BlackSheep93 Δραστήριο μέλος Η Black Sheep δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2011 στις 00:11 Η BlackSheep93: #321 01-10-11 00:11 Εμείς πέρσι συζητάγαμε για πενθήμερη το χειμώνα (για να έχουμε πιο πολλές συμμετοχές επειδή το Μάρτη όλο και κάποιοι "θα διαβάσουν") και λέγαμε για Μπαντσκο στη Βουλγαρία! Πολλοί είχαν θέματα ταμπού με τη Βουλγαρία και υποστήριζαν πως θα μας κλέβουν στο δρόμο! Τελικά δε μαζευτήκαμε και ο διευθυντής επειδή λυπήθηκε όσους θέλανε να πάμε 5ήμερη κανόνισε μια και καλά περιβαλλοντική το Μάρτη και πήγαν Γιάννενα.. Δε με χαλάει το εσωτερικό (ίσα ίσα το θεωρώ πιο ωραίο από τις εκδρομές στο εξωτερικό καθώς ειδικά την 5ημερη στην τρίτη λυκείου την περιμένουμε όλοι για λίγο ξεφάντωμα από όλη τη χρονιά, και ας μη γελιόμαστε(!) ξεφάντωμα=Ελλάδα!!!), αλλά τελικά δεν πήγα, πλήρωσαν 250 ευρώ για 4 μέρες και εντάξει μου φάνηκαν πολλά.. Επέλεξα να πάρω τα 250 από τη μάνα μ και να πάω διακοπές τον Ιούλιο με τους φίλους μου ... Άσχετο αλλά ήθελα να πω την ιστορία μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 06:52 Η wolfe4ever: #322 12-10-11 06:52 Θα πάμε Ρώμηηηη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 10:49 Ο ἅλς έγραψε: #323 12-10-11 10:49 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Θα πάμε Ρώμηηηη. Click για ανάπτυξη... Μπράβο, μαέστρο! Εμείς δεν νομίζω να πάμε.... Πρωινή πρωινή σε βρίσκω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 13:37 Ο Johnnaousa: #324 12-10-11 13:37 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Θα πάμε Ρώμηηηη. Click για ανάπτυξη... και εμεις εκει πηγαμε περυσι θα περασεις τελεια αν και φανταζομαι το ξερεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 14:25 Ο Guest 278211: #325 12-10-11 14:25 Και εμείς θα πάμε Βαρκελώνη!!!!!!!! ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 15:53 Η wolfe4ever: #326 12-10-11 15:53 Αλς, ήμουν ξύπνια πολύ πιο πριν. Johnnanousa το ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:03 Ο Johnnaousa: #327 12-10-11 16:03 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Αλς, ήμουν ξύπνια πολύ πιο πριν. Johnnanousa το ξέρω. Click για ανάπτυξη... Ρωμη-Φλωρεντια? ή δεν ειπατε τιποτα πιο αναλυτικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:27 Ο stefanos...: #328 12-10-11 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Klaou2: ρε γαμωτο, εμενα στο σχολειο ολοι θελουν Θεσσαλονικη για το ξενυχτη και τετοια... εγω τους λεω εξωτερικο να δουμε και καποιο καινουργιο μερος, αλλα ξενερωνουν... αν δεν πανε εξωτερικο δεν παω πενθημερη Click για ανάπτυξη... σιγα!!εχει και στην αθηνα clubing και ξενυχτι,.Παντε εξωτερικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:37 Η wolfe4ever: #329 12-10-11 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Ρωμη-Φλωρεντια? ή δεν ειπατε τιποτα πιο αναλυτικο? Click για ανάπτυξη... Μόνο ότι θα πάμε στο Μπάρι (έτσι λέγεται?) και από 'κει Ρώμη. Τώρα, δεν άκουσα κάτι παραπάνω! Πέρυσι πήγαν πάντως Φλωρεντία! Ααα. Αυτό που χρειάζεται για την περίπτωση που χρειαστείς κάποια νοσηλεία πώς λέγεται; Δελτίο υγείας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:40 Ο Johnnaousa: #330 12-10-11 16:40 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Μόνο ότι θα πάμε στο Μπάρι (έτσι λέγεται?) και από 'κει Ρώμη. Τώρα, δεν άκουσα κάτι παραπάνω! Πέρυσι πήγαν πάντως Φλωρεντία! Ααα. Αυτό που χρειάζεται για την περίπτωση που χρειαστείς κάποια νοσηλεία πώς λέγεται; Δελτίο υγείας; Click για ανάπτυξη... μμ δεν ξερω δεν θυμαμαι κατι τετοιο εμεις ειχαμε παει Φλωρεντια-Σιενα-Ρωμη..με τους δικους μου ειχα παει και σε μερικες ακομα πολεις ενα χρονο πριν..για αυτο λεω οτι τα σπαει η Ιταλια ναι το Μπαρι ειναι ενα απο τα 2 πιο γνωστα λιμανια της Ιταλιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:53 Η Muxu Su έγραψε: #331 12-10-11 16:53 ΑΛΛΟ....Αλβανία!! χαχαχαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 17:06 Ο ἅλς έγραψε: #332 12-10-11 17:06 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Μόνο ότι θα πάμε στο Μπάρι (έτσι λέγεται?) και από 'κει Ρώμη. Τώρα, δεν άκουσα κάτι παραπάνω! Πέρυσι πήγαν πάντως Φλωρεντία! Ααα. Αυτό που χρειάζεται για την περίπτωση που χρειαστείς κάποια νοσηλεία πώς λέγεται; Δελτίο υγείας; Click για ανάπτυξη... Εκεί που είναι ασφαλισμένος ο πατέρας σου, θα πάει ένα μήνα περίπου πριν την εκδρομή (μπορεί και λιγότερο) και θα ζητήσει αυτό το χαρτί ώστε αν έχεις κάποιο ατύχημα εκεί έξω να μπορέσεις να νοσηλευτείς στα κρατικά τους νοσοκομεία χωρίς να πληρώσεις μια. Αλλιώς ...... δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ψηλά είναι τα νοσήλια. Είναι πολύ συνηθισμένο γι΄όλα τα ασφαλιστικά ταμεία αυτό το χαρτί από τότε που τα σχολεία πηγαίνουν εκδρομές στο εξωτερικό. Μην ανησυχείς, δεν είναι τίποτα. Ισχύει δε για 1 χρόνο. Κάρτα υγείας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 18:55 Η wolfe4ever: #333 12-10-11 18:55 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Εκεί που είναι ασφαλισμένος ο πατέρας σου, θα πάει ένα μήνα περίπου πριν την εκδρομή (μπορεί και λιγότερο) και θα ζητήσει αυτό το χαρτί ώστε αν έχεις κάποιο ατύχημα εκεί έξω να μπορέσεις να νοσηλευτείς στα κρατικά τους νοσοκομεία χωρίς να πληρώσεις μια. Αλλιώς ...... δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ψηλά είναι τα νοσήλια. Είναι πολύ συνηθισμένο γι΄όλα τα ασφαλιστικά ταμεία αυτό το χαρτί από τότε που τα σχολεία πηγαίνουν εκδρομές στο εξωτερικό. Μην ανησυχείς, δεν είναι τίποτα. Ισχύει δε για 1 χρόνο. Κάρτα υγείας. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την εξήγηση! (= Δε κατάλαβα πώς και γιατί χρειαζόταν και μετά δε μπορούσα να το εξηγήσω στους δικούς μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 20:24 Ο Guest 278211: #334 12-10-11 20:24 @ αλς, wolfe4ever ευχαριστώ για την πληροφορία, δεν είχα ακούσει τίποτα τέτοιο.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 20:59 Ο ἅλς έγραψε: #335 12-10-11 20:59 Θα καλέσουν τους γονείς σας πριν την εκδρομή και θα τους το εξηγήσουν. Τουλάχιστον αυτό έκαναν σε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 21:19 Η Gate4 έγραψε: #336 12-10-11 21:19 εμας μετα απο πολυ δημοκρατικες διαδικασιες η διευθηντρια αποφασισε να παμε 3ημερη στην αθηνα(μας λεει μια μερα θα παμε 3ημερη στην αθηνα το νοεμβριο αλλιως δεν παμε πουθενα) τεσπα αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με χαλαει καθολου μια χαρα θα περασουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Η wolfe4ever: #337 12-10-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: εμας μετα απο πολυ δημοκρατικες διαδικασιες η διευθηντρια αποφασισε να παμε 3ημερη στην αθηνα(μας λεει μια μερα θα παμε 3ημερη στην αθηνα το νοεμβριο αλλιως δεν παμε πουθενα) τεσπα αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με χαλαει καθολου μια χαρα θα περασουμε Click για ανάπτυξη... Αυτό έχει σημασία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 08:51 Ο ἅλς έγραψε: #338 13-10-11 08:51 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: εμας μετα απο πολυ δημοκρατικες διαδικασιες η διευθηντρια αποφασισε να παμε 3ημερη στην αθηνα(μας λεει μια μερα θα παμε 3ημερη στην αθηνα το νοεμβριο αλλιως δεν παμε πουθενα) τεσπα αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με χαλαει καθολου μια χαρα θα περασουμε Click για ανάπτυξη... Αθήνα δε συμφωνώ, αν έλθετε Πειραιά ΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 20:33 Η Gate4 έγραψε: #339 13-10-11 20:33 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Αυτό έχει σημασία!! Click για ανάπτυξη... ακριβως!!!αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με νοιαζει που θα ειμαστε Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Αθήνα δε συμφωνώ, αν έλθετε Πειραιά ΟΚ! Click για ανάπτυξη... πειρεα δε συμφωνω εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. selc Δραστήριο μέλος Η selc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 756 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 20:35 Η selc έγραψε: #340 13-10-11 20:35 όχι όχι ελάτε στον Πειραιά μας. απλά κάπου κάπου κλείστε τα μάτια σας. θα συναντήσετε πολλά περίεργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: matritgo Kanastasia_5883 user2727 NikNik1995 cinnamongirl kalhkardia Super woman Panagiotis849 Than003 Apocalypse Fanimaid123 globglogabgalab Cupid Fanimaid helenap Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμείς πέρσι συζητάγαμε για πενθήμερη το χειμώνα (για να έχουμε πιο πολλές συμμετοχές επειδή το Μάρτη όλο και κάποιοι "θα διαβάσουν") και λέγαμε για Μπαντσκο στη Βουλγαρία! Πολλοί είχαν θέματα ταμπού με τη Βουλγαρία και υποστήριζαν πως θα μας κλέβουν στο δρόμο! Τελικά δε μαζευτήκαμε και ο διευθυντής επειδή λυπήθηκε όσους θέλανε να πάμε 5ήμερη κανόνισε μια και καλά περιβαλλοντική το Μάρτη και πήγαν Γιάννενα.. Δε με χαλάει το εσωτερικό (ίσα ίσα το θεωρώ πιο ωραίο από τις εκδρομές στο εξωτερικό καθώς ειδικά την 5ημερη στην τρίτη λυκείου την περιμένουμε όλοι για λίγο ξεφάντωμα από όλη τη χρονιά, και ας μη γελιόμαστε(!) ξεφάντωμα=Ελλάδα!!!), αλλά τελικά δεν πήγα, πλήρωσαν 250 ευρώ για 4 μέρες και εντάξει μου φάνηκαν πολλά.. Επέλεξα να πάρω τα 250 από τη μάνα μ και να πάω διακοπές τον Ιούλιο με τους φίλους μου ... Άσχετο αλλά ήθελα να πω την ιστορία μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 06:52 Η wolfe4ever: #322 12-10-11 06:52 Θα πάμε Ρώμηηηη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 10:49 Ο ἅλς έγραψε: #323 12-10-11 10:49 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Θα πάμε Ρώμηηηη. Click για ανάπτυξη... Μπράβο, μαέστρο! Εμείς δεν νομίζω να πάμε.... Πρωινή πρωινή σε βρίσκω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 13:37 Ο Johnnaousa: #324 12-10-11 13:37 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Θα πάμε Ρώμηηηη. Click για ανάπτυξη... και εμεις εκει πηγαμε περυσι θα περασεις τελεια αν και φανταζομαι το ξερεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 14:25 Ο Guest 278211: #325 12-10-11 14:25 Και εμείς θα πάμε Βαρκελώνη!!!!!!!! ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 15:53 Η wolfe4ever: #326 12-10-11 15:53 Αλς, ήμουν ξύπνια πολύ πιο πριν. Johnnanousa το ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:03 Ο Johnnaousa: #327 12-10-11 16:03 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Αλς, ήμουν ξύπνια πολύ πιο πριν. Johnnanousa το ξέρω. Click για ανάπτυξη... Ρωμη-Φλωρεντια? ή δεν ειπατε τιποτα πιο αναλυτικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:27 Ο stefanos...: #328 12-10-11 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Klaou2: ρε γαμωτο, εμενα στο σχολειο ολοι θελουν Θεσσαλονικη για το ξενυχτη και τετοια... εγω τους λεω εξωτερικο να δουμε και καποιο καινουργιο μερος, αλλα ξενερωνουν... αν δεν πανε εξωτερικο δεν παω πενθημερη Click για ανάπτυξη... σιγα!!εχει και στην αθηνα clubing και ξενυχτι,.Παντε εξωτερικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:37 Η wolfe4ever: #329 12-10-11 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Ρωμη-Φλωρεντια? ή δεν ειπατε τιποτα πιο αναλυτικο? Click για ανάπτυξη... Μόνο ότι θα πάμε στο Μπάρι (έτσι λέγεται?) και από 'κει Ρώμη. Τώρα, δεν άκουσα κάτι παραπάνω! Πέρυσι πήγαν πάντως Φλωρεντία! Ααα. Αυτό που χρειάζεται για την περίπτωση που χρειαστείς κάποια νοσηλεία πώς λέγεται; Δελτίο υγείας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:40 Ο Johnnaousa: #330 12-10-11 16:40 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Μόνο ότι θα πάμε στο Μπάρι (έτσι λέγεται?) και από 'κει Ρώμη. Τώρα, δεν άκουσα κάτι παραπάνω! Πέρυσι πήγαν πάντως Φλωρεντία! Ααα. Αυτό που χρειάζεται για την περίπτωση που χρειαστείς κάποια νοσηλεία πώς λέγεται; Δελτίο υγείας; Click για ανάπτυξη... μμ δεν ξερω δεν θυμαμαι κατι τετοιο εμεις ειχαμε παει Φλωρεντια-Σιενα-Ρωμη..με τους δικους μου ειχα παει και σε μερικες ακομα πολεις ενα χρονο πριν..για αυτο λεω οτι τα σπαει η Ιταλια ναι το Μπαρι ειναι ενα απο τα 2 πιο γνωστα λιμανια της Ιταλιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:53 Η Muxu Su έγραψε: #331 12-10-11 16:53 ΑΛΛΟ....