domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 17:09 Η domenica7: #61 05-05-09 17:09 Βασικά δύο κύρια επαγγελματικά όνειρα έχω,τώρα δε ξέρω κατα πόσο είναι τρελά: 1)Θα ήθελα πολύ να σπούδαζα βιολογία ή χημεία και να γινόμουν καθηγήτρια σε λύκειο γυμνάσιο ή ΑΕΙ. 2)Δασκάλα σε κάποιο ακριτικό νησί ή γενικά σε επαρχιακά σχολεία.Όχι σε πόλη.Αλλά αν πάω παιδαγωγικό μόλις το τελειώσω θα ήθελα να σπουδάσω και βιολογία ή χημεία. Γενικά ονειρεύομαι να βγάλω δυο τρεις σχολές που μου αρέσουν και να κάνω ένα επάγγελμα που θα μου αφήνει το περιθώριο να αναπνεύσω και να ασχοληθώ και με κάποια άλλα πράγματα που με ενδιαφέρουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 17:18 Ο chris_90 έγραψε: #62 05-05-09 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: να υποθέσω σκέφτεσαι να γίνεις τελικά καθηγητής? Click για ανάπτυξη... Να το υποθεσεις. Βασικα υπαρχει πλεον ΚΑΙ αυτη η εναλλακτικη στο μυαλο μου. Την τελικη αποφαση θα την παρω οταν δω τα μορια που θα βγαλω και κανω το μηχανογραφικο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 17:21 Η Krou έγραψε: #63 05-05-09 17:21 καλα ως καθηγητης μπορεις να κανεις πολυ ανετη ζωη, 3 μηνες διακοπες (καμια αλλη δουλεια δεν το χει) και ικανοποιητικο μισθο, πολυ ελευθερο χρονο γενικα, αλλα εχεις και μεγαλη ευθυνη απεναντι στα παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 17:25 Η domenica7: #64 05-05-09 17:25 να υποθέσω σκέφτεσαι να γίνεις τελικά καθηγητής? Click για ανάπτυξη... Γιατί τι έχουν οι καθηγητές;; Πιστεύω οτι μπορείς να προσφέρεις πολλά μέσω αυτού του επαγγέλματος όταν έχεις τη διάθεση και την όρεξη. Ιατρική θα μου άρεσε αλλά φοβάμαι τα αίματα οπότε άκυρο.Άμα γινόμουν όμως θα ήθελα να πάω πάλι κάπου ακριτικά ή να είμαι στους γιατρούς χωρίς σύνορα.Πολλά ζητάω ε;:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 17:25 Ο napstor έγραψε: #65 05-05-09 17:25 εγω θελω να τελειωσω ως μηχανικος(ΗΜΜΥ θελω πολυ)και μετα να δουλεψω σε εταιρεια ή να ανοιξω ενα τεχνικο γραφειο βεβαια αν καταφερω να μπω στην intel θα ειναι ακομα καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 17:26 Ο chris_90 έγραψε: #66 05-05-09 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Krou: καλα ως καθηγητης μπορεις να κανεις πολυ ανετη ζωη, 3 μηνες διακοπες (καμια αλλη δουλεια δεν το χει) και ικανοποιητικο μισθο, πολυ ελευθερο χρονο γενικα, αλλα εχεις και μεγαλη ευθυνη απεναντι στα παιδια Click για ανάπτυξη... Γι' αυτο το λογο το σκεφτομαι ακομα. Μπορεις πολυ ευκολα να γινεις ενας κακος (η εστω αδιαφορος) καθηγητης και αυτο να εχει αρνητικες επιπτωσεις για τους μαθητες σου. Επισης τα παιδια στο Γυμνασιο/Λυκειο ειναι στην εφηβεια και πολλες φορες δεν ξερεις πως να τα χειριστεις. Και τελος ειναι και ο ΑΣΕΠ που απο παντου ακουω οτι ειναι παλουκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 17:28 Η Krou έγραψε: #67 05-05-09 17:28 ειναι ναι :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Μαΐου 2009 στις 23:29 Ο Guest 292010: #68 05-05-09 23:29 Ποιό είναι το πιο τρελό επαγγελματικό σας όνειρο Click για ανάπτυξη... Αστροναύτης (όχι δεν κάνω πλάκα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 23:33 Ο astathmitos: #69 05-05-09 23:33 Καθηγητης Ιστοριας στις ενοπλες δυναμεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 23:38 Η Kotatsuneko: #70 05-05-09 23:38 Νεκροθάφτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. madster95 Νεοφερμένο μέλος Ο Panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 00:20 Ο madster95: #71 06-05-09 00:20 το πιο τρελο ε?? CEO σε μια μεγααααλη εταιρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εύα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 16:49 Η Εύα έγραψε: #72 06-05-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από nfk: Για να παραθέσω λοιπόν και το δικό μου όνειρο.... Θέλω να κάνω ακαδημαϊκή καριέρα σε κάποιο μεγάλο πανεπιστήμιο Harvard , Yale , MIT και φυσικά να δουλέψω ως ερευνητής στη NASA ή στο CERN... Ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός , πάντα... Βέβαια , επειδή αυτό το όνειρο είναι κάπως παρατραβηγμένο βολεύομαι και με τεχνικό - μελετητικό γραφείο... Click για ανάπτυξη... Το λύκειο της περιοχής μας κέρδισε σε έναν πανευρωπαικό διαγωνισμό φυσικής και οι μαθητές θα εκπληρώσουν ένα από τα δικά σου όνειρα!Θα πάνε εκδρομή στην Ελβετία και θα παρακολουθήσουν το cern απο κοντά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 16:53 Ο Iliaso έγραψε: #73 06-05-09 16:53 μην χαίρεσαι πολύ γιατί εμείς στην 4ήμερη πήγαμε cern και ήταν μια μούφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαΐου 2009 στις 16:53 Ο Guest 292010: #74 06-05-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Εύα: Το λύκειο της περιοχής μας κέρδισε σε έναν πανευρωπαικό διαγωνισμό φυσικής και οι μαθητές θα εκπληρώσουν ένα από τα δικά σου όνειρα!Θα πάνε εκδρομή στην Ελβετία και θα παρακολουθήσουν το cern απο κοντά! Click για ανάπτυξη... τέλειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 16:54 Ο Iliaso έγραψε: #75 06-05-09 16:54 διάβασε το πόστ μου ----------------------------------------- το μόνο που θα δούνε είναι ο μικρόκοσμος που είναι σαν μουσέιο καθώς και το control room που έχει καμιά 10αριά ανθρώπους να δουλεύουν σε pc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαΐου 2009 στις 16:56 Ο Guest 292010: #76 06-05-09 16:56 Ε και είναι λίγο αυτό?Ας έβλεπα και το κτήριο αρκεί να πήγαινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 17:48 Ο dreamer έγραψε: #77 06-05-09 17:48 Θα ήθελα να με πληρώνουν και να σκοτώνω κόσμο!!!Ναι ναι ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 20:46 Ο Anarki έγραψε: #78 06-05-09 20:46 Εγώ πυροσβέστης ήθελα να γίνω πάντα. Ακόμα θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToMakriAggouri Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 02:09 Ο ToMakriAggouri: #79 07-05-09 02:09 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Εγώ πυροσβέστης ήθελα να γίνω πάντα. Ακόμα θέλω. Click για ανάπτυξη... Εγω ειχα μια κλιση προς τον εμπρησμο... ψηνεσαι να συνεργαστουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 02:12 Ο Anarki έγραψε: #80 07-05-09 02:12 Καλά κι εγώ πυρομανής είμαι, νομίζω οτι θα είμαι οκ και μόνος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee michaela888 Gvisbinis Eleni123- Jauahahwiwisjs Πύρος redpointer giorgos5002 giannhs2001 rseven ioanna2007 agg41 Ilovemycats27 Debugging_Daemon TheNorth tsiobieman Qwerty 0 FNC_Sophia iew Orfano constansn iiTzArismaltor_ Praxis jellojina estrela panosT436 Kate1914 Corfu kitty Unboxholics Than003 Ryuzaki antonis97 georgetherrr Nala Argyrisar jYanniss AggelikiGr Φινεύς Scandal Εριφύλη Joji allall1 sophiaa sofia07 donut_daddy Totreno A350 Coconut201 Dr. Gl. Luminous Hecticism P.Dam. Maria_Xagorari Steliosgkougkou GeorgePap2003 ένας τυχαίος Magigi Maynard Libertus Steliosalm bibliofagos Τρελας123 Kzaro kiyoshi gegeorgiou90 jimis2001 woasibe george777 BatGuin MrDna Alessandra Eliza chjan Paragontas7000 Christr22 Miaaaa MrDragonboy Lathy thecrazycretan χημεια4λαιφ Abiogenesis Νικολινα Ελεν physicscrazy Έλενα Παπαμακαριου Wonderkid Farmakopoios charmander blissele athena10 BiteTheDust Pierre Bezukhov Ken Vera SevenSouls_ marikakitsou16 Antonios1 Natsuko Angelica Vzl sakplat Arvacon patatosalata22 fockos Nickelhead bbb Entropy24 Ιωάννης1234 ΑmyC Ria99 ggl Darkking Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βασικά δύο κύρια επαγγελματικά όνειρα έχω,τώρα δε ξέρω κατα πόσο είναι τρελά: 1)Θα ήθελα πολύ να σπούδαζα βιολογία ή χημεία και να γινόμουν καθηγήτρια σε λύκειο γυμνάσιο ή ΑΕΙ. 2)Δασκάλα σε κάποιο ακριτικό νησί ή γενικά σε επαρχιακά σχολεία.Όχι σε πόλη.Αλλά αν πάω παιδαγωγικό μόλις το τελειώσω θα ήθελα να σπουδάσω και βιολογία ή χημεία. Γενικά ονειρεύομαι να βγάλω δυο τρεις σχολές που μου αρέσουν και να κάνω ένα επάγγελμα που θα μου αφήνει το περιθώριο να αναπνεύσω και να ασχοληθώ και με κάποια άλλα πράγματα που με ενδιαφέρουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 17:18 Ο chris_90 έγραψε: #62 05-05-09 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: να υποθέσω σκέφτεσαι να γίνεις τελικά καθηγητής? Click για ανάπτυξη... Να το υποθεσεις. Βασικα υπαρχει πλεον ΚΑΙ αυτη η εναλλακτικη στο μυαλο μου. Την τελικη αποφαση θα την παρω οταν δω τα μορια που θα βγαλω και κανω το μηχανογραφικο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 17:21 Η Krou έγραψε: #63 05-05-09 17:21 καλα ως καθηγητης μπορεις να κανεις πολυ ανετη ζωη, 3 μηνες διακοπες (καμια αλλη δουλεια δεν το χει) και ικανοποιητικο μισθο, πολυ ελευθερο χρονο γενικα, αλλα εχεις και μεγαλη ευθυνη απεναντι στα παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 17:25 Η domenica7: #64 05-05-09 17:25 να υποθέσω σκέφτεσαι να γίνεις τελικά καθηγητής? Click για ανάπτυξη... Γιατί τι έχουν οι καθηγητές;; Πιστεύω οτι μπορείς να προσφέρεις πολλά μέσω αυτού του επαγγέλματος όταν έχεις τη διάθεση και την όρεξη. Ιατρική θα μου άρεσε αλλά φοβάμαι τα αίματα οπότε άκυρο.Άμα γινόμουν όμως θα ήθελα να πάω πάλι κάπου ακριτικά ή να είμαι στους γιατρούς χωρίς σύνορα.Πολλά ζητάω ε;:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 17:25 Ο napstor έγραψε: #65 05-05-09 17:25 εγω θελω να τελειωσω ως μηχανικος(ΗΜΜΥ θελω πολυ)και μετα να δουλεψω σε εταιρεια ή να ανοιξω ενα τεχνικο γραφειο βεβαια αν καταφερω να μπω στην intel θα ειναι ακομα καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 17:26 Ο chris_90 έγραψε: #66 05-05-09 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Krou: καλα ως καθηγητης μπορεις να κανεις πολυ ανετη ζωη, 3 μηνες διακοπες (καμια αλλη δουλεια δεν το χει) και ικανοποιητικο μισθο, πολυ ελευθερο χρονο γενικα, αλλα εχεις και μεγαλη ευθυνη απεναντι στα παιδια Click για ανάπτυξη... Γι' αυτο το λογο το σκεφτομαι ακομα. Μπορεις πολυ ευκολα να γινεις ενας κακος (η εστω αδιαφορος) καθηγητης και αυτο να εχει αρνητικες επιπτωσεις για τους μαθητες σου. Επισης τα παιδια στο Γυμνασιο/Λυκειο ειναι στην εφηβεια και πολλες φορες δεν ξερεις πως να τα χειριστεις. Και τελος ειναι και ο ΑΣΕΠ που απο παντου ακουω οτι ειναι παλουκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 17:28 Η Krou έγραψε: #67 05-05-09 17:28 ειναι ναι :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Μαΐου 2009 στις 23:29 Ο Guest 292010: #68 05-05-09 23:29 Ποιό είναι το πιο τρελό επαγγελματικό σας όνειρο Click για ανάπτυξη... Αστροναύτης (όχι δεν κάνω πλάκα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 23:33 Ο astathmitos: #69 05-05-09 23:33 Καθηγητης Ιστοριας στις ενοπλες δυναμεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 23:38 Η Kotatsuneko: #70 05-05-09 23:38 Νεκροθάφτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. madster95 Νεοφερμένο μέλος Ο Panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 00:20 Ο madster95: #71 06-05-09 00:20 το πιο τρελο ε?? CEO σε μια μεγααααλη εταιρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εύα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 16:49 Η Εύα έγραψε: #72 06-05-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από nfk: Για να παραθέσω λοιπόν και το δικό μου όνειρο.... Θέλω να κάνω ακαδημαϊκή καριέρα σε κάποιο μεγάλο πανεπιστήμιο Harvard , Yale , MIT και φυσικά να δουλέψω ως ερευνητής στη NASA ή στο CERN... Ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός , πάντα... Βέβαια , επειδή αυτό το όνειρο είναι κάπως παρατραβηγμένο βολεύομαι και με τεχνικό - μελετητικό γραφείο... Click για ανάπτυξη... Το λύκειο της περιοχής μας κέρδισε σε έναν πανευρωπαικό διαγωνισμό φυσικής και οι μαθητές θα εκπληρώσουν ένα από τα δικά σου όνειρα!Θα πάνε εκδρομή στην Ελβετία και θα παρακολουθήσουν το cern απο κοντά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 16:53 Ο Iliaso έγραψε: #73 06-05-09 16:53 μην χαίρεσαι πολύ γιατί εμείς στην 4ήμερη πήγαμε cern και ήταν μια μούφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαΐου 2009 στις 16:53 Ο Guest 292010: #74 06-05-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Εύα: Το λύκειο της περιοχής μας κέρδισε σε έναν πανευρωπαικό διαγωνισμό φυσικής και οι μαθητές θα εκπληρώσουν ένα από τα δικά σου όνειρα!Θα πάνε εκδρομή στην Ελβετία και θα παρακολουθήσουν το cern απο κοντά! Click για ανάπτυξη... τέλειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 16:54 Ο Iliaso έγραψε: #75 06-05-09 16:54 διάβασε το πόστ μου ----------------------------------------- το μόνο που θα δούνε είναι ο μικρόκοσμος που είναι σαν μουσέιο καθώς και το control room που έχει καμιά 10αριά ανθρώπους να δουλεύουν σε pc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαΐου 2009 στις 16:56 Ο Guest 292010: #76 06-05-09 16:56 Ε και είναι λίγο αυτό?Ας έβλεπα και το κτήριο αρκεί να πήγαινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 17:48 Ο dreamer έγραψε: #77 06-05-09 17:48 Θα ήθελα να με πληρώνουν και να σκοτώνω κόσμο!!!Ναι ναι ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 20:46 Ο Anarki έγραψε: #78 06-05-09 20:46 Εγώ πυροσβέστης ήθελα να γίνω πάντα. Ακόμα θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToMakriAggouri Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 02:09 Ο ToMakriAggouri: #79 07-05-09 02:09 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Εγώ πυροσβέστης ήθελα να γίνω πάντα. Ακόμα θέλω. Click για ανάπτυξη... Εγω ειχα μια κλιση προς τον εμπρησμο... ψηνεσαι να συνεργαστουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 02:12 Ο Anarki έγραψε: #80 07-05-09 02:12 Καλά κι εγώ πυρομανής είμαι, νομίζω οτι θα είμαι οκ και μόνος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee michaela888 Gvisbinis Eleni123- Jauahahwiwisjs Πύρος redpointer giorgos5002 giannhs2001 rseven ioanna2007 agg41 Ilovemycats27 Debugging_Daemon TheNorth tsiobieman Qwerty 0 FNC_Sophia iew Orfano constansn iiTzArismaltor_ Praxis jellojina estrela panosT436 Kate1914 Corfu kitty Unboxholics Than003 Ryuzaki antonis97 georgetherrr Nala Argyrisar jYanniss AggelikiGr Φινεύς Scandal Εριφύλη Joji allall1 sophiaa sofia07 donut_daddy Totreno A350 Coconut201 Dr. Gl. Luminous Hecticism P.Dam. Maria_Xagorari Steliosgkougkou GeorgePap2003 ένας τυχαίος Magigi Maynard Libertus Steliosalm bibliofagos Τρελας123 Kzaro kiyoshi gegeorgiou90 jimis2001 woasibe george777 BatGuin MrDna Alessandra Eliza chjan Paragontas7000 Christr22 Miaaaa MrDragonboy Lathy thecrazycretan χημεια4λαιφ Abiogenesis Νικολινα Ελεν physicscrazy Έλενα Παπαμακαριου Wonderkid Farmakopoios charmander blissele athena10 BiteTheDust Pierre Bezukhov Ken Vera SevenSouls_ marikakitsou16 Antonios1 Natsuko Angelica Vzl sakplat Arvacon patatosalata22 fockos Nickelhead bbb Entropy24 Ιωάννης1234 ΑmyC Ria99 ggl Darkking Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: να υποθέσω σκέφτεσαι να γίνεις τελικά καθηγητής? Click για ανάπτυξη... Να το υποθεσεις. Βασικα υπαρχει πλεον ΚΑΙ αυτη η εναλλακτικη στο μυαλο μου. Την τελικη αποφαση θα την παρω οταν δω τα μορια που θα βγαλω και κανω το μηχανογραφικο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 17:21 Η Krou έγραψε: #63 05-05-09 17:21 καλα ως καθηγητης μπορεις να κανεις πολυ ανετη ζωη, 3 μηνες διακοπες (καμια αλλη δουλεια δεν το χει) και ικανοποιητικο μισθο, πολυ ελευθερο χρονο γενικα, αλλα εχεις και μεγαλη ευθυνη απεναντι στα παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 17:25 Η domenica7: #64 05-05-09 17:25 να υποθέσω σκέφτεσαι να γίνεις τελικά καθηγητής? Click για ανάπτυξη... Γιατί τι έχουν οι καθηγητές;; Πιστεύω οτι μπορείς να προσφέρεις πολλά μέσω αυτού του επαγγέλματος όταν έχεις τη διάθεση και την όρεξη. Ιατρική θα μου άρεσε αλλά φοβάμαι τα αίματα οπότε άκυρο.Άμα γινόμουν όμως θα ήθελα να πάω πάλι κάπου ακριτικά ή να είμαι στους γιατρούς χωρίς σύνορα.Πολλά ζητάω ε;:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 17:25 Ο napstor έγραψε: #65 05-05-09 17:25 εγω θελω να τελειωσω ως μηχανικος(ΗΜΜΥ θελω πολυ)και μετα να δουλεψω σε εταιρεια ή να ανοιξω ενα τεχνικο γραφειο βεβαια αν καταφερω να μπω στην intel θα ειναι ακομα καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 17:26 Ο chris_90 έγραψε: #66 05-05-09 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Krou: καλα ως καθηγητης μπορεις να κανεις πολυ ανετη ζωη, 3 μηνες διακοπες (καμια αλλη δουλεια δεν το χει) και ικανοποιητικο μισθο, πολυ ελευθερο χρονο γενικα, αλλα εχεις και μεγαλη ευθυνη απεναντι στα παιδια Click για ανάπτυξη... Γι' αυτο το λογο το σκεφτομαι ακομα. Μπορεις πολυ ευκολα να γινεις ενας κακος (η εστω αδιαφορος) καθηγητης και αυτο να εχει αρνητικες επιπτωσεις για τους μαθητες σου. Επισης τα παιδια στο Γυμνασιο/Λυκειο ειναι στην εφηβεια και πολλες φορες δεν ξερεις πως να τα χειριστεις. Και τελος ειναι και ο ΑΣΕΠ που απο παντου ακουω οτι ειναι παλουκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 17:28 Η Krou έγραψε: #67 05-05-09 17:28 ειναι ναι :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Μαΐου 2009 στις 23:29 Ο Guest 292010: #68 05-05-09 23:29 Ποιό είναι το πιο τρελό επαγγελματικό σας όνειρο Click για ανάπτυξη... Αστροναύτης (όχι δεν κάνω πλάκα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 23:33 Ο astathmitos: #69 05-05-09 23:33 Καθηγητης Ιστοριας στις ενοπλες δυναμεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 23:38 Η Kotatsuneko: #70 05-05-09 23:38 Νεκροθάφτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. madster95 Νεοφερμένο μέλος Ο Panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 00:20 Ο madster95: #71 06-05-09 00:20 το πιο τρελο ε?? CEO σε μια μεγααααλη εταιρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εύα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 16:49 Η Εύα έγραψε: #72 06-05-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από nfk: Για να παραθέσω λοιπόν και το δικό μου όνειρο.... Θέλω να κάνω ακαδημαϊκή καριέρα σε κάποιο μεγάλο πανεπιστήμιο Harvard , Yale , MIT και φυσικά να δουλέψω ως ερευνητής στη NASA ή στο CERN... Ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός , πάντα... Βέβαια , επειδή αυτό το όνειρο είναι κάπως παρατραβηγμένο βολεύομαι και με τεχνικό - μελετητικό γραφείο... Click για ανάπτυξη... Το λύκειο της περιοχής μας κέρδισε σε έναν πανευρωπαικό διαγωνισμό φυσικής και οι μαθητές θα εκπληρώσουν ένα από τα δικά σου όνειρα!Θα πάνε εκδρομή στην Ελβετία και θα παρακολουθήσουν το cern απο κοντά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 16:53 Ο Iliaso έγραψε: #73 06-05-09 16:53 μην χαίρεσαι πολύ γιατί εμείς στην 4ήμερη πήγαμε cern και ήταν μια μούφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαΐου 2009 στις 16:53 Ο Guest 292010: #74 06-05-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Εύα: Το λύκειο της περιοχής μας κέρδισε σε έναν πανευρωπαικό διαγωνισμό φυσικής και οι μαθητές θα εκπληρώσουν ένα από τα δικά σου όνειρα!Θα πάνε εκδρομή στην Ελβετία και θα παρακολουθήσουν το cern απο κοντά! Click για ανάπτυξη... τέλειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 16:54 Ο Iliaso έγραψε: #75 06-05-09 16:54 διάβασε το πόστ μου ----------------------------------------- το μόνο που θα δούνε είναι ο μικρόκοσμος που είναι σαν μουσέιο καθώς και το control room που έχει καμιά 10αριά ανθρώπους να δουλεύουν σε pc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαΐου 2009 στις 16:56 Ο Guest 292010: #76 06-05-09 16:56 Ε και είναι λίγο αυτό?Ας έβλεπα και το κτήριο αρκεί να πήγαινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 17:48 Ο dreamer έγραψε: #77 06-05-09 17:48 Θα ήθελα να με πληρώνουν και να σκοτώνω κόσμο!!!