Δημητρης4
Νεοφερμένο μέλος

όποιο σχολειο θα τυχει να παει τις ιδιες μέρες ας μου πει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Γίνονται συζητήσεις για τα προτεινόμενα μέρη της 5ήμερης.

Μιλάνο-Ρώμη-Πράγα-Βαρκελώνη.
Σημείωση συντονιστή: Το θέμα προήλθε από συζήτηση στο thread Πανελλήνιες 2012
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLaZy8
Δραστήριο μέλος

μπας και πάμε στο ίδιο σχολείο;... και εμείς αυτούς τους προορισμούς προτείναμεEμείς δεν έχουμε κατάληψη και ούτε πρόκειται να γίνει.
+Βιέννη...
Καταλήξαμε κλασικά σε Βαρκελώνη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος

Eμείς δεν έχουμε κατάληψη και ούτε πρόκειται να γίνει.
Βιέννη να πάτε! Είχαμε πάει κι εμείς με το σχολείο εκεί πενταήμερη, είχε πέσει και ακριβώς πριν τα Χριστούγεννα, και ήταν απλά τέλεια!!
Klaou2
Εκκολαπτόμενο μέλος

wolfe4ever
Διάσημο μέλος

catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος

ρε γαμωτο, εμενα στο σχολειο ολοι θελουν Θεσσαλονικη για το ξενυχτη και τετοια... εγω τους λεω εξωτερικο να δουμε και καποιο καινουργιο μερος, αλλα ξενερωνουν... αν δεν πανε εξωτερικο δεν παω πενθημερη![]()
Εμεις παλι καλα βγαλαμε προεδρο ατομο που θελει εξωτερικο οποτε θα παμε εξωτερικο, τοσο απλά

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

ο προεδρος αποφασιζει?Εμεις παλι καλα βγαλαμε προεδρο ατομο που θελει εξωτερικο οποτε θα παμε εξωτερικο, τοσο απλά![]()

catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος

ο προεδρος αποφασιζει?![]()
ο προεδρος επηρεαζει τα αβουλα πληθη των μαθητων

wolfe4ever
Διάσημο μέλος

catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος

Eμείς δεν έχουμε πρόεδρο. Δεν έχουμε κάνει εκλογές βασικά για νέο.![]()
Ε οσο να ναι εμεις ειμαστε πιο προχωρημενοι, η αληθεια να λεγεται

massa
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ε οσο να ναι εμεις ειμαστε πιο προχωρημενοι, η αληθεια να λεγεται![]()
εγω δεν πηγα πενταημερη καθησα να διαβασω.
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος

ρε γαμωτο, εμενα στο σχολειο ολοι θελουν Θεσσαλονικη για το ξενυχτη και τετοια... εγω τους λεω εξωτερικο να δουμε και καποιο καινουργιο μερος, αλλα ξενερωνουν... αν δεν πανε εξωτερικο δεν παω πενθημερη![]()
ΛοΛ. Και σε εμας, στη Μπουγατσουπολη θελανε να πανε ,για να γουσταρουν ολημερις στα κλαμπακια.Λες και πρεπει να πας 5ημερη για να πας σε κλαμπ. Βεβαια στο τελος δεν πηγαμε πουθενα ...Οτι ναναι
wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Δε ξέρω.

Δύσκολο να το εξηγήσω... Είναι σαν μια τελευταία συνάντηση ρε παιδί μου με όλους τους συμμαθητές. Και τους αχώνευτους και τους μη. Είναι αναμνήσεις!
Το βλέπω και ως μια εκτόνωση απ' την άλλη.

Cherie
Δραστήριο μέλος

εγω δεν πηγα πενταημερη καθησα να διαβασω.
Ήντα λέεις?

