PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 00:51 Ο PIL έγραψε: #81 28-10-08 00:51 Με διαφορα το καλυτερο δελτιο ειδησεων ειναι του ΣΚΑΙ ο,τι και να λεμε.Το MEGA λαϊκίζει πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 00:54 Ο Orestes έγραψε: #82 28-10-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Με διαφορα το καλυτερο δελτιο ειδησεων ειναι του ΣΚΑΙ ο,τι και να λεμε.Το MEGA λαϊκίζει πολυ Click για ανάπτυξη... Όντως... Γενικά το σκάι σαν κανάλι είναι αξιόλογο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. journalist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ευθύμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 01:13 Ο journalist: #83 28-10-08 01:13 Αρχική Δημοσίευση από Wolfie: ΠΑΣΟΚος και 'συ? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν σ'έβρισα(ελπίζω να μην παρεξηγηθεί κανένας πασόκος,έτσι Για το ΣΚΑΪ που λέτε,δεν έχω δει το δελτίο ειδήσεων...Μ'εκνευρίζει το κανάλι γενικότερα...Εντάξει ωραία και τα ντοκυμαντέρ κι η Αγκάθα Κρίστι...Αλλά διαλαλεί την "εναλλακτική" πραγμάτεια του και βάζει όλα τα reality των ΗΠΑ;Τι να το κάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 01:38 Ο Orestes έγραψε: #84 28-10-08 01:38 Αρχική Δημοσίευση από journalist: Εγώ δεν σ'έβρισα(ελπίζω να μην παρεξηγηθεί κανένας πασόκος,έτσι Για το ΣΚΑΪ που λέτε,δεν έχω δει το δελτίο ειδήσεων...Μ'εκνευρίζει το κανάλι γενικότερα...Εντάξει ωραία και τα ντοκυμαντέρ κι η Αγκάθα Κρίστι...Αλλά διαλαλεί την "εναλλακτική" πραγμάτεια του και βάζει όλα τα reality των ΗΠΑ;Τι να το κάνω; Click για ανάπτυξη... Να δείς το δελτίο και να αναθεωρήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 01:39 Ο Ηλίας έγραψε: #85 28-10-08 01:39 Γιατί δεν βάλατε κανάλι με τσόντες? Αν και τα μισά δεν τα ήξερα τα πάτησα όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. saralice Νεοφερμένο μέλος Η Αlice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 12:00 Η saralice έγραψε: #86 05-11-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Nαι αλλά αυτή είναι πραγματικότητα! Αυτή είναι η ζωή όσο σκληρή και αν είναι! Είναι μπροστά μας... και όχι τι έβαλε ο Γαβαλάς σε ένα πάρτυ που πήγε... Click για ανάπτυξη... αυτο ακριβως εννοω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 12:05 Η !!!...vivaki...!!!: #87 05-11-08 12:05 Αγαπημένο κανάλι mega! Παρα Πέντε, Πολύ την Κυριακή/Πιο πολύ την Κυριακή, Μαρία η Άσχημη.... Δεν μπορώ να θυμηθώ άλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 12:46 Η STAXTOULA: #88 05-11-08 12:46 Η πολυκατοικία Αν και ειναι καινουρ. εχω παθει κολλημα :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo22 Νεοφερμένο μέλος Ο γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Ο geo22 έγραψε: #89 05-11-08 13:17 εγω η σειρα που δεν θα ξεχασω ποτε ειναι το 'εισαι το ταιρι μου' φοβερη σειρα με φοβερο χιουμορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggel A4 forever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 251 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:33 Ο aggel A4 forever: #90 05-11-08 13:33 mega απο εργα παρα πεντε,πενηντα πενηντα,πολυκατοικια,λατρεμενοι μου γειτονες λακη ο γλυκουλης,ευτιχησμενοι μαζι,γοργονες,αν υπηρχες θα σε χωριζα,εμεις και εμεις και ολα στον αερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenh Νεοφερμένο μέλος Η tzenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:46 Η tzenh έγραψε: #91 05-11-08 13:46 παρα πεντε πολυ ωραια σειρα και θα βρεις το δασκαλο σου πολυ ωραια σειρα και αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dwritsa_kAts Νεοφερμένο μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 72 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 21:21 Η Dwritsa_kAts: #92 17-05-09 21:21 Alpha φυσικα αφου εχει Γ4!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilint_ntara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 274 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 22:28 Ο ilint_ntara: #93 17-05-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από thanosmylo: Γεια σας! Μέσα στον κύκλο των σοβαρών θεμάτων μου είπα να αναπτύξω κι αυτό εδώ. Λογικά όλοι μας βλέπουμε τηλεόραση και έχουμε (όταν έχει καλά προγράμματα). Ποιό είναι λοιπόν το αγαπημένο σας κανάλι, γιατί και ποιές σειρές δε θα ξεχάσετε; Ή ποιές σειρές σας αρέσουν;;;; (Ισχύει όταν ξεκινήσει κανονικά το πρόγραμμα των καναλιών φέτος) Μπορείτε να πείτε και ποιό κανάλι δε σας αρέσει...Ή ποιό θα λέγατε στο ΕΣΡ να κλείσει. Επίσης, τί θα θέλατε και σας λείπει από την ελληνική τηλεόραση, ποια τα μειονεκτήματά της και αν ήσασταν καναλάρχης τι θα προωθούσατε στον τηλεοπτικό σταθμό και τί νέες ιδέες έχτε σκεφτεί που πιστέυετε θα τραβήξουν το κοινό;;;; Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα! Χοχοχοχο!! Συγνώμη Δεν μπορώ να συγκρατηθώ Για πλάκα το 'πες σίγουρα ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαΐου 2009 στις 22:33 Ο Guest 292010: #94 17-05-09 22:33 To Παρά Πέντε μου άρεσε και ήμουν φανατική,δεν έχανα επεισόδιο.Τώρα δεν βλέπω γενικά τηλεόραση γιατί κάθομαι στο pc.Μου αρέσει το ΣΚΑΙ όμως.Έχει πολύ ωραία ντοκυμαντέρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 00:58 Ο who έγραψε: #95 18-05-09 00:58 Το παρά πέντε, μόνο την πρώτη χρονιά βλεπόταν κάπως. Μετά παράγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @Maraki@ Νεοφερμένο μέλος Η @Maraki@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 01:42 Η @Maraki@ έγραψε: #96 18-05-09 01:42 μμμ...θα έλεγα οτι μου αρέσουν περισσότερο οι εκπομπές Έρευνα και Πρωταγωνιστές του Mega! Πάντα έχει να επιδείξει σοβαρές και πολύ ενδιαφέρουσες ενημερωτικές εκπομπές. Εντάξει μου αρέσουν πολύ και οι σειρές του, με πιο αγαπημένη τώρα τα μαύρα μεσάνυχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariapg Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 265 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 05:32 Η mariapg έγραψε: #97 18-05-09 05:32 House MD House MD House MD νομιζω σας καλυψα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 09:32 Η Daisy έγραψε: #98 18-05-09 09:32 ANT1 . . . αγαπημένη σειρά >Full house (abc) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Μαΐου 2009 στις 10:01 Ο Guest 292010: #99 18-05-09 10:01 Αρχική Δημοσίευση από who: Το παρά πέντε, μόνο την πρώτη χρονιά βλεπόταν κάπως. Μετά παράγινε. Click για ανάπτυξη... Tώρα που το λες ναι.Την πρώτη χρονιά δεν έχανα επεισόδιο.Την δεύτερη και να έχανα δεν με ένοιαζε πολύ.Μου τα έλεγαν και οι άλλοι προφορικώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 13:33 Ο dreamer έγραψε: #100 18-05-09 13:33 Δεν κοιτάω αυτό το χαζοκούτι και δεν μου αρέσει τπτ εκτώς απο το σκάι καμια φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με διαφορα το καλυτερο δελτιο ειδησεων ειναι του ΣΚΑΙ ο,τι και να λεμε.Το MEGA λαϊκίζει πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 00:54 Ο Orestes έγραψε: #82 28-10-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Με διαφορα το καλυτερο δελτιο ειδησεων ειναι του ΣΚΑΙ ο,τι και να λεμε.Το MEGA λαϊκίζει πολυ Click για ανάπτυξη... Όντως... Γενικά το σκάι σαν κανάλι είναι αξιόλογο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. journalist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ευθύμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 01:13 Ο journalist: #83 28-10-08 01:13 Αρχική Δημοσίευση από Wolfie: ΠΑΣΟΚος και 'συ? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν σ'έβρισα(ελπίζω να μην παρεξηγηθεί κανένας πασόκος,έτσι Για το ΣΚΑΪ που λέτε,δεν έχω δει το δελτίο ειδήσεων...Μ'εκνευρίζει το κανάλι γενικότερα...Εντάξει ωραία και τα ντοκυμαντέρ κι η Αγκάθα Κρίστι...Αλλά διαλαλεί την "εναλλακτική" πραγμάτεια του και βάζει όλα τα reality των ΗΠΑ;Τι να το κάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 01:38 Ο Orestes έγραψε: #84 28-10-08 01:38 Αρχική Δημοσίευση από journalist: Εγώ δεν σ'έβρισα(ελπίζω να μην παρεξηγηθεί κανένας πασόκος,έτσι Για το ΣΚΑΪ που λέτε,δεν έχω δει το δελτίο ειδήσεων...Μ'εκνευρίζει το κανάλι γενικότερα...Εντάξει ωραία και τα ντοκυμαντέρ κι η Αγκάθα Κρίστι...