blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 13:05 Ο blacksheep: #201 29-11-09 13:05 βασικα,μου ειχε μπει το μικροβιο της νομικης απο πολυ παλια. αλλα,σιγα μην πηγαινα θεωρητικη κατευθυνση. Ενας δικηγορος με εξειδικευση εμπειρογνωμονα οπως ιατροδικαστη δε θα με χαλουσε καθολου. Λεμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Athens Δραστήριο μέλος Η Lita Athens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 541 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 13:13 Η Lita Athens: #202 29-11-09 13:13 καλή τύχη σε ό,τι αποφασίσεις... αλλά, θα σου πάρει πολύ καιρό να τελειώσεις και τις 2 σχολές... 4 χρόνια για τη νομική 6 χρόνια για την ιατρική ... και τα χρόνια για ειδικότητα κλπ, κλπ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 13:14 Ο blacksheep: #203 29-11-09 13:14 ηρεμησε.Ο τιτλος λεει τρελα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Athens Δραστήριο μέλος Η Lita Athens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 541 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 13:18 Η Lita Athens: #204 29-11-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: ηρεμησε.Ο τιτλος λεει τρελα. Click για ανάπτυξη... κοίτα... πρακτικά μπορείσ να το κάνεισ... είναι πραγματοποιήσιμο!!! απλώς, δεν είναι ΕΥΚΟΛΑ πραγματοποιησιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 13:21 Ο blacksheep: #205 29-11-09 13:21 κοιτα και μετα που θα πιασω δουλεια στο law and order special unit? απλα μου αρεσει πολυ η νομικη σαν σχολη.Αλλα λογω κατευθυνσης,δεν εχω διακιωμα να τη δηλωσω. εσυ μηπως εισαι στη νομικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Athens Δραστήριο μέλος Η Lita Athens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 541 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 13:24 Η Lita Athens: #206 29-11-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: κοιτα και μετα που θα πιασω δουλεια στο law and order special unit? απλα μου αρεσει πολυ η νομικη σαν σχολη.Αλλα λογω κατευθυνσης,δεν εχω διακιωμα να τη δηλωσω. εσυ μηπως εισαι στη νομικη? Click για ανάπτυξη... δεν είμαι από νομική, ούτε από ιατρική... οπότε πρακτικά δεν μπορώ να σε βοηθήσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 13:26 Ο blacksheep: #207 29-11-09 13:26 οχι,δεν ηθελα να ρωτησω κατι.απλη περιεργεια. για καμια απο τις 2 σχολες δεν ξερω αρκετα. Μην κοιταξεις του φορουμ 3 πεδιο μονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 238 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 22:01 Ο Nikos έγραψε: #208 29-11-09 22:01 Όνειρο μου είναι να σπουδάσω θεατρολογία Αθηνών και αργότερα να δώσω εξετάσεις στη δραματική σχολή του εθνικού θεάτρου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιαππαπινα Νεοφερμένο μέλος Η Γιαππαπινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 14:17 Η Γιαππαπινα: #209 30-11-09 14:17 βασικα να πουμε οι περισσοτεροι Ελληνες ειναι δυστηχησμενοι γιατι κανουν δουλειες που δεν τους αρεσουν.Εγω θελω να γινω αξιωματικος στο στρατο αν και το εχω ψαξει γενικα τι παιζει ποσο περιπου πρεπει να γραψω πανελληνιες,αν κρατησει μεχρι τοτε ,και ποσο ειναι τα ορια των αθληματων.Τελικα αν δεν περασω εκει, θα δωσω καπου αλλου που λογικα δεν θα μου αρεσει και θα ειμαι μια ακομα δυστηχησμενη ελληνιδα που κανει μια δουλεια που δεν της αρεσει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickie13 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:04 Η vickie13 έγραψε: #210 30-11-09 22:04 Αρχική Δημοσίευση από διονυσια: βασικα να πουμε οι περισσοτεροι Ελληνες ειναι δυστηχησμενοι γιατι κανουν δουλειες που δεν τους αρεσουν.Εγω θελω να γινω αξιωματικος στο στρατο αν και το εχω ψαξει γενικα τι παιζει ποσο περιπου πρεπει να γραψω πανελληνιες,αν κρατησει μεχρι τοτε ,και ποσο ειναι τα ορια των αθληματων.Τελικα αν δεν περασω εκει, θα δωσω καπου αλλου που λογικα δεν θα μου αρεσει και θα ειμαι μια ακομα δυστηχησμενη ελληνιδα που κανει μια δουλεια που δεν της αρεσει!!!! Click για ανάπτυξη... το να διαλεξεις μια δουλεια που σου αρεσει το εχεις σκεφτει...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavl0s Νεοφερμένο μέλος Ο Pavl0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:20 Ο Pavl0s έγραψε: #211 30-11-09 22:20 οταν ειμουν 5 ηθελα να γινω δυτης :fss::s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:25 Ο orathac έγραψε: #212 30-11-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από vickie13: το να διαλεξεις μια δουλεια που σου αρεσει το εχεις σκεφτει...? Click για ανάπτυξη... Μπορεί απλά να μην συμφέρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickie13 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:33 Η vickie13 έγραψε: #213 30-11-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Μπορεί απλά να μην συμφέρει. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν γινεται να λειτουργουμε με βαση το χρημα...αυτο το θα γινω αλλη μια δυστηχισμενη ειναι απλα μια δικαιολογια...στο χερι της ειναι να το αποτρεψει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:46 Ο orathac έγραψε: #214 30-11-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από vickie13: Ναι αλλα δεν γινεται να λειτουργουμε με βαση το χρημα...αυτο το θα γινω αλλη μια δυστηχισμενη ειναι απλα μια δικαιολογια...στο χερι της ειναι να το αποτρεψει.... Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να είναι χρήμα, μπορεί να είναι αγάπη, επιβίωση, οτιδήποτε από τις 7 θανάσιμες αμαρτίες άμα χρειαστεί. Τα αλλά που είπες είναι ωραία να τα βλέπεις στις ταινίες, αλλά εδώ απλά σύνελθε, άμα αυτό που σου αρέσει δεν μπορεί να σου βγάλει λεφτά, τότε απλά παράτα τα όνειρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickie13 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:51 Η vickie13 έγραψε: #215 30-11-09 22:51 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Δεν χρειάζεται να είναι χρήμα, μπορεί να είναι αγάπη, επιβίωση, οτιδήποτε από τις 7 θανάσιμες αμαρτίες άμα χρειαστεί. Τα αλλά που είπες είναι ωραία να τα βλέπεις στις ταινίες, αλλά εδώ απλά σύνελθε, άμα αυτό που σου αρέσει δεν μπορεί να σου βγάλει λεφτά, τότε απλά παράτα τα όνειρα. Click για ανάπτυξη... Ο τροπος που το ειπε με εκανε να πιστευω πως ο λογος να διαλεξει αυτα τα επαγγελματα ηταν τα χρηματα....φυσικα και το ξερω οτι δεν γινεται να διαλεξεις ενα επαγγελμα που δεν θα σου προσφερει χρηματα αλλα πιστευω πως θα υπαρχει καποιο που θα της αρεσει και θα της βγαζει χρηματα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιαππαπινα Νεοφερμένο μέλος Η Γιαππαπινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:47 Η Γιαππαπινα: #216 01-12-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από vickie13: το να διαλεξεις μια δουλεια που σου αρεσει το εχεις σκεφτει...? Click για ανάπτυξη... ναι θελω να παω στις στρατιωτικες σχολες αλλα αν δεν περασω τι θα γινω λεω!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fifika! Νεοφερμένο μέλος Η fifika! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:53 Η fifika! έγραψε: #217 01-12-09 17:53 Αρχική Δημοσίευση από διονυσια: ναι θελω να παω στις στρατιωτικες σχολες αλλα αν δεν περασω τι θα γινω λεω!? Click για ανάπτυξη... Μπορείς αν δεν περάσεις με την πρώτη να ξαναδώσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavl0s Νεοφερμένο μέλος Ο Pavl0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:29 Ο Pavl0s έγραψε: #218 01-12-09 19:29 ή να πας καπου αλλου .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιαππαπινα Νεοφερμένο μέλος Η Γιαππαπινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:13 Η Γιαππαπινα: #219 01-12-09 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Pavl0s: ή να πας καπου αλλου ..[/quote βασικα μονο εκει μου αρεσει και αν δεν περασω με την πρωτη 8α καθομαι για ενα χρονο(και δεν λεει)!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:43 Ο Pure_Seduction: #220 01-12-09 20:43 λεει,αν σου αρεσει και ειναι το μονο που θες να ασχοληθεις,λεει και παραλεει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee michaela888 Gvisbinis Eleni123- Jauahahwiwisjs Πύρος redpointer giorgos5002 giannhs2001 rseven ioanna2007 agg41 Ilovemycats27 Debugging_Daemon TheNorth tsiobieman Qwerty 0 FNC_Sophia iew Orfano constansn iiTzArismaltor_ Praxis jellojina estrela panosT436 Kate1914 Corfu kitty Unboxholics Than003 Ryuzaki antonis97 georgetherrr Nala Argyrisar jYanniss AggelikiGr Φινεύς Scandal Εριφύλη Joji allall1 sophiaa sofia07 donut_daddy Totreno A350 Coconut201 Dr. Gl. Luminous Hecticism P.Dam. Maria_Xagorari Steliosgkougkou GeorgePap2003 ένας τυχαίος Magigi Maynard Libertus Steliosalm bibliofagos Τρελας123 Kzaro kiyoshi gegeorgiou90 jimis2001 woasibe george777 BatGuin MrDna Alessandra Eliza chjan Paragontas7000 Christr22 Miaaaa MrDragonboy Lathy thecrazycretan χημεια4λαιφ Abiogenesis Νικολινα Ελεν physicscrazy Έλενα Παπαμακαριου Wonderkid Farmakopoios charmander blissele athena10 BiteTheDust Pierre Bezukhov Ken Vera SevenSouls_ marikakitsou16 Antonios1 Natsuko Angelica Vzl sakplat Arvacon patatosalata22 fockos Nickelhead bbb Entropy24 Ιωάννης1234 ΑmyC Ria99 ggl Darkking Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
βασικα,μου ειχε μπει το μικροβιο της νομικης απο πολυ παλια. αλλα,σιγα μην πηγαινα θεωρητικη κατευθυνση. Ενας δικηγορος με εξειδικευση εμπειρογνωμονα οπως ιατροδικαστη δε θα με χαλουσε καθολου. Λεμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Athens Δραστήριο μέλος Η Lita Athens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 541 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 13:13 Η Lita Athens: #202 29-11-09 13:13 καλή τύχη σε ό,τι αποφασίσεις... αλλά, θα σου πάρει πολύ καιρό να τελειώσεις και τις 2 σχολές... 4 χρόνια για τη νομική 6 χρόνια για την ιατρική ... και τα χρόνια για ειδικότητα κλπ, κλπ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 13:14 Ο blacksheep: #203 29-11-09 13:14 ηρεμησε.Ο τιτλος λεει τρελα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Athens Δραστήριο μέλος Η Lita Athens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 541 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 13:18 Η Lita Athens: #204 29-11-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: ηρεμησε.Ο τιτλος λεει τρελα. Click για ανάπτυξη... κοίτα... πρακτικά μπορείσ να το κάνεισ... είναι πραγματοποιήσιμο!!! απλώς, δεν είναι ΕΥΚΟΛΑ πραγματοποιησιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 13:21 Ο blacksheep: #205 29-11-09 13:21 κοιτα και μετα που θα πιασω δουλεια στο law and order special unit? απλα μου αρεσει πολυ η νομικη σαν σχολη.Αλλα λογω κατευθυνσης,δεν εχω διακιωμα να τη δηλωσω. εσυ μηπως εισαι στη νομικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Athens Δραστήριο μέλος Η Lita Athens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 541 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 13:24 Η Lita Athens: #206 29-11-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: κοιτα και μετα που θα πιασω δουλεια στο law and order special unit? απλα μου αρεσει πολυ η νομικη σαν σχολη.Αλλα λογω κατευθυνσης,δεν εχω διακιωμα να τη δηλωσω. εσυ μηπως εισαι στη νομικη? Click για ανάπτυξη... δεν είμαι από νομική, ούτε από ιατρική... οπότε πρακτικά δεν μπορώ να σε βοηθήσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 13:26 Ο blacksheep: #207 29-11-09 13:26 οχι,δεν ηθελα να ρωτησω κατι.απλη περιεργεια. για καμια απο τις 2 σχολες δεν ξερω αρκετα. Μην κοιταξεις του φορουμ 3 πεδιο μονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 238 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 22:01 Ο Nikos έγραψε: #208 29-11-09 22:01 Όνειρο μου είναι να σπουδάσω θεατρολογία Αθηνών και αργότερα να δώσω εξετάσεις στη δραματική σχολή του εθνικού θεάτρου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιαππαπινα Νεοφερμένο μέλος Η Γιαππαπινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 14:17 Η Γιαππαπινα: #209 30-11-09 14:17 βασικα να πουμε οι περισσοτεροι Ελληνες ειναι δυστηχησμενοι γιατι κανουν δουλειες που δεν τους αρεσουν.Εγω θελω να γινω αξιωματικος στο στρατο αν και το εχω ψαξει γενικα τι παιζει ποσο περιπου πρεπει να γραψω πανελληνιες,αν κρατησει μεχρι τοτε ,και ποσο ειναι τα ορια των αθληματων.Τελικα αν δεν περασω εκει, θα δωσω καπου αλλου που λογικα δεν θα μου αρεσει και θα ειμαι μια ακομα δυστηχησμενη ελληνιδα που κανει μια δουλεια που δεν της αρεσει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickie13 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:04 Η vickie13 έγραψε: #210 30-11-09 22:04 Αρχική Δημοσίευση από διονυσια: βασικα να πουμε οι περισσοτεροι Ελληνες ειναι δυστηχησμενοι γιατι κανουν δουλειες που δεν τους αρεσουν.Εγω θελω να γινω αξιωματικος στο στρατο αν και το εχω ψαξει γενικα τι παιζει ποσο περιπου πρεπει να γραψω πανελληνιες,αν κρατησει μεχρι τοτε ,και ποσο ειναι τα ορια των αθληματων.Τελικα αν δεν περασω εκει, θα δωσω καπου αλλου που λογικα δεν θα μου αρεσει και θα ειμαι μια ακομα δυστηχησμενη ελληνιδα που κανει μια δουλεια που δεν της αρεσει!!!! Click για ανάπτυξη... το να διαλεξεις μια δουλεια που σου αρεσει το εχεις σκεφτει...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavl0s Νεοφερμένο μέλος Ο Pavl0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:20 Ο Pavl0s έγραψε: #211 30-11-09 22:20 οταν ειμουν 5 ηθελα να γινω δυτης :fss::s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:25 Ο orathac έγραψε: #212 30-11-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από vickie13: το να διαλεξεις μια δουλεια που σου αρεσει το εχεις σκεφτει...? Click για ανάπτυξη... Μπορεί απλά να μην συμφέρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickie13 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:33 Η vickie13 έγραψε: #213 30-11-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Μπορεί απλά να μην συμφέρει. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν γινεται να λειτουργουμε με βαση το χρημα...αυτο το θα γινω αλλη μια δυστηχισμενη ειναι απλα μια δικαιολογια...στο χερι της ειναι να το αποτρεψει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:46 Ο orathac έγραψε: #214 30-11-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από vickie13: Ναι αλλα δεν γινεται να λειτουργουμε με βαση το χρημα...αυτο το θα γινω αλλη μια δυστηχισμενη ειναι απλα μια δικαιολογια...στο χερι της ειναι να το αποτρεψει.... Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να είναι χρήμα, μπορεί να είναι αγάπη, επιβίωση, οτιδήποτε από τις 7 θανάσιμες αμαρτίες άμα χρειαστεί. Τα αλλά που είπες είναι ωραία να τα βλέπεις στις ταινίες, αλλά εδώ απλά σύνελθε, άμα αυτό που σου αρέσει δεν μπορεί να σου βγάλει λεφτά, τότε απλά παράτα τα όνειρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickie13 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:51 Η vickie13 έγραψε: #215 30-11-09 22:51 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Δεν χρειάζεται να είναι χρήμα, μπορεί να είναι αγάπη, επιβίωση, οτιδήποτε από τις 7 θανάσιμες αμαρτίες άμα χρειαστεί. Τα αλλά που είπες είναι ωραία να τα βλέπεις στις ταινίες, αλλά εδώ απλά σύνελθε, άμα αυτό που σου αρέσει δεν μπορεί να σου βγάλει λεφτά, τότε απλά παράτα τα όνειρα. Click για ανάπτυξη... Ο τροπος που το ειπε με εκανε να πιστευω πως ο λογος να διαλεξει αυτα τα επαγγελματα ηταν τα χρηματα....φυσικα και το ξερω οτι δεν γινεται να διαλεξεις ενα επαγγελμα που δεν θα σου προσφερει χρηματα αλλα πιστευω πως θα υπαρχει καποιο που θα της αρεσει και θα της βγαζει χρηματα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιαππαπινα Νεοφερμένο μέλος Η Γιαππαπινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:47 Η Γιαππαπινα: #216 01-12-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από vickie13: το να διαλεξεις μια δουλεια που σου αρεσει το εχεις σκεφτει...? Click για ανάπτυξη... ναι θελω να παω στις στρατιωτικες σχολες αλλα αν δεν περασω τι θα γινω λεω!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fifika! Νεοφερμένο μέλος Η fifika! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:53 Η fifika! έγραψε: #217 01-12-09 17:53 Αρχική Δημοσίευση από διονυσια: ναι θελω να παω στις στρατιωτικες σχολες αλλα αν δεν περασω τι θα γινω λεω!? Click για ανάπτυξη... Μπορείς αν δεν περάσεις με την πρώτη να ξαναδώσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavl0s Νεοφερμένο μέλος Ο Pavl0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:29 Ο Pavl0s έγραψε: #218 01-12-09 19:29 ή να πας καπου αλλου .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιαππαπινα Νεοφερμένο μέλος Η Γιαππαπινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:13 Η Γιαππαπινα: #219 01-12-09 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Pavl0s: ή να πας καπου αλλου ..[/quote βασικα μονο εκει μου αρεσει και αν δεν περασω με την πρωτη 8α καθομαι για ενα χρονο(και δεν λεει)!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:43 Ο Pure_Seduction: #220 01-12-09 20:43 λεει,αν σου αρεσει και ειναι το μονο που θες να ασχοληθεις,λεει και παραλεει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee michaela888 Gvisbinis Eleni123- Jauahahwiwisjs Πύρος redpointer giorgos5002 giannhs2001 rseven ioanna2007 agg41 Ilovemycats27 Debugging_Daemon TheNorth tsiobieman Qwerty 0 FNC_Sophia iew Orfano constansn iiTzArismaltor_ Praxis jellojina estrela panosT436 Kate1914 Corfu kitty Unboxholics Than003 Ryuzaki antonis97 georgetherrr Nala Argyrisar jYanniss AggelikiGr Φινεύς Scandal Εριφύλη Joji allall1 sophiaa sofia07 donut_daddy Totreno A350 Coconut201 Dr. Gl. Luminous Hecticism P.Dam. Maria_Xagorari Steliosgkougkou GeorgePap2003 ένας τυχαίος Magigi Maynard Libertus Steliosalm bibliofagos Τρελας123 Kzaro kiyoshi gegeorgiou90 jimis2001 woasibe george777 BatGuin MrDna Alessandra Eliza chjan Paragontas7000 Christr22 Miaaaa MrDragonboy Lathy thecrazycretan χημεια4λαιφ Abiogenesis Νικολινα Ελεν physicscrazy Έλενα Παπαμακαριου Wonderkid Farmakopoios charmander blissele athena10 BiteTheDust Pierre Bezukhov Ken Vera SevenSouls_ marikakitsou16 Antonios1 Natsuko Angelica Vzl sakplat Arvacon patatosalata22 fockos Nickelhead bbb Entropy24 Ιωάννης1234 ΑmyC Ria99 ggl Darkking Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλή τύχη σε ό,τι αποφασίσεις... αλλά, θα σου πάρει πολύ καιρό να τελειώσεις και τις 2 σχολές... 4 χρόνια για τη νομική 6 χρόνια για την ιατρική ... και τα χρόνια για ειδικότητα κλπ, κλπ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 13:14 Ο blacksheep: #203 29-11-09 13:14 ηρεμησε.Ο τιτλος λεει τρελα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Athens Δραστήριο μέλος Η Lita Athens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 541 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 13:18 Η Lita Athens: #204 29-11-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: ηρεμησε.Ο τιτλος λεει τρελα. Click για ανάπτυξη... κοίτα... πρακτικά μπορείσ να το κάνεισ... είναι πραγματοποιήσιμο!!! απλώς, δεν είναι ΕΥΚΟΛΑ πραγματοποιησιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 13:21 Ο blacksheep: #205 29-11-09 13:21 κοιτα και μετα που θα πιασω δουλεια στο law and order special unit? απλα μου αρεσει πολυ η νομικη σαν σχολη.Αλλα λογω κατευθυνσης,δεν εχω διακιωμα να τη δηλωσω. εσυ μηπως εισαι στη νομικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Athens Δραστήριο μέλος Η Lita Athens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 541 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 13:24 Η Lita Athens: #206 29-11-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: κοιτα και μετα που θα πιασω δουλεια στο law and order special unit? απλα μου αρεσει πολυ η νομικη σαν σχολη.Αλλα λογω κατευθυνσης,δεν εχω διακιωμα να τη δηλωσω. εσυ μηπως εισαι στη νομικη? Click για ανάπτυξη... δεν είμαι από νομική, ούτε από ιατρική... οπότε πρακτικά δεν μπορώ να σε βοηθήσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 13:26 Ο blacksheep: #207 29-11-09 13:26 οχι,δεν ηθελα να ρωτησω κατι.απλη περιεργεια. για καμια απο τις 2 σχολες δεν ξερω αρκετα. Μην κοιταξεις του φορουμ 3 πεδιο μονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 238 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 22:01 Ο Nikos έγραψε: #208 29-11-09 22:01 Όνειρο μου είναι να σπουδάσω θεατρολογία Αθηνών και αργότερα να δώσω εξετάσεις στη δραματική σχολή του εθνικού θεάτρου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιαππαπινα Νεοφερμένο μέλος Η Γιαππαπινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 14:17 Η Γιαππαπινα: #209 30-11-09 14:17 βασικα να πουμε οι περισσοτεροι Ελληνες ειναι δυστηχησμενοι γιατι κανουν δουλειες που δεν τους αρεσουν.Εγω θελω να γινω αξιωματικος στο στρατο αν και το εχω ψαξει γενικα τι παιζει ποσο περιπου πρεπει να γραψω πανελληνιες,αν κρατησει μεχρι τοτε ,και ποσο ειναι τα ορια των αθληματων.Τελικα αν δεν περασω εκει, θα δωσω καπου αλλου που λογικα δεν θα μου αρεσει και θα ειμαι μια ακομα δυστηχησμενη ελληνιδα που κανει μια δουλεια που δεν της αρεσει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickie13 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:04 Η vickie13 έγραψε: #210 30-11-09 22:04 Αρχική Δημοσίευση από διονυσια: βασικα να πουμε οι περισσοτεροι Ελληνες ειναι δυστηχησμενοι γιατι κανουν δουλειες που δεν τους αρεσουν.Εγω θελω να γινω αξιωματικος στο στρατο αν και το εχω ψαξει γενικα τι παιζει ποσο περιπου πρεπει να γραψω πανελληνιες,αν κρατησει μεχρι τοτε ,και ποσο ειναι τα ορια των αθληματων.Τελικα αν δεν περασω εκει, θα δωσω καπου αλλου που λογικα δεν θα μου αρεσει και θα ειμαι μια ακομα δυστηχησμενη ελληνιδα που κανει μια δουλεια που δεν της αρεσει!!!! Click για ανάπτυξη... το να διαλεξεις μια δουλεια που σου αρεσει το εχεις σκεφτει...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavl0s Νεοφερμένο μέλος Ο Pavl0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:20 Ο Pavl0s έγραψε: #211 30-11-09 22:20 οταν ειμουν 5 ηθελα να γινω δυτης :fss::s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:25 Ο orathac έγραψε: #212 30-11-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από vickie13: το να διαλεξεις μια δουλεια που σου αρεσει το εχεις σκεφτει...? Click για ανάπτυξη... Μπορεί απλά να μην συμφέρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickie13 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:33 Η vickie13 έγραψε: #213 30-11-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Μπορεί απλά να μην συμφέρει. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν γινεται να λειτουργουμε με βαση το χρημα...αυτο το θα γινω αλλη μια δυστηχισμενη ειναι απλα μια δικαιολογια...στο χερι της ειναι να το αποτρεψει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:46 Ο orathac έγραψε: #214 30-11-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από vickie13: Ναι αλλα δεν γινεται να λειτουργουμε με βαση το χρημα...αυτο το θα γινω αλλη μια δυστηχισμενη ειναι απλα μια δικαιολογια...στο χερι της ειναι να το αποτρεψει.... Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να είναι χρήμα, μπορεί να είναι αγάπη, επιβίωση, οτιδήποτε από τις 7 θανάσιμες αμαρτίες άμα χρειαστεί. Τα αλλά που είπες είναι ωραία να τα βλέπεις στις ταινίες, αλλά εδώ απλά σύνελθε, άμα αυτό που σου αρέσει δεν μπορεί να σου βγάλει λεφτά, τότε απλά παράτα τα όνειρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickie13 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:51 Η vickie13 έγραψε: #215 30-11-09 22:51 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Δεν χρειάζεται να είναι χρήμα, μπορεί να είναι αγάπη, επιβίωση, οτιδήποτε από τις 7 θανάσιμες αμαρτίες άμα χρειαστεί. Τα αλλά που είπες είναι ωραία να τα βλέπεις στις ταινίες, αλλά εδώ απλά σύνελθε, άμα αυτό που σου αρέσει δεν μπορεί να σου βγάλει λεφτά, τότε απλά παράτα τα όνειρα. Click για ανάπτυξη... Ο τροπος που το ειπε με εκανε να πιστευω πως ο λογος να διαλεξει αυτα τα επαγγελματα ηταν τα χρηματα....φυσικα και το ξερω οτι δεν γινεται να διαλεξεις ενα επαγγελμα που δεν θα σου προσφερει χρηματα αλλα πιστευω πως θα υπαρχει καποιο που θα της αρεσει και θα της βγαζει χρηματα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιαππαπινα Νεοφερμένο μέλος Η Γιαππαπινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:47 Η Γιαππαπινα: #216 01-12-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από vickie13: το να διαλεξεις μια δουλεια που σου αρεσει το εχεις σκεφτει...? Click για ανάπτυξη... ναι θελω να παω στις στρατιωτικες σχολες αλλα αν δεν περασω τι θα γινω λεω!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fifika! Νεοφερμένο μέλος Η fifika! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:53 Η fifika! έγραψε: #217 01-12-09 17:53 Αρχική Δημοσίευση από διονυσια: ναι θελω να παω στις στρατιωτικες σχολες αλλα αν δεν περασω τι θα γινω λεω!? Click για ανάπτυξη... Μπορείς αν δεν περάσεις με την πρώτη να ξαναδώσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavl0s Νεοφερμένο μέλος Ο Pavl0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:29 Ο Pavl0s έγραψε: #218 01-12-09 19:29 ή να πας καπου αλλου .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιαππαπινα Νεοφερμένο μέλος Η Γιαππαπινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:13 Η Γιαππαπινα: #219 01-12-09 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Pavl0s: ή να πας καπου αλλου ..[/quote βασικα μονο εκει μου αρεσει και αν δεν περασω με την πρωτη 8α καθομαι για ενα χρονο(και δεν λεει)!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:43 Ο Pure_Seduction: #220 01-12-09 20:43 λεει,αν σου αρεσει και ειναι το μονο που θες να ασχοληθεις,λεει και παραλεει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee michaela888 Gvisbinis Eleni123- Jauahahwiwisjs Πύρος redpointer giorgos5002 giannhs2001 rseven ioanna2007 agg41 Ilovemycats27 Debugging_Daemon TheNorth tsiobieman Qwerty 0 FNC_Sophia iew Orfano constansn iiTzArismaltor_ Praxis jellojina estrela panosT436 Kate1914 Corfu kitty Unboxholics Than003 Ryuzaki antonis97 georgetherrr Nala Argyrisar jYanniss AggelikiGr Φινεύς Scandal Εριφύλη Joji allall1 sophiaa sofia07 donut_daddy Totreno A350 Coconut201 Dr. Gl. Luminous Hecticism P.Dam. Maria_Xagorari Steliosgkougkou GeorgePap2003 ένας τυχαίος Magigi Maynard Libertus Steliosalm bibliofagos Τρελας123 Kzaro kiyoshi gegeorgiou90 jimis2001 woasibe george777 BatGuin MrDna Alessandra Eliza chjan Paragontas7000 Christr22 Miaaaa MrDragonboy Lathy thecrazycretan χημεια4λαιφ Abiogenesis Νικολινα Ελεν physicscrazy Έλενα Παπαμακαριου Wonderkid Farmakopoios charmander blissele athena10 BiteTheDust Pierre Bezukhov Ken Vera SevenSouls_ marikakitsou16 Antonios1 Natsuko Angelica Vzl sakplat Arvacon patatosalata22 fockos Nickelhead bbb Entropy24 Ιωάννης1234 ΑmyC Ria99 ggl Darkking Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ηρεμησε.Ο τιτλος λεει τρελα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Athens Δραστήριο μέλος Η Lita Athens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 541 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 13:18 Η Lita Athens: #204 29-11-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: ηρεμησε.Ο τιτλος λεει τρελα. Click για ανάπτυξη... κοίτα... πρακτικά μπορείσ να το κάνεισ... είναι πραγματοποιήσιμο!!! απλώς, δεν είναι ΕΥΚΟΛΑ πραγματοποιησιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 13:21 Ο blacksheep: #205 29-11-09 13:21 κοιτα και μετα που θα πιασω δουλεια στο law and order special unit? απλα μου αρεσει πολυ η νομικη σαν σχολη.