Ναι ναι ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 20:46 Ο Anarki έγραψε: #78 06-05-09 20:46 Εγώ πυροσβέστης ήθελα να γίνω πάντα. Ακόμα θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToMakriAggouri Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 02:09 Ο ToMakriAggouri: #79 07-05-09 02:09 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Εγώ πυροσβέστης ήθελα να γίνω πάντα. Ακόμα θέλω. Click για ανάπτυξη... Εγω ειχα μια κλιση προς τον εμπρησμο... ψηνεσαι να συνεργαστουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 02:12 Ο Anarki έγραψε: #80 07-05-09 02:12 Καλά κι εγώ πυρομανής είμαι, νομίζω οτι θα είμαι οκ και μόνος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee michaela888 Gvisbinis Eleni123- Jauahahwiwisjs Πύρος redpointer giorgos5002 giannhs2001 rseven ioanna2007 agg41 Ilovemycats27 Debugging_Daemon TheNorth tsiobieman Qwerty 0 FNC_Sophia iew Orfano constansn iiTzArismaltor_ Praxis jellojina estrela panosT436 Kate1914 Corfu kitty Unboxholics Than003 Ryuzaki antonis97 georgetherrr Nala Argyrisar jYanniss AggelikiGr Φινεύς Scandal Εριφύλη Joji allall1 sophiaa sofia07 donut_daddy Totreno A350 Coconut201 Dr. Gl. Luminous Hecticism P.Dam. Maria_Xagorari Steliosgkougkou GeorgePap2003 ένας τυχαίος Magigi Maynard Libertus Steliosalm bibliofagos Τρελας123 Kzaro kiyoshi gegeorgiou90 jimis2001 woasibe george777 BatGuin MrDna Alessandra Eliza chjan Paragontas7000 Christr22 Miaaaa MrDragonboy Lathy thecrazycretan χημεια4λαιφ Abiogenesis Νικολινα Ελεν physicscrazy Έλενα Παπαμακαριου Wonderkid Farmakopoios charmander blissele athena10 BiteTheDust Pierre Bezukhov Ken Vera SevenSouls_ marikakitsou16 Antonios1 Natsuko Angelica Vzl sakplat Arvacon patatosalata22 fockos Nickelhead bbb Entropy24 Ιωάννης1234 ΑmyC Ria99 ggl Darkking Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλα ως καθηγητης μπορεις να κανεις πολυ ανετη ζωη, 3 μηνες διακοπες (καμια αλλη δουλεια δεν το χει) και ικανοποιητικο μισθο, πολυ ελευθερο χρονο γενικα, αλλα εχεις και μεγαλη ευθυνη απεναντι στα παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 17:25 Η domenica7: #64 05-05-09 17:25 να υποθέσω σκέφτεσαι να γίνεις τελικά καθηγητής? Click για ανάπτυξη... Γιατί τι έχουν οι καθηγητές;; Πιστεύω οτι μπορείς να προσφέρεις πολλά μέσω αυτού του επαγγέλματος όταν έχεις τη διάθεση και την όρεξη. Ιατρική θα μου άρεσε αλλά φοβάμαι τα αίματα οπότε άκυρο.Άμα γινόμουν όμως θα ήθελα να πάω πάλι κάπου ακριτικά ή να είμαι στους γιατρούς χωρίς σύνορα.Πολλά ζητάω ε;:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 17:25 Ο napstor έγραψε: #65 05-05-09 17:25 εγω θελω να τελειωσω ως μηχανικος(ΗΜΜΥ θελω πολυ)και μετα να δουλεψω σε εταιρεια ή να ανοιξω ενα τεχνικο γραφειο βεβαια αν καταφερω να μπω στην intel θα ειναι ακομα καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 17:26 Ο chris_90 έγραψε: #66 05-05-09 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Krou: καλα ως καθηγητης μπορεις να κανεις πολυ ανετη ζωη, 3 μηνες διακοπες (καμια αλλη δουλεια δεν το χει) και ικανοποιητικο μισθο, πολυ ελευθερο χρονο γενικα, αλλα εχεις και μεγαλη ευθυνη απεναντι στα παιδια Click για ανάπτυξη... Γι' αυτο το λογο το σκεφτομαι ακομα. Μπορεις πολυ ευκολα να γινεις ενας κακος (η εστω αδιαφορος) καθηγητης και αυτο να εχει αρνητικες επιπτωσεις για τους μαθητες σου. Επισης τα παιδια στο Γυμνασιο/Λυκειο ειναι στην εφηβεια και πολλες φορες δεν ξερεις πως να τα χειριστεις. Και τελος ειναι και ο ΑΣΕΠ που απο παντου ακουω οτι ειναι παλουκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 17:28 Η Krou έγραψε: #67 05-05-09 17:28 ειναι ναι :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Μαΐου 2009 στις 23:29 Ο Guest 292010: #68 05-05-09 23:29 Ποιό είναι το πιο τρελό επαγγελματικό σας όνειρο Click για ανάπτυξη... Αστροναύτης (όχι δεν κάνω πλάκα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 23:33 Ο astathmitos: #69 05-05-09 23:33 Καθηγητης Ιστοριας στις ενοπλες δυναμεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 23:38 Η Kotatsuneko: #70 05-05-09 23:38 Νεκροθάφτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. madster95 Νεοφερμένο μέλος Ο Panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 00:20 Ο madster95: #71 06-05-09 00:20 το πιο τρελο ε?? CEO σε μια μεγααααλη εταιρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εύα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 16:49 Η Εύα έγραψε: #72 06-05-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από nfk: Για να παραθέσω λοιπόν και το δικό μου όνειρο.... Θέλω να κάνω ακαδημαϊκή καριέρα σε κάποιο μεγάλο πανεπιστήμιο Harvard , Yale , MIT και φυσικά να δουλέψω ως ερευνητής στη NASA ή στο CERN... Ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός , πάντα... Βέβαια , επειδή αυτό το όνειρο είναι κάπως παρατραβηγμένο βολεύομαι και με τεχνικό - μελετητικό γραφείο... Click για ανάπτυξη... Το λύκειο της περιοχής μας κέρδισε σε έναν πανευρωπαικό διαγωνισμό φυσικής και οι μαθητές θα εκπληρώσουν ένα από τα δικά σου όνειρα!Θα πάνε εκδρομή στην Ελβετία και θα παρακολουθήσουν το cern απο κοντά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 16:53 Ο Iliaso έγραψε: #73 06-05-09 16:53 μην χαίρεσαι πολύ γιατί εμείς στην 4ήμερη πήγαμε cern και ήταν μια μούφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαΐου 2009 στις 16:53 Ο Guest 292010: #74 06-05-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Εύα: Το λύκειο της περιοχής μας κέρδισε σε έναν πανευρωπαικό διαγωνισμό φυσικής και οι μαθητές θα εκπληρώσουν ένα από τα δικά σου όνειρα!Θα πάνε εκδρομή στην Ελβετία και θα παρακολουθήσουν το cern απο κοντά! Click για ανάπτυξη... τέλειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 16:54 Ο Iliaso έγραψε: #75 06-05-09 16:54 διάβασε το πόστ μου ----------------------------------------- το μόνο που θα δούνε είναι ο μικρόκοσμος που είναι σαν μουσέιο καθώς και το control room που έχει καμιά 10αριά ανθρώπους να δουλεύουν σε pc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαΐου 2009 στις 16:56 Ο Guest 292010: #76 06-05-09 16:56 Ε και είναι λίγο αυτό?Ας έβλεπα και το κτήριο αρκεί να πήγαινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 17:48 Ο dreamer έγραψε: #77 06-05-09 17:48 Θα ήθελα να με πληρώνουν και να σκοτώνω κόσμο!!!Ναι ναι ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 20:46 Ο Anarki έγραψε: #78 06-05-09 20:46 Εγώ πυροσβέστης ήθελα να γίνω πάντα. Ακόμα θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToMakriAggouri Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 02:09 Ο ToMakriAggouri: #79 07-05-09 02:09 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Εγώ πυροσβέστης ήθελα να γίνω πάντα. Ακόμα θέλω. Click για ανάπτυξη... Εγω ειχα μια κλιση προς τον εμπρησμο... ψηνεσαι να συνεργαστουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 02:12 Ο Anarki έγραψε: #80 07-05-09 02:12 Καλά κι εγώ πυρομανής είμαι, νομίζω οτι θα είμαι οκ και μόνος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee michaela888 Gvisbinis Eleni123- Jauahahwiwisjs Πύρος redpointer giorgos5002 giannhs2001 rseven ioanna2007 agg41 Ilovemycats27 Debugging_Daemon TheNorth tsiobieman Qwerty 0 FNC_Sophia iew Orfano constansn iiTzArismaltor_ Praxis jellojina estrela panosT436 Kate1914 Corfu kitty Unboxholics Than003 Ryuzaki antonis97 georgetherrr Nala Argyrisar jYanniss AggelikiGr Φινεύς Scandal Εριφύλη Joji allall1 sophiaa sofia07 donut_daddy Totreno A350 Coconut201 Dr. Gl. Luminous Hecticism P.Dam. Maria_Xagorari Steliosgkougkou GeorgePap2003 ένας τυχαίος Magigi Maynard Libertus Steliosalm bibliofagos Τρελας123 Kzaro kiyoshi gegeorgiou90 jimis2001 woasibe george777 BatGuin MrDna Alessandra Eliza chjan Paragontas7000 Christr22 Miaaaa MrDragonboy Lathy thecrazycretan χημεια4λαιφ Abiogenesis Νικολινα Ελεν physicscrazy Έλενα Παπαμακαριου Wonderkid Farmakopoios charmander blissele athena10 BiteTheDust Pierre Bezukhov Ken Vera SevenSouls_ marikakitsou16 Antonios1 Natsuko Angelica Vzl sakplat Arvacon patatosalata22 fockos Nickelhead bbb Entropy24 Ιωάννης1234 ΑmyC Ria99 ggl Darkking Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
να υποθέσω σκέφτεσαι να γίνεις τελικά καθηγητής? Click για ανάπτυξη... Γιατί τι έχουν οι καθηγητές;; Πιστεύω οτι μπορείς να προσφέρεις πολλά μέσω αυτού του επαγγέλματος όταν έχεις τη διάθεση και την όρεξη. Ιατρική θα μου άρεσε αλλά φοβάμαι τα αίματα οπότε άκυρο.Άμα γινόμουν όμως θα ήθελα να πάω πάλι κάπου ακριτικά ή να είμαι στους γιατρούς χωρίς σύνορα.Πολλά ζητάω ε;:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 17:25 Ο napstor έγραψε: #65 05-05-09 17:25 εγω θελω να τελειωσω ως μηχανικος(ΗΜΜΥ θελω πολυ)και μετα να δουλεψω σε εταιρεια ή να ανοιξω ενα τεχνικο γραφειο βεβαια αν καταφερω να μπω στην intel θα ειναι ακομα καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 17:26 Ο chris_90 έγραψε: #66 05-05-09 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Krou: καλα ως καθηγητης μπορεις να κανεις πολυ ανετη ζωη, 3 μηνες διακοπες (καμια αλλη δουλεια δεν το χει) και ικανοποιητικο μισθο, πολυ ελευθερο χρονο γενικα, αλλα εχεις και μεγαλη ευθυνη απεναντι στα παιδια Click για ανάπτυξη... Γι' αυτο το λογο το σκεφτομαι ακομα. Μπορεις πολυ ευκολα να γινεις ενας κακος (η εστω αδιαφορος) καθηγητης και αυτο να εχει αρνητικες επιπτωσεις για τους μαθητες σου. Επισης τα παιδια στο Γυμνασιο/Λυκειο ειναι στην εφηβεια και πολλες φορες δεν ξερεις πως να τα χειριστεις. Και τελος ειναι και ο ΑΣΕΠ που απο παντου ακουω οτι ειναι παλουκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 17:28 Η Krou έγραψε: #67 05-05-09 17:28 ειναι ναι :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Μαΐου 2009 στις 23:29 Ο Guest 292010: #68 05-05-09 23:29 Ποιό είναι το πιο τρελό επαγγελματικό σας όνειρο Click για ανάπτυξη... Αστροναύτης (όχι δεν κάνω πλάκα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 23:33 Ο astathmitos: #69 05-05-09 23:33 Καθηγητης Ιστοριας στις ενοπλες δυναμεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 23:38 Η Kotatsuneko: #70 05-05-09 23:38 Νεκροθάφτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. madster95 Νεοφερμένο μέλος Ο Panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 00:20 Ο madster95: #71 06-05-09 00:20 το πιο τρελο ε?? CEO σε μια μεγααααλη εταιρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εύα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 16:49 Η Εύα έγραψε: #72 06-05-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από nfk: Για να παραθέσω λοιπόν και το δικό μου όνειρο.... Θέλω να κάνω ακαδημαϊκή καριέρα σε κάποιο μεγάλο πανεπιστήμιο Harvard , Yale , MIT και φυσικά να δουλέψω ως ερευνητής στη NASA ή στο CERN... Ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός , πάντα... Βέβαια , επειδή αυτό το όνειρο είναι κάπως παρατραβηγμένο βολεύομαι και με τεχνικό - μελετητικό γραφείο... Click για ανάπτυξη... Το λύκειο της περιοχής μας κέρδισε σε έναν πανευρωπαικό διαγωνισμό φυσικής και οι μαθητές θα εκπληρώσουν ένα από τα δικά σου όνειρα!Θα πάνε εκδρομή στην Ελβετία και θα παρακολουθήσουν το cern απο κοντά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 16:53 Ο Iliaso έγραψε: #73 06-05-09 16:53 μην χαίρεσαι πολύ γιατί εμείς στην 4ήμερη πήγαμε cern και ήταν μια μούφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαΐου 2009 στις 16:53 Ο Guest 292010: #74 06-05-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Εύα: Το λύκειο της περιοχής μας κέρδισε σε έναν πανευρωπαικό διαγωνισμό φυσικής και οι μαθητές θα εκπληρώσουν ένα από τα δικά σου όνειρα!