napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:40 Ο napstor έγραψε: #481 25-09-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από chronis_25: Βιολογία από πότε κάνουμε στην Α' Λυκείου; Click για ανάπτυξη... και ελεγα,αμα το κανω παραθεση θα με πουνε παλι κακο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:36 Η !w@Nn4 έγραψε: #482 26-09-09 10:36 Αρχική Δημοσίευση από chronis_25: Βιολογία από πότε κάνουμε στην Α' Λυκείου; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από napstor: και ελεγα,αμα το κανω παραθεση θα με πουνε παλι κακο. Click για ανάπτυξη... +1! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 15:09 Ο Σοφιστής έγραψε: #483 01-10-09 15:09 της δευτέρας εννοώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 15:10 Η RafAspa94: #484 01-10-09 15:10 Αμάν ποια.Πώς ξέχασες τα Μαθηματικά Κωνσταντίνε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 21:11 Η maraki love: #485 01-10-09 21:11 Άλγεβρα-Γεωμετρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love 2 b hated Νεοφερμένο μέλος Η love 2 b hated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αργοστόλι (Κεφαλλονιά). Έχει γράψει 49 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 22:01 Η love 2 b hated: #486 01-10-09 22:01 αλγεβρα..ειναι καποιες ασκησεις πολυ δυσκολες οσο καλα και αν εχεις μαθει τους τυπους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefosman Νεοφερμένο μέλος Ο stefosman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 23:52 Ο stefosman: #487 01-10-09 23:52 Εμείς στην άλγεβρα έχουμε έναν πάρα πολύ καλό καθηγητη που ακόμη και τα στουρνάρια της τάξης τη καταλαβαίνουν... Εμένα μόνο τ'αρχαία δν πάω και την έκθεση (Βασικά την έκθεση τη σκυλοβαριέμαι ...Δεν μου φαίνεται δύσκολη...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 00:33 Ο HOOLIGAN13: #488 02-10-09 00:33 φυσικη ενοειται..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 14:12 Ο Σοφιστής έγραψε: #489 02-10-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από JIMMYS13: φυσικη ενοειται..... Click για ανάπτυξη... μπράβο!!:no1: βρήκα και έναν που του αρέσει η φυσική! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Αμάν ποια.Πώς ξέχασες τα Μαθηματικά Κωνσταντίνε; Click για ανάπτυξη... παράληψη μου. αλλά εντάξει το ότι είμαι πολύ καλός στην άλγεβρα δεν σημαίνει ότι ντε και καλά πρέπει να μου αρέσει! τη βαριέμαι λίγο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 15:11 Ο ξαροπ έγραψε: #490 02-10-09 15:11 Να σου πω, Σοφιστή, μήπως έχεις μπερδέψει τον τίτλο? Για τα δυσκολότερα μαθήματα της Α' Λυκείου μιλούν, όχι για ποια τους αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 19:35 Η Ειρηνάκι έγραψε: #491 02-10-09 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: μπράβο!!:no1: βρήκα και έναν που του αρέσει η φυσική! ----------------------------------------- παράληψη μου. αλλά εντάξει το ότι είμαι πολύ καλός στην άλγεβρα δεν σημαίνει ότι ντε και καλά πρέπει να μου αρέσει! τη βαριέμαι λίγο.... Click για ανάπτυξη... ναι μάλλον εννοούσε πως το δυσκολότερο μάθημα είναι η φυσική,όχι ότι του αρέσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 19:59 Ο Shadowfax: #492 02-10-09 19:59 Excuse me?! Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: μπράβο!!:no1: βρήκα και έναν που του αρέσει η φυσική! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:22 Η tazoulini: #493 02-10-09 22:22 η αλγεβρα θελει πολυ διαβασμα αλλα ξερω οτι τα μαθηματικα της Α λυκειου ειναι παρα πολυ σημαντικα για οποιον θελει θετικη η τεχνολογικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άρρωστης Εικόνας Νεοφερμένο μέλος Ο Άρρωστης Εικόνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 12:54 Ο Άρρωστης Εικόνας: #494 04-10-09 12:54 Αρχαία για αυτούς που θα πάνε θετική, όπως και 'γω, Άλγεβρα για αυτούς που θα πάνε θεωριτική. Αντικειμενικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostantinosal Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 13:03 Ο kostantinosal: #495 04-10-09 13:03 φυσικη..πολλοι συμμαθητες μου πηγαν θεωρητικη εξαιτιας της ενω ηταν καλοι στα υπολοιπα θετικα μαθηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. majer Νεοφερμένο μέλος Ο majer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 21:24 Ο majer έγραψε: #496 05-10-09 21:24 Παιδιά εγώ μεχρι στιγμής το πιο δύσκολο μάθημα που έχω συναντησει ειναι η γεωμετρία. Εσείς τι λέτε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 22:28 Η !w@Nn4 έγραψε: #497 05-10-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από majer: Παιδιά εγώ μεχρι στιγμής το πιο δύσκολο μάθημα που έχω συναντησει ειναι η γεωμετρία. Εσείς τι λέτε ? Click για ανάπτυξη... Αφού μέχρι στιγμής κάνουμε επανάληψη πράγματα του Γυμνασίου(εκτός βέβαια αν είστε πολύ μπροστά)! Βέβαια να μου πεις μπορεί και να μην είχες τόσο καλές σχέσεις μαζί της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tulip Εκκολαπτόμενο μέλος Η philippa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:13 Η tulip έγραψε: #498 06-10-09 16:13 Τα αρχαία! Στα θετικά μαθήματα δεν έχω προβλήματα...αλλά με τα αρχαία δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω! Ο καθηγητής μας είναι πολύ απαιτητικός!:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:15 Ο napstor έγραψε: #499 06-10-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από tulip: Ο καθηγητής μας είναι πολύ απαιτητικός!:s Click για ανάπτυξη... ασ'τον να ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. majer Νεοφερμένο μέλος Ο majer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2009 στις 16:59 Ο majer έγραψε: #500 10-10-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Αφού μέχρι στιγμής κάνουμε επανάληψη πράγματα του Γυμνασίου(εκτός βέβαια αν είστε πολύ μπροστά)! Βέβαια να μου πεις μπορεί και να μην είχες τόσο καλές σχέσεις μαζί της... Click για ανάπτυξη... Οχι εγώ είχα πολύ καλές σχέσεις με την γεωμετρία ειδικά απο το γυμνάσιο αλλά φέτος ειναι πολύ πιο δύσκολα. Πρέπει ,δηλαδή,το μυαλό σου να είναι συνεχώς σε εκγρήγορση και να μην αφαιρήσαι καθόλου από το μάθημα. Και όσο γι αυτό που λες αν είμαστε μπροστά ή οχι δε διαβεβαιω εγώ ο ίδιος οτι την προηγούμενη εβδομάδα μπήκαμε στα τρίγωνα και δεν κάναμε καθόλου επανάληψη από την περσινή γεωμετρία.:readrules: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chronis_25: Βιολογία από πότε κάνουμε στην Α' Λυκείου; Click για ανάπτυξη... και ελεγα,αμα το κανω παραθεση θα με πουνε παλι κακο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:36 Η !w@Nn4 έγραψε: #482 26-09-09 10:36 Αρχική Δημοσίευση από chronis_25: Βιολογία από πότε κάνουμε στην Α' Λυκείου; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από napstor: και ελεγα,αμα το κανω παραθεση θα με πουνε παλι κακο. Click για ανάπτυξη... +1! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 15:09 Ο Σοφιστής έγραψε: #483 01-10-09 15:09 της δευτέρας εννοώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 15:10 Η RafAspa94: #484 01-10-09 15:10 Αμάν ποια.Πώς ξέχασες τα Μαθηματικά Κωνσταντίνε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 21:11 Η maraki love: #485 01-10-09 21:11 Άλγεβρα-Γεωμετρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love 2 b hated Νεοφερμένο μέλος Η love 2 b hated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αργοστόλι (Κεφαλλονιά). Έχει γράψει 49 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 22:01 Η love 2 b hated: #486 01-10-09 22:01 αλγεβρα..ειναι καποιες ασκησεις πολυ δυσκολες οσο καλα και αν εχεις μαθει τους τυπους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefosman Νεοφερμένο μέλος Ο stefosman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 23:52 Ο stefosman: #487 01-10-09 23:52 Εμείς στην άλγεβρα έχουμε έναν πάρα πολύ καλό καθηγητη που ακόμη και τα στουρνάρια της τάξης τη καταλαβαίνουν... Εμένα μόνο τ'αρχαία δν πάω και την έκθεση (Βασικά την έκθεση τη σκυλοβαριέμαι ...Δεν μου φαίνεται δύσκολη...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 00:33 Ο HOOLIGAN13: #488 02-10-09 00:33 φυσικη ενοειται..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 14:12 Ο Σοφιστής έγραψε: #489 02-10-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από JIMMYS13: φυσικη ενοειται..... Click για ανάπτυξη... μπράβο!!:no1: βρήκα και έναν που του αρέσει η φυσική! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Αμάν ποια.Πώς ξέχασες τα Μαθηματικά Κωνσταντίνε; Click για ανάπτυξη... παράληψη μου. αλλά εντάξει το ότι είμαι πολύ καλός στην άλγεβρα δεν σημαίνει ότι ντε και καλά πρέπει να μου αρέσει! τη βαριέμαι λίγο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 15:11 Ο ξαροπ έγραψε: #490 02-10-09 15:11 Να σου πω, Σοφιστή, μήπως έχεις μπερδέψει τον τίτλο? Για τα δυσκολότερα μαθήματα της Α' Λυκείου μιλούν, όχι για ποια τους αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 19:35 Η Ειρηνάκι έγραψε: #491 02-10-09 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: μπράβο!!:no1: βρήκα και έναν που του αρέσει η φυσική! ----------------------------------------- παράληψη μου. αλλά εντάξει το ότι είμαι πολύ καλός στην άλγεβρα δεν σημαίνει ότι ντε και καλά πρέπει να μου αρέσει! τη βαριέμαι λίγο.... Click για ανάπτυξη... ναι μάλλον εννοούσε πως το δυσκολότερο μάθημα είναι η φυσική,όχι ότι του αρέσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 19:59 Ο Shadowfax: #492 02-10-09 19:59 Excuse me?! Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: μπράβο!!:no1: βρήκα και έναν που του αρέσει η φυσική! