xara ths zwhsss Νεοφερμένο μέλος Η Μιμικα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 15:51 Η xara ths zwhsss: #401 23-08-09 15:51 Αντικειμενικά τωρα δεν υπαρχει καποι μαθήμα πιο δύσκολο απο τ άλλο...εσυ 8α τ κρίνεις αυτο!!!Εγω 8α σε συμβουλέψω να δώσεις μεγάλη προσοχη σν Φυσική κ σν Γεωμετρία απο τν αρχη γ να μν χάσεις τν μπάλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 14:18 Η Ειρηνάκι έγραψε: #402 26-08-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από xara ths zwhsss: Αντικειμενικά τωρα δεν υπαρχει καποι μαθήμα πιο δύσκολο απο τ άλλο...εσυ 8α τ κρίνεις αυτο!!!Εγω 8α σε συμβουλέψω να δώσεις μεγάλη προσοχη σν Φυσική κ σν Γεωμετρία απο τν αρχη γ να μν χάσεις τν μπάλα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι η φυσική κ η γεωμετρία είναι πολύ βασικά μαθήματα,αλλά από τη γεωμετρία θα χρειαστείς πολύ λίγα πράγματα,γιατί περισσότερο χρησιμεύει ώστε να ακονίσεις το μυαλό σου..πάντως πολύ μεγάλη προσοχή θέλει κ η άλγεβρα,είναι ιδιαίτερα βασική!δείξε προσοχή κ στα αρχαία,γιατί κατά τη γνώμη μου φέτος είχαν αρκετή δυσκολία σε σχέση με το γυμνάσιο..:iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foit satm emp Νεοφερμένο μέλος Ο foit satm emp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 14:45 Ο foit satm emp: #403 26-08-09 14:45 εμενα παλι γτ μ φαινεται η χημεια?μαλλον επειδη ειχαμε ενα περιεργο καθηγητη κ ειχε ανεω=βασει τοοοσο το επιπεδο που παρακολουθουσαμε 2ατομα στο τμημα// Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2009 στις 16:32 Ο Guest 292010: #404 26-08-09 16:32 Οικονομία -.-' Μπλιτς μπλιτς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George Rwm Νεοφερμένο μέλος Ο George Rwm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 20:10 Ο George Rwm: #405 26-08-09 20:10 όλα εύκολα είναι βρε..... οκ καθηγητές είναι το αίτιο που τα κάνει βαρετά, και εμείς που χαζεύουμε απο εδώ και απο κει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mr.thewritikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 01:15 Ο mr.thewritikos: #406 28-08-09 01:15 Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου η γεωμετρία...Άφησα κενά στην αρχή γιατί δεν την διάβαζα καθόλου και μαζεύτηκε ένα βουνό πράγματα που δεν τα ήξερα.....Είναι απλά τόσο σπαστικό να κοιτάς ένα σχήμα από κάθε οπτική γωνία μέχρι να καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής(αυτός που φτιάχνει τις ασκήσεις)...Και επίσης είναι τόσα πολλά αυτά που πρέπει να θυμάμαι......ΜΠΛΙΑΧ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 01:20 Ο Iliaso έγραψε: #407 28-08-09 01:20 Αρχική Δημοσίευση από mr.thewritikos: Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου η γεωμετρία...Άφησα κενά στην αρχή γιατί δεν την διάβαζα καθόλου και μαζεύτηκε ένα βουνό πράγματα που δεν τα ήξερα.....Είναι απλά τόσο σπαστικό να κοιτάς ένα σχήμα από κάθε οπτική γωνία μέχρι να καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής(αυτός που φτιάχνει τις ασκήσεις)...Και επίσης είναι τόσα πολλά αυτά που πρέπει να θυμάμαι......ΜΠΛΙΑΧ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ενώ στη θεωρητική που θα πας είναι λίγα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 01:21 Η anna_md έγραψε: #408 28-08-09 01:21 Στην α' λυκειου συχαινομουν την αλγεβρα...δεν ηθελα με τιποτα να διαβασω...Στη β' τα ιδια...Στη γ' μετανοιωσα που δε διαβαζα τα 2 προηγουμενα χρονια Τελικα εγραψα καλα φυσικη...αφου βασανιστηκα και εμαθα αλγεβρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 01:21 Ο Shadowfax: #409 28-08-09 01:21 Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου η γεωμετρία...Άφησα κενά στην αρχή γιατί δεν την διάβαζα καθόλου και μαζεύτηκε ένα βουνό πράγματα που δεν τα ήξερα.....Είναι απλά τόσο σπαστικό να κοιτάς ένα σχήμα από κάθε οπτική γωνία μέχρι να καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής(αυτός που φτιάχνει τις ασκήσεις)...Και επίσης είναι τόσα πολλά αυτά που πρέπει να θυμάμαι......ΜΠΛΙΑΧ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν είναι. Πραγματικά από πλευράς σκέψης η Γεωμετρία της Α ήταν το καλύτερο μάθημα της τάξης. Λογική συνδυασμένη με καλή γνώση της θεωρίας. Επιπλέον δεν υφίσταται η γνωστή ''μεθοδολογία'' συνεπώς οι ασκήσεις γίνονται όλο και πιο ενδιαφέρουσες στην πορεία. Βέβαια αν κανείς αφήσει κενά από την αρχή, όπως είπες, τότε πραγματικά το μάθημα γίνεται δύσκολο και πόνος στο κεφάλι μόνο επειδή υπάρχει μια γενική ροή και στην θεωρία και στις ασκήσεις. Αλλά κατά τα άλλα αν κάποιος το δει με καλό μάτι εξαρχής τότε νομίζω δεν υπάρχει πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angela1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 09:27 Η angela1 έγραψε: #410 28-08-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από George Rwm: όλα εύκολα είναι βρε..... οκ καθηγητές είναι το αίτιο που τα κάνει βαρετά, και εμείς που χαζεύουμε απο εδώ και απο κει Click για ανάπτυξη... σε αυτο θα συμφωνισω:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marilia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 16:26 Η Marilia έγραψε: #411 29-08-09 16:26 Παιδιά εσεις που ξέρετε απο Α Λυκείου μπορείτε να μου πείτε αν χρειάζεται σε καποιο μαθημα φροντηστήριο??? γιατι εδώ όλες μου οι φίλες λενε οτι οπωσδήποτε θα πάνε μαθηματικά και φυσική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 17:10 Η anna_md έγραψε: #412 29-08-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Marilia: Παιδιά εσεις που ξέρετε απο Α Λυκείου μπορείτε να μου πείτε αν χρειάζεται σε καποιο μαθημα φροντηστήριο??? γιατι εδώ όλες μου οι φίλες λενε οτι οπωσδήποτε θα πάνε μαθηματικά και φυσική... Click για ανάπτυξη... Η αλγεβρα και η φυσικη χρειαζονται για την γ' λυκειου...:no1: Βεβαια δεν ειναι απαραιτητο να πας φροντηστηριο αν τα καταφερνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 17:23 Η ποκαχοντας: #413 29-08-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από indiespyllak: To πιο δύσκολο νομίζω είναι η Άλγεβρα!!Ειδικά σε μας είχε πέσει και ένας καθηγητής...άλλο πράγμα!!Έμπαινε δεν έμπαινε στη τάξη το ίδιο ήτανε!! Και η φυσική είναι κάπως δύσκολη άμα δεν δώσεις βάση από την αρχή! Click για ανάπτυξη... ναι:iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necro-chris Νεοφερμένο μέλος Ο christos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πέραμα (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 10:54 Ο necro-chris: #414 30-08-09 10:54 οτιδηποτε εχει σχεση με μαθηματικα ειναι δυσκολο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 20:16 Η Ειρηνάκι έγραψε: #415 30-08-09 20:16 Αρχική Δημοσίευση από necro-chris: οτιδηποτε εχει σχεση με μαθηματικα ειναι δυσκολο!! Click για ανάπτυξη... +100000:no1::no1: αυτά τα μαθήματα πάνε αλληλένδετα..πρέπει να είσαι καλός στην άλγεβρα για να τα καταφέρεις σε φυσική,χημεία κλπ..Επίσης κ η γεωμετρία χρειάζεται αρκετά ειδικά στη φυσική,που συνεχώς εμφανίζονται καινούριοι τύποι,οι οποίοι βασίζονται καθαρά στη τριγωνομετρία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 20:31 Η Vampi έγραψε: #416 30-08-09 20:31 Η αλήθεια είναι πως δεν είναι δύσκολα εαν ασχοληθείς από την αρχή. Εγω δεν τα πήρα με καλό μάτι γι' αυτό τώρα δεν τα καταλαβαίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 23:16 Η Ειρηνάκι έγραψε: #417 30-08-09 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Η αλήθεια είναι πως δεν είναι δύσκολα εαν ασχοληθείς από την αρχή. Εγω δεν τα πήρα με καλό μάτι γι' αυτό τώρα δεν τα καταλαβαίνω. Click για ανάπτυξη... Βέβαια..άμα διαβάζεις κ ασχολείσαι δεν υπάρχει πρόβλημα!!όλα μπορείς να τα καταφέρεις...παίζει ρόλο όμως κ το πόσο σ'αρέσει το μάθημα κ φυσικά η κλίση του κάθε μαθητή!!:iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 23:40 Η Vampi έγραψε: #418 30-08-09 23:40 Συμφωνώ. Εμένα ποτέ δεν μου άρεσαν τα μαθηματικά. Προτιμώ τα θεωρητικά μαθήματα. Δεν τους έδινα ιδιαίτερη σημασία όταν ήμουν πιο μικρή και τώρα έχω αρκετά κενά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:03 Η Ειρηνάκι έγραψε: #419 31-08-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Συμφωνώ. Εμένα ποτέ δεν μου άρεσαν τα μαθηματικά. Προτιμώ τα θεωρητικά μαθήματα. Δεν τους έδινα ιδιαίτερη σημασία όταν ήμουν πιο μικρή και τώρα έχω αρκετά κενά. Click για ανάπτυξη... εε βέβαια έτσι είναι!!:no1:ούτε εμένα μου άρεσαν ποτέ τα αρχαία κ γενικώς τα θεωρητικά μαθήματα..πρέπει να σε γεμίζει κ αυτό που θες να ασχοληθείς!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 01:49 Ο thanous18: #420 31-08-09 01:49 Ας μιλησω και εγω λοιπον για την εμπειρια της α λυκειου!!Εγω ειχα βασεις απο το γυμνασιο σε ολα.Αλλα η φυσικη η χημεια και η γεωμετρια μου εβγαλαν την ψυχη.Ειδικα η στοιχειομετρια στην χημεια και η ενεργεια στην φυσικη.Το μαθημα που με τρελαινε ηταν τα αρχαια και ειδικα ο Θουκιδιδης(ο θουκυ οπως τον λεγαμε) αλλα ισως σε αυτο ρολο να επαιξε και η τελεια καθηγητρια που ειχα στο σχολειο!Ηταν πραγματικα εμπνευσμενη!!Αφου τοτε ηθελα σαν παλαβο να παω κλασικη φιλολογια!!Εκει ομως που περνουσαμε πολυ χαβαλε ηταν η πληροφορικη και τα θρησκευτικα οπου την θεολογα την καναμε κουδουνιστρα(δεν υπερηφανευομαι βεβαια για αυτο):fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αντικειμενικά τωρα δεν υπαρχει καποι μαθήμα πιο δύσκολο απο τ άλλο...εσυ 8α τ κρίνεις αυτο!!!Εγω 8α σε συμβουλέψω να δώσεις μεγάλη προσοχη σν Φυσική κ σν Γεωμετρία απο τν αρχη γ να μν χάσεις τν μπάλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 14:18 Η Ειρηνάκι έγραψε: #402 26-08-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από xara ths zwhsss: Αντικειμενικά τωρα δεν υπαρχει καποι μαθήμα πιο δύσκολο απο τ άλλο...εσυ 8α τ κρίνεις αυτο!!!Εγω 8α σε συμβουλέψω να δώσεις μεγάλη προσοχη σν Φυσική κ σν Γεωμετρία απο τν αρχη γ να μν χάσεις τν μπάλα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι η φυσική κ η γεωμετρία είναι πολύ βασικά μαθήματα,αλλά από τη γεωμετρία θα χρειαστείς πολύ λίγα πράγματα,γιατί περισσότερο χρησιμεύει ώστε να ακονίσεις το μυαλό σου..πάντως πολύ μεγάλη προσοχή θέλει κ η άλγεβρα,είναι ιδιαίτερα βασική!δείξε προσοχή κ στα αρχαία,γιατί κατά τη γνώμη μου φέτος είχαν αρκετή δυσκολία σε σχέση με το γυμνάσιο..:iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foit satm emp Νεοφερμένο μέλος Ο foit satm emp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 14:45 Ο foit satm emp: #403 26-08-09 14:45 εμενα παλι γτ μ φαινεται η χημεια?μαλλον επειδη ειχαμε ενα περιεργο καθηγητη κ ειχε ανεω=βασει τοοοσο το επιπεδο που παρακολουθουσαμε 2ατομα στο τμημα// Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2009 στις 16:32 Ο Guest 292010: #404 26-08-09 16:32 Οικονομία -.-' Μπλιτς μπλιτς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George Rwm Νεοφερμένο μέλος Ο George Rwm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 20:10 Ο George Rwm: #405 26-08-09 20:10 όλα εύκολα είναι βρε..... οκ καθηγητές είναι το αίτιο που τα κάνει βαρετά, και εμείς που χαζεύουμε απο εδώ και απο κει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mr.thewritikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 01:15 Ο mr.thewritikos: #406 28-08-09 01:15 Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου η γεωμετρία...Άφησα κενά στην αρχή γιατί δεν την διάβαζα καθόλου και μαζεύτηκε ένα βουνό πράγματα που δεν τα ήξερα.....Είναι απλά τόσο σπαστικό να κοιτάς ένα σχήμα από κάθε οπτική γωνία μέχρι να καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής(αυτός που φτιάχνει τις ασκήσεις)...Και επίσης είναι τόσα πολλά αυτά που πρέπει να θυμάμαι......ΜΠΛΙΑΧ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 01:20 Ο Iliaso έγραψε: #407 28-08-09 01:20 Αρχική Δημοσίευση από mr.thewritikos: Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου η γεωμετρία...Άφησα κενά στην αρχή γιατί δεν την διάβαζα καθόλου και μαζεύτηκε ένα βουνό πράγματα που δεν τα ήξερα.....Είναι απλά τόσο σπαστικό να κοιτάς ένα σχήμα από κάθε οπτική γωνία μέχρι να καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής(αυτός που φτιάχνει τις ασκήσεις)...Και επίσης είναι τόσα πολλά αυτά που πρέπει να θυμάμαι......ΜΠΛΙΑΧ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ενώ στη θεωρητική που θα πας είναι λίγα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 01:21 Η anna_md έγραψε: #408 28-08-09 01:21 Στην α' λυκειου συχαινομουν την αλγεβρα...δεν ηθελα με τιποτα να διαβασω...Στη β' τα ιδια...Στη γ' μετανοιωσα που δε διαβαζα τα 2 προηγουμενα χρονια Τελικα εγραψα καλα φυσικη...αφου βασανιστηκα και εμαθα αλγεβρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 01:21 Ο Shadowfax: #409 28-08-09 01:21 Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου η γεωμετρία...Άφησα κενά στην αρχή γιατί δεν την διάβαζα καθόλου και μαζεύτηκε ένα βουνό πράγματα που δεν τα ήξερα.....Είναι απλά τόσο σπαστικό να κοιτάς ένα σχήμα από κάθε οπτική γωνία μέχρι να καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής(αυτός που φτιάχνει τις ασκήσεις)...