Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Πρώτα απ' όλα, θεωρείτε ότι αυτή η εκδρομή θα επηρεάσει/επηρέασε θετικά ή αρνητικά την απόδοσή σας στις Πανελλήνιες; Κυκλοφορεί μία άποψη του ότι δεν θα πρέπει να πας, γιατί θα κουραστείς και μέχρι να "συνέλθεις" πλήρως θα χάσεις αρκετές χρήσιμες μέρες απ' το διάβασμά σου.
Άλλοι την έχουν μυθοποιήσει, ως την στιγμή που περιμένει ο κάθε μαθητής που πάει σχολείο για λόγους που ούτε εγώ δεν έχω καταλάβει τι την κάνουν τόσο ιδιαίτερη.
Ένα άλλο θέμα είναι κατά πόσον είναι αναγκαίες, εφόσον θεωρητικά πραγματοποιούνται για "Εκπαιδευτικούς" λόγους, αλλά δεν πιστεύω ότι πλέον πραγματοποιούνται για τέτοιους σκοπούς.
Το μοναδικό σημείο στο οποίο τηρείται (ίσα - ίσα για τους τύπους) τις περισσότερες φορές είναι μόνο όσον αφορά τον τόπο προορισμού. Γι' αυτό δεν θα ακούσετε Πενθήμερη στη Μύκονο (αν και όλα να τα περιμένεις πλέον

Ο αντίλογος για την πραγματοποίηση των εκδομών αυτών είναι κυρίως ότι "διαφθείρουν" τα παιδιά, ότι τους κόβουν χρήσιμες μέρες απ' το διάβασμα για τις Πανελλήνιες, αλλά και γιατί ακούμε διάφορα ατυχήματα κτλ.
Και φυσικά, μπορούμε να ανταλλάξουμε τις εμπειρίες μας από τα μέρη που πήγαμε, τι είδαμε, πώς περάσαμε, με τι ασχοληθήκαμε. :iagree:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
intruder
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
michael92
Πολύ δραστήριο μέλος

ilianna
Εκκολαπτόμενο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Δεν μπορώ να πω οτι πέρασα και σούπερ, ήμουν τότε κολλημένη με ένα αγοράκι απο την τάξη μου και συνέχεια ασχολιόμουν με το τι κάνει αυτός

Τι βλακείες έκανα τότε, lol

Na_Na_X_x_X
Νεοφερμένο μέλος

michael92
Πολύ δραστήριο μέλος

nina
Νεοφερμένο μέλος

Πέρσυ πήγαμε Κέρκυρα. Η αλήθεια είναι πως μου πήρε λίγες μέρες να συνέλθω (4 μέρες ξάγρυπνος δεν είναι και λίγο) Πέρασα φανταστηκά γνωρίσαμε και κορίτσια από άλλα σχολεία.![]()
:iagree:κι εμείς Κέκρυρα πήγαμε πέρυσι!
δεν μπορώ να πω ότι μου πήρε μέρες να συνέλθω!μια μέρα δεν πήγα σχολείο και μετά ήταν πρωτομαγιά!έτσι μετά πήγα σχολείο μια χαρά!προσαρμόστηκα αμέσως!

Mitsos The Great
Διάσημο μέλος

εμείς στην Κύπρο δεν πάμε πολυήμερες εκδρομες ...![]()
Γιατί... ?

ilianna
Εκκολαπτόμενο μέλος

KaTaNaS
Νεοφερμένο μέλος

Για φέτος ανησυχώ αν θα μας πάνε 5ημερη γιατί στο σχολειό μας έχουν να πάνε 5ημερη 3 χρόνια..δεν τους πήγαιναν γιατί βαριεστούσαν και βρισκανε δικαιολογίες και καλά δεν ήσασταν φρόνιμα παιδιά και μαλακιές

Na_Na_X_x_X
Νεοφερμένο μέλος

Γιατί... ?![]()
Δεν είμαι απόλυτα σίγουρη αλλά νομίζω καταργήθηκαν λόγω κακής συμπεριφοράς των μαθητών της Γ' λυκείου όταν πήγαν στην Ελλάδα...

lia_spade
Νεοφερμένο μέλος

miv
Επιφανές μέλος

Β Γυμνασιου-Καρπενησι
Γ Γυμνασιου-Θεσσαλονικη (ολοι γυρισαμε με τριγωνα Πανοραματος εννοειται!)
Α Λυκειου-Βολος/Πηλιο (η πρωτη που "τα σπασαμε"! Στο Γυμν. ηταν πιο συγκρατημενα)
Β Λυκειου-(με το καλο τον ερχομενο απριλη) ΓΕΝΕΥΗ, ΕΛΒΕΤΙΑ!
Ολες τετραημερες, εκτος απο την τελευταια που δν εχουμε κανονισει ακομα. Στις δυο πρωτες ταξεις του γυμνασιου ηταν στα πλαισια της περιβαλλοντικης, οι επομενες δυο κανονικες και η φετινη επιστημονικη. Θα περιστραφει γυρω απο μια επισκεψη στο CERN. Οποιος δεν το ξερει, να δωσω infos.
michael92
Πολύ δραστήριο μέλος

Εκδρομή στην Αθήνα; Θα χάσεις τη μισή στις μετακινήσεις!![]()
Αχ μη μου το θυμίζεις 20 ώρες πήγαινε έλα ήμασταν από Θεσσαλονίκη Αθήνα... Αλλά περάσαμε γαμάτα και στο λεωφορείο.

miv
Επιφανές μέλος

D|m|tr|
Νεοφερμένο μέλος

Τώρα λέμε μια Ισπανία [Μαδρίτη/Βαρκελώνη], μια Γαλλία [Παρίσι/Disneyland] και μια να κάτσουμε στην Ελλάδα [Ρόδο ή Κρήτη]. Έχουμε όριο τις 9 ημέρες για εξωτερικό και τις 7 για εσωτερικό.
Να δούμε πως θα πάει. Είναι αρκετά τα λευτά χρειάζονται.
miv
Επιφανές μέλος

Τα λεφτα μαζευονται παιδια. Στο σχολειο μου περυσι τα παιδια της Γ' εκαναν εκδηλωσεις, παρτακια και στο τελος πηγαν 5ημερη στα Χανια πληρωνοντας 230 το ατομο. Τα υπολοιπα τα μαζεψαν απο τις εκδηλωσεις.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.