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:22 Η tazoulini: #493 02-10-09 22:22 η αλγεβρα θελει πολυ διαβασμα αλλα ξερω οτι τα μαθηματικα της Α λυκειου ειναι παρα πολυ σημαντικα για οποιον θελει θετικη η τεχνολογικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άρρωστης Εικόνας Νεοφερμένο μέλος Ο Άρρωστης Εικόνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 12:54 Ο Άρρωστης Εικόνας: #494 04-10-09 12:54 Αρχαία για αυτούς που θα πάνε θετική, όπως και 'γω, Άλγεβρα για αυτούς που θα πάνε θεωριτική. Αντικειμενικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostantinosal Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 13:03 Ο kostantinosal: #495 04-10-09 13:03 φυσικη..πολλοι συμμαθητες μου πηγαν θεωρητικη εξαιτιας της ενω ηταν καλοι στα υπολοιπα θετικα μαθηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. majer Νεοφερμένο μέλος Ο majer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 21:24 Ο majer έγραψε: #496 05-10-09 21:24 Παιδιά εγώ μεχρι στιγμής το πιο δύσκολο μάθημα που έχω συναντησει ειναι η γεωμετρία. Εσείς τι λέτε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 22:28 Η !w@Nn4 έγραψε: #497 05-10-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από majer: Παιδιά εγώ μεχρι στιγμής το πιο δύσκολο μάθημα που έχω συναντησει ειναι η γεωμετρία. Εσείς τι λέτε ? Click για ανάπτυξη... Αφού μέχρι στιγμής κάνουμε επανάληψη πράγματα του Γυμνασίου(εκτός βέβαια αν είστε πολύ μπροστά)! Βέβαια να μου πεις μπορεί και να μην είχες τόσο καλές σχέσεις μαζί της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tulip Εκκολαπτόμενο μέλος Η philippa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:13 Η tulip έγραψε: #498 06-10-09 16:13 Τα αρχαία! Στα θετικά μαθήματα δεν έχω προβλήματα...αλλά με τα αρχαία δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω! Ο καθηγητής μας είναι πολύ απαιτητικός!:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:15 Ο napstor έγραψε: #499 06-10-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από tulip: Ο καθηγητής μας είναι πολύ απαιτητικός!:s Click για ανάπτυξη... ασ'τον να ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. majer Νεοφερμένο μέλος Ο majer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2009 στις 16:59 Ο majer έγραψε: #500 10-10-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Αφού μέχρι στιγμής κάνουμε επανάληψη πράγματα του Γυμνασίου(εκτός βέβαια αν είστε πολύ μπροστά)! Βέβαια να μου πεις μπορεί και να μην είχες τόσο καλές σχέσεις μαζί της... Click για ανάπτυξη... Οχι εγώ είχα πολύ καλές σχέσεις με την γεωμετρία ειδικά απο το γυμνάσιο αλλά φέτος ειναι πολύ πιο δύσκολα. Πρέπει ,δηλαδή,το μυαλό σου να είναι συνεχώς σε εκγρήγορση και να μην αφαιρήσαι καθόλου από το μάθημα. Και όσο γι αυτό που λες αν είμαστε μπροστά ή οχι δε διαβεβαιω εγώ ο ίδιος οτι την προηγούμενη εβδομάδα μπήκαμε στα τρίγωνα και δεν κάναμε καθόλου επανάληψη από την περσινή γεωμετρία.:readrules: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chronis_25: Βιολογία από πότε κάνουμε στην Α' Λυκείου; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από napstor: και ελεγα,αμα το κανω παραθεση θα με πουνε παλι κακο. Click για ανάπτυξη... +1! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 15:09 Ο Σοφιστής έγραψε: #483 01-10-09 15:09 της δευτέρας εννοώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 15:10 Η RafAspa94: #484 01-10-09 15:10 Αμάν ποια.Πώς ξέχασες τα Μαθηματικά Κωνσταντίνε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 21:11 Η maraki love: #485 01-10-09 21:11 Άλγεβρα-Γεωμετρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love 2 b hated Νεοφερμένο μέλος Η love 2 b hated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αργοστόλι (Κεφαλλονιά). Έχει γράψει 49 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 22:01 Η love 2 b hated: #486 01-10-09 22:01 αλγεβρα..ειναι καποιες ασκησεις πολυ δυσκολες οσο καλα και αν εχεις μαθει τους τυπους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefosman Νεοφερμένο μέλος Ο stefosman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 23:52 Ο stefosman: #487 01-10-09 23:52 Εμείς στην άλγεβρα έχουμε έναν πάρα πολύ καλό καθηγητη που ακόμη και τα στουρνάρια της τάξης τη καταλαβαίνουν... Εμένα μόνο τ'αρχαία δν πάω και την έκθεση (Βασικά την έκθεση τη σκυλοβαριέμαι ...Δεν μου φαίνεται δύσκολη...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 00:33 Ο HOOLIGAN13: #488 02-10-09 00:33 φυσικη ενοειται..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 14:12 Ο Σοφιστής έγραψε: #489 02-10-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από JIMMYS13: φυσικη ενοειται..... Click για ανάπτυξη... μπράβο!!:no1: βρήκα και έναν που του αρέσει η φυσική! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Αμάν ποια.Πώς ξέχασες τα Μαθηματικά Κωνσταντίνε; Click για ανάπτυξη... παράληψη μου. αλλά εντάξει το ότι είμαι πολύ καλός στην άλγεβρα δεν σημαίνει ότι ντε και καλά πρέπει να μου αρέσει! τη βαριέμαι λίγο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 15:11 Ο ξαροπ έγραψε: #490 02-10-09 15:11 Να σου πω, Σοφιστή, μήπως έχεις μπερδέψει τον τίτλο? Για τα δυσκολότερα μαθήματα της Α' Λυκείου μιλούν, όχι για ποια τους αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 19:35 Η Ειρηνάκι έγραψε: #491 02-10-09 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: μπράβο!!:no1: βρήκα και έναν που του αρέσει η φυσική! ----------------------------------------- παράληψη μου. αλλά εντάξει το ότι είμαι πολύ καλός στην άλγεβρα δεν σημαίνει ότι ντε και καλά πρέπει να μου αρέσει! τη βαριέμαι λίγο.... Click για ανάπτυξη... ναι μάλλον εννοούσε πως το δυσκολότερο μάθημα είναι η φυσική,όχι ότι του αρέσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 19:59 Ο Shadowfax: #492 02-10-09 19:59 Excuse me?! Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: μπράβο!!:no1: βρήκα και έναν που του αρέσει η φυσική! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:22 Η tazoulini: #493 02-10-09 22:22 η αλγεβρα θελει πολυ διαβασμα αλλα ξερω οτι τα μαθηματικα της Α λυκειου ειναι παρα πολυ σημαντικα για οποιον θελει θετικη η τεχνολογικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άρρωστης Εικόνας Νεοφερμένο μέλος Ο Άρρωστης Εικόνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 12:54 Ο Άρρωστης Εικόνας: #494 04-10-09 12:54 Αρχαία για αυτούς που θα πάνε θετική, όπως και 'γω, Άλγεβρα για αυτούς που θα πάνε θεωριτική. Αντικειμενικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostantinosal Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 13:03 Ο kostantinosal: #495 04-10-09 13:03 φυσικη..πολλοι συμμαθητες μου πηγαν θεωρητικη εξαιτιας της ενω ηταν καλοι στα υπολοιπα θετικα μαθηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. majer Νεοφερμένο μέλος Ο majer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 21:24 Ο majer έγραψε: #496 05-10-09 21:24 Παιδιά εγώ μεχρι στιγμής το πιο δύσκολο μάθημα που έχω συναντησει ειναι η γεωμετρία. Εσείς τι λέτε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 22:28 Η !w@Nn4 έγραψε: #497 05-10-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από majer: Παιδιά εγώ μεχρι στιγμής το πιο δύσκολο μάθημα που έχω συναντησει ειναι η γεωμετρία. Εσείς τι λέτε ? Click για ανάπτυξη... Αφού μέχρι στιγμής κάνουμε επανάληψη πράγματα του Γυμνασίου(εκτός βέβαια αν είστε πολύ μπροστά)! Βέβαια να μου πεις μπορεί και να μην είχες τόσο καλές σχέσεις μαζί της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tulip Εκκολαπτόμενο μέλος Η philippa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:13 Η tulip έγραψε: #498 06-10-09 16:13 Τα αρχαία! Στα θετικά μαθήματα δεν έχω προβλήματα...αλλά με τα αρχαία δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω! Ο καθηγητής μας είναι πολύ απαιτητικός!:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:15 Ο napstor έγραψε: #499 06-10-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από tulip: Ο καθηγητής μας είναι πολύ απαιτητικός!:s Click για ανάπτυξη... ασ'τον να ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. majer Νεοφερμένο μέλος Ο majer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2009 στις 16:59 Ο majer έγραψε: #500 10-10-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Αφού μέχρι στιγμής κάνουμε επανάληψη πράγματα του Γυμνασίου(εκτός βέβαια αν είστε πολύ μπροστά)! Βέβαια να μου πεις μπορεί και να μην είχες τόσο καλές σχέσεις μαζί της... Click για ανάπτυξη... Οχι εγώ είχα πολύ καλές σχέσεις με την γεωμετρία ειδικά απο το γυμνάσιο αλλά φέτος ειναι πολύ πιο δύσκολα. Πρέπει ,δηλαδή,το μυαλό σου να είναι συνεχώς σε εκγρήγορση και να μην αφαιρήσαι καθόλου από το μάθημα. Και όσο γι αυτό που λες αν είμαστε μπροστά ή οχι δε διαβεβαιω εγώ ο ίδιος οτι την προηγούμενη εβδομάδα μπήκαμε στα τρίγωνα και δεν κάναμε καθόλου επανάληψη από την περσινή γεωμετρία.:readrules: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