Αλβανία!! χαχαχαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 17:06 Ο ἅλς έγραψε: #332 12-10-11 17:06 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Μόνο ότι θα πάμε στο Μπάρι (έτσι λέγεται?) και από 'κει Ρώμη. Τώρα, δεν άκουσα κάτι παραπάνω! Πέρυσι πήγαν πάντως Φλωρεντία! Ααα. Αυτό που χρειάζεται για την περίπτωση που χρειαστείς κάποια νοσηλεία πώς λέγεται; Δελτίο υγείας; Click για ανάπτυξη... Εκεί που είναι ασφαλισμένος ο πατέρας σου, θα πάει ένα μήνα περίπου πριν την εκδρομή (μπορεί και λιγότερο) και θα ζητήσει αυτό το χαρτί ώστε αν έχεις κάποιο ατύχημα εκεί έξω να μπορέσεις να νοσηλευτείς στα κρατικά τους νοσοκομεία χωρίς να πληρώσεις μια. Αλλιώς ...... δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ψηλά είναι τα νοσήλια. Είναι πολύ συνηθισμένο γι΄όλα τα ασφαλιστικά ταμεία αυτό το χαρτί από τότε που τα σχολεία πηγαίνουν εκδρομές στο εξωτερικό. Μην ανησυχείς, δεν είναι τίποτα. Ισχύει δε για 1 χρόνο. Κάρτα υγείας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 18:55 Η wolfe4ever: #333 12-10-11 18:55 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Εκεί που είναι ασφαλισμένος ο πατέρας σου, θα πάει ένα μήνα περίπου πριν την εκδρομή (μπορεί και λιγότερο) και θα ζητήσει αυτό το χαρτί ώστε αν έχεις κάποιο ατύχημα εκεί έξω να μπορέσεις να νοσηλευτείς στα κρατικά τους νοσοκομεία χωρίς να πληρώσεις μια. Αλλιώς ...... δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ψηλά είναι τα νοσήλια. Είναι πολύ συνηθισμένο γι΄όλα τα ασφαλιστικά ταμεία αυτό το χαρτί από τότε που τα σχολεία πηγαίνουν εκδρομές στο εξωτερικό. Μην ανησυχείς, δεν είναι τίποτα. Ισχύει δε για 1 χρόνο. Κάρτα υγείας. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την εξήγηση! (= Δε κατάλαβα πώς και γιατί χρειαζόταν και μετά δε μπορούσα να το εξηγήσω στους δικούς μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 20:24 Ο Guest 278211: #334 12-10-11 20:24 @ αλς, wolfe4ever ευχαριστώ για την πληροφορία, δεν είχα ακούσει τίποτα τέτοιο.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 20:59 Ο ἅλς έγραψε: #335 12-10-11 20:59 Θα καλέσουν τους γονείς σας πριν την εκδρομή και θα τους το εξηγήσουν. Τουλάχιστον αυτό έκαναν σε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 21:19 Η Gate4 έγραψε: #336 12-10-11 21:19 εμας μετα απο πολυ δημοκρατικες διαδικασιες η διευθηντρια αποφασισε να παμε 3ημερη στην αθηνα(μας λεει μια μερα θα παμε 3ημερη στην αθηνα το νοεμβριο αλλιως δεν παμε πουθενα) τεσπα αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με χαλαει καθολου μια χαρα θα περασουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Η wolfe4ever: #337 12-10-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: εμας μετα απο πολυ δημοκρατικες διαδικασιες η διευθηντρια αποφασισε να παμε 3ημερη στην αθηνα(μας λεει μια μερα θα παμε 3ημερη στην αθηνα το νοεμβριο αλλιως δεν παμε πουθενα) τεσπα αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με χαλαει καθολου μια χαρα θα περασουμε Click για ανάπτυξη... Αυτό έχει σημασία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 08:51 Ο ἅλς έγραψε: #338 13-10-11 08:51 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: εμας μετα απο πολυ δημοκρατικες διαδικασιες η διευθηντρια αποφασισε να παμε 3ημερη στην αθηνα(μας λεει μια μερα θα παμε 3ημερη στην αθηνα το νοεμβριο αλλιως δεν παμε πουθενα) τεσπα αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με χαλαει καθολου μια χαρα θα περασουμε Click για ανάπτυξη... Αθήνα δε συμφωνώ, αν έλθετε Πειραιά ΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 20:33 Η Gate4 έγραψε: #339 13-10-11 20:33 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Αυτό έχει σημασία!! Click για ανάπτυξη... ακριβως!!!αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με νοιαζει που θα ειμαστε Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Αθήνα δε συμφωνώ, αν έλθετε Πειραιά ΟΚ! Click για ανάπτυξη... πειρεα δε συμφωνω εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. selc Δραστήριο μέλος Η selc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 756 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 20:35 Η selc έγραψε: #340 13-10-11 20:35 όχι όχι ελάτε στον Πειραιά μας. απλά κάπου κάπου κλείστε τα μάτια σας. θα συναντήσετε πολλά περίεργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: matritgo Kanastasia_5883 user2727 NikNik1995 cinnamongirl kalhkardia Super woman Panagiotis849 Than003 Apocalypse Fanimaid123 globglogabgalab Cupid Fanimaid helenap Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα πάμε Ρώμηηηη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 10:49 Ο ἅλς έγραψε: #323 12-10-11 10:49 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Θα πάμε Ρώμηηηη. Click για ανάπτυξη... Μπράβο, μαέστρο! Εμείς δεν νομίζω να πάμε.... Πρωινή πρωινή σε βρίσκω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 13:37 Ο Johnnaousa: #324 12-10-11 13:37 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Θα πάμε Ρώμηηηη. Click για ανάπτυξη... και εμεις εκει πηγαμε περυσι θα περασεις τελεια αν και φανταζομαι το ξερεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 14:25 Ο Guest 278211: #325 12-10-11 14:25 Και εμείς θα πάμε Βαρκελώνη!!!!!!!! ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 15:53 Η wolfe4ever: #326 12-10-11 15:53 Αλς, ήμουν ξύπνια πολύ πιο πριν. Johnnanousa το ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:03 Ο Johnnaousa: #327 12-10-11 16:03 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Αλς, ήμουν ξύπνια πολύ πιο πριν. Johnnanousa το ξέρω. Click για ανάπτυξη... Ρωμη-Φλωρεντια? ή δεν ειπατε τιποτα πιο αναλυτικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:27 Ο stefanos...: #328 12-10-11 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Klaou2: ρε γαμωτο, εμενα στο σχολειο ολοι θελουν Θεσσαλονικη για το ξενυχτη και τετοια... εγω τους λεω εξωτερικο να δουμε και καποιο καινουργιο μερος, αλλα ξενερωνουν... αν δεν πανε εξωτερικο δεν παω πενθημερη Click για ανάπτυξη... σιγα!!εχει και στην αθηνα clubing και ξενυχτι,.Παντε εξωτερικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:37 Η wolfe4ever: #329 12-10-11 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Ρωμη-Φλωρεντια? ή δεν ειπατε τιποτα πιο αναλυτικο? Click για ανάπτυξη... Μόνο ότι θα πάμε στο Μπάρι (έτσι λέγεται?) και από 'κει Ρώμη. Τώρα, δεν άκουσα κάτι παραπάνω! Πέρυσι πήγαν πάντως Φλωρεντία! Ααα. Αυτό που χρειάζεται για την περίπτωση που χρειαστείς κάποια νοσηλεία πώς λέγεται; Δελτίο υγείας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:40 Ο Johnnaousa: #330 12-10-11 16:40 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Μόνο ότι θα πάμε στο Μπάρι (έτσι λέγεται?) και από 'κει Ρώμη. Τώρα, δεν άκουσα κάτι παραπάνω! Πέρυσι πήγαν πάντως Φλωρεντία! Ααα. Αυτό που χρειάζεται για την περίπτωση που χρειαστείς κάποια νοσηλεία πώς λέγεται; Δελτίο υγείας; Click για ανάπτυξη... μμ δεν ξερω δεν θυμαμαι κατι τετοιο εμεις ειχαμε παει Φλωρεντια-Σιενα-Ρωμη..με τους δικους μου ειχα παει και σε μερικες ακομα πολεις ενα χρονο πριν..για αυτο λεω οτι τα σπαει η Ιταλια ναι το Μπαρι ειναι ενα απο τα 2 πιο γνωστα λιμανια της Ιταλιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:53 Η Muxu Su έγραψε: #331 12-10-11 16:53 ΑΛΛΟ....Αλβανία!! χαχαχαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 17:06 Ο ἅλς έγραψε: #332 12-10-11 17:06 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Μόνο ότι θα πάμε στο Μπάρι (έτσι λέγεται?) και από 'κει Ρώμη. Τώρα, δεν άκουσα κάτι παραπάνω! Πέρυσι πήγαν πάντως Φλωρεντία! Ααα. Αυτό που χρειάζεται για την περίπτωση που χρειαστείς κάποια νοσηλεία πώς λέγεται; Δελτίο υγείας; Click για ανάπτυξη... Εκεί που είναι ασφαλισμένος ο πατέρας σου, θα πάει ένα μήνα περίπου πριν την εκδρομή (μπορεί και λιγότερο) και θα ζητήσει αυτό το χαρτί ώστε αν έχεις κάποιο ατύχημα εκεί έξω να μπορέσεις να νοσηλευτείς στα κρατικά τους νοσοκομεία χωρίς να πληρώσεις μια. Αλλιώς ...... δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ψηλά είναι τα νοσήλια. Είναι πολύ συνηθισμένο γι΄όλα τα ασφαλιστικά ταμεία αυτό το χαρτί από τότε που τα σχολεία πηγαίνουν εκδρομές στο εξωτερικό. Μην ανησυχείς, δεν είναι τίποτα. Ισχύει δε για 1 χρόνο. Κάρτα υγείας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 18:55 Η wolfe4ever: #333 12-10-11 18:55 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Εκεί που είναι ασφαλισμένος ο πατέρας σου, θα πάει ένα μήνα περίπου πριν την εκδρομή (μπορεί και λιγότερο) και θα ζητήσει αυτό το χαρτί ώστε αν έχεις κάποιο ατύχημα εκεί έξω να μπορέσεις να νοσηλευτείς στα κρατικά τους νοσοκομεία χωρίς να πληρώσεις μια. Αλλιώς ...... δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ψηλά είναι τα νοσήλια. Είναι πολύ συνηθισμένο γι΄όλα τα ασφαλιστικά ταμεία αυτό το χαρτί από τότε που τα σχολεία πηγαίνουν εκδρομές στο εξωτερικό. Μην ανησυχείς, δεν είναι τίποτα. Ισχύει δε για 1 χρόνο. Κάρτα υγείας. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την εξήγηση! (= Δε κατάλαβα πώς και γιατί χρειαζόταν και μετά δε μπορούσα να το εξηγήσω στους δικούς μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 20:24 Ο Guest 278211: #334 12-10-11 20:24 @ αλς, wolfe4ever ευχαριστώ για την πληροφορία, δεν είχα ακούσει τίποτα τέτοιο.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 20:59 Ο ἅλς έγραψε: #335 12-10-11 20:59 Θα καλέσουν τους γονείς σας πριν την εκδρομή και θα τους το εξηγήσουν. Τουλάχιστον αυτό έκαναν σε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 21:19 Η Gate4 έγραψε: #336 12-10-11 21:19 εμας μετα απο πολυ δημοκρατικες διαδικασιες η διευθηντρια αποφασισε να παμε 3ημερη στην αθηνα(μας λεει μια μερα θα παμε 3ημερη στην αθηνα το νοεμβριο αλλιως δεν παμε πουθενα) τεσπα αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με χαλαει καθολου μια χαρα θα περασουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Η wolfe4ever: #337 12-10-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: εμας μετα απο πολυ δημοκρατικες διαδικασιες η διευθηντρια αποφασισε να παμε 3ημερη στην αθηνα(μας λεει μια μερα θα παμε 3ημερη στην αθηνα το νοεμβριο αλλιως δεν παμε πουθενα) τεσπα αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με χαλαει καθολου μια χαρα θα περασουμε Click για ανάπτυξη... Αυτό έχει σημασία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 08:51 Ο ἅλς έγραψε: #338 13-10-11 08:51 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: εμας μετα απο πολυ δημοκρατικες διαδικασιες η διευθηντρια αποφασισε να παμε 3ημερη στην αθηνα(μας λεει μια μερα θα παμε 3ημερη στην αθηνα το νοεμβριο αλλιως δεν παμε πουθενα) τεσπα αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με χαλαει καθολου μια χαρα θα περασουμε Click για ανάπτυξη... Αθήνα δε συμφωνώ, αν έλθετε Πειραιά ΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 20:33 Η Gate4 έγραψε: #339 13-10-11 20:33 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Αυτό έχει σημασία!! Click για ανάπτυξη... ακριβως!!!αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με νοιαζει που θα ειμαστε Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Αθήνα δε συμφωνώ, αν έλθετε Πειραιά ΟΚ! Click για ανάπτυξη... πειρεα δε συμφωνω εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. selc Δραστήριο μέλος Η selc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 756 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 20:35 Η selc έγραψε: #340 13-10-11 20:35 όχι όχι ελάτε στον Πειραιά μας. απλά κάπου κάπου κλείστε τα μάτια σας. θα συναντήσετε πολλά περίεργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: matritgo Kanastasia_5883 user2727 NikNik1995 cinnamongirl kalhkardia Super woman Panagiotis849 Than003 Apocalypse Fanimaid123 globglogabgalab Cupid Fanimaid helenap Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Θα πάμε Ρώμηηηη. Click για ανάπτυξη... Μπράβο, μαέστρο! Εμείς δεν νομίζω να πάμε.... Πρωινή πρωινή σε βρίσκω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 13:37 Ο Johnnaousa: #324 12-10-11 13:37 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Θα πάμε Ρώμηηηη. Click για ανάπτυξη... και εμεις εκει πηγαμε περυσι θα περασεις τελεια αν και φανταζομαι το ξερεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 14:25 Ο Guest 278211: #325 12-10-11 14:25 Και εμείς θα πάμε Βαρκελώνη!!!!!!!! ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 15:53 Η wolfe4ever: #326 12-10-11 15:53 Αλς, ήμουν ξύπνια πολύ πιο πριν. Johnnanousa το ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:03 Ο Johnnaousa: #327 12-10-11 16:03 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Αλς, ήμουν ξύπνια πολύ πιο πριν. Johnnanousa το ξέρω. Click για ανάπτυξη... Ρωμη-Φλωρεντια? ή δεν ειπατε τιποτα πιο αναλυτικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:27 Ο stefanos...: #328 12-10-11 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Klaou2: ρε γαμωτο, εμενα στο σχολειο ολοι θελουν Θεσσαλονικη για το ξενυχτη και τετοια... εγω τους λεω εξωτερικο να δουμε και καποιο καινουργιο μερος, αλλα ξενερωνουν... αν δεν πανε εξωτερικο δεν παω πενθημερη Click για ανάπτυξη... σιγα!!εχει και στην αθηνα clubing και ξενυχτι,.Παντε εξωτερικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:37 Η wolfe4ever: #329 12-10-11 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Ρωμη-Φλωρεντια? ή δεν ειπατε τιποτα πιο αναλυτικο? Click για ανάπτυξη... Μόνο ότι θα πάμε στο Μπάρι (έτσι λέγεται?) και από 'κει Ρώμη. Τώρα, δεν άκουσα κάτι παραπάνω! Πέρυσι πήγαν πάντως Φλωρεντία! Ααα. Αυτό που χρειάζεται για την περίπτωση που χρειαστείς κάποια νοσηλεία πώς λέγεται; Δελτίο υγείας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:40 Ο Johnnaousa: #330 12-10-11 16:40 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Μόνο ότι θα πάμε στο Μπάρι (έτσι λέγεται?) και από 'κει Ρώμη. Τώρα, δεν άκουσα κάτι παραπάνω! Πέρυσι πήγαν πάντως Φλωρεντία! Ααα. Αυτό που χρειάζεται για την περίπτωση που χρειαστείς κάποια νοσηλεία πώς λέγεται; Δελτίο υγείας; Click για ανάπτυξη... μμ δεν ξερω δεν θυμαμαι κατι τετοιο εμεις ειχαμε παει Φλωρεντια-Σιενα-Ρωμη..με τους δικους μου ειχα παει και σε μερικες ακομα πολεις ενα χρονο πριν..για αυτο λεω οτι τα σπαει η Ιταλια ναι το Μπαρι ειναι ενα απο τα 2 πιο γνωστα λιμανια της Ιταλιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:53 Η Muxu Su έγραψε: #331 12-10-11 16:53 ΑΛΛΟ....Αλβανία!! χαχαχαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 17:06 Ο ἅλς έγραψε: #332 12-10-11 17:06 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Μόνο ότι θα πάμε στο Μπάρι (έτσι λέγεται?) και από 'κει Ρώμη. Τώρα, δεν άκουσα κάτι παραπάνω! Πέρυσι πήγαν πάντως Φλωρεντία! Ααα. Αυτό που χρειάζεται για την περίπτωση που χρειαστείς κάποια νοσηλεία πώς λέγεται; Δελτίο υγείας; Click για ανάπτυξη... Εκεί που είναι ασφαλισμένος ο πατέρας σου, θα πάει ένα μήνα περίπου πριν την εκδρομή (μπορεί και λιγότερο) και θα ζητήσει αυτό το χαρτί ώστε αν έχεις κάποιο ατύχημα εκεί έξω να μπορέσεις να νοσηλευτείς στα κρατικά τους νοσοκομεία χωρίς να πληρώσεις μια. Αλλιώς ...... δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ψηλά είναι τα νοσήλια. Είναι πολύ συνηθισμένο γι΄όλα τα ασφαλιστικά ταμεία αυτό το χαρτί από τότε που τα σχολεία πηγαίνουν εκδρομές στο εξωτερικό. Μην ανησυχείς, δεν είναι τίποτα. Ισχύει δε για 1 χρόνο. Κάρτα υγείας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 18:55 Η wolfe4ever: #333 12-10-11 18:55 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Εκεί που είναι ασφαλισμένος ο πατέρας σου, θα πάει ένα μήνα περίπου πριν την εκδρομή (μπορεί και λιγότερο) και θα ζητήσει αυτό το χαρτί ώστε αν έχεις κάποιο ατύχημα εκεί έξω να μπορέσεις να νοσηλευτείς στα κρατικά τους νοσοκομεία χωρίς να πληρώσεις μια. Αλλιώς ...... δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ψηλά είναι τα νοσήλια. Είναι πολύ συνηθισμένο γι΄όλα τα ασφαλιστικά ταμεία αυτό το χαρτί από τότε που τα σχολεία πηγαίνουν εκδρομές στο εξωτερικό. Μην ανησυχείς, δεν είναι τίποτα. Ισχύει δε για 1 χρόνο. Κάρτα υγείας. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την εξήγηση! (= Δε κατάλαβα πώς και γιατί χρειαζόταν και μετά δε μπορούσα να το εξηγήσω στους δικούς μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 20:24 Ο Guest 278211: #334 12-10-11 20:24 @ αλς, wolfe4ever ευχαριστώ για την πληροφορία, δεν είχα ακούσει τίποτα τέτοιο.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 20:59 Ο ἅλς έγραψε: #335 12-10-11 20:59 Θα καλέσουν τους γονείς σας πριν την εκδρομή και θα τους το εξηγήσουν. Τουλάχιστον αυτό έκαναν σε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 21:19 Η Gate4 έγραψε: #336 12-10-11 21:19 εμας μετα απο πολυ δημοκρατικες διαδικασιες η διευθηντρια αποφασισε να παμε 3ημερη στην αθηνα(μας λεει μια μερα θα παμε 3ημερη στην αθηνα το νοεμβριο αλλιως δεν παμε πουθενα) τεσπα αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με χαλαει καθολου μια χαρα θα περασουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Η wolfe4ever: #337 12-10-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: εμας μετα απο πολυ δημοκρατικες διαδικασιες η διευθηντρια αποφασισε να παμε 3ημερη στην αθηνα(μας λεει μια μερα θα παμε 3ημερη στην αθηνα το νοεμβριο αλλιως δεν παμε πουθενα) τεσπα αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με χαλαει καθολου μια χαρα θα περασουμε Click για ανάπτυξη... Αυτό έχει σημασία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 08:51 Ο ἅλς έγραψε: #338 13-10-11 08:51 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: εμας μετα απο πολυ δημοκρατικες διαδικασιες η διευθηντρια αποφασισε να παμε 3ημερη στην αθηνα(μας λεει μια μερα θα παμε 3ημερη στην αθηνα το νοεμβριο αλλιως δεν παμε πουθενα) τεσπα αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με χαλαει καθολου μια χαρα θα περασουμε Click για ανάπτυξη... Αθήνα δε συμφωνώ, αν έλθετε Πειραιά ΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 20:33 Η Gate4 έγραψε: #339 13-10-11 20:33 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Αυτό έχει σημασία!! Click για ανάπτυξη... ακριβως!!!αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με νοιαζει που θα ειμαστε Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Αθήνα δε συμφωνώ, αν έλθετε Πειραιά ΟΚ! Click για ανάπτυξη... πειρεα δε συμφωνω εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. selc Δραστήριο μέλος Η selc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 756 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 20:35 Η selc έγραψε: #340 13-10-11 20:35 όχι όχι ελάτε στον Πειραιά μας. απλά κάπου κάπου κλείστε τα μάτια σας. θα συναντήσετε πολλά περίεργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: matritgo Kanastasia_5883 user2727 NikNik1995 cinnamongirl kalhkardia Super woman Panagiotis849 Than003 Apocalypse Fanimaid123 globglogabgalab Cupid Fanimaid helenap Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Θα πάμε Ρώμηηηη. Click για ανάπτυξη... και εμεις εκει πηγαμε περυσι θα περασεις τελεια αν και φανταζομαι το ξερεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 14:25 Ο Guest 278211: #325 12-10-11 14:25 Και εμείς θα πάμε Βαρκελώνη!!!!!!!! ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 15:53 Η wolfe4ever: #326 12-10-11 15:53 Αλς, ήμουν ξύπνια πολύ πιο πριν. Johnnanousa το ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:03 Ο Johnnaousa: #327 12-10-11 16:03 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Αλς, ήμουν ξύπνια πολύ πιο πριν. Johnnanousa το ξέρω. Click για ανάπτυξη... Ρωμη-Φλωρεντια? ή δεν ειπατε τιποτα πιο αναλυτικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:27 Ο stefanos...: #328 12-10-11 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Klaou2: ρε γαμωτο, εμενα στο σχολειο ολοι θελουν Θεσσαλονικη για το ξενυχτη και τετοια... εγω τους λεω εξωτερικο να δουμε και καποιο καινουργιο μερος, αλλα ξενερωνουν... αν δεν πανε εξωτερικο δεν παω πενθημερη Click για ανάπτυξη... σιγα!!εχει και στην αθηνα clubing και ξενυχτι,.Παντε εξωτερικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:37 Η wolfe4ever: #329 12-10-11 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Ρωμη-Φλωρεντια? ή δεν ειπατε τιποτα πιο αναλυτικο? Click για ανάπτυξη... Μόνο ότι θα πάμε στο Μπάρι (έτσι λέγεται?) και από 'κει Ρώμη. Τώρα, δεν άκουσα κάτι παραπάνω! Πέρυσι πήγαν πάντως Φλωρεντία! Ααα. Αυτό που χρειάζεται για την περίπτωση που χρειαστείς κάποια νοσηλεία πώς λέγεται; Δελτίο υγείας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:40 Ο Johnnaousa: #330 12-10-11 16:40 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Μόνο ότι θα πάμε στο Μπάρι (έτσι λέγεται?) και από 'κει Ρώμη. Τώρα, δεν άκουσα κάτι παραπάνω! Πέρυσι πήγαν πάντως Φλωρεντία! Ααα. Αυτό που χρειάζεται για την περίπτωση που χρειαστείς κάποια νοσηλεία πώς λέγεται; Δελτίο υγείας; Click για ανάπτυξη... μμ δεν ξερω δεν θυμαμαι κατι τετοιο εμεις ειχαμε παει Φλωρεντια-Σιενα-Ρωμη..με τους δικους μου ειχα παει και σε μερικες ακομα πολεις ενα χρονο πριν..για αυτο λεω οτι τα σπαει η Ιταλια ναι το Μπαρι ειναι ενα απο τα 2 πιο γνωστα λιμανια της Ιταλιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:53 Η Muxu Su έγραψε: #331 12-10-11 16:53 ΑΛΛΟ....Αλβανία!! χαχαχαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 17:06 Ο ἅλς έγραψε: #332 12-10-11 17:06 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Μόνο ότι θα πάμε στο Μπάρι (έτσι λέγεται?) και από 'κει Ρώμη. Τώρα, δεν άκουσα κάτι παραπάνω! Πέρυσι πήγαν πάντως Φλωρεντία! Ααα. Αυτό που χρειάζεται για την περίπτωση που χρειαστείς κάποια νοσηλεία πώς λέγεται; Δελτίο υγείας; Click για ανάπτυξη... Εκεί που είναι ασφαλισμένος ο πατέρας σου, θα πάει ένα μήνα περίπου πριν την εκδρομή (μπορεί και λιγότερο) και θα ζητήσει αυτό το χαρτί ώστε αν έχεις κάποιο ατύχημα εκεί έξω να μπορέσεις να νοσηλευτείς στα κρατικά τους νοσοκομεία χωρίς να πληρώσεις μια. Αλλιώς ...... δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ψηλά είναι τα νοσήλια. Είναι πολύ συνηθισμένο γι΄όλα τα ασφαλιστικά ταμεία αυτό το χαρτί από τότε που τα σχολεία πηγαίνουν εκδρομές στο εξωτερικό. Μην ανησυχείς, δεν είναι τίποτα. Ισχύει δε για 1 χρόνο. Κάρτα υγείας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 18:55 Η wolfe4ever: #333 12-10-11 18:55 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Εκεί που είναι ασφαλισμένος ο πατέρας σου, θα πάει ένα μήνα περίπου πριν την εκδρομή (μπορεί και λιγότερο) και θα ζητήσει αυτό το χαρτί ώστε αν έχεις κάποιο ατύχημα εκεί έξω να μπορέσεις να νοσηλευτείς στα κρατικά τους νοσοκομεία χωρίς να πληρώσεις μια. Αλλιώς ...... δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ψηλά είναι τα νοσήλια. Είναι πολύ συνηθισμένο γι΄όλα τα ασφαλιστικά ταμεία αυτό το χαρτί από τότε που τα σχολεία πηγαίνουν εκδρομές στο εξωτερικό. Μην ανησυχείς, δεν είναι τίποτα. Ισχύει δε για 1 χρόνο. Κάρτα υγείας. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την εξήγηση! (= Δε κατάλαβα πώς και γιατί χρειαζόταν και μετά δε μπορούσα να το εξηγήσω στους δικούς μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 20:24 Ο Guest 278211: #334 12-10-11 20:24 @ αλς, wolfe4ever ευχαριστώ για την πληροφορία, δεν είχα ακούσει τίποτα τέτοιο.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 20:59 Ο ἅλς έγραψε: #335 12-10-11 20:59 Θα καλέσουν τους γονείς σας πριν την εκδρομή και θα τους το εξηγήσουν. Τουλάχιστον αυτό έκαναν σε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 21:19 Η Gate4 έγραψε: #336 12-10-11 21:19 εμας μετα απο πολυ δημοκρατικες διαδικασιες η διευθηντρια αποφασισε να παμε 3ημερη στην αθηνα(μας λεει μια μερα θα παμε 3ημερη στην αθηνα το νοεμβριο αλλιως δεν παμε πουθενα) τεσπα αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με χαλαει καθολου μια χαρα θα περασουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Η wolfe4ever: #337 12-10-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: εμας μετα απο πολυ δημοκρατικες διαδικασιες η διευθηντρια αποφασισε να παμε 3ημερη στην αθηνα(μας λεει μια μερα θα παμε 3ημερη στην αθηνα το νοεμβριο αλλιως δεν παμε πουθενα) τεσπα αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με χαλαει καθολου μια χαρα θα περασουμε Click για ανάπτυξη... Αυτό έχει σημασία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 08:51 Ο ἅλς έγραψε: #338 13-10-11 08:51 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: εμας μετα απο πολυ δημοκρατικες διαδικασιες η διευθηντρια αποφασισε να παμε 3ημερη στην αθηνα(μας λεει μια μερα θα παμε 3ημερη στην αθηνα το νοεμβριο αλλιως δεν παμε πουθενα) τεσπα αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με χαλαει καθολου μια χαρα θα περασουμε Click για ανάπτυξη... Αθήνα δε συμφωνώ, αν έλθετε Πειραιά ΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 20:33 Η Gate4 έγραψε: #339 13-10-11 20:33 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Αυτό έχει σημασία!! Click για ανάπτυξη... ακριβως!!!αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με νοιαζει που θα ειμαστε Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Αθήνα δε συμφωνώ, αν έλθετε Πειραιά ΟΚ! Click για ανάπτυξη... πειρεα δε συμφωνω εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. selc Δραστήριο μέλος Η selc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 756 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 20:35 Η selc έγραψε: #340 13-10-11 20:35 όχι όχι ελάτε στον Πειραιά μας. απλά κάπου κάπου κλείστε τα μάτια σας. θα συναντήσετε πολλά περίεργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: matritgo Kanastasia_5883 user2727 NikNik1995 cinnamongirl kalhkardia Super woman Panagiotis849 Than003 Apocalypse Fanimaid123 globglogabgalab Cupid Fanimaid helenap Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εμείς θα πάμε Βαρκελώνη!!!!!!!! ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 15:53 Η wolfe4ever: #326 12-10-11 15:53 Αλς, ήμουν ξύπνια πολύ πιο πριν. Johnnanousa το ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:03 Ο Johnnaousa: #327 12-10-11 16:03 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Αλς, ήμουν ξύπνια πολύ πιο πριν. Johnnanousa το ξέρω. Click για ανάπτυξη... Ρωμη-Φλωρεντια? ή δεν ειπατε τιποτα πιο αναλυτικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:27 Ο stefanos...: #328 12-10-11 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Klaou2: ρε γαμωτο, εμενα στο σχολειο ολοι θελουν Θεσσαλονικη για το ξενυχτη και τετοια... εγω τους λεω εξωτερικο να δουμε και καποιο καινουργιο μερος, αλλα ξενερωνουν... αν δεν πανε εξωτερικο δεν παω πενθημερη Click για ανάπτυξη... σιγα!!εχει και στην αθηνα clubing και ξενυχτι,.Παντε εξωτερικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:37 Η wolfe4ever: #329 12-10-11 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Ρωμη-Φλωρεντια? ή δεν ειπατε τιποτα πιο αναλυτικο? Click για ανάπτυξη... Μόνο ότι θα πάμε στο Μπάρι (έτσι λέγεται?) και από 'κει Ρώμη. Τώρα, δεν άκουσα κάτι παραπάνω! Πέρυσι πήγαν πάντως Φλωρεντία! Ααα. Αυτό που χρειάζεται για την περίπτωση που χρειαστείς κάποια νοσηλεία πώς λέγεται; Δελτίο υγείας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:40 Ο Johnnaousa: #330 12-10-11 16:40 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Μόνο ότι θα πάμε στο Μπάρι (έτσι λέγεται?) και από 'κει Ρώμη. Τώρα, δεν άκουσα κάτι παραπάνω! Πέρυσι πήγαν πάντως Φλωρεντία! Ααα. Αυτό που χρειάζεται για την περίπτωση που χρειαστείς κάποια νοσηλεία πώς λέγεται; Δελτίο υγείας; Click για ανάπτυξη... μμ δεν ξερω δεν θυμαμαι κατι τετοιο εμεις ειχαμε παει Φλωρεντια-Σιενα-Ρωμη..με τους δικους μου ειχα παει και σε μερικες ακομα πολεις ενα χρονο πριν..για αυτο λεω οτι τα σπαει η Ιταλια ναι το Μπαρι ειναι ενα απο τα 2 πιο γνωστα λιμανια της Ιταλιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:53 Η Muxu Su έγραψε: #331 12-10-11 16:53 ΑΛΛΟ....Αλβανία!! χαχαχαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 17:06 Ο ἅλς έγραψε: #332 12-10-11 17:06 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Μόνο ότι θα πάμε στο Μπάρι (έτσι λέγεται?) και από 'κει Ρώμη. Τώρα, δεν άκουσα κάτι παραπάνω! Πέρυσι πήγαν πάντως Φλωρεντία! Ααα. Αυτό που χρειάζεται για την περίπτωση που χρειαστείς κάποια νοσηλεία πώς λέγεται; Δελτίο υγείας; Click για ανάπτυξη... Εκεί που είναι ασφαλισμένος ο πατέρας σου, θα πάει ένα μήνα περίπου πριν την εκδρομή (μπορεί και λιγότερο) και θα ζητήσει αυτό το χαρτί ώστε αν έχεις κάποιο ατύχημα εκεί έξω να μπορέσεις να νοσηλευτείς στα κρατικά τους νοσοκομεία χωρίς να πληρώσεις μια. Αλλιώς ...... δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ψηλά είναι τα νοσήλια. Είναι πολύ συνηθισμένο γι΄όλα τα ασφαλιστικά ταμεία αυτό το χαρτί από τότε που τα σχολεία πηγαίνουν εκδρομές στο εξωτερικό. Μην ανησυχείς, δεν είναι τίποτα. Ισχύει δε για 1 χρόνο. Κάρτα υγείας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 18:55 Η wolfe4ever: #333 12-10-11 18:55 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Εκεί που είναι ασφαλισμένος ο πατέρας σου, θα πάει ένα μήνα περίπου πριν την εκδρομή (μπορεί και λιγότερο) και θα ζητήσει αυτό το χαρτί ώστε αν έχεις κάποιο ατύχημα εκεί έξω να μπορέσεις να νοσηλευτείς στα κρατικά τους νοσοκομεία χωρίς να πληρώσεις μια. Αλλιώς ...... δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ψηλά είναι τα νοσήλια. Είναι πολύ συνηθισμένο γι΄όλα τα ασφαλιστικά ταμεία αυτό το χαρτί από τότε που τα σχολεία πηγαίνουν εκδρομές στο εξωτερικό. Μην ανησυχείς, δεν είναι τίποτα. Ισχύει δε για 1 χρόνο. Κάρτα υγείας. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την εξήγηση! (= Δε κατάλαβα πώς και γιατί χρειαζόταν και μετά δε μπορούσα να το εξηγήσω στους δικούς μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 20:24 Ο Guest 278211: #334 12-10-11 20:24 @ αλς, wolfe4ever ευχαριστώ για την πληροφορία, δεν είχα ακούσει τίποτα τέτοιο.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 20:59 Ο ἅλς έγραψε: #335 12-10-11 20:59 Θα καλέσουν τους γονείς σας πριν την εκδρομή και θα τους το εξηγήσουν. Τουλάχιστον αυτό έκαναν σε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 21:19 Η Gate4 έγραψε: #336 12-10-11 21:19 εμας μετα απο πολυ δημοκρατικες διαδικασιες η διευθηντρια αποφασισε να παμε 3ημερη στην αθηνα(μας λεει μια μερα θα παμε 3ημερη στην αθηνα το νοεμβριο αλλιως δεν παμε πουθενα) τεσπα αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με χαλαει καθολου μια χαρα θα περασουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Η wolfe4ever: #337 12-10-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: εμας μετα απο πολυ δημοκρατικες διαδικασιες η διευθηντρια αποφασισε να παμε 3ημερη στην αθηνα(μας λεει μια μερα θα παμε 3ημερη στην αθηνα το νοεμβριο αλλιως δεν παμε πουθενα) τεσπα αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με χαλαει καθολου μια χαρα θα περασουμε Click για ανάπτυξη... Αυτό έχει σημασία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 08:51 Ο ἅλς έγραψε: #338 13-10-11 08:51 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: εμας μετα απο πολυ δημοκρατικες διαδικασιες η διευθηντρια αποφασισε να παμε 3ημερη στην αθηνα(μας λεει μια μερα θα παμε 3ημερη στην αθηνα το νοεμβριο αλλιως δεν παμε πουθενα) τεσπα αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με χαλαει καθολου μια χαρα θα περασουμε Click για ανάπτυξη... Αθήνα δε συμφωνώ, αν έλθετε Πειραιά ΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 20:33 Η Gate4 έγραψε: #339 13-10-11 20:33 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Αυτό έχει σημασία!! Click για ανάπτυξη... ακριβως!!!αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με νοιαζει που θα ειμαστε Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Αθήνα δε συμφωνώ, αν έλθετε Πειραιά ΟΚ! Click για ανάπτυξη... πειρεα δε συμφωνω εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. selc Δραστήριο μέλος Η selc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 756 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 20:35 Η selc έγραψε: #340 13-10-11 20:35 όχι όχι ελάτε στον Πειραιά μας. απλά κάπου κάπου κλείστε τα μάτια σας. θα συναντήσετε πολλά περίεργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: matritgo Kanastasia_5883 user2727 NikNik1995 cinnamongirl kalhkardia Super woman Panagiotis849 Than003 Apocalypse Fanimaid123 globglogabgalab Cupid Fanimaid helenap Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αλς, ήμουν ξύπνια πολύ πιο πριν. Johnnanousa το ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:03 Ο Johnnaousa: #327 12-10-11 16:03 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Αλς, ήμουν ξύπνια πολύ πιο πριν. Johnnanousa το ξέρω. Click για ανάπτυξη... Ρωμη-Φλωρεντια? ή δεν ειπατε τιποτα πιο αναλυτικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:27 Ο stefanos...: #328 12-10-11 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Klaou2: ρε γαμωτο, εμενα στο σχολειο ολοι θελουν Θεσσαλονικη για το ξενυχτη και τετοια... εγω τους λεω εξωτερικο να δουμε και καποιο καινουργιο μερος, αλλα ξενερωνουν... αν δεν πανε εξωτερικο δεν παω πενθημερη Click για ανάπτυξη... σιγα!!εχει και στην αθηνα clubing και ξενυχτι,.Παντε εξωτερικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:37 Η wolfe4ever: #329 12-10-11 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Ρωμη-Φλωρεντια? ή δεν ειπατε τιποτα πιο αναλυτικο? Click για ανάπτυξη... Μόνο ότι θα πάμε στο Μπάρι (έτσι λέγεται?) και από 'κει Ρώμη. Τώρα, δεν άκουσα κάτι παραπάνω! Πέρυσι πήγαν πάντως Φλωρεντία! Ααα. Αυτό που χρειάζεται για την περίπτωση που χρειαστείς κάποια νοσηλεία πώς λέγεται; Δελτίο υγείας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:40 Ο Johnnaousa: #330 12-10-11 16:40 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Μόνο ότι θα πάμε στο Μπάρι (έτσι λέγεται?) και από 'κει Ρώμη. Τώρα, δεν άκουσα κάτι παραπάνω! Πέρυσι πήγαν πάντως Φλωρεντία! Ααα. Αυτό που χρειάζεται για την περίπτωση που χρειαστείς κάποια νοσηλεία πώς λέγεται; Δελτίο υγείας; Click για ανάπτυξη... μμ δεν ξερω δεν θυμαμαι κατι τετοιο εμεις ειχαμε παει Φλωρεντια-Σιενα-Ρωμη..με τους δικους μου ειχα παει και σε μερικες ακομα πολεις ενα χρονο πριν..για αυτο λεω οτι τα σπαει η Ιταλια ναι το Μπαρι ειναι ενα απο τα 2 πιο γνωστα λιμανια της Ιταλιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:53 Η Muxu Su έγραψε: #331 12-10-11 16:53 ΑΛΛΟ....Αλβανία!! χαχαχαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 17:06 Ο ἅλς έγραψε: #332 12-10-11 17:06 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Μόνο ότι θα πάμε στο Μπάρι (έτσι λέγεται?) και από 'κει Ρώμη. Τώρα, δεν άκουσα κάτι παραπάνω! Πέρυσι πήγαν πάντως Φλωρεντία! Ααα. Αυτό που χρειάζεται για την περίπτωση που χρειαστείς κάποια νοσηλεία πώς λέγεται; Δελτίο υγείας; Click για ανάπτυξη... Εκεί που είναι ασφαλισμένος ο πατέρας σου, θα πάει ένα μήνα περίπου πριν την εκδρομή (μπορεί και λιγότερο) και θα ζητήσει αυτό το χαρτί ώστε αν έχεις κάποιο ατύχημα εκεί έξω να μπορέσεις να νοσηλευτείς στα κρατικά τους νοσοκομεία χωρίς να πληρώσεις μια. Αλλιώς ...... δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ψηλά είναι τα νοσήλια. Είναι πολύ συνηθισμένο γι΄όλα τα ασφαλιστικά ταμεία αυτό το χαρτί από τότε που τα σχολεία πηγαίνουν εκδρομές στο εξωτερικό. Μην ανησυχείς, δεν είναι τίποτα. Ισχύει δε για 1 χρόνο. Κάρτα υγείας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 18:55 Η wolfe4ever: #333 12-10-11 18:55 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Εκεί που είναι ασφαλισμένος ο πατέρας σου, θα πάει ένα μήνα περίπου πριν την εκδρομή (μπορεί και λιγότερο) και θα ζητήσει αυτό το χαρτί ώστε αν έχεις κάποιο ατύχημα εκεί έξω να μπορέσεις να νοσηλευτείς στα κρατικά τους νοσοκομεία χωρίς να πληρώσεις μια. Αλλιώς ...... δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ψηλά είναι τα νοσήλια. Είναι πολύ συνηθισμένο γι΄όλα τα ασφαλιστικά ταμεία αυτό το χαρτί από τότε που τα σχολεία πηγαίνουν εκδρομές στο εξωτερικό. Μην ανησυχείς, δεν είναι τίποτα. Ισχύει δε για 1 χρόνο. Κάρτα υγείας. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την εξήγηση! (= Δε κατάλαβα πώς και γιατί χρειαζόταν και μετά δε μπορούσα να το εξηγήσω στους δικούς μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 20:24 Ο Guest 278211: #334 12-10-11 20:24 @ αλς, wolfe4ever ευχαριστώ για την πληροφορία, δεν είχα ακούσει τίποτα τέτοιο.