Θα πάνε εκδρομή στην Ελβετία και θα παρακολουθήσουν το cern απο κοντά! Click για ανάπτυξη... τέλειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 16:54 Ο Iliaso έγραψε: #75 06-05-09 16:54 διάβασε το πόστ μου ----------------------------------------- το μόνο που θα δούνε είναι ο μικρόκοσμος που είναι σαν μουσέιο καθώς και το control room που έχει καμιά 10αριά ανθρώπους να δουλεύουν σε pc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαΐου 2009 στις 16:56 Ο Guest 292010: #76 06-05-09 16:56 Ε και είναι λίγο αυτό?Ας έβλεπα και το κτήριο αρκεί να πήγαινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 17:48 Ο dreamer έγραψε: #77 06-05-09 17:48 Θα ήθελα να με πληρώνουν και να σκοτώνω κόσμο!!!Ναι ναι ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 20:46 Ο Anarki έγραψε: #78 06-05-09 20:46 Εγώ πυροσβέστης ήθελα να γίνω πάντα. Ακόμα θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToMakriAggouri Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 02:09 Ο ToMakriAggouri: #79 07-05-09 02:09 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Εγώ πυροσβέστης ήθελα να γίνω πάντα. Ακόμα θέλω. Click για ανάπτυξη... Εγω ειχα μια κλιση προς τον εμπρησμο... ψηνεσαι να συνεργαστουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 02:12 Ο Anarki έγραψε: #80 07-05-09 02:12 Καλά κι εγώ πυρομανής είμαι, νομίζω οτι θα είμαι οκ και μόνος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee michaela888 Gvisbinis Eleni123- Jauahahwiwisjs Πύρος redpointer giorgos5002 giannhs2001 rseven ioanna2007 agg41 Ilovemycats27 Debugging_Daemon TheNorth tsiobieman Qwerty 0 FNC_Sophia iew Orfano constansn iiTzArismaltor_ Praxis jellojina estrela panosT436 Kate1914 Corfu kitty Unboxholics Than003 Ryuzaki antonis97 georgetherrr Nala Argyrisar jYanniss AggelikiGr Φινεύς Scandal Εριφύλη Joji allall1 sophiaa sofia07 donut_daddy Totreno A350 Coconut201 Dr. Gl. Luminous Hecticism P.Dam. Maria_Xagorari Steliosgkougkou GeorgePap2003 ένας τυχαίος Magigi Maynard Libertus Steliosalm bibliofagos Τρελας123 Kzaro kiyoshi gegeorgiou90 jimis2001 woasibe george777 BatGuin MrDna Alessandra Eliza chjan Paragontas7000 Christr22 Miaaaa MrDragonboy Lathy thecrazycretan χημεια4λαιφ Abiogenesis Νικολινα Ελεν physicscrazy Έλενα Παπαμακαριου Wonderkid Farmakopoios charmander blissele athena10 BiteTheDust Pierre Bezukhov Ken Vera SevenSouls_ marikakitsou16 Antonios1 Natsuko Angelica Vzl sakplat Arvacon patatosalata22 fockos Nickelhead bbb Entropy24 Ιωάννης1234 ΑmyC Ria99 ggl Darkking Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω θελω να τελειωσω ως μηχανικος(ΗΜΜΥ θελω πολυ)και μετα να δουλεψω σε εταιρεια ή να ανοιξω ενα τεχνικο γραφειο βεβαια αν καταφερω να μπω στην intel θα ειναι ακομα καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 17:26 Ο chris_90 έγραψε: #66 05-05-09 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Krou: καλα ως καθηγητης μπορεις να κανεις πολυ ανετη ζωη, 3 μηνες διακοπες (καμια αλλη δουλεια δεν το χει) και ικανοποιητικο μισθο, πολυ ελευθερο χρονο γενικα, αλλα εχεις και μεγαλη ευθυνη απεναντι στα παιδια Click για ανάπτυξη... Γι' αυτο το λογο το σκεφτομαι ακομα. Μπορεις πολυ ευκολα να γινεις ενας κακος (η εστω αδιαφορος) καθηγητης και αυτο να εχει αρνητικες επιπτωσεις για τους μαθητες σου. Επισης τα παιδια στο Γυμνασιο/Λυκειο ειναι στην εφηβεια και πολλες φορες δεν ξερεις πως να τα χειριστεις. Και τελος ειναι και ο ΑΣΕΠ που απο παντου ακουω οτι ειναι παλουκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 17:28 Η Krou έγραψε: #67 05-05-09 17:28 ειναι ναι :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Μαΐου 2009 στις 23:29 Ο Guest 292010: #68 05-05-09 23:29 Ποιό είναι το πιο τρελό επαγγελματικό σας όνειρο Click για ανάπτυξη... Αστροναύτης (όχι δεν κάνω πλάκα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 23:33 Ο astathmitos: #69 05-05-09 23:33 Καθηγητης Ιστοριας στις ενοπλες δυναμεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 23:38 Η Kotatsuneko: #70 05-05-09 23:38 Νεκροθάφτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. madster95 Νεοφερμένο μέλος Ο Panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 00:20 Ο madster95: #71 06-05-09 00:20 το πιο τρελο ε?? CEO σε μια μεγααααλη εταιρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εύα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 16:49 Η Εύα έγραψε: #72 06-05-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από nfk: Για να παραθέσω λοιπόν και το δικό μου όνειρο.... Θέλω να κάνω ακαδημαϊκή καριέρα σε κάποιο μεγάλο πανεπιστήμιο Harvard , Yale , MIT και φυσικά να δουλέψω ως ερευνητής στη NASA ή στο CERN... Ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός , πάντα... Βέβαια , επειδή αυτό το όνειρο είναι κάπως παρατραβηγμένο βολεύομαι και με τεχνικό - μελετητικό γραφείο... Click για ανάπτυξη... Το λύκειο της περιοχής μας κέρδισε σε έναν πανευρωπαικό διαγωνισμό φυσικής και οι μαθητές θα εκπληρώσουν ένα από τα δικά σου όνειρα!Θα πάνε εκδρομή στην Ελβετία και θα παρακολουθήσουν το cern απο κοντά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 16:53 Ο Iliaso έγραψε: #73 06-05-09 16:53 μην χαίρεσαι πολύ γιατί εμείς στην 4ήμερη πήγαμε cern και ήταν μια μούφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαΐου 2009 στις 16:53 Ο Guest 292010: #74 06-05-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Εύα: Το λύκειο της περιοχής μας κέρδισε σε έναν πανευρωπαικό διαγωνισμό φυσικής και οι μαθητές θα εκπληρώσουν ένα από τα δικά σου όνειρα!Θα πάνε εκδρομή στην Ελβετία και θα παρακολουθήσουν το cern απο κοντά! Click για ανάπτυξη... τέλειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 16:54 Ο Iliaso έγραψε: #75 06-05-09 16:54 διάβασε το πόστ μου ----------------------------------------- το μόνο που θα δούνε είναι ο μικρόκοσμος που είναι σαν μουσέιο καθώς και το control room που έχει καμιά 10αριά ανθρώπους να δουλεύουν σε pc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαΐου 2009 στις 16:56 Ο Guest 292010: #76 06-05-09 16:56 Ε και είναι λίγο αυτό?Ας έβλεπα και το κτήριο αρκεί να πήγαινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 17:48 Ο dreamer έγραψε: #77 06-05-09 17:48 Θα ήθελα να με πληρώνουν και να σκοτώνω κόσμο!!!Ναι ναι ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 20:46 Ο Anarki έγραψε: #78 06-05-09 20:46 Εγώ πυροσβέστης ήθελα να γίνω πάντα. Ακόμα θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToMakriAggouri Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 02:09 Ο ToMakriAggouri: #79 07-05-09 02:09 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Εγώ πυροσβέστης ήθελα να γίνω πάντα. Ακόμα θέλω. Click για ανάπτυξη... Εγω ειχα μια κλιση προς τον εμπρησμο... ψηνεσαι να συνεργαστουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 02:12 Ο Anarki έγραψε: #80 07-05-09 02:12 Καλά κι εγώ πυρομανής είμαι, νομίζω οτι θα είμαι οκ και μόνος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee michaela888 Gvisbinis Eleni123- Jauahahwiwisjs Πύρος redpointer giorgos5002 giannhs2001 rseven ioanna2007 agg41 Ilovemycats27 Debugging_Daemon TheNorth tsiobieman Qwerty 0 FNC_Sophia iew Orfano constansn iiTzArismaltor_ Praxis jellojina estrela panosT436 Kate1914 Corfu kitty Unboxholics Than003 Ryuzaki antonis97 georgetherrr Nala Argyrisar jYanniss AggelikiGr Φινεύς Scandal Εριφύλη Joji allall1 sophiaa sofia07 donut_daddy Totreno A350 Coconut201 Dr. Gl. Luminous Hecticism P.Dam. Maria_Xagorari Steliosgkougkou GeorgePap2003 ένας τυχαίος Magigi Maynard Libertus Steliosalm bibliofagos Τρελας123 Kzaro kiyoshi gegeorgiou90 jimis2001 woasibe george777 BatGuin MrDna Alessandra Eliza chjan Paragontas7000 Christr22 Miaaaa MrDragonboy Lathy thecrazycretan χημεια4λαιφ Abiogenesis Νικολινα Ελεν physicscrazy Έλενα Παπαμακαριου Wonderkid Farmakopoios charmander blissele athena10 BiteTheDust Pierre Bezukhov Ken Vera SevenSouls_ marikakitsou16 Antonios1 Natsuko Angelica Vzl sakplat Arvacon patatosalata22 fockos Nickelhead bbb Entropy24 Ιωάννης1234 ΑmyC Ria99 ggl Darkking Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Krou: καλα ως καθηγητης μπορεις να κανεις πολυ ανετη ζωη, 3 μηνες διακοπες (καμια αλλη δουλεια δεν το χει) και ικανοποιητικο μισθο, πολυ ελευθερο χρονο γενικα, αλλα εχεις και μεγαλη ευθυνη απεναντι στα παιδια Click για ανάπτυξη... Γι' αυτο το λογο το σκεφτομαι ακομα. Μπορεις πολυ ευκολα να γινεις ενας κακος (η εστω αδιαφορος) καθηγητης και αυτο να εχει αρνητικες επιπτωσεις για τους μαθητες σου. Επισης τα παιδια στο Γυμνασιο/Λυκειο ειναι στην εφηβεια και πολλες φορες δεν ξερεις πως να τα χειριστεις. Και τελος ειναι και ο ΑΣΕΠ που απο παντου ακουω οτι ειναι παλουκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 17:28 Η Krou έγραψε: #67 05-05-09 17:28 ειναι ναι :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Μαΐου 2009 στις 23:29 Ο Guest 292010: #68 05-05-09 23:29 Ποιό είναι το πιο τρελό επαγγελματικό σας όνειρο Click για ανάπτυξη... Αστροναύτης (όχι δεν κάνω πλάκα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 23:33 Ο astathmitos: #69 05-05-09 23:33 Καθηγητης Ιστοριας στις ενοπλες δυναμεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 23:38 Η Kotatsuneko: #70 05-05-09 23:38 Νεκροθάφτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. madster95 Νεοφερμένο μέλος Ο Panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 00:20 Ο madster95: #71 06-05-09 00:20 το πιο τρελο ε?? CEO σε μια μεγααααλη εταιρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εύα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 16:49 Η Εύα έγραψε: #72 06-05-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από nfk: Για να παραθέσω λοιπόν και το δικό μου όνειρο.... Θέλω να κάνω ακαδημαϊκή καριέρα σε κάποιο μεγάλο πανεπιστήμιο Harvard , Yale , MIT και φυσικά να δουλέψω ως ερευνητής στη NASA ή στο CERN... Ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός , πάντα... Βέβαια , επειδή αυτό το όνειρο είναι κάπως παρατραβηγμένο βολεύομαι και με τεχνικό - μελετητικό γραφείο... Click για ανάπτυξη... Το λύκειο της περιοχής μας κέρδισε σε έναν πανευρωπαικό διαγωνισμό φυσικής και οι μαθητές θα εκπληρώσουν ένα από τα δικά σου όνειρα!