της δευτέρας εννοώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 15:10 Η RafAspa94: #484 01-10-09 15:10 Αμάν ποια.Πώς ξέχασες τα Μαθηματικά Κωνσταντίνε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 21:11 Η maraki love: #485 01-10-09 21:11 Άλγεβρα-Γεωμετρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love 2 b hated Νεοφερμένο μέλος Η love 2 b hated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αργοστόλι (Κεφαλλονιά). Έχει γράψει 49 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 22:01 Η love 2 b hated: #486 01-10-09 22:01 αλγεβρα..ειναι καποιες ασκησεις πολυ δυσκολες οσο καλα και αν εχεις μαθει τους τυπους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefosman Νεοφερμένο μέλος Ο stefosman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 23:52 Ο stefosman: #487 01-10-09 23:52 Εμείς στην άλγεβρα έχουμε έναν πάρα πολύ καλό καθηγητη που ακόμη και τα στουρνάρια της τάξης τη καταλαβαίνουν... Εμένα μόνο τ'αρχαία δν πάω και την έκθεση (Βασικά την έκθεση τη σκυλοβαριέμαι ...Δεν μου φαίνεται δύσκολη...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 00:33 Ο HOOLIGAN13: #488 02-10-09 00:33 φυσικη ενοειται..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 14:12 Ο Σοφιστής έγραψε: #489 02-10-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από JIMMYS13: φυσικη ενοειται..... Click για ανάπτυξη... μπράβο!!:no1: βρήκα και έναν που του αρέσει η φυσική! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Αμάν ποια.Πώς ξέχασες τα Μαθηματικά Κωνσταντίνε; Click για ανάπτυξη... παράληψη μου. αλλά εντάξει το ότι είμαι πολύ καλός στην άλγεβρα δεν σημαίνει ότι ντε και καλά πρέπει να μου αρέσει! τη βαριέμαι λίγο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 15:11 Ο ξαροπ έγραψε: #490 02-10-09 15:11 Να σου πω, Σοφιστή, μήπως έχεις μπερδέψει τον τίτλο? Για τα δυσκολότερα μαθήματα της Α' Λυκείου μιλούν, όχι για ποια τους αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 19:35 Η Ειρηνάκι έγραψε: #491 02-10-09 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: μπράβο!!:no1: βρήκα και έναν που του αρέσει η φυσική! ----------------------------------------- παράληψη μου. αλλά εντάξει το ότι είμαι πολύ καλός στην άλγεβρα δεν σημαίνει ότι ντε και καλά πρέπει να μου αρέσει! τη βαριέμαι λίγο.... Click για ανάπτυξη... ναι μάλλον εννοούσε πως το δυσκολότερο μάθημα είναι η φυσική,όχι ότι του αρέσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 19:59 Ο Shadowfax: #492 02-10-09 19:59 Excuse me?! Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: μπράβο!!:no1: βρήκα και έναν που του αρέσει η φυσική! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:22 Η tazoulini: #493 02-10-09 22:22 η αλγεβρα θελει πολυ διαβασμα αλλα ξερω οτι τα μαθηματικα της Α λυκειου ειναι παρα πολυ σημαντικα για οποιον θελει θετικη η τεχνολογικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άρρωστης Εικόνας Νεοφερμένο μέλος Ο Άρρωστης Εικόνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 12:54 Ο Άρρωστης Εικόνας: #494 04-10-09 12:54 Αρχαία για αυτούς που θα πάνε θετική, όπως και 'γω, Άλγεβρα για αυτούς που θα πάνε θεωριτική. Αντικειμενικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostantinosal Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 13:03 Ο kostantinosal: #495 04-10-09 13:03 φυσικη..πολλοι συμμαθητες μου πηγαν θεωρητικη εξαιτιας της ενω ηταν καλοι στα υπολοιπα θετικα μαθηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. majer Νεοφερμένο μέλος Ο majer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 21:24 Ο majer έγραψε: #496 05-10-09 21:24 Παιδιά εγώ μεχρι στιγμής το πιο δύσκολο μάθημα που έχω συναντησει ειναι η γεωμετρία. Εσείς τι λέτε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 22:28 Η !w@Nn4 έγραψε: #497 05-10-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από majer: Παιδιά εγώ μεχρι στιγμής το πιο δύσκολο μάθημα που έχω συναντησει ειναι η γεωμετρία. Εσείς τι λέτε ? Click για ανάπτυξη... Αφού μέχρι στιγμής κάνουμε επανάληψη πράγματα του Γυμνασίου(εκτός βέβαια αν είστε πολύ μπροστά)! Βέβαια να μου πεις μπορεί και να μην είχες τόσο καλές σχέσεις μαζί της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tulip Εκκολαπτόμενο μέλος Η philippa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:13 Η tulip έγραψε: #498 06-10-09 16:13 Τα αρχαία! Στα θετικά μαθήματα δεν έχω προβλήματα...αλλά με τα αρχαία δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω! Ο καθηγητής μας είναι πολύ απαιτητικός!:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:15 Ο napstor έγραψε: #499 06-10-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από tulip: Ο καθηγητής μας είναι πολύ απαιτητικός!:s Click για ανάπτυξη... ασ'τον να ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. majer Νεοφερμένο μέλος Ο majer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2009 στις 16:59 Ο majer έγραψε: #500 10-10-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Αφού μέχρι στιγμής κάνουμε επανάληψη πράγματα του Γυμνασίου(εκτός βέβαια αν είστε πολύ μπροστά)! Βέβαια να μου πεις μπορεί και να μην είχες τόσο καλές σχέσεις μαζί της... Click για ανάπτυξη... Οχι εγώ είχα πολύ καλές σχέσεις με την γεωμετρία ειδικά απο το γυμνάσιο αλλά φέτος ειναι πολύ πιο δύσκολα. Πρέπει ,δηλαδή,το μυαλό σου να είναι συνεχώς σε εκγρήγορση και να μην αφαιρήσαι καθόλου από το μάθημα. Και όσο γι αυτό που λες αν είμαστε μπροστά ή οχι δε διαβεβαιω εγώ ο ίδιος οτι την προηγούμενη εβδομάδα μπήκαμε στα τρίγωνα και δεν κάναμε καθόλου επανάληψη από την περσινή γεωμετρία.:readrules: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αμάν ποια.Πώς ξέχασες τα Μαθηματικά Κωνσταντίνε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 21:11 Η maraki love: #485 01-10-09 21:11 Άλγεβρα-Γεωμετρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love 2 b hated Νεοφερμένο μέλος Η love 2 b hated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αργοστόλι (Κεφαλλονιά). Έχει γράψει 49 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 22:01 Η love 2 b hated: #486 01-10-09 22:01 αλγεβρα..ειναι καποιες ασκησεις πολυ δυσκολες οσο καλα και αν εχεις μαθει τους τυπους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefosman Νεοφερμένο μέλος Ο stefosman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 23:52 Ο stefosman: #487 01-10-09 23:52 Εμείς στην άλγεβρα έχουμε έναν πάρα πολύ καλό καθηγητη που ακόμη και τα στουρνάρια της τάξης τη καταλαβαίνουν... Εμένα μόνο τ'αρχαία δν πάω και την έκθεση (Βασικά την έκθεση τη σκυλοβαριέμαι ...Δεν μου φαίνεται δύσκολη...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 00:33 Ο HOOLIGAN13: #488 02-10-09 00:33 φυσικη ενοειται..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 14:12 Ο Σοφιστής έγραψε: #489 02-10-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από JIMMYS13: φυσικη ενοειται..... Click για ανάπτυξη... μπράβο!!:no1: βρήκα και έναν που του αρέσει η φυσική! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Αμάν ποια.Πώς ξέχασες τα Μαθηματικά Κωνσταντίνε; Click για ανάπτυξη... παράληψη μου. αλλά εντάξει το ότι είμαι πολύ καλός στην άλγεβρα δεν σημαίνει ότι ντε και καλά πρέπει να μου αρέσει! τη βαριέμαι λίγο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 15:11 Ο ξαροπ έγραψε: #490 02-10-09 15:11 Να σου πω, Σοφιστή, μήπως έχεις μπερδέψει τον τίτλο? Για τα δυσκολότερα μαθήματα της Α' Λυκείου μιλούν, όχι για ποια τους αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 19:35 Η Ειρηνάκι έγραψε: #491 02-10-09 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: μπράβο!!:no1: βρήκα και έναν που του αρέσει η φυσική! ----------------------------------------- παράληψη μου. αλλά εντάξει το ότι είμαι πολύ καλός στην άλγεβρα δεν σημαίνει ότι ντε και καλά πρέπει να μου αρέσει! τη βαριέμαι λίγο.... Click για ανάπτυξη... ναι μάλλον εννοούσε πως το δυσκολότερο μάθημα είναι η φυσική,όχι ότι του αρέσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 19:59 Ο Shadowfax: #492 02-10-09 19:59 Excuse me?! Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: μπράβο!!:no1: βρήκα και έναν που του αρέσει η φυσική! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:22 Η tazoulini: #493 02-10-09 22:22 η αλγεβρα θελει πολυ διαβασμα αλλα ξερω οτι τα μαθηματικα της Α λυκειου ειναι παρα πολυ σημαντικα για οποιον θελει θετικη η τεχνολογικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άρρωστης Εικόνας Νεοφερμένο μέλος Ο Άρρωστης Εικόνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 12:54 Ο Άρρωστης Εικόνας: #494 04-10-09 12:54 Αρχαία για αυτούς που θα πάνε θετική, όπως και 'γω, Άλγεβρα για αυτούς που θα πάνε θεωριτική. Αντικειμενικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostantinosal Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 13:03 Ο kostantinosal: #495 04-10-09 13:03 φυσικη..πολλοι συμμαθητες μου πηγαν θεωρητικη εξαιτιας της ενω ηταν καλοι στα υπολοιπα θετικα μαθηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. majer Νεοφερμένο μέλος Ο majer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 21:24 Ο majer έγραψε: #496 05-10-09 21:24 Παιδιά εγώ μεχρι στιγμής το πιο δύσκολο μάθημα που έχω συναντησει ειναι η γεωμετρία. Εσείς τι λέτε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 22:28 Η !w@Nn4 έγραψε: #497 05-10-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από majer: Παιδιά εγώ μεχρι στιγμής το πιο δύσκολο μάθημα που έχω συναντησει ειναι η γεωμετρία. Εσείς τι λέτε ? Click για ανάπτυξη... Αφού μέχρι στιγμής κάνουμε επανάληψη πράγματα του Γυμνασίου(εκτός βέβαια αν είστε πολύ μπροστά)! Βέβαια να μου πεις μπορεί και να μην είχες τόσο καλές σχέσεις μαζί της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tulip Εκκολαπτόμενο μέλος Η philippa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:13 Η tulip έγραψε: #498 06-10-09 16:13 Τα αρχαία! Στα θετικά μαθήματα δεν έχω προβλήματα...αλλά με τα αρχαία δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω! Ο καθηγητής μας είναι πολύ απαιτητικός!:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:15 Ο napstor έγραψε: #499 06-10-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από tulip: Ο καθηγητής μας είναι πολύ απαιτητικός!:s Click για ανάπτυξη... ασ'τον να ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. majer Νεοφερμένο μέλος Ο majer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2009 στις 16:59 Ο majer έγραψε: #500 10-10-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Αφού μέχρι στιγμής κάνουμε επανάληψη πράγματα του Γυμνασίου(εκτός βέβαια αν είστε πολύ μπροστά)! Βέβαια να μου πεις μπορεί και να μην είχες τόσο καλές σχέσεις μαζί της... Click για ανάπτυξη... Οχι εγώ είχα πολύ καλές σχέσεις με την γεωμετρία ειδικά απο το γυμνάσιο αλλά φέτος ειναι πολύ πιο δύσκολα. Πρέπει ,δηλαδή,το μυαλό σου να είναι συνεχώς σε εκγρήγορση και να μην αφαιρήσαι καθόλου από το μάθημα. Και όσο γι αυτό που λες αν είμαστε μπροστά ή οχι δε διαβεβαιω εγώ ο ίδιος οτι την προηγούμενη εβδομάδα μπήκαμε στα τρίγωνα και δεν κάναμε καθόλου επανάληψη από την περσινή γεωμετρία.:readrules: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άλγεβρα-Γεωμετρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love 2 b hated Νεοφερμένο μέλος Η love 2 b hated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αργοστόλι (Κεφαλλονιά). Έχει γράψει 49 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 22:01 Η love 2 b hated: #486 01-10-09 22:01 αλγεβρα..