Αλλά διαλαλεί την "εναλλακτική" πραγμάτεια του και βάζει όλα τα reality των ΗΠΑ;Τι να το κάνω; Click για ανάπτυξη... Να δείς το δελτίο και να αναθεωρήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 01:39 Ο Ηλίας έγραψε: #85 28-10-08 01:39 Γιατί δεν βάλατε κανάλι με τσόντες? Αν και τα μισά δεν τα ήξερα τα πάτησα όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. saralice Νεοφερμένο μέλος Η Αlice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 12:00 Η saralice έγραψε: #86 05-11-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Nαι αλλά αυτή είναι πραγματικότητα! Αυτή είναι η ζωή όσο σκληρή και αν είναι! Είναι μπροστά μας... και όχι τι έβαλε ο Γαβαλάς σε ένα πάρτυ που πήγε... Click για ανάπτυξη... αυτο ακριβως εννοω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 12:05 Η !!!...vivaki...!!!: #87 05-11-08 12:05 Αγαπημένο κανάλι mega! Παρα Πέντε, Πολύ την Κυριακή/Πιο πολύ την Κυριακή, Μαρία η Άσχημη.... Δεν μπορώ να θυμηθώ άλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 12:46 Η STAXTOULA: #88 05-11-08 12:46 Η πολυκατοικία Αν και ειναι καινουρ. εχω παθει κολλημα :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo22 Νεοφερμένο μέλος Ο γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Ο geo22 έγραψε: #89 05-11-08 13:17 εγω η σειρα που δεν θα ξεχασω ποτε ειναι το 'εισαι το ταιρι μου' φοβερη σειρα με φοβερο χιουμορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggel A4 forever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 251 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:33 Ο aggel A4 forever: #90 05-11-08 13:33 mega απο εργα παρα πεντε,πενηντα πενηντα,πολυκατοικια,λατρεμενοι μου γειτονες λακη ο γλυκουλης,ευτιχησμενοι μαζι,γοργονες,αν υπηρχες θα σε χωριζα,εμεις και εμεις και ολα στον αερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenh Νεοφερμένο μέλος Η tzenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:46 Η tzenh έγραψε: #91 05-11-08 13:46 παρα πεντε πολυ ωραια σειρα και θα βρεις το δασκαλο σου πολυ ωραια σειρα και αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dwritsa_kAts Νεοφερμένο μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 72 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 21:21 Η Dwritsa_kAts: #92 17-05-09 21:21 Alpha φυσικα αφου εχει Γ4!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilint_ntara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 274 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 22:28 Ο ilint_ntara: #93 17-05-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από thanosmylo: Γεια σας! Μέσα στον κύκλο των σοβαρών θεμάτων μου είπα να αναπτύξω κι αυτό εδώ. Λογικά όλοι μας βλέπουμε τηλεόραση και έχουμε (όταν έχει καλά προγράμματα). Ποιό είναι λοιπόν το αγαπημένο σας κανάλι, γιατί και ποιές σειρές δε θα ξεχάσετε; Ή ποιές σειρές σας αρέσουν;;;; (Ισχύει όταν ξεκινήσει κανονικά το πρόγραμμα των καναλιών φέτος) Μπορείτε να πείτε και ποιό κανάλι δε σας αρέσει...Ή ποιό θα λέγατε στο ΕΣΡ να κλείσει. Επίσης, τί θα θέλατε και σας λείπει από την ελληνική τηλεόραση, ποια τα μειονεκτήματά της και αν ήσασταν καναλάρχης τι θα προωθούσατε στον τηλεοπτικό σταθμό και τί νέες ιδέες έχτε σκεφτεί που πιστέυετε θα τραβήξουν το κοινό;;;; Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα! Χοχοχοχο!! Συγνώμη Δεν μπορώ να συγκρατηθώ Για πλάκα το 'πες σίγουρα ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαΐου 2009 στις 22:33 Ο Guest 292010: #94 17-05-09 22:33 To Παρά Πέντε μου άρεσε και ήμουν φανατική,δεν έχανα επεισόδιο.Τώρα δεν βλέπω γενικά τηλεόραση γιατί κάθομαι στο pc.Μου αρέσει το ΣΚΑΙ όμως.Έχει πολύ ωραία ντοκυμαντέρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 00:58 Ο who έγραψε: #95 18-05-09 00:58 Το παρά πέντε, μόνο την πρώτη χρονιά βλεπόταν κάπως. Μετά παράγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @Maraki@ Νεοφερμένο μέλος Η @Maraki@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 01:42 Η @Maraki@ έγραψε: #96 18-05-09 01:42 μμμ...θα έλεγα οτι μου αρέσουν περισσότερο οι εκπομπές Έρευνα και Πρωταγωνιστές του Mega! Πάντα έχει να επιδείξει σοβαρές και πολύ ενδιαφέρουσες ενημερωτικές εκπομπές. Εντάξει μου αρέσουν πολύ και οι σειρές του, με πιο αγαπημένη τώρα τα μαύρα μεσάνυχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariapg Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 265 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 05:32 Η mariapg έγραψε: #97 18-05-09 05:32 House MD House MD House MD νομιζω σας καλυψα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 09:32 Η Daisy έγραψε: #98 18-05-09 09:32 ANT1 . . . αγαπημένη σειρά >Full house (abc) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Μαΐου 2009 στις 10:01 Ο Guest 292010: #99 18-05-09 10:01 Αρχική Δημοσίευση από who: Το παρά πέντε, μόνο την πρώτη χρονιά βλεπόταν κάπως. Μετά παράγινε. Click για ανάπτυξη... Tώρα που το λες ναι.Την πρώτη χρονιά δεν έχανα επεισόδιο.Την δεύτερη και να έχανα δεν με ένοιαζε πολύ.Μου τα έλεγαν και οι άλλοι προφορικώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 13:33 Ο dreamer έγραψε: #100 18-05-09 13:33 Δεν κοιτάω αυτό το χαζοκούτι και δεν μου αρέσει τπτ εκτώς απο το σκάι καμια φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από PIL: Με διαφορα το καλυτερο δελτιο ειδησεων ειναι του ΣΚΑΙ ο,τι και να λεμε.Το MEGA λαϊκίζει πολυ Click για ανάπτυξη... Όντως... Γενικά το σκάι σαν κανάλι είναι αξιόλογο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
journalist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ευθύμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 01:13 Ο journalist: #83 28-10-08 01:13 Αρχική Δημοσίευση από Wolfie: ΠΑΣΟΚος και 'συ? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν σ'έβρισα(ελπίζω να μην παρεξηγηθεί κανένας πασόκος,έτσι Για το ΣΚΑΪ που λέτε,δεν έχω δει το δελτίο ειδήσεων...Μ'εκνευρίζει το κανάλι γενικότερα...Εντάξει ωραία και τα ντοκυμαντέρ κι η Αγκάθα Κρίστι...Αλλά διαλαλεί την "εναλλακτική" πραγμάτεια του και βάζει όλα τα reality των ΗΠΑ;Τι να το κάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 01:38 Ο Orestes έγραψε: #84 28-10-08 01:38 Αρχική Δημοσίευση από journalist: Εγώ δεν σ'έβρισα(ελπίζω να μην παρεξηγηθεί κανένας πασόκος,έτσι Για το ΣΚΑΪ που λέτε,δεν έχω δει το δελτίο ειδήσεων...Μ'εκνευρίζει το κανάλι γενικότερα...Εντάξει ωραία και τα ντοκυμαντέρ κι η Αγκάθα Κρίστι...Αλλά διαλαλεί την "εναλλακτική" πραγμάτεια του και βάζει όλα τα reality των ΗΠΑ;Τι να το κάνω; Click για ανάπτυξη... Να δείς το δελτίο και να αναθεωρήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 01:39 Ο Ηλίας έγραψε: #85 28-10-08 01:39 Γιατί δεν βάλατε κανάλι με τσόντες? Αν και τα μισά δεν τα ήξερα τα πάτησα όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. saralice Νεοφερμένο μέλος Η Αlice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 12:00 Η saralice έγραψε: #86 05-11-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Nαι αλλά αυτή είναι πραγματικότητα! Αυτή είναι η ζωή όσο σκληρή και αν είναι! Είναι μπροστά μας... και όχι τι έβαλε ο Γαβαλάς σε ένα πάρτυ που πήγε... Click για ανάπτυξη... αυτο ακριβως εννοω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 12:05 Η !!!...vivaki...!!!: #87 05-11-08 12:05 Αγαπημένο κανάλι mega! Παρα Πέντε, Πολύ την Κυριακή/Πιο πολύ την Κυριακή, Μαρία η Άσχημη.... Δεν μπορώ να θυμηθώ άλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 12:46 Η STAXTOULA: #88 05-11-08 12:46 Η πολυκατοικία Αν και ειναι καινουρ. εχω παθει κολλημα :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo22 Νεοφερμένο μέλος Ο γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Ο geo22 έγραψε: #89 05-11-08 13:17 εγω η σειρα που δεν θα ξεχασω ποτε ειναι το 'εισαι το ταιρι μου' φοβερη σειρα με φοβερο χιουμορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggel A4 forever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 251 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:33 Ο aggel A4 forever: #90 05-11-08 13:33 mega απο εργα παρα πεντε,πενηντα πενηντα,πολυκατοικια,λατρεμενοι μου γειτονες λακη ο γλυκουλης,ευτιχησμενοι μαζι,γοργονες,αν υπηρχες θα σε χωριζα,εμεις και εμεις και ολα στον αερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenh Νεοφερμένο μέλος Η tzenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:46 Η tzenh έγραψε: #91 05-11-08 13:46 παρα πεντε πολυ ωραια σειρα και θα βρεις το δασκαλο σου πολυ ωραια σειρα και αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dwritsa_kAts Νεοφερμένο μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 72 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 21:21 Η Dwritsa_kAts: #92 17-05-09 21:21 Alpha φυσικα αφου εχει Γ4!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilint_ntara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 274 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 22:28 Ο ilint_ntara: #93 17-05-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από thanosmylo: Γεια σας! Μέσα στον κύκλο των σοβαρών θεμάτων μου είπα να αναπτύξω κι αυτό εδώ. Λογικά όλοι μας βλέπουμε τηλεόραση και έχουμε (όταν έχει καλά προγράμματα). Ποιό είναι λοιπόν το αγαπημένο σας κανάλι, γιατί και ποιές σειρές δε θα ξεχάσετε; Ή ποιές σειρές σας αρέσουν;;;; (Ισχύει όταν ξεκινήσει κανονικά το πρόγραμμα των καναλιών φέτος) Μπορείτε να πείτε και ποιό κανάλι δε σας αρέσει...Ή ποιό θα λέγατε στο ΕΣΡ να κλείσει. Επίσης, τί θα θέλατε και σας λείπει από την ελληνική τηλεόραση, ποια τα μειονεκτήματά της και αν ήσασταν καναλάρχης τι θα προωθούσατε στον τηλεοπτικό σταθμό και τί νέες ιδέες έχτε σκεφτεί που πιστέυετε θα τραβήξουν το κοινό;;;; Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα! Χοχοχοχο!! Συγνώμη Δεν μπορώ να συγκρατηθώ Για πλάκα το 'πες σίγουρα ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαΐου 2009 στις 22:33 Ο Guest 292010: #94 17-05-09 22:33 To Παρά Πέντε μου άρεσε και ήμουν φανατική,δεν έχανα επεισόδιο.Τώρα δεν βλέπω γενικά τηλεόραση γιατί κάθομαι στο pc.Μου αρέσει το ΣΚΑΙ όμως.