπαίνουμε όρια και παραγώγους Φυσική: Συμβολή κυμάτων Χημεία: Ιοντισμός οξέων-βάσεων Βιολογία : 2ο, στη μεταγραφή Οι φατσούλες από δίπλα εκφράζουν τη γνώμη μου για το κάθε μάθημα. Click για ανάπτυξη... Φυσική είστε πολυυυ μπροστά. Γιατί πάτε γρήγορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Applepie Soleil Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
1)μαθηματικα....τελιωσαμε μιγαδικους και εδω και λιγο καιρο ειμαστε συναρτησεις 2)φυσικη...τελειωσαμε κρουσεις και ταλαντωσεις εχουν μηνει ομως οι ηλεκτρικες 3)αοδε...αρχη σχετικα....επιχειρησεις και τα λοιπα..... 3)εκθεση.....σε καλο δρομο γενικα...... 4)πληροφορικη (ετσι το λεω εγω χαχαχα ) προβληματα με πινακακια και χρεωσεις και τα λοιπα..... 5)βιολογια ....ακομα πολυ αρχη πρωτο κεφαλαιο απο αυτα που διαβαζω εδω ειμαι λιγο πισω η μου φενετε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Socrates ... 99 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σωκράτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:04 Ο Socrates ... 99: #382 01-09-12 00:04 1) Μαθηματικα Κατευθυνσης : Ενα μαθημα ακομα στους μιγαδικους και μετα συναρτησεις 2)Φυσικη Κατευθυνσης : Αρχη ηλεκτρικων ταλαντωσεων 3)Μαθηματικα Γενικης : Ορια 4)ΑΟΔΕ : Τελιωσα και το 1.4 Η Επιχειρηση και το περιβαλλον της και τωρα κανω κανω επαναληψεις ολο το βιβλιο 5)ΑΕΠΠ : Δομη ακολουθιας και συγκεκριμενα πινακες τιμων 6)Εκθεση : Θεωρια ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:15 Η Χαρουλιτα: #383 01-09-12 12:15 Αρχική Δημοσίευση από akis95: Μαθηματικα:ειμαι συνεπειες ΘΜΤ Φυσικη:τώρα θα κανω την ηλεκτρικη ταλαντωση δεν παω φρο και δεν ξερω αν παω καλα στην υλη για αυτο αφηστε το τρολ και πειτε σοβαρα Click για ανάπτυξη... Εσυ φετος δινεις? Ποτε εφτασες συνεπειες? Αρχισες το καλοκαιρι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maniavas Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μάνια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 317 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:41 Η maniavas έγραψε: #384 02-09-12 12:41 ) Μαθηματικα Κατεύθυνσης : Τέλος συναρτήσεων 2)Φυσικη Κατεύθυνσης : Αρχη ηλεκτρικων ταλαντώσεων 3)Μαθηματικα Γενικης : τελειώσαμε τα όρια 4)ΑΟΔΕ : Τώρα θα αρχίσω( έχω διαβάσει το πρώτο μόνη μου) 5)ΑΕΠΠ : Τώρα θα αρχίσω( αυτό με αγχώνει) 6)Εκθεση : Θεωρία όλοι και κάναμε και ένα θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AnastasiaBlue Νεοφερμένο μέλος Η AnastasiaBlue αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:18 Η AnastasiaBlue: #385 22-09-12 13:18 Παιδια που εχετε φτασει στην υλη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:41 Η Χαρουλιτα: #386 28-09-12 19:41 Nαι, αληθεια, που βρισκομαστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:00 Η *Serena* έγραψε: #387 29-09-12 18:00 Εκθεση: προχθές κάναμε για το ρατσισμό... Μαθηματικά ΓΠ: παράγωγοι-εφαπτομένες Μαθηματικά Κατ: από βδομάδα μπαίνουμε όρια και παραγώγους Φυσική: Συμβολή κυμάτων Χημεία: Ιοντισμός οξέων-βάσεων Βιολογία : 2ο, στη μεταγραφή Οι φατσούλες από δίπλα εκφράζουν τη γνώμη μου για το κάθε μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 13:27 Η *Serena* έγραψε: #388 09-10-12 13:27 Στη βιολογία στο σχολείο φτάσαμε 2 μαθήματα πίσω από το φροντιστήριο. Αν συνεχίσουμε έτσι θα μας περάσει κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 13:39 Ο Johnnaousa: #389 09-10-12 13:39 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Αυριο σε εμάς έχουν σεμινάρια οι φιλόλογοι. Εχω φίλους που έχουν μια ή καμία ώρα μάθημα και θα κάτσουν σπίτι τους να κοιμηθούν και να διαβάσουν χαλαρά. Εμείς για να λείπουν οι καθηγητές μας πρέπει να διοργανώσει το ΙΤΕ γενικό σεμινάριο θετικών επιστημών ρε γαμώτη. Στη βιολογία στο σχολείο φτάσαμε 2 μαθήματα πίσω από το φροντιστήριο. Αν συνεχίσουμε έτσι θα μας περάσει κιόλας. Click για ανάπτυξη... γιατί πηγαίνετε τόσο αργά στο φροντιστήριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 13:52 Η *Serena* έγραψε: #390 09-10-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: γιατί πηγαίνετε τόσο αργά στο φροντιστήριο? Click για ανάπτυξη... Μόλις τελειώσαμε το 2ο κεφάλαιο. Αργά είναι αυτό? Τα αναλύουμε πολύ, κάνουμε και πολλές ερωτήσεις. Αυτή στο σχολείο τρέχει. Σήμερα μας παρέδωσε τις 3 πρώτες σελίδες του 2ου κεφαλαίου. Ήθελε να πει και το δόγμα αλλά ευτυχώς χτύπησε το κουδούνι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 13:56 Ο Johnnaousa: #391 09-10-12 13:56 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Μόλις τελειώσαμε το 2ο κεφάλαιο. Αργά είναι αυτό? Τα αναλύουμε πολύ, κάνουμε και πολλές ερωτήσεις. Αυτή στο σχολείο τρέχει. Σήμερα μας παρέδωσε τις 3 πρώτες σελίδες του 2ου κεφαλαίου. Ήθελε να πει και το δόγμα αλλά ευτυχώς χτύπησε το κουδούνι. Click για ανάπτυξη... ναι δεν ήξερα αν πηγαίνει γρήγορα το σχολείο ή αργά το φρονιστήριο..δεν είπες για ποιο κεφάλαιο μιλάς Το φροντιστήριο μια χαρά πηγαίνει, η υπερανάλυση του 2ου κεφαλαίου είναι απαραίτητη!! Και εμείς κάτι τέτοια κάναμε στο σχολείο, καθυστερούσε στην αρχή και μετά έτρεχε για να προλάβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 14:15 Η *Serena* έγραψε: #392 09-10-12 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: ναι δεν ήξερα αν πηγαίνει γρήγορα το σχολείο ή αργά το φρονιστήριο..δεν είπες για ποιο κεφάλαιο μιλάς Το φροντιστήριο μια χαρά πηγαίνει, η υπερανάλυση του 2ου κεφαλαίου είναι απαραίτητη!! Και εμείς κάτι τέτοια κάναμε στο σχολείο, καθυστερούσε στην αρχή και μετά έτρεχε για να προλάβει Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσει που την πρώτη μερα μας είπε ότι θα βγάλει οριακά την ύλη... Ευτυχώς που χάσαμε κάμποσες ώρες αλλιώς θα είχαμε πάει στο 4ο κεφάλαιο. Να τα έλεγε γρήγορα αλλά καλά δεν θα με ένοιαζε. Αυτή όμως παραλείπει τα μισά. Ελπίζω τουλάχιστον τα επομενα κεφάλαια να βγαίνουν πιο εύκολα γιατί με βλέπω να είμαι δυο κεφάλαια πίσω στο φροντιστήριο και να μην ξέρω τι μου γίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 17:41 Ο Johnnaousa: #393 09-10-12 17:41 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Μ' αρέσει που την πρώτη μερα μας είπε ότι θα βγάλει οριακά την ύλη... Ευτυχώς που χάσαμε κάμποσες ώρες αλλιώς θα είχαμε πάει στο 4ο κεφάλαιο. Να τα έλεγε γρήγορα αλλά καλά δεν θα με ένοιαζε. Αυτή όμως παραλείπει τα μισά. Ελπίζω τουλάχιστον τα επομενα κεφάλαια να βγαίνουν πιο εύκολα γιατί με βλέπω να είμαι δυο κεφάλαια πίσω στο φροντιστήριο και να μην ξέρω τι μου γίνεται. Click για ανάπτυξη... Tα ζόρικα κεφάλαια είναι το 2ο και το 4ο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 18:54 Η Athanasia_mgs: #394 09-10-12 18:54 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Μόλις τελειώσαμε το 2ο κεφάλαιο. Αργά είναι αυτό? Τα αναλύουμε πολύ, κάνουμε και πολλές ερωτήσεις. Αυτή στο σχολείο τρέχει. Σήμερα μας παρέδωσε τις 3 πρώτες σελίδες του 2ου κεφαλαίου. Ήθελε να πει και το δόγμα αλλά ευτυχώς χτύπησε το κουδούνι. Click για ανάπτυξη... Εμείς βιολογία στο φροντηστηριο είμαστε στο 5ο κεφαλαιο, έχουμε περίπου δυο εβδομάδες που μπήκαμε, και έχουμε αναλύσει πολυ καλα σε ασκησεις όλα τα προηγούμενα χωρίς κενά... Ποτε ξεκινήσατε εσείς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 20:01 Η *Serena* έγραψε: #395 09-10-12 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Εμείς βιολογία στο φροντηστηριο είμαστε στο 5ο κεφαλαιο, έχουμε περίπου δυο εβδομάδες που μπήκαμε, και έχουμε αναλύσει πολυ καλα σε ασκησεις όλα τα προηγούμενα χωρίς κενά... Ποτε ξεκινήσατε εσείς?? Click για ανάπτυξη... Τι? Πότε πρόλαβες? Ξεκινήσαμε τον Ιούλιο, κάναμε μια πάυση τον Αυγουστο και ξεκινήσαμε πάλι το Σεπτέμβριο. Εσυ? Ολοι όσοι ξέρω ή τελειώνουν το 2ο ή είναι στο 4ο. Αλλά όχι και 5ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 21:28 Η Athanasia_mgs: #396 09-10-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τι? Πότε πρόλαβες? Ξεκινήσαμε τον Ιούλιο, κάναμε μια πάυση τον Αυγουστο και ξεκινήσαμε πάλι το Σεπτέμβριο. Εσυ? Ολοι όσοι ξέρω ή τελειώνουν το 2ο ή είναι στο 4ο. Αλλά όχι και 5ο. Click για ανάπτυξη... Ξεκινήσαμε Ιανουάριο γι αυτο είμαστε τόσο μπροστά... Μέχρι και τα θερινά κάναμε στο 2ο ασκησεις... Και απο Σεπτέμβριο μπήκαμε στο τέταρτο... τουλάχιστον τα βγάζουμε πολυ καλα και δεν μένουν κενά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 18:37 Η Dhmh έγραψε: #397 10-10-12 18:37 εμεις αρχες-μεση 2ου στο φροντ και 1 μαθημα 2ου στο σχολειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:23 Ο Johnnaousa: #398 10-10-12 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: εμεις αρχες-μεση 2ου στο φροντ και 1 μαθημα 2ου στο σχολειο Click για ανάπτυξη... λογικά τα πράγματα...εμείς στο σχολείο τέτοια αποχή ήμαστε κάπου στα μέσα του 1ου κεφαλαίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Timmy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Timmy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 120 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2012 στις 21:16 Ο Timmy έγραψε: #399 14-10-12 21:16 παιδια που ειστε στην υλη στο φροντιστηριο?? για πειτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2012 στις 21:52 Η φρι έγραψε: #400 14-10-12 21:52 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Εκθεση: προχθές κάναμε για το ρατσισμό... Μαθηματικά ΓΠ: παράγωγοι-εφαπτομένες Μαθηματικά Κατ: από βδομάδα μπαίνουμε όρια και παραγώγους Φυσική: Συμβολή κυμάτων Χημεία: Ιοντισμός οξέων-βάσεων Βιολογία : 2ο, στη μεταγραφή Οι φατσούλες από δίπλα εκφράζουν τη γνώμη μου για το κάθε μάθημα. Click για ανάπτυξη... Φυσική είστε πολυυυ μπροστά. Γιατί πάτε γρήγορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Applepie Soleil Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
1) Μαθηματικα Κατευθυνσης : Ενα μαθημα ακομα στους μιγαδικους και μετα συναρτησεις 2)Φυσικη Κατευθυνσης : Αρχη ηλεκτρικων ταλαντωσεων 3)Μαθηματικα Γενικης : Ορια 4)ΑΟΔΕ : Τελιωσα και το 1.4 Η Επιχειρηση και το περιβαλλον της και τωρα κανω κανω επαναληψεις ολο το βιβλιο 5)ΑΕΠΠ : Δομη ακολουθιας και συγκεκριμενα πινακες τιμων 6)Εκθεση : Θεωρια ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:15 Η Χαρουλιτα: #383 01-09-12 12:15 Αρχική Δημοσίευση από akis95: Μαθηματικα:ειμαι συνεπειες ΘΜΤ Φυσικη:τώρα θα κανω την ηλεκτρικη ταλαντωση δεν παω φρο και δεν ξερω αν παω καλα στην υλη για αυτο αφηστε το τρολ και πειτε σοβαρα Click για ανάπτυξη... Εσυ φετος δινεις? Ποτε εφτασες συνεπειες? Αρχισες το καλοκαιρι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maniavas Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μάνια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 317 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:41 Η maniavas έγραψε: #384 02-09-12 12:41 ) Μαθηματικα Κατεύθυνσης : Τέλος συναρτήσεων 2)Φυσικη Κατεύθυνσης : Αρχη ηλεκτρικων ταλαντώσεων 3)Μαθηματικα Γενικης : τελειώσαμε τα όρια 4)ΑΟΔΕ : Τώρα θα αρχίσω( έχω διαβάσει το πρώτο μόνη μου) 5)ΑΕΠΠ : Τώρα θα αρχίσω( αυτό με αγχώνει) 6)Εκθεση : Θεωρία όλοι και κάναμε και ένα θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AnastasiaBlue Νεοφερμένο μέλος Η AnastasiaBlue αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:18 Η AnastasiaBlue: #385 22-09-12 13:18 Παιδια που εχετε φτασει στην υλη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:41 Η Χαρουλιτα: #386 28-09-12 19:41 Nαι, αληθεια, που βρισκομαστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:00 Η *Serena* έγραψε: #387 29-09-12 18:00 Εκθεση: προχθές κάναμε για το ρατσισμό... Μαθηματικά ΓΠ: παράγωγοι-εφαπτομένες Μαθηματικά Κατ: από βδομάδα μπαίνουμε όρια και παραγώγους Φυσική: Συμβολή κυμάτων Χημεία: Ιοντισμός οξέων-βάσεων Βιολογία : 2ο, στη μεταγραφή Οι φατσούλες από δίπλα εκφράζουν τη γνώμη μου για το κάθε μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 13:27 Η *Serena* έγραψε: #388 09-10-12 13:27 Στη βιολογία στο σχολείο φτάσαμε 2 μαθήματα πίσω από το φροντιστήριο. Αν συνεχίσουμε έτσι θα μας περάσει κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 13:39 Ο Johnnaousa: #389 09-10-12 13:39 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Αυριο σε εμάς έχουν σεμινάρια οι φιλόλογοι. Εχω φίλους που έχουν μια ή καμία ώρα μάθημα και θα κάτσουν σπίτι τους να κοιμηθούν και να διαβάσουν χαλαρά. Εμείς για να λείπουν οι καθηγητές μας πρέπει να διοργανώσει το ΙΤΕ γενικό σεμινάριο θετικών επιστημών ρε γαμώτη. Στη βιολογία στο σχολείο φτάσαμε 2 μαθήματα πίσω από το φροντιστήριο. Αν συνεχίσουμε έτσι θα μας περάσει κιόλας. Click για ανάπτυξη... γιατί πηγαίνετε τόσο αργά στο φροντιστήριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 13:52 Η *Serena* έγραψε: #390 09-10-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: γιατί πηγαίνετε τόσο αργά στο φροντιστήριο? Click για ανάπτυξη... Μόλις τελειώσαμε το 2ο κεφάλαιο. Αργά είναι αυτό? Τα αναλύουμε πολύ, κάνουμε και πολλές ερωτήσεις. Αυτή στο σχολείο τρέχει. Σήμερα μας παρέδωσε τις 3 πρώτες σελίδες του 2ου κεφαλαίου. Ήθελε να πει και το δόγμα αλλά ευτυχώς χτύπησε το κουδούνι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 13:56 Ο Johnnaousa: #391 09-10-12 13:56 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Μόλις τελειώσαμε το 2ο κεφάλαιο. Αργά είναι αυτό? Τα αναλύουμε πολύ, κάνουμε και πολλές ερωτήσεις. Αυτή στο σχολείο τρέχει. Σήμερα μας παρέδωσε τις 3 πρώτες σελίδες του 2ου κεφαλαίου. Ήθελε να πει και το δόγμα αλλά ευτυχώς χτύπησε το κουδούνι. Click για ανάπτυξη... ναι δεν ήξερα αν πηγαίνει γρήγορα το σχολείο ή αργά το φρονιστήριο..