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 20:59 Ο ἅλς έγραψε: #335 12-10-11 20:59 Θα καλέσουν τους γονείς σας πριν την εκδρομή και θα τους το εξηγήσουν. Τουλάχιστον αυτό έκαναν σε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 21:19 Η Gate4 έγραψε: #336 12-10-11 21:19 εμας μετα απο πολυ δημοκρατικες διαδικασιες η διευθηντρια αποφασισε να παμε 3ημερη στην αθηνα(μας λεει μια μερα θα παμε 3ημερη στην αθηνα το νοεμβριο αλλιως δεν παμε πουθενα) τεσπα αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με χαλαει καθολου μια χαρα θα περασουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Η wolfe4ever: #337 12-10-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: εμας μετα απο πολυ δημοκρατικες διαδικασιες η διευθηντρια αποφασισε να παμε 3ημερη στην αθηνα(μας λεει μια μερα θα παμε 3ημερη στην αθηνα το νοεμβριο αλλιως δεν παμε πουθενα) τεσπα αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με χαλαει καθολου μια χαρα θα περασουμε Click για ανάπτυξη... Αυτό έχει σημασία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 08:51 Ο ἅλς έγραψε: #338 13-10-11 08:51 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: εμας μετα απο πολυ δημοκρατικες διαδικασιες η διευθηντρια αποφασισε να παμε 3ημερη στην αθηνα(μας λεει μια μερα θα παμε 3ημερη στην αθηνα το νοεμβριο αλλιως δεν παμε πουθενα) τεσπα αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με χαλαει καθολου μια χαρα θα περασουμε Click για ανάπτυξη... Αθήνα δε συμφωνώ, αν έλθετε Πειραιά ΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 20:33 Η Gate4 έγραψε: #339 13-10-11 20:33 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Αυτό έχει σημασία!! Click για ανάπτυξη... ακριβως!!!αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με νοιαζει που θα ειμαστε Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Αθήνα δε συμφωνώ, αν έλθετε Πειραιά ΟΚ! Click για ανάπτυξη... πειρεα δε συμφωνω εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. selc Δραστήριο μέλος Η selc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 756 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 20:35 Η selc έγραψε: #340 13-10-11 20:35 όχι όχι ελάτε στον Πειραιά μας. απλά κάπου κάπου κλείστε τα μάτια σας. θα συναντήσετε πολλά περίεργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: matritgo Kanastasia_5883 user2727 NikNik1995 cinnamongirl kalhkardia Super woman Panagiotis849 Than003 Apocalypse Fanimaid123 globglogabgalab Cupid Fanimaid helenap Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Αλς, ήμουν ξύπνια πολύ πιο πριν. Johnnanousa το ξέρω. Click για ανάπτυξη... Ρωμη-Φλωρεντια? ή δεν ειπατε τιποτα πιο αναλυτικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:27 Ο stefanos...: #328 12-10-11 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Klaou2: ρε γαμωτο, εμενα στο σχολειο ολοι θελουν Θεσσαλονικη για το ξενυχτη και τετοια... εγω τους λεω εξωτερικο να δουμε και καποιο καινουργιο μερος, αλλα ξενερωνουν... αν δεν πανε εξωτερικο δεν παω πενθημερη Click για ανάπτυξη... σιγα!!εχει και στην αθηνα clubing και ξενυχτι,.Παντε εξωτερικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:37 Η wolfe4ever: #329 12-10-11 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Ρωμη-Φλωρεντια? ή δεν ειπατε τιποτα πιο αναλυτικο? Click για ανάπτυξη... Μόνο ότι θα πάμε στο Μπάρι (έτσι λέγεται?) και από 'κει Ρώμη. Τώρα, δεν άκουσα κάτι παραπάνω! Πέρυσι πήγαν πάντως Φλωρεντία! Ααα. Αυτό που χρειάζεται για την περίπτωση που χρειαστείς κάποια νοσηλεία πώς λέγεται; Δελτίο υγείας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:40 Ο Johnnaousa: #330 12-10-11 16:40 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Μόνο ότι θα πάμε στο Μπάρι (έτσι λέγεται?) και από 'κει Ρώμη. Τώρα, δεν άκουσα κάτι παραπάνω! Πέρυσι πήγαν πάντως Φλωρεντία! Ααα. Αυτό που χρειάζεται για την περίπτωση που χρειαστείς κάποια νοσηλεία πώς λέγεται; Δελτίο υγείας; Click για ανάπτυξη... μμ δεν ξερω δεν θυμαμαι κατι τετοιο εμεις ειχαμε παει Φλωρεντια-Σιενα-Ρωμη..με τους δικους μου ειχα παει και σε μερικες ακομα πολεις ενα χρονο πριν..για αυτο λεω οτι τα σπαει η Ιταλια ναι το Μπαρι ειναι ενα απο τα 2 πιο γνωστα λιμανια της Ιταλιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:53 Η Muxu Su έγραψε: #331 12-10-11 16:53 ΑΛΛΟ....Αλβανία!! χαχαχαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 17:06 Ο ἅλς έγραψε: #332 12-10-11 17:06 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Μόνο ότι θα πάμε στο Μπάρι (έτσι λέγεται?) και από 'κει Ρώμη. Τώρα, δεν άκουσα κάτι παραπάνω! Πέρυσι πήγαν πάντως Φλωρεντία! Ααα. Αυτό που χρειάζεται για την περίπτωση που χρειαστείς κάποια νοσηλεία πώς λέγεται; Δελτίο υγείας; Click για ανάπτυξη... Εκεί που είναι ασφαλισμένος ο πατέρας σου, θα πάει ένα μήνα περίπου πριν την εκδρομή (μπορεί και λιγότερο) και θα ζητήσει αυτό το χαρτί ώστε αν έχεις κάποιο ατύχημα εκεί έξω να μπορέσεις να νοσηλευτείς στα κρατικά τους νοσοκομεία χωρίς να πληρώσεις μια. Αλλιώς ...... δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ψηλά είναι τα νοσήλια. Είναι πολύ συνηθισμένο γι΄όλα τα ασφαλιστικά ταμεία αυτό το χαρτί από τότε που τα σχολεία πηγαίνουν εκδρομές στο εξωτερικό. Μην ανησυχείς, δεν είναι τίποτα. Ισχύει δε για 1 χρόνο. Κάρτα υγείας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 18:55 Η wolfe4ever: #333 12-10-11 18:55 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Εκεί που είναι ασφαλισμένος ο πατέρας σου, θα πάει ένα μήνα περίπου πριν την εκδρομή (μπορεί και λιγότερο) και θα ζητήσει αυτό το χαρτί ώστε αν έχεις κάποιο ατύχημα εκεί έξω να μπορέσεις να νοσηλευτείς στα κρατικά τους νοσοκομεία χωρίς να πληρώσεις μια. Αλλιώς ...... δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ψηλά είναι τα νοσήλια. Είναι πολύ συνηθισμένο γι΄όλα τα ασφαλιστικά ταμεία αυτό το χαρτί από τότε που τα σχολεία πηγαίνουν εκδρομές στο εξωτερικό. Μην ανησυχείς, δεν είναι τίποτα. Ισχύει δε για 1 χρόνο. Κάρτα υγείας. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την εξήγηση! (= Δε κατάλαβα πώς και γιατί χρειαζόταν και μετά δε μπορούσα να το εξηγήσω στους δικούς μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 20:24 Ο Guest 278211: #334 12-10-11 20:24 @ αλς, wolfe4ever ευχαριστώ για την πληροφορία, δεν είχα ακούσει τίποτα τέτοιο.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 20:59 Ο ἅλς έγραψε: #335 12-10-11 20:59 Θα καλέσουν τους γονείς σας πριν την εκδρομή και θα τους το εξηγήσουν. Τουλάχιστον αυτό έκαναν σε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 21:19 Η Gate4 έγραψε: #336 12-10-11 21:19 εμας μετα απο πολυ δημοκρατικες διαδικασιες η διευθηντρια αποφασισε να παμε 3ημερη στην αθηνα(μας λεει μια μερα θα παμε 3ημερη στην αθηνα το νοεμβριο αλλιως δεν παμε πουθενα) τεσπα αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με χαλαει καθολου μια χαρα θα περασουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Η wolfe4ever: #337 12-10-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: εμας μετα απο πολυ δημοκρατικες διαδικασιες η διευθηντρια αποφασισε να παμε 3ημερη στην αθηνα(μας λεει μια μερα θα παμε 3ημερη στην αθηνα το νοεμβριο αλλιως δεν παμε πουθενα) τεσπα αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με χαλαει καθολου μια χαρα θα περασουμε Click για ανάπτυξη... Αυτό έχει σημασία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 08:51 Ο ἅλς έγραψε: #338 13-10-11 08:51 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: εμας μετα απο πολυ δημοκρατικες διαδικασιες η διευθηντρια αποφασισε να παμε 3ημερη στην αθηνα(μας λεει μια μερα θα παμε 3ημερη στην αθηνα το νοεμβριο αλλιως δεν παμε πουθενα) τεσπα αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με χαλαει καθολου μια χαρα θα περασουμε Click για ανάπτυξη... Αθήνα δε συμφωνώ, αν έλθετε Πειραιά ΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 20:33 Η Gate4 έγραψε: #339 13-10-11 20:33 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Αυτό έχει σημασία!! Click για ανάπτυξη... ακριβως!!!αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με νοιαζει που θα ειμαστε Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Αθήνα δε συμφωνώ, αν έλθετε Πειραιά ΟΚ! Click για ανάπτυξη... πειρεα δε συμφωνω εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. selc Δραστήριο μέλος Η selc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 756 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 20:35 Η selc έγραψε: #340 13-10-11 20:35 όχι όχι ελάτε στον Πειραιά μας. απλά κάπου κάπου κλείστε τα μάτια σας. θα συναντήσετε πολλά περίεργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: matritgo Kanastasia_5883 user2727 NikNik1995 cinnamongirl kalhkardia Super woman Panagiotis849 Than003 Apocalypse Fanimaid123 globglogabgalab Cupid Fanimaid helenap Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Klaou2: ρε γαμωτο, εμενα στο σχολειο ολοι θελουν Θεσσαλονικη για το ξενυχτη και τετοια... εγω τους λεω εξωτερικο να δουμε και καποιο καινουργιο μερος, αλλα ξενερωνουν... αν δεν πανε εξωτερικο δεν παω πενθημερη Click για ανάπτυξη... σιγα!!εχει και στην αθηνα clubing και ξενυχτι,.Παντε εξωτερικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:37 Η wolfe4ever: #329 12-10-11 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Ρωμη-Φλωρεντια? ή δεν ειπατε τιποτα πιο αναλυτικο? Click για ανάπτυξη... Μόνο ότι θα πάμε στο Μπάρι (έτσι λέγεται?) και από 'κει Ρώμη. Τώρα, δεν άκουσα κάτι παραπάνω! Πέρυσι πήγαν πάντως Φλωρεντία! Ααα. Αυτό που χρειάζεται για την περίπτωση που χρειαστείς κάποια νοσηλεία πώς λέγεται; Δελτίο υγείας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:40 Ο Johnnaousa: #330 12-10-11 16:40 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Μόνο ότι θα πάμε στο Μπάρι (έτσι λέγεται?) και από 'κει Ρώμη. Τώρα, δεν άκουσα κάτι παραπάνω! Πέρυσι πήγαν πάντως Φλωρεντία! Ααα. Αυτό που χρειάζεται για την περίπτωση που χρειαστείς κάποια νοσηλεία πώς λέγεται; Δελτίο υγείας; Click για ανάπτυξη... μμ δεν ξερω δεν θυμαμαι κατι τετοιο εμεις ειχαμε παει Φλωρεντια-Σιενα-Ρωμη..με τους δικους μου ειχα παει και σε μερικες ακομα πολεις ενα χρονο πριν..για αυτο λεω οτι τα σπαει η Ιταλια ναι το Μπαρι ειναι ενα απο τα 2 πιο γνωστα λιμανια της Ιταλιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:53 Η Muxu Su έγραψε: #331 12-10-11 16:53 ΑΛΛΟ....Αλβανία!! χαχαχαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 17:06 Ο ἅλς έγραψε: #332 12-10-11 17:06 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Μόνο ότι θα πάμε στο Μπάρι (έτσι λέγεται?) και από 'κει Ρώμη. Τώρα, δεν άκουσα κάτι παραπάνω! Πέρυσι πήγαν πάντως Φλωρεντία! Ααα. Αυτό που χρειάζεται για την περίπτωση που χρειαστείς κάποια νοσηλεία πώς λέγεται; Δελτίο υγείας; Click για ανάπτυξη... Εκεί που είναι ασφαλισμένος ο πατέρας σου, θα πάει ένα μήνα περίπου πριν την εκδρομή (μπορεί και λιγότερο) και θα ζητήσει αυτό το χαρτί ώστε αν έχεις κάποιο ατύχημα εκεί έξω να μπορέσεις να νοσηλευτείς στα κρατικά τους νοσοκομεία χωρίς να πληρώσεις μια. Αλλιώς ...... δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ψηλά είναι τα νοσήλια. Είναι πολύ συνηθισμένο γι΄όλα τα ασφαλιστικά ταμεία αυτό το χαρτί από τότε που τα σχολεία πηγαίνουν εκδρομές στο εξωτερικό. Μην ανησυχείς, δεν είναι τίποτα. Ισχύει δε για 1 χρόνο. Κάρτα υγείας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 18:55 Η wolfe4ever: #333 12-10-11 18:55 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Εκεί που είναι ασφαλισμένος ο πατέρας σου, θα πάει ένα μήνα περίπου πριν την εκδρομή (μπορεί και λιγότερο) και θα ζητήσει αυτό το χαρτί ώστε αν έχεις κάποιο ατύχημα εκεί έξω να μπορέσεις να νοσηλευτείς στα κρατικά τους νοσοκομεία χωρίς να πληρώσεις μια. Αλλιώς ...... δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ψηλά είναι τα νοσήλια. Είναι πολύ συνηθισμένο γι΄όλα τα ασφαλιστικά ταμεία αυτό το χαρτί από τότε που τα σχολεία πηγαίνουν εκδρομές στο εξωτερικό. Μην ανησυχείς, δεν είναι τίποτα. Ισχύει δε για 1 χρόνο. Κάρτα υγείας. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την εξήγηση! (= Δε κατάλαβα πώς και γιατί χρειαζόταν και μετά δε μπορούσα να το εξηγήσω στους δικούς μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 20:24 Ο Guest 278211: #334 12-10-11 20:24 @ αλς, wolfe4ever ευχαριστώ για την πληροφορία, δεν είχα ακούσει τίποτα τέτοιο.