Έχει πολύ ωραία ντοκυμαντέρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 00:58 Ο who έγραψε: #95 18-05-09 00:58 Το παρά πέντε, μόνο την πρώτη χρονιά βλεπόταν κάπως. Μετά παράγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @Maraki@ Νεοφερμένο μέλος Η @Maraki@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 01:42 Η @Maraki@ έγραψε: #96 18-05-09 01:42 μμμ...θα έλεγα οτι μου αρέσουν περισσότερο οι εκπομπές Έρευνα και Πρωταγωνιστές του Mega! Πάντα έχει να επιδείξει σοβαρές και πολύ ενδιαφέρουσες ενημερωτικές εκπομπές. Εντάξει μου αρέσουν πολύ και οι σειρές του, με πιο αγαπημένη τώρα τα μαύρα μεσάνυχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariapg Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 265 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 05:32 Η mariapg έγραψε: #97 18-05-09 05:32 House MD House MD House MD νομιζω σας καλυψα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 09:32 Η Daisy έγραψε: #98 18-05-09 09:32 ANT1 . . . αγαπημένη σειρά >Full house (abc) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Μαΐου 2009 στις 10:01 Ο Guest 292010: #99 18-05-09 10:01 Αρχική Δημοσίευση από who: Το παρά πέντε, μόνο την πρώτη χρονιά βλεπόταν κάπως. Μετά παράγινε. Click για ανάπτυξη... Tώρα που το λες ναι.Την πρώτη χρονιά δεν έχανα επεισόδιο.Την δεύτερη και να έχανα δεν με ένοιαζε πολύ.Μου τα έλεγαν και οι άλλοι προφορικώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 13:33 Ο dreamer έγραψε: #100 18-05-09 13:33 Δεν κοιτάω αυτό το χαζοκούτι και δεν μου αρέσει τπτ εκτώς απο το σκάι καμια φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Wolfie: ΠΑΣΟΚος και 'συ? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν σ'έβρισα(ελπίζω να μην παρεξηγηθεί κανένας πασόκος,έτσι Για το ΣΚΑΪ που λέτε,δεν έχω δει το δελτίο ειδήσεων...Μ'εκνευρίζει το κανάλι γενικότερα...Εντάξει ωραία και τα ντοκυμαντέρ κι η Αγκάθα Κρίστι...Αλλά διαλαλεί την "εναλλακτική" πραγμάτεια του και βάζει όλα τα reality των ΗΠΑ;Τι να το κάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 01:38 Ο Orestes έγραψε: #84 28-10-08 01:38 Αρχική Δημοσίευση από journalist: Εγώ δεν σ'έβρισα(ελπίζω να μην παρεξηγηθεί κανένας πασόκος,έτσι Για το ΣΚΑΪ που λέτε,δεν έχω δει το δελτίο ειδήσεων...Μ'εκνευρίζει το κανάλι γενικότερα...Εντάξει ωραία και τα ντοκυμαντέρ κι η Αγκάθα Κρίστι...Αλλά διαλαλεί την "εναλλακτική" πραγμάτεια του και βάζει όλα τα reality των ΗΠΑ;Τι να το κάνω; Click για ανάπτυξη... Να δείς το δελτίο και να αναθεωρήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 01:39 Ο Ηλίας έγραψε: #85 28-10-08 01:39 Γιατί δεν βάλατε κανάλι με τσόντες? Αν και τα μισά δεν τα ήξερα τα πάτησα όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. saralice Νεοφερμένο μέλος Η Αlice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 12:00 Η saralice έγραψε: #86 05-11-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Nαι αλλά αυτή είναι πραγματικότητα! Αυτή είναι η ζωή όσο σκληρή και αν είναι! Είναι μπροστά μας... και όχι τι έβαλε ο Γαβαλάς σε ένα πάρτυ που πήγε... Click για ανάπτυξη... αυτο ακριβως εννοω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 12:05 Η !!!...vivaki...!!!: #87 05-11-08 12:05 Αγαπημένο κανάλι mega! Παρα Πέντε, Πολύ την Κυριακή/Πιο πολύ την Κυριακή, Μαρία η Άσχημη.... Δεν μπορώ να θυμηθώ άλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 12:46 Η STAXTOULA: #88 05-11-08 12:46 Η πολυκατοικία Αν και ειναι καινουρ. εχω παθει κολλημα :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo22 Νεοφερμένο μέλος Ο γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Ο geo22 έγραψε: #89 05-11-08 13:17 εγω η σειρα που δεν θα ξεχασω ποτε ειναι το 'εισαι το ταιρι μου' φοβερη σειρα με φοβερο χιουμορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggel A4 forever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 251 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:33 Ο aggel A4 forever: #90 05-11-08 13:33 mega απο εργα παρα πεντε,πενηντα πενηντα,πολυκατοικια,λατρεμενοι μου γειτονες λακη ο γλυκουλης,ευτιχησμενοι μαζι,γοργονες,αν υπηρχες θα σε χωριζα,εμεις και εμεις και ολα στον αερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenh Νεοφερμένο μέλος Η tzenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:46 Η tzenh έγραψε: #91 05-11-08 13:46 παρα πεντε πολυ ωραια σειρα και θα βρεις το δασκαλο σου πολυ ωραια σειρα και αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dwritsa_kAts Νεοφερμένο μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 72 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 21:21 Η Dwritsa_kAts: #92 17-05-09 21:21 Alpha φυσικα αφου εχει Γ4!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilint_ntara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 274 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 22:28 Ο ilint_ntara: #93 17-05-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από thanosmylo: Γεια σας! Μέσα στον κύκλο των σοβαρών θεμάτων μου είπα να αναπτύξω κι αυτό εδώ. Λογικά όλοι μας βλέπουμε τηλεόραση και έχουμε (όταν έχει καλά προγράμματα). Ποιό είναι λοιπόν το αγαπημένο σας κανάλι, γιατί και ποιές σειρές δε θα ξεχάσετε; Ή ποιές σειρές σας αρέσουν;;;; (Ισχύει όταν ξεκινήσει κανονικά το πρόγραμμα των καναλιών φέτος) Μπορείτε να πείτε και ποιό κανάλι δε σας αρέσει...Ή ποιό θα λέγατε στο ΕΣΡ να κλείσει. Επίσης, τί θα θέλατε και σας λείπει από την ελληνική τηλεόραση, ποια τα μειονεκτήματά της και αν ήσασταν καναλάρχης τι θα προωθούσατε στον τηλεοπτικό σταθμό και τί νέες ιδέες έχτε σκεφτεί που πιστέυετε θα τραβήξουν το κοινό;;;; Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα! Χοχοχοχο!! Συγνώμη Δεν μπορώ να συγκρατηθώ Για πλάκα το 'πες σίγουρα ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαΐου 2009 στις 22:33 Ο Guest 292010: #94 17-05-09 22:33 To Παρά Πέντε μου άρεσε και ήμουν φανατική,δεν έχανα επεισόδιο.Τώρα δεν βλέπω γενικά τηλεόραση γιατί κάθομαι στο pc.Μου αρέσει το ΣΚΑΙ όμως.Έχει πολύ ωραία ντοκυμαντέρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 00:58 Ο who έγραψε: #95 18-05-09 00:58 Το παρά πέντε, μόνο την πρώτη χρονιά βλεπόταν κάπως. Μετά παράγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @Maraki@ Νεοφερμένο μέλος Η @Maraki@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 01:42 Η @Maraki@ έγραψε: #96 18-05-09 01:42 μμμ...θα έλεγα οτι μου αρέσουν περισσότερο οι εκπομπές Έρευνα και Πρωταγωνιστές του Mega! Πάντα έχει να επιδείξει σοβαρές και πολύ ενδιαφέρουσες ενημερωτικές εκπομπές. Εντάξει μου αρέσουν πολύ και οι σειρές του, με πιο αγαπημένη τώρα τα μαύρα μεσάνυχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariapg Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 265 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 05:32 Η mariapg έγραψε: #97 18-05-09 05:32 House MD House MD House MD νομιζω σας καλυψα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 09:32 Η Daisy έγραψε: #98 18-05-09 09:32 ANT1 . . . αγαπημένη σειρά >Full house (abc) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Μαΐου 2009 στις 10:01 Ο Guest 292010: #99 18-05-09 10:01 Αρχική Δημοσίευση από who: Το παρά πέντε, μόνο την πρώτη χρονιά βλεπόταν κάπως. Μετά παράγινε. Click για ανάπτυξη... Tώρα που το λες ναι.Την πρώτη χρονιά δεν έχανα επεισόδιο.Την δεύτερη και να έχανα δεν με ένοιαζε πολύ.Μου τα έλεγαν και οι άλλοι προφορικώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 13:33 Ο dreamer έγραψε: #100 18-05-09 13:33 Δεν κοιτάω αυτό το χαζοκούτι και δεν μου αρέσει τπτ εκτώς απο το σκάι καμια φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από journalist: Εγώ δεν σ'έβρισα(ελπίζω να μην παρεξηγηθεί κανένας πασόκος,έτσι Για το ΣΚΑΪ που λέτε,δεν έχω δει το δελτίο ειδήσεων...Μ'εκνευρίζει το κανάλι γενικότερα...Εντάξει ωραία και τα ντοκυμαντέρ κι η Αγκάθα Κρίστι...Αλλά διαλαλεί την "εναλλακτική" πραγμάτεια του και βάζει όλα τα reality των ΗΠΑ;Τι να το κάνω; Click για ανάπτυξη... Να δείς το δελτίο και να αναθεωρήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 01:39 Ο Ηλίας έγραψε: #85 28-10-08 01:39 Γιατί δεν βάλατε κανάλι με τσόντες? Αν και τα μισά δεν τα ήξερα τα πάτησα όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. saralice Νεοφερμένο μέλος Η Αlice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 12:00 Η saralice έγραψε: #86 05-11-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Nαι αλλά αυτή είναι πραγματικότητα! Αυτή είναι η ζωή όσο σκληρή και αν είναι! Είναι μπροστά μας... και όχι τι έβαλε ο Γαβαλάς σε ένα πάρτυ που πήγε... Click για ανάπτυξη... αυτο ακριβως εννοω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 12:05 Η !!!...vivaki...!!!: #87 05-11-08 12:05 Αγαπημένο κανάλι mega! Παρα Πέντε, Πολύ την Κυριακή/Πιο πολύ την Κυριακή, Μαρία η Άσχημη.... Δεν μπορώ να θυμηθώ άλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 12:46 Η STAXTOULA: #88 05-11-08 12:46 Η πολυκατοικία Αν και ειναι καινουρ. εχω παθει κολλημα :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo22 Νεοφερμένο μέλος Ο γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Ο geo22 έγραψε: #89 05-11-08 13:17 εγω η σειρα που δεν θα ξεχασω ποτε ειναι το 'εισαι το ταιρι μου' φοβερη σειρα με φοβερο χιουμορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggel A4 forever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 251 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:33 Ο aggel A4 forever: #90 05-11-08 13:33 mega απο εργα παρα πεντε,πενηντα πενηντα,πολυκατοικια,λατρεμενοι μου γειτονες λακη ο γλυκουλης,ευτιχησμενοι μαζι,γοργονες,αν υπηρχες θα σε χωριζα,εμεις και εμεις και ολα στον αερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenh Νεοφερμένο μέλος Η tzenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:46 Η tzenh έγραψε: #91 05-11-08 13:46 παρα πεντε πολυ ωραια σειρα και θα βρεις το δασκαλο σου πολυ ωραια σειρα και αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dwritsa_kAts Νεοφερμένο μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 72 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 21:21 Η Dwritsa_kAts: #92 17-05-09 21:21 Alpha φυσικα αφου εχει Γ4!