ειναι καποιες ασκησεις πολυ δυσκολες οσο καλα και αν εχεις μαθει τους τυπους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefosman Νεοφερμένο μέλος Ο stefosman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 23:52 Ο stefosman: #487 01-10-09 23:52 Εμείς στην άλγεβρα έχουμε έναν πάρα πολύ καλό καθηγητη που ακόμη και τα στουρνάρια της τάξης τη καταλαβαίνουν... Εμένα μόνο τ'αρχαία δν πάω και την έκθεση (Βασικά την έκθεση τη σκυλοβαριέμαι ...Δεν μου φαίνεται δύσκολη...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 00:33 Ο HOOLIGAN13: #488 02-10-09 00:33 φυσικη ενοειται..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 14:12 Ο Σοφιστής έγραψε: #489 02-10-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από JIMMYS13: φυσικη ενοειται..... Click για ανάπτυξη... μπράβο!!:no1: βρήκα και έναν που του αρέσει η φυσική! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Αμάν ποια.Πώς ξέχασες τα Μαθηματικά Κωνσταντίνε; Click για ανάπτυξη... παράληψη μου. αλλά εντάξει το ότι είμαι πολύ καλός στην άλγεβρα δεν σημαίνει ότι ντε και καλά πρέπει να μου αρέσει! τη βαριέμαι λίγο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 15:11 Ο ξαροπ έγραψε: #490 02-10-09 15:11 Να σου πω, Σοφιστή, μήπως έχεις μπερδέψει τον τίτλο? Για τα δυσκολότερα μαθήματα της Α' Λυκείου μιλούν, όχι για ποια τους αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 19:35 Η Ειρηνάκι έγραψε: #491 02-10-09 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: μπράβο!!:no1: βρήκα και έναν που του αρέσει η φυσική! ----------------------------------------- παράληψη μου. αλλά εντάξει το ότι είμαι πολύ καλός στην άλγεβρα δεν σημαίνει ότι ντε και καλά πρέπει να μου αρέσει! τη βαριέμαι λίγο.... Click για ανάπτυξη... ναι μάλλον εννοούσε πως το δυσκολότερο μάθημα είναι η φυσική,όχι ότι του αρέσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 19:59 Ο Shadowfax: #492 02-10-09 19:59 Excuse me?! Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: μπράβο!!:no1: βρήκα και έναν που του αρέσει η φυσική! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:22 Η tazoulini: #493 02-10-09 22:22 η αλγεβρα θελει πολυ διαβασμα αλλα ξερω οτι τα μαθηματικα της Α λυκειου ειναι παρα πολυ σημαντικα για οποιον θελει θετικη η τεχνολογικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άρρωστης Εικόνας Νεοφερμένο μέλος Ο Άρρωστης Εικόνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 12:54 Ο Άρρωστης Εικόνας: #494 04-10-09 12:54 Αρχαία για αυτούς που θα πάνε θετική, όπως και 'γω, Άλγεβρα για αυτούς που θα πάνε θεωριτική. Αντικειμενικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostantinosal Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 13:03 Ο kostantinosal: #495 04-10-09 13:03 φυσικη..πολλοι συμμαθητες μου πηγαν θεωρητικη εξαιτιας της ενω ηταν καλοι στα υπολοιπα θετικα μαθηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. majer Νεοφερμένο μέλος Ο majer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 21:24 Ο majer έγραψε: #496 05-10-09 21:24 Παιδιά εγώ μεχρι στιγμής το πιο δύσκολο μάθημα που έχω συναντησει ειναι η γεωμετρία. Εσείς τι λέτε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 22:28 Η !w@Nn4 έγραψε: #497 05-10-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από majer: Παιδιά εγώ μεχρι στιγμής το πιο δύσκολο μάθημα που έχω συναντησει ειναι η γεωμετρία. Εσείς τι λέτε ? Click για ανάπτυξη... Αφού μέχρι στιγμής κάνουμε επανάληψη πράγματα του Γυμνασίου(εκτός βέβαια αν είστε πολύ μπροστά)! Βέβαια να μου πεις μπορεί και να μην είχες τόσο καλές σχέσεις μαζί της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tulip Εκκολαπτόμενο μέλος Η philippa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:13 Η tulip έγραψε: #498 06-10-09 16:13 Τα αρχαία! Στα θετικά μαθήματα δεν έχω προβλήματα...αλλά με τα αρχαία δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω! Ο καθηγητής μας είναι πολύ απαιτητικός!:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:15 Ο napstor έγραψε: #499 06-10-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από tulip: Ο καθηγητής μας είναι πολύ απαιτητικός!:s Click για ανάπτυξη... ασ'τον να ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. majer Νεοφερμένο μέλος Ο majer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2009 στις 16:59 Ο majer έγραψε: #500 10-10-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Αφού μέχρι στιγμής κάνουμε επανάληψη πράγματα του Γυμνασίου(εκτός βέβαια αν είστε πολύ μπροστά)! Βέβαια να μου πεις μπορεί και να μην είχες τόσο καλές σχέσεις μαζί της... Click για ανάπτυξη... Οχι εγώ είχα πολύ καλές σχέσεις με την γεωμετρία ειδικά απο το γυμνάσιο αλλά φέτος ειναι πολύ πιο δύσκολα. Πρέπει ,δηλαδή,το μυαλό σου να είναι συνεχώς σε εκγρήγορση και να μην αφαιρήσαι καθόλου από το μάθημα. Και όσο γι αυτό που λες αν είμαστε μπροστά ή οχι δε διαβεβαιω εγώ ο ίδιος οτι την προηγούμενη εβδομάδα μπήκαμε στα τρίγωνα και δεν κάναμε καθόλου επανάληψη από την περσινή γεωμετρία.:readrules: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αλγεβρα..ειναι καποιες ασκησεις πολυ δυσκολες οσο καλα και αν εχεις μαθει τους τυπους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefosman Νεοφερμένο μέλος Ο stefosman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 23:52 Ο stefosman: #487 01-10-09 23:52 Εμείς στην άλγεβρα έχουμε έναν πάρα πολύ καλό καθηγητη που ακόμη και τα στουρνάρια της τάξης τη καταλαβαίνουν... Εμένα μόνο τ'αρχαία δν πάω και την έκθεση (Βασικά την έκθεση τη σκυλοβαριέμαι ...Δεν μου φαίνεται δύσκολη...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 00:33 Ο HOOLIGAN13: #488 02-10-09 00:33 φυσικη ενοειται..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 14:12 Ο Σοφιστής έγραψε: #489 02-10-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από JIMMYS13: φυσικη ενοειται..... Click για ανάπτυξη... μπράβο!!:no1: βρήκα και έναν που του αρέσει η φυσική! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Αμάν ποια.Πώς ξέχασες τα Μαθηματικά Κωνσταντίνε; Click για ανάπτυξη... παράληψη μου. αλλά εντάξει το ότι είμαι πολύ καλός στην άλγεβρα δεν σημαίνει ότι ντε και καλά πρέπει να μου αρέσει! τη βαριέμαι λίγο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 15:11 Ο ξαροπ έγραψε: #490 02-10-09 15:11 Να σου πω, Σοφιστή, μήπως έχεις μπερδέψει τον τίτλο? Για τα δυσκολότερα μαθήματα της Α' Λυκείου μιλούν, όχι για ποια τους αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 19:35 Η Ειρηνάκι έγραψε: #491 02-10-09 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: μπράβο!!:no1: βρήκα και έναν που του αρέσει η φυσική! ----------------------------------------- παράληψη μου. αλλά εντάξει το ότι είμαι πολύ καλός στην άλγεβρα δεν σημαίνει ότι ντε και καλά πρέπει να μου αρέσει! τη βαριέμαι λίγο.... Click για ανάπτυξη... ναι μάλλον εννοούσε πως το δυσκολότερο μάθημα είναι η φυσική,όχι ότι του αρέσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 19:59 Ο Shadowfax: #492 02-10-09 19:59 Excuse me?! Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: μπράβο!!:no1: βρήκα και έναν που του αρέσει η φυσική! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:22 Η tazoulini: #493 02-10-09 22:22 η αλγεβρα θελει πολυ διαβασμα αλλα ξερω οτι τα μαθηματικα της Α λυκειου ειναι παρα πολυ σημαντικα για οποιον θελει θετικη η τεχνολογικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άρρωστης Εικόνας Νεοφερμένο μέλος Ο Άρρωστης Εικόνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 12:54 Ο Άρρωστης Εικόνας: #494 04-10-09 12:54 Αρχαία για αυτούς που θα πάνε θετική, όπως και 'γω, Άλγεβρα για αυτούς που θα πάνε θεωριτική. Αντικειμενικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostantinosal Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 13:03 Ο kostantinosal: #495 04-10-09 13:03 φυσικη..πολλοι συμμαθητες μου πηγαν θεωρητικη εξαιτιας της ενω ηταν καλοι στα υπολοιπα θετικα μαθηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. majer Νεοφερμένο μέλος Ο majer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 21:24 Ο majer έγραψε: #496 05-10-09 21:24 Παιδιά εγώ μεχρι στιγμής το πιο δύσκολο μάθημα που έχω συναντησει ειναι η γεωμετρία. Εσείς τι λέτε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 22:28 Η !w@Nn4 έγραψε: #497 05-10-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από majer: Παιδιά εγώ μεχρι στιγμής το πιο δύσκολο μάθημα που έχω συναντησει ειναι η γεωμετρία. Εσείς τι λέτε ? Click για ανάπτυξη... Αφού μέχρι στιγμής κάνουμε επανάληψη πράγματα του Γυμνασίου(εκτός βέβαια αν είστε πολύ μπροστά)! Βέβαια να μου πεις μπορεί και να μην είχες τόσο καλές σχέσεις μαζί της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tulip Εκκολαπτόμενο μέλος Η philippa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:13 Η tulip έγραψε: #498 06-10-09 16:13 Τα αρχαία! Στα θετικά μαθήματα δεν έχω προβλήματα...