Και επίσης είναι τόσα πολλά αυτά που πρέπει να θυμάμαι......ΜΠΛΙΑΧ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν είναι. Πραγματικά από πλευράς σκέψης η Γεωμετρία της Α ήταν το καλύτερο μάθημα της τάξης. Λογική συνδυασμένη με καλή γνώση της θεωρίας. Επιπλέον δεν υφίσταται η γνωστή ''μεθοδολογία'' συνεπώς οι ασκήσεις γίνονται όλο και πιο ενδιαφέρουσες στην πορεία. Βέβαια αν κανείς αφήσει κενά από την αρχή, όπως είπες, τότε πραγματικά το μάθημα γίνεται δύσκολο και πόνος στο κεφάλι μόνο επειδή υπάρχει μια γενική ροή και στην θεωρία και στις ασκήσεις. Αλλά κατά τα άλλα αν κάποιος το δει με καλό μάτι εξαρχής τότε νομίζω δεν υπάρχει πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angela1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 09:27 Η angela1 έγραψε: #410 28-08-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από George Rwm: όλα εύκολα είναι βρε..... οκ καθηγητές είναι το αίτιο που τα κάνει βαρετά, και εμείς που χαζεύουμε απο εδώ και απο κει Click για ανάπτυξη... σε αυτο θα συμφωνισω:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marilia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 16:26 Η Marilia έγραψε: #411 29-08-09 16:26 Παιδιά εσεις που ξέρετε απο Α Λυκείου μπορείτε να μου πείτε αν χρειάζεται σε καποιο μαθημα φροντηστήριο??? γιατι εδώ όλες μου οι φίλες λενε οτι οπωσδήποτε θα πάνε μαθηματικά και φυσική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 17:10 Η anna_md έγραψε: #412 29-08-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Marilia: Παιδιά εσεις που ξέρετε απο Α Λυκείου μπορείτε να μου πείτε αν χρειάζεται σε καποιο μαθημα φροντηστήριο??? γιατι εδώ όλες μου οι φίλες λενε οτι οπωσδήποτε θα πάνε μαθηματικά και φυσική... Click για ανάπτυξη... Η αλγεβρα και η φυσικη χρειαζονται για την γ' λυκειου...:no1: Βεβαια δεν ειναι απαραιτητο να πας φροντηστηριο αν τα καταφερνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 17:23 Η ποκαχοντας: #413 29-08-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από indiespyllak: To πιο δύσκολο νομίζω είναι η Άλγεβρα!!Ειδικά σε μας είχε πέσει και ένας καθηγητής...άλλο πράγμα!!Έμπαινε δεν έμπαινε στη τάξη το ίδιο ήτανε!! Και η φυσική είναι κάπως δύσκολη άμα δεν δώσεις βάση από την αρχή! Click για ανάπτυξη... ναι:iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necro-chris Νεοφερμένο μέλος Ο christos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πέραμα (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 10:54 Ο necro-chris: #414 30-08-09 10:54 οτιδηποτε εχει σχεση με μαθηματικα ειναι δυσκολο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 20:16 Η Ειρηνάκι έγραψε: #415 30-08-09 20:16 Αρχική Δημοσίευση από necro-chris: οτιδηποτε εχει σχεση με μαθηματικα ειναι δυσκολο!! Click για ανάπτυξη... +100000:no1::no1: αυτά τα μαθήματα πάνε αλληλένδετα..πρέπει να είσαι καλός στην άλγεβρα για να τα καταφέρεις σε φυσική,χημεία κλπ..Επίσης κ η γεωμετρία χρειάζεται αρκετά ειδικά στη φυσική,που συνεχώς εμφανίζονται καινούριοι τύποι,οι οποίοι βασίζονται καθαρά στη τριγωνομετρία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 20:31 Η Vampi έγραψε: #416 30-08-09 20:31 Η αλήθεια είναι πως δεν είναι δύσκολα εαν ασχοληθείς από την αρχή. Εγω δεν τα πήρα με καλό μάτι γι' αυτό τώρα δεν τα καταλαβαίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 23:16 Η Ειρηνάκι έγραψε: #417 30-08-09 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Η αλήθεια είναι πως δεν είναι δύσκολα εαν ασχοληθείς από την αρχή. Εγω δεν τα πήρα με καλό μάτι γι' αυτό τώρα δεν τα καταλαβαίνω. Click για ανάπτυξη... Βέβαια..άμα διαβάζεις κ ασχολείσαι δεν υπάρχει πρόβλημα!!όλα μπορείς να τα καταφέρεις...παίζει ρόλο όμως κ το πόσο σ'αρέσει το μάθημα κ φυσικά η κλίση του κάθε μαθητή!!:iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 23:40 Η Vampi έγραψε: #418 30-08-09 23:40 Συμφωνώ. Εμένα ποτέ δεν μου άρεσαν τα μαθηματικά. Προτιμώ τα θεωρητικά μαθήματα. Δεν τους έδινα ιδιαίτερη σημασία όταν ήμουν πιο μικρή και τώρα έχω αρκετά κενά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:03 Η Ειρηνάκι έγραψε: #419 31-08-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Συμφωνώ. Εμένα ποτέ δεν μου άρεσαν τα μαθηματικά. Προτιμώ τα θεωρητικά μαθήματα. Δεν τους έδινα ιδιαίτερη σημασία όταν ήμουν πιο μικρή και τώρα έχω αρκετά κενά. Click για ανάπτυξη... εε βέβαια έτσι είναι!!:no1:ούτε εμένα μου άρεσαν ποτέ τα αρχαία κ γενικώς τα θεωρητικά μαθήματα..πρέπει να σε γεμίζει κ αυτό που θες να ασχοληθείς!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 01:49 Ο thanous18: #420 31-08-09 01:49 Ας μιλησω και εγω λοιπον για την εμπειρια της α λυκειου!!Εγω ειχα βασεις απο το γυμνασιο σε ολα.Αλλα η φυσικη η χημεια και η γεωμετρια μου εβγαλαν την ψυχη.Ειδικα η στοιχειομετρια στην χημεια και η ενεργεια στην φυσικη.Το μαθημα που με τρελαινε ηταν τα αρχαια και ειδικα ο Θουκιδιδης(ο θουκυ οπως τον λεγαμε) αλλα ισως σε αυτο ρολο να επαιξε και η τελεια καθηγητρια που ειχα στο σχολειο!Ηταν πραγματικα εμπνευσμενη!!Αφου τοτε ηθελα σαν παλαβο να παω κλασικη φιλολογια!!Εκει ομως που περνουσαμε πολυ χαβαλε ηταν η πληροφορικη και τα θρησκευτικα οπου την θεολογα την καναμε κουδουνιστρα(δεν υπερηφανευομαι βεβαια για αυτο):fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από xara ths zwhsss: Αντικειμενικά τωρα δεν υπαρχει καποι μαθήμα πιο δύσκολο απο τ άλλο...εσυ 8α τ κρίνεις αυτο!!!Εγω 8α σε συμβουλέψω να δώσεις μεγάλη προσοχη σν Φυσική κ σν Γεωμετρία απο τν αρχη γ να μν χάσεις τν μπάλα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι η φυσική κ η γεωμετρία είναι πολύ βασικά μαθήματα,αλλά από τη γεωμετρία θα χρειαστείς πολύ λίγα πράγματα,γιατί περισσότερο χρησιμεύει ώστε να ακονίσεις το μυαλό σου..πάντως πολύ μεγάλη προσοχή θέλει κ η άλγεβρα,είναι ιδιαίτερα βασική!δείξε προσοχή κ στα αρχαία,γιατί κατά τη γνώμη μου φέτος είχαν αρκετή δυσκολία σε σχέση με το γυμνάσιο..:iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foit satm emp Νεοφερμένο μέλος Ο foit satm emp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 14:45 Ο foit satm emp: #403 26-08-09 14:45 εμενα παλι γτ μ φαινεται η χημεια?μαλλον επειδη ειχαμε ενα περιεργο καθηγητη κ ειχε ανεω=βασει τοοοσο το επιπεδο που παρακολουθουσαμε 2ατομα στο τμημα// Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2009 στις 16:32 Ο Guest 292010: #404 26-08-09 16:32 Οικονομία -.-' Μπλιτς μπλιτς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George Rwm Νεοφερμένο μέλος Ο George Rwm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 20:10 Ο George Rwm: #405 26-08-09 20:10 όλα εύκολα είναι βρε..... οκ καθηγητές είναι το αίτιο που τα κάνει βαρετά, και εμείς που χαζεύουμε απο εδώ και απο κει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mr.thewritikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 01:15 Ο mr.thewritikos: #406 28-08-09 01:15 Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου η γεωμετρία...Άφησα κενά στην αρχή γιατί δεν την διάβαζα καθόλου και μαζεύτηκε ένα βουνό πράγματα που δεν τα ήξερα.....Είναι απλά τόσο σπαστικό να κοιτάς ένα σχήμα από κάθε οπτική γωνία μέχρι να καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής(αυτός που φτιάχνει τις ασκήσεις)...Και επίσης είναι τόσα πολλά αυτά που πρέπει να θυμάμαι......ΜΠΛΙΑΧ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 01:20 Ο Iliaso έγραψε: #407 28-08-09 01:20 Αρχική Δημοσίευση από mr.thewritikos: Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου η γεωμετρία...Άφησα κενά στην αρχή γιατί δεν την διάβαζα καθόλου και μαζεύτηκε ένα βουνό πράγματα που δεν τα ήξερα.....Είναι απλά τόσο σπαστικό να κοιτάς ένα σχήμα από κάθε οπτική γωνία μέχρι να καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής(αυτός που φτιάχνει τις ασκήσεις)...Και επίσης είναι τόσα πολλά αυτά που πρέπει να θυμάμαι......ΜΠΛΙΑΧ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ενώ στη θεωρητική που θα πας είναι λίγα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 01:21 Η anna_md έγραψε: #408 28-08-09 01:21 Στην α' λυκειου συχαινομουν την αλγεβρα...δεν ηθελα με τιποτα να διαβασω...Στη β' τα ιδια...Στη γ' μετανοιωσα που δε διαβαζα τα 2 προηγουμενα χρονια Τελικα εγραψα καλα φυσικη...αφου βασανιστηκα και εμαθα αλγεβρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 01:21 Ο Shadowfax: #409 28-08-09 01:21 Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου η γεωμετρία...Άφησα κενά στην αρχή γιατί δεν την διάβαζα καθόλου και μαζεύτηκε ένα βουνό πράγματα που δεν τα ήξερα.....Είναι απλά τόσο σπαστικό να κοιτάς ένα σχήμα από κάθε οπτική γωνία μέχρι να καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής(αυτός που φτιάχνει τις ασκήσεις)...Και επίσης είναι τόσα πολλά αυτά που πρέπει να θυμάμαι......ΜΠΛΙΑΧ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν είναι. Πραγματικά από πλευράς σκέψης η Γεωμετρία της Α ήταν το καλύτερο μάθημα της τάξης. Λογική συνδυασμένη με καλή γνώση της θεωρίας. Επιπλέον δεν υφίσταται η γνωστή ''μεθοδολογία'' συνεπώς οι ασκήσεις γίνονται όλο και πιο ενδιαφέρουσες στην πορεία. Βέβαια αν κανείς αφήσει κενά από την αρχή, όπως είπες, τότε πραγματικά το μάθημα γίνεται δύσκολο και πόνος στο κεφάλι μόνο επειδή υπάρχει μια γενική ροή και στην θεωρία και στις ασκήσεις. Αλλά κατά τα άλλα αν κάποιος το δει με καλό μάτι εξαρχής τότε νομίζω δεν υπάρχει πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angela1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 09:27 Η angela1 έγραψε: #410 28-08-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από George Rwm: όλα εύκολα είναι βρε..... οκ καθηγητές είναι το αίτιο που τα κάνει βαρετά, και εμείς που χαζεύουμε απο εδώ και απο κει Click για ανάπτυξη... σε αυτο θα συμφωνισω:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marilia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 16:26 Η Marilia έγραψε: #411 29-08-09 16:26 Παιδιά εσεις που ξέρετε απο Α Λυκείου μπορείτε να μου πείτε αν χρειάζεται σε καποιο μαθημα φροντηστήριο??? γιατι εδώ όλες μου οι φίλες λενε οτι οπωσδήποτε θα πάνε μαθηματικά και φυσική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 17:10 Η anna_md έγραψε: #412 29-08-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Marilia: Παιδιά εσεις που ξέρετε απο Α Λυκείου μπορείτε να μου πείτε αν χρειάζεται σε καποιο μαθημα φροντηστήριο??? γιατι εδώ όλες μου οι φίλες λενε οτι οπωσδήποτε θα πάνε μαθηματικά και φυσική... Click για ανάπτυξη... Η αλγεβρα και η φυσικη χρειαζονται για την γ' λυκειου...:no1: Βεβαια δεν ειναι απαραιτητο να πας φροντηστηριο αν τα καταφερνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 17:23 Η ποκαχοντας: #413 29-08-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από indiespyllak: To πιο δύσκολο νομίζω είναι η Άλγεβρα!!Ειδικά σε μας είχε πέσει και ένας καθηγητής...άλλο πράγμα!!Έμπαινε δεν έμπαινε στη τάξη το ίδιο ήτανε!! Και η φυσική είναι κάπως δύσκολη άμα δεν δώσεις βάση από την αρχή! Click για ανάπτυξη... ναι:iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necro-chris Νεοφερμένο μέλος Ο christos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πέραμα (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 10:54 Ο necro-chris: #414 30-08-09 10:54 οτιδηποτε εχει σχεση με μαθηματικα ειναι δυσκολο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 20:16 Η Ειρηνάκι έγραψε: #415 30-08-09 20:16 Αρχική Δημοσίευση από necro-chris: οτιδηποτε εχει σχεση με μαθηματικα ειναι δυσκολο!! Click για ανάπτυξη... +100000:no1::no1: αυτά τα μαθήματα πάνε αλληλένδετα..πρέπει να είσαι καλός στην άλγεβρα για να τα καταφέρεις σε φυσική,χημεία κλπ..Επίσης κ η γεωμετρία χρειάζεται αρκετά ειδικά στη φυσική,που συνεχώς εμφανίζονται καινούριοι τύποι,οι οποίοι βασίζονται καθαρά στη τριγωνομετρία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 20:31 Η Vampi έγραψε: #416 30-08-09 20:31 Η αλήθεια είναι πως δεν είναι δύσκολα εαν ασχοληθείς από την αρχή. Εγω δεν τα πήρα με καλό μάτι γι' αυτό τώρα δεν τα καταλαβαίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 23:16 Η Ειρηνάκι έγραψε: #417 30-08-09 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Η αλήθεια είναι πως δεν είναι δύσκολα εαν ασχοληθείς από την αρχή. Εγω δεν τα πήρα με καλό μάτι γι' αυτό τώρα δεν τα καταλαβαίνω. Click για ανάπτυξη... Βέβαια..άμα διαβάζεις κ ασχολείσαι δεν υπάρχει πρόβλημα!!όλα μπορείς να τα καταφέρεις...παίζει ρόλο όμως κ το πόσο σ'αρέσει το μάθημα κ φυσικά η κλίση του κάθε μαθητή!!:iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 23:40 Η Vampi έγραψε: #418 30-08-09 23:40 Συμφωνώ. Εμένα ποτέ δεν μου άρεσαν τα μαθηματικά. Προτιμώ τα θεωρητικά μαθήματα. Δεν τους έδινα ιδιαίτερη σημασία όταν ήμουν πιο μικρή και τώρα έχω αρκετά κενά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:03 Η Ειρηνάκι έγραψε: #419 31-08-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Συμφωνώ. Εμένα ποτέ δεν μου άρεσαν τα μαθηματικά. Προτιμώ τα θεωρητικά μαθήματα. Δεν τους έδινα ιδιαίτερη σημασία όταν ήμουν πιο μικρή και τώρα έχω αρκετά κενά. Click για ανάπτυξη... εε βέβαια έτσι είναι!!:no1:ούτε εμένα μου άρεσαν ποτέ τα αρχαία κ γενικώς τα θεωρητικά μαθήματα..