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilint_ntara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 274 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 22:28 Ο ilint_ntara: #93 17-05-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από thanosmylo: Γεια σας! Μέσα στον κύκλο των σοβαρών θεμάτων μου είπα να αναπτύξω κι αυτό εδώ. Λογικά όλοι μας βλέπουμε τηλεόραση και έχουμε (όταν έχει καλά προγράμματα). Ποιό είναι λοιπόν το αγαπημένο σας κανάλι, γιατί και ποιές σειρές δε θα ξεχάσετε; Ή ποιές σειρές σας αρέσουν;;;; (Ισχύει όταν ξεκινήσει κανονικά το πρόγραμμα των καναλιών φέτος) Μπορείτε να πείτε και ποιό κανάλι δε σας αρέσει...Ή ποιό θα λέγατε στο ΕΣΡ να κλείσει. Επίσης, τί θα θέλατε και σας λείπει από την ελληνική τηλεόραση, ποια τα μειονεκτήματά της και αν ήσασταν καναλάρχης τι θα προωθούσατε στον τηλεοπτικό σταθμό και τί νέες ιδέες έχτε σκεφτεί που πιστέυετε θα τραβήξουν το κοινό;;;; Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα! Χοχοχοχο!! Συγνώμη Δεν μπορώ να συγκρατηθώ Για πλάκα το 'πες σίγουρα ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαΐου 2009 στις 22:33 Ο Guest 292010: #94 17-05-09 22:33 To Παρά Πέντε μου άρεσε και ήμουν φανατική,δεν έχανα επεισόδιο.Τώρα δεν βλέπω γενικά τηλεόραση γιατί κάθομαι στο pc.Μου αρέσει το ΣΚΑΙ όμως.Έχει πολύ ωραία ντοκυμαντέρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 00:58 Ο who έγραψε: #95 18-05-09 00:58 Το παρά πέντε, μόνο την πρώτη χρονιά βλεπόταν κάπως. Μετά παράγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @Maraki@ Νεοφερμένο μέλος Η @Maraki@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 01:42 Η @Maraki@ έγραψε: #96 18-05-09 01:42 μμμ...θα έλεγα οτι μου αρέσουν περισσότερο οι εκπομπές Έρευνα και Πρωταγωνιστές του Mega! Πάντα έχει να επιδείξει σοβαρές και πολύ ενδιαφέρουσες ενημερωτικές εκπομπές. Εντάξει μου αρέσουν πολύ και οι σειρές του, με πιο αγαπημένη τώρα τα μαύρα μεσάνυχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariapg Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 265 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 05:32 Η mariapg έγραψε: #97 18-05-09 05:32 House MD House MD House MD νομιζω σας καλυψα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 09:32 Η Daisy έγραψε: #98 18-05-09 09:32 ANT1 . . . αγαπημένη σειρά >Full house (abc) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Μαΐου 2009 στις 10:01 Ο Guest 292010: #99 18-05-09 10:01 Αρχική Δημοσίευση από who: Το παρά πέντε, μόνο την πρώτη χρονιά βλεπόταν κάπως. Μετά παράγινε. Click για ανάπτυξη... Tώρα που το λες ναι.Την πρώτη χρονιά δεν έχανα επεισόδιο.Την δεύτερη και να έχανα δεν με ένοιαζε πολύ.Μου τα έλεγαν και οι άλλοι προφορικώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 13:33 Ο dreamer έγραψε: #100 18-05-09 13:33 Δεν κοιτάω αυτό το χαζοκούτι και δεν μου αρέσει τπτ εκτώς απο το σκάι καμια φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιατί δεν βάλατε κανάλι με τσόντες? Αν και τα μισά δεν τα ήξερα τα πάτησα όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
saralice Νεοφερμένο μέλος Η Αlice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 12:00 Η saralice έγραψε: #86 05-11-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Nαι αλλά αυτή είναι πραγματικότητα! Αυτή είναι η ζωή όσο σκληρή και αν είναι! Είναι μπροστά μας... και όχι τι έβαλε ο Γαβαλάς σε ένα πάρτυ που πήγε... Click για ανάπτυξη... αυτο ακριβως εννοω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 12:05 Η !!!...vivaki...!!!: #87 05-11-08 12:05 Αγαπημένο κανάλι mega! Παρα Πέντε, Πολύ την Κυριακή/Πιο πολύ την Κυριακή, Μαρία η Άσχημη.... Δεν μπορώ να θυμηθώ άλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 12:46 Η STAXTOULA: #88 05-11-08 12:46 Η πολυκατοικία Αν και ειναι καινουρ. εχω παθει κολλημα :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo22 Νεοφερμένο μέλος Ο γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Ο geo22 έγραψε: #89 05-11-08 13:17 εγω η σειρα που δεν θα ξεχασω ποτε ειναι το 'εισαι το ταιρι μου' φοβερη σειρα με φοβερο χιουμορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggel A4 forever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 251 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:33 Ο aggel A4 forever: #90 05-11-08 13:33 mega απο εργα παρα πεντε,πενηντα πενηντα,πολυκατοικια,λατρεμενοι μου γειτονες λακη ο γλυκουλης,ευτιχησμενοι μαζι,γοργονες,αν υπηρχες θα σε χωριζα,εμεις και εμεις και ολα στον αερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenh Νεοφερμένο μέλος Η tzenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:46 Η tzenh έγραψε: #91 05-11-08 13:46 παρα πεντε πολυ ωραια σειρα και θα βρεις το δασκαλο σου πολυ ωραια σειρα και αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dwritsa_kAts Νεοφερμένο μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 72 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 21:21 Η Dwritsa_kAts: #92 17-05-09 21:21 Alpha φυσικα αφου εχει Γ4!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilint_ntara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 274 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 22:28 Ο ilint_ntara: #93 17-05-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από thanosmylo: Γεια σας! Μέσα στον κύκλο των σοβαρών θεμάτων μου είπα να αναπτύξω κι αυτό εδώ. Λογικά όλοι μας βλέπουμε τηλεόραση και έχουμε (όταν έχει καλά προγράμματα). Ποιό είναι λοιπόν το αγαπημένο σας κανάλι, γιατί και ποιές σειρές δε θα ξεχάσετε; Ή ποιές σειρές σας αρέσουν;;;; (Ισχύει όταν ξεκινήσει κανονικά το πρόγραμμα των καναλιών φέτος) Μπορείτε να πείτε και ποιό κανάλι δε σας αρέσει...Ή ποιό θα λέγατε στο ΕΣΡ να κλείσει. Επίσης, τί θα θέλατε και σας λείπει από την ελληνική τηλεόραση, ποια τα μειονεκτήματά της και αν ήσασταν καναλάρχης τι θα προωθούσατε στον τηλεοπτικό σταθμό και τί νέες ιδέες έχτε σκεφτεί που πιστέυετε θα τραβήξουν το κοινό;;;; Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα! Χοχοχοχο!! Συγνώμη Δεν μπορώ να συγκρατηθώ Για πλάκα το 'πες σίγουρα ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαΐου 2009 στις 22:33 Ο Guest 292010: #94 17-05-09 22:33 To Παρά Πέντε μου άρεσε και ήμουν φανατική,δεν έχανα επεισόδιο.Τώρα δεν βλέπω γενικά τηλεόραση γιατί κάθομαι στο pc.Μου αρέσει το ΣΚΑΙ όμως.Έχει πολύ ωραία ντοκυμαντέρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 00:58 Ο who έγραψε: #95 18-05-09 00:58 Το παρά πέντε, μόνο την πρώτη χρονιά βλεπόταν κάπως. Μετά παράγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @Maraki@ Νεοφερμένο μέλος Η @Maraki@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 01:42 Η @Maraki@ έγραψε: #96 18-05-09 01:42 μμμ...θα έλεγα οτι μου αρέσουν περισσότερο οι εκπομπές Έρευνα και Πρωταγωνιστές του Mega! Πάντα έχει να επιδείξει σοβαρές και πολύ ενδιαφέρουσες ενημερωτικές εκπομπές. Εντάξει μου αρέσουν πολύ και οι σειρές του, με πιο αγαπημένη τώρα τα μαύρα μεσάνυχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariapg Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 265 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 05:32 Η mariapg έγραψε: #97 18-05-09 05:32 House MD House MD House MD νομιζω σας καλυψα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 09:32 Η Daisy έγραψε: #98 18-05-09 09:32 ANT1 . . . αγαπημένη σειρά >Full house (abc) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Μαΐου 2009 στις 10:01 Ο Guest 292010: #99 18-05-09 10:01 Αρχική Δημοσίευση από who: Το παρά πέντε, μόνο την πρώτη χρονιά βλεπόταν κάπως. Μετά παράγινε. Click για ανάπτυξη... Tώρα που το λες ναι.Την πρώτη χρονιά δεν έχανα επεισόδιο.Την δεύτερη και να έχανα δεν με ένοιαζε πολύ.