Αλλα λογω κατευθυνσης,δεν εχω διακιωμα να τη δηλωσω. εσυ μηπως εισαι στη νομικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Athens Δραστήριο μέλος Η Lita Athens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 541 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 13:24 Η Lita Athens: #206 29-11-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: κοιτα και μετα που θα πιασω δουλεια στο law and order special unit? απλα μου αρεσει πολυ η νομικη σαν σχολη.Αλλα λογω κατευθυνσης,δεν εχω διακιωμα να τη δηλωσω. εσυ μηπως εισαι στη νομικη? Click για ανάπτυξη... δεν είμαι από νομική, ούτε από ιατρική... οπότε πρακτικά δεν μπορώ να σε βοηθήσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 13:26 Ο blacksheep: #207 29-11-09 13:26 οχι,δεν ηθελα να ρωτησω κατι.απλη περιεργεια. για καμια απο τις 2 σχολες δεν ξερω αρκετα. Μην κοιταξεις του φορουμ 3 πεδιο μονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 238 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 22:01 Ο Nikos έγραψε: #208 29-11-09 22:01 Όνειρο μου είναι να σπουδάσω θεατρολογία Αθηνών και αργότερα να δώσω εξετάσεις στη δραματική σχολή του εθνικού θεάτρου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιαππαπινα Νεοφερμένο μέλος Η Γιαππαπινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 14:17 Η Γιαππαπινα: #209 30-11-09 14:17 βασικα να πουμε οι περισσοτεροι Ελληνες ειναι δυστηχησμενοι γιατι κανουν δουλειες που δεν τους αρεσουν.Εγω θελω να γινω αξιωματικος στο στρατο αν και το εχω ψαξει γενικα τι παιζει ποσο περιπου πρεπει να γραψω πανελληνιες,αν κρατησει μεχρι τοτε ,και ποσο ειναι τα ορια των αθληματων.Τελικα αν δεν περασω εκει, θα δωσω καπου αλλου που λογικα δεν θα μου αρεσει και θα ειμαι μια ακομα δυστηχησμενη ελληνιδα που κανει μια δουλεια που δεν της αρεσει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickie13 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:04 Η vickie13 έγραψε: #210 30-11-09 22:04 Αρχική Δημοσίευση από διονυσια: βασικα να πουμε οι περισσοτεροι Ελληνες ειναι δυστηχησμενοι γιατι κανουν δουλειες που δεν τους αρεσουν.Εγω θελω να γινω αξιωματικος στο στρατο αν και το εχω ψαξει γενικα τι παιζει ποσο περιπου πρεπει να γραψω πανελληνιες,αν κρατησει μεχρι τοτε ,και ποσο ειναι τα ορια των αθληματων.Τελικα αν δεν περασω εκει, θα δωσω καπου αλλου που λογικα δεν θα μου αρεσει και θα ειμαι μια ακομα δυστηχησμενη ελληνιδα που κανει μια δουλεια που δεν της αρεσει!!!! Click για ανάπτυξη... το να διαλεξεις μια δουλεια που σου αρεσει το εχεις σκεφτει...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavl0s Νεοφερμένο μέλος Ο Pavl0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:20 Ο Pavl0s έγραψε: #211 30-11-09 22:20 οταν ειμουν 5 ηθελα να γινω δυτης :fss::s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:25 Ο orathac έγραψε: #212 30-11-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από vickie13: το να διαλεξεις μια δουλεια που σου αρεσει το εχεις σκεφτει...? Click για ανάπτυξη... Μπορεί απλά να μην συμφέρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickie13 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:33 Η vickie13 έγραψε: #213 30-11-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Μπορεί απλά να μην συμφέρει. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν γινεται να λειτουργουμε με βαση το χρημα...αυτο το θα γινω αλλη μια δυστηχισμενη ειναι απλα μια δικαιολογια...στο χερι της ειναι να το αποτρεψει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:46 Ο orathac έγραψε: #214 30-11-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από vickie13: Ναι αλλα δεν γινεται να λειτουργουμε με βαση το χρημα...αυτο το θα γινω αλλη μια δυστηχισμενη ειναι απλα μια δικαιολογια...στο χερι της ειναι να το αποτρεψει.... Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να είναι χρήμα, μπορεί να είναι αγάπη, επιβίωση, οτιδήποτε από τις 7 θανάσιμες αμαρτίες άμα χρειαστεί. Τα αλλά που είπες είναι ωραία να τα βλέπεις στις ταινίες, αλλά εδώ απλά σύνελθε, άμα αυτό που σου αρέσει δεν μπορεί να σου βγάλει λεφτά, τότε απλά παράτα τα όνειρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickie13 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:51 Η vickie13 έγραψε: #215 30-11-09 22:51 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Δεν χρειάζεται να είναι χρήμα, μπορεί να είναι αγάπη, επιβίωση, οτιδήποτε από τις 7 θανάσιμες αμαρτίες άμα χρειαστεί. Τα αλλά που είπες είναι ωραία να τα βλέπεις στις ταινίες, αλλά εδώ απλά σύνελθε, άμα αυτό που σου αρέσει δεν μπορεί να σου βγάλει λεφτά, τότε απλά παράτα τα όνειρα. Click για ανάπτυξη... Ο τροπος που το ειπε με εκανε να πιστευω πως ο λογος να διαλεξει αυτα τα επαγγελματα ηταν τα χρηματα....φυσικα και το ξερω οτι δεν γινεται να διαλεξεις ενα επαγγελμα που δεν θα σου προσφερει χρηματα αλλα πιστευω πως θα υπαρχει καποιο που θα της αρεσει και θα της βγαζει χρηματα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιαππαπινα Νεοφερμένο μέλος Η Γιαππαπινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:47 Η Γιαππαπινα: #216 01-12-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από vickie13: το να διαλεξεις μια δουλεια που σου αρεσει το εχεις σκεφτει...? Click για ανάπτυξη... ναι θελω να παω στις στρατιωτικες σχολες αλλα αν δεν περασω τι θα γινω λεω!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fifika! Νεοφερμένο μέλος Η fifika! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:53 Η fifika! έγραψε: #217 01-12-09 17:53 Αρχική Δημοσίευση από διονυσια: ναι θελω να παω στις στρατιωτικες σχολες αλλα αν δεν περασω τι θα γινω λεω!? Click για ανάπτυξη... Μπορείς αν δεν περάσεις με την πρώτη να ξαναδώσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavl0s Νεοφερμένο μέλος Ο Pavl0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:29 Ο Pavl0s έγραψε: #218 01-12-09 19:29 ή να πας καπου αλλου .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιαππαπινα Νεοφερμένο μέλος Η Γιαππαπινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:13 Η Γιαππαπινα: #219 01-12-09 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Pavl0s: ή να πας καπου αλλου ..[/quote βασικα μονο εκει μου αρεσει και αν δεν περασω με την πρωτη 8α καθομαι για ενα χρονο(και δεν λεει)!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:43 Ο Pure_Seduction: #220 01-12-09 20:43 λεει,αν σου αρεσει και ειναι το μονο που θες να ασχοληθεις,λεει και παραλεει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee michaela888 Gvisbinis Eleni123- Jauahahwiwisjs Πύρος redpointer giorgos5002 giannhs2001 rseven ioanna2007 agg41 Ilovemycats27 Debugging_Daemon TheNorth tsiobieman Qwerty 0 FNC_Sophia iew Orfano constansn iiTzArismaltor_ Praxis jellojina estrela panosT436 Kate1914 Corfu kitty Unboxholics Than003 Ryuzaki antonis97 georgetherrr Nala Argyrisar jYanniss AggelikiGr Φινεύς Scandal Εριφύλη Joji allall1 sophiaa sofia07 donut_daddy Totreno A350 Coconut201 Dr. Gl. Luminous Hecticism P.Dam. Maria_Xagorari Steliosgkougkou GeorgePap2003 ένας τυχαίος Magigi Maynard Libertus Steliosalm bibliofagos Τρελας123 Kzaro kiyoshi gegeorgiou90 jimis2001 woasibe george777 BatGuin MrDna Alessandra Eliza chjan Paragontas7000 Christr22 Miaaaa MrDragonboy Lathy thecrazycretan χημεια4λαιφ Abiogenesis Νικολινα Ελεν physicscrazy Έλενα Παπαμακαριου Wonderkid Farmakopoios charmander blissele athena10 BiteTheDust Pierre Bezukhov Ken Vera SevenSouls_ marikakitsou16 Antonios1 Natsuko Angelica Vzl sakplat Arvacon patatosalata22 fockos Nickelhead bbb Entropy24 Ιωάννης1234 ΑmyC Ria99 ggl Darkking Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: ηρεμησε.Ο τιτλος λεει τρελα. Click για ανάπτυξη... κοίτα... πρακτικά μπορείσ να το κάνεισ... είναι πραγματοποιήσιμο!!! απλώς, δεν είναι ΕΥΚΟΛΑ πραγματοποιησιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 13:21 Ο blacksheep: #205 29-11-09 13:21 κοιτα και μετα που θα πιασω δουλεια στο law and order special unit? απλα μου αρεσει πολυ η νομικη σαν σχολη.Αλλα λογω κατευθυνσης,δεν εχω διακιωμα να τη δηλωσω. εσυ μηπως εισαι στη νομικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Athens Δραστήριο μέλος Η Lita Athens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 541 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 13:24 Η Lita Athens: #206 29-11-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: κοιτα και μετα που θα πιασω δουλεια στο law and order special unit? απλα μου αρεσει πολυ η νομικη σαν σχολη.Αλλα λογω κατευθυνσης,δεν εχω διακιωμα να τη δηλωσω. εσυ μηπως εισαι στη νομικη? Click για ανάπτυξη... δεν είμαι από νομική, ούτε από ιατρική... οπότε πρακτικά δεν μπορώ να σε βοηθήσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 13:26 Ο blacksheep: #207 29-11-09 13:26 οχι,δεν ηθελα να ρωτησω κατι.απλη περιεργεια. για καμια απο τις 2 σχολες δεν ξερω αρκετα. Μην κοιταξεις του φορουμ 3 πεδιο μονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 238 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 22:01 Ο Nikos έγραψε: #208 29-11-09 22:01 Όνειρο μου είναι να σπουδάσω θεατρολογία Αθηνών και αργότερα να δώσω εξετάσεις στη δραματική σχολή του εθνικού θεάτρου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιαππαπινα Νεοφερμένο μέλος Η Γιαππαπινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 14:17 Η Γιαππαπινα: #209 30-11-09 14:17 βασικα να πουμε οι περισσοτεροι Ελληνες ειναι δυστηχησμενοι γιατι κανουν δουλειες που δεν τους αρεσουν.Εγω θελω να γινω αξιωματικος στο στρατο αν και το εχω ψαξει γενικα τι παιζει ποσο περιπου πρεπει να γραψω πανελληνιες,αν κρατησει μεχρι τοτε ,και ποσο ειναι τα ορια των αθληματων.Τελικα αν δεν περασω εκει, θα δωσω καπου αλλου που λογικα δεν θα μου αρεσει και θα ειμαι μια ακομα δυστηχησμενη ελληνιδα που κανει μια δουλεια που δεν της αρεσει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickie13 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:04 Η vickie13 έγραψε: #210 30-11-09 22:04 Αρχική Δημοσίευση από διονυσια: βασικα να πουμε οι περισσοτεροι Ελληνες ειναι δυστηχησμενοι γιατι κανουν δουλειες που δεν τους αρεσουν.Εγω θελω να γινω αξιωματικος στο στρατο αν και το εχω ψαξει γενικα τι παιζει ποσο περιπου πρεπει να γραψω πανελληνιες,αν κρατησει μεχρι τοτε ,και ποσο ειναι τα ορια των αθληματων.Τελικα αν δεν περασω εκει, θα δωσω καπου αλλου που λογικα δεν θα μου αρεσει και θα ειμαι μια ακομα δυστηχησμενη ελληνιδα που κανει μια δουλεια που δεν της αρεσει!!!! Click για ανάπτυξη... το να διαλεξεις μια δουλεια που σου αρεσει το εχεις σκεφτει...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavl0s Νεοφερμένο μέλος Ο Pavl0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:20 Ο Pavl0s έγραψε: #211 30-11-09 22:20 οταν ειμουν 5 ηθελα να γινω δυτης :fss::s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:25 Ο orathac έγραψε: #212 30-11-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από vickie13: το να διαλεξεις μια δουλεια που σου αρεσει το εχεις σκεφτει...? Click για ανάπτυξη... Μπορεί απλά να μην συμφέρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickie13 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:33 Η vickie13 έγραψε: #213 30-11-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Μπορεί απλά να μην συμφέρει. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν γινεται να λειτουργουμε με βαση το χρημα...αυτο το θα γινω αλλη μια δυστηχισμενη ειναι απλα μια δικαιολογια...στο χερι της ειναι να το αποτρεψει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:46 Ο orathac έγραψε: #214 30-11-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από vickie13: Ναι αλλα δεν γινεται να λειτουργουμε με βαση το χρημα...αυτο το θα γινω αλλη μια δυστηχισμενη ειναι απλα μια δικαιολογια...στο χερι της ειναι να το αποτρεψει.... Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να είναι χρήμα, μπορεί να είναι αγάπη, επιβίωση, οτιδήποτε από τις 7 θανάσιμες αμαρτίες άμα χρειαστεί. Τα αλλά που είπες είναι ωραία να τα βλέπεις στις ταινίες, αλλά εδώ απλά σύνελθε, άμα αυτό που σου αρέσει δεν μπορεί να σου βγάλει λεφτά, τότε απλά παράτα τα όνειρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickie13 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:51 Η vickie13 έγραψε: #215 30-11-09 22:51 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Δεν χρειάζεται να είναι χρήμα, μπορεί να είναι αγάπη, επιβίωση, οτιδήποτε από τις 7 θανάσιμες αμαρτίες άμα χρειαστεί. Τα αλλά που είπες είναι ωραία να τα βλέπεις στις ταινίες, αλλά εδώ απλά σύνελθε, άμα αυτό που σου αρέσει δεν μπορεί να σου βγάλει λεφτά, τότε απλά παράτα τα όνειρα. Click για ανάπτυξη... Ο τροπος που το ειπε με εκανε να πιστευω πως ο λογος να διαλεξει αυτα τα επαγγελματα ηταν τα χρηματα....φυσικα και το ξερω οτι δεν γινεται να διαλεξεις ενα επαγγελμα που δεν θα σου προσφερει χρηματα αλλα πιστευω πως θα υπαρχει καποιο που θα της αρεσει και θα της βγαζει χρηματα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιαππαπινα Νεοφερμένο μέλος Η Γιαππαπινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:47 Η Γιαππαπινα: #216 01-12-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από vickie13: το να διαλεξεις μια δουλεια που σου αρεσει το εχεις σκεφτει...? Click για ανάπτυξη... ναι θελω να παω στις στρατιωτικες σχολες αλλα αν δεν περασω τι θα γινω λεω!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fifika! Νεοφερμένο μέλος Η fifika! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:53 Η fifika! έγραψε: #217 01-12-09 17:53 Αρχική Δημοσίευση από διονυσια: ναι θελω να παω στις στρατιωτικες σχολες αλλα αν δεν περασω τι θα γινω λεω!? Click για ανάπτυξη... Μπορείς αν δεν περάσεις με την πρώτη να ξαναδώσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavl0s Νεοφερμένο μέλος Ο Pavl0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:29 Ο Pavl0s έγραψε: #218 01-12-09 19:29 ή να πας καπου αλλου .