Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Ιουνίου 2013 στις 18:47 Ο Guest 292010: #41 12-06-13 18:47 Χωρίς κολώνια. Μετά το γυμναστήριο, έχω ακούσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mister No0ne Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Mister No0ne αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 385 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2013 στις 18:51 Ο Mister No0ne: #42 12-06-13 18:51 α τοσο καλα.... ειπαμε γουστα ειναι αυτα... αμα της αρεσειν της κοπελας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alastar Νεοφερμένο μέλος Ο Ντο Ματζόρε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2013 στις 18:53 Ο Alastar έγραψε: #43 12-06-13 18:53 στομα (με την καταλληλη προσθηκη γλωσσας παντα) λαιμο μικρο φιλια στο σωμα και μετα πιο... χαμηλα Spoiler και παντα μονο απο μια συγκεκριμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2013 στις 21:32 Ο Dias έγραψε: #44 12-06-13 21:32 Έρχεται κοντά μου σιγά-σιγά. Το πρώτο φιλί στα χείλη είναι απαλό και σύντομο. Στα επόμενα η ένταση και η διάρκεια αυξάνονται σταδιακά. Δεν δουλεύουν μόνο το χείλη της αλλά και τα χέρια της ταυτόχρονα χαϊδεύουν το λαιμό μου και το σβέρκο μου. Η γλώσσα της μπαίνει στο στόμα μου, στην αρχή διακριτικά και στη συνέχεια όλο και πιο βαθειά με τολμηρή κινητικότητα. Μου ρουφάει και μου πιπιλάει και μου δίνει μικρές δαγκωματιές, πρώτα το πάνω και μετά το κάτω χείλι μου. Κατεβαίνει στο λαιμό φιλώντας, γλύφοντας και ρουφώντας αριστερά-δεξιά. Με γυρίζει ανάποδα και συνεχίζει στο σβέρκο. Έρχεται στα αυτιά να νοιώσω την ανάσα της και να ακούσω να μου ψιθυρίζει λόγια γλυκά, αλλά και λόγια “βρώμικα”. Με φιλά απαλά και μετά με γλώσσα μέσα στα αυτιά. Ξαναγυρίζει στο σβέρκο, γελάει που έχω μπιμπικιάσει ολόκληρος και με τη γλώσσα ακολουθεί τη γραμμή της σπονδυλικής μου στήλης, φιλώντας και αναπνέοντας. Με γυρίζει ξανά ανάσκελα. Χαϊδεύοντας με απαλά στο στήθος, ξαναρχίζει στόμα, λαιμό, αυτιά και κατεβαίνει. Με φιλά σε όλη την επιφάνεια του στήθους, γλύφει απαλά τις θηλές μου και κατεβαίνει φιλώντας και πιπιλώντας μέχρι τον αφαλό, ενώ ταυτόχρονα τα δάχτυλά της παίζουν άρπα. . . .................................................................................................................................................... Ως εδώ. Ο τίτλος λέει "πάνω από τη μέση". Η συνέχεια θα ήταν off-topic. Spoiler Ήταν ανάγκη να ξεθάψετε το θέμα σήμερα που λόγω εξεταστικής της, η κοπέλα μου δεν θα έρθει σπίτι μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mister No0ne Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Mister No0ne αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 385 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2013 στις 21:36 Ο Mister No0ne: #45 12-06-13 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Με φιλά σε όλη την επιφάνεια του στήθους, γλύφει απαλά τις θηλές μου και κατεβαίνει φιλώντας και πιπιλώντας μέχρι τον αφαλό, ενώ ταυτόχρονα τα δάχτυλά της παίζουν άρπα. . . .................................................................................................................................................... Click για ανάπτυξη... That's exactly what i want from a woman... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Ιουνίου 2013 Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 00:44 Ο Psycho(Βασίλης): #46 13-06-13 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Με φιλά απαλά και μετά με γλώσσα μέσα στα αυτιά. Click για ανάπτυξη... Θέλω γλώσσα μεσ 'τα αυτιά. not Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΒΟΘΡΑΤΖΗΣ Νεοφερμένο μέλος Ο ΒΟΘΡΑΤΖΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 00:16 Ο ΒΟΘΡΑΤΖΗΣ: #47 25-06-13 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Έρχεται κοντά μου σιγά-σιγά. Το πρώτο φιλί στα χείλη είναι απαλό και σύντομο. Στα επόμενα η ένταση και η διάρκεια αυξάνονται σταδιακά. Δεν δουλεύουν μόνο το χείλη της αλλά και τα χέρια της ταυτόχρονα χαϊδεύουν το λαιμό μου και το σβέρκο μου. Η γλώσσα της μπαίνει στο στόμα μου, στην αρχή διακριτικά και στη συνέχεια όλο και πιο βαθειά με τολμηρή κινητικότητα. Μου ρουφάει και μου πιπιλάει και μου δίνει μικρές δαγκωματιές, πρώτα το πάνω και μετά το κάτω χείλι μου. Κατεβαίνει στο λαιμό φιλώντας, γλύφοντας και ρουφώντας αριστερά-δεξιά. Με γυρίζει ανάποδα και συνεχίζει στο σβέρκο. Έρχεται στα αυτιά να νοιώσω την ανάσα της και να ακούσω να μου ψιθυρίζει λόγια γλυκά, αλλά και λόγια “βρώμικα”. Με φιλά απαλά και μετά με γλώσσα μέσα στα αυτιά. Ξαναγυρίζει στο σβέρκο, γελάει που έχω μπιμπικιάσει ολόκληρος και με τη γλώσσα ακολουθεί τη γραμμή της σπονδυλικής μου στήλης, φιλώντας και αναπνέοντας. Με γυρίζει ξανά ανάσκελα. Χαϊδεύοντας με απαλά στο στήθος, ξαναρχίζει στόμα, λαιμό, αυτιά και κατεβαίνει. Με φιλά σε όλη την επιφάνεια του στήθους, γλύφει απαλά τις θηλές μου και κατεβαίνει φιλώντας και πιπιλώντας μέχρι τον αφαλό, ενώ ταυτόχρονα τα δάχτυλά της παίζουν άρπα. . . .................................................................................................................................................... Ως εδώ. Ο τίτλος λέει "πάνω από τη μέση". Η συνέχεια θα ήταν off-topic. Spoiler Ήταν ανάγκη να ξεθάψετε το θέμα σήμερα που λόγω εξεταστικής της, η κοπέλα μου δεν θα έρθει σπίτι μου? Click για ανάπτυξη... Εμετικό οι βόθροι είναι πιο υποφερτοί από αυτό Θα λεγα που τους αρέσει να τους φιλάνε.............................. eheheheheheheheheheh Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουνίου 2013 whitedove Νεοφερμένο μέλος Ο whitedove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 00:30 Ο whitedove: #48 25-06-13 00:30 στη ρωγαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 21:22 Η prinCess.: #49 25-06-13 21:22 Παντού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΒΟΘΡΑΤΖΗΣ Νεοφερμένο μέλος Ο ΒΟΘΡΑΤΖΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 16:02 Ο ΒΟΘΡΑΤΖΗΣ: #50 26-06-13 16:02 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannosFloyd Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GiannosFloyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πόρτο Λάγος (Ξάνθη). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:08 Ο GiannosFloyd: #51 29-07-13 03:08 Για μένα δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα πιο διεγερτικό(που να μην περιλαμβάνει κατεβασμένα παντελόνια λέμε, έτσι ) από την γλωσσίτσα στον λαιμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:12 Ο johnietraf: #52 29-07-13 03:12 δεν ειναι μονο το φιλι για να μας απογειωσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:15 Ο timonierhs: #53 29-07-13 03:15 Στα δαχτυλα των χεριων και ποδιων και στις πατουσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:25 Ο Γιώργος Mt: #54 29-07-13 04:25 Πάντως,σίγουρα όχι στο πορτοφόλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:27 Η spitogata: #55 29-07-13 04:27 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Πάντως,σίγουρα όχι στο πορτοφόλι. Click για ανάπτυξη... Tι θα λεγες εσύ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 10:11 Ο nPb έγραψε: #56 15-02-14 10:11 λαιμό, αυτιά, στόμα, μάγουλο, σε όλο το σώμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 10:55 Ο Dias έγραψε: #57 15-02-14 10:55 Αρχική Δημοσίευση από nPb: λαιμό, αυτιά, στόμα, μάγουλο, σε όλο το σώμα... Click για ανάπτυξη... Για να ξεθάβεις πρωί-πρωί αυτό το θέμα, σημαίνει ότι είδες κάποιο "καλό" όνειρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:01 Ο nPb έγραψε: #58 15-02-14 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Για να ξεθάβεις πρωί-πρωί αυτό το θέμα, σημαίνει ότι είδες κάποιο "καλό" όνειρο... Click για ανάπτυξη... Ή είχα μια "καλή" βραδυά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Inna De Νεοφερμένο μέλος Η Τζιτζι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Παλούκια (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:05 Η Inna De έγραψε: #59 15-02-14 11:05 Στν λαιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. quintana Εκκολαπτόμενο μέλος Ο quintana δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:10 Ο quintana έγραψε: #60 15-02-14 11:10 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ή είχα μια "καλή" βραδυά... Click για ανάπτυξη... α ωραια χαιρομαι φίλε για σενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Φεβρουαρίου 2014 Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim bboys math2arch Γιώτα Γιαννακού Nia Skg ismember Ευτυχια Αδαμοπουλου Galina Superhuman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χωρίς κολώνια. Μετά το γυμναστήριο, έχω ακούσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mister No0ne Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Mister No0ne αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 385 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2013 στις 18:51 Ο Mister No0ne: #42 12-06-13 18:51 α τοσο καλα.... ειπαμε γουστα ειναι αυτα... αμα της αρεσειν της κοπελας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alastar Νεοφερμένο μέλος Ο Ντο Ματζόρε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2013 στις 18:53 Ο Alastar έγραψε: #43 12-06-13 18:53 στομα (με την καταλληλη προσθηκη γλωσσας παντα) λαιμο μικρο φιλια στο σωμα και μετα πιο... χαμηλα Spoiler και παντα μονο απο μια συγκεκριμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2013 στις 21:32 Ο Dias έγραψε: #44 12-06-13 21:32 Έρχεται κοντά μου σιγά-σιγά. Το πρώτο φιλί στα χείλη είναι απαλό και σύντομο. Στα επόμενα η ένταση και η διάρκεια αυξάνονται σταδιακά. Δεν δουλεύουν μόνο το χείλη της αλλά και τα χέρια της ταυτόχρονα χαϊδεύουν το λαιμό μου και το σβέρκο μου. Η γλώσσα της μπαίνει στο στόμα μου, στην αρχή διακριτικά και στη συνέχεια όλο και πιο βαθειά με τολμηρή