Μου τα έλεγαν και οι άλλοι προφορικώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 13:33 Ο dreamer έγραψε: #100 18-05-09 13:33 Δεν κοιτάω αυτό το χαζοκούτι και δεν μου αρέσει τπτ εκτώς απο το σκάι καμια φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Nαι αλλά αυτή είναι πραγματικότητα! Αυτή είναι η ζωή όσο σκληρή και αν είναι! Είναι μπροστά μας... και όχι τι έβαλε ο Γαβαλάς σε ένα πάρτυ που πήγε... Click για ανάπτυξη... αυτο ακριβως εννοω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 12:05 Η !!!...vivaki...!!!: #87 05-11-08 12:05 Αγαπημένο κανάλι mega! Παρα Πέντε, Πολύ την Κυριακή/Πιο πολύ την Κυριακή, Μαρία η Άσχημη.... Δεν μπορώ να θυμηθώ άλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 12:46 Η STAXTOULA: #88 05-11-08 12:46 Η πολυκατοικία Αν και ειναι καινουρ. εχω παθει κολλημα :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo22 Νεοφερμένο μέλος Ο γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Ο geo22 έγραψε: #89 05-11-08 13:17 εγω η σειρα που δεν θα ξεχασω ποτε ειναι το 'εισαι το ταιρι μου' φοβερη σειρα με φοβερο χιουμορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggel A4 forever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 251 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:33 Ο aggel A4 forever: #90 05-11-08 13:33 mega απο εργα παρα πεντε,πενηντα πενηντα,πολυκατοικια,λατρεμενοι μου γειτονες λακη ο γλυκουλης,ευτιχησμενοι μαζι,γοργονες,αν υπηρχες θα σε χωριζα,εμεις και εμεις και ολα στον αερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenh Νεοφερμένο μέλος Η tzenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:46 Η tzenh έγραψε: #91 05-11-08 13:46 παρα πεντε πολυ ωραια σειρα και θα βρεις το δασκαλο σου πολυ ωραια σειρα και αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dwritsa_kAts Νεοφερμένο μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 72 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 21:21 Η Dwritsa_kAts: #92 17-05-09 21:21 Alpha φυσικα αφου εχει Γ4!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilint_ntara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 274 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 22:28 Ο ilint_ntara: #93 17-05-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από thanosmylo: Γεια σας! Μέσα στον κύκλο των σοβαρών θεμάτων μου είπα να αναπτύξω κι αυτό εδώ. Λογικά όλοι μας βλέπουμε τηλεόραση και έχουμε (όταν έχει καλά προγράμματα). Ποιό είναι λοιπόν το αγαπημένο σας κανάλι, γιατί και ποιές σειρές δε θα ξεχάσετε; Ή ποιές σειρές σας αρέσουν;;;; (Ισχύει όταν ξεκινήσει κανονικά το πρόγραμμα των καναλιών φέτος) Μπορείτε να πείτε και ποιό κανάλι δε σας αρέσει...Ή ποιό θα λέγατε στο ΕΣΡ να κλείσει. Επίσης, τί θα θέλατε και σας λείπει από την ελληνική τηλεόραση, ποια τα μειονεκτήματά της και αν ήσασταν καναλάρχης τι θα προωθούσατε στον τηλεοπτικό σταθμό και τί νέες ιδέες έχτε σκεφτεί που πιστέυετε θα τραβήξουν το κοινό;;;; Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα! Χοχοχοχο!! Συγνώμη Δεν μπορώ να συγκρατηθώ Για πλάκα το 'πες σίγουρα ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαΐου 2009 στις 22:33 Ο Guest 292010: #94 17-05-09 22:33 To Παρά Πέντε μου άρεσε και ήμουν φανατική,δεν έχανα επεισόδιο.Τώρα δεν βλέπω γενικά τηλεόραση γιατί κάθομαι στο pc.Μου αρέσει το ΣΚΑΙ όμως.Έχει πολύ ωραία ντοκυμαντέρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 00:58 Ο who έγραψε: #95 18-05-09 00:58 Το παρά πέντε, μόνο την πρώτη χρονιά βλεπόταν κάπως. Μετά παράγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @Maraki@ Νεοφερμένο μέλος Η @Maraki@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 01:42 Η @Maraki@ έγραψε: #96 18-05-09 01:42 μμμ...θα έλεγα οτι μου αρέσουν περισσότερο οι εκπομπές Έρευνα και Πρωταγωνιστές του Mega! Πάντα έχει να επιδείξει σοβαρές και πολύ ενδιαφέρουσες ενημερωτικές εκπομπές. Εντάξει μου αρέσουν πολύ και οι σειρές του, με πιο αγαπημένη τώρα τα μαύρα μεσάνυχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariapg Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 265 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 05:32 Η mariapg έγραψε: #97 18-05-09 05:32 House MD House MD House MD νομιζω σας καλυψα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 09:32 Η Daisy έγραψε: #98 18-05-09 09:32 ANT1 . . . αγαπημένη σειρά >Full house (abc) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Μαΐου 2009 στις 10:01 Ο Guest 292010: #99 18-05-09 10:01 Αρχική Δημοσίευση από who: Το παρά πέντε, μόνο την πρώτη χρονιά βλεπόταν κάπως. Μετά παράγινε. Click για ανάπτυξη... Tώρα που το λες ναι.Την πρώτη χρονιά δεν έχανα επεισόδιο.Την δεύτερη και να έχανα δεν με ένοιαζε πολύ.Μου τα έλεγαν και οι άλλοι προφορικώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 13:33 Ο dreamer έγραψε: #100 18-05-09 13:33 Δεν κοιτάω αυτό το χαζοκούτι και δεν μου αρέσει τπτ εκτώς απο το σκάι καμια φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αγαπημένο κανάλι mega! Παρα Πέντε, Πολύ την Κυριακή/Πιο πολύ την Κυριακή, Μαρία η Άσχημη.... Δεν μπορώ να θυμηθώ άλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 12:46 Η STAXTOULA: #88 05-11-08 12:46 Η πολυκατοικία Αν και ειναι καινουρ. εχω παθει κολλημα :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo22 Νεοφερμένο μέλος Ο γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Ο geo22 έγραψε: #89 05-11-08 13:17 εγω η σειρα που δεν θα ξεχασω ποτε ειναι το 'εισαι το ταιρι μου' φοβερη σειρα με φοβερο χιουμορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggel A4 forever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 251 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:33 Ο aggel A4 forever: #90 05-11-08 13:33 mega απο εργα παρα πεντε,πενηντα πενηντα,πολυκατοικια,λατρεμενοι μου γειτονες λακη ο γλυκουλης,ευτιχησμενοι μαζι,γοργονες,αν υπηρχες θα σε χωριζα,εμεις και εμεις και ολα στον αερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenh Νεοφερμένο μέλος Η tzenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:46 Η tzenh έγραψε: #91 05-11-08 13:46 παρα πεντε πολυ ωραια σειρα και θα βρεις το δασκαλο σου πολυ ωραια σειρα και αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dwritsa_kAts Νεοφερμένο μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 72 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 21:21 Η Dwritsa_kAts: #92 17-05-09 21:21 Alpha φυσικα αφου εχει Γ4!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilint_ntara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 274 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 22:28 Ο ilint_ntara: #93 17-05-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από thanosmylo: Γεια σας! Μέσα στον κύκλο των σοβαρών θεμάτων μου είπα να αναπτύξω κι αυτό εδώ. Λογικά όλοι μας βλέπουμε τηλεόραση και έχουμε (όταν έχει καλά προγράμματα). Ποιό είναι λοιπόν το αγαπημένο σας κανάλι, γιατί και ποιές σειρές δε θα ξεχάσετε; Ή ποιές σειρές σας αρέσουν;;;; (Ισχύει όταν ξεκινήσει κανονικά το πρόγραμμα των καναλιών φέτος) Μπορείτε να πείτε και ποιό κανάλι δε σας αρέσει...Ή ποιό θα λέγατε στο ΕΣΡ να κλείσει. Επίσης, τί θα θέλατε και σας λείπει από την ελληνική τηλεόραση, ποια τα μειονεκτήματά της και αν ήσασταν καναλάρχης τι θα προωθούσατε στον τηλεοπτικό σταθμό και τί νέες ιδέες έχτε σκεφτεί που πιστέυετε θα τραβήξουν το κοινό;;;; Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα! Χοχοχοχο!! Συγνώμη Δεν μπορώ να συγκρατηθώ Για πλάκα το 'πες σίγουρα ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαΐου 2009 στις 22:33 Ο Guest 292010: #94 17-05-09 22:33 To Παρά Πέντε μου άρεσε και ήμουν φανατική,δεν έχανα επεισόδιο.Τώρα δεν βλέπω γενικά τηλεόραση γιατί κάθομαι στο pc.Μου αρέσει το ΣΚΑΙ όμως.Έχει πολύ ωραία ντοκυμαντέρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 00:58 Ο who έγραψε: #95 18-05-09 00:58 Το παρά πέντε, μόνο την πρώτη χρονιά βλεπόταν κάπως. Μετά παράγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @Maraki@ Νεοφερμένο μέλος Η @Maraki@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 01:42 Η @Maraki@ έγραψε: #96 18-05-09 01:42 μμμ...θα έλεγα οτι μου αρέσουν περισσότερο οι εκπομπές Έρευνα και Πρωταγωνιστές του Mega! Πάντα έχει να επιδείξει σοβαρές και πολύ ενδιαφέρουσες ενημερωτικές εκπομπές. Εντάξει μου αρέσουν πολύ και οι σειρές του, με πιο αγαπημένη τώρα τα μαύρα μεσάνυχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariapg Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 265 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 05:32 Η mariapg έγραψε: #97 18-05-09 05:32 House MD House MD House MD νομιζω σας καλυψα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 09:32 Η Daisy έγραψε: #98 18-05-09 09:32 ANT1 . . . αγαπημένη σειρά >Full house (abc) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Μαΐου 2009 στις 10:01 Ο Guest 292010: #99 18-05-09 10:01 Αρχική Δημοσίευση από who: Το παρά πέντε, μόνο την πρώτη χρονιά βλεπόταν κάπως. Μετά παράγινε. Click για ανάπτυξη... Tώρα που το λες ναι.Την πρώτη χρονιά δεν έχανα επεισόδιο.Την δεύτερη και να έχανα δεν με ένοιαζε πολύ.