δεν είπες για ποιο κεφάλαιο μιλάς Το φροντιστήριο μια χαρά πηγαίνει, η υπερανάλυση του 2ου κεφαλαίου είναι απαραίτητη!! Και εμείς κάτι τέτοια κάναμε στο σχολείο, καθυστερούσε στην αρχή και μετά έτρεχε για να προλάβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 14:15 Η *Serena* έγραψε: #392 09-10-12 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: ναι δεν ήξερα αν πηγαίνει γρήγορα το σχολείο ή αργά το φρονιστήριο..δεν είπες για ποιο κεφάλαιο μιλάς Το φροντιστήριο μια χαρά πηγαίνει, η υπερανάλυση του 2ου κεφαλαίου είναι απαραίτητη!! Και εμείς κάτι τέτοια κάναμε στο σχολείο, καθυστερούσε στην αρχή και μετά έτρεχε για να προλάβει Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσει που την πρώτη μερα μας είπε ότι θα βγάλει οριακά την ύλη... Ευτυχώς που χάσαμε κάμποσες ώρες αλλιώς θα είχαμε πάει στο 4ο κεφάλαιο. Να τα έλεγε γρήγορα αλλά καλά δεν θα με ένοιαζε. Αυτή όμως παραλείπει τα μισά. Ελπίζω τουλάχιστον τα επομενα κεφάλαια να βγαίνουν πιο εύκολα γιατί με βλέπω να είμαι δυο κεφάλαια πίσω στο φροντιστήριο και να μην ξέρω τι μου γίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 17:41 Ο Johnnaousa: #393 09-10-12 17:41 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Μ' αρέσει που την πρώτη μερα μας είπε ότι θα βγάλει οριακά την ύλη... Ευτυχώς που χάσαμε κάμποσες ώρες αλλιώς θα είχαμε πάει στο 4ο κεφάλαιο. Να τα έλεγε γρήγορα αλλά καλά δεν θα με ένοιαζε. Αυτή όμως παραλείπει τα μισά. Ελπίζω τουλάχιστον τα επομενα κεφάλαια να βγαίνουν πιο εύκολα γιατί με βλέπω να είμαι δυο κεφάλαια πίσω στο φροντιστήριο και να μην ξέρω τι μου γίνεται. Click για ανάπτυξη... Tα ζόρικα κεφάλαια είναι το 2ο και το 4ο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 18:54 Η Athanasia_mgs: #394 09-10-12 18:54 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Μόλις τελειώσαμε το 2ο κεφάλαιο. Αργά είναι αυτό? Τα αναλύουμε πολύ, κάνουμε και πολλές ερωτήσεις. Αυτή στο σχολείο τρέχει. Σήμερα μας παρέδωσε τις 3 πρώτες σελίδες του 2ου κεφαλαίου. Ήθελε να πει και το δόγμα αλλά ευτυχώς χτύπησε το κουδούνι. Click για ανάπτυξη... Εμείς βιολογία στο φροντηστηριο είμαστε στο 5ο κεφαλαιο, έχουμε περίπου δυο εβδομάδες που μπήκαμε, και έχουμε αναλύσει πολυ καλα σε ασκησεις όλα τα προηγούμενα χωρίς κενά... Ποτε ξεκινήσατε εσείς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 20:01 Η *Serena* έγραψε: #395 09-10-12 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Εμείς βιολογία στο φροντηστηριο είμαστε στο 5ο κεφαλαιο, έχουμε περίπου δυο εβδομάδες που μπήκαμε, και έχουμε αναλύσει πολυ καλα σε ασκησεις όλα τα προηγούμενα χωρίς κενά... Ποτε ξεκινήσατε εσείς?? Click για ανάπτυξη... Τι? Πότε πρόλαβες? Ξεκινήσαμε τον Ιούλιο, κάναμε μια πάυση τον Αυγουστο και ξεκινήσαμε πάλι το Σεπτέμβριο. Εσυ? Ολοι όσοι ξέρω ή τελειώνουν το 2ο ή είναι στο 4ο. Αλλά όχι και 5ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 21:28 Η Athanasia_mgs: #396 09-10-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τι? Πότε πρόλαβες? Ξεκινήσαμε τον Ιούλιο, κάναμε μια πάυση τον Αυγουστο και ξεκινήσαμε πάλι το Σεπτέμβριο. Εσυ? Ολοι όσοι ξέρω ή τελειώνουν το 2ο ή είναι στο 4ο. Αλλά όχι και 5ο. Click για ανάπτυξη... Ξεκινήσαμε Ιανουάριο γι αυτο είμαστε τόσο μπροστά... Μέχρι και τα θερινά κάναμε στο 2ο ασκησεις... Και απο Σεπτέμβριο μπήκαμε στο τέταρτο... τουλάχιστον τα βγάζουμε πολυ καλα και δεν μένουν κενά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 18:37 Η Dhmh έγραψε: #397 10-10-12 18:37 εμεις αρχες-μεση 2ου στο φροντ και 1 μαθημα 2ου στο σχολειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:23 Ο Johnnaousa: #398 10-10-12 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: εμεις αρχες-μεση 2ου στο φροντ και 1 μαθημα 2ου στο σχολειο Click για ανάπτυξη... λογικά τα πράγματα...εμείς στο σχολείο τέτοια αποχή ήμαστε κάπου στα μέσα του 1ου κεφαλαίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Timmy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Timmy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 120 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2012 στις 21:16 Ο Timmy έγραψε: #399 14-10-12 21:16 παιδια που ειστε στην υλη στο φροντιστηριο?? για πειτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2012 στις 21:52 Η φρι έγραψε: #400 14-10-12 21:52 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Εκθεση: προχθές κάναμε για το ρατσισμό... Μαθηματικά ΓΠ: παράγωγοι-εφαπτομένες Μαθηματικά Κατ: από βδομάδα μπαίνουμε όρια και παραγώγους Φυσική: Συμβολή κυμάτων Χημεία: Ιοντισμός οξέων-βάσεων Βιολογία : 2ο, στη μεταγραφή Οι φατσούλες από δίπλα εκφράζουν τη γνώμη μου για το κάθε μάθημα. Click για ανάπτυξη... Φυσική είστε πολυυυ μπροστά. Γιατί πάτε γρήγορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Applepie Soleil Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από akis95: Μαθηματικα:ειμαι συνεπειες ΘΜΤ Φυσικη:τώρα θα κανω την ηλεκτρικη ταλαντωση δεν παω φρο και δεν ξερω αν παω καλα στην υλη για αυτο αφηστε το τρολ και πειτε σοβαρα Click για ανάπτυξη... Εσυ φετος δινεις? Ποτε εφτασες συνεπειες? Αρχισες το καλοκαιρι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maniavas Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μάνια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 317 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:41 Η maniavas έγραψε: #384 02-09-12 12:41 ) Μαθηματικα Κατεύθυνσης : Τέλος συναρτήσεων 2)Φυσικη Κατεύθυνσης : Αρχη ηλεκτρικων ταλαντώσεων 3)Μαθηματικα Γενικης : τελειώσαμε τα όρια 4)ΑΟΔΕ : Τώρα θα αρχίσω( έχω διαβάσει το πρώτο μόνη μου) 5)ΑΕΠΠ : Τώρα θα αρχίσω( αυτό με αγχώνει) 6)Εκθεση : Θεωρία όλοι και κάναμε και ένα θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AnastasiaBlue Νεοφερμένο μέλος Η AnastasiaBlue αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:18 Η AnastasiaBlue: #385 22-09-12 13:18 Παιδια που εχετε φτασει στην υλη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:41 Η Χαρουλιτα: #386 28-09-12 19:41 Nαι, αληθεια, που βρισκομαστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:00 Η *Serena* έγραψε: #387 29-09-12 18:00 Εκθεση: προχθές κάναμε για το ρατσισμό... Μαθηματικά ΓΠ: παράγωγοι-εφαπτομένες Μαθηματικά Κατ: από βδομάδα μπαίνουμε όρια και παραγώγους Φυσική: Συμβολή κυμάτων Χημεία: Ιοντισμός οξέων-βάσεων Βιολογία : 2ο, στη μεταγραφή Οι φατσούλες από δίπλα εκφράζουν τη γνώμη μου για το κάθε μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 13:27 Η *Serena* έγραψε: #388 09-10-12 13:27 Στη βιολογία στο σχολείο φτάσαμε 2 μαθήματα πίσω από το φροντιστήριο. Αν συνεχίσουμε έτσι θα μας περάσει κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 13:39 Ο Johnnaousa: #389 09-10-12 13:39 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Αυριο σε εμάς έχουν σεμινάρια οι φιλόλογοι. Εχω φίλους που έχουν μια ή καμία ώρα μάθημα και θα κάτσουν σπίτι τους να κοιμηθούν και να διαβάσουν χαλαρά. Εμείς για να λείπουν οι καθηγητές μας πρέπει να διοργανώσει το ΙΤΕ γενικό σεμινάριο θετικών επιστημών ρε γαμώτη. Στη βιολογία στο σχολείο φτάσαμε 2 μαθήματα πίσω από το φροντιστήριο. Αν συνεχίσουμε έτσι θα μας περάσει κιόλας. Click για ανάπτυξη... γιατί πηγαίνετε τόσο αργά στο φροντιστήριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 13:52 Η *Serena* έγραψε: #390 09-10-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: γιατί πηγαίνετε τόσο αργά στο φροντιστήριο? Click για ανάπτυξη... Μόλις τελειώσαμε το 2ο κεφάλαιο. Αργά είναι αυτό? Τα αναλύουμε πολύ, κάνουμε και πολλές ερωτήσεις. Αυτή στο σχολείο τρέχει. Σήμερα μας παρέδωσε τις 3 πρώτες σελίδες του 2ου κεφαλαίου. Ήθελε να πει και το δόγμα αλλά ευτυχώς χτύπησε το κουδούνι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 13:56 Ο Johnnaousa: #391 09-10-12 13:56 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Μόλις τελειώσαμε το 2ο κεφάλαιο. Αργά είναι αυτό? Τα αναλύουμε πολύ, κάνουμε και πολλές ερωτήσεις. Αυτή στο σχολείο τρέχει. Σήμερα μας παρέδωσε τις 3 πρώτες σελίδες του 2ου κεφαλαίου. Ήθελε να πει και το δόγμα αλλά ευτυχώς χτύπησε το κουδούνι. Click για ανάπτυξη... ναι δεν ήξερα αν πηγαίνει γρήγορα το σχολείο ή αργά το φρονιστήριο..δεν είπες για ποιο κεφάλαιο μιλάς Το φροντιστήριο μια χαρά πηγαίνει, η υπερανάλυση του 2ου κεφαλαίου είναι απαραίτητη!! Και εμείς κάτι τέτοια κάναμε στο σχολείο, καθυστερούσε στην αρχή και μετά έτρεχε για να προλάβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 14:15 Η *Serena* έγραψε: #392 09-10-12 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: ναι δεν ήξερα αν πηγαίνει γρήγορα το σχολείο ή αργά το φρονιστήριο..δεν είπες για ποιο κεφάλαιο μιλάς Το φροντιστήριο μια χαρά πηγαίνει, η υπερανάλυση του 2ου κεφαλαίου είναι απαραίτητη!! Και εμείς κάτι τέτοια κάναμε στο σχολείο, καθυστερούσε στην αρχή και μετά έτρεχε για να προλάβει Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσει που την πρώτη μερα μας είπε ότι θα βγάλει οριακά την ύλη... Ευτυχώς που χάσαμε κάμποσες ώρες αλλιώς θα είχαμε πάει στο 4ο κεφάλαιο. Να τα έλεγε γρήγορα αλλά καλά δεν θα με ένοιαζε. Αυτή όμως παραλείπει τα μισά. Ελπίζω τουλάχιστον τα επομενα κεφάλαια να βγαίνουν πιο εύκολα γιατί με βλέπω να είμαι δυο κεφάλαια πίσω στο φροντιστήριο και να μην ξέρω τι μου γίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 17:41 Ο Johnnaousa: #393 09-10-12 17:41 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Μ' αρέσει που την πρώτη μερα μας είπε ότι θα βγάλει οριακά την ύλη... Ευτυχώς που χάσαμε κάμποσες ώρες αλλιώς θα είχαμε πάει στο 4ο κεφάλαιο. Να τα έλεγε γρήγορα αλλά καλά δεν θα με ένοιαζε. Αυτή όμως παραλείπει τα μισά. Ελπίζω τουλάχιστον τα επομενα κεφάλαια να βγαίνουν πιο εύκολα γιατί με βλέπω να είμαι δυο κεφάλαια πίσω στο φροντιστήριο και να μην ξέρω τι μου γίνεται. Click για ανάπτυξη... Tα ζόρικα κεφάλαια είναι το 2ο και το 4ο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 18:54 Η Athanasia_mgs: #394 09-10-12 18:54 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Μόλις τελειώσαμε το 2ο κεφάλαιο. Αργά είναι αυτό? Τα αναλύουμε πολύ, κάνουμε και πολλές ερωτήσεις. Αυτή στο σχολείο τρέχει. Σήμερα μας παρέδωσε τις 3 πρώτες σελίδες του 2ου κεφαλαίου. Ήθελε να πει και το δόγμα αλλά ευτυχώς χτύπησε το κουδούνι. Click για ανάπτυξη... Εμείς βιολογία στο φροντηστηριο είμαστε στο 5ο κεφαλαιο, έχουμε περίπου δυο εβδομάδες που μπήκαμε, και έχουμε αναλύσει πολυ καλα σε ασκησεις όλα τα προηγούμενα χωρίς κενά... Ποτε ξεκινήσατε εσείς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 20:01 Η *Serena* έγραψε: #395 09-10-12 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Εμείς βιολογία στο φροντηστηριο είμαστε στο 5ο κεφαλαιο, έχουμε περίπου δυο εβδομάδες που μπήκαμε, και έχουμε αναλύσει πολυ καλα σε ασκησεις όλα τα προηγούμενα χωρίς κενά... Ποτε ξεκινήσατε εσείς?? Click για ανάπτυξη... Τι? Πότε πρόλαβες? Ξεκινήσαμε τον Ιούλιο, κάναμε μια πάυση τον Αυγουστο και ξεκινήσαμε πάλι το Σεπτέμβριο. Εσυ? Ολοι όσοι ξέρω ή τελειώνουν το 2ο ή είναι στο 4ο. Αλλά όχι και 5ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 21:28 Η Athanasia_mgs: #396 09-10-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τι? Πότε πρόλαβες? Ξεκινήσαμε τον Ιούλιο, κάναμε μια πάυση τον Αυγουστο και ξεκινήσαμε πάλι το Σεπτέμβριο. Εσυ? Ολοι όσοι ξέρω ή τελειώνουν το 2ο ή είναι στο 4ο. Αλλά όχι και 5ο. Click για ανάπτυξη... Ξεκινήσαμε Ιανουάριο γι αυτο είμαστε τόσο μπροστά... Μέχρι και τα θερινά κάναμε στο 2ο ασκησεις... Και απο Σεπτέμβριο μπήκαμε στο τέταρτο... τουλάχιστον τα βγάζουμε πολυ καλα και δεν μένουν κενά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 18:37 Η Dhmh έγραψε: #397 10-10-12 18:37 εμεις αρχες-μεση 2ου στο φροντ και 1 μαθημα 2ου στο σχολειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:23 Ο Johnnaousa: #398 10-10-12 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: εμεις αρχες-μεση 2ου στο φροντ και 1 μαθημα 2ου στο σχολειο Click για ανάπτυξη... λογικά τα πράγματα...