Θα πάνε εκδρομή στην Ελβετία και θα παρακολουθήσουν το cern απο κοντά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 16:53 Ο Iliaso έγραψε: #73 06-05-09 16:53 μην χαίρεσαι πολύ γιατί εμείς στην 4ήμερη πήγαμε cern και ήταν μια μούφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαΐου 2009 στις 16:53 Ο Guest 292010: #74 06-05-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Εύα: Το λύκειο της περιοχής μας κέρδισε σε έναν πανευρωπαικό διαγωνισμό φυσικής και οι μαθητές θα εκπληρώσουν ένα από τα δικά σου όνειρα!Θα πάνε εκδρομή στην Ελβετία και θα παρακολουθήσουν το cern απο κοντά! Click για ανάπτυξη... τέλειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 16:54 Ο Iliaso έγραψε: #75 06-05-09 16:54 διάβασε το πόστ μου ----------------------------------------- το μόνο που θα δούνε είναι ο μικρόκοσμος που είναι σαν μουσέιο καθώς και το control room που έχει καμιά 10αριά ανθρώπους να δουλεύουν σε pc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαΐου 2009 στις 16:56 Ο Guest 292010: #76 06-05-09 16:56 Ε και είναι λίγο αυτό?Ας έβλεπα και το κτήριο αρκεί να πήγαινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 17:48 Ο dreamer έγραψε: #77 06-05-09 17:48 Θα ήθελα να με πληρώνουν και να σκοτώνω κόσμο!!!Ναι ναι ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 20:46 Ο Anarki έγραψε: #78 06-05-09 20:46 Εγώ πυροσβέστης ήθελα να γίνω πάντα. Ακόμα θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToMakriAggouri Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 02:09 Ο ToMakriAggouri: #79 07-05-09 02:09 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Εγώ πυροσβέστης ήθελα να γίνω πάντα. Ακόμα θέλω. Click για ανάπτυξη... Εγω ειχα μια κλιση προς τον εμπρησμο... ψηνεσαι να συνεργαστουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 02:12 Ο Anarki έγραψε: #80 07-05-09 02:12 Καλά κι εγώ πυρομανής είμαι, νομίζω οτι θα είμαι οκ και μόνος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee michaela888 Gvisbinis Eleni123- Jauahahwiwisjs Πύρος redpointer giorgos5002 giannhs2001 rseven ioanna2007 agg41 Ilovemycats27 Debugging_Daemon TheNorth tsiobieman Qwerty 0 FNC_Sophia iew Orfano constansn iiTzArismaltor_ Praxis jellojina estrela panosT436 Kate1914 Corfu kitty Unboxholics Than003 Ryuzaki antonis97 georgetherrr Nala Argyrisar jYanniss AggelikiGr Φινεύς Scandal Εριφύλη Joji allall1 sophiaa sofia07 donut_daddy Totreno A350 Coconut201 Dr. Gl. Luminous Hecticism P.Dam. Maria_Xagorari Steliosgkougkou GeorgePap2003 ένας τυχαίος Magigi Maynard Libertus Steliosalm bibliofagos Τρελας123 Kzaro kiyoshi gegeorgiou90 jimis2001 woasibe george777 BatGuin MrDna Alessandra Eliza chjan Paragontas7000 Christr22 Miaaaa MrDragonboy Lathy thecrazycretan χημεια4λαιφ Abiogenesis Νικολινα Ελεν physicscrazy Έλενα Παπαμακαριου Wonderkid Farmakopoios charmander blissele athena10 BiteTheDust Pierre Bezukhov Ken Vera SevenSouls_ marikakitsou16 Antonios1 Natsuko Angelica Vzl sakplat Arvacon patatosalata22 fockos Nickelhead bbb Entropy24 Ιωάννης1234 ΑmyC Ria99 ggl Darkking Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ειναι ναι :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Μαΐου 2009 στις 23:29 Ο Guest 292010: #68 05-05-09 23:29 Ποιό είναι το πιο τρελό επαγγελματικό σας όνειρο Click για ανάπτυξη... Αστροναύτης (όχι δεν κάνω πλάκα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 23:33 Ο astathmitos: #69 05-05-09 23:33 Καθηγητης Ιστοριας στις ενοπλες δυναμεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 23:38 Η Kotatsuneko: #70 05-05-09 23:38 Νεκροθάφτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. madster95 Νεοφερμένο μέλος Ο Panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 00:20 Ο madster95: #71 06-05-09 00:20 το πιο τρελο ε?? CEO σε μια μεγααααλη εταιρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εύα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 16:49 Η Εύα έγραψε: #72 06-05-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από nfk: Για να παραθέσω λοιπόν και το δικό μου όνειρο.... Θέλω να κάνω ακαδημαϊκή καριέρα σε κάποιο μεγάλο πανεπιστήμιο Harvard , Yale , MIT και φυσικά να δουλέψω ως ερευνητής στη NASA ή στο CERN... Ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός , πάντα... Βέβαια , επειδή αυτό το όνειρο είναι κάπως παρατραβηγμένο βολεύομαι και με τεχνικό - μελετητικό γραφείο... Click για ανάπτυξη... Το λύκειο της περιοχής μας κέρδισε σε έναν πανευρωπαικό διαγωνισμό φυσικής και οι μαθητές θα εκπληρώσουν ένα από τα δικά σου όνειρα!Θα πάνε εκδρομή στην Ελβετία και θα παρακολουθήσουν το cern απο κοντά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 16:53 Ο Iliaso έγραψε: #73 06-05-09 16:53 μην χαίρεσαι πολύ γιατί εμείς στην 4ήμερη πήγαμε cern και ήταν μια μούφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαΐου 2009 στις 16:53 Ο Guest 292010: #74 06-05-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Εύα: Το λύκειο της περιοχής μας κέρδισε σε έναν πανευρωπαικό διαγωνισμό φυσικής και οι μαθητές θα εκπληρώσουν ένα από τα δικά σου όνειρα!Θα πάνε εκδρομή στην Ελβετία και θα παρακολουθήσουν το cern απο κοντά! Click για ανάπτυξη... τέλειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 16:54 Ο Iliaso έγραψε: #75 06-05-09 16:54 διάβασε το πόστ μου ----------------------------------------- το μόνο που θα δούνε είναι ο μικρόκοσμος που είναι σαν μουσέιο καθώς και το control room που έχει καμιά 10αριά ανθρώπους να δουλεύουν σε pc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαΐου 2009 στις 16:56 Ο Guest 292010: #76 06-05-09 16:56 Ε και είναι λίγο αυτό?Ας έβλεπα και το κτήριο αρκεί να πήγαινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 17:48 Ο dreamer έγραψε: #77 06-05-09 17:48 Θα ήθελα να με πληρώνουν και να σκοτώνω κόσμο!!!Ναι ναι ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 20:46 Ο Anarki έγραψε: #78 06-05-09 20:46 Εγώ πυροσβέστης ήθελα να γίνω πάντα. Ακόμα θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToMakriAggouri Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 02:09 Ο ToMakriAggouri: #79 07-05-09 02:09 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Εγώ πυροσβέστης ήθελα να γίνω πάντα. Ακόμα θέλω. Click για ανάπτυξη... Εγω ειχα μια κλιση προς τον εμπρησμο... ψηνεσαι να συνεργαστουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 02:12 Ο Anarki έγραψε: #80 07-05-09 02:12 Καλά κι εγώ πυρομανής είμαι, νομίζω οτι θα είμαι οκ και μόνος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee michaela888 Gvisbinis Eleni123- Jauahahwiwisjs Πύρος redpointer giorgos5002 giannhs2001 rseven ioanna2007 agg41 Ilovemycats27 Debugging_Daemon TheNorth tsiobieman Qwerty 0 FNC_Sophia iew Orfano constansn iiTzArismaltor_ Praxis jellojina estrela panosT436 Kate1914 Corfu kitty Unboxholics Than003 Ryuzaki antonis97 georgetherrr Nala Argyrisar jYanniss AggelikiGr Φινεύς Scandal Εριφύλη Joji allall1 sophiaa sofia07 donut_daddy Totreno A350 Coconut201 Dr. Gl. Luminous Hecticism P.Dam. Maria_Xagorari Steliosgkougkou GeorgePap2003 ένας τυχαίος Magigi Maynard Libertus Steliosalm bibliofagos Τρελας123 Kzaro kiyoshi gegeorgiou90 jimis2001 woasibe george777 BatGuin MrDna Alessandra Eliza chjan Paragontas7000 Christr22 Miaaaa MrDragonboy Lathy thecrazycretan χημεια4λαιφ Abiogenesis Νικολινα Ελεν physicscrazy Έλενα Παπαμακαριου Wonderkid Farmakopoios charmander blissele athena10 BiteTheDust Pierre Bezukhov Ken Vera SevenSouls_ marikakitsou16 Antonios1 Natsuko Angelica Vzl sakplat Arvacon patatosalata22 fockos Nickelhead bbb Entropy24 Ιωάννης1234 ΑmyC Ria99 ggl Darkking Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ποιό είναι το πιο τρελό επαγγελματικό σας όνειρο Click για ανάπτυξη... Αστροναύτης (όχι δεν κάνω πλάκα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 23:33 Ο astathmitos: #69 05-05-09 23:33 Καθηγητης Ιστοριας στις ενοπλες δυναμεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 23:38 Η Kotatsuneko: #70 05-05-09 23:38 Νεκροθάφτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. madster95 Νεοφερμένο μέλος Ο Panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 00:20 Ο madster95: #71 06-05-09 00:20 το πιο τρελο ε?? CEO σε μια μεγααααλη εταιρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εύα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 16:49 Η Εύα έγραψε: #72 06-05-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από nfk: Για να παραθέσω λοιπόν και το δικό μου όνειρο.... Θέλω να κάνω ακαδημαϊκή καριέρα σε κάποιο μεγάλο πανεπιστήμιο Harvard , Yale , MIT και φυσικά να δουλέψω ως ερευνητής στη NASA ή στο CERN... Ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός , πάντα... Βέβαια , επειδή αυτό το όνειρο είναι κάπως παρατραβηγμένο βολεύομαι και με τεχνικό - μελετητικό γραφείο... Click για ανάπτυξη... Το λύκειο της περιοχής μας κέρδισε σε έναν πανευρωπαικό διαγωνισμό φυσικής και οι μαθητές θα εκπληρώσουν ένα από τα δικά σου όνειρα!Θα πάνε εκδρομή στην Ελβετία και θα παρακολουθήσουν το cern απο κοντά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 16:53 Ο Iliaso έγραψε: #73 06-05-09 16:53 μην χαίρεσαι πολύ γιατί εμείς στην 4ήμερη πήγαμε cern και ήταν μια μούφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαΐου 2009 στις 16:53 Ο Guest 292010: #74 06-05-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Εύα: Το λύκειο της περιοχής μας κέρδισε σε έναν πανευρωπαικό διαγωνισμό φυσικής και οι μαθητές θα εκπληρώσουν ένα από τα δικά σου όνειρα!Θα πάνε εκδρομή στην Ελβετία και θα παρακολουθήσουν το cern απο κοντά! Click για ανάπτυξη... τέλειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 16:54 Ο Iliaso έγραψε: #75 06-05-09 16:54 διάβασε το πόστ μου ----------------------------------------- το μόνο που θα δούνε είναι ο μικρόκοσμος που είναι σαν μουσέιο καθώς και το control room που έχει καμιά 10αριά ανθρώπους να δουλεύουν σε pc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαΐου 2009 στις 16:56 Ο Guest 292010: #76 06-05-09 16:56 Ε και είναι λίγο αυτό?Ας έβλεπα και το κτήριο αρκεί να πήγαινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 17:48 Ο dreamer έγραψε: #77 06-05-09 17:48 Θα ήθελα να με πληρώνουν και να σκοτώνω κόσμο!!!