Μου τα έλεγαν και οι άλλοι προφορικώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 13:33 Ο dreamer έγραψε: #100 18-05-09 13:33 Δεν κοιτάω αυτό το χαζοκούτι και δεν μου αρέσει τπτ εκτώς απο το σκάι καμια φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η πολυκατοικία Αν και ειναι καινουρ. εχω παθει κολλημα :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geo22 Νεοφερμένο μέλος Ο γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Ο geo22 έγραψε: #89 05-11-08 13:17 εγω η σειρα που δεν θα ξεχασω ποτε ειναι το 'εισαι το ταιρι μου' φοβερη σειρα με φοβερο χιουμορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggel A4 forever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 251 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:33 Ο aggel A4 forever: #90 05-11-08 13:33 mega απο εργα παρα πεντε,πενηντα πενηντα,πολυκατοικια,λατρεμενοι μου γειτονες λακη ο γλυκουλης,ευτιχησμενοι μαζι,γοργονες,αν υπηρχες θα σε χωριζα,εμεις και εμεις και ολα στον αερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenh Νεοφερμένο μέλος Η tzenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:46 Η tzenh έγραψε: #91 05-11-08 13:46 παρα πεντε πολυ ωραια σειρα και θα βρεις το δασκαλο σου πολυ ωραια σειρα και αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dwritsa_kAts Νεοφερμένο μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 72 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 21:21 Η Dwritsa_kAts: #92 17-05-09 21:21 Alpha φυσικα αφου εχει Γ4!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilint_ntara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 274 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 22:28 Ο ilint_ntara: #93 17-05-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από thanosmylo: Γεια σας! Μέσα στον κύκλο των σοβαρών θεμάτων μου είπα να αναπτύξω κι αυτό εδώ. Λογικά όλοι μας βλέπουμε τηλεόραση και έχουμε (όταν έχει καλά προγράμματα). Ποιό είναι λοιπόν το αγαπημένο σας κανάλι, γιατί και ποιές σειρές δε θα ξεχάσετε; Ή ποιές σειρές σας αρέσουν;;;; (Ισχύει όταν ξεκινήσει κανονικά το πρόγραμμα των καναλιών φέτος) Μπορείτε να πείτε και ποιό κανάλι δε σας αρέσει...Ή ποιό θα λέγατε στο ΕΣΡ να κλείσει. Επίσης, τί θα θέλατε και σας λείπει από την ελληνική τηλεόραση, ποια τα μειονεκτήματά της και αν ήσασταν καναλάρχης τι θα προωθούσατε στον τηλεοπτικό σταθμό και τί νέες ιδέες έχτε σκεφτεί που πιστέυετε θα τραβήξουν το κοινό;;;; Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα! Χοχοχοχο!! Συγνώμη Δεν μπορώ να συγκρατηθώ Για πλάκα το 'πες σίγουρα ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαΐου 2009 στις 22:33 Ο Guest 292010: #94 17-05-09 22:33 To Παρά Πέντε μου άρεσε και ήμουν φανατική,δεν έχανα επεισόδιο.Τώρα δεν βλέπω γενικά τηλεόραση γιατί κάθομαι στο pc.Μου αρέσει το ΣΚΑΙ όμως.Έχει πολύ ωραία ντοκυμαντέρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 00:58 Ο who έγραψε: #95 18-05-09 00:58 Το παρά πέντε, μόνο την πρώτη χρονιά βλεπόταν κάπως. Μετά παράγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @Maraki@ Νεοφερμένο μέλος Η @Maraki@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 01:42 Η @Maraki@ έγραψε: #96 18-05-09 01:42 μμμ...θα έλεγα οτι μου αρέσουν περισσότερο οι εκπομπές Έρευνα και Πρωταγωνιστές του Mega! Πάντα έχει να επιδείξει σοβαρές και πολύ ενδιαφέρουσες ενημερωτικές εκπομπές. Εντάξει μου αρέσουν πολύ και οι σειρές του, με πιο αγαπημένη τώρα τα μαύρα μεσάνυχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariapg Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 265 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 05:32 Η mariapg έγραψε: #97 18-05-09 05:32 House MD House MD House MD νομιζω σας καλυψα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 09:32 Η Daisy έγραψε: #98 18-05-09 09:32 ANT1 . . . αγαπημένη σειρά >Full house (abc) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Μαΐου 2009 στις 10:01 Ο Guest 292010: #99 18-05-09 10:01 Αρχική Δημοσίευση από who: Το παρά πέντε, μόνο την πρώτη χρονιά βλεπόταν κάπως. Μετά παράγινε. Click για ανάπτυξη... Tώρα που το λες ναι.Την πρώτη χρονιά δεν έχανα επεισόδιο.Την δεύτερη και να έχανα δεν με ένοιαζε πολύ.Μου τα έλεγαν και οι άλλοι προφορικώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 13:33 Ο dreamer έγραψε: #100 18-05-09 13:33 Δεν κοιτάω αυτό το χαζοκούτι και δεν μου αρέσει τπτ εκτώς απο το σκάι καμια φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω η σειρα που δεν θα ξεχασω ποτε ειναι το 'εισαι το ταιρι μου' φοβερη σειρα με φοβερο χιουμορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggel A4 forever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 251 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:33 Ο aggel A4 forever: #90 05-11-08 13:33 mega απο εργα παρα πεντε,πενηντα πενηντα,πολυκατοικια,λατρεμενοι μου γειτονες λακη ο γλυκουλης,ευτιχησμενοι μαζι,γοργονες,αν υπηρχες θα σε χωριζα,εμεις και εμεις και ολα στον αερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenh Νεοφερμένο μέλος Η tzenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:46 Η tzenh έγραψε: #91 05-11-08 13:46 παρα πεντε πολυ ωραια σειρα και θα βρεις το δασκαλο σου πολυ ωραια σειρα και αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dwritsa_kAts Νεοφερμένο μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 72 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 21:21 Η Dwritsa_kAts: #92 17-05-09 21:21 Alpha φυσικα αφου εχει Γ4!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilint_ntara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 274 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 22:28 Ο ilint_ntara: #93 17-05-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από thanosmylo: Γεια σας! Μέσα στον κύκλο των σοβαρών θεμάτων μου είπα να αναπτύξω κι αυτό εδώ. Λογικά όλοι μας βλέπουμε τηλεόραση και έχουμε (όταν έχει καλά προγράμματα). Ποιό είναι λοιπόν το αγαπημένο σας κανάλι, γιατί και ποιές σειρές δε θα ξεχάσετε; Ή ποιές σειρές σας αρέσουν;;;; (Ισχύει όταν ξεκινήσει κανονικά το πρόγραμμα των καναλιών φέτος) Μπορείτε να πείτε και ποιό κανάλι δε σας αρέσει...Ή ποιό θα λέγατε στο ΕΣΡ να κλείσει. Επίσης, τί θα θέλατε και σας λείπει από την ελληνική τηλεόραση, ποια τα μειονεκτήματά της και αν ήσασταν καναλάρχης τι θα προωθούσατε στον τηλεοπτικό σταθμό και τί νέες ιδέες έχτε σκεφτεί που πιστέυετε θα τραβήξουν το κοινό;;;; Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα! Χοχοχοχο!! Συγνώμη Δεν μπορώ να συγκρατηθώ Για πλάκα το 'πες σίγουρα ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαΐου 2009 στις 22:33 Ο Guest 292010: #94 17-05-09 22:33 To Παρά Πέντε μου άρεσε και ήμουν φανατική,δεν έχανα επεισόδιο.Τώρα δεν βλέπω γενικά τηλεόραση γιατί κάθομαι στο pc.Μου αρέσει το ΣΚΑΙ όμως.Έχει πολύ ωραία ντοκυμαντέρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 00:58 Ο who έγραψε: #95 18-05-09 00:58 Το παρά πέντε, μόνο την πρώτη χρονιά βλεπόταν κάπως. Μετά παράγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @Maraki@ Νεοφερμένο μέλος Η @Maraki@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 01:42 Η @Maraki@ έγραψε: #96 18-05-09 01:42 μμμ...θα έλεγα οτι μου αρέσουν περισσότερο οι εκπομπές Έρευνα και Πρωταγωνιστές του Mega! Πάντα έχει να επιδείξει σοβαρές και πολύ ενδιαφέρουσες ενημερωτικές εκπομπές. Εντάξει μου αρέσουν πολύ και οι σειρές του, με πιο αγαπημένη τώρα τα μαύρα μεσάνυχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariapg Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 265 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 05:32 Η mariapg έγραψε: #97 18-05-09 05:32 House MD House MD House MD νομιζω σας καλυψα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 09:32 Η Daisy έγραψε: #98 18-05-09 09:32 ANT1 . . . αγαπημένη σειρά >Full house (abc) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Μαΐου 2009 στις 10:01 Ο Guest 292010: #99 18-05-09 10:01 Αρχική Δημοσίευση από who: Το παρά πέντε, μόνο την πρώτη χρονιά βλεπόταν κάπως. Μετά παράγινε. Click για ανάπτυξη... Tώρα που το λες ναι.Την πρώτη χρονιά δεν έχανα επεισόδιο.Την δεύτερη και να έχανα δεν με ένοιαζε πολύ.Μου τα έλεγαν και οι άλλοι προφορικώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 13:33 Ο dreamer έγραψε: #100 18-05-09 13:33 Δεν κοιτάω αυτό το χαζοκούτι και δεν μου αρέσει τπτ εκτώς απο το σκάι καμια φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