πρέπει να σε γεμίζει κ αυτό που θες να ασχοληθείς!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 01:49 Ο thanous18: #420 31-08-09 01:49 Ας μιλησω και εγω λοιπον για την εμπειρια της α λυκειου!!Εγω ειχα βασεις απο το γυμνασιο σε ολα.Αλλα η φυσικη η χημεια και η γεωμετρια μου εβγαλαν την ψυχη.Ειδικα η στοιχειομετρια στην χημεια και η ενεργεια στην φυσικη.Το μαθημα που με τρελαινε ηταν τα αρχαια και ειδικα ο Θουκιδιδης(ο θουκυ οπως τον λεγαμε) αλλα ισως σε αυτο ρολο να επαιξε και η τελεια καθηγητρια που ειχα στο σχολειο!Ηταν πραγματικα εμπνευσμενη!!Αφου τοτε ηθελα σαν παλαβο να παω κλασικη φιλολογια!!Εκει ομως που περνουσαμε πολυ χαβαλε ηταν η πληροφορικη και τα θρησκευτικα οπου την θεολογα την καναμε κουδουνιστρα(δεν υπερηφανευομαι βεβαια για αυτο):fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εμενα παλι γτ μ φαινεται η χημεια?μαλλον επειδη ειχαμε ενα περιεργο καθηγητη κ ειχε ανεω=βασει τοοοσο το επιπεδο που παρακολουθουσαμε 2ατομα στο τμημα// Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2009 στις 16:32 Ο Guest 292010: #404 26-08-09 16:32 Οικονομία -.-' Μπλιτς μπλιτς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George Rwm Νεοφερμένο μέλος Ο George Rwm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 20:10 Ο George Rwm: #405 26-08-09 20:10 όλα εύκολα είναι βρε..... οκ καθηγητές είναι το αίτιο που τα κάνει βαρετά, και εμείς που χαζεύουμε απο εδώ και απο κει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mr.thewritikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 01:15 Ο mr.thewritikos: #406 28-08-09 01:15 Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου η γεωμετρία...Άφησα κενά στην αρχή γιατί δεν την διάβαζα καθόλου και μαζεύτηκε ένα βουνό πράγματα που δεν τα ήξερα.....Είναι απλά τόσο σπαστικό να κοιτάς ένα σχήμα από κάθε οπτική γωνία μέχρι να καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής(αυτός που φτιάχνει τις ασκήσεις)...Και επίσης είναι τόσα πολλά αυτά που πρέπει να θυμάμαι......ΜΠΛΙΑΧ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 01:20 Ο Iliaso έγραψε: #407 28-08-09 01:20 Αρχική Δημοσίευση από mr.thewritikos: Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου η γεωμετρία...Άφησα κενά στην αρχή γιατί δεν την διάβαζα καθόλου και μαζεύτηκε ένα βουνό πράγματα που δεν τα ήξερα.....Είναι απλά τόσο σπαστικό να κοιτάς ένα σχήμα από κάθε οπτική γωνία μέχρι να καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής(αυτός που φτιάχνει τις ασκήσεις)...Και επίσης είναι τόσα πολλά αυτά που πρέπει να θυμάμαι......ΜΠΛΙΑΧ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ενώ στη θεωρητική που θα πας είναι λίγα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 01:21 Η anna_md έγραψε: #408 28-08-09 01:21 Στην α' λυκειου συχαινομουν την αλγεβρα...δεν ηθελα με τιποτα να διαβασω...Στη β' τα ιδια...Στη γ' μετανοιωσα που δε διαβαζα τα 2 προηγουμενα χρονια Τελικα εγραψα καλα φυσικη...αφου βασανιστηκα και εμαθα αλγεβρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 01:21 Ο Shadowfax: #409 28-08-09 01:21 Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου η γεωμετρία...Άφησα κενά στην αρχή γιατί δεν την διάβαζα καθόλου και μαζεύτηκε ένα βουνό πράγματα που δεν τα ήξερα.....Είναι απλά τόσο σπαστικό να κοιτάς ένα σχήμα από κάθε οπτική γωνία μέχρι να καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής(αυτός που φτιάχνει τις ασκήσεις)...Και επίσης είναι τόσα πολλά αυτά που πρέπει να θυμάμαι......ΜΠΛΙΑΧ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν είναι. Πραγματικά από πλευράς σκέψης η Γεωμετρία της Α ήταν το καλύτερο μάθημα της τάξης. Λογική συνδυασμένη με καλή γνώση της θεωρίας. Επιπλέον δεν υφίσταται η γνωστή ''μεθοδολογία'' συνεπώς οι ασκήσεις γίνονται όλο και πιο ενδιαφέρουσες στην πορεία. Βέβαια αν κανείς αφήσει κενά από την αρχή, όπως είπες, τότε πραγματικά το μάθημα γίνεται δύσκολο και πόνος στο κεφάλι μόνο επειδή υπάρχει μια γενική ροή και στην θεωρία και στις ασκήσεις. Αλλά κατά τα άλλα αν κάποιος το δει με καλό μάτι εξαρχής τότε νομίζω δεν υπάρχει πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angela1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 09:27 Η angela1 έγραψε: #410 28-08-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από George Rwm: όλα εύκολα είναι βρε..... οκ καθηγητές είναι το αίτιο που τα κάνει βαρετά, και εμείς που χαζεύουμε απο εδώ και απο κει Click για ανάπτυξη... σε αυτο θα συμφωνισω:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marilia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 16:26 Η Marilia έγραψε: #411 29-08-09 16:26 Παιδιά εσεις που ξέρετε απο Α Λυκείου μπορείτε να μου πείτε αν χρειάζεται σε καποιο μαθημα φροντηστήριο??? γιατι εδώ όλες μου οι φίλες λενε οτι οπωσδήποτε θα πάνε μαθηματικά και φυσική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 17:10 Η anna_md έγραψε: #412 29-08-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Marilia: Παιδιά εσεις που ξέρετε απο Α Λυκείου μπορείτε να μου πείτε αν χρειάζεται σε καποιο μαθημα φροντηστήριο??? γιατι εδώ όλες μου οι φίλες λενε οτι οπωσδήποτε θα πάνε μαθηματικά και φυσική... Click για ανάπτυξη... Η αλγεβρα και η φυσικη χρειαζονται για την γ' λυκειου...:no1: Βεβαια δεν ειναι απαραιτητο να πας φροντηστηριο αν τα καταφερνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 17:23 Η ποκαχοντας: #413 29-08-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από indiespyllak: To πιο δύσκολο νομίζω είναι η Άλγεβρα!!Ειδικά σε μας είχε πέσει και ένας καθηγητής...άλλο πράγμα!!Έμπαινε δεν έμπαινε στη τάξη το ίδιο ήτανε!! Και η φυσική είναι κάπως δύσκολη άμα δεν δώσεις βάση από την αρχή! Click για ανάπτυξη... ναι:iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necro-chris Νεοφερμένο μέλος Ο christos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πέραμα (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 10:54 Ο necro-chris: #414 30-08-09 10:54 οτιδηποτε εχει σχεση με μαθηματικα ειναι δυσκολο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 20:16 Η Ειρηνάκι έγραψε: #415 30-08-09 20:16 Αρχική Δημοσίευση από necro-chris: οτιδηποτε εχει σχεση με μαθηματικα ειναι δυσκολο!! Click για ανάπτυξη... +100000:no1::no1: αυτά τα μαθήματα πάνε αλληλένδετα..πρέπει να είσαι καλός στην άλγεβρα για να τα καταφέρεις σε φυσική,χημεία κλπ..Επίσης κ η γεωμετρία χρειάζεται αρκετά ειδικά στη φυσική,που συνεχώς εμφανίζονται καινούριοι τύποι,οι οποίοι βασίζονται καθαρά στη τριγωνομετρία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 20:31 Η Vampi έγραψε: #416 30-08-09 20:31 Η αλήθεια είναι πως δεν είναι δύσκολα εαν ασχοληθείς από την αρχή. Εγω δεν τα πήρα με καλό μάτι γι' αυτό τώρα δεν τα καταλαβαίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 23:16 Η Ειρηνάκι έγραψε: #417 30-08-09 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Η αλήθεια είναι πως δεν είναι δύσκολα εαν ασχοληθείς από την αρχή. Εγω δεν τα πήρα με καλό μάτι γι' αυτό τώρα δεν τα καταλαβαίνω. Click για ανάπτυξη... Βέβαια..άμα διαβάζεις κ ασχολείσαι δεν υπάρχει πρόβλημα!!όλα μπορείς να τα καταφέρεις...παίζει ρόλο όμως κ το πόσο σ'αρέσει το μάθημα κ φυσικά η κλίση του κάθε μαθητή!!:iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 23:40 Η Vampi έγραψε: #418 30-08-09 23:40 Συμφωνώ. Εμένα ποτέ δεν μου άρεσαν τα μαθηματικά. Προτιμώ τα θεωρητικά μαθήματα. Δεν τους έδινα ιδιαίτερη σημασία όταν ήμουν πιο μικρή και τώρα έχω αρκετά κενά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:03 Η Ειρηνάκι έγραψε: #419 31-08-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Συμφωνώ. Εμένα ποτέ δεν μου άρεσαν τα μαθηματικά. Προτιμώ τα θεωρητικά μαθήματα. Δεν τους έδινα ιδιαίτερη σημασία όταν ήμουν πιο μικρή και τώρα έχω αρκετά κενά. Click για ανάπτυξη... εε βέβαια έτσι είναι!!:no1:ούτε εμένα μου άρεσαν ποτέ τα αρχαία κ γενικώς τα θεωρητικά μαθήματα..πρέπει να σε γεμίζει κ αυτό που θες να ασχοληθείς!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 01:49 Ο thanous18: #420 31-08-09 01:49 Ας μιλησω και εγω λοιπον για την εμπειρια της α λυκειου!!Εγω ειχα βασεις απο το γυμνασιο σε ολα.Αλλα η φυσικη η χημεια και η γεωμετρια μου εβγαλαν την ψυχη.Ειδικα η στοιχειομετρια στην χημεια και η ενεργεια στην φυσικη.Το μαθημα που με τρελαινε ηταν τα αρχαια και ειδικα ο Θουκιδιδης(ο θουκυ οπως τον λεγαμε) αλλα ισως σε αυτο ρολο να επαιξε και η τελεια καθηγητρια που ειχα στο σχολειο!Ηταν πραγματικα εμπνευσμενη!!Αφου τοτε ηθελα σαν παλαβο να παω κλασικη φιλολογια!!Εκει ομως που περνουσαμε πολυ χαβαλε ηταν η πληροφορικη και τα θρησκευτικα οπου την θεολογα την καναμε κουδουνιστρα(δεν υπερηφανευομαι βεβαια για αυτο):fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οικονομία -.-' Μπλιτς μπλιτς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
George Rwm Νεοφερμένο μέλος Ο George Rwm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 20:10 Ο George Rwm: #405 26-08-09 20:10 όλα εύκολα είναι βρε..... οκ καθηγητές είναι το αίτιο που τα κάνει βαρετά, και εμείς που χαζεύουμε απο εδώ και απο κει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mr.thewritikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 01:15 Ο mr.thewritikos: #406 28-08-09 01:15 Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου η γεωμετρία...Άφησα κενά στην αρχή γιατί δεν την διάβαζα καθόλου και μαζεύτηκε ένα βουνό πράγματα που δεν τα ήξερα.....Είναι απλά τόσο σπαστικό να κοιτάς ένα σχήμα από κάθε οπτική γωνία μέχρι να καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής(αυτός που φτιάχνει τις ασκήσεις)...Και επίσης είναι τόσα πολλά αυτά που πρέπει να θυμάμαι......ΜΠΛΙΑΧ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 01:20 Ο Iliaso έγραψε: #407 28-08-09 01:20 Αρχική Δημοσίευση από mr.thewritikos: Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου η γεωμετρία...Άφησα κενά στην αρχή γιατί δεν την διάβαζα καθόλου και μαζεύτηκε ένα βουνό πράγματα που δεν τα ήξερα.....Είναι απλά τόσο σπαστικό να κοιτάς ένα σχήμα από κάθε οπτική γωνία μέχρι να καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής(αυτός που φτιάχνει τις ασκήσεις)...Και επίσης είναι τόσα πολλά αυτά που πρέπει να θυμάμαι......ΜΠΛΙΑΧ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ενώ στη θεωρητική που θα πας είναι λίγα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 01:21 Η anna_md έγραψε: #408 28-08-09 01:21 Στην α' λυκειου συχαινομουν την αλγεβρα...δεν ηθελα με τιποτα να διαβασω...Στη β' τα ιδια...Στη γ' μετανοιωσα που δε διαβαζα τα 2 προηγουμενα χρονια Τελικα εγραψα καλα φυσικη...αφου βασανιστηκα και εμαθα αλγεβρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 01:21 Ο Shadowfax: #409 28-08-09 01:21 Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου η γεωμετρία...Άφησα κενά στην αρχή γιατί δεν την διάβαζα καθόλου και μαζεύτηκε ένα βουνό πράγματα που δεν τα ήξερα.....Είναι απλά τόσο σπαστικό να κοιτάς ένα σχήμα από κάθε οπτική γωνία μέχρι να καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής(αυτός που φτιάχνει τις ασκήσεις)...Και επίσης είναι τόσα πολλά αυτά που πρέπει να θυμάμαι......ΜΠΛΙΑΧ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν είναι. Πραγματικά από πλευράς σκέψης η Γεωμετρία της Α ήταν το καλύτερο μάθημα της τάξης. Λογική συνδυασμένη με καλή γνώση της θεωρίας. Επιπλέον δεν υφίσταται η γνωστή ''μεθοδολογία'' συνεπώς οι ασκήσεις γίνονται όλο και πιο ενδιαφέρουσες στην πορεία. Βέβαια αν κανείς αφήσει κενά από την αρχή, όπως είπες, τότε πραγματικά το μάθημα γίνεται δύσκολο και πόνος στο κεφάλι μόνο επειδή υπάρχει μια γενική ροή και στην θεωρία και στις ασκήσεις. Αλλά κατά τα άλλα αν κάποιος το δει με καλό μάτι εξαρχής τότε νομίζω δεν υπάρχει πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angela1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 09:27 Η angela1 έγραψε: #410 28-08-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από George Rwm: όλα εύκολα είναι βρε..... οκ καθηγητές είναι το αίτιο που τα κάνει βαρετά, και εμείς που χαζεύουμε απο εδώ και απο κει Click για ανάπτυξη... σε αυτο θα συμφωνισω:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marilia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 16:26 Η Marilia έγραψε: #411 29-08-09 16:26 Παιδιά εσεις που ξέρετε απο Α Λυκείου μπορείτε να μου πείτε αν χρειάζεται σε καποιο μαθημα φροντηστήριο??? γιατι εδώ όλες μου οι φίλες λενε οτι οπωσδήποτε θα πάνε μαθηματικά και φυσική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 17:10 Η anna_md έγραψε: #412 29-08-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Marilia: Παιδιά εσεις που ξέρετε απο Α Λυκείου μπορείτε να μου πείτε αν χρειάζεται σε καποιο μαθημα φροντηστήριο??? γιατι εδώ όλες μου οι φίλες λενε οτι οπωσδήποτε θα πάνε μαθηματικά και φυσική... Click για ανάπτυξη... Η αλγεβρα και η φυσικη χρειαζονται για την γ' λυκειου...:no1: Βεβαια δεν ειναι απαραιτητο να πας φροντηστηριο αν τα καταφερνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 17:23 Η ποκαχοντας: #413 29-08-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από indiespyllak: To πιο δύσκολο νομίζω είναι η Άλγεβρα!!