superman
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vagg
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φυσική Κατ

Μαθηματικά Κατ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lacta144
Πολύ δραστήριο μέλος

Μα γιατί η θετική να μην έχει μόνο χημεία κ βιολογία...??

Η αναλυτική γεωμετρία που κάνουμε φέτος είναι απλά απαίσια και εκτός αυτού δεν μπορώ να καταλάβω σε ποια σχολή που έχει να κάνει με την υγεια μπορεί να χρησιμεύσει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος

Guest 010239
Επισκέπτης

Σοφιστής
Δραστήριο μέλος

Δηλαδή μιας και έβγαλα την ύλη της Β και πριν αρχίσω τις επαναληπτικές ασκήσεις έκανα ένα 2ωρο Μιγαδικούς και πραγματικά μου φάνηκαν εύκολοι...
ΔΛΔ δεν υπήρχε κάτι που να απορήσω..Τί να πω..Πάντως από τα φετινά το μόνο που με δυσκόλεψε ήταν τα διανύσματα..Ούτε η μεταφορική κίνηση ράβδου στη Φυσική (που πραγματικά όλοι είχαν πάθει 'κατάθλιψη' μ'αυτό το κεφάλαιο), ούτε οι Κωνικές (τουλάχιστον όσο περίμενα), ούτε η Le Chatelier..Φυσικά τα του χρόνου είναι άλλο καπέλο όμως είμαι αισιόδοξος.
Και σήμερα μας είπε η καθ.των Μαθ Κατ στο σχολείο:
Παιδιά του χρόνου θα δείτε ότι όταν θα μπείτε στην Ανάλυση δεν θα φτάνει το διάβασμα χωρίς το μαθηματικό μυαλό!!!

Εχουν 5 ντοσιε απο 150 σελιδες το καθενα.:S
Σοφιστής
Δραστήριο μέλος

Εχουν 5 ντοσιε απο 150 σελιδες το καθενα'
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν γεμίσω 5, 15 ή και 105 ντοσιέ..Το ζήτημα είναι να τα κατανοώ εις βάθος έτσι ώστε να μπορώ να ανταπεξέλθω στις πανελλήνιες τόσο καλά όσο στη Χημεία, Βιολογία κτλ. Τώρα επειδή ακούω ότι το 4ο θέμα είναι εντελώς εκτός από την ύλη των ασκήσεων που συμπεριλαμβάνεται στο σχολικό έχω τρομάξει κάπως.Φυσικά είμαι διατεθειμένος να ξεπατωθώ στο διάβασμα ( όπως και τώρα..

Παντως αν ξεσκιστεις δεν εχεις να φοβασαι τιποτα.Και φυσικα παιζει ρολο και ενας καλος καθηγητης.Δεν ειναι τιποτα παντως.Ακομα και το 4ο θεμα,αν εισαι πληρως προετοιμασμενος,θα το βγαλεις.
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος

'Τα παιδια της Γ' παντως λιωνουν στις ασκησεις.
Εχουν 5 ντοσιε απο 150 σελιδες το καθενα'
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν γεμίσω 5, 15 ή και 105 ντοσιέ..Το ζήτημα είναι να τα κατανοώ εις βάθος έτσι ώστε να μπορώ να ανταπεξέλθω στις πανελλήνιες τόσο καλά όσο στη Χημεία, Βιολογία κτλ. Τώρα επειδή ακούω ότι το 4ο θέμα είναι εντελώς εκτός από την ύλη των ασκήσεων που συμπεριλαμβάνεται στο σχολικό έχω τρομάξει κάπως.Φυσικά είμαι διατεθειμένος να ξεπατωθώ στο διάβασμα ( όπως και τώρα..) αλλά θέλω να έχω και κάποια σιγουριά. Ποτέ δε μου άρεσε να προχωρώ στα τυφλά και ειδικότερα στα Μαθηματικά θέλω να επιτύχω. Έτσι για προσωπικές φιλοδοξίες.
(Αλλά και επειδή της Γ μου αρέσουν πολύ..
)
το 4ο θεμα συνηθως δεν εχει να κανει με του βιβλιου τις ασκησεις. πιστευω πως μονο απο το βιβλιο (αν το ξεζουμισεις) πας το πολυ για ενα 16(αν και αυτο εξαρταται και απο αλλα πραγματα) Τωρα το κακο με τα μαθηματικα ειναι οτι οσες ασκησεις και να κανεις παντα μπορει να πεσει κατι που δε το εχεις ξαναδει οποτε το καλυτερο που εχεις να κανεις , ειναι να λυσεις οσες περισσοτερες μπορεις.
Καλη επιτυχια !

Orient.
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

το 4ο θεμα συνηθως δεν εχει να κανει με του βιβλιου τις ασκησεις. πιστευω πως μονο απο το βιβλιο (αν το ξεζουμισεις) πας το πολυ για ενα 16(αν και αυτο εξαρταται και απο αλλα πραγματα) Τωρα το κακο με τα μαθηματικα ειναι οτι οσες ασκησεις και να κανεις παντα μπορει να πεσει κατι που δε το εχεις ξαναδει οποτε το καλυτερο που εχεις να κανεις , ειναι να λυσεις οσες περισσοτερες μπορεις.
Καλη επιτυχια !![]()
η γενική αρχή βέβαια είναι ότι αν έχεις λιώσει λίγο Μπάρλα και ΕΜΕ πας για 19+ ό,τι και να λέμε.
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος

vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Τι ακριβως εννοεις με αυτο για την ΕΜΕ???
ε ξέρω γω καμιά άσκηση από το site τους μη μου πει και κανένας ότι τα του βοηθήματος δεν επαρκούν. Αν και για μένα και ο Μπάρλας μόνος του είναι gg. τώρα τα άλλα, θέματα του καθενός είναι.
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος

vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

ναι αυτές εννοώ
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.