NikosChatzoglou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosChatzoglou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 275 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2017 στις 14:00 Ο NikosChatzoglou: #101 29-10-17 14:00 Με το 10% μπορείς να διεκδικήσεις στρατιωτικές σχολές;; Εξακρίβωσέ το αυτό και μετά φυσικά και να κάνεις 10%. Δεν κοστίζει κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2017 στις 16:19 Ο Cody έγραψε: #102 29-10-17 16:19 μια ζωή μου λέγανε πως οι στρατιωτικοί γιατροί είναι οι καλύτεροι, εγώ μόνο αυτό ξέρω -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosChatzoglou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosChatzoglou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 275 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2017 στις 17:04 Ο NikosChatzoglou: #103 29-10-17 17:04 Την ίδια σχολή βγάζουν με τους υπόλοιπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2017 στις 13:50 Η Ερινύς έγραψε: #104 31-10-17 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Γκρινιάρης Gkrr: μια ζωή μου λέγανε πως οι στρατιωτικοί γιατροί είναι οι καλύτεροι, εγώ μόνο αυτό ξέρω -.- Click για ανάπτυξη... Μόνο από την άποψη ότι το κράτος τους πληρώνει από την πρώτη τους ημέρα στην σχολή και γενικά είναι εξασφαλισμένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2017 στις 19:14 Ο DarthFederer: #105 31-10-17 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Μόνο από την άποψη ότι το κράτος τους πληρώνει από την πρώτη τους ημέρα στην σχολή και γενικά είναι εξασφαλισμένοι. Click για ανάπτυξη... Το οτι οι Στρατιωτικοι γιατροι εχουν την φημη οτι ειναι καλοι δεν εχει σχεση με την εξασφαλιση των ιδιων αλλα με το γεγονος οτι τους πληρωνει το κρατος μετεκπαιδευσεις σε ΗΠΑ, Βρετανια, Γερμανια κλπ. Απο Στρατιωτικο νοσοκομειο εχω ιδια αποψη εχοντας γνωρισει παρα πολλους στρατιωτικους γιατρους κι εχω χειρουργηθει κιολας σε στρατιωτικο νοσοκομειο. Υπαρχουν καλοι, υπαρχουν μετριοι, υπαρχουν εκμεταλλευτες. Μαλλον οπως παντου. Το καλο σαν ασφαλισμενος ειναι οτι τα Στρατιωτικα νοσοκομεια κρατανε ενα καλο επιπεδο για την εποχη μας και οτι πολλοι γιατροι δεν κοιτανε να ξεζουμισουν τους εκει ασθενεις γιατι ξεζουμιζουν αυτους που εχουν στην καριερα τους σαν ιδιωτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PJD Νεοφερμένο μέλος Ο PJD αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 28 Ιουνίου 2019 στις 22:11 Ο PJD έγραψε: #106 28-06-19 22:11 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 38 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip iry Highlander user110908 Provatino julia_idk alex55 elevag Panttelis Marianna.diamanti spring day Peter Pan13 pannnos1992 1234565 sstella Hudson hornet Μαρία Ιρέν Fanimaid123 FaeSouvlaki Than003 Ανώνυμη constansn alexandrahere MarcoReus Μαρια_Λυκοτου Neffii Χριστιαννα Johnnnn don_vito Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Με το 10% μπορείς να διεκδικήσεις στρατιωτικές σχολές;; Εξακρίβωσέ το αυτό και μετά φυσικά και να κάνεις 10%. Δεν κοστίζει κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2017 στις 16:19 Ο Cody έγραψε: #102 29-10-17 16:19 μια ζωή μου λέγανε πως οι στρατιωτικοί γιατροί είναι οι καλύτεροι, εγώ μόνο αυτό ξέρω -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosChatzoglou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosChatzoglou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 275 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2017 στις 17:04 Ο NikosChatzoglou: #103 29-10-17 17:04 Την ίδια σχολή βγάζουν με τους υπόλοιπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2017 στις 13:50 Η Ερινύς έγραψε: #104 31-10-17 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Γκρινιάρης Gkrr: μια ζωή μου λέγανε πως οι στρατιωτικοί γιατροί είναι οι καλύτεροι, εγώ μόνο αυτό ξέρω -.