αλλά με τα αρχαία δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω! Ο καθηγητής μας είναι πολύ απαιτητικός!:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:15 Ο napstor έγραψε: #499 06-10-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από tulip: Ο καθηγητής μας είναι πολύ απαιτητικός!:s Click για ανάπτυξη... ασ'τον να ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. majer Νεοφερμένο μέλος Ο majer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2009 στις 16:59 Ο majer έγραψε: #500 10-10-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Αφού μέχρι στιγμής κάνουμε επανάληψη πράγματα του Γυμνασίου(εκτός βέβαια αν είστε πολύ μπροστά)! Βέβαια να μου πεις μπορεί και να μην είχες τόσο καλές σχέσεις μαζί της... Click για ανάπτυξη... Οχι εγώ είχα πολύ καλές σχέσεις με την γεωμετρία ειδικά απο το γυμνάσιο αλλά φέτος ειναι πολύ πιο δύσκολα. Πρέπει ,δηλαδή,το μυαλό σου να είναι συνεχώς σε εκγρήγορση και να μην αφαιρήσαι καθόλου από το μάθημα. Και όσο γι αυτό που λες αν είμαστε μπροστά ή οχι δε διαβεβαιω εγώ ο ίδιος οτι την προηγούμενη εβδομάδα μπήκαμε στα τρίγωνα και δεν κάναμε καθόλου επανάληψη από την περσινή γεωμετρία.:readrules: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμείς στην άλγεβρα έχουμε έναν πάρα πολύ καλό καθηγητη που ακόμη και τα στουρνάρια της τάξης τη καταλαβαίνουν... Εμένα μόνο τ'αρχαία δν πάω και την έκθεση (Βασικά την έκθεση τη σκυλοβαριέμαι ...Δεν μου φαίνεται δύσκολη...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 00:33 Ο HOOLIGAN13: #488 02-10-09 00:33 φυσικη ενοειται..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 14:12 Ο Σοφιστής έγραψε: #489 02-10-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από JIMMYS13: φυσικη ενοειται..... Click για ανάπτυξη... μπράβο!!:no1: βρήκα και έναν που του αρέσει η φυσική! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Αμάν ποια.Πώς ξέχασες τα Μαθηματικά Κωνσταντίνε; Click για ανάπτυξη... παράληψη μου. αλλά εντάξει το ότι είμαι πολύ καλός στην άλγεβρα δεν σημαίνει ότι ντε και καλά πρέπει να μου αρέσει! τη βαριέμαι λίγο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 15:11 Ο ξαροπ έγραψε: #490 02-10-09 15:11 Να σου πω, Σοφιστή, μήπως έχεις μπερδέψει τον τίτλο? Για τα δυσκολότερα μαθήματα της Α' Λυκείου μιλούν, όχι για ποια τους αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 19:35 Η Ειρηνάκι έγραψε: #491 02-10-09 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: μπράβο!!:no1: βρήκα και έναν που του αρέσει η φυσική! ----------------------------------------- παράληψη μου. αλλά εντάξει το ότι είμαι πολύ καλός στην άλγεβρα δεν σημαίνει ότι ντε και καλά πρέπει να μου αρέσει! τη βαριέμαι λίγο.... Click για ανάπτυξη... ναι μάλλον εννοούσε πως το δυσκολότερο μάθημα είναι η φυσική,όχι ότι του αρέσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 19:59 Ο Shadowfax: #492 02-10-09 19:59 Excuse me?! Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: μπράβο!!:no1: βρήκα και έναν που του αρέσει η φυσική! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:22 Η tazoulini: #493 02-10-09 22:22 η αλγεβρα θελει πολυ διαβασμα αλλα ξερω οτι τα μαθηματικα της Α λυκειου ειναι παρα πολυ σημαντικα για οποιον θελει θετικη η τεχνολογικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άρρωστης Εικόνας Νεοφερμένο μέλος Ο Άρρωστης Εικόνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 12:54 Ο Άρρωστης Εικόνας: #494 04-10-09 12:54 Αρχαία για αυτούς που θα πάνε θετική, όπως και 'γω, Άλγεβρα για αυτούς που θα πάνε θεωριτική. Αντικειμενικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostantinosal Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 13:03 Ο kostantinosal: #495 04-10-09 13:03 φυσικη..πολλοι συμμαθητες μου πηγαν θεωρητικη εξαιτιας της ενω ηταν καλοι στα υπολοιπα θετικα μαθηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. majer Νεοφερμένο μέλος Ο majer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 21:24 Ο majer έγραψε: #496 05-10-09 21:24 Παιδιά εγώ μεχρι στιγμής το πιο δύσκολο μάθημα που έχω συναντησει ειναι η γεωμετρία. Εσείς τι λέτε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 22:28 Η !w@Nn4 έγραψε: #497 05-10-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από majer: Παιδιά εγώ μεχρι στιγμής το πιο δύσκολο μάθημα που έχω συναντησει ειναι η γεωμετρία. Εσείς τι λέτε ? Click για ανάπτυξη... Αφού μέχρι στιγμής κάνουμε επανάληψη πράγματα του Γυμνασίου(εκτός βέβαια αν είστε πολύ μπροστά)! Βέβαια να μου πεις μπορεί και να μην είχες τόσο καλές σχέσεις μαζί της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tulip Εκκολαπτόμενο μέλος Η philippa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:13 Η tulip έγραψε: #498 06-10-09 16:13 Τα αρχαία! Στα θετικά μαθήματα δεν έχω προβλήματα...αλλά με τα αρχαία δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω! Ο καθηγητής μας είναι πολύ απαιτητικός!:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:15 Ο napstor έγραψε: #499 06-10-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από tulip: Ο καθηγητής μας είναι πολύ απαιτητικός!:s Click για ανάπτυξη... ασ'τον να ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. majer Νεοφερμένο μέλος Ο majer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2009 στις 16:59 Ο majer έγραψε: #500 10-10-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Αφού μέχρι στιγμής κάνουμε επανάληψη πράγματα του Γυμνασίου(εκτός βέβαια αν είστε πολύ μπροστά)! Βέβαια να μου πεις μπορεί και να μην είχες τόσο καλές σχέσεις μαζί της... Click για ανάπτυξη... Οχι εγώ είχα πολύ καλές σχέσεις με την γεωμετρία ειδικά απο το γυμνάσιο αλλά φέτος ειναι πολύ πιο δύσκολα. Πρέπει ,δηλαδή,το μυαλό σου να είναι συνεχώς σε εκγρήγορση και να μην αφαιρήσαι καθόλου από το μάθημα. Και όσο γι αυτό που λες αν είμαστε μπροστά ή οχι δε διαβεβαιω εγώ ο ίδιος οτι την προηγούμενη εβδομάδα μπήκαμε στα τρίγωνα και δεν κάναμε καθόλου επανάληψη από την περσινή γεωμετρία.:readrules: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
φυσικη ενοειται..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 14:12 Ο Σοφιστής έγραψε: #489 02-10-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από JIMMYS13: φυσικη ενοειται..... Click για ανάπτυξη... μπράβο!!:no1: βρήκα και έναν που του αρέσει η φυσική! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Αμάν ποια.Πώς ξέχασες τα Μαθηματικά Κωνσταντίνε; Click για ανάπτυξη... παράληψη μου. αλλά εντάξει το ότι είμαι πολύ καλός στην άλγεβρα δεν σημαίνει ότι ντε και καλά πρέπει να μου αρέσει! τη βαριέμαι λίγο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 15:11 Ο ξαροπ έγραψε: #490 02-10-09 15:11 Να σου πω, Σοφιστή, μήπως έχεις μπερδέψει τον τίτλο? Για τα δυσκολότερα μαθήματα της Α' Λυκείου μιλούν, όχι για ποια τους αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 19:35 Η Ειρηνάκι έγραψε: #491 02-10-09 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: μπράβο!!:no1: βρήκα και έναν που του αρέσει η φυσική! ----------------------------------------- παράληψη μου. αλλά εντάξει το ότι είμαι πολύ καλός στην άλγεβρα δεν σημαίνει ότι ντε και καλά πρέπει να μου αρέσει! τη βαριέμαι λίγο.... Click για ανάπτυξη... ναι μάλλον εννοούσε πως το δυσκολότερο μάθημα είναι η φυσική,όχι ότι του αρέσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 19:59 Ο Shadowfax: #492 02-10-09 19:59 Excuse me?! Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: μπράβο!!:no1: βρήκα και έναν που του αρέσει η φυσική! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:22 Η tazoulini: #493 02-10-09 22:22 η αλγεβρα θελει πολυ διαβασμα αλλα ξερω οτι τα μαθηματικα της Α λυκειου ειναι παρα πολυ σημαντικα για οποιον θελει θετικη η τεχνολογικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άρρωστης Εικόνας Νεοφερμένο μέλος Ο Άρρωστης Εικόνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 12:54 Ο Άρρωστης Εικόνας: #494 04-10-09 12:54 Αρχαία για αυτούς που θα πάνε θετική, όπως και 'γω, Άλγεβρα για αυτούς που θα πάνε θεωριτική. Αντικειμενικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostantinosal Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 13:03 Ο kostantinosal: #495 04-10-09 13:03 φυσικη..πολλοι συμμαθητες μου πηγαν θεωρητικη εξαιτιας της ενω ηταν καλοι στα υπολοιπα θετικα μαθηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. majer Νεοφερμένο μέλος Ο majer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 21:24 Ο majer έγραψε: #496 05-10-09 21:24 Παιδιά εγώ μεχρι στιγμής το πιο δύσκολο μάθημα που έχω συναντησει ειναι η γεωμετρία. Εσείς τι λέτε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 22:28 Η !w@Nn4 έγραψε: #497 05-10-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από majer: Παιδιά εγώ μεχρι στιγμής το πιο δύσκολο μάθημα που έχω συναντησει ειναι η γεωμετρία. Εσείς τι λέτε ? Click για ανάπτυξη... Αφού μέχρι στιγμής κάνουμε επανάληψη πράγματα του Γυμνασίου(εκτός βέβαια αν είστε πολύ μπροστά)! Βέβαια να μου πεις μπορεί και να μην είχες τόσο καλές σχέσεις μαζί της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tulip Εκκολαπτόμενο μέλος Η philippa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:13 Η tulip έγραψε: #498 06-10-09 16:13 Τα αρχαία! Στα θετικά μαθήματα δεν έχω προβλήματα...αλλά με τα αρχαία δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω! Ο καθηγητής μας είναι πολύ απαιτητικός!:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:15 Ο napstor έγραψε: #499 06-10-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από tulip: Ο καθηγητής μας είναι πολύ απαιτητικός!:s Click για ανάπτυξη... ασ'τον να ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. majer Νεοφερμένο μέλος Ο majer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2009 στις 16:59 Ο majer έγραψε: #500 10-10-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Αφού μέχρι στιγμής κάνουμε επανάληψη πράγματα του Γυμνασίου(εκτός βέβαια αν είστε πολύ μπροστά)! Βέβαια να μου πεις μπορεί και να μην είχες τόσο καλές σχέσεις μαζί της... Click για ανάπτυξη... Οχι εγώ είχα πολύ καλές σχέσεις με την γεωμετρία ειδικά απο το γυμνάσιο αλλά φέτος ειναι πολύ πιο δύσκολα. Πρέπει ,δηλαδή,το μυαλό σου να είναι συνεχώς σε εκγρήγορση και να μην αφαιρήσαι καθόλου από το μάθημα. Και όσο γι αυτό που λες αν είμαστε μπροστά ή οχι δε διαβεβαιω εγώ ο ίδιος οτι την προηγούμενη εβδομάδα μπήκαμε στα τρίγωνα και δεν κάναμε καθόλου επανάληψη από την περσινή γεωμετρία.:readrules: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από JIMMYS13: φυσικη ενοειται..... Click για ανάπτυξη... μπράβο!!:no1: βρήκα και έναν που του αρέσει η φυσική! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Αμάν ποια.Πώς ξέχασες τα Μαθηματικά Κωνσταντίνε; Click για ανάπτυξη... παράληψη μου. αλλά εντάξει το ότι είμαι πολύ καλός στην άλγεβρα δεν σημαίνει ότι ντε και καλά πρέπει να μου αρέσει! τη βαριέμαι λίγο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 15:11 Ο ξαροπ έγραψε: #490 02-10-09 15:11 Να σου πω, Σοφιστή, μήπως έχεις μπερδέψει τον τίτλο? Για τα δυσκολότερα μαθήματα της Α' Λυκείου μιλούν, όχι για ποια τους αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 19:35 Η Ειρηνάκι έγραψε: #491 02-10-09 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: μπράβο!!:no1: βρήκα και έναν που του αρέσει η φυσική! ----------------------------------------- παράληψη μου. αλλά εντάξει το ότι είμαι πολύ καλός στην άλγεβρα δεν σημαίνει ότι ντε και καλά πρέπει να μου αρέσει! τη βαριέμαι λίγο.... Click για ανάπτυξη... ναι μάλλον εννοούσε πως το δυσκολότερο μάθημα είναι η φυσική,όχι ότι του αρέσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 19:59 Ο Shadowfax: #492 02-10-09 19:59 Excuse me?! Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: μπράβο!!:no1: βρήκα και έναν που του αρέσει η φυσική! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:22 Η tazoulini: #493 02-10-09 22:22 η αλγεβρα θελει πολυ διαβασμα αλλα ξερω οτι τα μαθηματικα της Α λυκειου ειναι παρα πολυ σημαντικα για οποιον θελει θετικη η τεχνολογικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άρρωστης Εικόνας Νεοφερμένο μέλος Ο Άρρωστης Εικόνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 12:54 Ο Άρρωστης Εικόνας: #494 04-10-09 12:54 Αρχαία για αυτούς που θα πάνε θετική, όπως και 'γω, Άλγεβρα για αυτούς που θα πάνε θεωριτική. Αντικειμενικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostantinosal Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 13:03 Ο kostantinosal: #495 04-10-09 13:03 φυσικη..πολλοι συμμαθητες μου πηγαν θεωρητικη εξαιτιας της ενω ηταν καλοι στα υπολοιπα θετικα μαθηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. majer Νεοφερμένο μέλος Ο majer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 21:24 Ο majer έγραψε: #496 05-10-09 21:24 Παιδιά εγώ μεχρι στιγμής το πιο δύσκολο μάθημα που έχω συναντησει ειναι η γεωμετρία. Εσείς τι λέτε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 22:28 Η !w@Nn4 έγραψε: #497 05-10-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από majer: Παιδιά εγώ μεχρι στιγμής το πιο δύσκολο μάθημα που έχω συναντησει ειναι η γεωμετρία. Εσείς τι λέτε ? Click για ανάπτυξη... Αφού μέχρι στιγμής κάνουμε επανάληψη πράγματα του Γυμνασίου(εκτός βέβαια αν είστε πολύ μπροστά)! Βέβαια να μου πεις μπορεί και να μην είχες τόσο καλές σχέσεις μαζί της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tulip Εκκολαπτόμενο μέλος Η philippa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:13 Η tulip έγραψε: #498 06-10-09 16:13 Τα αρχαία! Στα θετικά μαθήματα δεν έχω προβλήματα...αλλά με τα αρχαία δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω! Ο καθηγητής μας είναι πολύ απαιτητικός!:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:15 Ο napstor έγραψε: #499 06-10-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από tulip: Ο καθηγητής μας είναι πολύ απαιτητικός!:s Click για ανάπτυξη... ασ'τον να ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. majer Νεοφερμένο μέλος Ο majer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2009 στις 16:59 Ο majer έγραψε: #500 10-10-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Αφού μέχρι στιγμής κάνουμε επανάληψη πράγματα του Γυμνασίου(εκτός βέβαια αν είστε πολύ μπροστά)! Βέβαια να μου πεις μπορεί και να μην είχες τόσο καλές σχέσεις μαζί της... Click για ανάπτυξη... Οχι εγώ είχα πολύ καλές σχέσεις με την γεωμετρία ειδικά απο το γυμνάσιο αλλά φέτος ειναι πολύ πιο δύσκολα. Πρέπει ,δηλαδή,το μυαλό σου να είναι συνεχώς σε εκγρήγορση και να μην αφαιρήσαι καθόλου από το μάθημα. Και όσο γι αυτό που λες αν είμαστε μπροστά ή οχι δε διαβεβαιω εγώ ο ίδιος οτι την προηγούμενη εβδομάδα μπήκαμε στα τρίγωνα και δεν κάναμε καθόλου επανάληψη από την περσινή γεωμετρία.:readrules: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να σου πω, Σοφιστή, μήπως έχεις μπερδέψει τον τίτλο? Για τα δυσκολότερα μαθήματα της Α' Λυκείου μιλούν, όχι για ποια τους αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 19:35 Η Ειρηνάκι έγραψε: #491 02-10-09 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: μπράβο!!:no1: βρήκα και έναν που του αρέσει η φυσική! ----------------------------------------- παράληψη μου. αλλά εντάξει το ότι είμαι πολύ καλός στην άλγεβρα δεν σημαίνει ότι ντε και καλά πρέπει να μου αρέσει! τη βαριέμαι λίγο.... Click για ανάπτυξη... ναι μάλλον εννοούσε πως το δυσκολότερο μάθημα είναι η φυσική,όχι ότι του αρέσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 19:59 Ο Shadowfax: #492 02-10-09 19:59 Excuse me?! Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: μπράβο!!:no1: βρήκα και έναν που του αρέσει η φυσική! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:22 Η tazoulini: #493 02-10-09 22:22 η αλγεβρα θελει πολυ διαβασμα αλλα ξερω οτι τα μαθηματικα της Α λυκειου ειναι παρα πολυ σημαντικα για οποιον θελει θετικη η τεχνολογικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άρρωστης Εικόνας Νεοφερμένο μέλος Ο Άρρωστης Εικόνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 12:54 Ο Άρρωστης Εικόνας: #494 04-10-09 12:54 Αρχαία για αυτούς που θα πάνε θετική, όπως και 'γω, Άλγεβρα για αυτούς που θα πάνε θεωριτική. Αντικειμενικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostantinosal Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 13:03 Ο kostantinosal: #495 04-10-09 13:03 φυσικη..πολλοι συμμαθητες μου πηγαν θεωρητικη εξαιτιας της ενω ηταν καλοι στα υπολοιπα θετικα μαθηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. majer Νεοφερμένο μέλος Ο majer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 21:24 Ο majer έγραψε: #496 05-10-09 21:24 Παιδιά εγώ μεχρι στιγμής το πιο δύσκολο μάθημα που έχω συναντησει ειναι η γεωμετρία. Εσείς τι λέτε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 22:28 Η !w@Nn4 έγραψε: #497 05-10-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από majer: Παιδιά εγώ μεχρι στιγμής το πιο δύσκολο μάθημα που έχω συναντησει ειναι η γεωμετρία. Εσείς τι λέτε ? Click για ανάπτυξη... Αφού μέχρι στιγμής κάνουμε επανάληψη πράγματα του Γυμνασίου(εκτός βέβαια αν είστε πολύ μπροστά)! Βέβαια να μου πεις μπορεί και να μην είχες τόσο καλές σχέσεις μαζί της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tulip Εκκολαπτόμενο μέλος Η philippa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:13 Η tulip έγραψε: #498 06-10-09 16:13 Τα αρχαία! Στα θετικά μαθήματα δεν έχω προβλήματα...αλλά με τα αρχαία δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω! Ο καθηγητής μας είναι πολύ απαιτητικός!:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:15 Ο napstor έγραψε: #499 06-10-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από tulip: Ο καθηγητής μας είναι πολύ απαιτητικός!:s Click για ανάπτυξη... ασ'τον να ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. majer Νεοφερμένο μέλος Ο majer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2009 στις 16:59 Ο majer έγραψε: #500 10-10-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Αφού μέχρι στιγμής κάνουμε επανάληψη πράγματα του Γυμνασίου(εκτός βέβαια αν είστε πολύ μπροστά)! Βέβαια να μου πεις μπορεί και να μην είχες τόσο καλές σχέσεις μαζί της... Click για ανάπτυξη... Οχι εγώ είχα πολύ καλές σχέσεις με την γεωμετρία ειδικά απο το γυμνάσιο αλλά φέτος ειναι πολύ πιο δύσκολα. Πρέπει ,δηλαδή,το μυαλό σου να είναι συνεχώς σε εκγρήγορση και να μην αφαιρήσαι καθόλου από το μάθημα. Και όσο γι αυτό που λες αν είμαστε μπροστά ή οχι δε διαβεβαιω εγώ ο ίδιος οτι την προηγούμενη εβδομάδα μπήκαμε στα τρίγωνα και δεν κάναμε καθόλου επανάληψη από την περσινή γεωμετρία.:readrules: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: μπράβο!!:no1: βρήκα και έναν που του αρέσει η φυσική! ----------------------------------------- παράληψη μου. αλλά εντάξει το ότι είμαι πολύ καλός στην άλγεβρα δεν σημαίνει ότι ντε και καλά πρέπει να μου αρέσει! τη βαριέμαι λίγο.... Click για ανάπτυξη... ναι μάλλον εννοούσε πως το δυσκολότερο μάθημα είναι η φυσική,όχι ότι του αρέσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 19:59 Ο Shadowfax: #492 02-10-09 19:59 Excuse me?! Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: μπράβο!!:no1: βρήκα και έναν που του αρέσει η φυσική! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:22 Η tazoulini: #493 02-10-09 22:22 η αλγεβρα θελει πολυ διαβασμα αλλα ξερω οτι τα μαθηματικα της Α λυκειου ειναι παρα πολυ σημαντικα για οποιον θελει θετικη η τεχνολογικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άρρωστης Εικόνας Νεοφερμένο μέλος Ο Άρρωστης Εικόνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 12:54 Ο Άρρωστης Εικόνας: #494 04-10-09 12:54 Αρχαία για αυτούς που θα πάνε θετική, όπως και 'γω, Άλγεβρα για αυτούς που θα πάνε θεωριτική. Αντικειμενικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostantinosal Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 13:03 Ο kostantinosal: #495 04-10-09 13:03 φυσικη..