εμείς στο σχολείο τέτοια αποχή ήμαστε κάπου στα μέσα του 1ου κεφαλαίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Timmy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Timmy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 120 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2012 στις 21:16 Ο Timmy έγραψε: #399 14-10-12 21:16 παιδια που ειστε στην υλη στο φροντιστηριο?? για πειτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2012 στις 21:52 Η φρι έγραψε: #400 14-10-12 21:52 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Εκθεση: προχθές κάναμε για το ρατσισμό... Μαθηματικά ΓΠ: παράγωγοι-εφαπτομένες Μαθηματικά Κατ: από βδομάδα μπαίνουμε όρια και παραγώγους Φυσική: Συμβολή κυμάτων Χημεία: Ιοντισμός οξέων-βάσεων Βιολογία : 2ο, στη μεταγραφή Οι φατσούλες από δίπλα εκφράζουν τη γνώμη μου για το κάθε μάθημα. Click για ανάπτυξη... Φυσική είστε πολυυυ μπροστά. Γιατί πάτε γρήγορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Applepie Soleil Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
) Μαθηματικα Κατεύθυνσης : Τέλος συναρτήσεων 2)Φυσικη Κατεύθυνσης : Αρχη ηλεκτρικων ταλαντώσεων 3)Μαθηματικα Γενικης : τελειώσαμε τα όρια 4)ΑΟΔΕ : Τώρα θα αρχίσω( έχω διαβάσει το πρώτο μόνη μου) 5)ΑΕΠΠ : Τώρα θα αρχίσω( αυτό με αγχώνει) 6)Εκθεση : Θεωρία όλοι και κάναμε και ένα θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AnastasiaBlue Νεοφερμένο μέλος Η AnastasiaBlue αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:18 Η AnastasiaBlue: #385 22-09-12 13:18 Παιδια που εχετε φτασει στην υλη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:41 Η Χαρουλιτα: #386 28-09-12 19:41 Nαι, αληθεια, που βρισκομαστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:00 Η *Serena* έγραψε: #387 29-09-12 18:00 Εκθεση: προχθές κάναμε για το ρατσισμό... Μαθηματικά ΓΠ: παράγωγοι-εφαπτομένες Μαθηματικά Κατ: από βδομάδα μπαίνουμε όρια και παραγώγους Φυσική: Συμβολή κυμάτων Χημεία: Ιοντισμός οξέων-βάσεων Βιολογία : 2ο, στη μεταγραφή Οι φατσούλες από δίπλα εκφράζουν τη γνώμη μου για το κάθε μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 13:27 Η *Serena* έγραψε: #388 09-10-12 13:27 Στη βιολογία στο σχολείο φτάσαμε 2 μαθήματα πίσω από το φροντιστήριο. Αν συνεχίσουμε έτσι θα μας περάσει κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 13:39 Ο Johnnaousa: #389 09-10-12 13:39 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Αυριο σε εμάς έχουν σεμινάρια οι φιλόλογοι. Εχω φίλους που έχουν μια ή καμία ώρα μάθημα και θα κάτσουν σπίτι τους να κοιμηθούν και να διαβάσουν χαλαρά. Εμείς για να λείπουν οι καθηγητές μας πρέπει να διοργανώσει το ΙΤΕ γενικό σεμινάριο θετικών επιστημών ρε γαμώτη. Στη βιολογία στο σχολείο φτάσαμε 2 μαθήματα πίσω από το φροντιστήριο. Αν συνεχίσουμε έτσι θα μας περάσει κιόλας. Click για ανάπτυξη... γιατί πηγαίνετε τόσο αργά στο φροντιστήριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 13:52 Η *Serena* έγραψε: #390 09-10-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: γιατί πηγαίνετε τόσο αργά στο φροντιστήριο? Click για ανάπτυξη... Μόλις τελειώσαμε το 2ο κεφάλαιο. Αργά είναι αυτό? Τα αναλύουμε πολύ, κάνουμε και πολλές ερωτήσεις. Αυτή στο σχολείο τρέχει. Σήμερα μας παρέδωσε τις 3 πρώτες σελίδες του 2ου κεφαλαίου. Ήθελε να πει και το δόγμα αλλά ευτυχώς χτύπησε το κουδούνι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 13:56 Ο Johnnaousa: #391 09-10-12 13:56 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Μόλις τελειώσαμε το 2ο κεφάλαιο. Αργά είναι αυτό? Τα αναλύουμε πολύ, κάνουμε και πολλές ερωτήσεις. Αυτή στο σχολείο τρέχει. Σήμερα μας παρέδωσε τις 3 πρώτες σελίδες του 2ου κεφαλαίου. Ήθελε να πει και το δόγμα αλλά ευτυχώς χτύπησε το κουδούνι. Click για ανάπτυξη... ναι δεν ήξερα αν πηγαίνει γρήγορα το σχολείο ή αργά το φρονιστήριο..δεν είπες για ποιο κεφάλαιο μιλάς Το φροντιστήριο μια χαρά πηγαίνει, η υπερανάλυση του 2ου κεφαλαίου είναι απαραίτητη!! Και εμείς κάτι τέτοια κάναμε στο σχολείο, καθυστερούσε στην αρχή και μετά έτρεχε για να προλάβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 14:15 Η *Serena* έγραψε: #392 09-10-12 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: ναι δεν ήξερα αν πηγαίνει γρήγορα το σχολείο ή αργά το φρονιστήριο..δεν είπες για ποιο κεφάλαιο μιλάς Το φροντιστήριο μια χαρά πηγαίνει, η υπερανάλυση του 2ου κεφαλαίου είναι απαραίτητη!! Και εμείς κάτι τέτοια κάναμε στο σχολείο, καθυστερούσε στην αρχή και μετά έτρεχε για να προλάβει Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσει που την πρώτη μερα μας είπε ότι θα βγάλει οριακά την ύλη... Ευτυχώς που χάσαμε κάμποσες ώρες αλλιώς θα είχαμε πάει στο 4ο κεφάλαιο. Να τα έλεγε γρήγορα αλλά καλά δεν θα με ένοιαζε. Αυτή όμως παραλείπει τα μισά. Ελπίζω τουλάχιστον τα επομενα κεφάλαια να βγαίνουν πιο εύκολα γιατί με βλέπω να είμαι δυο κεφάλαια πίσω στο φροντιστήριο και να μην ξέρω τι μου γίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 17:41 Ο Johnnaousa: #393 09-10-12 17:41 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Μ' αρέσει που την πρώτη μερα μας είπε ότι θα βγάλει οριακά την ύλη... Ευτυχώς που χάσαμε κάμποσες ώρες αλλιώς θα είχαμε πάει στο 4ο κεφάλαιο. Να τα έλεγε γρήγορα αλλά καλά δεν θα με ένοιαζε. Αυτή όμως παραλείπει τα μισά. Ελπίζω τουλάχιστον τα επομενα κεφάλαια να βγαίνουν πιο εύκολα γιατί με βλέπω να είμαι δυο κεφάλαια πίσω στο φροντιστήριο και να μην ξέρω τι μου γίνεται. Click για ανάπτυξη... Tα ζόρικα κεφάλαια είναι το 2ο και το 4ο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 18:54 Η Athanasia_mgs: #394 09-10-12 18:54 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Μόλις τελειώσαμε το 2ο κεφάλαιο. Αργά είναι αυτό? Τα αναλύουμε πολύ, κάνουμε και πολλές ερωτήσεις. Αυτή στο σχολείο τρέχει. Σήμερα μας παρέδωσε τις 3 πρώτες σελίδες του 2ου κεφαλαίου. Ήθελε να πει και το δόγμα αλλά ευτυχώς χτύπησε το κουδούνι. Click για ανάπτυξη... Εμείς βιολογία στο φροντηστηριο είμαστε στο 5ο κεφαλαιο, έχουμε περίπου δυο εβδομάδες που μπήκαμε, και έχουμε αναλύσει πολυ καλα σε ασκησεις όλα τα προηγούμενα χωρίς κενά... Ποτε ξεκινήσατε εσείς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 20:01 Η *Serena* έγραψε: #395 09-10-12 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Εμείς βιολογία στο φροντηστηριο είμαστε στο 5ο κεφαλαιο, έχουμε περίπου δυο εβδομάδες που μπήκαμε, και έχουμε αναλύσει πολυ καλα σε ασκησεις όλα τα προηγούμενα χωρίς κενά... Ποτε ξεκινήσατε εσείς?? Click για ανάπτυξη... Τι? Πότε πρόλαβες? Ξεκινήσαμε τον Ιούλιο, κάναμε μια πάυση τον Αυγουστο και ξεκινήσαμε πάλι το Σεπτέμβριο. Εσυ? Ολοι όσοι ξέρω ή τελειώνουν το 2ο ή είναι στο 4ο. Αλλά όχι και 5ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 21:28 Η Athanasia_mgs: #396 09-10-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τι? Πότε πρόλαβες? Ξεκινήσαμε τον Ιούλιο, κάναμε μια πάυση τον Αυγουστο και ξεκινήσαμε πάλι το Σεπτέμβριο. Εσυ? Ολοι όσοι ξέρω ή τελειώνουν το 2ο ή είναι στο 4ο. Αλλά όχι και 5ο. Click για ανάπτυξη... Ξεκινήσαμε Ιανουάριο γι αυτο είμαστε τόσο μπροστά... Μέχρι και τα θερινά κάναμε στο 2ο ασκησεις... Και απο Σεπτέμβριο μπήκαμε στο τέταρτο... τουλάχιστον τα βγάζουμε πολυ καλα και δεν μένουν κενά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 18:37 Η Dhmh έγραψε: #397 10-10-12 18:37 εμεις αρχες-μεση 2ου στο φροντ και 1 μαθημα 2ου στο σχολειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:23 Ο Johnnaousa: #398 10-10-12 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: εμεις αρχες-μεση 2ου στο φροντ και 1 μαθημα 2ου στο σχολειο Click για ανάπτυξη... λογικά τα πράγματα...εμείς στο σχολείο τέτοια αποχή ήμαστε κάπου στα μέσα του 1ου κεφαλαίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Timmy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Timmy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 120 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2012 στις 21:16 Ο Timmy έγραψε: #399 14-10-12 21:16 παιδια που ειστε στην υλη στο φροντιστηριο?? για πειτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2012 στις 21:52 Η φρι έγραψε: #400 14-10-12 21:52 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Εκθεση: προχθές κάναμε για το ρατσισμό... Μαθηματικά ΓΠ: παράγωγοι-εφαπτομένες Μαθηματικά Κατ: από βδομάδα μπαίνουμε όρια και παραγώγους Φυσική: Συμβολή κυμάτων Χημεία: Ιοντισμός οξέων-βάσεων Βιολογία : 2ο, στη μεταγραφή Οι φατσούλες από δίπλα εκφράζουν τη γνώμη μου για το κάθε μάθημα. Click για ανάπτυξη... Φυσική είστε πολυυυ μπροστά. Γιατί πάτε γρήγορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Applepie Soleil Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια που εχετε φτασει στην υλη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:41 Η Χαρουλιτα: #386 28-09-12 19:41 Nαι, αληθεια, που βρισκομαστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:00 Η *Serena* έγραψε: #387 29-09-12 18:00 Εκθεση: προχθές κάναμε για το ρατσισμό... Μαθηματικά ΓΠ: παράγωγοι-εφαπτομένες Μαθηματικά Κατ: από βδομάδα μπαίνουμε όρια και παραγώγους Φυσική: Συμβολή κυμάτων Χημεία: Ιοντισμός οξέων-βάσεων Βιολογία : 2ο, στη μεταγραφή Οι φατσούλες από δίπλα εκφράζουν τη γνώμη μου για το κάθε μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 13:27 Η *Serena* έγραψε: #388 09-10-12 13:27 Στη βιολογία στο σχολείο φτάσαμε 2 μαθήματα πίσω από το φροντιστήριο. Αν συνεχίσουμε έτσι θα μας περάσει κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 13:39 Ο Johnnaousa: #389 09-10-12 13:39 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Αυριο σε εμάς έχουν σεμινάρια οι φιλόλογοι. Εχω φίλους που έχουν μια ή καμία ώρα μάθημα και θα κάτσουν σπίτι τους να κοιμηθούν και να διαβάσουν χαλαρά. Εμείς για να λείπουν οι καθηγητές μας πρέπει να διοργανώσει το ΙΤΕ γενικό σεμινάριο θετικών επιστημών ρε γαμώτη. Στη βιολογία στο σχολείο φτάσαμε 2 μαθήματα πίσω από το φροντιστήριο. Αν συνεχίσουμε έτσι θα μας περάσει κιόλας. Click για ανάπτυξη... γιατί πηγαίνετε τόσο αργά στο φροντιστήριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 13:52 Η *Serena* έγραψε: #390 09-10-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: γιατί πηγαίνετε τόσο αργά στο φροντιστήριο? Click για ανάπτυξη... Μόλις τελειώσαμε το 2ο κεφάλαιο. Αργά είναι αυτό? Τα αναλύουμε πολύ, κάνουμε και πολλές ερωτήσεις. Αυτή στο σχολείο τρέχει. Σήμερα μας παρέδωσε τις 3 πρώτες σελίδες του 2ου κεφαλαίου. Ήθελε να πει και το δόγμα αλλά ευτυχώς χτύπησε το κουδούνι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 13:56 Ο Johnnaousa: #391 09-10-12 13:56 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Μόλις τελειώσαμε το 2ο κεφάλαιο. Αργά είναι αυτό? Τα αναλύουμε πολύ, κάνουμε και πολλές ερωτήσεις. Αυτή στο σχολείο τρέχει. Σήμερα μας παρέδωσε τις 3 πρώτες σελίδες του 2ου κεφαλαίου. Ήθελε να πει και το δόγμα αλλά ευτυχώς χτύπησε το κουδούνι. Click για ανάπτυξη... ναι δεν ήξερα αν πηγαίνει γρήγορα το σχολείο ή αργά το φρονιστήριο..