- Click για ανάπτυξη... Μόνο από την άποψη ότι το κράτος τους πληρώνει από την πρώτη τους ημέρα στην σχολή και γενικά είναι εξασφαλισμένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2017 στις 19:14 Ο DarthFederer: #105 31-10-17 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Μόνο από την άποψη ότι το κράτος τους πληρώνει από την πρώτη τους ημέρα στην σχολή και γενικά είναι εξασφαλισμένοι. Click για ανάπτυξη... Το οτι οι Στρατιωτικοι γιατροι εχουν την φημη οτι ειναι καλοι δεν εχει σχεση με την εξασφαλιση των ιδιων αλλα με το γεγονος οτι τους πληρωνει το κρατος μετεκπαιδευσεις σε ΗΠΑ, Βρετανια, Γερμανια κλπ. Απο Στρατιωτικο νοσοκομειο εχω ιδια αποψη εχοντας γνωρισει παρα πολλους στρατιωτικους γιατρους κι εχω χειρουργηθει κιολας σε στρατιωτικο νοσοκομειο. Υπαρχουν καλοι, υπαρχουν μετριοι, υπαρχουν εκμεταλλευτες. Μαλλον οπως παντου. Το καλο σαν ασφαλισμενος ειναι οτι τα Στρατιωτικα νοσοκομεια κρατανε ενα καλο επιπεδο για την εποχη μας και οτι πολλοι γιατροι δεν κοιτανε να ξεζουμισουν τους εκει ασθενεις γιατι ξεζουμιζουν αυτους που εχουν στην καριερα τους σαν ιδιωτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PJD Νεοφερμένο μέλος Ο PJD αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 28 Ιουνίου 2019 στις 22:11 Ο PJD έγραψε: #106 28-06-19 22:11 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 38 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip iry Highlander user110908 Provatino julia_idk alex55 elevag Panttelis Marianna.diamanti spring day Peter Pan13 pannnos1992 1234565 sstella Hudson hornet Μαρία Ιρέν Fanimaid123 FaeSouvlaki Than003 Ανώνυμη constansn alexandrahere MarcoReus Μαρια_Λυκοτου Neffii Χριστιαννα Johnnnn don_vito Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μια ζωή μου λέγανε πως οι στρατιωτικοί γιατροί είναι οι καλύτεροι, εγώ μόνο αυτό ξέρω -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikosChatzoglou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosChatzoglou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 275 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2017 στις 17:04 Ο NikosChatzoglou: #103 29-10-17 17:04 Την ίδια σχολή βγάζουν με τους υπόλοιπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2017 στις 13:50 Η Ερινύς έγραψε: #104 31-10-17 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Γκρινιάρης Gkrr: μια ζωή μου λέγανε πως οι στρατιωτικοί γιατροί είναι οι καλύτεροι, εγώ μόνο αυτό ξέρω -.- Click για ανάπτυξη... Μόνο από την άποψη ότι το κράτος τους πληρώνει από την πρώτη τους ημέρα στην σχολή και γενικά είναι εξασφαλισμένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2017 στις 19:14 Ο DarthFederer: #105 31-10-17 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Μόνο από την άποψη ότι το κράτος τους πληρώνει από την πρώτη τους ημέρα στην σχολή και γενικά είναι εξασφαλισμένοι. Click για ανάπτυξη... Το οτι οι Στρατιωτικοι γιατροι εχουν την φημη οτι ειναι καλοι δεν εχει σχεση με την εξασφαλιση των ιδιων αλλα με το γεγονος οτι τους πληρωνει το κρατος μετεκπαιδευσεις σε ΗΠΑ, Βρετανια, Γερμανια κλπ. Απο Στρατιωτικο νοσοκομειο εχω ιδια αποψη εχοντας γνωρισει παρα πολλους στρατιωτικους γιατρους κι εχω χειρουργηθει κιολας σε στρατιωτικο νοσοκομειο. Υπαρχουν καλοι, υπαρχουν μετριοι, υπαρχουν εκμεταλλευτες. Μαλλον οπως παντου. Το καλο σαν ασφαλισμενος ειναι οτι τα Στρατιωτικα νοσοκομεια κρατανε ενα καλο επιπεδο για την εποχη μας και οτι πολλοι γιατροι δεν κοιτανε να ξεζουμισουν τους εκει ασθενεις γιατι ξεζουμιζουν αυτους που εχουν στην καριερα τους σαν ιδιωτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PJD Νεοφερμένο μέλος Ο PJD αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 28 Ιουνίου 2019 στις 22:11 Ο PJD έγραψε: #106 28-06-19 22:11 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 38 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip iry Highlander user110908 Provatino julia_idk alex55 elevag Panttelis Marianna.diamanti spring day Peter Pan13 pannnos1992 1234565 sstella Hudson hornet Μαρία Ιρέν Fanimaid123 FaeSouvlaki Than003 Ανώνυμη constansn alexandrahere MarcoReus Μαρια_Λυκοτου Neffii Χριστιαννα Johnnnn don_vito Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Την ίδια σχολή βγάζουν με τους υπόλοιπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2017 στις 13:50 Η Ερινύς έγραψε: #104 31-10-17 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Γκρινιάρης Gkrr: μια ζωή μου λέγανε πως οι στρατιωτικοί γιατροί είναι οι καλύτεροι, εγώ μόνο αυτό ξέρω -.