πολλοι συμμαθητες μου πηγαν θεωρητικη εξαιτιας της ενω ηταν καλοι στα υπολοιπα θετικα μαθηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. majer Νεοφερμένο μέλος Ο majer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 21:24 Ο majer έγραψε: #496 05-10-09 21:24 Παιδιά εγώ μεχρι στιγμής το πιο δύσκολο μάθημα που έχω συναντησει ειναι η γεωμετρία. Εσείς τι λέτε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 22:28 Η !w@Nn4 έγραψε: #497 05-10-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από majer: Παιδιά εγώ μεχρι στιγμής το πιο δύσκολο μάθημα που έχω συναντησει ειναι η γεωμετρία. Εσείς τι λέτε ? Click για ανάπτυξη... Αφού μέχρι στιγμής κάνουμε επανάληψη πράγματα του Γυμνασίου(εκτός βέβαια αν είστε πολύ μπροστά)! Βέβαια να μου πεις μπορεί και να μην είχες τόσο καλές σχέσεις μαζί της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tulip Εκκολαπτόμενο μέλος Η philippa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:13 Η tulip έγραψε: #498 06-10-09 16:13 Τα αρχαία! Στα θετικά μαθήματα δεν έχω προβλήματα...αλλά με τα αρχαία δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω! Ο καθηγητής μας είναι πολύ απαιτητικός!:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:15 Ο napstor έγραψε: #499 06-10-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από tulip: Ο καθηγητής μας είναι πολύ απαιτητικός!:s Click για ανάπτυξη... ασ'τον να ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. majer Νεοφερμένο μέλος Ο majer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2009 στις 16:59 Ο majer έγραψε: #500 10-10-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Αφού μέχρι στιγμής κάνουμε επανάληψη πράγματα του Γυμνασίου(εκτός βέβαια αν είστε πολύ μπροστά)! Βέβαια να μου πεις μπορεί και να μην είχες τόσο καλές σχέσεις μαζί της... Click για ανάπτυξη... Οχι εγώ είχα πολύ καλές σχέσεις με την γεωμετρία ειδικά απο το γυμνάσιο αλλά φέτος ειναι πολύ πιο δύσκολα. Πρέπει ,δηλαδή,το μυαλό σου να είναι συνεχώς σε εκγρήγορση και να μην αφαιρήσαι καθόλου από το μάθημα. Και όσο γι αυτό που λες αν είμαστε μπροστά ή οχι δε διαβεβαιω εγώ ο ίδιος οτι την προηγούμενη εβδομάδα μπήκαμε στα τρίγωνα και δεν κάναμε καθόλου επανάληψη από την περσινή γεωμετρία.:readrules: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Excuse me?! Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: μπράβο!!:no1: βρήκα και έναν που του αρέσει η φυσική! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:22 Η tazoulini: #493 02-10-09 22:22 η αλγεβρα θελει πολυ διαβασμα αλλα ξερω οτι τα μαθηματικα της Α λυκειου ειναι παρα πολυ σημαντικα για οποιον θελει θετικη η τεχνολογικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άρρωστης Εικόνας Νεοφερμένο μέλος Ο Άρρωστης Εικόνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 12:54 Ο Άρρωστης Εικόνας: #494 04-10-09 12:54 Αρχαία για αυτούς που θα πάνε θετική, όπως και 'γω, Άλγεβρα για αυτούς που θα πάνε θεωριτική. Αντικειμενικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostantinosal Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 13:03 Ο kostantinosal: #495 04-10-09 13:03 φυσικη..πολλοι συμμαθητες μου πηγαν θεωρητικη εξαιτιας της ενω ηταν καλοι στα υπολοιπα θετικα μαθηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. majer Νεοφερμένο μέλος Ο majer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 21:24 Ο majer έγραψε: #496 05-10-09 21:24 Παιδιά εγώ μεχρι στιγμής το πιο δύσκολο μάθημα που έχω συναντησει ειναι η γεωμετρία. Εσείς τι λέτε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 22:28 Η !w@Nn4 έγραψε: #497 05-10-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από majer: Παιδιά εγώ μεχρι στιγμής το πιο δύσκολο μάθημα που έχω συναντησει ειναι η γεωμετρία. Εσείς τι λέτε ? Click για ανάπτυξη... Αφού μέχρι στιγμής κάνουμε επανάληψη πράγματα του Γυμνασίου(εκτός βέβαια αν είστε πολύ μπροστά)! Βέβαια να μου πεις μπορεί και να μην είχες τόσο καλές σχέσεις μαζί της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tulip Εκκολαπτόμενο μέλος Η philippa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:13 Η tulip έγραψε: #498 06-10-09 16:13 Τα αρχαία! Στα θετικά μαθήματα δεν έχω προβλήματα...αλλά με τα αρχαία δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω! Ο καθηγητής μας είναι πολύ απαιτητικός!:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:15 Ο napstor έγραψε: #499 06-10-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από tulip: Ο καθηγητής μας είναι πολύ απαιτητικός!:s Click για ανάπτυξη... ασ'τον να ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. majer Νεοφερμένο μέλος Ο majer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2009 στις 16:59 Ο majer έγραψε: #500 10-10-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Αφού μέχρι στιγμής κάνουμε επανάληψη πράγματα του Γυμνασίου(εκτός βέβαια αν είστε πολύ μπροστά)! Βέβαια να μου πεις μπορεί και να μην είχες τόσο καλές σχέσεις μαζί της... Click για ανάπτυξη... Οχι εγώ είχα πολύ καλές σχέσεις με την γεωμετρία ειδικά απο το γυμνάσιο αλλά φέτος ειναι πολύ πιο δύσκολα. Πρέπει ,δηλαδή,το μυαλό σου να είναι συνεχώς σε εκγρήγορση και να μην αφαιρήσαι καθόλου από το μάθημα. Και όσο γι αυτό που λες αν είμαστε μπροστά ή οχι δε διαβεβαιω εγώ ο ίδιος οτι την προηγούμενη εβδομάδα μπήκαμε στα τρίγωνα και δεν κάναμε καθόλου επανάληψη από την περσινή γεωμετρία.:readrules: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
η αλγεβρα θελει πολυ διαβασμα αλλα ξερω οτι τα μαθηματικα της Α λυκειου ειναι παρα πολυ σημαντικα για οποιον θελει θετικη η τεχνολογικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άρρωστης Εικόνας Νεοφερμένο μέλος Ο Άρρωστης Εικόνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 12:54 Ο Άρρωστης Εικόνας: #494 04-10-09 12:54 Αρχαία για αυτούς που θα πάνε θετική, όπως και 'γω, Άλγεβρα για αυτούς που θα πάνε θεωριτική. Αντικειμενικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostantinosal Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 13:03 Ο kostantinosal: #495 04-10-09 13:03 φυσικη..πολλοι συμμαθητες μου πηγαν θεωρητικη εξαιτιας της ενω ηταν καλοι στα υπολοιπα θετικα μαθηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. majer Νεοφερμένο μέλος Ο majer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 21:24 Ο majer έγραψε: #496 05-10-09 21:24 Παιδιά εγώ μεχρι στιγμής το πιο δύσκολο μάθημα που έχω συναντησει ειναι η γεωμετρία. Εσείς τι λέτε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 22:28 Η !w@Nn4 έγραψε: #497 05-10-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από majer: Παιδιά εγώ μεχρι στιγμής το πιο δύσκολο μάθημα που έχω συναντησει ειναι η γεωμετρία. Εσείς τι λέτε ? Click για ανάπτυξη... Αφού μέχρι στιγμής κάνουμε επανάληψη πράγματα του Γυμνασίου(εκτός βέβαια αν είστε πολύ μπροστά)! Βέβαια να μου πεις μπορεί και να μην είχες τόσο καλές σχέσεις μαζί της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tulip Εκκολαπτόμενο μέλος Η philippa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:13 Η tulip έγραψε: #498 06-10-09 16:13 Τα αρχαία! Στα θετικά μαθήματα δεν έχω προβλήματα...αλλά με τα αρχαία δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω! Ο καθηγητής μας είναι πολύ απαιτητικός!:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:15 Ο napstor έγραψε: #499 06-10-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από tulip: Ο καθηγητής μας είναι πολύ απαιτητικός!:s Click για ανάπτυξη... ασ'τον να ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. majer Νεοφερμένο μέλος Ο majer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2009 στις 16:59 Ο majer έγραψε: #500 10-10-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Αφού μέχρι στιγμής κάνουμε επανάληψη πράγματα του Γυμνασίου(εκτός βέβαια αν είστε πολύ μπροστά)! Βέβαια να μου πεις μπορεί και να μην είχες τόσο καλές σχέσεις μαζί της... Click για ανάπτυξη... Οχι εγώ είχα πολύ καλές σχέσεις με την γεωμετρία ειδικά απο το γυμνάσιο αλλά φέτος ειναι πολύ πιο δύσκολα. Πρέπει ,δηλαδή,το μυαλό σου να είναι συνεχώς σε εκγρήγορση και να μην αφαιρήσαι καθόλου από το μάθημα. Και όσο γι αυτό που λες αν είμαστε μπροστά ή οχι δε διαβεβαιω εγώ ο ίδιος οτι την προηγούμενη εβδομάδα μπήκαμε στα τρίγωνα και δεν κάναμε καθόλου επανάληψη από την περσινή γεωμετρία.:readrules: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχαία για αυτούς που θα πάνε θετική, όπως και 'γω, Άλγεβρα για αυτούς που θα πάνε θεωριτική. Αντικειμενικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostantinosal Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 13:03 Ο kostantinosal: #495 04-10-09 13:03 φυσικη..πολλοι συμμαθητες μου πηγαν θεωρητικη εξαιτιας της ενω ηταν καλοι στα υπολοιπα θετικα μαθηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. majer Νεοφερμένο μέλος Ο majer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 21:24 Ο majer έγραψε: #496 05-10-09 21:24 Παιδιά εγώ μεχρι στιγμής το πιο δύσκολο μάθημα που έχω συναντησει ειναι η γεωμετρία. Εσείς τι λέτε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 22:28 Η !w@Nn4 έγραψε: #497 05-10-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από majer: Παιδιά εγώ μεχρι στιγμής το πιο δύσκολο μάθημα που έχω συναντησει ειναι η γεωμετρία. Εσείς τι λέτε ? Click για ανάπτυξη... Αφού μέχρι στιγμής κάνουμε επανάληψη πράγματα του Γυμνασίου(εκτός βέβαια αν είστε πολύ μπροστά)! Βέβαια να μου πεις μπορεί και να μην είχες τόσο καλές σχέσεις μαζί της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tulip Εκκολαπτόμενο μέλος Η philippa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:13 Η tulip έγραψε: #498 06-10-09 16:13 Τα αρχαία! Στα θετικά μαθήματα δεν έχω προβλήματα...αλλά με τα αρχαία δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω! Ο καθηγητής μας είναι πολύ απαιτητικός!:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:15 Ο napstor έγραψε: #499 06-10-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από tulip: Ο καθηγητής μας είναι πολύ απαιτητικός!:s Click για ανάπτυξη... ασ'τον να ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. majer Νεοφερμένο μέλος Ο majer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2009 στις 16:59 Ο majer έγραψε: #500 10-10-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Αφού μέχρι στιγμής κάνουμε επανάληψη πράγματα του Γυμνασίου(εκτός βέβαια αν είστε πολύ μπροστά)! Βέβαια να μου πεις μπορεί και να μην είχες τόσο καλές σχέσεις μαζί της... Click για ανάπτυξη... Οχι εγώ είχα πολύ καλές σχέσεις με την γεωμετρία ειδικά απο το γυμνάσιο αλλά φέτος ειναι πολύ πιο δύσκολα. Πρέπει ,δηλαδή,το μυαλό σου να είναι συνεχώς σε εκγρήγορση και να μην αφαιρήσαι καθόλου από το μάθημα. Και όσο γι αυτό που λες αν είμαστε μπροστά ή οχι δε διαβεβαιω εγώ ο ίδιος οτι την προηγούμενη εβδομάδα μπήκαμε στα τρίγωνα και δεν κάναμε καθόλου επανάληψη από την περσινή γεωμετρία.:readrules: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