δεν είπες για ποιο κεφάλαιο μιλάς Το φροντιστήριο μια χαρά πηγαίνει, η υπερανάλυση του 2ου κεφαλαίου είναι απαραίτητη!! Και εμείς κάτι τέτοια κάναμε στο σχολείο, καθυστερούσε στην αρχή και μετά έτρεχε για να προλάβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 14:15 Η *Serena* έγραψε: #392 09-10-12 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: ναι δεν ήξερα αν πηγαίνει γρήγορα το σχολείο ή αργά το φρονιστήριο..δεν είπες για ποιο κεφάλαιο μιλάς Το φροντιστήριο μια χαρά πηγαίνει, η υπερανάλυση του 2ου κεφαλαίου είναι απαραίτητη!! Και εμείς κάτι τέτοια κάναμε στο σχολείο, καθυστερούσε στην αρχή και μετά έτρεχε για να προλάβει Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσει που την πρώτη μερα μας είπε ότι θα βγάλει οριακά την ύλη... Ευτυχώς που χάσαμε κάμποσες ώρες αλλιώς θα είχαμε πάει στο 4ο κεφάλαιο. Να τα έλεγε γρήγορα αλλά καλά δεν θα με ένοιαζε. Αυτή όμως παραλείπει τα μισά. Ελπίζω τουλάχιστον τα επομενα κεφάλαια να βγαίνουν πιο εύκολα γιατί με βλέπω να είμαι δυο κεφάλαια πίσω στο φροντιστήριο και να μην ξέρω τι μου γίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 17:41 Ο Johnnaousa: #393 09-10-12 17:41 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Μ' αρέσει που την πρώτη μερα μας είπε ότι θα βγάλει οριακά την ύλη... Ευτυχώς που χάσαμε κάμποσες ώρες αλλιώς θα είχαμε πάει στο 4ο κεφάλαιο. Να τα έλεγε γρήγορα αλλά καλά δεν θα με ένοιαζε. Αυτή όμως παραλείπει τα μισά. Ελπίζω τουλάχιστον τα επομενα κεφάλαια να βγαίνουν πιο εύκολα γιατί με βλέπω να είμαι δυο κεφάλαια πίσω στο φροντιστήριο και να μην ξέρω τι μου γίνεται. Click για ανάπτυξη... Tα ζόρικα κεφάλαια είναι το 2ο και το 4ο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 18:54 Η Athanasia_mgs: #394 09-10-12 18:54 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Μόλις τελειώσαμε το 2ο κεφάλαιο. Αργά είναι αυτό? Τα αναλύουμε πολύ, κάνουμε και πολλές ερωτήσεις. Αυτή στο σχολείο τρέχει. Σήμερα μας παρέδωσε τις 3 πρώτες σελίδες του 2ου κεφαλαίου. Ήθελε να πει και το δόγμα αλλά ευτυχώς χτύπησε το κουδούνι. Click για ανάπτυξη... Εμείς βιολογία στο φροντηστηριο είμαστε στο 5ο κεφαλαιο, έχουμε περίπου δυο εβδομάδες που μπήκαμε, και έχουμε αναλύσει πολυ καλα σε ασκησεις όλα τα προηγούμενα χωρίς κενά... Ποτε ξεκινήσατε εσείς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 20:01 Η *Serena* έγραψε: #395 09-10-12 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Εμείς βιολογία στο φροντηστηριο είμαστε στο 5ο κεφαλαιο, έχουμε περίπου δυο εβδομάδες που μπήκαμε, και έχουμε αναλύσει πολυ καλα σε ασκησεις όλα τα προηγούμενα χωρίς κενά... Ποτε ξεκινήσατε εσείς?? Click για ανάπτυξη... Τι? Πότε πρόλαβες? Ξεκινήσαμε τον Ιούλιο, κάναμε μια πάυση τον Αυγουστο και ξεκινήσαμε πάλι το Σεπτέμβριο. Εσυ? Ολοι όσοι ξέρω ή τελειώνουν το 2ο ή είναι στο 4ο. Αλλά όχι και 5ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 21:28 Η Athanasia_mgs: #396 09-10-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τι? Πότε πρόλαβες? Ξεκινήσαμε τον Ιούλιο, κάναμε μια πάυση τον Αυγουστο και ξεκινήσαμε πάλι το Σεπτέμβριο. Εσυ? Ολοι όσοι ξέρω ή τελειώνουν το 2ο ή είναι στο 4ο. Αλλά όχι και 5ο. Click για ανάπτυξη... Ξεκινήσαμε Ιανουάριο γι αυτο είμαστε τόσο μπροστά... Μέχρι και τα θερινά κάναμε στο 2ο ασκησεις... Και απο Σεπτέμβριο μπήκαμε στο τέταρτο... τουλάχιστον τα βγάζουμε πολυ καλα και δεν μένουν κενά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 18:37 Η Dhmh έγραψε: #397 10-10-12 18:37 εμεις αρχες-μεση 2ου στο φροντ και 1 μαθημα 2ου στο σχολειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:23 Ο Johnnaousa: #398 10-10-12 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: εμεις αρχες-μεση 2ου στο φροντ και 1 μαθημα 2ου στο σχολειο Click για ανάπτυξη... λογικά τα πράγματα...εμείς στο σχολείο τέτοια αποχή ήμαστε κάπου στα μέσα του 1ου κεφαλαίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Timmy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Timmy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 120 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2012 στις 21:16 Ο Timmy έγραψε: #399 14-10-12 21:16 παιδια που ειστε στην υλη στο φροντιστηριο?? για πειτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2012 στις 21:52 Η φρι έγραψε: #400 14-10-12 21:52 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Εκθεση: προχθές κάναμε για το ρατσισμό... Μαθηματικά ΓΠ: παράγωγοι-εφαπτομένες Μαθηματικά Κατ: από βδομάδα μπαίνουμε όρια και παραγώγους Φυσική: Συμβολή κυμάτων Χημεία: Ιοντισμός οξέων-βάσεων Βιολογία : 2ο, στη μεταγραφή Οι φατσούλες από δίπλα εκφράζουν τη γνώμη μου για το κάθε μάθημα. Click για ανάπτυξη... Φυσική είστε πολυυυ μπροστά. Γιατί πάτε γρήγορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Applepie Soleil Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Nαι, αληθεια, που βρισκομαστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:00 Η *Serena* έγραψε: #387 29-09-12 18:00 Εκθεση: προχθές κάναμε για το ρατσισμό... Μαθηματικά ΓΠ: παράγωγοι-εφαπτομένες Μαθηματικά Κατ: από βδομάδα μπαίνουμε όρια και παραγώγους Φυσική: Συμβολή κυμάτων Χημεία: Ιοντισμός οξέων-βάσεων Βιολογία : 2ο, στη μεταγραφή Οι φατσούλες από δίπλα εκφράζουν τη γνώμη μου για το κάθε μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 13:27 Η *Serena* έγραψε: #388 09-10-12 13:27 Στη βιολογία στο σχολείο φτάσαμε 2 μαθήματα πίσω από το φροντιστήριο. Αν συνεχίσουμε έτσι θα μας περάσει κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 13:39 Ο Johnnaousa: #389 09-10-12 13:39 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Αυριο σε εμάς έχουν σεμινάρια οι φιλόλογοι. Εχω φίλους που έχουν μια ή καμία ώρα μάθημα και θα κάτσουν σπίτι τους να κοιμηθούν και να διαβάσουν χαλαρά. Εμείς για να λείπουν οι καθηγητές μας πρέπει να διοργανώσει το ΙΤΕ γενικό σεμινάριο θετικών επιστημών ρε γαμώτη. Στη βιολογία στο σχολείο φτάσαμε 2 μαθήματα πίσω από το φροντιστήριο. Αν συνεχίσουμε έτσι θα μας περάσει κιόλας. Click για ανάπτυξη... γιατί πηγαίνετε τόσο αργά στο φροντιστήριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 13:52 Η *Serena* έγραψε: #390 09-10-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: γιατί πηγαίνετε τόσο αργά στο φροντιστήριο? Click για ανάπτυξη... Μόλις τελειώσαμε το 2ο κεφάλαιο. Αργά είναι αυτό? Τα αναλύουμε πολύ, κάνουμε και πολλές ερωτήσεις. Αυτή στο σχολείο τρέχει. Σήμερα μας παρέδωσε τις 3 πρώτες σελίδες του 2ου κεφαλαίου. Ήθελε να πει και το δόγμα αλλά ευτυχώς χτύπησε το κουδούνι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 13:56 Ο Johnnaousa: #391 09-10-12 13:56 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Μόλις τελειώσαμε το 2ο κεφάλαιο. Αργά είναι αυτό? Τα αναλύουμε πολύ, κάνουμε και πολλές ερωτήσεις. Αυτή στο σχολείο τρέχει. Σήμερα μας παρέδωσε τις 3 πρώτες σελίδες του 2ου κεφαλαίου. Ήθελε να πει και το δόγμα αλλά ευτυχώς χτύπησε το κουδούνι. Click για ανάπτυξη... ναι δεν ήξερα αν πηγαίνει γρήγορα το σχολείο ή αργά το φρονιστήριο..δεν είπες για ποιο κεφάλαιο μιλάς Το φροντιστήριο μια χαρά πηγαίνει, η υπερανάλυση του 2ου κεφαλαίου είναι απαραίτητη!! Και εμείς κάτι τέτοια κάναμε στο σχολείο, καθυστερούσε στην αρχή και μετά έτρεχε για να προλάβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 14:15 Η *Serena* έγραψε: #392 09-10-12 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: ναι δεν ήξερα αν πηγαίνει γρήγορα το σχολείο ή αργά το φρονιστήριο..δεν είπες για ποιο κεφάλαιο μιλάς Το φροντιστήριο μια χαρά πηγαίνει, η υπερανάλυση του 2ου κεφαλαίου είναι απαραίτητη!! Και εμείς κάτι τέτοια κάναμε στο σχολείο, καθυστερούσε στην αρχή και μετά έτρεχε για να προλάβει Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσει που την πρώτη μερα μας είπε ότι θα βγάλει οριακά την ύλη... Ευτυχώς που χάσαμε κάμποσες ώρες αλλιώς θα είχαμε πάει στο 4ο κεφάλαιο. Να τα έλεγε γρήγορα αλλά καλά δεν θα με ένοιαζε. Αυτή όμως παραλείπει τα μισά. Ελπίζω τουλάχιστον τα επομενα κεφάλαια να βγαίνουν πιο εύκολα γιατί με βλέπω να είμαι δυο κεφάλαια πίσω στο φροντιστήριο και να μην ξέρω τι μου γίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 17:41 Ο Johnnaousa: #393 09-10-12 17:41 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Μ' αρέσει που την πρώτη μερα μας είπε ότι θα βγάλει οριακά την ύλη... Ευτυχώς που χάσαμε κάμποσες ώρες αλλιώς θα είχαμε πάει στο 4ο κεφάλαιο. Να τα έλεγε γρήγορα αλλά καλά δεν θα με ένοιαζε. Αυτή όμως παραλείπει τα μισά. Ελπίζω τουλάχιστον τα επομενα κεφάλαια να βγαίνουν πιο εύκολα γιατί με βλέπω να είμαι δυο κεφάλαια πίσω στο φροντιστήριο και να μην ξέρω τι μου γίνεται. Click για ανάπτυξη... Tα ζόρικα κεφάλαια είναι το 2ο και το 4ο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 18:54 Η Athanasia_mgs: #394 09-10-12 18:54 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Μόλις τελειώσαμε το 2ο κεφάλαιο. Αργά είναι αυτό? Τα αναλύουμε πολύ, κάνουμε και πολλές ερωτήσεις. Αυτή στο σχολείο τρέχει. Σήμερα μας παρέδωσε τις 3 πρώτες σελίδες του 2ου κεφαλαίου. Ήθελε να πει και το δόγμα αλλά ευτυχώς χτύπησε το κουδούνι. Click για ανάπτυξη... Εμείς βιολογία στο φροντηστηριο είμαστε στο 5ο κεφαλαιο, έχουμε περίπου δυο εβδομάδες που μπήκαμε, και έχουμε αναλύσει πολυ καλα σε ασκησεις όλα τα προηγούμενα χωρίς κενά... Ποτε ξεκινήσατε εσείς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 20:01 Η *Serena* έγραψε: #395 09-10-12 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Εμείς βιολογία στο φροντηστηριο είμαστε στο 5ο κεφαλαιο, έχουμε περίπου δυο εβδομάδες που μπήκαμε, και έχουμε αναλύσει πολυ καλα σε ασκησεις όλα τα προηγούμενα χωρίς κενά... Ποτε ξεκινήσατε εσείς?? Click για ανάπτυξη... Τι? Πότε πρόλαβες? Ξεκινήσαμε τον Ιούλιο, κάναμε μια πάυση τον Αυγουστο και ξεκινήσαμε πάλι το Σεπτέμβριο. Εσυ? Ολοι όσοι ξέρω ή τελειώνουν το 2ο ή είναι στο 4ο. Αλλά όχι και 5ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 21:28 Η Athanasia_mgs: #396 09-10-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τι? Πότε πρόλαβες? Ξεκινήσαμε τον Ιούλιο, κάναμε μια πάυση τον Αυγουστο και ξεκινήσαμε πάλι το Σεπτέμβριο. Εσυ? Ολοι όσοι ξέρω ή τελειώνουν το 2ο ή είναι στο 4ο. Αλλά όχι και 5ο. Click για ανάπτυξη... Ξεκινήσαμε Ιανουάριο γι αυτο είμαστε τόσο μπροστά... Μέχρι και τα θερινά κάναμε στο 2ο ασκησεις... Και απο Σεπτέμβριο μπήκαμε στο τέταρτο... τουλάχιστον τα βγάζουμε πολυ καλα και δεν μένουν κενά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 18:37 Η Dhmh έγραψε: #397 10-10-12 18:37 εμεις αρχες-μεση 2ου στο φροντ και 1 μαθημα 2ου στο σχολειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:23 Ο Johnnaousa: #398 10-10-12 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: εμεις αρχες-μεση 2ου στο φροντ και 1 μαθημα 2ου στο σχολειο Click για ανάπτυξη... λογικά τα πράγματα...εμείς στο σχολείο τέτοια αποχή ήμαστε κάπου στα μέσα του 1ου κεφαλαίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Timmy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Timmy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 120 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2012 στις 21:16 Ο Timmy έγραψε: #399 14-10-12 21:16 παιδια που ειστε στην υλη στο φροντιστηριο?? για πειτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2012 στις 21:52 Η φρι έγραψε: #400 14-10-12 21:52 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Εκθεση: προχθές κάναμε για το ρατσισμό... Μαθηματικά ΓΠ: παράγωγοι-εφαπτομένες Μαθηματικά Κατ: από βδομάδα μπαίνουμε όρια και παραγώγους Φυσική: Συμβολή κυμάτων Χημεία: Ιοντισμός οξέων-βάσεων Βιολογία : 2ο, στη μεταγραφή Οι φατσούλες από δίπλα εκφράζουν τη γνώμη μου για το κάθε μάθημα. Click για ανάπτυξη... Φυσική είστε πολυυυ μπροστά. Γιατί πάτε γρήγορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Applepie Soleil Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εκθεση: προχθές κάναμε για το ρατσισμό... Μαθηματικά ΓΠ: παράγωγοι-εφαπτομένες Μαθηματικά Κατ: από βδομάδα μπαίνουμε όρια και παραγώγους Φυσική: Συμβολή κυμάτων Χημεία: Ιοντισμός οξέων-βάσεων Βιολογία : 2ο, στη μεταγραφή Οι φατσούλες από δίπλα εκφράζουν τη γνώμη μου για το κάθε μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 13:27 Η *Serena* έγραψε: #388 09-10-12 13:27 Στη βιολογία στο σχολείο φτάσαμε 2 μαθήματα πίσω από το φροντιστήριο. Αν συνεχίσουμε έτσι θα μας περάσει κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 13:39 Ο Johnnaousa: #389 09-10-12 13:39 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Αυριο σε εμάς έχουν σεμινάρια οι φιλόλογοι. Εχω φίλους που έχουν μια ή καμία ώρα μάθημα και θα κάτσουν σπίτι τους να κοιμηθούν και να διαβάσουν χαλαρά. Εμείς για να λείπουν οι καθηγητές μας πρέπει να διοργανώσει το ΙΤΕ γενικό σεμινάριο θετικών επιστημών ρε γαμώτη. Στη βιολογία στο σχολείο φτάσαμε 2 μαθήματα πίσω από το φροντιστήριο. Αν συνεχίσουμε έτσι θα μας περάσει κιόλας. Click για ανάπτυξη... γιατί πηγαίνετε τόσο αργά στο φροντιστήριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 13:52 Η *Serena* έγραψε: #390 09-10-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: γιατί πηγαίνετε τόσο αργά στο φροντιστήριο? Click για ανάπτυξη... Μόλις τελειώσαμε το 2ο κεφάλαιο. Αργά είναι αυτό? Τα αναλύουμε πολύ, κάνουμε και πολλές ερωτήσεις. Αυτή στο σχολείο τρέχει. Σήμερα μας παρέδωσε τις 3 πρώτες σελίδες του 2ου κεφαλαίου. Ήθελε να πει και το δόγμα αλλά ευτυχώς χτύπησε το κουδούνι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 13:56 Ο Johnnaousa: #391 09-10-12 13:56 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Μόλις τελειώσαμε το 2ο κεφάλαιο. Αργά είναι αυτό? Τα αναλύουμε πολύ, κάνουμε και πολλές ερωτήσεις. Αυτή στο σχολείο τρέχει. Σήμερα μας παρέδωσε τις 3 πρώτες σελίδες του 2ου κεφαλαίου. Ήθελε να πει και το δόγμα αλλά ευτυχώς χτύπησε το κουδούνι. Click για ανάπτυξη... ναι δεν ήξερα αν πηγαίνει γρήγορα το σχολείο ή αργά το φρονιστήριο..