Ειδικά σε μας είχε πέσει και ένας καθηγητής...άλλο πράγμα!!Έμπαινε δεν έμπαινε στη τάξη το ίδιο ήτανε!! Και η φυσική είναι κάπως δύσκολη άμα δεν δώσεις βάση από την αρχή! Click για ανάπτυξη... ναι:iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necro-chris Νεοφερμένο μέλος Ο christos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πέραμα (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 10:54 Ο necro-chris: #414 30-08-09 10:54 οτιδηποτε εχει σχεση με μαθηματικα ειναι δυσκολο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 20:16 Η Ειρηνάκι έγραψε: #415 30-08-09 20:16 Αρχική Δημοσίευση από necro-chris: οτιδηποτε εχει σχεση με μαθηματικα ειναι δυσκολο!! Click για ανάπτυξη... +100000:no1::no1: αυτά τα μαθήματα πάνε αλληλένδετα..πρέπει να είσαι καλός στην άλγεβρα για να τα καταφέρεις σε φυσική,χημεία κλπ..Επίσης κ η γεωμετρία χρειάζεται αρκετά ειδικά στη φυσική,που συνεχώς εμφανίζονται καινούριοι τύποι,οι οποίοι βασίζονται καθαρά στη τριγωνομετρία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 20:31 Η Vampi έγραψε: #416 30-08-09 20:31 Η αλήθεια είναι πως δεν είναι δύσκολα εαν ασχοληθείς από την αρχή. Εγω δεν τα πήρα με καλό μάτι γι' αυτό τώρα δεν τα καταλαβαίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 23:16 Η Ειρηνάκι έγραψε: #417 30-08-09 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Η αλήθεια είναι πως δεν είναι δύσκολα εαν ασχοληθείς από την αρχή. Εγω δεν τα πήρα με καλό μάτι γι' αυτό τώρα δεν τα καταλαβαίνω. Click για ανάπτυξη... Βέβαια..άμα διαβάζεις κ ασχολείσαι δεν υπάρχει πρόβλημα!!όλα μπορείς να τα καταφέρεις...παίζει ρόλο όμως κ το πόσο σ'αρέσει το μάθημα κ φυσικά η κλίση του κάθε μαθητή!!:iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 23:40 Η Vampi έγραψε: #418 30-08-09 23:40 Συμφωνώ. Εμένα ποτέ δεν μου άρεσαν τα μαθηματικά. Προτιμώ τα θεωρητικά μαθήματα. Δεν τους έδινα ιδιαίτερη σημασία όταν ήμουν πιο μικρή και τώρα έχω αρκετά κενά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:03 Η Ειρηνάκι έγραψε: #419 31-08-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Συμφωνώ. Εμένα ποτέ δεν μου άρεσαν τα μαθηματικά. Προτιμώ τα θεωρητικά μαθήματα. Δεν τους έδινα ιδιαίτερη σημασία όταν ήμουν πιο μικρή και τώρα έχω αρκετά κενά. Click για ανάπτυξη... εε βέβαια έτσι είναι!!:no1:ούτε εμένα μου άρεσαν ποτέ τα αρχαία κ γενικώς τα θεωρητικά μαθήματα..πρέπει να σε γεμίζει κ αυτό που θες να ασχοληθείς!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 01:49 Ο thanous18: #420 31-08-09 01:49 Ας μιλησω και εγω λοιπον για την εμπειρια της α λυκειου!!Εγω ειχα βασεις απο το γυμνασιο σε ολα.Αλλα η φυσικη η χημεια και η γεωμετρια μου εβγαλαν την ψυχη.Ειδικα η στοιχειομετρια στην χημεια και η ενεργεια στην φυσικη.Το μαθημα που με τρελαινε ηταν τα αρχαια και ειδικα ο Θουκιδιδης(ο θουκυ οπως τον λεγαμε) αλλα ισως σε αυτο ρολο να επαιξε και η τελεια καθηγητρια που ειχα στο σχολειο!Ηταν πραγματικα εμπνευσμενη!!Αφου τοτε ηθελα σαν παλαβο να παω κλασικη φιλολογια!!Εκει ομως που περνουσαμε πολυ χαβαλε ηταν η πληροφορικη και τα θρησκευτικα οπου την θεολογα την καναμε κουδουνιστρα(δεν υπερηφανευομαι βεβαια για αυτο):fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
όλα εύκολα είναι βρε..... οκ καθηγητές είναι το αίτιο που τα κάνει βαρετά, και εμείς που χαζεύουμε απο εδώ και απο κει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mr.thewritikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 01:15 Ο mr.thewritikos: #406 28-08-09 01:15 Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου η γεωμετρία...Άφησα κενά στην αρχή γιατί δεν την διάβαζα καθόλου και μαζεύτηκε ένα βουνό πράγματα που δεν τα ήξερα.....Είναι απλά τόσο σπαστικό να κοιτάς ένα σχήμα από κάθε οπτική γωνία μέχρι να καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής(αυτός που φτιάχνει τις ασκήσεις)...Και επίσης είναι τόσα πολλά αυτά που πρέπει να θυμάμαι......ΜΠΛΙΑΧ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 01:20 Ο Iliaso έγραψε: #407 28-08-09 01:20 Αρχική Δημοσίευση από mr.thewritikos: Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου η γεωμετρία...Άφησα κενά στην αρχή γιατί δεν την διάβαζα καθόλου και μαζεύτηκε ένα βουνό πράγματα που δεν τα ήξερα.....Είναι απλά τόσο σπαστικό να κοιτάς ένα σχήμα από κάθε οπτική γωνία μέχρι να καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής(αυτός που φτιάχνει τις ασκήσεις)...Και επίσης είναι τόσα πολλά αυτά που πρέπει να θυμάμαι......ΜΠΛΙΑΧ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ενώ στη θεωρητική που θα πας είναι λίγα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 01:21 Η anna_md έγραψε: #408 28-08-09 01:21 Στην α' λυκειου συχαινομουν την αλγεβρα...δεν ηθελα με τιποτα να διαβασω...Στη β' τα ιδια...Στη γ' μετανοιωσα που δε διαβαζα τα 2 προηγουμενα χρονια Τελικα εγραψα καλα φυσικη...αφου βασανιστηκα και εμαθα αλγεβρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 01:21 Ο Shadowfax: #409 28-08-09 01:21 Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου η γεωμετρία...Άφησα κενά στην αρχή γιατί δεν την διάβαζα καθόλου και μαζεύτηκε ένα βουνό πράγματα που δεν τα ήξερα.....Είναι απλά τόσο σπαστικό να κοιτάς ένα σχήμα από κάθε οπτική γωνία μέχρι να καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής(αυτός που φτιάχνει τις ασκήσεις)...Και επίσης είναι τόσα πολλά αυτά που πρέπει να θυμάμαι......ΜΠΛΙΑΧ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν είναι. Πραγματικά από πλευράς σκέψης η Γεωμετρία της Α ήταν το καλύτερο μάθημα της τάξης. Λογική συνδυασμένη με καλή γνώση της θεωρίας. Επιπλέον δεν υφίσταται η γνωστή ''μεθοδολογία'' συνεπώς οι ασκήσεις γίνονται όλο και πιο ενδιαφέρουσες στην πορεία. Βέβαια αν κανείς αφήσει κενά από την αρχή, όπως είπες, τότε πραγματικά το μάθημα γίνεται δύσκολο και πόνος στο κεφάλι μόνο επειδή υπάρχει μια γενική ροή και στην θεωρία και στις ασκήσεις. Αλλά κατά τα άλλα αν κάποιος το δει με καλό μάτι εξαρχής τότε νομίζω δεν υπάρχει πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angela1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 09:27 Η angela1 έγραψε: #410 28-08-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από George Rwm: όλα εύκολα είναι βρε..... οκ καθηγητές είναι το αίτιο που τα κάνει βαρετά, και εμείς που χαζεύουμε απο εδώ και απο κει Click για ανάπτυξη... σε αυτο θα συμφωνισω:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marilia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 16:26 Η Marilia έγραψε: #411 29-08-09 16:26 Παιδιά εσεις που ξέρετε απο Α Λυκείου μπορείτε να μου πείτε αν χρειάζεται σε καποιο μαθημα φροντηστήριο??? γιατι εδώ όλες μου οι φίλες λενε οτι οπωσδήποτε θα πάνε μαθηματικά και φυσική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 17:10 Η anna_md έγραψε: #412 29-08-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Marilia: Παιδιά εσεις που ξέρετε απο Α Λυκείου μπορείτε να μου πείτε αν χρειάζεται σε καποιο μαθημα φροντηστήριο??? γιατι εδώ όλες μου οι φίλες λενε οτι οπωσδήποτε θα πάνε μαθηματικά και φυσική... Click για ανάπτυξη... Η αλγεβρα και η φυσικη χρειαζονται για την γ' λυκειου...:no1: Βεβαια δεν ειναι απαραιτητο να πας φροντηστηριο αν τα καταφερνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 17:23 Η ποκαχοντας: #413 29-08-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από indiespyllak: To πιο δύσκολο νομίζω είναι η Άλγεβρα!!Ειδικά σε μας είχε πέσει και ένας καθηγητής...άλλο πράγμα!!Έμπαινε δεν έμπαινε στη τάξη το ίδιο ήτανε!! Και η φυσική είναι κάπως δύσκολη άμα δεν δώσεις βάση από την αρχή! Click για ανάπτυξη... ναι:iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necro-chris Νεοφερμένο μέλος Ο christos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πέραμα (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 10:54 Ο necro-chris: #414 30-08-09 10:54 οτιδηποτε εχει σχεση με μαθηματικα ειναι δυσκολο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 20:16 Η Ειρηνάκι έγραψε: #415 30-08-09 20:16 Αρχική Δημοσίευση από necro-chris: οτιδηποτε εχει σχεση με μαθηματικα ειναι δυσκολο!! Click για ανάπτυξη... +100000:no1::no1: αυτά τα μαθήματα πάνε αλληλένδετα..πρέπει να είσαι καλός στην άλγεβρα για να τα καταφέρεις σε φυσική,χημεία κλπ..Επίσης κ η γεωμετρία χρειάζεται αρκετά ειδικά στη φυσική,που συνεχώς εμφανίζονται καινούριοι τύποι,οι οποίοι βασίζονται καθαρά στη τριγωνομετρία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 20:31 Η Vampi έγραψε: #416 30-08-09 20:31 Η αλήθεια είναι πως δεν είναι δύσκολα εαν ασχοληθείς από την αρχή. Εγω δεν τα πήρα με καλό μάτι γι' αυτό τώρα δεν τα καταλαβαίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 23:16 Η Ειρηνάκι έγραψε: #417 30-08-09 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Η αλήθεια είναι πως δεν είναι δύσκολα εαν ασχοληθείς από την αρχή. Εγω δεν τα πήρα με καλό μάτι γι' αυτό τώρα δεν τα καταλαβαίνω. Click για ανάπτυξη... Βέβαια..άμα διαβάζεις κ ασχολείσαι δεν υπάρχει πρόβλημα!!όλα μπορείς να τα καταφέρεις...παίζει ρόλο όμως κ το πόσο σ'αρέσει το μάθημα κ φυσικά η κλίση του κάθε μαθητή!!:iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 23:40 Η Vampi έγραψε: #418 30-08-09 23:40 Συμφωνώ. Εμένα ποτέ δεν μου άρεσαν τα μαθηματικά. Προτιμώ τα θεωρητικά μαθήματα. Δεν τους έδινα ιδιαίτερη σημασία όταν ήμουν πιο μικρή και τώρα έχω αρκετά κενά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:03 Η Ειρηνάκι έγραψε: #419 31-08-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Συμφωνώ. Εμένα ποτέ δεν μου άρεσαν τα μαθηματικά. Προτιμώ τα θεωρητικά μαθήματα. Δεν τους έδινα ιδιαίτερη σημασία όταν ήμουν πιο μικρή και τώρα έχω αρκετά κενά. Click για ανάπτυξη... εε βέβαια έτσι είναι!!:no1:ούτε εμένα μου άρεσαν ποτέ τα αρχαία κ γενικώς τα θεωρητικά μαθήματα..πρέπει να σε γεμίζει κ αυτό που θες να ασχοληθείς!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 01:49 Ο thanous18: #420 31-08-09 01:49 Ας μιλησω και εγω λοιπον για την εμπειρια της α λυκειου!!Εγω ειχα βασεις απο το γυμνασιο σε ολα.Αλλα η φυσικη η χημεια και η γεωμετρια μου εβγαλαν την ψυχη.Ειδικα η στοιχειομετρια στην χημεια και η ενεργεια στην φυσικη.Το μαθημα που με τρελαινε ηταν τα αρχαια και ειδικα ο Θουκιδιδης(ο θουκυ οπως τον λεγαμε) αλλα ισως σε αυτο ρολο να επαιξε και η τελεια καθηγητρια που ειχα στο σχολειο!Ηταν πραγματικα εμπνευσμενη!!Αφου τοτε ηθελα σαν παλαβο να παω κλασικη φιλολογια!!Εκει ομως που περνουσαμε πολυ χαβαλε ηταν η πληροφορικη και τα θρησκευτικα οπου την θεολογα την καναμε κουδουνιστρα(δεν υπερηφανευομαι βεβαια για αυτο):fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου η γεωμετρία...Άφησα κενά στην αρχή γιατί δεν την διάβαζα καθόλου και μαζεύτηκε ένα βουνό πράγματα που δεν τα ήξερα.....Είναι απλά τόσο σπαστικό να κοιτάς ένα σχήμα από κάθε οπτική γωνία μέχρι να καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής(αυτός που φτιάχνει τις ασκήσεις)...Και επίσης είναι τόσα πολλά αυτά που πρέπει να θυμάμαι......ΜΠΛΙΑΧ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 01:20 Ο Iliaso έγραψε: #407 28-08-09 01:20 Αρχική Δημοσίευση από mr.thewritikos: Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου η γεωμετρία...Άφησα κενά στην αρχή γιατί δεν την διάβαζα καθόλου και μαζεύτηκε ένα βουνό πράγματα που δεν τα ήξερα.....Είναι απλά τόσο σπαστικό να κοιτάς ένα σχήμα από κάθε οπτική γωνία μέχρι να καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής(αυτός που φτιάχνει τις ασκήσεις)...Και επίσης είναι τόσα πολλά αυτά που πρέπει να θυμάμαι......ΜΠΛΙΑΧ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ενώ στη θεωρητική που θα πας είναι λίγα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 01:21 Η anna_md έγραψε: #408 28-08-09 01:21 Στην α' λυκειου συχαινομουν την αλγεβρα...δεν ηθελα με τιποτα να διαβασω...Στη β' τα ιδια...Στη γ' μετανοιωσα που δε διαβαζα τα 2 προηγουμενα χρονια Τελικα εγραψα καλα φυσικη...αφου βασανιστηκα και εμαθα αλγεβρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 01:21 Ο Shadowfax: #409 28-08-09 01:21 Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου η γεωμετρία...Άφησα κενά στην αρχή γιατί δεν την διάβαζα καθόλου και μαζεύτηκε ένα βουνό πράγματα που δεν τα ήξερα.....Είναι απλά τόσο σπαστικό να κοιτάς ένα σχήμα από κάθε οπτική γωνία μέχρι να καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής(αυτός που φτιάχνει τις ασκήσεις)...