Και κάτι συμμαθητές μου το σκέφτονται αυτό αλλά ρε παιδιά για όνομα! Τόσους μήνες θα διαβάζουμε, 1 βδομάδα θα μας σώσει? Εμείς αμφιβάλλω αν θα πάμε, δεν έχουμε λεφτά, τι εξωτερικά λέτε εσείς?

selc
Δραστήριο μέλος

αν έχετε την οικονομική δυνατότητα μην σκεφτείτε το διάβασμα αλλά να πάτε στην 5ημερη,εκτός του ότι είναι κάτι ξεχωριστό (πολλοί εδώ που τα λέμε την περιμένουν πως και πως από μικροί) η μια βδομάδα δεν θα σας πάει πίσω στο διάβασμα! Πίσω στο διάβασμα θα πάει μονάχα κάποιον που δεν διαβάζει όλο το χρόνο και περιμένει να τα μάθει στο τέλος. Ε ρε φίλε εσύ όμως είσαι ήδη πίσω...
Άρα καταλήγουμε στο ότι το μόνο πράγμα που θα σας κρατήσει πίσω είναι το οικονομικό...
αλλιώς φύγετε

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

εννοειται πως η μοναδικη παραμετρος ειναι το οικονομικοσυμβουλή μου?
αν έχετε την οικονομική δυνατότητα μην σκεφτείτε το διάβασμα αλλά να πάτε στην 5ημερη,εκτός του ότι είναι κάτι ξεχωριστό (πολλοί εδώ που τα λέμε την περιμένουν πως και πως από μικροί) η μια βδομάδα δεν θα σας πάει πίσω στο διάβασμα! Πίσω στο διάβασμα θα πάει μονάχα κάποιον που δεν διαβάζει όλο το χρόνο και περιμένει να τα μάθει στο τέλος. Ε ρε φίλε εσύ όμως είσαι ήδη πίσω...
Άρα καταλήγουμε στο ότι το μόνο πράγμα που θα σας κρατήσει πίσω είναι το οικονομικό...
αλλιώς φύγετε![]()

*StarFalLeN*
Εκκολαπτόμενο μέλος

selc
Δραστήριο μέλος

απ'οτι βλέπεις δεν εννοείταιεννοειται πως η μοναδικη παραμετρος ειναι το οικονομικο![]()

BLaZy8
Δραστήριο μέλος

Εμείς θα πάμε τέλη Μαρτίου αρχές Απρίλη... δεν προλαβαίνουμε να μαζέψουμε χρήματα για πριν τα Χριστούγεννα...Βιέννη να πάτε! Είχαμε πάει κι εμείς με το σχολείο εκεί πενταήμερη, είχε πέσει και ακριβώς πριν τα Χριστούγεννα, και ήταν απλά τέλεια!!
Εμάς οι καθηγητές μας έχουν βάλει απαγόρευση... ή πάτε εξωτερικό ή δεν πάτε καθόλου... εμείς εσωτερικό δεν συνοδεύουμε...ρε γαμωτο, εμενα στο σχολειο ολοι θελουν Θεσσαλονικη για το ξενυχτη και τετοια... εγω τους λεω εξωτερικο να δουμε και καποιο καινουργιο μερος, αλλα ξενερωνουν... αν δεν πανε εξωτερικο δεν παω πενθημερη![]()
Μια χαρά

Λένε εξωτερικό για να δούμε και άλλα πράγματα +οτι πολλές φορές κάποια παιδιά ίσως να μην έχουν ευκαιρία
να ξαναταξιδέψουν στο εξωτερικό...
5 μέρες δεν θα σε σώσουν... οτι είναι να διαβάσεις το'χεις διαβάσει...
Ήντα λέεις?
Και κάτι συμμαθητές μου το σκέφτονται αυτό αλλά ρε παιδιά για όνομα! Τόσους μήνες θα διαβάζουμε, 1 βδομάδα θα μας σώσει? Εμείς αμφιβάλλω αν θα πάμε, δεν έχουμε λεφτά, τι εξωτερικά λέτε εσείς?![]()
εγώ θέλω να πάω... όμως η οικονομική κρίση...

δεν ξερω... μεχρι τον Μαρτιο βλεπουμε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.