δεν είπες για ποιο κεφάλαιο μιλάς Το φροντιστήριο μια χαρά πηγαίνει, η υπερανάλυση του 2ου κεφαλαίου είναι απαραίτητη!! Και εμείς κάτι τέτοια κάναμε στο σχολείο, καθυστερούσε στην αρχή και μετά έτρεχε για να προλάβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 14:15 Η *Serena* έγραψε: #392 09-10-12 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: ναι δεν ήξερα αν πηγαίνει γρήγορα το σχολείο ή αργά το φρονιστήριο..δεν είπες για ποιο κεφάλαιο μιλάς Το φροντιστήριο μια χαρά πηγαίνει, η υπερανάλυση του 2ου κεφαλαίου είναι απαραίτητη!! Και εμείς κάτι τέτοια κάναμε στο σχολείο, καθυστερούσε στην αρχή και μετά έτρεχε για να προλάβει Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσει που την πρώτη μερα μας είπε ότι θα βγάλει οριακά την ύλη... Ευτυχώς που χάσαμε κάμποσες ώρες αλλιώς θα είχαμε πάει στο 4ο κεφάλαιο. Να τα έλεγε γρήγορα αλλά καλά δεν θα με ένοιαζε. Αυτή όμως παραλείπει τα μισά. Ελπίζω τουλάχιστον τα επομενα κεφάλαια να βγαίνουν πιο εύκολα γιατί με βλέπω να είμαι δυο κεφάλαια πίσω στο φροντιστήριο και να μην ξέρω τι μου γίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 17:41 Ο Johnnaousa: #393 09-10-12 17:41 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Μ' αρέσει που την πρώτη μερα μας είπε ότι θα βγάλει οριακά την ύλη... Ευτυχώς που χάσαμε κάμποσες ώρες αλλιώς θα είχαμε πάει στο 4ο κεφάλαιο. Να τα έλεγε γρήγορα αλλά καλά δεν θα με ένοιαζε. Αυτή όμως παραλείπει τα μισά. Ελπίζω τουλάχιστον τα επομενα κεφάλαια να βγαίνουν πιο εύκολα γιατί με βλέπω να είμαι δυο κεφάλαια πίσω στο φροντιστήριο και να μην ξέρω τι μου γίνεται. Click για ανάπτυξη... Tα ζόρικα κεφάλαια είναι το 2ο και το 4ο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 18:54 Η Athanasia_mgs: #394 09-10-12 18:54 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Μόλις τελειώσαμε το 2ο κεφάλαιο. Αργά είναι αυτό? Τα αναλύουμε πολύ, κάνουμε και πολλές ερωτήσεις. Αυτή στο σχολείο τρέχει. Σήμερα μας παρέδωσε τις 3 πρώτες σελίδες του 2ου κεφαλαίου. Ήθελε να πει και το δόγμα αλλά ευτυχώς χτύπησε το κουδούνι. Click για ανάπτυξη... Εμείς βιολογία στο φροντηστηριο είμαστε στο 5ο κεφαλαιο, έχουμε περίπου δυο εβδομάδες που μπήκαμε, και έχουμε αναλύσει πολυ καλα σε ασκησεις όλα τα προηγούμενα χωρίς κενά... Ποτε ξεκινήσατε εσείς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 20:01 Η *Serena* έγραψε: #395 09-10-12 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Εμείς βιολογία στο φροντηστηριο είμαστε στο 5ο κεφαλαιο, έχουμε περίπου δυο εβδομάδες που μπήκαμε, και έχουμε αναλύσει πολυ καλα σε ασκησεις όλα τα προηγούμενα χωρίς κενά... Ποτε ξεκινήσατε εσείς?? Click για ανάπτυξη... Τι? Πότε πρόλαβες? Ξεκινήσαμε τον Ιούλιο, κάναμε μια πάυση τον Αυγουστο και ξεκινήσαμε πάλι το Σεπτέμβριο. Εσυ? Ολοι όσοι ξέρω ή τελειώνουν το 2ο ή είναι στο 4ο. Αλλά όχι και 5ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 21:28 Η Athanasia_mgs: #396 09-10-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τι? Πότε πρόλαβες? Ξεκινήσαμε τον Ιούλιο, κάναμε μια πάυση τον Αυγουστο και ξεκινήσαμε πάλι το Σεπτέμβριο. Εσυ? Ολοι όσοι ξέρω ή τελειώνουν το 2ο ή είναι στο 4ο. Αλλά όχι και 5ο. Click για ανάπτυξη... Ξεκινήσαμε Ιανουάριο γι αυτο είμαστε τόσο μπροστά... Μέχρι και τα θερινά κάναμε στο 2ο ασκησεις... Και απο Σεπτέμβριο μπήκαμε στο τέταρτο... τουλάχιστον τα βγάζουμε πολυ καλα και δεν μένουν κενά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 18:37 Η Dhmh έγραψε: #397 10-10-12 18:37 εμεις αρχες-μεση 2ου στο φροντ και 1 μαθημα 2ου στο σχολειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:23 Ο Johnnaousa: #398 10-10-12 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: εμεις αρχες-μεση 2ου στο φροντ και 1 μαθημα 2ου στο σχολειο Click για ανάπτυξη... λογικά τα πράγματα...εμείς στο σχολείο τέτοια αποχή ήμαστε κάπου στα μέσα του 1ου κεφαλαίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Timmy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Timmy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 120 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2012 στις 21:16 Ο Timmy έγραψε: #399 14-10-12 21:16 παιδια που ειστε στην υλη στο φροντιστηριο?? για πειτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2012 στις 21:52 Η φρι έγραψε: #400 14-10-12 21:52 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Εκθεση: προχθές κάναμε για το ρατσισμό... Μαθηματικά ΓΠ: παράγωγοι-εφαπτομένες Μαθηματικά Κατ: από βδομάδα μπαίνουμε όρια και παραγώγους Φυσική: Συμβολή κυμάτων Χημεία: Ιοντισμός οξέων-βάσεων Βιολογία : 2ο, στη μεταγραφή Οι φατσούλες από δίπλα εκφράζουν τη γνώμη μου για το κάθε μάθημα. Click για ανάπτυξη... Φυσική είστε πολυυυ μπροστά. Γιατί πάτε γρήγορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Applepie Soleil Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στη βιολογία στο σχολείο φτάσαμε 2 μαθήματα πίσω από το φροντιστήριο. Αν συνεχίσουμε έτσι θα μας περάσει κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 13:39 Ο Johnnaousa: #389 09-10-12 13:39 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Αυριο σε εμάς έχουν σεμινάρια οι φιλόλογοι. Εχω φίλους που έχουν μια ή καμία ώρα μάθημα και θα κάτσουν σπίτι τους να κοιμηθούν και να διαβάσουν χαλαρά. Εμείς για να λείπουν οι καθηγητές μας πρέπει να διοργανώσει το ΙΤΕ γενικό σεμινάριο θετικών επιστημών ρε γαμώτη. Στη βιολογία στο σχολείο φτάσαμε 2 μαθήματα πίσω από το φροντιστήριο. Αν συνεχίσουμε έτσι θα μας περάσει κιόλας. Click για ανάπτυξη... γιατί πηγαίνετε τόσο αργά στο φροντιστήριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 13:52 Η *Serena* έγραψε: #390 09-10-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: γιατί πηγαίνετε τόσο αργά στο φροντιστήριο? Click για ανάπτυξη... Μόλις τελειώσαμε το 2ο κεφάλαιο. Αργά είναι αυτό? Τα αναλύουμε πολύ, κάνουμε και πολλές ερωτήσεις. Αυτή στο σχολείο τρέχει. Σήμερα μας παρέδωσε τις 3 πρώτες σελίδες του 2ου κεφαλαίου. Ήθελε να πει και το δόγμα αλλά ευτυχώς χτύπησε το κουδούνι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 13:56 Ο Johnnaousa: #391 09-10-12 13:56 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Μόλις τελειώσαμε το 2ο κεφάλαιο. Αργά είναι αυτό? Τα αναλύουμε πολύ, κάνουμε και πολλές ερωτήσεις. Αυτή στο σχολείο τρέχει. Σήμερα μας παρέδωσε τις 3 πρώτες σελίδες του 2ου κεφαλαίου. Ήθελε να πει και το δόγμα αλλά ευτυχώς χτύπησε το κουδούνι. Click για ανάπτυξη... ναι δεν ήξερα αν πηγαίνει γρήγορα το σχολείο ή αργά το φρονιστήριο..δεν είπες για ποιο κεφάλαιο μιλάς Το φροντιστήριο μια χαρά πηγαίνει, η υπερανάλυση του 2ου κεφαλαίου είναι απαραίτητη!! Και εμείς κάτι τέτοια κάναμε στο σχολείο, καθυστερούσε στην αρχή και μετά έτρεχε για να προλάβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 14:15 Η *Serena* έγραψε: #392 09-10-12 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: ναι δεν ήξερα αν πηγαίνει γρήγορα το σχολείο ή αργά το φρονιστήριο..δεν είπες για ποιο κεφάλαιο μιλάς Το φροντιστήριο μια χαρά πηγαίνει, η υπερανάλυση του 2ου κεφαλαίου είναι απαραίτητη!! Και εμείς κάτι τέτοια κάναμε στο σχολείο, καθυστερούσε στην αρχή και μετά έτρεχε για να προλάβει Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσει που την πρώτη μερα μας είπε ότι θα βγάλει οριακά την ύλη... Ευτυχώς που χάσαμε κάμποσες ώρες αλλιώς θα είχαμε πάει στο 4ο κεφάλαιο. Να τα έλεγε γρήγορα αλλά καλά δεν θα με ένοιαζε. Αυτή όμως παραλείπει τα μισά. Ελπίζω τουλάχιστον τα επομενα κεφάλαια να βγαίνουν πιο εύκολα γιατί με βλέπω να είμαι δυο κεφάλαια πίσω στο φροντιστήριο και να μην ξέρω τι μου γίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 17:41 Ο Johnnaousa: #393 09-10-12 17:41 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Μ' αρέσει που την πρώτη μερα μας είπε ότι θα βγάλει οριακά την ύλη... Ευτυχώς που χάσαμε κάμποσες ώρες αλλιώς θα είχαμε πάει στο 4ο κεφάλαιο. Να τα έλεγε γρήγορα αλλά καλά δεν θα με ένοιαζε. Αυτή όμως παραλείπει τα μισά. Ελπίζω τουλάχιστον τα επομενα κεφάλαια να βγαίνουν πιο εύκολα γιατί με βλέπω να είμαι δυο κεφάλαια πίσω στο φροντιστήριο και να μην ξέρω τι μου γίνεται. Click για ανάπτυξη... Tα ζόρικα κεφάλαια είναι το 2ο και το 4ο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 18:54 Η Athanasia_mgs: #394 09-10-12 18:54 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Μόλις τελειώσαμε το 2ο κεφάλαιο. Αργά είναι αυτό? Τα αναλύουμε πολύ, κάνουμε και πολλές ερωτήσεις. Αυτή στο σχολείο τρέχει. Σήμερα μας παρέδωσε τις 3 πρώτες σελίδες του 2ου κεφαλαίου. Ήθελε να πει και το δόγμα αλλά ευτυχώς χτύπησε το κουδούνι. Click για ανάπτυξη... Εμείς βιολογία στο φροντηστηριο είμαστε στο 5ο κεφαλαιο, έχουμε περίπου δυο εβδομάδες που μπήκαμε, και έχουμε αναλύσει πολυ καλα σε ασκησεις όλα τα προηγούμενα χωρίς κενά... Ποτε ξεκινήσατε εσείς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 20:01 Η *Serena* έγραψε: #395 09-10-12 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Εμείς βιολογία στο φροντηστηριο είμαστε στο 5ο κεφαλαιο, έχουμε περίπου δυο εβδομάδες που μπήκαμε, και έχουμε αναλύσει πολυ καλα σε ασκησεις όλα τα προηγούμενα χωρίς κενά... Ποτε ξεκινήσατε εσείς?? Click για ανάπτυξη... Τι? Πότε πρόλαβες? Ξεκινήσαμε τον Ιούλιο, κάναμε μια πάυση τον Αυγουστο και ξεκινήσαμε πάλι το Σεπτέμβριο. Εσυ? Ολοι όσοι ξέρω ή τελειώνουν το 2ο ή είναι στο 4ο. Αλλά όχι και 5ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 21:28 Η Athanasia_mgs: #396 09-10-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τι? Πότε πρόλαβες? Ξεκινήσαμε τον Ιούλιο, κάναμε μια πάυση τον Αυγουστο και ξεκινήσαμε πάλι το Σεπτέμβριο. Εσυ? Ολοι όσοι ξέρω ή τελειώνουν το 2ο ή είναι στο 4ο. Αλλά όχι και 5ο. Click για ανάπτυξη... Ξεκινήσαμε Ιανουάριο γι αυτο είμαστε τόσο μπροστά... Μέχρι και τα θερινά κάναμε στο 2ο ασκησεις... Και απο Σεπτέμβριο μπήκαμε στο τέταρτο... τουλάχιστον τα βγάζουμε πολυ καλα και δεν μένουν κενά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 18:37 Η Dhmh έγραψε: #397 10-10-12 18:37 εμεις αρχες-μεση 2ου στο φροντ και 1 μαθημα 2ου στο σχολειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:23 Ο Johnnaousa: #398 10-10-12 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: εμεις αρχες-μεση 2ου στο φροντ και 1 μαθημα 2ου στο σχολειο Click για ανάπτυξη... λογικά τα πράγματα...