athene
Δραστήριο μέλος
Παιδια μην τρελαινεστε!!! Οι τομεις απασχολησης που προανεφερα ειναι αμεσα συνδεδεμενοι με αυτη τη σχολη. Με ενα μεταπτυχιακο στα αντιστοιχα αντικειμενα μπορεις να κανεις παρα πολλα, απλα θελει μεγαλη προσπαθεια. Το σημαντικο ειναι να μην κολλαει καποιος σε σπουδες που εχουν μονο εναν δρομο.
Ακριβώς!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
saggisch19
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pennyy
Εκκολαπτόμενο μέλος
δημοσιεσ σχεσεισ κτλ
απο εκει γινεσαι πολιτικοσ αναλυτησ
το εχω ψαξει γιατι με ενδιεφεραν οι δημοσιεσ σχεσεις
πτυχιο μμε χρειαζεται
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
pennyy
Εκκολαπτόμενο μέλος
το ειχα ακουσει κ στην τηλεοραση οταν μιλουσαν για τις σχολες
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Εγώ το λέω από προσωπική εμπειρία. Εγώ έχω τελειώσει ΜΜΕ και η κολλητή μου Πολιτική επιστήμη Παντείου...
pennyy
Εκκολαπτόμενο μέλος
παντως εδω φενεται το προβλημα που εχουμε ως χωρα στην ενημερωση
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Είναι σαν να θέλεις να κάνεις τη διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη μέσω Σπάρτης!!!!
pennyy
Εκκολαπτόμενο μέλος
παντως πολιτικοσ αναλυτης γινεται να γινεισ
κατι βεβαια που γινεται κ απο τα μμε
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Αυτό που έχει να κάνει με τα μέσα και την πολιτική, είναι η πολιτική επικοινωνία. Εκεί είσαι επικοινωνιολόγος με έμφαση στην πολιτική. Αλλά η βάση είναι η επικοινωνία.
billis_billis
Νεοφερμένος
cake
Νεοφερμένος
venividivici43946
Διάσημο μέλος
1. Πληροφορίες για τα μαθήματα του 1ου, 2ου και 3ου εξαμήνου. Δηλαδή ποια θεωρούνται δύσκολα, αν υπάρχουν σος. Γενικά οτιδήποτε πρέπει να προσέξει ο φοιτητής.
2. Aπό το 4ο εξάμηνο ποια είναι τα πιο εύκολα μαθήματα επιλογής;
3. Από τις τρεις κατευθύνσεις του τμήματος ποια είναι η πιο εύκολη;
Λέγοντας εύκολα μαθήματα/ κατεύθυνση, εννοείται να μην έχουν υποχρεωτική παρακολούθηση, υποχρεωτικές εργασίες ή σεμινάρια, αλλά η επιτυχία στις εξετάσεις να στηρίζεται αποκλειστικά στο προσωπικό διάβασμα του φοιτητή.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Freya
Δραστήριο μέλος
αλλα πολυ ενδιαφερουσα σχολη
LDM
Νεοφερμένος
αν μπορεις καποιος να μου μεταφερει αυτο το τοπικ στο καταλληλο τομεα γιατι δν μπορουσα να κανω Log in οταν πηγαινα στις ΣΧΟΛΕΣ-ΤΜΗΜΑΤΑ και ετσι το γραψα εδω!
μπορει καποιος να μου πει τι εχουμε να διαβασουμε για την δευτερα-τριτη-τεταρτη που μας ερχεται στα παρακατω μαθηματα?
Εισαγωγή στην πολιτική επιστήμη Ι
Πολιτική φιλοσοφία στην αρχαία Ελλάδα
Νεώτερη Ελληνική Πολιτική Ιστορία (1821-1909)
Φιλοσοφία και πολιτική: από τον Μακιαβέλι στις θεωρίες Κοινωνικού Συμβολαίου
Διεθνείς σχέσεις
Σύγχρονη ευρωπαϊκή ιστορία
ελειπα αυτη την εβδομαδα απο τα μαθηματα! αν υπαρχει κανεις θα του στειλω πμ και για τα βιβλια που εχω παρει γιατι οι μισοι φοιτητες εχουν διαφορετικα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νίκος Β
Νεοφερμένος
α) Το τμήμα πολιτικής επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης
β) Το τμημα πολιτικών επιστημών του Α.Π.Θ
γ) Το τμήμα πολιτικών επιστημών του Δ.Π.Θ
δ) Το τμήμα πολιτικής επιστήμης και δημοσίων σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου
ε)Το τμήμα πολιτικής επιστήμης και δημόσιας διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών
στ)Το τμήμα πολιτικής επιστήμης και Ιστορίας Παντείου
Θέλω να δω τις διαφορές όλων των τμημάτων προκειμένου να υπάρξη μια βελτίωση. Αυτήν την στιγμή κάνω μια μελέτη πάνω στις κατευθύνσεις μας.
εχεις τελειωσει αυτη τη σχολη? ειναι καλη?απο επαγγελματικες προοπτικες μαλλον ασχημα τα πραγματα.....
αλλα πολυ ενδιαφερουσα σχολη
$tel!0$
Νεοφερμένος
Σας ευχαριστώ!!!
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Ναι. Κατατακτήριες.Με συγχωρείτε αλλά έχω μια απορία...επειδή μόλις φέτος έδωσα πανελλαδικές και στόχευα στη Νομική(την οποία και δυστυχώς δεν πιάνω ), μου είπαν πως αφού τελειώσω τις Πολιτικές Επιστήμες μπορώ να εισαχθώ στο τρίτο εξάμηνο της Νομικής Σχολής.Αληθεύει το συγκεκριμένο και αν ναι με ποιον τρόπο μπορώ να μπω στη σχολή;
Σας ευχαριστώ!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Woahh
- Antonia Alexandra
- monika20
- Konstantina74
- spap2124
- ScarletFox
- Claire05
- Γιώργος Ζ
- maril8na
- t.giat.13
- brizoulis
- SouPou
- Geokand54
- pinelopikaxrila20@gm
- VFD59
- Schlimazel
- Nikoleta_Giann
- thecrazycretan
- Kampasa
- milianis
- Marianna Ds
- Libertus
- Nikitas18
- Philippos17
- Porfira
- Billokos1
- Jocaste
- Red
- angies
- Ioanna98
- vetas
- Clary
- stefan
- Theranos
- SMK
- Jimmy20
- Ada ada
- lnesb
- giannhs2001
- Dimitris2001
- Nala
- SlimShady
- Eri0611
- imyrcarn
- ggl
- constansn
- Alexecon1991
- Memetchi
- snowy
- korlef
- tfghp
- calliope
- charmander
- nicole1982
- Christina.kfl
- Penny80
- Revekka
- Drglitterstar
- Belle26
- ale
- Lebron
- Ria99
- panosveki
- KingPoul
- Fofi
- Ryuzaki
- Kostis-Palamas
- Jimmis18
- Giorgos216
- anastasis06
- Unboxholics
- Κλημεντίνη
- Johnman97
- paulkin94
- luisnazariodelima
- Backpacker97
- Scandal
- Nikol123
- the japanese
- vgard
- ChristosV21
- panos007
- Mukumbura
- Eleni21
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.