Και επίσης είναι τόσα πολλά αυτά που πρέπει να θυμάμαι......ΜΠΛΙΑΧ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν είναι. Πραγματικά από πλευράς σκέψης η Γεωμετρία της Α ήταν το καλύτερο μάθημα της τάξης. Λογική συνδυασμένη με καλή γνώση της θεωρίας. Επιπλέον δεν υφίσταται η γνωστή ''μεθοδολογία'' συνεπώς οι ασκήσεις γίνονται όλο και πιο ενδιαφέρουσες στην πορεία. Βέβαια αν κανείς αφήσει κενά από την αρχή, όπως είπες, τότε πραγματικά το μάθημα γίνεται δύσκολο και πόνος στο κεφάλι μόνο επειδή υπάρχει μια γενική ροή και στην θεωρία και στις ασκήσεις. Αλλά κατά τα άλλα αν κάποιος το δει με καλό μάτι εξαρχής τότε νομίζω δεν υπάρχει πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angela1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 09:27 Η angela1 έγραψε: #410 28-08-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από George Rwm: όλα εύκολα είναι βρε..... οκ καθηγητές είναι το αίτιο που τα κάνει βαρετά, και εμείς που χαζεύουμε απο εδώ και απο κει Click για ανάπτυξη... σε αυτο θα συμφωνισω:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marilia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 16:26 Η Marilia έγραψε: #411 29-08-09 16:26 Παιδιά εσεις που ξέρετε απο Α Λυκείου μπορείτε να μου πείτε αν χρειάζεται σε καποιο μαθημα φροντηστήριο??? γιατι εδώ όλες μου οι φίλες λενε οτι οπωσδήποτε θα πάνε μαθηματικά και φυσική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 17:10 Η anna_md έγραψε: #412 29-08-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Marilia: Παιδιά εσεις που ξέρετε απο Α Λυκείου μπορείτε να μου πείτε αν χρειάζεται σε καποιο μαθημα φροντηστήριο??? γιατι εδώ όλες μου οι φίλες λενε οτι οπωσδήποτε θα πάνε μαθηματικά και φυσική... Click για ανάπτυξη... Η αλγεβρα και η φυσικη χρειαζονται για την γ' λυκειου...:no1: Βεβαια δεν ειναι απαραιτητο να πας φροντηστηριο αν τα καταφερνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 17:23 Η ποκαχοντας: #413 29-08-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από indiespyllak: To πιο δύσκολο νομίζω είναι η Άλγεβρα!!Ειδικά σε μας είχε πέσει και ένας καθηγητής...άλλο πράγμα!!Έμπαινε δεν έμπαινε στη τάξη το ίδιο ήτανε!! Και η φυσική είναι κάπως δύσκολη άμα δεν δώσεις βάση από την αρχή! Click για ανάπτυξη... ναι:iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necro-chris Νεοφερμένο μέλος Ο christos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πέραμα (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 10:54 Ο necro-chris: #414 30-08-09 10:54 οτιδηποτε εχει σχεση με μαθηματικα ειναι δυσκολο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 20:16 Η Ειρηνάκι έγραψε: #415 30-08-09 20:16 Αρχική Δημοσίευση από necro-chris: οτιδηποτε εχει σχεση με μαθηματικα ειναι δυσκολο!! Click για ανάπτυξη... +100000:no1::no1: αυτά τα μαθήματα πάνε αλληλένδετα..πρέπει να είσαι καλός στην άλγεβρα για να τα καταφέρεις σε φυσική,χημεία κλπ..Επίσης κ η γεωμετρία χρειάζεται αρκετά ειδικά στη φυσική,που συνεχώς εμφανίζονται καινούριοι τύποι,οι οποίοι βασίζονται καθαρά στη τριγωνομετρία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 20:31 Η Vampi έγραψε: #416 30-08-09 20:31 Η αλήθεια είναι πως δεν είναι δύσκολα εαν ασχοληθείς από την αρχή. Εγω δεν τα πήρα με καλό μάτι γι' αυτό τώρα δεν τα καταλαβαίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 23:16 Η Ειρηνάκι έγραψε: #417 30-08-09 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Η αλήθεια είναι πως δεν είναι δύσκολα εαν ασχοληθείς από την αρχή. Εγω δεν τα πήρα με καλό μάτι γι' αυτό τώρα δεν τα καταλαβαίνω. Click για ανάπτυξη... Βέβαια..άμα διαβάζεις κ ασχολείσαι δεν υπάρχει πρόβλημα!!όλα μπορείς να τα καταφέρεις...παίζει ρόλο όμως κ το πόσο σ'αρέσει το μάθημα κ φυσικά η κλίση του κάθε μαθητή!!:iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 23:40 Η Vampi έγραψε: #418 30-08-09 23:40 Συμφωνώ. Εμένα ποτέ δεν μου άρεσαν τα μαθηματικά. Προτιμώ τα θεωρητικά μαθήματα. Δεν τους έδινα ιδιαίτερη σημασία όταν ήμουν πιο μικρή και τώρα έχω αρκετά κενά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:03 Η Ειρηνάκι έγραψε: #419 31-08-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Συμφωνώ. Εμένα ποτέ δεν μου άρεσαν τα μαθηματικά. Προτιμώ τα θεωρητικά μαθήματα. Δεν τους έδινα ιδιαίτερη σημασία όταν ήμουν πιο μικρή και τώρα έχω αρκετά κενά. Click για ανάπτυξη... εε βέβαια έτσι είναι!!:no1:ούτε εμένα μου άρεσαν ποτέ τα αρχαία κ γενικώς τα θεωρητικά μαθήματα..πρέπει να σε γεμίζει κ αυτό που θες να ασχοληθείς!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 01:49 Ο thanous18: #420 31-08-09 01:49 Ας μιλησω και εγω λοιπον για την εμπειρια της α λυκειου!!Εγω ειχα βασεις απο το γυμνασιο σε ολα.Αλλα η φυσικη η χημεια και η γεωμετρια μου εβγαλαν την ψυχη.Ειδικα η στοιχειομετρια στην χημεια και η ενεργεια στην φυσικη.Το μαθημα που με τρελαινε ηταν τα αρχαια και ειδικα ο Θουκιδιδης(ο θουκυ οπως τον λεγαμε) αλλα ισως σε αυτο ρολο να επαιξε και η τελεια καθηγητρια που ειχα στο σχολειο!Ηταν πραγματικα εμπνευσμενη!!Αφου τοτε ηθελα σαν παλαβο να παω κλασικη φιλολογια!!Εκει ομως που περνουσαμε πολυ χαβαλε ηταν η πληροφορικη και τα θρησκευτικα οπου την θεολογα την καναμε κουδουνιστρα(δεν υπερηφανευομαι βεβαια για αυτο):fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mr.thewritikos: Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου η γεωμετρία...Άφησα κενά στην αρχή γιατί δεν την διάβαζα καθόλου και μαζεύτηκε ένα βουνό πράγματα που δεν τα ήξερα.....Είναι απλά τόσο σπαστικό να κοιτάς ένα σχήμα από κάθε οπτική γωνία μέχρι να καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής(αυτός που φτιάχνει τις ασκήσεις)...Και επίσης είναι τόσα πολλά αυτά που πρέπει να θυμάμαι......ΜΠΛΙΑΧ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ενώ στη θεωρητική που θα πας είναι λίγα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 01:21 Η anna_md έγραψε: #408 28-08-09 01:21 Στην α' λυκειου συχαινομουν την αλγεβρα...δεν ηθελα με τιποτα να διαβασω...Στη β' τα ιδια...Στη γ' μετανοιωσα που δε διαβαζα τα 2 προηγουμενα χρονια Τελικα εγραψα καλα φυσικη...αφου βασανιστηκα και εμαθα αλγεβρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 01:21 Ο Shadowfax: #409 28-08-09 01:21 Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου η γεωμετρία...Άφησα κενά στην αρχή γιατί δεν την διάβαζα καθόλου και μαζεύτηκε ένα βουνό πράγματα που δεν τα ήξερα.....Είναι απλά τόσο σπαστικό να κοιτάς ένα σχήμα από κάθε οπτική γωνία μέχρι να καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής(αυτός που φτιάχνει τις ασκήσεις)...Και επίσης είναι τόσα πολλά αυτά που πρέπει να θυμάμαι......ΜΠΛΙΑΧ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν είναι. Πραγματικά από πλευράς σκέψης η Γεωμετρία της Α ήταν το καλύτερο μάθημα της τάξης. Λογική συνδυασμένη με καλή γνώση της θεωρίας. Επιπλέον δεν υφίσταται η γνωστή ''μεθοδολογία'' συνεπώς οι ασκήσεις γίνονται όλο και πιο ενδιαφέρουσες στην πορεία. Βέβαια αν κανείς αφήσει κενά από την αρχή, όπως είπες, τότε πραγματικά το μάθημα γίνεται δύσκολο και πόνος στο κεφάλι μόνο επειδή υπάρχει μια γενική ροή και στην θεωρία και στις ασκήσεις. Αλλά κατά τα άλλα αν κάποιος το δει με καλό μάτι εξαρχής τότε νομίζω δεν υπάρχει πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angela1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 09:27 Η angela1 έγραψε: #410 28-08-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από George Rwm: όλα εύκολα είναι βρε..... οκ καθηγητές είναι το αίτιο που τα κάνει βαρετά, και εμείς που χαζεύουμε απο εδώ και απο κει Click για ανάπτυξη... σε αυτο θα συμφωνισω:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marilia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 16:26 Η Marilia έγραψε: #411 29-08-09 16:26 Παιδιά εσεις που ξέρετε απο Α Λυκείου μπορείτε να μου πείτε αν χρειάζεται σε καποιο μαθημα φροντηστήριο??? γιατι εδώ όλες μου οι φίλες λενε οτι οπωσδήποτε θα πάνε μαθηματικά και φυσική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 17:10 Η anna_md έγραψε: #412 29-08-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Marilia: Παιδιά εσεις που ξέρετε απο Α Λυκείου μπορείτε να μου πείτε αν χρειάζεται σε καποιο μαθημα φροντηστήριο??? γιατι εδώ όλες μου οι φίλες λενε οτι οπωσδήποτε θα πάνε μαθηματικά και φυσική... Click για ανάπτυξη... Η αλγεβρα και η φυσικη χρειαζονται για την γ' λυκειου...:no1: Βεβαια δεν ειναι απαραιτητο να πας φροντηστηριο αν τα καταφερνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 17:23 Η ποκαχοντας: #413 29-08-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από indiespyllak: To πιο δύσκολο νομίζω είναι η Άλγεβρα!!Ειδικά σε μας είχε πέσει και ένας καθηγητής...άλλο πράγμα!!Έμπαινε δεν έμπαινε στη τάξη το ίδιο ήτανε!! Και η φυσική είναι κάπως δύσκολη άμα δεν δώσεις βάση από την αρχή! Click για ανάπτυξη... ναι:iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necro-chris Νεοφερμένο μέλος Ο christos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πέραμα (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 10:54 Ο necro-chris: #414 30-08-09 10:54 οτιδηποτε εχει σχεση με μαθηματικα ειναι δυσκολο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 20:16 Η Ειρηνάκι έγραψε: #415 30-08-09 20:16 Αρχική Δημοσίευση από necro-chris: οτιδηποτε εχει σχεση με μαθηματικα ειναι δυσκολο!! Click για ανάπτυξη... +100000:no1::no1: αυτά τα μαθήματα πάνε αλληλένδετα..πρέπει να είσαι καλός στην άλγεβρα για να τα καταφέρεις σε φυσική,χημεία κλπ..Επίσης κ η γεωμετρία χρειάζεται αρκετά ειδικά στη φυσική,που συνεχώς εμφανίζονται καινούριοι τύποι,οι οποίοι βασίζονται καθαρά στη τριγωνομετρία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 20:31 Η Vampi έγραψε: #416 30-08-09 20:31 Η αλήθεια είναι πως δεν είναι δύσκολα εαν ασχοληθείς από την αρχή. Εγω δεν τα πήρα με καλό μάτι γι' αυτό τώρα δεν τα καταλαβαίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 23:16 Η Ειρηνάκι έγραψε: #417 30-08-09 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Η αλήθεια είναι πως δεν είναι δύσκολα εαν ασχοληθείς από την αρχή. Εγω δεν τα πήρα με καλό μάτι γι' αυτό τώρα δεν τα καταλαβαίνω. Click για ανάπτυξη... Βέβαια..άμα διαβάζεις κ ασχολείσαι δεν υπάρχει πρόβλημα!!όλα μπορείς να τα καταφέρεις...παίζει ρόλο όμως κ το πόσο σ'αρέσει το μάθημα κ φυσικά η κλίση του κάθε μαθητή!!:iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 23:40 Η Vampi έγραψε: #418 30-08-09 23:40 Συμφωνώ. Εμένα ποτέ δεν μου άρεσαν τα μαθηματικά. Προτιμώ τα θεωρητικά μαθήματα. Δεν τους έδινα ιδιαίτερη σημασία όταν ήμουν πιο μικρή και τώρα έχω αρκετά κενά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:03 Η Ειρηνάκι έγραψε: #419 31-08-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Συμφωνώ. Εμένα ποτέ δεν μου άρεσαν τα μαθηματικά. Προτιμώ τα θεωρητικά μαθήματα. Δεν τους έδινα ιδιαίτερη σημασία όταν ήμουν πιο μικρή και τώρα έχω αρκετά κενά. Click για ανάπτυξη... εε βέβαια έτσι είναι!!:no1:ούτε εμένα μου άρεσαν ποτέ τα αρχαία κ γενικώς τα θεωρητικά μαθήματα..πρέπει να σε γεμίζει κ αυτό που θες να ασχοληθείς!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 01:49 Ο thanous18: #420 31-08-09 01:49 Ας μιλησω και εγω λοιπον για την εμπειρια της α λυκειου!!Εγω ειχα βασεις απο το γυμνασιο σε ολα.Αλλα η φυσικη η χημεια και η γεωμετρια μου εβγαλαν την ψυχη.Ειδικα η στοιχειομετρια στην χημεια και η ενεργεια στην φυσικη.Το μαθημα που με τρελαινε ηταν τα αρχαια και ειδικα ο Θουκιδιδης(ο θουκυ οπως τον λεγαμε) αλλα ισως σε αυτο ρολο να επαιξε και η τελεια καθηγητρια που ειχα στο σχολειο!Ηταν πραγματικα εμπνευσμενη!!Αφου τοτε ηθελα σαν παλαβο να παω κλασικη φιλολογια!!Εκει ομως που περνουσαμε πολυ χαβαλε ηταν η πληροφορικη και τα θρησκευτικα οπου την θεολογα την καναμε κουδουνιστρα(δεν υπερηφανευομαι βεβαια για αυτο):fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στην α' λυκειου συχαινομουν την αλγεβρα...δεν ηθελα με τιποτα να διαβασω...Στη β' τα ιδια...Στη γ' μετανοιωσα που δε διαβαζα τα 2 προηγουμενα χρονια Τελικα εγραψα καλα φυσικη...αφου βασανιστηκα και εμαθα αλγεβρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 01:21 Ο Shadowfax: #409 28-08-09 01:21 Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου η γεωμετρία...Άφησα κενά στην αρχή γιατί δεν την διάβαζα καθόλου και μαζεύτηκε ένα βουνό πράγματα που δεν τα ήξερα.....Είναι απλά τόσο σπαστικό να κοιτάς ένα σχήμα από κάθε οπτική γωνία μέχρι να καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής(αυτός που φτιάχνει τις ασκήσεις)...Και επίσης είναι τόσα πολλά αυτά που πρέπει να θυμάμαι......