εμείς στο σχολείο τέτοια αποχή ήμαστε κάπου στα μέσα του 1ου κεφαλαίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Timmy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Timmy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 120 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2012 στις 21:16 Ο Timmy έγραψε: #399 14-10-12 21:16 παιδια που ειστε στην υλη στο φροντιστηριο?? για πειτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2012 στις 21:52 Η φρι έγραψε: #400 14-10-12 21:52 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Εκθεση: προχθές κάναμε για το ρατσισμό... Μαθηματικά ΓΠ: παράγωγοι-εφαπτομένες Μαθηματικά Κατ: από βδομάδα μπαίνουμε όρια και παραγώγους Φυσική: Συμβολή κυμάτων Χημεία: Ιοντισμός οξέων-βάσεων Βιολογία : 2ο, στη μεταγραφή Οι φατσούλες από δίπλα εκφράζουν τη γνώμη μου για το κάθε μάθημα. Click για ανάπτυξη... Φυσική είστε πολυυυ μπροστά. Γιατί πάτε γρήγορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Applepie Soleil Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Αυριο σε εμάς έχουν σεμινάρια οι φιλόλογοι. Εχω φίλους που έχουν μια ή καμία ώρα μάθημα και θα κάτσουν σπίτι τους να κοιμηθούν και να διαβάσουν χαλαρά. Εμείς για να λείπουν οι καθηγητές μας πρέπει να διοργανώσει το ΙΤΕ γενικό σεμινάριο θετικών επιστημών ρε γαμώτη. Στη βιολογία στο σχολείο φτάσαμε 2 μαθήματα πίσω από το φροντιστήριο. Αν συνεχίσουμε έτσι θα μας περάσει κιόλας. Click για ανάπτυξη... γιατί πηγαίνετε τόσο αργά στο φροντιστήριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 13:52 Η *Serena* έγραψε: #390 09-10-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: γιατί πηγαίνετε τόσο αργά στο φροντιστήριο? Click για ανάπτυξη... Μόλις τελειώσαμε το 2ο κεφάλαιο. Αργά είναι αυτό? Τα αναλύουμε πολύ, κάνουμε και πολλές ερωτήσεις. Αυτή στο σχολείο τρέχει. Σήμερα μας παρέδωσε τις 3 πρώτες σελίδες του 2ου κεφαλαίου. Ήθελε να πει και το δόγμα αλλά ευτυχώς χτύπησε το κουδούνι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 13:56 Ο Johnnaousa: #391 09-10-12 13:56 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Μόλις τελειώσαμε το 2ο κεφάλαιο. Αργά είναι αυτό? Τα αναλύουμε πολύ, κάνουμε και πολλές ερωτήσεις. Αυτή στο σχολείο τρέχει. Σήμερα μας παρέδωσε τις 3 πρώτες σελίδες του 2ου κεφαλαίου. Ήθελε να πει και το δόγμα αλλά ευτυχώς χτύπησε το κουδούνι. Click για ανάπτυξη... ναι δεν ήξερα αν πηγαίνει γρήγορα το σχολείο ή αργά το φρονιστήριο..δεν είπες για ποιο κεφάλαιο μιλάς Το φροντιστήριο μια χαρά πηγαίνει, η υπερανάλυση του 2ου κεφαλαίου είναι απαραίτητη!! Και εμείς κάτι τέτοια κάναμε στο σχολείο, καθυστερούσε στην αρχή και μετά έτρεχε για να προλάβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 14:15 Η *Serena* έγραψε: #392 09-10-12 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: ναι δεν ήξερα αν πηγαίνει γρήγορα το σχολείο ή αργά το φρονιστήριο..δεν είπες για ποιο κεφάλαιο μιλάς Το φροντιστήριο μια χαρά πηγαίνει, η υπερανάλυση του 2ου κεφαλαίου είναι απαραίτητη!! Και εμείς κάτι τέτοια κάναμε στο σχολείο, καθυστερούσε στην αρχή και μετά έτρεχε για να προλάβει Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσει που την πρώτη μερα μας είπε ότι θα βγάλει οριακά την ύλη... Ευτυχώς που χάσαμε κάμποσες ώρες αλλιώς θα είχαμε πάει στο 4ο κεφάλαιο. Να τα έλεγε γρήγορα αλλά καλά δεν θα με ένοιαζε. Αυτή όμως παραλείπει τα μισά. Ελπίζω τουλάχιστον τα επομενα κεφάλαια να βγαίνουν πιο εύκολα γιατί με βλέπω να είμαι δυο κεφάλαια πίσω στο φροντιστήριο και να μην ξέρω τι μου γίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 17:41 Ο Johnnaousa: #393 09-10-12 17:41 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Μ' αρέσει που την πρώτη μερα μας είπε ότι θα βγάλει οριακά την ύλη... Ευτυχώς που χάσαμε κάμποσες ώρες αλλιώς θα είχαμε πάει στο 4ο κεφάλαιο. Να τα έλεγε γρήγορα αλλά καλά δεν θα με ένοιαζε. Αυτή όμως παραλείπει τα μισά. Ελπίζω τουλάχιστον τα επομενα κεφάλαια να βγαίνουν πιο εύκολα γιατί με βλέπω να είμαι δυο κεφάλαια πίσω στο φροντιστήριο και να μην ξέρω τι μου γίνεται. Click για ανάπτυξη... Tα ζόρικα κεφάλαια είναι το 2ο και το 4ο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 18:54 Η Athanasia_mgs: #394 09-10-12 18:54 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Μόλις τελειώσαμε το 2ο κεφάλαιο. Αργά είναι αυτό? Τα αναλύουμε πολύ, κάνουμε και πολλές ερωτήσεις. Αυτή στο σχολείο τρέχει. Σήμερα μας παρέδωσε τις 3 πρώτες σελίδες του 2ου κεφαλαίου. Ήθελε να πει και το δόγμα αλλά ευτυχώς χτύπησε το κουδούνι. Click για ανάπτυξη... Εμείς βιολογία στο φροντηστηριο είμαστε στο 5ο κεφαλαιο, έχουμε περίπου δυο εβδομάδες που μπήκαμε, και έχουμε αναλύσει πολυ καλα σε ασκησεις όλα τα προηγούμενα χωρίς κενά... Ποτε ξεκινήσατε εσείς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 20:01 Η *Serena* έγραψε: #395 09-10-12 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Εμείς βιολογία στο φροντηστηριο είμαστε στο 5ο κεφαλαιο, έχουμε περίπου δυο εβδομάδες που μπήκαμε, και έχουμε αναλύσει πολυ καλα σε ασκησεις όλα τα προηγούμενα χωρίς κενά... Ποτε ξεκινήσατε εσείς?? Click για ανάπτυξη... Τι? Πότε πρόλαβες? Ξεκινήσαμε τον Ιούλιο, κάναμε μια πάυση τον Αυγουστο και ξεκινήσαμε πάλι το Σεπτέμβριο. Εσυ? Ολοι όσοι ξέρω ή τελειώνουν το 2ο ή είναι στο 4ο. Αλλά όχι και 5ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 21:28 Η Athanasia_mgs: #396 09-10-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τι? Πότε πρόλαβες? Ξεκινήσαμε τον Ιούλιο, κάναμε μια πάυση τον Αυγουστο και ξεκινήσαμε πάλι το Σεπτέμβριο. Εσυ? Ολοι όσοι ξέρω ή τελειώνουν το 2ο ή είναι στο 4ο. Αλλά όχι και 5ο. Click για ανάπτυξη... Ξεκινήσαμε Ιανουάριο γι αυτο είμαστε τόσο μπροστά... Μέχρι και τα θερινά κάναμε στο 2ο ασκησεις... Και απο Σεπτέμβριο μπήκαμε στο τέταρτο... τουλάχιστον τα βγάζουμε πολυ καλα και δεν μένουν κενά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 18:37 Η Dhmh έγραψε: #397 10-10-12 18:37 εμεις αρχες-μεση 2ου στο φροντ και 1 μαθημα 2ου στο σχολειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:23 Ο Johnnaousa: #398 10-10-12 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: εμεις αρχες-μεση 2ου στο φροντ και 1 μαθημα 2ου στο σχολειο Click για ανάπτυξη... λογικά τα πράγματα...εμείς στο σχολείο τέτοια αποχή ήμαστε κάπου στα μέσα του 1ου κεφαλαίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Timmy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Timmy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 120 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2012 στις 21:16 Ο Timmy έγραψε: #399 14-10-12 21:16 παιδια που ειστε στην υλη στο φροντιστηριο?? για πειτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2012 στις 21:52 Η φρι έγραψε: #400 14-10-12 21:52 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Εκθεση: προχθές κάναμε για το ρατσισμό... Μαθηματικά ΓΠ: παράγωγοι-εφαπτομένες Μαθηματικά Κατ: από βδομάδα μπαίνουμε όρια και παραγώγους Φυσική: Συμβολή κυμάτων Χημεία: Ιοντισμός οξέων-βάσεων Βιολογία : 2ο, στη μεταγραφή Οι φατσούλες από δίπλα εκφράζουν τη γνώμη μου για το κάθε μάθημα. Click για ανάπτυξη... Φυσική είστε πολυυυ μπροστά. Γιατί πάτε γρήγορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Applepie Soleil Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: γιατί πηγαίνετε τόσο αργά στο φροντιστήριο? Click για ανάπτυξη... Μόλις τελειώσαμε το 2ο κεφάλαιο. Αργά είναι αυτό? Τα αναλύουμε πολύ, κάνουμε και πολλές ερωτήσεις. Αυτή στο σχολείο τρέχει. Σήμερα μας παρέδωσε τις 3 πρώτες σελίδες του 2ου κεφαλαίου. Ήθελε να πει και το δόγμα αλλά ευτυχώς χτύπησε το κουδούνι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 13:56 Ο Johnnaousa: #391 09-10-12 13:56 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Μόλις τελειώσαμε το 2ο κεφάλαιο. Αργά είναι αυτό? Τα αναλύουμε πολύ, κάνουμε και πολλές ερωτήσεις. Αυτή στο σχολείο τρέχει. Σήμερα μας παρέδωσε τις 3 πρώτες σελίδες του 2ου κεφαλαίου. Ήθελε να πει και το δόγμα αλλά ευτυχώς χτύπησε το κουδούνι. Click για ανάπτυξη... ναι δεν ήξερα αν πηγαίνει γρήγορα το σχολείο ή αργά το φρονιστήριο..δεν είπες για ποιο κεφάλαιο μιλάς Το φροντιστήριο μια χαρά πηγαίνει, η υπερανάλυση του 2ου κεφαλαίου είναι απαραίτητη!! Και εμείς κάτι τέτοια κάναμε στο σχολείο, καθυστερούσε στην αρχή και μετά έτρεχε για να προλάβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 14:15 Η *Serena* έγραψε: #392 09-10-12 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: ναι δεν ήξερα αν πηγαίνει γρήγορα το σχολείο ή αργά το φρονιστήριο..δεν είπες για ποιο κεφάλαιο μιλάς Το φροντιστήριο μια χαρά πηγαίνει, η υπερανάλυση του 2ου κεφαλαίου είναι απαραίτητη!! Και εμείς κάτι τέτοια κάναμε στο σχολείο, καθυστερούσε στην αρχή και μετά έτρεχε για να προλάβει Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσει που την πρώτη μερα μας είπε ότι θα βγάλει οριακά την ύλη... Ευτυχώς που χάσαμε κάμποσες ώρες αλλιώς θα είχαμε πάει στο 4ο κεφάλαιο. Να τα έλεγε γρήγορα αλλά καλά δεν θα με ένοιαζε. Αυτή όμως παραλείπει τα μισά. Ελπίζω τουλάχιστον τα επομενα κεφάλαια να βγαίνουν πιο εύκολα γιατί με βλέπω να είμαι δυο κεφάλαια πίσω στο φροντιστήριο και να μην ξέρω τι μου γίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 17:41 Ο Johnnaousa: #393 09-10-12 17:41 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Μ' αρέσει που την πρώτη μερα μας είπε ότι θα βγάλει οριακά την ύλη... Ευτυχώς που χάσαμε κάμποσες ώρες αλλιώς θα είχαμε πάει στο 4ο κεφάλαιο. Να τα έλεγε γρήγορα αλλά καλά δεν θα με ένοιαζε. Αυτή όμως παραλείπει τα μισά. Ελπίζω τουλάχιστον τα επομενα κεφάλαια να βγαίνουν πιο εύκολα γιατί με βλέπω να είμαι δυο κεφάλαια πίσω στο φροντιστήριο και να μην ξέρω τι μου γίνεται. Click για ανάπτυξη... Tα ζόρικα κεφάλαια είναι το 2ο και το 4ο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 18:54 Η Athanasia_mgs: #394 09-10-12 18:54 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Μόλις τελειώσαμε το 2ο κεφάλαιο. Αργά είναι αυτό? Τα αναλύουμε πολύ, κάνουμε και πολλές ερωτήσεις. Αυτή στο σχολείο τρέχει. Σήμερα μας παρέδωσε τις 3 πρώτες σελίδες του 2ου κεφαλαίου. Ήθελε να πει και το δόγμα αλλά ευτυχώς χτύπησε το κουδούνι. Click για ανάπτυξη... Εμείς βιολογία στο φροντηστηριο είμαστε στο 5ο κεφαλαιο, έχουμε περίπου δυο εβδομάδες που μπήκαμε, και έχουμε αναλύσει πολυ καλα σε ασκησεις όλα τα προηγούμενα χωρίς κενά... Ποτε ξεκινήσατε εσείς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 20:01 Η *Serena* έγραψε: #395 09-10-12 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Εμείς βιολογία στο φροντηστηριο είμαστε στο 5ο κεφαλαιο, έχουμε περίπου δυο εβδομάδες που μπήκαμε, και έχουμε αναλύσει πολυ καλα σε ασκησεις όλα τα προηγούμενα χωρίς κενά... Ποτε ξεκινήσατε εσείς?? Click για ανάπτυξη... Τι? Πότε πρόλαβες? Ξεκινήσαμε τον Ιούλιο, κάναμε μια πάυση τον Αυγουστο και ξεκινήσαμε πάλι το Σεπτέμβριο. Εσυ? Ολοι όσοι ξέρω ή τελειώνουν το 2ο ή είναι στο 4ο. Αλλά όχι και 5ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 21:28 Η Athanasia_mgs: #396 09-10-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τι? Πότε πρόλαβες? Ξεκινήσαμε τον Ιούλιο, κάναμε μια πάυση τον Αυγουστο και ξεκινήσαμε πάλι το Σεπτέμβριο. Εσυ? Ολοι όσοι ξέρω ή τελειώνουν το 2ο ή είναι στο 4ο. Αλλά όχι και 5ο. Click για ανάπτυξη... Ξεκινήσαμε Ιανουάριο γι αυτο είμαστε τόσο μπροστά... Μέχρι και τα θερινά κάναμε στο 2ο ασκησεις... Και απο Σεπτέμβριο μπήκαμε στο τέταρτο... τουλάχιστον τα βγάζουμε πολυ καλα και δεν μένουν κενά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 18:37 Η Dhmh έγραψε: #397 10-10-12 18:37 εμεις αρχες-μεση 2ου στο φροντ και 1 μαθημα 2ου στο σχολειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:23 Ο Johnnaousa: #398 10-10-12 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: εμεις αρχες-μεση 2ου στο φροντ και 1 μαθημα 2ου στο σχολειο Click για ανάπτυξη... λογικά τα πράγματα...εμείς στο σχολείο τέτοια αποχή ήμαστε κάπου στα μέσα του 1ου κεφαλαίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Timmy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Timmy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 120 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2012 στις 21:16 Ο Timmy έγραψε: #399 14-10-12 21:16 παιδια που ειστε στην υλη στο φροντιστηριο?? για πειτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2012 στις 21:52 Η φρι έγραψε: #400 14-10-12 21:52 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Εκθεση: προχθές κάναμε για το ρατσισμό... Μαθηματικά ΓΠ: παράγωγοι-εφαπτομένες Μαθηματικά Κατ: από βδομάδα μπαίνουμε όρια και παραγώγους Φυσική: Συμβολή κυμάτων Χημεία: Ιοντισμός οξέων-βάσεων Βιολογία : 2ο, στη μεταγραφή Οι φατσούλες από δίπλα εκφράζουν τη γνώμη μου για το κάθε μάθημα. Click για ανάπτυξη... Φυσική είστε πολυυυ μπροστά. Γιατί πάτε γρήγορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Applepie Soleil Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Μόλις τελειώσαμε το 2ο κεφάλαιο. Αργά είναι αυτό? Τα αναλύουμε πολύ, κάνουμε και πολλές ερωτήσεις. Αυτή στο σχολείο τρέχει. Σήμερα μας παρέδωσε τις 3 πρώτες σελίδες του 2ου κεφαλαίου. Ήθελε να πει και το δόγμα αλλά ευτυχώς χτύπησε το κουδούνι. Click για ανάπτυξη... ναι δεν ήξερα αν πηγαίνει γρήγορα το σχολείο ή αργά το φρονιστήριο..