mega απο εργα παρα πεντε,πενηντα πενηντα,πολυκατοικια,λατρεμενοι μου γειτονες λακη ο γλυκουλης,ευτιχησμενοι μαζι,γοργονες,αν υπηρχες θα σε χωριζα,εμεις και εμεις και ολα στον αερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzenh Νεοφερμένο μέλος Η tzenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:46 Η tzenh έγραψε: #91 05-11-08 13:46 παρα πεντε πολυ ωραια σειρα και θα βρεις το δασκαλο σου πολυ ωραια σειρα και αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dwritsa_kAts Νεοφερμένο μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 72 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 21:21 Η Dwritsa_kAts: #92 17-05-09 21:21 Alpha φυσικα αφου εχει Γ4!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilint_ntara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 274 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 22:28 Ο ilint_ntara: #93 17-05-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από thanosmylo: Γεια σας! Μέσα στον κύκλο των σοβαρών θεμάτων μου είπα να αναπτύξω κι αυτό εδώ. Λογικά όλοι μας βλέπουμε τηλεόραση και έχουμε (όταν έχει καλά προγράμματα). Ποιό είναι λοιπόν το αγαπημένο σας κανάλι, γιατί και ποιές σειρές δε θα ξεχάσετε; Ή ποιές σειρές σας αρέσουν;;;; (Ισχύει όταν ξεκινήσει κανονικά το πρόγραμμα των καναλιών φέτος) Μπορείτε να πείτε και ποιό κανάλι δε σας αρέσει...Ή ποιό θα λέγατε στο ΕΣΡ να κλείσει. Επίσης, τί θα θέλατε και σας λείπει από την ελληνική τηλεόραση, ποια τα μειονεκτήματά της και αν ήσασταν καναλάρχης τι θα προωθούσατε στον τηλεοπτικό σταθμό και τί νέες ιδέες έχτε σκεφτεί που πιστέυετε θα τραβήξουν το κοινό;;;; Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα! Χοχοχοχο!! Συγνώμη Δεν μπορώ να συγκρατηθώ Για πλάκα το 'πες σίγουρα ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαΐου 2009 στις 22:33 Ο Guest 292010: #94 17-05-09 22:33 To Παρά Πέντε μου άρεσε και ήμουν φανατική,δεν έχανα επεισόδιο.Τώρα δεν βλέπω γενικά τηλεόραση γιατί κάθομαι στο pc.Μου αρέσει το ΣΚΑΙ όμως.Έχει πολύ ωραία ντοκυμαντέρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 00:58 Ο who έγραψε: #95 18-05-09 00:58 Το παρά πέντε, μόνο την πρώτη χρονιά βλεπόταν κάπως. Μετά παράγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @Maraki@ Νεοφερμένο μέλος Η @Maraki@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 01:42 Η @Maraki@ έγραψε: #96 18-05-09 01:42 μμμ...θα έλεγα οτι μου αρέσουν περισσότερο οι εκπομπές Έρευνα και Πρωταγωνιστές του Mega! Πάντα έχει να επιδείξει σοβαρές και πολύ ενδιαφέρουσες ενημερωτικές εκπομπές. Εντάξει μου αρέσουν πολύ και οι σειρές του, με πιο αγαπημένη τώρα τα μαύρα μεσάνυχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariapg Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 265 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 05:32 Η mariapg έγραψε: #97 18-05-09 05:32 House MD House MD House MD νομιζω σας καλυψα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 09:32 Η Daisy έγραψε: #98 18-05-09 09:32 ANT1 . . . αγαπημένη σειρά >Full house (abc) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Μαΐου 2009 στις 10:01 Ο Guest 292010: #99 18-05-09 10:01 Αρχική Δημοσίευση από who: Το παρά πέντε, μόνο την πρώτη χρονιά βλεπόταν κάπως. Μετά παράγινε. Click για ανάπτυξη... Tώρα που το λες ναι.Την πρώτη χρονιά δεν έχανα επεισόδιο.Την δεύτερη και να έχανα δεν με ένοιαζε πολύ.Μου τα έλεγαν και οι άλλοι προφορικώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 13:33 Ο dreamer έγραψε: #100 18-05-09 13:33 Δεν κοιτάω αυτό το χαζοκούτι και δεν μου αρέσει τπτ εκτώς απο το σκάι καμια φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παρα πεντε πολυ ωραια σειρα και θα βρεις το δασκαλο σου πολυ ωραια σειρα και αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dwritsa_kAts Νεοφερμένο μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 72 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 21:21 Η Dwritsa_kAts: #92 17-05-09 21:21 Alpha φυσικα αφου εχει Γ4!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilint_ntara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 274 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 22:28 Ο ilint_ntara: #93 17-05-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από thanosmylo: Γεια σας! Μέσα στον κύκλο των σοβαρών θεμάτων μου είπα να αναπτύξω κι αυτό εδώ. Λογικά όλοι μας βλέπουμε τηλεόραση και έχουμε (όταν έχει καλά προγράμματα). Ποιό είναι λοιπόν το αγαπημένο σας κανάλι, γιατί και ποιές σειρές δε θα ξεχάσετε; Ή ποιές σειρές σας αρέσουν;;;; (Ισχύει όταν ξεκινήσει κανονικά το πρόγραμμα των καναλιών φέτος) Μπορείτε να πείτε και ποιό κανάλι δε σας αρέσει...Ή ποιό θα λέγατε στο ΕΣΡ να κλείσει. Επίσης, τί θα θέλατε και σας λείπει από την ελληνική τηλεόραση, ποια τα μειονεκτήματά της και αν ήσασταν καναλάρχης τι θα προωθούσατε στον τηλεοπτικό σταθμό και τί νέες ιδέες έχτε σκεφτεί που πιστέυετε θα τραβήξουν το κοινό;;;; Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα! Χοχοχοχο!! Συγνώμη Δεν μπορώ να συγκρατηθώ Για πλάκα το 'πες σίγουρα ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαΐου 2009 στις 22:33 Ο Guest 292010: #94 17-05-09 22:33 To Παρά Πέντε μου άρεσε και ήμουν φανατική,δεν έχανα επεισόδιο.Τώρα δεν βλέπω γενικά τηλεόραση γιατί κάθομαι στο pc.Μου αρέσει το ΣΚΑΙ όμως.Έχει πολύ ωραία ντοκυμαντέρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 00:58 Ο who έγραψε: #95 18-05-09 00:58 Το παρά πέντε, μόνο την πρώτη χρονιά βλεπόταν κάπως. Μετά παράγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @Maraki@ Νεοφερμένο μέλος Η @Maraki@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 01:42 Η @Maraki@ έγραψε: #96 18-05-09 01:42 μμμ...θα έλεγα οτι μου αρέσουν περισσότερο οι εκπομπές Έρευνα και Πρωταγωνιστές του Mega! Πάντα έχει να επιδείξει σοβαρές και πολύ ενδιαφέρουσες ενημερωτικές εκπομπές. Εντάξει μου αρέσουν πολύ και οι σειρές του, με πιο αγαπημένη τώρα τα μαύρα μεσάνυχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariapg Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 265 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 05:32 Η mariapg έγραψε: #97 18-05-09 05:32 House MD House MD House MD νομιζω σας καλυψα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 09:32 Η Daisy έγραψε: #98 18-05-09 09:32 ANT1 . . . αγαπημένη σειρά >Full house (abc) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Μαΐου 2009 στις 10:01 Ο Guest 292010: #99 18-05-09 10:01 Αρχική Δημοσίευση από who: Το παρά πέντε, μόνο την πρώτη χρονιά βλεπόταν κάπως. Μετά παράγινε. Click για ανάπτυξη... Tώρα που το λες ναι.Την πρώτη χρονιά δεν έχανα επεισόδιο.Την δεύτερη και να έχανα δεν με ένοιαζε πολύ.Μου τα έλεγαν και οι άλλοι προφορικώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 13:33 Ο dreamer έγραψε: #100 18-05-09 13:33 Δεν κοιτάω αυτό το χαζοκούτι και δεν μου αρέσει τπτ εκτώς απο το σκάι καμια φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Alpha φυσικα αφου εχει Γ4!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ilint_ntara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 274 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 22:28 Ο ilint_ntara: #93 17-05-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από thanosmylo: Γεια σας! Μέσα στον κύκλο των σοβαρών θεμάτων μου είπα να αναπτύξω κι αυτό εδώ. Λογικά όλοι μας βλέπουμε τηλεόραση και έχουμε (όταν έχει καλά προγράμματα). Ποιό είναι λοιπόν το αγαπημένο σας κανάλι, γιατί και ποιές σειρές δε θα ξεχάσετε; Ή ποιές σειρές σας αρέσουν;;;; (Ισχύει όταν ξεκινήσει κανονικά το πρόγραμμα των καναλιών φέτος) Μπορείτε να πείτε και ποιό κανάλι δε σας αρέσει...Ή ποιό θα λέγατε στο ΕΣΡ να κλείσει. Επίσης, τί θα θέλατε και σας λείπει από την ελληνική τηλεόραση, ποια τα μειονεκτήματά της και αν ήσασταν καναλάρχης τι θα προωθούσατε στον τηλεοπτικό σταθμό και τί νέες ιδέες έχτε σκεφτεί που πιστέυετε θα τραβήξουν το κοινό;;;; Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα! Χοχοχοχο!! Συγνώμη Δεν μπορώ να συγκρατηθώ Για πλάκα το 'πες σίγουρα ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαΐου 2009 στις 22:33 Ο Guest 292010: #94 17-05-09 22:33 To Παρά Πέντε μου άρεσε και ήμουν φανατική,δεν έχανα επεισόδιο.Τώρα δεν βλέπω γενικά τηλεόραση γιατί κάθομαι στο pc.Μου αρέσει το ΣΚΑΙ όμως.Έχει πολύ ωραία ντοκυμαντέρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 00:58 Ο who έγραψε: #95 18-05-09 00:58 Το παρά πέντε, μόνο την πρώτη χρονιά βλεπόταν κάπως. Μετά παράγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @Maraki@ Νεοφερμένο μέλος Η @Maraki@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 01:42 Η @Maraki@ έγραψε: #96 18-05-09 01:42 μμμ...θα έλεγα οτι μου αρέσουν περισσότερο οι εκπομπές Έρευνα και Πρωταγωνιστές του Mega! Πάντα έχει να επιδείξει σοβαρές και πολύ ενδιαφέρουσες ενημερωτικές εκπομπές. Εντάξει μου αρέσουν πολύ και οι σειρές του, με πιο αγαπημένη τώρα τα μαύρα μεσάνυχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariapg Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 265 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 05:32 Η mariapg έγραψε: #97 18-05-09 05:32 House MD House MD House MD νομιζω σας καλυψα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 09:32 Η Daisy έγραψε: #98 18-05-09 09:32 ANT1 . . . αγαπημένη σειρά >Full house (abc) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Μαΐου 2009 στις 10:01 Ο Guest 292010: #99 18-05-09 10:01 Αρχική Δημοσίευση από who: Το παρά πέντε, μόνο την πρώτη χρονιά βλεπόταν κάπως. Μετά παράγινε. Click για ανάπτυξη... Tώρα που το λες ναι.Την πρώτη χρονιά δεν έχανα επεισόδιο.Την δεύτερη και να έχανα δεν με ένοιαζε πολύ.Μου τα έλεγαν και οι άλλοι προφορικώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 13:33 Ο dreamer έγραψε: #100 18-05-09 13:33 Δεν κοιτάω αυτό το χαζοκούτι και δεν μου αρέσει τπτ εκτώς απο το σκάι καμια φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από thanosmylo: Γεια σας! Μέσα στον κύκλο των σοβαρών θεμάτων μου είπα να αναπτύξω κι αυτό εδώ. Λογικά όλοι μας βλέπουμε τηλεόραση και έχουμε (όταν έχει καλά προγράμματα). Ποιό είναι λοιπόν το αγαπημένο σας κανάλι, γιατί και ποιές σειρές δε θα ξεχάσετε; Ή ποιές σειρές σας αρέσουν;;;; (Ισχύει όταν ξεκινήσει κανονικά το πρόγραμμα των καναλιών φέτος) Μπορείτε να πείτε και ποιό κανάλι δε σας αρέσει...