ΜΠΛΙΑΧ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν είναι. Πραγματικά από πλευράς σκέψης η Γεωμετρία της Α ήταν το καλύτερο μάθημα της τάξης. Λογική συνδυασμένη με καλή γνώση της θεωρίας. Επιπλέον δεν υφίσταται η γνωστή ''μεθοδολογία'' συνεπώς οι ασκήσεις γίνονται όλο και πιο ενδιαφέρουσες στην πορεία. Βέβαια αν κανείς αφήσει κενά από την αρχή, όπως είπες, τότε πραγματικά το μάθημα γίνεται δύσκολο και πόνος στο κεφάλι μόνο επειδή υπάρχει μια γενική ροή και στην θεωρία και στις ασκήσεις. Αλλά κατά τα άλλα αν κάποιος το δει με καλό μάτι εξαρχής τότε νομίζω δεν υπάρχει πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angela1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 09:27 Η angela1 έγραψε: #410 28-08-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από George Rwm: όλα εύκολα είναι βρε..... οκ καθηγητές είναι το αίτιο που τα κάνει βαρετά, και εμείς που χαζεύουμε απο εδώ και απο κει Click για ανάπτυξη... σε αυτο θα συμφωνισω:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marilia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 16:26 Η Marilia έγραψε: #411 29-08-09 16:26 Παιδιά εσεις που ξέρετε απο Α Λυκείου μπορείτε να μου πείτε αν χρειάζεται σε καποιο μαθημα φροντηστήριο??? γιατι εδώ όλες μου οι φίλες λενε οτι οπωσδήποτε θα πάνε μαθηματικά και φυσική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 17:10 Η anna_md έγραψε: #412 29-08-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Marilia: Παιδιά εσεις που ξέρετε απο Α Λυκείου μπορείτε να μου πείτε αν χρειάζεται σε καποιο μαθημα φροντηστήριο??? γιατι εδώ όλες μου οι φίλες λενε οτι οπωσδήποτε θα πάνε μαθηματικά και φυσική... Click για ανάπτυξη... Η αλγεβρα και η φυσικη χρειαζονται για την γ' λυκειου...:no1: Βεβαια δεν ειναι απαραιτητο να πας φροντηστηριο αν τα καταφερνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 17:23 Η ποκαχοντας: #413 29-08-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από indiespyllak: To πιο δύσκολο νομίζω είναι η Άλγεβρα!!Ειδικά σε μας είχε πέσει και ένας καθηγητής...άλλο πράγμα!!Έμπαινε δεν έμπαινε στη τάξη το ίδιο ήτανε!! Και η φυσική είναι κάπως δύσκολη άμα δεν δώσεις βάση από την αρχή! Click για ανάπτυξη... ναι:iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necro-chris Νεοφερμένο μέλος Ο christos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πέραμα (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 10:54 Ο necro-chris: #414 30-08-09 10:54 οτιδηποτε εχει σχεση με μαθηματικα ειναι δυσκολο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 20:16 Η Ειρηνάκι έγραψε: #415 30-08-09 20:16 Αρχική Δημοσίευση από necro-chris: οτιδηποτε εχει σχεση με μαθηματικα ειναι δυσκολο!! Click για ανάπτυξη... +100000:no1::no1: αυτά τα μαθήματα πάνε αλληλένδετα..πρέπει να είσαι καλός στην άλγεβρα για να τα καταφέρεις σε φυσική,χημεία κλπ..Επίσης κ η γεωμετρία χρειάζεται αρκετά ειδικά στη φυσική,που συνεχώς εμφανίζονται καινούριοι τύποι,οι οποίοι βασίζονται καθαρά στη τριγωνομετρία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 20:31 Η Vampi έγραψε: #416 30-08-09 20:31 Η αλήθεια είναι πως δεν είναι δύσκολα εαν ασχοληθείς από την αρχή. Εγω δεν τα πήρα με καλό μάτι γι' αυτό τώρα δεν τα καταλαβαίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 23:16 Η Ειρηνάκι έγραψε: #417 30-08-09 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Η αλήθεια είναι πως δεν είναι δύσκολα εαν ασχοληθείς από την αρχή. Εγω δεν τα πήρα με καλό μάτι γι' αυτό τώρα δεν τα καταλαβαίνω. Click για ανάπτυξη... Βέβαια..άμα διαβάζεις κ ασχολείσαι δεν υπάρχει πρόβλημα!!όλα μπορείς να τα καταφέρεις...παίζει ρόλο όμως κ το πόσο σ'αρέσει το μάθημα κ φυσικά η κλίση του κάθε μαθητή!!:iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 23:40 Η Vampi έγραψε: #418 30-08-09 23:40 Συμφωνώ. Εμένα ποτέ δεν μου άρεσαν τα μαθηματικά. Προτιμώ τα θεωρητικά μαθήματα. Δεν τους έδινα ιδιαίτερη σημασία όταν ήμουν πιο μικρή και τώρα έχω αρκετά κενά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:03 Η Ειρηνάκι έγραψε: #419 31-08-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Συμφωνώ. Εμένα ποτέ δεν μου άρεσαν τα μαθηματικά. Προτιμώ τα θεωρητικά μαθήματα. Δεν τους έδινα ιδιαίτερη σημασία όταν ήμουν πιο μικρή και τώρα έχω αρκετά κενά. Click για ανάπτυξη... εε βέβαια έτσι είναι!!:no1:ούτε εμένα μου άρεσαν ποτέ τα αρχαία κ γενικώς τα θεωρητικά μαθήματα..πρέπει να σε γεμίζει κ αυτό που θες να ασχοληθείς!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 01:49 Ο thanous18: #420 31-08-09 01:49 Ας μιλησω και εγω λοιπον για την εμπειρια της α λυκειου!!Εγω ειχα βασεις απο το γυμνασιο σε ολα.Αλλα η φυσικη η χημεια και η γεωμετρια μου εβγαλαν την ψυχη.Ειδικα η στοιχειομετρια στην χημεια και η ενεργεια στην φυσικη.Το μαθημα που με τρελαινε ηταν τα αρχαια και ειδικα ο Θουκιδιδης(ο θουκυ οπως τον λεγαμε) αλλα ισως σε αυτο ρολο να επαιξε και η τελεια καθηγητρια που ειχα στο σχολειο!Ηταν πραγματικα εμπνευσμενη!!Αφου τοτε ηθελα σαν παλαβο να παω κλασικη φιλολογια!!Εκει ομως που περνουσαμε πολυ χαβαλε ηταν η πληροφορικη και τα θρησκευτικα οπου την θεολογα την καναμε κουδουνιστρα(δεν υπερηφανευομαι βεβαια για αυτο):fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου η γεωμετρία...Άφησα κενά στην αρχή γιατί δεν την διάβαζα καθόλου και μαζεύτηκε ένα βουνό πράγματα που δεν τα ήξερα.....Είναι απλά τόσο σπαστικό να κοιτάς ένα σχήμα από κάθε οπτική γωνία μέχρι να καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής(αυτός που φτιάχνει τις ασκήσεις)...Και επίσης είναι τόσα πολλά αυτά που πρέπει να θυμάμαι......ΜΠΛΙΑΧ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν είναι. Πραγματικά από πλευράς σκέψης η Γεωμετρία της Α ήταν το καλύτερο μάθημα της τάξης. Λογική συνδυασμένη με καλή γνώση της θεωρίας. Επιπλέον δεν υφίσταται η γνωστή ''μεθοδολογία'' συνεπώς οι ασκήσεις γίνονται όλο και πιο ενδιαφέρουσες στην πορεία. Βέβαια αν κανείς αφήσει κενά από την αρχή, όπως είπες, τότε πραγματικά το μάθημα γίνεται δύσκολο και πόνος στο κεφάλι μόνο επειδή υπάρχει μια γενική ροή και στην θεωρία και στις ασκήσεις. Αλλά κατά τα άλλα αν κάποιος το δει με καλό μάτι εξαρχής τότε νομίζω δεν υπάρχει πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
angela1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 09:27 Η angela1 έγραψε: #410 28-08-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από George Rwm: όλα εύκολα είναι βρε..... οκ καθηγητές είναι το αίτιο που τα κάνει βαρετά, και εμείς που χαζεύουμε απο εδώ και απο κει Click για ανάπτυξη... σε αυτο θα συμφωνισω:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marilia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 16:26 Η Marilia έγραψε: #411 29-08-09 16:26 Παιδιά εσεις που ξέρετε απο Α Λυκείου μπορείτε να μου πείτε αν χρειάζεται σε καποιο μαθημα φροντηστήριο??? γιατι εδώ όλες μου οι φίλες λενε οτι οπωσδήποτε θα πάνε μαθηματικά και φυσική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 17:10 Η anna_md έγραψε: #412 29-08-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Marilia: Παιδιά εσεις που ξέρετε απο Α Λυκείου μπορείτε να μου πείτε αν χρειάζεται σε καποιο μαθημα φροντηστήριο??? γιατι εδώ όλες μου οι φίλες λενε οτι οπωσδήποτε θα πάνε μαθηματικά και φυσική... Click για ανάπτυξη... Η αλγεβρα και η φυσικη χρειαζονται για την γ' λυκειου...:no1: Βεβαια δεν ειναι απαραιτητο να πας φροντηστηριο αν τα καταφερνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 17:23 Η ποκαχοντας: #413 29-08-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από indiespyllak: To πιο δύσκολο νομίζω είναι η Άλγεβρα!!Ειδικά σε μας είχε πέσει και ένας καθηγητής...άλλο πράγμα!!Έμπαινε δεν έμπαινε στη τάξη το ίδιο ήτανε!! Και η φυσική είναι κάπως δύσκολη άμα δεν δώσεις βάση από την αρχή! Click για ανάπτυξη... ναι:iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necro-chris Νεοφερμένο μέλος Ο christos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πέραμα (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 10:54 Ο necro-chris: #414 30-08-09 10:54 οτιδηποτε εχει σχεση με μαθηματικα ειναι δυσκολο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 20:16 Η Ειρηνάκι έγραψε: #415 30-08-09 20:16 Αρχική Δημοσίευση από necro-chris: οτιδηποτε εχει σχεση με μαθηματικα ειναι δυσκολο!! Click για ανάπτυξη... +100000:no1::no1: αυτά τα μαθήματα πάνε αλληλένδετα..πρέπει να είσαι καλός στην άλγεβρα για να τα καταφέρεις σε φυσική,χημεία κλπ..Επίσης κ η γεωμετρία χρειάζεται αρκετά ειδικά στη φυσική,που συνεχώς εμφανίζονται καινούριοι τύποι,οι οποίοι βασίζονται καθαρά στη τριγωνομετρία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 20:31 Η Vampi έγραψε: #416 30-08-09 20:31 Η αλήθεια είναι πως δεν είναι δύσκολα εαν ασχοληθείς από την αρχή. Εγω δεν τα πήρα με καλό μάτι γι' αυτό τώρα δεν τα καταλαβαίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 23:16 Η Ειρηνάκι έγραψε: #417 30-08-09 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Η αλήθεια είναι πως δεν είναι δύσκολα εαν ασχοληθείς από την αρχή. Εγω δεν τα πήρα με καλό μάτι γι' αυτό τώρα δεν τα καταλαβαίνω. Click για ανάπτυξη... Βέβαια..άμα διαβάζεις κ ασχολείσαι δεν υπάρχει πρόβλημα!!όλα μπορείς να τα καταφέρεις...παίζει ρόλο όμως κ το πόσο σ'αρέσει το μάθημα κ φυσικά η κλίση του κάθε μαθητή!!:iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 23:40 Η Vampi έγραψε: #418 30-08-09 23:40 Συμφωνώ. Εμένα ποτέ δεν μου άρεσαν τα μαθηματικά. Προτιμώ τα θεωρητικά μαθήματα. Δεν τους έδινα ιδιαίτερη σημασία όταν ήμουν πιο μικρή και τώρα έχω αρκετά κενά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:03 Η Ειρηνάκι έγραψε: #419 31-08-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Συμφωνώ. Εμένα ποτέ δεν μου άρεσαν τα μαθηματικά. Προτιμώ τα θεωρητικά μαθήματα. Δεν τους έδινα ιδιαίτερη σημασία όταν ήμουν πιο μικρή και τώρα έχω αρκετά κενά. Click για ανάπτυξη... εε βέβαια έτσι είναι!!:no1:ούτε εμένα μου άρεσαν ποτέ τα αρχαία κ γενικώς τα θεωρητικά μαθήματα..πρέπει να σε γεμίζει κ αυτό που θες να ασχοληθείς!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 01:49 Ο thanous18: #420 31-08-09 01:49 Ας μιλησω και εγω λοιπον για την εμπειρια της α λυκειου!!Εγω ειχα βασεις απο το γυμνασιο σε ολα.Αλλα η φυσικη η χημεια και η γεωμετρια μου εβγαλαν την ψυχη.Ειδικα η στοιχειομετρια στην χημεια και η ενεργεια στην φυσικη.Το μαθημα που με τρελαινε ηταν τα αρχαια και ειδικα ο Θουκιδιδης(ο θουκυ οπως τον λεγαμε) αλλα ισως σε αυτο ρολο να επαιξε και η τελεια καθηγητρια που ειχα στο σχολειο!Ηταν πραγματικα εμπνευσμενη!!Αφου τοτε ηθελα σαν παλαβο να παω κλασικη φιλολογια!!Εκει ομως που περνουσαμε πολυ χαβαλε ηταν η πληροφορικη και τα θρησκευτικα οπου την θεολογα την καναμε κουδουνιστρα(δεν υπερηφανευομαι βεβαια για αυτο):fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από George Rwm: όλα εύκολα είναι βρε..... οκ καθηγητές είναι το αίτιο που τα κάνει βαρετά, και εμείς που χαζεύουμε απο εδώ και απο κει Click για ανάπτυξη... σε αυτο θα συμφωνισω:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marilia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 16:26 Η Marilia έγραψε: #411 29-08-09 16:26 Παιδιά εσεις που ξέρετε απο Α Λυκείου μπορείτε να μου πείτε αν χρειάζεται σε καποιο μαθημα φροντηστήριο??? γιατι εδώ όλες μου οι φίλες λενε οτι οπωσδήποτε θα πάνε μαθηματικά και φυσική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 17:10 Η anna_md έγραψε: #412 29-08-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Marilia: Παιδιά εσεις που ξέρετε απο Α Λυκείου μπορείτε να μου πείτε αν χρειάζεται σε καποιο μαθημα φροντηστήριο??? γιατι εδώ όλες μου οι φίλες λενε οτι οπωσδήποτε θα πάνε μαθηματικά και φυσική... Click για ανάπτυξη... Η αλγεβρα και η φυσικη χρειαζονται για την γ' λυκειου...:no1: Βεβαια δεν ειναι απαραιτητο να πας φροντηστηριο αν τα καταφερνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 17:23 Η ποκαχοντας: #413 29-08-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από indiespyllak: To πιο δύσκολο νομίζω είναι η Άλγεβρα!!Ειδικά σε μας είχε πέσει και ένας καθηγητής...άλλο πράγμα!!Έμπαινε δεν έμπαινε στη τάξη το ίδιο ήτανε!! Και η φυσική είναι κάπως δύσκολη άμα δεν δώσεις βάση από την αρχή! Click για ανάπτυξη... ναι:iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necro-chris Νεοφερμένο μέλος Ο christos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πέραμα (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 10:54 Ο necro-chris: #414 30-08-09 10:54 οτιδηποτε εχει σχεση με μαθηματικα ειναι δυσκολο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 20:16 Η Ειρηνάκι έγραψε: #415 30-08-09 20:16 Αρχική Δημοσίευση από necro-chris: οτιδηποτε εχει σχεση με μαθηματικα ειναι δυσκολο!! Click για ανάπτυξη... +100000:no1::no1: αυτά τα μαθήματα πάνε αλληλένδετα..πρέπει να είσαι καλός στην άλγεβρα για να τα καταφέρεις σε φυσική,χημεία κλπ..