δεν είπες για ποιο κεφάλαιο μιλάς Το φροντιστήριο μια χαρά πηγαίνει, η υπερανάλυση του 2ου κεφαλαίου είναι απαραίτητη!! Και εμείς κάτι τέτοια κάναμε στο σχολείο, καθυστερούσε στην αρχή και μετά έτρεχε για να προλάβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 14:15 Η *Serena* έγραψε: #392 09-10-12 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: ναι δεν ήξερα αν πηγαίνει γρήγορα το σχολείο ή αργά το φρονιστήριο..δεν είπες για ποιο κεφάλαιο μιλάς Το φροντιστήριο μια χαρά πηγαίνει, η υπερανάλυση του 2ου κεφαλαίου είναι απαραίτητη!! Και εμείς κάτι τέτοια κάναμε στο σχολείο, καθυστερούσε στην αρχή και μετά έτρεχε για να προλάβει Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσει που την πρώτη μερα μας είπε ότι θα βγάλει οριακά την ύλη... Ευτυχώς που χάσαμε κάμποσες ώρες αλλιώς θα είχαμε πάει στο 4ο κεφάλαιο. Να τα έλεγε γρήγορα αλλά καλά δεν θα με ένοιαζε. Αυτή όμως παραλείπει τα μισά. Ελπίζω τουλάχιστον τα επομενα κεφάλαια να βγαίνουν πιο εύκολα γιατί με βλέπω να είμαι δυο κεφάλαια πίσω στο φροντιστήριο και να μην ξέρω τι μου γίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 17:41 Ο Johnnaousa: #393 09-10-12 17:41 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Μ' αρέσει που την πρώτη μερα μας είπε ότι θα βγάλει οριακά την ύλη... Ευτυχώς που χάσαμε κάμποσες ώρες αλλιώς θα είχαμε πάει στο 4ο κεφάλαιο. Να τα έλεγε γρήγορα αλλά καλά δεν θα με ένοιαζε. Αυτή όμως παραλείπει τα μισά. Ελπίζω τουλάχιστον τα επομενα κεφάλαια να βγαίνουν πιο εύκολα γιατί με βλέπω να είμαι δυο κεφάλαια πίσω στο φροντιστήριο και να μην ξέρω τι μου γίνεται. Click για ανάπτυξη... Tα ζόρικα κεφάλαια είναι το 2ο και το 4ο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 18:54 Η Athanasia_mgs: #394 09-10-12 18:54 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Μόλις τελειώσαμε το 2ο κεφάλαιο. Αργά είναι αυτό? Τα αναλύουμε πολύ, κάνουμε και πολλές ερωτήσεις. Αυτή στο σχολείο τρέχει. Σήμερα μας παρέδωσε τις 3 πρώτες σελίδες του 2ου κεφαλαίου. Ήθελε να πει και το δόγμα αλλά ευτυχώς χτύπησε το κουδούνι. Click για ανάπτυξη... Εμείς βιολογία στο φροντηστηριο είμαστε στο 5ο κεφαλαιο, έχουμε περίπου δυο εβδομάδες που μπήκαμε, και έχουμε αναλύσει πολυ καλα σε ασκησεις όλα τα προηγούμενα χωρίς κενά... Ποτε ξεκινήσατε εσείς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 20:01 Η *Serena* έγραψε: #395 09-10-12 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Εμείς βιολογία στο φροντηστηριο είμαστε στο 5ο κεφαλαιο, έχουμε περίπου δυο εβδομάδες που μπήκαμε, και έχουμε αναλύσει πολυ καλα σε ασκησεις όλα τα προηγούμενα χωρίς κενά... Ποτε ξεκινήσατε εσείς?? Click για ανάπτυξη... Τι? Πότε πρόλαβες? Ξεκινήσαμε τον Ιούλιο, κάναμε μια πάυση τον Αυγουστο και ξεκινήσαμε πάλι το Σεπτέμβριο. Εσυ? Ολοι όσοι ξέρω ή τελειώνουν το 2ο ή είναι στο 4ο. Αλλά όχι και 5ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 21:28 Η Athanasia_mgs: #396 09-10-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τι? Πότε πρόλαβες? Ξεκινήσαμε τον Ιούλιο, κάναμε μια πάυση τον Αυγουστο και ξεκινήσαμε πάλι το Σεπτέμβριο. Εσυ? Ολοι όσοι ξέρω ή τελειώνουν το 2ο ή είναι στο 4ο. Αλλά όχι και 5ο. Click για ανάπτυξη... Ξεκινήσαμε Ιανουάριο γι αυτο είμαστε τόσο μπροστά... Μέχρι και τα θερινά κάναμε στο 2ο ασκησεις... Και απο Σεπτέμβριο μπήκαμε στο τέταρτο... τουλάχιστον τα βγάζουμε πολυ καλα και δεν μένουν κενά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 18:37 Η Dhmh έγραψε: #397 10-10-12 18:37 εμεις αρχες-μεση 2ου στο φροντ και 1 μαθημα 2ου στο σχολειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:23 Ο Johnnaousa: #398 10-10-12 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: εμεις αρχες-μεση 2ου στο φροντ και 1 μαθημα 2ου στο σχολειο Click για ανάπτυξη... λογικά τα πράγματα...εμείς στο σχολείο τέτοια αποχή ήμαστε κάπου στα μέσα του 1ου κεφαλαίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Timmy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Timmy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 120 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2012 στις 21:16 Ο Timmy έγραψε: #399 14-10-12 21:16 παιδια που ειστε στην υλη στο φροντιστηριο?? για πειτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2012 στις 21:52 Η φρι έγραψε: #400 14-10-12 21:52 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Εκθεση: προχθές κάναμε για το ρατσισμό... Μαθηματικά ΓΠ: παράγωγοι-εφαπτομένες Μαθηματικά Κατ: από βδομάδα μπαίνουμε όρια και παραγώγους Φυσική: Συμβολή κυμάτων Χημεία: Ιοντισμός οξέων-βάσεων Βιολογία : 2ο, στη μεταγραφή Οι φατσούλες από δίπλα εκφράζουν τη γνώμη μου για το κάθε μάθημα. Click για ανάπτυξη... Φυσική είστε πολυυυ μπροστά. Γιατί πάτε γρήγορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Applepie Soleil Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: ναι δεν ήξερα αν πηγαίνει γρήγορα το σχολείο ή αργά το φρονιστήριο..δεν είπες για ποιο κεφάλαιο μιλάς Το φροντιστήριο μια χαρά πηγαίνει, η υπερανάλυση του 2ου κεφαλαίου είναι απαραίτητη!! Και εμείς κάτι τέτοια κάναμε στο σχολείο, καθυστερούσε στην αρχή και μετά έτρεχε για να προλάβει Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσει που την πρώτη μερα μας είπε ότι θα βγάλει οριακά την ύλη... Ευτυχώς που χάσαμε κάμποσες ώρες αλλιώς θα είχαμε πάει στο 4ο κεφάλαιο. Να τα έλεγε γρήγορα αλλά καλά δεν θα με ένοιαζε. Αυτή όμως παραλείπει τα μισά. Ελπίζω τουλάχιστον τα επομενα κεφάλαια να βγαίνουν πιο εύκολα γιατί με βλέπω να είμαι δυο κεφάλαια πίσω στο φροντιστήριο και να μην ξέρω τι μου γίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 17:41 Ο Johnnaousa: #393 09-10-12 17:41 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Μ' αρέσει που την πρώτη μερα μας είπε ότι θα βγάλει οριακά την ύλη... Ευτυχώς που χάσαμε κάμποσες ώρες αλλιώς θα είχαμε πάει στο 4ο κεφάλαιο. Να τα έλεγε γρήγορα αλλά καλά δεν θα με ένοιαζε. Αυτή όμως παραλείπει τα μισά. Ελπίζω τουλάχιστον τα επομενα κεφάλαια να βγαίνουν πιο εύκολα γιατί με βλέπω να είμαι δυο κεφάλαια πίσω στο φροντιστήριο και να μην ξέρω τι μου γίνεται. Click για ανάπτυξη... Tα ζόρικα κεφάλαια είναι το 2ο και το 4ο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 18:54 Η Athanasia_mgs: #394 09-10-12 18:54 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Μόλις τελειώσαμε το 2ο κεφάλαιο. Αργά είναι αυτό? Τα αναλύουμε πολύ, κάνουμε και πολλές ερωτήσεις. Αυτή στο σχολείο τρέχει. Σήμερα μας παρέδωσε τις 3 πρώτες σελίδες του 2ου κεφαλαίου. Ήθελε να πει και το δόγμα αλλά ευτυχώς χτύπησε το κουδούνι. Click για ανάπτυξη... Εμείς βιολογία στο φροντηστηριο είμαστε στο 5ο κεφαλαιο, έχουμε περίπου δυο εβδομάδες που μπήκαμε, και έχουμε αναλύσει πολυ καλα σε ασκησεις όλα τα προηγούμενα χωρίς κενά... Ποτε ξεκινήσατε εσείς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 20:01 Η *Serena* έγραψε: #395 09-10-12 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Εμείς βιολογία στο φροντηστηριο είμαστε στο 5ο κεφαλαιο, έχουμε περίπου δυο εβδομάδες που μπήκαμε, και έχουμε αναλύσει πολυ καλα σε ασκησεις όλα τα προηγούμενα χωρίς κενά... Ποτε ξεκινήσατε εσείς?? Click για ανάπτυξη... Τι? Πότε πρόλαβες? Ξεκινήσαμε τον Ιούλιο, κάναμε μια πάυση τον Αυγουστο και ξεκινήσαμε πάλι το Σεπτέμβριο. Εσυ? Ολοι όσοι ξέρω ή τελειώνουν το 2ο ή είναι στο 4ο. Αλλά όχι και 5ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 21:28 Η Athanasia_mgs: #396 09-10-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τι? Πότε πρόλαβες? Ξεκινήσαμε τον Ιούλιο, κάναμε μια πάυση τον Αυγουστο και ξεκινήσαμε πάλι το Σεπτέμβριο. Εσυ? Ολοι όσοι ξέρω ή τελειώνουν το 2ο ή είναι στο 4ο. Αλλά όχι και 5ο. Click για ανάπτυξη... Ξεκινήσαμε Ιανουάριο γι αυτο είμαστε τόσο μπροστά... Μέχρι και τα θερινά κάναμε στο 2ο ασκησεις... Και απο Σεπτέμβριο μπήκαμε στο τέταρτο... τουλάχιστον τα βγάζουμε πολυ καλα και δεν μένουν κενά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 18:37 Η Dhmh έγραψε: #397 10-10-12 18:37 εμεις αρχες-μεση 2ου στο φροντ και 1 μαθημα 2ου στο σχολειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:23 Ο Johnnaousa: #398 10-10-12 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: εμεις αρχες-μεση 2ου στο φροντ και 1 μαθημα 2ου στο σχολειο Click για ανάπτυξη... λογικά τα πράγματα...εμείς στο σχολείο τέτοια αποχή ήμαστε κάπου στα μέσα του 1ου κεφαλαίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Timmy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Timmy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 120 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2012 στις 21:16 Ο Timmy έγραψε: #399 14-10-12 21:16 παιδια που ειστε στην υλη στο φροντιστηριο?? για πειτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2012 στις 21:52 Η φρι έγραψε: #400 14-10-12 21:52 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Εκθεση: προχθές κάναμε για το ρατσισμό... Μαθηματικά ΓΠ: παράγωγοι-εφαπτομένες Μαθηματικά Κατ: από βδομάδα μπαίνουμε όρια και παραγώγους Φυσική: Συμβολή κυμάτων Χημεία: Ιοντισμός οξέων-βάσεων Βιολογία : 2ο, στη μεταγραφή Οι φατσούλες από δίπλα εκφράζουν τη γνώμη μου για το κάθε μάθημα. Click για ανάπτυξη... Φυσική είστε πολυυυ μπροστά. Γιατί πάτε γρήγορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Applepie Soleil Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Μ' αρέσει που την πρώτη μερα μας είπε ότι θα βγάλει οριακά την ύλη... Ευτυχώς που χάσαμε κάμποσες ώρες αλλιώς θα είχαμε πάει στο 4ο κεφάλαιο. Να τα έλεγε γρήγορα αλλά καλά δεν θα με ένοιαζε. Αυτή όμως παραλείπει τα μισά. Ελπίζω τουλάχιστον τα επομενα κεφάλαια να βγαίνουν πιο εύκολα γιατί με βλέπω να είμαι δυο κεφάλαια πίσω στο φροντιστήριο και να μην ξέρω τι μου γίνεται. Click για ανάπτυξη... Tα ζόρικα κεφάλαια είναι το 2ο και το 4ο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 18:54 Η Athanasia_mgs: #394 09-10-12 18:54 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Μόλις τελειώσαμε το 2ο κεφάλαιο. Αργά είναι αυτό? Τα αναλύουμε πολύ, κάνουμε και πολλές ερωτήσεις. Αυτή στο σχολείο τρέχει. Σήμερα μας παρέδωσε τις 3 πρώτες σελίδες του 2ου κεφαλαίου. Ήθελε να πει και το δόγμα αλλά ευτυχώς χτύπησε το κουδούνι. Click για ανάπτυξη... Εμείς βιολογία στο φροντηστηριο είμαστε στο 5ο κεφαλαιο, έχουμε περίπου δυο εβδομάδες που μπήκαμε, και έχουμε αναλύσει πολυ καλα σε ασκησεις όλα τα προηγούμενα χωρίς κενά... Ποτε ξεκινήσατε εσείς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 20:01 Η *Serena* έγραψε: #395 09-10-12 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Εμείς βιολογία στο φροντηστηριο είμαστε στο 5ο κεφαλαιο, έχουμε περίπου δυο εβδομάδες που μπήκαμε, και έχουμε αναλύσει πολυ καλα σε ασκησεις όλα τα προηγούμενα χωρίς κενά... Ποτε ξεκινήσατε εσείς?? Click για ανάπτυξη... Τι? Πότε πρόλαβες? Ξεκινήσαμε τον Ιούλιο, κάναμε μια πάυση τον Αυγουστο και ξεκινήσαμε πάλι το Σεπτέμβριο. Εσυ? Ολοι όσοι ξέρω ή τελειώνουν το 2ο ή είναι στο 4ο. Αλλά όχι και 5ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 21:28 Η Athanasia_mgs: #396 09-10-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τι? Πότε πρόλαβες? Ξεκινήσαμε τον Ιούλιο, κάναμε μια πάυση τον Αυγουστο και ξεκινήσαμε πάλι το Σεπτέμβριο. Εσυ? Ολοι όσοι ξέρω ή τελειώνουν το 2ο ή είναι στο 4ο. Αλλά όχι και 5ο. Click για ανάπτυξη... Ξεκινήσαμε Ιανουάριο γι αυτο είμαστε τόσο μπροστά... Μέχρι και τα θερινά κάναμε στο 2ο ασκησεις... Και απο Σεπτέμβριο μπήκαμε στο τέταρτο... τουλάχιστον τα βγάζουμε πολυ καλα και δεν μένουν κενά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 18:37 Η Dhmh έγραψε: #397 10-10-12 18:37 εμεις αρχες-μεση 2ου στο φροντ και 1 μαθημα 2ου στο σχολειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:23 Ο Johnnaousa: #398 10-10-12 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: εμεις αρχες-μεση 2ου στο φροντ και 1 μαθημα 2ου στο σχολειο Click για ανάπτυξη... λογικά τα πράγματα...