φυσικη..πολλοι συμμαθητες μου πηγαν θεωρητικη εξαιτιας της ενω ηταν καλοι στα υπολοιπα θετικα μαθηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
majer Νεοφερμένο μέλος Ο majer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 21:24 Ο majer έγραψε: #496 05-10-09 21:24 Παιδιά εγώ μεχρι στιγμής το πιο δύσκολο μάθημα που έχω συναντησει ειναι η γεωμετρία. Εσείς τι λέτε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 22:28 Η !w@Nn4 έγραψε: #497 05-10-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από majer: Παιδιά εγώ μεχρι στιγμής το πιο δύσκολο μάθημα που έχω συναντησει ειναι η γεωμετρία. Εσείς τι λέτε ? Click για ανάπτυξη... Αφού μέχρι στιγμής κάνουμε επανάληψη πράγματα του Γυμνασίου(εκτός βέβαια αν είστε πολύ μπροστά)! Βέβαια να μου πεις μπορεί και να μην είχες τόσο καλές σχέσεις μαζί της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tulip Εκκολαπτόμενο μέλος Η philippa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:13 Η tulip έγραψε: #498 06-10-09 16:13 Τα αρχαία! Στα θετικά μαθήματα δεν έχω προβλήματα...αλλά με τα αρχαία δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω! Ο καθηγητής μας είναι πολύ απαιτητικός!:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:15 Ο napstor έγραψε: #499 06-10-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από tulip: Ο καθηγητής μας είναι πολύ απαιτητικός!:s Click για ανάπτυξη... ασ'τον να ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. majer Νεοφερμένο μέλος Ο majer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2009 στις 16:59 Ο majer έγραψε: #500 10-10-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Αφού μέχρι στιγμής κάνουμε επανάληψη πράγματα του Γυμνασίου(εκτός βέβαια αν είστε πολύ μπροστά)! Βέβαια να μου πεις μπορεί και να μην είχες τόσο καλές σχέσεις μαζί της... Click για ανάπτυξη... Οχι εγώ είχα πολύ καλές σχέσεις με την γεωμετρία ειδικά απο το γυμνάσιο αλλά φέτος ειναι πολύ πιο δύσκολα. Πρέπει ,δηλαδή,το μυαλό σου να είναι συνεχώς σε εκγρήγορση και να μην αφαιρήσαι καθόλου από το μάθημα. Και όσο γι αυτό που λες αν είμαστε μπροστά ή οχι δε διαβεβαιω εγώ ο ίδιος οτι την προηγούμενη εβδομάδα μπήκαμε στα τρίγωνα και δεν κάναμε καθόλου επανάληψη από την περσινή γεωμετρία.:readrules: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδιά εγώ μεχρι στιγμής το πιο δύσκολο μάθημα που έχω συναντησει ειναι η γεωμετρία. Εσείς τι λέτε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 22:28 Η !w@Nn4 έγραψε: #497 05-10-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από majer: Παιδιά εγώ μεχρι στιγμής το πιο δύσκολο μάθημα που έχω συναντησει ειναι η γεωμετρία. Εσείς τι λέτε ? Click για ανάπτυξη... Αφού μέχρι στιγμής κάνουμε επανάληψη πράγματα του Γυμνασίου(εκτός βέβαια αν είστε πολύ μπροστά)! Βέβαια να μου πεις μπορεί και να μην είχες τόσο καλές σχέσεις μαζί της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tulip Εκκολαπτόμενο μέλος Η philippa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:13 Η tulip έγραψε: #498 06-10-09 16:13 Τα αρχαία! Στα θετικά μαθήματα δεν έχω προβλήματα...αλλά με τα αρχαία δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω! Ο καθηγητής μας είναι πολύ απαιτητικός!:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:15 Ο napstor έγραψε: #499 06-10-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από tulip: Ο καθηγητής μας είναι πολύ απαιτητικός!:s Click για ανάπτυξη... ασ'τον να ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. majer Νεοφερμένο μέλος Ο majer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2009 στις 16:59 Ο majer έγραψε: #500 10-10-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Αφού μέχρι στιγμής κάνουμε επανάληψη πράγματα του Γυμνασίου(εκτός βέβαια αν είστε πολύ μπροστά)! Βέβαια να μου πεις μπορεί και να μην είχες τόσο καλές σχέσεις μαζί της... Click για ανάπτυξη... Οχι εγώ είχα πολύ καλές σχέσεις με την γεωμετρία ειδικά απο το γυμνάσιο αλλά φέτος ειναι πολύ πιο δύσκολα. Πρέπει ,δηλαδή,το μυαλό σου να είναι συνεχώς σε εκγρήγορση και να μην αφαιρήσαι καθόλου από το μάθημα. Και όσο γι αυτό που λες αν είμαστε μπροστά ή οχι δε διαβεβαιω εγώ ο ίδιος οτι την προηγούμενη εβδομάδα μπήκαμε στα τρίγωνα και δεν κάναμε καθόλου επανάληψη από την περσινή γεωμετρία.:readrules: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από majer: Παιδιά εγώ μεχρι στιγμής το πιο δύσκολο μάθημα που έχω συναντησει ειναι η γεωμετρία. Εσείς τι λέτε ? Click για ανάπτυξη... Αφού μέχρι στιγμής κάνουμε επανάληψη πράγματα του Γυμνασίου(εκτός βέβαια αν είστε πολύ μπροστά)! Βέβαια να μου πεις μπορεί και να μην είχες τόσο καλές σχέσεις μαζί της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tulip Εκκολαπτόμενο μέλος Η philippa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:13 Η tulip έγραψε: #498 06-10-09 16:13 Τα αρχαία! Στα θετικά μαθήματα δεν έχω προβλήματα...αλλά με τα αρχαία δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω! Ο καθηγητής μας είναι πολύ απαιτητικός!:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:15 Ο napstor έγραψε: #499 06-10-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από tulip: Ο καθηγητής μας είναι πολύ απαιτητικός!:s Click για ανάπτυξη... ασ'τον να ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. majer Νεοφερμένο μέλος Ο majer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2009 στις 16:59 Ο majer έγραψε: #500 10-10-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Αφού μέχρι στιγμής κάνουμε επανάληψη πράγματα του Γυμνασίου(εκτός βέβαια αν είστε πολύ μπροστά)! Βέβαια να μου πεις μπορεί και να μην είχες τόσο καλές σχέσεις μαζί της... Click για ανάπτυξη... Οχι εγώ είχα πολύ καλές σχέσεις με την γεωμετρία ειδικά απο το γυμνάσιο αλλά φέτος ειναι πολύ πιο δύσκολα. Πρέπει ,δηλαδή,το μυαλό σου να είναι συνεχώς σε εκγρήγορση και να μην αφαιρήσαι καθόλου από το μάθημα. Και όσο γι αυτό που λες αν είμαστε μπροστά ή οχι δε διαβεβαιω εγώ ο ίδιος οτι την προηγούμενη εβδομάδα μπήκαμε στα τρίγωνα και δεν κάναμε καθόλου επανάληψη από την περσινή γεωμετρία.:readrules: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τα αρχαία! Στα θετικά μαθήματα δεν έχω προβλήματα...αλλά με τα αρχαία δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω! Ο καθηγητής μας είναι πολύ απαιτητικός!:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:15 Ο napstor έγραψε: #499 06-10-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από tulip: Ο καθηγητής μας είναι πολύ απαιτητικός!:s Click για ανάπτυξη... ασ'τον να ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. majer Νεοφερμένο μέλος Ο majer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2009 στις 16:59 Ο majer έγραψε: #500 10-10-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Αφού μέχρι στιγμής κάνουμε επανάληψη πράγματα του Γυμνασίου(εκτός βέβαια αν είστε πολύ μπροστά)! Βέβαια να μου πεις μπορεί και να μην είχες τόσο καλές σχέσεις μαζί της... Click για ανάπτυξη... Οχι εγώ είχα πολύ καλές σχέσεις με την γεωμετρία ειδικά απο το γυμνάσιο αλλά φέτος ειναι πολύ πιο δύσκολα. Πρέπει ,δηλαδή,το μυαλό σου να είναι συνεχώς σε εκγρήγορση και να μην αφαιρήσαι καθόλου από το μάθημα. Και όσο γι αυτό που λες αν είμαστε μπροστά ή οχι δε διαβεβαιω εγώ ο ίδιος οτι την προηγούμενη εβδομάδα μπήκαμε στα τρίγωνα και δεν κάναμε καθόλου επανάληψη από την περσινή γεωμετρία.:readrules: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από tulip: Ο καθηγητής μας είναι πολύ απαιτητικός!:s Click για ανάπτυξη... ασ'τον να ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
majer Νεοφερμένο μέλος Ο majer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2009 στις 16:59 Ο majer έγραψε: #500 10-10-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Αφού μέχρι στιγμής κάνουμε επανάληψη πράγματα του Γυμνασίου(εκτός βέβαια αν είστε πολύ μπροστά)! Βέβαια να μου πεις μπορεί και να μην είχες τόσο καλές σχέσεις μαζί της... Click για ανάπτυξη... Οχι εγώ είχα πολύ καλές σχέσεις με την γεωμετρία ειδικά απο το γυμνάσιο αλλά φέτος ειναι πολύ πιο δύσκολα. Πρέπει ,δηλαδή,το μυαλό σου να είναι συνεχώς σε εκγρήγορση και να μην αφαιρήσαι καθόλου από το μάθημα. Και όσο γι αυτό που λες αν είμαστε μπροστά ή οχι δε διαβεβαιω εγώ ο ίδιος οτι την προηγούμενη εβδομάδα μπήκαμε στα τρίγωνα και δεν κάναμε καθόλου επανάληψη από την περσινή γεωμετρία.:readrules: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Αφού μέχρι στιγμής κάνουμε επανάληψη πράγματα του Γυμνασίου(εκτός βέβαια αν είστε πολύ μπροστά)! Βέβαια να μου πεις μπορεί και να μην είχες τόσο καλές σχέσεις μαζί της... Click για ανάπτυξη... Οχι εγώ είχα πολύ καλές σχέσεις με την γεωμετρία ειδικά απο το γυμνάσιο αλλά φέτος ειναι πολύ πιο δύσκολα. Πρέπει ,δηλαδή,το μυαλό σου να είναι συνεχώς σε εκγρήγορση και να μην αφαιρήσαι καθόλου από το μάθημα. Και όσο γι αυτό που λες αν είμαστε μπροστά ή οχι δε διαβεβαιω εγώ ο ίδιος οτι την προηγούμενη εβδομάδα μπήκαμε στα τρίγωνα και δεν κάναμε καθόλου επανάληψη από την περσινή γεωμετρία.:readrules: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.