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιαππαπινα Νεοφερμένο μέλος Η Γιαππαπινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:13 Η Γιαππαπινα: #219 01-12-09 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Pavl0s: ή να πας καπου αλλου ..[/quote βασικα μονο εκει μου αρεσει και αν δεν περασω με την πρωτη 8α καθομαι για ενα χρονο(και δεν λεει)!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:43 Ο Pure_Seduction: #220 01-12-09 20:43 λεει,αν σου αρεσει και ειναι το μονο που θες να ασχοληθεις,λεει και παραλεει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee michaela888 Gvisbinis Eleni123- Jauahahwiwisjs Πύρος redpointer giorgos5002 giannhs2001 rseven ioanna2007 agg41 Ilovemycats27 Debugging_Daemon TheNorth tsiobieman Qwerty 0 FNC_Sophia iew Orfano constansn iiTzArismaltor_ Praxis jellojina estrela panosT436 Kate1914 Corfu kitty Unboxholics Than003 Ryuzaki antonis97 georgetherrr Nala Argyrisar jYanniss AggelikiGr Φινεύς Scandal Εριφύλη Joji allall1 sophiaa sofia07 donut_daddy Totreno A350 Coconut201 Dr. Gl. Luminous Hecticism P.Dam. Maria_Xagorari Steliosgkougkou GeorgePap2003 ένας τυχαίος Magigi Maynard Libertus Steliosalm bibliofagos Τρελας123 Kzaro kiyoshi gegeorgiou90 jimis2001 woasibe george777 BatGuin MrDna Alessandra Eliza chjan Paragontas7000 Christr22 Miaaaa MrDragonboy Lathy thecrazycretan χημεια4λαιφ Abiogenesis Νικολινα Ελεν physicscrazy Έλενα Παπαμακαριου Wonderkid Farmakopoios charmander blissele athena10 BiteTheDust Pierre Bezukhov Ken Vera SevenSouls_ marikakitsou16 Antonios1 Natsuko Angelica Vzl sakplat Arvacon patatosalata22 fockos Nickelhead bbb Entropy24 Ιωάννης1234 ΑmyC Ria99 ggl Darkking Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κοιτα και μετα που θα πιασω δουλεια στο law and order special unit? απλα μου αρεσει πολυ η νομικη σαν σχολη.Αλλα λογω κατευθυνσης,δεν εχω διακιωμα να τη δηλωσω. εσυ μηπως εισαι στη νομικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Athens Δραστήριο μέλος Η Lita Athens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 541 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 13:24 Η Lita Athens: #206 29-11-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: κοιτα και μετα που θα πιασω δουλεια στο law and order special unit? απλα μου αρεσει πολυ η νομικη σαν σχολη.Αλλα λογω κατευθυνσης,δεν εχω διακιωμα να τη δηλωσω. εσυ μηπως εισαι στη νομικη? Click για ανάπτυξη... δεν είμαι από νομική, ούτε από ιατρική... οπότε πρακτικά δεν μπορώ να σε βοηθήσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 13:26 Ο blacksheep: #207 29-11-09 13:26 οχι,δεν ηθελα να ρωτησω κατι.απλη περιεργεια. για καμια απο τις 2 σχολες δεν ξερω αρκετα. Μην κοιταξεις του φορουμ 3 πεδιο μονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 238 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 22:01 Ο Nikos έγραψε: #208 29-11-09 22:01 Όνειρο μου είναι να σπουδάσω θεατρολογία Αθηνών και αργότερα να δώσω εξετάσεις στη δραματική σχολή του εθνικού θεάτρου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιαππαπινα Νεοφερμένο μέλος Η Γιαππαπινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 14:17 Η Γιαππαπινα: #209 30-11-09 14:17 βασικα να πουμε οι περισσοτεροι Ελληνες ειναι δυστηχησμενοι γιατι κανουν δουλειες που δεν τους αρεσουν.Εγω θελω να γινω αξιωματικος στο στρατο αν και το εχω ψαξει γενικα τι παιζει ποσο περιπου πρεπει να γραψω πανελληνιες,αν κρατησει μεχρι τοτε ,και ποσο ειναι τα ορια των αθληματων.Τελικα αν δεν περασω εκει, θα δωσω καπου αλλου που λογικα δεν θα μου αρεσει και θα ειμαι μια ακομα δυστηχησμενη ελληνιδα που κανει μια δουλεια που δεν της αρεσει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickie13 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:04 Η vickie13 έγραψε: #210 30-11-09 22:04 Αρχική Δημοσίευση από διονυσια: βασικα να πουμε οι περισσοτεροι Ελληνες ειναι δυστηχησμενοι γιατι κανουν δουλειες που δεν τους αρεσουν.Εγω θελω να γινω αξιωματικος στο στρατο αν και το εχω ψαξει γενικα τι παιζει ποσο περιπου πρεπει να γραψω πανελληνιες,αν κρατησει μεχρι τοτε ,και ποσο ειναι τα ορια των αθληματων.Τελικα αν δεν περασω εκει, θα δωσω καπου αλλου που λογικα δεν θα μου αρεσει και θα ειμαι μια ακομα δυστηχησμενη ελληνιδα που κανει μια δουλεια που δεν της αρεσει!!!! Click για ανάπτυξη... το να διαλεξεις μια δουλεια που σου αρεσει το εχεις σκεφτει...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavl0s Νεοφερμένο μέλος Ο Pavl0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:20 Ο Pavl0s έγραψε: #211 30-11-09 22:20 οταν ειμουν 5 ηθελα να γινω δυτης :fss::s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:25 Ο orathac έγραψε: #212 30-11-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από vickie13: το να διαλεξεις μια δουλεια που σου αρεσει το εχεις σκεφτει...? Click για ανάπτυξη... Μπορεί απλά να μην συμφέρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickie13 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:33 Η vickie13 έγραψε: #213 30-11-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Μπορεί απλά να μην συμφέρει. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν γινεται να λειτουργουμε με βαση το χρημα...αυτο το θα γινω αλλη μια δυστηχισμενη ειναι απλα μια δικαιολογια...στο χερι της ειναι να το αποτρεψει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:46 Ο orathac έγραψε: #214 30-11-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από vickie13: Ναι αλλα δεν γινεται να λειτουργουμε με βαση το χρημα...αυτο το θα γινω αλλη μια δυστηχισμενη ειναι απλα μια δικαιολογια...στο χερι της ειναι να το αποτρεψει.... Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να είναι χρήμα, μπορεί να είναι αγάπη, επιβίωση, οτιδήποτε από τις 7 θανάσιμες αμαρτίες άμα χρειαστεί. Τα αλλά που είπες είναι ωραία να τα βλέπεις στις ταινίες, αλλά εδώ απλά σύνελθε, άμα αυτό που σου αρέσει δεν μπορεί να σου βγάλει λεφτά, τότε απλά παράτα τα όνειρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickie13 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:51 Η vickie13 έγραψε: #215 30-11-09 22:51 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Δεν χρειάζεται να είναι χρήμα, μπορεί να είναι αγάπη, επιβίωση, οτιδήποτε από τις 7 θανάσιμες αμαρτίες άμα χρειαστεί. Τα αλλά που είπες είναι ωραία να τα βλέπεις στις ταινίες, αλλά εδώ απλά σύνελθε, άμα αυτό που σου αρέσει δεν μπορεί να σου βγάλει λεφτά, τότε απλά παράτα τα όνειρα. Click για ανάπτυξη... Ο τροπος που το ειπε με εκανε να πιστευω πως ο λογος να διαλεξει αυτα τα επαγγελματα ηταν τα χρηματα....φυσικα και το ξερω οτι δεν γινεται να διαλεξεις ενα επαγγελμα που δεν θα σου προσφερει χρηματα αλλα πιστευω πως θα υπαρχει καποιο που θα της αρεσει και θα της βγαζει χρηματα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιαππαπινα Νεοφερμένο μέλος Η Γιαππαπινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:47 Η Γιαππαπινα: #216 01-12-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από vickie13: το να διαλεξεις μια δουλεια που σου αρεσει το εχεις σκεφτει...? Click για ανάπτυξη... ναι θελω να παω στις στρατιωτικες σχολες αλλα αν δεν περασω τι θα γινω λεω!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fifika! Νεοφερμένο μέλος Η fifika! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:53 Η fifika! έγραψε: #217 01-12-09 17:53 Αρχική Δημοσίευση από διονυσια: ναι θελω να παω στις στρατιωτικες σχολες αλλα αν δεν περασω τι θα γινω λεω!? Click για ανάπτυξη... Μπορείς αν δεν περάσεις με την πρώτη να ξαναδώσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavl0s Νεοφερμένο μέλος Ο Pavl0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:29 Ο Pavl0s έγραψε: #218 01-12-09 19:29 ή να πας καπου αλλου .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιαππαπινα Νεοφερμένο μέλος Η Γιαππαπινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:13 Η Γιαππαπινα: #219 01-12-09 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Pavl0s: ή να πας καπου αλλου ..[/quote βασικα μονο εκει μου αρεσει και αν δεν περασω με την πρωτη 8α καθομαι για ενα χρονο(και δεν λεει)!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:43 Ο Pure_Seduction: #220 01-12-09 20:43 λεει,αν σου αρεσει και ειναι το μονο που θες να ασχοληθεις,λεει και παραλεει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee michaela888 Gvisbinis Eleni123- Jauahahwiwisjs Πύρος redpointer giorgos5002 giannhs2001 rseven ioanna2007 agg41 Ilovemycats27 Debugging_Daemon TheNorth tsiobieman Qwerty 0 FNC_Sophia iew Orfano constansn iiTzArismaltor_ Praxis jellojina estrela panosT436 Kate1914 Corfu kitty Unboxholics Than003 Ryuzaki antonis97 georgetherrr Nala Argyrisar jYanniss AggelikiGr Φινεύς Scandal Εριφύλη Joji allall1 sophiaa sofia07 donut_daddy Totreno A350 Coconut201 Dr. Gl. Luminous Hecticism P.Dam. Maria_Xagorari Steliosgkougkou GeorgePap2003 ένας τυχαίος Magigi Maynard Libertus Steliosalm bibliofagos Τρελας123 Kzaro kiyoshi gegeorgiou90 jimis2001 woasibe george777 BatGuin MrDna Alessandra Eliza chjan Paragontas7000 Christr22 Miaaaa MrDragonboy Lathy thecrazycretan χημεια4λαιφ Abiogenesis Νικολινα Ελεν physicscrazy Έλενα Παπαμακαριου Wonderkid Farmakopoios charmander blissele athena10 BiteTheDust Pierre Bezukhov Ken Vera SevenSouls_ marikakitsou16 Antonios1 Natsuko Angelica Vzl sakplat Arvacon patatosalata22 fockos Nickelhead bbb Entropy24 Ιωάννης1234 ΑmyC Ria99 ggl Darkking Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: κοιτα και μετα που θα πιασω δουλεια στο law and order special unit? απλα μου αρεσει πολυ η νομικη σαν σχολη.Αλλα λογω κατευθυνσης,δεν εχω διακιωμα να τη δηλωσω. εσυ μηπως εισαι στη νομικη? Click για ανάπτυξη... δεν είμαι από νομική, ούτε από ιατρική... οπότε πρακτικά δεν μπορώ να σε βοηθήσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 13:26 Ο blacksheep: #207 29-11-09 13:26 οχι,δεν ηθελα να ρωτησω κατι.απλη περιεργεια. για καμια απο τις 2 σχολες δεν ξερω αρκετα. Μην κοιταξεις του φορουμ 3 πεδιο μονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 238 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 22:01 Ο Nikos έγραψε: #208 29-11-09 22:01 Όνειρο μου είναι να σπουδάσω θεατρολογία Αθηνών και αργότερα να δώσω εξετάσεις στη δραματική σχολή του εθνικού θεάτρου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιαππαπινα Νεοφερμένο μέλος Η Γιαππαπινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 14:17 Η Γιαππαπινα: #209 30-11-09 14:17 βασικα να πουμε οι περισσοτεροι Ελληνες ειναι δυστηχησμενοι γιατι κανουν δουλειες που δεν τους αρεσουν.Εγω θελω να γινω αξιωματικος στο στρατο αν και το εχω ψαξει γενικα τι παιζει ποσο περιπου πρεπει να γραψω πανελληνιες,αν κρατησει μεχρι τοτε ,και ποσο ειναι τα ορια των αθληματων.Τελικα αν δεν περασω εκει, θα δωσω καπου αλλου που λογικα δεν θα μου αρεσει και θα ειμαι μια ακομα δυστηχησμενη ελληνιδα που κανει μια δουλεια που δεν της αρεσει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickie13 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:04 Η vickie13 έγραψε: #210 30-11-09 22:04 Αρχική Δημοσίευση από διονυσια: βασικα να πουμε οι περισσοτεροι Ελληνες ειναι δυστηχησμενοι γιατι κανουν δουλειες που δεν τους αρεσουν.Εγω θελω να γινω αξιωματικος στο στρατο αν και το εχω ψαξει γενικα τι παιζει ποσο περιπου πρεπει να γραψω πανελληνιες,αν κρατησει μεχρι τοτε ,και ποσο ειναι τα ορια των αθληματων.Τελικα αν δεν περασω εκει, θα δωσω καπου αλλου που λογικα δεν θα μου αρεσει και θα ειμαι μια ακομα δυστηχησμενη ελληνιδα που κανει μια δουλεια που δεν της αρεσει!!!! Click για ανάπτυξη... το να διαλεξεις μια δουλεια που σου αρεσει το εχεις σκεφτει...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavl0s Νεοφερμένο μέλος Ο Pavl0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:20 Ο Pavl0s έγραψε: #211 30-11-09 22:20 οταν ειμουν 5 ηθελα να γινω δυτης :fss::s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:25 Ο orathac έγραψε: #212 30-11-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από vickie13: το να διαλεξεις μια δουλεια που σου αρεσει το εχεις σκεφτει...? Click για ανάπτυξη... Μπορεί απλά να μην συμφέρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickie13 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:33 Η vickie13 έγραψε: #213 30-11-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Μπορεί απλά να μην συμφέρει. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν γινεται να λειτουργουμε με βαση το χρημα...αυτο το θα γινω αλλη μια δυστηχισμενη ειναι απλα μια δικαιολογια...στο χερι της ειναι να το αποτρεψει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:46 Ο orathac έγραψε: #214 30-11-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από vickie13: Ναι αλλα δεν γινεται να λειτουργουμε με βαση το χρημα...αυτο το θα γινω αλλη μια δυστηχισμενη ειναι απλα μια δικαιολογια...στο χερι της ειναι να το αποτρεψει.... Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να είναι χρήμα, μπορεί να είναι αγάπη, επιβίωση, οτιδήποτε από τις 7 θανάσιμες αμαρτίες άμα χρειαστεί. Τα αλλά που είπες είναι ωραία να τα βλέπεις στις ταινίες, αλλά εδώ απλά σύνελθε, άμα αυτό που σου αρέσει δεν μπορεί να σου βγάλει λεφτά, τότε απλά παράτα τα όνειρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickie13 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:51 Η vickie13 έγραψε: #215 30-11-09 22:51 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Δεν χρειάζεται να είναι χρήμα, μπορεί να είναι αγάπη, επιβίωση, οτιδήποτε από τις 7 θανάσιμες αμαρτίες άμα χρειαστεί. Τα αλλά που είπες είναι ωραία να τα βλέπεις στις ταινίες, αλλά εδώ απλά σύνελθε, άμα αυτό που σου αρέσει δεν μπορεί να σου βγάλει λεφτά, τότε απλά παράτα τα όνειρα. Click για ανάπτυξη... Ο τροπος που το ειπε με εκανε να πιστευω πως ο λογος να διαλεξει αυτα τα επαγγελματα ηταν τα χρηματα....