Ναι ναι ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 20:46 Ο Anarki έγραψε: #78 06-05-09 20:46 Εγώ πυροσβέστης ήθελα να γίνω πάντα. Ακόμα θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToMakriAggouri Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 02:09 Ο ToMakriAggouri: #79 07-05-09 02:09 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Εγώ πυροσβέστης ήθελα να γίνω πάντα. Ακόμα θέλω. Click για ανάπτυξη... Εγω ειχα μια κλιση προς τον εμπρησμο... ψηνεσαι να συνεργαστουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 02:12 Ο Anarki έγραψε: #80 07-05-09 02:12 Καλά κι εγώ πυρομανής είμαι, νομίζω οτι θα είμαι οκ και μόνος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee michaela888 Gvisbinis Eleni123- Jauahahwiwisjs Πύρος redpointer giorgos5002 giannhs2001 rseven ioanna2007 agg41 Ilovemycats27 Debugging_Daemon TheNorth tsiobieman Qwerty 0 FNC_Sophia iew Orfano constansn iiTzArismaltor_ Praxis jellojina estrela panosT436 Kate1914 Corfu kitty Unboxholics Than003 Ryuzaki antonis97 georgetherrr Nala Argyrisar jYanniss AggelikiGr Φινεύς Scandal Εριφύλη Joji allall1 sophiaa sofia07 donut_daddy Totreno A350 Coconut201 Dr. Gl. Luminous Hecticism P.Dam. Maria_Xagorari Steliosgkougkou GeorgePap2003 ένας τυχαίος Magigi Maynard Libertus Steliosalm bibliofagos Τρελας123 Kzaro kiyoshi gegeorgiou90 jimis2001 woasibe george777 BatGuin MrDna Alessandra Eliza chjan Paragontas7000 Christr22 Miaaaa MrDragonboy Lathy thecrazycretan χημεια4λαιφ Abiogenesis Νικολινα Ελεν physicscrazy Έλενα Παπαμακαριου Wonderkid Farmakopoios charmander blissele athena10 BiteTheDust Pierre Bezukhov Ken Vera SevenSouls_ marikakitsou16 Antonios1 Natsuko Angelica Vzl sakplat Arvacon patatosalata22 fockos Nickelhead bbb Entropy24 Ιωάννης1234 ΑmyC Ria99 ggl Darkking Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καθηγητης Ιστοριας στις ενοπλες δυναμεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 23:38 Η Kotatsuneko: #70 05-05-09 23:38 Νεκροθάφτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. madster95 Νεοφερμένο μέλος Ο Panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 00:20 Ο madster95: #71 06-05-09 00:20 το πιο τρελο ε?? CEO σε μια μεγααααλη εταιρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εύα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 16:49 Η Εύα έγραψε: #72 06-05-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από nfk: Για να παραθέσω λοιπόν και το δικό μου όνειρο.... Θέλω να κάνω ακαδημαϊκή καριέρα σε κάποιο μεγάλο πανεπιστήμιο Harvard , Yale , MIT και φυσικά να δουλέψω ως ερευνητής στη NASA ή στο CERN... Ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός , πάντα... Βέβαια , επειδή αυτό το όνειρο είναι κάπως παρατραβηγμένο βολεύομαι και με τεχνικό - μελετητικό γραφείο... Click για ανάπτυξη... Το λύκειο της περιοχής μας κέρδισε σε έναν πανευρωπαικό διαγωνισμό φυσικής και οι μαθητές θα εκπληρώσουν ένα από τα δικά σου όνειρα!Θα πάνε εκδρομή στην Ελβετία και θα παρακολουθήσουν το cern απο κοντά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 16:53 Ο Iliaso έγραψε: #73 06-05-09 16:53 μην χαίρεσαι πολύ γιατί εμείς στην 4ήμερη πήγαμε cern και ήταν μια μούφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαΐου 2009 στις 16:53 Ο Guest 292010: #74 06-05-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Εύα: Το λύκειο της περιοχής μας κέρδισε σε έναν πανευρωπαικό διαγωνισμό φυσικής και οι μαθητές θα εκπληρώσουν ένα από τα δικά σου όνειρα!Θα πάνε εκδρομή στην Ελβετία και θα παρακολουθήσουν το cern απο κοντά! Click για ανάπτυξη... τέλειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 16:54 Ο Iliaso έγραψε: #75 06-05-09 16:54 διάβασε το πόστ μου ----------------------------------------- το μόνο που θα δούνε είναι ο μικρόκοσμος που είναι σαν μουσέιο καθώς και το control room που έχει καμιά 10αριά ανθρώπους να δουλεύουν σε pc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαΐου 2009 στις 16:56 Ο Guest 292010: #76 06-05-09 16:56 Ε και είναι λίγο αυτό?Ας έβλεπα και το κτήριο αρκεί να πήγαινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 17:48 Ο dreamer έγραψε: #77 06-05-09 17:48 Θα ήθελα να με πληρώνουν και να σκοτώνω κόσμο!!!Ναι ναι ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 20:46 Ο Anarki έγραψε: #78 06-05-09 20:46 Εγώ πυροσβέστης ήθελα να γίνω πάντα. Ακόμα θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToMakriAggouri Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 02:09 Ο ToMakriAggouri: #79 07-05-09 02:09 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Εγώ πυροσβέστης ήθελα να γίνω πάντα. Ακόμα θέλω. Click για ανάπτυξη... Εγω ειχα μια κλιση προς τον εμπρησμο... ψηνεσαι να συνεργαστουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 02:12 Ο Anarki έγραψε: #80 07-05-09 02:12 Καλά κι εγώ πυρομανής είμαι, νομίζω οτι θα είμαι οκ και μόνος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee michaela888 Gvisbinis Eleni123- Jauahahwiwisjs Πύρος redpointer giorgos5002 giannhs2001 rseven ioanna2007 agg41 Ilovemycats27 Debugging_Daemon TheNorth tsiobieman Qwerty 0 FNC_Sophia iew Orfano constansn iiTzArismaltor_ Praxis jellojina estrela panosT436 Kate1914 Corfu kitty Unboxholics Than003 Ryuzaki antonis97 georgetherrr Nala Argyrisar jYanniss AggelikiGr Φινεύς Scandal Εριφύλη Joji allall1 sophiaa sofia07 donut_daddy Totreno A350 Coconut201 Dr. Gl. Luminous Hecticism P.Dam. Maria_Xagorari Steliosgkougkou GeorgePap2003 ένας τυχαίος Magigi Maynard Libertus Steliosalm bibliofagos Τρελας123 Kzaro kiyoshi gegeorgiou90 jimis2001 woasibe george777 BatGuin MrDna Alessandra Eliza chjan Paragontas7000 Christr22 Miaaaa MrDragonboy Lathy thecrazycretan χημεια4λαιφ Abiogenesis Νικολινα Ελεν physicscrazy Έλενα Παπαμακαριου Wonderkid Farmakopoios charmander blissele athena10 BiteTheDust Pierre Bezukhov Ken Vera SevenSouls_ marikakitsou16 Antonios1 Natsuko Angelica Vzl sakplat Arvacon patatosalata22 fockos Nickelhead bbb Entropy24 Ιωάννης1234 ΑmyC Ria99 ggl Darkking Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νεκροθάφτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
madster95 Νεοφερμένο μέλος Ο Panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 00:20 Ο madster95: #71 06-05-09 00:20 το πιο τρελο ε?? CEO σε μια μεγααααλη εταιρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εύα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 16:49 Η Εύα έγραψε: #72 06-05-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από nfk: Για να παραθέσω λοιπόν και το δικό μου όνειρο.... Θέλω να κάνω ακαδημαϊκή καριέρα σε κάποιο μεγάλο πανεπιστήμιο Harvard , Yale , MIT και φυσικά να δουλέψω ως ερευνητής στη NASA ή στο CERN... Ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός , πάντα... Βέβαια , επειδή αυτό το όνειρο είναι κάπως παρατραβηγμένο βολεύομαι και με τεχνικό - μελετητικό γραφείο... Click για ανάπτυξη... Το λύκειο της περιοχής μας κέρδισε σε έναν πανευρωπαικό διαγωνισμό φυσικής και οι μαθητές θα εκπληρώσουν ένα από τα δικά σου όνειρα!Θα πάνε εκδρομή στην Ελβετία και θα παρακολουθήσουν το cern απο κοντά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 16:53 Ο Iliaso έγραψε: #73 06-05-09 16:53 μην χαίρεσαι πολύ γιατί εμείς στην 4ήμερη πήγαμε cern και ήταν μια μούφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαΐου 2009 στις 16:53 Ο Guest 292010: #74 06-05-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Εύα: Το λύκειο της περιοχής μας κέρδισε σε έναν πανευρωπαικό διαγωνισμό φυσικής και οι μαθητές θα εκπληρώσουν ένα από τα δικά σου όνειρα!Θα πάνε εκδρομή στην Ελβετία και θα παρακολουθήσουν το cern απο κοντά! Click για ανάπτυξη... τέλειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 16:54 Ο Iliaso έγραψε: #75 06-05-09 16:54 διάβασε το πόστ μου ----------------------------------------- το μόνο που θα δούνε είναι ο μικρόκοσμος που είναι σαν μουσέιο καθώς και το control room που έχει καμιά 10αριά ανθρώπους να δουλεύουν σε pc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαΐου 2009 στις 16:56 Ο Guest 292010: #76 06-05-09 16:56 Ε και είναι λίγο αυτό?Ας έβλεπα και το κτήριο αρκεί να πήγαινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 17:48 Ο dreamer έγραψε: #77 06-05-09 17:48 Θα ήθελα να με πληρώνουν και να σκοτώνω κόσμο!!!Ναι ναι ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 20:46 Ο Anarki έγραψε: #78 06-05-09 20:46 Εγώ πυροσβέστης ήθελα να γίνω πάντα. Ακόμα θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToMakriAggouri Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 02:09 Ο ToMakriAggouri: #79 07-05-09 02:09 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Εγώ πυροσβέστης ήθελα να γίνω πάντα. Ακόμα θέλω. Click για ανάπτυξη... Εγω ειχα μια κλιση προς τον εμπρησμο... ψηνεσαι να συνεργαστουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 02:12 Ο Anarki έγραψε: #80 07-05-09 02:12 Καλά κι εγώ πυρομανής είμαι, νομίζω οτι θα είμαι οκ και μόνος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee michaela888 Gvisbinis Eleni123- Jauahahwiwisjs Πύρος redpointer giorgos5002 giannhs2001 rseven ioanna2007 agg41 Ilovemycats27 Debugging_Daemon TheNorth tsiobieman Qwerty 0 FNC_Sophia iew Orfano constansn iiTzArismaltor_ Praxis jellojina estrela panosT436 Kate1914 Corfu kitty Unboxholics Than003 Ryuzaki antonis97 georgetherrr Nala Argyrisar jYanniss AggelikiGr Φινεύς Scandal Εριφύλη Joji allall1 sophiaa sofia07 donut_daddy Totreno A350 Coconut201 Dr. Gl. Luminous Hecticism P.Dam. Maria_Xagorari Steliosgkougkou GeorgePap2003 ένας τυχαίος Magigi Maynard Libertus Steliosalm bibliofagos Τρελας123 Kzaro kiyoshi gegeorgiou90 jimis2001 woasibe george777 BatGuin MrDna Alessandra Eliza chjan Paragontas7000 Christr22 Miaaaa MrDragonboy Lathy thecrazycretan χημεια4λαιφ Abiogenesis Νικολινα Ελεν physicscrazy Έλενα Παπαμακαριου Wonderkid Farmakopoios charmander blissele athena10 BiteTheDust Pierre Bezukhov Ken Vera SevenSouls_ marikakitsou16 Antonios1 Natsuko Angelica Vzl sakplat Arvacon patatosalata22 fockos Nickelhead bbb Entropy24 Ιωάννης1234 ΑmyC Ria99 ggl Darkking Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το πιο τρελο ε?? CEO σε μια μεγααααλη εταιρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εύα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 16:49 Η Εύα έγραψε: #72 06-05-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από nfk: Για να παραθέσω λοιπόν και το δικό μου όνειρο.... Θέλω να κάνω ακαδημαϊκή καριέρα σε κάποιο μεγάλο πανεπιστήμιο Harvard , Yale , MIT και φυσικά να δουλέψω ως ερευνητής στη NASA ή στο CERN... Ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός , πάντα... Βέβαια , επειδή αυτό το όνειρο είναι κάπως παρατραβηγμένο βολεύομαι και με τεχνικό - μελετητικό γραφείο... Click για ανάπτυξη... Το λύκειο της περιοχής μας κέρδισε σε έναν πανευρωπαικό διαγωνισμό φυσικής και οι μαθητές θα εκπληρώσουν ένα από τα δικά σου όνειρα!Θα πάνε εκδρομή στην Ελβετία και θα παρακολουθήσουν το cern απο κοντά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 16:53 Ο Iliaso έγραψε: #73 06-05-09 16:53 μην χαίρεσαι πολύ γιατί εμείς στην 4ήμερη πήγαμε cern και ήταν μια μούφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαΐου 2009 στις 16:53 Ο Guest 292010: #74 06-05-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Εύα: Το λύκειο της περιοχής μας κέρδισε σε έναν πανευρωπαικό διαγωνισμό φυσικής και οι μαθητές θα εκπληρώσουν ένα από τα δικά σου όνειρα!Θα πάνε εκδρομή στην Ελβετία και θα παρακολουθήσουν το cern απο κοντά! Click για ανάπτυξη... τέλειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 16:54 Ο Iliaso έγραψε: #75 06-05-09 16:54 διάβασε το πόστ μου ----------------------------------------- το μόνο που θα δούνε είναι ο μικρόκοσμος που είναι σαν μουσέιο καθώς και το control room που έχει καμιά 10αριά ανθρώπους να δουλεύουν σε pc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαΐου 2009 στις 16:56 Ο Guest 292010: #76 06-05-09 16:56 Ε και είναι λίγο αυτό?Ας έβλεπα και το κτήριο αρκεί να πήγαινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 17:48 Ο dreamer έγραψε: #77 06-05-09 17:48 Θα ήθελα να με πληρώνουν και να σκοτώνω κόσμο!!!Ναι ναι ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 20:46 Ο Anarki έγραψε: #78 06-05-09 20:46 Εγώ πυροσβέστης ήθελα να γίνω πάντα. Ακόμα θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToMakriAggouri Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 02:09 Ο ToMakriAggouri: #79 07-05-09 02:09 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Εγώ πυροσβέστης ήθελα να γίνω πάντα. Ακόμα θέλω. Click για ανάπτυξη... Εγω ειχα μια κλιση προς τον εμπρησμο... ψηνεσαι να συνεργαστουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 02:12 Ο Anarki έγραψε: #80 07-05-09 02:12 Καλά κι εγώ πυρομανής είμαι, νομίζω οτι θα είμαι οκ και μόνος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee michaela888 Gvisbinis Eleni123- Jauahahwiwisjs Πύρος redpointer giorgos5002 giannhs2001 rseven ioanna2007 agg41 Ilovemycats27 Debugging_Daemon TheNorth tsiobieman Qwerty 0 FNC_Sophia iew Orfano constansn iiTzArismaltor_ Praxis jellojina estrela panosT436 Kate1914 Corfu kitty Unboxholics Than003 Ryuzaki antonis97 georgetherrr Nala Argyrisar jYanniss AggelikiGr Φινεύς Scandal Εριφύλη Joji allall1 sophiaa sofia07 donut_daddy Totreno A350 Coconut201 Dr. Gl. Luminous Hecticism P.Dam. Maria_Xagorari Steliosgkougkou GeorgePap2003 ένας τυχαίος Magigi Maynard Libertus Steliosalm bibliofagos Τρελας123 Kzaro kiyoshi gegeorgiou90 jimis2001 woasibe george777 BatGuin MrDna Alessandra Eliza chjan Paragontas7000 Christr22 Miaaaa MrDragonboy Lathy thecrazycretan χημεια4λαιφ Abiogenesis Νικολινα Ελεν physicscrazy Έλενα Παπαμακαριου Wonderkid Farmakopoios charmander blissele athena10 BiteTheDust Pierre Bezukhov Ken Vera SevenSouls_ marikakitsou16 Antonios1 Natsuko Angelica Vzl sakplat Arvacon patatosalata22 fockos Nickelhead bbb Entropy24 Ιωάννης1234 ΑmyC Ria99 ggl Darkking Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nfk: Για να παραθέσω λοιπόν και το δικό μου όνειρο.... Θέλω να κάνω ακαδημαϊκή καριέρα σε κάποιο μεγάλο πανεπιστήμιο Harvard , Yale , MIT και φυσικά να δουλέψω ως ερευνητής στη NASA ή στο CERN... Ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός , πάντα... Βέβαια , επειδή αυτό το όνειρο είναι κάπως παρατραβηγμένο βολεύομαι και με τεχνικό - μελετητικό γραφείο... Click για ανάπτυξη... Το λύκειο της περιοχής μας κέρδισε σε έναν πανευρωπαικό διαγωνισμό φυσικής και οι μαθητές θα εκπληρώσουν ένα από τα δικά σου όνειρα!Θα πάνε εκδρομή στην Ελβετία και θα παρακολουθήσουν το cern απο κοντά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 16:53 Ο Iliaso έγραψε: #73 06-05-09 16:53 μην χαίρεσαι πολύ γιατί εμείς στην 4ήμερη πήγαμε cern και ήταν μια μούφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαΐου 2009 στις 16:53 Ο Guest 292010: #74 06-05-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Εύα: Το λύκειο της περιοχής μας κέρδισε σε έναν πανευρωπαικό διαγωνισμό φυσικής και οι μαθητές θα εκπληρώσουν ένα από τα δικά σου όνειρα!Θα πάνε εκδρομή στην Ελβετία και θα παρακολουθήσουν το cern απο κοντά! Click για ανάπτυξη... τέλειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 16:54 Ο Iliaso έγραψε: #75 06-05-09 16:54 διάβασε το πόστ μου ----------------------------------------- το μόνο που θα δούνε είναι ο μικρόκοσμος που είναι σαν μουσέιο καθώς και το control room που έχει καμιά 10αριά ανθρώπους να δουλεύουν σε pc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαΐου 2009 στις 16:56 Ο Guest 292010: #76 06-05-09 16:56 Ε και είναι λίγο αυτό?Ας έβλεπα και το κτήριο αρκεί να πήγαινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 17:48 Ο dreamer έγραψε: #77 06-05-09 17:48 Θα ήθελα να με πληρώνουν και να σκοτώνω κόσμο!!!Ναι ναι ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 20:46 Ο Anarki έγραψε: #78 06-05-09 20:46 Εγώ πυροσβέστης ήθελα να γίνω πάντα. Ακόμα θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToMakriAggouri Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 02:09 Ο ToMakriAggouri: #79 07-05-09 02:09 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Εγώ πυροσβέστης ήθελα να γίνω πάντα. Ακόμα θέλω. Click για ανάπτυξη... Εγω ειχα μια κλιση προς τον εμπρησμο... ψηνεσαι να συνεργαστουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 02:12 Ο Anarki έγραψε: #80 07-05-09 02:12 Καλά κι εγώ πυρομανής είμαι, νομίζω οτι θα είμαι οκ και μόνος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee michaela888 Gvisbinis Eleni123- Jauahahwiwisjs Πύρος redpointer giorgos5002 giannhs2001 rseven ioanna2007 agg41 Ilovemycats27 Debugging_Daemon TheNorth tsiobieman Qwerty 0 FNC_Sophia iew Orfano constansn iiTzArismaltor_ Praxis jellojina estrela panosT436 Kate1914 Corfu kitty Unboxholics Than003 Ryuzaki antonis97 georgetherrr Nala Argyrisar jYanniss AggelikiGr Φινεύς Scandal Εριφύλη Joji allall1 sophiaa sofia07 donut_daddy Totreno A350 Coconut201 Dr. Gl. Luminous Hecticism P.Dam. Maria_Xagorari Steliosgkougkou GeorgePap2003 ένας τυχαίος Magigi Maynard Libertus Steliosalm bibliofagos Τρελας123 Kzaro kiyoshi gegeorgiou90 jimis2001 woasibe george777 BatGuin MrDna Alessandra Eliza chjan Paragontas7000 Christr22 Miaaaa MrDragonboy Lathy thecrazycretan χημεια4λαιφ Abiogenesis Νικολινα Ελεν physicscrazy Έλενα Παπαμακαριου Wonderkid Farmakopoios charmander blissele athena10 BiteTheDust Pierre Bezukhov Ken Vera SevenSouls_ marikakitsou16 Antonios1 Natsuko Angelica Vzl sakplat Arvacon patatosalata22 fockos Nickelhead bbb Entropy24 Ιωάννης1234 ΑmyC Ria99 ggl Darkking Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μην χαίρεσαι πολύ γιατί εμείς στην 4ήμερη πήγαμε cern και ήταν μια μούφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαΐου 2009 στις 16:53 Ο Guest 292010: #74 06-05-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Εύα: Το λύκειο της περιοχής μας κέρδισε σε έναν πανευρωπαικό διαγωνισμό φυσικής και οι μαθητές θα εκπληρώσουν ένα από τα δικά σου όνειρα!Θα πάνε εκδρομή στην Ελβετία και θα παρακολουθήσουν το cern απο κοντά! Click για ανάπτυξη... τέλειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 16:54 Ο Iliaso έγραψε: #75 06-05-09 16:54 διάβασε το πόστ μου ----------------------------------------- το μόνο που θα δούνε είναι ο μικρόκοσμος που είναι σαν μουσέιο καθώς και το control room που έχει καμιά 10αριά ανθρώπους να δουλεύουν σε pc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαΐου 2009 στις 16:56 Ο Guest 292010: #76 06-05-09 16:56 Ε και είναι λίγο αυτό?Ας έβλεπα και το κτήριο αρκεί να πήγαινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 17:48 Ο dreamer έγραψε: #77 06-05-09 17:48 Θα ήθελα να με πληρώνουν και να σκοτώνω κόσμο!!!Ναι ναι ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 20:46 Ο Anarki έγραψε: #78 06-05-09 20:46 Εγώ πυροσβέστης ήθελα να γίνω πάντα. Ακόμα θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToMakriAggouri Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 02:09 Ο ToMakriAggouri: #79 07-05-09 02:09 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Εγώ πυροσβέστης ήθελα να γίνω πάντα. Ακόμα θέλω. Click για ανάπτυξη... Εγω ειχα μια κλιση προς τον εμπρησμο... ψηνεσαι να συνεργαστουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 02:12 Ο Anarki έγραψε: #80 07-05-09 02:12 Καλά κι εγώ πυρομανής είμαι, νομίζω οτι θα είμαι οκ και μόνος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee michaela888 Gvisbinis Eleni123- Jauahahwiwisjs Πύρος redpointer giorgos5002 giannhs2001 rseven ioanna2007 agg41 Ilovemycats27 Debugging_Daemon TheNorth tsiobieman Qwerty 0 FNC_Sophia iew Orfano constansn iiTzArismaltor_ Praxis jellojina estrela panosT436 Kate1914 Corfu kitty Unboxholics Than003 Ryuzaki antonis97 georgetherrr Nala Argyrisar jYanniss AggelikiGr Φινεύς Scandal Εριφύλη Joji allall1 sophiaa sofia07 donut_daddy Totreno A350 Coconut201 Dr. Gl. Luminous Hecticism P.Dam. Maria_Xagorari Steliosgkougkou GeorgePap2003 ένας τυχαίος Magigi Maynard Libertus Steliosalm bibliofagos Τρελας123 Kzaro kiyoshi gegeorgiou90 jimis2001 woasibe george777 BatGuin MrDna Alessandra Eliza chjan Paragontas7000 Christr22 Miaaaa MrDragonboy Lathy thecrazycretan χημεια4λαιφ Abiogenesis Νικολινα Ελεν physicscrazy Έλενα Παπαμακαριου Wonderkid Farmakopoios charmander blissele athena10 BiteTheDust Pierre Bezukhov Ken Vera SevenSouls_ marikakitsou16 Antonios1 Natsuko Angelica Vzl sakplat Arvacon patatosalata22 fockos Nickelhead bbb Entropy24 Ιωάννης1234 ΑmyC Ria99 ggl Darkking Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εύα: Το λύκειο της περιοχής μας κέρδισε σε έναν πανευρωπαικό διαγωνισμό φυσικής και οι μαθητές θα εκπληρώσουν ένα από τα δικά σου όνειρα!