Ή ποιό θα λέγατε στο ΕΣΡ να κλείσει. Επίσης, τί θα θέλατε και σας λείπει από την ελληνική τηλεόραση, ποια τα μειονεκτήματά της και αν ήσασταν καναλάρχης τι θα προωθούσατε στον τηλεοπτικό σταθμό και τί νέες ιδέες έχτε σκεφτεί που πιστέυετε θα τραβήξουν το κοινό;;;; Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα! Χοχοχοχο!! Συγνώμη Δεν μπορώ να συγκρατηθώ Για πλάκα το 'πες σίγουρα ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαΐου 2009 στις 22:33 Ο Guest 292010: #94 17-05-09 22:33 To Παρά Πέντε μου άρεσε και ήμουν φανατική,δεν έχανα επεισόδιο.Τώρα δεν βλέπω γενικά τηλεόραση γιατί κάθομαι στο pc.Μου αρέσει το ΣΚΑΙ όμως.Έχει πολύ ωραία ντοκυμαντέρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 00:58 Ο who έγραψε: #95 18-05-09 00:58 Το παρά πέντε, μόνο την πρώτη χρονιά βλεπόταν κάπως. Μετά παράγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @Maraki@ Νεοφερμένο μέλος Η @Maraki@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 01:42 Η @Maraki@ έγραψε: #96 18-05-09 01:42 μμμ...θα έλεγα οτι μου αρέσουν περισσότερο οι εκπομπές Έρευνα και Πρωταγωνιστές του Mega! Πάντα έχει να επιδείξει σοβαρές και πολύ ενδιαφέρουσες ενημερωτικές εκπομπές. Εντάξει μου αρέσουν πολύ και οι σειρές του, με πιο αγαπημένη τώρα τα μαύρα μεσάνυχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariapg Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 265 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 05:32 Η mariapg έγραψε: #97 18-05-09 05:32 House MD House MD House MD νομιζω σας καλυψα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 09:32 Η Daisy έγραψε: #98 18-05-09 09:32 ANT1 . . . αγαπημένη σειρά >Full house (abc) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Μαΐου 2009 στις 10:01 Ο Guest 292010: #99 18-05-09 10:01 Αρχική Δημοσίευση από who: Το παρά πέντε, μόνο την πρώτη χρονιά βλεπόταν κάπως. Μετά παράγινε. Click για ανάπτυξη... Tώρα που το λες ναι.Την πρώτη χρονιά δεν έχανα επεισόδιο.Την δεύτερη και να έχανα δεν με ένοιαζε πολύ.Μου τα έλεγαν και οι άλλοι προφορικώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 13:33 Ο dreamer έγραψε: #100 18-05-09 13:33 Δεν κοιτάω αυτό το χαζοκούτι και δεν μου αρέσει τπτ εκτώς απο το σκάι καμια φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
To Παρά Πέντε μου άρεσε και ήμουν φανατική,δεν έχανα επεισόδιο.Τώρα δεν βλέπω γενικά τηλεόραση γιατί κάθομαι στο pc.Μου αρέσει το ΣΚΑΙ όμως.Έχει πολύ ωραία ντοκυμαντέρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 00:58 Ο who έγραψε: #95 18-05-09 00:58 Το παρά πέντε, μόνο την πρώτη χρονιά βλεπόταν κάπως. Μετά παράγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @Maraki@ Νεοφερμένο μέλος Η @Maraki@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 01:42 Η @Maraki@ έγραψε: #96 18-05-09 01:42 μμμ...θα έλεγα οτι μου αρέσουν περισσότερο οι εκπομπές Έρευνα και Πρωταγωνιστές του Mega! Πάντα έχει να επιδείξει σοβαρές και πολύ ενδιαφέρουσες ενημερωτικές εκπομπές. Εντάξει μου αρέσουν πολύ και οι σειρές του, με πιο αγαπημένη τώρα τα μαύρα μεσάνυχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariapg Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 265 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 05:32 Η mariapg έγραψε: #97 18-05-09 05:32 House MD House MD House MD νομιζω σας καλυψα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 09:32 Η Daisy έγραψε: #98 18-05-09 09:32 ANT1 . . . αγαπημένη σειρά >Full house (abc) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Μαΐου 2009 στις 10:01 Ο Guest 292010: #99 18-05-09 10:01 Αρχική Δημοσίευση από who: Το παρά πέντε, μόνο την πρώτη χρονιά βλεπόταν κάπως. Μετά παράγινε. Click για ανάπτυξη... Tώρα που το λες ναι.Την πρώτη χρονιά δεν έχανα επεισόδιο.Την δεύτερη και να έχανα δεν με ένοιαζε πολύ.Μου τα έλεγαν και οι άλλοι προφορικώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 13:33 Ο dreamer έγραψε: #100 18-05-09 13:33 Δεν κοιτάω αυτό το χαζοκούτι και δεν μου αρέσει τπτ εκτώς απο το σκάι καμια φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το παρά πέντε, μόνο την πρώτη χρονιά βλεπόταν κάπως. Μετά παράγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
@Maraki@ Νεοφερμένο μέλος Η @Maraki@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 01:42 Η @Maraki@ έγραψε: #96 18-05-09 01:42 μμμ...θα έλεγα οτι μου αρέσουν περισσότερο οι εκπομπές Έρευνα και Πρωταγωνιστές του Mega! Πάντα έχει να επιδείξει σοβαρές και πολύ ενδιαφέρουσες ενημερωτικές εκπομπές. Εντάξει μου αρέσουν πολύ και οι σειρές του, με πιο αγαπημένη τώρα τα μαύρα μεσάνυχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariapg Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 265 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 05:32 Η mariapg έγραψε: #97 18-05-09 05:32 House MD House MD House MD νομιζω σας καλυψα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 09:32 Η Daisy έγραψε: #98 18-05-09 09:32 ANT1 . . . αγαπημένη σειρά >Full house (abc) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Μαΐου 2009 στις 10:01 Ο Guest 292010: #99 18-05-09 10:01 Αρχική Δημοσίευση από who: Το παρά πέντε, μόνο την πρώτη χρονιά βλεπόταν κάπως. Μετά παράγινε. Click για ανάπτυξη... Tώρα που το λες ναι.Την πρώτη χρονιά δεν έχανα επεισόδιο.Την δεύτερη και να έχανα δεν με ένοιαζε πολύ.Μου τα έλεγαν και οι άλλοι προφορικώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 13:33 Ο dreamer έγραψε: #100 18-05-09 13:33 Δεν κοιτάω αυτό το χαζοκούτι και δεν μου αρέσει τπτ εκτώς απο το σκάι καμια φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μμμ...θα έλεγα οτι μου αρέσουν περισσότερο οι εκπομπές Έρευνα και Πρωταγωνιστές του Mega! Πάντα έχει να επιδείξει σοβαρές και πολύ ενδιαφέρουσες ενημερωτικές εκπομπές. Εντάξει μου αρέσουν πολύ και οι σειρές του, με πιο αγαπημένη τώρα τα μαύρα μεσάνυχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mariapg Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 265 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 05:32 Η mariapg έγραψε: #97 18-05-09 05:32 House MD House MD House MD νομιζω σας καλυψα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 09:32 Η Daisy έγραψε: #98 18-05-09 09:32 ANT1 . . . αγαπημένη σειρά >Full house (abc) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Μαΐου 2009 στις 10:01 Ο Guest 292010: #99 18-05-09 10:01 Αρχική Δημοσίευση από who: Το παρά πέντε, μόνο την πρώτη χρονιά βλεπόταν κάπως. Μετά παράγινε. Click για ανάπτυξη... Tώρα που το λες ναι.Την πρώτη χρονιά δεν έχανα επεισόδιο.Την δεύτερη και να έχανα δεν με ένοιαζε πολύ.Μου τα έλεγαν και οι άλλοι προφορικώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 13:33 Ο dreamer έγραψε: #100 18-05-09 13:33 Δεν κοιτάω αυτό το χαζοκούτι και δεν μου αρέσει τπτ εκτώς απο το σκάι καμια φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
House MD House MD House MD νομιζω σας καλυψα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 09:32 Η Daisy έγραψε: #98 18-05-09 09:32 ANT1 . . . αγαπημένη σειρά >Full house (abc) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Μαΐου 2009 στις 10:01 Ο Guest 292010: #99 18-05-09 10:01 Αρχική Δημοσίευση από who: Το παρά πέντε, μόνο την πρώτη χρονιά βλεπόταν κάπως. Μετά παράγινε. Click για ανάπτυξη... Tώρα που το λες ναι.Την πρώτη χρονιά δεν έχανα επεισόδιο.Την δεύτερη και να έχανα δεν με ένοιαζε πολύ.Μου τα έλεγαν και οι άλλοι προφορικώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 13:33 Ο dreamer έγραψε: #100 18-05-09 13:33 Δεν κοιτάω αυτό το χαζοκούτι και δεν μου αρέσει τπτ εκτώς απο το σκάι καμια φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ANT1 . . . αγαπημένη σειρά >Full house (abc) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Μαΐου 2009 στις 10:01 Ο Guest 292010: #99 18-05-09 10:01 Αρχική Δημοσίευση από who: Το παρά πέντε, μόνο την πρώτη χρονιά βλεπόταν κάπως. Μετά παράγινε. Click για ανάπτυξη... Tώρα που το λες ναι.Την πρώτη χρονιά δεν έχανα επεισόδιο.Την δεύτερη και να έχανα δεν με ένοιαζε πολύ.Μου τα έλεγαν και οι άλλοι προφορικώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 13:33 Ο dreamer έγραψε: #100 18-05-09 13:33 Δεν κοιτάω αυτό το χαζοκούτι και δεν μου αρέσει τπτ εκτώς απο το σκάι καμια φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από who: Το παρά πέντε, μόνο την πρώτη χρονιά βλεπόταν κάπως. Μετά παράγινε. Click για ανάπτυξη... Tώρα που το λες ναι.Την πρώτη χρονιά δεν έχανα επεισόδιο.Την δεύτερη και να έχανα δεν με ένοιαζε πολύ.Μου τα έλεγαν και οι άλλοι προφορικώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 13:33 Ο dreamer έγραψε: #100 18-05-09 13:33 Δεν κοιτάω αυτό το χαζοκούτι και δεν μου αρέσει τπτ εκτώς απο το σκάι καμια φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεν κοιτάω αυτό το χαζοκούτι και δεν μου αρέσει τπτ εκτώς απο το σκάι καμια φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.