φυσικα και το ξερω οτι δεν γινεται να διαλεξεις ενα επαγγελμα που δεν θα σου προσφερει χρηματα αλλα πιστευω πως θα υπαρχει καποιο που θα της αρεσει και θα της βγαζει χρηματα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιαππαπινα Νεοφερμένο μέλος Η Γιαππαπινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:47 Η Γιαππαπινα: #216 01-12-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από vickie13: το να διαλεξεις μια δουλεια που σου αρεσει το εχεις σκεφτει...? Click για ανάπτυξη... ναι θελω να παω στις στρατιωτικες σχολες αλλα αν δεν περασω τι θα γινω λεω!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fifika! Νεοφερμένο μέλος Η fifika! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:53 Η fifika! έγραψε: #217 01-12-09 17:53 Αρχική Δημοσίευση από διονυσια: ναι θελω να παω στις στρατιωτικες σχολες αλλα αν δεν περασω τι θα γινω λεω!? Click για ανάπτυξη... Μπορείς αν δεν περάσεις με την πρώτη να ξαναδώσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavl0s Νεοφερμένο μέλος Ο Pavl0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:29 Ο Pavl0s έγραψε: #218 01-12-09 19:29 ή να πας καπου αλλου .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιαππαπινα Νεοφερμένο μέλος Η Γιαππαπινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:13 Η Γιαππαπινα: #219 01-12-09 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Pavl0s: ή να πας καπου αλλου ..[/quote βασικα μονο εκει μου αρεσει και αν δεν περασω με την πρωτη 8α καθομαι για ενα χρονο(και δεν λεει)!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:43 Ο Pure_Seduction: #220 01-12-09 20:43 λεει,αν σου αρεσει και ειναι το μονο που θες να ασχοληθεις,λεει και παραλεει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee michaela888 Gvisbinis Eleni123- Jauahahwiwisjs Πύρος redpointer giorgos5002 giannhs2001 rseven ioanna2007 agg41 Ilovemycats27 Debugging_Daemon TheNorth tsiobieman Qwerty 0 FNC_Sophia iew Orfano constansn iiTzArismaltor_ Praxis jellojina estrela panosT436 Kate1914 Corfu kitty Unboxholics Than003 Ryuzaki antonis97 georgetherrr Nala Argyrisar jYanniss AggelikiGr Φινεύς Scandal Εριφύλη Joji allall1 sophiaa sofia07 donut_daddy Totreno A350 Coconut201 Dr. Gl. Luminous Hecticism P.Dam. Maria_Xagorari Steliosgkougkou GeorgePap2003 ένας τυχαίος Magigi Maynard Libertus Steliosalm bibliofagos Τρελας123 Kzaro kiyoshi gegeorgiou90 jimis2001 woasibe george777 BatGuin MrDna Alessandra Eliza chjan Paragontas7000 Christr22 Miaaaa MrDragonboy Lathy thecrazycretan χημεια4λαιφ Abiogenesis Νικολινα Ελεν physicscrazy Έλενα Παπαμακαριου Wonderkid Farmakopoios charmander blissele athena10 BiteTheDust Pierre Bezukhov Ken Vera SevenSouls_ marikakitsou16 Antonios1 Natsuko Angelica Vzl sakplat Arvacon patatosalata22 fockos Nickelhead bbb Entropy24 Ιωάννης1234 ΑmyC Ria99 ggl Darkking Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οχι,δεν ηθελα να ρωτησω κατι.απλη περιεργεια. για καμια απο τις 2 σχολες δεν ξερω αρκετα. Μην κοιταξεις του φορουμ 3 πεδιο μονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 238 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 22:01 Ο Nikos έγραψε: #208 29-11-09 22:01 Όνειρο μου είναι να σπουδάσω θεατρολογία Αθηνών και αργότερα να δώσω εξετάσεις στη δραματική σχολή του εθνικού θεάτρου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιαππαπινα Νεοφερμένο μέλος Η Γιαππαπινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 14:17 Η Γιαππαπινα: #209 30-11-09 14:17 βασικα να πουμε οι περισσοτεροι Ελληνες ειναι δυστηχησμενοι γιατι κανουν δουλειες που δεν τους αρεσουν.Εγω θελω να γινω αξιωματικος στο στρατο αν και το εχω ψαξει γενικα τι παιζει ποσο περιπου πρεπει να γραψω πανελληνιες,αν κρατησει μεχρι τοτε ,και ποσο ειναι τα ορια των αθληματων.Τελικα αν δεν περασω εκει, θα δωσω καπου αλλου που λογικα δεν θα μου αρεσει και θα ειμαι μια ακομα δυστηχησμενη ελληνιδα που κανει μια δουλεια που δεν της αρεσει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickie13 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:04 Η vickie13 έγραψε: #210 30-11-09 22:04 Αρχική Δημοσίευση από διονυσια: βασικα να πουμε οι περισσοτεροι Ελληνες ειναι δυστηχησμενοι γιατι κανουν δουλειες που δεν τους αρεσουν.Εγω θελω να γινω αξιωματικος στο στρατο αν και το εχω ψαξει γενικα τι παιζει ποσο περιπου πρεπει να γραψω πανελληνιες,αν κρατησει μεχρι τοτε ,και ποσο ειναι τα ορια των αθληματων.Τελικα αν δεν περασω εκει, θα δωσω καπου αλλου που λογικα δεν θα μου αρεσει και θα ειμαι μια ακομα δυστηχησμενη ελληνιδα που κανει μια δουλεια που δεν της αρεσει!!!! Click για ανάπτυξη... το να διαλεξεις μια δουλεια που σου αρεσει το εχεις σκεφτει...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavl0s Νεοφερμένο μέλος Ο Pavl0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:20 Ο Pavl0s έγραψε: #211 30-11-09 22:20 οταν ειμουν 5 ηθελα να γινω δυτης :fss::s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:25 Ο orathac έγραψε: #212 30-11-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από vickie13: το να διαλεξεις μια δουλεια που σου αρεσει το εχεις σκεφτει...? Click για ανάπτυξη... Μπορεί απλά να μην συμφέρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickie13 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:33 Η vickie13 έγραψε: #213 30-11-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Μπορεί απλά να μην συμφέρει. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν γινεται να λειτουργουμε με βαση το χρημα...αυτο το θα γινω αλλη μια δυστηχισμενη ειναι απλα μια δικαιολογια...στο χερι της ειναι να το αποτρεψει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:46 Ο orathac έγραψε: #214 30-11-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από vickie13: Ναι αλλα δεν γινεται να λειτουργουμε με βαση το χρημα...αυτο το θα γινω αλλη μια δυστηχισμενη ειναι απλα μια δικαιολογια...στο χερι της ειναι να το αποτρεψει.... Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να είναι χρήμα, μπορεί να είναι αγάπη, επιβίωση, οτιδήποτε από τις 7 θανάσιμες αμαρτίες άμα χρειαστεί. Τα αλλά που είπες είναι ωραία να τα βλέπεις στις ταινίες, αλλά εδώ απλά σύνελθε, άμα αυτό που σου αρέσει δεν μπορεί να σου βγάλει λεφτά, τότε απλά παράτα τα όνειρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickie13 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:51 Η vickie13 έγραψε: #215 30-11-09 22:51 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Δεν χρειάζεται να είναι χρήμα, μπορεί να είναι αγάπη, επιβίωση, οτιδήποτε από τις 7 θανάσιμες αμαρτίες άμα χρειαστεί. Τα αλλά που είπες είναι ωραία να τα βλέπεις στις ταινίες, αλλά εδώ απλά σύνελθε, άμα αυτό που σου αρέσει δεν μπορεί να σου βγάλει λεφτά, τότε απλά παράτα τα όνειρα. Click για ανάπτυξη... Ο τροπος που το ειπε με εκανε να πιστευω πως ο λογος να διαλεξει αυτα τα επαγγελματα ηταν τα χρηματα....φυσικα και το ξερω οτι δεν γινεται να διαλεξεις ενα επαγγελμα που δεν θα σου προσφερει χρηματα αλλα πιστευω πως θα υπαρχει καποιο που θα της αρεσει και θα της βγαζει χρηματα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιαππαπινα Νεοφερμένο μέλος Η Γιαππαπινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:47 Η Γιαππαπινα: #216 01-12-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από vickie13: το να διαλεξεις μια δουλεια που σου αρεσει το εχεις σκεφτει...? Click για ανάπτυξη... ναι θελω να παω στις στρατιωτικες σχολες αλλα αν δεν περασω τι θα γινω λεω!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fifika! Νεοφερμένο μέλος Η fifika! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:53 Η fifika! έγραψε: #217 01-12-09 17:53 Αρχική Δημοσίευση από διονυσια: ναι θελω να παω στις στρατιωτικες σχολες αλλα αν δεν περασω τι θα γινω λεω!? Click για ανάπτυξη... Μπορείς αν δεν περάσεις με την πρώτη να ξαναδώσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavl0s Νεοφερμένο μέλος Ο Pavl0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:29 Ο Pavl0s έγραψε: #218 01-12-09 19:29 ή να πας καπου αλλου .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιαππαπινα Νεοφερμένο μέλος Η Γιαππαπινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:13 Η Γιαππαπινα: #219 01-12-09 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Pavl0s: ή να πας καπου αλλου ..[/quote βασικα μονο εκει μου αρεσει και αν δεν περασω με την πρωτη 8α καθομαι για ενα χρονο(και δεν λεει)!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:43 Ο Pure_Seduction: #220 01-12-09 20:43 λεει,αν σου αρεσει και ειναι το μονο που θες να ασχοληθεις,λεει και παραλεει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee michaela888 Gvisbinis Eleni123- Jauahahwiwisjs Πύρος redpointer giorgos5002 giannhs2001 rseven ioanna2007 agg41 Ilovemycats27 Debugging_Daemon TheNorth tsiobieman Qwerty 0 FNC_Sophia iew Orfano constansn iiTzArismaltor_ Praxis jellojina estrela panosT436 Kate1914 Corfu kitty Unboxholics Than003 Ryuzaki antonis97 georgetherrr Nala Argyrisar jYanniss AggelikiGr Φινεύς Scandal Εριφύλη Joji allall1 sophiaa sofia07 donut_daddy Totreno A350 Coconut201 Dr. Gl. Luminous Hecticism P.Dam. Maria_Xagorari Steliosgkougkou GeorgePap2003 ένας τυχαίος Magigi Maynard Libertus Steliosalm bibliofagos Τρελας123 Kzaro kiyoshi gegeorgiou90 jimis2001 woasibe george777 BatGuin MrDna Alessandra Eliza chjan Paragontas7000 Christr22 Miaaaa MrDragonboy Lathy thecrazycretan χημεια4λαιφ Abiogenesis Νικολινα Ελεν physicscrazy Έλενα Παπαμακαριου Wonderkid Farmakopoios charmander blissele athena10 BiteTheDust Pierre Bezukhov Ken Vera SevenSouls_ marikakitsou16 Antonios1 Natsuko Angelica Vzl sakplat Arvacon patatosalata22 fockos Nickelhead bbb Entropy24 Ιωάννης1234 ΑmyC Ria99 ggl Darkking Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όνειρο μου είναι να σπουδάσω θεατρολογία Αθηνών και αργότερα να δώσω εξετάσεις στη δραματική σχολή του εθνικού θεάτρου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιαππαπινα Νεοφερμένο μέλος Η Γιαππαπινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 14:17 Η Γιαππαπινα: #209 30-11-09 14:17 βασικα να πουμε οι περισσοτεροι Ελληνες ειναι δυστηχησμενοι γιατι κανουν δουλειες που δεν τους αρεσουν.Εγω θελω να γινω αξιωματικος στο στρατο αν και το εχω ψαξει γενικα τι παιζει ποσο περιπου πρεπει να γραψω πανελληνιες,αν κρατησει μεχρι τοτε ,και ποσο ειναι τα ορια των αθληματων.Τελικα αν δεν περασω εκει, θα δωσω καπου αλλου που λογικα δεν θα μου αρεσει και θα ειμαι μια ακομα δυστηχησμενη ελληνιδα που κανει μια δουλεια που δεν της αρεσει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickie13 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:04 Η vickie13 έγραψε: #210 30-11-09 22:04 Αρχική Δημοσίευση από διονυσια: βασικα να πουμε οι περισσοτεροι Ελληνες ειναι δυστηχησμενοι γιατι κανουν δουλειες που δεν τους αρεσουν.Εγω θελω να γινω αξιωματικος στο στρατο αν και το εχω ψαξει γενικα τι παιζει ποσο περιπου πρεπει να γραψω πανελληνιες,αν κρατησει μεχρι τοτε ,και ποσο ειναι τα ορια των αθληματων.Τελικα αν δεν περασω εκει, θα δωσω καπου αλλου που λογικα δεν θα μου αρεσει και θα ειμαι μια ακομα δυστηχησμενη ελληνιδα που κανει μια δουλεια που δεν της αρεσει!!!! Click για ανάπτυξη... το να διαλεξεις μια δουλεια που σου αρεσει το εχεις σκεφτει...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavl0s Νεοφερμένο μέλος Ο Pavl0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:20 Ο Pavl0s έγραψε: #211 30-11-09 22:20 οταν ειμουν 5 ηθελα να γινω δυτης :fss::s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:25 Ο orathac έγραψε: #212 30-11-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από vickie13: το να διαλεξεις μια δουλεια που σου αρεσει το εχεις σκεφτει...? Click για ανάπτυξη... Μπορεί απλά να μην συμφέρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickie13 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:33 Η vickie13 έγραψε: #213 30-11-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Μπορεί απλά να μην συμφέρει. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν γινεται να λειτουργουμε με βαση το χρημα...αυτο το θα γινω αλλη μια δυστηχισμενη ειναι απλα μια δικαιολογια...στο χερι της ειναι να το αποτρεψει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:46 Ο orathac έγραψε: #214 30-11-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από vickie13: Ναι αλλα δεν γινεται να λειτουργουμε με βαση το χρημα...αυτο το θα γινω αλλη μια δυστηχισμενη ειναι απλα μια δικαιολογια...στο χερι της ειναι να το αποτρεψει.... Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να είναι χρήμα, μπορεί να είναι αγάπη, επιβίωση, οτιδήποτε από τις 7 θανάσιμες αμαρτίες άμα χρειαστεί. Τα αλλά που είπες είναι ωραία να τα βλέπεις στις ταινίες, αλλά εδώ απλά σύνελθε, άμα αυτό που σου αρέσει δεν μπορεί να σου βγάλει λεφτά, τότε απλά παράτα τα όνειρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickie13 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:51 Η vickie13 έγραψε: #215 30-11-09 22:51 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Δεν χρειάζεται να είναι χρήμα, μπορεί να είναι αγάπη, επιβίωση, οτιδήποτε από τις 7 θανάσιμες αμαρτίες άμα χρειαστεί. Τα αλλά που είπες είναι ωραία να τα βλέπεις στις ταινίες, αλλά εδώ απλά σύνελθε, άμα αυτό που σου αρέσει δεν μπορεί να σου βγάλει λεφτά, τότε απλά παράτα τα όνειρα. Click για ανάπτυξη... Ο τροπος που το ειπε με εκανε να πιστευω πως ο λογος να διαλεξει αυτα τα επαγγελματα ηταν τα χρηματα....φυσικα και το ξερω οτι δεν γινεται να διαλεξεις ενα επαγγελμα που δεν θα σου προσφερει χρηματα αλλα πιστευω πως θα υπαρχει καποιο που θα της αρεσει και θα της βγαζει χρηματα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιαππαπινα Νεοφερμένο μέλος Η Γιαππαπινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:47 Η Γιαππαπινα: #216 01-12-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από vickie13: το να διαλεξεις μια δουλεια που σου αρεσει το εχεις σκεφτει...? Click για ανάπτυξη... ναι θελω να παω στις στρατιωτικες σχολες αλλα αν δεν περασω τι θα γινω λεω!