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 20:59 Ο ἅλς έγραψε: #335 12-10-11 20:59 Θα καλέσουν τους γονείς σας πριν την εκδρομή και θα τους το εξηγήσουν. Τουλάχιστον αυτό έκαναν σε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 21:19 Η Gate4 έγραψε: #336 12-10-11 21:19 εμας μετα απο πολυ δημοκρατικες διαδικασιες η διευθηντρια αποφασισε να παμε 3ημερη στην αθηνα(μας λεει μια μερα θα παμε 3ημερη στην αθηνα το νοεμβριο αλλιως δεν παμε πουθενα) τεσπα αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με χαλαει καθολου μια χαρα θα περασουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Η wolfe4ever: #337 12-10-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: εμας μετα απο πολυ δημοκρατικες διαδικασιες η διευθηντρια αποφασισε να παμε 3ημερη στην αθηνα(μας λεει μια μερα θα παμε 3ημερη στην αθηνα το νοεμβριο αλλιως δεν παμε πουθενα) τεσπα αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με χαλαει καθολου μια χαρα θα περασουμε Click για ανάπτυξη... Αυτό έχει σημασία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 08:51 Ο ἅλς έγραψε: #338 13-10-11 08:51 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: εμας μετα απο πολυ δημοκρατικες διαδικασιες η διευθηντρια αποφασισε να παμε 3ημερη στην αθηνα(μας λεει μια μερα θα παμε 3ημερη στην αθηνα το νοεμβριο αλλιως δεν παμε πουθενα) τεσπα αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με χαλαει καθολου μια χαρα θα περασουμε Click για ανάπτυξη... Αθήνα δε συμφωνώ, αν έλθετε Πειραιά ΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 20:33 Η Gate4 έγραψε: #339 13-10-11 20:33 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Αυτό έχει σημασία!! Click για ανάπτυξη... ακριβως!!!αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με νοιαζει που θα ειμαστε Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Αθήνα δε συμφωνώ, αν έλθετε Πειραιά ΟΚ! Click για ανάπτυξη... πειρεα δε συμφωνω εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. selc Δραστήριο μέλος Η selc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 756 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 20:35 Η selc έγραψε: #340 13-10-11 20:35 όχι όχι ελάτε στον Πειραιά μας. απλά κάπου κάπου κλείστε τα μάτια σας. θα συναντήσετε πολλά περίεργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: matritgo Kanastasia_5883 user2727 NikNik1995 cinnamongirl kalhkardia Super woman Panagiotis849 Than003 Apocalypse Fanimaid123 globglogabgalab Cupid Fanimaid helenap Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Ρωμη-Φλωρεντια? ή δεν ειπατε τιποτα πιο αναλυτικο? Click για ανάπτυξη... Μόνο ότι θα πάμε στο Μπάρι (έτσι λέγεται?) και από 'κει Ρώμη. Τώρα, δεν άκουσα κάτι παραπάνω! Πέρυσι πήγαν πάντως Φλωρεντία! Ααα. Αυτό που χρειάζεται για την περίπτωση που χρειαστείς κάποια νοσηλεία πώς λέγεται; Δελτίο υγείας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:40 Ο Johnnaousa: #330 12-10-11 16:40 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Μόνο ότι θα πάμε στο Μπάρι (έτσι λέγεται?) και από 'κει Ρώμη. Τώρα, δεν άκουσα κάτι παραπάνω! Πέρυσι πήγαν πάντως Φλωρεντία! Ααα. Αυτό που χρειάζεται για την περίπτωση που χρειαστείς κάποια νοσηλεία πώς λέγεται; Δελτίο υγείας; Click για ανάπτυξη... μμ δεν ξερω δεν θυμαμαι κατι τετοιο εμεις ειχαμε παει Φλωρεντια-Σιενα-Ρωμη..με τους δικους μου ειχα παει και σε μερικες ακομα πολεις ενα χρονο πριν..για αυτο λεω οτι τα σπαει η Ιταλια ναι το Μπαρι ειναι ενα απο τα 2 πιο γνωστα λιμανια της Ιταλιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:53 Η Muxu Su έγραψε: #331 12-10-11 16:53 ΑΛΛΟ....Αλβανία!! χαχαχαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 17:06 Ο ἅλς έγραψε: #332 12-10-11 17:06 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Μόνο ότι θα πάμε στο Μπάρι (έτσι λέγεται?) και από 'κει Ρώμη. Τώρα, δεν άκουσα κάτι παραπάνω! Πέρυσι πήγαν πάντως Φλωρεντία! Ααα. Αυτό που χρειάζεται για την περίπτωση που χρειαστείς κάποια νοσηλεία πώς λέγεται; Δελτίο υγείας; Click για ανάπτυξη... Εκεί που είναι ασφαλισμένος ο πατέρας σου, θα πάει ένα μήνα περίπου πριν την εκδρομή (μπορεί και λιγότερο) και θα ζητήσει αυτό το χαρτί ώστε αν έχεις κάποιο ατύχημα εκεί έξω να μπορέσεις να νοσηλευτείς στα κρατικά τους νοσοκομεία χωρίς να πληρώσεις μια. Αλλιώς ...... δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ψηλά είναι τα νοσήλια. Είναι πολύ συνηθισμένο γι΄όλα τα ασφαλιστικά ταμεία αυτό το χαρτί από τότε που τα σχολεία πηγαίνουν εκδρομές στο εξωτερικό. Μην ανησυχείς, δεν είναι τίποτα. Ισχύει δε για 1 χρόνο. Κάρτα υγείας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 18:55 Η wolfe4ever: #333 12-10-11 18:55 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Εκεί που είναι ασφαλισμένος ο πατέρας σου, θα πάει ένα μήνα περίπου πριν την εκδρομή (μπορεί και λιγότερο) και θα ζητήσει αυτό το χαρτί ώστε αν έχεις κάποιο ατύχημα εκεί έξω να μπορέσεις να νοσηλευτείς στα κρατικά τους νοσοκομεία χωρίς να πληρώσεις μια. Αλλιώς ...... δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ψηλά είναι τα νοσήλια. Είναι πολύ συνηθισμένο γι΄όλα τα ασφαλιστικά ταμεία αυτό το χαρτί από τότε που τα σχολεία πηγαίνουν εκδρομές στο εξωτερικό. Μην ανησυχείς, δεν είναι τίποτα. Ισχύει δε για 1 χρόνο. Κάρτα υγείας. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την εξήγηση! (= Δε κατάλαβα πώς και γιατί χρειαζόταν και μετά δε μπορούσα να το εξηγήσω στους δικούς μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 20:24 Ο Guest 278211: #334 12-10-11 20:24 @ αλς, wolfe4ever ευχαριστώ για την πληροφορία, δεν είχα ακούσει τίποτα τέτοιο.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 20:59 Ο ἅλς έγραψε: #335 12-10-11 20:59 Θα καλέσουν τους γονείς σας πριν την εκδρομή και θα τους το εξηγήσουν. Τουλάχιστον αυτό έκαναν σε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 21:19 Η Gate4 έγραψε: #336 12-10-11 21:19 εμας μετα απο πολυ δημοκρατικες διαδικασιες η διευθηντρια αποφασισε να παμε 3ημερη στην αθηνα(μας λεει μια μερα θα παμε 3ημερη στην αθηνα το νοεμβριο αλλιως δεν παμε πουθενα) τεσπα αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με χαλαει καθολου μια χαρα θα περασουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Η wolfe4ever: #337 12-10-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: εμας μετα απο πολυ δημοκρατικες διαδικασιες η διευθηντρια αποφασισε να παμε 3ημερη στην αθηνα(μας λεει μια μερα θα παμε 3ημερη στην αθηνα το νοεμβριο αλλιως δεν παμε πουθενα) τεσπα αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με χαλαει καθολου μια χαρα θα περασουμε Click για ανάπτυξη... Αυτό έχει σημασία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 08:51 Ο ἅλς έγραψε: #338 13-10-11 08:51 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: εμας μετα απο πολυ δημοκρατικες διαδικασιες η διευθηντρια αποφασισε να παμε 3ημερη στην αθηνα(μας λεει μια μερα θα παμε 3ημερη στην αθηνα το νοεμβριο αλλιως δεν παμε πουθενα) τεσπα αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με χαλαει καθολου μια χαρα θα περασουμε Click για ανάπτυξη... Αθήνα δε συμφωνώ, αν έλθετε Πειραιά ΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 20:33 Η Gate4 έγραψε: #339 13-10-11 20:33 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Αυτό έχει σημασία!! Click για ανάπτυξη... ακριβως!!!αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με νοιαζει που θα ειμαστε Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Αθήνα δε συμφωνώ, αν έλθετε Πειραιά ΟΚ! Click για ανάπτυξη... πειρεα δε συμφωνω εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. selc Δραστήριο μέλος Η selc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 756 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 20:35 Η selc έγραψε: #340 13-10-11 20:35 όχι όχι ελάτε στον Πειραιά μας. απλά κάπου κάπου κλείστε τα μάτια σας. θα συναντήσετε πολλά περίεργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: matritgo Kanastasia_5883 user2727 NikNik1995 cinnamongirl kalhkardia Super woman Panagiotis849 Than003 Apocalypse Fanimaid123 globglogabgalab Cupid Fanimaid helenap Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Μόνο ότι θα πάμε στο Μπάρι (έτσι λέγεται?) και από 'κει Ρώμη. Τώρα, δεν άκουσα κάτι παραπάνω! Πέρυσι πήγαν πάντως Φλωρεντία! Ααα. Αυτό που χρειάζεται για την περίπτωση που χρειαστείς κάποια νοσηλεία πώς λέγεται; Δελτίο υγείας; Click για ανάπτυξη... μμ δεν ξερω δεν θυμαμαι κατι τετοιο εμεις ειχαμε παει Φλωρεντια-Σιενα-Ρωμη..με τους δικους μου ειχα παει και σε μερικες ακομα πολεις ενα χρονο πριν..για αυτο λεω οτι τα σπαει η Ιταλια ναι το Μπαρι ειναι ενα απο τα 2 πιο γνωστα λιμανια της Ιταλιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:53 Η Muxu Su έγραψε: #331 12-10-11 16:53 ΑΛΛΟ....Αλβανία!! χαχαχαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 17:06 Ο ἅλς έγραψε: #332 12-10-11 17:06 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Μόνο ότι θα πάμε στο Μπάρι (έτσι λέγεται?) και από 'κει Ρώμη. Τώρα, δεν άκουσα κάτι παραπάνω! Πέρυσι πήγαν πάντως Φλωρεντία! Ααα. Αυτό που χρειάζεται για την περίπτωση που χρειαστείς κάποια νοσηλεία πώς λέγεται; Δελτίο υγείας; Click για ανάπτυξη... Εκεί που είναι ασφαλισμένος ο πατέρας σου, θα πάει ένα μήνα περίπου πριν την εκδρομή (μπορεί και λιγότερο) και θα ζητήσει αυτό το χαρτί ώστε αν έχεις κάποιο ατύχημα εκεί έξω να μπορέσεις να νοσηλευτείς στα κρατικά τους νοσοκομεία χωρίς να πληρώσεις μια. Αλλιώς ...... δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ψηλά είναι τα νοσήλια. Είναι πολύ συνηθισμένο γι΄όλα τα ασφαλιστικά ταμεία αυτό το χαρτί από τότε που τα σχολεία πηγαίνουν εκδρομές στο εξωτερικό. Μην ανησυχείς, δεν είναι τίποτα. Ισχύει δε για 1 χρόνο. Κάρτα υγείας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 18:55 Η wolfe4ever: #333 12-10-11 18:55 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Εκεί που είναι ασφαλισμένος ο πατέρας σου, θα πάει ένα μήνα περίπου πριν την εκδρομή (μπορεί και λιγότερο) και θα ζητήσει αυτό το χαρτί ώστε αν έχεις κάποιο ατύχημα εκεί έξω να μπορέσεις να νοσηλευτείς στα κρατικά τους νοσοκομεία χωρίς να πληρώσεις μια. Αλλιώς ...... δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ψηλά είναι τα νοσήλια. Είναι πολύ συνηθισμένο γι΄όλα τα ασφαλιστικά ταμεία αυτό το χαρτί από τότε που τα σχολεία πηγαίνουν εκδρομές στο εξωτερικό. Μην ανησυχείς, δεν είναι τίποτα. Ισχύει δε για 1 χρόνο. Κάρτα υγείας. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την εξήγηση! (= Δε κατάλαβα πώς και γιατί χρειαζόταν και μετά δε μπορούσα να το εξηγήσω στους δικούς μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 20:24 Ο Guest 278211: #334 12-10-11 20:24 @ αλς, wolfe4ever ευχαριστώ για την πληροφορία, δεν είχα ακούσει τίποτα τέτοιο.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 20:59 Ο ἅλς έγραψε: #335 12-10-11 20:59 Θα καλέσουν τους γονείς σας πριν την εκδρομή και θα τους το εξηγήσουν. Τουλάχιστον αυτό έκαναν σε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 21:19 Η Gate4 έγραψε: #336 12-10-11 21:19 εμας μετα απο πολυ δημοκρατικες διαδικασιες η διευθηντρια αποφασισε να παμε 3ημερη στην αθηνα(μας λεει μια μερα θα παμε 3ημερη στην αθηνα το νοεμβριο αλλιως δεν παμε πουθενα) τεσπα αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με χαλαει καθολου μια χαρα θα περασουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Η wolfe4ever: #337 12-10-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: εμας μετα απο πολυ δημοκρατικες διαδικασιες η διευθηντρια αποφασισε να παμε 3ημερη στην αθηνα(μας λεει μια μερα θα παμε 3ημερη στην αθηνα το νοεμβριο αλλιως δεν παμε πουθενα) τεσπα αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με χαλαει καθολου μια χαρα θα περασουμε Click για ανάπτυξη... Αυτό έχει σημασία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 08:51 Ο ἅλς έγραψε: #338 13-10-11 08:51 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: εμας μετα απο πολυ δημοκρατικες διαδικασιες η διευθηντρια αποφασισε να παμε 3ημερη στην αθηνα(μας λεει μια μερα θα παμε 3ημερη στην αθηνα το νοεμβριο αλλιως δεν παμε πουθενα) τεσπα αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με χαλαει καθολου μια χαρα θα περασουμε Click για ανάπτυξη... Αθήνα δε συμφωνώ, αν έλθετε Πειραιά ΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 20:33 Η Gate4 έγραψε: #339 13-10-11 20:33 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Αυτό έχει σημασία!! Click για ανάπτυξη... ακριβως!!!αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με νοιαζει που θα ειμαστε Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Αθήνα δε συμφωνώ, αν έλθετε Πειραιά ΟΚ! Click για ανάπτυξη... πειρεα δε συμφωνω εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. selc Δραστήριο μέλος Η selc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 756 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 20:35 Η selc έγραψε: #340 13-10-11 20:35 όχι όχι ελάτε στον Πειραιά μας. απλά κάπου κάπου κλείστε τα μάτια σας. θα συναντήσετε πολλά περίεργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: matritgo Kanastasia_5883 user2727 NikNik1995 cinnamongirl kalhkardia Super woman Panagiotis849 Than003 Apocalypse Fanimaid123 globglogabgalab Cupid Fanimaid helenap Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΑΛΛΟ....Αλβανία!! χαχαχαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 17:06 Ο ἅλς έγραψε: #332 12-10-11 17:06 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Μόνο ότι θα πάμε στο Μπάρι (έτσι λέγεται?) και από 'κει Ρώμη. Τώρα, δεν άκουσα κάτι παραπάνω! Πέρυσι πήγαν πάντως Φλωρεντία! Ααα. Αυτό που χρειάζεται για την περίπτωση που χρειαστείς κάποια νοσηλεία πώς λέγεται; Δελτίο υγείας; Click για ανάπτυξη... Εκεί που είναι ασφαλισμένος ο πατέρας σου, θα πάει ένα μήνα περίπου πριν την εκδρομή (μπορεί και λιγότερο) και θα ζητήσει αυτό το χαρτί ώστε αν έχεις κάποιο ατύχημα εκεί έξω να μπορέσεις να νοσηλευτείς στα κρατικά τους νοσοκομεία χωρίς να πληρώσεις μια. Αλλιώς ...... δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ψηλά είναι τα νοσήλια. Είναι πολύ συνηθισμένο γι΄όλα τα ασφαλιστικά ταμεία αυτό το χαρτί από τότε που τα σχολεία πηγαίνουν εκδρομές στο εξωτερικό. Μην ανησυχείς, δεν είναι τίποτα. Ισχύει δε για 1 χρόνο. Κάρτα υγείας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 18:55 Η wolfe4ever: #333 12-10-11 18:55 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Εκεί που είναι ασφαλισμένος ο πατέρας σου, θα πάει ένα μήνα περίπου πριν την εκδρομή (μπορεί και λιγότερο) και θα ζητήσει αυτό το χαρτί ώστε αν έχεις κάποιο ατύχημα εκεί έξω να μπορέσεις να νοσηλευτείς στα κρατικά τους νοσοκομεία χωρίς να πληρώσεις μια. Αλλιώς ...... δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ψηλά είναι τα νοσήλια. Είναι πολύ συνηθισμένο γι΄όλα τα ασφαλιστικά ταμεία αυτό το χαρτί από τότε που τα σχολεία πηγαίνουν εκδρομές στο εξωτερικό. Μην ανησυχείς, δεν είναι τίποτα. Ισχύει δε για 1 χρόνο. Κάρτα υγείας. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την εξήγηση! (= Δε κατάλαβα πώς και γιατί χρειαζόταν και μετά δε μπορούσα να το εξηγήσω στους δικούς μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 20:24 Ο Guest 278211: #334 12-10-11 20:24 @ αλς, wolfe4ever ευχαριστώ για την πληροφορία, δεν είχα ακούσει τίποτα τέτοιο.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 20:59 Ο ἅλς έγραψε: #335 12-10-11 20:59 Θα καλέσουν τους γονείς σας πριν την εκδρομή και θα τους το εξηγήσουν. Τουλάχιστον αυτό έκαναν σε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 21:19 Η Gate4 έγραψε: #336 12-10-11 21:19 εμας μετα απο πολυ δημοκρατικες διαδικασιες η διευθηντρια αποφασισε να παμε 3ημερη στην αθηνα(μας λεει μια μερα θα παμε 3ημερη στην αθηνα το νοεμβριο αλλιως δεν παμε πουθενα) τεσπα αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με χαλαει καθολου μια χαρα θα περασουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Η wolfe4ever: #337 12-10-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: εμας μετα απο πολυ δημοκρατικες διαδικασιες η διευθηντρια αποφασισε να παμε 3ημερη στην αθηνα(μας λεει μια μερα θα παμε 3ημερη στην αθηνα το νοεμβριο αλλιως δεν παμε πουθενα) τεσπα αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με χαλαει καθολου μια χαρα θα περασουμε Click για ανάπτυξη... Αυτό έχει σημασία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 08:51 Ο ἅλς έγραψε: #338 13-10-11 08:51 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: εμας μετα απο πολυ δημοκρατικες διαδικασιες η διευθηντρια αποφασισε να παμε 3ημερη στην αθηνα(μας λεει μια μερα θα παμε 3ημερη στην αθηνα το νοεμβριο αλλιως δεν παμε πουθενα) τεσπα αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με χαλαει καθολου μια χαρα θα περασουμε Click για ανάπτυξη... Αθήνα δε συμφωνώ, αν έλθετε Πειραιά ΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 20:33 Η Gate4 έγραψε: #339 13-10-11 20:33 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Αυτό έχει σημασία!! Click για ανάπτυξη... ακριβως!!!αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με νοιαζει που θα ειμαστε Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Αθήνα δε συμφωνώ, αν έλθετε Πειραιά ΟΚ! Click για ανάπτυξη... πειρεα δε συμφωνω εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. selc Δραστήριο μέλος Η selc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 756 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 20:35 Η selc έγραψε: #340 13-10-11 20:35 όχι όχι ελάτε στον Πειραιά μας. απλά κάπου κάπου κλείστε τα μάτια σας. θα συναντήσετε πολλά περίεργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: matritgo Kanastasia_5883 user2727 NikNik1995 cinnamongirl kalhkardia Super woman Panagiotis849 Than003 Apocalypse Fanimaid123 globglogabgalab Cupid Fanimaid helenap Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Μόνο ότι θα πάμε στο Μπάρι (έτσι λέγεται?) και από 'κει Ρώμη. Τώρα, δεν άκουσα κάτι παραπάνω! Πέρυσι πήγαν πάντως Φλωρεντία! Ααα. Αυτό που χρειάζεται για την περίπτωση που χρειαστείς κάποια νοσηλεία πώς λέγεται; Δελτίο υγείας; Click για ανάπτυξη... Εκεί που είναι ασφαλισμένος ο πατέρας σου, θα πάει ένα μήνα περίπου πριν την εκδρομή (μπορεί και λιγότερο) και θα ζητήσει αυτό το χαρτί ώστε αν έχεις κάποιο ατύχημα εκεί έξω να μπορέσεις να νοσηλευτείς στα κρατικά τους νοσοκομεία χωρίς να πληρώσεις μια. Αλλιώς ...... δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ψηλά είναι τα νοσήλια. Είναι πολύ συνηθισμένο γι΄όλα τα ασφαλιστικά ταμεία αυτό το χαρτί από τότε που τα σχολεία πηγαίνουν εκδρομές στο εξωτερικό. Μην ανησυχείς, δεν είναι τίποτα. Ισχύει δε για 1 χρόνο. Κάρτα υγείας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 18:55 Η wolfe4ever: #333 12-10-11 18:55 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Εκεί που είναι ασφαλισμένος ο πατέρας σου, θα πάει ένα μήνα περίπου πριν την εκδρομή (μπορεί και λιγότερο) και θα ζητήσει αυτό το χαρτί ώστε αν έχεις κάποιο ατύχημα εκεί έξω να μπορέσεις να νοσηλευτείς στα κρατικά τους νοσοκομεία χωρίς να πληρώσεις μια. Αλλιώς ...... δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ψηλά είναι τα νοσήλια. Είναι πολύ συνηθισμένο γι΄όλα τα ασφαλιστικά ταμεία αυτό το χαρτί από τότε που τα σχολεία πηγαίνουν εκδρομές στο εξωτερικό. Μην ανησυχείς, δεν είναι τίποτα. Ισχύει δε για 1 χρόνο. Κάρτα υγείας. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την εξήγηση! (= Δε κατάλαβα πώς και γιατί χρειαζόταν και μετά δε μπορούσα να το εξηγήσω στους δικούς μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 20:24 Ο Guest 278211: #334 12-10-11 20:24 @ αλς, wolfe4ever ευχαριστώ για την πληροφορία, δεν είχα ακούσει τίποτα τέτοιο.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 20:59 Ο ἅλς έγραψε: #335 12-10-11 20:59 Θα καλέσουν τους γονείς σας πριν την εκδρομή και θα τους το εξηγήσουν. Τουλάχιστον αυτό έκαναν σε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 21:19 Η Gate4 έγραψε: #336 12-10-11 21:19 εμας μετα απο πολυ δημοκρατικες διαδικασιες η διευθηντρια αποφασισε να παμε 3ημερη στην αθηνα(μας λεει μια μερα θα παμε 3ημερη στην αθηνα το νοεμβριο αλλιως δεν παμε πουθενα) τεσπα αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με χαλαει καθολου μια χαρα θα περασουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Η wolfe4ever: #337 12-10-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: εμας μετα απο πολυ δημοκρατικες διαδικασιες η διευθηντρια αποφασισε να παμε 3ημερη στην αθηνα(μας λεει μια μερα θα παμε 3ημερη στην αθηνα το νοεμβριο αλλιως δεν παμε πουθενα) τεσπα αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με χαλαει καθολου μια χαρα θα περασουμε Click για ανάπτυξη... Αυτό έχει σημασία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 08:51 Ο ἅλς έγραψε: #338 13-10-11 08:51 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: εμας μετα απο πολυ δημοκρατικες διαδικασιες η διευθηντρια αποφασισε να παμε 3ημερη στην αθηνα(μας λεει μια μερα θα παμε 3ημερη στην αθηνα το νοεμβριο αλλιως δεν παμε πουθενα) τεσπα αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με χαλαει καθολου μια χαρα θα περασουμε Click για ανάπτυξη... Αθήνα δε συμφωνώ, αν έλθετε Πειραιά ΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 20:33 Η Gate4 έγραψε: #339 13-10-11 20:33 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Αυτό έχει σημασία!! Click για ανάπτυξη... ακριβως!!!αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με νοιαζει που θα ειμαστε Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Αθήνα δε συμφωνώ, αν έλθετε Πειραιά ΟΚ! Click για ανάπτυξη... πειρεα δε συμφωνω εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. selc Δραστήριο μέλος Η selc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 756 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 20:35 Η selc έγραψε: #340 13-10-11 20:35 όχι όχι ελάτε στον Πειραιά μας. απλά κάπου κάπου κλείστε τα μάτια σας. θα συναντήσετε πολλά περίεργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: matritgo Kanastasia_5883 user2727 NikNik1995 cinnamongirl kalhkardia Super woman Panagiotis849 Than003 Apocalypse Fanimaid123 globglogabgalab Cupid Fanimaid helenap Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Εκεί που είναι ασφαλισμένος ο πατέρας σου, θα πάει ένα μήνα περίπου πριν την εκδρομή (μπορεί και λιγότερο) και θα ζητήσει αυτό το χαρτί ώστε αν έχεις κάποιο ατύχημα εκεί έξω να μπορέσεις να νοσηλευτείς στα κρατικά τους νοσοκομεία χωρίς να πληρώσεις μια. Αλλιώς ...... δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ψηλά είναι τα νοσήλια. Είναι πολύ συνηθισμένο γι΄όλα τα ασφαλιστικά ταμεία αυτό το χαρτί από τότε που τα σχολεία πηγαίνουν εκδρομές στο εξωτερικό. Μην ανησυχείς, δεν είναι τίποτα. Ισχύει δε για 1 χρόνο. Κάρτα υγείας. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την εξήγηση! (= Δε κατάλαβα πώς και γιατί χρειαζόταν και μετά δε μπορούσα να το εξηγήσω στους δικούς μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 20:24 Ο Guest 278211: #334 12-10-11 20:24 @ αλς, wolfe4ever ευχαριστώ για την πληροφορία, δεν είχα ακούσει τίποτα τέτοιο.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 20:59 Ο ἅλς έγραψε: #335 12-10-11 20:59 Θα καλέσουν τους γονείς σας πριν την εκδρομή και θα τους το εξηγήσουν. Τουλάχιστον αυτό έκαναν σε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 21:19 Η Gate4 έγραψε: #336 12-10-11 21:19 εμας μετα απο πολυ δημοκρατικες διαδικασιες η διευθηντρια αποφασισε να παμε 3ημερη στην αθηνα(μας λεει μια μερα θα παμε 3ημερη στην αθηνα το νοεμβριο αλλιως δεν παμε πουθενα) τεσπα αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με χαλαει καθολου μια χαρα θα περασουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Η wolfe4ever: #337 12-10-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: εμας μετα απο πολυ δημοκρατικες διαδικασιες η διευθηντρια αποφασισε να παμε 3ημερη στην αθηνα(μας λεει μια μερα θα παμε 3ημερη στην αθηνα το νοεμβριο αλλιως δεν παμε πουθενα) τεσπα αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με χαλαει καθολου μια χαρα θα περασουμε Click για ανάπτυξη... Αυτό έχει σημασία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 08:51 Ο ἅλς έγραψε: #338 13-10-11 08:51 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: εμας μετα απο πολυ δημοκρατικες διαδικασιες η διευθηντρια αποφασισε να παμε 3ημερη στην αθηνα(μας λεει μια μερα θα παμε 3ημερη στην αθηνα το νοεμβριο αλλιως δεν παμε πουθενα) τεσπα αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με χαλαει καθολου μια χαρα θα περασουμε Click για ανάπτυξη... Αθήνα δε συμφωνώ, αν έλθετε Πειραιά ΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 20:33 Η Gate4 έγραψε: #339 13-10-11 20:33 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Αυτό έχει σημασία!! Click για ανάπτυξη... ακριβως!!!αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με νοιαζει που θα ειμαστε Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Αθήνα δε συμφωνώ, αν έλθετε Πειραιά ΟΚ! Click για ανάπτυξη... πειρεα δε συμφωνω εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. selc Δραστήριο μέλος Η selc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 756 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 20:35 Η selc έγραψε: #340 13-10-11 20:35 όχι όχι ελάτε στον Πειραιά μας. απλά κάπου κάπου κλείστε τα μάτια σας. θα συναντήσετε πολλά περίεργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: matritgo Kanastasia_5883 user2727 NikNik1995 cinnamongirl kalhkardia Super woman Panagiotis849 Than003 Apocalypse Fanimaid123 globglogabgalab Cupid Fanimaid helenap Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