κινητικότητα. Μου ρουφάει και μου πιπιλάει και μου δίνει μικρές δαγκωματιές, πρώτα το πάνω και μετά το κάτω χείλι μου. Κατεβαίνει στο λαιμό φιλώντας, γλύφοντας και ρουφώντας αριστερά-δεξιά. Με γυρίζει ανάποδα και συνεχίζει στο σβέρκο. Έρχεται στα αυτιά να νοιώσω την ανάσα της και να ακούσω να μου ψιθυρίζει λόγια γλυκά, αλλά και λόγια “βρώμικα”. Με φιλά απαλά και μετά με γλώσσα μέσα στα αυτιά. Ξαναγυρίζει στο σβέρκο, γελάει που έχω μπιμπικιάσει ολόκληρος και με τη γλώσσα ακολουθεί τη γραμμή της σπονδυλικής μου στήλης, φιλώντας και αναπνέοντας. Με γυρίζει ξανά ανάσκελα. Χαϊδεύοντας με απαλά στο στήθος, ξαναρχίζει στόμα, λαιμό, αυτιά και κατεβαίνει. Με φιλά σε όλη την επιφάνεια του στήθους, γλύφει απαλά τις θηλές μου και κατεβαίνει φιλώντας και πιπιλώντας μέχρι τον αφαλό, ενώ ταυτόχρονα τα δάχτυλά της παίζουν άρπα. . . .................................................................................................................................................... Ως εδώ. Ο τίτλος λέει "πάνω από τη μέση". Η συνέχεια θα ήταν off-topic. Spoiler Ήταν ανάγκη να ξεθάψετε το θέμα σήμερα που λόγω εξεταστικής της, η κοπέλα μου δεν θα έρθει σπίτι μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mister No0ne Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Mister No0ne αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 385 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2013 στις 21:36 Ο Mister No0ne: #45 12-06-13 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Με φιλά σε όλη την επιφάνεια του στήθους, γλύφει απαλά τις θηλές μου και κατεβαίνει φιλώντας και πιπιλώντας μέχρι τον αφαλό, ενώ ταυτόχρονα τα δάχτυλά της παίζουν άρπα. . . .................................................................................................................................................... Click για ανάπτυξη... That's exactly what i want from a woman... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Ιουνίου 2013 Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 00:44 Ο Psycho(Βασίλης): #46 13-06-13 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Με φιλά απαλά και μετά με γλώσσα μέσα στα αυτιά. Click για ανάπτυξη... Θέλω γλώσσα μεσ 'τα αυτιά. not Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΒΟΘΡΑΤΖΗΣ Νεοφερμένο μέλος Ο ΒΟΘΡΑΤΖΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 00:16 Ο ΒΟΘΡΑΤΖΗΣ: #47 25-06-13 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Έρχεται κοντά μου σιγά-σιγά. Το πρώτο φιλί στα χείλη είναι απαλό και σύντομο. Στα επόμενα η ένταση και η διάρκεια αυξάνονται σταδιακά. Δεν δουλεύουν μόνο το χείλη της αλλά και τα χέρια της ταυτόχρονα χαϊδεύουν το λαιμό μου και το σβέρκο μου. Η γλώσσα της μπαίνει στο στόμα μου, στην αρχή διακριτικά και στη συνέχεια όλο και πιο βαθειά με τολμηρή κινητικότητα. Μου ρουφάει και μου πιπιλάει και μου δίνει μικρές δαγκωματιές, πρώτα το πάνω και μετά το κάτω χείλι μου. Κατεβαίνει στο λαιμό φιλώντας, γλύφοντας και ρουφώντας αριστερά-δεξιά. Με γυρίζει ανάποδα και συνεχίζει στο σβέρκο. Έρχεται στα αυτιά να νοιώσω την ανάσα της και να ακούσω να μου ψιθυρίζει λόγια γλυκά, αλλά και λόγια “βρώμικα”. Με φιλά απαλά και μετά με γλώσσα μέσα στα αυτιά. Ξαναγυρίζει στο σβέρκο, γελάει που έχω μπιμπικιάσει ολόκληρος και με τη γλώσσα ακολουθεί τη γραμμή της σπονδυλικής μου στήλης, φιλώντας και αναπνέοντας. Με γυρίζει ξανά ανάσκελα. Χαϊδεύοντας με απαλά στο στήθος, ξαναρχίζει στόμα, λαιμό, αυτιά και κατεβαίνει. Με φιλά σε όλη την επιφάνεια του στήθους, γλύφει απαλά τις θηλές μου και κατεβαίνει φιλώντας και πιπιλώντας μέχρι τον αφαλό, ενώ ταυτόχρονα τα δάχτυλά της παίζουν άρπα. . . .................................................................................................................................................... Ως εδώ. Ο τίτλος λέει "πάνω από τη μέση". Η συνέχεια θα ήταν off-topic. Spoiler Ήταν ανάγκη να ξεθάψετε το θέμα σήμερα που λόγω εξεταστικής της, η κοπέλα μου δεν θα έρθει σπίτι μου? Click για ανάπτυξη... Εμετικό οι βόθροι είναι πιο υποφερτοί από αυτό Θα λεγα που τους αρέσει να τους φιλάνε.............................. eheheheheheheheheheh Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουνίου 2013 whitedove Νεοφερμένο μέλος Ο whitedove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 00:30 Ο whitedove: #48 25-06-13 00:30 στη ρωγαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 21:22 Η prinCess.: #49 25-06-13 21:22 Παντού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΒΟΘΡΑΤΖΗΣ Νεοφερμένο μέλος Ο ΒΟΘΡΑΤΖΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 16:02 Ο ΒΟΘΡΑΤΖΗΣ: #50 26-06-13 16:02 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannosFloyd Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GiannosFloyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πόρτο Λάγος (Ξάνθη). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:08 Ο GiannosFloyd: #51 29-07-13 03:08 Για μένα δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα πιο διεγερτικό(που να μην περιλαμβάνει κατεβασμένα παντελόνια λέμε, έτσι ) από την γλωσσίτσα στον λαιμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:12 Ο johnietraf: #52 29-07-13 03:12 δεν ειναι μονο το φιλι για να μας απογειωσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:15 Ο timonierhs: #53 29-07-13 03:15 Στα δαχτυλα των χεριων και ποδιων και στις πατουσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:25 Ο Γιώργος Mt: #54 29-07-13 04:25 Πάντως,σίγουρα όχι στο πορτοφόλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:27 Η spitogata: #55 29-07-13 04:27 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Πάντως,σίγουρα όχι στο πορτοφόλι. Click για ανάπτυξη... Tι θα λεγες εσύ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 10:11 Ο nPb έγραψε: #56 15-02-14 10:11 λαιμό, αυτιά, στόμα, μάγουλο, σε όλο το σώμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 10:55 Ο Dias έγραψε: #57 15-02-14 10:55 Αρχική Δημοσίευση από nPb: λαιμό, αυτιά, στόμα, μάγουλο, σε όλο το σώμα... Click για ανάπτυξη... Για να ξεθάβεις πρωί-πρωί αυτό το θέμα, σημαίνει ότι είδες κάποιο "καλό" όνειρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:01 Ο nPb έγραψε: #58 15-02-14 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Για να ξεθάβεις πρωί-πρωί αυτό το θέμα, σημαίνει ότι είδες κάποιο "καλό" όνειρο... Click για ανάπτυξη... Ή είχα μια "καλή" βραδυά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Inna De Νεοφερμένο μέλος Η Τζιτζι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Παλούκια (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:05 Η Inna De έγραψε: #59 15-02-14 11:05 Στν λαιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. quintana Εκκολαπτόμενο μέλος Ο quintana δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:10 Ο quintana έγραψε: #60 15-02-14 11:10 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ή είχα μια "καλή" βραδυά... Click για ανάπτυξη... α ωραια χαιρομαι φίλε για σενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Φεβρουαρίου 2014 Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim bboys math2arch Γιώτα Γιαννακού Nia Skg ismember Ευτυχια Αδαμοπουλου Galina Superhuman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
α τοσο καλα.... ειπαμε γουστα ειναι αυτα... αμα της αρεσειν της κοπελας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alastar Νεοφερμένο μέλος Ο Ντο Ματζόρε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2013 στις 18:53 Ο Alastar έγραψε: #43 12-06-13 18:53 στομα (με την καταλληλη προσθηκη γλωσσας παντα) λαιμο μικρο φιλια στο σωμα και μετα πιο... χαμηλα Spoiler και παντα μονο απο μια συγκεκριμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2013 στις 21:32 Ο Dias έγραψε: #44 12-06-13 21:32 Έρχεται κοντά μου σιγά-σιγά. Το πρώτο φιλί στα χείλη είναι απαλό και σύντομο. Στα επόμενα η ένταση και η διάρκεια αυξάνονται σταδιακά. Δεν δουλεύουν μόνο το χείλη της αλλά και τα χέρια της ταυτόχρονα χαϊδεύουν το λαιμό μου και το σβέρκο μου. Η γλώσσα της μπαίνει στο στόμα μου, στην αρχή διακριτικά και στη συνέχεια όλο και πιο βαθειά με τολμηρή κινητικότητα. Μου ρουφάει και μου πιπιλάει και μου δίνει μικρές δαγκωματιές, πρώτα το πάνω και μετά το κάτω χείλι μου. Κατεβαίνει στο λαιμό φιλώντας, γλύφοντας και ρουφώντας αριστερά-δεξιά. Με γυρίζει ανάποδα και συνεχίζει στο σβέρκο. Έρχεται στα αυτιά να νοιώσω την ανάσα της και να ακούσω να μου ψιθυρίζει λόγια γλυκά, αλλά και λόγια “βρώμικα”. Με φιλά απαλά και μετά με γλώσσα μέσα στα αυτιά. Ξαναγυρίζει στο σβέρκο, γελάει που έχω μπιμπικιάσει ολόκληρος και με τη γλώσσα ακολουθεί τη γραμμή της σπονδυλικής μου στήλης, φιλώντας και αναπνέοντας. Με γυρίζει ξανά ανάσκελα. Χαϊδεύοντας με απαλά στο στήθος, ξαναρχίζει στόμα, λαιμό, αυτιά και κατεβαίνει. Με φιλά σε όλη την επιφάνεια του στήθους, γλύφει απαλά τις θηλές μου και κατεβαίνει φιλώντας και πιπιλώντας μέχρι τον αφαλό, ενώ ταυτόχρονα τα δάχτυλά της παίζουν άρπα. . . .................................................................................................................................................... Ως εδώ. Ο τίτλος λέει "πάνω από τη μέση". Η συνέχεια θα ήταν off-topic. Spoiler Ήταν ανάγκη να ξεθάψετε το θέμα σήμερα που λόγω εξεταστικής της, η κοπέλα μου δεν θα έρθει σπίτι μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mister No0ne Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Mister No0ne αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 385 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2013 στις 21:36 Ο Mister No0ne: #45 12-06-13 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Με φιλά σε όλη την επιφάνεια του στήθους, γλύφει απαλά τις θηλές μου και κατεβαίνει φιλώντας και πιπιλώντας μέχρι τον αφαλό, ενώ ταυτόχρονα τα δάχτυλά της παίζουν άρπα. . . .................................................................................................................................................... Click για ανάπτυξη... That's exactly what i want from a woman... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Ιουνίου 2013 Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 00:44 Ο Psycho(Βασίλης): #46 13-06-13 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Με φιλά απαλά και μετά με γλώσσα μέσα στα αυτιά. Click για ανάπτυξη... Θέλω γλώσσα μεσ 'τα αυτιά. not Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΒΟΘΡΑΤΖΗΣ Νεοφερμένο μέλος Ο ΒΟΘΡΑΤΖΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 00:16 Ο ΒΟΘΡΑΤΖΗΣ: #47 25-06-13 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Έρχεται κοντά μου σιγά-σιγά. Το πρώτο φιλί στα χείλη είναι απαλό και σύντομο. Στα επόμενα η ένταση και η διάρκεια αυξάνονται σταδιακά. Δεν δουλεύουν μόνο το χείλη της αλλά και τα χέρια της ταυτόχρονα χαϊδεύουν το λαιμό μου και το σβέρκο μου. Η γλώσσα της μπαίνει στο στόμα μου, στην αρχή διακριτικά και στη συνέχεια όλο και πιο βαθειά με τολμηρή κινητικότητα. Μου ρουφάει και μου πιπιλάει και μου δίνει μικρές δαγκωματιές, πρώτα το πάνω και μετά το κάτω χείλι μου. Κατεβαίνει στο λαιμό φιλώντας, γλύφοντας και ρουφώντας αριστερά-δεξιά. Με γυρίζει ανάποδα και συνεχίζει στο σβέρκο. Έρχεται στα αυτιά να νοιώσω την ανάσα της και να ακούσω να μου ψιθυρίζει λόγια γλυκά, αλλά και λόγια “βρώμικα”. Με φιλά απαλά και μετά με γλώσσα μέσα στα αυτιά. Ξαναγυρίζει στο σβέρκο, γελάει που έχω μπιμπικιάσει ολόκληρος και με τη γλώσσα ακολουθεί τη γραμμή της σπονδυλικής μου στήλης, φιλώντας και αναπνέοντας. Με γυρίζει ξανά ανάσκελα. Χαϊδεύοντας με απαλά στο στήθος, ξαναρχίζει στόμα, λαιμό, αυτιά και κατεβαίνει. Με φιλά σε όλη την επιφάνεια του στήθους, γλύφει απαλά τις θηλές μου και κατεβαίνει φιλώντας και πιπιλώντας μέχρι τον αφαλό, ενώ ταυτόχρονα τα δάχτυλά της παίζουν άρπα. . . .................................................................................................................................................... Ως εδώ. Ο τίτλος λέει "πάνω από τη μέση". Η συνέχεια θα ήταν off-topic. Spoiler Ήταν ανάγκη να ξεθάψετε το θέμα σήμερα που λόγω εξεταστικής της, η κοπέλα μου δεν θα έρθει σπίτι μου? Click για ανάπτυξη... Εμετικό οι βόθροι είναι πιο υποφερτοί από αυτό Θα λεγα που τους αρέσει να τους φιλάνε.............................. eheheheheheheheheheh Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουνίου 2013 whitedove Νεοφερμένο μέλος Ο whitedove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 00:30 Ο whitedove: #48 25-06-13 00:30 στη ρωγαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 21:22 Η prinCess.: #49 25-06-13 21:22 Παντού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΒΟΘΡΑΤΖΗΣ Νεοφερμένο μέλος Ο ΒΟΘΡΑΤΖΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 16:02 Ο ΒΟΘΡΑΤΖΗΣ: #50 26-06-13 16:02 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannosFloyd Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GiannosFloyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πόρτο Λάγος (Ξάνθη). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:08 Ο GiannosFloyd: #51 29-07-13 03:08 Για μένα δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα πιο διεγερτικό(που να μην περιλαμβάνει κατεβασμένα παντελόνια λέμε, έτσι ) από την γλωσσίτσα στον λαιμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:12 Ο johnietraf: #52 29-07-13 03:12 δεν ειναι μονο το φιλι για να μας απογειωσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:15 Ο timonierhs: #53 29-07-13 03:15 Στα δαχτυλα των χεριων και ποδιων και στις πατουσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:25 Ο Γιώργος Mt: #54 29-07-13 04:25 Πάντως,σίγουρα όχι στο πορτοφόλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:27 Η spitogata: #55 29-07-13 04:27 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Πάντως,σίγουρα όχι στο πορτοφόλι. Click για ανάπτυξη... Tι θα λεγες εσύ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 10:11 Ο nPb έγραψε: #56 15-02-14 10:11 λαιμό, αυτιά, στόμα, μάγουλο, σε όλο το σώμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 10:55 Ο Dias έγραψε: #57 15-02-14 10:55 Αρχική Δημοσίευση από nPb: λαιμό, αυτιά, στόμα, μάγουλο, σε όλο το σώμα... Click για ανάπτυξη... Για να ξεθάβεις πρωί-πρωί αυτό το θέμα, σημαίνει ότι είδες κάποιο "καλό" όνειρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:01 Ο nPb έγραψε: #58 15-02-14 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Για να ξεθάβεις πρωί-πρωί αυτό το θέμα, σημαίνει ότι είδες κάποιο "καλό" όνειρο... Click για ανάπτυξη... Ή είχα μια "καλή" βραδυά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Inna De Νεοφερμένο μέλος Η Τζιτζι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Παλούκια (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:05 Η Inna De έγραψε: #59 15-02-14 11:05 Στν λαιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. quintana Εκκολαπτόμενο μέλος Ο quintana δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:10 Ο quintana έγραψε: #60 15-02-14 11:10 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ή είχα μια "καλή" βραδυά... Click για ανάπτυξη... α ωραια χαιρομαι φίλε για σενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Φεβρουαρίου 2014 Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim bboys math2arch Γιώτα Γιαννακού Nia Skg ismember Ευτυχια Αδαμοπουλου Galina Superhuman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
στομα (με την καταλληλη προσθηκη γλωσσας παντα) λαιμο μικρο φιλια στο σωμα και μετα πιο... χαμηλα Spoiler και παντα μονο απο μια συγκεκριμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2013 στις 21:32 Ο Dias έγραψε: #44 12-06-13 21:32 Έρχεται κοντά μου σιγά-σιγά. Το πρώτο φιλί στα χείλη είναι απαλό και σύντομο. Στα επόμενα η ένταση και η διάρκεια αυξάνονται σταδιακά. Δεν δουλεύουν μόνο το χείλη της αλλά και τα χέρια της ταυτόχρονα χαϊδεύουν το λαιμό μου και το σβέρκο μου. Η γλώσσα της μπαίνει στο στόμα μου, στην αρχή διακριτικά και στη συνέχεια όλο και πιο βαθειά με τολμηρή κινητικότητα. Μου ρουφάει και μου πιπιλάει και μου δίνει μικρές δαγκωματιές, πρώτα το πάνω και μετά το κάτω χείλι μου. Κατεβαίνει στο λαιμό φιλώντας, γλύφοντας και ρουφώντας αριστερά-δεξιά. Με γυρίζει ανάποδα και συνεχίζει στο σβέρκο. Έρχεται στα αυτιά να νοιώσω την ανάσα της και να ακούσω να μου ψιθυρίζει λόγια γλυκά, αλλά και λόγια “βρώμικα”. Με φιλά απαλά και μετά με γλώσσα μέσα στα αυτιά. Ξαναγυρίζει στο σβέρκο, γελάει που έχω μπιμπικιάσει ολόκληρος και με τη γλώσσα ακολουθεί τη γραμμή της σπονδυλικής μου στήλης, φιλώντας και αναπνέοντας. Με γυρίζει ξανά ανάσκελα. Χαϊδεύοντας με απαλά στο στήθος, ξαναρχίζει στόμα, λαιμό, αυτιά και κατεβαίνει. Με φιλά σε όλη την επιφάνεια του στήθους, γλύφει απαλά τις θηλές μου και κατεβαίνει φιλώντας και πιπιλώντας μέχρι τον αφαλό, ενώ ταυτόχρονα τα δάχτυλά της παίζουν άρπα. . . .................................................................................................................................................... Ως εδώ. Ο τίτλος λέει "πάνω από τη μέση". Η συνέχεια θα ήταν off-topic. Spoiler Ήταν ανάγκη να ξεθάψετε το θέμα σήμερα που λόγω εξεταστικής της, η κοπέλα μου δεν θα έρθει σπίτι μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mister No0ne Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Mister No0ne αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 385 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2013 στις 21:36 Ο Mister No0ne: #45 12-06-13 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Με φιλά σε όλη την επιφάνεια του στήθους, γλύφει απαλά τις θηλές μου και κατεβαίνει φιλώντας και πιπιλώντας μέχρι τον αφαλό, ενώ ταυτόχρονα τα δάχτυλά της παίζουν άρπα. . . .................................................................................................................................................... Click για ανάπτυξη... That's exactly what i want from a woman... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Ιουνίου 2013 Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 00:44 Ο Psycho(Βασίλης): #46 13-06-13 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Με φιλά απαλά και μετά με γλώσσα μέσα στα αυτιά. Click για ανάπτυξη... Θέλω γλώσσα μεσ 'τα αυτιά. not Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΒΟΘΡΑΤΖΗΣ Νεοφερμένο μέλος Ο ΒΟΘΡΑΤΖΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 00:16 Ο ΒΟΘΡΑΤΖΗΣ: #47 25-06-13 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Έρχεται κοντά μου σιγά-σιγά. Το πρώτο φιλί στα χείλη είναι απαλό και σύντομο. Στα επόμενα η ένταση και η διάρκεια αυξάνονται σταδιακά. Δεν δουλεύουν μόνο το χείλη της αλλά και τα χέρια της ταυτόχρονα χαϊδεύουν το λαιμό μου και το σβέρκο μου. Η γλώσσα της μπαίνει στο στόμα μου, στην αρχή διακριτικά και στη συνέχεια όλο και πιο βαθειά με τολμηρή κινητικότητα. Μου ρουφάει και μου πιπιλάει και μου δίνει μικρές δαγκωματιές, πρώτα το πάνω και μετά το κάτω χείλι μου. Κατεβαίνει στο λαιμό φιλώντας, γλύφοντας και ρουφώντας αριστερά-δεξιά. Με γυρίζει ανάποδα και συνεχίζει στο σβέρκο. Έρχεται στα αυτιά να νοιώσω την ανάσα της και να ακούσω να μου ψιθυρίζει λόγια γλυκά, αλλά και λόγια “βρώμικα”. Με φιλά απαλά και μετά με γλώσσα μέσα στα αυτιά. Ξαναγυρίζει στο σβέρκο, γελάει που έχω μπιμπικιάσει ολόκληρος και με τη γλώσσα ακολουθεί τη γραμμή της σπονδυλικής μου στήλης, φιλώντας και αναπνέοντας. Με γυρίζει ξανά ανάσκελα. Χαϊδεύοντας με απαλά στο στήθος, ξαναρχίζει στόμα, λαιμό, αυτιά και κατεβαίνει. Με φιλά σε όλη την επιφάνεια του στήθους, γλύφει απαλά τις θηλές μου και κατεβαίνει φιλώντας και πιπιλώντας μέχρι τον αφαλό, ενώ ταυτόχρονα τα δάχτυλά της παίζουν άρπα. . . .................................................................................................................................................... Ως εδώ. Ο τίτλος λέει "πάνω από τη μέση". Η συνέχεια θα ήταν off-topic. Spoiler Ήταν ανάγκη να ξεθάψετε το θέμα σήμερα που λόγω εξεταστικής της, η κοπέλα μου δεν θα έρθει σπίτι μου? Click για ανάπτυξη... Εμετικό οι βόθροι είναι πιο υποφερτοί από αυτό Θα λεγα που τους αρέσει να τους φιλάνε.............................. eheheheheheheheheheh Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουνίου 2013 whitedove Νεοφερμένο μέλος Ο whitedove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 00:30 Ο whitedove: #48 25-06-13 00:30 στη ρωγαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 21:22 Η prinCess.: #49 25-06-13 21:22 Παντού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΒΟΘΡΑΤΖΗΣ Νεοφερμένο μέλος Ο ΒΟΘΡΑΤΖΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 16:02 Ο ΒΟΘΡΑΤΖΗΣ: #50 26-06-13 16:02 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannosFloyd Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GiannosFloyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πόρτο Λάγος (Ξάνθη). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:08 Ο GiannosFloyd: #51 29-07-13 03:08 Για μένα δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα πιο διεγερτικό(που να μην περιλαμβάνει κατεβασμένα παντελόνια λέμε, έτσι ) από την γλωσσίτσα στον λαιμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:12 Ο johnietraf: #52 29-07-13 03:12 δεν ειναι μονο το φιλι για να μας απογειωσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:15 Ο timonierhs: #53 29-07-13 03:15 Στα δαχτυλα των χεριων και ποδιων και στις πατουσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:25 Ο Γιώργος Mt: #54 29-07-13 04:25 Πάντως,σίγουρα όχι στο πορτοφόλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:27 Η spitogata: #55 29-07-13 04:27 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Πάντως,σίγουρα όχι στο πορτοφόλι. Click για ανάπτυξη... Tι θα λεγες εσύ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 10:11 Ο nPb έγραψε: #56 15-02-14 10:11 λαιμό, αυτιά, στόμα, μάγουλο, σε όλο το σώμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 10:55 Ο Dias έγραψε: #57 15-02-14 10:55 Αρχική Δημοσίευση από nPb: λαιμό, αυτιά, στόμα, μάγουλο, σε όλο το σώμα... Click για ανάπτυξη... Για να ξεθάβεις πρωί-πρωί αυτό το θέμα, σημαίνει ότι είδες κάποιο "καλό" όνειρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:01 Ο nPb έγραψε: #58 15-02-14 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Για να ξεθάβεις πρωί-πρωί αυτό το θέμα, σημαίνει ότι είδες κάποιο "καλό" όνειρο... Click για ανάπτυξη... Ή είχα μια "καλή" βραδυά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Inna De Νεοφερμένο μέλος Η Τζιτζι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Παλούκια (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:05 Η Inna De έγραψε: #59 15-02-14 11:05 Στν λαιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. quintana Εκκολαπτόμενο μέλος Ο quintana δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:10 Ο quintana έγραψε: #60 15-02-14 11:10 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ή είχα μια "καλή" βραδυά... Click για ανάπτυξη... α ωραια χαιρομαι φίλε για σενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Φεβρουαρίου 2014 Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim bboys math2arch Γιώτα Γιαννακού Nia Skg ismember Ευτυχια Αδαμοπουλου Galina Superhuman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έρχεται κοντά μου σιγά-σιγά. Το πρώτο φιλί στα χείλη είναι απαλό και σύντομο. Στα επόμενα η ένταση και η διάρκεια αυξάνονται σταδιακά. Δεν δουλεύουν μόνο το χείλη της αλλά και τα χέρια της ταυτόχρονα χαϊδεύουν το λαιμό μου και το σβέρκο μου. Η γλώσσα της μπαίνει στο στόμα μου, στην αρχή διακριτικά και στη συνέχεια όλο και πιο βαθειά με τολμηρή κινητικότητα. Μου ρουφάει και μου πιπιλάει και μου δίνει μικρές δαγκωματιές, πρώτα το πάνω και μετά το κάτω χείλι μου. Κατεβαίνει στο λαιμό φιλώντας, γλύφοντας και ρουφώντας αριστερά-δεξιά. Με γυρίζει ανάποδα και συνεχίζει στο σβέρκο. Έρχεται στα αυτιά να νοιώσω την ανάσα της και να ακούσω να μου ψιθυρίζει λόγια γλυκά, αλλά και λόγια “βρώμικα”. Με φιλά απαλά και μετά με γλώσσα μέσα στα αυτιά. Ξαναγυρίζει στο σβέρκο, γελάει που έχω μπιμπικιάσει ολόκληρος και με τη γλώσσα ακολουθεί τη γραμμή της σπονδυλικής μου στήλης, φιλώντας και αναπνέοντας. Με γυρίζει ξανά ανάσκελα. Χαϊδεύοντας με απαλά στο στήθος, ξαναρχίζει στόμα, λαιμό, αυτιά και κατεβαίνει. Με φιλά σε όλη την επιφάνεια του στήθους, γλύφει απαλά τις θηλές μου και κατεβαίνει φιλώντας και πιπιλώντας μέχρι τον αφαλό, ενώ ταυτόχρονα τα δάχτυλά της παίζουν άρπα. . . .................................................................................................................................................... Ως εδώ. Ο τίτλος λέει "πάνω από τη μέση". Η συνέχεια θα ήταν off-topic. Spoiler Ήταν ανάγκη να ξεθάψετε το θέμα σήμερα που λόγω εξεταστικής της, η κοπέλα μου δεν θα έρθει σπίτι μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mister No0ne Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Mister No0ne αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 385 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2013 στις 21:36 Ο Mister No0ne: #45 12-06-13 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Με φιλά σε όλη την επιφάνεια του στήθους, γλύφει απαλά τις θηλές μου και κατεβαίνει φιλώντας και πιπιλώντας μέχρι τον αφαλό, ενώ ταυτόχρονα τα δάχτυλά της παίζουν άρπα. . . .................................................................................................................................................... Click για ανάπτυξη... That's exactly what i want from a woman... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Ιουνίου 2013 Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 00:44 Ο Psycho(Βασίλης): #46 13-06-13 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Με φιλά απαλά και μετά με γλώσσα μέσα στα αυτιά. Click για ανάπτυξη... Θέλω γλώσσα μεσ 'τα αυτιά. not Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΒΟΘΡΑΤΖΗΣ Νεοφερμένο μέλος Ο ΒΟΘΡΑΤΖΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 00:16 Ο ΒΟΘΡΑΤΖΗΣ: #47 25-06-13 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Έρχεται κοντά μου σιγά-σιγά. Το πρώτο φιλί στα χείλη είναι απαλό και σύντομο. Στα επόμενα η ένταση και η διάρκεια αυξάνονται σταδιακά. Δεν δουλεύουν μόνο το χείλη της αλλά και τα χέρια της ταυτόχρονα χαϊδεύουν το λαιμό μου και το σβέρκο μου. Η γλώσσα της μπαίνει στο στόμα μου, στην αρχή διακριτικά και στη συνέχεια όλο και πιο βαθειά με τολμηρή κινητικότητα. Μου ρουφάει και μου πιπιλάει και μου δίνει μικρές δαγκωματιές, πρώτα το πάνω και μετά το κάτω χείλι μου. Κατεβαίνει στο λαιμό φιλώντας, γλύφοντας και ρουφώντας αριστερά-δεξιά. Με γυρίζει ανάποδα και συνεχίζει στο σβέρκο. Έρχεται στα αυτιά να νοιώσω την ανάσα της και να ακούσω να μου ψιθυρίζει λόγια γλυκά, αλλά και λόγια “βρώμικα”. Με φιλά απαλά και μετά με γλώσσα μέσα στα αυτιά. Ξαναγυρίζει στο σβέρκο, γελάει που έχω μπιμπικιάσει ολόκληρος και με τη γλώσσα ακολουθεί τη γραμμή της σπονδυλικής μου στήλης, φιλώντας και αναπνέοντας. Με γυρίζει ξανά ανάσκελα. Χαϊδεύοντας με απαλά στο στήθος, ξαναρχίζει στόμα, λαιμό, αυτιά και κατεβαίνει. Με φιλά σε όλη την επιφάνεια του στήθους, γλύφει απαλά τις θηλές μου και κατεβαίνει φιλώντας και πιπιλώντας μέχρι τον αφαλό, ενώ ταυτόχρονα τα δάχτυλά της παίζουν άρπα. . . .................................................................................................................................................... Ως εδώ. Ο τίτλος λέει "πάνω από τη μέση". Η συνέχεια θα ήταν off-topic. Spoiler Ήταν ανάγκη να ξεθάψετε το θέμα σήμερα που λόγω εξεταστικής της, η κοπέλα μου δεν θα έρθει σπίτι μου? Click για ανάπτυξη... Εμετικό οι βόθροι είναι πιο υποφερτοί από αυτό Θα λεγα που τους αρέσει να τους φιλάνε.............................. eheheheheheheheheheh Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουνίου 2013 whitedove Νεοφερμένο μέλος Ο whitedove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 00:30 Ο whitedove: #48 25-06-13 00:30 στη ρωγαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 21:22 Η prinCess.: #49 25-06-13 21:22 Παντού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΒΟΘΡΑΤΖΗΣ Νεοφερμένο μέλος Ο ΒΟΘΡΑΤΖΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 16:02 Ο ΒΟΘΡΑΤΖΗΣ: #50 26-06-13 16:02 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannosFloyd Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GiannosFloyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πόρτο Λάγος (Ξάνθη). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:08 Ο GiannosFloyd: #51 29-07-13 03:08 Για μένα δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα πιο διεγερτικό(που να μην περιλαμβάνει κατεβασμένα παντελόνια λέμε, έτσι ) από την γλωσσίτσα στον λαιμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:12 Ο johnietraf: #52 29-07-13 03:12 δεν ειναι μονο το φιλι για να μας απογειωσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:15 Ο timonierhs: #53 29-07-13 03:15 Στα δαχτυλα των χεριων και ποδιων και στις πατουσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:25 Ο Γιώργος Mt: #54 29-07-13 04:25 Πάντως,σίγουρα όχι στο πορτοφόλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:27 Η spitogata: #55 29-07-13 04:27 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Πάντως,σίγουρα όχι στο πορτοφόλι. Click για ανάπτυξη... Tι θα λεγες εσύ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 10:11 Ο nPb έγραψε: #56 15-02-14 10:11 λαιμό, αυτιά, στόμα, μάγουλο, σε όλο το σώμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 10:55 Ο Dias έγραψε: #57 15-02-14 10:55 Αρχική Δημοσίευση από nPb: λαιμό, αυτιά, στόμα, μάγουλο, σε όλο το σώμα... Click για ανάπτυξη... Για να ξεθάβεις πρωί-πρωί αυτό το θέμα, σημαίνει ότι είδες κάποιο "καλό" όνειρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:01 Ο nPb έγραψε: #58 15-02-14 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Για να ξεθάβεις πρωί-πρωί αυτό το θέμα, σημαίνει ότι είδες κάποιο "καλό" όνειρο... Click για ανάπτυξη... Ή είχα μια "καλή" βραδυά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Inna De Νεοφερμένο μέλος Η Τζιτζι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Παλούκια (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:05 Η Inna De έγραψε: #59 15-02-14 11:05 Στν λαιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. quintana Εκκολαπτόμενο μέλος Ο quintana δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:10 Ο quintana έγραψε: #60 15-02-14 11:10 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ή είχα μια "καλή" βραδυά... Click για ανάπτυξη... α ωραια χαιρομαι φίλε για σενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Φεβρουαρίου 2014 Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim bboys math2arch Γιώτα Γιαννακού Nia Skg ismember Ευτυχια Αδαμοπουλου Galina Superhuman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dias: Με φιλά σε όλη την επιφάνεια του στήθους, γλύφει απαλά τις θηλές μου και κατεβαίνει φιλώντας και πιπιλώντας μέχρι τον αφαλό, ενώ ταυτόχρονα τα δάχτυλά της παίζουν άρπα. . . .................................................................................................................................................... Click για ανάπτυξη... That's exactly what i want from a woman... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 00:44 Ο Psycho(Βασίλης): #46 13-06-13 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Με φιλά απαλά και μετά με γλώσσα μέσα στα αυτιά. Click για ανάπτυξη... Θέλω γλώσσα μεσ 'τα αυτιά. not Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΒΟΘΡΑΤΖΗΣ Νεοφερμένο μέλος Ο ΒΟΘΡΑΤΖΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 00:16 Ο ΒΟΘΡΑΤΖΗΣ: #47 25-06-13 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Έρχεται κοντά μου σιγά-σιγά. Το πρώτο φιλί στα χείλη είναι απαλό και σύντομο. Στα επόμενα η ένταση και η διάρκεια αυξάνονται σταδιακά. Δεν δουλεύουν μόνο το χείλη της αλλά και τα χέρια της ταυτόχρονα χαϊδεύουν το λαιμό μου και το σβέρκο μου. Η γλώσσα της μπαίνει στο στόμα μου, στην αρχή διακριτικά και στη συνέχεια όλο και πιο βαθειά με τολμηρή κινητικότητα. Μου ρουφάει και μου πιπιλάει και μου δίνει μικρές δαγκωματιές, πρώτα το πάνω και μετά το κάτω χείλι μου. Κατεβαίνει στο λαιμό φιλώντας, γλύφοντας και ρουφώντας αριστερά-δεξιά. Με γυρίζει ανάποδα και συνεχίζει στο σβέρκο. Έρχεται στα αυτιά να νοιώσω την ανάσα της και να ακούσω να μου ψιθυρίζει λόγια γλυκά, αλλά και λόγια “βρώμικα”. Με φιλά απαλά και μετά με γλώσσα μέσα στα αυτιά. Ξαναγυρίζει στο σβέρκο, γελάει που έχω μπιμπικιάσει ολόκληρος και με τη γλώσσα ακολουθεί τη γραμμή της σπονδυλικής μου στήλης, φιλώντας και αναπνέοντας. Με γυρίζει ξανά ανάσκελα. Χαϊδεύοντας με απαλά στο στήθος, ξαναρχίζει στόμα, λαιμό, αυτιά και κατεβαίνει. Με φιλά σε όλη την επιφάνεια του στήθους, γλύφει απαλά τις θηλές μου και κατεβαίνει φιλώντας και πιπιλώντας μέχρι τον αφαλό, ενώ ταυτόχρονα τα δάχτυλά της παίζουν άρπα. . . .................................................................................................................................................... Ως εδώ. Ο τίτλος λέει "πάνω από τη μέση". Η συνέχεια θα ήταν off-topic. Spoiler Ήταν ανάγκη να ξεθάψετε το θέμα σήμερα που λόγω εξεταστικής της, η κοπέλα μου δεν θα έρθει σπίτι μου? Click για ανάπτυξη... Εμετικό οι βόθροι είναι πιο υποφερτοί από αυτό Θα λεγα που τους αρέσει να τους φιλάνε.............................. eheheheheheheheheheh Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουνίου 2013 whitedove Νεοφερμένο μέλος Ο whitedove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 00:30 Ο whitedove: #48 25-06-13 00:30 στη ρωγαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 21:22 Η prinCess.: #49 25-06-13 21:22 Παντού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΒΟΘΡΑΤΖΗΣ Νεοφερμένο μέλος Ο ΒΟΘΡΑΤΖΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 16:02 Ο ΒΟΘΡΑΤΖΗΣ: #50 26-06-13 16:02 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannosFloyd Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GiannosFloyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πόρτο Λάγος (Ξάνθη). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:08 Ο GiannosFloyd: #51 29-07-13 03:08 Για μένα δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα πιο διεγερτικό(που να μην περιλαμβάνει κατεβασμένα παντελόνια λέμε, έτσι ) από την γλωσσίτσα στον λαιμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:12 Ο johnietraf: #52 29-07-13 03:12 δεν ειναι μονο το φιλι για να μας απογειωσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:15 Ο timonierhs: #53 29-07-13 03:15 Στα δαχτυλα των χεριων και ποδιων και στις πατουσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:25 Ο Γιώργος Mt: #54 29-07-13 04:25 Πάντως,σίγουρα όχι στο πορτοφόλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:27 Η spitogata: #55 29-07-13 04:27 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Πάντως,σίγουρα όχι στο πορτοφόλι. Click για ανάπτυξη... Tι θα λεγες εσύ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 10:11 Ο nPb έγραψε: #56 15-02-14 10:11 λαιμό, αυτιά, στόμα, μάγουλο, σε όλο το σώμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 10:55 Ο Dias έγραψε: #57 15-02-14 10:55 Αρχική Δημοσίευση από nPb: λαιμό, αυτιά, στόμα, μάγουλο, σε όλο το σώμα... Click για ανάπτυξη... Για να ξεθάβεις πρωί-πρωί αυτό το θέμα, σημαίνει ότι είδες κάποιο "καλό" όνειρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:01 Ο nPb έγραψε: #58 15-02-14 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Για να ξεθάβεις πρωί-πρωί αυτό το θέμα, σημαίνει ότι είδες κάποιο "καλό" όνειρο... Click για ανάπτυξη... Ή είχα μια "καλή" βραδυά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Inna De Νεοφερμένο μέλος Η Τζιτζι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Παλούκια (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:05 Η Inna De έγραψε: #59 15-02-14 11:05 Στν λαιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. quintana Εκκολαπτόμενο μέλος Ο quintana δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:10 Ο quintana έγραψε: #60 15-02-14 11:10 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ή είχα μια "καλή" βραδυά... Click για ανάπτυξη... α ωραια χαιρομαι φίλε για σενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Φεβρουαρίου 2014 Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim bboys math2arch Γιώτα Γιαννακού Nia Skg ismember Ευτυχια Αδαμοπουλου Galina Superhuman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dias: Με φιλά απαλά και μετά με γλώσσα μέσα στα αυτιά. Click για ανάπτυξη... Θέλω γλώσσα μεσ 'τα αυτιά. not Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΒΟΘΡΑΤΖΗΣ Νεοφερμένο μέλος Ο ΒΟΘΡΑΤΖΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 00:16 Ο ΒΟΘΡΑΤΖΗΣ: #47 25-06-13 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Έρχεται κοντά μου σιγά-σιγά. Το πρώτο φιλί στα χείλη είναι απαλό και σύντομο. Στα επόμενα η ένταση και η διάρκεια αυξάνονται σταδιακά. Δεν δουλεύουν μόνο το χείλη της αλλά και τα χέρια της ταυτόχρονα χαϊδεύουν το λαιμό μου και το σβέρκο μου. Η γλώσσα της μπαίνει στο στόμα μου, στην αρχή διακριτικά και στη συνέχεια όλο και πιο βαθειά με τολμηρή κινητικότητα. Μου ρουφάει και μου πιπιλάει και μου δίνει μικρές δαγκωματιές, πρώτα το πάνω και μετά το κάτω χείλι μου. Κατεβαίνει στο λαιμό φιλώντας, γλύφοντας και ρουφώντας αριστερά-δεξιά. Με γυρίζει ανάποδα και συνεχίζει στο σβέρκο. Έρχεται στα αυτιά να νοιώσω την ανάσα της και να ακούσω να μου ψιθυρίζει λόγια γλυκά, αλλά και λόγια “βρώμικα”. Με φιλά απαλά και μετά με γλώσσα μέσα στα αυτιά. Ξαναγυρίζει στο σβέρκο, γελάει που έχω μπιμπικιάσει ολόκληρος και με τη γλώσσα ακολουθεί τη γραμμή της σπονδυλικής μου στήλης, φιλώντας και αναπνέοντας. Με γυρίζει ξανά ανάσκελα. Χαϊδεύοντας με απαλά στο στήθος, ξαναρχίζει στόμα, λαιμό, αυτιά και κατεβαίνει. Με φιλά σε όλη την επιφάνεια του στήθους, γλύφει απαλά τις θηλές μου και κατεβαίνει φιλώντας και πιπιλώντας μέχρι τον αφαλό, ενώ ταυτόχρονα τα δάχτυλά της παίζουν άρπα. . . .................................................................................................................................................... Ως εδώ. Ο τίτλος λέει "πάνω από τη μέση". Η συνέχεια θα ήταν off-topic. Spoiler Ήταν ανάγκη να ξεθάψετε το θέμα σήμερα που λόγω εξεταστικής της, η κοπέλα μου δεν θα έρθει σπίτι μου? Click για ανάπτυξη... Εμετικό οι βόθροι είναι πιο υποφερτοί από αυτό Θα λεγα που τους αρέσει να τους φιλάνε.............................. eheheheheheheheheheh Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουνίου 2013 whitedove Νεοφερμένο μέλος Ο whitedove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 00:30 Ο whitedove: #48 25-06-13 00:30 στη ρωγαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 21:22 Η prinCess.: #49 25-06-13 21:22 Παντού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΒΟΘΡΑΤΖΗΣ Νεοφερμένο μέλος Ο ΒΟΘΡΑΤΖΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 16:02 Ο ΒΟΘΡΑΤΖΗΣ: #50 26-06-13 16:02 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannosFloyd Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GiannosFloyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πόρτο Λάγος (Ξάνθη). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:08 Ο GiannosFloyd: #51 29-07-13 03:08 Για μένα δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα πιο διεγερτικό(που να μην περιλαμβάνει κατεβασμένα παντελόνια λέμε, έτσι ) από την γλωσσίτσα στον λαιμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:12 Ο johnietraf: #52 29-07-13 03:12 δεν ειναι μονο το φιλι για να μας απογειωσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:15 Ο timonierhs: #53 29-07-13 03:15 Στα δαχτυλα των χεριων και ποδιων και στις πατουσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:25 Ο Γιώργος Mt: #54 29-07-13 04:25 Πάντως,σίγουρα όχι στο πορτοφόλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:27 Η spitogata: #55 29-07-13 04:27 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Πάντως,σίγουρα όχι στο πορτοφόλι. Click για ανάπτυξη... Tι θα λεγες εσύ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 10:11 Ο nPb έγραψε: #56 15-02-14 10:11 λαιμό, αυτιά, στόμα, μάγουλο, σε όλο το σώμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 10:55 Ο Dias έγραψε: #57 15-02-14 10:55 Αρχική Δημοσίευση από nPb: λαιμό, αυτιά, στόμα, μάγουλο, σε όλο το σώμα... Click για ανάπτυξη... Για να ξεθάβεις πρωί-πρωί αυτό το θέμα, σημαίνει ότι είδες κάποιο "καλό" όνειρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:01 Ο nPb έγραψε: #58 15-02-14 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Για να ξεθάβεις πρωί-πρωί αυτό το θέμα, σημαίνει ότι είδες κάποιο "καλό" όνειρο... Click για ανάπτυξη... Ή είχα μια "καλή" βραδυά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Inna De Νεοφερμένο μέλος Η Τζιτζι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Παλούκια (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:05 Η Inna De έγραψε: #59 15-02-14 11:05 Στν λαιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. quintana Εκκολαπτόμενο μέλος Ο quintana δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:10 Ο quintana έγραψε: #60 15-02-14 11:10 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ή είχα μια "καλή" βραδυά... Click για ανάπτυξη... α ωραια χαιρομαι φίλε για σενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Φεβρουαρίου 2014 Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim bboys math2arch Γιώτα Γιαννακού Nia Skg ismember Ευτυχια Αδαμοπουλου Galina Superhuman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dias: Έρχεται κοντά μου σιγά-σιγά. Το πρώτο φιλί στα χείλη είναι απαλό και σύντομο. Στα επόμενα η ένταση και η διάρκεια αυξάνονται σταδιακά. Δεν δουλεύουν μόνο το χείλη της αλλά και τα χέρια της ταυτόχρονα χαϊδεύουν το λαιμό μου και το σβέρκο μου. Η γλώσσα της μπαίνει στο στόμα μου, στην αρχή διακριτικά και στη συνέχεια όλο και πιο βαθειά με τολμηρή κινητικότητα. Μου ρουφάει και μου πιπιλάει και μου δίνει μικρές δαγκωματιές, πρώτα το πάνω και μετά το κάτω χείλι μου. Κατεβαίνει στο λαιμό φιλώντας, γλύφοντας και ρουφώντας αριστερά-δεξιά. Με γυρίζει ανάποδα και συνεχίζει στο σβέρκο. Έρχεται στα αυτιά να νοιώσω την ανάσα της και να ακούσω να μου ψιθυρίζει λόγια γλυκά, αλλά και λόγια “βρώμικα”. Με φιλά απαλά και μετά με γλώσσα μέσα στα αυτιά. Ξαναγυρίζει στο σβέρκο, γελάει που έχω μπιμπικιάσει ολόκληρος και με τη γλώσσα ακολουθεί τη γραμμή της σπονδυλικής μου στήλης, φιλώντας και αναπνέοντας. Με γυρίζει ξανά ανάσκελα. Χαϊδεύοντας με απαλά στο στήθος, ξαναρχίζει στόμα, λαιμό, αυτιά και κατεβαίνει. Με φιλά σε όλη την επιφάνεια του στήθους, γλύφει απαλά τις θηλές μου και κατεβαίνει φιλώντας και πιπιλώντας μέχρι τον αφαλό, ενώ ταυτόχρονα τα δάχτυλά της παίζουν άρπα. . . .................................................................................................................................................... Ως εδώ. Ο τίτλος λέει "πάνω από τη μέση". Η συνέχεια θα ήταν off-topic. Spoiler Ήταν ανάγκη να ξεθάψετε το θέμα σήμερα που λόγω εξεταστικής της, η κοπέλα μου δεν θα έρθει σπίτι μου? Click για ανάπτυξη... Εμετικό οι βόθροι είναι πιο υποφερτοί από αυτό Θα λεγα που τους αρέσει να τους φιλάνε.............................. eheheheheheheheheheh Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whitedove Νεοφερμένο μέλος Ο whitedove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 00:30 Ο whitedove: #48 25-06-13 00:30 στη ρωγαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 21:22 Η prinCess.: #49 25-06-13 21:22 Παντού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΒΟΘΡΑΤΖΗΣ Νεοφερμένο μέλος Ο ΒΟΘΡΑΤΖΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 16:02 Ο ΒΟΘΡΑΤΖΗΣ: #50 26-06-13 16:02 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannosFloyd Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GiannosFloyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πόρτο Λάγος (Ξάνθη). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:08 Ο GiannosFloyd: #51 29-07-13 03:08 Για μένα δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα πιο διεγερτικό(που να μην περιλαμβάνει κατεβασμένα παντελόνια λέμε, έτσι ) από την γλωσσίτσα στον λαιμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:12 Ο johnietraf: #52 29-07-13 03:12 δεν ειναι μονο το φιλι για να μας απογειωσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:15 Ο timonierhs: #53 29-07-13 03:15 Στα δαχτυλα των χεριων και ποδιων και στις πατουσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:25 Ο Γιώργος Mt: #54 29-07-13 04:25 Πάντως,σίγουρα όχι στο πορτοφόλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:27 Η spitogata: #55 29-07-13 04:27 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Πάντως,σίγουρα όχι στο πορτοφόλι. Click για ανάπτυξη... Tι θα λεγες εσύ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 10:11 Ο nPb έγραψε: #56 15-02-14 10:11 λαιμό, αυτιά, στόμα, μάγουλο, σε όλο το σώμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 10:55 Ο Dias έγραψε: #57 15-02-14 10:55 Αρχική Δημοσίευση από nPb: λαιμό, αυτιά, στόμα, μάγουλο, σε όλο το σώμα... Click για ανάπτυξη... Για να ξεθάβεις πρωί-πρωί αυτό το θέμα, σημαίνει ότι είδες κάποιο "καλό" όνειρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:01 Ο nPb έγραψε: #58 15-02-14 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Για να ξεθάβεις πρωί-πρωί αυτό το θέμα, σημαίνει ότι είδες κάποιο "καλό" όνειρο... Click για ανάπτυξη... Ή είχα μια "καλή" βραδυά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Inna De Νεοφερμένο μέλος Η Τζιτζι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Παλούκια (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:05 Η Inna De έγραψε: #59 15-02-14 11:05 Στν λαιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. quintana Εκκολαπτόμενο μέλος Ο quintana δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:10 Ο quintana έγραψε: #60 15-02-14 11:10 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ή είχα μια "καλή" βραδυά... Click για ανάπτυξη... α ωραια χαιρομαι φίλε για σενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Φεβρουαρίου 2014 Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim bboys math2arch Γιώτα Γιαννακού Nia Skg ismember Ευτυχια Αδαμοπουλου Galina Superhuman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
στη ρωγαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 21:22 Η prinCess.: #49 25-06-13 21:22 Παντού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΒΟΘΡΑΤΖΗΣ Νεοφερμένο μέλος Ο ΒΟΘΡΑΤΖΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 16:02 Ο ΒΟΘΡΑΤΖΗΣ: #50 26-06-13 16:02 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannosFloyd Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GiannosFloyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πόρτο Λάγος (Ξάνθη). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:08 Ο GiannosFloyd: #51 29-07-13 03:08 Για μένα δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα πιο διεγερτικό(που να μην περιλαμβάνει κατεβασμένα παντελόνια λέμε, έτσι ) από την γλωσσίτσα στον λαιμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:12 Ο johnietraf: #52 29-07-13 03:12 δεν ειναι μονο το φιλι για να μας απογειωσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:15 Ο timonierhs: #53 29-07-13 03:15 Στα δαχτυλα των χεριων και ποδιων και στις πατουσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:25 Ο Γιώργος Mt: #54 29-07-13 04:25 Πάντως,σίγουρα όχι στο πορτοφόλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:27 Η spitogata: #55 29-07-13 04:27 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Πάντως,σίγουρα όχι στο πορτοφόλι. Click για ανάπτυξη... Tι θα λεγες εσύ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 10:11 Ο nPb έγραψε: #56 15-02-14 10:11 λαιμό, αυτιά, στόμα, μάγουλο, σε όλο το σώμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 10:55 Ο Dias έγραψε: #57 15-02-14 10:55 Αρχική Δημοσίευση από nPb: λαιμό, αυτιά, στόμα, μάγουλο, σε όλο το σώμα... Click για ανάπτυξη... Για να ξεθάβεις πρωί-πρωί αυτό το θέμα, σημαίνει ότι είδες κάποιο "καλό" όνειρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:01 Ο nPb έγραψε: #58 15-02-14 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Για να ξεθάβεις πρωί-πρωί αυτό το θέμα, σημαίνει ότι είδες κάποιο "καλό" όνειρο... Click για ανάπτυξη... Ή είχα μια "καλή" βραδυά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Inna De Νεοφερμένο μέλος Η Τζιτζι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Παλούκια (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:05 Η Inna De έγραψε: #59 15-02-14 11:05 Στν λαιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. quintana Εκκολαπτόμενο μέλος Ο quintana δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:10 Ο quintana έγραψε: #60 15-02-14 11:10 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ή είχα μια "καλή" βραδυά... Click για ανάπτυξη... α ωραια χαιρομαι φίλε για σενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Φεβρουαρίου 2014 Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim bboys math2arch Γιώτα Γιαννακού Nia Skg ismember Ευτυχια Αδαμοπουλου Galina Superhuman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παντού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΒΟΘΡΑΤΖΗΣ Νεοφερμένο μέλος Ο ΒΟΘΡΑΤΖΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 16:02 Ο ΒΟΘΡΑΤΖΗΣ: #50 26-06-13 16:02 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannosFloyd Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GiannosFloyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πόρτο Λάγος (Ξάνθη). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:08 Ο GiannosFloyd: #51 29-07-13 03:08 Για μένα δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα πιο διεγερτικό(που να μην περιλαμβάνει κατεβασμένα παντελόνια λέμε, έτσι ) από την γλωσσίτσα στον λαιμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:12 Ο johnietraf: #52 29-07-13 03:12 δεν ειναι μονο το φιλι για να μας απογειωσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:15 Ο timonierhs: #53 29-07-13 03:15 Στα δαχτυλα των χεριων και ποδιων και στις πατουσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:25 Ο Γιώργος Mt: #54 29-07-13 04:25 Πάντως,σίγουρα όχι στο πορτοφόλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:27 Η spitogata: #55 29-07-13 04:27 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Πάντως,σίγουρα όχι στο πορτοφόλι. Click για ανάπτυξη... Tι θα λεγες εσύ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 10:11 Ο nPb έγραψε: #56 15-02-14 10:11 λαιμό, αυτιά, στόμα, μάγουλο, σε όλο το σώμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 10:55 Ο Dias έγραψε: #57 15-02-14 10:55 Αρχική Δημοσίευση από nPb: λαιμό, αυτιά, στόμα, μάγουλο, σε όλο το σώμα... Click για ανάπτυξη... Για να ξεθάβεις πρωί-πρωί αυτό το θέμα, σημαίνει ότι είδες κάποιο "καλό" όνειρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:01 Ο nPb έγραψε: #58 15-02-14 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Για να ξεθάβεις πρωί-πρωί αυτό το θέμα, σημαίνει ότι είδες κάποιο "καλό" όνειρο... Click για ανάπτυξη... Ή είχα μια "καλή" βραδυά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Inna De Νεοφερμένο μέλος Η Τζιτζι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Παλούκια (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:05 Η Inna De έγραψε: #59 15-02-14 11:05 Στν λαιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. quintana Εκκολαπτόμενο μέλος Ο quintana δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:10 Ο quintana έγραψε: #60 15-02-14 11:10 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ή είχα μια "καλή" βραδυά... Click για ανάπτυξη... α ωραια χαιρομαι φίλε για σενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Φεβρουαρίου 2014 Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim bboys math2arch Γιώτα Γιαννακού Nia Skg ismember Ευτυχια Αδαμοπουλου Galina Superhuman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GiannosFloyd Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GiannosFloyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πόρτο Λάγος (Ξάνθη). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:08 Ο GiannosFloyd: #51 29-07-13 03:08 Για μένα δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα πιο διεγερτικό(που να μην περιλαμβάνει κατεβασμένα παντελόνια λέμε, έτσι ) από την γλωσσίτσα στον λαιμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:12 Ο johnietraf: #52 29-07-13 03:12 δεν ειναι μονο το φιλι για να μας απογειωσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:15 Ο timonierhs: #53 29-07-13 03:15 Στα δαχτυλα των χεριων και ποδιων και στις πατουσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:25 Ο Γιώργος Mt: #54 29-07-13 04:25 Πάντως,σίγουρα όχι στο πορτοφόλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:27 Η spitogata: #55 29-07-13 04:27 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Πάντως,σίγουρα όχι στο πορτοφόλι. Click για ανάπτυξη... Tι θα λεγες εσύ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 10:11 Ο nPb έγραψε: #56 15-02-14 10:11 λαιμό, αυτιά, στόμα, μάγουλο, σε όλο το σώμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 10:55 Ο Dias έγραψε: #57 15-02-14 10:55 Αρχική Δημοσίευση από nPb: λαιμό, αυτιά, στόμα, μάγουλο, σε όλο το σώμα... Click για ανάπτυξη... Για να ξεθάβεις πρωί-πρωί αυτό το θέμα, σημαίνει ότι είδες κάποιο "καλό" όνειρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:01 Ο nPb έγραψε: #58 15-02-14 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Για να ξεθάβεις πρωί-πρωί αυτό το θέμα, σημαίνει ότι είδες κάποιο "καλό" όνειρο... Click για ανάπτυξη... Ή είχα μια "καλή" βραδυά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Inna De Νεοφερμένο μέλος Η Τζιτζι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Παλούκια (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:05 Η Inna De έγραψε: #59 15-02-14 11:05 Στν λαιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. quintana Εκκολαπτόμενο μέλος Ο quintana δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:10 Ο quintana έγραψε: #60 15-02-14 11:10 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ή είχα μια "καλή" βραδυά... Click για ανάπτυξη... α ωραια χαιρομαι φίλε για σενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Φεβρουαρίου 2014 Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim bboys math2arch Γιώτα Γιαννακού Nia Skg ismember Ευτυχια Αδαμοπουλου Galina Superhuman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για μένα δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα πιο διεγερτικό(που να μην περιλαμβάνει κατεβασμένα παντελόνια λέμε, έτσι ) από την γλωσσίτσα στον λαιμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:12 Ο johnietraf: #52 29-07-13 03:12 δεν ειναι μονο το φιλι για να μας απογειωσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:15 Ο timonierhs: #53 29-07-13 03:15 Στα δαχτυλα των χεριων και ποδιων και στις πατουσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:25 Ο Γιώργος Mt: #54 29-07-13 04:25 Πάντως,σίγουρα όχι στο πορτοφόλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:27 Η spitogata: #55 29-07-13 04:27 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Πάντως,σίγουρα όχι στο πορτοφόλι. Click για ανάπτυξη... Tι θα λεγες εσύ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 10:11 Ο nPb έγραψε: #56 15-02-14 10:11 λαιμό, αυτιά, στόμα, μάγουλο, σε όλο το σώμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 10:55 Ο Dias έγραψε: #57 15-02-14 10:55 Αρχική Δημοσίευση από nPb: λαιμό, αυτιά, στόμα, μάγουλο, σε όλο το σώμα... Click για ανάπτυξη... Για να ξεθάβεις πρωί-πρωί αυτό το θέμα, σημαίνει ότι είδες κάποιο "καλό" όνειρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:01 Ο nPb έγραψε: #58 15-02-14 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Για να ξεθάβεις πρωί-πρωί αυτό το θέμα, σημαίνει ότι είδες κάποιο "καλό" όνειρο... Click για ανάπτυξη... Ή είχα μια "καλή" βραδυά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Inna De Νεοφερμένο μέλος Η Τζιτζι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Παλούκια (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:05 Η Inna De έγραψε: #59 15-02-14 11:05 Στν λαιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. quintana Εκκολαπτόμενο μέλος Ο quintana δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:10 Ο quintana έγραψε: #60 15-02-14 11:10 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ή είχα μια "καλή" βραδυά... Click για ανάπτυξη... α ωραια χαιρομαι φίλε για σενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Φεβρουαρίου 2014 Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim bboys math2arch Γιώτα Γιαννακού Nia Skg ismember Ευτυχια Αδαμοπουλου Galina Superhuman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν ειναι μονο το φιλι για να μας απογειωσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:15 Ο timonierhs: #53 29-07-13 03:15 Στα δαχτυλα των χεριων και ποδιων και στις πατουσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:25 Ο Γιώργος Mt: #54 29-07-13 04:25 Πάντως,σίγουρα όχι στο πορτοφόλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:27 Η spitogata: #55 29-07-13 04:27 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Πάντως,σίγουρα όχι στο πορτοφόλι. Click για ανάπτυξη... Tι θα λεγες εσύ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 10:11 Ο nPb έγραψε: #56 15-02-14 10:11 λαιμό, αυτιά, στόμα, μάγουλο, σε όλο το σώμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 10:55 Ο Dias έγραψε: #57 15-02-14 10:55 Αρχική Δημοσίευση από nPb: λαιμό, αυτιά, στόμα, μάγουλο, σε όλο το σώμα... Click για ανάπτυξη... Για να ξεθάβεις πρωί-πρωί αυτό το θέμα, σημαίνει ότι είδες κάποιο "καλό" όνειρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:01 Ο nPb έγραψε: #58 15-02-14 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Για να ξεθάβεις πρωί-πρωί αυτό το θέμα, σημαίνει ότι είδες κάποιο "καλό" όνειρο... Click για ανάπτυξη... Ή είχα μια "καλή" βραδυά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Inna De Νεοφερμένο μέλος Η Τζιτζι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Παλούκια (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:05 Η Inna De έγραψε: #59 15-02-14 11:05 Στν λαιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. quintana Εκκολαπτόμενο μέλος Ο quintana δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:10 Ο quintana έγραψε: #60 15-02-14 11:10 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ή είχα μια "καλή" βραδυά... Click για ανάπτυξη... α ωραια χαιρομαι φίλε για σενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Φεβρουαρίου 2014 Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim bboys math2arch Γιώτα Γιαννακού Nia Skg ismember Ευτυχια Αδαμοπουλου Galina Superhuman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στα δαχτυλα των χεριων και ποδιων και στις πατουσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:25 Ο Γιώργος Mt: #54 29-07-13 04:25 Πάντως,σίγουρα όχι στο πορτοφόλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:27 Η spitogata: #55 29-07-13 04:27 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Πάντως,σίγουρα όχι στο πορτοφόλι. Click για ανάπτυξη... Tι θα λεγες εσύ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 10:11 Ο nPb έγραψε: #56 15-02-14 10:11 λαιμό, αυτιά, στόμα, μάγουλο, σε όλο το σώμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 10:55 Ο Dias έγραψε: #57 15-02-14 10:55 Αρχική Δημοσίευση από nPb: λαιμό, αυτιά, στόμα, μάγουλο, σε όλο το σώμα... Click για ανάπτυξη... Για να ξεθάβεις πρωί-πρωί αυτό το θέμα, σημαίνει ότι είδες κάποιο "καλό" όνειρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:01 Ο nPb έγραψε: #58 15-02-14 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Για να ξεθάβεις πρωί-πρωί αυτό το θέμα, σημαίνει ότι είδες κάποιο "καλό" όνειρο... Click για ανάπτυξη... Ή είχα μια "καλή" βραδυά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Inna De Νεοφερμένο μέλος Η Τζιτζι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Παλούκια (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:05 Η Inna De έγραψε: #59 15-02-14 11:05 Στν λαιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. quintana Εκκολαπτόμενο μέλος Ο quintana δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:10 Ο quintana έγραψε: #60 15-02-14 11:10 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ή είχα μια "καλή" βραδυά... Click για ανάπτυξη... α ωραια χαιρομαι φίλε για σενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Φεβρουαρίου 2014 Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim bboys math2arch Γιώτα Γιαννακού Nia Skg ismember Ευτυχια Αδαμοπουλου Galina Superhuman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πάντως,σίγουρα όχι στο πορτοφόλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:27 Η spitogata: #55 29-07-13 04:27 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Πάντως,σίγουρα όχι στο πορτοφόλι. Click για ανάπτυξη... Tι θα λεγες εσύ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 10:11 Ο nPb έγραψε: #56 15-02-14 10:11 λαιμό, αυτιά, στόμα, μάγουλο, σε όλο το σώμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 10:55 Ο Dias έγραψε: #57 15-02-14 10:55 Αρχική Δημοσίευση από nPb: λαιμό, αυτιά, στόμα, μάγουλο, σε όλο το σώμα... Click για ανάπτυξη... Για να ξεθάβεις πρωί-πρωί αυτό το θέμα, σημαίνει ότι είδες κάποιο "καλό" όνειρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:01 Ο nPb έγραψε: #58 15-02-14 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Για να ξεθάβεις πρωί-πρωί αυτό το θέμα, σημαίνει ότι είδες κάποιο "καλό" όνειρο... Click για ανάπτυξη... Ή είχα μια "καλή" βραδυά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Inna De Νεοφερμένο μέλος Η Τζιτζι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Παλούκια (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:05 Η Inna De έγραψε: #59 15-02-14 11:05 Στν λαιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. quintana Εκκολαπτόμενο μέλος Ο quintana δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:10 Ο quintana έγραψε: #60 15-02-14 11:10 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ή είχα μια "καλή" βραδυά... Click για ανάπτυξη... α ωραια χαιρομαι φίλε για σενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Φεβρουαρίου 2014 Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim bboys math2arch Γιώτα Γιαννακού Nia Skg ismember Ευτυχια Αδαμοπουλου Galina Superhuman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Πάντως,σίγουρα όχι στο πορτοφόλι. Click για ανάπτυξη... Tι θα λεγες εσύ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 10:11 Ο nPb έγραψε: #56 15-02-14 10:11 λαιμό, αυτιά, στόμα, μάγουλο, σε όλο το σώμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 10:55 Ο Dias έγραψε: #57 15-02-14 10:55 Αρχική Δημοσίευση από nPb: λαιμό, αυτιά, στόμα, μάγουλο, σε όλο το σώμα... Click για ανάπτυξη... Για να ξεθάβεις πρωί-πρωί αυτό το θέμα, σημαίνει ότι είδες κάποιο "καλό" όνειρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:01 Ο nPb έγραψε: #58 15-02-14 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Για να ξεθάβεις πρωί-πρωί αυτό το θέμα, σημαίνει ότι είδες κάποιο "καλό" όνειρο... Click για ανάπτυξη... Ή είχα μια "καλή" βραδυά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Inna De Νεοφερμένο μέλος Η Τζιτζι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Παλούκια (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:05 Η Inna De έγραψε: #59 15-02-14 11:05 Στν λαιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. quintana Εκκολαπτόμενο μέλος Ο quintana δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:10 Ο quintana έγραψε: #60 15-02-14 11:10 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ή είχα μια "καλή" βραδυά... Click για ανάπτυξη... α ωραια χαιρομαι φίλε για σενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Φεβρουαρίου 2014 Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim bboys math2arch Γιώτα Γιαννακού Nia Skg ismember Ευτυχια Αδαμοπουλου Galina Superhuman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
λαιμό, αυτιά, στόμα, μάγουλο, σε όλο το σώμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 10:55 Ο Dias έγραψε: #57 15-02-14 10:55 Αρχική Δημοσίευση από nPb: λαιμό, αυτιά, στόμα, μάγουλο, σε όλο το σώμα... Click για ανάπτυξη... Για να ξεθάβεις πρωί-πρωί αυτό το θέμα, σημαίνει ότι είδες κάποιο "καλό" όνειρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:01 Ο nPb έγραψε: #58 15-02-14 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Για να ξεθάβεις πρωί-πρωί αυτό το θέμα, σημαίνει ότι είδες κάποιο "καλό" όνειρο... Click για ανάπτυξη... Ή είχα μια "καλή" βραδυά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Inna De Νεοφερμένο μέλος Η Τζιτζι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Παλούκια (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:05 Η Inna De έγραψε: #59 15-02-14 11:05 Στν λαιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. quintana Εκκολαπτόμενο μέλος Ο quintana δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:10 Ο quintana έγραψε: #60 15-02-14 11:10 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ή είχα μια "καλή" βραδυά... Click για ανάπτυξη... α ωραια χαιρομαι φίλε για σενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Φεβρουαρίου 2014 Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim bboys math2arch Γιώτα Γιαννακού Nia Skg ismember Ευτυχια Αδαμοπουλου Galina Superhuman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nPb: λαιμό, αυτιά, στόμα, μάγουλο, σε όλο το σώμα... Click για ανάπτυξη... Για να ξεθάβεις πρωί-πρωί αυτό το θέμα, σημαίνει ότι είδες κάποιο "καλό" όνειρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:01 Ο nPb έγραψε: #58 15-02-14 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Για να ξεθάβεις πρωί-πρωί αυτό το θέμα, σημαίνει ότι είδες κάποιο "καλό" όνειρο... Click για ανάπτυξη... Ή είχα μια "καλή" βραδυά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Inna De Νεοφερμένο μέλος Η Τζιτζι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Παλούκια (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:05 Η Inna De έγραψε: #59 15-02-14 11:05 Στν λαιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. quintana Εκκολαπτόμενο μέλος Ο quintana δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:10 Ο quintana έγραψε: #60 15-02-14 11:10 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ή είχα μια "καλή" βραδυά... Click για ανάπτυξη... α ωραια χαιρομαι φίλε για σενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Φεβρουαρίου 2014 Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim bboys math2arch Γιώτα Γιαννακού Nia Skg ismember Ευτυχια Αδαμοπουλου Galina Superhuman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dias: Για να ξεθάβεις πρωί-πρωί αυτό το θέμα, σημαίνει ότι είδες κάποιο "καλό" όνειρο... Click για ανάπτυξη... Ή είχα μια "καλή" βραδυά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Inna De Νεοφερμένο μέλος Η Τζιτζι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Παλούκια (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:05 Η Inna De έγραψε: #59 15-02-14 11:05 Στν λαιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. quintana Εκκολαπτόμενο μέλος Ο quintana δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:10 Ο quintana έγραψε: #60 15-02-14 11:10 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ή είχα μια "καλή" βραδυά... Click για ανάπτυξη... α ωραια χαιρομαι φίλε για σενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Φεβρουαρίου 2014 Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Στν λαιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
quintana Εκκολαπτόμενο μέλος Ο quintana δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:10 Ο quintana έγραψε: #60 15-02-14 11:10 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ή είχα μια "καλή" βραδυά... Click για ανάπτυξη... α ωραια χαιρομαι φίλε για σενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Φεβρουαρίου 2014
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ή είχα μια "καλή" βραδυά... Click για ανάπτυξη... α ωραια χαιρομαι φίλε για σενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.