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fifika! Νεοφερμένο μέλος Η fifika! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:53 Η fifika! έγραψε: #217 01-12-09 17:53 Αρχική Δημοσίευση από διονυσια: ναι θελω να παω στις στρατιωτικες σχολες αλλα αν δεν περασω τι θα γινω λεω!? Click για ανάπτυξη... Μπορείς αν δεν περάσεις με την πρώτη να ξαναδώσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavl0s Νεοφερμένο μέλος Ο Pavl0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:29 Ο Pavl0s έγραψε: #218 01-12-09 19:29 ή να πας καπου αλλου .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιαππαπινα Νεοφερμένο μέλος Η Γιαππαπινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:13 Η Γιαππαπινα: #219 01-12-09 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Pavl0s: ή να πας καπου αλλου ..[/quote βασικα μονο εκει μου αρεσει και αν δεν περασω με την πρωτη 8α καθομαι για ενα χρονο(και δεν λεει)!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:43 Ο Pure_Seduction: #220 01-12-09 20:43 λεει,αν σου αρεσει και ειναι το μονο που θες να ασχοληθεις,λεει και παραλεει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee michaela888 Gvisbinis Eleni123- Jauahahwiwisjs Πύρος redpointer giorgos5002 giannhs2001 rseven ioanna2007 agg41 Ilovemycats27 Debugging_Daemon TheNorth tsiobieman Qwerty 0 FNC_Sophia iew Orfano constansn iiTzArismaltor_ Praxis jellojina estrela panosT436 Kate1914 Corfu kitty Unboxholics Than003 Ryuzaki antonis97 georgetherrr Nala Argyrisar jYanniss AggelikiGr Φινεύς Scandal Εριφύλη Joji allall1 sophiaa sofia07 donut_daddy Totreno A350 Coconut201 Dr. Gl. Luminous Hecticism P.Dam. Maria_Xagorari Steliosgkougkou GeorgePap2003 ένας τυχαίος Magigi Maynard Libertus Steliosalm bibliofagos Τρελας123 Kzaro kiyoshi gegeorgiou90 jimis2001 woasibe george777 BatGuin MrDna Alessandra Eliza chjan Paragontas7000 Christr22 Miaaaa MrDragonboy Lathy thecrazycretan χημεια4λαιφ Abiogenesis Νικολινα Ελεν physicscrazy Έλενα Παπαμακαριου Wonderkid Farmakopoios charmander blissele athena10 BiteTheDust Pierre Bezukhov Ken Vera SevenSouls_ marikakitsou16 Antonios1 Natsuko Angelica Vzl sakplat Arvacon patatosalata22 fockos Nickelhead bbb Entropy24 Ιωάννης1234 ΑmyC Ria99 ggl Darkking Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
βασικα να πουμε οι περισσοτεροι Ελληνες ειναι δυστηχησμενοι γιατι κανουν δουλειες που δεν τους αρεσουν.Εγω θελω να γινω αξιωματικος στο στρατο αν και το εχω ψαξει γενικα τι παιζει ποσο περιπου πρεπει να γραψω πανελληνιες,αν κρατησει μεχρι τοτε ,και ποσο ειναι τα ορια των αθληματων.Τελικα αν δεν περασω εκει, θα δωσω καπου αλλου που λογικα δεν θα μου αρεσει και θα ειμαι μια ακομα δυστηχησμενη ελληνιδα που κανει μια δουλεια που δεν της αρεσει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickie13 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:04 Η vickie13 έγραψε: #210 30-11-09 22:04 Αρχική Δημοσίευση από διονυσια: βασικα να πουμε οι περισσοτεροι Ελληνες ειναι δυστηχησμενοι γιατι κανουν δουλειες που δεν τους αρεσουν.Εγω θελω να γινω αξιωματικος στο στρατο αν και το εχω ψαξει γενικα τι παιζει ποσο περιπου πρεπει να γραψω πανελληνιες,αν κρατησει μεχρι τοτε ,και ποσο ειναι τα ορια των αθληματων.Τελικα αν δεν περασω εκει, θα δωσω καπου αλλου που λογικα δεν θα μου αρεσει και θα ειμαι μια ακομα δυστηχησμενη ελληνιδα που κανει μια δουλεια που δεν της αρεσει!!!! Click για ανάπτυξη... το να διαλεξεις μια δουλεια που σου αρεσει το εχεις σκεφτει...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavl0s Νεοφερμένο μέλος Ο Pavl0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:20 Ο Pavl0s έγραψε: #211 30-11-09 22:20 οταν ειμουν 5 ηθελα να γινω δυτης :fss::s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:25 Ο orathac έγραψε: #212 30-11-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από vickie13: το να διαλεξεις μια δουλεια που σου αρεσει το εχεις σκεφτει...? Click για ανάπτυξη... Μπορεί απλά να μην συμφέρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickie13 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:33 Η vickie13 έγραψε: #213 30-11-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Μπορεί απλά να μην συμφέρει. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν γινεται να λειτουργουμε με βαση το χρημα...αυτο το θα γινω αλλη μια δυστηχισμενη ειναι απλα μια δικαιολογια...στο χερι της ειναι να το αποτρεψει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:46 Ο orathac έγραψε: #214 30-11-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από vickie13: Ναι αλλα δεν γινεται να λειτουργουμε με βαση το χρημα...αυτο το θα γινω αλλη μια δυστηχισμενη ειναι απλα μια δικαιολογια...στο χερι της ειναι να το αποτρεψει.... Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να είναι χρήμα, μπορεί να είναι αγάπη, επιβίωση, οτιδήποτε από τις 7 θανάσιμες αμαρτίες άμα χρειαστεί. Τα αλλά που είπες είναι ωραία να τα βλέπεις στις ταινίες, αλλά εδώ απλά σύνελθε, άμα αυτό που σου αρέσει δεν μπορεί να σου βγάλει λεφτά, τότε απλά παράτα τα όνειρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickie13 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:51 Η vickie13 έγραψε: #215 30-11-09 22:51 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Δεν χρειάζεται να είναι χρήμα, μπορεί να είναι αγάπη, επιβίωση, οτιδήποτε από τις 7 θανάσιμες αμαρτίες άμα χρειαστεί. Τα αλλά που είπες είναι ωραία να τα βλέπεις στις ταινίες, αλλά εδώ απλά σύνελθε, άμα αυτό που σου αρέσει δεν μπορεί να σου βγάλει λεφτά, τότε απλά παράτα τα όνειρα. Click για ανάπτυξη... Ο τροπος που το ειπε με εκανε να πιστευω πως ο λογος να διαλεξει αυτα τα επαγγελματα ηταν τα χρηματα....φυσικα και το ξερω οτι δεν γινεται να διαλεξεις ενα επαγγελμα που δεν θα σου προσφερει χρηματα αλλα πιστευω πως θα υπαρχει καποιο που θα της αρεσει και θα της βγαζει χρηματα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιαππαπινα Νεοφερμένο μέλος Η Γιαππαπινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:47 Η Γιαππαπινα: #216 01-12-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από vickie13: το να διαλεξεις μια δουλεια που σου αρεσει το εχεις σκεφτει...? Click για ανάπτυξη... ναι θελω να παω στις στρατιωτικες σχολες αλλα αν δεν περασω τι θα γινω λεω!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fifika! Νεοφερμένο μέλος Η fifika! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:53 Η fifika! έγραψε: #217 01-12-09 17:53 Αρχική Δημοσίευση από διονυσια: ναι θελω να παω στις στρατιωτικες σχολες αλλα αν δεν περασω τι θα γινω λεω!? Click για ανάπτυξη... Μπορείς αν δεν περάσεις με την πρώτη να ξαναδώσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavl0s Νεοφερμένο μέλος Ο Pavl0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:29 Ο Pavl0s έγραψε: #218 01-12-09 19:29 ή να πας καπου αλλου .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιαππαπινα Νεοφερμένο μέλος Η Γιαππαπινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:13 Η Γιαππαπινα: #219 01-12-09 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Pavl0s: ή να πας καπου αλλου ..[/quote βασικα μονο εκει μου αρεσει και αν δεν περασω με την πρωτη 8α καθομαι για ενα χρονο(και δεν λεει)!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:43 Ο Pure_Seduction: #220 01-12-09 20:43 λεει,αν σου αρεσει και ειναι το μονο που θες να ασχοληθεις,λεει και παραλεει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee michaela888 Gvisbinis Eleni123- Jauahahwiwisjs Πύρος redpointer giorgos5002 giannhs2001 rseven ioanna2007 agg41 Ilovemycats27 Debugging_Daemon TheNorth tsiobieman Qwerty 0 FNC_Sophia iew Orfano constansn iiTzArismaltor_ Praxis jellojina estrela panosT436 Kate1914 Corfu kitty Unboxholics Than003 Ryuzaki antonis97 georgetherrr Nala Argyrisar jYanniss AggelikiGr Φινεύς Scandal Εριφύλη Joji allall1 sophiaa sofia07 donut_daddy Totreno A350 Coconut201 Dr. Gl. Luminous Hecticism P.Dam. Maria_Xagorari Steliosgkougkou GeorgePap2003 ένας τυχαίος Magigi Maynard Libertus Steliosalm bibliofagos Τρελας123 Kzaro kiyoshi gegeorgiou90 jimis2001 woasibe george777 BatGuin MrDna Alessandra Eliza chjan Paragontas7000 Christr22 Miaaaa MrDragonboy Lathy thecrazycretan χημεια4λαιφ Abiogenesis Νικολινα Ελεν physicscrazy Έλενα Παπαμακαριου Wonderkid Farmakopoios charmander blissele athena10 BiteTheDust Pierre Bezukhov Ken Vera SevenSouls_ marikakitsou16 Antonios1 Natsuko Angelica Vzl sakplat Arvacon patatosalata22 fockos Nickelhead bbb Entropy24 Ιωάννης1234 ΑmyC Ria99 ggl Darkking Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από διονυσια: βασικα να πουμε οι περισσοτεροι Ελληνες ειναι δυστηχησμενοι γιατι κανουν δουλειες που δεν τους αρεσουν.Εγω θελω να γινω αξιωματικος στο στρατο αν και το εχω ψαξει γενικα τι παιζει ποσο περιπου πρεπει να γραψω πανελληνιες,αν κρατησει μεχρι τοτε ,και ποσο ειναι τα ορια των αθληματων.Τελικα αν δεν περασω εκει, θα δωσω καπου αλλου που λογικα δεν θα μου αρεσει και θα ειμαι μια ακομα δυστηχησμενη ελληνιδα που κανει μια δουλεια που δεν της αρεσει!!!! Click για ανάπτυξη... το να διαλεξεις μια δουλεια που σου αρεσει το εχεις σκεφτει...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pavl0s Νεοφερμένο μέλος Ο Pavl0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:20 Ο Pavl0s έγραψε: #211 30-11-09 22:20 οταν ειμουν 5 ηθελα να γινω δυτης :fss::s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:25 Ο orathac έγραψε: #212 30-11-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από vickie13: το να διαλεξεις μια δουλεια που σου αρεσει το εχεις σκεφτει...? Click για ανάπτυξη... Μπορεί απλά να μην συμφέρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickie13 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:33 Η vickie13 έγραψε: #213 30-11-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Μπορεί απλά να μην συμφέρει. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν γινεται να λειτουργουμε με βαση το χρημα...αυτο το θα γινω αλλη μια δυστηχισμενη ειναι απλα μια δικαιολογια...στο χερι της ειναι να το αποτρεψει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:46 Ο orathac έγραψε: #214 30-11-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από vickie13: Ναι αλλα δεν γινεται να λειτουργουμε με βαση το χρημα...αυτο το θα γινω αλλη μια δυστηχισμενη ειναι απλα μια δικαιολογια...στο χερι της ειναι να το αποτρεψει.... Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να είναι χρήμα, μπορεί να είναι αγάπη, επιβίωση, οτιδήποτε από τις 7 θανάσιμες αμαρτίες άμα χρειαστεί. Τα αλλά που είπες είναι ωραία να τα βλέπεις στις ταινίες, αλλά εδώ απλά σύνελθε, άμα αυτό που σου αρέσει δεν μπορεί να σου βγάλει λεφτά, τότε απλά παράτα τα όνειρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickie13 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:51 Η vickie13 έγραψε: #215 30-11-09 22:51 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Δεν χρειάζεται να είναι χρήμα, μπορεί να είναι αγάπη, επιβίωση, οτιδήποτε από τις 7 θανάσιμες αμαρτίες άμα χρειαστεί. Τα αλλά που είπες είναι ωραία να τα βλέπεις στις ταινίες, αλλά εδώ απλά σύνελθε, άμα αυτό που σου αρέσει δεν μπορεί να σου βγάλει λεφτά, τότε απλά παράτα τα όνειρα. Click για ανάπτυξη... Ο τροπος που το ειπε με εκανε να πιστευω πως ο λογος να διαλεξει αυτα τα επαγγελματα ηταν τα χρηματα....φυσικα και το ξερω οτι δεν γινεται να διαλεξεις ενα επαγγελμα που δεν θα σου προσφερει χρηματα αλλα πιστευω πως θα υπαρχει καποιο που θα της αρεσει και θα της βγαζει χρηματα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιαππαπινα Νεοφερμένο μέλος Η Γιαππαπινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:47 Η Γιαππαπινα: #216 01-12-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από vickie13: το να διαλεξεις μια δουλεια που σου αρεσει το εχεις σκεφτει...? Click για ανάπτυξη... ναι θελω να παω στις στρατιωτικες σχολες αλλα αν δεν περασω τι θα γινω λεω!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fifika! Νεοφερμένο μέλος Η fifika! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:53 Η fifika! έγραψε: #217 01-12-09 17:53 Αρχική Δημοσίευση από διονυσια: ναι θελω να παω στις στρατιωτικες σχολες αλλα αν δεν περασω τι θα γινω λεω!? Click για ανάπτυξη... Μπορείς αν δεν περάσεις με την πρώτη να ξαναδώσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavl0s Νεοφερμένο μέλος Ο Pavl0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:29 Ο Pavl0s έγραψε: #218 01-12-09 19:29 ή να πας καπου αλλου .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιαππαπινα Νεοφερμένο μέλος Η Γιαππαπινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:13 Η Γιαππαπινα: #219 01-12-09 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Pavl0s: ή να πας καπου αλλου ..[/quote βασικα μονο εκει μου αρεσει και αν δεν περασω με την πρωτη 8α καθομαι για ενα χρονο(και δεν λεει)!