Επίσης κ η γεωμετρία χρειάζεται αρκετά ειδικά στη φυσική,που συνεχώς εμφανίζονται καινούριοι τύποι,οι οποίοι βασίζονται καθαρά στη τριγωνομετρία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 20:31 Η Vampi έγραψε: #416 30-08-09 20:31 Η αλήθεια είναι πως δεν είναι δύσκολα εαν ασχοληθείς από την αρχή. Εγω δεν τα πήρα με καλό μάτι γι' αυτό τώρα δεν τα καταλαβαίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 23:16 Η Ειρηνάκι έγραψε: #417 30-08-09 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Η αλήθεια είναι πως δεν είναι δύσκολα εαν ασχοληθείς από την αρχή. Εγω δεν τα πήρα με καλό μάτι γι' αυτό τώρα δεν τα καταλαβαίνω. Click για ανάπτυξη... Βέβαια..άμα διαβάζεις κ ασχολείσαι δεν υπάρχει πρόβλημα!!όλα μπορείς να τα καταφέρεις...παίζει ρόλο όμως κ το πόσο σ'αρέσει το μάθημα κ φυσικά η κλίση του κάθε μαθητή!!:iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 23:40 Η Vampi έγραψε: #418 30-08-09 23:40 Συμφωνώ. Εμένα ποτέ δεν μου άρεσαν τα μαθηματικά. Προτιμώ τα θεωρητικά μαθήματα. Δεν τους έδινα ιδιαίτερη σημασία όταν ήμουν πιο μικρή και τώρα έχω αρκετά κενά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:03 Η Ειρηνάκι έγραψε: #419 31-08-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Συμφωνώ. Εμένα ποτέ δεν μου άρεσαν τα μαθηματικά. Προτιμώ τα θεωρητικά μαθήματα. Δεν τους έδινα ιδιαίτερη σημασία όταν ήμουν πιο μικρή και τώρα έχω αρκετά κενά. Click για ανάπτυξη... εε βέβαια έτσι είναι!!:no1:ούτε εμένα μου άρεσαν ποτέ τα αρχαία κ γενικώς τα θεωρητικά μαθήματα..πρέπει να σε γεμίζει κ αυτό που θες να ασχοληθείς!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 01:49 Ο thanous18: #420 31-08-09 01:49 Ας μιλησω και εγω λοιπον για την εμπειρια της α λυκειου!!Εγω ειχα βασεις απο το γυμνασιο σε ολα.Αλλα η φυσικη η χημεια και η γεωμετρια μου εβγαλαν την ψυχη.Ειδικα η στοιχειομετρια στην χημεια και η ενεργεια στην φυσικη.Το μαθημα που με τρελαινε ηταν τα αρχαια και ειδικα ο Θουκιδιδης(ο θουκυ οπως τον λεγαμε) αλλα ισως σε αυτο ρολο να επαιξε και η τελεια καθηγητρια που ειχα στο σχολειο!Ηταν πραγματικα εμπνευσμενη!!Αφου τοτε ηθελα σαν παλαβο να παω κλασικη φιλολογια!!Εκει ομως που περνουσαμε πολυ χαβαλε ηταν η πληροφορικη και τα θρησκευτικα οπου την θεολογα την καναμε κουδουνιστρα(δεν υπερηφανευομαι βεβαια για αυτο):fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά εσεις που ξέρετε απο Α Λυκείου μπορείτε να μου πείτε αν χρειάζεται σε καποιο μαθημα φροντηστήριο??? γιατι εδώ όλες μου οι φίλες λενε οτι οπωσδήποτε θα πάνε μαθηματικά και φυσική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 17:10 Η anna_md έγραψε: #412 29-08-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Marilia: Παιδιά εσεις που ξέρετε απο Α Λυκείου μπορείτε να μου πείτε αν χρειάζεται σε καποιο μαθημα φροντηστήριο??? γιατι εδώ όλες μου οι φίλες λενε οτι οπωσδήποτε θα πάνε μαθηματικά και φυσική... Click για ανάπτυξη... Η αλγεβρα και η φυσικη χρειαζονται για την γ' λυκειου...:no1: Βεβαια δεν ειναι απαραιτητο να πας φροντηστηριο αν τα καταφερνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 17:23 Η ποκαχοντας: #413 29-08-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από indiespyllak: To πιο δύσκολο νομίζω είναι η Άλγεβρα!!Ειδικά σε μας είχε πέσει και ένας καθηγητής...άλλο πράγμα!!Έμπαινε δεν έμπαινε στη τάξη το ίδιο ήτανε!! Και η φυσική είναι κάπως δύσκολη άμα δεν δώσεις βάση από την αρχή! Click για ανάπτυξη... ναι:iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necro-chris Νεοφερμένο μέλος Ο christos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πέραμα (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 10:54 Ο necro-chris: #414 30-08-09 10:54 οτιδηποτε εχει σχεση με μαθηματικα ειναι δυσκολο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 20:16 Η Ειρηνάκι έγραψε: #415 30-08-09 20:16 Αρχική Δημοσίευση από necro-chris: οτιδηποτε εχει σχεση με μαθηματικα ειναι δυσκολο!! Click για ανάπτυξη... +100000:no1::no1: αυτά τα μαθήματα πάνε αλληλένδετα..πρέπει να είσαι καλός στην άλγεβρα για να τα καταφέρεις σε φυσική,χημεία κλπ..Επίσης κ η γεωμετρία χρειάζεται αρκετά ειδικά στη φυσική,που συνεχώς εμφανίζονται καινούριοι τύποι,οι οποίοι βασίζονται καθαρά στη τριγωνομετρία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 20:31 Η Vampi έγραψε: #416 30-08-09 20:31 Η αλήθεια είναι πως δεν είναι δύσκολα εαν ασχοληθείς από την αρχή. Εγω δεν τα πήρα με καλό μάτι γι' αυτό τώρα δεν τα καταλαβαίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 23:16 Η Ειρηνάκι έγραψε: #417 30-08-09 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Η αλήθεια είναι πως δεν είναι δύσκολα εαν ασχοληθείς από την αρχή. Εγω δεν τα πήρα με καλό μάτι γι' αυτό τώρα δεν τα καταλαβαίνω. Click για ανάπτυξη... Βέβαια..άμα διαβάζεις κ ασχολείσαι δεν υπάρχει πρόβλημα!!όλα μπορείς να τα καταφέρεις...παίζει ρόλο όμως κ το πόσο σ'αρέσει το μάθημα κ φυσικά η κλίση του κάθε μαθητή!!:iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 23:40 Η Vampi έγραψε: #418 30-08-09 23:40 Συμφωνώ. Εμένα ποτέ δεν μου άρεσαν τα μαθηματικά. Προτιμώ τα θεωρητικά μαθήματα. Δεν τους έδινα ιδιαίτερη σημασία όταν ήμουν πιο μικρή και τώρα έχω αρκετά κενά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:03 Η Ειρηνάκι έγραψε: #419 31-08-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Συμφωνώ. Εμένα ποτέ δεν μου άρεσαν τα μαθηματικά. Προτιμώ τα θεωρητικά μαθήματα. Δεν τους έδινα ιδιαίτερη σημασία όταν ήμουν πιο μικρή και τώρα έχω αρκετά κενά. Click για ανάπτυξη... εε βέβαια έτσι είναι!!:no1:ούτε εμένα μου άρεσαν ποτέ τα αρχαία κ γενικώς τα θεωρητικά μαθήματα..πρέπει να σε γεμίζει κ αυτό που θες να ασχοληθείς!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 01:49 Ο thanous18: #420 31-08-09 01:49 Ας μιλησω και εγω λοιπον για την εμπειρια της α λυκειου!!Εγω ειχα βασεις απο το γυμνασιο σε ολα.Αλλα η φυσικη η χημεια και η γεωμετρια μου εβγαλαν την ψυχη.Ειδικα η στοιχειομετρια στην χημεια και η ενεργεια στην φυσικη.Το μαθημα που με τρελαινε ηταν τα αρχαια και ειδικα ο Θουκιδιδης(ο θουκυ οπως τον λεγαμε) αλλα ισως σε αυτο ρολο να επαιξε και η τελεια καθηγητρια που ειχα στο σχολειο!Ηταν πραγματικα εμπνευσμενη!!Αφου τοτε ηθελα σαν παλαβο να παω κλασικη φιλολογια!!Εκει ομως που περνουσαμε πολυ χαβαλε ηταν η πληροφορικη και τα θρησκευτικα οπου την θεολογα την καναμε κουδουνιστρα(δεν υπερηφανευομαι βεβαια για αυτο):fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Marilia: Παιδιά εσεις που ξέρετε απο Α Λυκείου μπορείτε να μου πείτε αν χρειάζεται σε καποιο μαθημα φροντηστήριο??? γιατι εδώ όλες μου οι φίλες λενε οτι οπωσδήποτε θα πάνε μαθηματικά και φυσική... Click για ανάπτυξη... Η αλγεβρα και η φυσικη χρειαζονται για την γ' λυκειου...:no1: Βεβαια δεν ειναι απαραιτητο να πας φροντηστηριο αν τα καταφερνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 17:23 Η ποκαχοντας: #413 29-08-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από indiespyllak: To πιο δύσκολο νομίζω είναι η Άλγεβρα!!Ειδικά σε μας είχε πέσει και ένας καθηγητής...άλλο πράγμα!!Έμπαινε δεν έμπαινε στη τάξη το ίδιο ήτανε!! Και η φυσική είναι κάπως δύσκολη άμα δεν δώσεις βάση από την αρχή! Click για ανάπτυξη... ναι:iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necro-chris Νεοφερμένο μέλος Ο christos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πέραμα (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 10:54 Ο necro-chris: #414 30-08-09 10:54 οτιδηποτε εχει σχεση με μαθηματικα ειναι δυσκολο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 20:16 Η Ειρηνάκι έγραψε: #415 30-08-09 20:16 Αρχική Δημοσίευση από necro-chris: οτιδηποτε εχει σχεση με μαθηματικα ειναι δυσκολο!! Click για ανάπτυξη... +100000:no1::no1: αυτά τα μαθήματα πάνε αλληλένδετα..πρέπει να είσαι καλός στην άλγεβρα για να τα καταφέρεις σε φυσική,χημεία κλπ..Επίσης κ η γεωμετρία χρειάζεται αρκετά ειδικά στη φυσική,που συνεχώς εμφανίζονται καινούριοι τύποι,οι οποίοι βασίζονται καθαρά στη τριγωνομετρία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 20:31 Η Vampi έγραψε: #416 30-08-09 20:31 Η αλήθεια είναι πως δεν είναι δύσκολα εαν ασχοληθείς από την αρχή. Εγω δεν τα πήρα με καλό μάτι γι' αυτό τώρα δεν τα καταλαβαίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 23:16 Η Ειρηνάκι έγραψε: #417 30-08-09 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Η αλήθεια είναι πως δεν είναι δύσκολα εαν ασχοληθείς από την αρχή. Εγω δεν τα πήρα με καλό μάτι γι' αυτό τώρα δεν τα καταλαβαίνω. Click για ανάπτυξη... Βέβαια..άμα διαβάζεις κ ασχολείσαι δεν υπάρχει πρόβλημα!!όλα μπορείς να τα καταφέρεις...παίζει ρόλο όμως κ το πόσο σ'αρέσει το μάθημα κ φυσικά η κλίση του κάθε μαθητή!!:iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 23:40 Η Vampi έγραψε: #418 30-08-09 23:40 Συμφωνώ. Εμένα ποτέ δεν μου άρεσαν τα μαθηματικά. Προτιμώ τα θεωρητικά μαθήματα. Δεν τους έδινα ιδιαίτερη σημασία όταν ήμουν πιο μικρή και τώρα έχω αρκετά κενά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:03 Η Ειρηνάκι έγραψε: #419 31-08-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Συμφωνώ. Εμένα ποτέ δεν μου άρεσαν τα μαθηματικά. Προτιμώ τα θεωρητικά μαθήματα. Δεν τους έδινα ιδιαίτερη σημασία όταν ήμουν πιο μικρή και τώρα έχω αρκετά κενά. Click για ανάπτυξη... εε βέβαια έτσι είναι!!:no1:ούτε εμένα μου άρεσαν ποτέ τα αρχαία κ γενικώς τα θεωρητικά μαθήματα..πρέπει να σε γεμίζει κ αυτό που θες να ασχοληθείς!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 01:49 Ο thanous18: #420 31-08-09 01:49 Ας μιλησω και εγω λοιπον για την εμπειρια της α λυκειου!!Εγω ειχα βασεις απο το γυμνασιο σε ολα.Αλλα η φυσικη η χημεια και η γεωμετρια μου εβγαλαν την ψυχη.Ειδικα η στοιχειομετρια στην χημεια και η ενεργεια στην φυσικη.Το μαθημα που με τρελαινε ηταν τα αρχαια και ειδικα ο Θουκιδιδης(ο θουκυ οπως τον λεγαμε) αλλα ισως σε αυτο ρολο να επαιξε και η τελεια καθηγητρια που ειχα στο σχολειο!Ηταν πραγματικα εμπνευσμενη!!Αφου τοτε ηθελα σαν παλαβο να παω κλασικη φιλολογια!!Εκει ομως που περνουσαμε πολυ χαβαλε ηταν η πληροφορικη και τα θρησκευτικα οπου την θεολογα την καναμε κουδουνιστρα(δεν υπερηφανευομαι βεβαια για αυτο):fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από indiespyllak: To πιο δύσκολο νομίζω είναι η Άλγεβρα!!Ειδικά σε μας είχε πέσει και ένας καθηγητής...άλλο πράγμα!!Έμπαινε δεν έμπαινε στη τάξη το ίδιο ήτανε!! Και η φυσική είναι κάπως δύσκολη άμα δεν δώσεις βάση από την αρχή! Click για ανάπτυξη... ναι:iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
necro-chris Νεοφερμένο μέλος Ο christos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πέραμα (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 10:54 Ο necro-chris: #414 30-08-09 10:54 οτιδηποτε εχει σχεση με μαθηματικα ειναι δυσκολο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 20:16 Η Ειρηνάκι έγραψε: #415 30-08-09 20:16 Αρχική Δημοσίευση από necro-chris: οτιδηποτε εχει σχεση με μαθηματικα ειναι δυσκολο!! Click για ανάπτυξη... +100000:no1::no1: αυτά τα μαθήματα πάνε αλληλένδετα..πρέπει να είσαι καλός στην άλγεβρα για να τα καταφέρεις σε φυσική,χημεία κλπ..Επίσης κ η γεωμετρία χρειάζεται αρκετά ειδικά στη φυσική,που συνεχώς εμφανίζονται καινούριοι τύποι,οι οποίοι βασίζονται καθαρά στη τριγωνομετρία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 20:31 Η Vampi έγραψε: #416 30-08-09 20:31 Η αλήθεια είναι πως δεν είναι δύσκολα εαν ασχοληθείς από την αρχή. Εγω δεν τα πήρα με καλό μάτι γι' αυτό τώρα δεν τα καταλαβαίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 23:16 Η Ειρηνάκι έγραψε: #417 30-08-09 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Η αλήθεια είναι πως δεν είναι δύσκολα εαν ασχοληθείς από την αρχή. Εγω δεν τα πήρα με καλό μάτι γι' αυτό τώρα δεν τα καταλαβαίνω. Click για ανάπτυξη... Βέβαια..άμα διαβάζεις κ ασχολείσαι δεν υπάρχει πρόβλημα!!όλα μπορείς να τα καταφέρεις...παίζει ρόλο όμως κ το πόσο σ'αρέσει το μάθημα κ φυσικά η κλίση του κάθε μαθητή!!:iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 23:40 Η Vampi έγραψε: #418 30-08-09 23:40 Συμφωνώ. Εμένα ποτέ δεν μου άρεσαν τα μαθηματικά. Προτιμώ τα θεωρητικά μαθήματα. Δεν τους έδινα ιδιαίτερη σημασία όταν ήμουν πιο μικρή και τώρα έχω αρκετά κενά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:03 Η Ειρηνάκι έγραψε: #419 31-08-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Συμφωνώ. Εμένα ποτέ δεν μου άρεσαν τα μαθηματικά. Προτιμώ τα θεωρητικά μαθήματα. Δεν τους έδινα ιδιαίτερη σημασία όταν ήμουν πιο μικρή και τώρα έχω αρκετά κενά. Click για ανάπτυξη... εε βέβαια έτσι είναι!!:no1:ούτε εμένα μου άρεσαν ποτέ τα αρχαία κ γενικώς τα θεωρητικά μαθήματα..πρέπει να σε γεμίζει κ αυτό που θες να ασχοληθείς!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 01:49 Ο thanous18: #420 31-08-09 01:49 Ας μιλησω και εγω λοιπον για την εμπειρια της α λυκειου!!Εγω ειχα βασεις απο το γυμνασιο σε ολα.Αλλα η φυσικη η χημεια και η γεωμετρια μου εβγαλαν την ψυχη.Ειδικα η στοιχειομετρια στην χημεια και η ενεργεια στην φυσικη.Το μαθημα που με τρελαινε ηταν τα αρχαια και ειδικα ο Θουκιδιδης(ο θουκυ οπως τον λεγαμε) αλλα ισως σε αυτο ρολο να επαιξε και η τελεια καθηγητρια που ειχα στο σχολειο!Ηταν πραγματικα εμπνευσμενη!!Αφου τοτε ηθελα σαν παλαβο να παω κλασικη φιλολογια!!Εκει ομως που περνουσαμε πολυ χαβαλε ηταν η πληροφορικη και τα θρησκευτικα οπου την θεολογα την καναμε κουδουνιστρα(δεν υπερηφανευομαι βεβαια για αυτο):fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