Θα πάνε εκδρομή στην Ελβετία και θα παρακολουθήσουν το cern απο κοντά! Click για ανάπτυξη... τέλειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 16:54 Ο Iliaso έγραψε: #75 06-05-09 16:54 διάβασε το πόστ μου ----------------------------------------- το μόνο που θα δούνε είναι ο μικρόκοσμος που είναι σαν μουσέιο καθώς και το control room που έχει καμιά 10αριά ανθρώπους να δουλεύουν σε pc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαΐου 2009 στις 16:56 Ο Guest 292010: #76 06-05-09 16:56 Ε και είναι λίγο αυτό?Ας έβλεπα και το κτήριο αρκεί να πήγαινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 17:48 Ο dreamer έγραψε: #77 06-05-09 17:48 Θα ήθελα να με πληρώνουν και να σκοτώνω κόσμο!!!Ναι ναι ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 20:46 Ο Anarki έγραψε: #78 06-05-09 20:46 Εγώ πυροσβέστης ήθελα να γίνω πάντα. Ακόμα θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToMakriAggouri Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 02:09 Ο ToMakriAggouri: #79 07-05-09 02:09 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Εγώ πυροσβέστης ήθελα να γίνω πάντα. Ακόμα θέλω. Click για ανάπτυξη... Εγω ειχα μια κλιση προς τον εμπρησμο... ψηνεσαι να συνεργαστουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 02:12 Ο Anarki έγραψε: #80 07-05-09 02:12 Καλά κι εγώ πυρομανής είμαι, νομίζω οτι θα είμαι οκ και μόνος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee michaela888 Gvisbinis Eleni123- Jauahahwiwisjs Πύρος redpointer giorgos5002 giannhs2001 rseven ioanna2007 agg41 Ilovemycats27 Debugging_Daemon TheNorth tsiobieman Qwerty 0 FNC_Sophia iew Orfano constansn iiTzArismaltor_ Praxis jellojina estrela panosT436 Kate1914 Corfu kitty Unboxholics Than003 Ryuzaki antonis97 georgetherrr Nala Argyrisar jYanniss AggelikiGr Φινεύς Scandal Εριφύλη Joji allall1 sophiaa sofia07 donut_daddy Totreno A350 Coconut201 Dr. Gl. Luminous Hecticism P.Dam. Maria_Xagorari Steliosgkougkou GeorgePap2003 ένας τυχαίος Magigi Maynard Libertus Steliosalm bibliofagos Τρελας123 Kzaro kiyoshi gegeorgiou90 jimis2001 woasibe george777 BatGuin MrDna Alessandra Eliza chjan Paragontas7000 Christr22 Miaaaa MrDragonboy Lathy thecrazycretan χημεια4λαιφ Abiogenesis Νικολινα Ελεν physicscrazy Έλενα Παπαμακαριου Wonderkid Farmakopoios charmander blissele athena10 BiteTheDust Pierre Bezukhov Ken Vera SevenSouls_ marikakitsou16 Antonios1 Natsuko Angelica Vzl sakplat Arvacon patatosalata22 fockos Nickelhead bbb Entropy24 Ιωάννης1234 ΑmyC Ria99 ggl Darkking Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
διάβασε το πόστ μου ----------------------------------------- το μόνο που θα δούνε είναι ο μικρόκοσμος που είναι σαν μουσέιο καθώς και το control room που έχει καμιά 10αριά ανθρώπους να δουλεύουν σε pc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαΐου 2009 στις 16:56 Ο Guest 292010: #76 06-05-09 16:56 Ε και είναι λίγο αυτό?Ας έβλεπα και το κτήριο αρκεί να πήγαινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 17:48 Ο dreamer έγραψε: #77 06-05-09 17:48 Θα ήθελα να με πληρώνουν και να σκοτώνω κόσμο!!!Ναι ναι ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 20:46 Ο Anarki έγραψε: #78 06-05-09 20:46 Εγώ πυροσβέστης ήθελα να γίνω πάντα. Ακόμα θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToMakriAggouri Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 02:09 Ο ToMakriAggouri: #79 07-05-09 02:09 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Εγώ πυροσβέστης ήθελα να γίνω πάντα. Ακόμα θέλω. Click για ανάπτυξη... Εγω ειχα μια κλιση προς τον εμπρησμο... ψηνεσαι να συνεργαστουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 02:12 Ο Anarki έγραψε: #80 07-05-09 02:12 Καλά κι εγώ πυρομανής είμαι, νομίζω οτι θα είμαι οκ και μόνος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee michaela888 Gvisbinis Eleni123- Jauahahwiwisjs Πύρος redpointer giorgos5002 giannhs2001 rseven ioanna2007 agg41 Ilovemycats27 Debugging_Daemon TheNorth tsiobieman Qwerty 0 FNC_Sophia iew Orfano constansn iiTzArismaltor_ Praxis jellojina estrela panosT436 Kate1914 Corfu kitty Unboxholics Than003 Ryuzaki antonis97 georgetherrr Nala Argyrisar jYanniss AggelikiGr Φινεύς Scandal Εριφύλη Joji allall1 sophiaa sofia07 donut_daddy Totreno A350 Coconut201 Dr. Gl. Luminous Hecticism P.Dam. Maria_Xagorari Steliosgkougkou GeorgePap2003 ένας τυχαίος Magigi Maynard Libertus Steliosalm bibliofagos Τρελας123 Kzaro kiyoshi gegeorgiou90 jimis2001 woasibe george777 BatGuin MrDna Alessandra Eliza chjan Paragontas7000 Christr22 Miaaaa MrDragonboy Lathy thecrazycretan χημεια4λαιφ Abiogenesis Νικολινα Ελεν physicscrazy Έλενα Παπαμακαριου Wonderkid Farmakopoios charmander blissele athena10 BiteTheDust Pierre Bezukhov Ken Vera SevenSouls_ marikakitsou16 Antonios1 Natsuko Angelica Vzl sakplat Arvacon patatosalata22 fockos Nickelhead bbb Entropy24 Ιωάννης1234 ΑmyC Ria99 ggl Darkking Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ε και είναι λίγο αυτό?Ας έβλεπα και το κτήριο αρκεί να πήγαινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 17:48 Ο dreamer έγραψε: #77 06-05-09 17:48 Θα ήθελα να με πληρώνουν και να σκοτώνω κόσμο!!!Ναι ναι ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 20:46 Ο Anarki έγραψε: #78 06-05-09 20:46 Εγώ πυροσβέστης ήθελα να γίνω πάντα. Ακόμα θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToMakriAggouri Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 02:09 Ο ToMakriAggouri: #79 07-05-09 02:09 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Εγώ πυροσβέστης ήθελα να γίνω πάντα. Ακόμα θέλω. Click για ανάπτυξη... Εγω ειχα μια κλιση προς τον εμπρησμο... ψηνεσαι να συνεργαστουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 02:12 Ο Anarki έγραψε: #80 07-05-09 02:12 Καλά κι εγώ πυρομανής είμαι, νομίζω οτι θα είμαι οκ και μόνος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee michaela888 Gvisbinis Eleni123- Jauahahwiwisjs Πύρος redpointer giorgos5002 giannhs2001 rseven ioanna2007 agg41 Ilovemycats27 Debugging_Daemon TheNorth tsiobieman Qwerty 0 FNC_Sophia iew Orfano constansn iiTzArismaltor_ Praxis jellojina estrela panosT436 Kate1914 Corfu kitty Unboxholics Than003 Ryuzaki antonis97 georgetherrr Nala Argyrisar jYanniss AggelikiGr Φινεύς Scandal Εριφύλη Joji allall1 sophiaa sofia07 donut_daddy Totreno A350 Coconut201 Dr. Gl. Luminous Hecticism P.Dam. Maria_Xagorari Steliosgkougkou GeorgePap2003 ένας τυχαίος Magigi Maynard Libertus Steliosalm bibliofagos Τρελας123 Kzaro kiyoshi gegeorgiou90 jimis2001 woasibe george777 BatGuin MrDna Alessandra Eliza chjan Paragontas7000 Christr22 Miaaaa MrDragonboy Lathy thecrazycretan χημεια4λαιφ Abiogenesis Νικολινα Ελεν physicscrazy Έλενα Παπαμακαριου Wonderkid Farmakopoios charmander blissele athena10 BiteTheDust Pierre Bezukhov Ken Vera SevenSouls_ marikakitsou16 Antonios1 Natsuko Angelica Vzl sakplat Arvacon patatosalata22 fockos Nickelhead bbb Entropy24 Ιωάννης1234 ΑmyC Ria99 ggl Darkking Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα ήθελα να με πληρώνουν και να σκοτώνω κόσμο!!!Ναι ναι ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 20:46 Ο Anarki έγραψε: #78 06-05-09 20:46 Εγώ πυροσβέστης ήθελα να γίνω πάντα. Ακόμα θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToMakriAggouri Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 02:09 Ο ToMakriAggouri: #79 07-05-09 02:09 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Εγώ πυροσβέστης ήθελα να γίνω πάντα. Ακόμα θέλω. Click για ανάπτυξη... Εγω ειχα μια κλιση προς τον εμπρησμο... ψηνεσαι να συνεργαστουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 02:12 Ο Anarki έγραψε: #80 07-05-09 02:12 Καλά κι εγώ πυρομανής είμαι, νομίζω οτι θα είμαι οκ και μόνος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee michaela888 Gvisbinis Eleni123- Jauahahwiwisjs Πύρος redpointer giorgos5002 giannhs2001 rseven ioanna2007 agg41 Ilovemycats27 Debugging_Daemon TheNorth tsiobieman Qwerty 0 FNC_Sophia iew Orfano constansn iiTzArismaltor_ Praxis jellojina estrela panosT436 Kate1914 Corfu kitty Unboxholics Than003 Ryuzaki antonis97 georgetherrr Nala Argyrisar jYanniss AggelikiGr Φινεύς Scandal Εριφύλη Joji allall1 sophiaa sofia07 donut_daddy Totreno A350 Coconut201 Dr. Gl. Luminous Hecticism P.Dam. Maria_Xagorari Steliosgkougkou GeorgePap2003 ένας τυχαίος Magigi Maynard Libertus Steliosalm bibliofagos Τρελας123 Kzaro kiyoshi gegeorgiou90 jimis2001 woasibe george777 BatGuin MrDna Alessandra Eliza chjan Paragontas7000 Christr22 Miaaaa MrDragonboy Lathy thecrazycretan χημεια4λαιφ Abiogenesis Νικολινα Ελεν physicscrazy Έλενα Παπαμακαριου Wonderkid Farmakopoios charmander blissele athena10 BiteTheDust Pierre Bezukhov Ken Vera SevenSouls_ marikakitsou16 Antonios1 Natsuko Angelica Vzl sakplat Arvacon patatosalata22 fockos Nickelhead bbb Entropy24 Ιωάννης1234 ΑmyC Ria99 ggl Darkking Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ πυροσβέστης ήθελα να γίνω πάντα. Ακόμα θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ToMakriAggouri Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 02:09 Ο ToMakriAggouri: #79 07-05-09 02:09 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Εγώ πυροσβέστης ήθελα να γίνω πάντα. Ακόμα θέλω. Click για ανάπτυξη... Εγω ειχα μια κλιση προς τον εμπρησμο... ψηνεσαι να συνεργαστουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 02:12 Ο Anarki έγραψε: #80 07-05-09 02:12 Καλά κι εγώ πυρομανής είμαι, νομίζω οτι θα είμαι οκ και μόνος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Εγώ πυροσβέστης ήθελα να γίνω πάντα. Ακόμα θέλω. Click για ανάπτυξη... Εγω ειχα μια κλιση προς τον εμπρησμο... ψηνεσαι να συνεργαστουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 02:12 Ο Anarki έγραψε: #80 07-05-09 02:12 Καλά κι εγώ πυρομανής είμαι, νομίζω οτι θα είμαι οκ και μόνος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλά κι εγώ πυρομανής είμαι, νομίζω οτι θα είμαι οκ και μόνος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.