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:43 Ο Pure_Seduction: #220 01-12-09 20:43 λεει,αν σου αρεσει και ειναι το μονο που θες να ασχοληθεις,λεει και παραλεει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee michaela888 Gvisbinis Eleni123- Jauahahwiwisjs Πύρος redpointer giorgos5002 giannhs2001 rseven ioanna2007 agg41 Ilovemycats27 Debugging_Daemon TheNorth tsiobieman Qwerty 0 FNC_Sophia iew Orfano constansn iiTzArismaltor_ Praxis jellojina estrela panosT436 Kate1914 Corfu kitty Unboxholics Than003 Ryuzaki antonis97 georgetherrr Nala Argyrisar jYanniss AggelikiGr Φινεύς Scandal Εριφύλη Joji allall1 sophiaa sofia07 donut_daddy Totreno A350 Coconut201 Dr. Gl. Luminous Hecticism P.Dam. Maria_Xagorari Steliosgkougkou GeorgePap2003 ένας τυχαίος Magigi Maynard Libertus Steliosalm bibliofagos Τρελας123 Kzaro kiyoshi gegeorgiou90 jimis2001 woasibe george777 BatGuin MrDna Alessandra Eliza chjan Paragontas7000 Christr22 Miaaaa MrDragonboy Lathy thecrazycretan χημεια4λαιφ Abiogenesis Νικολινα Ελεν physicscrazy Έλενα Παπαμακαριου Wonderkid Farmakopoios charmander blissele athena10 BiteTheDust Pierre Bezukhov Ken Vera SevenSouls_ marikakitsou16 Antonios1 Natsuko Angelica Vzl sakplat Arvacon patatosalata22 fockos Nickelhead bbb Entropy24 Ιωάννης1234 ΑmyC Ria99 ggl Darkking Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οταν ειμουν 5 ηθελα να γινω δυτης :fss::s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:25 Ο orathac έγραψε: #212 30-11-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από vickie13: το να διαλεξεις μια δουλεια που σου αρεσει το εχεις σκεφτει...? Click για ανάπτυξη... Μπορεί απλά να μην συμφέρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickie13 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:33 Η vickie13 έγραψε: #213 30-11-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Μπορεί απλά να μην συμφέρει. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν γινεται να λειτουργουμε με βαση το χρημα...αυτο το θα γινω αλλη μια δυστηχισμενη ειναι απλα μια δικαιολογια...στο χερι της ειναι να το αποτρεψει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:46 Ο orathac έγραψε: #214 30-11-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από vickie13: Ναι αλλα δεν γινεται να λειτουργουμε με βαση το χρημα...αυτο το θα γινω αλλη μια δυστηχισμενη ειναι απλα μια δικαιολογια...στο χερι της ειναι να το αποτρεψει.... Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να είναι χρήμα, μπορεί να είναι αγάπη, επιβίωση, οτιδήποτε από τις 7 θανάσιμες αμαρτίες άμα χρειαστεί. Τα αλλά που είπες είναι ωραία να τα βλέπεις στις ταινίες, αλλά εδώ απλά σύνελθε, άμα αυτό που σου αρέσει δεν μπορεί να σου βγάλει λεφτά, τότε απλά παράτα τα όνειρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickie13 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:51 Η vickie13 έγραψε: #215 30-11-09 22:51 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Δεν χρειάζεται να είναι χρήμα, μπορεί να είναι αγάπη, επιβίωση, οτιδήποτε από τις 7 θανάσιμες αμαρτίες άμα χρειαστεί. Τα αλλά που είπες είναι ωραία να τα βλέπεις στις ταινίες, αλλά εδώ απλά σύνελθε, άμα αυτό που σου αρέσει δεν μπορεί να σου βγάλει λεφτά, τότε απλά παράτα τα όνειρα. Click για ανάπτυξη... Ο τροπος που το ειπε με εκανε να πιστευω πως ο λογος να διαλεξει αυτα τα επαγγελματα ηταν τα χρηματα....φυσικα και το ξερω οτι δεν γινεται να διαλεξεις ενα επαγγελμα που δεν θα σου προσφερει χρηματα αλλα πιστευω πως θα υπαρχει καποιο που θα της αρεσει και θα της βγαζει χρηματα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιαππαπινα Νεοφερμένο μέλος Η Γιαππαπινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:47 Η Γιαππαπινα: #216 01-12-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από vickie13: το να διαλεξεις μια δουλεια που σου αρεσει το εχεις σκεφτει...? Click για ανάπτυξη... ναι θελω να παω στις στρατιωτικες σχολες αλλα αν δεν περασω τι θα γινω λεω!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fifika! Νεοφερμένο μέλος Η fifika! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:53 Η fifika! έγραψε: #217 01-12-09 17:53 Αρχική Δημοσίευση από διονυσια: ναι θελω να παω στις στρατιωτικες σχολες αλλα αν δεν περασω τι θα γινω λεω!? Click για ανάπτυξη... Μπορείς αν δεν περάσεις με την πρώτη να ξαναδώσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavl0s Νεοφερμένο μέλος Ο Pavl0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:29 Ο Pavl0s έγραψε: #218 01-12-09 19:29 ή να πας καπου αλλου .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιαππαπινα Νεοφερμένο μέλος Η Γιαππαπινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:13 Η Γιαππαπινα: #219 01-12-09 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Pavl0s: ή να πας καπου αλλου ..[/quote βασικα μονο εκει μου αρεσει και αν δεν περασω με την πρωτη 8α καθομαι για ενα χρονο(και δεν λεει)!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:43 Ο Pure_Seduction: #220 01-12-09 20:43 λεει,αν σου αρεσει και ειναι το μονο που θες να ασχοληθεις,λεει και παραλεει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee michaela888 Gvisbinis Eleni123- Jauahahwiwisjs Πύρος redpointer giorgos5002 giannhs2001 rseven ioanna2007 agg41 Ilovemycats27 Debugging_Daemon TheNorth tsiobieman Qwerty 0 FNC_Sophia iew Orfano constansn iiTzArismaltor_ Praxis jellojina estrela panosT436 Kate1914 Corfu kitty Unboxholics Than003 Ryuzaki antonis97 georgetherrr Nala Argyrisar jYanniss AggelikiGr Φινεύς Scandal Εριφύλη Joji allall1 sophiaa sofia07 donut_daddy Totreno A350 Coconut201 Dr. Gl. Luminous Hecticism P.Dam. Maria_Xagorari Steliosgkougkou GeorgePap2003 ένας τυχαίος Magigi Maynard Libertus Steliosalm bibliofagos Τρελας123 Kzaro kiyoshi gegeorgiou90 jimis2001 woasibe george777 BatGuin MrDna Alessandra Eliza chjan Paragontas7000 Christr22 Miaaaa MrDragonboy Lathy thecrazycretan χημεια4λαιφ Abiogenesis Νικολινα Ελεν physicscrazy Έλενα Παπαμακαριου Wonderkid Farmakopoios charmander blissele athena10 BiteTheDust Pierre Bezukhov Ken Vera SevenSouls_ marikakitsou16 Antonios1 Natsuko Angelica Vzl sakplat Arvacon patatosalata22 fockos Nickelhead bbb Entropy24 Ιωάννης1234 ΑmyC Ria99 ggl Darkking Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vickie13: το να διαλεξεις μια δουλεια που σου αρεσει το εχεις σκεφτει...? Click για ανάπτυξη... Μπορεί απλά να μην συμφέρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickie13 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:33 Η vickie13 έγραψε: #213 30-11-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Μπορεί απλά να μην συμφέρει. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν γινεται να λειτουργουμε με βαση το χρημα...αυτο το θα γινω αλλη μια δυστηχισμενη ειναι απλα μια δικαιολογια...στο χερι της ειναι να το αποτρεψει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:46 Ο orathac έγραψε: #214 30-11-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από vickie13: Ναι αλλα δεν γινεται να λειτουργουμε με βαση το χρημα...αυτο το θα γινω αλλη μια δυστηχισμενη ειναι απλα μια δικαιολογια...στο χερι της ειναι να το αποτρεψει.... Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να είναι χρήμα, μπορεί να είναι αγάπη, επιβίωση, οτιδήποτε από τις 7 θανάσιμες αμαρτίες άμα χρειαστεί. Τα αλλά που είπες είναι ωραία να τα βλέπεις στις ταινίες, αλλά εδώ απλά σύνελθε, άμα αυτό που σου αρέσει δεν μπορεί να σου βγάλει λεφτά, τότε απλά παράτα τα όνειρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickie13 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:51 Η vickie13 έγραψε: #215 30-11-09 22:51 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Δεν χρειάζεται να είναι χρήμα, μπορεί να είναι αγάπη, επιβίωση, οτιδήποτε από τις 7 θανάσιμες αμαρτίες άμα χρειαστεί. Τα αλλά που είπες είναι ωραία να τα βλέπεις στις ταινίες, αλλά εδώ απλά σύνελθε, άμα αυτό που σου αρέσει δεν μπορεί να σου βγάλει λεφτά, τότε απλά παράτα τα όνειρα. Click για ανάπτυξη... Ο τροπος που το ειπε με εκανε να πιστευω πως ο λογος να διαλεξει αυτα τα επαγγελματα ηταν τα χρηματα....φυσικα και το ξερω οτι δεν γινεται να διαλεξεις ενα επαγγελμα που δεν θα σου προσφερει χρηματα αλλα πιστευω πως θα υπαρχει καποιο που θα της αρεσει και θα της βγαζει χρηματα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιαππαπινα Νεοφερμένο μέλος Η Γιαππαπινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:47 Η Γιαππαπινα: #216 01-12-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από vickie13: το να διαλεξεις μια δουλεια που σου αρεσει το εχεις σκεφτει...? Click για ανάπτυξη... ναι θελω να παω στις στρατιωτικες σχολες αλλα αν δεν περασω τι θα γινω λεω!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fifika! Νεοφερμένο μέλος Η fifika! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:53 Η fifika! έγραψε: #217 01-12-09 17:53 Αρχική Δημοσίευση από διονυσια: ναι θελω να παω στις στρατιωτικες σχολες αλλα αν δεν περασω τι θα γινω λεω!? Click για ανάπτυξη... Μπορείς αν δεν περάσεις με την πρώτη να ξαναδώσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavl0s Νεοφερμένο μέλος Ο Pavl0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:29 Ο Pavl0s έγραψε: #218 01-12-09 19:29 ή να πας καπου αλλου .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιαππαπινα Νεοφερμένο μέλος Η Γιαππαπινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:13 Η Γιαππαπινα: #219 01-12-09 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Pavl0s: ή να πας καπου αλλου ..[/quote βασικα μονο εκει μου αρεσει και αν δεν περασω με την πρωτη 8α καθομαι για ενα χρονο(και δεν λεει)!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:43 Ο Pure_Seduction: #220 01-12-09 20:43 λεει,αν σου αρεσει και ειναι το μονο που θες να ασχοληθεις,λεει και παραλεει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee michaela888 Gvisbinis Eleni123- Jauahahwiwisjs Πύρος redpointer giorgos5002 giannhs2001 rseven ioanna2007 agg41 Ilovemycats27 Debugging_Daemon TheNorth tsiobieman Qwerty 0 FNC_Sophia iew Orfano constansn iiTzArismaltor_ Praxis jellojina estrela panosT436 Kate1914 Corfu kitty Unboxholics Than003 Ryuzaki antonis97 georgetherrr Nala Argyrisar jYanniss AggelikiGr Φινεύς Scandal Εριφύλη Joji allall1 sophiaa sofia07 donut_daddy Totreno A350 Coconut201 Dr. Gl. Luminous Hecticism P.Dam. Maria_Xagorari Steliosgkougkou GeorgePap2003 ένας τυχαίος Magigi Maynard Libertus Steliosalm bibliofagos Τρελας123 Kzaro kiyoshi gegeorgiou90 jimis2001 woasibe george777 BatGuin MrDna Alessandra Eliza chjan Paragontas7000 Christr22 Miaaaa MrDragonboy Lathy thecrazycretan χημεια4λαιφ Abiogenesis Νικολινα Ελεν physicscrazy Έλενα Παπαμακαριου Wonderkid Farmakopoios charmander blissele athena10 BiteTheDust Pierre Bezukhov Ken Vera SevenSouls_ marikakitsou16 Antonios1 Natsuko Angelica Vzl sakplat Arvacon patatosalata22 fockos Nickelhead bbb Entropy24 Ιωάννης1234 ΑmyC Ria99 ggl Darkking Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από orathac: Μπορεί απλά να μην συμφέρει. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν γινεται να λειτουργουμε με βαση το χρημα...αυτο το θα γινω αλλη μια δυστηχισμενη ειναι απλα μια δικαιολογια...στο χερι της ειναι να το αποτρεψει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:46 Ο orathac έγραψε: #214 30-11-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από vickie13: Ναι αλλα δεν γινεται να λειτουργουμε με βαση το χρημα...αυτο το θα γινω αλλη μια δυστηχισμενη ειναι απλα μια δικαιολογια...στο χερι της ειναι να το αποτρεψει.... Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να είναι χρήμα, μπορεί να είναι αγάπη, επιβίωση, οτιδήποτε από τις 7 θανάσιμες αμαρτίες άμα χρειαστεί. Τα αλλά που είπες είναι ωραία να τα βλέπεις στις ταινίες, αλλά εδώ απλά σύνελθε, άμα αυτό που σου αρέσει δεν μπορεί να σου βγάλει λεφτά, τότε απλά παράτα τα όνειρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickie13 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:51 Η vickie13 έγραψε: #215 30-11-09 22:51 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Δεν χρειάζεται να είναι χρήμα, μπορεί να είναι αγάπη, επιβίωση, οτιδήποτε από τις 7 θανάσιμες αμαρτίες άμα χρειαστεί. Τα αλλά που είπες είναι ωραία να τα βλέπεις στις ταινίες, αλλά εδώ απλά σύνελθε, άμα αυτό που σου αρέσει δεν μπορεί να σου βγάλει λεφτά, τότε απλά παράτα τα όνειρα. Click για ανάπτυξη... Ο τροπος που το ειπε με εκανε να πιστευω πως ο λογος να διαλεξει αυτα τα επαγγελματα ηταν τα χρηματα....φυσικα και το ξερω οτι δεν γινεται να διαλεξεις ενα επαγγελμα που δεν θα σου προσφερει χρηματα αλλα πιστευω πως θα υπαρχει καποιο που θα της αρεσει και θα της βγαζει χρηματα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιαππαπινα Νεοφερμένο μέλος Η Γιαππαπινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:47 Η Γιαππαπινα: #216 01-12-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από vickie13: το να διαλεξεις μια δουλεια που σου αρεσει το εχεις σκεφτει...? Click για ανάπτυξη... ναι θελω να παω στις στρατιωτικες σχολες αλλα αν δεν περασω τι θα γινω λεω!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fifika! Νεοφερμένο μέλος Η fifika! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:53 Η fifika! έγραψε: #217 01-12-09 17:53 Αρχική Δημοσίευση από διονυσια: ναι θελω να παω στις στρατιωτικες σχολες αλλα αν δεν περασω τι θα γινω λεω!? Click για ανάπτυξη... Μπορείς αν δεν περάσεις με την πρώτη να ξαναδώσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavl0s Νεοφερμένο μέλος Ο Pavl0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:29 Ο Pavl0s έγραψε: #218 01-12-09 19:29 ή να πας καπου αλλου .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιαππαπινα Νεοφερμένο μέλος Η Γιαππαπινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:13 Η Γιαππαπινα: #219 01-12-09 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Pavl0s: ή να πας καπου αλλου ..[/quote βασικα μονο εκει μου αρεσει και αν δεν περασω με την πρωτη 8α καθομαι για ενα χρονο(και δεν λεει)!