οτιδηποτε εχει σχεση με μαθηματικα ειναι δυσκολο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 20:16 Η Ειρηνάκι έγραψε: #415 30-08-09 20:16 Αρχική Δημοσίευση από necro-chris: οτιδηποτε εχει σχεση με μαθηματικα ειναι δυσκολο!! Click για ανάπτυξη... +100000:no1::no1: αυτά τα μαθήματα πάνε αλληλένδετα..πρέπει να είσαι καλός στην άλγεβρα για να τα καταφέρεις σε φυσική,χημεία κλπ..Επίσης κ η γεωμετρία χρειάζεται αρκετά ειδικά στη φυσική,που συνεχώς εμφανίζονται καινούριοι τύποι,οι οποίοι βασίζονται καθαρά στη τριγωνομετρία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 20:31 Η Vampi έγραψε: #416 30-08-09 20:31 Η αλήθεια είναι πως δεν είναι δύσκολα εαν ασχοληθείς από την αρχή. Εγω δεν τα πήρα με καλό μάτι γι' αυτό τώρα δεν τα καταλαβαίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 23:16 Η Ειρηνάκι έγραψε: #417 30-08-09 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Η αλήθεια είναι πως δεν είναι δύσκολα εαν ασχοληθείς από την αρχή. Εγω δεν τα πήρα με καλό μάτι γι' αυτό τώρα δεν τα καταλαβαίνω. Click για ανάπτυξη... Βέβαια..άμα διαβάζεις κ ασχολείσαι δεν υπάρχει πρόβλημα!!όλα μπορείς να τα καταφέρεις...παίζει ρόλο όμως κ το πόσο σ'αρέσει το μάθημα κ φυσικά η κλίση του κάθε μαθητή!!:iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 23:40 Η Vampi έγραψε: #418 30-08-09 23:40 Συμφωνώ. Εμένα ποτέ δεν μου άρεσαν τα μαθηματικά. Προτιμώ τα θεωρητικά μαθήματα. Δεν τους έδινα ιδιαίτερη σημασία όταν ήμουν πιο μικρή και τώρα έχω αρκετά κενά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:03 Η Ειρηνάκι έγραψε: #419 31-08-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Συμφωνώ. Εμένα ποτέ δεν μου άρεσαν τα μαθηματικά. Προτιμώ τα θεωρητικά μαθήματα. Δεν τους έδινα ιδιαίτερη σημασία όταν ήμουν πιο μικρή και τώρα έχω αρκετά κενά. Click για ανάπτυξη... εε βέβαια έτσι είναι!!:no1:ούτε εμένα μου άρεσαν ποτέ τα αρχαία κ γενικώς τα θεωρητικά μαθήματα..πρέπει να σε γεμίζει κ αυτό που θες να ασχοληθείς!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 01:49 Ο thanous18: #420 31-08-09 01:49 Ας μιλησω και εγω λοιπον για την εμπειρια της α λυκειου!!Εγω ειχα βασεις απο το γυμνασιο σε ολα.Αλλα η φυσικη η χημεια και η γεωμετρια μου εβγαλαν την ψυχη.Ειδικα η στοιχειομετρια στην χημεια και η ενεργεια στην φυσικη.Το μαθημα που με τρελαινε ηταν τα αρχαια και ειδικα ο Θουκιδιδης(ο θουκυ οπως τον λεγαμε) αλλα ισως σε αυτο ρολο να επαιξε και η τελεια καθηγητρια που ειχα στο σχολειο!Ηταν πραγματικα εμπνευσμενη!!Αφου τοτε ηθελα σαν παλαβο να παω κλασικη φιλολογια!!Εκει ομως που περνουσαμε πολυ χαβαλε ηταν η πληροφορικη και τα θρησκευτικα οπου την θεολογα την καναμε κουδουνιστρα(δεν υπερηφανευομαι βεβαια για αυτο):fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από necro-chris: οτιδηποτε εχει σχεση με μαθηματικα ειναι δυσκολο!! Click για ανάπτυξη... +100000:no1::no1: αυτά τα μαθήματα πάνε αλληλένδετα..πρέπει να είσαι καλός στην άλγεβρα για να τα καταφέρεις σε φυσική,χημεία κλπ..Επίσης κ η γεωμετρία χρειάζεται αρκετά ειδικά στη φυσική,που συνεχώς εμφανίζονται καινούριοι τύποι,οι οποίοι βασίζονται καθαρά στη τριγωνομετρία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 20:31 Η Vampi έγραψε: #416 30-08-09 20:31 Η αλήθεια είναι πως δεν είναι δύσκολα εαν ασχοληθείς από την αρχή. Εγω δεν τα πήρα με καλό μάτι γι' αυτό τώρα δεν τα καταλαβαίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 23:16 Η Ειρηνάκι έγραψε: #417 30-08-09 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Η αλήθεια είναι πως δεν είναι δύσκολα εαν ασχοληθείς από την αρχή. Εγω δεν τα πήρα με καλό μάτι γι' αυτό τώρα δεν τα καταλαβαίνω. Click για ανάπτυξη... Βέβαια..άμα διαβάζεις κ ασχολείσαι δεν υπάρχει πρόβλημα!!όλα μπορείς να τα καταφέρεις...παίζει ρόλο όμως κ το πόσο σ'αρέσει το μάθημα κ φυσικά η κλίση του κάθε μαθητή!!:iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 23:40 Η Vampi έγραψε: #418 30-08-09 23:40 Συμφωνώ. Εμένα ποτέ δεν μου άρεσαν τα μαθηματικά. Προτιμώ τα θεωρητικά μαθήματα. Δεν τους έδινα ιδιαίτερη σημασία όταν ήμουν πιο μικρή και τώρα έχω αρκετά κενά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:03 Η Ειρηνάκι έγραψε: #419 31-08-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Συμφωνώ. Εμένα ποτέ δεν μου άρεσαν τα μαθηματικά. Προτιμώ τα θεωρητικά μαθήματα. Δεν τους έδινα ιδιαίτερη σημασία όταν ήμουν πιο μικρή και τώρα έχω αρκετά κενά. Click για ανάπτυξη... εε βέβαια έτσι είναι!!:no1:ούτε εμένα μου άρεσαν ποτέ τα αρχαία κ γενικώς τα θεωρητικά μαθήματα..πρέπει να σε γεμίζει κ αυτό που θες να ασχοληθείς!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 01:49 Ο thanous18: #420 31-08-09 01:49 Ας μιλησω και εγω λοιπον για την εμπειρια της α λυκειου!!Εγω ειχα βασεις απο το γυμνασιο σε ολα.Αλλα η φυσικη η χημεια και η γεωμετρια μου εβγαλαν την ψυχη.Ειδικα η στοιχειομετρια στην χημεια και η ενεργεια στην φυσικη.Το μαθημα που με τρελαινε ηταν τα αρχαια και ειδικα ο Θουκιδιδης(ο θουκυ οπως τον λεγαμε) αλλα ισως σε αυτο ρολο να επαιξε και η τελεια καθηγητρια που ειχα στο σχολειο!Ηταν πραγματικα εμπνευσμενη!!Αφου τοτε ηθελα σαν παλαβο να παω κλασικη φιλολογια!!Εκει ομως που περνουσαμε πολυ χαβαλε ηταν η πληροφορικη και τα θρησκευτικα οπου την θεολογα την καναμε κουδουνιστρα(δεν υπερηφανευομαι βεβαια για αυτο):fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η αλήθεια είναι πως δεν είναι δύσκολα εαν ασχοληθείς από την αρχή. Εγω δεν τα πήρα με καλό μάτι γι' αυτό τώρα δεν τα καταλαβαίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 23:16 Η Ειρηνάκι έγραψε: #417 30-08-09 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Η αλήθεια είναι πως δεν είναι δύσκολα εαν ασχοληθείς από την αρχή. Εγω δεν τα πήρα με καλό μάτι γι' αυτό τώρα δεν τα καταλαβαίνω. Click για ανάπτυξη... Βέβαια..άμα διαβάζεις κ ασχολείσαι δεν υπάρχει πρόβλημα!!όλα μπορείς να τα καταφέρεις...παίζει ρόλο όμως κ το πόσο σ'αρέσει το μάθημα κ φυσικά η κλίση του κάθε μαθητή!!:iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 23:40 Η Vampi έγραψε: #418 30-08-09 23:40 Συμφωνώ. Εμένα ποτέ δεν μου άρεσαν τα μαθηματικά. Προτιμώ τα θεωρητικά μαθήματα. Δεν τους έδινα ιδιαίτερη σημασία όταν ήμουν πιο μικρή και τώρα έχω αρκετά κενά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:03 Η Ειρηνάκι έγραψε: #419 31-08-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Συμφωνώ. Εμένα ποτέ δεν μου άρεσαν τα μαθηματικά. Προτιμώ τα θεωρητικά μαθήματα. Δεν τους έδινα ιδιαίτερη σημασία όταν ήμουν πιο μικρή και τώρα έχω αρκετά κενά. Click για ανάπτυξη... εε βέβαια έτσι είναι!!:no1:ούτε εμένα μου άρεσαν ποτέ τα αρχαία κ γενικώς τα θεωρητικά μαθήματα..πρέπει να σε γεμίζει κ αυτό που θες να ασχοληθείς!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 01:49 Ο thanous18: #420 31-08-09 01:49 Ας μιλησω και εγω λοιπον για την εμπειρια της α λυκειου!!Εγω ειχα βασεις απο το γυμνασιο σε ολα.Αλλα η φυσικη η χημεια και η γεωμετρια μου εβγαλαν την ψυχη.Ειδικα η στοιχειομετρια στην χημεια και η ενεργεια στην φυσικη.Το μαθημα που με τρελαινε ηταν τα αρχαια και ειδικα ο Θουκιδιδης(ο θουκυ οπως τον λεγαμε) αλλα ισως σε αυτο ρολο να επαιξε και η τελεια καθηγητρια που ειχα στο σχολειο!Ηταν πραγματικα εμπνευσμενη!!Αφου τοτε ηθελα σαν παλαβο να παω κλασικη φιλολογια!!Εκει ομως που περνουσαμε πολυ χαβαλε ηταν η πληροφορικη και τα θρησκευτικα οπου την θεολογα την καναμε κουδουνιστρα(δεν υπερηφανευομαι βεβαια για αυτο):fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Η αλήθεια είναι πως δεν είναι δύσκολα εαν ασχοληθείς από την αρχή. Εγω δεν τα πήρα με καλό μάτι γι' αυτό τώρα δεν τα καταλαβαίνω. Click για ανάπτυξη... Βέβαια..άμα διαβάζεις κ ασχολείσαι δεν υπάρχει πρόβλημα!!όλα μπορείς να τα καταφέρεις...παίζει ρόλο όμως κ το πόσο σ'αρέσει το μάθημα κ φυσικά η κλίση του κάθε μαθητή!!:iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 23:40 Η Vampi έγραψε: #418 30-08-09 23:40 Συμφωνώ. Εμένα ποτέ δεν μου άρεσαν τα μαθηματικά. Προτιμώ τα θεωρητικά μαθήματα. Δεν τους έδινα ιδιαίτερη σημασία όταν ήμουν πιο μικρή και τώρα έχω αρκετά κενά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:03 Η Ειρηνάκι έγραψε: #419 31-08-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Συμφωνώ. Εμένα ποτέ δεν μου άρεσαν τα μαθηματικά. Προτιμώ τα θεωρητικά μαθήματα. Δεν τους έδινα ιδιαίτερη σημασία όταν ήμουν πιο μικρή και τώρα έχω αρκετά κενά. Click για ανάπτυξη... εε βέβαια έτσι είναι!!:no1:ούτε εμένα μου άρεσαν ποτέ τα αρχαία κ γενικώς τα θεωρητικά μαθήματα..πρέπει να σε γεμίζει κ αυτό που θες να ασχοληθείς!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 01:49 Ο thanous18: #420 31-08-09 01:49 Ας μιλησω και εγω λοιπον για την εμπειρια της α λυκειου!!Εγω ειχα βασεις απο το γυμνασιο σε ολα.Αλλα η φυσικη η χημεια και η γεωμετρια μου εβγαλαν την ψυχη.Ειδικα η στοιχειομετρια στην χημεια και η ενεργεια στην φυσικη.Το μαθημα που με τρελαινε ηταν τα αρχαια και ειδικα ο Θουκιδιδης(ο θουκυ οπως τον λεγαμε) αλλα ισως σε αυτο ρολο να επαιξε και η τελεια καθηγητρια που ειχα στο σχολειο!Ηταν πραγματικα εμπνευσμενη!!Αφου τοτε ηθελα σαν παλαβο να παω κλασικη φιλολογια!!Εκει ομως που περνουσαμε πολυ χαβαλε ηταν η πληροφορικη και τα θρησκευτικα οπου την θεολογα την καναμε κουδουνιστρα(δεν υπερηφανευομαι βεβαια για αυτο):fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Συμφωνώ. Εμένα ποτέ δεν μου άρεσαν τα μαθηματικά. Προτιμώ τα θεωρητικά μαθήματα. Δεν τους έδινα ιδιαίτερη σημασία όταν ήμουν πιο μικρή και τώρα έχω αρκετά κενά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:03 Η Ειρηνάκι έγραψε: #419 31-08-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Συμφωνώ. Εμένα ποτέ δεν μου άρεσαν τα μαθηματικά. Προτιμώ τα θεωρητικά μαθήματα. Δεν τους έδινα ιδιαίτερη σημασία όταν ήμουν πιο μικρή και τώρα έχω αρκετά κενά. Click για ανάπτυξη... εε βέβαια έτσι είναι!!:no1:ούτε εμένα μου άρεσαν ποτέ τα αρχαία κ γενικώς τα θεωρητικά μαθήματα..πρέπει να σε γεμίζει κ αυτό που θες να ασχοληθείς!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 01:49 Ο thanous18: #420 31-08-09 01:49 Ας μιλησω και εγω λοιπον για την εμπειρια της α λυκειου!!Εγω ειχα βασεις απο το γυμνασιο σε ολα.Αλλα η φυσικη η χημεια και η γεωμετρια μου εβγαλαν την ψυχη.Ειδικα η στοιχειομετρια στην χημεια και η ενεργεια στην φυσικη.Το μαθημα που με τρελαινε ηταν τα αρχαια και ειδικα ο Θουκιδιδης(ο θουκυ οπως τον λεγαμε) αλλα ισως σε αυτο ρολο να επαιξε και η τελεια καθηγητρια που ειχα στο σχολειο!Ηταν πραγματικα εμπνευσμενη!!Αφου τοτε ηθελα σαν παλαβο να παω κλασικη φιλολογια!!Εκει ομως που περνουσαμε πολυ χαβαλε ηταν η πληροφορικη και τα θρησκευτικα οπου την θεολογα την καναμε κουδουνιστρα(δεν υπερηφανευομαι βεβαια για αυτο):fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Συμφωνώ. Εμένα ποτέ δεν μου άρεσαν τα μαθηματικά. Προτιμώ τα θεωρητικά μαθήματα. Δεν τους έδινα ιδιαίτερη σημασία όταν ήμουν πιο μικρή και τώρα έχω αρκετά κενά. Click για ανάπτυξη... εε βέβαια έτσι είναι!!:no1:ούτε εμένα μου άρεσαν ποτέ τα αρχαία κ γενικώς τα θεωρητικά μαθήματα..πρέπει να σε γεμίζει κ αυτό που θες να ασχοληθείς!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 01:49 Ο thanous18: #420 31-08-09 01:49 Ας μιλησω και εγω λοιπον για την εμπειρια της α λυκειου!!Εγω ειχα βασεις απο το γυμνασιο σε ολα.Αλλα η φυσικη η χημεια και η γεωμετρια μου εβγαλαν την ψυχη.Ειδικα η στοιχειομετρια στην χημεια και η ενεργεια στην φυσικη.Το μαθημα που με τρελαινε ηταν τα αρχαια και ειδικα ο Θουκιδιδης(ο θουκυ οπως τον λεγαμε) αλλα ισως σε αυτο ρολο να επαιξε και η τελεια καθηγητρια που ειχα στο σχολειο!Ηταν πραγματικα εμπνευσμενη!!Αφου τοτε ηθελα σαν παλαβο να παω κλασικη φιλολογια!!Εκει ομως που περνουσαμε πολυ χαβαλε ηταν η πληροφορικη και τα θρησκευτικα οπου την θεολογα την καναμε κουδουνιστρα(δεν υπερηφανευομαι βεβαια για αυτο):fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ας μιλησω και εγω λοιπον για την εμπειρια της α λυκειου!!Εγω ειχα βασεις απο το γυμνασιο σε ολα.Αλλα η φυσικη η χημεια και η γεωμετρια μου εβγαλαν την ψυχη.Ειδικα η στοιχειομετρια στην χημεια και η ενεργεια στην φυσικη.Το μαθημα που με τρελαινε ηταν τα αρχαια και ειδικα ο Θουκιδιδης(ο θουκυ οπως τον λεγαμε) αλλα ισως σε αυτο ρολο να επαιξε και η τελεια καθηγητρια που ειχα στο σχολειο!Ηταν πραγματικα εμπνευσμενη!!Αφου τοτε ηθελα σαν παλαβο να παω κλασικη φιλολογια!!Εκει ομως που περνουσαμε πολυ χαβαλε ηταν η πληροφορικη και τα θρησκευτικα οπου την θεολογα την καναμε κουδουνιστρα(δεν υπερηφανευομαι βεβαια για αυτο):fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.