εμείς στο σχολείο τέτοια αποχή ήμαστε κάπου στα μέσα του 1ου κεφαλαίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Timmy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Timmy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 120 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2012 στις 21:16 Ο Timmy έγραψε: #399 14-10-12 21:16 παιδια που ειστε στην υλη στο φροντιστηριο?? για πειτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2012 στις 21:52 Η φρι έγραψε: #400 14-10-12 21:52 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Εκθεση: προχθές κάναμε για το ρατσισμό... Μαθηματικά ΓΠ: παράγωγοι-εφαπτομένες Μαθηματικά Κατ: από βδομάδα μπαίνουμε όρια και παραγώγους Φυσική: Συμβολή κυμάτων Χημεία: Ιοντισμός οξέων-βάσεων Βιολογία : 2ο, στη μεταγραφή Οι φατσούλες από δίπλα εκφράζουν τη γνώμη μου για το κάθε μάθημα. Click για ανάπτυξη... Φυσική είστε πολυυυ μπροστά. Γιατί πάτε γρήγορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Applepie Soleil Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Μόλις τελειώσαμε το 2ο κεφάλαιο. Αργά είναι αυτό? Τα αναλύουμε πολύ, κάνουμε και πολλές ερωτήσεις. Αυτή στο σχολείο τρέχει. Σήμερα μας παρέδωσε τις 3 πρώτες σελίδες του 2ου κεφαλαίου. Ήθελε να πει και το δόγμα αλλά ευτυχώς χτύπησε το κουδούνι. Click για ανάπτυξη... Εμείς βιολογία στο φροντηστηριο είμαστε στο 5ο κεφαλαιο, έχουμε περίπου δυο εβδομάδες που μπήκαμε, και έχουμε αναλύσει πολυ καλα σε ασκησεις όλα τα προηγούμενα χωρίς κενά... Ποτε ξεκινήσατε εσείς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 20:01 Η *Serena* έγραψε: #395 09-10-12 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Εμείς βιολογία στο φροντηστηριο είμαστε στο 5ο κεφαλαιο, έχουμε περίπου δυο εβδομάδες που μπήκαμε, και έχουμε αναλύσει πολυ καλα σε ασκησεις όλα τα προηγούμενα χωρίς κενά... Ποτε ξεκινήσατε εσείς?? Click για ανάπτυξη... Τι? Πότε πρόλαβες? Ξεκινήσαμε τον Ιούλιο, κάναμε μια πάυση τον Αυγουστο και ξεκινήσαμε πάλι το Σεπτέμβριο. Εσυ? Ολοι όσοι ξέρω ή τελειώνουν το 2ο ή είναι στο 4ο. Αλλά όχι και 5ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 21:28 Η Athanasia_mgs: #396 09-10-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τι? Πότε πρόλαβες? Ξεκινήσαμε τον Ιούλιο, κάναμε μια πάυση τον Αυγουστο και ξεκινήσαμε πάλι το Σεπτέμβριο. Εσυ? Ολοι όσοι ξέρω ή τελειώνουν το 2ο ή είναι στο 4ο. Αλλά όχι και 5ο. Click για ανάπτυξη... Ξεκινήσαμε Ιανουάριο γι αυτο είμαστε τόσο μπροστά... Μέχρι και τα θερινά κάναμε στο 2ο ασκησεις... Και απο Σεπτέμβριο μπήκαμε στο τέταρτο... τουλάχιστον τα βγάζουμε πολυ καλα και δεν μένουν κενά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 18:37 Η Dhmh έγραψε: #397 10-10-12 18:37 εμεις αρχες-μεση 2ου στο φροντ και 1 μαθημα 2ου στο σχολειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:23 Ο Johnnaousa: #398 10-10-12 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: εμεις αρχες-μεση 2ου στο φροντ και 1 μαθημα 2ου στο σχολειο Click για ανάπτυξη... λογικά τα πράγματα...εμείς στο σχολείο τέτοια αποχή ήμαστε κάπου στα μέσα του 1ου κεφαλαίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Timmy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Timmy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 120 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2012 στις 21:16 Ο Timmy έγραψε: #399 14-10-12 21:16 παιδια που ειστε στην υλη στο φροντιστηριο?? για πειτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2012 στις 21:52 Η φρι έγραψε: #400 14-10-12 21:52 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Εκθεση: προχθές κάναμε για το ρατσισμό... Μαθηματικά ΓΠ: παράγωγοι-εφαπτομένες Μαθηματικά Κατ: από βδομάδα μπαίνουμε όρια και παραγώγους Φυσική: Συμβολή κυμάτων Χημεία: Ιοντισμός οξέων-βάσεων Βιολογία : 2ο, στη μεταγραφή Οι φατσούλες από δίπλα εκφράζουν τη γνώμη μου για το κάθε μάθημα. Click για ανάπτυξη... Φυσική είστε πολυυυ μπροστά. Γιατί πάτε γρήγορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Applepie Soleil Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Εμείς βιολογία στο φροντηστηριο είμαστε στο 5ο κεφαλαιο, έχουμε περίπου δυο εβδομάδες που μπήκαμε, και έχουμε αναλύσει πολυ καλα σε ασκησεις όλα τα προηγούμενα χωρίς κενά... Ποτε ξεκινήσατε εσείς?? Click για ανάπτυξη... Τι? Πότε πρόλαβες? Ξεκινήσαμε τον Ιούλιο, κάναμε μια πάυση τον Αυγουστο και ξεκινήσαμε πάλι το Σεπτέμβριο. Εσυ? Ολοι όσοι ξέρω ή τελειώνουν το 2ο ή είναι στο 4ο. Αλλά όχι και 5ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2012 στις 21:28 Η Athanasia_mgs: #396 09-10-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τι? Πότε πρόλαβες? Ξεκινήσαμε τον Ιούλιο, κάναμε μια πάυση τον Αυγουστο και ξεκινήσαμε πάλι το Σεπτέμβριο. Εσυ? Ολοι όσοι ξέρω ή τελειώνουν το 2ο ή είναι στο 4ο. Αλλά όχι και 5ο. Click για ανάπτυξη... Ξεκινήσαμε Ιανουάριο γι αυτο είμαστε τόσο μπροστά... Μέχρι και τα θερινά κάναμε στο 2ο ασκησεις... Και απο Σεπτέμβριο μπήκαμε στο τέταρτο... τουλάχιστον τα βγάζουμε πολυ καλα και δεν μένουν κενά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 18:37 Η Dhmh έγραψε: #397 10-10-12 18:37 εμεις αρχες-μεση 2ου στο φροντ και 1 μαθημα 2ου στο σχολειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:23 Ο Johnnaousa: #398 10-10-12 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: εμεις αρχες-μεση 2ου στο φροντ και 1 μαθημα 2ου στο σχολειο Click για ανάπτυξη... λογικά τα πράγματα...εμείς στο σχολείο τέτοια αποχή ήμαστε κάπου στα μέσα του 1ου κεφαλαίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Timmy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Timmy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 120 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2012 στις 21:16 Ο Timmy έγραψε: #399 14-10-12 21:16 παιδια που ειστε στην υλη στο φροντιστηριο?? για πειτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2012 στις 21:52 Η φρι έγραψε: #400 14-10-12 21:52 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Εκθεση: προχθές κάναμε για το ρατσισμό... Μαθηματικά ΓΠ: παράγωγοι-εφαπτομένες Μαθηματικά Κατ: από βδομάδα μπαίνουμε όρια και παραγώγους Φυσική: Συμβολή κυμάτων Χημεία: Ιοντισμός οξέων-βάσεων Βιολογία : 2ο, στη μεταγραφή Οι φατσούλες από δίπλα εκφράζουν τη γνώμη μου για το κάθε μάθημα. Click για ανάπτυξη... Φυσική είστε πολυυυ μπροστά. Γιατί πάτε γρήγορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Applepie Soleil Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τι? Πότε πρόλαβες? Ξεκινήσαμε τον Ιούλιο, κάναμε μια πάυση τον Αυγουστο και ξεκινήσαμε πάλι το Σεπτέμβριο. Εσυ? Ολοι όσοι ξέρω ή τελειώνουν το 2ο ή είναι στο 4ο. Αλλά όχι και 5ο. Click για ανάπτυξη... Ξεκινήσαμε Ιανουάριο γι αυτο είμαστε τόσο μπροστά... Μέχρι και τα θερινά κάναμε στο 2ο ασκησεις... Και απο Σεπτέμβριο μπήκαμε στο τέταρτο... τουλάχιστον τα βγάζουμε πολυ καλα και δεν μένουν κενά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 18:37 Η Dhmh έγραψε: #397 10-10-12 18:37 εμεις αρχες-μεση 2ου στο φροντ και 1 μαθημα 2ου στο σχολειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:23 Ο Johnnaousa: #398 10-10-12 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: εμεις αρχες-μεση 2ου στο φροντ και 1 μαθημα 2ου στο σχολειο Click για ανάπτυξη... λογικά τα πράγματα...εμείς στο σχολείο τέτοια αποχή ήμαστε κάπου στα μέσα του 1ου κεφαλαίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Timmy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Timmy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 120 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2012 στις 21:16 Ο Timmy έγραψε: #399 14-10-12 21:16 παιδια που ειστε στην υλη στο φροντιστηριο?? για πειτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2012 στις 21:52 Η φρι έγραψε: #400 14-10-12 21:52 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Εκθεση: προχθές κάναμε για το ρατσισμό... Μαθηματικά ΓΠ: παράγωγοι-εφαπτομένες Μαθηματικά Κατ: από βδομάδα μπαίνουμε όρια και παραγώγους Φυσική: Συμβολή κυμάτων Χημεία: Ιοντισμός οξέων-βάσεων Βιολογία : 2ο, στη μεταγραφή Οι φατσούλες από δίπλα εκφράζουν τη γνώμη μου για το κάθε μάθημα. Click για ανάπτυξη... Φυσική είστε πολυυυ μπροστά. Γιατί πάτε γρήγορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Applepie Soleil Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εμεις αρχες-μεση 2ου στο φροντ και 1 μαθημα 2ου στο σχολειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:23 Ο Johnnaousa: #398 10-10-12 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: εμεις αρχες-μεση 2ου στο φροντ και 1 μαθημα 2ου στο σχολειο Click για ανάπτυξη... λογικά τα πράγματα...εμείς στο σχολείο τέτοια αποχή ήμαστε κάπου στα μέσα του 1ου κεφαλαίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Timmy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Timmy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 120 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2012 στις 21:16 Ο Timmy έγραψε: #399 14-10-12 21:16 παιδια που ειστε στην υλη στο φροντιστηριο?? για πειτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2012 στις 21:52 Η φρι έγραψε: #400 14-10-12 21:52 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Εκθεση: προχθές κάναμε για το ρατσισμό... Μαθηματικά ΓΠ: παράγωγοι-εφαπτομένες Μαθηματικά Κατ: από βδομάδα μπαίνουμε όρια και παραγώγους Φυσική: Συμβολή κυμάτων Χημεία: Ιοντισμός οξέων-βάσεων Βιολογία : 2ο, στη μεταγραφή Οι φατσούλες από δίπλα εκφράζουν τη γνώμη μου για το κάθε μάθημα. Click για ανάπτυξη... Φυσική είστε πολυυυ μπροστά. Γιατί πάτε γρήγορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Applepie Soleil Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: εμεις αρχες-μεση 2ου στο φροντ και 1 μαθημα 2ου στο σχολειο Click για ανάπτυξη... λογικά τα πράγματα...εμείς στο σχολείο τέτοια αποχή ήμαστε κάπου στα μέσα του 1ου κεφαλαίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Timmy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Timmy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 120 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2012 στις 21:16 Ο Timmy έγραψε: #399 14-10-12 21:16 παιδια που ειστε στην υλη στο φροντιστηριο?? για πειτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2012 στις 21:52 Η φρι έγραψε: #400 14-10-12 21:52 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Εκθεση: προχθές κάναμε για το ρατσισμό... Μαθηματικά ΓΠ: παράγωγοι-εφαπτομένες Μαθηματικά Κατ: από βδομάδα μπαίνουμε όρια και παραγώγους Φυσική: Συμβολή κυμάτων Χημεία: Ιοντισμός οξέων-βάσεων Βιολογία : 2ο, στη μεταγραφή Οι φατσούλες από δίπλα εκφράζουν τη γνώμη μου για το κάθε μάθημα. Click για ανάπτυξη... Φυσική είστε πολυυυ μπροστά. Γιατί πάτε γρήγορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
παιδια που ειστε στην υλη στο φροντιστηριο?? για πειτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2012 στις 21:52 Η φρι έγραψε: #400 14-10-12 21:52 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Εκθεση: προχθές κάναμε για το ρατσισμό... Μαθηματικά ΓΠ: παράγωγοι-εφαπτομένες Μαθηματικά Κατ: από βδομάδα μπαίνουμε όρια και παραγώγους Φυσική: Συμβολή κυμάτων Χημεία: Ιοντισμός οξέων-βάσεων Βιολογία : 2ο, στη μεταγραφή Οι φατσούλες από δίπλα εκφράζουν τη γνώμη μου για το κάθε μάθημα. Click για ανάπτυξη... Φυσική είστε πολυυυ μπροστά. Γιατί πάτε γρήγορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Εκθεση: προχθές κάναμε για το ρατσισμό... Μαθηματικά ΓΠ: παράγωγοι-εφαπτομένες Μαθηματικά Κατ: από βδομάδα μπαίνουμε όρια και παραγώγους Φυσική: Συμβολή κυμάτων Χημεία: Ιοντισμός οξέων-βάσεων Βιολογία : 2ο, στη μεταγραφή Οι φατσούλες από δίπλα εκφράζουν τη γνώμη μου για το κάθε μάθημα. Click για ανάπτυξη... Φυσική είστε πολυυυ μπροστά. Γιατί πάτε γρήγορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.