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:43 Ο Pure_Seduction: #220 01-12-09 20:43 λεει,αν σου αρεσει και ειναι το μονο που θες να ασχοληθεις,λεει και παραλεει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee michaela888 Gvisbinis Eleni123- Jauahahwiwisjs Πύρος redpointer giorgos5002 giannhs2001 rseven ioanna2007 agg41 Ilovemycats27 Debugging_Daemon TheNorth tsiobieman Qwerty 0 FNC_Sophia iew Orfano constansn iiTzArismaltor_ Praxis jellojina estrela panosT436 Kate1914 Corfu kitty Unboxholics Than003 Ryuzaki antonis97 georgetherrr Nala Argyrisar jYanniss AggelikiGr Φινεύς Scandal Εριφύλη Joji allall1 sophiaa sofia07 donut_daddy Totreno A350 Coconut201 Dr. Gl. Luminous Hecticism P.Dam. Maria_Xagorari Steliosgkougkou GeorgePap2003 ένας τυχαίος Magigi Maynard Libertus Steliosalm bibliofagos Τρελας123 Kzaro kiyoshi gegeorgiou90 jimis2001 woasibe george777 BatGuin MrDna Alessandra Eliza chjan Paragontas7000 Christr22 Miaaaa MrDragonboy Lathy thecrazycretan χημεια4λαιφ Abiogenesis Νικολινα Ελεν physicscrazy Έλενα Παπαμακαριου Wonderkid Farmakopoios charmander blissele athena10 BiteTheDust Pierre Bezukhov Ken Vera SevenSouls_ marikakitsou16 Antonios1 Natsuko Angelica Vzl sakplat Arvacon patatosalata22 fockos Nickelhead bbb Entropy24 Ιωάννης1234 ΑmyC Ria99 ggl Darkking Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από vickie13: Ναι αλλα δεν γινεται να λειτουργουμε με βαση το χρημα...αυτο το θα γινω αλλη μια δυστηχισμενη ειναι απλα μια δικαιολογια...στο χερι της ειναι να το αποτρεψει.... Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να είναι χρήμα, μπορεί να είναι αγάπη, επιβίωση, οτιδήποτε από τις 7 θανάσιμες αμαρτίες άμα χρειαστεί. Τα αλλά που είπες είναι ωραία να τα βλέπεις στις ταινίες, αλλά εδώ απλά σύνελθε, άμα αυτό που σου αρέσει δεν μπορεί να σου βγάλει λεφτά, τότε απλά παράτα τα όνειρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickie13 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:51 Η vickie13 έγραψε: #215 30-11-09 22:51 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Δεν χρειάζεται να είναι χρήμα, μπορεί να είναι αγάπη, επιβίωση, οτιδήποτε από τις 7 θανάσιμες αμαρτίες άμα χρειαστεί. Τα αλλά που είπες είναι ωραία να τα βλέπεις στις ταινίες, αλλά εδώ απλά σύνελθε, άμα αυτό που σου αρέσει δεν μπορεί να σου βγάλει λεφτά, τότε απλά παράτα τα όνειρα. Click για ανάπτυξη... Ο τροπος που το ειπε με εκανε να πιστευω πως ο λογος να διαλεξει αυτα τα επαγγελματα ηταν τα χρηματα....φυσικα και το ξερω οτι δεν γινεται να διαλεξεις ενα επαγγελμα που δεν θα σου προσφερει χρηματα αλλα πιστευω πως θα υπαρχει καποιο που θα της αρεσει και θα της βγαζει χρηματα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιαππαπινα Νεοφερμένο μέλος Η Γιαππαπινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:47 Η Γιαππαπινα: #216 01-12-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από vickie13: το να διαλεξεις μια δουλεια που σου αρεσει το εχεις σκεφτει...? Click για ανάπτυξη... ναι θελω να παω στις στρατιωτικες σχολες αλλα αν δεν περασω τι θα γινω λεω!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fifika! Νεοφερμένο μέλος Η fifika! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:53 Η fifika! έγραψε: #217 01-12-09 17:53 Αρχική Δημοσίευση από διονυσια: ναι θελω να παω στις στρατιωτικες σχολες αλλα αν δεν περασω τι θα γινω λεω!? Click για ανάπτυξη... Μπορείς αν δεν περάσεις με την πρώτη να ξαναδώσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavl0s Νεοφερμένο μέλος Ο Pavl0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:29 Ο Pavl0s έγραψε: #218 01-12-09 19:29 ή να πας καπου αλλου .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιαππαπινα Νεοφερμένο μέλος Η Γιαππαπινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:13 Η Γιαππαπινα: #219 01-12-09 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Pavl0s: ή να πας καπου αλλου ..[/quote βασικα μονο εκει μου αρεσει και αν δεν περασω με την πρωτη 8α καθομαι για ενα χρονο(και δεν λεει)!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:43 Ο Pure_Seduction: #220 01-12-09 20:43 λεει,αν σου αρεσει και ειναι το μονο που θες να ασχοληθεις,λεει και παραλεει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee michaela888 Gvisbinis Eleni123- Jauahahwiwisjs Πύρος redpointer giorgos5002 giannhs2001 rseven ioanna2007 agg41 Ilovemycats27 Debugging_Daemon TheNorth tsiobieman Qwerty 0 FNC_Sophia iew Orfano constansn iiTzArismaltor_ Praxis jellojina estrela panosT436 Kate1914 Corfu kitty Unboxholics Than003 Ryuzaki antonis97 georgetherrr Nala Argyrisar jYanniss AggelikiGr Φινεύς Scandal Εριφύλη Joji allall1 sophiaa sofia07 donut_daddy Totreno A350 Coconut201 Dr. Gl. Luminous Hecticism P.Dam. Maria_Xagorari Steliosgkougkou GeorgePap2003 ένας τυχαίος Magigi Maynard Libertus Steliosalm bibliofagos Τρελας123 Kzaro kiyoshi gegeorgiou90 jimis2001 woasibe george777 BatGuin MrDna Alessandra Eliza chjan Paragontas7000 Christr22 Miaaaa MrDragonboy Lathy thecrazycretan χημεια4λαιφ Abiogenesis Νικολινα Ελεν physicscrazy Έλενα Παπαμακαριου Wonderkid Farmakopoios charmander blissele athena10 BiteTheDust Pierre Bezukhov Ken Vera SevenSouls_ marikakitsou16 Antonios1 Natsuko Angelica Vzl sakplat Arvacon patatosalata22 fockos Nickelhead bbb Entropy24 Ιωάννης1234 ΑmyC Ria99 ggl Darkking Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από orathac: Δεν χρειάζεται να είναι χρήμα, μπορεί να είναι αγάπη, επιβίωση, οτιδήποτε από τις 7 θανάσιμες αμαρτίες άμα χρειαστεί. Τα αλλά που είπες είναι ωραία να τα βλέπεις στις ταινίες, αλλά εδώ απλά σύνελθε, άμα αυτό που σου αρέσει δεν μπορεί να σου βγάλει λεφτά, τότε απλά παράτα τα όνειρα. Click για ανάπτυξη... Ο τροπος που το ειπε με εκανε να πιστευω πως ο λογος να διαλεξει αυτα τα επαγγελματα ηταν τα χρηματα....φυσικα και το ξερω οτι δεν γινεται να διαλεξεις ενα επαγγελμα που δεν θα σου προσφερει χρηματα αλλα πιστευω πως θα υπαρχει καποιο που θα της αρεσει και θα της βγαζει χρηματα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιαππαπινα Νεοφερμένο μέλος Η Γιαππαπινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:47 Η Γιαππαπινα: #216 01-12-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από vickie13: το να διαλεξεις μια δουλεια που σου αρεσει το εχεις σκεφτει...? Click για ανάπτυξη... ναι θελω να παω στις στρατιωτικες σχολες αλλα αν δεν περασω τι θα γινω λεω!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fifika! Νεοφερμένο μέλος Η fifika! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:53 Η fifika! έγραψε: #217 01-12-09 17:53 Αρχική Δημοσίευση από διονυσια: ναι θελω να παω στις στρατιωτικες σχολες αλλα αν δεν περασω τι θα γινω λεω!? Click για ανάπτυξη... Μπορείς αν δεν περάσεις με την πρώτη να ξαναδώσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavl0s Νεοφερμένο μέλος Ο Pavl0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:29 Ο Pavl0s έγραψε: #218 01-12-09 19:29 ή να πας καπου αλλου .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιαππαπινα Νεοφερμένο μέλος Η Γιαππαπινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:13 Η Γιαππαπινα: #219 01-12-09 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Pavl0s: ή να πας καπου αλλου ..[/quote βασικα μονο εκει μου αρεσει και αν δεν περασω με την πρωτη 8α καθομαι για ενα χρονο(και δεν λεει)!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:43 Ο Pure_Seduction: #220 01-12-09 20:43 λεει,αν σου αρεσει και ειναι το μονο που θες να ασχοληθεις,λεει και παραλεει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee michaela888 Gvisbinis Eleni123- Jauahahwiwisjs Πύρος redpointer giorgos5002 giannhs2001 rseven ioanna2007 agg41 Ilovemycats27 Debugging_Daemon TheNorth tsiobieman Qwerty 0 FNC_Sophia iew Orfano constansn iiTzArismaltor_ Praxis jellojina estrela panosT436 Kate1914 Corfu kitty Unboxholics Than003 Ryuzaki antonis97 georgetherrr Nala Argyrisar jYanniss AggelikiGr Φινεύς Scandal Εριφύλη Joji allall1 sophiaa sofia07 donut_daddy Totreno A350 Coconut201 Dr. Gl. Luminous Hecticism P.Dam. Maria_Xagorari Steliosgkougkou GeorgePap2003 ένας τυχαίος Magigi Maynard Libertus Steliosalm bibliofagos Τρελας123 Kzaro kiyoshi gegeorgiou90 jimis2001 woasibe george777 BatGuin MrDna Alessandra Eliza chjan Paragontas7000 Christr22 Miaaaa MrDragonboy Lathy thecrazycretan χημεια4λαιφ Abiogenesis Νικολινα Ελεν physicscrazy Έλενα Παπαμακαριου Wonderkid Farmakopoios charmander blissele athena10 BiteTheDust Pierre Bezukhov Ken Vera SevenSouls_ marikakitsou16 Antonios1 Natsuko Angelica Vzl sakplat Arvacon patatosalata22 fockos Nickelhead bbb Entropy24 Ιωάννης1234 ΑmyC Ria99 ggl Darkking Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από vickie13: το να διαλεξεις μια δουλεια που σου αρεσει το εχεις σκεφτει...? Click για ανάπτυξη... ναι θελω να παω στις στρατιωτικες σχολες αλλα αν δεν περασω τι θα γινω λεω!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fifika! Νεοφερμένο μέλος Η fifika! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:53 Η fifika! έγραψε: #217 01-12-09 17:53 Αρχική Δημοσίευση από διονυσια: ναι θελω να παω στις στρατιωτικες σχολες αλλα αν δεν περασω τι θα γινω λεω!? Click για ανάπτυξη... Μπορείς αν δεν περάσεις με την πρώτη να ξαναδώσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavl0s Νεοφερμένο μέλος Ο Pavl0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:29 Ο Pavl0s έγραψε: #218 01-12-09 19:29 ή να πας καπου αλλου .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιαππαπινα Νεοφερμένο μέλος Η Γιαππαπινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:13 Η Γιαππαπινα: #219 01-12-09 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Pavl0s: ή να πας καπου αλλου ..[/quote βασικα μονο εκει μου αρεσει και αν δεν περασω με την πρωτη 8α καθομαι για ενα χρονο(και δεν λεει)!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:43 Ο Pure_Seduction: #220 01-12-09 20:43 λεει,αν σου αρεσει και ειναι το μονο που θες να ασχοληθεις,λεει και παραλεει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee michaela888 Gvisbinis Eleni123- Jauahahwiwisjs Πύρος redpointer giorgos5002 giannhs2001 rseven ioanna2007 agg41 Ilovemycats27 Debugging_Daemon TheNorth tsiobieman Qwerty 0 FNC_Sophia iew Orfano constansn iiTzArismaltor_ Praxis jellojina estrela panosT436 Kate1914 Corfu kitty Unboxholics Than003 Ryuzaki antonis97 georgetherrr Nala Argyrisar jYanniss AggelikiGr Φινεύς Scandal Εριφύλη Joji allall1 sophiaa sofia07 donut_daddy Totreno A350 Coconut201 Dr. Gl. Luminous Hecticism P.Dam. Maria_Xagorari Steliosgkougkou GeorgePap2003 ένας τυχαίος Magigi Maynard Libertus Steliosalm bibliofagos Τρελας123 Kzaro kiyoshi gegeorgiou90 jimis2001 woasibe george777 BatGuin MrDna Alessandra Eliza chjan Paragontas7000 Christr22 Miaaaa MrDragonboy Lathy thecrazycretan χημεια4λαιφ Abiogenesis Νικολινα Ελεν physicscrazy Έλενα Παπαμακαριου Wonderkid Farmakopoios charmander blissele athena10 BiteTheDust Pierre Bezukhov Ken Vera SevenSouls_ marikakitsou16 Antonios1 Natsuko Angelica Vzl sakplat Arvacon patatosalata22 fockos Nickelhead bbb Entropy24 Ιωάννης1234 ΑmyC Ria99 ggl Darkking Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από διονυσια: ναι θελω να παω στις στρατιωτικες σχολες αλλα αν δεν περασω τι θα γινω λεω!? Click για ανάπτυξη... Μπορείς αν δεν περάσεις με την πρώτη να ξαναδώσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pavl0s Νεοφερμένο μέλος Ο Pavl0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:29 Ο Pavl0s έγραψε: #218 01-12-09 19:29 ή να πας καπου αλλου .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιαππαπινα Νεοφερμένο μέλος Η Γιαππαπινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:13 Η Γιαππαπινα: #219 01-12-09 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Pavl0s: ή να πας καπου αλλου ..[/quote βασικα μονο εκει μου αρεσει και αν δεν περασω με την πρωτη 8α καθομαι για ενα χρονο(και δεν λεει)!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:43 Ο Pure_Seduction: #220 01-12-09 20:43 λεει,αν σου αρεσει και ειναι το μονο που θες να ασχοληθεις,λεει και παραλεει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee michaela888 Gvisbinis Eleni123- Jauahahwiwisjs Πύρος redpointer giorgos5002 giannhs2001 rseven ioanna2007 agg41 Ilovemycats27 Debugging_Daemon TheNorth tsiobieman Qwerty 0 FNC_Sophia iew Orfano constansn iiTzArismaltor_ Praxis jellojina estrela panosT436 Kate1914 Corfu kitty Unboxholics Than003 Ryuzaki antonis97 georgetherrr Nala Argyrisar jYanniss AggelikiGr Φινεύς Scandal Εριφύλη Joji allall1 sophiaa sofia07 donut_daddy Totreno A350 Coconut201 Dr. Gl. Luminous Hecticism P.Dam. Maria_Xagorari Steliosgkougkou GeorgePap2003 ένας τυχαίος Magigi Maynard Libertus Steliosalm bibliofagos Τρελας123 Kzaro kiyoshi gegeorgiou90 jimis2001 woasibe george777 BatGuin MrDna Alessandra Eliza chjan Paragontas7000 Christr22 Miaaaa MrDragonboy Lathy thecrazycretan χημεια4λαιφ Abiogenesis Νικολινα Ελεν physicscrazy Έλενα Παπαμακαριου Wonderkid Farmakopoios charmander blissele athena10 BiteTheDust Pierre Bezukhov Ken Vera SevenSouls_ marikakitsou16 Antonios1 Natsuko Angelica Vzl sakplat Arvacon patatosalata22 fockos Nickelhead bbb Entropy24 Ιωάννης1234 ΑmyC Ria99 ggl Darkking Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ή να πας καπου αλλου .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιαππαπινα Νεοφερμένο μέλος Η Γιαππαπινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:13 Η Γιαππαπινα: #219 01-12-09 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Pavl0s: ή να πας καπου αλλου ..[/quote βασικα μονο εκει μου αρεσει και αν δεν περασω με την πρωτη 8α καθομαι για ενα χρονο(και δεν λεει)!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:43 Ο Pure_Seduction: #220 01-12-09 20:43 λεει,αν σου αρεσει και ειναι το μονο που θες να ασχοληθεις,λεει και παραλεει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Pavl0s: ή να πας καπου αλλου ..[/quote βασικα μονο εκει μου αρεσει και αν δεν περασω με την πρωτη 8α καθομαι για ενα χρονο(και δεν λεει)!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:43 Ο Pure_Seduction: #220 01-12-09 20:43 λεει,αν σου αρεσει και ειναι το μονο που θες να ασχοληθεις,λεει και παραλεει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
λεει,αν σου αρεσει και ειναι το μονο που θες να ασχοληθεις,λεει και παραλεει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.