- Click για ανάπτυξη... Μόνο από την άποψη ότι το κράτος τους πληρώνει από την πρώτη τους ημέρα στην σχολή και γενικά είναι εξασφαλισμένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2017 στις 19:14 Ο DarthFederer: #105 31-10-17 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Μόνο από την άποψη ότι το κράτος τους πληρώνει από την πρώτη τους ημέρα στην σχολή και γενικά είναι εξασφαλισμένοι. Click για ανάπτυξη... Το οτι οι Στρατιωτικοι γιατροι εχουν την φημη οτι ειναι καλοι δεν εχει σχεση με την εξασφαλιση των ιδιων αλλα με το γεγονος οτι τους πληρωνει το κρατος μετεκπαιδευσεις σε ΗΠΑ, Βρετανια, Γερμανια κλπ. Απο Στρατιωτικο νοσοκομειο εχω ιδια αποψη εχοντας γνωρισει παρα πολλους στρατιωτικους γιατρους κι εχω χειρουργηθει κιολας σε στρατιωτικο νοσοκομειο. Υπαρχουν καλοι, υπαρχουν μετριοι, υπαρχουν εκμεταλλευτες. Μαλλον οπως παντου. Το καλο σαν ασφαλισμενος ειναι οτι τα Στρατιωτικα νοσοκομεια κρατανε ενα καλο επιπεδο για την εποχη μας και οτι πολλοι γιατροι δεν κοιτανε να ξεζουμισουν τους εκει ασθενεις γιατι ξεζουμιζουν αυτους που εχουν στην καριερα τους σαν ιδιωτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PJD Νεοφερμένο μέλος Ο PJD αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 28 Ιουνίου 2019 στις 22:11 Ο PJD έγραψε: #106 28-06-19 22:11 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 38 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip iry Highlander user110908 Provatino julia_idk alex55 elevag Panttelis Marianna.diamanti spring day Peter Pan13 pannnos1992 1234565 sstella Hudson hornet Μαρία Ιρέν Fanimaid123 FaeSouvlaki Than003 Ανώνυμη constansn alexandrahere MarcoReus Μαρια_Λυκοτου Neffii Χριστιαννα Johnnnn don_vito Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γκρινιάρης Gkrr: μια ζωή μου λέγανε πως οι στρατιωτικοί γιατροί είναι οι καλύτεροι, εγώ μόνο αυτό ξέρω -.- Click για ανάπτυξη... Μόνο από την άποψη ότι το κράτος τους πληρώνει από την πρώτη τους ημέρα στην σχολή και γενικά είναι εξασφαλισμένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2017 στις 19:14 Ο DarthFederer: #105 31-10-17 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Μόνο από την άποψη ότι το κράτος τους πληρώνει από την πρώτη τους ημέρα στην σχολή και γενικά είναι εξασφαλισμένοι. Click για ανάπτυξη... Το οτι οι Στρατιωτικοι γιατροι εχουν την φημη οτι ειναι καλοι δεν εχει σχεση με την εξασφαλιση των ιδιων αλλα με το γεγονος οτι τους πληρωνει το κρατος μετεκπαιδευσεις σε ΗΠΑ, Βρετανια, Γερμανια κλπ. Απο Στρατιωτικο νοσοκομειο εχω ιδια αποψη εχοντας γνωρισει παρα πολλους στρατιωτικους γιατρους κι εχω χειρουργηθει κιολας σε στρατιωτικο νοσοκομειο. Υπαρχουν καλοι, υπαρχουν μετριοι, υπαρχουν εκμεταλλευτες. Μαλλον οπως παντου. Το καλο σαν ασφαλισμενος ειναι οτι τα Στρατιωτικα νοσοκομεια κρατανε ενα καλο επιπεδο για την εποχη μας και οτι πολλοι γιατροι δεν κοιτανε να ξεζουμισουν τους εκει ασθενεις γιατι ξεζουμιζουν αυτους που εχουν στην καριερα τους σαν ιδιωτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PJD Νεοφερμένο μέλος Ο PJD αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 28 Ιουνίου 2019 στις 22:11 Ο PJD έγραψε: #106 28-06-19 22:11 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Μόνο από την άποψη ότι το κράτος τους πληρώνει από την πρώτη τους ημέρα στην σχολή και γενικά είναι εξασφαλισμένοι. Click για ανάπτυξη... Το οτι οι Στρατιωτικοι γιατροι εχουν την φημη οτι ειναι καλοι δεν εχει σχεση με την εξασφαλιση των ιδιων αλλα με το γεγονος οτι τους πληρωνει το κρατος μετεκπαιδευσεις σε ΗΠΑ, Βρετανια, Γερμανια κλπ. Απο Στρατιωτικο νοσοκομειο εχω ιδια αποψη εχοντας γνωρισει παρα πολλους στρατιωτικους γιατρους κι εχω χειρουργηθει κιολας σε στρατιωτικο νοσοκομειο. Υπαρχουν καλοι, υπαρχουν μετριοι, υπαρχουν εκμεταλλευτες. Μαλλον οπως παντου. Το καλο σαν ασφαλισμενος ειναι οτι τα Στρατιωτικα νοσοκομεια κρατανε ενα καλο επιπεδο για την εποχη μας και οτι πολλοι γιατροι δεν κοιτανε να ξεζουμισουν τους εκει ασθενεις γιατι ξεζουμιζουν αυτους που εχουν στην καριερα τους σαν ιδιωτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PJD Νεοφερμένο μέλος Ο PJD αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 28 Ιουνίου 2019 στις 22:11 Ο PJD έγραψε: #106 28-06-19 22:11 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.