@ αλς, wolfe4ever ευχαριστώ για την πληροφορία, δεν είχα ακούσει τίποτα τέτοιο.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 20:59 Ο ἅλς έγραψε: #335 12-10-11 20:59 Θα καλέσουν τους γονείς σας πριν την εκδρομή και θα τους το εξηγήσουν. Τουλάχιστον αυτό έκαναν σε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 21:19 Η Gate4 έγραψε: #336 12-10-11 21:19 εμας μετα απο πολυ δημοκρατικες διαδικασιες η διευθηντρια αποφασισε να παμε 3ημερη στην αθηνα(μας λεει μια μερα θα παμε 3ημερη στην αθηνα το νοεμβριο αλλιως δεν παμε πουθενα) τεσπα αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με χαλαει καθολου μια χαρα θα περασουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Η wolfe4ever: #337 12-10-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: εμας μετα απο πολυ δημοκρατικες διαδικασιες η διευθηντρια αποφασισε να παμε 3ημερη στην αθηνα(μας λεει μια μερα θα παμε 3ημερη στην αθηνα το νοεμβριο αλλιως δεν παμε πουθενα) τεσπα αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με χαλαει καθολου μια χαρα θα περασουμε Click για ανάπτυξη... Αυτό έχει σημασία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 08:51 Ο ἅλς έγραψε: #338 13-10-11 08:51 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: εμας μετα απο πολυ δημοκρατικες διαδικασιες η διευθηντρια αποφασισε να παμε 3ημερη στην αθηνα(μας λεει μια μερα θα παμε 3ημερη στην αθηνα το νοεμβριο αλλιως δεν παμε πουθενα) τεσπα αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με χαλαει καθολου μια χαρα θα περασουμε Click για ανάπτυξη... Αθήνα δε συμφωνώ, αν έλθετε Πειραιά ΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 20:33 Η Gate4 έγραψε: #339 13-10-11 20:33 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Αυτό έχει σημασία!! Click για ανάπτυξη... ακριβως!!!αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με νοιαζει που θα ειμαστε Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Αθήνα δε συμφωνώ, αν έλθετε Πειραιά ΟΚ! Click για ανάπτυξη... πειρεα δε συμφωνω εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. selc Δραστήριο μέλος Η selc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 756 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 20:35 Η selc έγραψε: #340 13-10-11 20:35 όχι όχι ελάτε στον Πειραιά μας. απλά κάπου κάπου κλείστε τα μάτια σας. θα συναντήσετε πολλά περίεργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: matritgo Kanastasia_5883 user2727 NikNik1995 cinnamongirl kalhkardia Super woman Panagiotis849 Than003 Apocalypse Fanimaid123 globglogabgalab Cupid Fanimaid helenap Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα καλέσουν τους γονείς σας πριν την εκδρομή και θα τους το εξηγήσουν. Τουλάχιστον αυτό έκαναν σε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 21:19 Η Gate4 έγραψε: #336 12-10-11 21:19 εμας μετα απο πολυ δημοκρατικες διαδικασιες η διευθηντρια αποφασισε να παμε 3ημερη στην αθηνα(μας λεει μια μερα θα παμε 3ημερη στην αθηνα το νοεμβριο αλλιως δεν παμε πουθενα) τεσπα αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με χαλαει καθολου μια χαρα θα περασουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Η wolfe4ever: #337 12-10-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: εμας μετα απο πολυ δημοκρατικες διαδικασιες η διευθηντρια αποφασισε να παμε 3ημερη στην αθηνα(μας λεει μια μερα θα παμε 3ημερη στην αθηνα το νοεμβριο αλλιως δεν παμε πουθενα) τεσπα αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με χαλαει καθολου μια χαρα θα περασουμε Click για ανάπτυξη... Αυτό έχει σημασία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 08:51 Ο ἅλς έγραψε: #338 13-10-11 08:51 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: εμας μετα απο πολυ δημοκρατικες διαδικασιες η διευθηντρια αποφασισε να παμε 3ημερη στην αθηνα(μας λεει μια μερα θα παμε 3ημερη στην αθηνα το νοεμβριο αλλιως δεν παμε πουθενα) τεσπα αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με χαλαει καθολου μια χαρα θα περασουμε Click για ανάπτυξη... Αθήνα δε συμφωνώ, αν έλθετε Πειραιά ΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 20:33 Η Gate4 έγραψε: #339 13-10-11 20:33 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Αυτό έχει σημασία!! Click για ανάπτυξη... ακριβως!!!αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με νοιαζει που θα ειμαστε Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Αθήνα δε συμφωνώ, αν έλθετε Πειραιά ΟΚ! Click για ανάπτυξη... πειρεα δε συμφωνω εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. selc Δραστήριο μέλος Η selc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 756 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 20:35 Η selc έγραψε: #340 13-10-11 20:35 όχι όχι ελάτε στον Πειραιά μας. απλά κάπου κάπου κλείστε τα μάτια σας. θα συναντήσετε πολλά περίεργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: matritgo Kanastasia_5883 user2727 NikNik1995 cinnamongirl kalhkardia Super woman Panagiotis849 Than003 Apocalypse Fanimaid123 globglogabgalab Cupid Fanimaid helenap Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εμας μετα απο πολυ δημοκρατικες διαδικασιες η διευθηντρια αποφασισε να παμε 3ημερη στην αθηνα(μας λεει μια μερα θα παμε 3ημερη στην αθηνα το νοεμβριο αλλιως δεν παμε πουθενα) τεσπα αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με χαλαει καθολου μια χαρα θα περασουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Η wolfe4ever: #337 12-10-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: εμας μετα απο πολυ δημοκρατικες διαδικασιες η διευθηντρια αποφασισε να παμε 3ημερη στην αθηνα(μας λεει μια μερα θα παμε 3ημερη στην αθηνα το νοεμβριο αλλιως δεν παμε πουθενα) τεσπα αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με χαλαει καθολου μια χαρα θα περασουμε Click για ανάπτυξη... Αυτό έχει σημασία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 08:51 Ο ἅλς έγραψε: #338 13-10-11 08:51 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: εμας μετα απο πολυ δημοκρατικες διαδικασιες η διευθηντρια αποφασισε να παμε 3ημερη στην αθηνα(μας λεει μια μερα θα παμε 3ημερη στην αθηνα το νοεμβριο αλλιως δεν παμε πουθενα) τεσπα αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με χαλαει καθολου μια χαρα θα περασουμε Click για ανάπτυξη... Αθήνα δε συμφωνώ, αν έλθετε Πειραιά ΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 20:33 Η Gate4 έγραψε: #339 13-10-11 20:33 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Αυτό έχει σημασία!! Click για ανάπτυξη... ακριβως!!!αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με νοιαζει που θα ειμαστε Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Αθήνα δε συμφωνώ, αν έλθετε Πειραιά ΟΚ! Click για ανάπτυξη... πειρεα δε συμφωνω εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. selc Δραστήριο μέλος Η selc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 756 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 20:35 Η selc έγραψε: #340 13-10-11 20:35 όχι όχι ελάτε στον Πειραιά μας. απλά κάπου κάπου κλείστε τα μάτια σας. θα συναντήσετε πολλά περίεργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: matritgo Kanastasia_5883 user2727 NikNik1995 cinnamongirl kalhkardia Super woman Panagiotis849 Than003 Apocalypse Fanimaid123 globglogabgalab Cupid Fanimaid helenap Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: εμας μετα απο πολυ δημοκρατικες διαδικασιες η διευθηντρια αποφασισε να παμε 3ημερη στην αθηνα(μας λεει μια μερα θα παμε 3ημερη στην αθηνα το νοεμβριο αλλιως δεν παμε πουθενα) τεσπα αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με χαλαει καθολου μια χαρα θα περασουμε Click για ανάπτυξη... Αυτό έχει σημασία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 08:51 Ο ἅλς έγραψε: #338 13-10-11 08:51 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: εμας μετα απο πολυ δημοκρατικες διαδικασιες η διευθηντρια αποφασισε να παμε 3ημερη στην αθηνα(μας λεει μια μερα θα παμε 3ημερη στην αθηνα το νοεμβριο αλλιως δεν παμε πουθενα) τεσπα αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με χαλαει καθολου μια χαρα θα περασουμε Click για ανάπτυξη... Αθήνα δε συμφωνώ, αν έλθετε Πειραιά ΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 20:33 Η Gate4 έγραψε: #339 13-10-11 20:33 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Αυτό έχει σημασία!! Click για ανάπτυξη... ακριβως!!!αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με νοιαζει που θα ειμαστε Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Αθήνα δε συμφωνώ, αν έλθετε Πειραιά ΟΚ! Click για ανάπτυξη... πειρεα δε συμφωνω εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. selc Δραστήριο μέλος Η selc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 756 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 20:35 Η selc έγραψε: #340 13-10-11 20:35 όχι όχι ελάτε στον Πειραιά μας. απλά κάπου κάπου κλείστε τα μάτια σας. θα συναντήσετε πολλά περίεργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: matritgo Kanastasia_5883 user2727 NikNik1995 cinnamongirl kalhkardia Super woman Panagiotis849 Than003 Apocalypse Fanimaid123 globglogabgalab Cupid Fanimaid helenap Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: εμας μετα απο πολυ δημοκρατικες διαδικασιες η διευθηντρια αποφασισε να παμε 3ημερη στην αθηνα(μας λεει μια μερα θα παμε 3ημερη στην αθηνα το νοεμβριο αλλιως δεν παμε πουθενα) τεσπα αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με χαλαει καθολου μια χαρα θα περασουμε Click για ανάπτυξη... Αθήνα δε συμφωνώ, αν έλθετε Πειραιά ΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 20:33 Η Gate4 έγραψε: #339 13-10-11 20:33 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Αυτό έχει σημασία!! Click για ανάπτυξη... ακριβως!!!αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με νοιαζει που θα ειμαστε Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Αθήνα δε συμφωνώ, αν έλθετε Πειραιά ΟΚ! Click για ανάπτυξη... πειρεα δε συμφωνω εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. selc Δραστήριο μέλος Η selc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 756 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 20:35 Η selc έγραψε: #340 13-10-11 20:35 όχι όχι ελάτε στον Πειραιά μας. απλά κάπου κάπου κλείστε τα μάτια σας. θα συναντήσετε πολλά περίεργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Αυτό έχει σημασία!! Click για ανάπτυξη... ακριβως!!!αφου θα ειναι η παρεα μου δεν με νοιαζει που θα ειμαστε Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Αθήνα δε συμφωνώ, αν έλθετε Πειραιά ΟΚ! Click για ανάπτυξη... πειρεα δε συμφωνω εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
selc Δραστήριο μέλος Η selc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 756 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 20:35 Η selc έγραψε: #340 13-10-11 20:35 όχι όχι ελάτε στον Πειραιά μας. απλά κάπου κάπου κλείστε τα μάτια σας. θα συναντήσετε πολλά περίεργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
όχι όχι ελάτε στον Πειραιά μας. απλά κάπου κάπου κλείστε τα μάτια σας. θα συναντήσετε πολλά περίεργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.